Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 17. august 2011 Blad nr. 1. Fraværende med afbud:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 17. august 2011 Blad nr. 1. Fraværende med afbud:"

Transkript

1 Den 17. august 2011 Blad nr. 1 indkaldes hermed til ordinært menighedsrådsmøde onsdag den 17. august 2011 kl i Solrød Strandkirke. Forventes afsluttet senest kl Send venligst afbud til kirkekontoret. Fraværende med afbud: Fraværende uden afbud: Dagsorden: 17.08/01 beslutning Godkendelse af referatet fra MR mødet den 16. juni Næste møde er den 14. september. Godkendt /02 beslutning. Godkendelse af dagsordenen. Der kan ikke optages nye punkter på dagsordenen, og der kan ikke træffes beslutninger ved orienteringspunkter. Jeg kan evt. udsende tillægsdagsorden med punkter modtaget senest den 15. august /03 Meddelelser fra præsterne /03a Orientering og beslutning. Klokkeringning i Solrød Sogn. Præster, graver og kirketjenere har udarbejdet en plan for klokkeringning i forbindelse med kirkelige handlinger. Hele året ringes der 3 min og i 3 min + bedeslag. Klokker stilles kun ved sommer/vintertid. Jeg indstiller forslaget til vedtagelse /04 Meddelelser fra kateketen /05 Meddelelser fra personalet Accepteret. Det skal sikres at dagsordenen kommer ud til alle. Det seneste dagsorden blev ved en ekspeditionsfejl ikke udsendt til alle. Pkt. 3.a udskydes på grund heraf. Charlotte: Fortalte om sin nedsatte arbejdstid. Fortalte om sin studieorlov om dåb implementeret i højmessen. Klimagudstjeneste den 25. september, der efterlyses MR-medlemmer til at assistere. Udskydes til septembermødet. Anita: Der gås i gang med konfirmandundervisningen: 127 konfirmander. Der forberedes minikonfirmandundervisning på tirsdage, 2 hold før og 2 efter jul. Der er ekstra pres på i denne sæson på grund af manglende kateket i Jersie Sogn. Intet.

2 17.08/06 orientering Orientering fra udvalgene: (se evt. referater på hjemmesiden) SK udvalg. orientering Ole Rathmann er formand for udvalget. Keld Wohlert har haft møder med nationalmuseet og ministeriets kirkegårdskonsulent. Ole R. og jeg deltog i møderne. Keld W. har udarbejdet en skitse for stien fra parkeringspladsen til kirken med de muligheder der er. Aktivitetsudvalget Præstegårdsudvalget IT-udvalget Gudstjenesteudvalget Den 17. august 2011 Blad nr. 2 Ole R orienterede. Der holdes nyt møde 24.august. Eller intet nyt. Ole R. orienterede. Lille Gade: haverenovering foretaget. Nyt møde 18.aug. hovedsagelig vedr. haverenovering på Sandbakken 12. Der er muligvis mulighed for at fjerne gamle skærme fra arkivskabe, der så kunne bruges til noget bedre. Der sker næppe noget før Charlotte kommer tilbage fra sit studieorlov. KK-udvalget Personaleudvalget orientering: Ingen kirketjeneste på mandage. Steen har forladt os Anna orienterede. Der skal tages stilling til indkøb af salmebøger. Træekspert Jørgen Skov har orienteret om behandling af asketoptørre, der ikke skulle udgøre nogen alvorlig risiko for grennedfald, men der skal holdes øje med situationen. Der skulle næppe være behov for at gøre noget lynafledere i år. Man er gået i gang med at reparere porte til maskinskur og ude-depot. Mogens S. og Anne-Margrethe orienterede: Det betyder for alle, at man har fast fridag om mandagen, dog har Over M. og Tina stadig fast fridag om fredagen. I ferieperioden, hvor de vikarierer for den anden organist/ kirketjener, flytter de deres faste fridag fra fredag til mandag. Skal evalueres før ferien Stens opgaver overgår til Anne-Marie, der ønskes til stede 5 dage om ugen, og til vores forretningsfører Anne-Lise. Vi mangler for øvrigt en referent til MR. Men der undersøges om det kan løses ved samarbejde med nabosogne. Endvidere

3 Bemanding på kirkegårdene Udvalget drøfter disse emner tirsdag den Hvis det er muligt orienteres MR samme dag. Økonomiudvalget PR Den 17. august 2011 Blad nr. 3 mangler vi en person til at deltage i familiegudstjenester og særgudstjenester. Disse tjenester var tidligere fordelt på Anne-Marie og Steen. Derudover mangler vi en vikar for Anne-Marie: i hendes 6 ugers ferie periode, under 4 dages landsforeningsmøde, under kurser i al almindelighed plus sygdom. Efter at Carsten er fratrådt overvejes om en nuværende ansat med kommunalt løntilskud til det grønne kan blive fastansat, inklusive til kirketjeneste, pr Det kræver præsternes accept. Der blev foreslået en foreløbig ansættelse på foreløbig 3 mdr. fra 1/11, hvorved der er skabt ro til at vurdere hele personalesituationen. Tages op som beslutningspunkt på septembermødet. intet intet /07 orientering Belysning af korset ved alteret i Solrød strandkirke er igangsat /08 orientering. Grøn kirke hvad er det er det noget for os? Grøn viden og rådgivning et tilbud om viden fra Skov & landskab Kbh. universitet. Se evt. it-skrivebordet. Anbefales af Kkudvalg og Graver Kirke Klima Miljø en grøn avis. Miljøavisen Solrød kommune. Er der nogen, der vil se nærmere på disse tilbud og evt. lægge op til en debat senere? 17.08/09 orientering. Budget og regnskab Kassereren vil fremlægge det rettede regnskab for 1. halvår Regnskabet er nu retvisende. Forbruget har været svarende til perioden, så vi har ca. halvdelen af budgettet til resten af året. Intet yderligere. Mogens S. orienterede og henviste de nævnte brochurer/aviser. KK-udvalget, og kirketjenerne sammen med Charlotte ser på de forskellige aspekter af sagen. Arne orienterede. For det første halve år har vi nu et retvisende regnskab. Arne gennemgik totaloversigterne kontiene for de enkelte udvalg. Man kan gå ind på Brandsoft-regnskabssystemet og se alle de enkelte bogføringer for de relevante konti. Leif vil rundsende en mail hvorledes man får adgang til Brandsoft-regnskabssystemet.

