Mere end en AVIS. Prisliste. tre stærke platforme. Mød læserne på alle platforme hos metroxpress. Metroxpress universet

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Mere end en AVIS. Prisliste. tre stærke platforme. Mød læserne på alle platforme hos metroxpress. Metroxpress universet"

Transkript

1

2 Mere end en AVIS tre stærke platforme Metroxpress universet Det startede i 2001, hvor en rebelsk metro-avis tillod sig at være gratis hvor flabet sagde nogen, hvor dejligt sagde mange hvor anderledes mente de fleste. Andre medier hoppede med på gratis -vognen, så kom Facebook, Twitter, Spotify, og gratis blev meget normalt. I 2013 skiftede metroxpress redaktionel profil, format og fokus. Stadig et rebelsk medie, men nu med digitale platforme. Vi leverer involverende indhold på tre platforme: Avis, Train TV og på MX.dk. Metroxpress rykkede de sociale medier ind i avisen med MX FEED og #-sider med brugerdrevet indhold. Mød læserne på alle platforme hos metroxpress Historien er lang, men det er sjældent de lange historier, der får opmærksomhed, så vi gør en lang historie kort. Så er man ikke en rigtig avis, siger nogen, de bryder reglerne, mener andre! Velkommen til metroxpress-universet. 2

3 Nationalt Format Pris CPT Læsertal Omslag Bottom cover Opslag /1 side Print priser Priseksempel National helside i formatet B. 210 mm x H. 280 mm CPT priser Du kender modellen fra digitalannoncering, der afregnes i CPM. Din pris bliver fremover beregnet på kontaktprisen. Det gør prisen variabel og giver dig den fordel, at du altid får, hvad du betaler for. Prisen justeres ud fra gældende læsertal udsendt af Gallup/Index Danmark. 1/2 side 1/4 side 1/8 side Forside top Forside bund Bagside 1/2 side TV banner Ramme U-format Format Pris CPT Læsertal Format Pris CPT Læsertal Omslag Vest 1000 Hvis du køber en helsidesannonce nationalt dækkende baseret på læsertal fra 2. halvår 2015 med læsere, så beregnes prisen således: CPT prisen x læsertallet / = Bruttoprisen 220 x / = kr ,- Priserne reguleres efter Index Danmark / Gallup læsertal, der offentliggøres primo marts, primo juni, og primo september. De efterfølgende listepriser er gældende for 1. kvartal. Omslag Øst 1000 Bottom cover Bottom cover Opslag Opslag Vidste du 0 medie- og marketingfolk har tilmeldt sig nyhedsbrevet fra mxmedia. Tilmeld dig på mxmedia.dk og få invitationer, updates, kampagnetilbud og meget mere 1/1 side 1/2 side 1/4 side 1/8 side Forside top Forside bund Bagside 1/2 side /1 side 1/2 side 1/4 side 1/8 side Forside top Forside bund Bagside 1/2 side TV banner TV banner Ramme Ramme U-format U-format

4 Placeringstillæg Premium placering* Specifikationer og deadline Priser pr. mm + 30% Tekstside Nationalt 110,66 Øst 77,50 Vest 48,00 Fast placering** + 20% Markedsplads, rubrik & job 75,45 62,00 38,40 *Opslag side 2-3, side 3 kvartside, side // **Anden bestemt side stk. priser Sampling Onserts (minimum stk) Glittet omslag Frekvensrabat* Pris pr. stk. 3,5 1, indr. 3. indr. 4. indr. Kreativt eksempel Danske Spil blev rost af deres samarbejdspartnere i Europa for deres kreative eksekvering af kampagnen i marts De fremhævede samarbejdet med metroxpress som en afgørende faktor til en efterfølgende fælles kongres. Tekstside 25% 50% 75% Job 50% 0% 50% Rubrik 25% 50% 75% Vidste du? Specifikationer og deadline 4 Retningslinjer og materialespecifikationer følger kankanikke.dk, her kan PDF-settings og ICC profil også hentes! Specifikationer Materialeformat Helsideformat Papirkvalitet Raster og farve Totalsværtning PDF uden transparens 210x280 mm 48g 40 linjer / 200dpi / CMYK Maks. 240% Deadline Færdigt materiale (PDF) Ikke færdigt materiale (Word o. lign.) Alle priser er i kr. ekskl. moms Hverdagen inden indrykning To arbejdsdage inden indrykning

5 Faste formater Pris nationalt Plus+ priser Opslag /1 side /2 side Plus+ sælges kun nationalt. 1/4 side Plus+ er et livstilsmagasin, som indeholder længere artikler, livsstilstof som mode, musik, mad, sport, rejser, gadget, oplevelser og underholdning. Priser pr. mm Tekstside Markedsplads, rubrik & job Nationalt 77,50 62,00 Specialformater Pris nationalt b) Forside bund c) Bagside 1/1 side d) TV banner Vidste du Kreative formater Pris nationalt Plus+ har et oplag på eksemplarer, og bliver distribueret i storbyerne og koncentreres om de store trafikknudepunkter og indkøbsteder e) f) Ramme U-format Se udgivelsesdatoerne på 5 mxmedia.dk/medier

6 Formater Spalteoversigt Opslag: mm 6 spalter 140 mm = 840 mm 1 spalte 2 spalter 3 spalter 4 spalter 5 spalter 6 spalter 32 mm 68 mm 103 mm 139 mm 174 mm 210 mm Helside: mm 6 spalter 280 mm = 1680 mm Halvside, horisontal: mm 6 spalter 140 mm = 840 mm Halvside, vertikal: mm 3 spalter 280 mm = 840 mm Priseksempel Kvartside i hele landet 32 mm 68 mm 103 mm 139 mm 174 mm 210 mm Kvartside, horisontal: mm Kvartside, vertikal: mm 1/8-side, vertikal: mm CPT prisen x læsertallet / = Bruttoprisen 80 x / = ,- 6 6 spalter 70 mm = 420 mm 3 spalter 140 mm = 420 mm 3 spalter 70 mm = 210 mm

7 Format Desktop CPM Digitale priser Wallpaper Video Wallpaper Mega Banner Overlay Topbanner 100 Mobil Format CPM Top Overlay Video preview Takeover Fullscreen takeover 100 Digitalt materiale leveres i to formater MX digital sælges som en kombination af desktop/tablet og mobil, med en fordeling af eksponeringer på 20% desktop/tablet og 80% mobil. Derfor skal der leveres både et format til dekstop/tablet samt til mobil. Vidste du? Du kan finde samtlige formater vi tilbyder på mxmedia.dk/materiale Find eksempler på mxmedia.dk 7

8 MX Train TV priser 10 sekunders spot Visningsperiode Pris Antal skærme Unikke Seere CPT 1 uge, standard uge, Boost uge, Superboost Vidste du? Materialet afvikles uden lyd 20 sekunders spot Visningsperiode Pris Antal skærme Unikke Seere CPT 1 uge, standard uge, Boost uge, Superboost sekunders spot Visningsperiode Pris Antal skærme Unikke Seere CPT 1 uge, standard uge, Boost uge, Superboost Booking fee kr. pr. kampagne, inkluderer upload af 1 spot. Yderligere spots koster kr. pr. spot. Format Filtype Mål Standardfrekvens er 1 gang pr. 20. min. Boost eller superboost er muligt for øget frekvens. Segmentering inden for bestemte S-togslinjer, områder eller dayparts er muligt. Video Billede valgfrit videoformat.jpg 1280x720px i 25fps 1280x720px 8

