I AM YOUR 1 NIKKOR FINDER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "I AM YOUR 1 NIKKOR FINDER"

Transkript

1 I AM YOUR FINDER

2 I AM VISUAL PERFECTION Nikon 1-systemkameraer er fantastiske til at fange livets mest flygtige øjeblikke. Nikon 1-kameraer med udskifteligt objektiv giver en ekstraordinær ydelse, imponerende billedkvalitet, innovative funktioner og problemfri betjening, ligesom de har den perfekte balance mellem styrke, præcision og kompakthed, så du altid kan være på forkant med begivenhederne. Nikon 1-systemet, der er designet med en aktiv livsstil for øje, skiller sig tydeligt ud fra mængden ikke mindst takket være de kompakte -objektiver, som kompletterer Nikon 1-kameraernes styrke og hastighed. -serien dækker praktisk talt enhver type motiv, og hvert objektiv er optimeret til videooptagelse. 1-fatningen på Nikon 1-kameraerne er det første objektivsystem, som Nikon har udviklet siden den legendariske F-fatning. 1-fatningen, der trækker på over 50 års ekspertise, er udviklet med stor præcision for at sikre, at hvert eneste -objektiv kommunikerer perfekt med sensoren i CX-format, der anvendes i Nikon 1-kameraer. Sæt et -objektiv på et hvilket som helst Nikon 1-kamera eller et AW-objektiv på et Nikon 1-eventyrkamera 1, så kan du optage kompromisløse stillbilleder og videoer hvor som helst og når som helst. 1. AW-objektiver er kun kompatible med Nikon 1 AW1-kamerahuse.

3 LEGENDARISK NIKKOR-OPTIK De bedste billeder opnås med de bedste objektiver, og -objektiver er intet mindre end uovertrufne. Uanset om du optager begivenheder med fart over feltet eller dramatiske udsigter, så føjer et -objektiv spændende muligheder til Nikon 1-systemet. Serien omfatter objektiver med fast brændvidde (primeobjektiver) og zoomobjektiver, som alle er hurtige og nemme at skifte, når du vil skifte perspektiv. Uanset om du optager stillbilleder eller HD-videoer, så er -objektiverne spækket med fordele, f.eks. Nikons berømte nanokrystalbelægning, der medvirker til at forhindre flare (selv i direkte lys), tillige med en Silent Wave-motor (SWM), som giver ultrahurtig, ultralydsvag autofokusering, teknologi til vibrationsreduktion (VR), som giver rolige optagelser, og en powerdrevet zoomteknologi, som giver hurtig og jævn zoom. I mere ekstreme omgivelser er AW-objektiverne helt vandtætte samt stød- og frostsikre. 1 Vælg et hurtigt -primeobjektiv (objektiv med fast brændvidde) med fast brændvidde til optagelser, hvor lyset er knapt, eller til at tage billeder med lille dybdeskarphed. Gå efter et -zoomobjektiv, hvis ét objektiv skal være fleksibelt nok til at dække flere forskellige brændvidder. 1. AW-objektiver er kun kompatible med Nikon 1 AW1-kamerahuse.

4 OBJEKTIVER VIDVINKEL NORMAL TELEFOTO POWERZOOM Et -vidvinkelobjektiv giver dig det perfekte perspektiv på tingene. Tag billeder af storslåede bjergkæder eller bylandskaber, tag et portrætbillede af hele familien, eller fokuser på en enkelt person. Vælg et alsidigt normalzoom-objektiv til landskaber og motiver i bevægelse samt portrætbilleder. Der er ikke tid til at skifte objektiv, når livets flygtige øjeblikke skal indfanges, og med denne type objektiv er du altid klar til at tage knivskarpe billeder med det samme. Zoom ind på begivenhederne med et telezoomobjektiv. Disse kompakte og kraftfulde universalobjektiver dækker alt lige fra fjerne motiver til knivskarpe nærbilleder, og de er ideelle til håndholdte optagelser. Et PD-ZOOM-objektiv er perfekt til at indfange motiver i bevægelse. Nikons teknologi med powerdrevet zoom gør det muligt at zoome ind hurtigt og jævnt, hvilket især er en fordel, når man skal optage video eller indfange motiver i hurtig bevægelse. VR 10 30MM F/ PD-ZOOM 32MM F/1.2 10MM F/2.8 AW 10MM F/2.8 VR MM F/ MM F/ MM F/1.8 AW MM F/ VR MM F/ VR MM F/ VR MM F/ VR 10 30MM F/ PD-ZOOM VR MM F/ PD-ZOOM

5 VIDVINKEL Tag inspirerende landskabsbilleder, smukke portrætbilleder eller gruppebilleder af venner eller hele den store familie, uden at nogen bliver "skåret af". Hvad enten du vil skabe en følelse af rumlighed på portrætbilleder, der tages inden døre, eller eksperimentere med vidvinkeloptagelser, er et -vidvinkelobjektiv det helt rigtige valg. 10MM F/2.8 AW 10MM F/2.8 VR MM F/

6 VIDVINKEL 10MM F/2.8 Få det hele med, uden at det går ud over skarpheden, med dette slanke 10 mm-vidvinkelobjektiv (svarende til 27 mm i 35 mm-format). Du kan tage portrætbilleder med smuk baggrund og bruge den store blændeåbning på f/2,8 til at få motivet til at træde frem fra baggrunden. Den støjsvage autofokus er en stor fordel, når man optager video.

7 VIDVINKEL AW 10MM F/2.8 Med dette vandtætte, stødsikre og frostsikre AWvidvinkelobjektiv kan du tage storslåede billeder overalt. Den hurtige maksimumblænde på f/2,8 er ensbetydende med knivskarpe billeder af motiver i svagt lys, hvilket især er praktisk ved optagelser i mørke undervandsmiljøer.

8 VIDVINKEL VR MM F/ Vær i begivenhedernes centrum. Dette ultravidvinkelobjektiv med zoom er fantastisk til at komme tæt på dine motiver takket være brændvidden på 6,7-13 mm (ca mm ækvivalent i 35 mm-format).

9 NORMAL Med et normalt -objektiv kan du være sikker på at tage flotte billeder af de mange spændende motiver i hverdagen og af de helt særlige øjeblikke, der opstår ud af det blå. Et normalt zoomobjektiv gør det muligt at tage smukke gruppebilleder, imponerende landskabsbilleder og VR 10 30MM F/ PD-ZOOM MM F/ MM F/1.8 AW MM F/ fantastiske videoer fra stort set enhver vinkel.

10 NORMAL VR 10 30MM F/ PD-ZOOM Dette powerdrevne zoomobjektiv giver dig friheden til at fokusere på det, der fanger dit blik. Zoomområdet på mm (svarende til mm i 35 mm-format) gør det muligt at komponere vidvinkeloptagelser eller zoome ind på det, der sker i det fjerne.