4 17.08/10 orientering. Budget halvår. Vi har aftalt budget for hele 2011, men der er nu mulighed for, at vi kan se på, om der er noget, der kan ændres. Hvis der er forslag, så kom med dem nu. Øk-udv. behandler dem inden næste møde /11 orientering og beslutning. Budget Provstiudvalget har meddelt, at anlægsopgaver er engangsopgaver på kr. eller mere. Engangsopgaver på mindre end kr. er driftsopgaver. Vi retter bilagene til budgetforslag 2012, så det bliver som provstiudvalget ønsker. Den endelige fordeling af driftsmidler 2012 drøftes på septembermødet, når de endelige rammer er kendt. Kan MR tilslutte sig dette /12 orientering. Hvordan vil vi gennemføre kirkesynet den 24. september? Skal alle med til f. eks. præstegårdene? Hvad skal vi notere i synsprotekollerne? Den 17. august 2011 Blad nr. 4 Der mangler en afklaring vedr. præsternes bredbåndsabonnement. Der er visse udvalg bl.a. aktivitetsudvalget der ser ud til at få færre udgifter end budgetteret. Det ser ud til at en række udvalg kan melde tilbage omkring 1.september hvorvidt de ser ud til at få overskud eller har ekstra behov; næste økonomiudvalsmødet bliver den 1. sept. Kl 14:00. Mogens orienterede, specielt om sondringen mellem drifts- og anlægsopgaver. MR accepterede den skitserede fremgangsmåde m.h.t. den nye fordeling mellem drift- og anlægsbudgetter. Mogens S. fremlagde problemstillingen. Charlotte foreslog at lave en tanker fra syn liste med ting/ideer der IKKE hører med i synsprotokollen. Inge B. fremførte at det kunne være nyttigt at andre end kun præstegårdsudvalget deltager, så man efterfølgende bedre kunne tage stilling til præstegårdssager. Leif og Charlotte kunne se det rigtige i synspunktet, selv om det kan være ubehageligt med de mange mennesker. Michael fastslog at MRmedlemmerne nøjes med at registrere, og gemmer diskussionerne og prioriteringerne til senere. Dette var der enighed om, samt at synsprotokollerne skal reserveres til egentlige bygningssager. Karin spurgte, om man er interesseret i at personalet udarbejder en liste over konstaterede mangler og ønsker til fremtidige anskaffelser m.v. Svaret var ja man kan så sende den til KK-udvalget som kan behandle den inden kirkesynet. MR færdigbehandler gennemførelsen på septembermødet /13 orientering Vi har fået en henvendelse fra Folkekirkens nødhjælp om næste års indsamling. Ole Rathmann lovede at stille op sammen en person fra Folkekirkens nødhjælp, han

5 Husstandsindsamlingen har de sidste to år været gennemført af en privat person, som nu opgiver. Folkekirkens nødhjælp vil gerne hjælpe med halvdelen af arbejdet, hvis vi påtager os den anden halvdel. Hvis vi ikke gør det, så samles der ikke ind i Solrød sogn. Hvad gør vi? 17.08/14 orientering. Formandens orientering. Den 17. august 2011 Blad nr. 5 kontakter F.N. Intet denne gang /15 Orientering Joyful Noise /16 Orientering Jersie Solrød menighedspleje. Charlotte orienterede om Joyful Noise s nuværende situation. Der er møde i menighedsplejen inden for den næse uge ellers intet at fortælle /17 Eventuelt. Charlotte orienterede om menighedsudviklingskursets follow-up -møde den 31.kl.19:00 i Havdrup Sognehus man kan tilmelde sig til Marianne fra Havdrup MR. 17. august MR-møde. Næste møde er 14. september Mogens Sørensen.

6 Den 17. august 2011 Blad nr. 6

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 13. oktober 2011 Blad nr. 1 ENDELIG. Fraværende med afbud:

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 13. oktober 2011 Blad nr. 1 ENDELIG. Fraværende med afbud: ENDELIG. Solrød Menighedsråd indkaldes hermed til ordinært menighedsrådsmøde onsdag den 13. oktober 2011 kl.18.00 i Solrød Strandkirke. Forventes afsluttet senest kl. 22.00. Send venligst afbud til kirkekontoret.

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 13. oktober 2011 Blad nr. 1 ENDELIG. Fraværende med afbud: Iwan, Michael, Lis-Ann, Gunna.

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 13. oktober 2011 Blad nr. 1 ENDELIG. Fraværende med afbud: Iwan, Michael, Lis-Ann, Gunna. ENDELIG. Solrød Menighedsråd indkaldes hermed til ordinært menighedsrådsmøde onsdag den 13. oktober 2011 kl.18.00 i Solrød Strandkirke. Forventes afsluttet senest kl. 22.00. Send venligst afbud til kirkekontoret.

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 16. juni 2011 Blad nr. 1

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 16. juni 2011 Blad nr. 1 Den 16. juni 2011 Blad nr. 1 Solrød Menighedsråd indkaldes hermed til ordinært menighedsrådsmøde torsdag den 16. juni 2011 kl.18.00 i Solrød Strandkirke. Forventes afsluttet senest kl. 22.00. Fraværende

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 14. september 2011 Blad nr. 1 ENDELIG DAGSORDEN

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 14. september 2011 Blad nr. 1 ENDELIG DAGSORDEN ENDELIG DAGSORDEN Solrød Menighedsråd indkaldes hermed til ordinært menighedsrådsmøde onsdag den 14. september 2011 kl.18.00 i Solrød Strandkirke. Forventes afsluttet senest kl. 22.00. Send venligst afbud

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 14. november Blad nr. 1

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 14. november Blad nr. 1 indkaldes hermed til ordinært menighedsrådsmøde onsdag den 14. november 2012 kl.18.00. Forventes afsluttet senest kl. 22.00. Det er det sidste MR-møde i denne periode. Det nye menighedsråd tager over den

Læs mere

den 10. august 2010 Blad nr. 1 Dagsorden: /01 Referat fra møde den 10.juni blev godkendt.

den 10. august 2010 Blad nr. 1 Dagsorden: /01 Referat fra møde den 10.juni blev godkendt. Referat af møde i Solrød Menighedsråd - ordinært menighedsrådsmøde torsdag den 10. august 2010 kl.18.00. Forventes afsluttet senest kl. 22.00. Mødet indledes med en evaluering af kirkesynet i Strandkirken

Læs mere

Den 6. oktober Blad nr. 1

Den 6. oktober Blad nr. 1 Referat af ordinært menighedsrådsmøde i Solrød Sogn, tirsdag den 6. oktober kl.18.00. Mødet starter kl 18.30 og forventes afsluttet senest kl. 22.00. Den 6. oktober. 2009 Blad nr. 1 Fraværende med afbud:

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 16. september Blad nr. 1

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 16. september Blad nr. 1 Referat af ordinært menighedsrådsmøde i Solrød Sogn, torsdag den16. september kl.18.00. Forventes afsluttet senest kl. 22.00. Husk at medlemmer melder afbud og suppleanter tilmelder sig til kontoret eller

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 25. maj 2011 Blad nr. 1. Fraværende med afbud: Kirsten Borritz, Michael Rønne Rasmussen

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 25. maj 2011 Blad nr. 1. Fraværende med afbud: Kirsten Borritz, Michael Rønne Rasmussen Den 25. maj 2011 Blad nr. 1 Referat at møde i Solrød Menighedsråd - ordinært menighedsrådsmøde torsdag den25. maj 2011 kl.18.00. Afsluttet kl. 22.00. Dagsorden: 25.05/01 beslutning Godkendelse af referatet

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Tema: Menighedsrådets mødepraksis udsendelse af dagsorden og bilag. Udvalgsstruktur.

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Tema: Menighedsrådets mødepraksis udsendelse af dagsorden og bilag. Udvalgsstruktur. Solrød Menighedsråd indkaldes hermed til ordinært menighedsrådsmøde tirsdag den 14. august kl.18.00. Forventes afsluttet senest kl. 22.00. Tema: Menighedsrådets mødepraksis udsendelse af dagsorden og bilag.

