Indbydelse DM og Forbundsmesterskaberne for junior finale d april 2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Indbydelse DM og Forbundsmesterskaberne for junior finale d. 20 21. april 2013"

Transkript

1 Indbydelse DM og Forbundsmesterskaberne for d april 2013 Stævnet arrangeres i samarbejde med Dansk Gymnastik Forbund

2 Kære gymnaster, instruktører og dommere. Det er med stor fornøjelse, at Springteam Sæby i samarbejde med DGF, indbyder til DM og Forbundsmesterskaberne for junior - finale d. 20. til 21. april Vi gør vores bedste, for at vi får et rigtigt godt stævne, med masser af god gymnastik og gode oplevelser. I denne indbydelse vil I finde oplysninger om indkvarteringssted, spisetider, tilmeldingsblanket mv. Dagsprogram, træningstider og puljeinddeling finder I på DGF s hjemmeside, Tilmeldingsfristen er d. 5. april 2013 og vi håber på, at I vil tilmelde og betale i god tid. Der opkræves kr. 500,- i administrationsgebyr, hvis bestilling og betaling ikke er modtaget til tiden. Tilmelding skal foretages på vedlagte tilmeldingsblanket til frostfalborg@mail.dk. Tilmeldingsblanket, kort og yderligere oplysninger kan også findes elektronisk på Betaling skal ske til konto nr Reference: hold navn og række f.eks.: Springteam Sæby 1 minidrenge Spørgsmål vedr. tilmelding, forplejning og overnatning rettes til: Stævneleder Praktiske spørgsmål: Mikael Falborg, Tværgade 7, 9300 Sæby. Tlf.: : frostfalborg@mail.dk Birgithe Jacobsen, Tranåsvej 2, 9300 Sæby Tlf.: birgithe.jacobsen@gmail.com Vi glæder os til at se jer. Med venlig hilsen Springteam Sæby

3 Konkurrencested: Arena Nord Rimmens Allé Frederikshavn Der er offentlig publikumsadgang til stævnet: entre 60 kr. inkl. program. Børn under 12 år har gratis adgang. Konkurrence- og opvarmningshal: Hallen er åben fra kl lørdag og kl søndag. Ankomst: Ved ankomsten skal I henvende jer i stævnesekretariatet i hallen. Her får I udleveret information. Hold som ankommer fredag aften skal dog køre direkte til: Nordstjerneskolen Frederikshavn, Rimmens Allé 75, 9900 Frederikshavn. Hvis I rejser med tog eller bus til Frederikshavn, tilbyder vi at transportere jeres bagage til og fra banegården. Tilmelding kan ske på tilmeldingsblanketten. Hvis I har spørgsmål vedrørende afhentning af bagage, så kan I kontakte os på hausus20@gmail.com eller på tlf Der overnattes på: Nordstjerneskolen Frederikshavn Rimmens Allé Frederikshavn Nordstjerneskolen er beliggende lige ved siden af Arena Nord. Indkvartering: Vi vil forsøge at indkvartere de enkelte foreninger i samme klasselokaler, eller klasselokaler ved siden af hinanden. I skal medbringe soveposer og liggeunderlag. Den foreningsansvarlige bedes oplyse gymnaster og instruktører om:

4 Vi forventer, at I forlader lokalerne i samme stand, som I modtog dem, og at borde og stole placeres efter den plan, der er ophængt i lokalet. Efterlad ikke penge, smykker, værdigenstande o. lign. i uaflåste lokaler. Hærværk og ødelæggelse vil medføre erstatningskrav. Hærværk vil desuden medføre øjeblikkelig hjemsendelse. I må ikke selv medbringe og lave mad på skolen, og der ikke må spises mad i klasselokalerne. Stævnet er røgfrit. Dvs. at der ikke må ryges på skolen, på gangene eller i hallerne. Der må ikke medbringes eller nydes alkohol af nogen art. Klasselokalerne skal forlades senest søndag d. 21. april kl , der er dog mulighed for at henstille bagage på skolens område indtil kl Boder: Der vil være mulighed for at købe frugt, slik, kaffe og sodavand m.m. på skolen. Cafeteria: Der kan købes mad og drikkevarer i cafeteriet i Arena Nord. Forplejning: Der tilbydes morgenmad på Nordstjerneskolen. Der kan bestilles frokostpakker til lørdag og søndag, og der kan bestilles madpakker til hjemturen. Der kan bestilles aftensmad lørdag aften. Frokostpakker og madpakker til hjemturen udleveres på Nordstjerneskolen, som er beliggende 100 meter fra Arena Nord.

5 Spisetider Lørdag: kl Morgenmad på Nordstjerneskolen kl Frokost pakker udleveres på Nordstjerneskolen kl Aftensmad på Nordstjerneskolen kl Aftenfest kl Lederhygge Søndag: kl Morgenmad på Nordstjerneskolen kl Frokost pakker udleveres på Nordstjerneskolen Madpakker til hjemturen afhentes på Nordstjerneskolen ved afrejsen. Musik: Det er muligt at få afspillet eget musik digitalt til konkurrencen. Vi vil sætte stor pris på at alle hold benytter sig af denne service. Det vil gøre det meget nemmere for musikpasserne og trænerne. Musikken sendes via mail til: springteamsaeby@gmail.com Husk at navngive musikken med holdid, foreningens navn og Rytme, banespring eller trampet. I vil modtage en kvittering for modtagelsen senest efter 4 dage. Hvis ikke I modtager en kvitteringen, så kontakt os venligst. Vi vil bede jer om at sende musikken senest d. 5. april Spørgsmål vedrørende musik kan rettes til Jimmi Henner Hansen tlf Vær opmærksom på, at I stadig skal medbringe musikken på CD til konkurrencen i nødstilfælde!!! Der er fortsat CD-afspiller til rådighed og musikken skal være indspillet på en CD og alle 3 stykker musik skal være på den samme CD i rækkefølgen: Rytme, Banespring, Trampet.

6 Konkurrenceafviklingen: Set udefra afvikles hele tiden en cyklus af: rytme, bane og trampet. Opvarmningen afvikles inden holdet begiver sig ind i konkurrencehallen. Puljerne underinddeles i mindre grupper á 3, 4 eller 5 hold. Derefter afvikler man de næste 3, 4 eller 5 hold. Hvis divisionen f.eks. består af 8 hold vil den blive afviklet i 2 undergrupper a 4 hold Hvis divisionen f.eks. består af 7 hold kan den blive afviklet som 3+4 og så videre. Hold Hold Hold Hold Hold Hold Hold Hold Hold Hold Hold Hold Hvad med skader? Ved skader opstået inden holdet har lavet rytme, skal skaden meldes til stævnespeakeren, og det medicinske personale skal godkende skaden. Hvis skaden godkendes kan holdet lave rytme uden at have den skadede gymnast med. Holdet kan vælge at indsætte en af de reserver, der er anført på deltagerlisten. Selvom skaden godkendes kan holdet stadig få fradrag, hvis de har for få gymnaster på gulvet, eller mixreglerne ikke opfyldes. Godkendelsen sikrer alene, at holdet ikke diskvalificeres for at have brugt en gymnast i spring, der ikke laver rytme.

