RD Anbefalinger til it Kandidater 2014/15

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "RD Anbefalinger til it Kandidater 2014/15"

Transkript

1 RD Anbefalinger til it Kandidater 2014/15 Erik BREUM Y s Men Erik Breum har været en aktiv Y s Men medlem i omkring 45 år. Han er en pensioneret kommunaldirektør med over 35 års erfaring, herunder 17 år som økonomiansvarlig. Erik har erhvervet lederuddannelse med speciale i Business Administration. Erik har beklædt poster på klub, er distrikt, regionale og Area niveauer samt YMI, og i øjeblikket fungerer han som International Skatmester. Han har arbejdet sig igennem kompleksiteten i det schweiziske GAP regnskabssystemet. Budgettet ser langt mere afbalanceret ud efter beslutningen om at alle er pligtige til at betale 100% kontingent og den kommende online medlemskab registrering. Erik har gjort et fremragende stykke arbejde i rollen som IT i hans 3 første år. Han har været en proaktiv skatmester, der er værdsat af alle. Han har givet tilsagn om til at fortsætte i denne rolle i endnu endnu en periode for at fuldende de processer, han har indledt, og for at give Bevægelsen fordelen af indlæringskurven, han har været i gang med i de seneste tre år. Philips K. CHERIAN (Indstillet af: Joseph Otieno, Afrika Sydøst, Brian Minielly, Central Canada; Lothar Riebling, Central Sydeuropa; Knud Hougaard Klausen, Danmark; Leigh Ditchfield, Australien; Jim & Anne Engert, Pacific Southwest) Y s Men Philips K. Cherian er et højtstående medlem af vores region, der er aktivt involveret på klub, distrikt, region og Area niveauer. Efter at have været i Y sdom i omkring 3 årtier, er han et god og accepteret leder. Professionelt, han er uddannet statsautoriseret revisor, der har årtiers praktisk erfaring med regnskab, revision, valutalovgivning- og international beskatning. Han er en engageret Y s mand, og han er både kompetent og erfaren til at udføre ansvarsområderne for den internationale skatmester, og han vil være et aktiv for YMI på det internationale niveau. Han har et indgående kendskab med regnskabsprocedurer og systemer. I øjeblikket håndterer han de internationale konti for Indien Area. Frem for alt er han et godt menneske samtidig med forvaltningen et travl revisionsfirma. (Nominated by: G. Lakshmana Rao, Central India; IC Raju, Mid West India; (Indstillet af: G. Lakshmana Rao, Central Indien; IC Raju, Mid West Indien; Aby Abraham, South India) Aby Abraham, Sydindien)

2 Y'S MENINTERNATIONAL Nominerede kandidater til Internationale Skatmester BEMÆRK: Det er ikke tilladt for hverken en kandidat på valg til enhver internationale kontor, eller nogen klub, gruppe eller pårørende at udføre kampagne ved at sende breve, litteratur eller andre indflydelsesrige beskeder til at forbedre enhver kandidats chancer for valg. Hvis en overtrædelse er bliver rapporteret har valgudvalget efter gennemgang og kontrol af rapporten ret til at diskvalificere kandidaten. Navn: Erik Breum Nationalitet: Dansk Fødselsdato: 20/09/1945 Navn på ægtefælle: Alice Breum Antal børn: 3 Religion: Kristen Profession: Pensioneret kommunaldirektør Skoler og professionel erfaring: Kommerciel assistent eksamen Forvaltningshøjskolen Faglig uddannelse i Økonomi og Virksomhedsledelse Diverse management og økonomi kurser Navn på Y Mænds Klub: Sønderborg Y s Men s Club Club chartret den: 18/05/1963 Antal Club medlemmer 22 den 1. februar i år: Eksempler på en eller to klubbens aktiviteter (både lokale og internationale): Loppemarked Julemærke salg Lejlighedsvis parkeringsvagter Involvering i Y s Men International: Klub sekretær, Klub Præsident, 1984, 1993 og 2009 Distrikt Guvernør 1978/79 Ltd i Region Danmark, RD Region Danmark RSD KFUM, ASD for KFUM / KFUK, International rådsmedlem ( ) International Kasserer ( ) KFUM og andre engagement: Medlem og formand for den lokale FDF bestyrelse Medlem af menighedsrådet siden Formand siden 1997 Medlem af Sønderborg provsti siden Formand siden Medlem af Rådet for Haderslev Stift

3 1. Mine ideer og / eller bekymringer om Y 's Men International i dag: Vi er stadig nødt til at arbejde med bevægelsen økonomi. Vores egenkapital må nødvendigvis forbedres. Vi skal fokusere på de fordele, vi i YMI får, når vi kanaliserer penge til Areaes og regioner. Vi skal finde en model, hvor vi kan placere og investere vores midler - uden vi bliver ramt af begrænsninger af forskellige landenes finanspolitik. Vi skal arbejde for udvidelse - ikke mindst over for målene i år 2022, men vi må ikke glemme medlemsbevaring i vores klubber. Vi vil sandsynligvis også være nødt til at se på vores område struktur. 2. Hvad jeg gerne vil gøre for Y 's Men International i min periode, hvis jeg bliver valgt: Jeg vil arbejde for, at YMI hurtigst muligt får en god balance i vores budgetter. Vi bør fortsætte med at fokusere på både vores omsætning, men også vores udgifter. Vi har brug for at fokusere på det niveau af udgifter i de lande, hvor vi planlægger at have ICM og IC møder. Vi har ikke behov for at have møder i de dyreste byer i verden!! 3. Hvordan vi kan udvikle Y Men International internationalt: Vores samarbejde med fx. FN i Roll Back Malaria, er fortsat en rigtig vigtig ting. Klubberne, regionerne bliver visse steder bedre til at gøre opmærksom på vores eksistens - ved at inddrage pressen. Vi skal være bedre til at fremhæve og fortælle hvordan og hvor vi "gøre en forskel"! 4. Min personlige tro på og begrebet den kristne dimension i Y s Men International: Jeg tror på Jesus Kristus som min frelser. Jeg synes, at det er meget vigtigt, at henlede alle lederes opmærksomhed på artikel 2, 1: at vi i Y s Men s bevægelsen baseret på Jesus Kristus lære.

