Bestyrelsens beretning 2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsens beretning 2013"

Transkript

1 1 Bestyrelsens beretning 2013 Som I måske kan huske, så var sidste års vinter, og især de første måneder i 2013 meget kolde. Vi fik masser af sne og frost, så Guldborgsund var i perioder helt tilfrosset. Helt hen til i april måned lå der masser af sne overalt på vores område. Da vi nærmede os søsætningen, der var planlagt til at starte fredag den 12. april, lå der stadig et tykt lag sne rundt om bådene på vinterpladserne. Det var svært ja næsten umuligt at arbejde med bundmaling og polermidler. Vi besluttede derfor at udskyde søsætningen i en uge, således at vi først gik i gang med at sætte bådene i vandet fredag den19. april. Denne ekstra uge var lige nøjagtig nok til, at den sidste sne forsvandt. Det blev lunere i vejret, og alle kunne nu få gjort deres både nogenlunde klar, inden søsætningen. Arbejdet med søsætningen forløb som altid uden uheld, og selv om vores kranfører blev utilpas efter få timers arbejde, så vi måtte tilkalde en ny, så forløb det hele efterfølgende planmæssigt, og den sidste båd blev løftet i vandet sidst på eftermiddagen lørdag den20. april. Inden søsætningen blev vi helt færdige med den nye A-bro. Det var egentlig meningen, at vi ville reparere den gamle bro, men da vi begyndte at adskille broen, viste det sig, at hele broen var så rådden, at intet af den eksisterende bro kunne genanvendes. Vi besluttede at bygge en helt ny bro med nye bærende pæle, fundament og et helt nyt brodække. Det er et fantastisk flot stykke arbejde, som flere dage blev udført i blæsende kulde og i bidende frostvejr. Selv dage, hvor vandet i havnen var tilfrosset blev der arbejdet med brobyggeriet fra vores flåder, der hele tiden måtte hugges fri af isen. Da broen var færdigbygget, blev de nye el. standere med kabler og vandhanerne monteret på A-broen, og samtidig blev der monteret nye el. standere og helt nye el. installationer på C-broen. Samtidig blev der rammet borerør ned på begge sider af C-broen, således at flydepontonerne ikke kan bevæge sig sidelæns. Arbejdet på C-broen var også omfattende, og vi kan kun være stolte og taknemmelige for, at vi her i sejlklubben har nogle medlemmer, der kan og vil udføre sådanne store projekter helt uden at blive aflønnet herfor.

2 2 Ideen om at anvende borerør til fortøjningspæle har vist sig at være en god ide. Flere af de gamle træ pæle er allerede blevet udskiftet, og efterhånden som de gamle fortøjningspæle skal udskiftes, vil de blive erstattet af borerør. I løbet af sæsonen har vi fået udført andre store projekter. I juni måned monterede vi et passende antal redningsstiger på B-broen. Hvis en person falder i vandet fra denne bro, har den pågældende nu lettere ved at bjærge sig op på broen igen. Tilsvarende har personer på broen, der kommer en person i vandet til undsætning noget lettere ved at udføre en sådan redning. Vi har i første omgang valgt kun at sætte redningstiger op på B-broen, da A- broen i hele sin længde er tæt på land, og da man fra C-broen burde kunne blive bjærget op på broen uden en stige. Samtidig fik vi bygget vores affaldsgård. Vi har nu et pænt afskærmet og delvis overdækket område, hvor vi kan komme af med vores affald og vores spildolie fra bådmotorer. Det er selvfølgelig kun affald fra medlemmernes og gæstesejleres både eller autocampere, der må afleveres i containeren. Kasserede akkumulatorer og lignende affald fra bådene, må den enkelte selv sørge for at få afleveret på en af de offentlige genbrugsstationer. Med hensyn til den store affaldscontainer, så tilhører den Nykøbing F. havn, og det er havnens personale, som sørger for at få tømt containeren på Refa, når vi gør havnene opmærksom på, at containeren er fuld og skal tømmes. Ordningen er temmelig kostbar, så vi skal selvfølgelig alle tænke os om, inden vi smider store sække med affald op i containeren. I løbet af sommeren fik vi ligeledes lagt drænrør og udlagt stabilgrus og et lag køresten på det vestlige område ved traktorskuret og de nye materialeskure. Dette arbejde var meget nødvendigt, idet området i perioder med megen nedbør ofte var meget fugtigt, hvilket betød at grunden var blød, og derfor blev kørt helt i stykker. Vi fik ligeledes ført vand og elektricitet under kørebanen til det sydlige område, således at de både, der står her om vinteren har adgang til elektricitet og vand, uden at der skal trækkes kabler og vandslanger tværs over kørebanen. Vores brobyggere er med hjælp fra fritidsfiskerne netop blevet færdige med den nye jollebro ved fiskerne. Broen er bygget efter samme princip som A-broen med borerør ude i vandet og fæste på land i stenglaciet.

3 3 Brobyggerne er nu i gang med at reparere kajkanten ved udrustningskajen, og når dette arbejde er færdig, begynder vi på istandsættelsen af C-broen, der bl.a. vil få et nyt brodække. Med hensyn til C-broen skal vi have løftet et eller måske to af flyde pontonerne på land, idet de ligger skævt i vandet, hvorfor vi formoder, at de er beskadiget under vandlinen. Arbejdet med kajkanten ved udrustningskajen og C-broen vil blive færdigt, inden sæsonen starter i april måned. Vi har i bestyrelsen besluttet, at der skal installeres trådløst netværk i klubhuset, således at medlemmer og gæster kan få internetadgang, når de opholder sig i Toreby Sejlklub. I første omgang vil det blive sådan, at man skal opholde sig i selve klubhuset eller i umiddelbar nærhed heraf, før det er muligt at koble på klubbens trådløse netværk. For et par år siden fik vi som bekendt opsat overvågningskameraer flere steder på vores område. Disse kameraer har helt sikkert en præventiv virkning, idet vi efter den tid ikke har haft nævneværdige hærværk eller tyverier fra bådene, der står på vinterpladserne. Til gengæld blev der for et par år siden forøvet hærværk på et par af kameraerne ved fiskerne, idet kablerne til kameraerne blev klippet over en nat. Natten til den 16. oktober var den så gal igen. Denne gang blev kablerne til de tre kameraer ved fiskerne igen overklippet. Lidt senere blev kablet til projektøren ved C-broen også klippet over. Kablerne til overvågningskameraerne kunne ikke repareres, så vi valgte at købe tre nye kameraer, der herefter er blevet placeret med skjult kabeltilførsel i en mast i en sådan højde, at man ikke umiddelbart kan nå op til kameraerne eller har adgang til kablerne. Vi håber, at vi nu slipper for udgifter til reparationer af vores kameraer, og at overvågningens præventive virkning fortsætter. Som jeg fortalte i sidste års beretning, så blev vi færdige med oprensningen af vores havnebassin i januar måned sidste år. Det var en bekostelig, men også nødvendig opgave. Den høje pris på et sådan arbejde skyldes primært, at bundmaterialet skal fragtes ud til en godkendt klapplads, hvilket for vores vedkommende er klappladsen ved Kogrund øst for Femø.

