KØBENHAVNS DØVES IDRÆTSFORENING DØVANIA

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KØBENHAVNS DØVES IDRÆTSFORENING DØVANIA"

Transkript

1 KØBENHAVNS DØVES IDRÆTSFORENING DØVANIA BROHUSGADE 17, 1.TV STIFTET 9. JUNI KØBENHAVN N MAIL: BESTYRELSE@DOVANIA.DK Referat af generalforsamling d.28/ Formand Mikkel Pedersen (MP) byder velkommen. Inden dagsordnen påbegyndes, skal der deles priser ud. Årets fund: Gopika Pararajasingam (GP) præsenterer: Personen, der får prisen er medlem af damefodboldafdelingen. Hun har udviklet sig meget gennem de sidste 6 år og har lavet flotte præstationer for klubben. Prisen går til: Mie Pluzek. Årets Døvania: MP præsenterer: Den person, der får Årets Døvania, er medlem af en afdeling, der har været meget stille i lang tid. Men pludselig har afdelingen udviklet sig meget lynets hast og har tiltrukket flere nye medlemmer. Dette skyldes specielt ham, som vi kårer til Årets Døvania, på grund af hans engagement og initiativrighed. Prisen går til: Jesper Søndergaard. Jesper takker for prisen, men bemærker, at han aldrig havde kunnet udvikle afdelingen alene, så der er mange aktive medlemmer, der også skal takkes. Årets leder: GP præsenterer: Vi har i bestyrelsen diskuteret, hvem af udvalgslederne der har gjort det ekstra godt og har været specielt initiativrig. Alle lederne har jo gjort det godt, så vi var på jagt efter én, der har været specielt god til at motivere og aktivere. Vi er blevet enige om, at den person, prisen går til, netop har været en sådan leder. Prisen går til: Jonas Andersson. Æresmedlem: Ib præsenterer: Denne person var tidligere en meget talentfuld badmintonspiller og har også tidligere været meget aktiv i det, der nu hedder DDI. Personen var også med i det vi kalder for det sorte år, 1983, men tog teten i bestyrelsen og var med til at føre Døvania videre. Personen har også været engageret i bowling i 35 år og

2 har været meget aktiv og medvirkende til mange stævner og turneringer. Personen har også været med til at få børn og unge på Kastelsvejskolen til at blive interesseret i bowling. Bowlingafdelingen er tidligere blevet kåret som årets hold, bl.a. på grund af denne person og personen er også selv blevet kåret som årets leder. Personen er altid meget hjælpsom, uanset hvad det drejer sig om. I år fylder hun 70 år, men er stadig aktiv i bowlingafdelingen. Titlen som æresmedlem går til: Elly Noormagi Elly siger tak for titlen som æresmedlem, hun er meget overrasket og havde slet ikke forventet noget sådant. Hun fortæller, at hun bliver ved med at være aktiv og ikke har lyst til at stoppe med at bowle! Men nu er hun desværre skadet, så hun må holde en pause, men hun er sikker på, at hun vil blive ved med at bowle til hun bliver 90! Dagsorden: MP byder endnu engang velkommen, specielt til æresmedlemmerne og til repræsentanten for DDI. 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Lea Hyldstrup LH er valgt 2. Valg af referent Bestyrelsen foreslår Tinne Lund og Julie Faustrup som bisidder TL og JF er valgt 3. Valg af 2 stemmetællere Ib Steen Hansen og Anne Roslyng er valgt 26 medlemmer er til stede. To forskellige muligheder for, hvornår noget er vedtaget. Er der tale om forslag til ændringer af vedtægter eller lignende, skal det vedtages med mindst to tredjedeles flertal. Er der derimod tale om andre beslutninger, skal der blot være simpelt flertal. Punktet evt. var ikke på den oprindelige dagsorden, så det skal godkendes. Punktet er godkendt som punkt. LH gennemgår reglerne for generalforsamling med hensyn til frister. Alle regler er overholdt, undtagen reglen om at årsregnskabet skal lægges ud til medlemmerne senest to uger før generalforsamlingen. Det var forsinket med 4 dage. Ifølge vedtægterne skal medlemmerne på generalforsamlingen godkende dette, for at bestyrelsen kan fortsætte. Der er dog flertal for at acceptere forsinkelsen.

3 LH bemærker, at normalt stemmer vi ved håndsoprækning, men hvis bare et enkelt medlem vil have skjult afstemning, skal det gennemføres sådan. 4. Årsberetningerne godkendes Alle årsberetninger skal godkendes af medlemmerne på generalforsamlingen. MP begynder: I 2011 havde vi problemer med årsregnskabet, hvilket skabte en del forvirring. Nogle oplysninger var gået tabt i overgangen mellem de to bestyrelser, og derfor kom der rod i sagerne. MP ønsker, at der skal være en bedre overgang for fremtiden, når der vælges en ny bestyrelse. Bestyrelsen har deltaget i et kursus om, hvordan man skal planlægge større arrangementer, og det fik vi meget ud af. Derfor håber vi også at kunne gennemføre et jubilæum for Døvania i Vi har også arrangeret flere nye ting under motionistafdelingen, fx zumba, som har været en succes, men vi vil gerne se flere deltagere til den slags fremover. LH: Alle udvalgsledernes årsberetninger ligger på hjemmesiden. Hvis nogen har kommentarer, kan de fremsætte dem nu. Ib Steen Hansen: Spørger efter, hvad der er blevet af BUM. Man kan ikke se noget om afdelingen på hjemmesiden, og vil gerne høre, hvad udviklingen er i denne afdeling. GP fortæller, at BUM som afdeling blev nedlagt i 2009 pga. for få medlemmer. Derfor har vi prøvet at starte et andet tilbud op, nemlig DJM. Det blev afholdt første gang i 2010 med hjælp fra DDI og blev også gennemført i Der var der tilmeldte måske pga. at vi havde hævet alderen for deltagelse til år i forhold til den tidligere BUM-afdeling, så det var egentlig en succes. Men i år (2012) var der 0 tilmeldte, måske fordi vi ikke var gode nok til at reklamere for arrangementet. Vi håber at det kan gennemgøres næste år. Ole Faustrup: Bemærker, at klubberne er mest fokuseret på den gruppe af de unge, der går i skole. Men nogle er faktisk færdige med at gå i skole, så måske skal vi have mere fokus på dem fremover og forsøge at få fat i dem også. Ud over dette er der ingen kommentarer. Årsberetningerne er godkendt. 5. Årsregnskabet forelægges til godkendelse LH: Nu er der mulighed for, at medlemmerne kan kommentere på årsregnskabet. Men først vil Søren Visholm (SV) gennemgå årsrapporten. SV: Vi kan med glæde sige, at der i år (2011), er overskud. Det var der ikke i 2010, så det er dejligt. Kontingentbetalinger har ikke været så fremragende, men hvis man ser tilbage på de foregående år har niveauet været det samme. Vi håber at det bliver bedre fremover. Mht. sponsorater, så har 1866 ikke betalt deres sponsorat. De mangler at betale kr. Vi skal have et møde med dem om evt. forlængelse af sponsoraftalen. Der er en post, der hedder andre tilskud, der sidste år var på 0, men i år er på Det er fordi vi har fået mulighed for at få et tilskud fra noget, der hedder elite gaming.