11 NORMAL MM F/ Vær altid klar, selvom muligheden for at tage det perfekte billede eller optage den perfekte video kommer ud af det blå. Dette objektiv fanger alt lige fra en spontan eftermiddagstur i parken til et overdådigt middagsselskab med en brændvidde på 11-27,5 mm (30-74 mm ækvivalent i 35 mm-format).

12 NORMAL 18.5MM F/1.8 Brug dette kompakte, lysstærke objektiv til at tage flotte billeder under dårlige lysforhold, selv ved lav ISO-følsomhed, og til portrætbilleder med smuk bokeh. Objektivet har en brændvidde på 18,5 mm (svarende til 50 mm i 35 mm-format) og hurtig maksimumblænde på f/1,8.

13 NORMAL AW MM F/ Med dette robuste, vandtætte, stødsikre og frostsikre zoomobjektiv kan du altid tage fremragende billeder og optage flotte videoer, både til lands og under vand. Zoomområdet på 11-27,5 mm (svarende til mm i 35 mm-format) gør det muligt at gå fra flatterende portrætter til storslåede landskabsmotiver på et øjeblik, og den brede zoomring gør det let at zoome, selv med handsker på.

14 TELEFOTO Uanset om du vil tage billeder af landskaber eller dyreliv, gruppebilleder, portrætter eller ekstreme nærbilleder, har du med et -telezoomobjektiv altid det perfekte værktøj til at indfange øjeblikket. Kombinationen af disse kompakte præcisionsobjektiver og et Nikon 1-kamera giver dig mulighed for at tage håndholdte telefotobilleder overalt. 32MM F/1.2 VR MM F/ VR MM F/ VR MM F/

15 TELEFOTO 32MM F/1.2 Med dette særlige portrætobjektiv kan du tage fantastisk flotte billeder. Dette lysstærke mediumteleobjektiv, som har en brændvidde på 32 mm (svarende til ca. 85 mm i 35 mm-format) og lynhurtig maksimumblænde på f/1,2, får altid det bedste frem i motivet.

16 TELEFOTO VR MM F/ Dette handy objektiv med telezoom og en alsidig brændvidde på mm ( mm ækvivalent i 35 mm-format) er perfekt til en bytur. Kom nemt tæt på fjerne motiver, eller brug det til at fokusere på en persons ansigt, når du tager portrætter.

17 TELEFOTO VR MM F/ Optag, hvad du har lyst til, med dette objektiv med 10x zoom, der kan klare alt. Den alsidige brændvidde på mm (svarende til mm i 35 mmformat) er som at have adskillige objektiver i ét objektiv, og Nikons system til vibrationsreduktion (VR) sikrer knivskarpe stillbilleder og videoer.

18 TELEFOTO VR MM F/ Brændvidden, der rækker helt op til fantastiske 300 mm (svarende til 810 mm i 35 mm-format), gør dette fantastiske kompakte objektiv ideelt til billeder af sportsbegivenheder, dyreliv og landskaber eller dramatiske nærbilleder af fjerne motiver under videooptagelse.

19 POWERZOOM VR 10 30MM F/ PD-ZOOM VR MM F/ PD-ZOOM Med et PD-ZOOM-objektiv får du silkebløde zoomeffekter og lydløs ydelse, når du har brug for det. Objektivet er perfekt både til actionmotiver og optagelse af video. Vibrationsreduktion (VR) sikrer knivskarpe billeder uden slør, og begge objektiver har en sammentrækkelig objektivmekanisme, der gør det nemt at have dem med overalt.

20 POWERZOOM VR 10 30MM F/ PD-ZOOM Dette powerdrevne zoomobjektiv giver dig friheden til at fokusere på det, der fanger dit blik. Zoomområdet på mm (svarende til mm i 35 mm-format) gør det muligt at komponere vidvinkeloptagelser eller zoome ind på det, der sker i det fjerne.

21 POWERZOOM VR MM F/ PD-ZOOM Optag biograffilmlignende scener med dette objektiv, der er ideelt til optagelse af video. Zoomområdet på mm (svarende til mm i 35 mm-format) indfanger billeder med suveræn klarhed, og den powerdrevne zoom giver dig mulighed for at zoome hurtigt eller langsomt for at opnå en dramatisk virkning.

I AM YOUR NIKON 1 FINDER

I AM YOUR NIKON 1 FINDER I AM YOUR NIKON 1 FINDER I AM THE SPEED OF LIFE Det stadig større sortiment af handy Nikon 1-systemkameraer giver dig en helt ny måde at fastholde livet i overhalingsbanen på. Med et af disse små, hurtige

Læs mere

Objektiv med zoom eller fast brændvidde (prime-objektiv)?

Objektiv med zoom eller fast brændvidde (prime-objektiv)? Objektiv med zoom eller fast brændvidde (prime-objektiv)? Fordelen ved at bruge et objektiv med zoom er den fleksibilitet, det giver fotografen. Denne alsidighed er meget nyttig under en lang række optageforhold.

Læs mere

I AM YOUR PERFECT MATCH

I AM YOUR PERFECT MATCH I AM YOUR PERFECT MATCH VALG AF KOMPAKT DIGITALKAMERA Fang de uforglemmelige øjeblikke helt uden besvær med et Nikon COOLPIX. Uanset om du har det sjovt med vennerne eller er ude på nye eventyr, er du

Læs mere

POWER TO YOUR NEXT STEP Grib alle muligheder

POWER TO YOUR NEXT STEP Grib alle muligheder POWER TO YOUR NEXT STEP Grib alle muligheder you can 2 Vores rejse begynder Surfs up! Surfskole: Her kommer vi! Fordelen ved digitale spejlreflekskameraer Skift dit objektiv, skift dit synspunkt Med udskiftelige

Læs mere

PRESSEMEDDELELSE. Makroforsatsen MCON-P01. Vidvinkelforsatsen WCON-P01. PENPAL kommunikation. Fiskeøjeforsatsen FCON-P01

PRESSEMEDDELELSE. Makroforsatsen MCON-P01. Vidvinkelforsatsen WCON-P01. PENPAL kommunikation. Fiskeøjeforsatsen FCON-P01 PRESSEMEDDELELSE Makroforsatsen MCON-P01 Fiskeøjeforsatsen FCON-P01 Vidvinkelforsatsen WCON-P01 PENPAL kommunikation E-PL2 E-PL2 byder på utrolig nem fotografering med en fremragende billedkvalitet og