4 4 I forbindelse med ansøgningen om klaptilladelse, undersøgte vi selvfølgelige alle muligheder for en alternativ og billiger måde at få uddybet havnen på. Vi spurgte direkte Naturstyrelsen eller Miljøstyrelsen, som det hed dengang, om tilladelse til at pumpe bundmaterialet væk fra selve havnen og dumpe det enten i det vestlige hjørne ved Kystvejen, hvor der er en naturlig bugt i kysten eller pumpe bundmaterialet over land til den nordlige side af dæmningen. Vi fik et klart og tydeligt afslag på denne forespørgsel. Der var ingen andre muligheder end den anviste, som altså var at fragte slammet ud til Kogrunden. Det var derfor med stor undren, at vi midt på sommeren kunne konstatere, at Guldborgsund kommune på nøjagtig den måde, som vi havde foreslået og fået afslag på var i færd med at fjerne bundmateriale i Slotsbryggen. Bundmateriale blev pumpet fra Slotsbryggen via nogle store rør ud i Guldborgsund. Vi rettede henvendelse til Naturstyrelsen for at blive informeret om forholdet. I forbindelse med henvendelsen gjorde vi meget opmærksom på, at vi ikke ønskede at indgive en klage eller foretage nogen anmeldelse om eventuelle ulovligheder. Vi ønskede blot et svar på, om vi fremadrettet kunne fjerne vores bundmateriale på samme måde. Igen blev vi gjort opmærksom på, at der hos os ikke er andre alternativer, end at fragte bundmaterialet ud til en godkendt klapplads. Naturstyrelsen har efterfølgende rettet henvendelse til Guldborgsund kommune og anmodet om en redegørelse for det, som er sket i Slotsbryggen, idet der ikke foreligger en tilladelse til at rense op i Slotsbryggen på den måde, som man har gjort. Der er p.t. ikke nogen endelig afgørelse på forholdet i Slotsbryggen, men vi vil selvfølgelig følge sagens afslutning nøje. Sejlsæsonen sluttede med optagningerne i oktober måned. Som I er bekendt med, har vi efter ønske fra mange medlemmer nu en tidlig og en sen optagning. Den første optagning fandt sted i weekenden den 5. og 6. oktober og den sidste optagning i weekenden den 26. og 27. oktober. De to optagninger kræver en del mere logistik, idet vi helst skal undgå, at stativer og vogne på vinterpladserne skal flyttes mere end højst nødvendigt. Optagningerne gik tilfredsstillende. Alle både kom sikkert på land, men det var svært at overskue, hvornår den enkelte båd kunne blive løftet på land i løbet af dagen. I forbindelse med den sidste optagning blev der udfærdiget nogle lister med angivelse af rækkefølgen for løftet af den enkelte båd, hvilket viste sig at være til stor hjælp både for de medlemmer, som hjalp til med optagningen, men også for

5 5 det enkelte medlem, der nu havde lidt fornemmelse af, hvornår han kunne forvente at få løftet sin båd på land. Ordningen med at fremlægge en sådan liste vil vi gentage i år, når vi skal have bådene på land igen til efteråret. Selve sejlsæsonen i 2013 var vejrmæssigt en af de bedste, som vi har haft i de seneste mange år. Fra midt i juni måned og til langt ind i september måned havde vi mange dage med fantastisk vejr, og i år har rigtig mange medlemmer benyttet sig af dette til ture rundt om i Danmark og i vores nabolande. Tilsvarende burde et sådan flot sommervejr også betyde en stigning i antallet af gæstesejlere, men sådan er det ikke gået. Vi havde i 2013 en mindre fald i antallet af gæstesejlere, hvorimod antallet af besøgende i autocampere er stødt stigende. Da sæsonen var overstået, havde vi haft 65 overnatninger med gæstesejlere og 94 overnatninger med gæster i autocampere. Samlet er der tale om en lille stigning på ca. 20 overnatninger i forhold til Efter at vores både var kommet på land blev Danmark ramt af to storme, hvor især den sidste, som jo fik navnet Bodil, forvoldte store skader på havne rundt om i Danmark. I Nordsjælland og i Roskilde fjord var skaderne størst. Nogen har måske set optagelserne eller fotos fra Gilleleje havn, hvor stormen nærmest havde kastet rundt med adskillige dyre lystbåde, der lå kastet mod hinanden på land i lystbådehavnen. Skadernes omfang var enorme. Alene på bådene var der sket skader for beløb i million størrelsen. Bortset fra et par løsrevne presenninger samt en beskadiget el. stander på C- broen slap vi helt for skader i Toreby Sejlklub i forbindelse med efterårsstormene. Det er som om, at efterårsstormene i Danmark bliver mere og mere voldsomme, men heldigvis er Toreby Sejlklubs medlemmer meget opmærksom på dette. Alle forsøger efter bedste evne at sikre deres både for vind og vejr, både i sejlsæsonen, og når båden står på land om vinteren. Med hensyn til voldsomme storme og andre vejrmæssige situationer skal jeg endnu en gang gøre Jer alle opmærksom på, at Toreby Sejlklub ikke er ansvarlig for skader på medlemmernes både, når de ligger i vandet, eller når de står på land.

6 6 Det er derfor vigtigt, at det enkelte medlem selv har tegnet en forsikring, der dækker eventuelle skader på medlemmets egen båd, og at skader, som båden eventuelt kan forårsage på andre både, er dækket. Foruden de nævnte mange store arbejdsopgaver som vi i løbet af 2013 har fået færdiggjort, så er der fra mange medlemmers side udført et meget stort og frivilligt arbejde med andre mindre, men alligevel meget nødvendige opgaver i sejlklubben. Pasningen og rengøring af klubhuset og vores øvrige bygninger og broer. Vedligeholdelse af vores grønne områder og beplantning samt småreparationer af forskellige art er løbende blevet udført i løbet af året. Salg af bomnøgler til slæbestedet kræver ligeledes mange timers arbejde i løbet af sæsonen. Der er ligeledes udført en stor og frivillig arbejdsindsats med administrative opgaver. Der er hele tiden regninger, der skal betales. Medlemsbetalinger, der skal inddrives. Der er administrationen med udlejningen af vores klubhus og de elektroniske bomnøgler samt mange andre tidskrævende opgaver, som man i dagligdagen ikke lige ser med det blotte øje. Med hensyn til det administrative arbejde, så er det selvfølgelig vores kasserer, som yder den største indsats på dette område. Der er i løbet af en sæson rigtig mange bilag at holde styr på, og arbejdet med at udsende girokort til medlemmerne, når der skal betales kontingent, pælepladsleje mv. er ret omfattende. Der er desværre hele tiden enkelte, der har svært ved at få betalt, når de modtager et girokort fra klubben, hvilket kræver et unødigt ekstra arbejde for vores kasserer. Vi vil fremover stramme op om dette problem, således at man kan forvente at blive ekskluderet af Toreby Sejlklub efter de gældende regler, hvis man ikke betaler rettidigt eller reagerer ved udsendelse af en rykker. Igen i år har vores festudvalg udført et stort arbejde med at arrangere fester og sammenkomster i Toreby Sejlklub. I bestyrelsen er vi utrolig glade for det kæmpe arbejde, som vores festudvalg udfører til gavn og glæde for os alle i klubben, og det vil vi gerne takke Jer meget for.