4 Y'S MENINTERNATIONAL Nominerede kandidater til Internationale Skatmester BEMÆRK: Det er ikke tilladt for hverken en kandidat på valg til enhver internationale kontor, eller nogen klub, gruppe eller pårørende at udføre kampagne ved at sende breve, litteratur eller andre indflydelsesrige beskeder til at forbedre enhver kandidats chancer for valg. Hvis en overtrædelse er bliver rapporteret har valgudvalget efter gennemgang og kontrol af rapporten ret til at diskvalificere kandidaten. Navn: Hr PHILIPS CHERIAN Nationalitet: INDIEN Fødselsdato: 01/01/1958 Navn på ægtefælle: SABY PHILIPS Antal børn: 2 Religion: Kristen Profession: Statsautoriseret revisor Skoler og professionel erfaring: 1. Bestået Kerala State Højere Sekundær Eksamination med høj rang, Stod først i skoleakademiet og sport. Uddannet fra University of Kerala med udmærkelse. 2. Afsluttet Chartered Bogføring i 1983 med All India 34th rang. 3. Certified Information Systems Audit og Control Association medlem (fra år 2000) (Sr.CISA) (Isaca.org). 4. Ansat med den indiske samarbejdspartner med Deloitte, Haskins & Sells, International revisionsfirmaet for to år. 5. Praktiserende statsautoriseret revisor i regnskab, revision, valutakurser love fra Specialiseret i grænseoverskridende transaktioner og international beskatning. 6. Har været i panelet af Reserve Bank of India for revision af banker og i panelet af Comptroller & Rigsrevisionen Indien for revision af regeringens virksomheder kontinuerligt fra firserne. 7. Har kunder fra Tyskland, Frankrig, Danmark, England, USA, Canada, Portugal, Spanien, UAE, Singapore, Japan, Hong Kong og Korea. Har rejst til Tyskland, Singapore og UAE i forbindelse med professionelle opgaver. Har også rejst til Frankrig, Storbritannien, Thailand, Japan og Norge. Navn på Y Mænds Klub: BANGALORE Indiranagar Klub chartret den: 25/04/1987 Antal Club medlemmer 16 den 1. februar i år: Eksempler på en eller to klubbens aktiviteter (både lokale og internationale): 1. Medlem af YMC Bangalore Indiranagar, som løbende udfører samfundstjeneste- projekter til gavn for hundredvis af fattige familier. Blandt mange aktiviteter, er der doneret en offentlig telefonboks til en fattig blind person, hvilket har hjulpet dennes familie til at leve et selvstændigt hæderligt liv. 2. YMI har godkendt 2 TOF projekter Women s Erhvervsuddannelse og Undgå hiv / aids & beskyt børn af familier ramt af hiv / aids. Som formand for implementerings- og gennemførelses udvalget for begge projekter har jeg fået første hånd indtryk af de vanskeligheder, som de står over for.

5 Det første projekt med Uddannelse af kvinder har trænet tusindvis af kvinder i landdistrikterne til at være selvforsynende og forsørgere af familien. Projektet blev gennemført 10 forskellige steder i landdistrikterne Bangalore og fortsætter med at appellere til det lokale samfund og har stort set udviklet selvrespekt og udviklet mange kvinder og med held interveneret i samfundet og gøre en forskel i livet for mange fattige familier. Det andet projekt om at undgå hiv / aids & beskytte børn af familier ramt af hiv / aids har to slags aktiviteter. opmærksomheden om dannelse af programmer især blandt de mindre uddannede har hjulpet hundredvis i mange fjerntliggende landsbyer til at udstyre sig selv og har således forhindret spredningen blandt en stor befolkning. Adoptivbørn, af AIDS ramte forældre, der ellers ville være blevet udstødt fra samfundet, har udmærker sig i deres skole og efter skole i professionelle studier. Involvering i Y s Men International: Optaget af i Y sdom som et charter medlem af YMC Ernakulam Metropolitan i 1984 og var dets skatmester før vi flyttede til Bangalore i Har beklædt alle poster i klubben og var Regional Service Director for mange opgaver. Distrikt guvernør, Regional skatmester, Regionale konvent kasserer, Area Family Fest kasserer, Area Web Master, International regnskabschef Indien fra 2011 til overvågning fonde og konti i Indien under vejledning, tilsyn og tæt koordinering fra IHQ. Deltog internationale konventioner i 2004 Kochi, 2010 i Yokohama 2012 i Stavanger og 2014 i Chennai. Deltog Asien Area konvention i 2013 Manila og deltog ICM 2013 og ICM 2014 observatør. Deltog Area Webmaster s uddannelse i Århus, Danmark i Personligt bidrog 100 RBM net hver for de seneste tre år for at redde livet for fattige børn i Afrika. KFUM og andre engagement: Inden for samfund og social service, har der været løbende forening i forskellige organisationer. 1. Ledelsesmedlem og i øjeblikket kasserer i Maria Seva Sangha (mariasevasangha.org) kristen velgørenheds samfund. Understøtter gratis nærende middags måltider til omkring 3000 fattige studerende i 20 forskellige skoler hver dag og andre projekter. Involveret som styrende styrelsesmedlem og senere som kasserer i United Christian Fellowship, en økumenisk velgørende forening. Beklædt posten som Generalsekretær, Kasserer, næstformand og formand for East Cultural Association og Club, som er en førende social og idrætsorganisation med omkring 1500 familier som medlemmer og har forskellig kulturel, kunst, sport og venskabs aktiviteter på regelmæssig basis. 2. Livsvarigt medlem kasserer i lokalafdeling af Global Organisation for folk af indisk oprindelse (GOPIO). Deltog international generalforsamling i New Delhi i februar Livsvarigt medlem i Indian Worldwide handelskammer et datterselskab af World Malayalee Council. 1. mine ideer og / eller bekymringer om Y 's Men International i dag: At etablere mellemfolkelige kontakt på græsrodsniveau, som jeg håber vil bidrage til at opbygge en bedre tolerant samfundet. At bidrage en smule til YMI til at lindre menneskelig lidelse verden over og hjælpe opbygge tillid og kammeratskab mellem nationer. Anledning til bekymring er den begrænsede rækkevidde og spredning af YMI. For at øge antallet af medlemmer, der er næsten stagnerende i de seneste mange år. Vækst og større deltagelse i samfundstjeneste projekter og udvikle synlighed i samfundet er stadig en udfordring.

6 2. Hvad jeg gerne vil gøre for Y 's Men International i min periode, hvis jeg bliver valgt: Jeg vil stræbe efter at nå de mål, der er fastsat mod 2022 for at fejre hundredåret. For at opnå dette til tiden, er en konkret plan for en gennemførelsesmekanisme nødvendig. For det andet skal de organisatoriske finanser styrkes for at udgøre en stabil selvforsynende økonomi med tilstrækkelige ressourcer til vækst og samfundstjeneste uden at beskatte medlemmerne for meget. STEP for ALL, som blev introduceret i 2014 ICM er virkelig et skridt i den rigtige retning. Eventuelt bør YMI stå sammen med andre internationale organisationer i at betjene det globale samfund. 3. Hvordan vi kan udvikle Y Men International internationalt: Gennem anvendelse af nye generationer af kommunikationskanaler og de forandringer, som disse har gennemgået, er der et hav af muligheder for selvudfoldelse, få opmærksomhed, blive bemærket og få tilfredshed. Passende programmer i overensstemmelse med tidens nye muligheder må planlægges for at nå vores mål om udvikling i medlemstallet. Øget fokus på KFUM relationer er et skridt i den rigtige retning. Det at være vores moderorganisation giver er en masse gensidigt fordelagtigt synergi i forholdet. Begge organisationer vil høste fordelene, hvis ordentlig planlægning og koordinering går ind i processen. Synlighed blandt målgruppen er af allerstørste betydning i opbygningen af organisationens goodwill. Korrekt omtale af TOF og andre projekter samfundstjeneste på forskellige områder skal gives tilstrækkelig dækning i YMW. Skridt der kan tages for at distribuere YMW eksempelvis til alle KFUMer, hvilket vil skabe den nødvendige bevidsthed og opbygge nødvendige momentum for vores vækst. 4. Min personlige tro på og begrebet den kristne dimension i Y s Men International: At være født i en traditionel ortodoks kristen familie af St. Thomas kristne i Indien var regelmæssig kirkegang, tilbedelse og søndagsskolen var en del af min opvækst. En regelmæssig kirkegang gør, at jeg har accepteret Jesus som min personlige frelser. Som praktiserende kristen jeg overbevist om, at kristen kærlighed kan opleves og praktiseres i dag til dagliglivet, dit professionelle liv, åndelige liv og sociale liv og behøver ikke være i konflikt med hinanden. Opbygning fællesskab, det være sig inden for klubben og uden for med medlemmerne eller med medlemmerne af de større samfund alle er forskellige niveauer af integration med samfundet. Uanset den hjælp, vi gør for at hjælpe vores ulykkelige brødre er ikke noget som venskab med fællesskabet. Princippet om at anerkende den pligt, som følger med enhver ret fremhæver betydningen af at være en med samfundet. Ud af kærlighed og medfølelse og ikke ud af tvang. Den kristne dimension handler efter min mening om at elske sin næste som sig selv og dele dine velsignelser i kærlighed.

