ET PRAKTISK SYN PÅ KREATIVITET

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ET PRAKTISK SYN PÅ KREATIVITET"

Transkript

1 KATRIN INCLUSIVE DISPENSERS DESIGNED FOR EVERYONE

2 ET PRAKTISK SYN PÅ KREATIVITET Vores avancerede dispensere er udformet med henblik på alle brugere og med fokus på god funktion. Dispenserne er ergonomisk udformet og nemme at anvende for alle uanset alder, køn eller fysisk formåen. Det er desuden nemt at vedligeholde dispenserne takket være innovative funktioner, der letter rengøringspersonalets daglige arbejde. Vælg hvid eller sort Serien består af et velgennemtænkt udvalg af produkter til alle toiletter og arbejdspladser, lige fra hoteller, luksusrestauranter og kontorer til hospitaler, lægehuse og fabrikker. Uanset om du vælger de hvide eller sorte dispensere, så passer de godt til alle typer toiletter. Sammen med vores bløde papir og andet tilbehør er det let at vælge den rette sanitære løsning til netop dine behov. Et bæredygtigt og ansvarligt valg Vores produkter opfylder de strengeste etiske krav og gør dermed Katrin til et bæredygtigt og ansvarligt valg. Dispenserne er også økonomiske i brug, eftersom de mindsker forbru-

3 FOR ALLE. OVERALT. get og mængden af affald. Katrin Inclusive Dispensers er det optimale hygiejniske valg til ethvert toilet og opfylder naturligvis alle gældende EU-regler* for virksomheder, offentlige institutioner og sanitære lokaler. Brugeren i centrum Dispenserserien er udviklet i samarbejde med brancheeksperter og en række forskellige slutbrugere. Gennem interviews, iagttagelser og laboratorietests indsamlede vi værdifuld indsigt for at finde de perfekte løsninger til alle typer sanitære lokaler. Unikke funktioner, mindre besvær Udgangspunktet var at skabe så ergonomiske dispensere som muligt. Alle holdere er udstyret med punktskrift for at lette brugen for svagtseende. En heldækkende trykplade på sæbedispenseren gør den nem at bruge. Gennemsigtige sider gør det let at se, hvornår der skal påfyldes papir, sæbe og andre forbrugsvarer, så man sikrer, at dispenserne altid er fyldte. * Den europæiske lov om tilgængelighed (EAA) er en del af EU s tiltag for at implementere FN s konvention om rettigheder for personer med funktionsnedsættelse (UNCRPD) på linje med EU s handicapstrategi Formålet er at afskaffe forhindringer for personer med handicap for at sikre dem fuldstændig økonomisk, social og politisk deltagelse i samfundet. Takket være harmoniseringen af kravene om tilgængelighed i hele EU vil det medføre en forbedring af det indre marked, og i sidste ende vil handicappede lettere kunne udøve deres rettigheder som medborgere inden for EU.

4 HØJ FORVENTNING LAV FÅ ANTALLET BRUGERE MANGE ALLE TOILETTER KRÆVER EN INDIVIDUEL SANITÆR LØSNING Vælg papir, dispensere og tilbehør ud fra, hvor mange der bruger toilettet, og hvilke forventninger de har. Begynd med at stille dig selv to spørgsmål: 1. Hvor mange benytter toilettet? Mange brugere eller få brugere? Jævnt fordelt brug eller brug i uforudsigelige bølger? Hvor mange rengøringsintervaller er der behov for? 2. Hvilke forventninger har brugerne? Hvad forventer de mht. papirkvaliteten? Vasker de ofte eller sjældent hænder? Har de specielle krav til papiret? Hvem rengør toilettet? Hvilken følelse vil du formidle til dine gæster/kunder/elever eller kolleger? På mange toiletter, der bruges døgnet rundt som f.eks. på hospitaler og i sportshaller, er kapaciteten en meget afgørende faktor, fordi der altid skal være papir, uanset hvornår man bruger de sanitære lokaler. Små toiletter med færre brugere, f.eks. på et kontor, kræver produkter, som alle har det godt med. Mange brugere med høje forventninger, f.eks. i et teater. Her spiller papirkvaliteten og kapaciteten en afgørende rolle. Færre brugere og små toiletter, f.eks. en café. Her spiller et markant udtryk og funktion en afgørende rolle.

5 TESTET FOR VIRKELIGHEDEN Funktionalitetstest Dispensernes funktionalitet blev testet af kunder. Mekanisk sikkerhed Ingen skarpe kanter eller vinkler. Ingen risiko for klemning. Holdbarhedstest Alle dispensere blev åbnet og lukket Gange. Det svarer til en brugstid på 20 år. Faldtest Et komplet produkt i emballage blev sluppet fra en højde på henholdsvis 46 og 90 cm ned på et klinkegulv. Slagtest En stålkugle på et kg blev ti gange sluppet fra en højde på 50 cm, så den ramte alle dispenserens sider. Stablingstest Denne test simulerer det tryk, emballagen udsættes for under håndtering og transport. Testen blev udført på en komprimeringsmaskine med stadig større belastning. Test af statisk belastning Dispenseren blev udsat for belastning i trin på 25 kg ad gangen. Bureau veritas Vores dispensere er certificeret af bureau veritas, der er verdens førende virksomhed inden for test, inspektion og certificering.

6 KATRIN SYSTEM DISPENSERS TOILETTER, DER ALTID ER KLAR TIL BRUG

7 Katrin System Toilet dispenser rummer to toiletruller. Trykpladen på Katrin Soap dispenser gør den let at bruge for alle. OMTANKE OG SERVICE Mange brugere på kort tid stiller store krav til de sanitære lokaler. Med Katrin System Dispensers behøver du aldrig bekymre dig for, om toilettet er i præcis den stand, som brugeren forventer. Vores produkter minimerer forbruget, så papiret rækker længere. Rengøringspersonalet kan dermed bruge mere tid på det, som brugeren værdsætter mest: at toilettet fremstår rent, frisk og hygiejnisk. Du får den absolut bedste løsning, både når det gælder økonomi og miljøpåvirkning, uden at skulle gå på kompromis med designet. Alle dispensere med trykplade er udstyret med instruktioner i punktskrift, der letter brugen for svagtseende.

8 KATRIN HANDTOWEL DISPENSERS MARKANT UDTRYK OG FUNKTION

9 Katrin Hand Towel Mini Dispenser er designet til mindre arealer. Foldede håndklæder som Katrin One Stop og Katrin Non Stop med maksimal bredde på 210 mm passer perfekt. INGEN KOMPROMISSER De sanitære lokaler er en vigtig del af helhedsfølelsen og fortjener et markant udtryk. Samtidig skal alt fungere problemfrit. Vi er stolte over at have skabt produkter, som alle kan bruge. Uanset alder, køn og fysisk formåen. Derudover er vores Katrin Inclusive Dispensers både elegante og nemme at bruge. En vinderkombination. Med Katrin Hand Towel Dispenser kan du vælge mellem alle papirkvaliteter og skabe præcis den specielle følelse, du ønsker at formidle til brugerne. Du behøver aldrig gå på kompromis. Gennemsigtige sider gør det let at se, om der er brug for påfyldning.