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde Referat at møde i Solrød Menighedsråd, torsdag den 8. maj 2008, kl 18.30 i Solrød Strandkirke Den 08. Maj.. 2008 Blad nr. 1 Fraværende med afbud:charlotte Gravesen, Michael Rønne Rasmussen, Anne-Marie

Læs mere

Den 13. maj. 2009 Blad nr. 1

Den 13. maj. 2009 Blad nr. 1 Endeligt referat af møde i Solrød Menighedsråd - ordinært menighedsrådsmøde onsdag den 13. maj kl.18.00. Forventes afsluttet senest kl. 22.00. Husk at medlemmer melder afbud og suppleanter tilmelder sig

Læs mere

Den 22. Nov. 2005 Blad nr. 1. Der blev afgivet 14 stemmer på Birger (skriftlig afstemning)

Den 22. Nov. 2005 Blad nr. 1. Der blev afgivet 14 stemmer på Birger (skriftlig afstemning) Referat af ordinært menighedsrådsmøde i Solrød Menighedsråd, tirsdag den 22. Nov. kl.18.00 i Solrød Strandkirke Den 22. Nov. 2005 Blad nr. 1 Fraværende med afbud: Gunna Jørgensen., Michael R.R., Karin

Læs mere

Den 05. Feb.. 2009 Blad nr. 1. tilføjelse blev referatet godkendt. /02 09.02/02 Godkendelse af dagsordenen /05

Den 05. Feb.. 2009 Blad nr. 1. tilføjelse blev referatet godkendt. /02 09.02/02 Godkendelse af dagsordenen /05 Referat af møde i Solrød Menighedsråd - ordinært menighedsrådsmøde torsdag den 05. Feb. kl.18.00 i Solrød Strandkirke Dagsorden : Den 05. Feb.. 2009 Blad nr. 1 Fraværende med afbud:michael Rønne Rasmussen,

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 6. marts 2013 Blad nr. 1. Fraværende med afbud: Flemming Kristensen, Poul Andersen, Evy Jørgensen

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 6. marts 2013 Blad nr. 1. Fraværende med afbud: Flemming Kristensen, Poul Andersen, Evy Jørgensen indkaldes hermed til onsdag den 6. marts 2013. Spisning kl. 18, mødet begynder kl. 18.30. Afbud bedes meldt til kontoret. Den 6. marts 2013 Blad nr. 1 Fraværende med afbud: Flemming Kristensen, Poul Andersen,

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 18. marts 2014 Blad nr. 1

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 18. marts 2014 Blad nr. 1 Solrød Menighedsråd indkaldes hermed til menighedsrådsmøde tirsdag den 18. marts 2014 Spisning kl. 18, mødet begynder kl. 18.30. Afbud bedes meldt til kontoret. Den 18. marts 2014 Blad nr. 1 Fraværende

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 13. august 2013 Blad nr. 1

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 13. august 2013 Blad nr. 1 Solrød Menighedsråd indkaldes hermed til tirsdag den 13. august 2013 Spisning kl. 18, mødet begynder kl. 18.30. Afbud bedes meldt til kontoret. Den 13. august 2013 Blad nr. 1 Fraværende med afbud: Anita,

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde Udkast til referat af ordinært menighedsrådsmøde i Solrød Menighedsråd, torsdag den 4. juni kl.18.00. Forventes afsluttet senest kl. 22.00. NB : Evt. bemærkninger til udkast til referat bedes meddelt kirkekontoret

Læs mere

Den 17. februar Blad nr. 1 /01

Den 17. februar Blad nr. 1 /01 Den 17. februar. 2011 Blad nr. 1 2.rev. udkast til referat af møde i Solrød Menighedsråd - l ordinært menighedsrådsmøde torsdag den 17. februar 2011 kl.18.00. Evt bemærkninger bedes sendt til : regnskab@solrodkirker.dk.

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde Endeligt referat af møde i Solrød Menighedsråd - ordinært menighedsrådsmøde tirsdag den 03. marts kl.18.00 i Solrød kirke/konfirmandlokalet Lille Gade 10B Husk at medlemmer melder afbud og suppleanter

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Endelig. Menighedsrådsmøde. Den 15. november. 2011 Blad nr. 1. Fraværende med afbud: Ingen

Solrød Menighedsråd. Endelig. Menighedsrådsmøde. Den 15. november. 2011 Blad nr. 1. Fraværende med afbud: Ingen Endelig Solrød Menighedsråd indkaldes hermed til ordinært menighedsrådsmøde tirsdag den 15. november kl.18.00. Forventes afsluttet senest kl. 22.00. Mødet slutter med valg af formand, næstformand, kasserer

Læs mere

Den 11. januar. 2011 Blad nr. 1

Den 11. januar. 2011 Blad nr. 1 Den 11. januar. 2011 Blad nr. 1 Solrød Menighedsråd indkaldes hermed til ordinært menighedsrådsmøde tirsdag den 11. januar 2011 kl.18.00. Forventes afsluttet senest kl. 22.00. Dagsorden: Fraværende med

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Endelig udgave 2. Menighedsrådsmøde. Den 12. januar Blad nr. 1

Solrød Menighedsråd. Endelig udgave 2. Menighedsrådsmøde. Den 12. januar Blad nr. 1 Den 12. januar. 2012 Blad nr. 1 Endelig udgave 2 indkaldes hermed til ordinært menighedsrådsmøde tirsdag den 12. januar kl.18.00. Forventes afsluttet senest kl. 22.00. Fraværende med afbud: Else Marie

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 11. oktober. 2012 Blad nr. 1

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 11. oktober. 2012 Blad nr. 1 Solrød Menighedsråd indkaldes hermed til ordinært menighedsrådsmøde tirsdag den 11. oktober 2012 kl.18.00. Forventes afsluttet senest kl. 22.00. Mødepligt ved regnskabsgodkendelse Den 11. oktober. 2012

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 13. august 2013 Blad nr. 1. Fraværende med afbud:

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 13. august 2013 Blad nr. 1. Fraværende med afbud: indkaldes hermed til tirsdag den 13. august 2013 Spisning kl. 18, mødet begynder kl. 18.30. Afbud bedes meldt til kontoret. Den 13. august 2013 Blad nr. 1 Fraværende med afbud: Fraværende uden afbud: Dagsorden:

Læs mere

orienteringsmøde om sognets økonomi Tilmelding på mødet d. 11.01

orienteringsmøde om sognets økonomi Tilmelding på mødet d. 11.01 Den 11. Jan. 2005 Blad nr. 1 Solrød Menighedsråd indkaldes hermed til ordinært menighedsrådsmøde tirsdag den 11. Jan. kl.18.00 i Solrød Strandkirke Fraværende med afbud:boris Thomhav, Michael Rønne Rasmussen,

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 19. september 2013 Blad nr. 1

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 19. september 2013 Blad nr. 1 Solrød Menighedsråd indkaldes hermed til torsdag den 19. september 2013 Spisning kl. 18, mødet begynder kl. 18.30. Afbud bedes meldt til kontoret. Den 19. september 2013 Blad nr. 1 Fraværende med afbud:

Læs mere

Den 25. Okt Blad nr. 1

Den 25. Okt Blad nr. 1 Solrød Menighedsråd indkaldes hermed til ordinært menighedsrådsmøde torsdag, den 25. oktober kl. 18.30 i Solrød Strandkirke Den 25. Okt. 2001 Blad nr. 1 Fraværende med afbud: Annette Aalborg,Charlotte