Læs mere

HTC INTRODUCERER NYE PRODUKTER OG SERVICES SOM REDEFINERER KVALITETEN -OG BRUGEN AF SMARTPHONEBILLEDER

HTC INTRODUCERER NYE PRODUKTER OG SERVICES SOM REDEFINERER KVALITETEN -OG BRUGEN AF SMARTPHONEBILLEDER HTC INTRODUCERER NYE PRODUKTER OG SERVICES SOM REDEFINERER KVALITETEN -OG BRUGEN AF SMARTPHONEBILLEDER Med lanceringen af RE, HTC Desire EYE, EYE Experience og Zoe har HTC defineret en helt ny måde at

Læs mere

35mm KOMPAKT KAMERAER

35mm KOMPAKT KAMERAER ne gælder med friske batterier ved normal temperatur (20 C). og design kan ændres uden forudgående varsel eller forpligtigelse fra producentens side. 2001-2003 NIKON CORPORATION 35mm KOMPAKT KAMERAER ADVARSEL

Læs mere

10 tips til panorering og motiver i bevægelse

10 tips til panorering og motiver i bevægelse 10 tips til panorering og motiver i bevægelse Panorering er en effektiv måde at vise bevægelse i et foto. Det tilfører fotoet en masse dynamik, og gør dine fotos mere levende. Teknikken er ikke svær hvis

Læs mere

I AM YOUR EYES. www.nikon.dk

I AM YOUR EYES. www.nikon.dk I AM YOUR EYES www.nikon.dk Se verden med nye øjne Enhver fotograf er unik. Uanset dine ideer, din erfaring og din kreative vision, så findes der et NIKKOR-objektiv, der kan hjælpe dig med at realisere

Læs mere

Helios er en fællesbetegnelse for en lang række objektiver, der blev produceret på forskellige fabrikker både i Rusland og Japan.

Helios er en fællesbetegnelse for en lang række objektiver, der blev produceret på forskellige fabrikker både i Rusland og Japan. Generelt indtryk Helios er en fællesbetegnelse for en lang række objektiver, der blev produceret på forskellige fabrikker både i Rusland og Japan. 135mm f/2,8 er ikke et stort objektiv. Det vejer og fylder

Læs mere

Olympus E-520 m/ 14-42mm

Olympus E-520 m/ 14-42mm Olympus E-520 m/ 14-42mm Det perfekte øjeblik venter ikke. Det er grunden til at seriøse fotografer kræver seriøst udstyr så de altid er klar, uanset opgave. Det nye D-SLR Olympus E-520, med de professionelle

Læs mere

I AM YOUR D-SLR FINDER

I AM YOUR D-SLR FINDER I AM YOUR D-SLR FINDER DEN ULTIMATIVE BILLEDKVALITET Hideyuki Motegi Nikon DSLR-kameraer er respekteret af fotografer hele verden over, fordi de kombinerer den nyeste billedteknologi med fremragende ergonomi

Læs mere

Sony lancerer verdens første kompaktkameraer med Full HD progressiv video, Dual Recording og optagelse af 3D-stillbilleder

Sony lancerer verdens første kompaktkameraer med Full HD progressiv video, Dual Recording og optagelse af 3D-stillbilleder Pressemeddelelse Sony, CES 6. januar 2011 Sony lancerer verdens første kompaktkameraer med Full HD progressiv video, Dual Recording og optagelse af 3D-stillbilleder De nye Cyber-shot topmodeller med 16,2

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE INDLEDNING... 7. KAPITEL ET... 9 Introduktion. KAPITEL TO... 15 Før brylluppet: Forbered dig godt! KAPITEL TRE...

INDHOLDSFORTEGNELSE INDLEDNING... 7. KAPITEL ET... 9 Introduktion. KAPITEL TO... 15 Før brylluppet: Forbered dig godt! KAPITEL TRE... INDHOLDSFORTEGNELSE INDLEDNING... 7 KAPITEL ET... 9 Introduktion Otte ting du ville ønske, du havde vidst... 10 før du begyndte at læse denne bog!... 11 Det var kun fem. Her er de sidste tre... 12 KAPITEL

Læs mere

Optag Full HD og 360-graders video med Sonys nye generation af kompakte lommekameraer

Optag Full HD og 360-graders video med Sonys nye generation af kompakte lommekameraer Pressemeddelelse Sony, 1. september 2010 Optag Full HD og 360-graders video med Sonys nye generation af kompakte lommekameraer Det flotte og kompakte lommekamera MHS-TS20K optager 1920x1080 Full HD-videoklip,

Læs mere

Generelt indtryk. Det er ikke nogen fjer. Vægten er på små 400 gr. Balancen i objektivet er fin.

Generelt indtryk. Det er ikke nogen fjer. Vægten er på små 400 gr. Balancen i objektivet er fin. Jeg har tidligere skrevet en anmeldelse af dette objektiv og den ligger på Fotostart.dk, under anmeldelser/olympus. Dette er en revideret anmeldelse. Tidligere gav jeg objektivet karakteren 4. Generelt

Læs mere

Pressemeddelelse. Topproppet kompakt-ixus 1000 HS fra Canon markerer 10-års dagen for digital IXUS. EMBARGO: 19 th AUGUST, 2010, 06:00 CEST

Pressemeddelelse. Topproppet kompakt-ixus 1000 HS fra Canon markerer 10-års dagen for digital IXUS. EMBARGO: 19 th AUGUST, 2010, 06:00 CEST Pressemeddelelse EMBARGO: 19 th AUGUST, 2010, 06:00 CEST Topproppet kompakt-ixus 1000 HS fra Canon markerer 10-års dagen for digital IXUS IXUS 1000 HS Søborg, 19 th August 2010 I 10-året for den første

Læs mere

Photokina: Sony fremviser de nyeste løsninger inden for Digital Imaging

Photokina: Sony fremviser de nyeste løsninger inden for Digital Imaging Pressemeddelelse Sony, 21. september 2010 Photokina: Sony fremviser de nyeste løsninger inden for Digital Imaging På dette års Photokina fremviser Sony prototyper af det avancerede A-mount-kamera og løfter

Læs mere

Hvordan Diffraktion kan påvirke dine billeder (og hvad man skal gøre ved det)

Hvordan Diffraktion kan påvirke dine billeder (og hvad man skal gøre ved det) Hvordan Diffraktion kan påvirke dine billeder (og hvad man skal gøre ved det) April 26, 2015 af Jason Row Det er noget mange landskabsfotografer er klar over, men mange andre ikke. Diffraktion er en obskur

Læs mere

I AM YOUR COOLPIX GUIDE

I AM YOUR COOLPIX GUIDE I AM YOUR COOLPIX GUI I AM YOUR PRFC MACH VALG AF KOMPAK DIGIALKAMRA Fang de uforglemmelige øjeblikke helt uden besvær med Nikon COOLPIX. Uanset om du har det sjovt med vennerne eller er ude på nye eventyr,

Læs mere

Fører dig hen, hvor dine ører ikke kan!