9 Vidste du? Alle aviser findes i en elektronisk E-paper version på mx.dk Booking Booking deadline Booking af annoncer, der leveres som færdigt materiale i form af en pdf, skal ske inden kl hverdagen før indrykningsdagen. Booking af annoncer, der ikke leveres som færdigt materiale f.eks. i et word format, hvor hjælp til at færdigegøre materialet er bestilt gennem metroxpress, skal ske to hverdage før indrykningsdagen og inden kl Hvor skal jeg sende min annonce hen? Send dit materiale til eller via medienettet, Materiale Materialeansvar For at få det bedste ud af din kampagne, skal du sikre dig, at dit materiale opfylder de tekniske standarder som størrelse, format og opløsning i forhold til om din annonce skal indrykkes på print eller digitalt. Metroxpress har ikke ansvar for materiale, der ikke opfylder de tekniske standarder. Hvis deadlines og tekniske standarder ikke overholdes, vil tidligere materiale blive genindrykket. De tekniske standarder finder du på mxmedia.dk/faq. Andre filformater Vi har mulighed for at modtage materiale i DTP-filformater. Materiale der afleveres i teksbehandlingsprogrammer eller præsentationsprogrammer er ikke at betragte som færdigt materiale. Skal vi hjælpe dig med dit materiale? Vi hjælper gerne med at producere materiale. I dette tilfælde skal tekst-, billed- og logomateriale være sendt til os senest kl to arbejdsdage før indrykningsdagen. Ved produktion debiteres 1,00 kr. pr. spaltemilimeter. Materialegodtgørelse Vi giver ikke materialegodtgørelse på indrykninger af annoncer i metroxpress. Alt det med småt Øvrigt Kontakt Har du spørgsmål til de tekniske standarder kontakt os på tlf.: eller på Standsning eller rettelse Fortrydelser og ændringer skal ske skriftligt. Deadline er senest hverdagen før indrykningensdagen kl Bestilt placering skal aflyses senest fem arbejdsdage før indrykningsdag. Ved overskridelse af ovenstående faktures den bookede indrykning. Ved materialerettelser skal der også foreligge en rettelse til booking. Det er ikke nok at sende nyt materiale, da vi bruger automatisk annonceplacering. Reklamationer Indsigelser mod indrykkede annoncer og fakturaer skal gøres senest syv dage efter indrykningsdagen. Ved for sent afleveret annoncemateriale kan der ikke gøres indsigelser. I forbindelse med en reklamation fremsender vi gerne en annonce, det koster blot et administrationsgebyr på 100 kr. Ved omslag på avisen Der kan forekomme et annonceomslag på avisen, hvilket betyder at avisens sidetal rykker sig. Det vil give din annonce en placeringsforskydning i forhold til sidenummeret, men ikke i forhold til avisens redaktionelle opsætning og indhold. Vi forbeholder os retten til denne sideforskydning. Der kompenseres ikke for dette eller andre lignende placeringsgarantier. Retningslinjer ved indrykning af et omslag: Omslaget gør en forskel på, hvor appelerende læserne oplever dagens avis. Derfor skal omslaget udformes visuelt appelerende og den mere konkrete del af indholdet som f.eks. priser og ligende, må først fremgå på side 2, som er siden overfor avisens redaktionelle forside. Det kreative materiale til et omslag skal ligge til godkendelse hos metroxpress senest tre dage før indrykning. Et omslag kan uden varsel standses af chefredaktøren, hvis det ikke opfylder betingelserne, og hvis det redaktionelle stof den pågældende dag vurderes at være så vigtigt, at metroxpress ikke kan udkomme med et annonceomslag. Metroxpress kan ikke gøres ansvarlig for tab eller skade som følge af afvisning af en annonce. Annonceomslag med en sort baggrundsfarve, giver læserne en dårlig oplevelse, da tryksværten smitter af, derfor godkendes den type annoncer ikke. Dette er ikke gældende for et glittet omslag, Betalingsvilkår Betalingen skal være metroxpress i hænde senest på forfaldsdatoen, som du finder på din faktura. Metroxpress udsender faktura elektronisk via eller EAN-systemer. Ønsker du at modtage din faktura som et brev, kan det lade sig at gøre mod et administraionsgebyr på 100 kr. Hvis forfaldsdatoen er en lørdag eller helligdag, er næstkommende hverdag gældende. Ved betaling efter forfaldsdato beregnes et rykkergebyr på 1,5% pr. påbegyndt måned. Vi pålægger fakturaen et administrationsgebyr på 100 kr. for hver rykkerudsending. Metroxpress samarbejder med inkasso vedr. opkrævning af udbetalte regninger. Forbehold Alle priser er angivet i danske kroner og eksklusiv moms. Vi tager forbehold for trykfejl og ændringer. Vores ansvar for fejl i annoncer er begrænset til den faktiske annonceomkostning. For skader på grund af udebleven eller fejlagtig information har metroxpress intet ansvar. MX Train TV Deadline Materiale skal leveres senest 4 hele hverdage før kampagnestart. Materialer, der leveres senere, kan ikke garanteres visning fra aftalte startdato. Levering Levering kan ske via selvvalgt webbaseret filmoverføringstjeneste (f.eks. WeTransfer), hvor link sendes til 9 Der ydes 1% i informationsgodtgørelse og 1% i sikkerhedsstillelse ved indrykning gennem godkendte bureauer.

Mere end en AVIS. Prisliste. Priseksempel. tre stærke platforme NY PRIS I 2015. Metroxpress universet NYT!

Mere end en AVIS. Prisliste. Priseksempel. tre stærke platforme NY PRIS I 2015. Metroxpress universet NYT! Mere end en AVIS tre stærke platforme Metroxpress universet Det startede i 2001, hvor en rebelsk metro-avis tillod sig at være gratis hvor flabet sagde nogen, hvor dejligt sagde mange - hvor anderledes

Læs mere

mere end en avis tre stærke platforme Prisliste Mød læserne på alle platforme hos metroxpress Metroxpress-universet

mere end en avis tre stærke platforme Prisliste Mød læserne på alle platforme hos metroxpress Metroxpress-universet mere end en avis tre stærke platforme Metroxpress-universet Det startede i 2001, hvor en rebelsk metro-avis tillod sig at være gratis hvor flabet sagde nogen, hvor dejligt sagde mange hvor anderledes mente

Læs mere

mere end en avis tre stærke platforme

mere end en avis tre stærke platforme e t s i l Pris mere end en avis tre stærke platforme Metroxpress-universet Det startede i 2001, hvor en rebelsk metro-avis tillod sig at være gratis hvor flabet sagde nogen, hvor dejligt sagde mange hvor

Læs mere

Rejseliv.dk som e magasin

Rejseliv.dk som e magasin Rejseliv.dk som e magasin 2 Unik læseroplevelse - Vi kombinerer det bedste fra print, online, TV, video og samler det i et super lækkert og dynamisk rejsemagasin,der kun udkommer online! Udvalgte annoncer

Læs mere

Mød læs på alle. metroxpr. Metroxpress-universet. M tre stærke platforme

Mød læs på alle. metroxpr. Metroxpress-universet. M tre stærke platforme t s i l Pris S I V A n d n r M tr stærk platform Mtroxprss-univrst Dt startd i 2001, hvor n rblsk mtro-avis tillod sig at vær gratis hvor flabt sagd nogn, hvor djligt sagd mang hvor andrlds mnt d flst.