4 Vi er glade for at se, at resultatet fra 2010 og 2011 er nogenlunde ens, for vores FOS tilskud og 44 tilskud er gennem årene blevet mindre og mindre men alligevel holder vi os oven vande. Det var generelt for hele årsregnskabet, men hvis vi går ned i specifikationerne: Vi har købt en ekstra bærbar til kontoret. Til gengæld har vi brugt færre penge på andre ting, fx var der jo rod med regnskabet sidste år, hvilket der ikke har været i år, så det har betydet meget færre udgifter til revisorer osv. De enkelte afdelinger: Ved sidste generalforsamling har vi lovet at FOS-tilskud og 44-tilskud skulle med i regnskabet under de individuelle afdelinger, så det er de i år. Der er blevet ansat flere trænere i år, så det har medført ekstra udgifter til deres løn. Førhen har det været mest frivillige trænere, men folk har ikke overskud til at lægge det arbejde i det mere, så derfor har vi ansat flere trænere med løn. Vi er gået op på indtægtssiden det skyldes bl.a. afdelinger som badminton, der har udviklet sig meget den sidste tid og der er kommet flere nye medlemmer til afdelingen. Der er til gengæld også kommet lidt flere udgifter pga. konkurrencer og dertilhørende transport. BUM: Er på, selv om der ikke har været aktivitet. Der er overskud, fordi de fik et tilskud. Fodbold: Er vores største afdeling, som derfor også har mange udgifter til trænere osv. Bl.a. fordi de har mange forskellige hold. Dermed bliver deres udgifter også højere. Damefodbold: En fejl fra sidste år er blevet rettet, så i år er der overskud. Oldboys: Der har været meget lidt aktivitet, derfor er afdelingen blevet lagt på hylden. Håndbold: også lagt på hylden. Orientering: Har et lille underskud, men de har også deltaget i mange konkurrencer, der har været dyre for afdelingen. Skydning: Er også lagt på hylden Ski: Der har været arrangeret skiture hvert andet år i den sidste årrække. Der har været snak om at tage til Canada næste år, men der er måske ikke råd, da overskuddet i afdelingen er beskedent. Volley: Der er ikke så meget at berette. Hovedkassen: Motionistkontingenterne ligger under uspecificerede kontingenter. Der er en større udgift i forbindelse med betaling af DDI-licens. Det skyldes, at vi ved en fejl ikke havde betalt i 2010, derfor blev det til en dobbeltudgift i 2011.

5 Knud Søndergaard, folkevalgt revisor beretter: Vi har flere bemærkninger til årsregnskabet. Vores opgave er som bekendt at kontrollere bilagene. Det er altid en udfordring at tjekke bilagene i forbindelse med internationale konkurrencer. Det kan være svært at vurdere, om der er nok beviser i form at kvitteringer osv. Det ville være bedre, hvis udbetalingerne til dækning af spillernes udgifter i forbindelse med internationale konkurrencer foregik gennem DDI. Det er altid svært at dokumentere, om pengene rent faktisk går til rejsen eller om de bare havner i spillernes egen lomme, for vi kan ikke kontrollere, om spillerne rent faktisk har deltaget i VM eller ej. De folkevalgte revisorer mener, at bestyrelsen skal stramme op på procedurerne i forhold til godkendelser. Ved den post, der hedder internationale stævner er der en udgift på kr. De folkevalgte revisorer mener, at denne post skal under de respektive afdelinger, så der er bedre styr på det hele. SV: Er enig med Knud om at nogle ting skal strammes op. Efter revisorernes kommentarer har SV og AK gennemgået regnskabet igen og sørget for, at der er tilstrækkelig dokumentation for udgifterne. Nu ved AK også hvordan det skal gøres til næste gang. Bemærker, at nogle bilag simpelthen er gået tabt. Jonas: har bemærkning til side 6. Der er et overskud på 1 kr. for telefon og internet hvad er nu det?? SV ved faktisk ikke hvorfor denne post er der, men der var nogle småbeløb på under en kr. som revisorerne ikke bare kunne undlade at tage med. Derfor blev beløbet på 1kr. Det var for nogle gebyrer eller lign. Det må være en tastefejl, at der står +, det burde være -. Ole: Har en bemærkning til side 14 i forbindelse med posten andre tilskud : DDI har udbetalt et tilskud til Døvania og er sikker på, at der var tale om kr. i Derfor blev Ole noget overrasket over at se et beløb, der hedder kr. under denne post. Der var noget snak om elite gaming, men Ole vil gerne have en forklaring på, hvordan dette beløb er fremkommet og hvad de penge er blevet brugt til. MP forklarer, at hele beløbet stammer fra elite gaming. Elite gaming er et tilskud der bruges som saltvandsindsprøjtning til skrantende klubber. Vi har brugt nogle af pengene på at arrangere zumba, og desuden vil vi gerne udvikle en ny hjemmeside, så det regner vi også med, at nogle af pengene skal gå til. Elly: Har oplevet som kasserer for bowlingafdelingen nogle problemer i forhold til kontingenter: Dels kan man ikke se, hvem der har betalt og hvem der ikke har og dels er der nogle medlemmer, der aldrig har fået en opkrævning. Hun håber på, at der bliver strammet op på det fremover. MP svarer Knud: Det vil være lidt problematisk, hvis der skal til at foregå tilskud til medlemmerne gennem DDI. Det virker underligt, hvis DDI skal til at søge Døvanias kasse om tilskud for at kunne give det videre til medlemmerne. Så er det bedre at give medlemmerne tilskud direkte.

6 Knud: Problemet er, at vi ikke kan tjekke hvem der rent faktisk har deltaget i VM. Så har vi måske bare betalt spilleren en masse penge, men så er de i virkeligheden slet ikke blevet brugt til formålet. Det kan DDI bedre kontrollere. SV: Kommer i tanker om, at der i forbindelse med julefrokosten er blevet glemt en indtægt på 7000 kr. til volleyafdelingen. Den har AK lovet at sætte på næste års regnskab. SV bemærker i øvrigt, at AK har været en god hjælp i forbindelse med regnskabet i år og det ser ud som om AK vil kunne gøre det bedre end SV fremover. Afstemning om årsregnskabet: Regnskabet er godkendt med 100% flertal. 6. Behandling af indkomne forslag Bestyrelsen har 2 nye forslag: - Forslag, der ønskes taget op på generalforsamlingen, skal fremsendes til bestyrelsen 2 uger før (i stedet for 4, som der står i de nuværende vedtægter). LH bemærker, at der skal være to tredjedeles flertal, hvis det skal gennemføres. Forslaget er vedtaget. - Dato og årstal for ændring af vedtægter ændres til dags dato. Bestyrelsen foreslår kun at skrive den sidste nye revidering på vedtægterne. Ib foreslår at den lange beskrivelse af navne på klubber, der er blevet indlemmet i Døvania, bare bliver slettet også. LH bemærker, at dette principielt er et nyt forslag. Elly foreslår at der blot kommer til at stå, hvornår vedtægterne er revideret og ikke mere. Resten vil jo stå i referatet fra generalforsamlingen. Ole: Man kan godt ændre vedtægterne på en anden måde end den af bestyrelsen foreslåede, for nu ved vi jo, at dette punkt under alle omstændigheder bliver ændret, og det er medlemmerne, der i sidste ende bestemmer. I øvrigt er Ole enig med Elly. Jørgen Jørgensen: Der skal måske i stedet markeres, at vedtægterne sidst er revideret på den dato. Det er jo ikke alle punkterne, der er blevet vedtaget i dag. Knud: Enig med Elly der er ikke nogen grund til at have navne med, der ikke eksisterer længere. Julie: Har en bemærkning til Jørgen: Det er ikke nødvendigt at skrive, at den sidst er blevet revideret dér, da man jo kan se i referaterne, hvad der er blevet ændret. LH opsummerer: Der er 2 forskellige forslag fra medlemmerne: 1. Uden den lange beskrivelse af navne (Ellys forslag)