10 KATRIN CENTER FEED DISPENSERS OPTIMER OPLEVELSEN

11 Let at tage papir. Det kan gøres med én hånd. Dispenseren fås i to størrelser: small og medium. SMART OG EFFEKTIV Alle, der bruger papir i deres arbejde, stiller store krav til, at det fungerer optimalt og opfylder alle forventninger. Lige som ethvert andet arbejdsredskab skal det fungere tilfredsstillende, så man kan fokusere på arbejdet. Katrin Center Feed Dispenser fås i to størrelse og har ikke alene de funktioner, der forventes, men også et flot design. Og det er muligt at vælge mellem en række papirprodukter, så brugen skræddersys til netop din virksomhed.

12 KATRIN GIGANT DISPENSERS TRIVSEL GIVER RESULTATER

13 Gigant fås i to størrelser: small og large. FRISKHED OG KOMFORT Mange mennesker har ikke lyst til at bruge toiletter på offentlige steder. Derfor har vi skabt produkter, som alle brugere kan føle sig godt tilpas med. Vores Katrin Gigant Dispensers er nemme at bruge, og vi har blandt andet udstyret dem med en funktion, så der kan fyldes papir i dispenseren, inden rullen er tom. Toiletter på for eksempel hoteller og restauranter er ofte trendy og elegante. Vi tilbyder en enkel og pæn dispenser, der smelter sammen med omgivelserne og samtidig sikrer brugeren komfort. Det skal føles naturligt og let at gå på toilettet, også uden for hjemmet. Låsen kan bruges med eller uden nøgle. Når der fyldes nyt papir i dispenseren, kan restrullen hænges på holderen, som kan slås ned.

14 ANSVAR INSPIRATIONEN TIL EN BEDRE OPLEVELSE FOR ALLE Den mest praktiske måde at mindske papirforbruget på er at konstruere dispensere, der bidrager til omkostningseffektiv papiranvendelse. Vores bløde papir kan desuden komposteres, og vores holdbare dispensere er udelukkende fremstillet af materialer, der kan genbruges. Dispenserne er lette at montere, og inden genbrug kan materialerne let adskilles fra hinanden. Forståelse for alle behov Katrin Inclusive Dispensers kan placeres overalt og bruges af alle. Dette er en fordel, især når det gælder offentlige steder, hvor der er officielle retningslinjer for tilgængelighed. Takket være vores certificering ved kunderne, fremstilles vores sanitære produkter på en ansvarsful måde af leverandører, som opfylder etiske krav og med materiale fra certificerede skove. Vores brugere fortjener den optimale sanitære løsning, og det kan vi garantere med vores kvalitetsstandarder.

15

16 KATRIN SYSTEM TOWEL DISPENSER Hele rullen bruges altid. Næsten opbrugte ruller falder automatisk ned i restrulleposition, når rullen har en diameter på ca. 7,5 cm Papirniveauet er let at kontrollere takket være de gennemsigtige sidepaneler Rullen lægges ind i dispenseren, og papiret trækkes derefter ud til den markerede linje, før låget lukkes Afrivningsmekanismen kan åbnes helt og er dermed let at rengøre Den tomme rulle fjernes let fra bagsiden og smides til genbrug Katrin System Towel Dispenser - Black 403 x 335 x 216 mm Katrin System Towel 403 x 335 x 216 mm KATRIN SYSTEM TOILET DISPENSER Rummer to ruller Når den ene rulle er tom, falder den anden automatisk ned Dispenseren har justerbar rullebremse Det er lettere at komme til papiret på forsiden af dispenseråbningen Katrin System Toilet Dispenser - Black 313 x 154 x 174 mm Katrin System Toilet 313 x 154 x 174 mm Der kan lægges to ruller i dispenseren. KATRIN HAND TOWEL DISPENSER KATRIN HAND TOWEL M DISPENSER Støtte, som holder papiret på plads, og som gør påfyldningen nemmere Fungerer med alle Katrins forskellige papirfoldninger KATRIN HAND TOWEL MINI DISPENSER Katrin Hand Towel Mini Dispenser er designet til små arealer Katrin One Stop og Katrin Non Stop foldede håndklæder med en maksimumbredde på 210 mm passer til mini dispenseren Katrin Hand Towel M Dispenser - Black 450 x 301 x 146 mm Katrin Hand Towel M 450 x 301 x 146 mm Katrin Hand Towel Mini Dispenser - Black 350 x 248 x 114 mm Katrin Hand Towel Mini 350 x 248 x 114 mm Låget åbnes opad på Katrin Hand Towel M Dispenseren og nedad på Katrin Hand Towel Mini Dispenseren.

17 KATRIN CENTERFEED DISPENSER Fås i to størrelser: small og medium Let at finde enden på papirrullen Let at sætte en ny rulle i ved at trække papiret gennem en åbning Sikker afrivning Katrin Centerfeed M Dispenser - Black 403 x 263 x 240 mm Katrin Centerfeed M 403 x 263 x 240 mm Katrin Centerfeed S Dispenser - Black 344 x 186 x 174 mm Katrin Centerfeed S 344 x 186 x 174 mm KATRIN GIGANT DISPENSER Toiletdispenser til Gigantruller Fås i to størrelser: small og large Optimal udnyttelse hele rullen bruges takket være en integreret restrullefunktion Store toiletruller til højfrekvent brug Enkel papirafrivning på alle sider og kanter Ny fleksibel bremsefunktion Katrin Gigant L Dispenser - Black 356 x 342 x 149 mm Katrin Gigant L 356 x 342 x 149 mm Katrin Gigant S Dispenser - Black 245 x 239 x 151 mm Katrin Gigant S 245 x 239 x 151 mm KATRIN SOAP DISPENSER Den heldækkende trykflade gør dispenseren nem at bruge for alle Fås i to størrelser: 500 ml og 1000 ml Samme dispenser kan bruges til Katrin Handwash, Katrin Foamwash, Katrin Hand Disinfectant Gel (1000 ml dispenser), Katrin Seat Sanitizer (500 ml dispenser), Katrin Head & Body Katrin Soap Dispenser 1000 ml - Black 291 x 100 x 130 mm Katrin Soap Dispenser 1000 ml - White 291 x 100 x 130 mm Katrin Soap Dispenser 500 ml - Black 204 x 100 x 125 mm Katrin Soap Dispenser 500 ml - White 204 x 100 x 125 mm

