Udsigt med indsigt Trekking og bjergbestigning i Peru

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Udsigt med indsigt Trekking og bjergbestigning i Peru"

Transkript

1 Udsigt med indsigt Trekking og bjergbestigning i Peru Jan Lama Tvernø og Happy Lama Travel indbyder dig til at deltage i en fascinerende, kombineret natur- og kulturrejse i et af verdens smukkeste bjergområder - Cordillera Blanca i Det Nordlige Peru. Her er vi omgivet af høje gletsjerklædte bjerge, azurblå bjergsøer, rivende vandløb og et farverigt dyre- og planteliv. Rejsen er en kombineret trekking- og bjergbestigningstur på et niveau, hvor de fleste kan være med. Der er tale om en oplevelse for livet og en helt unik mulighed for dig, som ønsker at bestige et gletsjerklædt bjerg for første gang. Erfaring med crampons, økse og reb er ikke nødvendig, da bjerget Pisco (5.752 moh.) er et såkaldt begynderbjerg som kan bestiges uden erfaring. Det er en helt oplagt mulighed for dig, som vil have en enestående oplevelse i noget af verdens smukkeste natur. Vi har områdets mest rutinerede bjergguider med, og jeg har selv vandret og klatret i området seks gange tidligere. Bl.a. har jeg besteget Pisco (5.752 moh.) og Perus højeste bjerg, Huascaran (6.768 moh.) Turen kræver grundlæggende en fornuftig basisform og en stærk vilje. Bjergbestigning handler mere om vilje og højdetilvænning end ekstrem kondi. Vi går os i form under akklimatiseringen - et trek der strækker sig over otte dage til Pisco High Camp som er udgangspunktet for topbestigningen. Vi udfordres på krop og sjæl i det gamle inkarige med dets myter, ritualer og mystik. Der er udsigt til en rejse som sætter tilværelsen, som vi kender den, i perspektiv langt væk fra internet, smartphones og Facebook. Vel Mødt Jan Lama Tvernø Happy Lama Travel Pisco moh. med Huascaran moh. i baggrunden

2 1. august 2015: Afrejse København / Ankomst Lima Ved ankomsten til Lima bliver vi mødt af vores lokale team og kørt til vores hotel i bydelen Miraflores, hvor vi tørner ind efter en lang flyvetur. ***La Castellana -/-/-/ Vores flyplan er følgende: København-London Heathrow: BA811 07:30-08:30 London Heathrow-Miami: BA207 10:40-14:55 Miami-Lima: AA917 17:00-21:49 2. august 2015: Lima - Huaraz Vi skal med bussen fra Lima ved middagstid, hvorfra der venter os ca. otte timer på legendariske Panamericana Highway, som løber hele vejen fra Patagonien i Det Sydlige Chile til Colombias hovedstad Bogota. Den første del af turen foregår i kystørkenen langs den rå Stillehavskyst, mens den sidste del af turen bringer os ind i Perus bjergrige indre. Vi får vores første oplevelse af Andesbjergene og et meget autentisk Peru, når vi ankommer til Huaraz i Cordillera Blanca. Her skal vi bo på et lille hyggeligt hotel langt fra trafikstøj. Huaraz ligger i moh. ***San Sebastian M/-/- 3. august 2015: Huaraz - Dagtrek til Willcawain Vi har en hel dag i Huaraz for at komme os lidt over en lang transport og for at vænne os lidt til den tynde luft, inden vi for alvor skal væk fra civilisationen og op i bjergene. Efter morgenmaden tager vi på en lille opvarmningsvandretur i omegnen af Huaraz. Vi besøger de precolombianske ruiner Willcawain, som ligger moh. i udkanten af Huaraz. Om eftermiddagen skal vi tjekke det lejede udstyr, som vi skal bruge senere på bjergbestigningen. ***San Sebastian M/F/- - LOGISTIK PÅ TREK - Trekket foregår på den måde, at vi hver især kun bærer vores medbragte dagrygsæk med det, som vi mener at kunne få brug for i løbet af dagen. Hovedbagagen bæres af æsler og heste i udleverede duffelbags, så det er meget begrænset, hvad du selv skal bære. Lejren bliver sat op og pillet ned af vores dedikerede hjælpere, og der serveres tre gode måltider dagligt af vores erfarne kokketeam. Vi får desuden udleveret snacks til vandreturen. Vi skal med andre ord blot nyde turen. Når vi bliver vækket om morgenen, får vi lejlighed til at vaske os i varmt vand. Ønskes regulært bad foregår det i et af de små, kolde vandløb langs ruten. Ruten er vejledende, da vores lokale guide hele tiden vurderer, hvad der er den optimale logistik for de pågældende deltagere, og der kan derfor justeres undervejs.

