RD Anbefalinger til it Kandidater 2014/15

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "RD Anbefalinger til it Kandidater 2014/15"

Transkript

1 RD Anbefalinger til it Kandidater 2014/15 Erik BREUM Y s Men Erik Breum har været en aktiv Y s Men medlem i omkring 45 år. Han er en pensioneret kommunaldirektør med over 35 års erfaring, herunder 17 år som økonomiansvarlig. Erik har erhvervet lederuddannelse med speciale i Business Administration. Erik har beklædt poster på klub, er distrikt, regionale og Area niveauer samt YMI, og i øjeblikket fungerer han som International Skatmester. Han har arbejdet sig igennem kompleksiteten i det schweiziske GAP regnskabssystemet. Budgettet ser langt mere afbalanceret ud efter beslutningen om at alle er pligtige til at betale 100% kontingent og den kommende online medlemskab registrering. Erik har gjort et fremragende stykke arbejde i rollen som IT i hans 3 første år. Han har været en proaktiv skatmester, der er værdsat af alle. Han har givet tilsagn om til at fortsætte i denne rolle i endnu endnu en periode for at fuldende de processer, han har indledt, og for at give Bevægelsen fordelen af indlæringskurven, han har været i gang med i de seneste tre år. Philips K. CHERIAN (Indstillet af: Joseph Otieno, Afrika Sydøst, Brian Minielly, Central Canada; Lothar Riebling, Central Sydeuropa; Knud Hougaard Klausen, Danmark; Leigh Ditchfield, Australien; Jim & Anne Engert, Pacific Southwest) Y s Men Philips K. Cherian er et højtstående medlem af vores region, der er aktivt involveret på klub, distrikt, region og Area niveauer. Efter at have været i Y sdom i omkring 3 årtier, er han et god og accepteret leder. Professionelt, han er uddannet statsautoriseret revisor, der har årtiers praktisk erfaring med regnskab, revision, valutalovgivning- og international beskatning. Han er en engageret Y s mand, og han er både kompetent og erfaren til at udføre ansvarsområderne for den internationale skatmester, og han vil være et aktiv for YMI på det internationale niveau. Han har et indgående kendskab med regnskabsprocedurer og systemer. I øjeblikket håndterer han de internationale konti for Indien Area. Frem for alt er han et godt menneske samtidig med forvaltningen et travl revisionsfirma. (Nominated by: G. Lakshmana Rao, Central India; IC Raju, Mid West India; (Indstillet af: G. Lakshmana Rao, Central Indien; IC Raju, Mid West Indien; Aby Abraham, South India) Aby Abraham, Sydindien)

2 Y'S MENINTERNATIONAL Nominerede kandidater til Internationale Skatmester BEMÆRK: Det er ikke tilladt for hverken en kandidat på valg til enhver internationale kontor, eller nogen klub, gruppe eller pårørende at udføre kampagne ved at sende breve, litteratur eller andre indflydelsesrige beskeder til at forbedre enhver kandidats chancer for valg. Hvis en overtrædelse er bliver rapporteret har valgudvalget efter gennemgang og kontrol af rapporten ret til at diskvalificere kandidaten. Navn: Erik Breum Nationalitet: Dansk Fødselsdato: 20/09/1945 Navn på ægtefælle: Alice Breum Antal børn: 3 Religion: Kristen Profession: Pensioneret kommunaldirektør Skoler og professionel erfaring: Kommerciel assistent eksamen Forvaltningshøjskolen Faglig uddannelse i Økonomi og Virksomhedsledelse Diverse management og økonomi kurser Navn på Y Mænds Klub: Sønderborg Y s Men s Club Club chartret den: 18/05/1963 Antal Club medlemmer 22 den 1. februar i år: Eksempler på en eller to klubbens aktiviteter (både lokale og internationale): Loppemarked Julemærke salg Lejlighedsvis parkeringsvagter Involvering i Y s Men International: Klub sekretær, Klub Præsident, 1984, 1993 og 2009 Distrikt Guvernør 1978/79 Ltd i Region Danmark, RD Region Danmark RSD KFUM, ASD for KFUM / KFUK, International rådsmedlem ( ) International Kasserer ( ) KFUM og andre engagement: Medlem og formand for den lokale FDF bestyrelse Medlem af menighedsrådet siden Formand siden 1997 Medlem af Sønderborg provsti siden Formand siden Medlem af Rådet for Haderslev Stift