7 2. Bestyrelsens forslag LH udtrykker tvivl om proceduren i forhold til afstemning om de to forslag. Enighed om at starte med at stemme om bestyrelsens forslag. Hvis det ikke vedtages, så stemmes om det andet. Knud informerer om, at reglerne er sådan, at medlemmernes forslag skal stemmes om først. Hvis det vedtages, bortfalder bestyrelsens forslag automatisk. Hvis det ikke vedtages, kan der stemmes om bestyrelsens forslag bagefter. Først skal der stemmes om, om vi vil stemme om det nye forslag. Diskussion om, hvordan det hele skal foregå. Jørgen: Der er tale om henholdsvis et forslag og et ændringsforslag. Hvis ændringsforslaget bliver vedtaget, bortfalder bestyrelsens forslag automatisk. Anders: Foreslår, at hvis vi stemmer om ændringsforslaget, og der er over 2/3 flertal, så er det vedtaget og bestyrelsens forslag bortfalder. Ellys ændringsforslag vedtaget med over 2/3 flertal. Derfor er bestyrelsens forslag bortfaldet. De nye vedtægter lyder som følger: 11.2 Nærværende love er vedtaget på generalforsamling d.28. april Forslag om at nedlægge håndbold- og skytteafdelingen. LH: Vi har faktisk allerede besluttet at nedlægge disse afdelinger, men da det uheldigvis ikke kom med i referatet, er vi nødt til at stemme om det igen, så det kan gøres officielt. MP bemærker, at det er for revisorernes skyld, så de kan se, at de pågældende afdelinger ikke længere skal med i regnskabet. Forslaget er vedtaget med over 2/3 flertal. 7. Valg af bestyrelse a. Formand (lige år) Mikkel Pedersen på genvalg MP vil gerne genopstille. Ingen stiller op imod ham, så han er dermed genvalgt. b. Kasserer (ulige år) Andre Kobberholm (AK) ikke på valg. Vil gerne fortsætte. c. En repræsentant (hvert år) Gopika Pararajasingam på genvalg GP vil gerne genopstille. Ingen stiller op imod hende. Hun er hermed genvalgt. d. To suppleanter (hvert år) Victor Thystrup på genvalg LH spørger efter, om nogen har lyst til at stille op som suppleant? VT forklarer, hvad opgaven går ud på.

8 VT genopstiller og er valgt. Til andensuppleant har valgkomiteen foreslået: Jonas og Kasper. Da VT er genvalgt, betyder det, at der er kampvalg mellem de to andre kandidater. De to kandidater får mulighed for at fortælle lidt om sig selv. Jonas fortæller, at han har lavet meget organisationsarbejde og har også været volleyleder. Nu er han det ikke mere og vil gerne kanaliserer sine kræfter over i bestyrelsen i stedet. Kasper vil gerne være medlem af bestyrelsen, fordi det er spændende at få indblik i deres arbejde. Det handler ikke så meget om at få stemmeret, som om at aflaste bestyrelsen med nogle arbejdsopgaver. Så er der spørgerunde. Først spørgsmål til Jonas. MP vil gerne spørge, hvor meget han regner med at deltage i møder osv. Jonas: Regner ikke med at komme hver gang. Han vil gerne hjælpe lidt med praktiske opgaver, men har også private ting at tage sig af. Christina spørger til, hvad han selv mener er hans styrke og hvad han mener, at han kan bidrage med til Døvania? Jonas svarer, at han er villig til at påtage sig ansvaret for praktiske ting. Hans svaghed er dog på dansksiden. Lulu efterspørger, om hvad hans erfaring på området er? Jonas svarer, at han har meget erfaring med bestyrelsesarbejde, fx har han siddet i bestyrelsen hos Absalon. Derefter er der spørgsmål til Kasper: MP spørger, hvor meget han regner med at deltage i møder osv. Kasper svarer, at han lige pt har meget tid, så han føler, at der er overskud til at være engageret. Han har dog ingen erfaring med bestyrelsesarbejde, men vil meget gerne finde ud af hvad det handler om! Christina spørger til, hvad han selv mener er hans styrke og hvad han mener, at han kan bidrage med til Døvania? Kasper svarer, at han i hvert fald har meget tid og så er han god til dansk, så han kan skrive, hvis der er brug for det. Lulu spørger, om han har erfaring på området? Kasper må svare nej. LH bemærker, at et medlem har bedt om, at der ikke fortælles, hvor mange stemmer de respektive kandidater har fået, kun hvem der har vundet. Efter stemmeoptællingen er resultatet, at Kasper er valgt som 2.suppleant. 8. Præsentation LH beder stemmetællerne om at opdatere, hvor mange medlemmer, der er til stede. Nu er der 22 medlemmer til stede.

9 MP, formand præsenterer sig selv: Han er 24 år, studerer til fysioterapeut, og er færdig i GP, bestyrelsesmedlem, præsenterer sig selv: Hun er lige begyndt på aftenskole, så det er rart med nye hænder i bestyrelsen. Hun arbejder til dagligt på Kastelsvejskolen som vikar. Hun vil gerne bruge sit arbejde i bestyrelsen til bl.a. at planlægge flere ting for motionisterne. Men der skal være nok tilmeldte. Vi har besluttet, at der skal være min.10 tilmeldte til vores aktiviteter. Indtil videre har det ikke set så godt ud på den front, men vi håber det bliver bedre efter sommer. AK, kasserer fortæller om sig selv: Han har meget tid lige i øjeblikket, fordi han har orlov. VT, førstesuppleant fortæller om sig selv: Han er 21 år gammel, studerer arkitektur og er medlem af volley-afdelingen. Kasper, andensuppleant, fortæller om sig selv: Lige nu tager han HF som enkeltfag, så derfor har han meget tid lige i øjeblikket. Udvalgslederne præsenterer sig: Gert, dykning: er 55 år, uddannet som finmekaniker, men arbejder som maskinarbejder. Har været leder af dykning i mange år. Han arbejder for at arrangere flere udlandsrejser for dykkerafdelingen. Lulu, volley: er 23 år gammel og meget interesseret i sport. Hun studerer til fysioterapeut. 9. Valg af 2 revisorer (hvert år) Nuværende folkevalgte revisorer: - Knud Søndergaard - genvalgt - Bo hårdell ønsker ikke at genopstille Ib foreslår, at Erik Geisler flytter op som revisor i stedet for revisorsuppleant. Medlemmerne på generalforsamlingen accepterer forslaget, så Erik Geisler er valgt. 10. Valg af 1 revisorsuppleant (hvert år) Nuværende: - Erik Geisler valgt som revisor, derfor skal der vælges en ny. Ingen melder sig. LH foreslår at give bestyrelsen fuldmagt til at finde én. Forslaget er godkendt. 11. Valg af valgkomite (hvert år) Nuværende: - Rune Andersson - Veronica Badica - Simone Julie Jacobsen Kun Rune har lyst til at fortsætte. Resten skal findes. MP foreslår Christina. Medlemmerne på generalforsamlingen accepterer forslaget, Christina er valgt.