18 Katrin Ease Air Freshener Dispenser Black EN KOMPLET SERIE Katrin Ease Towel Dispenser - Black Bruger, arkitekt eller rengøringspersonale. Vi har skabt en serie dispensere, der opfylder alles behov. Uanset forventninger har vi en løsning, der passer til alle. Hvilke produkter du end vælger, træffer du et godt valg både for miljøet og for brugerne Katrin Ease Foam Soap Dispenser 1000 ml - Black Katrin Facial Tissue Dispenser - Black Katrin Hygiene Bag Holder Dispenser - Black Katrin Folded Toilet Tissue Dispenser - Black Katrin Waste Bin With Lid 50 Litre - Black Katrin Waste Bin With Lid 25 Litre - Black Katrin Lady Hygiene Bin 8 Litre - Black

19 92001 Katrin Ease Air Freshener Katrin Ease Towel Katrin Ease Foam Soap 1000 ml - White Katrin Facial Tissue Katrin Hygiene Bag Holder Katrin Folded Toilet Tissue Katrin Waste Bin With Lid 50 Litre White Katrin Waste Bin With Lid 25 Litre - White Katrin Lady Hygiene Bin 8 Litre - White

20 Metsä Tissue A/S Business Center Winghouse Ørestads Boulevard 73 DK-2300 København S Tlf.: Fax.:

Katrin Inclusive Dispensers. Designed for everyone

Katrin Inclusive Dispensers. Designed for everyone Katrin Inclusive Dispensers Designed for everyone Et praktisk syn på kreativitet Vores avancerede dispensere er udformet med henblik på alle brugere og med fokus på god funktion. Dispenserne er ergonomisk

Læs mere

KATRIN INCLUSIVE DISPENSERS DESIGNED FOR EVERYONE

KATRIN INCLUSIVE DISPENSERS DESIGNED FOR EVERYONE KATRIN INCLUSIVE DISPENSERS DESIGNED FOR EVERYONE Et praktisk syn på kreativitet. Inspireret af nordisk design Et stærkt udtryk gennem enkelt og stilrent design Holdbarhed er et must Alle vores produkter

Læs mere

Alle nyder godt af et rent og frisk toilet. Toilettet Verdens vigtigste rum

Alle nyder godt af et rent og frisk toilet. Toilettet Verdens vigtigste rum Alle nyder godt af et rent og frisk toilet Toilettet Verdens vigtigste rum Vi sørger for, at der altid er papir, når man har brug for det. Når hverdagen kører og der er fuld fart på den daglige drift,

Læs mere

VÆLG IKKE GOD, VÆLG BEDRE

VÆLG IKKE GOD, VÆLG BEDRE PRODUKTKATALOG 2016 VÆLG IKKE GOD, VÆLG BEDRE Der er mange faktorer som afgør, hvordan et besøgstoilet skal se ud og være udstyret. De vigtigste spørgsmål du bør stille dig selv er: - I hvilket miljø findes

Læs mere

MISE EN PLACE 7 UD AF 10 KOMMER IKKE IGEN, HVIS TOILETTET IKKE ER RENT OG PÆNT

MISE EN PLACE 7 UD AF 10 KOMMER IKKE IGEN, HVIS TOILETTET IKKE ER RENT OG PÆNT MISE EN PLACE 7 UD AF 10 KOMMER IKKE IGEN, HVIS TOILETTET IKKE ER RENT OG PÆNT " Mise en place alt er på plads, ikke bare i køkkenet. Husk også toilettet. Det kan afgøre, om besøget er en succes eller

Læs mere

KIQ-START FOR BEDRE RESULTATER

KIQ-START FOR BEDRE RESULTATER PRODUKTKATALOG 2015 KIQ-START FOR BEDRE RESULTATER Nu lancerer vi KatrinIQ.com til dig, som vil forbedre din virksomhed. Her finder du alt om indretning af det optimale toilet. Med det rette pair, de rette

Læs mere

Mise en place. 7 ud af 10 kommer ikke igen, hvis toilettet ikke er rent og pænt

Mise en place. 7 ud af 10 kommer ikke igen, hvis toilettet ikke er rent og pænt Mise en place 7 ud af 10 kommer ikke igen, hvis toilettet ikke er rent og pænt Mise en place alt er på plads, ikke bare i køkkenet. Husk også toilettet. Det kan afgøre, om besøget er en succes eller ej.

Læs mere

Oplev mulighederne med Katrin. Produktkatalog 2018

Oplev mulighederne med Katrin. Produktkatalog 2018 Oplev mulighederne med Katrin Produktkatalog 2018 Velkommen til Nordens største producent af aftørringspapir Vi fremstiller aftørringspapir, mad- og bagepapir samt ansigtsservietter. Vi er en del af din

Læs mere

SORTIMENTSÆSKER. Orden og overblik

SORTIMENTSÆSKER. Orden og overblik SORTIMENTSÆSKER Orden og overblik 2 Boxxser raaco sortimentsæsker... orden og overblik raacos æskesortiment er skabt til dig, som er bevidst om glæden ved systematik, der giver overblik. De praktiske æsker

Læs mere

Håndtørrere i topklasse

Håndtørrere i topklasse DAN DRYER HÅNDTØRRERE Håndtørrere i topklasse til erhverv og offentlige toiletter winner HYGIEJNISK MILJØVENLIGT ØKONOMISK DRIFTSSIKKERT TIDLØST DAN DRYER HÅNDTØRRERE Håndtørrere til ethvert behov - også

Læs mere

Made to move. L.Brador har opbygget et sortiment af arbejdsbukser, som er helt unikt. Kollektionen har vi døbt WorkMove

Made to move. L.Brador har opbygget et sortiment af arbejdsbukser, som er helt unikt. Kollektionen har vi døbt WorkMove Made to move L.Brador har opbygget et sortiment af arbejdsbukser, som er helt unikt. Kollektionen har vi døbt WorkMove At flytte grænserne har været en af vores ledestjerner længe. Det var næsten symbolsk,

Læs mere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG. receptionsskranker. reoler mødeborde. Rumdelere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG. receptionsskranker. reoler mødeborde. Rumdelere SIDEN 1973 OFFICE serien DET PERFEKTE VALG receptionsskranker skriveborde skuffekabinetter reoler mødeborde konferenceborde højborde kantineborde Rumdelere garderober 50 B B PROJEKT OPSTART TEGNET AF A

Læs mere

Berendsen Hygiejneeksperten

Berendsen Hygiejneeksperten Berendsen Textil Service A/S Skruegangen 6 2690 Karlslunde Tlf. 46 16 33 50 Fax. 46 16 33 51 46163350@berendsen.dk www.berendsen.dk Berendsen Hygiejneeksperten Hos Berendsen arbejder vi fokuseret på at

