GUMMIHJULSLÆSSER V7 V8. Motor YANMAR 4TNV88 YANMAR 4TNV88 Nettoeffekt 50 HK 50 HK Arbejdsvægt 4100 kg 4350 kg Skovlkapacitet 0,7 m 3 0,8 m 3

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "GUMMIHJULSLÆSSER V7 V8. Motor YANMAR 4TNV88 YANMAR 4TNV88 Nettoeffekt 50 HK 50 HK Arbejdsvægt 4100 kg 4350 kg Skovlkapacitet 0,7 m 3 0,8 m 3"

Transkript

1 GUMMIHJULSLÆSSER V7 V8 V7 V8 Motor YANMAR 4TNV88 YANMAR 4TNV88 Nettoeffekt 50 HK 50 HK Arbejdsvægt 4100 kg 4350 kg Skovlkapacitet 0,7 m 3 0,8 m 3

2 YANMAR GUMMIHJULSLÆSSER ARBEJDSREDSKABET KOMPAKT OG FAST KONSTRUKTION For forbedret driftssikkerhed og stabilitet. For- og baghjul følger samme spor. Ingen skader på græsplaner og fortove. Lille venderadius og optimal placering af pallegafl er. Minimalt dækslid. KRAFTFULD YANMAR-MOTOR 4 cylindre, dieselmotor med direkte indsprøjtning, vandkølet. Udledning i overensstemmelse med Stage IIIA. Lavt brændstofforbrug, lave vedligeholdelsesomkostninger, lavt støjniveau, nem vedligehold. Langsliggende motor, reducerede dimensioner. KUN DE BEDSTE KOMPONENTER Udviklet i Europa med velkendte komponenter for den bedste kvalitet. Komponenternes design og ydelse er skabt til ekstra hårdt arbejde og lang levetid. BEVÆGELIG BAGAKSEL Forbedret kørekomfort. Øget stabilitet på alle overfl ader. Forlænget levetid. Den bedste stabilitet med skovl og pallegafl er. Dette er virkelig en af de vigtigste styrker ved Yanmar gummihjulslæsser. NEM VEDLIGEHOLD Langsliggende motor. Nem adgang til alle vedligeholds- og servicepunkter.

3 TIL DIN ARBEJDSPLADS FØRERHUS Stille, komfortabel og optimal 360 udsyn (fuldt udsyn). Førersæde og ratstamme kan justeres. Nyt koncept og design af varme- og airconditionssystemet. NEM BETJENING, MULTIFUNKTIONELT JOYSTICK Alle vigtige funktioner, såsom at køre fremad eller bakke, vælge hastighed, arbejdshydraulik og differentialespærre, er samlet og styres fra det multifunktionelle joystick. Z-CINEMATIC Skovlen vender automatisk tilbage, brydekraften er høj, og der er god udsigt på alle tidspunkter. STANDARD HYDRAULISK HURTIGKOBLING Med hydraulisk betjening er skift mellem udstyr nem og hurtig. Arbejdshydraulik (3. kreds) er inklusive for at kunne betjene fl ere tilkoblinger, som kræver hydraulik.

4 FØRERPLADS UDSYN HELE VEJEN RUNDT Udsynet er blevet optimeret med de store vinduer. Det forbedrede udsyn bidrager til øget sikkerhed på arbejdspladsen. Det fremadrettede udsyn til udstyret er optimal for en hurtig og sikker betjening. MULTIFUNKTIONELT JOYSTICK Det multifunktionelle joystick gør betjeningen nemmere. Det har frem/bak-knap, hastighedsvalg, 100 % on demand differentialespærre* og hydraulisk hurtigkobling. Der har været stort fokus på at lave joysticket ergonomisk for at opnå den bedste komfort. * V8, ikke tilgængelig til V7

5 INSTRUMENTUDSTYR Instrumentbrættet giver nem adgang til oplysninger om maskinens drift ved hjælp af målere og ikoner. Alle knapper er samlet for nemmere betjening og forbedret sikkerhed. KOMFORTABEL OG JUSTERBART SÆDE Vores standardsæde, der kan justeres i indstilling og vægt, gør det mere komfortabelt for føreren. Sædet har høj ryg og nakkestøtte. JUSTERBAR RATSTAMME Den justerbare ratstamme er en del af standardudstyret på læsseren. Den forbedrer komforten og gør det nemmere at komme ind og ud af førerhuset.

6 TRANSMISSION KØREHASTIGHED Yanmar hydrostatisk transmission har to kørehastigheder: fra 0 til 7 km/t, og fra 0 til 20 km/t. Som tilvalg kan V8 køre 0 til 28 km/t. INCH-BREMSNING* OG FINREGULERINGENHED** Ved brug af inch-bremsepedalen kan den hydrauliske ydeevne fi nindstilles. Føreren kan fordele transmissionen mellem styreog arbejdshydraulik. På den måde er det muligt at sænke læsserens fart, men stadig holde motorens omdrejninger oppe. Det mindsker tiden, der bruges på at grave og læsse. Bremsepedalen (inch-pedal) forhindrer hjulspin og mindsker dækslid. * Standard for V8 / Tilvalg for V7 ** Tilvalg for V7 og V8

7 ON DEMAND DIFFERENTIALESPÆRRE* Yanmar V8 kan tilbyde 100 % on demand differentialespærre, hvilket virkelig er en fordel, når hjulene glider på en mudret eller glat overfl ade. KONTROL UNDER KØRSEL** Funktionen til kontrol under kørsel gør det muligt at bremse bomcylinderen takket være en akkumulator. Det gør det nemmere at køre læsseren med høj hastighed eller med læs på ujævne overfl ader. Det forbedrer oplevelsen for føreren. TRÆKKRAFT Den hydrostatiske transmission, som er fuldstændig tilpasset Yanmar-motorens ydeevne, er karakteriseret ved høj effekt og problemfri regulering. Det giver god kraft til føreren, når der skal skubbes eller graves, og nem manøvrering selv på stejle skråninger. * Standard for V8 / ikke tilgængelig til V7 ** Tilvalg for V7 og V8

8 LØFTERAMME Z-BAR Z-baren sikrer høj brydekraft og hurtige læssecyklusser. Denne konstruktion blev valgt for at forbedre Yanmar gummihjulslæsserens produktivitet. Gummihjulslæssere, der er udstyret med Z-bar, kan opretholde et højt moment med armen i lavere position, hvilket er ideelt til læsning. HYDRAULISK LYNTILKOBLING Den hydrauliske lyntilkobling er en del af standardudstyret på Yanmar kompakte gummihjulslæssere. Den er nem og sikker at betjene og muliggør hurtig og problemfri skift mellem løfteudstyr. Yanmar har også som standard integreret hydraulisk hjælpekredsløb til hydraulisk-styret udstyr. Som tilvalg tilbyder vi hurtigkobling, der er kompatibel med Volvo-udstyr eller udstyr til minilæssere. UNIVERSAL KOBLINGSUDSTYR TIL MINILÆSSERE TILBAGE TIL GRAVEPOSITION V7 og V8 har som standard en funktion, hvor skovlen automatisk vender tilbage til graveposition. Når føreren sænker læssearmen, vender skovlen automatisk tilbage til læsseposition.