3 1. Mine ideer og / eller bekymringer om Y 's Men International i dag: Vi er stadig nødt til at arbejde med bevægelsen økonomi. Vores egenkapital må nødvendigvis forbedres. Vi skal fokusere på de fordele, vi i YMI får, når vi kanaliserer penge til Areaes og regioner. Vi skal finde en model, hvor vi kan placere og investere vores midler - uden vi bliver ramt af begrænsninger af forskellige landenes finanspolitik. Vi skal arbejde for udvidelse - ikke mindst over for målene i år 2022, men vi må ikke glemme medlemsbevaring i vores klubber. Vi vil sandsynligvis også være nødt til at se på vores område struktur. 2. Hvad jeg gerne vil gøre for Y 's Men International i min periode, hvis jeg bliver valgt: Jeg vil arbejde for, at YMI hurtigst muligt får en god balance i vores budgetter. Vi bør fortsætte med at fokusere på både vores omsætning, men også vores udgifter. Vi har brug for at fokusere på det niveau af udgifter i de lande, hvor vi planlægger at have ICM og IC møder. Vi har ikke behov for at have møder i de dyreste byer i verden!! 3. Hvordan vi kan udvikle Y Men International internationalt: Vores samarbejde med fx. FN i Roll Back Malaria, er fortsat en rigtig vigtig ting. Klubberne, regionerne bliver visse steder bedre til at gøre opmærksom på vores eksistens - ved at inddrage pressen. Vi skal være bedre til at fremhæve og fortælle hvordan og hvor vi "gøre en forskel"! 4. Min personlige tro på og begrebet den kristne dimension i Y s Men International: Jeg tror på Jesus Kristus som min frelser. Jeg synes, at det er meget vigtigt, at henlede alle lederes opmærksomhed på artikel 2, 1: at vi i Y s Men s bevægelsen baseret på Jesus Kristus lære.

4 Y'S MENINTERNATIONAL Nominerede kandidater til Internationale Skatmester BEMÆRK: Det er ikke tilladt for hverken en kandidat på valg til enhver internationale kontor, eller nogen klub, gruppe eller pårørende at udføre kampagne ved at sende breve, litteratur eller andre indflydelsesrige beskeder til at forbedre enhver kandidats chancer for valg. Hvis en overtrædelse er bliver rapporteret har valgudvalget efter gennemgang og kontrol af rapporten ret til at diskvalificere kandidaten. Navn: Hr PHILIPS CHERIAN Nationalitet: INDIEN Fødselsdato: 01/01/1958 Navn på ægtefælle: SABY PHILIPS Antal børn: 2 Religion: Kristen Profession: Statsautoriseret revisor Skoler og professionel erfaring: 1. Bestået Kerala State Højere Sekundær Eksamination med høj rang, Stod først i skoleakademiet og sport. Uddannet fra University of Kerala med udmærkelse. 2. Afsluttet Chartered Bogføring i 1983 med All India 34th rang. 3. Certified Information Systems Audit og Control Association medlem (fra år 2000) (Sr.CISA) (Isaca.org). 4. Ansat med den indiske samarbejdspartner med Deloitte, Haskins & Sells, International revisionsfirmaet for to år. 5. Praktiserende statsautoriseret revisor i regnskab, revision, valutakurser love fra Specialiseret i grænseoverskridende transaktioner og international beskatning. 6. Har været i panelet af Reserve Bank of India for revision af banker og i panelet af Comptroller & Rigsrevisionen Indien for revision af regeringens virksomheder kontinuerligt fra firserne. 7. Har kunder fra Tyskland, Frankrig, Danmark, England, USA, Canada, Portugal, Spanien, UAE, Singapore, Japan, Hong Kong og Korea. Har rejst til Tyskland, Singapore og UAE i forbindelse med professionelle opgaver. Har også rejst til Frankrig, Storbritannien, Thailand, Japan og Norge. Navn på Y Mænds Klub: BANGALORE Indiranagar Klub chartret den: 25/04/1987 Antal Club medlemmer 16 den 1. februar i år: Eksempler på en eller to klubbens aktiviteter (både lokale og internationale): 1. Medlem af YMC Bangalore Indiranagar, som løbende udfører samfundstjeneste- projekter til gavn for hundredvis af fattige familier. Blandt mange aktiviteter, er der doneret en offentlig telefonboks til en fattig blind person, hvilket har hjulpet dennes familie til at leve et selvstændigt hæderligt liv. 2. YMI har godkendt 2 TOF projekter Women s Erhvervsuddannelse og Undgå hiv / aids & beskyt børn af familier ramt af hiv / aids. Som formand for implementerings- og gennemførelses udvalget for begge projekter har jeg fået første hånd indtryk af de vanskeligheder, som de står over for.

