St. Kongensgade 81B DK-1264 København K info@kreakom.dk kreativitetogkommunikation.dk

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "St. Kongensgade 81B DK-1264 København K +45 33 13 44 44 info@kreakom.dk kreativitetogkommunikation.dk"

Transkript

1 VEDTÆGTER FOR KREATIVITET & KOMMUNIKATION 1. NAVN & HJEMSTED 1.1 Foreningens navn er Kreativitet & Kommunikation. Brancheforeningen for rådgivende kreative erhverv. 1.2 Foreningens hjemsted er København 2. FORMÅL 2.1 Foreningens formål er at kæmpe for verdens bedste rammebetingelser for virksomheder, der arbejder med kreativitet, innovation og kommunikation i Danmark. 2.2 Foreningen arbejder for ordnede forhold for medlemmerne og for at varetage branchens interesser i forhold til lovgiver, myndigheder, annoncører og andre brancher. 2.3 Foreningen vil desuden arbejde for, at branchens udøvere til stadighed lever op til de højeste etiske krav, jf. Kreativitet & Kommunikations Etiske Retningslinjer. 3. MEDLEMSSKAB 3.1 Kreativitet & Kommunikation kan optage medlemmer, der beskæftiger sig med rådgivning og/eller udførelse af konkrete kreative eller kommunikationsmæssige opgaver mellem en virksomhed og dens kunder.

2 3.2 Foreningen samarbejder med Dansk Erhverv. Samarbejdet er reguleret i en sekretariatsaftale. Ethvert medlem af Kreativitet & Kommunikation har pligt til at tegne og opretholde medlemskab af Dansk Erhverv/Dansk Erhverv Arbejdsgiver, så længe Kreativitet & Kommunikation har sekretariatsaftale/samarbejdsaftale med Dansk Erhverv/Dansk Erhverv Arbejdsgiver. Kontingentet for medlemskabet af Dansk Erhverv/Dansk Erhverv Arbejdsgiver er indeholdt i kontingentet til Kreativitet & Kommunikation. 3.3 Et medlem er uden udgift for Kreativitet & Kommunikation efter påkrav pligtig til at give bestyrelsen alle de efter bestyrelsens skøn nødvendige oplysninger med henblik på bedømmelse af de i punkt 3 omhandlede forhold. På samme vilkår er et medlem ligeledes pligtig til at lade de nævnte oplysninger attestere af en statsautoriseret revisor eller en advokat. 3.4 Ansøgning om optagelse i Kreativitet & Kommunikation sker ved indsendelse af Foreningens indmeldelsesskema. Nye medlemmer skal opfylde betingelserne i punkt 3. Spørgsmålet om et medlemskab kan imødekommes, kan i tvivlstilfælde forelægges til bestyrelsens godkendelse. 3.5 Medlemskab ophører i følgende tilfælde: a) Hvis de i punkt 3 fastsatte betingelser ikke længere opfyldes b) Ved udmeldelse c) Ved eksklusion 3.6 Bestyrelsesbeslutninger angående ophør af medlemskab eller nægtelse af optagelse kan gøres til genstand for påanke til en voldgift, nedsat efter reglerne i punkt 3.9.

3 3.7 Såfremt et medlem ved uhæderlig eller forsømmelig forretningsførelse eller ved illoyal optræden eller konkurrence eller på anden måde har tilsidesat sine medlemsforpligtelser, herunder forpligtelsen til at svare kontingent til Kreativitet & Kommunikation, kan bestyrelsen tildele den pågældende en misbilligelse og/eller idømme en bøde og/eller ekskludere vedkommende af Kreativitet & Kommunikation. 3.8 Bestyrelsesbeslutninger, hvorved et medlem pålægges at betale en bøde og/eller pålægges at lade sig ekskludere af foreningen, kan af det pågældende medlem indankes for en voldgiftsret, jf. punkt For nævnte voldgiftsret og for sagsbehandlingen ved samme gælder følgende: a) Inden 30 dage, regnet fra den nævnte bestyrelsesbeslutnings afsendelse til det pågældende medlem ved anbefalet brev, påhviler det vedkommende at udfærdige en voldgiftsstævning og at udpege en voldgiftsmand. Såvel skriftlig meddelelse om, hvem der måtte være udpeget som voldgiftsmand, som den ovenfor omtalte voldgiftsstævning, skal være kommet frem til foreningens kontor inden udløbet af den ovenfor fastsatte frist, idet den trufne bestyrelsesbeslutning i modsat fald vil være endelig og retskraftig. b) Er voldgiftsstævning m.v. modtaget inden udløbet af den ovenfor omtalte 30 dages frist, er bestyrelsen herefter pligtig til at udpege foreningens voldgiftsmand inden 8 dage, regnet fra udløbet af den nævnte 30 dages frist. c) Er enighed mellem de i henhold til nærværende bestemmelse, litra a) og b), udpegede voldgiftsmænd om, hvem der skal fungere som opmand, ikke opnået inden 15 dage, regnet fra udpegelsen af foreningens voldgiftsmand, vil den nævnte opmand herefter være at udpege af præsidenten for Østre Landsret blandt de denne ret tilknyttede landsdommere. d) Inden udløbet af den i nærværende bestemmelse litra c) fastsatte 15 dages frist er bestyrelsen pligtig at foranledige, at der på foreningens vegne afgives et svarskrift.

4 e) For voldgiftssagen, herunder spørgsmålet om fordelingen af sagens samlede omkostninger parterne imellem, skal i øvrigt gælde de for behandlingen af borgerlige sager ved landsretten som første instans i retsplejeloven fastsatte regler. f) Voldgiftsrettens afgørelse er endelig. 4. REGNSKABSÅR 4.1 Kreativitet & Kommunikations regnskabsår er kalenderåret. 5. KONTINGENT 5.1 Den ordinære generalforsamling fastsætter for hvert år det kontingent, som medlemmerne skal betale. Som udgangspunkt vil kontingentet hvert år blive reguleret i henhold til den almindelige prisudvikling. 5.2 Foreningen har et kontingentregulativ, som fastsætter de overordnede retningslinjer for kontingentberegningen. Til fastlæggelse af de enkelte medlemmers kontingent og til brug for foreningens årlige branchestatistik skal medlemmerne hvert år senest den 1. juni indsende en opgørelse over en række udvalgte nøgletal for medlemmet baseret på det senest afsluttede regnskabsår. Opgørelse af de udvalgte nøgletal foretages på et særligt skema, der tilsendes medlemmerne efter årsskiftet. Nøgletallene omfatter bl.a. bruttoavance opgjort efter en artsopdelt resu kan kræve, at opgørelsen skal være attesteret af statsautoriseret eller registreret revisor. 5.3 Bestyrelsens formandskab kan beslutte, at der for nye kategorier af bureauer, eller i konkrete tilfælde for nye medlemmer, i en periode fastsættes et lavere kontingent til Foreningen end det af generalforsamlingen fastsatte.