10 LH foreslår, at Rune og Christina finder det tredje medlem. Det skal helst være en person med en lidt anden vennekreds, så det gør det nemmere for dem at finde kandidater. 12. Evt. AK: Har hørt rygter om, at nogen er interesseret i floorball. Hvis dette er rigtigt, kan man henvende sig til bestyrelsen, og så kan vi starte nogle aktiviteter op og måske på sigt oprette en ny afdeling. Det samme gælder andre nye sportsgrene. Man kan opfordre til at det bliver en aktivitet under motionist. GP: Forespørger, om nogen interesseret i at købe trøjer med Døvania-logo på. Hvis man er, så kan man henvende sig til bestyrelsen. Knud spørger til aktiviteten zumba: Hans kone har været med til det nogle gange, men er det kun for kvinder, eller kan mænd også deltage? GP: Svarer, at det er for alle, der har lyst. Opfordrer Knud til at deltage næste gang. Lulu spørger til, om der er musik til zumba? GP svarer bekræftende. Ole: Har været medlem af Døvania i 47 år og er stadig meget glad for at være medlem. Som repræsentant for DDI udtrykker han, at der er en flot aktivitet i Døvania. Og både bestyrelsen og alle udvalgsledere gør et godt stykke arbejde. Ib: Arbejder frivilligt på lokalhistorisk arkiv på 5.sal. Der er masser af billeder og spændende historier om Døvania, så hvis man har lyst, kan man komme op og kigge på det. Erik: Efterspørger referater fra bestyrelsesmøderne. MP siger, at bestyrelsen fremover til lægge dem på hjemmesiden. Bestyrelsen vil gerne slutte af med at takke de frivillige med nogle små gaver: Tak til Lea for at hun påtog sig opgaven som dirigent. Tak til Julie for at hun ville være bisidder.

Generalforsamlingen søndag den 5. oktober 2014

Generalforsamlingen søndag den 5. oktober 2014 KØBENHAVNS DØVES IDRÆTSFORENING DØVANIA BROHUSGADE 17, 5.TV STIFTET 9. JUNI 1904 2200 KØBENHAVN N MAIL: BESTYRELSE@DOVANIA.DK Generalforsamlingen søndag den 5. oktober 2014 Generalforsamlingen i festsalen

Læs mere

Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT)

Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT) Referat af bestyrelsesmøde 11/3-2015 Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT) Fraværende: Søren B. Sparre (arbejde), Jonas Andersson

Læs mere

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med:

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med: Ølstykke tennisklub - generalforsamling 2011 Sted: I hallen Dato: 31/03-11 Tidspunkt: 19.30 Deltagere fra bestyrelsen: Steen Seitner, Flemming Adriansen, Jørn Østergren, Flemming Scheuer- Larsen, Torben

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Referat, Generalforsamling i Pirates Support 30/9 2013. indkaldt. Stemmetæller Tina Thingaard og Andreas Olsen

Referat, Generalforsamling i Pirates Support 30/9 2013. indkaldt. Stemmetæller Tina Thingaard og Andreas Olsen Referat, Generalforsamling i Pirates Support 30/9 2013 1. Thomas Milverts vælges som dirigent. Generalforsamlingen er rettidigt indkaldt 2. Referant Anne Larsen Stemmetæller Tina Thingaard og Andreas Olsen

Læs mere

Vedtægter for fotorammenviborg.dk

Vedtægter for fotorammenviborg.dk Vedtægter for fotorammenviborg.dk Generelt: 1 Klubbens navn er fotorammenviborg.dk og er stiftet d. 16. januar 2012 2 Klubbens formål er at udvikle medlemmernes evner og interesse for fotografi. Klubben

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

Københavns Døves Idrætsforening Døvania Årsregnskab for 2015

Københavns Døves Idrætsforening Døvania Årsregnskab for 2015 Københavns Døves Idrætsforening Døvania Årsregnskab for 2015 Resultatopgørelse 2015 2014 Note: Indtægter: 1 Hovedforeningen 170.599,83 133.888,69 2 Badminton 5.425,00 8.766,00 3 Bowling 22.971,50 23.947,80

Læs mere

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Kapitel 1: Generelt 1 Stk. 1 Foreningens navn er pr. 1/3 2003 Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København, i daglig tale. Stk. 2

Læs mere

Referat af Generalforsamling februar 2013

Referat af Generalforsamling februar 2013 Referat af Generalforsamling februar 2013 Formanden Jesper Jensen bød velkommen til Trinords medlemmer der var fremmødt til årets generealforsamling. 1. Valg af dirigent og referent Formanden orienterede

Læs mere

Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer

Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer Referat af generalforsamlingen den 19. november 2015 Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer 1. Valg af dirigent Johnny Eriksen

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

AVIATOR Aalborg Svæveflyveklub Forhandlingsprotokol dokument 0132

AVIATOR Aalborg Svæveflyveklub Forhandlingsprotokol dokument 0132 Referat fra ordinær generalforsamling, 12. marts 2011 på EKVH kl. 10:00. Side 1 af 5 Erik Nørskov byder velkommen til generalforsamling. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Frank Sandeløv. Valgt

Læs mere

Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam.

Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam. Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam. Dagsorden var: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af: a. Referent. b. 2 stemmetællere. 3. Formandens beretning. 4. Kassereren fremlægger det

Læs mere

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Kapitel 1: Generelt 1 Stk. 1 Foreningens navn er pr. 1/3 2003 Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København, i daglig tale. Stk. 2

Læs mere

B E S L U T N I N G S R E F E R A T

B E S L U T N I N G S R E F E R A T B E S L U T N I N G S R E F E R A T AF ORDINÆR GENERALFORSAMLINGI NØRAGERSMINDE ANTENNEFORENING ONSDAG D. 22. MAJ 2007, NØRAGERSMINDECENTRET, LADEN. Formanden åbner generalforsamlingen, med en velkomst

Læs mere

Vedtægter for Østsalling Idrætsforening

Vedtægter for Østsalling Idrætsforening Vedtægter for Østsalling Idrætsforening 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Østsalling Idrætsforening, stiftet den 17. november 1969. Dens hjemsted er i Skive Kommune. 2. Formål Foreningens formål

Læs mere

Referat for stiftende generalforsamling 2012

Referat for stiftende generalforsamling 2012 Referat for stiftende generalforsamling 2012 1. Formalia a. Velkomsttale Der er 25 deltagere i generalforsamlingen ved start. (ved 12.30-tiden er der 26 deltagere) Nana Marie Søltoft (NMS) begynder med

Læs mere

Bestyrelsesmøde lørdag d. 22. februar kl. 13.00

Bestyrelsesmøde lørdag d. 22. februar kl. 13.00 Bestyrelsesmøde lørdag d. 22. februar kl. 13.00 Det Grønlandske Hus (Avalaks kontor/frokoststuen) Tilstedeværende: Kenneth Primdal-Bengtson(formand), Taitsiannguaq Tróndheim, Jonas Elgaard (næstformand),

Læs mere

Referat af DGI Fyns årsmøde d. 11. marts 2016

Referat af DGI Fyns årsmøde d. 11. marts 2016 Referat af DGI Fyns årsmøde d. 11. marts 2016 Indledning og mindeord Gert Clausen blev mindet Valg af dirigent og stemmetællere og referat Poul Weber blev valgt til dirigent Dirigenten erklærede årsmødet

