Referat ÆLDRERÅDSMØDE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat ÆLDRERÅDSMØDE"

Transkript

1 Referat ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den kl Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 0.13 samt mødelokale: 0.10 Fraværende: Dagsorden: 1. Velkomst 2. Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt 3. Godkendelse af referat fra Afventer redegørelse vedr. 18 midler. Herefter blev referat godkendt. 4. Godkendelse af referat fra Flyttes dagcenter til Elmelunden eller bevares Rosenvænget. Din Private Kok er overtaget af Det Danske Madhus Herefter blev referat godkendt 5. Orientering fra formand/næstformand/kasserer Formandsmeddelelse udsendt Inge Sander Olsen opstiller til Danske Ældreråds bestyrelse Spis Sammen i uge 17 drøftet. Formanden har modtaget mange henvendelser vedr. budget for Holbæk Kommune. Aage Jelstrup efterlyser oplysninger om ledige pladser på plejecentre. Orientering fra næstformand Ingen bemærkninger

2 Orientering fra kasserer Erik Vester afventer redegørelse for budgettet, og forståelse af sammenhængen. 6. Orientering fra administrationen Ingen yderligere bemærkninger: 7. Orientering fra medlemmerne af ældrerådet Jean Petersen orienterede om jubilæum i integrationsrådet der blev afholdt i Nykøbing Sjælland. Er sygefraværet faldet ved afskaffelse af vikarer? Jørgen Steen fortalte at problemet vedr. husleje i Tuse stadig ikke er afklaret. Aage Jelstrup spurgte ind til hvor Værdighedsmillionerne bliver af, hvad bliver de brugt til. Bliver der brugt midler til ekstra hjælp i ydertimerne. Klaus Nikolaisen foreslog at Ældrerådet udarbejdede rapport over Ældrerådets arbejde de sidste 4 år. Ældrerådet aftalte at Klaus indkalder Ældrerådets medlemmer til udfærdigelse af rapport og at den er planlagt færdig i september/oktober Samarbejdsprojekt mellem Ældrerådet og Byrådet. På dialogmødet den med borgmester Søren Kjærsgård og udvalgsformand Pernille Kruse fremsatte Borgmester Søren Kjærsgård en tanke om at udvikle et udvidet samarbejdsprojekt mellem Byrådet og Ældrerådet. Formanden kvitterede positivt på Ældrerådets vegne for denne udfordring. Ældrerådets medlemmer har efterfølgende tilkendegivet at Værdighedspolitikken i Holbæk Kommune, Madpolitik samt det kommende Ældrerådsvalg vil være af interesse for et samarbejdsprojekt Ældrerådet drøfter form og indhold samt proces i forhold til at påbegynde et udvidet samarbejde mellem Byrådet og Ældrerådet. Ældrerådet drøftede om der skulle udarbejdes en samarbejdsaftale, og hvis - hvad kunne der indgå i aftalen. Steen-Kristian Eriksen konkluderede på baggrund af drøftelserne, at det siddende Ældreråd overgiver rapport over det nuværende råds arbejde i perioden, til det kommende Ældreråd, der så kan udarbejde ny samarbejdsaftale med det nye byråd. 9. Ny vedtægt for Ældrerådet. Ældrerådet arbejder i dag efter et sæt vedtægter og en samarbejdsaftale, der er indgået med Byrådet i Holbæk Kommune den 29. Oktober 2008.

3 Den gældende vedtægt er blevet revideret og det reviderede forslag er blevet forelagt udvalget Aktiv hele Livet sundhed og omsorg samt fremlagt på dialogmødet med Borgmester og formand for udvalget Aktiv hele livet sundhed og omsorg, Endvidere er vedtægtsforslaget blevet afleveret til administrationen med henblik på rettelse af faktuelle forhold. Der foreligger positive tilbagemeldinger og ikke rettelser til vedtægtens formulering. Ældrerådet drøfter og godkender det udarbejdede forslag til ny vedtægt for Ældrerådet i Holbæk Kommune, og at Ældrerådet fremsender det godkendte forslag til Vedtægt for Ældrerådet i Holbæk kommune til endelig politisk behandling. Ældrerådet fik på mødet udleveret nyt forslag til vedtægt for ældrerådet. Den udleverede vedtægt er dannet på baggrund af bemærkninger fra kommunens chefjurist. Erik Vester, der har udarbejdet tidligere fremlagte forslag, er af den opfattelse, at det nye forslag er for kortfattet, og mener at det skal være mere beskrivende af hensyn til den enkelte borger. Erik Vester og Steen-Kristian Eriksen arbejder videre med det nye forslag og afventer input fra de øvrige medlemmer af rådet Budget 2017 og overslagsårene revision af Kvalitetsstandarder. Ved budgetaftalen for 2017 blev besluttet gennemført en række reduktioner og besparelser, der vil få betydning for kvalitetsstandardernes indhold. Efter budgetvedtagelsen skal Byrådet godkende det kommende års kvalitetsstandarder på ældre- og handicapområdet efter at Ældrerådet og Handicaprådet forinden er blevet hørt. Kvalitetsstandarderne formidler de politiske beslutninger om mål og prioritering i Holbæk Kommunes ældrepolitik, og oplyser borgerne om, hvad borgerne har ret til, når de har behov for hjælp. På møde den i udvalget aktiv hele livet sundhed og omsorg blev fremlagt og gennemgået et materiale omkring udmøntning af budget I et bilag til punktet blev fremlagt de handlinger, der kræver politiske beslutninger i forbindelse med ændringer af politisk vedtagne serviceniveauer. Efter politisk behandling i udvalget Aktiv hele livet sundhed og omsorg vedhæftes det reviderede forslag til konsekvensrettede serviceændringer, som Ældrerådet skal afgive høringssvar til inden den kl Ældrerådet drøfter de foreslåede konsekvensrettede serviceændringer som grundlag for nye kvalitetsstandarder og beslutter sig for afgivelse af høringssvar.