5 5.4 For medlemmer, der optages i løbet af regnskabsåret, opkræves et forholdsmæssigt kontingent. 5.5 Hvis to eller flere medlemsbureauer meddeler, at de fusionerer, eller et bureau meddeler, at aktiviteterne i et andet bureau overtages, ophører deres overskydende medlemskab(er) med virkning fra udgangen af det kvartal i hvilket den meddelte fusion eller overtagelse finder sted. 5.6 Kreativitet & Kommunikation beregner hvert medlems samlede kontingent og opkræver det direkte hos medlemmerne i 4 kvartårlige rater, der forfalder til betaling pr. 1. januar, 1. april, 1. juli og 1. oktober. Raterne kan opkræves med skønnede beløb, indtil beregningsgrundlaget foreligger, og reguleres endeligt inden årets udgang. 5.7 Udebliver kontingent, trods påkrav, over 8 dage efter forfaldsdagen, har Kreativitet & Kommunikation mulighed for at suspendere det pågældende medlems rettigheder, indtil betaling indgår, hvorimod forpligtelserne forbliver bestående. Restanter er pligtige at betale de med inddrivelsen af restancen forbundne omkostninger, herunder morarenter efter den til enhver tid gældende morarentesats. Såfremt et medlem er i restance med kontingent i mere end tre måneder eller står i restance for andre ydelser, kan det pågældende medlem efter skriftligt påkrav slettes som medlem. Slettelse som følge af restance frigør ikke et medlem for forpligtelsen til at betale kontingent indtil udløbet af den ordinære udmeldelsesfrist. 5.8 Har et medlem ikke, trods påkrav, rettidigt indsendt den i punkt 5.2 nævnte opgørelse, kan Kreativitet & Kommunikations bestyrelse bindende, skønsmæssigt fastsætte det kontingent, som medlemmet skal betale i det pågældende år. Senere regulering af det skønsmæssige ansatte kontingent kan finde sted, når Kreativitet & Kommunikation modtager de efterspurgte oplysninger. Kreativitet & Kommunikation har ret til at modtage et eventuelt merkrav på kontingentet forrentet med den til enhver tid gældende morarentesats, regnet fra kontingentets forfaldstid.

6 5.9 Personalet på foreningens kontor behandler de modtagne omsætnings- og regnskabsoplysninger som strengt fortrolige og må ikke - undtagen til foreningens revisor - viderebringe oplysninger, der kan tjene til at fastslå et bestemt bureaus omsætning eller driftsresultat Kreativitet & Kommunikation kan dog anvende oplysninger om bureauernes totale omsætning og totale bruttoavance i anonymiseret form, såfremt dette sker i forbindelse med offentliggørelse af brancheoversigter. 6. UDMELDELSE AF FORENINGEN 6.1 Udmeldelse kan ske med 12 måneders varsel til den 31. december. 6.2 Et udtrådt medlem har ingen andel i foreningens formue. 6.3 Såfremt et medlem nedlægger sin virksomhed, eller virksomheden træder i betalingsstandsning, undergiver tvangsakkord, tages under konkursbehandling eller ved dødsbobehandling som et gældsfragåelsesbo, ophører medlemskabet med virkning fra udgangen af det kvartal, i hvilket den nævnte begivenhed indtraf, medmindre boet erklærer at ville indtræde i medlemsforholdet. 7. BESTYRELSE 7.1 Foreningen ledes af en bestyrelse bestående af 9-12 personer, der alle skal være (a) indehavere af, respektive bestyrelsesmedlemmer, anmeldte direktører eller ledende medarbejdere i bureauer, der er medlemmer af Kreativitet & Kommunikation, eller (b) være ansat på medlemsbureauer.

7 7.2 Et bestyrelsesmedlem udpeges af Kreativitet & Kommunikations Kontroludvalg, jf. punkt 7.16, for 1 år ad gangen i umiddelbar tilknytning til den ordinære generalforsamling. Genudpegning kan finde sted. 7.3 De øvrige bestyrelsesmedlemmer vælges af den ordinære generalforsamling for 2 år ad gangen. Genvalg kan finde sted. 7.4 Der kan kun vælges mere end ét bestyrelsesmedlem fra samme medlemsbureau efter udtrykkelig orientering af og godkendelse fra generalforsamlingen. 7.5 Hvis der til bestyrelsen ønskes indvalgt eller udpeget en person i medfør af punkt 7.1 (b), vil den pågældende alene være berettiget til at modtage valg/lade sig udpege som bestyrelsesmedlem, for så vidt nævnte valg/udpegning er forudgående ubetinget tiltrådt af det medlemsbureau, hvor den pågældende er ansat. 7.6 Bestyrelsen konstituerer sig selv med formand og en næstformand eller flere næstformænd på første bestyrelsesmøde efter hver ordinær generalforsamling. 7.7 Med henblik på eventuelle vakante bestyrelsesposter relateret til de generalforsamlingsvalgte bestyrelsesmedlemmer, kan der på den ordinære generalforsamling vælges en suppleant for et år ad gangen. Suppleanten skal altid indtræde i bestyrelsen, hvis antallet bestyrelsesmedlemmer kommer under 9. I øvrige situationer er det op til de tilbageværende bestyrelsesmedlemmer at beslutte, om den vakante post skal besættes af suppleanten. 7.8 I tilfælde af vakance relateret til det af Kreativitet & Kommunikations Kontroludvalg udpegede bestyrelsesmedlem, vil den vakante bestyrelsespost være at besætte ved fornyet udpegning af

