Generalforsamling for Havnbjerg vandforsyningsselskab Onsdag den 26. marts2014. Formandens beretningen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Generalforsamling for Havnbjerg vandforsyningsselskab Onsdag den 26. marts2014. Formandens beretningen"

Transkript

1 Generalforsamling for Havnbjerg vandforsyningsselskab Onsdag den 26. marts2014 Formandens beretningen

2 Bestyrelsens sammensætning Formand Arne Lhjungmann Pedersen Kasserer Frederik Lambertsen Sekretær Ejvind Thule Mikkelsen Best medlem Niels Schmidt Best medlem Niels Henning Fogh. Suppleant Vagn Vestergård. Revisor Peter Maj Christensen Revisor Claus Knudsen Revisor suppl. Steen Andersen

3 Hovedpunkter Ansættelse af ekstern regnskabsassistance. Indførsel af ledelsessystem. Vandværkets tilstand. Indsatsplan. Vandforsyningsplan. Vandindvindingstilladelse. Grund og forpagtning. Nøgletal. Samarbejde med andre vandværker. Takster. Hjemmeside. Fremtid.

4 Ansættelse af ekstern regnskabsassistance. Vort mangeårige medlem af bestyrelsen Frederik Lambertsen, har valgt at udtræde fra bestyrelsen. Han har de sidste 25 år beklædt forskellige tillidsposter i vandværket. De sidste mange år som kasserer. Bestyrelsen var derfor nødt til at finde en ny kasserer. Da der ikke var nogen i bestyrelsen, der ønske at overtage posten, besluttede vi at søge efter en eksterne løsning. Valget faldt på Alsbogforing.dk. Ud over regnskabsføring og måleradministration kunne de også sikre, at vi kunne på over til PBS betaling. Et ønske flere forbrugere har fremsat.

5 Ansættelse af ekstern regnskabsassistance. Hvad betyder det for forbrugerne: Betaling via PBS Man får en regning pr hovedmåler man ejer. Regningen vil indeholde: Hovedanlægsbudrag Målerafgift betaling for forbrugt kubikmeter vand. For hver bimålere får man en regning på: Målerafgift registeret vandforbrug i perioden. Regninger til tiden.

6 Indførsel af ledelsessystem. Det er et krav fremsat i bekendtgørelse nr. 132 at alle almene vandværker inden udgangen at 2014 skal: Udpege en driftansvarlig. Det er p. t. formanden. Uddanne mindst en person i hygiejne og vandværksteknik. To personer i vandværket har modtaget denne uddannelse. Indføre ledelsessystem. Det er indført. Fordelen er, at vandværket nu har fået samlet alle data på en struktureret måde og fået opsat et systematisk kontrolprogram. Udgifterne beløb sig til kr. Jeg vil derfor i det følgende kun fokusere på de komponenter, der står for en snarlig opgradering eller fornyelse.

7 Vandværkets tilstand. Kommunens bedømmelse. Vi har haft miljøeftersyn den 19. aug Vi modtog følgende bedømmelse fra kommunen: Det er tydeligt at der ydes en stor indsats for at opnå rent drikkevand på vandværket. Jeg har ingen bemærkninger til driften af vandværket, som fremstår som rent og ryddeligt. Vi fik et påbud om at søge om tilladelse til at lede skyllevand ud af vandværket. Det er sket.

8 Vandværkets tilstand. Boring ved værket Boringen DGU # er placeret tæt på vandværksbygningen. Den er anlagt i vinteren Der skal monteres to manometre med tilhørende haner og tryklufttilslutning, således at tætheden af foringsrør og stigrør kan kontrolleres. Vi har udbetalt den årlige erstatning til ejeren af det grundstykke boringen ligger på. Kommunen forlanger, at vi pejler vandspejlet i august måned og indberette resultatet til kommunen. Vandspejlet står ca. 1,5 m over havets overflade. Det betyder at der umiddelbart ingen fare er, for at grundvandet bliver opblandet med saltvand. Vandkvaliteten bedømmes som god.

9 Vandværkets tilstand. Boring ved Tingstedvej Ældre boring fra 1976 (DGU # ) Der skal monteres to manometre med tilhørende haner og tryklufttilslutning, således at tætheden af foringsrør og stigrør kan kontrolleres. I den nuværende stand kan vi ikke pejle vandstanden.

10 Vandværkets tilstand. Boringer generelt. Ældre boring fra 1976 (DGU # ) Som bekendt vil Danfoss Nordborg nedlægge deres eget vandværk og forsynes fra Sonfor i Havnbjerg. En naturlig konsekvens er at Danfoss derfor stopper deres råvandspumper. Det er dog ikke uden problemer, idet det har vist sig at Danfoss grundene er meget forurenede. For at forhindre at denne forurening spredes sig til grundvandet, kan det være at de i mange år frem er nødt til at pumpe grundvand op. Hvis dette problem ikke angribes rigtigt, kan vore boringer blive forurenede.

11 Vandværkets tilstand. Vandfiltre Filteret er af type TFA 14 af fabrikat Silhorko fra Filteret består at to filtertanke med automatisk skylning. Kapacitet: 14 m 3 /h. Anlægget er renoveret og opdateret i perioden januar Som led i den regelmæssige kontrol er filtrene blevet kontrolleret den 5/ Resultat afgang vandværk Ilt: 9,68 mg/l, Jern: 0,01 mg/l (grænse<0,1), Mangan <0,03 mg/l (grænse <0,2) og Temperatur : 10 C 0 Filtrene virker derfor som de skal.

12 Vandværkets tilstand. Vandfiltre Begge filtertanke er desværre angrebet af tæring. I sommeren 2012 havde vi en lækage på filter 2. Det blev klaret ved at påsvejse en lap. I 2013 har vi lappet to yderlige lækager.

13 Vandværkets tilstand. Skyllevand Filterskyllevandet bliver udledt i en grøft langs Nordborgvej. Denne grøft fyldes op af sedimenter fra filterskyllevandet. Vi har renset grøften i januar Kommunen har bedt os indsende en udfyldt ansøgningsskema for at få en udledningstilladelse for skyllevand. Vi har nedsat mængden af skyllevand ved kun at skylle 5 gg/uge fra 6 gg/uge. Vi kan ikke beregne skyllevandsmængden, idet råvandsmåleren ikke måler præcist.

14 Vandværkets tilstand. Rentvandstank

15 Vandværkets tilstand. Rentvandstank Rentvandstanken rummer ca. 60 m 3 vand plus ca. 20 m 3 i reserve efter alarmen er aktiveret. Det er en stor tank i betragtning af at vi udpumper ca. 80 m 3 /døgn. Kommunen forlanger nu, at vi skal inspicerer tanken en gang hver 5 år.

16 Vandværkets tilstand. Ledningsnettet. Der har været en enkelt, hvor forbrugere synes at de har haft et usædvanligt højt vandforbrug. vedkommende har derfor henvendt sig til vandværket for at få refunderet vandafgiften. Der foreligger en vejledning # 329 udarbejdet af FVD. Den beskriver hvilke betingelser, der skal være opfyldet. Vandspillet skal være forårsaget af et brud på den skjulte del af vandinstallationen. Skal dokumenters af en VVS installatør. Den del af forbruget der kan refunderes skal ligger over det typiske forbrug (gennemsnit over 3-4 år) plus 300 m 3 /år. For en privat ejendom vil det typisk være omkring 400 m 3 /år. Der gives ikke refusion til erhvervsejendomme.