Læs mere

Dit nye skinnende image. Tork Image Design Line

Dit nye skinnende image. Tork Image Design Line Dit nye skinnende image Tork Image Design Line Styrk dit image med en god oplevelse af toiletterne Hvis du hører til dem, der gerne vil gøre et godt indtryk på dine gæster, skal dine toiletter også gøre

Læs mere

Oplev mulighederne med Katrin. Produktkatalog

Oplev mulighederne med Katrin. Produktkatalog Oplev mulighederne med Katrin Produktkatalog 2019 2020 Velkommen til Nordens største producent af tissue papir Vi står for velbefindende, omtanke og funktionalitet i sanitære lokaler inden for sygehusvæsenet,

Læs mere

Dispenser systemer til baderum og toiletter. revolutionerende dispenser løsninger

Dispenser systemer til baderum og toiletter. revolutionerende dispenser løsninger Dispenser systemer til baderum og toiletter revolutionerende dispenser løsninger Steel-line Udvalget af Steel-Line modellen er en samling af stilrene, eksklusive sæbe- og papir dispensere, designet til

Læs mere

SEDEO SÆDER OG POSITIONERING. Vi sætter NYE STANDARDER

SEDEO SÆDER OG POSITIONERING. Vi sætter NYE STANDARDER 1 SEDEO SÆDER OG POSITIONERING Vi sætter NYE STANDARDER 2 3 Sedeo... Vi tror på, at det at sidde ergonomisk er grundlæggende for en optimal mobilitetsløsning. At sidde godt er af natur meget personligt.

Læs mere

JUSTERBART SÆDEKONCEPT TIL ELKØRESTOLE Når fleksibilitet er standard

JUSTERBART SÆDEKONCEPT TIL ELKØRESTOLE Når fleksibilitet er standard JUSTERBART SÆDEKONCEPT TIL ELKØRESTOLE Når fleksibilitet er standard Avanti by AJ er et helt nyt sædekoncept til elkørestole - og et direkte svar på nye behov i markedet. Brugerne vil have æstetik og komfort

Læs mere

Trappemaskinen til Deres kørestol. Sikker og komfortabel på trapper med egen kørestol. www.aat-online.de

Trappemaskinen til Deres kørestol. Sikker og komfortabel på trapper med egen kørestol. www.aat-online.de Trappemaskinen til Deres kørestol Sikker og komfortabel på trapper med egen kørestol www.aat-online.de For mange mennesker giver trapper problemer i hverdagen. I hjemmet, på skolen, på kontoret, undervejs

Læs mere

Boxe Aftørringspapir SYSTEM Varenr. Beskrivelse Tilhørende produkt BOX95303 Katrin System Towel dispenser - grå PAPI5225 BOX90045 White PAPI5226 BOX10458 Katrin System Toilet dispenser White PAPI1229 PAPI1223

Læs mere

Bordplader og ben Kombinationsborde

Bordplader og ben Kombinationsborde 36_015 Produktguide Bordplader og ben Kombinationsborde SIKKERHED Alle bordplader, benbukke, ben og understel er testet og godkendt til en maks. belastning på 50 kg. Hærdet glas skal behandles forsigtigt!

Læs mere

NYHED! Gyptone Quattro 70

NYHED! Gyptone Quattro 70 NYHED! Akustiske lofter og vægge med fine perforeringer NYHED! Rene, lyse overflader med behagelig lyd Skab æstetiske omgivelser med et behageligt lydmiljø. Den nye serie gør det muligt at designe rum

Læs mere

s-max c-max U2 SDM7 Aflastningen til Deres personale www.aat-online.de Den pålidelige hjælper til rednings- og sygetransport

s-max c-max U2 SDM7 Aflastningen til Deres personale www.aat-online.de Den pålidelige hjælper til rednings- og sygetransport Aflastningen til Deres personale Den pålidelige hjælper til rednings- og sygetransport s-max c-max U2 SDM7 www.aat-online.de s-max 160 kg Utila ALS 300 Ved sygetransport sker det ofte at patienten skal

Læs mere

Indretning af skolen Kantine og opholdsrum

Indretning af skolen Kantine og opholdsrum Indretning af skolen Kantine og opholdsrum SONESSON INDRETNING kaffepause planlægge frikvarter lege mødes genvinde kræfterne Skolebordssæt Pausa Bord Pausa Endelig frikvarter... Såvel elever som lærere

Læs mere

Værdier for fremtiden

Værdier for fremtiden Værdier for fremtiden Duelco har siden grundlæggelsen i 1974 haft fokus på at levere service, produkter og tekniske specialløsninger af højeste kvalitet. Med udgangspunkt i værdier som kompetence, dynamik,

Læs mere

Mere frihed til at arbejde, som du vil

Mere frihed til at arbejde, som du vil Mere frihed til at arbejde, som du vil Se, hvor langt du kan nå med det videreudviklede GN 9120 headset Global innovator in headsets Hvornår havde du sidst kun én ting, der skulle gøres? Du arbejder hurtigere

Læs mere

Midtpunktet. Geberit Monolith

Midtpunktet. Geberit Monolith Midtpunktet. Geberit Monolith For folk med karakter. Og dem som sætter pris på de gode ting i livet. Vil du gerne give dit nye badeværelse et karakteristisk, moderne touch? Med Geberit Monolith moduler

Læs mere

møbelpakker Lysarmatur Ifö Option lysarmatur LED Spejlskab Ifö Option OSSN Indbygningsmodul Ifö indbygningscisterne Møbelpakke Ifö Sense 60 cm

møbelpakker Lysarmatur Ifö Option lysarmatur LED Spejlskab Ifö Option OSSN Indbygningsmodul Ifö indbygningscisterne Møbelpakke Ifö Sense 60 cm møbelpakker Lysarmatur Ifö Option lysarmatur LED Spejlskab Ifö Option OSSN Indbygningsmodul Ifö indbygningscisterne Møbelpakke Ifö Sense 60 cm Toilet Ifö Sign Ifö Sign 7322 Side 3 Skandinavisk design og

Læs mere

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Designafløb i brusenichen bliver mere og mere populære. Flere og flere kunder ønsker et rent design i deres bruseniche. Vores designafløb tilbyder individuelle

Læs mere

- fordi der ER forskel...

- fordi der ER forskel... S C O O T E R A / S - fordi der ER forskel... KARMA 737 VORES MEST SOLGTE MODEL Kr. 19.995,- En el-scooter fra Bek giver dig frihed og livskvalitet - frihed til at komme ud og handle dine dagligvarer samt

Læs mere

Introduktion. Preben Nyhus Salgschef Automation. Forhandler. Systemintegrator

Introduktion. Preben Nyhus Salgschef Automation. Forhandler. Systemintegrator Introduktion Forhandler Systemintegrator Preben Nyhus Salgschef Automation Automation til alle Universal Robots gør robotter tilgængelige for ALLE Let Automation til alle Hurtig montering. Den lette robotarm

Læs mere

Det elegante understel er fremstillet af aluminium og fås i grålakeret, sortlakeret eller poleret udgave. Hjul findes til både hårde og bløde gulve.