4 Ældrerådet har tidligere afgivet høringssvar i forhold til budgettet, og skal nu tage stilling til en revision af kvalitetsstandarderne på baggrund af nye handleplaner, der er til politisk godkendelse, og som er til høring. Thomas de Richelieu gennemgik det samme materiale som Udvalget Aktiv Hele Livet Sundhed og Omsorg tidligere har fået gennemgået. Der blev orienteret om udgangspunktet for budgettet, og om hvordan det forventes at budgettet overholdes. Der er udarbejdet handleplaner for ca. 70 mio. kr. Thomas orienterede om de økonomiske vilkår for Holbæk Kommune, sammenlignet med landsgennemsnittet, herunder den demografiske udvikling, og hvor vilkårene er mere udfordrende for Holbæk Kommune end for landsgennemsnittet. Konklusionen er, at serviceudgifterne SKAL sænkes. Likviditeten SKAL ligge mellem 100 og 150 mio. Værdighedspolitikken blev drøftet. Thomas orienterede om budgetforudsætninger for årene og om årsagerne til den stigende omkostningskurve mellem regnskab og forventet regnskab 2016 Der kræves nye servicereduktioner på 8 mio. og der blev orienteret om nye handleplaner, og det overordnede indhold i disse. Thomas viste oversigt over de forslag der foreligger i forhold til de 8 mio. Ældrerådet udtalte, at de indtil nu har været fleksible på mange områder, men afviser forslag til reduktioner, dog kan egenbetaling til kørsel til træning accepteres. Ældrerådet drøftede omprioritering af ressourcer i de kommunale caféer Høringssvar udarbejdes. 11. Anvendelse af 18 midler. På Ældrerådets møde den blev fremlagt et ønske om at få en status omkring fordeling af 18 midler. Formanden har efterfølgende fremsendt et brev den , hvor Ældrerådets ønske om tilbagemelding blev præciseret. På udvalgsmødet den i udvalget Aktiv hele livet - sundhed og omsorg blev givet en orientering om anvendelse af 18 midler.

5 I forlængelse af Ældrerådets anmodning om en redegørelse for anvendelsen af 18 midlerne og den afgivne orientering i Udvalget Aktiv hele livet sundhed og omsorg vil blive redegjort for anvendelsen af 18 midlerne. Ældrerådet modtager orienteringen og drøfter det videre forløb. Christina Hvalsø orientrede om anvendelse af 18 midler. Christina har udsendt oversigt over anvendte/ansøgte midler. Der er udarbejdet en mere specifik oversigt med tilhørende bilag, som videresendes til Ældrerådet. Formålet med midlerne er støtte til socialt udsatte borgere. Ældrerådet ønskede, at de kunne høres i fordeling af midler, så rådet var orienteret om midlernes anvendelse. Indtil videre følges det nuværende, og politisk godkendte administrationsgrundlag. Det vil fremadrettet blive vurderet, hvordan Ældrerådet kan informeres og involveres. Puljen spis sammen var i 2016 en midlertidig pulje, og et overskydende beløb budgetoverføres derfor ikke. I 2017 arbejder Hjemmepleje og kostfaglige medarbejdere sammen, for at identificere de borgere, der har et behov, og som er udfordrede i forhold til ensomhed. Der er fundet et mindre beløb i budgettet. Udfordringen er bl.a. prisen på mad, hvor der ikke er fundet en løsning i forhold til momsproblematikken. 12. Budget puljer til frivillighed og brugerråd etc. Indenfor Ældreområdet. Efter behandling af budget 2017 og overslagsårene samt beslutninger truffet i de foregående budgetår, foreligger der forskellige puljer: a. Puljen støtte til frivilligt socialt arbejde anvendes til at støtte frivilligt socialt arbejde efter servicelovens 18. Den uddeles efter ansøgning til organisationer, foreninger, grupperinger samt andre, der understøtter den frivillige indsats. 18 midlerne er en del af det kommunale bloktilskud, og er budgetført med et beløb på kr. Behandles som et særskilt punkt på dagsordenen. b.

6 Pulje fra budgetforlig 2014 Projekt Ældrepolitik udmøntning og styrkelse af brugerråd og frivillighed: Ved budgetaftalen blev besluttet, at styrke brugerråd og frivillighed med kr. Midlerne fordeles efter aftale med Ældrerådet. Puljen blev foreslået omprioriteret til at dække udfordringen på Aktiv hele Livet: For 2016 blev budgetført kr. og i 2017 er budgetført kr. c. Puljen støtte til brugerråd understøtter brugerrådenes arbejde og fordeles til brugerrådene efter en fordelingsnøgle. Der er i 2017 budgetført et beløb på kr. På mødet vil chefkonsulent Palle Kristensen orientere om de forskellige puljer og redegøre for, hvilke puljer Ældrerådet har indflydelse på. Ældrerådet modtager orienteringen og drøfter det videre forløb. Palle Kristensen startede orienteringen med at oplyse om Ældrerådets budget og budgettets sammensætning fra 2014 og til Der blev orienteret om tilskud til brugerråd der udbetales hvert år i januar svarende til i alt ca. kr Frivillighedspuljen der i i 2014 var på kr til fordeling efter ansøgning til brugerråd, blev i 2015 og frem, forøget med et politisk besluttet beløb, så det i alt var på ca. kr inkl. evt. overførsler. Beløbet indeholder de kr til fordeling til brugerråd samt ca. kr til diverse KODA afgifter i forbindelse med musikarrangementer og filmfremvisninger. I 2016 blev der ikke forbrugt frivillighedsmidler udover de kr grundet de budgetmæssige udfordringer i kommunen. Det er aftalt at Erik Vester, Klaus Nikolaisen samt Palle Kristensen samles og fremkommer med forslag til anvendelse af midlerne efter input fra bl.a. de øvrige medlemmer af rådet m.fl. 13. Det kommende Ældrerådsvalg På dialogmødet den med borgmester og udvalgsformand blev der givet tilsagn om, at det kommende ældrerådsvalg afholdes som et fremmødevalg på samme tid og steder som kommunal- og regionsrådsvalget. Der blev på mødet den blev nedsat et valgudvalg bestående af Kirsten Ø Thomassen, Jørgen Steen og formanden samt chefkonsulent Palle Kristensen fra administrationen til at forestå det kommende Ældrerådsvalg i et tæt samarbejde med valgsekretariatet i Holbæk Kommune, der har ansvaret for kommune og regionsrådsvalget.