7 Er vi sikre på vores startrækkefølge? Hvis nogle hold i puljen trækker sig, vil vi lave små pauser, hvor de skulle have været på. Dermed sikres at jeres hold ikke vil komme ud for, at rækkefølgen af rytme, bane og trampet laves om i forhold til det, der fremgår af programmet på DGF s hjemmeside. Træningstider: Holdets træningstid vil begynde ca. 1 time inden de skal være klar til konkurrence. Det betyder at der vil være min. fra endt træningstid til holdet skal være klar i konkurrencehallen. Dette kan dog ændre sig, og det er holdets eget ansvar at være klar rettidig til konkurrencen. Træningstider samt dagsprogrammet vil kunne findes på DGF s hjemmeside Anmeldelse af deltagere, spring og rytmeserier - via internettet Som bekendt skal alle hold anmelde navn og fødselsdato på alle deltagerne, samt spring og rytmeserier. Dette skal foregå via internettet hjemmefra. I forbindelse med denne konkurrenceweekend vil systemet være tilgængeligt fra internettet hele weekenden. Der kan også foretages ændringer på stævnekontorets computer. Fristen er 2 timer før puljestart. Denne computer skal også bruges til udprintning, så sørg for at have indtastet alt hjemmefra. På den måde er der rigeligt med tid til ændringer. Anmeldelse via internettet af spring og rytmeserier gøres sådan: Klik ind på klik på konkurrence i den vandrette menu og vælg TeamGym, herefter vælger du anmeld spring og du er fremme. Der er også en hjælpetekst, som bl.a. beskriver genvejs-taster så indtastningen af spring kan gå meget hurtigt. Husk at afprøve/indtaste specielt rytmeserien i god tid i forvejen. Specielt hvis man først skal lære systemet. Man kan efterfølgende gå ind og foretage ændringer. Indtastningerne bliver gemt fra konkurrence til konkurrence. Samme holdid benyttes og indtastninger kan således genbruges til DM kvalifikation (1.runde), DM og forbundsmesterskaber (2.runde), SM, Åbent Jysk Mesterskab, mm.

8 For at benytte systemet skal I have en computer med internetadgang og en adgangskode til systemet. Hvis I har tilmeldt jer konkurrencen via nettet har I allerede fået udlevet adgangskoden, ellers kan Anne Wium hos DGF (tlf ) awi@dgf.dk være behjælpelig. Hvis I ikke har mulighed for internetadgang, bedes I hurtigst muligt give besked til Anne hos DGF. Tekniske spørgsmål bedes sendt til Kim Lassen kila@dgf.dk Konkurrencelicens: Husk at alle gymnaster skal have gyldig konkurrencelicens for at deltage. Licensen kan løses hele året, dog altid senest 3 uger før konkurrencestart. Det er dog muligt at indløse en akutlicens mod betaling af 500 kr. Læs mere på:

9 Bestillingsseddel Forening: Hold ID: Kontaktperson: Adresse: Postnr., by: Tlf: Ankomst: Fredag kl.: Lørdag kl: Søndag kl: Ønsker afhentning af bagage Fredag Lørdag Afhentning kl. Afhentning kl. Deltagergebyr: Gælder alle gymnaster, trænere og ledere Lørdag d. 20. april 2013 Overnatning og morgenmad (Rundstykker, brød, cornflakes, havregryn, yoghurt, frugt, pålæg, kaffe, te, mælk, juice) Frokost pakke 1 (sandwich med kylling og bacon, agurk, gulerod, frugt, müslibar, vand) Frokost pakke 2 (2 pizzasnegle, agurk, gulerod, frugt, müslibar, vand) Madpakke til afrejse 1 (sandwich med kylling og bacon, agurk, gulerod, frugt, müslibar, vand) Madpakke til afrejse 2 (2 pizzasnegl, agurk, gulerod, frugt, müslibar, vand) Aftensmad og aftenfest (Pirogger med oksekød, pølsehorn, pastasalat, salat, vand, saft og juice) Lederhygge, oste/pølse-anretning, rødvin, øl og vand Søndag d. 21. april 2013 Overnatning og morgenmad (Rundstykker, brød, cornflakes, havregryn, yoghurt, frugt, pålæg, kaffe, te, mælk, juice) Frokost pakke 1 (sandwich med kylling og bacon, agurk, gulerod, frugt, müslibar, vand) Frokost pakke 2 (2 pizzasnegl, agurk, gulerod, frugt, müslibar, vand) Madpakke til afrejse 1 (sandwich med kylling og bacon, agurk, gulerod, frugt, müslibar, vand) Madpakke til afrejse 2 (2 pizzasnegl, agurk, gulerod, frugt, müslibar, vand) Samlet betaling Afhentning ved tog Afhentning ved bus Pris Antal Pris ialt 70 kr. 75 kr. 80 kr. 75 kr. 75 kr.

10 Vi glæder os til at se jer til Kvalifikation til DM og Forbundsmesterskaberne for junior. Med venlig hilsen Springteam Sæby

Indbydelse DM og Forbundsmesterskaberne for micro finale Frederikshavn d. 24 maj 2014

Indbydelse DM og Forbundsmesterskaberne for micro finale Frederikshavn d. 24 maj 2014 Indbydelse DM og Forbundsmesterskaberne for micro finale Frederikshavn d. 24 maj 2014 Stævnet arrangeres i samarbejde med Danmarks Gymnastik Forbund Kære gymnaster, instruktører og dommere. Det er med

Læs mere

Afholder Mini kvalifikation til forbundsmesterskaber i TeamGym i samarbejde med. d. 18. 19. april 2015 i Frederikshavn

Afholder Mini kvalifikation til forbundsmesterskaber i TeamGym i samarbejde med. d. 18. 19. april 2015 i Frederikshavn Afholder Mini kvalifikation til forbundsmesterskaber i TeamGym i samarbejde med d. 18. 19. april 2015 i Frederikshavn Kære gymnaster, instruktører og dommere. Det er med stor fornøjelse, at Springteam

Læs mere

INDBYDELSE DMINIM KVALIFIKATION. 19. - 20. marts 2011 FREDERIKSHAVN

INDBYDELSE DMINIM KVALIFIKATION. 19. - 20. marts 2011 FREDERIKSHAVN INDBYDELSE KVALIFIKATION DMINIM 19. - 20. marts 2011 FREDERIKSHAVN Velkommen til kvalifikation til mini DM og Forbundsmesterskaberne. Kære gymnaster, instruktører og dommere. Det er med stor fornøjelse,

Læs mere

Junior TeamGym. RANDERS gymnastiske Forening. Afholder DM og Forbundsmesterskaber

Junior TeamGym. RANDERS gymnastiske Forening. Afholder DM og Forbundsmesterskaber DM Ju Fo DM Junior Forbundsmesterskab TeamGym DM RANDERS gymnastiske Forening Afholder DM og Forbundsmesterskaber Junior TeamGym i Elro Arena, Randers d. 7. - 8. maj 2011. Konkurrencen arrangeres af Danmarks

Læs mere

Til YNGLINGE DM og. Forbundsmesterskaberne 2013. BolbroGymnasterne

Til YNGLINGE DM og. Forbundsmesterskaberne 2013. BolbroGymnasterne Danmarks Gymnastik Forbund Byder Lørdag d.18 maj 2013 Velkommen i Odense Idrætspark Højstrupvej 5, 5200 Odense V Til YNGLINGE DM og Forbundsmesterskaberne 2013 Stævnet arrangeres i samarbejde med BolbroGymnasterne.