Det elegante understel er fremstillet af aluminium og fås i grålakeret, sortlakeret eller poleret udgave. Hjul findes til både hårde og bløde gulve. RH Extend RH Extend er lige så brugervenlig, som den er ergonomisk og slidstærk. Derfor passer den perfekt til receptioner, uddannelsesmiljøer og kontorarbejde. Eftersom RH Extend er nem at indstille og

Læs mere

Stolelifte til lige trapper. Handicare 1000 Simplicity serien

Stolelifte til lige trapper. Handicare 1000 Simplicity serien Stolelifte til lige trapper Handicare 1000 Simplicity serien Fordelene ved en Handicare stolelift til lige trapper Overvejer du at installere en stolelift, kan Handicare tilbyde dig en sikker og pålidelig

Læs mere

Indholdsfortegnelse. What nature began we perfected since 1929

Indholdsfortegnelse. What nature began we perfected since 1929 Prisliste 2011 1 Indholdsfortegnelse Selection 100...4 Selection 200...5 Selection 300...6 Selection 400...7 Selection 500...8 Selection 600...9 Tilbehør til Selection... 10 Invisible 3 sengebund... 11

Læs mere

BELÆGNINGSSTEN. www.rc-beton.dk

BELÆGNINGSSTEN. www.rc-beton.dk BELÆGNINGSSTEN www.rc-beton.dk RC Beton er en af landets største leverandører af betonbelægninger. Vi værdsætter et stærkt samarbejde, og det er vores mål at levere den bedste service og kvalitet til vores

Læs mere

Arbejdet med børnemiljø hos. Børnehaven Kornblomsten. Marts 2015

Arbejdet med børnemiljø hos. Børnehaven Kornblomsten. Marts 2015 Børnemiljø Sådan! Arbejdet med børnemiljø hos Børnehaven Kornblomsten Marts 2015 Følgende dokumenterer vores arbejde med at undersøge børnemiljøet og udvikle det ved hjælp af bestemte indsatser. Trin 1:

Læs mere

Aptus Adgangskontrol Vi er glade for at kunne tilbyde ejendomsejere et komplet adgangssystem, som holder styr på nøgler og låse - samtidig med at det

Aptus Adgangskontrol Vi er glade for at kunne tilbyde ejendomsejere et komplet adgangssystem, som holder styr på nøgler og låse - samtidig med at det Aptus Adgangskontrol Vi er glade for at kunne tilbyde ejendomsejere et komplet adgangssystem, som holder styr på nøgler og låse - samtidig med at det skaber trygge og hyggelige boligmiljøer. INDHOLD Produktserierne

Læs mere

DEN ENESTE DETALJE, VI IKKE HAR TAGET HØJDE FOR, ER VEJRET

DEN ENESTE DETALJE, VI IKKE HAR TAGET HØJDE FOR, ER VEJRET DEN ENESTE DETALJE, VI IKKE HAR TAGET HØJDE FOR, ER VEJRET Kvalitet über alles Kvalitet über alles INGEN KOMPROMISER. KUN DET BEDSTE. I HVER DETALJE. RÖSLE NO.1 KUGLEGRILL er solid tysk kvalitet, når den

Læs mere

VÆRKTØJSKASSER. Når kun det bedste er godt nok

VÆRKTØJSKASSER. Når kun det bedste er godt nok VÆRKTØJSKASSER Når kun det bedste er godt nok ToolBag Pro Open ToolBox 2 raaco værktøjskasser... når kun det bedste er godt nok raacos værktøjskasser gør det nemt at holde styr på dit værktøj i det daglige.

Læs mere

Specielfremstillede hjælpemidler

Specielfremstillede hjælpemidler Specielfremstillede hjælpemidler - ALT kan lade sig gøre Side 2 Det sker ofte at man som terapeut står i en situation, hvor man bare har lyst til at give op. Man har prøvet alle de hjælpemidler man har

Læs mere

Værktøjskufferter. Fleksibel og robust

Værktøjskufferter. Fleksibel og robust Værktøjskufferter Fleksibel og robust ToolCase Basic ToolCase Premium 2 raaco værktøjskufferter... fleksible og robuste Vil du holde styr på dit værktøj og samtidig sikre dig, at det er godt beskyttet

Læs mere

Vi har brug for DIN hjælp til at sortere affald

Vi har brug for DIN hjælp til at sortere affald Oktober 2015 5. info Vi har brug for DIN hjælp til at sortere affald Hvordan sorterer din nabo? Kære beboer i Lærkeparken Vores pilotprojekt Affald er ressourcer, der skal genanvendes er stadig godt i

Læs mere

... for everybody. mouselab.dk

... for everybody. mouselab.dk ... for everybody mouselab.dk BZ sleeping Herlev Hovedgade 15 2730 Herlev Tlf. +45 86 12 50 35 Fax +45 86 12 50 34 Email: info@bz-sleeping.com Web: www.bz-sleeping.com Bedre madras bedre søvn... Det er

Læs mere

DORMI. trykaflastning til sengeliggende OVERSKUD TIL OMSORG

DORMI. trykaflastning til sengeliggende OVERSKUD TIL OMSORG DORMI trykaflastning til sengeliggende OVERSKUD TIL OMSORG Kategori 1-3 DORMI Dyna-Form TM Mercury DORMILET Dyna-Form TM Mercury er en kvalitets skummadras, med høj komfort og effektiv trykfordeling. DORMILET

Læs mere

Silent Gliss Rullegardin Systemer

Silent Gliss Rullegardin Systemer Silent Gliss Rullegardin Systemer Silent Gliss Fordelene Rullegardinernes rene linier passer godt til moderne arkitektur og indendørs design. De giver maksimal afskærmning uden at virke påtrængende i vinduet.

Læs mere

Man bliver aldrig for gammel til et lækkert badeværelse

Man bliver aldrig for gammel til et lækkert badeværelse Man bliver aldrig for gammel til et lækkert badeværelse Ergonomiske badeværelser 20540-BD ERGO btc folder.indd 1 25/10/10 17.26 Flot design, diskret ergonomi Komfort bliver vigtigere med alderen. I et

Læs mere

Den effektive køre- og bremsehjælp. Med stor rækkevidde kommer De vidt omkring

Den effektive køre- og bremsehjælp. Med stor rækkevidde kommer De vidt omkring Den effektive køre- og bremsehjælp Med stor rækkevidde kommer De vidt omkring www.aat-online.de I nogle situationer kan det være svært at komme hurtigt frem i en manuel kørestol. Glæd Dem selv og Deres

Læs mere

imo-learn MOVED BY LEARNING

imo-learn MOVED BY LEARNING imo-learn MOVED BY LEARNING Lær inkorporeret læring at kende, lær imo-learn at kende imo-learn MOVED BY LEARNING imo-learn omdefinerer den måde, vi lærer på, og sikrer en revolutionerende ny læringsoplevelse.