7 Der er efterfølgende afholdt møde i valgbestyrelsen den Ældrerådet drøfter hvilke aktiviteter Ældrerådet skal gennemføre som forberedelse af det kommende Ældrerådsvalg, og at Ældrerådet uddelegerer opgaver i forlængelse af drøftelsen. Punktet blev udsat. 14. Eventuelt Punkt 13 blev debatteret under evt. og det blev her drøftet hvorledes et fremmødevalg kan finansieres, da det tidligere er besluttet at det er ældreområdet der skal afholde udgifterne. Det vil blive undersøgt hvad omkostninger til et fremmødevalg vil være, finansiering vil herefter blive drøftet.

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 07.12.2016 kl. 10.00 14.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale:

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 01.03.2017 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Holbæk Der serveres

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 04.10.2017 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale:

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i Ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 03.05.2017 kl. 09.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale:

Læs mere

Referat ÆLDRERÅDSMØDE

Referat ÆLDRERÅDSMØDE Referat ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 07.09.2016 kl. 10.00 14.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 1 C Fraværende: Aage Jelstrup Dagsorden: 1. Velkomst 2. Godkendelse

Læs mere

Referat ÆLDRERÅDSMØDE

Referat ÆLDRERÅDSMØDE Referat ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 16. september 2015 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 1C Fraværende: Erik Vester, Klaus Nikolaisen, Jean Petersen

Læs mere

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Fredag 07. februar 2014 kl. 09.00 12.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 1 B Fraværende: Dagsorden: 1. Velkomst 2. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat ÆLDRERÅDSMØDE

Referat ÆLDRERÅDSMØDE Referat ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 09.11.2016 kl. 10.00 14.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 0.13 Fraværende: Dagsorden: 1. Velkomst 2. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat ÆLDRERÅDSMØDE

Referat ÆLDRERÅDSMØDE Referat ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 06. April 2016 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 0.13 Fraværende: Dagsorden: 1. Velkomst 2. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat ÆLDRERÅDSMØDE

Referat ÆLDRERÅDSMØDE Referat ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 05.10.2016 kl. 10.00 14.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 0.13 Fraværende: Jean Pedersen Dagsorden: 1. Velkomst 2. Godkendelse

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 11.04.2018 kl. 10.00 14.00 Sted: Elisabethcentret lokale 1 D, Carl Reffsvej 2, Holbæk Der serveres

Læs mere

Referat ÆLDRERÅDSMØDE

Referat ÆLDRERÅDSMØDE Referat ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 20. januar 2016 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 0.13 Fraværende: Dagsorden: 1. Velkomst 2. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 20.06.2018 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale:

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 10. august 2016 kl. 10.00 14.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 0.13 Fraværende: Klaus Nikolaisen Dagsorden: 1. Velkomst

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 07.02.2018 kl. 10.00 13.00 Sted: Elværket, Gasværksvej 3, 4300 Holbæk Der serveres en let frokost Fraværende:

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 12.12.2018 kl. 10.00 14.00 Sted: Elisabethcentret, mødelokale 1 d, 4300 Holbæk Det bemærkes, at mødet

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 16.05.2018 kl. 09.00 16.00 Sted: Elisabethcentret lokale 1 d, Carl Reffsvej 2, Holbæk Der serveres

Læs mere

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 10. april 2013 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 1 C Fraværende: Aase Stær og Preben Jansen 1. Velkomst 2.

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 10.10.2018 kl. 10.00 14.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale:

Læs mere

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 09.01.2019 kl. 10.00 14.00 Sted: Lersøcentret, Vipperød 4300 Holbæk Der serveres en let frokost Fraværende:

Læs mere

Referat ÆLDRERÅDSMØDE

Referat ÆLDRERÅDSMØDE Referat ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 21. oktober 2015 kl. 10.00 13.30 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 0.13 (bag receptionen) Fraværende: Dagsorden: 1. Velkomst

Læs mere

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 11. september 2013 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 1 C Fraværende: Preben Jahnsen Dagsorden: 1. Velkomst

Læs mere

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Mandag den 02. februar 2015 kl. 09.00 12.30 Sted: Stenhusbakken, Stenhusvej Holbæk Mødet startede med en fremvisning af Stenhusbakken Fraværende: Dagsorden: 1. Velkomst 2.