5 Det første projekt med Uddannelse af kvinder har trænet tusindvis af kvinder i landdistrikterne til at være selvforsynende og forsørgere af familien. Projektet blev gennemført 10 forskellige steder i landdistrikterne Bangalore og fortsætter med at appellere til det lokale samfund og har stort set udviklet selvrespekt og udviklet mange kvinder og med held interveneret i samfundet og gøre en forskel i livet for mange fattige familier. Det andet projekt om at undgå hiv / aids & beskytte børn af familier ramt af hiv / aids har to slags aktiviteter. opmærksomheden om dannelse af programmer især blandt de mindre uddannede har hjulpet hundredvis i mange fjerntliggende landsbyer til at udstyre sig selv og har således forhindret spredningen blandt en stor befolkning. Adoptivbørn, af AIDS ramte forældre, der ellers ville være blevet udstødt fra samfundet, har udmærker sig i deres skole og efter skole i professionelle studier. Involvering i Y s Men International: Optaget af i Y sdom som et charter medlem af YMC Ernakulam Metropolitan i 1984 og var dets skatmester før vi flyttede til Bangalore i Har beklædt alle poster i klubben og var Regional Service Director for mange opgaver. Distrikt guvernør, Regional skatmester, Regionale konvent kasserer, Area Family Fest kasserer, Area Web Master, International regnskabschef Indien fra 2011 til overvågning fonde og konti i Indien under vejledning, tilsyn og tæt koordinering fra IHQ. Deltog internationale konventioner i 2004 Kochi, 2010 i Yokohama 2012 i Stavanger og 2014 i Chennai. Deltog Asien Area konvention i 2013 Manila og deltog ICM 2013 og ICM 2014 observatør. Deltog Area Webmaster s uddannelse i Århus, Danmark i Personligt bidrog 100 RBM net hver for de seneste tre år for at redde livet for fattige børn i Afrika. KFUM og andre engagement: Inden for samfund og social service, har der været løbende forening i forskellige organisationer. 1. Ledelsesmedlem og i øjeblikket kasserer i Maria Seva Sangha (mariasevasangha.org) kristen velgørenheds samfund. Understøtter gratis nærende middags måltider til omkring 3000 fattige studerende i 20 forskellige skoler hver dag og andre projekter. Involveret som styrende styrelsesmedlem og senere som kasserer i United Christian Fellowship, en økumenisk velgørende forening. Beklædt posten som Generalsekretær, Kasserer, næstformand og formand for East Cultural Association og Club, som er en førende social og idrætsorganisation med omkring 1500 familier som medlemmer og har forskellig kulturel, kunst, sport og venskabs aktiviteter på regelmæssig basis. 2. Livsvarigt medlem kasserer i lokalafdeling af Global Organisation for folk af indisk oprindelse (GOPIO). Deltog international generalforsamling i New Delhi i februar Livsvarigt medlem i Indian Worldwide handelskammer et datterselskab af World Malayalee Council. 1. mine ideer og / eller bekymringer om Y 's Men International i dag: At etablere mellemfolkelige kontakt på græsrodsniveau, som jeg håber vil bidrage til at opbygge en bedre tolerant samfundet. At bidrage en smule til YMI til at lindre menneskelig lidelse verden over og hjælpe opbygge tillid og kammeratskab mellem nationer. Anledning til bekymring er den begrænsede rækkevidde og spredning af YMI. For at øge antallet af medlemmer, der er næsten stagnerende i de seneste mange år. Vækst og større deltagelse i samfundstjeneste projekter og udvikle synlighed i samfundet er stadig en udfordring.