8 Kontroludvalget. Nævnte udpegning er alene gældende frem til den først følgende ordinære generalforsamling. 7.9 Bestyrelsen nedsætter et formandskab, der består af formanden og en eller flere næstformænd Foreningen samarbejder med Dansk Erhverv. Bestyrelsen indgår en sekretariatsaftale med Dansk Erhverv om varetagelse af dele af den praktiske drift af Foreningen mod et passende sekretariatsvederlag Formanden for bestyrelsen (i dennes forfald en næstformand) indkalder til forenings- og bestyrelsesmøder. Såfremt halvdelen af bestyrelsens medlemmer kræver det, skal bestyrelsesmøde indkaldes inden 14 dage Bestyrelsens beslutninger træffes ved almindelig stemmeflerhed blandt de mødte, hvorved dog bemærkes, at bestyrelsen kun er beslutningsdygtig, når mindst halvdelen af dens medlemmer er til stede Bestyrelsen fastsætter selv sin forretningsorden Bestyrelsen fastsætter størrelsen af det årlige honorar, der udbetales som kompensation til formandskabets bureauer. Herudover er bestyrelsens medlemmer ikke berettigede til at oppebære noget honorar for bestridelsen af de her omhandlede tillidsposter Med henblik på varetagelse af specielle interesser og/eller med henblik på løsning af særlige opgaver er bestyrelsen og/eller generalforsamlingen dog berettiget til at nedsætte et eller flere udvalg med eller uden deltagelse af bestyrelsesmedlemmer samt til i den forbindelse at fastsætte et for deltagelsen i det nævnte udvalgs arbejde passende honorar.

9 7.16 På den ordinære generalforsamling fremsætter bestyrelsen forslag til kandidater til generalforsamlingens valg til Kreativitet og Kommunikations Kontroludvalg, jf. Regler om administration af den kollektive garantiordning for udvalgte danske medier og Medlemsaftale vedr. den kollektive sikkerhedsordning, Kreativitet & Kommunikations Sikkerhedsfond. 8. FORENINGENS DAGLIGE LEDELSE 8.1 Til varetagelse af Kreativitet & Kommunikations daglige forretninger og til ledelse af Kreativitet & Kommunikations kontor antager bestyrelsen en direktør. 8.2 Direktøren og det ansatte personale har tavshedspligt med hensyn til alle oplysninger vedrørende foreningens medlemmer. 9. ELEKTRONISK KOMMUNIKATION 9.1 Kreativitet & Kommunikation kan anvende elektronisk dokumentudveksling og elektronisk post i kommunikationen med medlemmerne, herunder bl.a. for at kunne servicere medlemmerne med løbende medlemsinformation, nyhedsbreve mv. Dette omfatter også indkaldelse til ordinær og ekstraordinær generalforsamling, herunder de fuldstændige forslag til vedtægtsændringer, dagsorden, årsrapport mv. samt øvrige generelle oplysninger fra Kreativitet & Kommunikation med medlemmerne. Kreativitet & Kommunikation kan altid benytte almindelig brevpost som alternativ. Det er medlemmernes ansvar at sikre, at Kreativitet & kommunikation er i besiddelse af korrekt elektronisk kontaktoplysning. 10. TEGNINGSREGEL 10.1 Kreativitet & Kommunikation tegnes af direktøren. Alternativt tegnes Kreativitet & Kommunikation af formandskabet, jf. punkt 7.9.

10 11. GENERALFORSAMLING, KOMPETENCE, STED OG INDKALDELSE 11.1 Foreningens højeste myndighed er generalforsamlingen. Generalforsamlingen indkaldes af bestyrelsen med mindst 14 dages skriftlig varsel. Indkaldelsen skal indeholde dagsordenen Generalforsamlinger er enten ordinære eller ekstraordinære Den ordinære generalforsamling holdes hvert år i løbet af marts måned. 12. GENERALFORSAMLINGEN, DAGSORDEN 12.1 Bestyrelsen fastsætter for den ordinære generalforsamling en dagsorden, der mindst skal indeholde følgende punkter: a) Årsberetning. b) Forelæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse og meddelelse af décharge til direktion og bestyrelse. c) Forslag til budget og kontingent til Kreativitet & Kommunikation, administrationsbidrag til Kreativitet & Kommunikations Sikkerhedsfond samt administrationsbidrag, kontantindskud og garantibeløb til Kreativitet & Kommunikations Garantifond. d) Valg til bestyrelse. e) Øvrige forslag fra bestyrelsen eller medlemmerne.

11 f) Valg til Kontroludvalg. g) Valg af revisor. h) Eventuelt. 13. GENERALFORSAMLINGEN, STEMME- OG REPRÆSENTATIONSRET MV Forslag til medlemsvedtagelser, der ønskes behandlet af den ordinære generalforsamling, skal af medlemmerne inden den 15. februar indsendes til Kreativitet & Kommunikations bestyrelse, der drager omsorg for, at sådanne optages på dagsordenen Ekstraordinær generalforsamling afholdes efter bestyrelsens beslutning eller efter begæring af mindst en femtedel af medlemmerne. Begæringen skal angive formålet med generalforsamlingen, og denne skal indkaldes senest 14 dage efter begæringens modtagelse med et varsel på ikke over 21 dage Det berettigede antal stemmer ved afstemninger på generalforsamlingen, jf. punkt 13.4 fastlægges ved indsendelse af regnskab 10 dage før generalforsamlingen eller på grundlag af de i punkt 5.2 nævnte seneste opgørelser over antal medarbejdere.

12 13.4 På generalforsamlingen har hvert medlem fra en til fem stemmer. Antallet af stemmer tillagt det enkelte medlem er som følger: Antal medarbejdere i Antal stemmer bureauet (inkl. evt. filialer), opgjort i henhold til punkt over Der kan stemmes ved en indehaver, respektive en anmeldt direktør eller en ledende medarbejder eller i henhold til skriftlig fuldmagt, som dog ikke må indeholde nogen begrænsning i den befuldmægtigedes mandat Et aktivt medlem, der er forhindret i at give møde, kan give ren fuldmagt til bestyrelsen eller til et andet aktivt medlem til at stemme for sig på generalforsamlingen. Et aktivt medlem kan kun besidde 1 fuldmagt. 14. GENERALFORSAMLINGEN, DIRIGENT, BESLUTNINGER 14.1 Generalforsamlingens dirigent vælges af bestyrelsen Generalforsamlingsbeslutninger træffes ved simpel stemmeflerhed af de afgivne stemmer, se dog punkt 14.3 nedenfor.