Fører dig hen, hvor dine ører ikke kan! Fører dig hen, hvor dine ører ikke kan! Med Amigo FM bliver du i stand til at: > Overvinde støj > Koncentrere dig om tale > Håndtere dit lydmiljø > Være smart og alsidig > Og det eneste du behøver er,

Læs mere

Perfekt til. Små Steder & Store Oplevelser

Perfekt til. Små Steder & Store Oplevelser Perfekt til Små Steder & Store Oplevelser Lad dig inspirere PFAFF passport modellerne leveres med et kuffertlåg, der beskytter symaskinen. Det ergonomiske design sikrer behagelig transport og nem opbevaring.

Læs mere

Digitale kameraer Forår 2008

Digitale kameraer Forår 2008 smart og elegant Digitale kameraer Forår 2008 2 Nikon har tradition for at fremstille kameraer og objektiver i topklasse, og vi fortsætter denne entusiastiske indstilling til fotografering med COOLPIX-seriens

Læs mere

Macro. Makro betyder i fotosammenhæng alt, hvad der er under mindste-afstanden i "normal" fokuseringsområdet.

Macro. Makro betyder i fotosammenhæng alt, hvad der er under mindste-afstanden i normal fokuseringsområdet. Makro betyder i fotosammenhæng alt, hvad der er under mindste-afstanden i "normal" fokuseringsområdet. -men det bliver du nok ikke klogere af. Det er historisk begrundet fra filmkameraernes tid, hvor man

Læs mere

Din brugermanual NIKON COOLPIX P500 http://da.yourpdfguides.com/dref/3668176

Din brugermanual NIKON COOLPIX P500 http://da.yourpdfguides.com/dref/3668176 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

GRUNDLÆGGENDE TEORI LIGE FRA HJERTET

GRUNDLÆGGENDE TEORI LIGE FRA HJERTET GUIDE 2 Noget om brændvidde GRUNDLÆGGENDE TEORI LIGE FRA HJERTET 2015 LÆRfoto.dk Indhold Indhold... 2 Indledning... 3 Brændvidde... 4 Brændvidde og synsvinkel... 5 Brændvidden og blænden og lyset... 6

Læs mere

P L A D S T I L M O B I L I T E T

P L A D S T I L M O B I L I T E T P L A D S T I L M O B I L I T E T V E L A B L U E S E R U D V I K L E T M E D B R U G E R E N I F O K U S VELAs el-kørestole findes i mange varianter for at dække den enkelte brugers behov, hvad enten

Læs mere

Håndholdte Video Lupper til brug hjemme og farten NEW!

Håndholdte Video Lupper til brug hjemme og farten NEW! / Håndholdte Video Lupper til brug hjemme og farten NEW! syns-hjælpemiddel udover traditionelle optiske hjælpemidler... Der er mange muligheder i dag til at forbedre livskvaliteten for synshandicappede

Læs mere

Tag bedre billeder af dine. med disse 3 super nemme tricks

Tag bedre billeder af dine. med disse 3 super nemme tricks Tag bedre billeder af dine børn med disse 3 super nemme tricks Kender du det? Mini er simpelthen så charmerende at du slet ikke kan modstå at prøve at fange øjeblikket? Men når du ser billedet tænker du

Læs mere

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Designafløb i brusenichen bliver mere og mere populære. Flere og flere kunder ønsker et rent design i deres bruseniche. Vores designafløb tilbyder individuelle

Læs mere

Men det er da et nydeligt objektiv, ik?

Men det er da et nydeligt objektiv, ik? Generelt indtryk Macro Takumar 50mm f/4 blev produceret fra 1964, og blev i 1966 afløst af en redesignet udgave. Afløseren (Super Macro Takumar 50mm f/4) blev i 1971 jo afløst af Super-Multi-Coated Macro

Læs mere

Spejlreflekskamera. for begyndere. v/ Frode Vinter ( www.frodevinter.dk )

Spejlreflekskamera. for begyndere. v/ Frode Vinter ( www.frodevinter.dk ) Spejlreflekskamera for begyndere v/ Frode Vinter ( www.frodevinter.dk ) Hvordan skal jeg indstille kameraet Bevæger motivet sig Nej Brug A / Av Hvordan skal baggrunden være Skarp Uskarp Mindre bevægelse

Læs mere

Vi skal lave en sparegris, men inden vi går i gang, skal vi lige snakke om et par billeder

Vi skal lave en sparegris, men inden vi går i gang, skal vi lige snakke om et par billeder Vi skal lave en sparegris, men inden vi går i gang, skal vi lige snakke om et par billeder 2 3 1. Hvad kommer du til at tænke på, når du ser bygningerne? 2. Er det bygninger, som du har lyst til at komme

Læs mere

Jul med Canon Gaveideer

Jul med Canon Gaveideer Jul med Canon Gaveideer Forud for højtiden inviterer Canon dig til at komme og se de nyeste produkter, der kan give dig ideer til den perfekte julegave i år. Fra kameraer, der indfanger vinteren, når den

Læs mere

December tilbud 2013

December tilbud 2013 December tilbud 2013 SPAR kr. 3.499,- + Kr. 5.999,- Køb et Fujifilm X-M1 kamera med kit objektiv 16-50mm og få et gratis FUJINON XC50-230mm F4.5-6.7 OIS med og spar kr. 3.499,- http://www.fotoringen.dk/ix-m1%20kamera.aspx/182/fujifilm_x-m1/fujifilm_x-m1_kamera_med_kit_objektiv_18-55mm

Læs mere

POWER TO YOUR NEXT STEP

POWER TO YOUR NEXT STEP POWER TO YOUR NEXT STEP Et kamera, du ikke vil give slip på you can Et kamera, du ikke vil give slip på Hold fast i dine minder med fotos i flotteste kvalitet og videooptagelser, du kan være rigtig stolt

Læs mere

Undervisning og AV Synlighed og Information

Undervisning og AV Synlighed og Information Undervisning og AV Synlighed og Information AKTIV LÆRING Når læring, bevægelse og tekno Aktiv Læring er EXAKTs online portal, som forener leg, læring og bevægelse. Tag børnene med på en stafet efter eget

Læs mere

Sony udvider HX-serien af Cyber-shot kompaktkameraer med Full HD-videooptagelse

Sony udvider HX-serien af Cyber-shot kompaktkameraer med Full HD-videooptagelse Pressemeddelelse Sony, 1. februar 2011 Sony udvider HX-serien af Cyber-shot kompaktkameraer med Full HD-videooptagelse De nye kompaktkameraer, HX100V og HX9V, byder på 3D-optagelse, ny Intelligent Sweep

Læs mere

3-i-1 muskelbundet! Universalmaskinen til enhver hobbyhåndværker: Uneo Maxx og Uneo til hamring, boring og skruning.