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 12. februar 2013 Blad nr. 1. Fraværende med afbud: Kirsten Rubæk, Leif Ellerbek, Evy Jørgensen

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 12. februar 2013 Blad nr. 1. Fraværende med afbud: Kirsten Rubæk, Leif Ellerbek, Evy Jørgensen Den 12. februar 2013 Blad nr. 1 indkaldes hermed til tirsdag den 12. februar 2013 Spisning kl. 18, mødet begynder kl. 18.30. Afbud bedes meldt til kontoret. Fraværende med afbud: Kirsten Rubæk, Leif Ellerbek,

Læs mere

SOLRØD MENIGHEDSRÅD. Menighedsrådsmøde. Dato: 8. maj 1996 Blad no. 1. Solrød menighedsråd indkaldes hermed til ordinært

SOLRØD MENIGHEDSRÅD. Menighedsrådsmøde. Dato: 8. maj 1996 Blad no. 1. Solrød menighedsråd indkaldes hermed til ordinært SOLRØD MENIGHEDSRÅD Solrød menighedsråd indkaldes hermed til ordinært menighedsrådsmøde onsdag den 8. maj 1996 kl. 19.00 i Solrød Strandkirke. Dagsorden: 96.05/01 Godkendelse af referat for møde den 10.

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Dato 25. Marts 1998 Blad nr. 1

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Dato 25. Marts 1998 Blad nr. 1 Solrød Menighedsråd Menighedsrådsmøde Dato 25. Marts 1998 Blad nr. 1 Referat fra det ordinære menighedsrådsmøde onsdag den 25. Marts1998 kl. 19.00 i Solrød Strandkirke. Fraværende med afbud: Jacob Brock,

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Dato 13. Maj 1998

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Dato 13. Maj 1998 Solrød Menighedsråd Menighedsrådsmøde Dato 13. Maj 1998 Referat fra det ordinære menighedsrådsmøde onsdag den 13. maj 1998 kl. 19.00 i Solrød Strandkirke. Fraværende med afbud: Kirsten Hartvig Petersen,

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 10. januar 2013 Blad nr. 1 Fraværende med afbud: Mette Brock (afbud frem til juni)

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 10. januar 2013 Blad nr. 1 Fraværende med afbud: Mette Brock (afbud frem til juni) Solrød Menighedsråd indkaldes hermed til torsdag den 10. januar 2013 Spisning kl. 18, mødet begynder kl. 18.30. Afbud meldes til kirkekontoret. Den 10. januar 2013 Blad nr. 1 Fraværende med afbud: Mette

Læs mere

Solrød Menighedsråd HUSK DEBATMØDE D. 28. FEB. I JOHANNESKIRKEN I GREVE. Menighedsrådsmøde. Den 16. Feb. 2006 Blad nr. 1

Solrød Menighedsråd HUSK DEBATMØDE D. 28. FEB. I JOHANNESKIRKEN I GREVE. Menighedsrådsmøde. Den 16. Feb. 2006 Blad nr. 1 Solrød Menighedsråd: referat af ordinært menighedsrådsmøde torsdag den 16. Feb. kl.18.00 i Solrød Strandkirke Den 16. Feb. 2006 Blad nr. 1 Fraværende med afbud: Karin Justesen, Michael Rønne Rasmussen,

Læs mere

SOLRØD MENIGHEDSRÅD. Menighedsrådsmøde. Solrød menighedsråd indkaldes hermed til ordinært menighedsrådsmøde onsdag den 14.

SOLRØD MENIGHEDSRÅD. Menighedsrådsmøde. Solrød menighedsråd indkaldes hermed til ordinært menighedsrådsmøde onsdag den 14. Solrød menighedsråd indkaldes hermed til ordinært menighedsrådsmøde onsdag den 14. februar 1996 kl. 19.30 i Solrød Strandkirke. Dagsorden: 96.02/01 Godkendelse af referat for møde den 9. januar 1996 96.02/02

Læs mere

SOLRØD MENIGHEDSRÅD. Menighedsrådsmøde. Dato: 12. Februar 1997 Blad nr. 1. Fraværende med afbud:

SOLRØD MENIGHEDSRÅD. Menighedsrådsmøde. Dato: 12. Februar 1997 Blad nr. 1. Fraværende med afbud: Menighedsrådsmøde Dato: 12. Februar 1997 Blad nr. 1 Solrød menighedsråd indkaldes hermed til ordinært menighedsrådsmøde onsdag den 12. Fenruar 1997 kl. 19.00 i Solrød Strandkirke Fraværende med afbud:

Læs mere

den 14. oktober 2010 Blad nr. 1

den 14. oktober 2010 Blad nr. 1 2.rev referat af møde i torsdag den14. oktober 2010 kl.18.00 i Solrød Strandkirke. Forventes afsluttet kl. 22.00. NB. Vi skal være fuldtallige på grund af beslutning om regnskab 2009. Der indkaldes suppleanter

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Dato 11. Juni 1998

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Dato 11. Juni 1998 Solrød Menighedsråd Menighedsrådsmøde Dato 11. Juni 1998 Referat fra det ordinære menighedsrådsmøde torsdag den 11. Juni 1998 kl. 19.00 i Solrød Strandkirke. Fraværende med afbud: Charlotte Gravesen og

Læs mere

Menighedsrådsmøde SOLRØD MENIGHEDSRÅD. Dato: 20. november 1996 Blad no. 1. Det nyvalgte Solrød menighedsråd indkaldes hermed

Menighedsrådsmøde SOLRØD MENIGHEDSRÅD. Dato: 20. november 1996 Blad no. 1. Det nyvalgte Solrød menighedsråd indkaldes hermed SOLRØD MENIGHEDSRÅD Det nyvalgte Solrød menighedsråd indkaldes hermed til konstituerende møde onsdag den 20. november 1996 kl. 19.00 i Solrød Strandkirke. Dagsorden: Menighedsrådsmøde Dato: 20. november

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 15. Jun 2005 Blad nr. 1. Fraværende med afbud: Åse Sørensen, Gunna Jørgensen

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 15. Jun 2005 Blad nr. 1. Fraværende med afbud: Åse Sørensen, Gunna Jørgensen Den 15. Jun 2005 Blad nr. 1 Referat af ordinært menighedsrådsmøde i Solrød menighedsråd, onsdag den 15. Jun kl.18.00 i Solrød Strandkirke Fraværende med afbud: Åse Sørensen, Gunna Jørgensen Mogens Sørensen

Læs mere

sekretæren udformer et brev, der kvitterer for Lov om ændring af lov om folkekirkens høringen. I brevet udtales tilfredshed med at økonomi

sekretæren udformer et brev, der kvitterer for Lov om ændring af lov om folkekirkens høringen. I brevet udtales tilfredshed med at økonomi Solrød Menighedsråd indkaldes hermed til ordinært menighedsrådsmøde tirsdag den 17. september 2002 kl. 18.00 i Solrød Strandkirke Afbud skal meddeles Susanne Lie tlf. 56140126 Dagsorden : Fraværende med

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Dato 7. Okt 1998 Blad nr. 1

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Dato 7. Okt 1998 Blad nr. 1 Solrød Menighedsråd Menighedsrådsmøde Dato 7. Okt 1998 Blad nr. 1 Solrød menighedsråd indkaldes hermed til ordinært menighedsrådsmøde tirsdag den 7. okt 1998 kl. 19.00 i Solrød Strandkirke Fraværende med