3 4. august 2015: TREK Huaraz - Cashapampa - Llamacorral Vi forlader Huaraz tidligt om morgenen og kører langs Rio Santa til den lille landsby Cashapampa, hvorfra vi starter vores vandretur. På vejen til Cashapampa passerer vi nogle af de majestætiske sneklædte bjerge, som Cordillera Blanca (De hvide bjerge) er opkaldt efter. Vi passerer bla. gigantiske Huascaran på moh., som er Perus og Det Tropiske Bæltes højeste bjerg. I Cashapampa møder vi vores erfarne æseldrivere og kokketeam, som vil tage sig rigtig godt af os i bjergene. Man overraskes konstant over, hvad de kan formå at trylle frem fra et gasblus og to trækasser med proviant. Fra Cashapampa vandrer vi stille og roligt op gennem en smal slugt, indtil vi kommer til Llamacorral, som ligger i moh. Undervejs oplever vi et væld af forskellig flora i takt med, at vi kommer op i højden. 5. august 2015: TREK Llamacorral-Alpamayo-Taullipampa Allerede på denne dag oplever vi et af turens smukke højdepunkter. Efter at have vandret op gennem Santa Cruz dalen fra Llamacorral, kommer vi forbi to smukke søer, som typisk har en bestand af Andesgæs. Derfra tager vi en lille detour til Alpamayo Base Camp og videre op til den turkisblå gletsjersø Arhuaycocha. Herfra kan vi se Alpamayo, som er et meget teknisk bjerg på moh. Dets karakteristiske profil er kendt som et af verdens smukkeste bjerge. Vi slår lejr i Taullipampa moh. for foden af passet Punta Union, som vi skal over den kommende dag. 6. august 2015: TREK Taullipampa-Paria Fra Taullipampa vandrer vi op imod passet Punta Union i moh. Vi vandrer ad en gammel precolombiansk handelsrute fra Amazonas og østsiden af Andesbjergene til hoveddalen Callejon de Huaylas, hvori Huaraz ligger. Vi passerer flere små og meget smukt beliggende smeltevandssøer undervejs. I Punta Union står vi med en fantastisk udsigt mod Taullipampa til den ene side, bjerget Taulliraju lige foran os og Tuctupampa til den anden side. Herfra er der udsigt til mange af områdets smukke bjerge heriblandt karakteristiske Artesonraju, som er bedre kendt som Paramount Pictures berømte logo. Vi fortsætter ned mod Tuctupampa og videre gennem en frodig dal til Paria, hvor vi slår lejr i moh.

4 7. august 2015: TREK Paria-Huaripampa-Vaqueria-Pacsapata Denne dag adskiller sig lidt fra de foregående, da vi passerer gennem de to små landsbyer Huaripampa og Vaqueria. Her får vi et meget autentisk indblik i, hvordan det er muligt at leve i disse smukke men også barske omgivelser. Husene er typisk rustikt bygget i uklinet ler, hvor hele familien ofte bor sammen med deres husdyr. De lokale er yderst imødekommende, og børnene især er meget nysgerrige på vores tilstedeværelse. Efter at vi har forladt denne flig af civilisation, går vi op mod vores lejr i Pacsapata i moh. 8. august 2015: TREK Pacsapata-Cebollapampa Endnu et højdepunkt venter os, når vi fra vores lejr vandrer op til Llanganucopasset moh., hvorfra vi for første gang ser Pisco, som vi skal bestige senere på turen. Llanganucopasset ligger i bunden af den hesteskoform, som de smukke gletsjerklædte bjerge udgør. Det er absolut det smukkeste område af Cordillera Blanca. Vi kan herfra se bla. Pisco, Chacraraju, firetoppede Huyandoy, Chopicalqui og gigantiske dobbelte Huascaran. Fra Llanganucopasset fortsætter vi ned til vores lejr i Cebollapampa moh., hvor vi skal overnatte i to nætter, før vi endegyldigt går i gang med bestigningen af Pisco. 9. august 2015: HVILEDAG Cebollapampa Vi har en velfortjent hviledag i smukke omgivelser, hvor vi genoplader de fysiske batterier og forbereder os mentalt på vores kommende bestigning af Pisco moh. - LOGISTIK PÅ BJERGBESTIGNING - Dag 10 og 11 foregår på samme måde som på trekket, hvor vi kun bærer vores personlige bagage, mens det tungere udstyr bæres af æsler på dag 10 og bærere på dag 11. Dag 10 og 11 foregår på stier og klipper, mens dag 12 foregår på klipper og til slut selve gletsjeren. Det er således kun på dag 12, at vi skal bruge det tunge bjergbestigningsudstyr som alpinstøvler, cramp-ons, økser osv.