7 7 Toreby Sejlklub er en forening med et helt specielt og fantastisk miljø og sammenhold. Det er en klub med en god og sund økonomi, hvilket betyder, at vi løbende kan få udført de reparationer, der er behov for, og at vi også kan etablere nye anlæg efterhånden, som der er behov for dette. For at dette er muligt er det nødvendigt, at vi har nogle mennesker, der vil udføre et stort frivilligt arbejde i klubben, og at vi samtidig har nogle personer, der løbende kan tage de rigtige beslutninger. Der har igennem årene været rigtig mange medlemmer i Toreby Sejlklub, som har disse evner og kompetencer. I bestyrelsen har vi valgt at ære to medlemmer, som i en lang årrække har udført et helt ekstraordinært stort arbejde til gavn og glæde for os alle i klubben. En helt enig bestyrelse valgte i 2013 at udnævne Arne Reitz-Hansen og Tage Mikkelsen til æresmedlemmer. Selve udnævnelsen skete i forbindelse med afriggerfesten, som blev afholdt her i klubhuset den 16. november Jeg vil gerne endnu en gang rette en særlig stor tak til Arne og Tage for det kæmpe og helt uvurderlige store arbejde, som I begge har udført i rigtig mange år til gavn for os alle i Toreby Sejlklub. Tak til alle Jer, som i løbet af 2013 har deltaget i udførelsen af de store opgaver, som vi har fået færdiggjort. Tak til alle, som på den ene eller anden måde har bidraget med en hjælpende hånd til mindre opgaver i klubben. Stor tak til Palle Tørnqvist, som har udført et stort og særdeles professionelt arbejde som redaktør af vores klubblad Dæmningen og som web master af Toreby Sejlklubs hjemmeside. Igen i år har vi haft et rigtig godt samarbejde med vores forretningsforbindelser og samarbejdspartnere, hvilket vi selvfølgelig er meget taknemmelige for. Især har vi i mange år haft et særdeles godt forhold til havnechef Viggo Staberg i Nykøbing F. erhvervshavn. I maj måned 2013 valgte Viggo at gå på pension, og først for nylig tiltrådte den nye havnechef, som hedder Allan Lauritzen. Vi vil endnu en gang takke Viggo Staberg og hans personale for et rigtig godt samearbejde igennem årene, og vi håber selvfølgelig, at det gode forhold kan fortsætte under den nye havnechefs ledelse. I bestyrelsen var der også i 2013 rigeligt at se til.

8 8 Jeg synes, at alle i bestyrelsen har løftet i flok. Vi har hver især udført et stort arbejde indenfor hver vores områder, og vi har haft nogle gode og konstruktive møder, der altid bliver holdt i en god tone og ånd. Tak til alle i bestyrelsen og vores to suppleanter for et rigtig godt samarbejde i det forgangne år. Det var bestyrelsens beretning for 2013 Tak for ordet. Jan Krastrup Formand.

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 Vinteren 2013 og foråret 2014 var meget mild. Vi fik kun lidt sne, og det var kun i meget korte perioder, at vandet i vores havnebassin var tilfrosset. Den milde vinter betød,

Læs mere

Formandens beretning Generalforsamling, Landsbyen, 13. april 2011 i Bramdrupdam Hallerne.

Formandens beretning Generalforsamling, Landsbyen, 13. april 2011 i Bramdrupdam Hallerne. Formandens beretning Generalforsamling, Landsbyen, 13. april 2011 i Bramdrupdam Hallerne. Dette er sket siden sidste generalforsamling. Generalforsamling 2010 Der var mødt 12 beboere op på generalforsamlingen

Læs mere

Vi har i år haft en fantastisk sommer med masser af sol og dejligt sejlervejr, hvilket rigtig mange af vores medlemmer har haft glæde af.

Vi har i år haft en fantastisk sommer med masser af sol og dejligt sejlervejr, hvilket rigtig mange af vores medlemmer har haft glæde af. Motorbådsklubben Guldborgsund s årsberetning 2013. Sejlersæsonen: Vi har i år haft en fantastisk sommer med masser af sol og dejligt sejlervejr, hvilket rigtig mange af vores medlemmer har haft glæde af.

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2012

Bestyrelsens beretning 2012 1 Bestyrelsens beretning 2012 I forhold til de to forudgående meget kolde vintre, var vinteren 2011/2012 mere mild. Vi fik knap så megen sne, som vi fik de to forudgående vintre, men vi slap ikke helt

Læs mere

Medlemsblad for Toreby Sejlklub Nr. 2 - April 2013-33. årgang

Medlemsblad for Toreby Sejlklub Nr. 2 - April 2013-33. årgang Medlemsblad for Toreby Sejlklub Nr. 2 - April 2013-33. årgang Toreby Sejlklub Dæmningen 2, Sundby L 4800 Nykøbing F. Tlf. 54 85 78 01 post@toreby-sejlklub.dk www.toreby-sejlklub.dk Bestyrelse Formand:

Læs mere

HAVNENYT EFTERÅRET 2015

HAVNENYT EFTERÅRET 2015 HAVNENYT EFTERÅRET 2015 En ægte 12 meter afgår Dragør havn Sæsonen 2015 Igen i år har vi kunnet holde skindet på næsen, når man taler om antal af gæstende både i havnen. Vi har i år haft en fremgang på

Læs mere

Bestyrelsens beretning 7 maj 2011

Bestyrelsens beretning 7 maj 2011 Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 7 maj 2011 Allerførst velkommen til den årlige

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Dagsorden 1 valg af dirigent 2 bestyrelsens beretning ved formanden 3 aflæggelse

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2011

Bestyrelsens beretning 2011 Bestyrelsens beretning 2011 Inden vi kunne tage hul på sæsonen 2011 måtte vi for 2. år i træk igennem en hård vinter med masser af sne og en lang periode med frost, hvilket betød, at vores havnebassin

Læs mere

Der skete jo en del i 2008, tiden er selvfølgelig ikke til at gå i detaljer, så jeg vil kort referere de væsentlige punkter.