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Grundejerforeningen Vesterled

Referat af generalforsamling 2016 i Grundejerforeningen Vesterled Referat af generalforsamling 2016 i Grundejerforeningen Vesterled Dato og tid: Mandag, den 8. februar 2016, kl. 19.00 Sted: Stengårdsskolen, lærerkantinen 1. Valg af dirigent Tim Andersen (nr. 35) bød

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3. Forslag til vedtægtsændring 4. Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN 14. marts 2005 Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 14. marts 2005 kl. 19.30. Sted: Korsagergård, salen. Der var repræsenteret 33 grundejere (plus 13 fuldmagter). Formanden, Frank Keller bød

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Charlotte Alkjær Sekretær Hillerødvej 100 3300 Frederiksværk Tlf. 25715585 DATO 26.februar 2007 STED Ålestokgården, Næstved

Læs mere

Referat fra NT s ordinære generalforsamling, del 2, Fredag 12.4.2013, i Falken

Referat fra NT s ordinære generalforsamling, del 2, Fredag 12.4.2013, i Falken Referat fra NT s ordinære generalforsamling, del 2, Fredag 12.4.2013, i Falken Ivan L. Larsen bød velkommen på bestyrelsens vegne. Dagsorden 1. Valg af dirigent Ole Hansen valgt 2. Valg af referent Rainer

Læs mere

VEDTÆGT FOR SAMMENSLUTNINGEN AF DANSKE AMATØRARKÆOLOGER PR. APRIL 2012 - 1 -

VEDTÆGT FOR SAMMENSLUTNINGEN AF DANSKE AMATØRARKÆOLOGER PR. APRIL 2012 - 1 - VEDTÆGT FOR SAMMENSLUTNINGEN AF DANSKE AMATØRARKÆOLOGER PR. APRIL 2012-1 - PR. APRIL 2012 VEDTÆGT for SAMMENSLUTNINGEN AF DANSKE AMATØRARKÆOLOGER Stiftet 16. juni 1990. 1: Foreningens navn Foreningens

Læs mere

Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole.

Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole. Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole. Generalforsamlingen indledtes kl. 19.10 af formand Dorthe Mørch. 44 stemmeberettigede grundejere er fremmødt. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 20.12.2011 Til: Grundejerne i Efterfølgende til: Favrskov Kommune Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens

Læs mere

Dagsorden 03/12-15: 1:Godkendelse af dagsorden. -Godkendt. 1.A: Valg af ordstyrer. - Jan Brix. 1.B: Valg af referent. - Bettina Lauritsen

Dagsorden 03/12-15: 1:Godkendelse af dagsorden. -Godkendt. 1.A: Valg af ordstyrer. - Jan Brix. 1.B: Valg af referent. - Bettina Lauritsen Bestyrelses møde Egense Sejlklub Den 03.12.15. kl. 18.00 Indkaldte: Egense sejlklubs bestyrelse: Erik Quist Andersen (EQA), Morten Svoger (MS), Kim Hansen (KH), Jan Brix (JB), Bettina Lauritsen(BL), Suppleanter:

Læs mere

Referat af. grupperådsmøde i Orion

Referat af. grupperådsmøde i Orion Referat af grupperådsmøde i Orion 23. februar 2014 Referat af Grupperådsmøde i Orion 23. februar 2014 Side 1 af 6 Deltagere: Bestyrelsen, ledere og 30 forældre i alt 44 personer Christian Nedergaard blev

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30 Aalborg Kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30 I Teknik- & Miljøforvaltningens & Forsyningsvirksomhedernes kantine på Stigsborg Brygge 5, Nørresundby

Læs mere

Vedtægter F.C. Hacilaro (FCH)

Vedtægter F.C. Hacilaro (FCH) Vedtægter F.C. Hacilaro (FCH) 1. Navn Foreningens navn er F.C Hacilaro, forkortet FCH. 2. Hjemsted Foreningen er hjemmehørende i Ishøj kommune 3. Formål Klubbens formål er, at drive en fodboldklub og skabe

Læs mere

Referat. fra årsmødet i HK Områdeklubben på KU. Mandag den 25. marts 2008 kl. 16.45 i HK København, Artillerivej 30, 2300 København S, Rund mødesal

Referat. fra årsmødet i HK Områdeklubben på KU. Mandag den 25. marts 2008 kl. 16.45 i HK København, Artillerivej 30, 2300 København S, Rund mødesal Til alle HK-medlemmer på KU http://hk.ku.dk Referat fra årsmødet i HK Områdeklubben på KU Mandag den 25. marts 2008 kl. 16.45 i HK København, Artillerivej 30, 2300 København S, Rund mødesal Programmet

Læs mere

Vedtægter for foreningen GamMa

Vedtægter for foreningen GamMa Vedtægter for foreningen GamMa 2. udgave 19. marts 2012 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Alumneforeningen GamMa, og dens hjemsted er i København. 2. Foreningens formål Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter for idrætsforeningen Lavia København

Vedtægter for idrætsforeningen Lavia København Vedtægter for idrætsforeningen Lavia København Oversigt: 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Idrætten 4 Medlemskab 5 Indmeldelse 6 Udmeldelse 7 Udelukkelse og eksklusion 8 Lavia Nyt 9 Generalforsamling 10 Ordinær

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Onsdag den 3. juni 2015 kl. 17.30 STED: Idrættens Hus Brøndby DELTAGERE: Hugo Andresen (HA) Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Mikael Green (MG)

Læs mere

2. Formål 2.1. Klubbens primære formål er at fremme elite- og breddeidrætten blandt døve og hørehæmmede.

2. Formål 2.1. Klubbens primære formål er at fremme elite- og breddeidrætten blandt døve og hørehæmmede. 1. Navn, stiftelse og hjemsted 1.1. Klubbens navn er: Døves Idrætsklub DAN. 1.2. Klubben er stiftet den 10. oktober 1926. 1.3. Klubbens hjemsted er Odense kommune. 1.4. Klubben er medlem af: Dansk Døve-Idrætsforbund

Læs mere

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig.

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig. Referat af generalforsamling i BMI 2014 - tirsdag, den 25. februar 2014 kl. 19.00 i hallens cafeteria: Formand bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 32 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

Som udgangspunkt var denne foretaget med henblik på, at man vil lave en afstemning om hvorvidt man ville anke retssagen i mod os i have 56.

Som udgangspunkt var denne foretaget med henblik på, at man vil lave en afstemning om hvorvidt man ville anke retssagen i mod os i have 56. Min forundring Når jeg læser skrivelse fra Strandparkens advokat ser jeg han blandt har skrevet: Under henvisning til Rettens fristudsættelse skal jeg oplyse at bestyrelsen hos min klient delvist er fratrådt(min

Læs mere

7. Valg af formand Trine Frølich er på valg. Modtager genvalg. Ingen modkandidat Trine Frølich valgt.

7. Valg af formand Trine Frølich er på valg. Modtager genvalg. Ingen modkandidat Trine Frølich valgt. Referat fra generalforsamling i Skive Taekwondo Klub 10. marts 2016 15 medlemmer deltager i spisning og generalforsamling 14 stemmeberettigede. 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Kim Ø. Jensen. Principielt

Læs mere

Vedtægter for kunstforeningen i Roskilde Kommune

Vedtægter for kunstforeningen i Roskilde Kommune 05. februar 2015 Vedtægter for kunstforeningen i Roskilde Kommune 1. Foreningens navn 2. Foreningens formål 3. Foreningens medlemmer 4. Ind- og udmeldelse af foreningen 5. Kontingent 6. Regnskabsåret 7.