Læs mere

Fakta om læserne. af Tandlægebladet. Redaktion. Annoncesalg. Hvor er du ansat? Læsernes bedømmelse af troværdigheden generelt i Tandlægebladet

Fakta om læserne. af Tandlægebladet. Redaktion. Annoncesalg. Hvor er du ansat? Læsernes bedømmelse af troværdigheden generelt i Tandlægebladet Tandlægebladet Medieinfo 2016 NR. 9 // SEPTEMBER 2015 ÅRGANG 119 NR. 9 TANDLÆGEBLADET SEPTEMBER 2015. 119. 653-772 TEMA: SAMFUNDSODONTOLOGI 2105, DEL 1 TANDLÆGEFORENINGENS DANISH DENTAL MEDLEMSBLAD JOURNAL

Læs mere

Rejseliv.dk som e-magasin

Rejseliv.dk som e-magasin Rejseliv Issue #3 2 Rejseliv.dk som e-magasin Vi kombinerer det bedste fra print, online, TV og samler det i et super lækkert og dynamisk rejsemagasin,der kun udkommer online! Vores chefredaktør tager

Læs mere

PERSONLIGE UDVIKLING. MEDiEkiT 2014

PERSONLIGE UDVIKLING. MEDiEkiT 2014 PERSONLIGE UDVIKLING MEDiEkiT 2014 MEDIEKIT 2014 / psykologi PERSONLIGE UDVIKLING Dit ansigt sladrer Det afslører Dine træk ny forskning DerFor bliver Du som Din Mor Giv efter For Din hævntørst NR. 7,

Læs mere

FOLKESKOLEN - UUNDVÆRLIGT FOR UNDERVISERE BLADETS PROFIL KONTAKT

FOLKESKOLEN - UUNDVÆRLIGT FOR UNDERVISERE BLADETS PROFIL KONTAKT FOLKESKOLEN - UUNDVÆRLIGT FOR UNDERVISERE BLADETS PROFIL Folkeskolen og folkeskolen.dk er den direkte vej til at komme i kontakt med mennesker i undervisningssektoren det vil først og fremmest sige lærere,

Læs mere

Medieinformation KONTAKT. Peder van der Schaft Tlf. 30 22 33 44 ps@aarhuspanorama.dk aarhuspanorama.dk

Medieinformation KONTAKT. Peder van der Schaft Tlf. 30 22 33 44 ps@aarhuspanorama.dk aarhuspanorama.dk Medieinformation 2016 KONTAKT Peder van der Schaft Tlf. 30 22 33 44 ps@aarhuspanorama.dk aarhuspanorama.dk OM AARHUS PANORAMA Aarhus Panorama er et lokalt gratismagasin, der med nysgerrighedens lygte søger

Læs mere

// Mediekit 2013 Bolig magasinet

// Mediekit 2013 Bolig magasinet // Mediekit 2013 Bolig magasinet Faste elementer Trends Nyhedssektion Boligreportager Indretningsguide Shopping Før/efterforvandlinger Madsider Profiler af virksomheder og designere Læserprofil Kvinder

Læs mere

GEFION/Sjællandsgruppen Prisliste

GEFION/Sjællandsgruppen Prisliste GEFION/Sjællandsgruppen Prisliste DAGBLADET SJÆLLANDSKE NORDVESTNYT FREDERIKSBORG AMTS AVIS LOLLAND-FALSTER FOLKETIDENDE GÆLDENDE PR.1. JANUAR 2014 Søgade 10-4100 Ringsted - Tlf 3315 7500 - mail@gefion-sjaellandsgruppen.dk

Læs mere

Medieinformation 2012

Medieinformation 2012 Medieinformation 2012 Om... Dagens Medicin er Danmarks eneste uafhængige nyheds- og debatavis inden for sundhedssektoren Avisen bliver hver uge læst af flere end 54.000 læsere, der omfatter landets ca.

Læs mere

vinterstøvler Hår på kroppen... Nice NaiLaRT Stjernestil Chefredaktør Tina Dines Appelt

vinterstøvler Hår på kroppen... Nice NaiLaRT Stjernestil Chefredaktør Tina Dines Appelt Mediekit 2014 MEDIEKIT 2014 / VI UNGE Chefredaktør Tina Dines Appelt Nr. 15 10. oktober 30. oktober 2013 38 kroner eks t Hår på kroppen... ra mange plakater! Jessie J The Wanted Katy Perr y Justin Bieber

Læs mere

Print Læsertal: 103.000 Oplagstal: 9.778. online Brugere: 9.691

Print Læsertal: 103.000 Oplagstal: 9.778. online Brugere: 9.691 Mediekit 2014 MEDIEKIT 2014 / tidens kvinder TIDEns KvInDEr tidens kvinder er skandinaviens eneste erotiske magasin for kvinder. tidens kvinder skriver om kærlighed, krop, erotik, sex og parforhold. Magasinet

Læs mere

Profil. Chefredaktør Jens Matthiesen

Profil. Chefredaktør Jens Matthiesen Annoncepriser Profil REDAKTIONEL PROFIL: Illustreret Videnskab tager læseren på en opdagelsesrejse i videnskabens verden. De gennemarbejdede artikler giver læseren et overblik og en indsigt, som er svær

Læs mere

FOR ALLE STUDERENDE DELFINEN AF STUDERENDE FOR STUDERENDE

FOR ALLE STUDERENDE DELFINEN AF STUDERENDE FOR STUDERENDE FOR ALLE STUDERENDE DELFINEN AF STUDERENDE FOR STUDERENDE EN VIGTIG BRIK I MARKEDSFØRINGEN OVER FOR ALLE STUDERENDE VED AARHUS UNIVERSITET 16.800 STUDERENDE LÆSER DELFINEN Delfinen er et selvstændigt og

Læs mere

Profil. Chefredaktør Leif Jonasson

Profil. Chefredaktør Leif Jonasson Annoncepriser Profil REDAKTIONEL PROFIL: Komputer for alle er Danmarks suverænt største pc-magasin. Magasinet hjælper via letforståelige trin for trin-vejledninger læserne med ubesværet at bruge deres

Læs mere

Print annoncer i avisen. 24 gange om året

Print annoncer i avisen. 24 gange om året 2015 Print annoncer i avisen 24 gange om året Om avisen Dagens Medicin er Danmarks eneste uafhængige nyheds- og debatavis inden for sundhedssektoren Avisen bliver hver uge læst af flere end 55.000 læsere,

Læs mere

I T E T TEMA. uddannelseskvalitet. Read independent news in English on UniversityPost.dk Læs de seneste danske nyheder på Uniavisen.

I T E T TEMA. uddannelseskvalitet. Read independent news in English on UniversityPost.dk Læs de seneste danske nyheder på Uniavisen. Uniavisen Medieinfo 2015 UAFHÆNGIG AF LEDELSEN PÅ KØBENHAVNS UNIVERSITET NR. 1 FEBRUAR 2014 UNIVERSITETSAVISEN.DK Læs mere om vores mange andre medier på dgmedia.dk københavns universitet K V A L I T E

Læs mere

Priser og formater. 1/1 SIDE: 12.500,- til kant 190 mm x 260 mm + 3 mm

Priser og formater. 1/1 SIDE: 12.500,- til kant 190 mm x 260 mm + 3 mm 1/1 SIDE: 12.500,- til kant 190 mm x 260 mm + 3 mm 3/4 SIDE: 10.000,- 164 mm x 178 mm 3/4 SIDE: 10.500,- Til kant 190 mm x 189 mm + beskæring 2/3 SIDE: 9.500,- Til kant 115 mm x 260 mm + beskæring 1/2

Læs mere

JOIN BADMINTON DANMARK

JOIN BADMINTON DANMARK JOIN BADMINTON DANMARK MEDIEINFORMATION ANNONCERING ONLINE På badminton.dk og på den engelske side badmintondenmark.com bestræber vi os på at holde læseren opdateret med de seneste nyheder fra badmintonverdenen.