17 Vandværkets tilstand. Ledningsnettet. Det er en god ide at man jævnligt kontrollerer sin vandinstallation for lækager. Vi kan anbefale følgende: At man aflæser sin vandmåler jævnligt og beregner det forvende årlige forbrug. Kontrollerer at vingehjulet i vandmåleren stopper, når alle haner er lukket Vingehjul

18 Vandværkets tilstand. Ledningsnettet. Vi har fundet en lækage på den fælles jord og stikledning, der forsyner Tingstevej 3 og Nordborgvej 10. Pris ca kr. Skolevej 15 har fået egen stikledning. Vi har fulgt den politik at alle ejendomme på sigt skal have egen stikledning med en hovedhane placeret i offentlig vej. Pris ca kr. Kloakarbejdet på Tjørnevænget har medført en del gener for beboerne med lavt vandtryk eller helt afbrydelse af vandforsyningen. I perioder har de været forsynet fra Langesø vandværk. Ved den lejlighed blev der monteret to hovedhaner således at man kan afbryde vandet i sektioner. Pris ca kr. I 2014 skal der lægges kloaker bag om husene på Nordborgvej mellem Tjørnevænget og Vestervej.

19 Vandværkets tilstand. Rentvand Vi havde igen i 2013 haft er par overskridelser på antallet af Coliforme bakterier. Kommunen kan se at den slags overskridelser kommer næsten samtidig på flere af vandværkerne i kommunen.

20 Vandværkets tilstand. Rentvand

21 Vandværkets tilstand. Rentvand Problemet må i vores tilfælde tilskrives rentvandstanken. Vi skal have fundet en løsning på dette problem. Kommunen har accepteret at vi reducere antallet af prøver. Det er fordi den oppumpede vandmængde nu er under grænsen på m 3 /år.

22 Vandværkets tilstand. Råvand Vort råvand er fri for BAM (rester af plangifte) Indholdet at Ammonium (NH 4 ) er lige over grænsen. Det bliver fjernet effektivt i filtrene. Nitratindholdet ligger under 5 mg/l grænsen, kommunen mener, på trods af at vi er under grænsen, at vi skal beskytte de Prioriterede områder. Det kommer sikkert til at fremgå af den kommende Indsatsplanerne for Nordals. Indsatsplanen er trukket tilbage. Vi forventer en ny høring i efteråret 2014

23 Indsatsplan for Nordals. oindsatsplanen for Nordals er trukket tilbage. ovi forventer at der kommer en ny Indsatsplan og høring i efteråret oi forbindelse med indsatsplanerne har kommunen forespurgt Miljøministeriet om man må pålægge alle kommunens almene vandværker i et Vandsamarbejde oen af opgaverne bliver at udregne og udbetale erstatning til de berørte landmænd. Beløbet skal opkræves hos forbrugerne. Beløbet forventes at andrage 1,25 kr/m3. Der er mange forbehold til dette tal. ovandværkerne på Nordals vil sammen med landboforeningerne lave en alternativ indsatsplan

24 . Vandforsyningsplan I januar 2014 blev fremlagt en ny Vandforsyningsplan. Vi har gjort nogle indsigelser. Hvis de bliver godtaget er vor vandværk og vand af god kvalitet og har en passende forsyningsevne. Heri har man dog ikke taget stilling til om visse dele trænger til udskiftning.

25 Vandindvindingstilladelse Vor vandindvindingstilladelse er på m3/år. Vi køre for tiden på en midlertidig tilladelse, som udløber ved årsskiftet 2014/2015. Vi har modtaget et udkast til en ny tilladelse på m 3 /år. Tilladelse indeholder bl. a. et krav om et beskyttelsesområde med en radius på 300 m omkring af boringer. Heri vil det være forbudt at afledede overfladevand, drænvand, husspildevand eller andre forurenede væsker til grundvandet gennem boringer eller brønde eller på nogen anden måde. Desuden er det inden for området forbudt, at have ubeskyttede oplag af skadelige stoffer liggende, der kan medføre fare for forurening af grundvandet. Vi har dog protesteret mod dette krav, idet kravet ikke er godkendt af kommunalbestyrelsen som krævet i Miljøbeskyttelsesloven. Der kommer et krav om beskyttelse mod radioaktiv forurening. Ingen ved tilsyneladende hvad det krav omfatter?

26 Vandindvindingstilladelse Beskyttelsesområde

27 Vandværkets tilstand. Driftsikkerhed Vi har en ledningsforbindelse til Langesø Vandværk, der kan forsyne os med vand. Vi har haft to afbrydelser i vandforsyningen. Den 8. juni havde vi en afbrydelse på nogle få timer. Fejlen skyldtes en betjeningsfejl i forbindelse med omkobling mellem vore to råvandspumper Den 5. august have vi en afbrydelse på et par timer. Fejlen skyldtes at et EL skab blev ødelagt under høstarbejde. Da det var uklart, hvornår spændingen ville komme tilbage, valgte vi at aktivere nødforsyningen til Langesø Vandværk. Vi kunne koble tilbage næste formiddag. Usikkerheden med hensyn til adgang til Vandværket er nu løst, idet vi nu har en fast vejforbindelse.

28 Grund og forpagtning

29 Grund og forpagtning Vejsag Som redegjort på tidligere generalforsamlinger har vandværket kørt en retssag om retten til en vej op til vandværket Dommen forelå i skriftlig form den 15. oktober I dommen i afsnittet RETTENS BEGRUNDELSE OG AFGØRELSE står: Retten finder derfor, at Havnbjerg Vandforsyningsselskab har krav på etablering af en vej over matr. nr. 197 Havnbjerg i medfør lov om private vejrettigheder 2, stk. 2. Vor advokat har derfor udarbejdet en Servitut, der sikre os en vej, som vi kan benytte, hvornår vi vil. Den 20 december kunne vi meddele retten, at der ikke kunne opnås et forlig om vejen. Vor modpart forkastede vor servitut!

30 Grund og forpagtning Vejsag Den 3 marts har vi afsendt proces skrift 3. Retten har afsat fredag den 7. juni 2013 kl til afsluttende hovedforhandling vedrørende sagen. Ved denne forhandling fik opfyldt mange af vore ønsker: Vi fik ret til en vej. Vi fik en god vejføring. Vi fik en vendeplads.

31 Grund og forpagtning Vejsag

32 Grund og forpagtning Vejsag

33 Grund og forpagtning Vejsag Vor erstatning blev reduceret til kr. Vejen er nu optaget på matrikelkortet. Sagen har ind til nu kostet vandværket: Til advokat og retten i Sønderborg ca kr. excl. moms. Landinspektør: kr. excl. moms. Etablering af vej kr. excl. moms. Vi har ikke opgjort den tid bestyrelsen har brugt på sagen, men vi havde helst været sagen foruden.

34 Nøgletal Nøgletal F 2007 F 2008 F 2009 F 2010 F 2011 F 2012 F 2013 Dimenti on Antal afregningsmålere stk Antal andelshavere stk Indvindingstilladelse: m3 Invundet vandmængde m3 Udpumpet vandmængde: m3 Solgt vand m3 EL forbrug kwh EL forbrug pr m3 indvundet vand 0,850 0,888 0,914 0,666 0,647 0,645 0,646 kwh/m3

35 Nøgletal F 2007 F 2008 F 2009 F 2010 F 2011 F 2012 F 2013

36 Nøgletal Indberetning til kommunen

37 Takster Sonfor hæver taksen for vand til 6,38 kr. excl. Moms og andre afgifter i Vi agter at hæve taksten fra 6,24 til 6,38 kr excl. Moms og andre afgifter den 1. jan 2015 Driftbidrag Fast årlig afgift Excl. mons Incl. moms Hovedanlægsbidrag: Årlig afgift pr. ejendom kr 688,00 860,00 Målerafgift. Årlig afgift pr. måler kr 250,00 312,50 Vandafgift til vandværker pr m 3 kr 6,38 7,975 Afgift til grundvandsbeskyttelse pr m 3 Kr. 0,67 0,8375 Statsafgift af ledningsført vand pr m 3 kr 5,46 6,8250

38 Takster Omlægning af afgifter Indexet er steget 1,5 % siden Vi har valgt at undladt en regulering. Anlægsbidrag (Tilslutningsafgift) Excl. mons Incl. moms Hovedanlægsbidrag for: Parcelhus, sommerhus, lejlighed, andelsbolig kr 6.100, ,00 Øvrige forbrugere kubikmeter/år kr 6.100, , kubikmeter/år kr , , kubikmeter/år kr , , kubikmeter/år kr , ,00 Forsyningsledningsbidrag i byzone* kr 1.380, ,00 Forsyningsledningsbidrag i landzone* Ifølge FVD's anvisninger Stikledning kr 6.900, ,00