9 KONCEPTET BAG DREJEKONCEPT Yanmar besluttede at bruge et design med fast drejningspunkt med bevægelig bagaksel til gummihjulslæsserne. Konceptet stammer fra store læssere og er valgt på grund af simpliciteten og hårdførheden. Det medfører også: Føreren sidder med den samme hældning som skovlen på ujævne overfl ader, hvilket giver større præcision, specielt med pallegafl er. Forbedret løftekapacitet med frontstellet i sænket position, da den bagerste del fungerer som kontravægt. Mere tryk på skovlen under tilbagefyldning, hvilket gør arbejde på planer fl ader nemmere og hurtigere. DIMENSIONER V7 og V8 er meget kompakte på alle måder: højde (< 2,5 m), bredde, længde og venderadius. Den kompakte størrelse gør det nemt at manøvrere med Yanmar gummihjulslæssere.

10 MOTOR Yanmar har udstyret V7 og V8 med Yanmars 4TNV88-motor. TNV står for Total New Value (ny samlet værdi). Denne motor er udstyret med det nyeste design på forbrændingskammeret for at opnå renere forbrænding og mindre udledning. Motorens stivhed er også forbedret og optimeret for at reducere vibrations- og støjniveauet. Den forbedrede blokkøling på TNV-motorerne øger holdbarheden og levetiden på kritiske komponenter. Idéen til motorrummet kommer fra designet på store gummihjulslæssere, hvor motoren er placeret på række. Det giver de fordele, at der er 100 % adgang til servicedele og længere levetid takket være bedre køling. HYDRAULIK HYDROSTATISK TRANSMISSION Hydrostatisk transmission ved højt tryk, med automatisk effektregulering og lukket kredsløb med pumpe og motor med varierende deplacement (HA Automatic SHIFT). AUTOMATISK HA-SKIFT Den automatiske HA-skift tilpasser automatisk kørehastigheden i forhold til den påkrævede ydelse. Den automatiske tilpasning af farten er nemt at bruge for føreren, forbedrer hans komfort og vælger altid den optimale løsning i forhold til moment og fart. Afbryderhåndtag til hydralik anses som et tilvalg. Yanmar tilbyder også udstyr til high fl ow, når der skal køres med mere krævende udstyr, såsom ventilatorer, motorer osv.

11 VEDLIGEHOLD Den store åbning, som motorhjelmen sikrer, giver nem adgang til alle servicedele for hurtig og nem vedligehold. Det hjælper til at mindske TCO (total investeringsomkostning).

12 DRIFTSSIKKERHED LANGE SERVICEINTERVALLER Vores kompakte gummihjulslæssere er designet til at kunne arbejde, og derfor har vi reduceret serviceintervallerne til et minimum. Intervallerne for skift af motor- og hydraulikolie starter ved 500 arbejdstimer og for smøring efter 50 timer. KUN DE BEDSTE KOMPONENTER Yanmar gummihjulslæssere er udviklet i Europa og opbygget med kun de bedste komponenter. Kvalitet og driftsikkerhed er hjørnestenene i vores produktudvikling. Z-BAR Med Z-bar er antallet af skruer, forbindelsesled og stænger, som skal vedligeholdes, holdt på et minimum.

13 UDSTYR STANDARDUDSTYR MOTOR - 4TNV88 Yanmar diesel - Hovedkontakt til batteri HYDRAULIKSYSTEM - 3. styrekreds (forrest hydraulikudstyr) FØRERHUS - Dør på venstre side - Hydraulisk hurtigkobling - Samlet instrumentbræt - Plads til radio dog uden radio, højtaler og antenne - Styrekontakt til frem/bak på samme joystick - Luftblæser på forruden - Varmeanlæg med varmegenvinding og blæser med tre indstillinger - ROPS / FOPS med vindue på højre side, som kan åbnes - Vinduesvisker og sprinklersystem for og bag CHASSIS OG DÆK - Ekstra kraftige aksler - Dæk: 12,0/75 R18 - Z-bar - Central leddeling og bevægelig bagaksel - Bremsetromle på frontaksel på alle 4 hjul - Parkeringsbremse på frontaksel - Hydrostatisk transmission: 2 for/ bak hastigheder (maks. 20 km/t) - Kontravægt 250 kg (kun V8) SIKKERHED - Styresystem servo styret af load sensing-prioritetsventil - Førersæde med sikkerhedssele - Sidespejle, der kan foldes ind - Back up-alarm - Proportionel, selvlåsende differentialespærre på foraksel - Bremsepedal (inch-pedal) LYS - Arbejdslys for og bag - Advarselslys med magnetholder DIVERSE - CE-kvalitetskontrol EKSTRAUDSTYR MOTOR - Batteri (op til 80 A) - Mode til høj hastighed med maks. 28 km/t (kun V8) - Manuelt spjæld (motoromdrejninger/min) (kun v8) HYDRAULIKSYSTEM - Udstyr til high flow med 84 l/min 230 bar (inkl. ekstra oliekøler) - Udstyr til hydraulisk afbryderhåndtag (uden håndtag) - Dobbelt frontmonteret hydraulik (4. sektion) FØRERHUS - Radioafspiller - Aircondition - Udstyr til fartnedsættelse - Sikkerhedsluftfilter (aktivt kul) i førerhuset - Vortex forfilter (støvfilter via cyklon) CHASSIS OG DÆK - Dæk 12.0/75/18 12 MITAS - Dæk 340/80R18 Michelin XMCL Agri-Profil - Low compaction-dæk 12,5/ pr MITAS - Nokian vinterdæk (kun V8) SIKKERHED - Proportionel, selvlåsende differentialespærre på bagaksel - Blokventil til skovlcylinder - Blokventiler til læssearmcylinder - Ventil til kontrol af nedgang - Bremsepedal til V7 (inch-pedal) - Kontrol under kørsel - Spejl, der kan opvarmes KOBLINGER - Hurtigkoblingssystem til Volvoudstyr til foran - Hurtigkoblingssystem til minilæsserudstyr til foran - Universal tilpasningsplade til tilkobling foran DIVERSE - Elektronisk frontudstyr - Landbrugsmodel (sugeanordning + finmasket rist) - Central smøreenhed (kun under samling ikke udstyr) - Speciallak - Bioolie UDSTYR Yanmar kan tilbyde det tilbehør, som passer til dine behov og overholder sikkerhedsstandarderne i dit land: standardskovl, 4-i-1-skovl, skovl til let materiale, skovl med tænder til sidetipning, pallegafler med tænder, fejemaskine til foran med høstskovl + sidebørste + vandtank.

14 V7 / V8 DIMENSIONER H M J H I G C J I C G L D D B K B P K A A P F N E N E Q Q V7 V8 A» Total længde 4800 mm 4800 mm B» Akselafstand 1950 mm 1950 mm C» Højde (førerhus/tag) 2460 mm 2460 mm D» Fri højde over jorden 350 mm 350 mm E» Bredde (ydersiden af dæk) 1620 mm 1620 mm F» Bredde (skovl) 1700 mm 1900 mm G» Aflæsningshøjde (m/u tænder) 2450 mm 2450 mm H» Aflæsningsrækkevidde (m/u tænder) 650 mm 650 mm I» Maks. højde på hængselbolt 3100 mm 3100 mm J» Maks. løftehøjde 3800 mm 3800 mm 65 mm 65 mm L» Tilbagevippet vinkel (i kørselsstilling) gr M» Aflæsningsvinkel gr N» Vinkel med knæk gr P» Venderadius (hjulspor) 3790 mm 3790 mm Q» Venderadius (skovl) 4210 mm 4210 mm K» Gravedybde Med forbehold for tekniske ændringer. Dimensionerne er angivet i mm med specifik Yanmar-skovl.