Der skete jo en del i 2008, tiden er selvfølgelig ikke til at gå i detaljer, så jeg vil kort referere de væsentlige punkter. Afsender: Andelsselskabet Egensedybet, Otterup Lystbådehavn a.m.b.a Bogøvej 71 5450 Otterup Til Andelshaveren 21. marts 2009 Indbetalingskort til drift bidrag for 2009, og referat fra ordinær generalforsamling

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist.

Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist. Falster Rundt 4. 6. juli 2014 Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist. Efter halvandet års tilløb lykkedes det endelig at få arrangeret en 3-dages

Læs mere

Referat fra. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset

Referat fra. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset GRUNDEJER FORENINGEN STANGKJÆR Referat fra Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Generalforsamlingsreferat 2014 Ulstrup Forsamlingshus 24. maj kl. 10.00

Generalforsamlingsreferat 2014 Ulstrup Forsamlingshus 24. maj kl. 10.00 Generalforsamlingsreferat 2014 Ulstrup Forsamlingshus 24. maj kl. 10.00 1. Valg af dirigent og 2 stemmetællere. a. Bestyrelsen foreslog John Westhausen som blev valgt b. Stemmetællere: Bente Jensen og

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN REGNERSGAARD PLANTAGE REFERAT GENERALFORSAMLING D. 7. AUG. 2011

GRUNDEJERFORENINGEN REGNERSGAARD PLANTAGE REFERAT GENERALFORSAMLING D. 7. AUG. 2011 Nr. 51 i rækken. Antal fremmødte: 34 Formanden indledte mødet med at byde velkommen til de nye og at mindes Inga Thorkildsen; æret være hendes minde. Pkt. 1: Valg af dirigent: Karsten Ledgaard Kobjældevej

Læs mere

Afdelingsledere i DUS-Vodskov. DUS-Leder. Dus C

Afdelingsledere i DUS-Vodskov. DUS-Leder. Dus C JUNI / JULI 2012 Afdelingsledere i DUS-Vodskov Lene Boll (99384534) & Lene Birk (99384532) DUS-Leder Lasse Andreasen Tlf. 99384523 Dus B Dus A Begonievej 2 9310 Vodskov Kirkevej 49 9310 Vodskov Tlf: 99384530

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

Generalforsamling i Grundejerforeningen Musvågevej

Generalforsamling i Grundejerforeningen Musvågevej Generalforsamling i Grundejerforeningen Musvågevej 5. marts 2016 Bestyrelsens beretning 2.1 Bestyrelsen, som den ser ud i dag Formand: Niels Bloch Musvågevej 52 Ikke på valg Kasserer: Kai Jensen Musvågevej

Læs mere

Rungsted Havn Efterår 2008

Rungsted Havn Efterår 2008 Rungsted Havn Efterår 2008 55 53,2N 12 33,2E Havnens Havnens faste faste stativer stativer Havnen udsendte information i marts, og en folder i juni/juli om det nye tiltag med havnens anskaffelse af faste

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 2/2014. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 2/2014. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 2/2014 Læs inde i bladet: FORMANDENS BERETNING FORTØJNINGSMETODER I DEN NYE HAVN RENOVERING AF YDERMOLEN ER AFSLUTTET 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2010

Bestyrelsens beretning 2010 Bestyrelsens beretning 2010 Vinteren 2009/2010 var en af de koldeste vintre, som vi har haft i rigtig mange år. Vi fik masser af sne, og indtil langt ind i marts måned var hele vores område dækket af et

Læs mere

AarhusSkiklub Formandens beretning 2014/2015

AarhusSkiklub Formandens beretning 2014/2015 AarhusSkiklub Formandens beretning 2014/2015 25. November 2015 1. En forening i fortsat udvikling 2. Årets aktiviteter 3. Sådan kommunikerer vi 4. Hvor skal vi hen 5. Tak til vore mange frivillige 1. En

Læs mere

RUNGSTED HAVN Forår 2012

RUNGSTED HAVN Forår 2012 RUNGSTED HAVN Forår 2012 12 33,2E 55 53,2N Pladspriser 2012/2013 På trods af den voldsomme stormflod der ramte havnen den 27. november 2011, med store skader til følge, vil priserne for den kommende sæson

Læs mere

Sejlklubben Sundet. Ordensreglement og Information. for. Landpladsen

Sejlklubben Sundet. Ordensreglement og Information. for. Landpladsen Sejlklubben Sundet Ordensreglement og Information for Landpladsen Version 1.1 1. juli 2008 Indhold 1. Indledning.... 4 2. Generelt... 4 Vedligeholdelse af din båd.... 4 2.1. Slibning og skrabning.... 4

Læs mere

Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1. Referat

Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1. Referat Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1 Referat 1. Dirigent Per (nr. 24). Generalforsamlingen er lovlig varslet erklæres lovlig og beslutningsdygtig 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 - MARTS 2016

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 - MARTS 2016 K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 - MARTS 2016 19. 2. 9. & 10. 23. & 24. 7. & 8. 15. & 16. KLUBKALENDER: MARTS 2016 Bestyrelsesmøde.* APRIL 2016 Generalforsamling.* Arbejdsweekend.*

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Formandens beretning for Vejlby Strand grundejerforening for året 2012/2013

Formandens beretning for Vejlby Strand grundejerforening for året 2012/2013 Ja, så er der gået endnu et år, det er så min fjerde beretning. Efter at vi i bestyrelsen nu i et par år, har haft fokus på at få en god struktur, sikre en stor åbenhed i foreningen og få styr på økonomien,

Læs mere

Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND

Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2013 Allerførst velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Hilsen fra kassereren

Hilsen fra kassereren Godt nytår Så er vi i gang med 2009, godt i gang endda. Vi vil fra bestyrelsens side sige stor tak til alle hjælpere som har brugt kostbar fritid på at hjælpe med at holde klubben i gang. Det sætter vi

Læs mere

NYHEDSBREV FOR EGENSE SEJLKLUB Marts 2016

NYHEDSBREV FOR EGENSE SEJLKLUB Marts 2016 NYHEDSBREV FOR EGENSE SEJLKLUB Marts 2016 Kære Medlem & familie af Egense Sejlklub. Dette er 2. nyhedsbrev Inkl. Referat fra bestyrelsesmøde 17/3 2016. Som vedtaget på Ordinær generalforsamling 30/1 2016