39 Takster Omlægning af afgifter Flyttegebyret er ændret fra 150 kr til 300 kr. Gebyrer Excl. mons Incl. moms Rykkergebyr kr 100,00 Momsfrit For sen indsendelse af selvaflæsningskort kr 100,00 Momsfrit Flyttegebyr kr 300,00 375,00 Gebyr for aflæsning af vandmåler kr 250,00 Momsfrit Gebyr for oplysninger til advokat/ejendomsmægler v/hushandel kr 250,00 312,50 Genåbningsgebyr + omkostninger ved lukning/åbning kr 500,00 625,00

40 Samarbejde mellem Lavensby, Langesø og Havnbjerg forsyningsselskaber. Der har været holdt et møde for at diskutere mulighederne for samarbejde mellem de tre vandværker. Model et er, at Havnbjerg Vandforsyningsselskab køber alt sit vand hos Langesø vandværk. Vi har i går et tilbud på 4,75 kr/m 3 i Teknisk er der en udfordringer i form af tryk og manglende kapacitet hos Langesø vandværk. Vi har fået en garanti på at problemet vil blive løst. Model to er, at Langesø og Havnbjerg og måske Lavensby Vandværkeselskaber slås sammen til et nyt. Vedtægterne udformes således at alle lokalsamfund bliver repræsenteret i den fælles bestyrelse. Den nye bestyrelse tager stilling til hvilke tekniske anlæg, der skal videreføres. Bestyrelsen i Langesø har meldt tilbage, at de ser positivt på forslaget.

41 Samarbejde mellem Sonfor og Havnbjerg Vandforsyningsselskab Der har været holdt en tre møder med den dagsorden at Sonfor overtager vores forsyningspligt og Havnbjerg Vandværk nedlægges og selskabet opløses. Vi er langt med at udarbejde en kontrakt, vi har modtaget et nyt udkast til kontrakt den 19. marts. Det er op til den kommende bestyrelse at evaluere den. Hermed et kort overblik over mellemregningerne med Sonfor.

42 Samarbejde mellem Sonfor og Havnbjerg Vandforsyningsselskab Mellemregning med Sonfor

43 Samarbejde mellem Sonfor og Havnbjerg Vandforsyningsselskab Derudover får vi udgifter til: Uforudsete omkostninger ved sammenkobling af de to ledningsnet. Nedlægning af boringer. Prisen er ikke vurderet. Fjernelse af bygværker og tekniske installationer. Prisen er ikke vurderet. Salg af grundstykker. Afvikling af gæld og lån. Lånet andrager ca kr. i 2014.

44 Samarbejde mellem Sonfor og Havnbjerg Vandforsyningsselskab Forventede ulemper: Vi kan tilsyneladende ikke få et bindene tilsagn om trykket. Ejendomme der har fælles stikledning skal have ledningen tinglyst. Stophavner skal bringes op til Sonfor standard. Hovedledningen på Skolevej skal fornyes. Det må forventes at flere stikledninger/jordledninger skal udskiftes. Lodsejerne skal udrede omkostningerne til udskiftning af jordledningen som et minimum.

45 Fremtid. Hvilke opgaver ligger forude? Afgøre om selskabet skal videreføres i den nuværende form. En ændring vil først kunne gennemføres efter en ekstraordinær generalforsamling. Montering af stophave på ledning mellem Nordborgvej/Tjørnevænget og Vestervej. (Ca kr.) Håndtering af filterskyllevand, hvis det forlanges. (Ca kr.) Nyt filteranlæg. Ca kr Renovering af eller udskiftning af rentvandstank. (Ca kr.) Inspektion af brønd 2. (Tingstedvej). (Ca kr.) Effektuere Indsatsplan for Nordals. Implementeres senest år (1,25 kr/m 3 ) Digitale kort. ( kr./år). Hjemmeside kr. Sikre vandværket mod radioaktiv forurening.

46 Spørgsmål til Formandens beretning?

Generalforsamling for Havnbjerg vandforsyningsselskab Torsdag den 26. marts 2015. Formandens beretningen

Generalforsamling for Havnbjerg vandforsyningsselskab Torsdag den 26. marts 2015. Formandens beretningen Generalforsamling for Havnbjerg vandforsyningsselskab Torsdag den 26. marts 2015 Formandens beretningen Bestyrelsens sammensætning Formand Arne Lhjungmann Pedersen Kasserer Poul Erik Johnsen Sekretær Ejvind

Læs mere

Kontrolprogrammer og vandværkstilsyn. Kontrolprogrammer Vandforsyningsplan Vandværkstilsyn generelt Hvad gennemgås ved et vandværkstilsyn Tilsynsbrev

Kontrolprogrammer og vandværkstilsyn. Kontrolprogrammer Vandforsyningsplan Vandværkstilsyn generelt Hvad gennemgås ved et vandværkstilsyn Tilsynsbrev Kontrolprogrammer og vandværkstilsyn Kontrolprogrammer Vandforsyningsplan Vandværkstilsyn generelt Hvad gennemgås ved et vandværkstilsyn Tilsynsbrev Kontrolprogrammer Styret af indvundet mængde grundvand.

Læs mere

Jeg vil således i beretningen, nævne denne situation flere gange, idet den har indflydelse på flere forhold.

Jeg vil således i beretningen, nævne denne situation flere gange, idet den har indflydelse på flere forhold. Trøstrup Vandværk Den: 24. marts 2014 Bestyrelsens beretning for perioden, 1. januar til 31. december 2013 på vandværkets ordinære generalforsamling, afholdt den 25. marts 2014 i Langesøhallen. Vores generalforsamling

Læs mere

INFORMATION FRA NORDENSKOV VANDVÆRK

INFORMATION FRA NORDENSKOV VANDVÆRK INFORMATION FRA NORDENSKOV VANDVÆRK 2007 TAKSTBLAD 1/1-31/12 2007 1.LEDNINGSBIDRAG (Forsynings- og stikledning) Ledningsbidraget er baseret på en partsfordeling, der er således: 1 part a.parcelhus/lejlighed

Læs mere

Information til forbrugerne om drikkevandet Februar 2016

Information til forbrugerne om drikkevandet Februar 2016 Information til forbrugerne om drikkevandet Februar 2016 Visse Vandværk A.m.b.a. www.vissevand.dk Indholdsfortegnelse Regnskabets hovedtal for 2015 Se nedenfor Regnskab kan efter generalforsamlingen ses

Læs mere

Kirkebjerg Vandværk I/S

Kirkebjerg Vandværk I/S Hovedvejen 223 A, Osted kirkebjerg-vand.dk ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag den 3. marts 2015 kl. 19.00 Osted Hallens Cafeteria, Langetoften 25, Osted Mød op denne aften, og vær med til at skabe en god

Læs mere

2: Antal medlemmer. 3: Vandforbrug for vand-året 01.10.14-30.09.15:

2: Antal medlemmer. 3: Vandforbrug for vand-året 01.10.14-30.09.15: 1: Bestyrelsens arbejde i 2015 har (ligesom i de foregående år) været præget af høj aktivitet, og har blandt andet omfattet o 10 bestyrelsesmøder o 2 regnskabsmøder o 1 generalforsamling o 4 møder om Vandsektorloven

Læs mere

Venø Vandværk. Indvindingstilladelse. Organisationsform. Kildepladser

Venø Vandværk. Indvindingstilladelse. Organisationsform. Kildepladser Venø Vandværk Indvindingstilladelse Venø Vandværk ligger Lønningen 20, Venø. Vandværket har en indvindingstilladelse på 25.000 m³/år gældende til november 2014. Organisationsform Vandværket er et A.m.b.a.