15 SPECIFIKATIONER VÆGT +/- 2 % (CE-STANDARDER) V7 V8 Indsatsvægt 4100 kg 4350 kg MOTOR Type Brændstof Nettoeffekt Batteri 4TNV88 Diesel 35 kw / 48 HK / 3000 o/min. 12 V Generator 65 A (for V8) Udledning fra motor Trin IIIA (EG 97/68) HYDRAULIKSYSTEM V7 V8 Hydrostat / 1 aksialstempelpumpe 350 bar 500 bar 3. Sektion / 1 tandhjulspumpe 60 l/min / 200 bar 60 l/min / 230 bar YDELSE Kørehastighed V7 7 / 20 km/t (med hastighedsbegrænser) V8 7 / 20 km/t (med hastighedsbegrænser) Statisk tipbelastning, lige 3000 kg 3300 kg Statisk tipbelastning, helt drejet 2700 kg 3000 kg Brydekraft (skovl) 46,1 kn 52,97 kn Trækkraft 2300 kg 3030 kg Stigningsevne 36 Støjniveau (2000/14/CE og 2005/88/CE) LwA 101 db / LpA 75 db CHASSIS OG DÆK Standarddæk 12,0/75 R18 KAPACITET Brændstoftank Motorolie Hydrauliktank 60 l 7 l 60 l SERVICEINTERVAL Skift af motorolie: 500 timer Skift af motorolie og filter: 500 timer Skift brændstoffilter: 500 timer Skift hydraulikoliefilter: timer Skift kølervæske: timer

16 Printet i Frankrig Der tages forbehold for ændringer i materialet og tegningerne fra producentens side uden varsel. Kontakt din lokale forhandler af Yanmar Construction Equipment Europe, hvis du ønsker yderligere oplysninger. Yanmar Construction Equipment Europe S.A.S. 25, rue de la Tambourine SAINT DIZIER FRANCE contact@yanmar.fr DK_V7V8_0815

MINI TIPVOGN C08. YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner

MINI TIPVOGN C08. YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner MINI TIPVOGN C08 Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm KOMPRIMERING Den samlede bredde er reduceret, og med små drejecirkler, som let kommer gennem

Læs mere

AL 140 AL 240 / AL 340

AL 140 AL 240 / AL 340 AL 140 - Hydrostatisk fremdrift - Differential spærre 45% låsning (begge aksler) - Hurtigskifte (SAE) - Flydestilling på læsser - Let trin-løs tilkobling af hydraulikslanger til ekstern hydraulik - Mulighed

Læs mere

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle 300.9D hydraulisk minigravemaskine Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt uden styrtbøjle 935 kg Transportvægt med styrtbøjle 985 kg Kompakt størrelse God manøvreevne Kompakt størrelse Med

Læs mere

DX80R. Kompakte gravemaskine

DX80R. Kompakte gravemaskine DX80R Kompakte gravemaskine Doosan DX80R Hydraulisk gravemaskine: Ny model med nye egenskaber Den nye DX80R hydraulisk gravemaskine (uden krøjning bagtil) giver føreren mere. Den nye DX80R er udviklet

Læs mere

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE KUBOTA MINIGRAVEMASKINE Den nye KX41-3 minigravemaskine fra Kubota er langt den bedste og stærkeste blandt maskinerne i sin klasse ikke mindst på områderne bomløftekraft, gravedybde og graveradius. Med

Læs mere

P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE

P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE MANUFACTURED MANUFACTURED 2 PICHON 40 ÅRS ERFARING TIL DERES RÅDIGHED PICHON KNOW-HOW I mere end 40 år har PICHON været

Læs mere

Motoreffekt: 26 HK Maskinvægt: 1599 kg KUBOTA MINILÆSSER

Motoreffekt: 26 HK Maskinvægt: 1599 kg KUBOTA MINILÆSSER Motoreffekt: 26 HK Maskinvægt: 1599 KUBOTA MINILÆSSER STÆRK, MANØVREDYGTIG OG ALSIDIG Kubota har udviklet en ny serie af knækstyrede minilæssere med en driftsvægt fra 1.000 til 2.800. Maskinerne i den

Læs mere

AL 440 AL 750 KNÆKSTYREDE LÆSSERE

AL 440 AL 750 KNÆKSTYREDE LÆSSERE AL 140 AL 340 AL 440 AL 540 AL 650 AL 750 AL 340 Kabine AL 540 Kabine AL 650 Kabine AL 750 Kabine KNÆKSTYREDE LÆSSERE AL140 - Hydrostatisk fremdrift - ROPS eller FOPS godkendt sikkerhedsbøjle - Differentialspærre,

Læs mere

Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330. Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde

Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330. Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330 Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde Front-, hjul- og teleskoplæssere fra 14 kw (20 HK) til 154 kw (210 HK). I over 50 år har vi udviklet læssere

Læs mere

WA 100M. Læssemaskine WA100M-6. MOTOREFFEKT 66,0 kw / 88,5 hk @ 2.350 o/min EGENVÆGT 6.875-7.180 kg SKOVL 1,05-1,80 m³

WA 100M. Læssemaskine WA100M-6. MOTOREFFEKT 66,0 kw / 88,5 hk @ 2.350 o/min EGENVÆGT 6.875-7.180 kg SKOVL 1,05-1,80 m³ WA 100M Læssemaskine WA100M-6 MOTOREFFEKT 66,0 kw / 88,5 hk @ 2.350 o/min EGENVÆGT 6.875-7.180 kg SKOVL 1,05-1,80 m³ Ved første øjekast Lille men stærk! De nye kompakte læssemaskiner i 6-serien har endnu

Læs mere

M6060/M7060. - overlegen japansk kvalitet!

M6060/M7060. - overlegen japansk kvalitet! - overlegen japansk kvalitet! M M6060/M7060 Med M6060/M7060 får du maximal præstation, god kvalitet og høj kørekomfort. Traktorerne opfylder de nyeste kravspecifikationer - Euro Stage IIIB. NY M60 Avancerede

Læs mere

5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER. 50 til 75 hk (97/68EF)

5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER. 50 til 75 hk (97/68EF) 5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER 50 til 75 hk (97/68EF) 2 EN PARTNER FOR LIVET Der er ingen grund til at nøjes med det næstbedste, bare fordi du driver landbrug i mindre skala. John Deere har udviklet den

Læs mere

19,5 kw / 26,1 HK ved 2.200 omdr./min 3.660 kg 3.025-3.155 mm. DX35z. Kompakte gravemaskine

19,5 kw / 26,1 HK ved 2.200 omdr./min 3.660 kg 3.025-3.155 mm. DX35z. Kompakte gravemaskine 19,5 kw / 26,1 HK ved 2.200 omdr./min 3.660 kg 3.025-3.155 mm DX35z Kompakte gravemaskine Doosan DX35z Hydraulisk gravemaskine: Ny model med nye egenskaber Den nye DX35z hydraulisk gravemaskine (uden krøjning

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M9 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