5 10. august 2015: Cebollapampa-Laguna 69-Pisco Base Camp Fra Cebollapampa lægger vi blødt ud mod den yderst smukt beliggende Laguna 69, som med sin helt specielle turkise farve er en af de absolut smukkeste gletsjersøer i Cordillera Blanca med en fantastisk udsigt til bjerget Chacraraju. Vi fortsætter til Pisco Base camp i moh. 11. august 2015: Pisco Base Camp-Pisco High Camp Normalt bestiger man Pisco fra Base Camp, men vi har valgt at indlægge en ekstra lejr før topbestigningen, da den såkaldte moræne, som er de store klippestykker der engang har været dækket af gletsjer, er ret krævende at passere på Pisco. Efter morgenmaden bevæger vi os derfor til Pisco High Camp i ca moh., som ligger lige nedenfor smukke stejle Huandoy og relativt tæt på gletsjerkanten i ca moh. I High Camp gælder det om at få så meget hvile som muligt og gøre udstyret klart, da vi starter opstigningen til toppen af Pisco vejledende klokken 02:00 for at få optimale snebetingelser. 12. august 2015: Pisco High Camp-Pisco Summit moh.-pisco Base Camp Vi starter meget tidligt om morgenen fra High Camp, og bevæger os det sidste stykke gennem morænen til gletsjerkanten, hvor vi tager det sidste bjergbestigningsudstyr på for endelig at entrere gletsjeren. Bestigningen af Pisco er ikke teknisk, og på trods af den tynde luft vinder vi hurtigt terræn. Der er enkelte passager, som kan virke udfordrende, men vores professionelle guider har styr på situationen hele vejen til toppen. Efterhånden som vi vinder terræn, bryder solen frem og et smukt sneklædt sceneri åbenbarer sig for os i takt med, at vi kommer tættere på toppen i moh. Toppen er et lille plateau med rigelig plads til begejstring, og er vejret optimalt kan vi nyde den ultimative udsigt og sejrens sødme et godt stykke tid. Det er ofte et meget emotionelt øjeblik at bestige et bjerg især første gang. Vi står midt i blandt nogle af Cordillera Blancas mest ikoniske bjerge og har Huascaran moh. som en meget dramatisk baggrund. Efter at have nydt udsigten bevæger vi os tilbage til Pisco Base Camp og velfortjent hvile.

6 13. august 2015: Pisco Base Camp-Monterey-Huaraz Efter en hurtig vandring tilbage til Cebollapampa returnerer vi mod civilisationen og Huaraz. Vi gør et velfortjent og sikkert meget populært stop ved de varme kilder i Monterey lidt udenfor Huaraz, hvor vi også spiser frokost. Senere på aftenen spiser vi en god afskedsmiddag på en restaurant i Huaraz. ***San Sebastian M/F/A 14. august 2015: Huaraz-Lima Lidt op ad formiddagen tager vi bussen tilbage til Lima, hvortil vi ankommer ca. 19:00. ***La Castellana M/-/-/ 15./16. august 2015: Afrejse fra Lima/Hjemkomst til København Vi skal til lufthavnen meget tidligt, da vi skal flyve klokken 08:00. M/-/-/ Vores flyplan er følgende: Lima-Miami: AA :00-14:54 Miami-London Heathrow: BA206 17:05-06:40 (+1) London Heathrow-København: BA814 09:55-12:50 Peru - Det gamle Inkarige! Med sin helt unikke geografi og beliggenhed på Stillehavskysten af Sydamerika er Peru et af jordens mest alsidige og mangfoldige lande med knastørre ørkener, gigantiske sneklædte bjerge, charmerende byer - små som store - uigennemtrængelig jungle, vidtstrakte sletter, rige kulturminder og en fantastisk fusionsgastronomi. Alt sammen krydret med et farverigt dyreliv, en dramatisk historie samt en venlig, stolt og hjælpsom befolkning, som gør at du altid føler dig meget velkommen og sikker. Læs mere om Peru i Happy Lama Travels online inspirationskatalog på