Læs mere

Kommunens borgere, institutioner og erhvervsvirksomheder har været sikret vandforsyning i overensstemmelse med den opstillede målsætning.

Kommunens borgere, institutioner og erhvervsvirksomheder har været sikret vandforsyning i overensstemmelse med den opstillede målsætning. REGNSKAB 2004 Bevillingsområde 1.18. Vandforsyning Udvalg Teknik- og Miljøudvalget Udvalgets sammenfatning og vurdering Kommunens borgere, institutioner og erhvervsvirksomheder har været sikret vandforsyning

Læs mere

Vandværket er et A.m.b.a. og forsyner 58 forbrugere med rent vand.

Vandværket er et A.m.b.a. og forsyner 58 forbrugere med rent vand. Tambohus Vandværk Indvindingstilladelse Tambohus Vandværk ligger Tambogade 23, 7790 Thyholm og har en indvindingstilladelse på 8.000 m³/år gældende til et år efter vedtagelsen af de kommunale handleplaner.

Læs mere

Vandværket er et A.m.b.a. og forsyner 794 forbrugere med rent vand.

Vandværket er et A.m.b.a. og forsyner 794 forbrugere med rent vand. Bremdal Vandværk Indvindingstilladelse Bremdal Vandværk er beliggende på Fjordvejen 28b, 7600 Struer og har en pr. februar 2000 samt tillæg af november 2010 en indvindingstilladelse på 110.000 m³/år. Denne

Læs mere

Generalforsamling 2015. Tøvelde Forsamlingshus 13. Juni kl. 14.00

Generalforsamling 2015. Tøvelde Forsamlingshus 13. Juni kl. 14.00 Generalforsamling 2015 Tøvelde Forsamlingshus 13. Juni kl. 14.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år. 3. Det reviderede årsregnskab forelægges

Læs mere

Granly Vandværk I/S Mødereferat fra ordinær Generalforsamling

Granly Vandværk I/S Mødereferat fra ordinær Generalforsamling 1/6 Granly Vandværk I/S Mødereferat fra ordinær Generalforsamling Dato/tid : 16. april 2007 kl. 19.00 Sted : Park Hotel Deltagere : Niels Andreasen (NA) Palle Frank (PF) Thomas Puggaard (TP) Pia Dohn Nielsen

Læs mere

Bestyrelsens beretning

Bestyrelsens beretning Bestyrelsens beretning 31. december 2015 havde Skovby Vandværk 1300 forbrugere og der blev udpumpet 144047 m 3 vand. Vi har leveret 140004 m 3 til jer forbrugere. Vores vandspild var i 2015 på 2,81%. Et

Læs mere

VESTER SKERNINGE VANDVÆRK MADS HANSENSVEJ 11 5762 V.SKERNINGE

VESTER SKERNINGE VANDVÆRK MADS HANSENSVEJ 11 5762 V.SKERNINGE VESTER SKERNINGE VANDVÆRK MADS HANSENSVEJ 11 5762 V.SKERNINGE Beretning 2015 2015 var så et af de år, af de 35 år jeg har været med, hvor der er sket rigtig mange ting, og flere nye udfordringer, det kommer

Læs mere

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, søndag, den 23. februar 2014 kl. 13:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden:

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, søndag, den 23. februar 2014 kl. 13:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: Vallensbæk Strands Vandforsyning, amba. Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, søndag, den 23. februar 2014 kl. 13:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Vinding Vandværk a.m.b.a

Vinding Vandværk a.m.b.a Vinding Vandværk a.m.b.a Forbrugerinformation december 2015 www.vindingvand.dk mail@vindingvand.dk Vandværkets bestyrelse: Formand driftsansvarlig Gert Munch Sørensen, Møllevej 8, tlf. 75859400 Næstformand

Læs mere

Gesten Vandværk Ordinær generalforsamling Onsdag den 30. marts 2016 kl. 19.30 Gesten Kro

Gesten Vandværk Ordinær generalforsamling Onsdag den 30. marts 2016 kl. 19.30 Gesten Kro Gesten Vandværk Ordinær generalforsamling Onsdag den 30. marts 2016 kl. 19.30 Gesten Kro Der var mødt 13 stemmeberettigede incl bestyrelsen samt 4 ægtefæller. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens

Læs mere

M E L Ø S E V A N D V Æ R K A.m.b.A. V E D T Æ G T E R

M E L Ø S E V A N D V Æ R K A.m.b.A. V E D T Æ G T E R M E L Ø S E V A N D V Æ R K A.m.b.A. V E D T Æ G T E R 1 NAVN OG FORMÅL Selskabet, der er stiftet den 20. februar 1962, er et ANDELSSELSKAB MED BEGRÆNSET ANSVAR, hvis navn er: Dets formål er: MELØSE VANDVÆRK

Læs mere

Skjellerup Vandværk. Vi har en oppumpningstilladelse på 18000 m3. Den foreslås nedsat til 12000. www.skjellerupvandvaerk.dk

Skjellerup Vandværk. Vi har en oppumpningstilladelse på 18000 m3. Den foreslås nedsat til 12000. www.skjellerupvandvaerk.dk Formandens Beretning Generalforsamlingen 2010. Antal forbrugere Udpumpet vandmængde reduceret indvindingstilladelse Overvågning/terrorsikring Styring vandværk Udskiftning rør vandværk Rensning højdebeholder

Læs mere

Kære andelshavere, velkommen til generalforsamlingen. 2013 har været et år som så mange andre i vandværket og dog er der sket ændringer.

Kære andelshavere, velkommen til generalforsamlingen. 2013 har været et år som så mange andre i vandværket og dog er der sket ændringer. Søbjerg Vandværk generalforsamling 24. april 2014. Kære andelshavere, velkommen til generalforsamlingen. 2013 har været et år som så mange andre i vandværket og dog er der sket ændringer. Jeg vil gerne

Læs mere

TAKSTREGULATIV FOR LEVERING AF VAND

TAKSTREGULATIV FOR LEVERING AF VAND TAKSTREGULATIV FOR LEVERING AF VAND Takstregulativ for levering af vand Januar 2015 1 Takstregulativ for levering af vand Januar 2015 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GENERELLE BEMÆRKNINGER... 4 2. ANLÆGSBIDRAG...

Læs mere

Hovedgård Vandværk Amba Formandens beretning 01.10.2014 30.09.2015

Hovedgård Vandværk Amba Formandens beretning 01.10.2014 30.09.2015 Hovedgård Vandværk Amba Formandens beretning 01.10.2014 30.09.2015 Medlemmer Der er 815 medlemmer i vandværket. Dvs. en tilgang på 29 medlemmer. Tilgang: 28 i ny udstykning og 1 på Horsensvej. Det er sådan

Læs mere

Vedtægter for. Andelsselskabet Ejby Vandværk

Vedtægter for. Andelsselskabet Ejby Vandværk Vedtægter for Andelsselskabet Ejby Vandværk 2 1. Selskabet, der er stiftet den 8. marts 1965, er et andelsselskab, hvis navn er Andelsselskabet Ejby Vandværk. Selskabet har hjemsted i Skovbo kommune. 2.

Læs mere

Vandværker: Holm Sønderborg forsyning, Havnbjerg og Nordborg Oksbøl sogn Langesø Lavensby Havnbjerg vandforsyningsselskab Svenstrup Guderup Danfoss

Vandværker: Holm Sønderborg forsyning, Havnbjerg og Nordborg Oksbøl sogn Langesø Lavensby Havnbjerg vandforsyningsselskab Svenstrup Guderup Danfoss Vandforsyningsplan Nordals Vandværker: Holm Sønderborg forsyning, Havnbjerg og Nordborg Oksbøl sogn Langesø Lavensby Havnbjerg vandforsyningsselskab Svenstrup Guderup Danfoss Vandforsyningsplan fra 2001

Læs mere

Onsdag den 19. juni 2013 Kl. 19:00 til 22:00 Sted: SONFOR Sønderborg-

Onsdag den 19. juni 2013 Kl. 19:00 til 22:00 Sted: SONFOR Sønderborg- Onsdag den 19. juni 2013 Kl. 19:00 til 22:00 Sted: SONFOR Sønderborg- Dagsorden 1. Konstituering af bestyrelsen ved Arne 2. Opfølgning på det ordinære repræsentantskabsmøde ved den valgte formand 3. Forberedelse

Læs mere

Struer Forsyning Vand

Struer Forsyning Vand Struer Forsyning Vand Struer Forsyning Vand A/S har i alt tre vandværker beliggende: Struer Vandværk, Holstebrovej 4, 7600 Struer Kobbelhøje Vandværk, Broholmvej 10, Resen, 7600 Struer Fousing Vandværk,

Læs mere

ULLERØD VANDVÆRK A.m.b.a.