Læs mere

Business-to-Business i metal-, plast- og maskinindustrierne. Mediaplan. Nyhedsbrev. Hjemmeside

Business-to-Business i metal-, plast- og maskinindustrierne. Mediaplan. Nyhedsbrev. Hjemmeside Business-to-Business i metal-, plast- og maskinindustrierne Avis Magasin Mediaplan Nyhedsbrev 2015 Hjemmeside Mediaplan 2015 1 7 14/1 21/1 GIFA/METEC/NEWCAST 2015 (16/6-20/6) 15/5 26/5 2 8 Måleteknik 5/2

Læs mere

32.000. media partners. Udvikling. Faglighed Inspiration. Dækker mere end 1/2 million boliger! Medieinfo 2014

32.000. media partners. Udvikling. Faglighed Inspiration. Dækker mere end 1/2 million boliger! Medieinfo 2014 media partners Medieinfo 2014 Dækker mere end 1/2 million boliger! 32.000 ansatte og beslutningstagere - både ejendomsadministration og bygherrer Boligudvikling byggeri - energi renovering - politik Faglighed

Læs mere

Business-to-Business i metal-, plast- og maskinindustrierne

Business-to-Business i metal-, plast- og maskinindustrierne Business-to-Business i metal-, plast- og maskinindustrierne Mediaplan 2016 Mediaplan 2016 1 2 /1 18/1 Elmia Verktygsmaskiner 2016 (10/5-13/5) 21/4 Elmia Svets/Elmia Plåt 2016 (10/5-13/5) 2/5 Elmia Automation

Læs mere

Mediekit & Priser 2011

Mediekit & Priser 2011 Mediekit & Priser 2011 GOLFmagasinet er Danmarks største kommercielle golfmedie Og det er det, fordi vi formår at behandle sporten seriøst samtidig med, at vores passion for sporten ikke kan undgå at fascinere.

Læs mere

ANNONCEFORMATER OG SPECIFIKATIONER

ANNONCEFORMATER OG SPECIFIKATIONER MEDIEINFORMATION 2015 ANNONCEFORMATER OG SPECIFIKATIONER MEDIEINFORMATION 2015 H-D Journalen er medlemsmagasin for medlemmerne af Harley- Davidson Club of Denmark. Klubben består af ca. 6.400 medlemmer

Læs mere

ANNONCEPRISER BANNERE FORSIDEN DESKTOP/TABLET - PR. 16. MAJ Estimeret antal bannervisninger pr. uge: Estimeret antal læsere pr. uge: 5.

ANNONCEPRISER BANNERE FORSIDEN DESKTOP/TABLET - PR. 16. MAJ Estimeret antal bannervisninger pr. uge: Estimeret antal læsere pr. uge: 5. ANNONCEPRISER BANNERE FORSIDEN DESKTOP/TABLET Estimeret antal bannervisninger pr. uge: 9.499 Estimeret antal læsere pr. uge: 5.548 ANNONCEPRISER BANNERE FORSIDEN DESKTOP/TABLET PR. UGE PR. UGE PR. UGE

Læs mere

Playfamily. mediekit 2011. livsstilsmagasin for østjyske børnefamilier. Århusmedia Værkmestergade 7 DK 8000 Aarhus C Tlf. 87 69 69 69 aarhusmedia.

Playfamily. mediekit 2011. livsstilsmagasin for østjyske børnefamilier. Århusmedia Værkmestergade 7 DK 8000 Aarhus C Tlf. 87 69 69 69 aarhusmedia. PLAY FAMILY er et nyt postomdelt langs E45 fra Randers til Vejle. Børnefamilier er storforbrugere. Storforbrugere af digitale bekvemmeligheder, af aktiviteter, af mad, af forbrugsvarer, af beklædning,

Læs mere

AL DIGIT 015 SKE BERLING PRISLISTE

AL DIGIT 015 SKE BERLING PRISLISTE BERLINGSKE DIGITAL PRISLISTE 2015 VELKOMMEN Velkommen til Berlingske Medias onlinepriser for landsdækkende medier. De følgende priser og placeringer er kun et udsnit af alle de mange kreative muligheder

Læs mere

Photo: istock MEDIEKIT & PRISER PUBLICATIONS

Photo: istock MEDIEKIT & PRISER PUBLICATIONS 2010 Photo: istock MEDIEKIT & PRISER PUBLICATIONS JAGT, Vildt & Våben til jægeren med overskud JAGT, Vildt & Våben er Danmarks største kommercielle jagtmagasin, og det, tror vi selv, bunder i vores grundlæggende

Læs mere

Medieplan 2014 Velkommen til MUSIKERENS mediaplan for 2014

Medieplan 2014 Velkommen til MUSIKERENS mediaplan for 2014 Medieplan 2014 Velkommen til MUSIKERENS mediaplan for 2014 Her finder du S. 2 Medieoversigt S. 3 Annoncepriser fagbladet S. 4 Rubrikannoncepriser, fagbladet S. 4: Stillingsannoncer S. 6: Gratis QR-koder

Læs mere

Profil. Chefredaktør Karen Lyager

Profil. Chefredaktør Karen Lyager Annoncepriser Profil REDAKTIONEL PROFIL: I FORM er magasinet til kvinden, der ønsker at være på toppen hver dag med krop og sjæl i balance. Her finder hun den nyeste viden, inspiration og handlingsanvisninger

Læs mere

BT PRISLISTE 2015. Nyheder, der ikke spilder din tid

BT PRISLISTE 2015. Nyheder, der ikke spilder din tid BT PRISLISTE 2015 BERLINGSKE MEDIA PRISLISTE 2015 Find os på www.berlingskemedia.dk Tekstsidepriser (PRIS KR. PR. SPALTEMILLIMETER INKL. 4 FARVER) BT 0-525 mm 526-1094 mm 1095-2189 mm 2190+ mm HVERDAG

Læs mere

SKE BERLING PRISLISTE

SKE BERLING PRISLISTE BERLINGSKE DIGITAL PRISLISTE 2014 VELKOMMEN Velkommen til Berlingske Medias onlinepriser for landsdækkende medier. De følgende priser og placeringer er kun et udsnit af alle de mange kreative muligheder

Læs mere

BO BEDRE. verdens skønneste hjem REDAKTIONEL PROFIL: // Mediekit 2012

BO BEDRE. verdens skønneste hjem REDAKTIONEL PROFIL: // Mediekit 2012 // Mediekit 2012 BO BEDRE Temaer: M øbler, belysning og indretning K økken og bad Boligforandringer Trends Faste elementer: N yheder og shopping Temaartikler I ndretning og bolig Mad Læserprofil K vinder

Læs mere

MEDIEINFORMATION 2014 GRATIS MAGASIN INTERVIEW REPORTAGE SUNDHED AKTUELT KULTUR NYHED: MESSER TRENDS MODE MAD REJSER SKØNHED & VELVÆRE

MEDIEINFORMATION 2014 GRATIS MAGASIN INTERVIEW REPORTAGE SUNDHED AKTUELT KULTUR NYHED: MESSER TRENDS MODE MAD REJSER SKØNHED & VELVÆRE MEDIEINFORMATION 2014 GRATIS MAGASIN INTERVIEW REPORTAGE SUNDHED AKTUELT KULTUR NYHED: MESSER TRENDS MODE MAD REJSER SKØNHED & VELVÆRE OM MOMENTO Momento er gratismagasinet, som er landsdækkende og sprængfyldt