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 07.03.2018 kl. 10.00 14.00 Sted: Elisabethcentret, Carl Refsvej 2, 4300 Holbæk Der serveres en let

Læs mere

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 7. august 2013 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 1 C Fraværende: Christian deltog fra kl. 11 1. Velkomst

Læs mere

Kun pkt. 1 Kun pkt. 4

Kun pkt. 1 Kun pkt. 4 Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 7. Mandag d. 04.06.2018 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 04.06.2018 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.14 Egedal Rådhus

Læs mere

REFERAT ÆLDRERÅDSMØDE

REFERAT ÆLDRERÅDSMØDE REFERAT ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 17. Juni 2015 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 1B Fraværende: Jens Aage Andersen Dagsorden: 1. Velkomst 2. Godkendelse

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødelokale 3, Huset i Løsning, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødelokale 3, Huset i Løsning, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning Refer Mødetidspunkt: Kl. 09:00 Mødested: Mødelokale 3, Huset i Løsning, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning Deltagere: Elin Kristensen, Anker Andersen, Lilian Andersen, Jens Peter L. Rasmussen, Ole Flemming Lyse,

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 1

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 1 Ældrerådet Mandag den 08.04.13 kl. 9-12 i mødelokale 1 Niels Kjøller, formand Freddy Aldenborg Elo Knudsen Finn Brozek Flemming Vahlgreen Peer Ravn Aage Tolberg Sigurd Arnfred Larsen, sekretær Side 1 ÆR

Læs mere

Dagsorden til ÆLDRERÅDSMØDE Referat

Dagsorden til ÆLDRERÅDSMØDE Referat Dagsorden til ÆLDRERÅDSMØDE Referat Tid: Onsdag den 06. februar 2013 kl. 09.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 1 C Dagsorden: 1. Velkomst Palle Kristensen

Læs mere

Referat fra Ældrerådsmøde d. 10. april 2019.

Referat fra Ældrerådsmøde d. 10. april 2019. Referat fra Ældrerådsmøde d. 10. april 2019. Deltagere: Steen-Kristian Eriksen (formand), Gitte Nikolaisen (næstformand) Dorte Hendrich Axel Villumsen Aage Jelstrup Johnny Petersen Jørgen Steen Elsebeth

Læs mere

Medlemmer: Kirsten Nissen (formand), Bente Ketty Hansen (næstformand), Bent Johansen, Merete Raaschou, Per Schrader og Svend Aage Sørensen.

Medlemmer: Kirsten Nissen (formand), Bente Ketty Hansen (næstformand), Bent Johansen, Merete Raaschou, Per Schrader og Svend Aage Sørensen. DAGSORDEN Møde i Forretningsudvalget Dato: Onsdag den 13. april 2016 kl. 10-14 Sted: Rådhuset (afventer lokale) Medlemmer: Kirsten Nissen (formand), Bente Ketty Hansen (næstformand), Bent Johansen, Merete

Læs mere

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Mandag den 02. marts 2015 kl. 09.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 1 C Fraværende: Kirsten Ø. Thomasen Dagsorden: 1. Velkomst

Læs mere

REFERAT ÆLDRERÅDSMØDE

REFERAT ÆLDRERÅDSMØDE REFERAT ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 13. Maj 2015 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 0.10 Fraværende: Ingen Dagsorden: 1. Velkomst 2. Godkendelse af

Læs mere

Referat af møde nr. 11. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 11. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 11. Mandag d. 05.12.2016 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 05.12.2016 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal

Læs mere

ØVRIGE DELTAGERE: Vicky Holst Rasmussen Kun punkt 1-2. Formand, Social- og Sundhedsudvalget Erik Petersen Rikke Terslev Bengtsson

ØVRIGE DELTAGERE: Vicky Holst Rasmussen Kun punkt 1-2. Formand, Social- og Sundhedsudvalget Erik Petersen Rikke Terslev Bengtsson Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 1, Mandag d. 08.01.2018 kl. 08:00. MEDLEMMER/DELTAGERE FUNKTION: Tid: Mandag d. 08.01.2018 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Egedal Rådhus, Mødelokale

Læs mere

Møde 26. februar 2018 kl. 13:00 i Mødelokale 6 - bag kantinen

Møde 26. februar 2018 kl. 13:00 i Mødelokale 6 - bag kantinen Ældrerådet Referat Møde 26. februar 2018 kl. 13:00 i Mødelokale 6 - bag kantinen Pkt. Tekst Side 10 Godkendelse af referat fra møde den 30. januar 2018 1 11 Retningslinjer for udbetaling af diæter m.v.

Læs mere

Referat af Ældrerådets møde mandag den 5. december 2016 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Referat af Ældrerådets møde mandag den 5. december 2016 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Referat af Ældrerådets møde mandag den 5. december 2016 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X Dorthe

Læs mere

RÅD: ÆLDRERÅDET MØDE NR. 3. SAGSTYPE: Referat. MØDETITEL: Ordinært møde MØDEDATO:

RÅD: ÆLDRERÅDET MØDE NR. 3. SAGSTYPE: Referat. MØDETITEL: Ordinært møde MØDEDATO: RÅD: ÆLDRERÅDET MØDE NR. 3 SAGSTYPE: Referat MØDETITEL: Ordinært møde MØDEDATO: 19.01.2018 MØDESTED: Rådhuset, Bjarkesvej 2, 3450 Allerød mødelokale H. MØDETID: Kl. 11.00-14.00 TILSTEDE: Kjel Bording Johansen,

Læs mere

Halsnæs Kommune Høring af ældreråd. Statsforvaltningen Hovedstaden udtaler, at Halsnæs Kommune

Halsnæs Kommune Høring af ældreråd. Statsforvaltningen Hovedstaden udtaler, at Halsnæs Kommune Halsnæs Kommune Høring af ældreråd. Statsforvaltningen Hovedstaden udtaler, at Halsnæs Kommune har handlet i strid med serviceloven og retssikkerhedsloven ved i perioden fra den 7. oktober 2008 til den

Læs mere

Referat Ældrerådet. Indkaldelse. Mødedato: 10. januar Tidspunkt: 08:30. Mødenr.: Sted: M103 og M104 Gislev, Faaborgvej 19.