ULLERØD VANDVÆRK A.m.b.a. Referat af den ordinære generalforsamling for Ullerød Vandværk a.m.b.a. afholdt på Grundtvigs Højskole, Tulstrupvej 4, den 29. april 2015 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning.

Læs mere

Information til forbrugerne om drikkevandet Februar 2015

Information til forbrugerne om drikkevandet Februar 2015 Information til forbrugerne om drikkevandet Februar 2015 Visse Vandværk A.m.b.a. www.vissevand.dk Indholdsfortegnelse Regnskabets hovedtal for 2014 Se nedenfor Regnskab kan efter generalforsamlingen ses

Læs mere

Hastrup Vandværks indvindingstilladelsen udløber den 15. november 2025.

Hastrup Vandværks indvindingstilladelsen udløber den 15. november 2025. Hastrup Vandværk Beskrivelse og historie Hastrup Vandværk er et privat ejet I/S, og beliggende på Skovgårdsvej 3A, 4720 Præstø. Vandværket er opført i 1964. Vandværket har i 1995 fået indvindingstilladelse

Læs mere

Bestyrelsens årsberetning for 2015

Bestyrelsens årsberetning for 2015 Bestyrelsens årsberetning for 2015 På sidste generalforsamlingen blev Peter Bak Christensen nyvalgt til bestyrelsen. Thomas Herskind Olesen og John Jakobsen blev begge genvalgt. Under eventuelt blev Erik

Læs mere

Værdierne for de seneste 5 år for oppumpet og afregnet mængde er vist nedenfor.

Værdierne for de seneste 5 år for oppumpet og afregnet mængde er vist nedenfor. Bestyrelsens beretning for 2018 Der er i perioden 1.1.2018 til 31.12.2018 oppumpet 92.932 m 3. Der er brugt 677 m 3 til skyllevand i filtre. Den udpumpede mængde er på 91.103 m 3, og der er dermed 1.152

Læs mere

ANDELSSELSKABET HAARLEV VANDVÆRK Bestyrelsens beretning for 2015 ved generalforsamlingen den 30. marts 2016 i Hårlevhellen.

ANDELSSELSKABET HAARLEV VANDVÆRK Bestyrelsens beretning for 2015 ved generalforsamlingen den 30. marts 2016 i Hårlevhellen. ANDELSSELSKABET HAARLEV VANDVÆRK Bestyrelsens beretning for 2015 ved generalforsamlingen den 30. marts 2016 i Hårlevhellen. Andelshavere: Haarlev vandværk har i beretningsperioden haft en nettotilgang

Læs mere

KLAKS MØLLE VANDVÆRK Klaks Møllevej 24 8700 Horsens. Sendt pr. mail til: p.kjaer@pc.dk. Renovering af Klaks Mølle Vandværk

KLAKS MØLLE VANDVÆRK Klaks Møllevej 24 8700 Horsens. Sendt pr. mail til: p.kjaer@pc.dk. Renovering af Klaks Mølle Vandværk KLAKS MØLLE VANDVÆRK Klaks Møllevej 24 8700 Horsens Sendt pr. mail til: p.kjaer@pc.dk Natur og Miljø Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Bettina Lund Dir: 79755623 Mob: e-mail: bettina.lund @hedensted.dk

Læs mere

Thyholm Private Fælles Vandværk

Thyholm Private Fælles Vandværk Thyholm Private Fælles Vandværk Indvindingstilladelse Thyholm Private Fælles Vandværk ligger Kalkværksvej 4 B, 7790 Thyholm og har en indvindingstilladelse på 275.000 m³/år gældende til juni 2012. Organisationsform

Læs mere

Hjerm Vandværk er beliggende Lindevænget 47b, 7560 Hjerm og har en indvindingstilladelse på m³/år gældende til 14. August 2016.

Hjerm Vandværk er beliggende Lindevænget 47b, 7560 Hjerm og har en indvindingstilladelse på m³/år gældende til 14. August 2016. Hjerm Vandværk Indvindingstilladelse Hjerm Vandværk er beliggende Lindevænget 47b, 7560 Hjerm og har en indvindingstilladelse på 225.000 m³/år gældende til 14. August 2016. Grundvandet ved Hjerm Vandværk

Læs mere

Figur 1 De skraverede områder udgør de nitratfølsomme områder

Figur 1 De skraverede områder udgør de nitratfølsomme områder Pa Danmarks Miljø portal kan man få et indblik i hvilke områder der vil blive udpeget som nitratfølsomme områder i de kommende indsatsplane udarbejdet af Sønderborg kommune. Jeg har et par eksempler her.

Læs mere

Notat. Ny vandforsyning til Veggerbyvej 70, 9541 Suldrup

Notat. Ny vandforsyning til Veggerbyvej 70, 9541 Suldrup Notat Center Natur og Miljø Journalnr: 13.02.01-P19-5-18 Ref.: Mark Bech Højfeldt Dato: 02-08-2019 Ny vandforsyning til Veggerbyvej 70, 9541 Suldrup Baggrund Ejer af Veggerbyvej 70, 9541 Suldrup har søgt

Læs mere

Generalforsamlingen år 2016

Generalforsamlingen år 2016 Generalforsamlingen år 2016 Regnskabsåret 2015 www.blokhusvand.dk Blokhus Vandværk A.m.b.a. indbyder hermed til ordinær generalforsamling på Restaurant Nordstjernen i Blokhus, lørdag den 19. marts 2016

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2015

Bestyrelsens beretning for 2015 1. April 2016 Bestyrelsen: Bestyrelsens beretning for 2015 Velkommen til generalforsamlingen i Næsby Vandværk (Den 82) Onsdag den 13. april 2016 På det efterfølgende bestyrelsesmøde konstituerede bestyrelsen

Læs mere

Tilstandsrapport og status Stokkebjerg- Godthåb Vandværk

Tilstandsrapport og status Stokkebjerg- Godthåb Vandværk Holbæk Kommune, Teknik og Miljø Tilstandsrapport og status Stokkebjerg- Godthåb Vandværk April 2010 Holbæk Kommune Side 2 Indholdsfortegnelse 1. Indledning 2. Nøgledata for vandværket 3. Vandkvalitet 4.

Læs mere

PowerPoints fra alle møderne ligger på hjemmesiden sammen med dette referat.

PowerPoints fra alle møderne ligger på hjemmesiden sammen med dette referat. Referat Dato: 13.12.2012 Sagsnr.: 2012-43622 Dok. nr.: 2012-346752 Direkte telefon: 7743 9177 Initialer: LTB/me Vand A/S Sønderbro 53 9000 Aalborg Referat af kontaktgruppemøde Aalborg Syd-Øst Tid 30. oktober

Læs mere

Tilstandsrapport og status. Glatved Strandvej Vandværk

Tilstandsrapport og status. Glatved Strandvej Vandværk Tilstandsrapport og status Glatved Strandvej Vandværk 2010 Norddjurs Kommune Side 2 1. Indledning Denne tilstandsrapport er udarbejdet som en delrapport til Vandforsyningsplan for Norddjurs Kommune. Der

Læs mere

VEDTÆGTER. Indholdsfortegnelse. Side.