Y'S MEN INTERNATIONAL. Nominerede kandidater til Internationale Rådsmedlem (Young medlem)

Y'S MEN INTERNATIONAL. Nominerede kandidater til Internationale Rådsmedlem (Young medlem) Y'S MEN INTERNATIONAL Nominerede kandidater til Internationale Rådsmedlem (Young medlem) BEMÆRK: Det er ikke tilladt for hverken en kandidat på valg til enhver internationale kontor, eller nogen klub,

Læs mere

RD Anbefalinger til IPE Kandidater 2014/15

RD Anbefalinger til IPE Kandidater 2014/15 RD Anbefalinger til IPE Kandidater 2014/15 Anto K. ANTONY Anto K. Antony, (55 år) tilsluttede Y s Men som Y s Ling i 1980, derefter Y s Men i 1985, i alt med 34 år erfaring. Han har haft næsten alle poster

Læs mere

Anto K ANTONY Henry Johannes Grindheim Ipe JACOB

Anto K ANTONY Henry Johannes Grindheim Ipe JACOB RD s Kandidat anbefalinger til IPE 2015/16 Anto K ANTONY Anto K Antony, (55 år) tilsluttede sig Y s Men s bevægelsen som Y'sling i 1980, blev Y s Men i 1985, - alt i alt 35 års erfaring. Han har haft næsten

Læs mere

Udviklingsplan og Vision 2022. Y s MEN INTERNATIONAL. Region Danmark

Udviklingsplan og Vision 2022. Y s MEN INTERNATIONAL. Region Danmark Udviklingsplan og Vision 2022 Y s MEN INTERNATIONAL Region Danmark FORMÅL Planen er tænkt som en ambitiøs udviklingsplan til nedenstående vision fra Y s Men International rettet direkte mod Region Danmarks

Læs mere

" Vær med til at gøre en forskel VÆRDIER

 Vær med til at gøre en forskel VÆRDIER Mere om Y s Men... VÆRDIER I Y s Men Region Danmark indbyder vi mennesker til at være med i et fællesskab, der er baseret på en kristen livsopfattelse, og som skabes på tværs af det enkelte menneskes sociale

Læs mere

Regionsprojekter 2013-14 WutomiAgri Med WutomiAgri vil vi give unge mennesker i Mozambique redskaber til at kunne og ville tage ansvar for eget liv.

Regionsprojekter 2013-14 WutomiAgri Med WutomiAgri vil vi give unge mennesker i Mozambique redskaber til at kunne og ville tage ansvar for eget liv. Velkommen til et Nyt Y's Men's år Velkommen til et nyt klubår med mange og spændende udfordringer. Glæd dig til de mange oplevelser der venter forude, og husk også at nyde det.indlæg til Nyhedsbrevet.

Læs mere

Hjørring Y s Men s Club

Hjørring Y s Men s Club Hjørring Y s Men s Club I denne velkomstmappe finder du Klubbens motto Klubbens formål Klubbens love Klubbens vedtægter Klubbens seneste godkendte regnskab (bilag) Klubbens seneste godkendte budget (bilag)

Læs mere

International Association of Y s Men`s Club. Ringkøbing. Love og vedtægter

International Association of Y s Men`s Club. Ringkøbing. Love og vedtægter International Association of Y s Men`s Club Ringkøbing Love og vedtægter Vedtægter for Ringkøbing Y s Men s club 1 Lederens opgaver Stk.1 Præsidenten Leder alle klub- og præsidiemøder Nedsætter alle faste

Læs mere

VISION Y s MEN INTERNATIONAL. Region Danmark

VISION Y s MEN INTERNATIONAL. Region Danmark VISION 2022 Y s MEN INTERNATIONAL Region Danmark 16.01.2016 FORMÅL Planen er tænkt som en ambitiøs udviklingsplan til nedenstående vision fra Y s Men International rettet direkte mod Region Danmarks virke

Læs mere

Aars Y s Men s Club Chartret 26. august 1967. Vedtægter. Formål og opgaver: Medlemskab:

Aars Y s Men s Club Chartret 26. august 1967. Vedtægter. Formål og opgaver: Medlemskab: Aars Y s Men s Club Chartret 26. august 1967. Vedtægter. Y s Men International er et verdensomspændende kammeratskab af personer af enhver tro, som arbejder i gensidig respekt og hengivenhed på basis af

Læs mere

International Association of Y s Men s Club. Ringkøbing. Love og vedtægter

International Association of Y s Men s Club. Ringkøbing. Love og vedtægter International Association of Y s Men s Club Ringkøbing Love og vedtægter Vedtægter for Ringkøbing Y s Men s club 1 Lederens opgaver Stk.1 Præsidenten Leder alle klub- og præsidiemøder Nedsætter alle faste

Læs mere

Love. For. Aaskov Y s Men s Club. Navn. Formål

Love. For. Aaskov Y s Men s Club. Navn. Formål Side 1 af 6 Love For Aaskov Y s Men s Club Navn 1 Klubbens navn er Aaskov Y s Men s Club anerkendt (chartret) under The International Association of Y s Men s Clubs, den 24. marts 1979. Klubbens medlemmer

Læs mere

Mersalg til eksisterende kunder. Flemming Dufke Mercuri International

Mersalg til eksisterende kunder. Flemming Dufke Mercuri International 1 Mersalg til eksisterende kunder Flemming Dufke Mercuri International En kort introduktion Ansat i Mercuri International siden 1993 Administrerende Direktør/Partner Sælger, Konsulent, Træner, Salgsleder

Læs mere

En identitet, Et navn. Jenk skifter navn til ebmpapst. ebm-papst Mulfingen GmbH & Co. KG. ebm-papst Denmark ApS

En identitet, Et navn. Jenk skifter navn til ebmpapst. ebm-papst Mulfingen GmbH & Co. KG. ebm-papst Denmark ApS En identitet, Et navn ebm-papst Mulfingen GmbH & Co. KG ebm-papst Denmark ApS Bachmühle 2 D-74673 Mulfingen Phone +49 7938 81-0 Fax +49 7938 81-110 info1@de.ebmpapst.com Vallensbækvej 21 DK 2605 Brøndby

Læs mere

A better beginning. Revisortrainee i EY. Første skridt mod en lovende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. ey.