Referat Ældrerådet. Indkaldelse. Mødedato: 10. januar Tidspunkt: 08:30. Mødenr.: Sted: M103 og M104 Gislev, Faaborgvej 19. Referat Mødedato: 10. januar 2019 Tidspunkt: 08:30 Mødenr.: Sted: M103 og M104 Gislev, Faaborgvej 19. Deltagere: Indkaldelse Henning Spangsberg Hanne Storm Poul Skrubbeltrang Palle Bjerre Anne D. Appe

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale september 2017 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Jens Kierkegaard og Helmut Madsen.

Ældreråd. Referat. Mødelokale september 2017 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Jens Kierkegaard og Helmut Madsen. Referat Mødelokale 2 Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Jens Kierkegaard Bemærkning: Afbud

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet 17. november 2016, kl på Rosengårdcentret, sal C

Referat af møde i Ældrerådet 17. november 2016, kl på Rosengårdcentret, sal C 21. november 2016 af møde i Ældrerådet 17. november 2016, kl. 09.30-12.00 på Rosengårdcentret, sal C Mødt er: Poul Gudberg, Alice Lemming, Ingrid Thorsted, Leif Pedersen, Gert Steen Nielsen, Kaj Hansen,

Læs mere

Referat fra møde i Sundheds- og forebyggelsesudvalget Mandag den 12. januar 2009 Kl i Mødelokale F5, Frederikssund

Referat fra møde i Sundheds- og forebyggelsesudvalget Mandag den 12. januar 2009 Kl i Mødelokale F5, Frederikssund Referat fra møde i Sundheds- og forebyggelsesudvalget Mandag den 12. januar 2009 Kl. 16.30 i Mødelokale F5, Frederikssund Mødedeltagere: Allan Madsen (A) Bente Nielsen (V) Carsten Cederholm (A) Grethe

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale juni 2017 Kl. 10:15. Medlemmer

Ældreråd. Referat. Mødelokale juni 2017 Kl. 10:15. Medlemmer Referat Mødelokale 2 Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Jens Kierkegaard Bemærkning: Flemming

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Møde den 21. august 2017 kl. 09:00. Paraplyen

Ældrerådet. Referat. Møde den 21. august 2017 kl. 09:00. Paraplyen Ældrerådet Referat Møde den kl. 09:00 Paraplyen Indkaldelse Poula Thrane John Rolsted Mogens Lehd Pedersen Vibeke Frej Ib Schaldemose Lillian Skjødt Lone Karakavuk Annette Kjærsgaard Ella Bertelsen 2 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Ældrerådet. Referat fra Ældrerådets møde mandag den 3. oktober 2016 kl , Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådet. Referat fra Ældrerådets møde mandag den 3. oktober 2016 kl , Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Referat fra Ældrerådets møde mandag den 3. oktober 2016 kl. 10.00, Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld

Læs mere

Referat af møde nr. 7. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 7. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 7. Mandag d. 14.08.2017 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 14.08.2017 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus

Læs mere

Referat - Åben dagsorden Ældrerådet SÆH-sekretariatet

Referat - Åben dagsorden Ældrerådet SÆH-sekretariatet Referat - Åben dagsorden Ældrerådet SÆH-sekretariatet Hjørring Kommune 15. maj 2019 Side 1. Mødedato: 15. maj 2019 Mødet påbegyndt: kl. 08:30 Mødet afsluttet: kl. 10.00 Mødested: Møde med SÆH-udvalg -

Læs mere

Møde 30. maj 2017 kl. 13:00 i Mødelokale 6

Møde 30. maj 2017 kl. 13:00 i Mødelokale 6 Ældrerådet Referat Møde 30. maj 2017 kl. 13:00 i Mødelokale 6 Pkt. Tekst Side 31 Høringssvar vedr. besparelsesforslag 2018 1 32 Godkendelse af referat fra møde den 2. maj 2017 2 33 Forslag til ændringer

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: torsdag den Mødetidspunkt: 09:00-12:00

Referat. Ældrerådet. Mødedato: torsdag den Mødetidspunkt: 09:00-12:00 Referat Møde nr.: Mødedato: torsdag den 13-03-2008 Mødetidspunkt: 09:00-12:00 Mødested: Andersen Medlemmer Anker Hvidesten Hansen Inge Jørgensen Birgit Thomsen Anne Margrethe Hermansen Ejgil Risager Kirsten

Læs mere

Referat af møde nr. 14. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 14. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 14. Mandag d. 30.11.2015 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 30.11.2015 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 28. november 2016 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Flemming Pihl, Marianne Jensen og Helmut Madsen.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 28. november 2016 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Flemming Pihl, Marianne Jensen og Helmut Madsen. Referat Mødelokale 2, Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Jens Kierkegaard Bemærkning: Afbud

Læs mere

Mødedato: 21. august 2018 Mødetid: 13:00 Mødested: Mødelokale 3, Rådhuset. Indholdsfortegnelse:

Mødedato: 21. august 2018 Mødetid: 13:00 Mødested: Mødelokale 3, Rådhuset. Indholdsfortegnelse: Referat Ældrerådet Mødedato: 21. august 2018 Mødetid: 13:00 Mødested: Mødelokale 3, Rådhuset Indholdsfortegnelse: 1 Alder Bedst - kl. 13:00-14:00 2 2 Tilskud til ombygning og indretning af plejecentre

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Fredag den kl i mødelokale 7

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Fredag den kl i mødelokale 7 Ældrerådet Fredag den 10.01.14 kl. 9-12 i mødelokale 7 Niels Kjøller (formand) Kirsten Andersen (næstformand) Anne Grethe Krogager Elo Knudsen Finn Brozek Palle Jacobsen Afbud: Flemming Vahlgreen Sigurd

