Kirkenyt. Sparkær & Gammelstrup kirker Maj november

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kirkenyt. Sparkær & Gammelstrup kirker Maj november"

Transkript

1 Kirkenyt Sparkær & Gammelstrup kirker Maj november Blad nr

2 Siden sidst i sognene Døbte Døde Celina Ingemann Brøns Rigmor Nielsen Victor Pedersen Harry Grubbe Victor Schou Pedersen Ingeborg J. Mikkelsen Jacob Fjeldgaard Pedersen Inge Pedersen Viede Maibritt Lieding Bech & Anders Lieding Bech Jeanette Kaptain Frederiksen & René Frederiksen Disa Broch Nielsen & Niels Gert Broch Nielsen Jørgen Have Pedersen Kirkekoncert med Michael Halle og 60 er band d. 26. juni kl i Sparkær Kirke Kom og vær med ved denne helt specielle koncert, der er sammensat til lejligheden af Michael Halle. På repertoiret vil være velkendte salmer, evangeliesange og moderne sange, der bl.a. handler om livet, tiden og kærligheden. Michael står for sangen - og bandet består af en perlerække af gode musikere: Jens Bøgestrand (Keyboard og orgel), biolog og organist i vore kirker Natalia Jespersen (Keyboard), pianist og komponist samt organist ved Haderup Kirke Stine Elisabeth Jung Møller (tidligere Vestergaard), (Sang) Victor Halle (Guitar), Michaels søn Lars Emil Svejgaard Hansen (Trommer), biolog med passion for trommer Trier Skovgaard Christensen (Bas), en meget god bekendt Menighedsrådet markerer ved koncerten, at Michael Halle fylder 60 år. Efter koncerten, der varer ca. 50 minutter, er der et lille traktement uden for kirken.

3 Nu blomstertiden kommer med lyst og ynde stor, Sig nærmer bliden sommer, da græs og urter gror; Nu varmer sol i lide, og hvad der lå som dødt, Med hver den dag, mon skride, står op som atter født (DDS 722 v.1) Endelig blev det forår og sommeren er på vej. Og sol og sommer betyder udeliv og samvær i det grønne det gælder også for kirken. I sommertiden bytter vi gerne kamp- og murstens kirken ud med en kirke bygget af levende sten i mange forskellige varianter. Når naturen sådan er med til at danne ramme, da giver den altid et helt særligt præg til gudstjenesten: engene omkring Smollerup kirke ved pinsevandringen, det tætte krat ved den gamle Nr. Borris kirkegård, der danner en flot grøn kirkemur med himlen som det blå loft til Billinge-gudstjenesten, bøgetræerne ved præstegården til havegudstjenesten og udsigten over ådalen ved Lundgård fra Gammelstrup kirke efter sangaftensgudstjenesten. Dertil er vejret jo altid en faktor, der giver en særlig oplevelse af fællesskab om det er solrigt eller regnfuldt eller bare meget luftigt! Samvær og fællesskab i vindens susen var også det, der hændte i pinsen for mange år siden. Mennesker var forsamlet og pludselig blev de inspireret af den samme ånd (in-spiration kommer af spiritus som betyder ånd). De blev altså beåndet af den samme hellige (dvs. Guds) ånd og det kom der et særligt fællesskab ud af, som vi i dag kalder kirke. Den kirke er ikke betinget af mure af sten, men netop af at mennesker mødes til samvær og fællesskab i Guds navn i både sol og regn og blæst. God sommer Sognepræst Malene Dahl