3-i-1 muskelbundet! Universalmaskinen til enhver hobbyhåndværker: Uneo Maxx og Uneo til hamring, boring og skruning. 3-i-1 muskelbundet! Universalmaskinen til enhver hobbyhåndværker: Uneo Maxx og Uneo til hamring, boring og skruning. Uneo Maxx og Uneo fra Bosch. Verdens mindste borehamre med pneumatisk slagværk til hamring,

Læs mere

Fototeknik. 22/10 2012 i Alssundfotoklub Leif Elsborg

Fototeknik. 22/10 2012 i Alssundfotoklub Leif Elsborg Fototeknik 22/10 2012 i Alssundfotoklub Leif Elsborg Canon 40D Nikon D3100 Kameraprincip Belysning af et billede bestemmes af: Blænden Lukkertid - eksponeringstid ISO værdi Billedeksempler Underbelyst

Læs mere

Generelt indtryk. Carl Zeiss Jena 135mm, f/3,5

Generelt indtryk. Carl Zeiss Jena 135mm, f/3,5 Generelt indtryk Næppe har jeg fået skrevet min sammenligning af seks 135mm ere før jeg er heldig på ebay og får det syvende 135mm objektiv i kurven. Denne gang er det. Carl Zeiss Jena 135mm f/3,5 er på

Læs mere

PRESSEMEDDELELSE. PEN E-P3 Nyt PEN flagskib sætter nye standarder. PEN E-P3 med rekordsættende FAST AF og touch skærm.

PRESSEMEDDELELSE. PEN E-P3 Nyt PEN flagskib sætter nye standarder. PEN E-P3 med rekordsættende FAST AF og touch skærm. PRESSEMEDDELELSE PEN E-P3 Nyt PEN flagskib sætter nye standarder. PEN E-P3 med rekordsættende FAST AF og touch skærm. PRESSEMEDDELELSE Tidløs vision - velkommen til PEN seriens fantastiske topkamera. Nyt

Læs mere

Mobiltelefoner og tilbehør. via bruttolønnen

Mobiltelefoner og tilbehør. via bruttolønnen Mobiltelefoner og tilbehør via bruttolønnen IPHONE 6 iphone 6 fra Apple er udstyret med superhurtig A8 processor, intuitiv ios 8 operativsystem og NFC-teknologi til betaling. PROCESSOR IOS 8 OG A8 PROCESSOR

Læs mere

POWER TO YOUR NEXT STEP

POWER TO YOUR NEXT STEP POWER TO YOUR NEXT STEP Lad kreativiteten vokse you can 2 POWER TO YOUR NEXT STEP Begynd at fotografere med et digitalt spejlreflekskamera, og lad kreativiteten vokse. Fremstil fremragende fotos og videoer

Læs mere

Objektivet er i øvrigt næsten identisk med 55mm f/1,8 eneste forskel er, at f/2 eren er fysisk begrænset imod at åbne blænden til 1,8.

Objektivet er i øvrigt næsten identisk med 55mm f/1,8 eneste forskel er, at f/2 eren er fysisk begrænset imod at åbne blænden til 1,8. Generelt indtryk Asahi Takumar objektiver er for mig efterhånden gået hen og blevet lidt af en udfordring. En udfordring, fordi jeg har så svært ved at lade være med at købe dem, når jeg ser et objektiv

Læs mere

Hold fødderne på jorden nye havemaskiner fra RYOBI med ekstra lang rækkevidde.

Hold fødderne på jorden nye havemaskiner fra RYOBI med ekstra lang rækkevidde. 22. februar 2012 Hold fødderne på jorden nye havemaskiner fra RYOBI med ekstra lang rækkevidde. RYOBI er en af de største og mest innovative producenter af havemaskiner og elværktøj på markedet og har

Læs mere

Din brugermanual NIKON 16MM F2.8D AF FISHEYE-NIKKOR http://da.yourpdfguides.com/dref/3239330

Din brugermanual NIKON 16MM F2.8D AF FISHEYE-NIKKOR http://da.yourpdfguides.com/dref/3239330 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

Frihåndsquiltning på maskine Du kan lære det!

Frihåndsquiltning på maskine Du kan lære det! Frihåndsquiltning på maskine Du kan lære det! 10 trin til dig fra BaliQuilt, som hjælper dig på vej til at quilte på maskine. BONUS: Tre øvelser til at komme i gang på. Trin nr. 1 tilbehør Der er tilbehør

Læs mere

De 5 klassiske fotofejl. Fejl 1 Du er for langt væk. Fejl 2 Du er for doven. Fejl 3 Du tager altid dit foto horisontalt

De 5 klassiske fotofejl. Fejl 1 Du er for langt væk. Fejl 2 Du er for doven. Fejl 3 Du tager altid dit foto horisontalt Indholdsfortegnelse De 5 klassiske fotofejl Fejl 1 Du er for langt væk Fejl 2 Du er for doven Fejl 3 Du tager altid dit foto horisontalt Fejl 4 Du tjekker ikke hele motivet Fejl 5 Du bruger din flash forkert

Læs mere

Lyskontrol, energibesparelser

Lyskontrol, energibesparelser Lyskontrol, energibesparelser Samsungs HDTV er det nemmeste på jorden - og det mest behagelige for dine øjne. Samsungs unikke Eco Sensor måler, hvor intenst rummets belysning er og indstiller automatisk

Læs mere

EF-S55-250mm f/4-5.6 IS

EF-S55-250mm f/4-5.6 IS EF-S55-250mm f/4-5.6 IS DEN Brugsvejledning Tak fordi du har købt et Canon produkt. Canon EF-S55-250mm f/4-5,6 IS objektivet er et high-performance telezoomobjektiv, der er udstyret med en billedstabilisator

Læs mere

Undervisning og AV Synlighed og Information

Undervisning og AV Synlighed og Information Undervisning og AV Synlighed og Information LYDREGULERING Opslagstavle Classic DecoDemp-Classic er en effektiv løsning når det gælder lydisolering. Med en hvid, grå, sort eller alu-ramme er dette en neutral

Læs mere

Teknik. Zuiko 135mm f/3,5 er produceret i et meget højt antal. Her er nøgletallene for objektivet: Sådan er linserne placeret:

Teknik. Zuiko 135mm f/3,5 er produceret i et meget højt antal. Her er nøgletallene for objektivet: Sådan er linserne placeret: Generelt indtryk Zuiko 135mm f/3,5 er et objektiv må være et af de mindste 135mm objektiver fra fortidens analoge dage. Det vejer blot 190 gr. og rager kun 73mm ud fra dit kamera (med modlysblænden trukket