7 Cordillera Blanca og Huaraz Vores rejse foregår i Cordillera Blanca - De hvide bjerge - med udgangspunkt i den meget traditionelle andiske by Huaraz, der ofte benævnes Andesbjergenes Kathmandu. Det er nemlig her man kan komme på de smukkeste vandreture og de mest fantastiske bjergbestigninger i Andesbjergene. Cordillera Blanca domineres af Perus og Det Tropiske Bæltes højeste bjerg, kæmpemæssige Nevado Huascaran på hele moh. Cordillera Blanca er et helt optimalt sted at prøve en bjergbestigning for første gang, da der er adskillige bjerge på moh., som ikke kræver anden erfaring end den introduktion, som vores professionelle og erfarne guider giver os. Santa Cruz trek og Nevado Pisco moh. Vi har valgt at den indledende højdetilvænning foregår på Santa Cruz-trekket. Vi har modificeret ruten for at få den største oplevelse og den mest optimale højdetilvænning, så vi er klar til bestigningen af Nevado Pisco moh. som ligger fantastisk smukt midt i en hestesko af de højeste af Cordillera Blancas højeste sneklædte tinder. Trekket foregår i et behageligt tempo, og vi har æsler med til at bære bagagen, ligesom der bliver sørget for lejropsætning og fuld forplejning undervejs af en dygtig cuscinero og hans dedikerede hjælpere. Nevado Pisco er kategoriseret som et begynderbjerg, hvilket betyder at det ikke er specielt stejlt at bestige (ca. 45 grader) samtidig med, at der ikke er nogen voldsomt tekniske erfaringskrævende udfordringer. Vores erfarne guider har styr på sikkerheden undervejs og selve gletsjervandringen er kun den sidste dag til toppen. Jan "Lama" Tvernø og Happy Lama Travel Jan er iværksætter og eventyrer, Han startede rejsebureauet Happy Lama Travel efter en rundrejse i Peru i 2007 med det udgangspunkt at arrangere skræddersyede rejser til enkelte udvalgte lande i fortrinsvis Sydamerika, hvor Peru, Bolivia, Ecuador og Galapagos er de absolutte specialer efter mange rejser i området. Jans favoritområde i Sydamerika er netop Cordillera Blanca, hvor idéen til Happy Lama Travel opstod i Jan har siden vandret bjergområdet tyndt og besteget fire af områdets bjerge deriblandt Nevado Pisco moh. samt Perus og Det Tropiske Bæltes højeste bjerg Nevado Huascaran på moh. Næste skridt opad bliver Peak Lenin moh. i Kirgisien i 2016.