Læs mere

Dansk Camping Union GI'R DIG. for annonce- Medieplan/prisliste 2005

Dansk Camping Union GI'R DIG. for annonce- Medieplan/prisliste 2005 Dansk Camping Union GI'R DIG MERE Medieplan/prisliste 2005 for annonce- CAMPING-FRITID Den helt rigtige kombination Camping-Fritid er Dansk Camping Unions blad, som distribueres gratis til alle unionens

Læs mere

Medieinformation KONTAKT. Peder van der Schaft Tlf. 30 22 33 44 ps@aarhuspanorama.dk aarhuspanorama.dk

Medieinformation KONTAKT. Peder van der Schaft Tlf. 30 22 33 44 ps@aarhuspanorama.dk aarhuspanorama.dk Medieinformation 2016 KONTAKT Peder van der Schaft Tlf. 30 22 33 44 ps@aarhuspanorama.dk aarhuspanorama.dk OM AARHUS PANORAMA Aarhus Panorama er et lokalt gratismagasin, der med nysgerrighedens lygte søger

Læs mere

SØNDERBORGNYT SØNDERBORGS ANDET STØRSTE NYHEDS NET MEDIE

SØNDERBORGNYT SØNDERBORGS ANDET STØRSTE NYHEDS NET MEDIE SØNDERBORGNYT SØNDERBORGS ANDET STØRSTE NYHEDS NET MEDIE Kom i nærkontakt med dine lokale kunder i Sønderborg via web, mobil og Facebook. Med flere end 47.000 unikke læsere pr. måned har SønderborgNYT

Læs mere

SØNDERBORGNYT SØNDERBORGS ANDET STØRSTE NYHEDS NET MEDIE

SØNDERBORGNYT SØNDERBORGS ANDET STØRSTE NYHEDS NET MEDIE SØNDERBORGNYT SØNDERBORGS ANDET STØRSTE NYHEDS NET MEDIE Kom i nærkontakt med dine lokale kunder i Sønderborg via web, mobil og Facebook. Med omkring 40.000 unikke læsere pr. måned har SønderborgNYT etableret

Læs mere

MEDIE KIT. Sidst opdateret 15. august 2014

MEDIE KIT. Sidst opdateret 15. august 2014 MEDIE KIT Sidst opdateret 15. august 2014 2014 Creative Group Aps Smedeholm 13C 2730 Herlev Tlf. 3137 3077 annoncering@creativegroup.dk CVR nr. 25614178 CreativeGroup.dk FotoTVlive.dk StilTV.dk Medie Kit

Læs mere

Medieinfo. Perspektiv. Hvor langt vil du gå for et job? tema E-BOGSLÆSERE LÆSER MERE FORANDRINGER STRESSER. dgmedia.dk. København Stockholm Oslo

Medieinfo. Perspektiv. Hvor langt vil du gå for et job? tema E-BOGSLÆSERE LÆSER MERE FORANDRINGER STRESSER. dgmedia.dk. København Stockholm Oslo Perspektiv Medieinfo 2015 BIBLIOTEKAR FORBUNDETS FAGMAGASIN JUNI 2013 BIBLIOTEKARFORBUNDETS FAGMAGASIN PERSPEKTIV NR. 06 2013 TEMA: MOBILITET tema Hvor langt vil du gå for et job? Læs mere om vores mange

Læs mere

Forsker i skizofreni. Medieinfo. Psykolog Nyt. dgmedia.dk. København Stockholm Oslo. Læs mere om vores mange andre medier på.

Forsker i skizofreni. Medieinfo. Psykolog Nyt. dgmedia.dk. København Stockholm Oslo. Læs mere om vores mange andre medier på. Psykolog Nyt Medieinfo 2015 19. september 2014 68. gang Dansk Psykolog Forening 15 Læs mere om vores mange andre medier på dgmedia.dk Forsker i skizofreni Skizofrene personer har svært ved social kommunikation.

Læs mere

Mediehuset Herning Folkeblad Østergade 21 7400 Herning Tlf.: 9626 3700 Fax: 9721 3804

Mediehuset Herning Folkeblad Østergade 21 7400 Herning Tlf.: 9626 3700 Fax: 9721 3804 a n n o n c e r i n g 2 0 0 9 / 1 0 Mediehuset Herning Folkeblad Østergade 21 7400 Herning Tlf.: 9626 3700 Fax: 9721 3804 Mediehuset Herning Folkeblad s medieplatforme kan afdække enhver form for profilering

Læs mere

costume // Mediekit 2013

costume // Mediekit 2013 // Mediekit 2013 costume Faste elementer Livsstil Shopping Få stilen Sundhed Rejse Læserprofil Kvinder 88%, mænd 12% Flest mellem 20 og 44 år Trendsætter, livsnyder, selvstændig, karrierebevidst 54 % bor

Læs mere

Vi med Hund / Media kit & Priser 2012 / JSL Publications A/S. MediA kit & Priser PUBLICATIONS

Vi med Hund / Media kit & Priser 2012 / JSL Publications A/S. MediA kit & Priser PUBLICATIONS MediA kit & Priser 2012 Vi med Hund livsstilsmagasinet til os, der elsker hunde Vi med Hund er Danmarks største kommercielle magasin, der henvender sig direkte til alle danske hundeejere. Om man har en

Læs mere

Eksklusive placeringer

Eksklusive placeringer Eksklusive placeringer 81 Formatkort Standardformater Formatkort 82 Højde 365 17% 33% 50% 67% 100% [41 x 365] [86 x 365] [131 x 365] [176 x 365] [ 266 x 365] Format nr. 19 Format nr. 29 Format nr. 39 Format

Læs mere

Samarbejdspartnere 5/51. Distortion. Copenhagen Fashion Week. Copenhagen Street Food. Roskilde Festival. Northside Festival. Trailerpark Festival

Samarbejdspartnere 5/51. Distortion. Copenhagen Fashion Week. Copenhagen Street Food. Roskilde Festival. Northside Festival. Trailerpark Festival Medie Kit 2016 1/51 bliv inspireret 3/51 4/51 Soundvenue.com blev lanceret i 2002, og er i dag et af landets mest indflydelsesrige digitale medier. Vi inspirerer en kulturelt nysgerrig skare til at udvide

Læs mere

STUDENTERHANDBOGEN FOR NYE STUDERENDE 2016/2017

STUDENTERHANDBOGEN FOR NYE STUDERENDE 2016/2017 STUDENTERHANDBOGEN FOR NYE STUDERENDE 2016/2017 STUDENTERHÅNDBOGEN EN VIGTIG BRIK I MARKEDSFØRINGEN MÅLRETTET KONTAKT TIL 12.000 NYE STUDERENDE Studenterrådet udgiver hvert år ved studiestart en Studenterhåndbog.