13 14.3 Til vedtagelse af et hvilket som helst forslag forelagt for en ekstraordinær generalforsamling samt til beslutning om ændring i vedtægterne eller til vedtagelse og/eller ophævelse af overenskomster samt til vedtagelse af almindelige regler, som medlemmerne vil have at følge i deres forretningsførelse, kræves dog, at mindst halvdelen af medlemmerne er repræsenteret på generalforsamlingen. Bliver et forslag, som ovenfor omhandlet, vedtaget på en generalforsamling med simpel stemmeflerhed, jvf. punkt 14.2, uden at der på den nævnte generalforsamling har været repræsenteret det fornødne antal medlemmer, indkaldes inden 14 dage til en kontinueret generalforsamling, hvor forslaget eller beslutningen herefter kan vedtages med simpel stemmeflerhed uden hensyn til antallet af de på denne generalforsamling repræsenterede medlemmer For forslag om opløsning af foreningen og herunder, om hvorledes der skal forholdes med dens formue, gælder samme regler som for vedtægtsændringer, dog kræver vedtagelse et flertal på 2/3 af de afgivne stemmer Afstemninger skal være skriftlige, såfremt mindst 3 stemmeberettigede medlemmer begærer dette. 15. DATERING Disse vedtægter er oprindeligt vedtaget på DRRBs stiftende generalforsamling den og er efterfølgende ændret, senest ved Kreativitet & Kommunikations generalforsamling den 18. marts 2013.

VEDTÆGTER FOR SKIVE SØSPORTS HAVN

VEDTÆGTER FOR SKIVE SØSPORTS HAVN VEDTÆGTER FOR SKIVE SØSPORTS HAVN 1 FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er "SKIVE SØSPORTS HAVN". Foreningens hjemsted er Skive Kommune. Foreningens adresse er Strandvejen 26, 7800 Skive. 2 FORENINGENS

Læs mere

Vedtægter for. Danske FjernvarmeForsyningers EDB-Selskab A.m.b.a.

Vedtægter for. Danske FjernvarmeForsyningers EDB-Selskab A.m.b.a. Vedtægter for Danske FjernvarmeForsyningers EDB-Selskab A.m.b.a. SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1 Selskabets navn er Danske FjernvarmeForsyningers EDB-Selskab A.m.b.a. Selskabet driver endvidere

Læs mere

Bech-Bruun Dragsted V E D T Æ G T E R. for. IT-foreningen Alexandra. Maj 2004

Bech-Bruun Dragsted V E D T Æ G T E R. for. IT-foreningen Alexandra. Maj 2004 Bech-Bruun Dragsted Advokatfirma Frue Kirkeplads 4 8100 Århus C Tlf. 89 31 00 00 Fax 89 31 01 01 J.nr. 021577-0010 jbs/spe/jn V E D T Æ G T E R for IT-foreningen Alexandra Maj 2004 standardbreve1 K A P

Læs mere

Vedtægter for Støtteforeningen Hornbæk Kunstmuseum

Vedtægter for Støtteforeningen Hornbæk Kunstmuseum Vedtægter for Støtteforeningen Hornbæk Kunstmuseum 1 Navn, formål og hjemsted: Foreningens navn er Støtteforeningen for Hornbæk Kunstmuseum og dens hjemsted er Hornbæk. Foreningens adresse er hos den til

Læs mere

Vedtægter. For. Kiropraktik & sundhed

Vedtægter. For. Kiropraktik & sundhed Vedtægter For Kiropraktik & sundhed Vedtægter For Kiropraktik & sundhed 1.0 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Kiropraktik & sundhed. 1.2 1.3 Foreningen kan anvende binavne og kaldenavne efter bestyrelsens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN AF DANSKE INSOLVENSADVOKATER

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN AF DANSKE INSOLVENSADVOKATER VEDTÆGTER FOR FORENINGEN AF DANSKE INSOLVENSADVOKATER 1. Navn og formål: Foreningens navn er FORENINGEN AF DANSKE INSOLVENSADVOKATER. Foreningen har til formål at virke for en høj faglig og etisk standard

Læs mere

Vedtægter for Brancheforeningen for Privathospitaler og Klinikker

Vedtægter for Brancheforeningen for Privathospitaler og Klinikker Vedtægter for Brancheforeningen for Privathospitaler og Klinikker 1 Foreningens navn Foreningens navn er Brancheforeningen for Privathospitaler og Klinikker. 2 Formål Foreningens formål er at sikre, at

Læs mere

Love. for DANSKE KLOAKMESTRE

Love. for DANSKE KLOAKMESTRE Love for DANSKE KLOAKMESTRE 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Danske Kloakmestre, med binavn Foreningen af Autoriserede Kloakmestre i Danmark. Foreningens hjemsted er København. 2 Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter for Skive Søsports Havn

Vedtægter for Skive Søsports Havn Vedtægter for Skive Søsports Havn Vedtægter for Skive Søsports Havn 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Skive Søsports Havn. Foreningens hjemsted er Skive kommune. Foreningens adresse er

Læs mere

V E D T Æ G T E R FOR F O R E N I N G E N O U T D O O R - C A M P I N G - F E - R I E - F R I T I D, F. M. B. A

V E D T Æ G T E R FOR F O R E N I N G E N O U T D O O R - C A M P I N G - F E - R I E - F R I T I D, F. M. B. A V E D T Æ G T E R FOR F O R E N I N G E N O U T D O O R - C A M P I N G - F E - R I E - F R I T I D, F. M. B. A 1. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1.1. Foreningens navn er "Foreningen Outdoor-Camping-Ferie-Fritid,

Læs mere

VEDTÆGTER for Den danske Fondsmæglerforening

VEDTÆGTER for Den danske Fondsmæglerforening 131 VEDTÆGTER for Den danske Fondsmæglerforening I Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er "Den danske Fondsmæglerforening" Foreningen benytter også navnet: "Fondsmæglerforeningen". På engelsk benytter