A better beginning. Revisortrainee i EY. Første skridt mod en lovende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. ey. A better beginning Revisortrainee i EY Første skridt mod en lovende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning ey.com/dk/karriere Vil du til tops? Din start på din karriere Gennem EY s revisortraineeprogram

Læs mere

.. AT VEDKENDE SIG DEN PLIGT, DER FØLGER MED ENHVER RET.. TO ACKNOWLEDGE THE DUTY THAT ACCOMPANIES EVERY RIGHT

.. AT VEDKENDE SIG DEN PLIGT, DER FØLGER MED ENHVER RET.. TO ACKNOWLEDGE THE DUTY THAT ACCOMPANIES EVERY RIGHT 1 REPRÆSENTATIONER I BESTYRELSER M.V. Y s Men er repræsenteret i en række bestyrelser og beklæder mange tillidsposter. Det kan være på såvel regionalt, som distrikts og klubplan. Denne fortegnelse søger

Læs mere

Vores værdier er skabt af medarbejderne. Frøs for dig

Vores værdier er skabt af medarbejderne. Frøs for dig Vores værdier er skabt af medarbejderne. Værdisangen er blevet til på et seminar den 15. januar 2005, hvor alle medarbejdere var med til at udarbejde Frøs Værdier. Denne folder er bl.a. udarbejdet på grundlag

Læs mere

Foreningslove for KFUM og KFUK i Vejle

Foreningslove for KFUM og KFUK i Vejle 1 NAVN KFUM og KFUK i Vejle Dato og stiftelsesår for KFUK i Vejle: 28. november 1883. KFUK s motto: "Ikke ved magt og ikke ved styrke, men ved min Ånd, siger Hærskarers Herre" (Zak. 4,6) Dato og stiftelsesår

Læs mere

PRODUKTION & SALGSSELSKABER

PRODUKTION & SALGSSELSKABER Globalt salg og service Danfoss sælger produkter med tilhørende service over hele verden i et globalt netværk med 118 salgsselskaber og 72 forhandlere og distributører. Salgsselskaberne ledes fortrinsvist

Læs mere

GODKENDTE PROJEKTER 2015. T.M. Jose, Chairman TOF - GPF Committee

GODKENDTE PROJEKTER 2015. T.M. Jose, Chairman TOF - GPF Committee GODKENDTE PROJEKTER 2015 T.M. Jose, Chairman TOF - GPF Committee 1. Time of Fast 2015/B Myitkyina, Kachin State, Myanmar KACHIN STOF REHABILITERINGS PROJEKT (KDR) Myitkyina, Kachin State, Myanmar -ASIA

Læs mere

Danmarks Bedste Arbejdspladser

Danmarks Bedste Arbejdspladser Danmarks Bedste Arbejdspladser Kim Møller Great Place to Work Institute 1. februar 2007 Baggrund og historie Argentina Belgien Brasilien Canada Chile Colombia Danmark Ecuador England Finland Frankrig Grækenland

Læs mere

Vedtægter for Islandshesteklubben Forsæti.

Vedtægter for Islandshesteklubben Forsæti. Vedtægter for Islandshesteklubben Forsæti. 1. Navn.. Klubbens navn er Forsæti, udtales fårsaiti. Forsæti var balders søn og den som guderne gik til når de var uenige og skulle have tvister løst.. Foreningen

Læs mere

CASEEKSAMEN. Samfundsfag NIVEAU: C. 22. maj 2015

CASEEKSAMEN. Samfundsfag NIVEAU: C. 22. maj 2015 CASEEKSAMEN Samfundsfag NIVEAU: C 22. maj 2015 OPGAVE På adr. http://ekstranet.learnmark.dk/eud-eksamen2015/ finder du Opgaven elektronisk Eksamensplan 2.doc - skal afleveres i 1 eksemplar på case arbejdsdagen

Læs mere

Lalake Danmark www.lalake-danmark.dk thomas@lalake-danmark.dk

Lalake Danmark www.lalake-danmark.dk thomas@lalake-danmark.dk Udvalget for Udlændinge- og Integrationspolitik 2012-13 UUI Alm.del Bilag 111 Offentligt Lalake Danmark www.lalake-danmark.dk thomas@lalake-danmark.dk c/o Thomas Ytting, Skårupøre Strandvej 93, 5881 Skårup

Læs mere

Kyndelmisse 2014 Gettrup, Hurup

Kyndelmisse 2014 Gettrup, Hurup Kyndelmisse 2014 Gettrup, Hurup Det er kyndelmisse. Det er den dag, hvor man i gamle dage, i den katolske kirkes tid, bragte sine stearinlys til kirken, for at få dem velsignet, sammen med kirkens lys.

Læs mere

Studie. Ægteskab & familie

Studie. Ægteskab & familie Studie 19 Ægteskab & familie 104 Åbent spørgsmål Lav en rangordning af de elementer, du tror, er nødvendige i et godt ægteskab, hvor 1 er det vigtigste og 5 det mindst vigtige. Kommunikation Personlig

Læs mere

Referat af regionsgeneralforsamling søndag 14. juni 2015 i Forum Horsens.

Referat af regionsgeneralforsamling søndag 14. juni 2015 i Forum Horsens. Referat af regionsgeneralforsamling søndag 14. juni 2015 i Forum Horsens. 1. Åbning af generalforsamlingen v/regionslederen RD Knud Hougaard Klausen åbnede generalforsamling og bød forsamlingen velkommen.

Læs mere

Fremtidsscenarie: Hvis Danmark skal leve af viden, hvem skal så købe den af os?

Fremtidsscenarie: Hvis Danmark skal leve af viden, hvem skal så købe den af os? Fremtidsscenarie: Hvis Danmark skal leve af viden, hvem skal så købe den af os? SÆLG DIN VIDEN TIL NYE MARKEDER VÆKSTMØDE OM INTERNATIONALISERING AF VIDENVIRKSOMHEDER ONSDAG DEN 30. NOVEMBER V/ Axel Olesen,

Læs mere

Niels Steensens Gymnasium Gymnasieforberedende G10.... dit valg, dit liv

Niels Steensens Gymnasium Gymnasieforberedende G10.... dit valg, dit liv Niels Steensens Gymnasium Gymnasieforberedende G10... dit valg, dit liv G10 på NSG En del af gymnasiet allerede i 10. klasse I februar skal elever i 9. klasse vælge deres videre uddannelsesforløb, og nogle

Læs mere

Bed og mærk fællesskabet!

Bed og mærk fællesskabet! Bed og mærk fællesskabet! Den internationale bede og fællesskabsuge nærmer sig. Fra den 9.-15. november samles YMCA og YWCA over hele kloden til bøn og refleksion. Faktisk har denne uge været afholdt hvert

Læs mere

Link til website:

Link til website: Link til website: http://nicolaiholm.dk/csr/index.html camillabreinbjerg.dk 1 mayaburkard.dk miaeriksen.dk nikolajdommergaard.dk nicolaiholm.dk Indholdsfortegnelse Forside..1 Indholdsfortegnelse. 2 Introduktion

Læs mere

FOREDRAG OM INDIEN AF Cand. theol Tine Elisabeth Larsen

FOREDRAG OM INDIEN AF Cand. theol Tine Elisabeth Larsen FOREDRAG OM INDIEN AF Cand. theol Tine Elisabeth Larsen Praktisk info: Foredragene er alle ledsaget af billeder og rekvisitter. Pris efter aftale. Kontakt: Tine Elisabeth Larsen Røntoftevej 48A, 2870 Dyssegård.