Læs mere

Dispenserserie i nyt skandinavisk design. Dispenserne er smarte og mindre og giver samtidig mange doser pr. refill

Dispenserserie i nyt skandinavisk design. Dispenserne er smarte og mindre og giver samtidig mange doser pr. refill Vision Hygiejneserie Vision Hygiejneserie Dispenserserie i nyt skandinavisk design. Dispenserne er smarte og mindre og giver samtidig mange doser pr. refill 1 Vision Hygiejneserie Dispensersystemet Vision

Læs mere

> Integreret betalingssystem unik i brugervenlighed, design og kvalitet

> Integreret betalingssystem unik i brugervenlighed, design og kvalitet > Integreret betalingssystem unik i brugervenlighed, design og kvalitet Betalingssystem EC OneTouch G for Nortec vaskemaskiner type EC Hydros QW7-QW15 og for Nortec tørretumblere type ST11-ST19 samt ST11HP-ST19HP

Læs mere

Billeder kan downloades fra www.3m.com/dk/easy.

Billeder kan downloades fra www.3m.com/dk/easy. Efteråret og julen byder på en masse spændende kampagnetilbud, som kan ses de efterfølgende sider. Du bestemmer selv din rabat jo mere du køber, jo større bliver din rabat. Priserne på efterårskampagnen

Læs mere

PMS 322 C. Hygiejnestole

PMS 322 C. Hygiejnestole PMS 322 C Hygiejnestole Overlegen komfort og minimal arbejdsbelastning! 2 Amfibi Hygiejnestol Fordelen ved GATE s hygiejnestole er, at de meget hurtigt kan tilpasses efter hver persons behov og hver situations

Læs mere

M2 Mini. Bade/toiletstole beregnet til børn samt små voksne. HMN a/s

M2 Mini. Bade/toiletstole beregnet til børn samt små voksne. HMN a/s www.hmn.dk M2 Mini Bade/toiletstole beregnet til børn samt små voksne M2 Mini bade/toiletstole M2 Mini-modellerne er fleksible bade/toiletstole, der nemt kan indstilles i takt med at barnet vokser. M2

Læs mere

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Ilden skal være en oplevelse Aduro forener flot design, brugervenlighed, kvalitet og funktion i en alsidig produktpalette. Med Adurobrændeovnene

Læs mere

SILENTIA SKÆRMSYSTEM. Det førende alternativ for optimal hygiejne og beskyttelse af patienters privatliv, hygiejne og patient-integritet

SILENTIA SKÆRMSYSTEM. Det førende alternativ for optimal hygiejne og beskyttelse af patienters privatliv, hygiejne og patient-integritet SILENTIA SKÆRMSYSTEM Det førende alternativ for optimal hygiejne og beskyttelse af patienters privatliv, hygiejne og patient-integritet EasyReturn Vi satte standarden i 1990. I dag har vi leveret 100.000

Læs mere

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

AbenaNyt. December 2009

AbenaNyt. December 2009 Bio-Active toiletpapir AbenaNyt Bio-Active er produceret ved hjælp af den innovative BATP teknologi (Biologic Active Tissue Paper) - her tilsættes naturlige mikroorganismer direkte i toiletpapiret under

Læs mere

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK 2016 SQUARE REOLEN ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK SQUARE REOLEN - den alsidige reol, der kan ændre sig i takt med dit liv. Square Reolen er velegnet

Læs mere

CONCERTO. with people in mind

CONCERTO. with people in mind CONCERTO Bruselejer with people in mind Concerto 3 Assisteret badning med ekstra omsorg Flere og flere plejeinstitutioner bruger brusebad til plejemodtagernes personlige hygiejne. Concerto-bruselejet

Læs mere

Cliq. Din nøgle giver dig besked

Cliq. Din nøgle giver dig besked Cliq Din nøgle giver dig besked ET LÅSESYSTEM med indbygget intelligens CLIQ Combi Serie 600 Serie 600 Serie 500 SKAFOR KATEGORi Hvert år bliver der begået mere end 60.000 indbrud i bygninger som kontorer,

Læs mere

Auping Criade. En seng med luksuriøs Auping komfort

Auping Criade. En seng med luksuriøs Auping komfort Auping Criade En seng med luksuriøs Auping komfort Kongelig: 125 år med innovation og passion for søvn Hollandsk topkvalitet og håndværk I 1888 fik Johannes Auping, som var smed i Deventer, til opgave

Læs mere

M2 Tip. Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk. HMN a/s

M2 Tip. Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk. HMN a/s M2 Tip Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk M2 Tip bade/toiletstole Giv ældre og handicappede en bedre og mere værdig pleje med M2 Tip bade/toiletstole. M2 Gas-Tip Standard sæde:

Læs mere

Løsninger til effektiv og hygiejnisk produktion

Løsninger til effektiv og hygiejnisk produktion M i l j ø Ø k o n o m i s k e L ø s n i n g e r Løsninger til effektiv og hygiejnisk produktion Special udviklede løsninger til McDonald s. - Fødevaregodkendte plast løsninger - Rustfri stål løsninger

Læs mere

Abila 45 E-B/50 E-B-BT - 52 BT

Abila 45 E-B/50 E-B-BT - 52 BT 45 E-B/50 E-B-BT - 52 BT Kompakt og brugervenlig gulvvaskemaskine til en overkommelig pris med en arbejdsbredde på 43, 51 og 50 cm Gulvvaskemaskiner 45 E-B/50 E-B-BT-52 BT Velegnet til daglig rengøring

Læs mere

ODEN det komplette allroundpresseprogram

ODEN det komplette allroundpresseprogram ODEN det komplette allroundpresseprogram ODEN et komplet allroundpresseprogram ODEN er AP&T s komplette program af allroundpressere til presseoperationer af enkle træk, stansning, prægning, bukning og

Læs mere

BAD & TOILET HTS TOILET OG BRUSESTOL BLUE WAVE OG OTTER BADESTOLE TOILETFORHØJER BADESTOL/TABURET SEAHORSE SANICHAIR TOILET- OG BRUSESTOL BRUSESÆDER

BAD & TOILET HTS TOILET OG BRUSESTOL BLUE WAVE OG OTTER BADESTOLE TOILETFORHØJER BADESTOL/TABURET SEAHORSE SANICHAIR TOILET- OG BRUSESTOL BRUSESÆDER BAD & TOILET BLUE WAVE OG OTTER BADESTOLE HTS TOILET OG BRUSESTOL TOILETFORHØJER BADESTOL/TABURET SEAHORSE SANICHAIR TOILET- OG BRUSESTOL BRUSESÆDER www.bjorn-nielsen.dk 1 Bjørn Nielsen Rehab & Hospitalsartikler

Læs mere

Lindab Construline. Lindab RdBX stållægter Genial løsning - helt enkelt!