8 Priser, betingelser og vilkår for rejsen Pris og betaling: Pris pr. person ved minimum 10 deltagere incl. rejseleder Jan Tvernø: DKK Næsten alt incl. Er der færre end ti personer tilmeldt rejsen 1. maj 2015 revurderes prisen på baggrund af antal tilmeldte, da ti personer er en betingelse for at overholde flykontrakten. - Depositum DKK faktureres ved tilmelding. Evt. afbestillingsforsikring faktureres samtidig - Restbeløb faktureres til betaling den 1. maj Evt. rejseforsikring faktureres ved bestilling Tilmelding og spørgsmål: Happy Lama Travel v/jan Tvernø senest 1. maj 2015 og helst tidligere. Prisen inkluderer: - Fly CPH-LIM-CPH incl. skatter, brændstofsafgifter og lufthavnsskat i Lima* 1 - Transfers i Lima jf. program - Transfers i Huaraz jf. program - Bustransport Lima-Huaraz-Lima jf. program - Alle overnatninger jf. program i delt dobbelt/tripleværelse (Hoteller kan ændres til tilsvarende) - Måltider jf. program (M=Morgenmad, F=Frokost, kan være boxlunch, A=Aftensmad) - Trekking jf. program - Bjergbestigning jf. program - Entré til Huascarán NP - Alt nødvendigt lejrudstyr (Telte, Køkkentelt, Spisetelt, Toilettelt, Køkkenudstyr osv.) - Oppusteligt liggeunderlag* 2 - Erfarne specialuddannede engelsksprogede guider - Dansk rejseleder (Jan Tvernø) - Fornødne bærere, kokke, assistenter og pakdyr - Basis førstehjælpsudstyr - Lokal operatør med 25 års erfaring og social bevidsthed i forhold til ansatte og lokalområde Prisen inkluderer ikke: - Anbefalet afbestillingsforsikring (Kontakt Happy Lama Travel for tilbud) - Obligatorisk rejseforsikring som dækker "farlig sport" (Kontakt Happy Lama Travel for tilbud) - Alle personlige fornødenheder og udstyr - Eventuelle vaccinationer - Provinstilslutning og evt. individuelle forlængelser - Evt. leje af udstyr * 3 - Evt. udflugter på hviledag i Huaraz - Drikkepenge * 4 - ESTA tilladelse til indrejse i USA * 5 * 1 Flybilletter kan være genstand for stigninger i brændstofafgifter og lufthavnsskatter fra flyselskabets tilbudsgivning til udstedelse. Hvis dette er tilfældet bliver afgifter og skatter efterfaktureret ved billetudstedelse jf. Lov om pakkerejser. Den inkluderede lufthavnsskat i Lima har en værdi af ca. USD 35 pr. person. * 2 Kan være af svingende kvalitet, medbring evt. dit eget liggeunderlag. * 3 Det er muligt at leje udstyr i Huaraz - Du kan leje alt fra solbriller til alpinstøvler, soveposer og dunjakker, men Happy Lama Travel anbefaler at du medbringer dit eget udstyr, så vidt det er muligt. Leje af udstyr betales lokalt. * 4 Det er kotyme at give drikkepenge i Peru. Happy Lama Travel udregner et beløb pr. deltager, når deltagerantallet er kendt. Jan Tvernø indsamler beløbet fra deltagerne i Huaraz og uddeler drikkepenge på vegne af gruppen. * 5 Electronic System for Travel Authorization (ESTA) er obligatorisk ved indrejse i USA for danske statsborgere. Det koster USD 14 og skal ansøges via U.S. Customs and Border Protections hjemmeside https://esta.cbp.dhs.gov/esta/ Ønsker du at Happy Lama Travel sørger for din ESTA-godkendelse koster det DKK 150

9 Pas og visum: - Dit pas skal være gyldigt minimum seks måneder efter hjemrejsedatoen - Ved tilmelding skal Happy Lama Travel have et scan/foto af dit pas for korrekt navneangivelse på billetter - Danske statsborgere skal under normale omstændigheder ikke have visum til Peru - Danske statsborgere skal anmode om ESTA godkendelse til indrejse i USA Særlige betingelser - Forudsætninger, fysik og forberedelse: Fysisk aktivitet i tynd luft er anstrengende for os som lever i havsniveau og kræver god forberedelse, fysisk såvel som mentalt. Programmet er tilrettelagt så alle kan være med og bliver akklimatiseret korrekt under forudsætning af en seriøs indstilling til forberedelse og træning. Pisco er et begynderbjerg men selv begynderbjerge er hårde i moh. Særlige betingelser - Det rejsetekniske: Du skal være fyldt 18 år for at deltage i turen Du skal have tegnet rejseforsikring som dækker farlig sport. Kontakt Happy Lama Travel. Du skal have underskrevet Happy Lama Travels blanket vedr. ansvarsfraskrivelse i forbindelse med farlig sport Forbehold for fejl og forudsætningsændringer.