Læs mere

Foreningslove for KFUM og KFUK i Kolding

Foreningslove for KFUM og KFUK i Kolding Foreningslove for KFUM og KFUK i Kolding 1 Navn KFUM og KFUK i Kolding (110500) Stiftet år og dato Fællesforening 19.02.2001 KFUM 09.02.1884 Sogn: Kristkirkens Sogn Hjemstedskommune: Kolding Distrikt:

Læs mere

1. Relationerne til KFUM og KFUK og andre kirkelige organisationer

1. Relationerne til KFUM og KFUK og andre kirkelige organisationer Y s Men International Fremtidsplan 2008/2011 Aktiviteter på klubniveau 2010/2011. 1. Relationerne til KFUM og KFUK og andre kirkelige organisationer 1.1 Med udgangspunkt i regionstemaet 2010 2011, at udvikle

Læs mere

Vedtægter for Islandshesteklubben Forsæti.

Vedtægter for Islandshesteklubben Forsæti. Vedtægter for Islandshesteklubben Forsæti. 1. Navn.. Klubbens navn er Forsæti, udtales fårsaiti. Forsæti var balders søn og den som guderne gik til når de var uenige og skulle have tvister løst.. Foreningens

Læs mere

Forslag til foreningslove for KFUM og KFUK i Viborg

Forslag til foreningslove for KFUM og KFUK i Viborg Forslag til foreningslove for KFUM og KFUK i Viborg 1 Navn KFUM og KFUK i Viborg Stiftet år og dato: Fællesforening 01.01.1962 KFUM 21.11.1902 KFUK 02.01.1884 Hjemstedskommune: Viborg Distrikt: Distrikt

Læs mere

Skal din arv hjælpe nødstedte børn? Betænk Terre des Hommes Danmark i dit testamente.

Skal din arv hjælpe nødstedte børn? Betænk Terre des Hommes Danmark i dit testamente. Skal din arv hjælpe nødstedte børn? Betænk Terre des Hommes Danmark i dit testamente. Hvilken verden vil du gerne efterlade dig? Der er flere måder at efterlade et aftryk på verden, når du forlader den.

Læs mere

TANYA BENSOUDA BJERRE

TANYA BENSOUDA BJERRE TANYA BENSOUDA BJERRE På en rejse sammen med dig Min rejse sammen med dig startede i 2011 hvor jeg blev optaget som medlem i LC 16 Odense. Det blev min begyndelse på en rejse med personlig udvikling. De

Læs mere

15. søndag efter Trinitatis

15. søndag efter Trinitatis 15. søndag efter Trinitatis Salmevalg 751 Gud ske tak og lov 29 Spænd over os dit himmelsejl 400 Så vældig det mødte os 321 O Kristelighed 678 Guds fred er glæden i dit sind Dette hellige evangelium skriver

Læs mere

Typiske udfordringer, når mindre virksomheder skal i gang med at eksportere

Typiske udfordringer, når mindre virksomheder skal i gang med at eksportere Typiske udfordringer, når mindre virksomheder skal i gang med at eksportere Henriette Kahré Freris Væksthus Hovedstadsregionen Vækstmøde den 16. september 2013 Danmark s udfordring Pct 16 14 12 10 8 6

Læs mere

Vi elsker alle muslimer. En kort guide til Mahabba. En kort guide til Mahabba

Vi elsker alle muslimer. En kort guide til Mahabba. En kort guide til Mahabba En kort guide til Mahabba At hjælpe lokale kirker med at ruste deres medlemmer til at forkynde det kristne budskab for muslimer. For mere information, kontakt: Vi elsker alle muslimer En kort guide til

Læs mere

ELPASO BERN WEISS CHAMBERS. IKKE-omgåelse, manglende oplysning & arbejdsvilkårene aftale

ELPASO BERN WEISS CHAMBERS. IKKE-omgåelse, manglende oplysning & arbejdsvilkårene aftale ELPASO BERN WEISS CHAMBERS SKUESPIL BERN WEISS PÅ SAGEN, BARRISTER BERN WEISS, REF SAG FILEN / 998.23, Februar 26th, 2013. IKKE-omgåelse, manglende oplysning & arbejdsvilkårene aftale MENS undertegnede

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Krav til foreninger, der søger tilskud eller låner lokaler hos kommunen Udskrevet: 2019 Indhold Krav til foreninger, der søger tilskud eller låner lokaler hos kommunen................... 3 2 Guide

Læs mere

Har virksomheden datterselskaber eller forretningsafdelinger? ja nej - angiv detaljer, samt om disse ønskes omfattet af forsikringsdækningen:

Har virksomheden datterselskaber eller forretningsafdelinger? ja nej - angiv detaljer, samt om disse ønskes omfattet af forsikringsdækningen: Nassau forsikring Spørgeskema Professionel ansvarsforsikring for revisorer 1 Virksomhedens navn: Virksomhedens adresse: Telefon: Telefax: Hjemmeside: Hvornår er virksomheden grundlagt? Hvilken virksomhed

Læs mere

EU som arktisk aktør? - Og baggrunden for samarbejde i Arktis. Sabina Askholm Larsen Kommunikationsmedarbejder, Polar DTU

EU som arktisk aktør? - Og baggrunden for samarbejde i Arktis. Sabina Askholm Larsen Kommunikationsmedarbejder, Polar DTU EU som arktisk aktør? - Og baggrunden for samarbejde i Arktis Sabina Askholm Larsen Kommunikationsmedarbejder, Polar DTU Center for polare aktivtiter (Polar DTU) To hovedformål: At styrke de polarrelaterede

Læs mere

Godkendte projekter 2018

Godkendte projekter 2018 Godkendte projekter 2018 Poul-Henrik Hove Jakobsen, RSD TOF medlem af YMI TOF-Committee T. M. Jose Chairman, YMI TOF-committe 1. Time of Fast 2018/M Latin America - YMCA/ YMC Santiago, Chile Y s Men beskytter

Læs mere

MARK DANIEL MALONEY President Rotary International

MARK DANIEL MALONEY President Rotary International MARK DANIEL MALONEY 2019-20 President Rotary International ROTARY CONNECTS THE WORLD Rotary er baseret på forbindelser mellem mennesker. Da Paul Harris kom til Chicago som en ung advokat, dannede han Rotary

Læs mere

Giv mig 5 minutter til at forklare...