VEDTÆGTER. Indholdsfortegnelse. Side. 1 Indholdsfortegnelse. Side. ' 01 Navn og hjemsted... 2 ' 02 Formål... 2 ' 03 Medlemmer... 2 ' 04 Medlemmernes rettigheder... 2 ' 05 Medlemmernes forpligtigelser.. 2 ' 06 Udtræden af selskabet... 3 ' 07

Læs mere

TAKSTER OG GEBYRER I 2013

TAKSTER OG GEBYRER I 2013 Rev. 08-02-2013 Område Enhed 2013 Note 2013 Inkl. Moms Ex. Moms Vandforsyning Driftsbidrag - fast, pr. hovedmåler kr./år 1.221,25 977,00 - variabelt, pr. m 3 kr./m³ 9,48 7,58 - statsafgift (kr. 5,46 Ekskl.

Læs mere

Søtofte Vandværk - Generalforsamling 11. marts 2013

Søtofte Vandværk - Generalforsamling 11. marts 2013 Søtofte Vandværk, General forsamling 2013. Side 1 of 5 Søtofte Vandværk - Generalforsamling 11. marts 2013 Store Merløse Hallen REFERAT Formanden byder velkommen 1. Valg af dirigent a. Erik Bonde Pedersen

Læs mere

VEDTÆGT BOGØ VANDVÆRK

VEDTÆGT BOGØ VANDVÆRK LF Trykteam a s Telefon 54 60 13 87 VEDTÆGT for ANDELSSELSKABET BOGØ VANDVÆRK Regnskabet 15 Selskabets regnskabsår løber fra den 1. januar til den 31. december. Det årlige overskud, der måtte fremkomme

Læs mere

Ferritslev Vandværk. Til Kommunalbestyrelsen for Faaborg-Midtfyn Kommune

Ferritslev Vandværk. Til Kommunalbestyrelsen for Faaborg-Midtfyn Kommune Ferritslev Vandværk Administration Ådalen 27 5863 Ferritslev 6598 1905 Til Kommunalbestyrelsen for Faaborg-Midtfyn Kommune Hermed ansøges om lånegaranti overfor Kommunekredit for et lån på kr. 600.000,-

Læs mere

Foreløbig tilladelse til indvinding af grundvand til vask af sand-, sten- og grusmaterialer

Foreløbig tilladelse til indvinding af grundvand til vask af sand-, sten- og grusmaterialer Hans Martin Risgaard Højmark Skovbrynet 1 C 8960 Randers SØ Miljø og Teknik Miljø Laksetorvet 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 Direkte 1644 jan.hansen@randers.dk www.randers.dk 05-08-2015 / 13.02.01-K08-3-15

Læs mere

Fjellerad Vandværk I/S - Bestyrelsens årsberetning for 2008

Fjellerad Vandværk I/S - Bestyrelsens årsberetning for 2008 Fjellerad Vandværk I/S - Bestyrelsens årsberetning for 2008 Konstituering efter sidste generalforsamling Sidste år var der genvalg til Jesper og Svend Åge. Ved konstitueringen var der enighed om at alle

Læs mere

1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Anders Clemmensen som valgtes. Dirigenten redegjorde for at generalforsamlingen var lovligt indvarslet.

1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Anders Clemmensen som valgtes. Dirigenten redegjorde for at generalforsamlingen var lovligt indvarslet. Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 12. april 2016. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning om det forløbne år 3. Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse 4. Budget

Læs mere

1 Allested-Vejle Vandværk Andelsvandværk

1 Allested-Vejle Vandværk Andelsvandværk 1 Allested-Vejle Vandværk Andelsvandværk 2 2 Allested-Vejle Vandværk Allested-Vejle Vandværk Hjemmeside: http://www.allested-vejle-vand.dk Indvindingstilladelse Tilladelsesdato: 21. oktober 1992 og 10.

Læs mere

Birkerød Vandforsyning a.m.b.a.

Birkerød Vandforsyning a.m.b.a. Birkerød Vandforsyning a.m.b.a. Bestyrelsens Beretning for 2015 11. mar. 2016 Der har i 2015 været afholdt 6 bestyrelsesmøder. Af de åbne referater vil man kunne se, at årets bestyrelsesarbejde nærmest

Læs mere

Takstblad for Brobyværk Andelsvandværk

Takstblad for Brobyværk Andelsvandværk Driftsbidrag for perioden 1/10 2013 til 30/9 2014: Beløb Fast årlig afgift pr. ejendom/bolig/stikledning 675,00 Kubikmeter afgift 3,75 Afgift af ledningsført vand + bidrag til drikkevandsbeskyttelse 6,13

Læs mere

Lejre Vandråd. Repræsentantskabsmøde og bekendtgørelse om kvalitetssikring. 18. april 2013 Lejre Vandråd 1

Lejre Vandråd. Repræsentantskabsmøde og bekendtgørelse om kvalitetssikring. 18. april 2013 Lejre Vandråd 1 Lejre Vandråd Repræsentantskabsmøde og bekendtgørelse om kvalitetssikring 18. april 2013 Lejre Vandråd 1 Dagsorden 19.00 Der bydes velkommen 19.05 Repræsentantskabsmøde i henhold til dagsorden 19.50 Pause

Læs mere

ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK

ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK https://joerlundeoestvand.wordpress.com/ GENERALFORSAMLING 23. FEBRUAR 2016 DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLINGEN 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Lyngs Vandværk ligger Møllegade 33, Lyngs, 7790 Thyholm og har en indvindingstilladelse på 40.000 m³/år gældende til april 2020.

Lyngs Vandværk ligger Møllegade 33, Lyngs, 7790 Thyholm og har en indvindingstilladelse på 40.000 m³/år gældende til april 2020. Lyngs Vandværk Indvindingstilladelse Lyngs Vandværk ligger Møllegade 33, Lyngs, 7790 Thyholm og har en indvindingstilladelse på 40.000 m³/år gældende til april 2020. Organisationsform Vandværket er et

Læs mere

Vandforbrug Type Antal Forbrug m 3

Vandforbrug Type Antal Forbrug m 3 Vandværket Generelle data Lokalitet / JUP PlantID: 531-V02-20-0004 / 118041 Navn: Adresse: Løgumklostervej 20 Kontaktperson: Formand: Niels Chr. Schmidt, Løgumklostervej 32, Lovrup, 6780 Skærbæk Dato for

Læs mere

Regnskabsåret 2010 Blokhus Vandværk a.m.b.a. www.blokhusvand.dk

Regnskabsåret 2010 Blokhus Vandværk a.m.b.a. www.blokhusvand.dk Blokhus Vandværk Generalforsamling 2011 Regnskabsåret 2010 Blokhus Vandværk a.m.b.a. www.blokhusvand.dk Blokhus Vandværk a.m.b.a. indbyder hermed til ordinær generalforsamling på Restaurant Nordstjernen

Læs mere

Indkaldelse. Ordinær generalforsamling. tirsdag den 22. april 2008 kl. 19.00. i Restaurant Hønsehuset - Helsinge Hallerne

Indkaldelse. Ordinær generalforsamling. tirsdag den 22. april 2008 kl. 19.00. i Restaurant Hønsehuset - Helsinge Hallerne Indkaldelse Ordinær generalforsamling tirsdag den 22. april 2008 kl. 19.00 i Restaurant Hønsehuset - Helsinge Hallerne Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning fra bestyrelsen om selskabets virksomhed

Læs mere

Abildå Vandværk. Takster gældende for perioden 1/1 31/ :

Abildå Vandværk. Takster gældende for perioden 1/1 31/ : Abildå Vandværk Takster gældende for perioden 1/1 31/12 2016: Fast afgift pr. forbruger pr. år 700,- Pris pr. m3 vand udgør 3,- Afgift pr m3 ledningsført vand udgør 5,86 Afgift pr. m3 til drikkevandsbeskyttelse