Læs mere

NLP Foreningen i Danmark vedtægter

NLP Foreningen i Danmark vedtægter NLP Foreningen i Danmark vedtægter Vedtægter for NLP Foreningen i Danmark, brancheforening. 1. Foreningens navn Foreningens navn er NLP Foreningen i Danmark, brancheforening. Dens hjemsted er den til enhver

Læs mere

VEDTÆGTER FOR MAKE-A-WISH ØNSKEFONDEN DANMARK

VEDTÆGTER FOR MAKE-A-WISH ØNSKEFONDEN DANMARK VEDTÆGTER FOR MAKE-A-WISH ØNSKEFONDEN DANMARK 1. NAVN Foreningens navn er Make-A-Wish Ønskefonden Danmark. 2. HJEMSTED Foreningens hjemsted er i Danmark. 3. FORMÅL 3.1 Foreningen har til formål at opfylde

Læs mere

J.nr.: Vedtægter. Odense Glasværks Støtteforening

J.nr.: Vedtægter. Odense Glasværks Støtteforening J.nr.: 05-63398 Vedtægter Odense Glasværks Støtteforening 1. Navn og hjemsted 1.1. Foreningens navn er Odense Glasværks Støtteforening. 1.2. Foreningens hjemsted er Odense Kommune. 2. Formål 2.1. Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER UDKAST FOR. Foreningen SENDESAMVIRKET [INDSÆT NAVN] K Ø B E N H A V N. A A R H U S. L O N D O N ADVOKATFIRMA SUNDKROGSGADE 5

VEDTÆGTER UDKAST FOR. Foreningen SENDESAMVIRKET [INDSÆT NAVN] K Ø B E N H A V N. A A R H U S. L O N D O N ADVOKATFIRMA SUNDKROGSGADE 5 K Ø B E N H A V N. A A R H U S. L O N D O N ADVOKATFIRMA SUNDKROGSGADE 5 DK-2100 KØBENHAVN Ø TEL. +45 70 12 12 11 FAX. +45 70 12 13 11 UDKAST VEDTÆGTER FOR Foreningen SENDESAMVIRKET [INDSÆT NAVN] C V R

Læs mere

Love for Rørforeningen. Foreningen af danske vvs-grossister. Side 1 af 6. Foreningen blev stiftet af 20 købmænd 10. februar 1916 under navnet:

Love for Rørforeningen. Foreningen af danske vvs-grossister. Side 1 af 6. Foreningen blev stiftet af 20 købmænd 10. februar 1916 under navnet: Love for Rørforeningen Foreningen af danske vvs-grossister Foreningen blev stiftet af 20 købmænd 10. februar 1916 under navnet: Foreningen af Grosserere i Rør- og Sanitets-Branchen i Danmark. I 1956 blev

Læs mere

VEDTÆGTER FOR PLASTINDUSTRIEN

VEDTÆGTER FOR PLASTINDUSTRIEN VEDTÆGTER FOR PLASTINDUSTRIEN 11. MAJ 2005 VEDTÆGTER FOR PLASTINDUSTRIEN I DANMARK 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Plastindustrien i Danmark. Som forkortelse anvendes navnet Plastindustrien. Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN FOR BEVARINGSVÆRDIGE BYGNINGER

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN FOR BEVARINGSVÆRDIGE BYGNINGER VEDTÆGTER FOR FORENINGEN FOR BEVARINGSVÆRDIGE BYGNINGER Foreningen 1. Foreningen for Bevaringsværdige Bygninger er en sammenslutning af private ejere af bevaringsværdige bygninger i Danmark. Ved bevaringsværdige

Læs mere

Vedtægt for Sundhed Danmark

Vedtægt for Sundhed Danmark Vedtægt for Sundhed Danmark 1 Foreningens navn 1.1 Foreningens navn er Sundhed Danmark 1.2 Foreningen kan derudover bruge Foreningen af danske sundhedsvirksomheder i sin kommunikation 2 Formål 2.1 Foreningen

Læs mere

Love for DANSKE KLOAKMESTRE

Love for DANSKE KLOAKMESTRE Love for DANSKE KLOAKMESTRE 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Danske Kloakmestre, med binavn Foreningen af Autoriserede Kloakmestre i Danmark. Foreningens hjemsted er København. 2 Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter. Foreningen Den mobile Retshjælp. 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er Den mobile Retshjælp.

Vedtægter. Foreningen Den mobile Retshjælp. 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er Den mobile Retshjælp. Vedtægter Foreningen Den mobile Retshjælp 1. Foreningens navn, hjemsted og formål Foreningens navn er Den mobile Retshjælp. Foreningens hjemsted er Aarhus Kommune. Foreningens formål er, at drive en retshjælpsordning

Læs mere

Stenhuggersektionen Vedtægter (ændret august 2011)

Stenhuggersektionen Vedtægter (ændret august 2011) Stenhuggersektionen Vedtægter (ændret august 2011) 1 Navn og hjemsted Laugets navn er Stenhuggerlauget og med binavnene Stenhuggerlauget i Danmark, Stenhuggersektionen og Stenhuggersektionen under Dansk

Læs mere

Vedtægter for Danske Populær Autorer

Vedtægter for Danske Populær Autorer Vedtægter for Danske Populær Autorer 1. FORENINGENS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1.1. Foreningens navn er Danske Populær Autorer (DPA). 1.2. DPA er en interesseorganisation for ophavsmænd m/k til værker inden

Læs mere

Stk. 1. Som medlemmer optages enhver, som har lyst og vilje til at arbejde for foreningens formål.

Stk. 1. Som medlemmer optages enhver, som har lyst og vilje til at arbejde for foreningens formål. Vedtægter Vedtægter for Dansk Medicinsk Cannabis Forening 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Dansk Medicinsk Cannabis Forening. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. 2. Formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANSK BETON. 1 Navn. 2 Formål. Dansk Beton har til formål at varetage medlemmernes fælles erhvervsinteresser.