Læs mere

Afholder Forbundsmesterskaber Junior Spring/Rytme 24.-25. april 2010 I Vejlby-Risskov Hallen

Afholder Forbundsmesterskaber Junior Spring/Rytme 24.-25. april 2010 I Vejlby-Risskov Hallen Afholder Forbundsmesterskaber Junior Spring/Rytme 24.-25. april 2010 I Vejlby-Risskov Hallen www.teamgymaarhus.dk/juniordm Side 1 Indholdsfortegnelse Reglement... 3 Konkurrenceafviklingen:... 3 Hvad med

Læs mere

Roskilde Hallerne 12. -13. april 2014

Roskilde Hallerne 12. -13. april 2014 DM Forbundsmesterskaber mini - kvalifikation i TeamGym Roskilde Hallerne 12. -13. april 2014 Stævnet arrangeres i samarbejde med Danmarks Gymnastik Forbund Kære gymnastikvenner Vi er meget glade for at

Læs mere

GLADSAXE IDRÆTS FORENING GYMNASTIKAFDELINGEN byder velkommen til

GLADSAXE IDRÆTS FORENING GYMNASTIKAFDELINGEN byder velkommen til GLADSAXE IDRÆTS FORENING GYMNASTIKAFDELINGEN byder velkommen til Kvalifikation til DM og Forbundsmesterskaber For MINI 2012 24-25 marts 2012 Stævnet arrangeres i samarbejde med Danmarks Gymnastik Forbund

Læs mere

GLADSAXE IDRÆTS FORENING GYMNASTIKAFDELINGEN byder velkommen til

GLADSAXE IDRÆTS FORENING GYMNASTIKAFDELINGEN byder velkommen til π GLADSAXE IDRÆTS FORENING GYMNASTIKAFDELINGEN byder velkommen til Kvalifikation til DM og Forbundsmesterskaber For YNGLINGE/SENIOR 2012 31. marts-1. april 2012 Stævnet arrangeres i samarbejde med Danmarks

Læs mere

d. 25. marts 2017 i Frederikshavn

d. 25. marts 2017 i Frederikshavn afholder Forbundsmesterskaber micro - 1. runde i samarbejde med i Frederikshavn Kære gymnaster, instruktører og dommere. Det er med stor fornøjelse, at Springteam Sæby i samarbejde med GymDanmark, indbyder

Læs mere

MINI DM og Forbundsmesterskaber I

MINI DM og Forbundsmesterskaber I Danmarks Gymnastik Forbund indbyder til MINI DM og Forbundsmesterskaber I Lørdag/søndag den 31.maj/1.juni 2014 Stævnet arrangeres i samarbejde med Vejen Gymnastikforening Kære gymnaster, instruktører,

Læs mere

afholder Jyske mesterskaber 2015 i samarbejde med

afholder Jyske mesterskaber 2015 i samarbejde med afholder Jyske mesterskaber 2015 i samarbejde med 6-8. marts 2015 I Vejlby-Risskov Hallen, Aarhus Side 1 Indholdsfortegnelse Reglement... 3 Musik:... 3 Konkurrenceafviklingen:... 3 Hvad med skader?...

Læs mere

GLADSAXE IDRÆTS FORENING GYMNASTIKAFDELINGEN byder velkommen til

GLADSAXE IDRÆTS FORENING GYMNASTIKAFDELINGEN byder velkommen til GLADSAXE IDRÆTS FORENING GYMNASTIKAFDELINGEN byder velkommen til Sjællandsmesterskaberne For YNGLINGE og SENIOR 2013 26. april 2013 Stævnet arrangeres i samarbejde med Danmarks Gymnastik Forbund S i d

Læs mere

Afholder Nordjysk mesterskab i TeamGym I samarbejde med

Afholder Nordjysk mesterskab i TeamGym I samarbejde med Afholder Nordjysk mesterskab i TeamGym I samarbejde med d. 28 marts 2015 i Sæby Kære gymnaster, instruktører og dommere. Det er med stor fornøjelse, at Springteam Sæby i samarbejde med GymDanmark, indbyder

Læs mere

Til EFTERSKOLERNES DM 2013

Til EFTERSKOLERNES DM 2013 Danmarks Gymnastik Forbund Byder Fredag d.17 maj 2013 Velkommen i Odense Idrætspark Højstrupvej 5, 5200 Odense V Til EFTERSKOLERNES DM 2013 Stævnet arrangeres i samarbejde med BolbroGymnasterne Entre:

Læs mere

Kalundborg Gymnastikforening. Danmarks Gymnastik Forbund

Kalundborg Gymnastikforening. Danmarks Gymnastik Forbund Kalundborg Gymnastikforening OG Danmarks Gymnastik Forbund Afholder DM/Forbundsmesterskaber Kvalifikation for Ynglingehold tme i Kalundborghallerne J. Hagemann-Petersens Allé 11 19.-20. marts 2010 Kære

Læs mere

Danmarks Gymnastik Forbund. Byder søndag den 19 maj 2013. Kl. 12.50. Velkommen i Odense Idrætspark. Højstrupvej 5, 5200 Odense V. Til SENIOR DM 2013

Danmarks Gymnastik Forbund. Byder søndag den 19 maj 2013. Kl. 12.50. Velkommen i Odense Idrætspark. Højstrupvej 5, 5200 Odense V. Til SENIOR DM 2013 Danmarks Gymnastik Forbund Byder søndag den 19 maj 2013 Kl. 12.50 Velkommen i Odense Idrætspark Højstrupvej 5, 5200 Odense V Til SENIOR DM 2013 i TeamGym Stævnet arrangeres i samarbejde med BolbroGymnasterne

Læs mere

DGF OG ESKILSTRUP GF PRÆSENTERER

DGF OG ESKILSTRUP GF PRÆSENTERER DGF OG ESKILSTRUP GF PRÆSENTERER Kære gymnaster, instruktører, ledere, dommere og andre deltagere i TeamGym DM Forbundsmesterskaber Finale for ynglinge i Nykøbing Falster den 14 maj 2011. Eskilstrup Gymnastikforening

Læs mere

Kvalifikation Junior 2013

Kvalifikation Junior 2013 Kvalifikation Junior 2013 GRENAA IDRÆTSFORENINGS GYMNASTIKAFDELING byder velkommen til Kvalifikation Junior 2013 den 23. og 24. marts 2013 Stævnet arrangeres i samarbejde med Danmarks Gymnastik Forbund

Læs mere

RgF og Springholdet er meget glade for at kunne invitere til Nordjysk Mesterskab i TeamGym

RgF og Springholdet er meget glade for at kunne invitere til Nordjysk Mesterskab i TeamGym Randers, den 25. Januar 2014 Kære gymnaster, instruktører og dommere RgF og Springholdet er meget glade for at kunne invitere til Nordjysk Mesterskab i TeamGym lørdag den 22. marts 2014 i Arena Randers,

Læs mere

afholder Jyske Mesterskaber 2016 i samarbejde med

afholder Jyske Mesterskaber 2016 i samarbejde med afholder Jyske Mesterskaber 2016 i samarbejde med 4.-6. marts 2016 I Vejlby-Risskov Hallen, Aarhus Side 1 Indholdsfortegnelse Reglement Anmeldelse af deltagere, spring og rytmeserier samt musikupload Puljeinddeling

Læs mere

Sjællandsmesterskaber i TeamGym. for mini- og juniorgymnaster. i Roskilde Hallerne den 5. og 6. april 2012

Sjællandsmesterskaber i TeamGym. for mini- og juniorgymnaster. i Roskilde Hallerne den 5. og 6. april 2012 Sjællandsmesterskaber i TeamGym for mini- og juniorgymnaster i Roskilde Hallerne den 5. og 6. april 2012 Sjællandskredsen glæder sig til i samarbejde med Gadstrup TeamGym at byde velkommen til Sjællandsmesterskaberne

Læs mere

Afholder Mini - Forbundsmesterskaber Finale I samarbejde med

Afholder Mini - Forbundsmesterskaber Finale I samarbejde med Afholder Mini - Forbundsmesterskaber Finale I samarbejde med 23. -24. maj 2015 I Arena Randers 1 Indhold Tilmelding... 3 Tilmeldingsfrist og betalingsfrist:... 3 Entre inkl. program... 3 Cafeteria... 3

Læs mere

Kvalifikation til TeamGym Junior DM/Forbundsmesterskaber Taastrup 26. til 27. marts 2011 Taastrup Idræts Haller. w w w. t g f.