LM1340/LM1343/LM1345 LM1443/LM1445 LM1745

LM1340/LM1343/LM1345 LM1443/LM1445 LM1745 LM/LM/LM LM/LM LM TELESKOPLÆSSER TURBO PROVEN PERFORMANCE M/LM/LM M/LM/LM EN KOMPLET SERIE modeller sikrer maksimal fleksibilitet til enhver arbejdsopgave. De førende egenskaber for alle modeller i serien

Læs mere

VOLVO KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE L30B L35B PRO, PRO Bruttoeffekt: L30B Pro: SAE J1995 52/70,7 kw/hp L35B Pro: SAE J1995 59,3/80,6 kw/hp Netoeffekt: L30B Pro: SAE J1949 - DIN ISO 1585 50,1/68,1 kw/hp L30B

Læs mere

T2566 Teleskoplæsser 3631 11000 3631 99999 20/06/2005

T2566 Teleskoplæsser 3631 11000 3631 99999 20/06/2005 Copyright 2005 Bobcat Europe T2566 Teleskoplæsser 3631 11000 3631 99999 20/06/2005 Mål Samlet højde (med roterende blinklys) 2096 mm (2304 mm) Højde til rattet mm Højde til maskinens bagside 1660 mm Førerkabinens

Læs mere

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 INSTRUMENT PANEL Let tilgængelige funktioner Let aflæseligt instrument panel Havari, cruise & PTO kontakter POWER STYRING Hydraulisk power styring giver

Læs mere

VOLVO KOMPAKT GRAVEMASKINE EC55B

VOLVO KOMPAKT GRAVEMASKINE EC55B VOLVO KOMPAKT GRAVEMASKINE EC55B Den mest komfortable måde at angribe enhver opgave på Sæt dig ved betjeningsorganerne i en Volvo EC55B Kompakt Gravemaskine - du vil opdage at det er en utrolig komfortabel

Læs mere

INTRAC LÆSSEMASKINER

INTRAC LÆSSEMASKINER 3-2012 INTRAC LÆSSEMASKINER 20 til 60 HK knækstyret» kompakt» kipsikker» robust» økonomisk InTrac L 270 Yanmar motor Kraftig ramme Løftehøjde 2,70m Løftekraft 1000 kg. Sikkehedsbøjle med tag Justerbar

Læs mere

Bruttoprisliste 2012 Indholdsfortegnelse:

Bruttoprisliste 2012 Indholdsfortegnelse: Bruttoprisliste 2012 Indholdsfortegnelse: STAMA Løvsuger... Prisliste nr. 2012-1 STAMA Mini Truck El.... Prisliste nr. 2012-2 Tilbehør til Mini Truck El... Prisliste nr. 2012-2T STAMA Multi Truck El..

Læs mere

MT 625 T. Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission

MT 625 T. Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission MT 625 T Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission Kompakt DU HAR BRUG FOR AT HAVE ADGANG OVERALT Bliver dine arbejdsforhold stadig mere krævende,

Læs mere

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE KUBOTA MINIGRAVEMASKINE Kubotas nye KX016-4 minigravemaskine er på et niveau helt for sig selv i kategorien af 1,5-2,0 tons. Den har rigeligt med gravekraft, ligesom den faktisk kan lidt mere end det sædvanlige.

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M4 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien Kompaktraktorer Yanmar EF 200 serien Den grønne linje Yanmar TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning Den nye TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning har både større effekt og en særdeles effektiv forbrænding.

Læs mere

Frontlæsser Fendt CARGO

Frontlæsser Fendt CARGO Frontlæsser Fendt CARGO I kombination ikke til at slå Fendt Vario med Fendt CARGO Den nye Fendt frontlæsser - Fendt CARGO - byder på avanceret teknik og dermed maksimal produktivitet. Den udvider Fendts

Læs mere

www.doosaneurope.com DOOSAN Infracore Europe S.A. 1 A, rue Achille Degrâce 7080 Frameries, Belgium Tel : +32-65-61 32 30 Fax : +32-65-67 73 38

www.doosaneurope.com DOOSAN Infracore Europe S.A. 1 A, rue Achille Degrâce 7080 Frameries, Belgium Tel : +32-65-61 32 30 Fax : +32-65-67 73 38 DOOSAN Infracore Europe S.A. 1 A, rue Achille Degrâce 7080 Frameries, Belgium Tel : +32-65-61 32 30 Fax : +32-65-67 73 38 DOOSAN Infracore France SA Buroplus 2 Parc d Activités de La Clef St Pierre Avenue

Læs mere

HITACHI ZAXIS18. motorkraft 8.8 kw / 11.8 HP. arbejdsvægt 1 710 kg (styrtbøjle) 1 780 kg (førerhus) graveskovl 0.02-0.05 m 3

HITACHI ZAXIS18. motorkraft 8.8 kw / 11.8 HP. arbejdsvægt 1 710 kg (styrtbøjle) 1 780 kg (førerhus) graveskovl 0.02-0.05 m 3 HITACHI ZAXIS18 motorkraft 8.8 kw / 11.8 HP arbejdsvægt 1 710 kg (styrtbøjle) 1 780 kg (førerhus) graveskovl 0.02-0.05 m 3 UDSTYR Motor Krøjemekanisme Model....................................... Isuzu

Læs mere

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS Kompaktraktorer Yanmar GK serien KompaKter traktor GK Series 16pS - 20pS NYESTE INTEGREREDE DESIGN FOR FREMTIDSORIENTERE : TEKNOLOGI FOR DIG YaNmar traktorer, der er udviklet og konstrueret til tunge opgaver

Læs mere

Motoreffekt : 20 HK Maskinvægt : 1175 kg KUBOTA MINILÆSSER

Motoreffekt : 20 HK Maskinvægt : 1175 kg KUBOTA MINILÆSSER Motoreffekt : 20 HK Maskinvægt : 1175 KUBOTA MINILÆSSER STÆRK, MANØVREDYGTIG OG ALSIDIG Kubota har udviklet en ny serie af knækstyrede minilæssere med en driftsvægt fra 1.000 til 2.800. Maskinerne i den

Læs mere

MIDI-GRAVER SV100-2. 9625 / 10075 kg. Call for Yanmar solutions

MIDI-GRAVER SV100-2. 9625 / 10075 kg. Call for Yanmar solutions MIDI-GRAVER SV100-2 9625 / 10075 kg Call for Yanmar solutions ET ULIGE FORHOLD MELLEM STØRRELSE OG YDELSE Drejeradius, baglæns: 1330 mm Drejeradius, minimum: 2480 mm Drejeradius med bom udstrakt: 2110

Læs mere

302.5C. Hydraulisk minigravemaskine. Dieselmotor Nettoeffekt (iht. ISO 9249) ved 2300 omdr./min. Driftsklar egenvægt Med åben førerplads

302.5C. Hydraulisk minigravemaskine. Dieselmotor Nettoeffekt (iht. ISO 9249) ved 2300 omdr./min. Driftsklar egenvægt Med åben førerplads 302.5C Hydraulisk minigravemaskine Dieselmotor Nettoeffekt (iht. ISO 9249) ved 2300 omdr./min. Driftsklar egenvægt Med åben førerplads Med kabine 18,6 kw/25,3 hk 2745 kg 2850 kg Caterpillar 302.5C hydraulisk

Læs mere

SCORPION

SCORPION SCORPION 9055 1 7055 1 7050 1 7044 1 7035 1 7030 1 6035 1 6030 1 Mål A Længde inkl. redskabsramme mm 5600 4985 4985 4985 4880 4880 4580 4580 C Maks. bredde mm 2500 2500 2500 2500 2280 2280 2280 2280 D