4 Kirkevandring 2. Pinsedag d. 25. maj 2. pinsedag knytter vi gudstjeneste og natur sammen med en kirkevandring. Turen starter kl i Gammelstrup kirke med en salme og tekst. Herfra går turen til Stoholm kirke, hvor vi ca. kl får evangelium, nadver og kirkekaffe. Fra Stoholm Kirke fortsætter vi af naturstien Sporet ved Smollerup kirke til velsignelse og afslutningssalme i Smollerup kirke ca. kl Turen slutter ved Mønsted kalkgruber, hvor vi nyder en let frokost. Ønsker man frokost, som koster 40,- pr. voksen og 20,- pr. barn, skal man tilmelde sig til sognepræst Malene Dahl / ) ellers er det bare at møde op til hele eller dele af turen. Billinge-gudstjeneste d. 18. juni kl på Nr. Boris gamle kirkegård Traditionen tro skyder vi Billingefesten i gang med en gudstjeneste på Nr. Boris gamle kirkegård. Træer og buske danner den grønne kirkemur, hvor Nr. Borris kirke engang stod, himlen er (forhåbentlig) blå, spejderne gule og Dannebrog i rødt. En festlig, farverig og stemningsfyldt aften med salmeklang til fuglesang. Vel mødt til alle.

5 Sommeraftens gudstjeneste d. 16. august kl i Gammelstrup kirke I anledningen af sommeren inviteres alle til sommersangs aftensgudstjeneste i Gammelstrup kirke, hvor der synges salmer på bestilling. Det er med andre ord dig, der bestemmer, hvad vi skal synge. Bagefter er der mulighed for en hyggelig og afslappet snak over en lille forfriskning - forhåbentlig i det fri. Havegudstjeneste i præstegårdshaven d. 30. august kl på Præstebakken 9 Gudstjenesten er denne søndag flyttet ud under præstegårdshavens bøgetræer, hvor sang og fortælling bindes sammen til gudstjeneste for hele familien. Efter gudstjenesten vil der være mulighed for at nyde kaffe og kage i haven. Tag gerne et tæppe med til at sidde på græsset, hvis vejret tillader det. Vel mødt til hele familien!

6 Konfirmand i Sparkær Når sommeren er vel overstået er det tid for konfirmationsforberedelse for de, der skal konfirmeres i foråret Forløbet starter torsdag d. 17. september, og forberedelsen vil foregå dels i konfirmandstuen, dels i kirkerummet, og dels med fælles undervisning og ture med konfirmanderne i Mønsted. Nærmere information om dette gives ved forældreinfo-mødet onsdag d. 7. okt. kl i konfirmandstuen, Præstebakken 9 så sæt allerede nu kryds i kalenderen!

7 Kunstprojekt for konfirmander 2015 En meget kold lørdag i marts mødtes konfirmander fra hele Viborg og omegn for at lave et kæmpe stort kunstværk ved hjælp af farvede t-shirts, medbragte gamle sokker og lidt maling. Et 2500 kvm stort lærred lå udspændt på græsplænen ved den gamle kaserne i Viborg og efter et par øvelser blev kunstværket udført og foreviget fra fly af en fotograf. Resultatet kan ses som plakat, som konfirmanderne har fået i gave, og et eksemplar kan ses i våbenhuset i Sparkær kirke. En særlig tak til Marianne Mahs for praktisk hjælp på dagen og for fotos. Konfirmandlejr på Vesterbølle Efterskole Sammen med konfirmanderne fra Mønsted/Daugbjerg tog konfirmanderne fra Sparkær i år som noget nyt på konfirmandlejr på Vesterbølle Efterskole. Fra fredag aften til søndag middag stod den på friluftsliv, kreativ værksted, musik, leg, festmiddag, natløb, fælles gudstjeneste og samvær med ca. 100 andre konfirmander fra Viborg og Mejrup. En uforglemmelig oplevelse for alle, hvor vi især fik syn for, at bærer vi alle lidt men gør det sammen, så kan vi bærer rigtig meget!