Læs mere

Ejerforeningen Bakkebo Nord

Ejerforeningen Bakkebo Nord Ejerforeningen Bakkebo Nord Beretning 2008 Ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Bakkebo Nord tirsdag d. 10. marts 2009 på Lundgårdskolen. Bestyrelsens beretning Hermed følger bestyrelsens beretning

Læs mere

Rungsted Havn Forår 2005 55 53,2N 12 33,2E

Rungsted Havn Forår 2005 55 53,2N 12 33,2E Rungsted Havn Forår 2005 55 53,2N 12 33,2E 1 Havnens vedligehold og pladsleje 2005/2006 Der er i vinterens løb udarbejdet en tilstandsrapport for havnen af Cowi a/s, med henblik på at kunne langtids-planlægge

Læs mere

Bestyrelsesmøde referat fra 02-02-2015

Bestyrelsesmøde referat fra 02-02-2015 Bestyrelsesmøde referat fra 02-02-2015 1/ Deltagere: Gabriele, Palle Mie, Niels, Lars, Ingolf. 2/ Post/mail: Der er kommet en års-kalender, fra Tursejlerne. 3/ Meddelelser: Gabriele Gabriele har været

Læs mere

BERETNING GENERALFORSAMLING 28. januar 2016 ANTENNEFORENINGEN ALBERTSLUND VEST AFD. 1

BERETNING GENERALFORSAMLING 28. januar 2016 ANTENNEFORENINGEN ALBERTSLUND VEST AFD. 1 BERETNING GENERALFORSAMLING 28. januar 2016 ANTENNEFORENINGEN ALBERTSLUND VEST AFD. 1 Vores medlemstal er det sidste år svundet lidt. Sidste år var vi 311 medlemmer. Ved dette årsskifte var vi 303 medlemmer.

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Københavnergården i Kløverhytten d. 10. april 2008 kl. 19.00

Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Københavnergården i Kløverhytten d. 10. april 2008 kl. 19.00 Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Københavnergården i Kløverhytten d. 10. april 2008 kl. 19.00 Bestyrelsen var repræsenteret af Inge Lindrup, Søren Gynther-Sørensen og Henrik Ottendal,

Læs mere

Årsberetning for HPII 2013/2014

Årsberetning for HPII 2013/2014 Årsberetning for HPII 2013/2014 Så gik der endnu et år og det er blevet tid til en årsberetning fra bestyrelsen. Handler Vi har haft en del handler i år. 53a, 54, 58b, 77a, 83 og 89a, så Eilif har haft

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING

REFERAT AF GENERALFORSAMLING REFERAT AF GENERALFORSAMLING Dato : 18. Marts 2009. Sted : Kulturhuset Elværket, Frederikssund Referent: Bo Bertramsen Dagsordenen var følgende: 1 Valg af dirigent. 2 Valg af stemmetællere. 3 Formandens

Læs mere

Brugerbladet. Atkærcenteret. OKTOBER NOVEMBER 2015 3 årgang nr. 4. Brugerbladet. Sommer og vinter vi mødes på

Brugerbladet. Atkærcenteret. OKTOBER NOVEMBER 2015 3 årgang nr. 4. Brugerbladet. Sommer og vinter vi mødes på Brugerbladet Udgives af Brugerrådet Atkærcenteret. Februar, April, Juni, August, Oktober, December Har du noget, du gerne vil have, bladet skal skrive om, så kontakt: Poul på tlf. 20973080 Brugerbladet

Læs mere

QUINTO GRUNDEJERFORENINGEN QUINTO

QUINTO GRUNDEJERFORENINGEN QUINTO REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN 2013 19. april 2013 Generalforsamling i Grundejerforeningen Quinto onsdag den 20. marts 2013. i Pilegården, lokale 5, Brønshøjvej 17, Brønshøj. Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Formandens beretning 2015. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad.

Formandens beretning 2015. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad. Men først en stor tak til Lotte Jensen, for at vi igen kan få lov til at afholde den årlige generalforsamling her på hendes arbejdsplads.

Læs mere

Vandrådet i Roskilde. Referat af vandrådsmøde den 29. marts 2012.

Vandrådet i Roskilde. Referat af vandrådsmøde den 29. marts 2012. Vandrådet i Roskilde Referat af vandrådsmøde den 29. marts 2012. Deltagere: Jens Andreasen JA Annette Kristensen AK Anne-Marie Kristensen AMK Arne Christiansen AC Mogens N. Madsen - MNM Henrik Pedersen,

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2016. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2016. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2016 Læs inde i bladet: INVITATION TIL GENERALFORSAMLING SØREDNING I SVERIGE OG DANMARK ÅRETS ARRANGEMENTER 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej

Læs mere

Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk

Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk Referat fra foreningens generalforsamling den 10. maj 2014 afholdt i Vig forsamlingshus, Ravnsbjergvej 1 4560 Vig Den 11.maj 2014 Dagsorden: 1 Valg af dirigent

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING. Søndag den 3. maj 2015 kl. 9:30. på Restaurant SØMÆRKET DAGSORDEN

Referat fra GENERALFORSAMLING. Søndag den 3. maj 2015 kl. 9:30. på Restaurant SØMÆRKET DAGSORDEN Gnaverhavens Grundejerforening Referat fra GENERALFORSAMLING Søndag den 3. maj 2015 kl. 9:30 på Restaurant SØMÆRKET DAGSORDEN 1. Valg af dirigent, referent og 2 stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Birkeparken 7.2.2011

Referat fra bestyrelsesmøde Birkeparken 7.2.2011 1 Referat fra bestyrelsesmøde Birkeparken 7.2.2011 Tilstede. alle Formanden bød velkommen til det første møde i 2011. 1: Gennemgang af referat fra mødet den ls.nov. 2010. Referatet underskrevet uden kommentarer

Læs mere

747 Lysets engel 678 Guds fred er glæden (mel. Görlitz) 164 Øjne I var lykkelige (mel. Egmose til 675) 522 Nåden er din dagligdag (mel.

747 Lysets engel 678 Guds fred er glæden (mel. Görlitz) 164 Øjne I var lykkelige (mel. Egmose til 675) 522 Nåden er din dagligdag (mel. Tekster: Gal 2,16-21, Luk 10,23-37 Salmer: 8 kl 9.00 i Lihme 747 Lysets engel 678 Guds fred er glæden (mel. Görlitz) 164 Øjne I var lykkelige (mel. Egmose til 675) 522 Nåden er din dagligdag (mel. Elmquist)

Læs mere

Formandens Beretning 26 Januar 2010. Nu skal det handle om sol sommer og korte bukser på denne kolde vinterdag

Formandens Beretning 26 Januar 2010. Nu skal det handle om sol sommer og korte bukser på denne kolde vinterdag Formandens Beretning 26 Januar 2010 Nu skal det handle om sol sommer og korte bukser på denne kolde vinterdag Sæson 2009 Vores cykelsæson blev startet op med kaffe, te og blødt brød ude i svinestalden

Læs mere

Møllehjul. oktober/november 2012. Lejrskoler. Lys på cyklerne

Møllehjul. oktober/november 2012. Lejrskoler. Lys på cyklerne Der er nu gået et par måneder af skoleåret, så det er på tide med et Møllehjul med en omtale af mange af de ting, der arbejdes med og i perioden er arbejdet med på skolen. Vi er startet på den nye struktur

Læs mere

Formandsberetning i HBH 2015.