Læs mere

Forbrugerpriser... 3. Tilslutning... 4-6. Øvrige ydelser... 6-7

Forbrugerpriser... 3. Tilslutning... 4-6. Øvrige ydelser... 6-7 Takster - Vand 2013 Indholdsfortegnelse Forbrugerpriser... 3 Grenaa Tilslutning... 4-6 Hovedanlægsbidrag Forsyningsledningsbidrag Etablering af stikledning Afbrydelser Øvrige ydelser... 6-7 Erstatningsmåler

Læs mere

Dagsorden Kontaktgruppemøder 2011 Sydøst området

Dagsorden Kontaktgruppemøder 2011 Sydøst området Dagsorden Kontaktgruppemøder 2011 Sydøst området 1. Orientering fra Vandmyndigheden (Lise) 2. Opfølgning på Vandforsyningsplan 2009-2020 (Louise) 3. Indsatsplanlægning og Grundvandsbeskyttelse Status på

Læs mere

Tilstandsrapport og status Allerup Vandværk

Tilstandsrapport og status Allerup Vandværk Holbæk Kommune, Teknik og Miljø Tilstandsrapport og status Allerup Vandværk Maj 2010 Holbæk Kommune Side 2 Indholdsfortegnelse 1. Indledning 2. Nøgledata for vandværket 3. Vandkvalitet 4. Indvindingsanlæg

Læs mere

Beretning til interessenterne på den ordinære generalforsamling den 25.03.2014

Beretning til interessenterne på den ordinære generalforsamling den 25.03.2014 Beretning til interessenterne på den ordinære generalforsamling den 25.03.2014 Præsentation af bestyrelsen. Bestyrelsen består af: John Lindgreen formand Nicolai Carneiro sekretær Jørgen Døssing bestyrelsesmedlem

Læs mere

Abildå Vandværk. Takster gældende for perioden 1/1 31/ :

Abildå Vandværk. Takster gældende for perioden 1/1 31/ : Abildå Vandværk Takster gældende for perioden 1/1 31/12 2017: Fast afgift pr. forbruger pr. år kr. 600,- excl. moms Pris pr. m3 vand udgør 3,- excl. moms Afgift pr. m3 ledningsført vand udgør 4,23 excl.

Læs mere

Beskrivelse af Sømarke Vandværk

Beskrivelse af Sømarke Vandværk Beskrivelse af Sømarke Vandværk Beskrivelse og historie Sømarke vandværk er et privatejet vandværk, organiseret som en forening. Vandværket er opført i 1976/1977 og er beliggende på Liselundvej 26, 4791

Læs mere

Vandforsyning. Vand 8,13 Grøn afgift til staten 6,25

Vandforsyning. Vand 8,13 Grøn afgift til staten 6,25 Takstblad 2008 for Almindelige forbrugerpriser Vandforsyning Vand, pr. m³ Vand 8,13 Grøn afgift til staten 6,25 Fast afgift pr. år efter målerstørrelse Qn 2,5 til boliger 731,00 Qn 6 973,00 Qn 10 1.947,00

Læs mere

Den 20. nov Ulkebøl forsamlingshus

Den 20. nov Ulkebøl forsamlingshus Den 20. nov. 2013 Ulkebøl forsamlingshus Program Indlæg fra DVN med titlen: Tilstandsrapport, evt. drøftelse indsatsplan samt kursus og ledelsessystem på og om eget vandværk Teknik & hygiejne samt bekendtgørelse

Læs mere

Vedtægter for BØLLING VANDVÆRK

Vedtægter for BØLLING VANDVÆRK Vedtægter for BØLLING VANDVÆRK INDHOLDSFORTEGNELSE Side 1 Navn og hjemsted... 2 2 Formål... 2 3 Medlemmer... 2 4 Medlemmernes rettigheder... 2 5 Medlemmernes forpligtigelser... 2 6 Udtræden af selskabet...

Læs mere

Aulum Vandværk a.m.b.a.

Aulum Vandværk a.m.b.a. Aulum Vandværk a.m.b.a. Takstblad pr 1. januar 2019 Driftsbidrag Fast årlig afgift pr. ejendom pr. boligenhed Målerafgift årlig pr. vandmåler Vandforbrug pr. m 3. Drikkevandsbidrag pr. m 3 Afgift af ledningsført

Læs mere

Tilstandsrapport og status Kvanløse Vandværk

Tilstandsrapport og status Kvanløse Vandværk Holbæk Kommune, Teknik og Miljø Tilstandsrapport og status Kvanløse Vandværk Maj 2010 Holbæk Kommune Side 2 Indholdsfortegnelse 1. Indledning 2. Nøgledata for vandværket 3. Vandkvalitet 4. Indvindingsanlæg

Læs mere

Skovsgaard Varmeværk Andelsselskab amba Poststrædet 28, Skovsgård, 9460 Brovst

Skovsgaard Varmeværk Andelsselskab amba Poststrædet 28, Skovsgård, 9460 Brovst Skovsgaard Varmeværk Andelsselskab amba Poststrædet 28, Skovsgård, 9460 Brovst 1 Generalforsamling onsdag den 20.11.2013, kl. 19,30 i Skovsgård Multihus Formandsberetning: Årets gang Vinteren blev mere

Læs mere

FOERLEV VANDVÆRK I/S GENERALFORSAMLING 19. MARTS 2019

FOERLEV VANDVÆRK I/S GENERALFORSAMLING 19. MARTS 2019 FOERLEV VANDVÆRK I/S GENERALFORSAMLING 19. MARTS 2019 DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT 2. BESTYRELSENS BERETNING 3. DET REVIDEREDE REGNSKAB FORELÆGGES TIL GODKENDELSE 4. BUDGET FOR DET KOMMENDE ÅR FORELÆGGES

Læs mere

Svendborg Kommune. Vandforsyningsplan 2010-2022

Svendborg Kommune. Vandforsyningsplan 2010-2022 Miljø og Teknik februar 2010 Svendborg Kommune Vandforsyningsplan 2010-2022 FORSLAG feb 2010 1 Indholdsfortegnelse Indledning... 4 Vandforsyningsplanen... 4 1. Mål... 6 1. God drikkevandskvalitet... 6

Læs mere

I/S HØVELTE VANDVÆRK REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Onsdag den 21. marts 2018 kl

I/S HØVELTE VANDVÆRK REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Onsdag den 21. marts 2018 kl I/S HØVELTE VANDVÆRK REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING Onsdag den 21. marts 2018 kl. 19.30 på KFUM's soldaterhjem, Hesselgårdsvej 29, 3460 Birkerød. 0. Indledning På bestyrelsens vegne har formand Bendt

Læs mere

information til værkets

information til værkets Vandværkets historie og traditionerne Klarups første fælles vandværk blev placeret på Septembervej, og var i drift frem til 1996, hvor det blev nedlagt på grund af forurening. I 1946 opførte man værket

Læs mere

Torkilstrup d. 25. marts TLV beretning for 2018

Torkilstrup d. 25. marts TLV beretning for 2018 Torkilstrup d. 25. marts 2019 TLV beretning for 2018 Indledning: 2018 har generelt været et godt år for vandværket. De vanskeligheder vi tidligere havde med ammonium og nitrit i drikkevandet har vi ikke

Læs mere

Tilladelse til midlertidig opsætning af mobilt UV-behandlingsanlæg på Fårup Vandværk

Tilladelse til midlertidig opsætning af mobilt UV-behandlingsanlæg på Fårup Vandværk RANDERS SPILDEVAND A/S v/ Leif Arent Christiansen Tørvebryggen 12 8900 Randers C Att.: lech@randersspildevand.dk Miljø og Teknik Natur og Miljø Laksetorvet 1 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 Direkte

Læs mere

Humlum Vandværk ligger Vesterbrogade 33A, Humlum, 7600 Struer og har en indvindingstilladelse på 110.000 m³/år gældende til august 2015.