Læs mere

BERLINGSKE MEDIA PRISLISTE 2016 Find os på VELKOMMEN

BERLINGSKE MEDIA PRISLISTE 2016 Find os på  VELKOMMEN BERLINGSKE MEDIA DIGITAL PRISLISTE 2016 VELKOMMEN Velkommen til Berlingske Medias onlinepriser for landsdækkende medier. De følgende priser og placeringer er kun et udsnit af alle de mange kreative muligheder

Læs mere

ANNONCERING. Din genvej til det dansk-tyske netværk

ANNONCERING. Din genvej til det dansk-tyske netværk 2015 ANNONCERING Din genvej til det dansk-tyske netværk Alle priser er i danske kroner, ekskl. moms og gældende for 2015 RAM PLET Markedsfør din virksomhed på vores platforme Dansk-Tysk Handelskammer har

Læs mere

STTUDIEKALENDER 2015-2016 FOR ALLE STUDERENDE

STTUDIEKALENDER 2015-2016 FOR ALLE STUDERENDE STTUDIEKALENDER 2015-2016 FOR ALLE STUDERENDE STUDIEKALENDER PROMOVER DINE YDELSER OG PRODUKTER Over for alle de studerende ved de videregående uddannelser i Danmark Studenterrådet udgiver hvert år ved

Læs mere

Medieinformation Stillingsannoncer 2016

Medieinformation Stillingsannoncer 2016 Medieinformation Stillingsannoncer 2016 dagensmedicin.dk DAGENS MEDICIN NR. 3 FREDAG 30. JANUAR 2015 dagensmedicin.dk DAGENS MEDICIN NR. 13 FREDAG 5. JUNI 2015 dagensmedicin.dk DAGENS MEDICIN NR. 17 FREDAG

Læs mere

Medieinformation 2010 GO-CARD

Medieinformation 2010 GO-CARD Medieinformation 2010 GO-CARD KONCEPT GO-CARD er reklame på gratis postkort, som er målrettet unge trendsættere. GO-CARD postkort er et velegnet medie til kulturelle og humanitære budskaber samt virksomheder

Læs mere

Se flere formater på side 2. Formater 2012. eksponering. Priser og formater 2011. Omslag på avisen. Ring og hør nærmere på. Ring og hør nærmere:

Se flere formater på side 2. Formater 2012. eksponering. Priser og formater 2011. Omslag på avisen. Ring og hør nærmere på. Ring og hør nærmere: Priser og formater 2011 Formater 2012 Midteropslag 530 x 365 mm Maksimum eksponering Omslag på avisen Ring og hør nærmere: 86 15 80 11 Bagside top 254 x 82 mm Helside* 254 x 365 mm Bagside halvside 254

Læs mere

ANNONCERING 2015. fashionforum.dk

ANNONCERING 2015. fashionforum.dk ANNONCERING 2015 fashionforum.dk VELKOMMEN TIL MODEBRANCHENS FORETRUKNE NYHEDSMEDIE! Fashion Forum er mediet for dig, der ønsker at kommunikere direkte til modebranchen. Fashion Forum blev etableret i

Læs mere

Nr. 15 10. oktober 30. oktober 2013 38 kroner Sex-guide: SkæNdeS dine forældre? PiNlige historier: Navn: Fødselsdag: Job: Søskende: Højde:

Nr. 15 10. oktober 30. oktober 2013 38 kroner Sex-guide: SkæNdeS dine forældre? PiNlige historier: Navn: Fødselsdag: Job: Søskende: Højde: MEDIEKIT 2014 MEDIEKIT 2014 / VI UNGE Chefredaktør Tina Dines appelt Nr. 15 10. oktober 30. oktober 2013 38 kroner Hår på kroppen... Skal de væk eller blive? ekstra mange plakater! Jessie J The Wanted

Læs mere

BERLINGSKE MEDIA PRISLISTE 2017 Find os på VELKOMMEN

BERLINGSKE MEDIA PRISLISTE 2017 Find os på  VELKOMMEN BERLINGSKE MEDIA DIGITAL PRISLISTE 2017 VELKOMMEN Velkommen til Berlingske Medias onlinepriser for landsdækkende medier. De følgende priser og placeringer er kun et udsnit af alle de mange kreative muligheder

Læs mere

DELFINEN MAGASINET AF STUDERENDE FOR STUDERENDE

DELFINEN MAGASINET AF STUDERENDE FOR STUDERENDE MAGASINET AF STUDERENDE FOR STUDERENDE EN VIGTIG BRIK I MARKEDSFØRINGEN OVER FOR ALLE STUDERENDE VED AARHUS UNIVERSITET 16.800 STUDERENDE LÆSER DELFINEN Delfinen er et selvstændigt og uafhængigt studieblad

Læs mere

BT PRISLISTE 2014. Nyheder, der ikke spilder din tid

BT PRISLISTE 2014. Nyheder, der ikke spilder din tid BT PRISLISTE 2014 Tilbuddet gælder kun 3., 4. og 5. oktober Tilbuddet gælder i Irma, Irma City og på Irma.dk torsdag den 3., fredag den 4. og lørdag den 5. oktober 2013. PÅ AL KOLOGISK FRUGT OG GRØNT Se

Læs mere

Velkommen til Cykelbazar.dk

Velkommen til Cykelbazar.dk 16/17 Velkommen til Cykelbazar.dk Danmarks største handelsportal for cykler Cykelbazar er stedet hvor du køber og sælger nye og brugte cykler på Danmarks første dedikerede cykelbazar. Køb, sælg eller søg

Læs mere

Medieinfo. Lederne. København Stockholm Oslo Tlf. +45 70 27 11 55

Medieinfo. Lederne. København Stockholm Oslo Tlf. +45 70 27 11 55 M E B D B Pr All um fa da Så læ Me ikk R Medieinfo 2011 Lederne København Stockholm Oslo Tlf. +45 70 27 11 55 Re DG an sti fra me ov Den typiske læser af Lederne er Lederne er et eksklusivt magasin, som

Læs mere

Annoncering hos Socialpædagogerne

Annoncering hos Socialpædagogerne Annoncering hos Socialpædagogerne Udgivelsesplan for Socialpædagogen 2017 Nummer Udkommer Deadline tekstsideann. Deadline stillingsann. 01/2017 13.01.2017 02.01.2016 03.01.2016 02/2017 03.02.2017 23.01.2017

Læs mere

Den direkte vej til offentlige beslutningstagere

Den direkte vej til offentlige beslutningstagere Den direkte vej til offentlige beslutningstagere Tre medier 150.000 læsere dk-medier er en fællesbetegnelse for en gruppe af medier og fagportaler, som alle stiller skarpt på politik og offentlig forvaltning

Læs mere

September 2013 Gratis magasin #Aarhuspanorama Januar/Februar 2014 P. Kend dit værtshus 50 NUANCER AF BRUN CARPARK NORTH GODSEJERNE

September 2013 Gratis magasin #Aarhuspanorama Januar/Februar 2014 P. Kend dit værtshus 50 NUANCER AF BRUN CARPARK NORTH GODSEJERNE Mediekit 2014 GRATIS MAGASIN September 2013 Gratis magasin #Aarhuspanorama Januar/Februar 2014 P NYT G R AT I S M AG A S I N TIL DIG Kend dit værtshus 50 NUANCER AF BRUN CARPARK NORTH + I HÆLENE PÅ EN

Læs mere

STUDIEKALENDER FOR ALLE STUDERENDE 2016/2017

STUDIEKALENDER FOR ALLE STUDERENDE 2016/2017 STUDIEKALENDER FOR ALLE STUDERENDE 2016/2017 STUDIEKALENDEREN PROMOVER DINE YDELSER OG PRODUKTER Over for alle de studerende ved de videregående uddannelser i Danmark Studenterrådet udgiver hvert år ved

Læs mere

HVAD VIDSTE VI FØR 2016 KAMPAGNEN?

HVAD VIDSTE VI FØR 2016 KAMPAGNEN? KAMPAGNE 2017 HVAD VIDSTE VI FØR 2016 KAMPAGNEN? Mange danskere holder ferie hjemme Der er potentiale for flere, men det kræver en holdningsændring HVAD GJORDE VI I 2016? BANNER- OG FACEBOOKANNONCER SYNLIGHED

Læs mere

1. sektion PRISLISTE 2015

1. sektion PRISLISTE 2015 1. sektion Priser og formater Annonceformat bxh Farve Pris 1/1-side 266x365 mm. Inkl. 4 farver 43.650,- 1/2-side (Tværformat) 266x180 mm. Inkl. 4 farver 26.625,- 1/2-side (Højformat) 131x365 mm. Inkl.