Kvalifikation til TeamGym Junior DM/Forbundsmesterskaber Taastrup 26. til 27. marts 2011 Taastrup Idræts Haller. w w w. t g f. Kvalifikation til TeamGym Junior DM/Forbundsmesterskaber Taastrup 26. til 27. marts 2011 Taastrup Idræts Haller w w w. t g f. d k / d m 2 0 1 1 Kvalifikation til TeamGym Junior DM/Forbundsmesterskaber

Læs mere

I n d b y d e l s e. Micro KVAL15. Micro kvalifikation til forbundsmesterskaber i TeamGym G R E N A A 11. A P R I L 2 0 1 5

I n d b y d e l s e. Micro KVAL15. Micro kvalifikation til forbundsmesterskaber i TeamGym G R E N A A 11. A P R I L 2 0 1 5 I n d b y d e l s e Micro KVAL15 Micro kvalifikation til forbundsmesterskaber i TeamGym G R E N A A 11. A P R I L 2 0 1 5 w w w. t e a m g y m d j u r s. d k Stævnet arrangeres af GymDanmark i samarbejde

Læs mere

Greve Gymnastik og Trampolin afholder Mini DM og Forbundsmesterskab I Team Gym

Greve Gymnastik og Trampolin afholder Mini DM og Forbundsmesterskab I Team Gym Greve Gymnastik og Trampolin afholder Mini DM og Forbundsmesterskab I Team Gym 30. april og 1. maj 2011 i Greve Idrætscenter. www.teamgym-greve.dk Side 1 Indholdsfortegnelse Indhold Indholdsfortegnelse...

Læs mere

Bolbro Gymnasterne. Afholder Efterskole DM i TeamGym 19. maj 2011. I Odense Idrætspark Højstrupvej 5, 5200 Odense V

Bolbro Gymnasterne. Afholder Efterskole DM i TeamGym 19. maj 2011. I Odense Idrætspark Højstrupvej 5, 5200 Odense V Bolbro Gymnasterne Afholder Efterskole DM i TeamGym 19. maj 2011 I Odense Idrætspark Højstrupvej 5, 5200 Odense V Stævnet arrangeres i samarbejde med Danmarks Gymnastik Forbund Side 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

byder velkommen til Forbundsmesterskaber 2015 i TeamGym for Micro 16. maj 2015

byder velkommen til Forbundsmesterskaber 2015 i TeamGym for Micro 16. maj 2015 byder velkommen til Forbundsmesterskaber 2015 i TeamGym for Micro 16. maj 2015 Stævnet arrangeres i samarbejde med GIF-GYMNASTIK Gladsaxe Velkommen til Gladsaxe Vi glæder os til at byde jer velkommen til

Læs mere

Forbundsmesterskaberne 2016 2. runde i TeamGym for Microhold og Minihold 9.-15. division

Forbundsmesterskaberne 2016 2. runde i TeamGym for Microhold og Minihold 9.-15. division byder velkommen til Forbundsmesterskaberne 2016 2. runde i TeamGym for Microhold og Minihold 9.-15. division Lørdag og søndag, d. 30/4 1/5 2016 Stævnet arrangeres i samarbejde med Viborg Gymnastik-Forening

Læs mere

Roskilde Hallerne 7. - 8. maj 2016

Roskilde Hallerne 7. - 8. maj 2016 Forbundsmesterskabet 2016 i TeamGym Roskilde Hallerne 7. - 8. maj 2016 arrangerer stævnet i samarbejde med Sammen udvikler vi gymnastikken Kære gymnastikvenner Vi er meget glade for at få lejlighed til

Læs mere

Forbundsmesterskaber Junior Finale TeamGym 30-31/5-2015 Odense Idræts Park. Højstrupvej 5, 5200 Odense V. Stævnet afholdes i samarbejde med

Forbundsmesterskaber Junior Finale TeamGym 30-31/5-2015 Odense Idræts Park. Højstrupvej 5, 5200 Odense V. Stævnet afholdes i samarbejde med Forbundsmesterskaber Junior Finale TeamGym 30-31/5-2015 Odense Idræts Park Højstrupvej 5, 5200 Odense V Stævnet afholdes i samarbejde med Bolbro-Gymnasterne & Version 2.2 Bolbro-Gymnasterne Byder velkommen

Læs mere

Sjællandsmesterskabet 2015 i TeamGym Roskilde Hallerne 2. - 5. april 2015

Sjællandsmesterskabet 2015 i TeamGym Roskilde Hallerne 2. - 5. april 2015 i TeamGym Roskilde Hallerne 2. - 5. april 2015 Stævnet arrangeres af GymDanmark i samarbejde med Gadstrup TeamGym Kære gymnastikvenner Vi er meget glade for at få lejlighed til at byde jer velkommen i

Læs mere

Forbundsmesterskaber Senior Finale TeamGym 6/6-2015 Odense Idræts Park. Højstrupvej 5, 5200 Odense V. Stævnet afholdes i samarbejde med

Forbundsmesterskaber Senior Finale TeamGym 6/6-2015 Odense Idræts Park. Højstrupvej 5, 5200 Odense V. Stævnet afholdes i samarbejde med Forbundsmesterskaber Senior Finale TeamGym 6/6-2015 Odense Idræts Park Højstrupvej 5, 5200 Odense V Stævnet afholdes i samarbejde med Bolbro-Gymnasterne & Version 2.2 Bolbro-Gymnasterne Byder velkommen

Læs mere

Afholder TeamGym Winners Final I samarbejde med

Afholder TeamGym Winners Final I samarbejde med Afholder TeamGym Winners Final I samarbejde med 13. Juni 2015 I Arena Randers 1 Indhold Tilmelding... 3 Tilmeldingsfrist og betalingsfrist:... 3 Entre inkl. program... 3 Cafeteria... 3 Kontakter:... 4

Læs mere

JYSK Mesterskab. Silkeborg INVITATION. Åbne Jyske Mesterskaber TeamGym. I Jysk Arena. Silkeborg

JYSK Mesterskab. Silkeborg INVITATION. Åbne Jyske Mesterskaber TeamGym. I Jysk Arena. Silkeborg JYSK Mesterskab Silkeborg Fredag 28.02. Søndag d. 02.03 2014 1 INVITATION Åbne Jyske Mesterskaber TeamGym I Jysk Arena Silkeborg Arrangør. Udvalget for TeamGym, Danmarks Gymnastik Forbund og Silkeborg

Læs mere

Lørdag d. 3. marts 2012

Lørdag d. 3. marts 2012 Kære gymnaster, instruktører og dommere. Springteam Sæby samarbejder med Nordjyllandskredsen om afholdelse af Nordjysk mesterskab d. 3. marts 2012. Stævnet afholdes i: Sæby Fritidscenter Sæbygaardvej 32

Læs mere

januar 2019 I Arena Randers

januar 2019 I Arena Randers Arrangerer Region Vestdanmark mikro og junior Mesterrækken 2019 I samarbejde med 12. - 13. januar 2019 I Arena Randers Indhold Velkomst: 2 Anmeldelse af deltagere, spring og rytmeserier samt musikupload:

Læs mere

FM 2015. Bolbro-Gymnasterne. Lørdag 14 marts i Odense IdrætsPark. Højstrupvej 5, 5200 Odense V. Stævnet afholdes i samarbejde med. Version 2.