Læs mere

Foreningen kan anvende navnet Maasaichild i internationale sammenhænge. Foreningen er stiftet den 16. september 2012.

Foreningen kan anvende navnet Maasaichild i internationale sammenhænge. Foreningen er stiftet den 16. september 2012. Masaibarn c/o Kasper Birch Fredensgade 14,st,1 8000 Aarhus C Vedtægter gældende per 8. november 2015 info@masaibarn.dk www.masaibarn.dk MobilePay/Swipp 93 40 60 60 Registreringsnr. 5479 Kontonr. 2939077

Læs mere

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 23. november 2015 kl. 19.30

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 23. november 2015 kl. 19.30 Tilstede: 11 borgere ud over en del af bestyrelsen Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent 3. Beretning. 4. Regnskab forelægges til godkendelse. 5. Valg i henhold til lovene ( 7) 6. Indkomne

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HOLBÆK CYKELSPORT 170713

VEDTÆGTER FOR HOLBÆK CYKELSPORT 170713 VEDTÆGTER FOR HOLBÆK CYKELSPORT 170713 1. Holbæk Cykelsport Klubbens navn er HOLBÆK CYKELSPORT og har hjemsted i Holbæk kommune og på klubhusets adresse. 2. Vision, mission og målsætning. Klubbens vision

Læs mere

Diakonhøjskolens Diakonforbund Årsmøde d. 18. juni 2011.

Diakonhøjskolens Diakonforbund Årsmøde d. 18. juni 2011. Diakonhøjskolens Diakonforbund Årsmøde d. 18. juni 2011. Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Dirigent Leif Bønning, referent Lisbeth Skals Jensen, stemmetællere bliver valgt, når

Læs mere

Standardvedtægter. 1 Navn og hjemsted

Standardvedtægter. 1 Navn og hjemsted Standardvedtægter September 2015 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Natteravnene - by. 1.2 Foreningens hjemsted fremgår af samarbejdsaftalen mellem foreningen og Fonden for Socialt Ansvar (FSA).

Læs mere

REFERAT Årsmøde Lokalafdeling Bornholm Aakirkebyhallerne Den 10.10.2015

REFERAT Årsmøde Lokalafdeling Bornholm Aakirkebyhallerne Den 10.10.2015 REFERAT Årsmøde Lokalafdeling Bornholm Aakirkebyhallerne Den 10.10.2015 Efter spisningen indledte lokalformanden Hans Jeppsen årsmødet med henvise til dagsordenen for årsmødet, og gik straks til Dagsordenens

Læs mere

Referat af møde i IMADAs fagråd Tirsdag d. 6. maj 2014 - kl. 16:15 i Vektorrummet

Referat af møde i IMADAs fagråd Tirsdag d. 6. maj 2014 - kl. 16:15 i Vektorrummet Referat af møde i IMADAs fagråd Tirsdag d. 6. maj 2014 - kl. 16:15 i Vektorrummet 1 Valg af referent Tommy Vestergaard Hansen valgte sig frivilligt til posten. 2 Godkendelse af referat fra mødet d. 8.

Læs mere

Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014

Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014 Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014 Dagsorden Valg af dirigent Valg af stemmetællere Godkendelse af beretning Godkendelse af regnskabet Indkommende forslag A

Læs mere

Foreningen kan anvende navnet Maasaichild i internationale sammenhænge. At indsamle midler til driften af børnehjemmet Lengasti Children Center.

Foreningen kan anvende navnet Maasaichild i internationale sammenhænge. At indsamle midler til driften af børnehjemmet Lengasti Children Center. Vedtægter 1. Navn, hjemsted og stiftelse Foreningens navn er Masaibarn. Foreningen kan anvende navnet Maasaichild i internationale sammenhænge. Foreningens hjemsted er formandens adresse. Foreningen er

Læs mere

Generalforsamlingen 28-10-2010 Grundejerforeningen matrikel nr. 1DO. Baastrup

Generalforsamlingen 28-10-2010 Grundejerforeningen matrikel nr. 1DO. Baastrup Generalforsamlingen 28-10-2010 Grundejerforeningen matrikel nr. 1DO. Baastrup Grundejerforeningen, matrikel. nr. 1DO. Baastrup Referat af ordinær generalforsamling. Generalforsamling blev afholdt den 28.

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i SÅ den 31. marts 2004 kl. 18 Solen skinnede - det var varmt og lyst udenfor. Og tidsmæssigt befandt vi os lige midt i ulvetimen, hvor de fleste familier har nok at se

Læs mere

Bestyrelsesmøde 24/3-2015 (overgangsmøde)

Bestyrelsesmøde 24/3-2015 (overgangsmøde) Bestyrelsesmøde 24/3-2015 (overgangsmøde) Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Emil Clemmensen (EC), Charly Witt (CW), Jonas Andersson (JA), Rune

Læs mere

Vedtægter for Klatreklub Nordsjælland

Vedtægter for Klatreklub Nordsjælland Vedtægter for Klatreklub Nordsjælland 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Klatreklub Nordsjælland, normalt forkortet til KkN. Foreningens hjemsted er Fredensborg kommune. 2 Foreningens formål

Læs mere

ATLETKLUBBEN VIKING KASTRUP. Stiftet 20. november 1951 Medlem af Dansk Vægtløftningsforbund & Danmarks Idrætsforbund

ATLETKLUBBEN VIKING KASTRUP. Stiftet 20. november 1951 Medlem af Dansk Vægtløftningsforbund & Danmarks Idrætsforbund Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling tirsdag den 23. april 2013, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 24. april 2013 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HERRINGLØSE LANDSBYRÅD

VEDTÆGTER FOR HERRINGLØSE LANDSBYRÅD VEDTÆGTER FOR HERRINGLØSE LANDSBYRÅD Indholdsfortegnelse Navn, tilhørsforhold og datering, 1-5. 3 Formål, 6.....3 Medlemskab, 7 8. 3 Kontingent, 9.....3 Generalforsamling, afstemning og stemmeret, 10 15

Læs mere

Hjerneskade foreningen Århus /Østjylland REFERAT AF GENERALFORSAMLING Lørdag d. 31. januar 2015

Hjerneskade foreningen Århus /Østjylland REFERAT AF GENERALFORSAMLING Lørdag d. 31. januar 2015 Hjerneskade foreningen Århus /Østjylland REFERAT AF GENERALFORSAMLING Lørdag d. 31. januar 2015 Inden vi gik i gang med den egl. Generalforsamling, fik foreningens nye direktør, Morten Lorenzen ordet for

Læs mere

Handlekraft og sammenhold

Handlekraft og sammenhold Handlekraft og sammenhold en håndbog om klubarbejde Fællesskabet giver styrke En faglig klub giver dig og dine kolleger handlekraft. Slår I jer sammen i en klub, får I større gennemslagskraft og styrke,

Læs mere

Enhedslisten-København skal facilitere samarbejde på tværs af Enhedslistens afdelinger i København.