6 2. Hvad jeg gerne vil gøre for Y 's Men International i min periode, hvis jeg bliver valgt: Jeg vil stræbe efter at nå de mål, der er fastsat mod 2022 for at fejre hundredåret. For at opnå dette til tiden, er en konkret plan for en gennemførelsesmekanisme nødvendig. For det andet skal de organisatoriske finanser styrkes for at udgøre en stabil selvforsynende økonomi med tilstrækkelige ressourcer til vækst og samfundstjeneste uden at beskatte medlemmerne for meget. STEP for ALL, som blev introduceret i 2014 ICM er virkelig et skridt i den rigtige retning. Eventuelt bør YMI stå sammen med andre internationale organisationer i at betjene det globale samfund. 3. Hvordan vi kan udvikle Y Men International internationalt: Gennem anvendelse af nye generationer af kommunikationskanaler og de forandringer, som disse har gennemgået, er der et hav af muligheder for selvudfoldelse, få opmærksomhed, blive bemærket og få tilfredshed. Passende programmer i overensstemmelse med tidens nye muligheder må planlægges for at nå vores mål om udvikling i medlemstallet. Øget fokus på KFUM relationer er et skridt i den rigtige retning. Det at være vores moderorganisation giver er en masse gensidigt fordelagtigt synergi i forholdet. Begge organisationer vil høste fordelene, hvis ordentlig planlægning og koordinering går ind i processen. Synlighed blandt målgruppen er af allerstørste betydning i opbygningen af organisationens goodwill. Korrekt omtale af TOF og andre projekter samfundstjeneste på forskellige områder skal gives tilstrækkelig dækning i YMW. Skridt der kan tages for at distribuere YMW eksempelvis til alle KFUMer, hvilket vil skabe den nødvendige bevidsthed og opbygge nødvendige momentum for vores vækst. 4. Min personlige tro på og begrebet den kristne dimension i Y s Men International: At være født i en traditionel ortodoks kristen familie af St. Thomas kristne i Indien var regelmæssig kirkegang, tilbedelse og søndagsskolen var en del af min opvækst. En regelmæssig kirkegang gør, at jeg har accepteret Jesus som min personlige frelser. Som praktiserende kristen jeg overbevist om, at kristen kærlighed kan opleves og praktiseres i dag til dagliglivet, dit professionelle liv, åndelige liv og sociale liv og behøver ikke være i konflikt med hinanden. Opbygning fællesskab, det være sig inden for klubben og uden for med medlemmerne eller med medlemmerne af de større samfund alle er forskellige niveauer af integration med samfundet. Uanset den hjælp, vi gør for at hjælpe vores ulykkelige brødre er ikke noget som venskab med fællesskabet. Princippet om at anerkende den pligt, som følger med enhver ret fremhæver betydningen af at være en med samfundet. Ud af kærlighed og medfølelse og ikke ud af tvang. Den kristne dimension handler efter min mening om at elske sin næste som sig selv og dele dine velsignelser i kærlighed.

Y'S MEN INTERNATIONAL. Nominerede kandidater til Internationale Rådsmedlem (Young medlem)

Y'S MEN INTERNATIONAL. Nominerede kandidater til Internationale Rådsmedlem (Young medlem) Y'S MEN INTERNATIONAL Nominerede kandidater til Internationale Rådsmedlem (Young medlem) BEMÆRK: Det er ikke tilladt for hverken en kandidat på valg til enhver internationale kontor, eller nogen klub,

Læs mere

Dansk. Vær Håbets Lys. The Official Publication of Y s Men International

Dansk. Vær Håbets Lys. The Official Publication of Y s Men International Dansk No 3 2008/09 Vær Håbets Lys The Official Publication of Y s Men International 1 Leder Kommunikation - Smørelsen i vores bevægelse Y s Men s World er det eneste middel vi har til at nå alle vores