Læs mere

MINIGRAVER SV18. 1835 / 1975 kg. Call for Yanmar solutions

MINIGRAVER SV18. 1835 / 1975 kg. Call for Yanmar solutions MINIGRAVER SV18 1835 / 1975 kg Call for Yanmar solutions KOMPAKT Model SV18 er udviklet til at opfylde alle Deres krav, selv til de mest komplicerede jobs. Den er kompakt og let og er derfor nem at transportere

Læs mere

TREPUNKTSLIFT ELEKTRONISK HJULSTYRING HYDRAULISK HJULTRÆK

TREPUNKTSLIFT ELEKTRONISK HJULSTYRING HYDRAULISK HJULTRÆK SAMSON PG GYLLEVOGNE - growing together PG Gyllevogne SAMSON AGRO har altid lagt særlig vægt på kvalitet, holdbarhed og effektivitet ved design af maskiner og redskaber. Med hovedkontor og produktion i

Læs mere

VPM 3400. ww w.vpm.dk

VPM 3400. ww w.vpm.dk VPM 3400 ww w.vpm.dk VPM 3400 Hvem er VPM VPM-Maskiner blev grundlagt i 2005 i Stauning af 3 brødre: Frank, Henrik og John Christiansen. De har alle lang erfaring med udvikling, produktion og servicering

Læs mere

5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne

5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne 5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne 2 5G/5GH serien Kompakt ydeevne har fået nyt navn: 5G Standard serien Din John Deere 5G traktor klarer opgaver inden for en bred vifte

Læs mere

Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening

Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening Klippere for professionelle brugere, der kræver effektivitet og godt arbejdsmiljø Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening SF De ny Iseki baghjulsstyrede redskabsbærere er robust bygget

Læs mere

Weidemann GmbH Mühlhäuser Weg 45 49 9 Diemelsee-Flechtdorf Tyskland Tlf. +49(0)5633 609-0 Fax +49(0)5633 609-666 info@weidemann.de www.weidemann.

Weidemann GmbH Mühlhäuser Weg 45 49 9 Diemelsee-Flechtdorf Tyskland Tlf. +49(0)5633 609-0 Fax +49(0)5633 609-666 info@weidemann.de www.weidemann. T TT T Weidemann GmbH Mühlhäuser Weg 45 49 9 Diemelsee-Flechtdorf Tyskland Tlf. +49(0)5633 609-0 Fax +49(0)5633 609-666 info@weidemann.de www.weidemann.de WM.1.28.1/11/2013 DK Weidemann er et datterselskab

Læs mere

Uni-Loader model 1965

Uni-Loader model 1965 Uni-Loader model 1965 1965 er en af de mindste og smidigste UNI Loader, som er fremstillet. Med sin korte venderadius på 910 og den 14,6 kw/19 hk stærke 3-cylinder vandkølet Yanmar dieselmotor, yder den

Læs mere

HYDRAULISK GRAVEMASKINE Model nummer: ZX33U-3 Normeret motoreffekt: 21,3 kw (28,5 HP) Arbejdsvægt: 3.300-3.470 kg Graveskovl: 0,09 m 3

HYDRAULISK GRAVEMASKINE Model nummer: ZX33U-3 Normeret motoreffekt: 21,3 kw (28,5 HP) Arbejdsvægt: 3.300-3.470 kg Graveskovl: 0,09 m 3 ZAXIS-3 serie med kort radius HYDRAULISK GRAVEMASKINE Model nummer: ZX33U-3 Normeret motoreffekt: 21,3 kw (28,5 HP) Arbejdsvægt: 3.300-3.470 kg Graveskovl: 0,09 m 3 Stærkt design fra Hitachi gør mange

Læs mere

Kompaktklassen 3550]3560 4250]4260. Ergonomi og kraft

Kompaktklassen 3550]3560 4250]4260. Ergonomi og kraft Kompaktklassen 3550]3560 4250]4260 Ergonomi og kraft Front-, hjul- og teleskoplæssere fra 14 kw (20 HK) til 154 kw (210 HK). I næsten 50 år har vi udviklet læssere til individuelle behov. Vore kunders

Læs mere

KOMPAKTE HJULLÆSSERE W50C I W60C I W70C I W80C

KOMPAKTE HJULLÆSSERE W50C I W60C I W70C I W80C KOMPAKTE HJULLÆSSERE W50C I W60C I W70C I W80C 2 3 HØJ PRODUKTIVITET BYGGET PÅ ERFARING New Holland C Serien af alsidige og kompakte hjullæssere byder på et helt nyt design og er et fremragende alternativ

Læs mere

5M serie traktorer 75 til 115 hk (55 til 85 kw) 97/68 EC. M som i Mere end du ville forvente i denne klasse

5M serie traktorer 75 til 115 hk (55 til 85 kw) 97/68 EC. M som i Mere end du ville forvente i denne klasse 5M serie traktorer 75 til 115 hk (55 til 85 kw) 97/68 EC M som i Mere end du ville forvente i denne klasse 2 5M serie traktorer Indledning M som i Mærkevare Arbejd med det bedste Kun traktorer, der indeholder

Læs mere

Nyhed. klarer opgaverne i en fart. Komplet pakkepris kr. 219.900,- Yanmar EF 227-4WD med kabine.

Nyhed. klarer opgaverne i en fart. Komplet pakkepris kr. 219.900,- Yanmar EF 227-4WD med kabine. Nyhed klarer opgaverne i en fart Yanmar EF 227-4WD med kabine. 27 hk. GMR fejemaskine 130 cm. GMR frontlift kat. 0 med PTO. Rauch 120 l centrifugalspreder. Bestil demo af Yanmar eller få den nye brochure

Læs mere

Det handler alt sammen om holdninger

Det handler alt sammen om holdninger Nye Valtra N93 og N103 Det handler alt sammen om holdninger Ny T-serie Mere end bare nye forlygter Ny tilgang og holdning til tingene - din individuelle traktor. Den nye Valtra N93 og N103 samt den nye

Læs mere

I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T

I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T 2000 Koncept Dette er virkeligt et nyt design med fornyende og kraftfuld konstruktion, skabt for en række af moderne fejemuligheder. Dulevo 2000 er den perfekte kompaktfejemaskine for alle årstider. Indbygget

Læs mere

FARMALL C HK NOM. EFFEKT

FARMALL C HK NOM. EFFEKT FARMALL C 56-75 HK NOM. EFFEKT BLIV KLAR MED CASE IH. Mere end 160 års erfaring indenfor landbruget har givet os et klart billede af landmændenes behov og deres store betydning, når det gælder om at brødføde

Læs mere

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

TJA 8000 SERIE FLEKSIBEL OG SMIDIG ALLROUND-TRAKTOR TIL ALLE KRÆVENDE OPAVER I DEN GRØNNE SEKTOR. Hydraulikanlæg 66 l/min. Elektronisk motorstyring

TJA 8000 SERIE FLEKSIBEL OG SMIDIG ALLROUND-TRAKTOR TIL ALLE KRÆVENDE OPAVER I DEN GRØNNE SEKTOR. Hydraulikanlæg 66 l/min. Elektronisk motorstyring TJA 8000 SERIE Elektronisk motorstyring 36 x 36 transmission Full Turn Mode Hydraulikanlæg 66 l/min. TJA 8000 SERIE FLEKSIBEL OG SMIDIG ALLROUND-TRAKTOR TIL ALLE KRÆVENDE OPAVER I DEN GRØNNE SEKTOR 2 Iseki