Giv mig 5 minutter til at forklare... Daniel Brandt Introduktion Introduktion til online marketing er alt, hvad du foretager dig på internettet med din forretning. Din hjemmeside er typisk der, dine salg kommer fra, derfor skal den være overskuelig

Læs mere

3RD NYHEDSBREV SOCIAL/PARENTING SKILLS WORKSHOP. Bukarest maj 2017 Rumænien

3RD NYHEDSBREV SOCIAL/PARENTING SKILLS WORKSHOP. Bukarest maj 2017 Rumænien 3RD NYHEDSBREV SOCIAL/PARENTING SKILLS WORKSHOP Bukarest 22.-23. maj 2017 Rumænien Denne publikation er udarbejdet i projektet "SPAHCO" inden for rammerne af det europæiske program "Erasmus+ KA2 strategiske

Læs mere

Y s Men Region Danmark. Referat fra generalforsamlingen i Århus den 11. juni 2006

Y s Men Region Danmark. Referat fra generalforsamlingen i Århus den 11. juni 2006 Y s Men Region Danmark Referat fra generalforsamlingen i Århus den 11. juni 2006 Dagsorden: 1. Åbning af generalforsamligen ved Regionslederen. 2. Valg af dirigent. 3. Valg af 2 referenter. 4. Valg af

Læs mere

Anders Matzen. Barn i 2.b og 0. klasse. Jeg ønsker at stille op til skolebestyrelsen, fordi:

Anders Matzen. Barn i 2.b og 0. klasse. Jeg ønsker at stille op til skolebestyrelsen, fordi: Anders Matzen Barn i 2.b og 0. klasse Jeg er super optaget af, at Hareskov Skole fastholder og udvikler sit fokus på et stærkt fagligt miljø. Det er afgørende for at skolen kan forsætte med at være byens

Læs mere

Studie 12 Menigheden 68

Studie 12 Menigheden 68 Studie 12 Menigheden 68 Åbent spørgsmål Enten/eller Er formålet med menigheden at støtte medlemmernes åndelige vækst, eller at tjene samfundet i kristen kærlighed? Set fra dit synspunkt, hvilken ville

Læs mere

Y`s Men International. Referat af distriktsrådsmøde 19.februar 2015 i Hedeagerkirken, Herning.

Y`s Men International. Referat af distriktsrådsmøde 19.februar 2015 i Hedeagerkirken, Herning. Y`s Men International Region Danmark DG Henning Jensen Distrikt Storå DS Kjeld Bækgaard Referat af distriktsrådsmøde 19.februar 2015 i Hedeagerkirken, Herning. Dagsorden: 1. Velkomst og indledning. 2.

Læs mere

Studie. Ægteskab & familie

Studie. Ægteskab & familie Studie 19 Ægteskab & familie 102 Åbningshistorie Det lille, runde morgenmadsbord var fanget midt mellem det vrede par. Selv om der kun var en meter imellem dem, virkede det som om, de kiggede på hinanden

Læs mere

ZA5887. Flash Eurobarometer 370 (Attitudes of Europeans towards Tourism in 2013) Country Questionnaire Denmark

ZA5887. Flash Eurobarometer 370 (Attitudes of Europeans towards Tourism in 2013) Country Questionnaire Denmark ZA887 Flash Eurobarometer 70 (Attitudes of Europeans towards Tourism in 0) Country Questionnaire Denmark Tourism - DK D Hvad er din alder? (SKRIV NED - HVIS "ØNSKER IKKE AT SVARE" KODE '99') D Respondentens

Læs mere

BRYGGENS KAJAK CLUB RUNDHOLTSVEJ 93 2300 KØBENHAVN

BRYGGENS KAJAK CLUB RUNDHOLTSVEJ 93 2300 KØBENHAVN BRYGGEN KAJAK CLUB RUNDHOLTVEJ 93 2300 KØBENHAVN (Bilag 2) Årsrapport 2014 Vedtaget på foreningens ordinære generalforsamling den 2015 Dirigent s. 1 BRYGGEN KAJAK CLUB RUNDHOLTVEJ 93 2300 KØBENHAVN Årsrapportens

Læs mere

FORSLAGETS BEHANDLING PÅ GENERALFORSAMLINGEN

FORSLAGETS BEHANDLING PÅ GENERALFORSAMLINGEN HJÆLPEBILAG TIL BESLUTNINGSGRUNDLAG Dette Bilag skal udelukkende anvendes som et hjælpebilag til forståelse af det beslutningsforslag om et nyt samlet regelsæt love og retningslinjer som fremlægges på

Læs mere

Studieprøven. Skriftlig fremstilling. Skriftlig del. November-december 2015. Opgave 1: Uddannelse og løn. Opgave 2: Verdens nye middelklasse

Studieprøven. Skriftlig fremstilling. Skriftlig del. November-december 2015. Opgave 1: Uddannelse og løn. Opgave 2: Verdens nye middelklasse Studieprøven November-december 2015 Skriftlig del Skriftlig fremstilling Opgave 1: Uddannelse og løn Opgave 2: Verdens nye middelklasse Opgave 3: Sygefravær Du skal besvare én af opgaverne. Hjælpemidler:

Læs mere

ANSVARSFORSIKRING TIL REVISIONSVIRKSOMHED SPØRGESKEMA

ANSVARSFORSIKRING TIL REVISIONSVIRKSOMHED SPØRGESKEMA ANSVARSFORSIKRING TIL REVISIONSVIRKSOMHED SPØRGESKEMA 1. Virksomhedens navn: Virksomhedens adresse: Telefon nummer: CVR-nummer: Kontaktperson: Mailadresse: Website: Hvornår blev virksomheden grundlagt?

Læs mere

Ansøgning om støtte til Kirkedagene i 2019

Ansøgning om støtte til Kirkedagene i 2019 Til Ikast-Brande Kommune Vi tillader os at sende denne ansøgning med håbet om, at Byrådet vil se positiv på den. Ansøgning om støtte til Kirkedagene i 2019 På vegne af Danske Kirkers Råd (se beskrivelse

Læs mere

Velkommen til dansk softball! Sådan danner I en softball klub

Velkommen til dansk softball! Sådan danner I en softball klub Velkommen til dansk softball! Sådan danner I en softball klub Faser af klubopstart Fase 1 Fase 2 Fase 3 Initiativ Formål og organisering Udformning af vedtægter Godkendelse af klub hos kommunen Formel

Læs mere

Den samarbejdende virksomhed. - De danske forudsætninger

Den samarbejdende virksomhed. - De danske forudsætninger Den samarbejdende virksomhed - De danske forudsætninger LO s arbejdsmiljøpolitiske udvalg d. 6. december 2006 Peter Hasle, Niels Møller & Vibeke Andersen Arbejdsmiljøinstituttet Økonomi i EU Hvem lider

Læs mere

Foreningslove for KFUM og KFUK i Vejle

Foreningslove for KFUM og KFUK i Vejle Foreningslove for KFUM og KFUK i Vejle 1 Navn: KFUM og KFUK i Vejle Stiftet år og dato: KFUM 19. februar 1883. KFUK 28. november 1883 Hjemstedskommune: Vejle Distrikt: Trekanten KFUMs motto: "At de alle

Læs mere

Fælles børne- og læringssyn i Allerød Kommune

Fælles børne- og læringssyn i Allerød Kommune Fælles børne- og læringssyn i Allerød Kommune Juni 2017 1 I Allerød Kommune arbejder vi ud fra et fælles børne- og læringssyn på hele 0-18 årsområdet. Vi ønsker med vores børne- og læringssyn at sætte

Læs mere

Kort sagt: succes med netdating.