Læs mere

EF-S18-135mm f/3.5-5.6 IS

EF-S18-135mm f/3.5-5.6 IS EF-S18-135mm f/3.5-5.6 IS DEN Brugsvejledning Tak fordi du har købt et Canon produkt. Canon EF-S18-135mm f/3,5-5,6 IS objektivet er et high-performance zoomobjektiv med en stor forstørrelsesevne, der er

Læs mere

Om overvågning Et komplet udvalg af IP-kameraer

Om overvågning Et komplet udvalg af IP-kameraer Om overvågning Et komplet udvalg af IP-kameraer 2 Et komplet udvalg af IP-kameraer Hvorfor vælge noget andet end det bedste til din netværksbaserede videoovervågningsløsning? FlexiDome IP perfekt designede

Læs mere

Den historisk udvikling af den stilede, innovative JumpSeat

Den historisk udvikling af den stilede, innovative JumpSeat JumpSeat Den historisk udvikling af den stilede, innovative JumpSeat Innovationen finder mange veje, og det er svært at forudse fremtidens næste banebrydende design. Jumpseat stolen tog sin begyndelse

Læs mere

Øvelser til større børn

Øvelser til større børn som bedrer bevægelse, styrke, balance og stabilitet i fødderne. KONTAKT OG MERE VIDEN Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Kontakt Fysio- og Ergoterapi Tlf. 97 66 42 10 SÅDAN GØR DU ØVELSE

Læs mere

BYGGERI. Ydelse, der kan tages med overalt. Den nye universelle batteridrevne FEIN MultiMaster til ombygning og renovering. NYHED.

BYGGERI. Ydelse, der kan tages med overalt. Den nye universelle batteridrevne FEIN MultiMaster til ombygning og renovering. NYHED. BYGGERI Ydelse, der kan tages med overalt. Den nye universelle batteridrevne FEIN MultiMaster til ombygning og renovering. NYHED 12 V og 18 V Gennemprøvet teknik, ny styrke: Den batteridrevne FEIN MultiMaster.

Læs mere

PRESSEMEDDELELSE TG-610 & TG-310

PRESSEMEDDELELSE TG-610 & TG-310 PRESSEMEDDELELSE TG-610 & TG-310 Ny OLYMPUS TOUGH duo giver fremragende billeder på en nem måde. TOUGH TG-610 og TG-310 kan stort set tåle alt: Vandtæt, stødsikkert og frostsikkert. PRESSEMEDDELELSE Ny

Læs mere

BRUGE DEN TIL ET HVILKET SOM HELST KAMERA OG LINSE!

BRUGE DEN TIL ET HVILKET SOM HELST KAMERA OG LINSE! TELECONVERTEREN. Af Allan Kierulff - http://blog.allan-kierulff.dk HVAD ER EN TELECONVERTER HELT PRÆSIST, OG KAN MAN BRUGE DEN TIL ET HVILKET SOM HELST KAMERA OG LINSE! En teleconverter giver mulighed

Læs mere

Nikon 1 Fuld fart frem

Nikon 1 Fuld fart frem I AM THE NIKON 1 Nikon 1 Fuld fart frem Nikon 1-kamerasortimentet er mere end blot en ny type kamera. Det er en helt ny måde at fastholde livet i overhalingsbanen på. Den nye generation af vores kompakte,

Læs mere

Blænderingen er ikke bred, men til gengæld har den fine riller, så fingrene får godt fat. Objektivet har seks lameller.

Blænderingen er ikke bred, men til gengæld har den fine riller, så fingrene får godt fat. Objektivet har seks lameller. Generelt indtryk Revue weitvinkel 35mm, f2,8 (M42 fatning) er et nydeligt, gammelt objektiv med en filterdiameter på 52 mm. Det stikker blot 65 mm ud af kameraet (inkl. konverterring fra M42 til fourthirds);

Læs mere

Ny skoleleder til ny tid på Katrinebjergskolen

Ny skoleleder til ny tid på Katrinebjergskolen Ny skoleleder til ny tid på Katrinebjergskolen Katrinebjergskolen søger en visionær skoleleder, der inspirerer, udfordrer og samler skolens medarbejdere, og som er et nærværende og tydeligt midtpunkt for

Læs mere

4.999,- 2.999,- 6.999,- 799,- 899,- 1.299,- 2000,- 500,- 400,- 400,- 200,-

4.999,- 2.999,- 6.999,- 799,- 899,- 1.299,- 2000,- 500,- 400,- 400,- 200,- 4.999,- 2000,- 2.999,- 500,- 6.999,- 400,- 200,- 1.299,- 799,- 400,- 899,- M M 299,- 2.999,- 999,- 499,- 3.199,- M M 3.799,- 169,- 1,- 2.699,- 1,- 2.399,- Telenor Mobilt Bredbånd Gå på nettet med din bærbare,

Læs mere

Det ER virkelig nemt at tage gode billeder! Brug af objektiver med Image Stabilizer (billedstabilisering) giver bedre resultater

Det ER virkelig nemt at tage gode billeder! Brug af objektiver med Image Stabilizer (billedstabilisering) giver bedre resultater Det ER virkelig nemt at tage gode billeder! Brug af objektiver med Image Stabilizer (billedstabilisering) giver bedre resultater Bliver for mange af dine billeder slørede? Canon IS*-objektiver er løsningen!

Læs mere

Testcenter. Vidvinkelobjektiver. Fang storslåede landskaber med. Kraftig vidvinkel. digital foto 2 13

Testcenter. Vidvinkelobjektiver. Fang storslåede landskaber med. Kraftig vidvinkel. digital foto 2 13 Testcenter Vidvinkelobjektiver Fang storslåede landskaber med vidvinkel 62 digital foto 2 13 Canon EF-S 10-22mm F3.5-4.5 USM Canons vidvinkel til APS-C-kameraer svarer til 16-35 mm. Canon EF 16-35mm F2.8L

Læs mere

Nye HDMI-kabler fra Sony leverer ultimativ underholdning

Nye HDMI-kabler fra Sony leverer ultimativ underholdning Pressemeddelelse Sony, 2. november 2010 Nye HDMI-kabler fra Sony leverer ultimativ underholdning Sony lancerer en ny serie af højtydende kabler, som understøtter 3D og Ethernet Nye højhastigheds HDMI-kabler

Læs mere

EF70-300mm f/4-5.6l IS USM

EF70-300mm f/4-5.6l IS USM EF70-300mm f/4-5.6l IS USM DEN Brugsvejledning Tak fordi du har købt et Canon produkt. Canon EF70-300mm f/4-5,6l IS USM objektivet er et high-performance telezoomobjektiv udstyret med en billedstabilisator