Læs mere

MINI-GRAVEMASKINE. ViO12-2A. Driftsvægt Motor Løsrivningskraft Brydekraft kg 3TNV70-WBVB 5,8 kn 13,9 kn

MINI-GRAVEMASKINE. ViO12-2A. Driftsvægt Motor Løsrivningskraft Brydekraft kg 3TNV70-WBVB 5,8 kn 13,9 kn MII-GRAVEMASKIE ViO12-2A Driftsvægt Motor Løsrivningskraft Brydekraft 1 245 kg 3TV70-BVB 5,8 k 13,9 k Den allerbedste YDERST KOMPAKT Den har formen til nemt og effektivt arbejde under trange forhold. Med

Læs mere

KOMPAKTE GRAVEMASKINER MED TILTROTATORER

KOMPAKTE GRAVEMASKINER MED TILTROTATORER REDSKABER KOMPAKTE GRAVEMASKINER MED TILTROTATORER KOMPLETTE LØSNINGER FRA YANMAR KOMPLETTE LØSNINGER FRA YANMAR For at sikre højtydende gravemaskiner samt optimalt fungerende og CE-mærkede monteringer,

Læs mere

ET145. Konventionelle, kædedrevne gravemaskiner med svingarm. Mesteren inden for de kompakte gravemaskiner.

ET145. Konventionelle, kædedrevne gravemaskiner med svingarm. Mesteren inden for de kompakte gravemaskiner. ET145 Konventionelle, kædedrevne gravemaskiner med svingarm Mesteren inden for de kompakte gravemaskiner. Wacker Neusons ET145 tilbyder en kraftigt øget ydeevne, uden gravemaskinens størrelse nogensinde

Læs mere

Agility 50. Pris: 9.995 ekskl. levering

Agility 50. Pris: 9.995 ekskl. levering Agility 50 4-takts Pris: 9.995 ekskl. levering Halogenforlygte Klare blinklysglas El- og kickstart Med en stærk 4-taktsmotor, et lavt benzinforbrug og stor driftmæssig stabilitet kombineret med en konkurrencedygtig

Læs mere

Havetraktor PANTHER. AJ110 4x4, 4x2. Brugermanual

Havetraktor PANTHER. AJ110 4x4, 4x2. Brugermanual Havetraktor PANTHER AJ110 4x4, 4x2 DK Brugermanual For STARJET AJ102/AJ102 4 4/AJ110/AG122 havetraktorer er brugermanualen blevet udvidet og tilpasset i de følgende kapitler: 1.2 HAVETRAKTORENS HOVEDDELE

Læs mere

Hako-Citymaster 2000. For en renere by. Pleje af udendørs E U R O Z O J Ø A T I I I M S K Ø

Hako-Citymaster 2000. For en renere by. Pleje af udendørs E U R O Z O J Ø A T I I I M S K Ø N Hako-Citymaster 2000 Geuro 5 U O 5 & V J Ø Z O A T I S K Ø S L I I M L For en renere by. Pleje af udendørs arealer Hako-Citymaster 2000 Der er masser at lave i byen Hako-Citymaster 2000 tilbyder Dem

Læs mere

Teleskoplæsser til LANDBRUGEt

Teleskoplæsser til LANDBRUGEt Teleskoplæsser til LANDBRUGEt EN PASSION FOR LANDBRUG Som partner til landbruget i mere end 20 år ved vi, at det er et krævende erhverv, og på moderne landbrug spiller materialehåndteringen en vigtig rolle

Læs mere

FERRARI TOHJULEDE TRAKTORER

FERRARI TOHJULEDE TRAKTORER FERRARI TOHJULEDE TRAKTORER FERRARI SERIE 300 & SERIE 500 2 FERRARI SERIE 300 tohjulede traktorer. En FERRARI maskine er udviklet med et mål for øje, at lave en maskine til kunden. Derfor er det et kendetegn

Læs mere

40-45-50-55 STYRTBØJLE KABINE

40-45-50-55 STYRTBØJLE KABINE GM 40-45-50-55 (T3) STYRTBØJLE KABINE McCormick GM (T3) lille og kompakt gennemtænkt og alsidig Den nye generation af Yanmar 3- og 4-cylindrede motorer giver høj ydelse, forbedret brændstoføkonomi, lavt

Læs mere

M110GX/M135GX. - overlegen japansk kvalitet!

M110GX/M135GX. - overlegen japansk kvalitet! - overlegen japansk kvalitet! GX M0GX/MGX M0GX/MGX sætter en ny standard for Kubota traktorer. Her er alt, hvad du forventer af udstyr i en moderne traktor, kombineret med traditionel japansk kvalitet.

Læs mere

Annoncering. På levering af. Kompakt fejemaskine. til. Guldborgsund Kommune

Annoncering. På levering af. Kompakt fejemaskine. til. Guldborgsund Kommune Annoncering På levering af Kompakt fejemaskine til Guldborgsund Kommune 1 I MEDFØR AF LOV OM INDHENTNING AF TILBUD PÅ VISSE OFFENTLIGE OG OFFENTLIGT STØTTEDE KONTRAKTER (TILBUDSLOVEN) 15A 15D ANNONCERES

Læs mere

Hvis læsseren anvendes korrekt, varierer vibrationerne i hele kroppen fra under 0,9 m/s² til kortvarig maksimumværdi.

Hvis læsseren anvendes korrekt, varierer vibrationerne i hele kroppen fra under 0,9 m/s² til kortvarig maksimumværdi. T4512 Teleskoplæsser T4512 Tekniske specifikationer lille motor stor motor Motordata Motorproducent Yanmar Yanmar Motortype 3TNV82A 3TNV84T Cylinder 3 3 Motorydelse (maks.) kw (PS) 22,6 (31) 29,6 (40)

Læs mere

MX TECHNIK FRONTLÆSSERE

MX TECHNIK FRONTLÆSSERE MX T406 MX T408 MX T410 MX T412 MX T417 MX T418 MX TECHNIK FRONTLÆSSERE MERE EFFEKTIVITET STØRRE KOMFORT Import: Ribers Maskinimport Sønderskovvej 118 Nordenskov 6800 Varde tel.:+45 7529 8458 info@ribersmaskinimport.dk

Læs mere

Stabler SWS10/12(i)/14(i)/16(i)/16s

Stabler SWS10/12(i)/14(i)/16(i)/16s Roclas pålidelige stabler til gående fører Solid - forbedrer produktiviteten og arbejdsflowet takket være de alsidige anvendelsesmuligheder. Stablerne er excellente til hurtig og sikker håndtering af paller

Læs mere

én MASKINE - MANgE MulIghEdEr

én MASKINE - MANgE MulIghEdEr én MASKINE - MANgE MulIghEdEr Den bedste produktudvikling sker i tæt dialog med kunderne. Ventrac har levet op til den overbevisning lige siden den første Ventrac rullede ud i terrænet. Brugernes erfaringer

Læs mere

VPM 3400 Én maskine - Fire årstider. ww w.vpm.dk

VPM 3400 Én maskine - Fire årstider. ww w.vpm.dk VPM 3400 Én maskine - Fire årstider ww w.vpm.dk VPM 3400 Hvem er VPM VPM-Maskiner blev grundlagt i 2005 i Stauning af 3 brødre: Frank, Henrik og John Christiansen. De har alle lang erfaring med udvikling,