Læs mere

SØNDERBORGNYT NOK SØNDERBORGS STØRSTE NYHEDS NET MEDIE

SØNDERBORGNYT NOK SØNDERBORGS STØRSTE NYHEDS NET MEDIE SØNDERBORGNYT NOK SØNDERBORGS STØRSTE NYHEDS NET MEDIE Kom i nærkontakt med dine lokale kunder i Sønderborg via web, mobil og Facebook. Med flere end 42.000 unikke læsere pr. måned har SønderborgNYT etableret

Læs mere

Efterårsferie-kampagne 2011: Evaluering!

Efterårsferie-kampagne 2011: Evaluering! Efterårsferie-kampagne 2011: Evaluering! Baggrund: Der var flere grunde til at lave Efterårsferie kampagnen 2011. 1) Skabe en øget opmærksomhed omkring Efterårsferie-tilbud fra Linkpakkekunder 2) At vise,

Læs mere

DTLmagasinet LASTBILEN. Medieinfo. DTL Magasinet VERDEN KALDER. SÅDAN ER MULIGHEDERNE MED DE NYE TOTALVÆGTE Læs mere om vores mange andre medier på

DTLmagasinet LASTBILEN. Medieinfo. DTL Magasinet VERDEN KALDER. SÅDAN ER MULIGHEDERNE MED DE NYE TOTALVÆGTE Læs mere om vores mange andre medier på DTL Magasinet Medieinfo 2015 DTLmagasinet TÆT PÅ VOGNMANDENS HVERDAG 08 AUGUST 2014 16. ÅRGANG SÅDAN ER MULIGHEDERNE MED DE NYE TOTALVÆGTE Læs mere om vores mange andre medier på dgmedia.dk DTL INVITERER

Læs mere

TILBUD: Køb 6 annoncer inden 11. januar 2016 og få 20% i rabat. Medieinformation danskvand Arrangementskatalog.

TILBUD: Køb 6 annoncer inden 11. januar 2016 og få 20% i rabat. Medieinformation danskvand Arrangementskatalog. TILBUD: Køb 6 annoncer inden 11. januar 2016 og få 20% i rabat Medieinformation 2016 danskvand Arrangementskatalog danskvand - dit og DANVAs magasin danskvand sætter dagsordenen med nyheder, debat, viden

Læs mere

Annoncesalg Danske Torpare Rosenkæret 13 A DK-2860 Søborg Tel.: +45 39 29 52 82

Annoncesalg Danske Torpare Rosenkæret 13 A DK-2860 Søborg Tel.: +45 39 29 52 82 Medieinfo 2016 magasinet for danskere med fritidshus i Sverige Foreningen Danske Torpare har omkring 10.000 familier, hvoraf størstedelen har hus i Sverige og nogle leder efter hus. Som del af medlemskabet

Læs mere

KOM IND AF BREVSPRÆKKEN TIL MERE END 1,6 MILLIONER DANSKE JA TAK HUSSTANDE

KOM IND AF BREVSPRÆKKEN TIL MERE END 1,6 MILLIONER DANSKE JA TAK HUSSTANDE MEDIEPROFIL- OG INFORMATION 2015 PR. 1. JANUAR 2015 KOM IND AF BREVSPRÆKKEN TIL MERE END 1,6 MILLIONER DANSKE JA TAK HUSSTANDE FAMILIEN DANMARK * + MERE END 2.000 GRATIS UNIKKE VISNINGER PÅ ** * Ifølge

Læs mere

TV2.DK. TV 2 NET vil i 2010 tilbyde sine annoncører et endnu større udbud af attraktive produkter.

TV2.DK. TV 2 NET vil i 2010 tilbyde sine annoncører et endnu større udbud af attraktive produkter. TV2.DK PRODUKTER 70 SPONSORAT 71 PRISER 72 EJERSKABER 73 RABAT 74 SPECIFIKATIONER 76 BETALINGSBETINGELSER 77 GODTGØRELSE 77 JURIDISK RÅDGIVNING 83 GENERELLE BETINGELSER 84 68 TV 2 NET vil i 2010 tilbyde

Læs mere

VELKOMMEN PÅ SØNDERBORGNYT SØNDERBORGS MEST LÆSTE NYHEDS NET MEDIE

VELKOMMEN PÅ SØNDERBORGNYT SØNDERBORGS MEST LÆSTE NYHEDS NET MEDIE VELKOMMEN PÅ SØNDERBORGNYT SØNDERBORGS MEST LÆSTE NYHEDS NET MEDIE Siden 2013 har SønderborgNYT leveret nærværende aktualitetsindhold om og til borgerne i Sønderborg Kommune og i dag er følger flere end

Læs mere

Profil. Temaer: Hardware (kameraer, printere, objektiver m.m.) Software Indkøbsguide Spejlrefl eks

Profil. Temaer: Hardware (kameraer, printere, objektiver m.m.) Software Indkøbsguide Spejlrefl eks Annoncepriser Profil REDAKTIONEL PROFIL: DIGITAL FOTO er Danmarks førende månedsmagasin om digitalfoto og video i position og læsertal. DIGITAL FOTO hjælper læseren med at få mest muligt ud af det digitale

Læs mere

Borsen.dk. Danmarks største online erhvervsredaktion

Borsen.dk. Danmarks største online erhvervsredaktion Borsen.dk På borsen.dk får beslutningstagerne den vigtigste viden om udviklingen i erhvervslivet og på de finansielle markeder. Dagen igennem bringes de seneste nyheder om markeder, virksomheder og erhvervslivets

Læs mere

Medieinfo. Ugeskrift for Læger. Læs mere om vores mange andre medier på dgmedia.dk. København Stockholm Oslo

Medieinfo. Ugeskrift for Læger. Læs mere om vores mange andre medier på dgmedia.dk. København Stockholm Oslo Ugeskrift for Læger Medieinfo 2016 Læs mere om vores mange andre medier på dgmedia.dk København Stockholm Oslo Fakta om Ugeskrift for Lægers læsere Ugeskrift for Læger er Danmarks største sundhedsvidenskabelige

Læs mere

KOMMUNALBLADET Digitalt klædt på Faget digitalisering er nu for alvor et tilbud til velfærdssamfundets frontpersonale. Stort tema om uddannelse.