Kort sagt: succes med netdating. Indledning I denne e- bog får du en guide til, hvordan du knækker netdating koden! Du finder alt hvad du skal bruge, for at komme igang med at møde søde piger på nettet. Få f.eks. besvaret følgende spørgsmål:

Læs mere

Vedtægter for foreningen Taekwondo Klub Do, Aarhus

Vedtægter for foreningen Taekwondo Klub Do, Aarhus 1 Foreningens navn, adresse & hjemsted: Foreningens navn: Foreningens adresse: Foreningens hjemsted: Taekwondo Klub Do, Aarhus. Taekwondo Klub Do, Aarhus Bymosevej 20 8210 Århus V Aarhus Kommune Foreningens

Læs mere

Typiske udfordringer, når mindre virksomheder skal i gang med at eksportere

Typiske udfordringer, når mindre virksomheder skal i gang med at eksportere Typiske udfordringer, når mindre virksomheder skal i gang med at eksportere Henriette Kahré Freris Væksthus Hovedstadsregionen Vækstmøde den 21. maj 2013 Henriette Kahré Freris Virksomhedskonsulent speciale

Læs mere

Præsentation af Dameudvalget 2016 Ambitioner, fokusområder og info om udvalget

Præsentation af Dameudvalget 2016 Ambitioner, fokusområder og info om udvalget Præsentation af Dameudvalget 2016 Ambitioner, fokusområder og info om udvalget Af Dameudvalget, ved Tina Dideriksen 2016 ambitioner Damudvalget ønsker at rekruttere to medlemmer til udvalget gerne fra

Læs mere

Velkommen til FORSA generalforsamling 2015

Velkommen til FORSA generalforsamling 2015 Velkommen til FORSA generalforsamling 2015 FORSA Generalforsamling 2015 (Kl. 16.15-18.00) Dagsorden Valg af dirigent og referent Bestyrelsens beretning Indkomne forslag Regnskab 2014 Kommentarer fra kritisk

Læs mere

Alle børn har ret til en skole med en kultur for kvalitetsudvikling, der er baseret på synergi mellem interne og eksterne evalueringsprocesser.

Alle børn har ret til en skole med en kultur for kvalitetsudvikling, der er baseret på synergi mellem interne og eksterne evalueringsprocesser. Alle børn har ret til en skole med en kultur for kvalitetsudvikling, der er baseret på synergi mellem interne og eksterne evalueringsprocesser. Denne deklaration følger den europæiske vision om, at alle

Læs mere

Børne- og læringssyn i Allerød Kommune

Børne- og læringssyn i Allerød Kommune Børne- og læringssyn i Allerød Kommune April 2017 1 ALLERØD KOMMUNES FÆLLES BØRNE- OG LÆRINGSSYN I Allerød Kommune arbejder vi ud fra et fælles børne- og læringssyn på hele 0-18 årsområdet. Vi ønsker med

Læs mere

Klub vedtægter Revideret

Klub vedtægter Revideret Klub vedtægter Revideret 2015.04.21 Klub vedtægter Indledning Zonta International er en verdensomspændende organisation for personer med erhvervserfaring, der i fællesskab arbejder med at fremme kvinders

Læs mere

Mindful Self-Compassion

Mindful Self-Compassion Mindful Self-Compassion Trænes over 8 uger eller 5 intense dage Give yourself the attention you need, so you don t need so much attention - Chris Germer MINDFUL SELF-COMPASSION Det originale Mindful Self-Compassion

Læs mere

BRYGGENS KAJAK CLUB RUNDHOLTSVEJ 93 2300 KØBENHAVN

BRYGGENS KAJAK CLUB RUNDHOLTSVEJ 93 2300 KØBENHAVN BRYGGEN KAJAK CLUB RUNDHOLTVEJ 93 2300 KØBENHAVN (Bilag 2) Årsrapport 2015 Vedtaget på foreningens ordinære generalforsamling den 2016 Dirigent s. 1 BRYGGEN KAJAK CLUB RUNDHOLTVEJ 93 2300 KØBENHAVN Årsrapportens

Læs mere

Prædiken til 11. s. e. trin. 31. august 2014 kl. 10.00

Prædiken til 11. s. e. trin. 31. august 2014 kl. 10.00 1 Prædiken til 11. s. e. trin. 31. august 2014 kl. 10.00 756 Nu gløder øst i morgenskær 448 Fyldt af glæde 582 At tro er at komme dig rummer ej himle 435 Aleneste Gud Nadver 522 v. 2-3 af Nåden er din

Læs mere

Satsregulering pr. 1. januar 2009 for tjenesterejser

Satsregulering pr. 1. januar 2009 for tjenesterejser Cirkulære om Satsregulering pr. 1. januar 2009 for tjenesterejser 2008 Cirkulære af 16. december 2008 Perst. nr. 078-08 J.nr. 08-5411-6 Indholdsfortegnelse Cirkulære...3 Bilag 1. Transportgodtgørelse pr.

Læs mere

Satsregulering pr. 1. januar 2008 for tjenesterejser

Satsregulering pr. 1. januar 2008 for tjenesterejser Cirkulære om Satsregulering pr. 1. januar 2008 for tjenesterejser 2007 Cirkulære af 19. december 2007 Perst. nr. 103-07 J.nr. 07-5411-3 Indholdsfortegnelse Cirkulære...3 Bilag 1. Transportgodtgørelse pr.

Læs mere

Den arbejdsstrukturerede dag Hvordan kan tre simple ord betyde så meget?

Den arbejdsstrukturerede dag Hvordan kan tre simple ord betyde så meget? I over 50 år har den arbejdsstrukturerede dag været en primær faktor i recovery processen for tusindvis af mennesker med en psykisk sygdom. Historisk set har man med udviklingen af den arbejdsstrukturerede

Læs mere

Love for Århus Y s Men's Club Nordstjernen. The International Association af Y s Men s Clubs Region Danmark

Love for Århus Y s Men's Club Nordstjernen. The International Association af Y s Men s Clubs Region Danmark Side 1 Love for Århus Y s Men's Club Nordstjernen The International Association af Y s Men s Clubs Region Danmark NAVN OG MOTTO 1 1. Klubbens navn er: "Århus Y s Men s Club Nordstjernen". 2. Klubben er

Læs mere

Lokal hjælp gør de første dage meget lettere. Her har min landlady beskrevet hvordan jeg kan finde et marked med brugte cykler.

Lokal hjælp gør de første dage meget lettere. Her har min landlady beskrevet hvordan jeg kan finde et marked med brugte cykler. Lokal hjælp gør de første dage meget lettere. Her har min landlady beskrevet hvordan jeg kan finde et marked med brugte cykler. Foråret i Washington er utrolig smukt. Her er de berømte cherry blossoms

Læs mere

Y s MEN INTERNATIONAL. Region Danmark

Y s MEN INTERNATIONAL. Region Danmark Y s MEN INTERNATIONAL Region Danmark 42653 SAMMENLIGNING AF NUGÆLDENDE OG NYE LOVE Denne publikation er udarbejdet udelukkende med det formål at synliggøre de ændringer i love og vedtægter, som ændringsforslaget

Læs mere

ÅRSRAPPORT Care4Burn. Children s Burn and Education Programme

ÅRSRAPPORT Care4Burn. Children s Burn and Education Programme ÅRSRAPPORT 2017 Care4Burn Children s Burn and Education Programme 1 Indholdsfortegnelse Care4Burn, en humanitær sundhedsfaglig organisation s. 3 Organisationsstruktur s. 5 Bestyrelsen s. 5 Årsberetning

Læs mere

ENGAGEMENT. Y s MEN INTERNATIONAL. og gør det nu! ÅRSTEMA. Region Danmark. -gør det frivilligt,medmenneskeligt

ENGAGEMENT. Y s MEN INTERNATIONAL. og gør det nu! ÅRSTEMA. Region Danmark. -gør det frivilligt,medmenneskeligt ÅRSTEMA ENGAGEMENT -gør det frivilligt,medmenneskeligt og gør det nu! Engagement kan udleves på mange måder: 1) Nogle yder en stor indsats med at lægge et alsidigt og spændende program for klubmøderne

Læs mere

Ledelse, organisatorisk og personlig udvikling Forstanderkredsen 13. maj Great Place to Work Institute, Inc.