Happy Lama Travel - Dansk Vandrelaug - Bolivia - 2. til 20. oktober 2012

Happy Lama Travel - Dansk Vandrelaug - Bolivia - 2. til 20. oktober 2012 - Kontrasternes Bolivia - Kultur, natur og let vandring - Uyuni saltsletten Bolivia - Et overset oplevelsesparadis for den eventyrlystne placeret i hjertet af Sydamerika. Bolivia har, som Happy Lama Travels

Læs mere

MOTORCYKELREJSE I HIMALAYA. - på klassisk Enfield motorcykel gennem det eventyrlige bjergrige Nepal

MOTORCYKELREJSE I HIMALAYA. - på klassisk Enfield motorcykel gennem det eventyrlige bjergrige Nepal Afrejse: 19. november - 2. december 2014-14 dage MOTORCYKELREJSE I HIMALAYA - på klassisk Enfield motorcykel gennem det eventyrlige bjergrige Nepal MOTORCYKELREJSE I HIMALAYA - på klassisk Royal Enfield

Læs mere

- Udforsk regnskoven og oplev en natur i særklasse - Slap af under palmerne på tropiske strande - Snorkel ved korallerne i Det Caribiske Hav

- Udforsk regnskoven og oplev en natur i særklasse - Slap af under palmerne på tropiske strande - Snorkel ved korallerne i Det Caribiske Hav - Udforsk regnskoven og oplev en natur i særklasse - Slap af under palmerne på tropiske strande - Snorkel ved korallerne i Det Caribiske Hav - Mød den lokale befolkning - Vov dig væk fra turisternes gængse

Læs mere

PERU OG BOLIVIA TURPROGRAM 20 DAGE

PERU OG BOLIVIA TURPROGRAM 20 DAGE PERU OG BOLIVIA TURPROGRAM 20 DAGE Peru og Bolivia udgør tilsammen kernen af den vibrerende og moderne Andeskulturs centrum, hvorfra Sydamerikas storslåede præcolumbianske kultur opstod. Den sidste og

Læs mere

Machu Picchu til Galapagos 15 dage

Machu Picchu til Galapagos 15 dage Machu Picchu til Galapagos 15 dage Vores spændende tur Machu Picchu til Galapagos kombinerer tre af Sydamerikas største seværdigheder: De fantastiske ruiner Machu Picchu et stykke af verdens kulturarv,

Læs mere

MOTORCYKELREJSE GENNEM DET NORDLIGE VIETNAM

MOTORCYKELREJSE GENNEM DET NORDLIGE VIETNAM MOTORCYKELREJSE GENNEM DET NORDLIGE VIETNAM AFREJSE: d. 1. -16. maj 2015 16 dage PRIS: DKK 21.900 kr. per person MOTORCYKELREJSE GENNEM DET NORDLIGE VIETNAM Grønne rismarker, vildtvoksende jungle, smukke

Læs mere

På Motorcykel gennem det nordlige Vietnam I oktober 2014

På Motorcykel gennem det nordlige Vietnam I oktober 2014 På Motorcykel gennem det nordlige Vietnam I oktober 2014 Med sit varierede landskab og farverige folkeliv udgør det nordlige Vietnam den ideelle ramme for et uforglemmeligt motorcykeleventyr. Efter utallige

Læs mere

Vestfjordene en særlig smuk del af Island

Vestfjordene en særlig smuk del af Island Vestfjordene en særlig smuk del af Island En grundig og attraktiv tur med mange traveture 12. juli 22. juli 2013 Rejse nr. A-9 En tur til Vestfjordene? Mange har gennem årene spurgt, om vi ikke snart igen

Læs mere

Ecuador. Fugletur i Ecuador. Eksperter i eventyr

Ecuador. Fugletur i Ecuador. Eksperter i eventyr Ecuador Fugletur i Ecuador Fugletur for kendere Følgede er en særlig rundrejse i Ecuador for en lille gruppe (max. 16 personer) af fugleinteresserede. Da vi stadig har nogle få ledige pladser på turen

Læs mere

USA & CANADA. Kør-selv-ferie Motorhome Golfferie Krydstogter. USA & Canada

USA & CANADA. Kør-selv-ferie Motorhome Golfferie Krydstogter. USA & Canada USA & CANADA Kør-selv-ferie Motorhome Golfferie Krydstogter USA & Canada 2011 Om Risskov Travel Partner Siden starten i 1992 har Risskov Travel Partner A/S været i rivende udvikling, og i dag tilbyder

Læs mere

Rejs med hjerte, hjerne & holdning. Albatros' Centralamerika. Dato 11-11-2014 Varighed 18 dage Pris 29.998, Afrejse København Rejseleder Dansk