VEDTÆGTER FOR DANSK BETON. 1 Navn. 2 Formål. Dansk Beton har til formål at varetage medlemmernes fælles erhvervsinteresser. VEDTÆGTER FOR DANSK BETON 1 Navn Branchefælleskabets navn er DANSK BETON. 2 Formål Dansk Beton har til formål at varetage medlemmernes fælles erhvervsinteresser. Branchefælleskabet er en fælles organisation

Læs mere

5.1 I Bornholms Regionskommune vælges ved direkte valg 24 delegerede.

5.1 I Bornholms Regionskommune vælges ved direkte valg 24 delegerede. 1.0 NAVN 1.1 Selskabets navn er Bornholms Brand A.m.b.a. 2.0 HJEMSTED 2.1 Selskabets hjemsted er Bornholms Regionskommune. 3.0 FORMÅL 3.1 Selskabets primære formål er at eje aktier i Bornholms Brandforsikring

Læs mere

Vedtægter for. Side 1 af 8

Vedtægter for. Side 1 af 8 Vedtægter for Side 1 af 8 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Vagt- og SikkerhedsIndustrien. Foreningens hjemsted er København. 2. Formål Foreningen har til formål at samle virksomheder inden for vagt-

Læs mere

VEDTÆGTER for Foreningen AP Pension f.m.b.a.

VEDTÆGTER for Foreningen AP Pension f.m.b.a. VEDTÆGTER for Foreningen AP Pension f.m.b.a. NAVN, FORMÅL OG MEDLEMSFORHOLD 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Foreningen AP Pension f.m.b.a. Stk. 2 Foreningens hjemsted er Københavns Kommune.

Læs mere

VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål

VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Socialt Udviklingscenter, SUS. Foreningen har hjemsted i Københavns Kommune. 2 Formål Socialt Udviklingscenter SUS er

Læs mere

Vedtægter. for Gulvsektionen under Dansk Byggeri

Vedtægter. for Gulvsektionen under Dansk Byggeri Maj 2015 Vedtægter for Gulvsektionen under Dansk Byggeri 1 / 8 Indhold 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemsforhold 4 Ophør 5 Medlemmets forpligtelser 6 Eksklusion 7 Generalforsamling 8 Bestyrelsen 9 Regnskab

Læs mere

Design: 1508 A/S. Vedtægter. Dansk Erhverv. Børsen 1217 København K telefon 3374 6000 info@danskerhverv.com www.danskerhverv.com

Design: 1508 A/S. Vedtægter. Dansk Erhverv. Børsen 1217 København K telefon 3374 6000 info@danskerhverv.com www.danskerhverv.com Design: 1508 A/S Vedtægter Dansk Erhverv Børsen 1217 København K telefon 3374 6000 info@danskerhverv.com www.danskerhverv.com INDHOLD 2 INDHOLD KAPITEL 1 KAPITEL 2 KAPITEL 3 KAPITEL 4 KAPITEL 5 KAPITEL

Læs mere

Vedtægter Danske Bestyrelsesadvokater

Vedtægter Danske Bestyrelsesadvokater Bestyrelsesadvokater Vedtægter Danske Bestyrelsesadvokater En professional, kompetent og velfungerende bestyrelse er vigtig for ethvert selskab uanset størrelse og branche. Danske Bestyrelsesadvokater

Læs mere

Vedtægter for Frivilligcenter Kerteminde

Vedtægter for Frivilligcenter Kerteminde Vedtægter for Frivilligcenter Kerteminde 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er: Frivilligcenter Kerteminde Foreningens hjemsted er: Kerteminde Kommune 2 Formål Foreningen har som formål: - At støtte og

Læs mere

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk.

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk. Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Patientforeningen Modermærkekræft. Stk. 2. Foreningens hjemsted er formandens adresse. 2 Formål. Stk. 1. At

Læs mere

Vedtægter. for Garantiforeningen for Ejendomsmæglernes Landsorganisation (GELO)

Vedtægter. for Garantiforeningen for Ejendomsmæglernes Landsorganisation (GELO) Vedtægter for Garantiforeningen for Ejendomsmæglernes Landsorganisation (GELO) 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Garantiforeningen for Ejendomsmæglernes Landsorganisation (GELO). Foreningens hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER FORMÅL HJEMSTED MEDLEMMER

VEDTÆGTER FORMÅL HJEMSTED MEDLEMMER Af 23. maj 2016 VEDTÆGTER 1 FORMÅL Textil & Tøj, Brancheforeningen for im og eksportører har til formål at fremme sammenholdet indenfor branchen og i enhver henseende at varetage medlemmernes erhvervsmæssige

Læs mere

Forslag til ændringer i DJBFA s vedtægter på generalforsamlingen DJBFA s vedtægter

Forslag til ændringer i DJBFA s vedtægter på generalforsamlingen DJBFA s vedtægter Forslag til ændringer i DJBFA s vedtægter på generalforsamlingen 2018 DJBFA s vedtægter 1 Navn og hjemsted DJBFA er en forening af komponister, sangskrivere og tekstforfattere, der har opnået medlemskab

Læs mere

Vedtægter for Investering Danmark (Danish Investment Association)

Vedtægter for Investering Danmark (Danish Investment Association) Vedtægter for Investering Danmark (Danish Investment Association) (Vedtaget på generalforsamlingen den 8. maj 2019) Hjemsted og formål 1. Investering Danmarks hjemsted er Københavns Kommune. Stk. 2. Investering

Læs mere

Forslag til nye Vedtægter

Forslag til nye Vedtægter Snekkersten Borgerforening Forslag til nye Vedtægter Vedtægter for Snekkersten Borgerforening (SBF) 1. Foreningens navn og hjemsted. Foreningens navn er Snekkersten Borgerforening og den er stiftet den

Læs mere

Indeks. 1 Navn, hjemsted og formål. 2 Optagelses kriterier. 3 Medlems forpligtigelser. 4 Eksklusion. 5 Bestyrelsen. 6 Sekretariatet.