FM 2015. Bolbro-Gymnasterne. Lørdag 14 marts i Odense IdrætsPark. Højstrupvej 5, 5200 Odense V. Stævnet afholdes i samarbejde med. Version 2. FM 2015 Lørdag 14 marts i Odense IdrætsPark Højstrupvej 5, 5200 Odense V Stævnet afholdes i samarbejde med Bolbro-Gymnasterne & Version 2.2 Bolbro-Gymnasterne Byder velkommen til Fynske Mesterskaber TeamGym

Læs mere

Arrangerer. Micro Kval 2016. Micro kvalifikation til Forbundsmesterskaber Farum Arena 19. - 20. marts 2016. I samarbejde med

Arrangerer. Micro Kval 2016. Micro kvalifikation til Forbundsmesterskaber Farum Arena 19. - 20. marts 2016. I samarbejde med Arrangerer Micro Kval 2016 Micro kvalifikation til Forbundsmesterskaber Farum Arena 19. - 20. marts 2016 I samarbejde med TeamGym Micro kvalifikation til Forbundsmesterskaber Det er med stor glæde, at

Læs mere

Afholder TeamGym Efterskole DM I samarbejde med

Afholder TeamGym Efterskole DM I samarbejde med Afholder TeamGym Efterskole DM I samarbejde med 22. maj 2015 I Arena Randers 1 Indhold Tilmelding... 3 Tilmeldingsfrist og betalingsfrist:... 3 Entre inkl. program... 3 Cafeteria... 3 Kontakter:... 3 Praktiske

Læs mere

Arrangerer Forbundsmesterskaber Junior - 2. runde. I samarbejde med maj 2019 I Arena Randers

Arrangerer Forbundsmesterskaber Junior - 2. runde. I samarbejde med maj 2019 I Arena Randers Arrangerer Forbundsmesterskaber Junior - 2. runde 2019 I samarbejde med 25. 26. maj 2019 I Arena Randers Indhold Velkomst: 2 Anmeldelse af deltagere, spring og rytmeserier samt musikupload: 3 Musik: 3

Læs mere

Forbundsmesterskabet 2017 i TeamGym Roskilde Hallerne maj 2017

Forbundsmesterskabet 2017 i TeamGym Roskilde Hallerne maj 2017 Forbundsmesterskabet 2017 i TeamGym Roskilde Hallerne 6. - 7. maj 2017 arrangerer stævnet i samarbejde med Kære gymnastikvenner Vi er meget glade for at få lejlighed til at byde jer velkommen i Roskilde

Læs mere

Infobrev 4. Åbne Jyske Mesterskaber

Infobrev 4. Åbne Jyske Mesterskaber Infobrev 4 03.02.2012 Åbne Jyske Mesterskaber i Silkeborg Hallerne Arrangør DGF, Sydjyllandskredsen og Silkeborg Pigerne & Drengene Side 1 af 12 Indhold af infobrev 4 Forord...3 Indkvartering 4 Priser...5

Læs mere

Arrangerer. Forbundsmesterskaberne mini 2. runde, TeamGym Farum Arena maj I samarbejde med

Arrangerer. Forbundsmesterskaberne mini 2. runde, TeamGym Farum Arena maj I samarbejde med Arrangerer Forbundsmesterskaberne mini 2. runde, TeamGym Farum Arena 12. - 13. maj 2018 I samarbejde med Kære TeamGym foreninger Det er med stor glæde, at GymDanmark og Farum Gymnastikforening kan byde

Læs mere

Efterskole DM - TeamGym

Efterskole DM - TeamGym Arrangerer Efterskole DM - TeamGym 2019 I samarbejde med 24. maj 2019 I Arena Randers Indhold Velkomst: 2 Anmeldelse af deltagere, spring og rytmeserier samt musikupload: 3 Musik: 3 Sygesikringsbevis:

Læs mere

DM 1. runde i GRAND PRIX Gymnastik MICRO MINI MONO MINI MINI februar PIGE TWEENS JUNIOR - SENIOR 5.

DM 1. runde i GRAND PRIX Gymnastik MICRO MINI MONO MINI MINI februar PIGE TWEENS JUNIOR - SENIOR 5. DM 1. runde i GRAND PRIX Gymnastik MICRO MINI MONO MINI 8 10 - MINI 10-12 4. februar 2017 PIGE TWEENS JUNIOR - SENIOR 5. februar 2017 Stævnet afholdes af SILKEBORG GYMNASTIKFORENING og Udvalget for Rytmisk

Læs mere

TeamGym Albertslund-Vallensbæk. indbyder til. Regionsmesterskab Sjælland. for. begynderhold. u/8 u/10 u/13. Søndag d. 9.

TeamGym Albertslund-Vallensbæk. indbyder til. Regionsmesterskab Sjælland. for. begynderhold. u/8 u/10 u/13. Søndag d. 9. TeamGym Albertslund-Vallensbæk indbyder til Regionsmesterskab Sjælland i for begynderhold u/8 u/10 u/13. Søndag d. 9. marts 2014 I Glostrup Hallerne. Arrangeres i samarbejde med Danmarks Gymnastik Forbund.

Læs mere

Vi har set frem til denne dag, hvor ca. 300 gymnaster skal i konkurrence og vi glæder os til at se en masse flot acrobatik.

Vi har set frem til denne dag, hvor ca. 300 gymnaster skal i konkurrence og vi glæder os til at se en masse flot acrobatik. Side 2-6 Velkommen til Sports Acro DM2015 for Junior og Senior Kære gymnaster, instruktører og dommere. Det er en stor glæde for Slagelse Gymnastik Forening at kunne byde Jer velkommen til Sports Acro

Læs mere

26. maj 2018 I Arena Randers

26. maj 2018 I Arena Randers Arrangerer Forbundsmesterskaberne Senior 2. runde 2018 I samarbejde med 26. maj 2018 I Arena Randers Indhold Velkomst: 2 Anmeldelse af deltagere, spring og rytmeserier samt musikupload: 2 Musik: 2 Konkurrencelicens:

Læs mere

Forbundsmesterskaberne micro og mini - 2.runde

Forbundsmesterskaberne micro og mini - 2.runde byder velkommen til Forbundsmesterskaberne micro og mini - 2.runde Den 29.-30. april 2017 Stævnet arrangeres i samarbejde med GIF-GYMNASTIK Gladsaxe Velkommen til Gladsaxe Vi glæder os til at byde jer

Læs mere

Junior Kvalifikation 2012 Silkeborg Lørdag d. 17. Søndag d. 18. marts INVITATION. DM forbundsmesterskaber Junior Kvalifikation i Team Gym.

Junior Kvalifikation 2012 Silkeborg Lørdag d. 17. Søndag d. 18. marts INVITATION. DM forbundsmesterskaber Junior Kvalifikation i Team Gym. INVITATION DM forbundsmesterskaber Junior Kvalifikation i Team Gym. I hallerne. Arrangør. Team Gym udvalget, Danmarks Gymnastik Forbund og Pigerne & Drengene 1 Indhold af infobrev 1. Velkomst... 3 Program...