Læs mere

Viborg Ældreråd. Viborg Ældreråd. Dagsorden

Viborg Ældreråd. Viborg Ældreråd. Dagsorden Dagsorden Mødedato: Onsdag den 5. februar 2014 Mødetidspunkt: 9:00 Sluttidspunkt: 12:00 Mødelokale: Medlemmer: Fraværende: M.1.17/rådhuset Rådhuset Prinsens Alle 5 8800 Viborg Leo Larsen, Jette Norup,

Læs mere

Social- og Seniorudvalget. Fredag kl. 7:30. Referat fra ekstraordinært møde Møde den 4. december. Følgende sager behandles på mødet

Social- og Seniorudvalget. Fredag kl. 7:30. Referat fra ekstraordinært møde Møde den 4. december. Følgende sager behandles på mødet Social- og Seniorudvalget Referat fra ekstraordinært møde Møde den 4. december Fredag 05.12.2014 kl. 7:30 Følgende sager behandles på mødet Side Budget 2015-2018: Rammebesparelse på SSU's område 2 Bilagsoversigt

Læs mere

Referat Udvalget for Social, Sundhed & Ældre mandag den 24. juni 2013

Referat Udvalget for Social, Sundhed & Ældre mandag den 24. juni 2013 Referat Udvalget for Social, Sundhed & Ældre mandag den 24. juni 2013 Kl. 17:45 i Mødelokale 2, Hvalsø Afbud: Henning Nielsen (V) Indholdsfortegnelse 1. SSÆ - Dagsorden godkendt...1 2. SSÆ - Ændring af

Læs mere

Dagsorden Ældrerådet

Dagsorden Ældrerådet Dagsorden Ældrerådet Mødedato: 19. februar 2019 Mødetid: 13:00 Mødested: Mødelokale 3, Rådhuset Indholdsfortegnelse: 1 Orientering om åbningstid i caféer Sundhed og Omsorg - Kl. 13:00-13:15 2 2 Orientering

Læs mere

Budgetstrategi Budget Januar 2018

Budgetstrategi Budget Januar 2018 Budgetstrategi Budget 2019-22 Januar 2018 Indholdsfortegnelse Budgetstrategi 2019-22 2 Fase 1: Forberedelse og idégenerering 3 Forårsseminar den 20-21. april 2018 4 Fase 2: Fagudvalgenes budgetproces 5

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 1

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 1 Ældrerådet Mandag den 06.05.13 kl. 9-12 i mødelokale 1 Niels Kjøller, formand Freddy Aldenborg Elo Knudsen Finn Brozek Peer Ravn Aage Tolberg Afbud: Flemming Vahlgreen Sigurd Arnfred Larsen, sekretær Side

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 12. januar 2015 kl. 09.00 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Mogens Lehd Pedersen ( ) næstformand Annette Kjærsgaard ( ) John Rolsted

Læs mere

BESLUTNING Der indsættes et nyt punkt 3.14 om invitation til frivillig fredag Dagsorden godkendt.

BESLUTNING Der indsættes et nyt punkt 3.14 om invitation til frivillig fredag Dagsorden godkendt. Ældrerådet Referat fra Ældrerådets møde mandag den 15. august 2016 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 1. februar 2016 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Helmut Madsen

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 1. februar 2016 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Helmut Madsen Referat Mødelokale 2, Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Frank R. Taarup Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Bemærkning: Afbud

Læs mere

Kun pkt. 1 Til info Kun pkt. 6

Kun pkt. 1 Til info Kun pkt. 6 Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 9. Mandag d. 02.10.2017 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 02.10.2017 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus

Læs mere

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 12. januar 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 12. januar 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 12. januar 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld

Læs mere

Dagsorden - Dialogmøde med Ældrerådet fra. Udvalget for Voksne. Mandag den , kl. 12:00. i lokale 1.B, Kanalstræde 2

Dagsorden - Dialogmøde med Ældrerådet fra. Udvalget for Voksne. Mandag den , kl. 12:00. i lokale 1.B, Kanalstræde 2 Dagsorden - Dialogmøde med Ældrerådet fra Udvalget for Voksne Mandag den 27-10-2014, kl. 12:00 i lokale 1.B, Kanalstræde 2 Praktiske oplysninger i forbindelse med mødet: Andre deltagere i mødet: Udvalget

Læs mere

Referat Ældrerådet. Indkaldelse. Mødedato: 11. april Tidspunkt: 08:30. Mødenr.: Deltagere:

Referat Ældrerådet. Indkaldelse. Mødedato: 11. april Tidspunkt: 08:30. Mødenr.: Deltagere: Referat Mødedato: 11. april 2019 Tidspunkt: 08:30 Mødenr.: Sted: Deltagere: M103 Indkaldelse Henning Spangsberg Hanne Storm Poul Skrubbeltrang Palle Bjerre Anne D. Appe Annette Jæger Jørgensen Bjarne Hansen

Læs mere

Møde 10. maj 2016 kl. 13:00 i Mødelokale 6

Møde 10. maj 2016 kl. 13:00 i Mødelokale 6 Ældrerådet Referat Møde 10. maj 2016 kl. 13:00 i Mødelokale 6 Afbud: Algot Øhlenschlæger Pkt. Tekst Side 15 Godkendelse af referat fra møde den 5. april 2016 1 16 Orientering omkring Asp plejecenter samt

Læs mere

2.3 Meddelelser fra forvaltningen. Mette Olander orienterer om sundhedscentre og sammenlægning af områder.

2.3 Meddelelser fra forvaltningen. Mette Olander orienterer om sundhedscentre og sammenlægning af områder. Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 4. april 2016 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 8. november 2018 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Borgmester Anette Mortensen deltager fra kl. 10.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 8. november 2018 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Borgmester Anette Mortensen deltager fra kl. 10. Referat Mødelokale 2, Kl. 10:15 Medlemmer Susanne Kierch Anna K. M. Hansen Hans C. Bech Dorete Olsen Jette Olsen Britta Jensen-Terpet Bodil Nielsen Lilly Meisner Pedersen Peder Maimann Olsen Bemærkning:

Læs mere

Velfærdsudvalget. Referat fra møde Torsdag den 6. marts 2014 kl i Nordhøj, Skibby

Velfærdsudvalget. Referat fra møde Torsdag den 6. marts 2014 kl i Nordhøj, Skibby Velfærdsudvalget Referat fra møde Torsdag den 6. marts 2014 kl. 08.30 i Nordhøj, Skibby Mødet slut kl. 11.40 MØDEDELTAGERE Kasper Andersen (O) Emilie Tang (V) Jens Ross Andersen (V) Kim Rockhill (A) Morten

Læs mere

Referat. Aalborg Byråd. Mødet den kl Egholm

Referat. Aalborg Byråd. Mødet den kl Egholm Referat AALBORG BYRÅD Aalborg Byråd Beskæftigelsesudvalget Mødet den 06.04.2017 kl. 12.00-10.00 Egholm Indholdsfortegnelse Åben 1 Godkendelse af dagsorden 1 2 Orientering om tidsplan for behandling af

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden

1. Godkendelse af dagsorden Referat Social- og Sundhedsudvalget Tid Onsdag den 8. januar 2014 kl. 16:00 Sted Mødelokale 3 Afbud Fraværende Indholdsfortegnelse: 1. Godkendelse af dagsorden...1 2. 13/30939 Overordnet introduktion til

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde, tirsdag 4. februar 2013 kl. 18:00, på Blovstrød Skole, lokale 35.

Referat af ordinært bestyrelsesmøde, tirsdag 4. februar 2013 kl. 18:00, på Blovstrød Skole, lokale 35. Andelsboligforeningen Lundegaard Bestyrelse Referat -møde den 4. februar 2014 kl.18:00 Referat af ordinært bestyrelsesmøde, tirsdag 4. februar 2013 kl. 18:00, på Blovstrød Skole, lokale 35. Deltagere:

Læs mere

Referat af møde nr. 12. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 12. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 12. Mandag d. 01.12.2014 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 01.12.2014 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.10, Egedal

Læs mere

Budgetstrategi

Budgetstrategi Budgetstrategi 2019-2022 Overordnet om budgetstrategien Budgetstrategien beskriver den overordnede proces herunder produkter og tidsfrister i forbindelse med arbejdet med budgettet for det kommende år

Læs mere

Referat af møde nr. 9 Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 9 Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 9 Mandag d. 03.10.2016 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 03.10.2016 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus

Læs mere

Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget

Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Referat fra ordinært møde 24-11-2015 Tirsdag 24.11.2015 kl. 7:30 Mødelokale D1 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Erhvervsstrategi tema detailhandel

Læs mere

Viborg Ældreråd. Referat

Viborg Ældreråd. Referat Referat Mødedato: Onsdag den 5. november 2014 Mødetidspunkt: 9:00 Sluttidspunkt: 12:00 Mødelokale: Medlemmer: Fraværende: M.1.4/rådhuset Rådhuset Prinsens Alle 5 8800 Viborg Leo Larsen, Jette Norup, Anny

Læs mere

Sundheds- og Forebyggelsesudvalget

Sundheds- og Forebyggelsesudvalget Sundheds- og Forebyggelsesudvalget Beslutningsprotokol 10-11-2015 08:30 Hammel Neurocenter, Voldbyvej 15, Hammel Afbud fra: Silkeborg Kommune Søvej 1, 8600 Silkeborg Tif: 8970 1000 wwwsilkeborgkommunedk

Læs mere

Referat for Ældrerådsmøde den 14. august 2007 kl. 09:30 på administrationsbygningen i Farsø Mødelokale i stueetagen

Referat for Ældrerådsmøde den 14. august 2007 kl. 09:30 på administrationsbygningen i Farsø Mødelokale i stueetagen Referat for Ældrerådsmøde den 14. august 2007 kl. 09:30 på administrationsbygningen i Farsø Mødelokale i stueetagen Indholdsfortegnelse 33. Orientering fra Ældrerådets formand...38 34. Prioriteringskatalog

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 7. juni 2018 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud: Helmut Madsen og Lilly Meisner Pedersen.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 7. juni 2018 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud: Helmut Madsen og Lilly Meisner Pedersen. Referat Mødelokale 2, Kl. 10:15 Medlemmer Susanne Kierch Anna K. M. Hansen Hans C. Bech Dorete Olsen Jette Olsen Britta Jensen-Terpet Helmut Madsen Bodil Nielsen Lilly Meisner Pedersen Bemærkning: Afbud:

Læs mere

I nedenstående beskrivelse gennemgås kort rammerne for de 3 eksisterende råd samt den foreslåede etablering af et Udsatteråd Beskrivelse: Ældreråd:

I nedenstående beskrivelse gennemgås kort rammerne for de 3 eksisterende råd samt den foreslåede etablering af et Udsatteråd Beskrivelse: Ældreråd: I nedenstående beskrivelse gennemgås kort rammerne for de 3 eksisterende råd samt den foreslåede etablering af et Udsatteråd Beskrivelse: Ældreråd: Jf. Retssikkerhedslovens bestemmelser vedrørende ældreråd

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet d

Referat af møde i Ældrerådet d Referat af møde i Ældrerådet d. 05.-04.-2017 Mødeforum Sted Ældrerådet Kildemarkscentret, Kildemarksvej 124, 4700 Næstved Dato Onsdag den 05. april 2017 Tidsrum 10.00 ca. 12.30 Deltagere Connie Jensen,

Læs mere

Følgende sager behandles på mødet

Følgende sager behandles på mødet Referat fra ordinært møde Mette Herbert konter Mandag 21.11.2016 kl. 15:00 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Kvalitetsstandarder 2017 3 Status ældre og voksne på døgninstitution - november