Læs mere

SOLRØD MENIGHEDSRÅD. Menighedsrådsmøde. Dato: 17. januar 1996 Blad no. 1. Solrød menighedsråd indkaldes hermed til

SOLRØD MENIGHEDSRÅD. Menighedsrådsmøde. Dato: 17. januar 1996 Blad no. 1. Solrød menighedsråd indkaldes hermed til Solrød menighedsråd indkaldes hermed til ordinært menighedsrådsmøde onsdag den 17. januar 1996 kl. 19.30 i Solrød Strandkirke. Dagsorden: 96.01/06 Menighedsrådsmøde Dato: 17. januar 1996 Blad no. 1 Fraværende:

Læs mere

SOLRØD MENIGHEDSRÅD. Menighedsrådsmøde. Dato: 09. April 1997 Blad nr. 1. Fraværende med afbud:

SOLRØD MENIGHEDSRÅD. Menighedsrådsmøde. Dato: 09. April 1997 Blad nr. 1. Fraværende med afbud: SOLRØD MENIGHEDSRÅD Menighedsrådsmøde Dato: 09. April 1997 Blad nr. 1 Solrød menighedsråd indkaldes hermed til ordinært menighedsrådsmøde onsdag den 09. April 1997 kl. 19.00 i Solrød Strandkirke Fraværende

Læs mere

Referat af Menighedsmøde og Menighedsrådsmødet Onsdag d. 16/ kl.19:00 i sognehuset. Ingen fremmødte til det ordinære menighedsrådsmøde kl.19:00.

Referat af Menighedsmøde og Menighedsrådsmødet Onsdag d. 16/ kl.19:00 i sognehuset. Ingen fremmødte til det ordinære menighedsrådsmøde kl.19:00. Referat af Menighedsmøde og Menighedsrådsmødet Onsdag d. 16/8-2016 kl.19:00 i sognehuset Ingen fremmødte til det ordinære menighedsrådsmøde kl.19:00. Til stede ved Menighedsrådsmødet: Gitte Nyvang Hartmeyer

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Dato 8. sept. 1998 Blad nr. 1

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Dato 8. sept. 1998 Blad nr. 1 Solrød Menighedsråd Menighedsrådsmøde Dato 8. sept. 1998 Blad nr. 1 Referat fra det ordinære menighedsrådsmøde tirsdag den 8. sept. 1998 kl. 19.00 i Den Ll. Gade 10B. Fraværende med afbud: Charlotte Gravesen,

Læs mere

Referat fra menighedsrådsmødet den 20. november 2014 kl. 18.15 i Ølby Sognegård.

Referat fra menighedsrådsmødet den 20. november 2014 kl. 18.15 i Ølby Sognegård. Referat fra menighedsrådsmødet den 20. november 2014 kl. 18.15 i Ølby Sognegård. Deltagere: Liselotte Nyboe, Johan Dyrløv, Arthur Holgerson, Arne Søndergard, Palle Sigaard, Birgit Bager, Marie Holst, Ruth

Læs mere

Dagsorden og referat til menighedsrådsmøde tirsdag den 13. februar 2018, kl

Dagsorden og referat til menighedsrådsmøde tirsdag den 13. februar 2018, kl Dagsorden og referat til menighedsrådsmøde tirsdag den 13. februar 2018, kl. 18.30 1. Fraværende / bemærkninger a. Fraværende Birgitte Johannesen og Thyge Brandt b. Bemærkninger til dagsorden Nye punkter

Læs mere

Gjern Skannerup Kirker

Gjern Skannerup Kirker Gjern Skannerup Kirker Dagsorden menighedsrådsmøde tirsdag den 4. april 2017 klokken 19 i Sognehuset Deltagere: Steen Andersen, Aage Olesen, Erling Lemming, Birgitte Garne, Hans Jørgen Seekjær, Niels Bach,

Læs mere

Pkt Indhold Kommentar Referat Ansvar 1 Dagsorden Godkendelse Vi putter et ekstra punkt på 7a: kirkesyn.

Pkt Indhold Kommentar Referat Ansvar 1 Dagsorden Godkendelse Vi putter et ekstra punkt på 7a: kirkesyn. Simon Peters Kirkes Menighedsråd Menighedsrådsmøde Dato: 12. april 2018 Tid: 18.15: Andagt 18.30 Ordinært møde Fraværende med afbud: Hanne Marie Referent: Flemming Nissen Dagsorden/Referat Pkt Indhold

Læs mere

Menighedsrådsmøde torsdag d. 16. maj 2013 kl. 19.30 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård

Menighedsrådsmøde torsdag d. 16. maj 2013 kl. 19.30 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård 230 Menighedsrådsmøde torsdag d. 16. maj 2013 kl. 19.30 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård Fraværende med afbud: Dorthe Røhmann-Tofting og Ole Winkel Godkendelse af dagsordenen Dagsordenen blev godkendt.

Læs mere

Menighedsrådsmøde torsdag d. 15. august 2013 kl. 19.00 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård

Menighedsrådsmøde torsdag d. 15. august 2013 kl. 19.00 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård 239 Menighedsrådsmøde torsdag d. 15. august 2013 kl. 19.00 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård Fraværende med afbud: Simon Buchwald Jensen, Jette Rasmussen og Ole Winkel Godkendelse af dagsordenen Dagsordenen

Læs mere

Menighedsrådsmøde tirsdag d. 14. juni 2016, kl. 19,15 i Vedsted Sognegård

Menighedsrådsmøde tirsdag d. 14. juni 2016, kl. 19,15 i Vedsted Sognegård Vedsted sogns menighedsråd Møde 14. juni 2016 136 Menighedsrådsmøde tirsdag d. 14. juni 2016, kl. 19,15 i Vedsted Sognegård Dagsordenstekst: Protokollat: Fraværende: Godkendelse af dagsorden. Der indsættes

Læs mere

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 19. maj 2016 referat. Mødedato: 19. maj 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 19. maj 2016 referat. Mødedato: 19. maj 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 19. maj 2016 referat Protokol Mødedato: 19. maj 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00 Mødelokale: Sognehuset Medlemmer: Erik Steen Nielsen, Finn Illum, Frode Elkjær Jakobsen,

Læs mere

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg. PU møde 19. november Kl. 17 Mødested: Mødelokalet på 1. sal i Hundige Kirke

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg. PU møde 19. november Kl. 17 Mødested: Mødelokalet på 1. sal i Hundige Kirke Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 19. november 2014. Kl. 17 Mødested: Mødelokalet på 1. sal i Hundige Kirke Afbud fra Marianne Hauge og Poul Ellerød Andersen Mødepunkt 1 PUK - Regnskab 2013

Læs mere

Dagsorden til menighedsrådsmøde Onsdag d. 29. oktober 2014 kl , kirkegårdskontoret, Vesterbyvej 30

Dagsorden til menighedsrådsmøde Onsdag d. 29. oktober 2014 kl , kirkegårdskontoret, Vesterbyvej 30 Dagsorden til menighedsrådsmøde Onsdag d. 29. oktober 2014 kl. 19 21.30, kirkegårdskontoret, Vesterbyvej 30 Alle menighedsrådsmøder er offentlige og finder sted på kirkegårdskontoret, Vesterbyvej Pkt.