Rejs med hjerte, hjerne & holdning. Albatros' Centralamerika. Dato 11-11-2014 Varighed 18 dage Pris 29.998, Afrejse København Rejseleder Dansk Rejs med hjerte, hjerne & holdning Albatros' Centralamerika Dato 11-11-2014 Varighed 18 dage Pris 29.998, Afrejse København Rejseleder Dansk Albatros' Centralamerika Et brag af en rejse til Panama, Costa

Læs mere

Mexicos Store Riger. Mexico kulturrundrejse med dansk rejseleder, 16 dage

Mexicos Store Riger. Mexico kulturrundrejse med dansk rejseleder, 16 dage Mexicos Store Riger Mexico kulturrundrejse med dansk rejseleder, 16 dage Albatros Travel Kultorvet 11 1175 København K Telefon 36 98 00 00 www.albatros-travel.dk info@albatros-travel.dk Mexico Kulturrejse

Læs mere

Peruviansk & Boliviansk

Peruviansk & Boliviansk Peruviansk & Boliviansk højlandskultur i Inkaernes Vugge Arequipa Colca Canyon Cuzco Den Hellige Dal Machu Picchu Titicaca (Peru & Bolivia) La Paz Særligt fokus på: Interaktion med lokalbefolkningen Bæredygtig

Læs mere

Kejserbyen og Den Kinesiske Mur

Kejserbyen og Den Kinesiske Mur Kejserbyen og Den Kinesiske Mur Overdådig kulturrejse til Beijing og omegn med overnatning ved Den kinesiske Mur - med dansk rejseleder, 9 dage Albatros Travel Tøndergade 16 1752 København V Telefon 36

Læs mere

The Taj Mahal Marathon 2008

The Taj Mahal Marathon 2008 The Taj Mahal Marathon 2008 Eventyrlig maratonrejse til Indien ved et af verdens 7 moderne vidundere. Maraton og halvmaraton 8. marts 2008 www.taj-mahal-marathon.com Albatros Travel Kultorvet 11 1175 København

Læs mere

Rejsekatalog 2010 CULTOURS.DK

Rejsekatalog 2010 CULTOURS.DK Rejsekatalog 2010 Kære rejseinteresserede I Cultours gør vi tingene på vor egen måde, en bedre måde end andre rejsearrangører, når jeg selv skal sige det. Vi forsøger at forberede rejserne så grundigt

Læs mere

2015: 5. - 19./26. januar Kr. 27.800

2015: 5. - 19./26. januar Kr. 27.800 Namibia Safari og himbafolk Specialsafari med biolog og storvildtsjæger Lars Ørlund til bl. a. Naukluftørkenen og himbaerne 2015: 5. - 19./26. januar Kr. 27.800 Aarsleff Adventure w w w.l i v s r e j s

Læs mere

Rejs med hjerte, hjerne & holdning. Incredible India med Folkeskolen. Dato 06-02-2015 Varighed 9 dage Pris 9.998, Afrejse København Rejseleder Dansk

Rejs med hjerte, hjerne & holdning. Incredible India med Folkeskolen. Dato 06-02-2015 Varighed 9 dage Pris 9.998, Afrejse København Rejseleder Dansk Rejs med hjerte, hjerne & holdning Incredible India med Folkeskolen Dato 06-02-2015 Varighed 9 dage Pris 9.998, Afrejse København Rejseleder Dansk Amber Fort, Jaipur Incredible India med Folkeskolen Farverige

Læs mere

Albatros store Middelhavskrydstogt

Albatros store Middelhavskrydstogt Albatros store Middelhavskrydstogt Luksuskrydstogt med Norwegian Cruise Lines nyeste skib Norwegian Jade til Middelhavslandenes kulturperler. Istanbul - Izmir - Mykonos - Santorini - Kreta - Alexandria

Læs mere

Guldfeber, Gletsjere & Grizzlybjørne!

Guldfeber, Gletsjere & Grizzlybjørne! REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG Alaska - Klondyke 2014 14 dage - Fly Guldfeber, Gletsjere & Grizzlybjørne! Sejlads gennem fjordene mellem Alaskas hovedstad Juneau og historiske Skagway og togtur over White

Læs mere

Til De eventyrlystne!