Læs mere

Indbydelse til: DANMARKSMESTERSKABERNE 2017 I Ceres Arena, Aarhus

Indbydelse til: DANMARKSMESTERSKABERNE 2017 I Ceres Arena, Aarhus Indbydelse til: DANMARKSMESTERSKABERNE 2017 I Ceres Arena, Aarhus Anmeldelse af deltagere, spring og rytmeserier samt musikupload: Holdene skal anmelde deltagere, rytme- og springlister, samt uploade musik

Læs mere

INDBYDELSE. Velkommen til DM i Sports Acro 2016. d. 28.-29. maj DM2 SPORTS ACROBATIK

INDBYDELSE. Velkommen til DM i Sports Acro 2016. d. 28.-29. maj DM2 SPORTS ACROBATIK INDBYDELSE Velkommen til DM i Sports Acro d. 28.-29. maj Kære gymnaster, instruktører og dommere Det er en stor glæde for Dalum Hjallese Gymnastikforening at kunne byde velkommen til DM i Sports Acrobatik

Læs mere

25. 27. februar 2011. Åbne Jyske Mesterskaber 2011. Side 1 af 15

25. 27. februar 2011. Åbne Jyske Mesterskaber 2011. Side 1 af 15 25. 27. februar 2011 Åbne Jyske Mesterskaber 2011 Side 1 af 15 Kære gymnaster, instruktører, ledere, dommere og andre deltagere i Åbent Jysk Mesterskab for TeamGym i Vejen den 25. -27. februar 2011. Vejen

Læs mere

Indbydelse til SM Arrangerer SM Sjællandsmesterskaber i TeamGym Farum Arena april I samarbejde med

Indbydelse til SM Arrangerer SM Sjællandsmesterskaber i TeamGym Farum Arena april I samarbejde med Arrangerer SM 2017 Sjællandsmesterskaber i TeamGym Farum Arena 13. - 16. april 2017 I samarbejde med Kære TeamGym foreninger på Sjælland Det er med stor glæde, at GymDanmark og Farum Gymnastikforening

Læs mere

SpringCup 2015 Stævneinfo og Reglement 1. udgave, 05/11.2015

SpringCup 2015 Stævneinfo og Reglement 1. udgave, 05/11.2015 Indledning Dette dokument indeholder info om konkurrenceafvikling og praktisk info ved Spring Cup 2015 Tidsplanen, karakterlister og reglement er ikke indeholdt, men vil modtages snarest. Indholdsfortegnelse

Læs mere

Forbundsmesterskaberne Senior -1.runde

Forbundsmesterskaberne Senior -1.runde byder velkommen til Forbundsmesterskaberne Senior -1.runde Den 23. april 2016 Stævnet arrangeres i samarbejde med GIF-GYMNASTIK Gladsaxe Velkommen til Gladsaxe Vi glæder os til at byde jer velkommen til

Læs mere

Jvsr< ARENSA Snurcets@R@

Jvsr< ARENSA Snurcets@R@ DM 2. RUNDEI GRAND - PRIX GvnaNASTIK MICRO -1 MONO-PIGE I8.APRIL20I5 MINI 8 - to - MrNr lo'12 t9. ApRrL 20I5 Jvsr< ARENSA Snurcets@R@ Stevnet afholdes af SILKEBORG GYMNASTIKFORENING og Grand Prix-Rytme

Læs mere

Infobrev 1. Åbne Jyske Mesterskaber

Infobrev 1. Åbne Jyske Mesterskaber Infobrev 1 17.01.2012 Åbne Jyske Mesterskaber i Silkeborg Hallerne Arrangør DGF, Sydjyllandskredsen og Silkeborg Pigerne & Drengene Side 1 af 8 Indhold af infobrev 1 Forord... 2 Program... 3 Faciliteter...

Læs mere

Teknisk Regulativ for TeamGym 2015-2016 Vedtaget 25. oktober 2015 på TeamGyms aktivitetsmøde

Teknisk Regulativ for TeamGym 2015-2016 Vedtaget 25. oktober 2015 på TeamGyms aktivitetsmøde Teknisk Regulativ for TeamGym 2015-2016 Vedtaget 25. oktober 2015 på TeamGyms aktivitetsmøde 1 Indhold 1 Konkurrencer... 4 1.1 Rækker og aldersbestemmelser... 4 1.1.1 Seniordamer, seniorherrer, seniormix...

Læs mere

TeamGym Junior kvalifikation til Forbundsmesterskaber

TeamGym Junior kvalifikation til Forbundsmesterskaber Arrangerer TeamGym Junir kvalifikatin til Frbundsmesterskaber i samarbejde med TeamGym Junir kvalifikatin til Frbundsmesterskaber Det er med str glæde at GymDanmark i samarbejde med Taastrup Gymnastik

Læs mere

TEAM FAXE HÅNDBOLD AFHOLDER HARIBO CUP FOR 29. GANG FREDAG D. 2.- LØRDAG D. 3.- OG SØNDAG D. 4. MAJ 2014.

TEAM FAXE HÅNDBOLD AFHOLDER HARIBO CUP FOR 29. GANG FREDAG D. 2.- LØRDAG D. 3.- OG SØNDAG D. 4. MAJ 2014. TEAM FAXE HÅNDBOLD AFHOLDER HARIBO CUP FOR 29. GANG FREDAG D. 2.- LØRDAG D. 3.- OG SØNDAG D. 4. MAJ 2014. Indbydelse og stævneinformation Som noget nyt kan der i år tilmeldes enten i A eller B række i

Læs mere

Infobrev nr. 2 ASPIRANTstævne 2015

Infobrev nr. 2 ASPIRANTstævne 2015 Infobrev nr. 2 ASPIRANTstævne 2015 Kære instruktører og gymnaster Dette er infobrev nr. 2 til aspirantstævne 2015. Infobrevet kommer til at indeholde alle de vigtige informationer om stævnet. Der vil løbende

Læs mere

Afholder. Forbundsmesterskaber Mini - 1. RUNDE TeamGym d / i Odense Idræts Park. Højstrupvej 5, 5200 Odense V

Afholder. Forbundsmesterskaber Mini - 1. RUNDE TeamGym d / i Odense Idræts Park. Højstrupvej 5, 5200 Odense V Afholder Forbundsmesterskaber Mini - 1. RUNDE TeamGym d.8-9-10/4-2016 i Odense Idræts Park Højstrupvej 5, 5200 Odense V Stævnet afholdes i samarbejde med Bolbrogymnasterne Entre: 70 kr. Voksne, børn u/12

Læs mere

INVITATION. DANMARKS GYMNASTIK FORBUND byder velkommen til

INVITATION. DANMARKS GYMNASTIK FORBUND byder velkommen til 1 INVITATION DANMARKS GYMNASTIK FORBUND byder velkommen til Gymnastik DM for seniorer 16. - 17. maj 2014 Odense Idrætspark Højstrupvej 5, Bolbro, 5200 Odense V Velkommen til Gymnastik DM 2014 Det er mig

Læs mere

Velkommen til Sportmaster Cup 2009 i Ribe!

Velkommen til Sportmaster Cup 2009 i Ribe! Velkommen til Sportmaster Cup 2009 i Ribe! Ribe Håndboldklubs ungdomsafdeling byder velkommen til klubbens 12. håndboldstævne for ungdomshold. Stævnet er arrangeret i samarbejde med Sportmaster i Ribe.

Læs mere

Velkommen til Ribe EliteCup 2015

Velkommen til Ribe EliteCup 2015 Velkommen til Ribe EliteCup 2015 Ribe Håndboldklubs ungdomsafdeling byder velkommen til klubbens 18. elitestævne for ungdomshold. 95 hold har valgt at bruge weekenden den 28. - 30. august på at forberede

Læs mere

Opstartsstævne i Horsens IC for U8 til og med U18 27 28 29. september 2013

Opstartsstævne i Horsens IC for U8 til og med U18 27 28 29. september 2013 - Because Basketball matters.. Opstartsstævne i Horsens IC for U8 til og med U18 27 28 29. september 2013 HIC Bredde indbyder til endnu et fantastisk ungdomesstævne i Horsens. Stævnet afholdes fra d. 27-29.