Læs mere

Torsdag den 28. november 2013 kl. 19.30 Referat

Torsdag den 28. november 2013 kl. 19.30 Referat MØRKHØJ MENIGHEDSRÅD MØRKHØJVEJ 177 2730 HERLEV Menighedsrådsmøde Torsdag den 28. november 2013 kl. 19.30 Referat MR = menighedsrådet, MR-møde = menighedsrådsmøde Indledning I Menighedsrådet: Henrik V

Læs mere

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 20. april - referat. Mødedato: Onsdag 20. april 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:15

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 20. april - referat. Mødedato: Onsdag 20. april 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:15 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 20. april - referat Protokol Mødedato: Onsdag 20. april 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:15 Mødelokale: Sognehuset Medlemmer: Erik Steen Nielsen, Finn Illum, Frode Elkjær Jakobsen,

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Torsdag den 26. marts 2015 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Erik Dybdal Møller, Hans Henrik Christensen (medarbejderrepræsentant), Jakob From Søvndal, Anita Holmgaard, Eva

Læs mere

Mårslet Menighedsråd 8320 Mårslet. Menighedsrådsmøder.

Mårslet Menighedsråd 8320 Mårslet. Menighedsrådsmøder. Side 63 Mårslet Menighedsråd 8320 Mårslet. Menighedsrådsmøder. Referat: Afbud: Mette Maria, Else Kjemtrup, Henny. Menighedsrådsmødet onsdag d. 24. november 2010, kl. 19.00 i Sognehuset. 1. Godkendelse

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde, Svenstrup Sogn. Fredag den 16. november 2018 kl

Referat af menighedsrådsmøde, Svenstrup Sogn. Fredag den 16. november 2018 kl Referat af menighedsrådsmøde, Svenstrup Sogn. Fredag den 16. november 2018 kl. 18.00 Deltagere: Leo, John, Jonna, Karin, Maja, Thorkild, Maiko, Torben Fraværende: Ordstyrer: Referent: Karin John Menighedsrådsmøder

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Torsdag den 22. maj 2014 kl. 19.30. Referat

Menighedsrådsmøde. Torsdag den 22. maj 2014 kl. 19.30. Referat MØRKHØJ MENIGHEDSRÅD MØRKHØJVEJ 177 2730 HERLEV Menighedsrådsmøde Torsdag den 22. maj 2014 kl. 19.30 Referat MR = menighedsrådet, MR-møde = menighedsrådsmøde I Menighedsrådet: Henrik V Pedersen, Lene Binderup

Læs mere

SOLRØD MENIGHEDSRÅD. Menighedsrådmøde. Solrød menighedsråd indkaldes hermed til ordinært. Dato: 12. juni 1996 Blad no. 1

SOLRØD MENIGHEDSRÅD. Menighedsrådmøde. Solrød menighedsråd indkaldes hermed til ordinært. Dato: 12. juni 1996 Blad no. 1 SOLRØD MENIGHEDSRÅD Solrød menighedsråd indkaldes hermed til ordinært menighedsrådsmøde onsdag den 12. juni 1996 kl. 19.00 i Solrød Strandkirke. Dagsorden: 96.06/01 Godkendelse af referat for møde den

Læs mere

0. Godkendelse af dagsorden Ad 0) Dagsordenen godkendtes. Postlisten blev taget til efterretning. Møde m. Ensted Menighedsråd d. 4. febr.

0. Godkendelse af dagsorden Ad 0) Dagsordenen godkendtes. Postlisten blev taget til efterretning. Møde m. Ensted Menighedsråd d. 4. febr. Menighedsrådet Aabenraa den 19. februar 2014 Referat af offentligt menighedsrådsmøde (14.) Onsdag den 19. februar 2014 kl. 19.00 21.00 i Havsteenstuen Der serveres en let anretning kl. 18.30 Ivan Grube

Læs mere

1. Dagsordenen. 2. Valg. Gauerslund Sogns Menighedsråd. Protokol

1. Dagsordenen. 2. Valg. Gauerslund Sogns Menighedsråd. Protokol Blad nr.445 DAGSORDEN Til: Valgte MR-medlemmer: Anne Mette Larsen (AML), Bente Normann Rasmussen (BNR), Bjarne Bro (BB), Dorte S. Lauridsen (DSL), Jan Weber (JW), Jonna Lindenmayer (JL), Marianne Kjeldsen

Læs mere

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg. PU møde 22. oktober Kl Mødested: Mødelokalet på 1. sal i Hundige Kirke. Afbud fra Arne Nielsen

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg. PU møde 22. oktober Kl Mødested: Mødelokalet på 1. sal i Hundige Kirke. Afbud fra Arne Nielsen Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 22. oktober 2014. Kl. 17.00 Mødested: Mødelokalet på 1. sal i Hundige Kirke Afbud fra Arne Nielsen Mødepunkt 1 PUK - Årsregnskab Sag: PUK - Årsregnskab (734)

Læs mere

Referat. Menighedsrådsmøde Dagsorden Pkt. 1. Ad pkt. 1.

Referat. Menighedsrådsmøde  Dagsorden Pkt. 1. Ad pkt. 1. Holbæk den. 12. marts 2013, side 1 af 6 Referat af Menighedsrådsmøde Tirsdag den 12. marts 2013 kl. 19.00 Afholdes i Sortebrødreklostret Klosterstræde 7, 4300 Holbæk. Referat. Fraværende med afbud; Flemming

Læs mere

Aaby sogns menighedsråd Side 168 Formandens initialer: Menighedsrådsmøde i Aaby sogn tirsdag den 24. maj 2016 kl i Aaby sognegård

Aaby sogns menighedsråd Side 168 Formandens initialer: Menighedsrådsmøde i Aaby sogn tirsdag den 24. maj 2016 kl i Aaby sognegård Aaby sogns menighedsråd Side 168 Menighedsrådsmøde i Aaby sogn tirsdag den 24. maj 2016 kl. 19.00 i Aaby sognegård Dagsordenstekst: Protokollat: Ansv. Ved mødets begyndelse: Ole Steen Hansen Fraværende:

Læs mere

Pedersen. Beslutning og ansvarlig for opfølgning. med henvisning til bilag.

Pedersen. Beslutning og ansvarlig for opfølgning. med henvisning til bilag. Menighedsrådsmøde nr. 330, 09.09.2015 kl. 19.00 Pedersen Indleder: Jesper Henning Deltagere: Sigfred, Jette, Christoffer, Kirsten, Bent, Henrik, Carl, Knud, Poul, Lise, Ingerlise, Christian, Jesper, Henning,

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Holbæk den. 10. januar 2012. 1. Der indkaldes herved til. Referat. Fraværende med afbud;

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Holbæk den. 10. januar 2012. 1. Der indkaldes herved til. Referat. Fraværende med afbud; Holbæk den. 10. januar 2012. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 10. januar 2012 kl. 19.00 Referat. Fraværende med afbud; Henne Korsby Henning Petersen På kirkegårdskontoret Anders

Læs mere

Godkendelse og underskrift af referat fra sidste møde

Godkendelse og underskrift af referat fra sidste møde Menighedsrådsmøde nr. 367, 16.01.2019 kl. 19.00 Indleder: Poul Langagergaard Afbud: Torben Tramm, Hans Erik, Jesper, Anders Dagsordens punkter Pkt. 1 Godkendelse af dagsorden Pkt. 2 Godkendelse og underskrift