8 Gudstjeneste på Nordstjernen Torsdage kl maj 11. juni 13. august 10. september 8. oktober 12. november Fyld Sparkær kirke Søndag d. 27. september kl fylder vi kirken! Efter gudstjenesten er der kaffe og kage på Nordstjernen. Alle er velkomne også til at tage naboen med! Høstgudstjeneste, Høstfrokost & Menighedsmøde D. 11. oktober inviterer Sparkær-Gammelstrup menighedsråd til fælles høstgudstjeneste i år i Sparkær kirke kl Efter gudstjenesten indbydes der til høstfrokost og menighedsmøde i konfirmandstuen, Præstebakken 9. Alle er velkomne til at deltage i hele eller dele af arrangementet.

9 Alle Helgen Alle Helgen er den tid, hvor vi mindes dem vi har mistet og særligt dem vi har mistet i det forgangne år. Søndag d. 1. november er der Alle Helgens gudstjeneste kl i Gammelstrup kirke og kl i Sparkær kirke. I våbenhuset vil der stå gravlys, som man er velkommen til at tænde og sætte ud på kirkegården efter gudstjenesten. Nye minikonfirmander i Sparkær Det er både godt og sjovt at være minikonfirmand, for hvad laver man egentlig i en kirke? Forløb for minikonfirmanderne i Sparkær er om onsdagen fra kl og begynder onsdag d. 21. okt. og slutter med børne- og familiegudstjenesten 2. søndag i advent d. 6. december kl Og vi skal naturligvis også til Tante Andantes hus og lave en gudstjeneste. Invitation til at deltage sendes ud i september og alle børn, der går i 3. klasse i skoleåret er velkomne.

10 Vejviser Menighedsrådet Formand: Lone Friis Hansen tlf.: mail: Næstformand & kirkeværge i Gammelstrup: Jytte Dalgaard tlf.: mail: m Kasserer: Henrik Peder Jacobsen; tlf.: mail: Kontaktperson: Lise Hald tlf.: mail: Kirkeværge i Sparkær: Lisbeth Madsen; tlf.: mail: Sognepræsten Malene Dahl Præstebakken 9, Sparkær 8800 Viborg Tlf.: Der er ikke fast træffetid for kontoret. Man er velkommen til at kigge ind, men ring gerne på forhånd for at være sikker på at træffe præsten. Mandag er fast fridag, og der henvises til Domprovstiets vagttelefon: Ved øvrige ferie og fridage henviser telefonsvarer til vagthavende præst. Personale Graver & kirketjener: Kenneth Enggrob; telf.: mail: Organist: Jens Bøgestrand tlf.: mail: Kirkesanger: Michael Halle tlf.: mail: Præstesekretær Anette Bønding - tlf.: mail: Henvendelser vedr. dåb, navneændring, navngivning, ind- og udmeldelser samt rekvirering af attester. Kan også træffes på Sognekontoret i Løgstrup efter aftale.

11 Gudstjenesteliste: maj juli Dato Sparkær Gammelstrup MD MD Pinsedag Pinsedag Trinitatis søndag søndag eft. trin EB MD MD Torsdag MD Nr. Boris gamle kirkegård Henviser til torsdag MD Kirkevandring IP søndag eft. trin MD MD EB IP MD = Malene Dahl; IP = Inger Pettersson; EB = Else Bjerg med ønske om en god sommer til alle Deadline på næste Kirkenyt er d. 5.okt. Indlæg og foto modtages gerne og sendes til Forsiden er altertavlen fra gudstjenesten på konfirmandlejren. Konfirmanderne har skrevet tanker om tro på træets blade.

12 Gudstjenesteliste: august - november Dato Sparkær Gammelstrup EB søndag eft. trin IP MD Sommersang MD MD Havegudstjeneste IP MD 15. søndag eft. trin MD MD Fyld kirken IP søndag eft. trin MD Høstgudstjeneste IP MD MD MD Alle Helgens dag MD søndag eft. trin IP MD = Malene Dahl; IP = Inger Pettersson; EB = Else Bjerg Skønt er det vi ser, skønnere er det vi forstår, skønnest af alt er det vi ikke fatter Niels Steensen, dansk anatom, geolog og teolog ( )

Egå Kirkeblad. August - September - Oktober Nr. 53-2014. Sogneaften om Egå Kirkes altertavle. Kærlige Kommune om prof kærlighed!