Formandsberetning i HBH 2015. Velkommen til ordinær genf. i HBH og HBV. Før vi går i gang med genf. skal vi mindes et af vore medlemmer, nemlig Else Emig, som desværre afgik ved døden i august måned. Hun døde på sygehuset efter kort

Læs mere

Der blev torsdag den 28. februar 2013 afholdt generalforsamling i Digterparken. Der var 17 fremmødte samt bestyrelsen (dog var formanden sygemeldt)

Der blev torsdag den 28. februar 2013 afholdt generalforsamling i Digterparken. Der var 17 fremmødte samt bestyrelsen (dog var formanden sygemeldt) Generalforsamling GF Digterparken 2013 Der blev torsdag den 28. februar 2013 afholdt generalforsamling i Digterparken. Der var 17 fremmødte samt bestyrelsen (dog var formanden sygemeldt) Peter Churchill

Læs mere

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011 Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011 Historier set & hørt fra Østrig Klubben tager som tradition på skitur til Østrig og i år ingen undtagelse. Og som de andre år oplever vi en masse skæg og ballade

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

Dæmningen MEDLEMSBLAD FOR TOREBY SEJLKLUB. Nr. 1. Januar 2011. 31. årgang

Dæmningen MEDLEMSBLAD FOR TOREBY SEJLKLUB. Nr. 1. Januar 2011. 31. årgang Dæmningen MEDLEMSBLAD FOR TOREBY SEJLKLUB Nr. 1. Januar 2011. 31. årgang Indhold Toreby Sejlklub Dæmningen 2, Sundby 4800 Nykøbing F. Tlf. 54 85 78 01 e-mail: post@toreby-sejlklub.dk www.toreby-sejlklub.dk

Læs mere

Skelskør Roklub Tidende Nr. 4. 2012 41 Årgang. Standerstrygning Søndag d.28 oktober

Skelskør Roklub Tidende Nr. 4. 2012 41 Årgang. Standerstrygning Søndag d.28 oktober Skelskør Roklub Tidende Nr. 4. 2012 41 Årgang Standerstrygning Søndag d.28 oktober Formand/Havkajakudvalg. Søren Hansen. Ærtebjergvej 89. 4230 Skælskør. Tlf. 40 82 48 03 erduvimmer@yahoo.dk Næstformand/Husforvalter/Redaktør.

Læs mere

Grundejerforeningen Klintsø

Grundejerforeningen Klintsø Grundejerforeningen Klintsø Til medlemmerne af Grundejerforeningen Klintsø 26. april 2016 Referat af Grundejerforeningen Klintsø s ordinære generalforsamling 2016, søndag den 24. april 2016 kl. 10.00 afholdt

Læs mere

Referat Generalforsamling Ejerforeningen Rønbjerg Dato: 25. marts 2012

Referat Generalforsamling Ejerforeningen Rønbjerg Dato: 25. marts 2012 Referat Generalforsamling Ejerforeningen Rønbjerg Dato: 25. marts 2012 Ad 1: Valg af dirigent Per Bach valgt til dirigent og konstaterede at generalforsamlingen var indkaldt rettidig. Ad 2: Bestyrelsens

Læs mere

Andelshaveforeningen Engvang Referat fra ordinær generalforsamling Torsdag d. 26 september 2013 kl 19.30 Sted: Foreningshuset, have 63

Andelshaveforeningen Engvang Referat fra ordinær generalforsamling Torsdag d. 26 september 2013 kl 19.30 Sted: Foreningshuset, have 63 Dagsorden: 1. Formandens velkomst 2. Valg af dirigent 3. Protokol og formandsberetning 4. Foreningens regnskaber 5. Forslag 6. Valg i henhold til vedtægter 7. Eventuelt 1. Formandens velkomst 2. Valg af

Læs mere

Referat generalforsamling i Grundejerforeningen Fursundparken lørdag d. 7. maj 2016 kl. 14.00 i Åsted Forsamlingshus Åstedet.

Referat generalforsamling i Grundejerforeningen Fursundparken lørdag d. 7. maj 2016 kl. 14.00 i Åsted Forsamlingshus Åstedet. Referat generalforsamling i Grundejerforeningen Fursundparken lørdag d. 7. maj 2016 kl. 14.00 i Åsted Forsamlingshus Åstedet. Ad 1: Valg af dirigent Christian Lauridsen valgt Ad 2: Valg af stemmetællere

Læs mere

Store aflæsninger. En guide til skovejere. En Værktøjskasse fra. Lavet i samarbejde med Dansk Skovforening samt Skov- og Naturstyrelsen

Store aflæsninger. En guide til skovejere. En Værktøjskasse fra. Lavet i samarbejde med Dansk Skovforening samt Skov- og Naturstyrelsen Store aflæsninger En guide til skovejere En Værktøjskasse fra Lavet i samarbejde med Dansk Skovforening samt Skov- og Naturstyrelsen Hvad er en stor aflæsning? En stor aflæsning er, når private eller virksomheder

Læs mere

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016!

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Solen skinner udenfor lige nu, og der er så småt begyndt at komme knopper på træer og buske og forårsblomsterne begynder at stå i fuldt flor. Jeg

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

Vinding Vandværk a.m.b.a

Vinding Vandværk a.m.b.a Vinding Vandværk a.m.b.a Forbrugerinformation december 2015 www.vindingvand.dk mail@vindingvand.dk Vandværkets bestyrelse: Formand driftsansvarlig Gert Munch Sørensen, Møllevej 8, tlf. 75859400 Næstformand

Læs mere

Velkommen til. ordinær generalforsamling i

Velkommen til. ordinær generalforsamling i Velkommen til ordinær generalforsamling i Dagsorden 1. Valg af dirigent. Punkt 1: Valg af dirigent. Forslag: Bestyrelsen foreslår Henrik Welinder, fra RSM Plus. Valg af stemmetæller Dagsorden 1. Valg af

Læs mere

Bestyrelsens beretning Vadgårdsparken, afd. 27 Budgetmøde den 10. april 2014

Bestyrelsens beretning Vadgårdsparken, afd. 27 Budgetmøde den 10. april 2014 Bestyrelsens beretning Vadgårdsparken, afd. 27 Budgetmøde den 10. april 2014 Kære beboere Jeg vil indlede den her beretning med en kort gennemgang af, hvilke opgaver denne bestyrelse egentlig udfører.