Læs mere

Salme 370. a. Valg af formand: Alfred Jensen enstemmigt valgt. b. Valg af næstformand: Anita Helles Hansen enstemmigt valgt

Salme 370. a. Valg af formand: Alfred Jensen enstemmigt valgt. b. Valg af næstformand: Anita Helles Hansen enstemmigt valgt Menighedsrådsmøde i Dato: Torsdag den 21. Blad nr. 12 Karlslunde Menighedsråd november 2013 kl. 19,00 Formandens initialer: Sted: Sognegården Spisning kl. 18,30 AMJ Dagsorden 1. Indledning: V/ Else Hansen

Læs mere

Referat af menighedsrådsmødet tirsdag d kl

Referat af menighedsrådsmødet tirsdag d kl Referat af menighedsrådsmødet tirsdag d. 14.03 2017 kl. 17.30 20.30 Afbud: Karen (ferie) og Jacob Punkt Beskrivelse Ansvar Tid Bemærkninger 1) Indledning a) Andagt b) Godkendelse af dagsorden Martin 17.30

Læs mere

Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. august 2012 ca. kl. 20.30 22.15. Referat. Indledning

Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. august 2012 ca. kl. 20.30 22.15. Referat. Indledning MØRKHØJ MENIGHEDSRÅD MØRKHØJVEJ 177 2730 HERLEV Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. august 2012 ca. kl. 20.30 22.15 Referat MR = menighedsrådet, MR-møde = menighedsrådsmøde Indledning I Menighedsrådet: Bent

Læs mere

Gjøl Sogns Menighedsråd BLAD nr. 2

Gjøl Sogns Menighedsråd BLAD nr. 2 Gjøl Sogns Menighedsråd BLAD nr. 2 Gjøl menighedsråd afholder ordinær møde i Sognegården tirsdag den 17. januar 2017 kl. 19.00 Dagsorden Fraværende: Alle til stede Punkt 1. Godkendelse af dagsorden. Godkendt,

Læs mere

Menighedsrådsmøde nr. 341 d. 14. september 2016 kl

Menighedsrådsmøde nr. 341 d. 14. september 2016 kl Menighedsrådsmøde nr. 341 d. 14. september 2016 kl. 19.00 Indleder: Mette Gottlieb Afbud: Dagsordens punkter Tema-drøftelse: Evaluering af vores udvalgsstruktur med de store udvalg: Pkt. 1 a. Overordnet

Læs mere

Simon Peters Kirkes Menighedsråd

Simon Peters Kirkes Menighedsråd Simon Peters Kirkes Menighedsråd Menighedsrådsmøde Dato: 2. oktober 2014 Tid: 18.45 (andagt ved Lene kl. 18.30) Fraværende med afbud: Michael Fraværende uden afbud: Referent: Nissen Dagsorden/Referat Indhold

Læs mere

Dagsorden. Menighedsrådsmøde referat. 1. Sager til beslutning. Indstilling: Torsdag den kl i konfirmandstuen.

Dagsorden. Menighedsrådsmøde referat. 1. Sager til beslutning. Indstilling: Torsdag den kl i konfirmandstuen. Menighedsrådsmøde referat Torsdag den 05-01-2017 kl. 19.00 i konfirmandstuen. Dagsorden Til stede var: Torben Jensen, Hans-Jørgen Jensen, Trine Lønstrup, Helga Simonsen, Britta Kristensen, Peter Ove Kristensen,

Læs mere

Referat fra møde i Ulfborg Menighedsråd tirsdag den 14. marts 2017 kl i Sognehuset, Kirkevænget 2, Ulfborg.

Referat fra møde i Ulfborg Menighedsråd tirsdag den 14. marts 2017 kl i Sognehuset, Kirkevænget 2, Ulfborg. Referat fra møde i Ulfborg Menighedsråd tirsdag den 14. marts 2017 kl. 19.00 i Sognehuset, Kirkevænget 2, Ulfborg. Til stede: Kirsten Engmark, Lone Gabelgaard Kristensen, Ryan Faurby, Ruth Sandbak, Tina

Læs mere

1 Hirtshals Menighedsråd Kirkegade 14 9850 Hirtshals DER ER MØDEPLIGT

1 Hirtshals Menighedsråd Kirkegade 14 9850 Hirtshals DER ER MØDEPLIGT 1 Dagsorden og referat for menighedsrådsmøde Torsdag, den 23. januar 2014 kl. 19.00 I Konfirmandstuen. DER ER MØDEPLIGT Fraværende medlemmer: Afbud fra Bjarne Hougaard og Hanne Drejergaard Kjeldsen, Annemette

Læs mere

Gjern Skannerup Kirker

Gjern Skannerup Kirker Gjern Skannerup Kirker Referat fra menighedsrådsmøde tirsdag den 10. januar 2017 Deltagere: Steen Andersen, Aage Olesen, Erling Lemming, Birgitte Garne, Hans Jørgen Seekjær, Peder Svindt, Majbritt Fabech,

Læs mere

Punkt Beskrivelse Ansvar Tid Bemærkninger

Punkt Beskrivelse Ansvar Tid Bemærkninger Referat af menighedsrådsmøde tirsdag d. 12. juni 2018 kl. 17.30 20.30 Referent: Charlotte Tilstede: Marianne, Bodil, Karen, Martin, Poul (deltog i punkterne 1, 2 og3), Jens, Linda, Jacob (deltog i punkt

Læs mere

Simon Peters Kirkes Menighedsråd. Menighedsrådsmøde

Simon Peters Kirkes Menighedsråd. Menighedsrådsmøde Simon Peters Kirkes Menighedsråd Menighedsrådsmøde Dato: 1. oktober 2015 Tid: 18.45. Andagt kl. 18.30 ved Lis Fraværende med afbud: Martine Owi (Karin Klingenberg deltog som suppleant) Fraværende uden

Læs mere

Referat- menighedsrådsmøde Onsdag den 27. maj 2014 kl. 19.00. Kingos Minde

Referat- menighedsrådsmøde Onsdag den 27. maj 2014 kl. 19.00. Kingos Minde Referat- menighedsrådsmøde Onsdag den 27. maj 2014 kl. 19.00 Kingos Minde Hermed indkaldes medlemmer af Slangerup Menighedsråd og suppleanter til ordinært offentligt menighedsrådsmøde på ovennævnte sted

Læs mere

BESLUTNING. 1. Dagsordenen. 2. Kandidaters Valgbarhed 2.1 Afgørelse om kandidaternes valgbarhed jf. valgloven 3 stk. 1 og menighedsrådsloven 6, stk.

BESLUTNING. 1. Dagsordenen. 2. Kandidaters Valgbarhed 2.1 Afgørelse om kandidaternes valgbarhed jf. valgloven 3 stk. 1 og menighedsrådsloven 6, stk. Blad nr. 349 Indkaldelse til konstituerende menighedsrådsmøde torsdag den 17. november 2016 klokken 19.00 i Sognehuset. Til: Valgte MR-medlemmer: Anne Mette Larsen, Bente Normann Rasmussen, Bjarne Bro,

Læs mere

Vor Frue Kirke Menighedsrådet

Vor Frue Kirke Menighedsrådet Vor Frue Kirke Menighedsrådet Den 8. november 2016 indkaldes menighedsrådet og medarbejderrepræsentant kordegn Jonna Grue til offentligt, ordinært konstituerende menighedsrådsmøde, der afholdes Tirsdag

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk den. 7. februar 2012. 1. Der indkaldes herved til

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk den. 7. februar 2012. 1. Der indkaldes herved til Holbæk den. 7. februar 2012. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 7. februar 2012 kl. 19.00 På kirkegårdskontoret Anders Larsensvej 6, 4300 Holbæk. Referat. Fraværende med afbud; Knud

Læs mere

Referat fra møde i Ulfborg Menighedsråd tirsdag den 18. april 2017 i Sognehuset, Kirkevænget 2, Ulfborg.