Læs mere

Uovertruffen kvalitet kombineret med spændende potentiale

Uovertruffen kvalitet kombineret med spændende potentiale 8,1 megapixels 3,5x zoom Modvirkelse af rystelser 2,5 LCD-skærm Uovertruffen kvalitet kombineret med spændende potentiale COOLPIX P3 og P4 giver øgede muligheder for fotografering i et attraktivt kompakt

Læs mere

PÅ JAGT EFTER SEKUNDÆRFARVERNE

PÅ JAGT EFTER SEKUNDÆRFARVERNE FARVEOPGAVER OG EKSPERIMENTER PÅ JAGT EFTER SEKUNDÆRFARVERNE Rød, gul og blå er de såkaldte primærfarver. En primærfarve er en farve, der ikke kan blandes af andre farver. Grøn, violet og orange kaldes

Læs mere

Ulønnet arbejde kan faktisk godt betale sig

Ulønnet arbejde kan faktisk godt betale sig Lidt smartere... Genbrug er smart. Vi får gavn af ting andre har givet, og det er til glæde for såvel giver som aftager. Genbrugsting skal skabe glæde hos nye ejere, og starte et nyt liv i nye omgivelser.

Læs mere

Akku kapskinne sav KSS 40 18M bl

Akku kapskinne sav KSS 40 18M bl Akku kapskinne sav KSS 40 18M bl Tre, to, én sav: Vores akku kapskinne sav KSS 40 18M bl. 40 MM SNITDYBDE REN MAFELL KVALITET Forskubhastighed i cm/s Med en snitdybde på op til 42 mm dækker den nye KSS

Læs mere

Billederne Alle billeder er taget med Olympus E-520: Mine margeritter i altankasserne. Der er anvendt f/5,6. Smukke farver, god skarphed og fin bokeh.

Billederne Alle billeder er taget med Olympus E-520: Mine margeritter i altankasserne. Der er anvendt f/5,6. Smukke farver, god skarphed og fin bokeh. Generelt indtryk Jupiter 37A er på 135mm og med f/3,5. Det er ikke verdens kønneste objektiv, men ser bestemt bedre ud end dets forgænger (Jupiter 11A). Objektivet er bygget med den praktiske hånd i sving

Læs mere

Det hele ligger i billedet

Det hele ligger i billedet Denne artikel er hentet her: http://zoom.comon.dk/index.php/news/show/id=643?utm_source=zoom_newsletter&utm_medium= newsletters Det hele ligger i billedet I første del kiggede vi på regulære salgsannoncer.

Læs mere

priser 2799,- TESTVINDER I LYD OG BILLEDE Kapowpriser JULI 2015 Olympus TG-4 overførsel af billeder sporingsresultater og LG-1 lys til macro

priser 2799,- TESTVINDER I LYD OG BILLEDE Kapowpriser JULI 2015 Olympus TG-4 overførsel af billeder sporingsresultater og LG-1 lys til macro Olympus TG-4 n Robust kamera for entusiaster n Wi-Fi med fjernstyring og trådløs overførsel af billeder n Med GPS får du hurtige, præcise sporingsresultater n Stødsikkert fra 2,1 m n Kan optage i RAW/Jpeg

Læs mere

EF24mm f/1.4l II USM DEN. Brugsvejledning

EF24mm f/1.4l II USM DEN. Brugsvejledning EF24mm f/1.4l II USM DEN Brugsvejledning Tak fordi du har købt et Canon produkt. Canon EF24mm f/1,4l II USM-objektivet er et high-performance vidvinkelobjektiv, udviklet til EOS kameraer. USM står for

Læs mere

Divar alsidige digitale optagere Ny æra inden for digital optagelse. En ny generation af Divar alsidige digitale optagere til både analog og IP

Divar alsidige digitale optagere Ny æra inden for digital optagelse. En ny generation af Divar alsidige digitale optagere til både analog og IP Divar alsidige digitale optagere Ny æra inden for digital optagelse En ny generation af Divar alsidige digitale optagere til både analog og IP Næste generation af Divar digitale videooptagere Overgår forventningerne

Læs mere

Over 40 års innovation

Over 40 års innovation Professional Dictation Systems Over 40 års innovation Printed in Germany OIME Id. No. E0461832 Hab 08/2009 DK Wendenstr. 14 18, D-20097 Hamburg, Germany P.O. Box 10 49 08, D-20034 Hamburg, Germany Tel.

Læs mere

expressiontm line Opdag dit potentiale Jævn stoffremføring både fra oven og fra neden.

expressiontm line Opdag dit potentiale Jævn stoffremføring både fra oven og fra neden. TM Originale PFAFF 9-mm-sømme! expressiontm line Opdag dit potentiale Jævn stoffremføring både fra oven og fra neden. Opdag dit potentiale, og oplev en ny dimension inden for syning Søger du ny inspiration,

Læs mere

KYSTFERIE I DANMARK WARUM NICHT? Kolding 3. december 2014

KYSTFERIE I DANMARK WARUM NICHT? Kolding 3. december 2014 KYSTFERIE I DANMARK WARUM NICHT? Kolding 3. december 2014 Rejsebehov hos loyale, tidligere og nye turister Fokus pårejsebehov og oplevelsesønsker hos tyske turister både blandt de som kommer til Danmark,

Læs mere

Nyt kompakt højkvalitetskamera med imponerende ydeevne

Nyt kompakt højkvalitetskamera med imponerende ydeevne Pressemeddelelse Sony, 16. oktober 2013 Nyt kompakt højkvalitetskamera med imponerende ydeevne Sony Cyber-shot RX10 giver dig kreative kræfter, som i et DSLR-kamera, uden du skal slæbe rundt på ekstra

Læs mere

Tilbud i september 2009

Tilbud i september 2009 Camlink CSP50 Spotting Scope Et super lækkert lille teleskop til naturelskeren. Alt i en elegant pakke. CSP50 er et utroligt kompakte teleskop til en attraktiv pris, uden at gå på kompromis med kvalitet.