Egå Kirkeblad. August - September - Oktober Nr. 53-2014. Sogneaften om Egå Kirkes altertavle. Kærlige Kommune om prof kærlighed! August - September - Oktober Nr. 53-2014 Egå Kirkeblad Kærlige Kommune om prof kærlighed! Sogneaften om Egå Kirkes altertavle Bliv minikonfirmand i Egå Kirke Egå Kirkeblad Kirkekontoret Egå Mosevej 7,

Læs mere

Nyt fra Engholmkirken

Nyt fra Engholmkirken Nyt fra Engholmkirken APRIL 2010 AUGUST 2010 KORSET ET GODT BRAND? For syv år siden da jeg studerede i Skotland, sagde en af professorerne til en forelæsning, at korset nok er det bedste franchisesymbol

Læs mere

k rkebladet 73. ÅRGANG 2015 - NR. 3 - FORÅR/SOMMER - HURUP SOGN - FOLKEKIRKEN

k rkebladet 73. ÅRGANG 2015 - NR. 3 - FORÅR/SOMMER - HURUP SOGN - FOLKEKIRKEN k rkebladet 73. ÅRGANG 2015 - NR. 3 - FORÅR/SOMMER - HURUP SOGN - FOLKEKIRKEN Der er forskel på regnebogen og Bibelen - men begge er en del af virkeligheden! Af Jens F. Munksgaard Det er forår, og alting

Læs mere

Nr. 118 MARTS APRIL MAJ 2015. Foto: Engle i sandet af Lene Winther Johannsen.

Nr. 118 MARTS APRIL MAJ 2015. Foto: Engle i sandet af Lene Winther Johannsen. MARTS APRIL MAJ 2015 Nr. 118 Foto: Engle i sandet af Lene Winther Johannsen. Vi har klare vidnesbyrd om engle i Biblen. Det fortælles, at efter Jesu fristelse i ørkenen kom Guds engle og sørgede for ham.

Læs mere

At give er en gave i sig selv

At give er en gave i sig selv nr. 7 MARTS - MAJ 2012 bellahoj Bronshoj Utterslev At give er en gave i sig selv Fastetid og sogneindsamling står for døren, og vi kan alle give noget tid, penge eller nærvær. Mød Anette Schiødt Thorsen

Læs mere

SOGNEBLADET. Nr. 2 2015 LUNDTOFTE KIRKE GEELS KIRKESAL

SOGNEBLADET. Nr. 2 2015 LUNDTOFTE KIRKE GEELS KIRKESAL SOGNEBLADET Nr. 2 2015 LUNDTOFTE KIRKE GEELS KIRKESAL L E D E R Nyt fra Redaktionsudvalget FORSIDEN: Malerierne er lavet af Mette Enevolds konfirmander Af REDAKTIONSUDVALGET I denne udgave af sognebladet

Læs mere

KIRKEBLADET. Klezmer-aften I skyggen af Holocaust Skal man tro for at blive konfirmeret GRAVLEV STØVRING SØRUP MARTS-APRIL-MAJ 2015 - NR. 2-48. ÅRG.

KIRKEBLADET. Klezmer-aften I skyggen af Holocaust Skal man tro for at blive konfirmeret GRAVLEV STØVRING SØRUP MARTS-APRIL-MAJ 2015 - NR. 2-48. ÅRG. KIRKEBLADET GRAVLEV STØVRING SØRUP Læs bl.a. om: Klezmer-aften I skyggen af Holocaust Skal man tro for at blive konfirmeret WWW.BUDERUP-GRAVLEV.DK MARTS-APRIL-MAJ 2015 - NR. 2-48. ÅRG. For børn " KLIP

Læs mere

LANDSSTÆVNE 2015 LYSET HAR SÅ MANGE FARVER FOLDER ER MED I BLADET LIGE TIL AT TAGE UD!