Læs mere

DANISH INTERNATIONAL SWIM CUP. 17 th. - ét af verdens største svømmestævner 30. MAJ - 1. JUNI 2014. Sponseret af:

DANISH INTERNATIONAL SWIM CUP. 17 th. - ét af verdens største svømmestævner 30. MAJ - 1. JUNI 2014. Sponseret af: 17 th DANISH INTERNATIONAL SWIM CUP - ét af verdens største svømmestævner 30. MAJ - 1. JUNI 2014 Sponseret af: Esbjerg Svømmeklub har hermed fornøjelsen at indbyde til 17. DANISH INTERNATIONAL SWIM CUP

Læs mere

DM for U-16 PIGER og DRENGE 2013

DM for U-16 PIGER og DRENGE 2013 Viby J., den 2. april 2013 DM for U-16 PIGER og DRENGE 2013 I henhold til 14 i DHF s Propositioner for øvrige rækker inviterer Dansk Håndbold Forbund i samarbejde med Jydsk Håndbold Forbund og AGF/Viby

Læs mere

2011 33. Sæson Indbydelse

2011 33. Sæson Indbydelse 2011 33. Sæson Indbydelse BORNHOLM - DANMARK Mandag 11. juli torsdag 14. juli 2011 HERRE- OG International DAMEUNGDOM turnering Aakirkeby Idrætsforening indbyder for 33. gang hele den europæiske håndboldungdom

Læs mere

KM i fodbold 2009. VELKOMMEN TIL Roskilde den 28. 30. august. Indbydelse marts 2009

KM i fodbold 2009. VELKOMMEN TIL Roskilde den 28. 30. august. Indbydelse marts 2009 KM i fodbold 2009 VELKOMMEN TIL Roskilde den 28. 30. august Indbydelse marts 2009 KFUM Mesterskaber i Fodbold. Roskilde KFUM har i år fornøjelsen at invitere ungdomsspillere til tre festlige sommerdage

Læs mere

Nordea Næstved Cup. Fra den 3. til 5. oktober 2014. Ungdomshåndbold U10-U16

Nordea Næstved Cup. Fra den 3. til 5. oktober 2014. Ungdomshåndbold U10-U16 Nordea Næstved Cup Fra den 3. til 5. oktober 2014 Ungdomshåndbold U10-U16 Velkommen til Nordea Næstved Cup 2014. Håndboldspillere, dommere, publikum, sponsorer og alle frivillige hjælpere bydes velkommen

Læs mere

Idrætsskolerne Ikast ligger navn Ikast FS store ungdomsstævne ISI CUP

Idrætsskolerne Ikast ligger navn Ikast FS store ungdomsstævne ISI CUP Idrætsskolerne Ikast ligger navn Ikast FS store ungdomsstævne ISI CUP IKAST F.S. Badmintonafdeling og Idrætsskolerne i Ikast har hermed fornøjelsen at indbyde til ISI CUP 2013 TID: Lørdag den 2. marts

Læs mere

Hvidovre-Avedøre Rideklub Byder velkommen til voltigeringsstævne D. 27.-29. maj 2016 med showklasser

Hvidovre-Avedøre Rideklub Byder velkommen til voltigeringsstævne D. 27.-29. maj 2016 med showklasser Hvidovre-Avedøre Rideklub Byder velkommen til voltigeringsstævne D. 27.-29. maj 2016 med showklasser Vi glæder os til at se jer Side 1 af 7 Almindelige bestemmelser Pris i kr. Sted Hvidovre-Avedøre Rideklub

Læs mere

SpringCup 2012 Stævneinfo og Reglement 3. udgave, 26.11.2012

SpringCup 2012 Stævneinfo og Reglement 3. udgave, 26.11.2012 Indledning Alle vigtige informationer til brug ved SpringCup 2012 er forsøgt samlet i dette dokument. Tidsplanen og karakterlister skal hentes i separate dokumenter, men øvrige informationer findes her.

Læs mere

Præmieværdi DKK 500.000,-

Præmieværdi DKK 500.000,- Danmarks største indendørs håndbold turnering Præmieværdi DKK 500.000,- 2008 2008 T-shirt til alle deltagere! A+B+C slutspil (min. 5 kampe pr. hold International håndboldturnering for ungdom d. 20.-23.

Læs mere

Version 2.3. Stævnekontrakt

Version 2.3. Stævnekontrakt Version 2.3 Stævnekontrakt Indhold Fordeling mellem værtsforening og GymDanmarks UTG... 3 Forpligtigelser mht. budget og regnskab... 4 Stævnekontor... 5 IT... 5 Musik... 5 Redskaber... 5 Forplejning og

Læs mere

FM i fodbold 2012. VELKOMMEN TIL HERNING den 31.august 02. september. Program Marts 2012

FM i fodbold 2012. VELKOMMEN TIL HERNING den 31.august 02. september. Program Marts 2012 FM i fodbold 2012 VELKOMMEN TIL HERNING den 31.august 02. september Program Marts 2012 1 Landsstævne i fodbold for KFUM hold. Igen i år har Herning KFUM Fodbold fornøjelsen at invitere ungdomsspillere,

Læs mere

Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014

Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014 Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014 Velkommen til Vejle Påske Cup 17.-19. april 2014 Det er os igen en stor fornøjelse at kunne invitere Jer til vores helt unikke håndboldstævne

Læs mere

29.april - 1. maj 2016 3 DAGES LANGBANE STÆVNE 8 BANER MED EL-TID SUPERFINALER I 50 & 100 METER PENGE- OG GAVEPRÆMIER NORDISK STÆVNE

29.april - 1. maj 2016 3 DAGES LANGBANE STÆVNE 8 BANER MED EL-TID SUPERFINALER I 50 & 100 METER PENGE- OG GAVEPRÆMIER NORDISK STÆVNE 29.april - 1. maj 2016 3 DAGES LANGBANE STÆVNE 8 BANER MED EL-TID NORDISK STÆVNE SUPERFINALER I 50 & 100 METER PENGE- OG GAVEPRÆMIER HOVEDSPONSOR HJØRRING PARK VENDIA SWIM CUP 2016 Hjørring Park Vendia

Læs mere

PRAKTISKE OPLYSNINGER

PRAKTISKE OPLYSNINGER PRAKTISKE OPLYSNINGER LANDSFINALE 2010 LANDSFORENINGEN SOLRØD SVØMMEKLUB VELKOMMEN Solrød Svømmeklub og landsforeningen DUKA-svøm byder hermed velkommen til DUKA Landsfinale 2010, som finder sted i weekenden

Læs mere

Danmarks Mesterskaberne i Bueskydning for ungdom

Danmarks Mesterskaberne i Bueskydning for ungdom TIK bueskydning (Taastrup) og DBSF inviterer til Danmarks Mesterskaberne i Bueskydning for ungdom 24. 25. marts 2007 TIK Bueskydning og Dansk Bueskytteforbund indbyder til Dansk Mesterskab for ungdom Lørdag

Læs mere

SpringCup 2016 Stævneinfo 1. udgave,

SpringCup 2016 Stævneinfo 1. udgave, Indledning Dette dokument indeholder info om konkurrenceafvikling og praktisk info ved Spring Cup 2016 Tidsplanen, karakterlister og reglement er ikke indeholdt, men er i særskilt dokument. Indholdsfortegnelse

Læs mere

BUM 2006 Slagelse. Hej med dig! Men hvad er det nu egentlig BUM er for noget??? Hvordan kan du deltage? Idrætsgrene.