Læs mere

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE UDEN BAGUDHÆNG

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE UDEN BAGUDHÆNG KUBOTA MINIGRAVEMASKINE UDEN BAGUDHÆNG Ultrakompakt, effektiv og brugervenlig. Øget førersikkerhed. Intet bagudhæng. Kubota motor Kubotas unikke miljøvenlige ETVCSmotor adskiller sig fra andre motorer

Læs mere

Hydrostatiske transmissioner

Hydrostatiske transmissioner Hydrostatiske transmissioner Erhvervsskolerne Aars Hydrostatisk transmissioner HYDROSTATISKE TRANSMISSIONER...1 EGENSKABER...1 HYDROSTATISK TRANSMISSION...3 EFTERFYLDE...4 HOVEDSYSTEM...5 REGULERINGSSYSTEM...6

Læs mere

Side 1 af 6 1.8 TX - 7 sæder Af FDM Opdateret den 13/7/13 kl 17:17 af FDM Toyota Verso 1.8 TX - 7 sæder - årgang 2012 til 322.619 kr. Bilen har 5 døre, en motorstørrelse på 1,8 liter og et brændstofforbrug

Læs mere

SAMSON SG gyllevogn - growing together SAMSON SG gyllevogn med svanehals-træk SAMSON AGROs SG gyllevogn produceres i 2 modeller: SG 23 med 2 aksler og 22,6 m³ tankvolumen samt SG 28 med 3 aksler og 27,8

Læs mere

EP13PNT - EP15PNT - EP16CPNT - EP16PNT EP18CPNT - EP18PNT - EP20PNT - EP16CPN EP16PN - EP18CPN - EP18PN - EP20PN Specifikationer Elektrisk drevne

EP13PNT - EP15PNT - EP16CPNT - EP16PNT EP18CPNT - EP18PNT - EP20PNT - EP16CPN EP16PN - EP18CPN - EP18PN - EP20PN Specifikationer Elektrisk drevne EP13PNT - EP15PNT - EP16CPNT - EP16PNT EP18CPNT - EP18PNT - EP20PNT - EP16CPN EP16PN - EP18CPN - EP18PN - EP20PN Specifikationer Elektrisk drevne gaffeltrucks 3- og 4-hjulet, 48 V, 1,3-2,0 tons 35 Karakteristika

Læs mere

I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T

I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T 850 850 Koncept Dulevo 850 er, takket være dens excellente kompakte design, fantastiske fejekapacitet og den store smudskasse, den mindste vejfejemaskine i sin klasse. Moderne design, innovative konstruktioner

Læs mere

More care. Built in. VOLVO KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE, KONSTRUERET TIL MANGE TIMERS EFFEKTIVT ARBEJDE. På nogle områder er det åbenbart et spørgsmål om plads.. Derfor kan Volvo tilbyde og Kompakte guihjulslæssere,

Læs mere

Specifikationer. WE/WS 2300 serien. El-stabler for gående og stående fører WE/WS 2300. Serien

Specifikationer. WE/WS 2300 serien. El-stabler for gående og stående fører WE/WS 2300. Serien C Specifikationer WE/WS 2300 serien El-stabler for gående og stående fører WE/WS 2300 Serien C WE 2300 serien Selvkørende el-stabler for gående fører bremszone 4.5 4.22 krybezone kørezone 4.2 4.3 90 4.4

Læs mere

Gaffeltruck 5FG/5FD serien

Gaffeltruck 5FG/5FD serien Motordreven gaffeltruck 5,0-8,0 tons Gaffeltruck 5FG/5FD serien www.toyota-forklifts.dk MATERIAL HANDLING stronger together STABILITET OG YDEEVNE Toyota præsenterer her en avanceret trucktype til et marked,

Læs mere

fleksible kompakttraktorer til Nordiske forhold

fleksible kompakttraktorer til Nordiske forhold vinter fleksible kompakttraktorer til Nordiske forhold ISEKI som skabt til Nordiske forhold Iseki er en af verdens største producenter af kompakttraktorer. Siden starten i 1926 har den japanske producent

Læs mere

M2 Tip. Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk. HMN a/s

M2 Tip. Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk. HMN a/s M2 Tip Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk M2 Tip bade/toiletstole Giv ældre og handicappede en bedre og mere værdig pleje med M2 Tip bade/toiletstole. M2 Gas-Tip Standard sæde:

Læs mere

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE UDEN BAGUDHÆNG

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE UDEN BAGUDHÆNG KUBOTA MINIGRAVEMASKINE UDEN BAGUDHÆNG Den nye forbedrede og avancerede U173 gravemaskine fra Kubota er en alsidig og fleksibel opgaveløser. Kubota motor Kubotas unikke miljøvenlige ETVCSmotor adskiller

Læs mere

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE UDEN BAGUDHÆNG

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE UDEN BAGUDHÆNG KUBOTA MINIGRAVEMASKINE UDEN BAGUDHÆNG Den nye forbedrede og avancerede U173 gravemaskine fra Kubota er en alsidig og fleksibel opgaveløser. Kubota motor Kubotas unikke miljøvenlige ETVCSmotor adskiller

Læs mere

Motoreffekt: 44 HK / 33 kw Maskinvægt: 2950 kg KUBOTA KOMPAKT TELESKOPLÆSSER

Motoreffekt: 44 HK / 33 kw Maskinvægt: 2950 kg KUBOTA KOMPAKT TELESKOPLÆSSER Motoreffekt: 44 HK / 33 kw Maskinvægt: 2950 kg KUBOTA KOMPAKT TELESKOPLÆSSER Den nye Kubota KTH4815 teleskoplæsser er en alsidig maskine, som er specielt udviklet til arbejde under begrænsede pladsforhold.

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO UDSTYR TOLEDO Reference Style SIKKERHED 6 airbags Deaktivering af passagerairbag Selehusker til fører og forsædepassager (optisk og akustisk)

Læs mere

Gas, naturgas- og dieselgaffeltruck Kapacitet 4000-5000 kg H40/500, H45/500, H50/500, H50/600 394-02

Gas, naturgas- og dieselgaffeltruck Kapacitet 4000-5000 kg H40/500, H45/500, H50/500, H50/600 394-02 Gas, naturgas- og dieselgaffeltruck Kapacitet 4000-5000 kg H40/500, H45/500, H50/500, H50/600 394-02 Sikkerhed Linde Protectorframe: kombinationen af sikkerhedsbøjlen og det afstivede chassis giver maksimal

Læs mere

AR kg. 40 hk (29,4 kw) 0,5 m3. Vægt: Ydelse: Skovlkapacitet:

AR kg. 40 hk (29,4 kw) 0,5 m3. Vægt: Ydelse: Skovlkapacitet: AR 40 : 3300 kg : 40 hk (29,4 kw) : 0,5 m3 AR 40 Kompakt og adræt med imponerende præstationer. ATLAS Weyhausen læssemaskiner er mere end blot en læssemaskine. De afspejler en ægte lidenskab for teknologi

Læs mere

- fordi der ER forskel...