LANDSSTÆVNE 2015 LYSET HAR SÅ MANGE FARVER FOLDER ER MED I BLADET LIGE TIL AT TAGE UD! NR 2 2014 MEDLEMSBLAD KOR NYT LANDSSTÆVNE 2015 LYSET HAR SÅ MANGE FARVER FOLDER ER MED I BLADET LIGE TIL AT TAGE UD! Kære alle i Folkekirkens Ungdomskor! Velkommen til KorNyt! Denne gang udkommer vores

Læs mere

Viborg Domkirke KIRKEBLAD. I dette nummer kan du bl.a. læse om: Sogneindsamling Ny menighedsrådsformand Sogneaften om Søren Kierkegaard 200 år

Viborg Domkirke KIRKEBLAD. I dette nummer kan du bl.a. læse om: Sogneindsamling Ny menighedsrådsformand Sogneaften om Søren Kierkegaard 200 år Viborg Domkirke Marts April Maj 2013 Nr. 2 KIRKEBLAD I dette nummer kan du bl.a. læse om: Sogneindsamling Ny menighedsrådsformand Sogneaften om Søren Kierkegaard 200 år Adresser Viborg Domkirkes hjemmeside

Læs mere

KIRKEBLAD FOR DOVER - ALLING - TULSTRUP SOGNE

KIRKEBLAD FOR DOVER - ALLING - TULSTRUP SOGNE KIRKEBLAD FOR DOVER - ALLING - TULSTRUP SOGNE 14. ÅRGANG NR. 4 SEPTEMBER 2012 PRÆDIKEN VED KONFIRMATIONERNE I DOVER OG TULSTRUP KIRKER 2012 Er vi naive idioter? Vi der er samlede her i dag, vi er vel nærmest

Læs mere

Sognenyt. Haslund-Ølst. Kristrup og. derfor er det dig, han sender, Livets Gud har dine hænder, når din næste lider nød. Side 10-14.

Sognenyt. Haslund-Ølst. Kristrup og. derfor er det dig, han sender, Livets Gud har dine hænder, når din næste lider nød. Side 10-14. Sognenyt Kristrup og Haslund-Ølst Marts, april og maj 2011 9. årgang, nr. 2 Til alle husstande i Kristrup, Haslund og Ølst sogne Livets Gud har dine hænder, derfor er det dig, han sender, når din næste

Læs mere

Kirkeblad for Kolt-Hasselager GUD ELLER GAVER?

Kirkeblad for Kolt-Hasselager GUD ELLER GAVER? Kirkeblad for Kolt-Hasselager GUD ELLER GAVER? SMUG BØRNEGUDSTJENESTE- BØRNEGUDSTJENESTE OG 5 ÅRS DÅBSTRÆF Søndag den 21. juni kl. 14.00 i Kolt Kirke INDVIELSE AF KOLT KIRKES LAPIDARIUM Søndag den 7. juni

Læs mere

KIRKEBLADET TØDSØ ALSTED SDR. DRAABY. Januar - Februar - Marts - April 2015. Foto: Alsted Kirke

KIRKEBLADET TØDSØ ALSTED SDR. DRAABY. Januar - Februar - Marts - April 2015. Foto: Alsted Kirke Januar Februar Marts April 2015 KIRKEBLADET TØDSØ ALSTED SDR. DRAABY Inde i bladet: Præstens side 2 Glimt fra sognene 3 Indsamling i kirkerne 4 Menighedsrådsmøder 5 Adresser 7 Foto: Alsted Kirke Præstens

Læs mere

Sønderriset. Oktober 2013 nr. 5, 25. årgang

Sønderriset. Oktober 2013 nr. 5, 25. årgang Oktober 2013 nr. 5, 25. årgang SØNDERRISET Nummer 5, oktober 2013, 25. årgang Ansvarshavende Redaktør: Peter Hundebøll peter.hundeboell@skolekom.dk Redaktion: P. Hundebøll, B. Eskildsen Abonnement: 50

Læs mere

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Om at være frivillig I Zions sogn vil vi gerne, at kirken er en levende og aktiv kirke. Derfor tilbyder vi mange forskellige aktiviteter.