Referat fra møde i Ulfborg Menighedsråd tirsdag den 18. april 2017 i Sognehuset, Kirkevænget 2, Ulfborg. Referat fra møde i Ulfborg Menighedsråd tirsdag den 18. april 2017 i Sognehuset, Kirkevænget 2, Ulfborg. Til stede var: Lone Gabelgaard Kristensen, Magnus W. Møller, Kirsten Engmark, Ruth Sandbak, Tina

Læs mere

1. Dagsordenen. 2. Siden sidst. 3. Rapport fra udvalgene. Gauerslund Sogns Menighedsråd. Protokol

1. Dagsordenen. 2. Siden sidst. 3. Rapport fra udvalgene. Gauerslund Sogns Menighedsråd. Protokol Blad nr.439 DAGSORDEN Til: Valgte MR-medlemmer: Anne Mette Larsen (AML), Bente Normann Rasmussen (BNR), Bjarne Bro (BB), Dorte S. Lauridsen (DSL), Frede Marinus Johansen (FMJ), Jonna Lindenmayer (JL),

Læs mere

Brændkjær sogns menighedsråd Menighedsrådsmøde tirsdag den 22. april 2014 kl. 19 00 i Sidehuset. Afbud: Ole Pihl. Ansvar Formand: PW Blad nr: 679

Brændkjær sogns menighedsråd Menighedsrådsmøde tirsdag den 22. april 2014 kl. 19 00 i Sidehuset. Afbud: Ole Pihl. Ansvar Formand: PW Blad nr: 679 Brændkjær sogns menighedsråd Menighedsrådsmøde tirsdag den 22. april 2014 kl. 19 00 i Sidehuset. Afbud: Ole Pihl Ansvar Formand: PW Blad nr: 679 Dagsorden: Sagsfremstilling: Beslutning: 1 Godkendelse af

Læs mere

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 24. juni 2015. Kl. 17.00 Mødested: Mødelokalet 1. sal i Hundige Kirke Mødepunkt Beslutning

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 24. juni 2015. Kl. 17.00 Mødested: Mødelokalet 1. sal i Hundige Kirke Mødepunkt Beslutning Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 24. juni 2015. Kl. 17.00 Mødested: Mødelokalet 1. sal i Hundige Kirke Afbud fra Poul Ellerød Andersen Der var mødt 1 tilhører frra Greve MR Der blev budt

Læs mere

Beslutning og ansvarlig for opfølgning. henvisning til bilag. Godkendt. Pkt. 1 Godkendelse af dagsorden. Pkt. 2 Godkendelse af referat.

Beslutning og ansvarlig for opfølgning. henvisning til bilag. Godkendt. Pkt. 1 Godkendelse af dagsorden. Pkt. 2 Godkendelse af referat. Menighedsrådsmøde nr. 315 d. 12/03 2014 kl. 19.00 Indleder: Sigfred Lauridsen Afbud: Karin Clemmensen, Christian Thomsen, Lise-Lotte Hovgaard, Lise H. Sørensen Fraværende: Dagsordens punkter Kort redegørelse

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Pkt. 2. Ad pkt. 2. Holbæk den. 6. april 2010. 1. Der indkaldes herved til

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Pkt. 2. Ad pkt. 2. Holbæk den. 6. april 2010. 1. Der indkaldes herved til Holbæk den. 6. april 2010. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 6. april 2010 kl. 19.00 På kirkegårdskontoret Anders Larsensvej 6, 4300 Holbæk. Referat. Fraværende med afbud; Bjørn

Læs mere

SCT. MARIÆ SOGNS MENIGHEDSRÅD

SCT. MARIÆ SOGNS MENIGHEDSRÅD DAGSORDEN for møde i menighedsrådet tirsdag den 5. november 2013 kl. 19.30 i foredragssalen. Fraværende: Per Knudsen afbud. Holger Hansen deltog som stedfortræder 05.11.2013 12/13, 62. Init.: REFERAT:

Læs mere

Beslutningsreferat fra menighedsrådsmøde onsdag den 15. marts 2017 i Stanleys Gaard, St. Søndervoldstræde 2, 1. sal, 1419 København K.

Beslutningsreferat fra menighedsrådsmøde onsdag den 15. marts 2017 i Stanleys Gaard, St. Søndervoldstræde 2, 1. sal, 1419 København K. Beslutningsreferat fra menighedsrådsmøde onsdag den 15. marts 2017 i Stanleys Gaard, St. Søndervoldstræde 2, 1. sal, 1419 København K. Mødedeltagere: Hans Christian Andersen, Eva Forchhammer, Sharon Parker,

Læs mere

Menighedsrådsmøde nr. 331, kl

Menighedsrådsmøde nr. 331, kl Menighedsrådsmøde nr. 331, 14.10.2015 kl. 19.00 Indleder: Sigfred Deltagere: Afbud: Carl, Jesper, Ingelise, Mie, Kirsten, Steen Victor og Henrik. Dagsordens punkter Pkt. 1 Godkendelse af dagsorden Pkt.

Læs mere

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 16. maj Kl Mødested: Provstikontoret

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 16. maj Kl Mødested: Provstikontoret Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 16. maj 2013. Kl. 9.00 Mødested: Provstikontoret Afbud fra Naima Simring. 1 Årsbudget 2014 - PUK Sag: Årsbudget 2014 - PUK (615) Forslag til årsbudget 2014

Læs mere

Torsdag den 30. januar 2014 kl. 19.30 Referat

Torsdag den 30. januar 2014 kl. 19.30 Referat MØRKHØJ MENIGHEDSRÅD MØRKHØJVEJ 177 2730 HERLEV Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. januar 2014 kl. 19.30 Referat MR = menighedsrådet, MR-møde = menighedsrådsmøde Indledning Godt nytår og velkommen til arbejdet

Læs mere

Gjøl menighedsråd afholder ordinært møde i Sognegården tirsdag den 21. november 2017 kl

Gjøl menighedsråd afholder ordinært møde i Sognegården tirsdag den 21. november 2017 kl Gjøl Sogns Menighedsråd BLAD nr. 9 Gjøl menighedsråd afholder ordinært møde i Sognegården tirsdag den 21. november 2017 kl. 19.00 Dagsorden Fraværende: Alle til stede. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Torsdag den 30. maj 2013 kl. 19.30. Referat. Indledning

Menighedsrådsmøde. Torsdag den 30. maj 2013 kl. 19.30. Referat. Indledning MØRKHØJ MENIGHEDSRÅD MØRKHØJVEJ 177 2730 HERLEV Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. maj 2013 kl. 19.30 Referat MR = menighedsrådet, MR-møde = menighedsrådsmøde Indledning I Menighedsrådet: Henrik V Pedersen,

Læs mere