Lindab Construline. Lindab RdBX stållægter Genial løsning - helt enkelt! Stålprofiler til indervægge Lindab Construline Lindab RdBX stållægter Genial løsning - helt enkelt! Stållægter til indervægge Lindab RdBX stållægter Tid er penge... Lindab har lanceret et patenteret produkt

Læs mere

SANITATION / BIOETHANOL / BIOGAS / E-WASTE / PLASTIC ROADS OPGAVEHÆFTE

SANITATION / BIOETHANOL / BIOGAS / E-WASTE / PLASTIC ROADS OPGAVEHÆFTE SANITATION / BIOETHANOL / BIOGAS / E-WASTE / PLASTIC ROADS OPGAVEHÆFTE Baggrund Dette opgavehæfte indeholder en række forslag til refleksionsøvelser og aktiviteter, der giver eleverne mulighed for at forholde

Læs mere

Stabilitet hele vejen rundt

Stabilitet hele vejen rundt Stabilitet hele vejen rundt Intelligent stabilitet - hele vejen rundt Maksimalt udbytte af din kraninvestering En lastbilmonteret kran er en stor investering, og jo mere du kan bruge den til, jo bedre

Læs mere

Gør det let at overholde regler for allergenmærkning

Gør det let at overholde regler for allergenmærkning Gør det let at overholde regler for allergenmærkning ØJEBLIKKELIG FØDEVARESIKKER MÆRKNING: FLEKSIBEL, NØJAGTIG, PROFESSIONEL: PERFEKT TIL DINE DISPLAY Fødevaresikker mærkning der overholder reglerne Med

Læs mere

Aftørringssystemer. Prime Source. Prime Source. Prime Source produkterne er mærket efter kvaliteten af papiret. = Basic. = Super

Aftørringssystemer. Prime Source. Prime Source. Prime Source produkterne er mærket efter kvaliteten af papiret. = Basic. = Super 144 Prime Source 100067 100069 100068-1 4896 100073 100071 Prime Source Varenr. Betegnelse Serie Miljømærke Længde Indhold pr. krt. 100067 Toiletpapir, 2-lags Luksus 30 m 64 rl. 100068-1 Toiletpapir, 2-lags

Læs mere

Hold fødderne på jorden nye havemaskiner fra RYOBI med ekstra lang rækkevidde.

Hold fødderne på jorden nye havemaskiner fra RYOBI med ekstra lang rækkevidde. 22. februar 2012 Hold fødderne på jorden nye havemaskiner fra RYOBI med ekstra lang rækkevidde. RYOBI er en af de største og mest innovative producenter af havemaskiner og elværktøj på markedet og har

Læs mere

Professional Products.... produktiviteten er mere end synlig

Professional Products.... produktiviteten er mere end synlig Professional Products... produktiviteten er mere end synlig Produktivitet Professionel rengøring udføres af men -nesker, der har høje krav til produktivi- tet. Der er et konstant omkostnings-pres, som

Læs mere

Perfekt til. Små Steder & Store Oplevelser

Perfekt til. Små Steder & Store Oplevelser Perfekt til Små Steder & Store Oplevelser Lad dig inspirere PFAFF passport modellerne leveres med et kuffertlåg, der beskytter symaskinen. Det ergonomiske design sikrer behagelig transport og nem opbevaring.

Læs mere

Elite. Allround Standard

Elite. Allround Standard Elite Allround Standard Mustang byder på gennemførte løsninger fra Mustang hestetrailer er konstrueret til komfortabel og sikker transport under alle forhold. Der ligger mange beregninger og forsøg med

Læs mere

Papirsortiment. aftørringspapir, håndsæbe og dispensere

Papirsortiment. aftørringspapir, håndsæbe og dispensere Papirsortiment aftørringspapir, håndsæbe og dispensere Auto-cut system AUTO-CUT dispenser 406714 Størrelse: 410 x 239 x 351 mm Classic håndaftørringsrulle, blå 406934 n. 2 140 m n. 1 21 cm 18,5 cm 3,9

Læs mere

Nyhed! www.wiking.com. made by. Op til 40% * mere varme med WIKING Automatic. Se mere på s. 8

Nyhed! www.wiking.com. made by. Op til 40% * mere varme med WIKING Automatic. Se mere på s. 8 Nyhed! Op til 40% * mere varme med WIKING Automatic Se mere på s. 8 made by www.wiking.com 1 WIKING Miro 1 / WIKING Miro 2 WIKING Miro 1 og WIKING Miro 2 er de mindste brændeovne i WIKING Miro serien.

Læs mere

NespriTec. Tågefri sprøjtepåføring inde og ude F ACADE / LOFT & VÆG

NespriTec. Tågefri sprøjtepåføring inde og ude F ACADE / LOFT & VÆG NespriTec Tågefri sprøjtepåføring inde og ude F ACADE / LOFT & VÆG Aldrig mere sprøjtetåge Afdækning som ved påføring med rulle Et unikt samarbejde mellem den tyske malinggigant Caparol og sprøjteproducenten

Læs mere

Fremtidens standard ligger i huldækket. Indstøbningsboks til huldæk

Fremtidens standard ligger i huldækket. Indstøbningsboks til huldæk Fremtidens standard ligger i huldækket Indstøbningsboks til huldæk 100% ny installationsstandard Udviklingen af moderne konstruktionsteknikker betyder, at vi skal være på forkant, når det gælder installationsstandarder.

Læs mere

en touch-free oplevelse der styrker profilen og forbedrer hygiejnen

en touch-free oplevelse der styrker profilen og forbedrer hygiejnen Gør indtryk med hygiejneløsninger, der styrker din profil og viser at du drager omsorg for dine gæster og dine ansatte. en touch-free oplevelse der styrker profilen og forbedrer hygiejnen sensor nyt medlem

Læs mere

Gå ikke på kompromis med plads og funktionalitet

Gå ikke på kompromis med plads og funktionalitet BLANCO XL-køkkenvaske www.blanco.dk Gå ikke på kompromis med plads og funktionalitet Scan og se en video fra a+n showroom andersen & nielsen as Meterbuen 2 4 DK-2740 Skovlunde Tlf.: 36 41 02 00 Besøg www.blanco.dk

Læs mere

MANUAL I HENHOLD TIL EN-1298

MANUAL I HENHOLD TIL EN-1298 MANUAL I HENHOLD TIL EN-1298 CUSTERS RULLESTILLADS Materielhuset A/S, Havdrup - DK, March 2005 Med forbehold af alle rettighederingen dele af denne publikation må reproduceres/kopieres eller publiceres

Læs mere

Sofasystem Comfort. Sofasystem Comfort modul - 100x62 cm. Sofasystem Comfort modul - 120x62 cm. Bronco kunstlæder. ZF-07 sort. ZF-01 Hvid.