Læs mere

Dagsorden 03/12-15: 1:Godkendelse af dagsorden. -Godkendt. 1.A: Valg af ordstyrer. - Jan Brix. 1.B: Valg af referent. - Bettina Lauritsen

Dagsorden 03/12-15: 1:Godkendelse af dagsorden. -Godkendt. 1.A: Valg af ordstyrer. - Jan Brix. 1.B: Valg af referent. - Bettina Lauritsen Bestyrelses møde Egense Sejlklub Den 03.12.15. kl. 18.00 Indkaldte: Egense sejlklubs bestyrelse: Erik Quist Andersen (EQA), Morten Svoger (MS), Kim Hansen (KH), Jan Brix (JB), Bettina Lauritsen(BL), Suppleanter:

Læs mere

Hjemmeside. Spørgeskemaundersøgelse December 2008 I alt 61 svar.

Hjemmeside. Spørgeskemaundersøgelse December 2008 I alt 61 svar. 1 Hjemmeside 4 3 3 2 2 1 Hvor mange gange pr måned har du været inde på havnens hjemmeside? aldrig 2 Spørgeskemaundersøgelse December 28 I alt 61 svar. Mere end 8 % svarer, at de er

Læs mere

Laugposten. Pinseturen 2014, gik til Orø.

Laugposten. Pinseturen 2014, gik til Orø. Laugposten 23. årgang nr. 01 2014 Indhold: Pinseturen 2014 Columbus & Stegt Flæsk Standerhejsning Generalforsamling Vinsmagning Sømandsaften Stormflod 5.-6. december Julefrokost Orkanen 28. oktober Kontakter

Læs mere

Gentofte og fjernvarmen

Gentofte og fjernvarmen Gentofte KOMMUNE og fjernvarmen Undervisningsmodul 3 Fra skraldespand til radiator Varmen kommer fra vores affald Nede under jorden i Gentofte Kommune ligger der en masse rør. I de rør løber der varmt

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 14. februar 2015

Referat af ordinær generalforsamling 14. februar 2015 Dams Have, den 25. januar 2015 Referat af ordinær generalforsamling 14. februar 2015 Fremmødte fra hus nr. 2, 6, 7, 10, 11, 14, 16, 17, 18, 19, 23, 25. 1. Valg af dirigent og referent: Freddie (17) og

Læs mere

MØLLEPOSTEN. GENERAL- FORSAMLING mandag 18/3 kl. 19:00. HUSK at møde frem... Februar 2013 * Møllepost nr. 34

MØLLEPOSTEN. GENERAL- FORSAMLING mandag 18/3 kl. 19:00. HUSK at møde frem... Februar 2013 * Møllepost nr. 34 MØLLEPOSTEN GENERAL- FORSAMLING mandag 18/3 kl. 19:00 HUSK at møde frem... Februar 2013 * Møllepost nr. 34 JULEOPTOG I SAKSKØBING Søndag den 16. december var der juleoptog i Sakskøbing. Majbølle Mølle

Læs mere

Korsør Sejlklubs Juniorafdeling

Korsør Sejlklubs Juniorafdeling Korsør Sejlklubs Juniorafdeling Information til nye sejlere og forældre i Korsør Sejlklubs Juniorafdeling Som ny sejler og forældre til en ny sejler i Korsør Sejlklubs juniorafdeling, er der mange ting

Læs mere

Formandens beretning 2012

Formandens beretning 2012 Formandens beretning 2012 Året der gik: Da vi gik ind i 2012 var det - ud over det store arrangement i forbindelse med Scankap 99 og så med to større investeringer dels færdig opgraderingen af vores nye

Læs mere

Sag nr. 12/13699 Tobøl d 26.05.2013

Sag nr. 12/13699 Tobøl d 26.05.2013 1 Sag nr. 12/13699 Tobøl d 26.05.2013 Da sagen nu skal gå om, vil vi udover vores første ansøgning, med de gener, ulemper og groft krænkelse af privatlivets fred, som vi har af vejens brugere, gerne komme

Læs mere

Indtrykket af det nye vicevært firma er meget positivt, så vi håber, at det kommer til at holde, så forholdene bliver lidt mere stabile igen.

Indtrykket af det nye vicevært firma er meget positivt, så vi håber, at det kommer til at holde, så forholdene bliver lidt mere stabile igen. 26. november 2015 For ikke at skabe forvirring har vi afventet et bebudet nyhedsbrev fra andelsbestyrelsen, men det lader vente på sig, så vi synes ikke vi kan vente længere med at informere jer lidt om,

Læs mere

NYHEDSARKIV 2009. Fredag d. 20. november skal broen tages op. Vognmanden kommer kl. 14.30. 200926.okt

NYHEDSARKIV 2009. Fredag d. 20. november skal broen tages op. Vognmanden kommer kl. 14.30. 200926.okt Glædelig jul og godt nytår NYHEDSARKIV 2009 Bestyrelsen ønsker alle medlemmer og samarbejdspartnere en glædelig jul samt et godt nytår. Vi syntes der er sket meget i det forløbne år og ser forventningsfuld

Læs mere

Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014

Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014 Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014 Dagsorden Valg af dirigent Valg af stemmetællere Godkendelse af beretning Godkendelse af regnskabet Indkommende forslag A

Læs mere

MTB Vedligeholdelses-weekend Bordrup 21-22. september 2013

MTB Vedligeholdelses-weekend Bordrup 21-22. september 2013 MTB Vedligeholdelses-weekend Bordrup 21-22. september 2013 Af Brian Andersen Allerførst tusind tak til alle, som kunne afse tid i weekenden til at give en hånd med på sporet i Bordrup. Eneste malurt i

Læs mere

Formandsberetning i HBH 2014.

Formandsberetning i HBH 2014. Formandsberetning i HBH 2014. Velkommen til ordinær genf. i HBH. Før vi går i gang med genf., skal vi mindes et af vore medlemmer, nemlig Gunnar Moff Andersen, som desværre afgik ved døden i begyndelsen

Læs mere

Haiku digt - tidligere gæst. Vinden suser i trætoppene - Duften af jord - naturen i marts

Haiku digt - tidligere gæst. Vinden suser i trætoppene - Duften af jord - naturen i marts Nyhedsbrev SIDE Nektarin - fersken og mandler blomstrer lige nu i orangeriet 1 N o 11 // april 2013 Skøn er naturen hele året - se selv billederne i dette nyhedsbrev - vi har haft dejlige hold fra januar

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 5. 10. 2015

Referat af bestyrelsesmøde d. 5. 10. 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 5. 10. 2015 Deltagere: Lars, Kim, Rene, Mikkel og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden 1. Godkendelse af referat fra sidste møde (i må meget gerne have læst det) a. Siden

Læs mere

Referat fra Marselisborg Havns pladshavermøde den 29. marts 2012.