Humlum Vandværk ligger Vesterbrogade 33A, Humlum, 7600 Struer og har en indvindingstilladelse på 110.000 m³/år gældende til august 2015. Humlum Vandværk Indvindingstilladelse Humlum Vandværk ligger Vesterbrogade 33A, Humlum, 7600 Struer og har en indvindingstilladelse på 110.000 m³/år gældende til august 2015. Organisationsform Vandværket

Læs mere

ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK. https://joerlundeoestvand.wordpress.com/

ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK. https://joerlundeoestvand.wordpress.com/ ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK https://joerlundeoestvand.wordpress.com/ GENERALFORSAMLING 25. FEBRUAR 2017 DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLINGEN 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, søndag, den 7. april 2014 kl. 13:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden:

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, søndag, den 7. april 2014 kl. 13:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: Vallensbæk Strands Vandforsyning, amba. Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, søndag, den 7. april 2014 kl. 13:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Vedtægter. for Helsinge vandværk S.M.B.A.

Vedtægter. for Helsinge vandværk S.M.B.A. Vedtægter for Helsinge vandværk S.M.B.A. Side 1 af 11 1. 1.1 Selskabets navn er Helsinge Vandværk s.m.b.a. 1.2 Selskabet er et selskab med begrænset ansvar. 2. 2.1 Selskabets hjemsted er Helsinge Kommune.

Læs mere

I/S HØVELTE VANDVÆRK. Referat fra generalforsamlingen den 23. marts 2004

I/S HØVELTE VANDVÆRK. Referat fra generalforsamlingen den 23. marts 2004 I/S HØVELTE VANDVÆRK Referat fra generalforsamlingen den 23. marts 2004 Generalforsamlingen var indkaldt med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning 3. Det reviderede regnskab

Læs mere

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 12. oktober 2015 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden:

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 12. oktober 2015 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: Vallensbæk Strands Vandforsyning, amba. Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 12. oktober 2015 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Vedtægter for Hashøj Vandforsyning Vest I/S

Vedtægter for Hashøj Vandforsyning Vest I/S Vedtægter for Hashøj Vandforsyning Vest I/S 1 INTERESSENTSKABSKONTRAKT Følgende interessentskabsaftale om oprettelse og drift af et fælles vandforsyningsanlæg indgås herved mellem undertegnede vandværker:

Læs mere

Søtofte Vandværk - Generalforsamling 12. marts 2012

Søtofte Vandværk - Generalforsamling 12. marts 2012 Søtofte Vandværk, General forsamling 2012. Side 1 of 5 Søtofte Vandværk - Generalforsamling 12. marts 2012 Store Merløse Hallen REFERAT 1. Valg af dirigent a. Kenth Poulsen blev valgt til ordstyrer b.

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

På vegne af bestyrelsen aflægges hermed beretning for perioden siden sidste generalforsamling - oktober 2014 til oktober 2015.

På vegne af bestyrelsen aflægges hermed beretning for perioden siden sidste generalforsamling - oktober 2014 til oktober 2015. FEJRUP STRAND VANDVÆRK A.M.B.A GENERALFORSAMLING 11.10.2015 BESTYRELSENS BERETNING REGNSKABSÅR 01.05.2014 30.04.2015 Bestyrelses år 13.10.2014 11.10.2015 Velkommen til alle fremmødte medlemmer af vandværket.

Læs mere

2 Indledende tanker omkring organisering af sikkerhedsforsyning

2 Indledende tanker omkring organisering af sikkerhedsforsyning Referat Dato: 28-04-2011 Sagsnr.: 2010-9032 Dok. nr.: 2011-107333 Direkte telefon: 9931 9465 Initialer: LHK Aalborg Forsyning Administration Stigsborg Brygge 5 Postboks 222 9400 Nørresundby Vandforsyningsplanlægning

Læs mere

Vallensbæk Strands Vandforsyning amba

Vallensbæk Strands Vandforsyning amba Vallensbæk Strands Vandforsyning amba Årsrapport 2008 CVR.nr. 37 06 96 12 Kalvebod Brygge 45, DK-1560 København V. Tlf.: (+45) 3338 9800, Fax: (+45) 3338 9801 e-mail: copenhagen@rsmplus.dk, wwwrsmplus.dk

Læs mere

Andelsselskabet. Torkilstrup-Lillebrænde. Vandværk

Andelsselskabet. Torkilstrup-Lillebrænde. Vandværk Andelsselskabet Torkilstrup-Lillebrænde Vandværk Beretning 2016 2015 har været et godt år for Torkilstrup-Lillebrænde Vandværk. Med meget få afbrydelser har vi kunnet levere den mængde vand, vi skulle.

Læs mere

Foreningen Esrum Vandværk a.m.b.a. Resultatopgørelse for perioden 1/1 2005-31/12 2005

Foreningen Esrum Vandværk a.m.b.a. Resultatopgørelse for perioden 1/1 2005-31/12 2005 Foreningen Esrum Vandværk a.m.b.a. Resultatopgørelse for perioden 1/1 2005-31/12 2005 Balance pr. 31/12 2005 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Anvendt regnskabspraksis Side 3 Påtegning bestyrelsen 4 Revisionspåtegning

Læs mere

Strib Vandværk generalforsamling 2016 Beretning:

Strib Vandværk generalforsamling 2016 Beretning: Strib Vandværk generalforsamling 2016 Beretning: Efter generalforsamlingen i 2015 konstituerede bestyrelsen sig med Anton som formand, Jan som næstformand, Palle som kasserer, Erik som sekretær. De øvrige

Læs mere

Udkast. Almindelige Leveringsbestemmelser for vand. Hvidovre Forsyning

Udkast. Almindelige Leveringsbestemmelser for vand. Hvidovre Forsyning BilagKB_110426_pkt.17_02 Udkast Almindelige Leveringsbestemmelser for vand Hvidovre Forsyning 2011 Side 1 Indholdsfortegnelse: 1. Indledende bestemmelser... 3 2. Definitioner og grundlæggende bestemmelser...

Læs mere

2010 and Takster - V

2010 and Takster - V Takster - Vand 2010 Indholdsfortegnelse Forbrugerpriser... 3 Grenaa Anholt Tilslutning... 4-6 Bymæssig bebyggelse (Zone 1) Landzone (Zone 2) Hele Anholt er udlagt som landzone Etablering af stikledning

Læs mere

KØBSTILBUD. Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse:

KØBSTILBUD. Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse: KØBSTILBUD Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse: Tilbyder herved, for det anført bud, at købe èn af nedenstående parcelhusgrunde, i den prioriteringsorden De anfører. 1 er 1. prioritet, 2 er 2. prioritet

Læs mere

Gammelsø Vandværk. Beskrivelse og historie. Grundvandsbeskyttelse

Gammelsø Vandværk. Beskrivelse og historie. Grundvandsbeskyttelse Gammelsø Vandværk Beskrivelse og historie Gammelsø Vandværk er et privat ejet A.M.B.A. beliggende Æbelnæsvej 12a, matrikelnr. 2x Æbelnæs By, Damsholte. Vandværket er opført i 1979, men ombygget og renoveret

Læs mere

TILSYNSRAPPORT. Oxby Ho Vandværk. Hygiejnekursus Ja Driftskursus Ja

TILSYNSRAPPORT. Oxby Ho Vandværk. Hygiejnekursus Ja Driftskursus Ja TILSYNSRAPPORT Oxby Ho Vandværk Kontaktoplysninger på tilsynsførende: Navn: Hardy Skov E-mail: hask@varde.dk Telefon: 79 94 74 60 Sags nr. 11/1583 Dok. nr. 127918/14 Dato for sidste tilsyn: 30. 08. 2011

Læs mere

Andelsselskabet Torkilstrup-Lillebrænde Vandværk

Andelsselskabet Torkilstrup-Lillebrænde Vandværk 2010 - Information fra Torkilstrup- Lillebrænde (T- LV) Lillebrændevej 58 (ifølge drikkevandsbekendtgørelse 871-2001 30) Regnskabet For første gang i T- LVs levetid har vi i år underskud på driftsregnskabet.

Læs mere