Læs mere

SAMMEN MOD FATTIGDOM. Mellemfolkeligt Samvirkes strategi

SAMMEN MOD FATTIGDOM. Mellemfolkeligt Samvirkes strategi SAMMEN MOD FATTIGDOM Mellemfolkeligt Samvirkes strategi MS vil fortsat være en afgørende stemme i den offentlige debat om udviklingspolitik og sikre folkelig opbakning til et stærkt dansk engagement i

Læs mere

Servicekonferencen 2014 De 3 overleveringer - vigtigt for alle generationer. Bilag til Workshops

Servicekonferencen 2014 De 3 overleveringer - vigtigt for alle generationer. Bilag til Workshops Servicekonferencen 2014 De 3 overleveringer - vigtigt for alle generationer Indholdsfortegnelse: Bilag til Workshops Workshop 2 - Materiale fra SK 2013: Interesse for servicearbejde... 2 Workshop 3 - Rekruttering

Læs mere

Det lille hæfte om gruppen

Det lille hæfte om gruppen Det lille hæfte om gruppen "The Group Booklet, revised" oversat og godkendt af OU NADanmark 2012 (må ikke distribueres udenfor NA) Indhold Introduktion... 2 Hvad er en NA-gruppe?... 2 Hvad er en "hjemmegruppe"?...

Læs mere

Ny VISION, strategi og målsætninger for KFUM og KFUK i Danmark frem mod 2025

Ny VISION, strategi og målsætninger for KFUM og KFUK i Danmark frem mod 2025 Ny VISION, strategi og målsætninger for KFUM og KFUK i Danmark frem mod 2025 Baggrund Dokumentet er resultatet af Hovedbestyrelsens debatmøder og diskussioner efter Fremtidsforums rapport, der kom i november

Læs mere

9-Lad os tale om penge.

9-Lad os tale om penge. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 9-Lad os tale om penge. Kvinder og mænd har bekymret sig om penge

Læs mere

Hvordan børn og unge-politikken er blevet til?

Hvordan børn og unge-politikken er blevet til? Hvordan børn og unge-politikken er blevet til? Århus Kommune præsenterer UDGIVET AF: Århus Kommune Børn og Unge UDGIVET: December 2008 LAYOUT: U28 FOTO: Hartmann Schmidt Fotografi TRYK: Århus Kommunes

Læs mere

ETNISKE ERHVERVSDRIVENDE I ERHVERVSORGANISATIONERNE

ETNISKE ERHVERVSDRIVENDE I ERHVERVSORGANISATIONERNE ETNISKE ERHVERVSDRIVENDE I ERHVERVSORGANISATIONERNE INDHOLD INDLEDNING... 3 RESUMÉ AF PROJEKTBESKRIVELSE... 5 BAGGRUNDSOPLYSNINGER OM SELVSTÆNDIGE INDVANDRERE... 6 OM DEN DANSKE ERHVERVSSTRUKTUR... 6 BRANCHEVALG...

Læs mere

HÅNDBOG FOR DANSKE LIONSKLUBBER (Den grønne håndbog) INDEKS

HÅNDBOG FOR DANSKE LIONSKLUBBER (Den grønne håndbog) INDEKS HÅNDBOG FOR DANSKE LIONSKLUBBER (Den grønne håndbog) INDEKS 1. Lions Clubs International 1.1. Generel information om lions 1.2. Historie 1.3. Logo 1.4. Hensigten med sammenslutningen 1.5. Lions formål

Læs mere

Strategi 2015 Rammer for frivilligheden Målrettet udvikling Social innovation Kommunikation Fortalerarbejde Fundraising

Strategi 2015 Rammer for frivilligheden Målrettet udvikling Social innovation Kommunikation Fortalerarbejde Fundraising Strategi 2015 Rammer for frivilligheden Målrettet udvikling Social innovation Kommunikation Fortalerarbejde Fundraising 1 2 Indhold Rammer for frivilligheden Målrettet udvikling Social innovation Kommunikation

Læs mere

Dragør Lykkeregnskab 2013

Dragør Lykkeregnskab 2013 Rapport udarbejdet af institut for lykkeforskning i samarbejde med Dragør Kommune Dragør Lykkeregnskab 2013 Status og anbefalinger til lykke, tilfredshed og livskvalitet INSTITUT FOR LYKKEFORSKNING Dragør

Læs mere

12. koncepter for NA service.