Sofasystem Comfort. Sofasystem Comfort modul - 100x62 cm. Sofasystem Comfort modul - 120x62 cm. Bronco kunstlæder. ZF-07 sort. ZF-01 Hvid. HoReCa Sofa 94 Sofasystem Koncept Sofasystem modulopbygget Vores sofasystem er et unikt modul-opbygget system, som giver muligheden for at integrere spændende sofasystemer med et væld af valgmuligheder.

Læs mere

BRUSEPLEJEBRIKSE. Den fleksible løsning

BRUSEPLEJEBRIKSE. Den fleksible løsning BRUSEPLEJEBRIKSE Den fleksible løsning Bruseplejebrikse serie 3000-2000 - 1000 Pressalit Care tilbyder et bredt program af faste og fleksible bruseplejebrikse i høj kvalitet. De er designet til at yde

Læs mere

Crystalwave Generation II

Crystalwave Generation II Crystalwave Generation II Content Crystalwave Generation II Nøglefunktioner og fordele Sådan bruges Crystalwave Muligheder Tips og pleje Sikkerhed og forholdsregler Kort fortalt 2 Crystalwave Generation

Læs mere

Produktkatalog. Udarbejdet specielt til. Forår 2012

Produktkatalog. Udarbejdet specielt til. Forår 2012 Produktkatalog Udarbejdet specielt til Forår 2012 1 Kære Kunde Multi-Living ønsker med dette katalog, at tilbyde sine kunder muligheden for at vælge individuelle indretningsløsninger til skuffer og skabe

Læs mere

VARME, LIV OG STEMNING

VARME, LIV OG STEMNING 2011 VARME, LIV OG STEMNING Levende ild er en smuk og romantisk opvarmning, der skaber varme, stemning og hygge. Det er en fantastisk oplevelse at sidde og betragte den levende ild i brændeovnen, mens

Læs mere

Mono EZstrip Family. Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på:

Mono EZstrip Family. Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på: Mono EZstrip Family Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på: Fordele med EZstrip Family Maintenance In Place Hurtig og enkel udskiftning af de vigtige sliddele uden brug

Læs mere

GALANT Skrivebordserie

GALANT Skrivebordserie 11_014 Produktguide GALANT Skrivebordserie DESIGN Olle Lundberg, Henrik Preutz VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud, opvredet i vand tilsat et mildt rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør

Læs mere

SE FREMTIDEN GENNEM BÆREDYGTIGE VINDUER I SMUKT DANSK DESIGN

SE FREMTIDEN GENNEM BÆREDYGTIGE VINDUER I SMUKT DANSK DESIGN SE FREMTIDEN GENNEM BÆREDYGTIGE VINDUER I SMUKT DANSK DESIGN TAG ANSVAR FOR FREMTIDEN Som forbrugere i dagens Danmark er vi så privilegerede at have muligheden for at gøre en stor forskel for miljøet.

Læs mere

Som møbelproducent har vi lagt os op af det klassiske. Med fokus på de detaljer, der betyder noget i hverdagen.

Som møbelproducent har vi lagt os op af det klassiske. Med fokus på de detaljer, der betyder noget i hverdagen. m ø b l e r m a r t s 2 0 1 0 Design kan være lige så forskelligt som vi mennesker. Nogle foretrækker klassisk design, mens andre er til det smarte eller til at købe billigt og smide væk. Som møbelproducent

Læs mere

TM-CAGE BRUGERMANUAL. TM-CAGE_manual_dk

TM-CAGE BRUGERMANUAL. TM-CAGE_manual_dk TM-CAGE BRUGERMANUAL 1 www.visionaudiovisual.com/techmount/tm-cage 2 KONFORMITETSERKLÆRING Når relevant, er Vision-produkter certificerede og overholder alle kendte lokale regulativer iht. "CB-certificering"-standarden.

Læs mere

CARELINE KOMFORT FOR FREMTIDEN

CARELINE KOMFORT FOR FREMTIDEN CARELINE KOMFORT FOR FREMTIDEN PILATES Efter at have brugt stolen i mit daglige arbejde de sidste 14 dage, må jeg sige, at jeg er meget imponeret over effekten af stolen. Det kræver noget arbejde at holde

Læs mere

Silva baderumsmøbler Nyhed!

Silva baderumsmøbler Nyhed! Silva baderumsmøbler Nyhed! Højskab højskab Spejl 84 Spejlskab Vask 2162 Ifö Caprice Underskab 126 Det nye et kig ind i fremtiden er vores nyeste møbelserie. De rene og let afrundede former giver badeværelset

Læs mere

Klassisk skandinavisk design - med alle fordele

Klassisk skandinavisk design - med alle fordele NEW ClassicLine 2011 Klassisk skandinavisk design - med alle fordele GRAM har gennem generationer været kendt for at udvikle produkter, der gør hverdagen nemmere og bidrager til positive oplevelser i køkkenet.

Læs mere

Branddøre K V A L I T E T D E R K A N M Æ R K E S

Branddøre K V A L I T E T D E R K A N M Æ R K E S Branddøre K V A L I T E T D E R K A N M Æ R K E S Branddøre I vores udviklingsafdeling arbejder vi konstant på at udvikle vores sortiment af branddøre, der både opfylder Bygningsreglementets bestemmelser

Læs mere

Multirack. CUBIC-Conitec A/S Platanvænget 14 DK-8990 Faarup Denmark Tel +45 8645 2700 Fax +45 8645 2909 E-mail: info@cubic-conitec.

Multirack. CUBIC-Conitec A/S Platanvænget 14 DK-8990 Faarup Denmark Tel +45 8645 2700 Fax +45 8645 2909 E-mail: info@cubic-conitec. Multirack Multirack NEXT STEP bygger på ideen om, at kvalitet og kreative tanker i samspil med innovativt design åbner for en uendelig række kombinationer. Resultatet fører til mere æstetiske, sikre og

Læs mere

Produktkatalog. Katrin. At Hand.

Produktkatalog. Katrin. At Hand. Produktkatalog Katrin. At Hand. Hvilken farve er du? For let at kunne vælge det rigtige produkt - lad vores farver vise vejen. Vore tre kvalitetsniveauer At gøre dit valg let er ikke tilstrækkeligt. For

Læs mere

Auping Criade. En seng med luksuriøs Auping komfort

Auping Criade. En seng med luksuriøs Auping komfort Auping Criade En seng med luksuriøs Auping komfort Individuel sovekomfort Auping Criade Criade kombinerer design med teknik. Din personlige stil og komfort er det centrale, så du kan kombinere din Criade

Læs mere