- fordi der ER forskel... S C O O T E R A / S - fordi der ER forskel... KARMA 737 VORES MEST SOLGTE MODEL Kr. 19.995,- En el-scooter fra Bek giver dig frihed og livskvalitet - frihed til at komme ud og handle dine dagligvarer samt

Læs mere

Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / 900 / 1000 TEKTRA VI LØFTER ENHVER OPGAVE

Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / 900 / 1000 TEKTRA VI LØFTER ENHVER OPGAVE Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / / TEKTRA Sprint 600 er en batteridrevet fejemaskine med en fejebredde på 650 mm. Den er designet til at feje hurtigt og effektivt i et tørt og støvet miljø. Det kompakte

Læs mere

Gas, naturgas- og dieselgaffeltruck Kapacitet 2500-3500 kg H25/600, H30/500, H35/500 Type 393_02

Gas, naturgas- og dieselgaffeltruck Kapacitet 2500-3500 kg H25/600, H30/500, H35/500 Type 393_02 Gas, naturgas- og dieselgaffeltruck Kapacitet 2500-3500 kg H25/600, H30/500, H35/500 Type 393_02 Sikkerhed Linde Protectorframe: kombinationen af sikkerhedsbøjlen og det afstivede chassis giver maksimal

Læs mere

Elite. Allround Standard

Elite. Allround Standard Elite Allround Standard Mustang byder på gennemførte løsninger fra Mustang hestetrailer er konstrueret til komfortabel og sikker transport under alle forhold. Der ligger mange beregninger og forsøg med

Læs mere

load indicator 85 % 100% 45% TEST

load indicator 85 % 100% 45% TEST 45% load indicator 85 % 100% TEST 3 2 1 0 Førerplatform Kombi-Instrument Kørekontroller Hældningsindstilling- Ratstamme Advarselsblink Teleskoplæsser 870 Lastindikator (load indicator) Tændingslås Redskab

Læs mere

Power Partner VALTRA S

Power Partner VALTRA S DK Power Partner 2 3 4 VALTRA ER NU STÆRKERE END NOGENSINDE S232, S262, S292, S322, S352 5 - LÆGGER KIMEN TIL SUCCES VELKOMMEN TIL S-SERIE UNIVERSET Valtra S-serien sikrer den allerbedste totaløkonomi

Læs mere

37,6 kw / 50,4 HK ved omdr./min kg mm DX60R. Kompakte gravemaskine

37,6 kw / 50,4 HK ved omdr./min kg mm DX60R. Kompakte gravemaskine 37,6 kw / 50,4 HK ved 2.200 omdr./min 5.875 kg 3.725-4.145 mm DX60R Kompakte gravemaskine Doosan DX60R Hydraulisk gravemaskine: Ny model med nye egenskaber Den nye DX60R hydraulisk gravemaskine (uden krøjning

Læs mere

bakkamera. Rummelig kabine grundet en øget bredde mellem profilerne samt disses vinkler.

bakkamera. Rummelig kabine grundet en øget bredde mellem profilerne samt disses vinkler. Multijusterbart ret. arbejdslygter strategisk placeret for optimal belysning i alle arbejdssituationer. Xenon-lygter som option. l interaktion er placeret mod højre i kabinen for en logisk og lettilgængelig

Læs mere

AGROFARM 410 420 430

AGROFARM 410 420 430 AGROFARM 410 420 430 DEUTZ-FAHR EN GENNEMTÆNKT TRAKTO Du får en komfortabel arbejdsplads i den velindrettede kabine med airconditioning, tonede ruder, glastaglem med skydeskærm og bekvemt passagersæde.

Læs mere

LÆSSEMASKINER KNÆKSTYRET SKRIDSTYRET TRACK LOADER 2019/2020

LÆSSEMASKINER KNÆKSTYRET SKRIDSTYRET TRACK LOADER 2019/2020 LÆSSEMASKINER KNÆKSTYRET SKRIDSTYRET TRACK LOADER 2019/2020 AL140 STANDARD FUNKTIONER - Hydrostatisk fremdrift - ROPS eller FOPS godkendt sikkerhedsbøjle - Differentialspærre, 45% låsning (begge aksler)

Læs mere

Mere end 10 år i Danmark SWE 08B SWE 17B SWE 20B SWE 25B SWE 25FU SWE 40UB SWE 60B SWE 80B GRAVEMASKINER

Mere end 10 år i Danmark SWE 08B SWE 17B SWE 20B SWE 25B SWE 25FU SWE 40UB SWE 60B SWE 80B GRAVEMASKINER Mere end 10 år i Danmark SWE 08B SWE 17B SWE 20B SWE 25B SWE 25FU SWE 40UB SWE 60B SWE 80B GRAVEMASKINER PRODUKTKATALOG 2017/2018 STENDERUP A/S Terpvej 73 6630 Rødding SWE 08B Tlf. 70 10 61 91 www.stenderup.eu

Læs mere

TD5 TD5.65 I TD5.75 I TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115

TD5 TD5.65 I TD5.75 I TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115 TD5 TD5.65 I TD5.75 I TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115 2 3 MAKSIMAL KOMFORT MED SUVERÆN STIL New Holland ved, at du ikke bare vil føle dig komfortabel under de lange arbejdsdage det skal også være med

Læs mere

Bosch genopfinder havearbejdet.

Bosch genopfinder havearbejdet. Bosch genopfinder havearbejdet. Du genopfinder haven. Batteridrevne haveredskaber www.bosch-garden.dk Bosch batteridrevne haveredskaber. med lithium-ion-teknologi. 36 V Du er altid et skridt foran med

Læs mere

Palleløfter Højtløfter

Palleløfter Højtløfter Brugsanvisning Varenr.: 9041928 Palleløfter Højtløfter Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Palleløfter højtløfter Varenummer: 9041928 Beskrivelse: Manuel palleløfter

Læs mere

A-serie A 72 A 82 A 92

A-serie A 72 A 82 A 92 A-serie A 72 A 82 A 92 DK Indholdsfortegnelse Konstrueret til at være stærk 2-3 Førerkabine 4-5 Transmission og drivlinie 6-7 Motorer 6-7 Hydrauliksystem 8-9 Tekniske specifikationer 10 Ekstraudstyr og

Læs mere

M2 Mini. Bade/toiletstole beregnet til børn samt små voksne. HMN a/s

M2 Mini. Bade/toiletstole beregnet til børn samt små voksne. HMN a/s www.hmn.dk M2 Mini Bade/toiletstole beregnet til børn samt små voksne M2 Mini bade/toiletstole M2 Mini-modellerne er fleksible bade/toiletstole, der nemt kan indstilles i takt med at barnet vokser. M2

Læs mere

SUPER SKUB HYDRA BRUGERVEJLEDNING OG RESERVEDELE. Udg. 3 BRUGS- OG VEDLIGEHOLDESESVEJLEDNING PÅ SUPER SKUB HYDRA side 1

SUPER SKUB HYDRA BRUGERVEJLEDNING OG RESERVEDELE. Udg. 3 BRUGS- OG VEDLIGEHOLDESESVEJLEDNING PÅ SUPER SKUB HYDRA side 1 SUPER SKUB HYDRA BRUGERVEJLEDNING OG RESERVEDELE Udg. 3 BRUGS- OG VEDLIGEHOLDESESVEJLEDNING PÅ SUPER SKUB HYDRA side 1 Indholdsfortegnelse Maskinbeskrivelse... 3 Sikkerhedsregler... 4 Funktions-vejledning...

Læs mere