Enhedslisten-København skal facilitere samarbejde på tværs af Enhedslistens afdelinger i København. Rettelser foretaget: Ændret = blåt Nuværende vedtægter Forslag til nye vedtægter Bemærkninger 1 Navn og hjemsted 1 Navn og hjemsted Ingen ændringer Foreningens navn er Enhedslisten - De Rød-Grønne - København.

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. JBU - Region 3 18.02.2010 Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Dato: Torsdag d. 4. februar 2010 Kl.: 19.00 Sted: Stampesvej 19 8260 Viby J (Selskabslokalet) Vinnie bød velkommen til mødet 1. Mandaternes

Læs mere

Generalforsamling. Mandag d. 25 marts 2013 kl. 17.00 18.00 i Skagen Kultur- og Fritidscenter. Dagsorden iflg. vedtægter:

Generalforsamling. Mandag d. 25 marts 2013 kl. 17.00 18.00 i Skagen Kultur- og Fritidscenter. Dagsorden iflg. vedtægter: Generalforsamling Mandag d. 25 marts 2013 kl. 17.00 18.00 i Skagen Kultur- og Fritidscenter. Dagsorden iflg. vedtægter: 1. Konstatering af fremmødte stemmeberettigede medlemmer. Der mødte 5 medlemmer.

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling i Københavns Døves Idrætsforening Døvania den 25. april 2013 kl. 19:00

Referat af den ordinære generalforsamling i Københavns Døves Idrætsforening Døvania den 25. april 2013 kl. 19:00 Referat af den ordinære generalforsamling i Københavns Døves Idrætsforening Døvania den 25. april 2013 kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af 2 stemmetællere 4. Bestyrelsens

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i seniorklubben d. 3.11.14.

Referat fra generalforsamlingen i seniorklubben d. 3.11.14. Referat fra generalforsamlingen i seniorklubben d. 3.11.14. Punkterne følger dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Finn Aagaard blev valgt med akklamation. Finn takkede for valget og meddelte, at generalforsamlingen

Læs mere

Charlotte Holmershøj fra DS vores kontaktperson havde desværre måttet melde afbud pga hovedbestyrelsesmøde.

Charlotte Holmershøj fra DS vores kontaktperson havde desværre måttet melde afbud pga hovedbestyrelsesmøde. Dansk Socialrådgiverforening Seniorsektionen Generalforsamling 29.4.2014 Formanden, Anita Barfod, bød velkomme og konstaterede, at ud over de tilmeldte årsmødedeltagere var der én deltager i generalforsamlingen,

Læs mere

2. Bestyrelsens beretning Vi har i år valgt at dele beretningen ud til dem der har haft med de forskellige områder af gøre.

2. Bestyrelsens beretning Vi har i år valgt at dele beretningen ud til dem der har haft med de forskellige områder af gøre. Referat fra Generalforsamlingen 2008 Afholdt onsdag den 18. februar på Bakkenbro Skole. 36 fremmødte udover bestyrelsen. 1. Valg af dirigent Otto Østergaard blev valg med applaus. 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 17. Marts 2015 kl. 18.30

Referat af bestyrelsesmøde 17. Marts 2015 kl. 18.30 Referat af bestyrelsesmøde 17. Marts 2015 kl. 18.30 Fremmødt: Nadia, Rasmus, Parbæk, Thorup, Steffen, Kåre Afbud: Bo Formalia Ordstyrer: Steffen Referent: Kåre 1. Opgavelisten Parbæk laver en analyse af

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde i Lejerbo, Struer og Lemvig, den 23. august 2011.

Referat af repræsentantskabsmøde i Lejerbo, Struer og Lemvig, den 23. august 2011. Referat repræsentantskabsmøde den 23. august 2011 REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 17 Referat af repræsentantskabsmøde i Lejerbo, Struer og Lemvig, den 23. august 2011. Deltagere: Organisationsbestyrelsesmedlemmer:

Læs mere

Ad 0. Dirigent ved mødet var Peter Nordstrand, referent Peter Kargo Bruun.

Ad 0. Dirigent ved mødet var Peter Nordstrand, referent Peter Kargo Bruun. Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Stærekasserne (Klyngehusene) Afholdt den 17. April 2012. Agendaen var følgende: 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af formandens beretning 3. Forelæggelse

Læs mere

Vedtægter for foreningen Nees Kirsebærlaug

Vedtægter for foreningen Nees Kirsebærlaug Vedtægter for foreningen Nees Kirsebærlaug 10 1: Foreningens navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Nees Kirsebærlaug. Stk. 2 Foreningen har hjemsted i Lemvig Kommune. 2: Foreningens formål og virke

Læs mere

Forretningsorden for IMCC Generalforsamling 2015

Forretningsorden for IMCC Generalforsamling 2015 Forretningsorden for IMCC Generalforsamling 2015 GF 2015 1. FLERTAL, GRAMMATIK OG NUMMERERING. 1. Jf. bestemmelse for selskabslovens 105 er simpelt flertal ved for/imod afgørelser (binære valg), at der

Læs mere

Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna

Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna Odense Lokalgruppe Referat af grupperådsmøde den 21. september 2005 Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna Referent: Karina

Læs mere

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN 12. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 12. marts 2012 kl. 19:30. Sted: Korsagergård, salen. Der var repræsenteret 42 grundejere. Formand, Erik Ødemark bød velkommen. 1. Valg af

Læs mere

Vedtægter for Ex-Table Danmark

Vedtægter for Ex-Table Danmark 1. Navn og hjemsted. Landsforeningens navn er EX-TABLE DANMARK, og dens hjemsted er den til enhver tid siddende landsformands bopæl. 2. Motto. Landsforeningens motto er: UNITE, MAINTAIN, PROMOTE. (forene,

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

INDBYDELSE TIL GENERALFORSAMLING MED FRIESER-HESTEN MIDTJYLLAND

INDBYDELSE TIL GENERALFORSAMLING MED FRIESER-HESTEN MIDTJYLLAND INDBYDELSE TIL GENERALFORSAMLING MED FRIESER-HESTEN MIDTJYLLAND Du indbydes hermed til vores årlige generalforsamling. Vi ser frem til en hyggelig dag med en masse spændende på agendaen. Frieser-Hesten

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Aarhus/Østjylland Referat af Generalforsamling d. 30/1 2016

Hjerneskadeforeningen Aarhus/Østjylland Referat af Generalforsamling d. 30/1 2016 Hjerneskadeforeningen Aarhus/Østjylland Referat af Generalforsamling d. 30/1 2016 1) Valg af dirigent Viggo Jonasen 2) Valg af stemmetællere Knud Aage Flohr Knudsen og Peter Nørdam 3) Bestyrelsens beretning

Læs mere

Vedtægter for Dansk Selskab for Arabisk Hesteavl (DSAH) (Revideret oktober 2014)

Vedtægter for Dansk Selskab for Arabisk Hesteavl (DSAH) (Revideret oktober 2014) Vedtægter for Dansk Selskab for Arabisk Hesteavl (DSAH) (Revideret oktober 2014) 1 Formål 1.1 DSAH fuldblod har til formål at fremme og støtte avl og brug af fuldblodsarabere i Danmark. Foreningen skal

Læs mere

Vedtægter for SVET. Stk. 2. Indmeldelse i MB sker på MB Boldklubs, for tiden, oprettede internet portal klub-modul Udmeldelse sker på samme portal.