Ledelse, organisatorisk og personlig udvikling Forstanderkredsen 13. maj Great Place to Work Institute, Inc. Ledelse, organisatorisk og personlig udvikling Forstanderkredsen 13. maj 2009 Great Place to Work Institute Hvad er en god arbejdsplads? Hvordan måler man styrker og svagheder? Hvordan kan man arbejde

Læs mere

RDS Rapport fra NA s Vinter EDM i Warszawa i 26 februar 1. marts. Torsdag d. 26 februar 2015

RDS Rapport fra NA s Vinter EDM i Warszawa i 26 februar 1. marts. Torsdag d. 26 februar 2015 RDS Rapport fra NA s Vinter EDM i Warszawa i 26 februar 1. marts Torsdag d. 26 februar 2015 1. Præsentationsrunde. 2. Dagsorden (godkendt) 3. Koncepterne 4. Bare for i dag 5. To medlemmer deler 6. Kassere

Læs mere

Satsregulering pr. 1. januar 2013 for tjenesterejser

Satsregulering pr. 1. januar 2013 for tjenesterejser Cirkulære af 20. december 2012 Modst.nr. 040-12 J.nr. 12-5411-18 Cirkulære om Satsregulering pr. 1. januar 2013 for tjenesterejser 2012 2 Indholdsfortegnelse Cirkulære...5 Bilag 1. Transportgodtgørelse

Læs mere

Y's Men Region Danmark Generalforsamling 19. juni 2011 i Skjern

Y's Men Region Danmark Generalforsamling 19. juni 2011 i Skjern Y.s MEN INTERNATIONAL REGION DANMARK e-mai!: ysmen@ysmen.dk Regionsleder 2010-2011 tlf. 58 50 II 06-40887612 Y's Men Region Danmark Generalforsamling 19. juni 2011 i Skjern Referat 1 Abning af generalforsamlingen

Læs mere

En historie fra det virkelige liv. -Historien -Refleksion -Status - Spørgsmål

En historie fra det virkelige liv. -Historien -Refleksion -Status - Spørgsmål En historie fra det virkelige liv -Historien -Refleksion -Status - Spørgsmål Den personlige historie Mine erfaringer set i bagklogskabens lys En tur igennem min egen rejse fra ung til mindre ung Fra lidt

Læs mere

Cirkulære om satsregulering pr. 1. januar 2013 for tjenesterejser

Cirkulære om satsregulering pr. 1. januar 2013 for tjenesterejser CIR nr 9016 af 20/12/2012 (Historisk) Udskriftsdato: 23. november 2017 Ministerium: Finansministeriet Journalnummer: Finansministeriet, Moderniseringsstyrelsen, j.nr. 12-5411-18 Senere ændringer til forskriften

Læs mere

Ære være Knud Dyremose og Leif Agerskovs Minde.

Ære være Knud Dyremose og Leif Agerskovs Minde. Beretning 2015 JHF-veteraner. Velkommen til alle - medlemmer og JHF`s ledelse. Traditionen tro vil vi gerne starte årsmødet med at mindes de medlemmer, der er gået bort, siden vi var samlet til årsmøde

Læs mere

Hvem behøver en Fan side?

Hvem behøver en Fan side? Facebook Fan sider er en fantastisk måde at promovere en virksomhed på, og en vigtig del af enhver social media marketing plan. Oprettelse af en grundlæggende side er ikke så kompliceret, men at skabe

Læs mere

Erhvervsudvikling og turisme i fremtiden. Jesper Bo Jensen, ph.d. fremtidsforsker

Erhvervsudvikling og turisme i fremtiden. Jesper Bo Jensen, ph.d. fremtidsforsker Erhvervsudvikling og turisme i fremtiden Jesper Bo Jensen, ph.d. fremtidsforsker Byer i fremtiden Den flettede by funktionerne blandet Virksomheden uden hovedsæde De nye nomader på vej fra oase til oasen

Læs mere

Danske Handicaporganisationers frivilligpolitik

Danske Handicaporganisationers frivilligpolitik Dokument oprettet 09. juli 2014 Sag 10-2014-00390 Dok. 166248/kp_dh Danske Handicaporganisationers frivilligpolitik Indledning Frivillighed har i de seneste år haft en fremtrædende rolle i den generelle

Læs mere

REGIONS KONFERENCE 2015

REGIONS KONFERENCE 2015 REGIONS KONFERENCE 2015 Brædstrup, Hatting, Hedensted og Horsens Y s Men s klubber byder velkommen til regionskonferencen 2015 BRUG VORES ONLINE ADRESSEBOG WWW.FIND.YSMEN.DK NÅLE OG EMBLEMER. Der kommer

Læs mere

Rapport om anmodninger om oplysninger

Rapport om anmodninger om oplysninger Rapport om anmodninger om fra offentlige myndigheder i perioden. juli til. december Hos Apple lægger vi stor vægt på at beskytte dine, og vi gør meget ud af at opretholde de højest mulige sikkerhedsstandarder

Læs mere

af Søndagsskolen. Formål med Søndagsskolen Ledelse af menighedens Søndagsskole Menighedens søndagsskolepræsident

af Søndagsskolen. Formål med Søndagsskolen Ledelse af menighedens Søndagsskole Menighedens søndagsskolepræsident 12. Søndagsskolen Søndagsskolen er en organisation, der hjælper præstedømmet. Alle Kirkens organisationer findes for at hjælpe medlemmer med at styrke deres vidnesbyrd om vor himmelske Fader, Jesus Kristus

Læs mere

Referat fra møde i 17.4 udvalget vedrørende den aktive borger skaber det gode fællesskab

Referat fra møde i 17.4 udvalget vedrørende den aktive borger skaber det gode fællesskab Referat fra møde i 17.4 udvalget vedrørende den aktive borger skaber det gode fællesskab Mødet den 11. marts kl. 18.30-20.30. Følgende deltog på mødet: Udvalget: Frank Heidemann (formand) Birthe Sørensen

Læs mere

CISV Pas AktIV t VerdenSborgerSkAb

CISV Pas AktIV t VerdenSborgerSkAb CISV Pas AktIV t VerdenSborgerSkAb Passet giver dig et overblik over CISV s tilgang til fredsuddannelse. Passet er en praktisk guide til, hvad vi arbejder med, og hvorfor vi gør det. det kan bruges som

Læs mere

Social kapital og arbejdsmiljøet

Social kapital og arbejdsmiljøet Social kapital og arbejdsmiljøet Arbejdsmiljørådet d. 24.11.06 Tage Søndergaard Kristensen & Peter Hasle Danmarks konkurrenceevne 2005 2006 Growth Competitiveness Index: 1. Finland 5,94 4. Danmark 5,65

Læs mere