KOMMUNALBLADET Digitalt klædt på Faget digitalisering er nu for alvor et tilbud til velfærdssamfundets frontpersonale. Stort tema om uddannelse. HK Kommunalbladet Medieinfo 2016 08 25. 09. 2015 FOR ANSATTE I KOMMUNER, REGIONER OG FÆLLESKOMMUNALE VIRKSOMHEDER KOMMUNALBLADET Digitalt klædt på Faget digitalisering er nu for alvor et tilbud til velfærdssamfundets

Læs mere

MEDIEKIT SENIOR BLADET

MEDIEKIT SENIOR BLADET MEDIEKIT SENIOR BLADET SENIOR BLADET SeniorBladet udgives af Landsorganisationen Danske Seniorer. Danske Seniorer er et landsdækkende demokratisk fællesskab af enkeltmedlemmer, foreninger, klubber, ældrecentre,

Læs mere

M A G A S I N E T MEDIEKIT & PRISER PUBLICATIONS

M A G A S I N E T MEDIEKIT & PRISER PUBLICATIONS GOLF 2010 MEDIEKIT & PRISER PUBLICATIONS GOLF GOLFmagasinet DEN KORTESTE VEJ TIL GOD GOLF GOLFmagasinet er Danmarks største kommercielle golfmedie. Og det er det, fordi vi formår at behandle sporten seriøst

Læs mere

Diagnose: Sorg. Medieinfo. P Psykologernes fagmagasin. Psykologernes fagmagasin

Diagnose: Sorg. Medieinfo. P Psykologernes fagmagasin. Psykologernes fagmagasin P Psykologernes fagmagasin Medieinfo 2015 Nr. 01 2015 1. gang m sensitivill ave Psykologernes fagmagasin Nr. 01 2015 1. gang Læs mere om vores mange andre medier på dgmedia.dk Psykologernes fagmagasin

Læs mere

It for professionelle

It for professionelle It for professionelle Version2 Version2.dk er et seriøst nyhedssite for it-professionelle. Sitet henvender sig til it-chefer softwareudviklere, itkonsulenter og projektledere. Sitet kan læses på både pc,

Læs mere

Design Ure Smykker Messen Info

Design Ure Smykker Messen Info DESIGN URE SMYKKER MESSEN 2014 INFO Side 1 Design Ure Smykker Messen Info Side 2 Hvor og hvornår Side 3 Generelt om stande Side 4 Parkering Side 5 Opstilling og nedtagning Side 6 Priser, vilkår og betaling

Læs mere

BO BEDRE. // Mediekit 2013

BO BEDRE. // Mediekit 2013 // Mediekit 2013 BO BEDRE Faste elementer Nyheder og shopping Tema- og specialartikler Indretning og bolig Mad Læserprofil Kvinder 61%, mænd 39% Læserne 35-54 år Høj husstandsindkomst Deres livsstil afspejles

Læs mere

Har du, hvad der skal til for at få fyldt DIN forretning med nye kunder?

Har du, hvad der skal til for at få fyldt DIN forretning med nye kunder? Har du, hvad der skal til for at få fyldt DIN forretning med nye kunder? Mød mere end 203.500 af vores læsere i Camping-fritid Det har vi. Nemlig 203.500 engagerede campister, der er vilde med campinglivet.

Læs mere

Bolig magasinet REDAKTIONEL PROFIL: // Mediekit 2012

Bolig magasinet REDAKTIONEL PROFIL: // Mediekit 2012 // Mediekit 2012 Bolig magasinet Temaer: Shopping Køkken, bad, belysning, gulve Nye farver og stilarter Mad Udeliv Faste elementer: Trends og nyheder Boligreportager Guides til boligindretning Shopping

Læs mere

Profil. Temaer: Møbler, belysning og indretning Køkken og bad Boligforandringer Trends

Profil. Temaer: Møbler, belysning og indretning Køkken og bad Boligforandringer Trends Annoncepriser Profil REDAKTIONEL PROFIL: BO BEDRE er Danmarks førende boligmagasin i position og oplag! De bedste journalister, fotografer og stylister sikrer den høje kvalitet og troværdighed i en eksklusiv

Læs mere

FACEBOOK - SYNES GODT OM - PR. 30/1-17

FACEBOOK - SYNES GODT OM - PR. 30/1-17 VELKOMMEN PÅ SØNDERBORGNYT SØNDERBORGS MEST LÆSTE NYHEDS NET MEDIE Siden 2012 har SønderborgNYT leveret nærværende aktualitetsindhold om og til borgerne i Sønderborg Kommune og i dag følger flere end 140.000

Læs mere

Håndværkerfradrag på torpet Side 8

Håndværkerfradrag på torpet Side 8 . Forening af danske med hus eller grund i Sverige. Medieinfo 2014 DANSKE-TORPARE DANSKE TORPARE BLAD NR. 149 AUGUST 2013 32. ÅRGANG Håndværkerfradrag på torpet Side 8 HÅLL TILL HÖGER! I 1967 gik Sverige

Læs mere

Flere gæster, tak! Sammen er vi både attraktive og stærke! Velkommen som BasisPartner 2014

Flere gæster, tak! Sammen er vi både attraktive og stærke! Velkommen som BasisPartner 2014 Velkommen som BasisPartner 2014 Flere gæster, tak! Sammen er vi både attraktive og stærke! BasisPartner 2014 BasisPartner Du får eksklusiv synlighed af din virksomhed i vores InfoCentre Som BasisPartner

Læs mere

m e d i a i n f o r m a t i o n 2 0 0 9

m e d i a i n f o r m a t i o n 2 0 0 9 m e d i a i n f o r m a t i o n 2 0 0 9 U d g i v e l s e r 2 0 0 9 Nr. Udgivelsesdato Annoncedeadline Tema 1 14. januar 8. december 2008 Logistik, sporing og transport: Udvikling og tendenser Messe: ISM,

Læs mere

Oplag 2015. Redaktionel målsætning. Læsertal: Transportmagasinet er fagbladet med flest dokumenterede læsere i transportbranchen.

Oplag 2015. Redaktionel målsætning. Læsertal: Transportmagasinet er fagbladet med flest dokumenterede læsere i transportbranchen. 2015 PRISLISTE Oplag 2015 Redaktionel målsætning Transportmagasinet er fagbladet med flest dokumenterede læsere i transportbranchen. Det redaktionelle fokus er på godstransport - uanset om det sker med

Læs mere

Falck Køreklar Privat

Falck Køreklar Privat Abonnementsbetingelser Falck Køreklar Privat Nedenstående abonnementsbetingelser gælder i tillæg til de generelle abonnementsbetingelser, hvorfor der også henvises til disse. Dækningskode: 1261 Falck Køreklar

Læs mere

EN VIGTIG BRIK I MARKEDSFØRINGEN OVER FOR ALLE NYE STUDERENDE VED AARHUS UNIVERSITET

EN VIGTIG BRIK I MARKEDSFØRINGEN OVER FOR ALLE NYE STUDERENDE VED AARHUS UNIVERSITET EN VIGTIG BRIK I MARKEDSFØRINGEN OVER FOR ALLE NYE STUDERENDE VED AARHUS UNIVERSITET studenterhåndbogen 2014-2015 8 Smil til Aarhus STUDENTERHÅNDBOGEN EN VIGTIG BRIK I MARKEDSFØRINGEN MÅLRETTET KONTAKT

Læs mere

REGIONALE PRISER OG BETINGELSER 2015 FYN

REGIONALE PRISER OG BETINGELSER 2015 FYN REGIONALE FYN FYN REGIONALE HVORFOR ANNONCERE PÅ RADIO? Alle har en radio og bruger lang tid på at lytte til radio, hvilket betyder, at de kommercielle budskaber når bredt ud, høres flere gange og dermed

Læs mere

Udgivelser 2009. Med forbehold for ændringer. Listen opdateres løbende.

Udgivelser 2009. Med forbehold for ændringer. Listen opdateres løbende. m e d i a i n f o r m a t i o n 2 0 0 9 Udgivelser 2009 Nr. Udgivelsesdato Annoncedeadline Tema 1 30. januar 8. januar Miljø og fødevareproduktion Arbejdsmiljø og eksternt miljø (spildevand, CO 2 udslip

Læs mere

REGIONALE PRISER OG BETINGELSER 2015 ØSTJYLLAND

REGIONALE PRISER OG BETINGELSER 2015 ØSTJYLLAND REGIONALE ØSTJYLLAND ØSTJYLLAND REGIONALE HVORFOR ANNONCERE PÅ RADIO? Alle har en radio og bruger lang tid på at lytte til radio, hvilket betyder, at de kommercielle budskaber når bredt ud, høres flere

Læs mere