12. koncepter for NA service. 12. koncepter for NA service. Samt studie materiale Oversættelsen er ikke godkendt af WCNA Introduktion. Narcotics Anonymous er som fællesskab defineret ved dets principper. Vore 12 Trin detaljere vort

Læs mere

TIDLIG INDSATS OVER FOR SMÅBØRN PRIORITETSOMRÅDER

TIDLIG INDSATS OVER FOR SMÅBØRN PRIORITETSOMRÅDER TIDLIG INDSATS OVER FOR SMÅBØRN PRIORITETSOMRÅDER Indledning Det Europæiske Agentur for Udvikling af Undervisning af Personer med Særlige Behov gennemførte i 2003-2004 et projekt om tidlig indsats over

Læs mere

En grøn vision for et socialt Europa

En grøn vision for et socialt Europa En grøn vision for et socialt Europa Baggrund De Grønnes vision: et rummeligt og sammenhængende samfund De Europæiske Grønne står for et Europa, der sikrer alle borgere muligheden for at realisere sig

Læs mere

Fire strategiprocesser om fremtidens frivillige sociale arbejde. August 2006

Fire strategiprocesser om fremtidens frivillige sociale arbejde. August 2006 Fire strategiprocesser om fremtidens frivillige sociale arbejde August 2006 Indholdsfortegnelse Fire strategipapirer inspiration til andre kommuner Strategipapir for Gribskov Kommune A Strategipapir for

Læs mere

New European Industrial Relations in Europe NEIRE. God praksis for tillidsvalgte - forslag til at styrke de tillidsvalgtes rolle.

New European Industrial Relations in Europe NEIRE. God praksis for tillidsvalgte - forslag til at styrke de tillidsvalgtes rolle. God praksis for tillidsvalgte - forslag til at styrke de tillidsvalgtes rolle. Fra undersøgelsen om de nye Europæisk arbejdsmarkedsforhold (New European Industrial Relations - NEIRE) Lourdes Munduate Martin

Læs mere

Ide og tilrettelæggelse: Jabbar Yazdani Redaktion: Anders Hedegård Sørensen Korrektur: Gry Trust Mertz

Ide og tilrettelæggelse: Jabbar Yazdani Redaktion: Anders Hedegård Sørensen Korrektur: Gry Trust Mertz Ide og tilrettelæggelse: Jabbar Yazdani Redaktion: Anders Hedegård Sørensen Korrektur: Gry Trust Mertz Indledning Forening Mennesker står stærkere, når de står sammen. I Danmark tillader loven, at man

Læs mere

Håndbog for DFUNKs regionsforeninger. Overblik og gode råd for bestyrelsesmedlemmer og koordinatorer

Håndbog for DFUNKs regionsforeninger. Overblik og gode råd for bestyrelsesmedlemmer og koordinatorer Håndbog for DFUNKs regionsforeninger Overblik og gode råd for bestyrelsesmedlemmer og koordinatorer Indhold: 1. Formålet med håndbogen 2. Regionsforeningens placering i organisationen 3. Arbejdet i bestyrelsen

Læs mere

INDHOLD. Kolofon. valg til Korpsledelsen. Korpsledelse

INDHOLD. Kolofon. valg til Korpsledelsen. Korpsledelse 9.-10. NOVEMBER INDHOLD 03 Velkommen til Korpsrådsmødet 2013 04 Valget er dit! 06 Udviklingsplan 2011-14 for Det Danske Spejderkorps 08 Korpsledelsens beretning 16 Økonomisk overblik 18 Regnskab 22 Budget