Læs mere

KIRKEBLADET THYBORØN. Et kirkeskib Læse mere side 2. Kirkebyggeriet Læse mere side 6

KIRKEBLADET THYBORØN. Et kirkeskib Læse mere side 2. Kirkebyggeriet Læse mere side 6 KIRKEBLADET THYBORØN Et kirkeskib Læse mere side 2 Kirkebyggeriet Læse mere side 6 8SEPTEMBER OKTOBER NOVEMBER 2010 ÅRGANG 65 ET KIRKESKIB AF SOGNEPRÆST ROBERT ENEVOLDSEN Traditionen med kirkeskibe er

Læs mere

Inspirationsfolder til at være kirke

Inspirationsfolder til at være kirke Inspirationsfolder til at være kirke - sammen med mennesker med særlige behov »Inspirationsfolder til at være kirke - sammen med mennesker med særlige behov«udgivet af: Biskopperne i Danmark (udvalg vedrørende

Læs mere

VESTBYAVISEN. Vestergade renoveres - 1. etape er i gang. Vestergadekvarteret - Horsens MARTS 2003

VESTBYAVISEN. Vestergade renoveres - 1. etape er i gang. Vestergadekvarteret - Horsens MARTS 2003 VESTBYAVISEN Vestergadekvarteret - Horsens MARTS 2003 Vestergade renoveres - 1. etape er i gang KVARTERLØFT 2001-2007 Bliv gaderepræsentant Hvis I vil gøre noget for jeres kvarter, så bliv gaderepræsentant

Læs mere

KIRKEBLAD SÅ KYS DET NU DET SATANS LIV! FOR DOVER - ALLING - TULSTRUP SOGNE 17. ÅRGANG NR. 3

KIRKEBLAD SÅ KYS DET NU DET SATANS LIV! FOR DOVER - ALLING - TULSTRUP SOGNE 17. ÅRGANG NR. 3 KIRKEBLAD FOR DOVER - ALLING - TULSTRUP SOGNE 17. ÅRGANG NR. 3 JUNI 2015 SÅ KYS DET NU DET SATANS LIV! PRÆDIKEN VED KONFIRMATIONERNE 2015 Af sognepræst Erik Bredmose Da jeg var dreng opholdt børn og unge

Læs mere

gellerup En anden slags pædagogik

gellerup En anden slags pædagogik gellerup Læs i dette nummer: Tema om nærvær, præstehjørnet, kalender og kommende arrangementer. September 2011 - november 2011 En anden slags pædagogik Der er ingen kære mor, når de unge kommer og hænger

Læs mere

AT SKABE ET BEDRE LIV

AT SKABE ET BEDRE LIV AT SKABE ET BEDRE LIV - fortællinger fra Korskærparken www.korskaerparken.dk Denne bog er lavet i samarbejde mellem beboere i Korskærparken og Fredericia Kommune. TAK til Niels Dahl for den store hjælp

Læs mere

Hvordan fortælle sine børn om Gud?

Hvordan fortælle sine børn om Gud? Hvordan fortælle sine børn om Gud? Carsten Hjorth Pedersen Kristent Pædagogisk Institut - pædagogik med værdi 1 Det vigtigste er faktisk ikke, hvad vi fortæller vores børn om Gud, men hvad vi viser dem

Læs mere

Søndag - den første dag i ugen Det nye menighedsråd Sogneaften og onsdagssammenkomst Handicapvenlig indgang - Vestre kapel Koncerter i Thisted kirke

Søndag - den første dag i ugen Det nye menighedsråd Sogneaften og onsdagssammenkomst Handicapvenlig indgang - Vestre kapel Koncerter i Thisted kirke KIRKE SOGN Søndag - den første dag i ugen Det nye menighedsråd Sogneaften og onsdagssammenkomst Handicapvenlig indgang - Vestre kapel Koncerter i Thisted kirke KIRKEBLAD FOR THISTED SOGN. MARTS/APRIL/MAJ.