Vedtægter for SVET. Stk. 2. Indmeldelse i MB sker på MB Boldklubs, for tiden, oprettede internet portal klub-modul Udmeldelse sker på samme portal. Vedtægter for SVET 1 Navn og hjemsted. Foreningens navn er SVET Foreningen er stiftet i december 1990. Foreningens hjemsted er Måløv, Ballerup kommune. Foreningen er tilsluttet Måløv Boldklub, som et delvist

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

Referat af generalforsamling den 30. marts 2012 i Andelsboligforeningen Hestehaven.

Referat af generalforsamling den 30. marts 2012 i Andelsboligforeningen Hestehaven. Referat af generalforsamling den 30. marts 2012 i Andelsboligforeningen Hestehaven. Tilstede: Repræsentanter fra 23 huse. Ikke tilstede: Repræsentanter fra hus nr. 14 og hus nr. 18. Formand Knud Jensen

Læs mere

LOVE FOR ODONTOLOGISK FORENING, ÅRHUS

LOVE FOR ODONTOLOGISK FORENING, ÅRHUS LOVE FOR ODONTOLOGISK FORENING, ÅRHUS 1. NAVN Foreningens navn er ODONTOLOGISK FORENING ÅRHUS (OF). Dens hjemsted er Århus Tandlægeskole og den dertil knyttede SKOLE FOR KLINIKASSISTENTER og TANDPLEJERE

Læs mere

Vedtægter for Vamdrup civile Hundeførerforening

Vedtægter for Vamdrup civile Hundeførerforening Vedtægter for Vamdrup civile Hundeførerforening 1 Foreningens navn er Vamdrup civile Hundeførerforening. Dens hjemsted er Vamdrup. Foreningen er medlem af landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening.

Læs mere

Vedtægter for DcH-Svendborg

Vedtægter for DcH-Svendborg Forslag til vedtægtsændring til behandling på generalforsamling d. 19.11.2015 Vedtægter for DcH-Svendborg 1 Foreningens navn er DcH-Svendborg. Dens hjemsted er Svendborg. Foreningen er medlem af landsforeningen

Læs mere

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang Vise Nyt Januar 2015 26. årgang Visens venner i Randers www.visensvenneriranders.dk Huskelisten Formand : Henne Buch, Saxofonvej 14, 8940-Randers SV 86410633 el.41586480 Program for 1. halvår 2015. Hulemøde:

Læs mere

Fraværende: Jonas Andersson (JA) Louise G. Thystrup forlod bestyrelsesmødet inden det sluttede pga kraftig forkølelse

Fraværende: Jonas Andersson (JA) Louise G. Thystrup forlod bestyrelsesmødet inden det sluttede pga kraftig forkølelse Referat af bestyrelsesmøde 27/1-2015 Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Kasper Lilja-Nielsen (KLN), Søren B. Sparre (SBS), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT)

Læs mere

Vedtægter for Taastrup Fægteklub

Vedtægter for Taastrup Fægteklub Vedtægter for Taastrup Fægteklub 1. Navn og hjemsted Klubbens navn er Taastrup Fægteklub. Klubben er stiftet 20. november 2015 og har hjemsted i Høje-Taastrup Kommune. 2. Foreningens formål Klubbens formål

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2014

Referat af Generalforsamling 2014 Referat af Generalforsamling 2014 Tirsdag den 29. April kl. 19:30 Grundejerforeningen Hørsholm Søpark HUSK Kontigent skal betales SENEST 31.Maj 2014 på Reg. nr.: 1551 og Kontonr.: 3170170040 Moldrupvej

Læs mere

Ølstykke Skytteforening

Ølstykke Skytteforening VEDTÆGTER FOR ØLSTYKKE SKYTTEFORENING, KREDS 11 Stiftet den 13. februar 1971. Medlem af DDS Nordsjælland under De Danske Skytteforeninger (DDS). Medlem af Dansk Skytte Union under Dansk Idræts Forbund

Læs mere

Ændringsforslag til vedtægterne

Ændringsforslag til vedtægterne Ændringsforslag til vedtægterne Europæisk Ungdom Danmark Landsmøde 22. februar 2014 Ændringsforslag 1-58 Indsendt af: Anne Sofie Tranberg & Tom Weinreich Note: Alle paragrafhenvisninger sker med de numre,

Læs mere

Grundejerforeningen Skærbo

Grundejerforeningen Skærbo Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen onsdag d. 27. februar 2013 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 25, 27, 29, 33, 37,

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj

Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Gorm Riksted fra nr. 42. Gorm vælges uden modkandidater. Gustav nr. 23 vælges til

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Dagsorden 1 valg af dirigent 2 bestyrelsens beretning ved formanden 3 aflæggelse

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Københavnergården i Kløverhytten d. 10. april 2008 kl. 19.00

Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Københavnergården i Kløverhytten d. 10. april 2008 kl. 19.00 Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Københavnergården i Kløverhytten d. 10. april 2008 kl. 19.00 Bestyrelsen var repræsenteret af Inge Lindrup, Søren Gynther-Sørensen og Henrik Ottendal,

Læs mere

VEDTÆGTER for Administrationsfællesskabet "Stativlauget" Kystpromenaden 1, 8000 Aarhus C

VEDTÆGTER for Administrationsfællesskabet Stativlauget Kystpromenaden 1, 8000 Aarhus C VEDTÆGTER for Administrationsfællesskabet "Stativlauget" Kystpromenaden 1, 8000 Aarhus C 1 Navn og hjemsted: 1.1. Fællesskabets navn er Administrationsfællesskabet Stativlauget. 1.2. Foreningens hjemsted

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Hvidbjerg 20. marts 2016 MØDEREFERAT Dato: 9. marts 2016 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 15 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Vedtægter for Dværgschnauzerklubben (DvK)

Vedtægter for Dværgschnauzerklubben (DvK) Vedtægter for Dværgschnauzerklubben (DvK) Indhold Side 1 Klubbens navn og hjemsted 3 2 DvKs organisation 3 3 DvKs formål. 3 4 Avlsarbejde... 3 5 Medlemskab 3 6 Kontingent 4 7 Ind- og udmeldelse. 4 8 Bestyrelsen...

Læs mere

VEDTÆGT FOR VOJENS HÅNDBOLDFORENING

VEDTÆGT FOR VOJENS HÅNDBOLDFORENING VEDTÆGT FOR VOJENS HÅNDBOLDFORENING 1 Foreningens navn er Vojens Håndboldforening. Foreningens hjemsted er Vojens. Foreningen er tilsluttet Jydsk Håndboldforbund (JHF) under Dansk Håndboldforbund (DHF)

Læs mere

Eksempel på foreningsvedtægter, der opfylder folkeoplysningslovens. Vedtægter for forening, der tilbyder folkeoplysende voksenundervisning

Eksempel på foreningsvedtægter, der opfylder folkeoplysningslovens. Vedtægter for forening, der tilbyder folkeoplysende voksenundervisning Eksempel på foreningsvedtægter, der opfylder folkeoplysningslovens krav. Vedtægter for forening, der tilbyder folkeoplysende voksenundervisning Vedtægt for x forening 1. Navn og hjemsted: Foreningens navn

Læs mere

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er BUILDINGCONTROL DANMARK, efterfølgende kaldet Foreningen.

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er BUILDINGCONTROL DANMARK, efterfølgende kaldet Foreningen. 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er BUILDINGCONTROL DANMARK, efterfølgende kaldet Foreningen. Foreningens hjemsted er København. 2 Foreningens formål Foreningen har det formål at udbrede

Læs mere