Til De eventyrlystne! Til De eventyrlystne! Motorcykelrejse i Indiens Thar-ørken Efter utallige rejser på kryds og tværs af Indien er jeg kommet frem til, at den bedste og mest autentiske måde at opleve dett mangfoldige og

Læs mere

Højskole Er du mellem ca. 50 og 80 år og har udlængsel? Så tag på Global Højskole i Nepal

Højskole Er du mellem ca. 50 og 80 år og har udlængsel? Så tag på Global Højskole i Nepal Mellemfolkeligt Samvirke ActionAid Denmark Global Højskole Nepal 50+ Er du mellem 50 og 80 og har udlængsel? Og vil du gerne både rejse, lære og opleve sammen med andre ligesindede? Så tag på Global Højskole

Læs mere

Det vestlige USA 08. til 22. september 2014.

Det vestlige USA 08. til 22. september 2014. Det vestlige USA 08. til 22. september 2014. Før du læser rejsebeskrivelsen! Rejser i USA foregår oftest i større grupper det vil sige over 25 personer. Vi har valgt, at gøre det en smule anderledes på

Læs mere

Sydafrika på motorcykel Route- 62, Cape Town & Garden Route med motorcykelguide 13 dage Pris fra KUN DKK 18.975 - Afrejse hele året

Sydafrika på motorcykel Route- 62, Cape Town & Garden Route med motorcykelguide 13 dage Pris fra KUN DKK 18.975 - Afrejse hele året Sydafrika på motorcykel Route- 62, Cape Town & Garden Route med motorcykelguide 13 dage Pris fra KUN DKK 18.975 - Afrejse hele året Dag- til- dag program Dag 1 Afrejse Skandinavien Overnatning på flyet

Læs mere

I tog tværs over Canada

I tog tværs over Canada Det er din tur... I tog tværs over Canada Rundrejser med dansk rejseleder Dybe fjorde, himmelstræbende bjergkæder, krystalklare søer, endeløse skove, åbne prærier, mægtige gletsjere og et rigt dyreliv.

Læs mere

Grønland sommer i midnatssolens skær

Grønland sommer i midnatssolens skær Rejs med hjerte, hjerne & holdning Grønland sommer i midnatssolens skær Dato 07-07-2015 Varighed 8 dage Pris 19.998, Afrejse København Rejseleder Dansk Grønland sommer i midnatssolens skær Oplev alle højdepunkterne

Læs mere

USA-CANADA Staten Washington, Seattle, Port Angeles, Victoria, Vancouver Island og Vancouver 08.-19. okt. 2012

USA-CANADA Staten Washington, Seattle, Port Angeles, Victoria, Vancouver Island og Vancouver 08.-19. okt. 2012 USA-CANADA Staten Washington, Seattle, Port Angeles, Victoria, Vancouver Island og Vancouver 08.-19. okt. 2012 Drømmen om Amerika Livet går lige så stille fremad, og dog er der gået mere end10 år siden

Læs mere

PERU PERUS STORE KLASSIKERE REJSER MED DANSK REJSELEDER

PERU PERUS STORE KLASSIKERE REJSER MED DANSK REJSELEDER PERU PERUS STORE KLASSIKERE REJSER MED DANSK REJSELEDER Rejsen kort Dag 1. Afrejse fra Danmark og ankomst til Lima Dag 2. På opdagelse i Limas historiske bydel (M+A) Dag 3. Med fly ind i Andesbjergene

Læs mere

Motorcykelrejse gennem Indiens Thar-ørken -med afsluttende tigersafari i Ranthambore Nationalpark

Motorcykelrejse gennem Indiens Thar-ørken -med afsluttende tigersafari i Ranthambore Nationalpark Motorcykelrejse gennem Indiens Thar-ørken -med afsluttende tigersafari i Ranthambore Nationalpark Denne motorcykelrejse går gennem den indiske Thar-ørken i Indiens mest farverige delstat: Rajasthan, der

Læs mere

TEMAREJSER OPLEVELSESREJSER BADEFERIER KRYDSTOGTER FERIEREJSER 2015

TEMAREJSER OPLEVELSESREJSER BADEFERIER KRYDSTOGTER FERIEREJSER 2015 TEMAREJSER OPLEVELSESREJSER BADEFERIER KRYDSTOGTER FERIEREJSER 2015 Velkommen hos SAMSON TRAVEL - hele verden samlet ét sted Hos Samson Travel har vi glædet os til at sidste punktum, i vores nu fjerde

Læs mere