Læs mere

SUNDMAIL. Sejlklubben Sundet Svaneknoppen 2, 2100 København Ø 3929 6128. Indhold. Standeren blev sat lørdag d. 26. april. Nr. 4 Maj.

SUNDMAIL. Sejlklubben Sundet Svaneknoppen 2, 2100 København Ø 3929 6128. Indhold. Standeren blev sat lørdag d. 26. april. Nr. 4 Maj. Sejlklubben Sundet Svaneknoppen 2, 2100 København Ø 3929 6128 SUNDMAIL Nr. 4 Maj. 2014 Indhold Forside 1 Bestyrelsen Datoer i 2014 2 Nye medlemmer 2 Ny Redaktør søges 3 Handicaphjælpere søges 3 Kajak SUP

Læs mere

aviskassen i Roved. Den kommer fremover til at stå, hvor Rovedvej munder ud i Horskærvej.

aviskassen i Roved. Den kommer fremover til at stå, hvor Rovedvej munder ud i Horskærvej. Af Rikke Ulbrandt Henriksen. Red Bæverne! Andst Spejderne vil gerne takke for en fantastisk byfest. Det var skønt at have så mange gæster i spejderland og mærke opbakningen fra jer alle sammen! Under byfest-optoget

Læs mere

Konfirmations gudstjeneste søndag den 12. april 2015. Kære konfirmander! Livet er som en rejse! og vi gør det selv til en opdagelsesrejse!

Konfirmations gudstjeneste søndag den 12. april 2015. Kære konfirmander! Livet er som en rejse! og vi gør det selv til en opdagelsesrejse! Konfirmations gudstjeneste søndag den 12. april 2015. Kære konfirmander! Livet er som en rejse! og vi gør det selv til en opdagelsesrejse! Vi har hver i sær vores bagage med. Både den helt konkrete bagage

Læs mere

Hvilke spor ønsker vi at sætte?

Hvilke spor ønsker vi at sætte? j u l i a u g u s t2 0 1 1 Hvilke spor ønsker vi at sætte? Alle mennesker sætter spor i deres tilværelse af forskellig art og med meget forskellig virkning, ja, men spor sætter vi alle. Spørgsmålet er,

Læs mere

Nummer 49. for Øster Brønderslev og Hallund området. Bålhøj-festival. Payamino. Byfest i Ø.B. Borgerforeninger. Bjesk. Samlingshus.

Nummer 49. for Øster Brønderslev og Hallund området. Bålhøj-festival. Payamino. Byfest i Ø.B. Borgerforeninger. Bjesk. Samlingshus. L O K A L B L A D E T for Øster Brønderslev og Hallund området Bålhøj-festival Payamino Byfest i Ø.B. Borgerforeninger Bjesk Samlingshus Dagpleje Spejderhus Skolejubilæum ØB-kolonien Nummer 49 Juni-august

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2014 www.dui.dk/korsloekke KOM OG VÆR MED!!!!!!!!! AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2014 www.dui.dk/korsloekke KOM OG VÆR MED!!!!!!!!! AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Nøvlingen. oktober 2011

Nøvlingen. oktober 2011 Nøvlingen oktober 2011 Nøvlingen - Indhold Pigeraketten... 3 Nøvling festuge... 4 Kære Giro 413... 6 Small ship race... 8 Lille Nøvling klassikeren... 9 Bio/spise kombi... 10 Nøvling -hvor fanden er Nøvling?...

Læs mere