Læs mere

10 principper bag Værdsættende samtale

10 principper bag Værdsættende samtale 10 principper bag Værdsættende samtale 2 Værdsættende samtale Værdsættende samtale er en daglig praksis, en måde at leve livet på. Det er også en filosofi om den menneskelige erkendelse og en teori om,

Læs mere

MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera

MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera 2 MIC-serien 550 Sætter standarden inden for overvågning Attraktivt, kompakt design til diskret integration i overvågningsmiljøer Robust, hærværkssikret konstruktion

Læs mere

Mere frihed til at arbejde, som du vil

Mere frihed til at arbejde, som du vil Mere frihed til at arbejde, som du vil Se, hvor langt du kan nå med det videreudviklede GN 9120 headset Global innovator in headsets Hvornår havde du sidst kun én ting, der skulle gøres? Du arbejder hurtigere

Læs mere

i3touch FÅ MERE UD AF SAMARBEJDET MED INTERAKTIVE TOUCHSKÆRME

i3touch FÅ MERE UD AF SAMARBEJDET MED INTERAKTIVE TOUCHSKÆRME i3touch FÅ MERE UD AF SAMARBEJDET MED INTERAKTIVE TOUCHSKÆRME i3touch FÅ MERE UD AF SAMARBEJDET MED INTERAKTIVE TOUCHSKÆRME i3touch LCD touchløsning leverer knivskarpe, højtopløselige billeder. Touchteknologien

Læs mere

De perfekte værktøjer til at opfylde dine visioner E-System tilbehørsvejledning

De perfekte værktøjer til at opfylde dine visioner E-System tilbehørsvejledning De perfekte værktøjer til at opfylde dine visioner E-System tilbehørsvejledning Indhold Introduktion... 4 Et komplet zoomprogram... 8 Vidvinkel zoomoptik... 10 Standardzoomoptik... 12 Telezoomoptik...

Læs mere

Bilag 1: Visualiseringer af stationer

Bilag 1: Visualiseringer af stationer BILAG 1: VISUALISERINGER AF STATIONER 1 Bilag 1: Visualiseringer af stationer Indhold 1 Visualiseringer 2 1.1 Metode og forudsætninger 2 1.1.1 Beplantningsbælte 3 1.2 Valg af fotopunkter 3 1.2.1 Station

Læs mere

Indholdsfortegnelse INTRODUKTION 3

Indholdsfortegnelse INTRODUKTION 3 Indholdsfortegnelse INTRODUKTION 3 FLERE FØLGERE PÅ INSTAGRAM #1 (2014-STYLE) 4 4 TIPS TIL AT FÅ FLERE FØLGERE 4 LÆG RELEVANTE BILLEDER ONLINE HVER DAG 4 BRUG TIDEN PÅ AT TAGE DE BEDSTE BILLEDER 4 BENYT

Læs mere

Entreprenørskab på erhvervsakademierne

Entreprenørskab på erhvervsakademierne Uddannelses- og Forskningsudvalget 2013-14 FIV Alm.del Bilag 237 Offentligt Entreprenørskab på erhvervsakademierne Uddannelses- og forskningsminister Sofie Carsten Nielsens tale på konference "Fra Talentmasse

Læs mere

Slibning overalt med én og samme maskine

Slibning overalt med én og samme maskine Gammelt bliver som nyt Med en enkelt maskine Slibning overalt med én og samme maskine Make it your home. Gør det til dit hjem med en verdensnyhed: Universalsliberen PRR 250 ES fra Bosch. Sliberullerne

Læs mere

See Through Different Eyes

See Through Different Eyes See Through Different Eyes Enhver fotograf er unik. Uanset dine ideer, din erfaring og din kreative vision findes der et NIKKOR-objektiv, der kan hjælpe dig med at realisere dit potentiale. Det enestående

Læs mere

I AM YOUR EYES.

I AM YOUR EYES. I AM YOUR EYES www.nikon.dk Se verden med nye øjne Enhver fotograf er unik. Uanset dine ideer, din erfaring og din kreative vision, så findes der et NIKKOR-objektiv, der kan hjælpe dig med at realisere

Læs mere

CONTENT MARKETING. video facebook sociale medier artikler linkedin mål pinterest animation content strategi instagram hjemmeside WEMAKEGRAPHICS

CONTENT MARKETING. video facebook sociale medier artikler linkedin mål pinterest animation content strategi instagram hjemmeside WEMAKEGRAPHICS 7VIGTIGE TRICKS TIL DIN CONTENT MARKETING video facebook sociale medier artikler linkedin mål pinterest animation content strategi instagram hjemmeside HVAD ER CONTENT MARKETING Content Marketing er markedsføring,

Læs mere

PR1000e. PR1000e Broderimaskine. Opnå professionelle broderier, hurtigt og nemt med Brother PR1000e

PR1000e. PR1000e Broderimaskine. Opnå professionelle broderier, hurtigt og nemt med Brother PR1000e PR1000e PR1000e Broderimaskine Opnå professionelle broderier, hurtigt og nemt med Brother PR1000e 360 x 200 mm broderiareal Høj opløselig ASV LCD touch screen Avanceret dagslys lyssystem Variabel hastighed:

Læs mere

10.1" højopløsnings IPS LCD touch skærm Avanceret intelligent kamera system Kæmpe stort broderiareal (240x260mm) 285mm fri arm. Frigiv din kreativitet

10.1 højopløsnings IPS LCD touch skærm Avanceret intelligent kamera system Kæmpe stort broderiareal (240x260mm) 285mm fri arm. Frigiv din kreativitet XV XV Frigiv din kreativitet 10.1" højopløsnings IPS LCD touch skærm Avanceret intelligent kamera system Kæmpe stort broderiareal (240x260mm) 285mm fri arm Zündt design Smukke broderierpå den nemme måde

Læs mere

Aktivitetsbeskrivelse Skoleidrættens Forårsfestival i:

Aktivitetsbeskrivelse Skoleidrættens Forårsfestival i: Aktivitetsbeskrivelse Skoleidrættens Forårsfestival i: Foreningsnavn: DGI SMARTsport Aktivitet: Bevægelse og leg med forskellige apps Instruktør: Forskellige Dato: Variabel Målgruppe: Mellemtrinet er bedst

Læs mere

I Assens Kommune lykkes alle børn

I Assens Kommune lykkes alle børn I Assens Kommune lykkes alle børn Dagtilbud & Skole - Vision 0-18 år frem til 2018 I Assens Kommune har vi en vision for Dagtilbud & Skole. Den hedder I Assens Kommune lykkes alle børn og gælder for børn

Læs mere

GRUNDLÆGGENDE TEORI LIGE FRA HJERTET

GRUNDLÆGGENDE TEORI LIGE FRA HJERTET GUIDE 4 Fokus på fokus GRUNDLÆGGENDE TEORI LIGE FRA HJERTET 2015 LÆRfoto.dk Indhold Indhold... 2 Indledning... 3 Fokus fordi det er skarpt... 4 Fokus, DOF og bokeh... 5 Auto fokus (AF)... 6 AF, bestem

Læs mere

Slagelse Kommunes Personalepolitik 2015-2020

Slagelse Kommunes Personalepolitik 2015-2020 Slagelse Kommunes Personalepolitik 2015-2020 Tak for brug af billeder: Vibeke Olsen Hans Chr. Katberg Olrik Thoft Niels Olsen Indledning Med personalepolitikken som vejviser Så er den her den nye personalepolitik!

Læs mere