Indeks. 1 Navn, hjemsted og formål. 2 Optagelses kriterier. 3 Medlems forpligtigelser. 4 Eksklusion. 5 Bestyrelsen. 6 Sekretariatet. Vedtægter for Indeks 1 Navn, hjemsted og formål 2 Optagelses kriterier 3 Medlems forpligtigelser 4 Eksklusion 5 Bestyrelsen 6 Sekretariatet 7 Møder 8 Foreningens forpligtigelser 9 Generalforsamlingens

Læs mere

Friluftsrådets vedtægter

Friluftsrådets vedtægter Friluftsrådets vedtægter 1 NAVN Friluftsrådet (Friluftsorganisationernes paraply) er en landsforening med hjemsted i København. Internationalt anvendes navnet Danish Outdoor Council. 2 FORMÅL Friluftsrådet

Læs mere

1. Navn og hjemsted Foreningens navn er: Dansk Vask-, Kosmetik- og Husholdningsindustri. Foreningens navn forkortes VKH.

1. Navn og hjemsted Foreningens navn er: Dansk Vask-, Kosmetik- og Husholdningsindustri. Foreningens navn forkortes VKH. 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er: Dansk Vask-, Kosmetik- og Husholdningsindustri. Foreningens navn forkortes VKH. Foreningens hjemsted er København. 2. Formål Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! Love for Stålforeningen Foreningen af danske Stålgrossister

!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! Love for Stålforeningen Foreningen af danske Stålgrossister Love for Stålforeningen Foreningen af danske Stålgrossister Fastsat på den stiftende generalforsamling den 3. september 1975 med ændringer, vedtaget på generalforsamlinger af 5. maj 1976, 8. maj 1980,

Læs mere

DINNødhjælp. Vedtægter

DINNødhjælp. Vedtægter DINNødhjælp Vedtægter 1 Stiftelse, hjemsted Den humanitære forening DINNødhjælp er stiftet den 12. december 2012 og har hjemsted i Århus kommune. Foreningens værdier/mission er: 2 Værdier, mission, formål

Læs mere

Vedtægter for LOBPA Landsorganisationen Borgerstyret Personlig Assistance

Vedtægter for LOBPA Landsorganisationen Borgerstyret Personlig Assistance Vedtægter for LOBPA Landsorganisationen Borgerstyret Personlig Assistance NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Stk. 1. Landsorganisationen Borgerstyret Personlig Assistance, i det følgende benævnt LOBPA, er stiftet

Læs mere

Vedtægter. for. Øksenmølle-Fuglslev Grundejerforening

Vedtægter. for. Øksenmølle-Fuglslev Grundejerforening Vedtægter for Øksenmølle-Fuglslev Grundejerforening 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Øksenmølle-Fuglslev Grundejerforening. Grundejerforeningen har hjemsted i Syddjurs Kommune. 2. Formål Grundejerforeningens

Læs mere

Vedtægter. for. Kranbranchen

Vedtægter. for. Kranbranchen Vedtægter for Kranbranchen Som vedtaget den 10. februar 1989 og med de på generalforsamlingen den 23. marts 2007 og 9. april 2010 vedtagne ændringer. Seneste vedtagne ændringer på generalforsamling den

Læs mere

Foreningen har til formål at virke for alle forhold af relevans for danske svømmebade, herunder at:

Foreningen har til formål at virke for alle forhold af relevans for danske svømmebade, herunder at: Dansk Svømmebadsteknisk Forening Vedtægter 1. Navn Foreningens navn er Dansk Svømmebadsteknisk Forening. Over for udlandet benævnes foreningen Danish Association for the Technology of Swimming Pools og

Læs mere

Vedtægter for Danske Populær Autorer

Vedtægter for Danske Populær Autorer Vedtægter for Danske Populær Autorer 1. FORENINGENS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1.1. Foreningens navn er Danske Populær Autorer (DPA). 1.2. DPA er en interesseorganisation for skabere af værker inden for

Læs mere

Vedtægter for DAF Roskildeafdelingen hjemmehørende i postnummer 4000 Roskilde

Vedtægter for DAF Roskildeafdelingen hjemmehørende i postnummer 4000 Roskilde Vedtægter for DAF Roskildeafdelingen hjemmehørende i postnummer 4000 Roskilde 1. Navn og hjemsted Lokalforeningens navn er DAF Roskildeafdelingen. Dens hjemsted er formandens adresse. 2. Formål Lokalforeningens

Læs mere

Vedtægt for foreningen Rødskebølle Jagtforening. 1 Navn og hjemsted. 2 Foreningens formål. 3 Foreningens medlemskab af Danmarks Jægerforbund

Vedtægt for foreningen Rødskebølle Jagtforening. 1 Navn og hjemsted. 2 Foreningens formål. 3 Foreningens medlemskab af Danmarks Jægerforbund Vedtægt for foreningen Rødskebølle Jagtforening Foreningens navn er Rødskebølle Jagtforening Foreningens hjemsted er Svendborg Kommune. 1 Navn og hjemsted 2 Foreningens formål Foreningens formål er at

Læs mere

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen.

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen. FORENINGSVEDTÆGTER 1. Foreningens navn Foreningens navn er Sædding-Guldager Idrætsforening Fodbold. Dens hjemsted er Esbjerg Kommune. Foreningen er medlem af JBU og derigennem DBU samt DIF. Desuden er

Læs mere

Vedtægter for B NAVN OG FORMÅL 2 MEDLEMMER

Vedtægter for B NAVN OG FORMÅL 2 MEDLEMMER Vedtægter for B1950 1 NAVN OG FORMÅL Foreningens navn er Boldklubben af 1950 og hjemsted er Ryparkens Idrætsanlæg, Lyngbyvej 110, 2100 København Ø. Klubben er stiftet d. 19. januar 1950 på Nørrebro. Boldklubben

Læs mere

Vedtægter for foreningen Maskinleverandørerne - Park, Vej & Anlæg

Vedtægter for foreningen Maskinleverandørerne - Park, Vej & Anlæg Navn Vedtægter for foreningen Maskinleverandørerne - Park, Vej & Anlæg 1 Foreningens navn er "Maskinleverandørerne Park, Vej & Anlæg. Foreningen er stiftet den 8. september 2004 med ikrafttræden den 1.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DANMARKSGADE. Foreningens navn er Grundejerforeningen Danmarksgade. Dens Hjemsted er Ringkøbing

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DANMARKSGADE. Foreningens navn er Grundejerforeningen Danmarksgade. Dens Hjemsted er Ringkøbing VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DANMARKSGADE Foreningens navn er Grundejerforeningen Danmarksgade. Dens Hjemsted er Ringkøbing Foreningens formål er at varetage medlemmernes fælles interesser, bl. a.