Referat fra Marselisborg Havns pladshavermøde den 29. marts 2012. Referat fra Marselisborg Havns pladshavermøde den 29. marts 2012. Dagsorden i følge vedtægterne: 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Bestyrelsens beretning om fondens virke 4. Orientering om økonomi, budget

Læs mere

Sommer Sejler Camp 2014 i Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter.

Sommer Sejler Camp 2014 i Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter. Sommer Sejler Camp 2014 i Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter. I uge 31: søn 27. juli fre 1. august 2014 Så er det igen tid for tilmelding til årets super Sommer sejler camp i uge 31 fra søndag eftermiddag

Læs mere

1990 Bestyrelsesmøde. Sødring d. 14 april 1990

1990 Bestyrelsesmøde. Sødring d. 14 april 1990 1990 Sødring d. 14 april 1990 Møde hos Sv. Erik. Angående salg af grund skal vedtægter afleveres til den nye ejer, det kan ikke passe bestyrelsen skal lave nye vedtægter ved salg. Ang. vejføring til grund

Læs mere

Haveforeningen. Og bag mig sol og blød mig regn! Jeg plukker mine nødder og trasker langs et brombær hegn med plovmuld under fødder.

Haveforeningen. Og bag mig sol og blød mig regn! Jeg plukker mine nødder og trasker langs et brombær hegn med plovmuld under fødder. Haveforeningen Anno 1982 27. årgang September 2010 Og bag mig sol og blød mig regn! Jeg plukker mine nødder og trasker langs et brombær hegn med plovmuld under fødder. Og det er al den jord, jeg har, og

Læs mere

Nyt fra bestyrelsen. 2. Opfølgning efter General Forsamling

Nyt fra bestyrelsen. 2. Opfølgning efter General Forsamling Den 20. januar 2013 Nyt fra bestyrelsen 1. Økonomien a. Status Klubbens nye kasserer gav status for klubbens økonomi. Der er stadig problemer med likviditeten pga. et likviditetsunderskud i klubben på

Læs mere

Den 25. september 2014. Inspektør Allan Haarh Personalechef Jens Møller Varmemester Bo Jespersen

Den 25. september 2014. Inspektør Allan Haarh Personalechef Jens Møller Varmemester Bo Jespersen Afdelingsbestyrelsens beretning Den 25. september 2014 Gæster: Alboa Alboa Dirigent: Inspektør Allan Haarh Personalechef Jens Møller Varmemester Bo Jespersen Bent Nedergaard Jeg vil i min beretning komme

Læs mere

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC FORTY INFO? --- generalforsamling Medlem af Dansk Cricket-Forbund siden 1963 Kære medlem af Dansk XL Cricket Club 17.september 2015 Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC lørdag den 10.oktober

Læs mere

En tur til det græske øhav.

En tur til det græske øhav. Maj 2015 En tur til det græske øhav. Mange har sikkert prøvet at gå på en havnekaj sydpå, og set ind i den ene lækre båd efter den anden og tænkt, det må være dejligt at sidde i sådan en båd og sejle rundt

Læs mere

Brøndby Cykel Motion

Brøndby Cykel Motion Brøndby Cykel Motion Gør mænd til drenge Redaktion Kaj Flindt Nyhedsbrev SEPTEMBER 2009 Udsendt den 2/9-2009 www.kaj.flindt@hotmail.com Nyhederne først: Nu banker efteråret på døren. Der er et enkelt løb

Læs mere

Beretning Generalforsamling den 23-01-2015

Beretning Generalforsamling den 23-01-2015 Beretning Generalforsamling den 23-01-2015 Velkommen til den årlige generalforsamling. Sang nummer? Jeg vil starte med at ønske tillykke til Erik Scherdetzki med 40 år og optagelse som æresmedlem, Morten

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet.

Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet. Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet. Til alle medlemmer 29. april 2016 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i grundejer- foreningen Tømrerbakken.

Læs mere

Kompagni-Nyt. April kvartal 2015. Hjemmeværnskompagni Hasle. Det Bornholmske Hjemmeværn

Kompagni-Nyt. April kvartal 2015. Hjemmeværnskompagni Hasle. Det Bornholmske Hjemmeværn Kompagni-Nyt April kvartal 2015 Hjemmeværnskompagni Hasle Det Bornholmske Hjemmeværn Indhold Chefens hjørne. Ny chef i kompagniet NY Næstkommanderende Kommandobefalingsmanden har ordret Fejlerevej 1 3782

Læs mere

Beboerinformation Denne information er skrevet af Lennart Rasmussen og Niels Stærup

Beboerinformation Denne information er skrevet af Lennart Rasmussen og Niels Stærup Beboerinformation Denne information er skrevet af Lennart Rasmussen og Niels Stærup Juni 2015 Sommerhilsen Så er forårets generalforsamling og den ekstraordinære generalforsamling overstået. Jeg vil gerne

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 21. MARTS 2000 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 21. MARTS 2000 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 21. MARTS 2000 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN med følgende dagsorden:

Læs mere

Medieavisen. Dette nummer indeholder fire fantastiske artikler om det nye byggeri på Knagegården.

Medieavisen. Dette nummer indeholder fire fantastiske artikler om det nye byggeri på Knagegården. Medieavisen 2014 nr. 1 Hv em er Mediehuset? Mediehuset på Skovgården består af Medieværkstedet på Skovgården og det tidligere Infohuset. De to medietilbud er i dag slået sammen og hedder Mediehuset. Denne

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING Generalforsamling 2010

BESTYRELSENS BERETNING Generalforsamling 2010 BESTYRELSENS BERETNING Generalforsamling 2010 Så er der gået endnu et år, på trods af, at der stadig er 365 døgn med 24 timer i hvert døgn, føles det som om det var i går vi havde generalforsamling 2009.

Læs mere

Vi var nogle stykker der benyttede sig af det gode sommer vejr til at deltage i Dronningens besøg på Årø Med Dannebrog for anker i Årøsund, og

Vi var nogle stykker der benyttede sig af det gode sommer vejr til at deltage i Dronningens besøg på Årø Med Dannebrog for anker i Årøsund, og foto: frost Ideen med at skrive lidt om Lillebælts Nordlige del er at fortælle om de oplevelser og muligheder der er her, og så er det også mit farvand her har jeg sejlet i 60 år men der er stadig noget

Læs mere