Læs mere

Referat af Ældrerådets møde mandag den 30. januar 2017 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A

Referat af Ældrerådets møde mandag den 30. januar 2017 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A DAGSORDEN Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 30. januar 2017 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten

Læs mere

Velfærdsudvalget. Dagsorden til møde Torsdag den 16. januar 2014 kl i F 6

Velfærdsudvalget. Dagsorden til møde Torsdag den 16. januar 2014 kl i F 6 Velfærdsudvalget Dagsorden til møde Torsdag den 16. januar 2014 kl. 08.30 i F 6 MØDEDELTAGERE Kasper Andersen (O) Emilie Tang (V) Jens Ross Andersen (V) Kim Rockhill (A) Morten Skovgaard (V) Susanne Bettina

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 1

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 1 Ældrerådet Mandag den 03.01.11 kl. 9-12 i mødelokale 1 Bente Vejlesby, formand Flemming Vahlgreen Freddy Aldenborg Niels Kjøller Peer Ravn Aage Tolberg Afbud Elo Knudsen Sigurd Arnfred Larsen, sekretær

Læs mere

Referat fra ekstraordinært møde i. Udvalget for Social og Sundhed

Referat fra ekstraordinært møde i. Udvalget for Social og Sundhed Referat fra ekstraordinært møde i Udvalget for Social og Sundhed Mødedato: Mandag den 10. februar 2014 Mødetidspunkt: 14:00-16:00 Mødested: Jobs 3 Deltagere: Fraværende: Referent: Thyge Nielsen, Ingvard

Læs mere

KERTEMINDE KOMMUNE. Referat. Ældre- og Handicapudvalgets møde den 26. marts 2007 Kl. 16.00. Birkelund Plejecenter, Røjrupvej 9, 5550 Langeskov

KERTEMINDE KOMMUNE. Referat. Ældre- og Handicapudvalgets møde den 26. marts 2007 Kl. 16.00. Birkelund Plejecenter, Røjrupvej 9, 5550 Langeskov KERTEMINDE KOMMUNE Referat af Ældre- og Handicapudvalgets møde den 26. marts 2007 Kl. 16.00 Birkelund Plejecenter, Røjrupvej 9, 5550 Langeskov Tilgår pressen Fraværende: Else Møller forlod mødet kl. 18.15

Læs mere

Allerød Kommune høring af ældrerådet

Allerød Kommune høring af ældrerådet Allerød Kommune høring af ældrerådet Resumé: Statsforvaltningen Hovedstaden udtaler, at Allerød Kommune ikke har tilsidesat reglerne i serviceloven om høring af ældrerådet i forbindelse med vedtagelse

Læs mere

Referat Ældrerådet kl. 09:30 Mødelokale 77 i Aabybro Jammerbugt Kommune

Referat Ældrerådet kl. 09:30 Mødelokale 77 i Aabybro Jammerbugt Kommune Referat Ældrerådet kl. 09:30 Mødelokale 77 i Aabybro Jammerbugt Kommune Ældrerådet Punkter på åbent møde: 191. Bemærkninger til dagsorden 1 192. Godkendelse af referat fra forrige møde 2 193. Budget 2013

Læs mere

Referat fra Ældrerådets møde mandag den 5. september 2016 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Referat fra Ældrerådets møde mandag den 5. september 2016 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Referat fra Ældrerådets møde mandag den 5. september 2016 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen Kirsten Feld

Læs mere

Ældrerådet. Halsnæs Kommune. Referat

Ældrerådet. Halsnæs Kommune. Referat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Referat af møde den torsdag 25. april 2013 kl. 9.15 i Paraplyen Indholdsfortegnelse ÅBEN DAGSORDEN SAGER TIL BEHANDLING 1 GODKENDELSE AF REFERAT FRA SIDSTE MØDE... 2 GODKENDELSE

Læs mere

Mødedato: 21. august 2018 Mødetid: 13:00 Mødested: Mødelokale 3, Rådhuset. Indholdsfortegnelse:

Mødedato: 21. august 2018 Mødetid: 13:00 Mødested: Mødelokale 3, Rådhuset. Indholdsfortegnelse: Dagsorden Ældrerådet Mødedato: 21. august 2018 Mødetid: 13:00 Mødested: Mødelokale 3, Rådhuset Indholdsfortegnelse: 1 Alder Bedst - kl. 13:00-14:00 2 2 Tilskud til ombygning og indretning af plejecentre

Læs mere

side 1 Åbent referat for Ældre- og Handicapudvalgets møde den kl. 16:00 Munkebo Rådhus - stort mødelokale 1 Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Ældre- og Handicapudvalgets møde den kl. 16:00 Munkebo Rådhus - stort mødelokale 1 Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Ældre- og Handicapudvalgets møde den 27.08.2007 kl. 16:00 Munkebo Rådhus - stort mødelokale 1 Tilgår pressen side 2 Indholdsfortegnelse: 36. Sager og skrivelser til orientering...

Læs mere

Holbæk By Skole Skolebestyrelsen

Holbæk By Skole Skolebestyrelsen Holbæk By Skole Skolebestyrelsen I forlængelse af mødet i bestyrelsen afholdes der fra kl. 19.00 20.30 på foranledning af Børn og Skoleudvalget et dialogmøde med forældre fra Holbæk By Dagtilbud og Skole.

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2 9. januar 2017 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra Oda Petersen og Jens Kierkegaard.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2 9. januar 2017 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra Oda Petersen og Jens Kierkegaard. Referat Mødelokale 2 Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Jens Kierkegaard Bemærkning: Afbud

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 1. december 2014 kl. 09.00 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Mogens Lehd Pedersen ( ) næstformand Lone Karakavuk ( ) Ella Bertelsen

Læs mere