BUM 2006 Slagelse. Hej med dig! Men hvad er det nu egentlig BUM er for noget??? Hvordan kan du deltage? Idrætsgrene. Hej med dig! BUM 2006 Vi har netop modtaget et brev fra Ahorn, Ringsted, som denne gang er vært for BUM 2006 i den 3.-5. november for Teenager BUM 14-18 år og 17.-19. november for Junior BUM 10-13 år.

Læs mere

Program for NLD-lejr den 5.-7. april 2013

Program for NLD-lejr den 5.-7. april 2013 Program for NLD-lejr den 5.-7. april 2013 Så er det igen tid til at pakke familien, tandbørsterne og det gode humør. NLD-lejren afholdes i naturskønne omgivelser i Fuglsø ved Mols Bjerge Bogensholmlejren

Læs mere

LM inde 2016 i fodbold. Program. LM for U10 til U18 i Fredericia Idrætscenter. www.dgi.dk/fodbold

LM inde 2016 i fodbold. Program. LM for U10 til U18 i Fredericia Idrætscenter. www.dgi.dk/fodbold LM inde 2016 i fodbold Program LM for U10 til U18 i Fredericia Idrætscenter www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til at møde jer og ser frem til et spændende og festligt

Læs mere

Kvalifikation til Top november 2018 Ejby Hallen v. Køge

Kvalifikation til Top november 2018 Ejby Hallen v. Køge Hermed bydes deltagere, coaches, pårørende og ikke mindst vores 2 overdommere velkommen til sæsonens kvalifikation til Top 12. ØBTU og værtsklubben, Ejby BTK, glæder sig til at give alle en god weekend

Læs mere

Teknisk Regulativ for TeamGym Vedtaget 27. oktober 2013 på TeamGyms aktivitetsmøde

Teknisk Regulativ for TeamGym Vedtaget 27. oktober 2013 på TeamGyms aktivitetsmøde Teknisk Regulativ for TeamGym Vedtaget 27. oktober 2013 på TeamGyms aktivitetsmøde 1 Indhold Teknisk Regulativ for TeamGym version 271013 1 Konkurrencer... 3 1.1 Rækker og aldersbestemmelser... 3 1.1.1

Læs mere

Teknisk Regulativ for

Teknisk Regulativ for Teknisk Regulativ for TeamGym Vedtaget 26. oktober 2014 på TeamGyms aktivitetsmøde 1 Indhold Teknisk Regulativ for TeamGym 1 Konkurrencer... 4 1.1 Rækker og aldersbestemmelser... 4 1.1.1 Seniordamer, seniorherrer,

Læs mere

6. til 8. maj 2011. Odense Universitets Svømmehal

6. til 8. maj 2011. Odense Universitets Svømmehal 6. til 8. maj 2011 Odense Universitets Svømmehal Vi indbyder hermed til H.C. Andersen Swim Cup 2011 fra fredag den 6. maj til søndag den 8. maj 2011 Odense Universitets Svømmehal Campusvej 55 5230 Odense

Læs mere

FM i fodbold 2013. VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september. Indbydelse

FM i fodbold 2013. VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september. Indbydelse FM i fodbold 2013 VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september Indbydelse Forbundsmesterskaber i Fodbold. Horsens KFUM har i år fornøjelsen at invitere ungdomsspillere til tre festlige dage med fodbold,

Læs mere

19th DANISH INTERNATIONAL. - ét af verdens største svømmestævner

19th DANISH INTERNATIONAL. - ét af verdens største svømmestævner 19th DANISH INTERNATIONAL - ét af verdens største svømmestævner 6.- 8. maj 2016 19th DANISH INTERNATIONAL SWIM CUP Den 6. - 8. maj 2016 i Esbjerg, Danmark Esbjerg Svømmeklub byder hermed velkommen til

Læs mere

www.aalborgchang.dk Aalborg Chang Inviterer til Zebra Cup 2013 for drenge- og pigerækkerne: U6 U12

www.aalborgchang.dk Aalborg Chang Inviterer til Zebra Cup 2013 for drenge- og pigerækkerne: U6 U12 www.aalborgchang.dk Aalborg Chang Inviterer til Zebra Cup 2013 for drenge- og pigerækkerne: U6 U12 Søndag den 26. maj 2013 Aalborg Chang har den glæde, at invitere til vores årlige fodboldstævne for drengeog

Læs mere

Årets bedste. Gruppetur NYHED 2016. Søulken. Juvelen. Danmarks læ rutschebane ste. Kæmpe Bondegårdsland. med 10 nye forlys

Årets bedste. Gruppetur NYHED 2016. Søulken. Juvelen. Danmarks læ rutschebane ste. Kæmpe Bondegårdsland. med 10 nye forlys Årets bedste Gruppetur NYHED 2016 Juvelen Danmarks læ ng rutschebane ste Søulken Kæmpe Bondegårdsland telser med 10 nye forlys Gruppetur for alle Velkommen i Djurs Sommerland Få årets sjoveste dag i Nordens

Læs mere

JOIN THE GAME FRØS PÅSKE CUP MARTS 2016 U14, U16 & U18! te fris t for. d. 8. januar. Læs mere på

JOIN THE GAME FRØS PÅSKE CUP MARTS 2016 U14, U16 & U18! te fris t for. d. 8. januar. Læs mere på JOIN THE GAME FRØS PÅSKE CUP 24.-26. MARTS 2016 U14, U16 & U18! ER ALT UND TAG! SAMME Husk: Sids tilmelding te fris t for d. 8. januar fredag 2016 Læs mere på www.jyskepaaskecup.dk VELKOMMEN TIL FRØS PÅSKE

Læs mere

Så er det snart vi skal til juniorstævne!!! Her kommer de sidste informationer inden I begiver jer mod Aalborg til et brag af et stævne.

Så er det snart vi skal til juniorstævne!!! Her kommer de sidste informationer inden I begiver jer mod Aalborg til et brag af et stævne. Så er det snart vi skal til juniorstævne!!! Her kommer de sidste informationer inden I begiver jer mod Aalborg til et brag af et stævne. Ankomst og afhentning af gymnaster Ankomst fredag Når I ankommer

Læs mere

AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 24. GANG TIL AALBORG CUP

AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 24. GANG TIL AALBORG CUP AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 24. GANG TIL AALBORG CUP Aalborg Cup 2013 byder på udfordringer både for senior, junior og årgangssvømmere. Senior og juniorgruppen er slået sammen til én gruppe, så der

Læs mere

Danmarksmesterskabet i pløjning fredag den 23. oktober og lørdag den 24. oktober 2015

Danmarksmesterskabet i pløjning fredag den 23. oktober og lørdag den 24. oktober 2015 Danmarksmesterskabet i pløjning fredag den 23. oktober og lørdag den 24. oktober 2015 Information om DM i pløjning 2015 Pløjevært: Kragerup Gods Kragerupgårdsvej 33 4291 Ruds-Vedby Arrangør: LandboUngdom

Læs mere

GRAND-PRIX HANDELSBANKEN. Inviterer til. 16. 18. november. [Skriv undertitlen på dokumentet] 19. INTERNATIONALE

GRAND-PRIX HANDELSBANKEN. Inviterer til. 16. 18. november. [Skriv undertitlen på dokumentet] 19. INTERNATIONALE Inviterer til 16. 18. november 19. INTERNATIONALE HANDELSBANKEN GRAND-PRIX 2012 [Skriv et resume af dokumentet her. Resumeet er normalt en kort beskrivelse af dokumentets indhold. Skriv et resume af dokumentet

Læs mere