Læs mere

Anbefalingsrapport FRA UDVALGET FOR SOCIALØKONOMISKE VIRKSOMHEDER

Anbefalingsrapport FRA UDVALGET FOR SOCIALØKONOMISKE VIRKSOMHEDER Anbefalingsrapport FRA UDVALGET FOR SOCIALØKONOMISKE VIRKSOMHEDER September 2013 Udgivet af Udvalget for socialøkonomiske virksomheder, september 2013 ISBN: 978-87-7546-447-0 (onlineudgave) Indholdsfortegnelse

Læs mere

Hovedopgave Socialt ansvar

Hovedopgave Socialt ansvar Hovedopgave Socialt ansvar 2012 Tegn inkl. Mellemrum: 72.799 Kristian Koch Serviceøkonom, 4. semester. A 31-05-2012 Indhold Indledning... 4 Problemstilling... 6 Problemformulering... 6 Metodeafsnit...

Læs mere

Lektier Leg Læring. Lektiecaféer i mange miljøer

Lektier Leg Læring. Lektiecaféer i mange miljøer Lektier Leg Læring Lektiecaféer i mange miljøer 2 3 Lektier Leg Læring Lektiecaféer i mange miljøer, 2011 Udgivet af Kommunernes Skolebiblioteksforening for Brug for alle unge, Ministeriet for Flygtninge,

Læs mere

Køb og salg af virksomhed

Køb og salg af virksomhed Køb og salg af virksomhed Ejerskiftehåndbogen OM EJERSKIFTEHÅNDBOGEN Alle teksterne i Ejerskiftehåndbogen findes på www.startvækst.dk Startvækst er en portal til iværksættere og virksomheder i vækst og

Læs mere

nr. 102 --- marts 2010 issn. 0901-8824

nr. 102 --- marts 2010 issn. 0901-8824 nr. 102 --- marts 2010 issn. 0901-8824 side 2 Projekt & Kultur nr. 102, marts 2010 Velkommen til Projekt & Kultur nr. 102! Projekt & Kultur udgives af Genvej til Udvikling (GtU), tlf. - og fax-nr. 98 56

Læs mere

Folkehjælp. Vi har brug for dig! SAMARIT? INTERNATIONALT ARBEJDE? FRIVILLIGT SOCIALT ARBEJDE? VI GIVER DIG KOMPETENCERNE

Folkehjælp. Vi har brug for dig! SAMARIT? INTERNATIONALT ARBEJDE? FRIVILLIGT SOCIALT ARBEJDE? VI GIVER DIG KOMPETENCERNE Folkehjælp April 2009 nr. 87 Udgives af SAMARIT? INTERNATIONALT ARBEJDE? FRIVILLIGT SOCIALT ARBEJDE? VI GIVER DIG KOMPETENCERNE Vi har brug for dig! Indhold: Leder: Finanskrisen og de fattigste 3 En tydelig

Læs mere

IP Nr. 24. Penge har betydning. Selvforsyning i NA

IP Nr. 24. Penge har betydning. Selvforsyning i NA IP Nr. 24 Penge har betydning Selvforsyning i NA Enhver NA-gruppe bør være fuldstændig selvforsynende og afslå bidrag udefra. Syvende Tradition Der fortælles en historie fra Narcotics Anonymous tidlige

Læs mere

Liv der reddes - skal også leves

Liv der reddes - skal også leves Liv der reddes - skal også leves En kort beretning om Hjerneskadeforeningens stiftelse, udvikling og aktiviteter på landsplan gennem 25 år Af Aase Engberg og Niels-Anton Svendsen Tilegnet alle frivillige,

Læs mere

Politik for voksne med særlige behov

Politik for voksne med særlige behov Holbæk Kommunes Politik for voksne med særlige behov Indhold Forord... side 3 Centrale udfordringer... side 4 Menneskesyn... side 6 Udviklingsområder Sammenhæng i indsatsen... side 8 Livskvalitet i fællesskabet...

Læs mere

Revisionsudvalg i ledelsesmæssigt perspektiv

Revisionsudvalg i ledelsesmæssigt perspektiv Revisionsudvalg i ledelsesmæssigt perspektiv Nøglen til Revisionsudvalgs værdiskabelse er at få systemet til at virke i praksis Af Anni Haraszuk, E-MBA Statsautoriseret revisor. Se www.linkedin.com Interview

Læs mere