Læs mere

CRUISE COPENHAGEN NETWORK VEDTÆGTER

CRUISE COPENHAGEN NETWORK VEDTÆGTER CRUISE COPENHAGEN NETWORK VEDTÆGTER Vedtaget på Foreningens Ekstraordinære Generalforsamling den 10. november 2017. 1 Navn og formål 1.01 Foreningens navn er Cruise Copenhagen Network. 1.02 Foreningens

Læs mere

Stk. 2. Foreningen har adresse hos den af foreningens bestyrelse til enhver tid valgte administrator uden henvisning til eventuel tilknyttet firma.

Stk. 2. Foreningen har adresse hos den af foreningens bestyrelse til enhver tid valgte administrator uden henvisning til eventuel tilknyttet firma. 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er "Foreningen Vestas Shareholders". Stk. 2. Foreningen har adresse hos den af foreningens bestyrelse til enhver tid valgte administrator uden henvisning til

Læs mere

Vedtægter for Investeringsfondsbranchen (Danish Investment Association)

Vedtægter for Investeringsfondsbranchen (Danish Investment Association) Vedtægter for Investeringsfondsbranchen (Danish Investment Association) (Vedtaget på generalforsamlingen den 3. maj 2017) Hjemsted og formål 1. Investeringsfondsbranchens hjemsted er Københavns Kommune.

Læs mere

Vedtægter for AC-klubben i Varde Kommune

Vedtægter for AC-klubben i Varde Kommune Vedtægter for AC-klubben i Varde Kommune som vedtaget på den stiftende generalforsamling den 12. december 2006, og med ændringer vedtaget på generalforsamling den 25. marts 2009. Navn og hjemsted 1. Klubbens

Læs mere

UDKAST TIL NYE Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn, hjemsted og samarbejdspartnere

UDKAST TIL NYE Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn, hjemsted og samarbejdspartnere Vedtægter for Netværk Modermærkekræft (NeMo) 1 Navn, hjemsted og samarbejdspartnere Stk. 1. Foreningens navn er Netværk Modermærkekræft. Stk. 2. Foreningens hjemsted er den til enhver tid værende formands

Læs mere

Danske Sportsfaciliteters Brancheforening

Danske Sportsfaciliteters Brancheforening Danske Sportsfaciliteters Brancheforening Vedtægter 1. Navn Foreningens navn er Danske Sportsfaciliteters Brancheforening, i daglig tale Sportsfaciliteter.dk. Over for udlandet benævnes foreningen Danish

Læs mere

Doc.nr.: Vedtægter

Doc.nr.: Vedtægter B Ø R S M Æ G L E R F O R E N I N G E N Doc.nr.: 263289 Vedtægter Side 2 I Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er "Den danske Børsmæglerforening" Foreningen benytter også navnet: "Børsmæglerforeningen"

Læs mere

VEDTÆGTER for FREDERIKSHAVN KAJAKKLUB (Revideret ) 1 Navn, hjemsted og formål

VEDTÆGTER for FREDERIKSHAVN KAJAKKLUB (Revideret ) 1 Navn, hjemsted og formål VEDTÆGTER for FREDERIKSHAVN KAJAKKLUB (Revideret 25.02.2019) 1 Navn, hjemsted og formål Klubbens navn er Frederikshavn Kajakklub og dens hjemsted er Frederikshavn Kommune. Klubben er stiftet den 5. marts

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN. Det historiske oplevelsescenter ANDELSLANDSBYEN NYVANG

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN. Det historiske oplevelsescenter ANDELSLANDSBYEN NYVANG VEDTÆGTER FOR FORENINGEN Det historiske oplevelsescenter ANDELSLANDSBYEN NYVANG I forbindelse med oprettelsen af Andelslandsbyen Nyvang den 28. maj 1992 er Foreningen, Det historiske oplevelsescenter,

Læs mere

Dansk Solvarme Forening (DSF)

Dansk Solvarme Forening (DSF) 14. januar 2014 VEDTÆGTER FOR Dansk Solvarme Forening (DSF) NAVN OG HJEMSTED Stk. 2: 1. Foreningens navn er: Dansk Solvarme Forening - (DSF) Foreningen har hjemsted på Foreningens sekretariats adresse

Læs mere

Vedtægter for Roskilde Golf Klub

Vedtægter for Roskilde Golf Klub Vedtægter for Roskilde Golf Klub 1 NAVN Klubbens navn er Roskilde Golf Klub. Klubben har hjemsted i Roskilde Kommune 2 FORMÅL 1. Klubben er medlem af Dansk Golf Union. 2. Klubbens formål er som sportsklub:

Læs mere

Forslag fra bestyrelsen om ændring af Vedtægtens 3, 10 stk. 1, 10 stk. 2, 10 stk. 4 samt 20 stk. 2

Forslag fra bestyrelsen om ændring af Vedtægtens 3, 10 stk. 1, 10 stk. 2, 10 stk. 4 samt 20 stk. 2 Generalforsamling i Foreningen AP Pension f.m.b.a. Dagsordenens punkt 5.b Bilag 4 Forslag fra bestyrelsen om ændring af Vedtægtens 3, 10 stk. 1, 10 stk. 2, 10 stk. 4 samt 20 stk. 2 Generalforsamlingen

Læs mere

Vedtægter for Ribe Amts Vognmandsforening af 2012

Vedtægter for Ribe Amts Vognmandsforening af 2012 Vedtægter for Ribe Amts Vognmandsforening af 2012 1. Foreningens navn, hjemsted, virke og formål 1.1 Foreningens navn er Ribe Amts Vognmandsforening af 2012. 1.2 Foreningen har kontoradresse på formandens

Læs mere

Vedtægter for Frivilligcenter Nyborg

Vedtægter for Frivilligcenter Nyborg Vedtægter for Frivilligcenter Nyborg Nuværende vedtægter 1 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Frivilligcenter Nyborg. Foreningens hjemsted er Nyborg Kommune. 2 2 Formål Foreningen har som formål: At

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER HALSNÆS. 1 Navn og hjemsted

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER HALSNÆS. 1 Navn og hjemsted VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER HALSNÆS 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Frivilligcenter Halsnæs. Stk. 2 Foreningens hjemsted følger sekretariatets adresse. 2 Formål Stk. 1. Foreningen har som

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GILLELEJE VANDVÆRK A.M.B.A.

VEDTÆGTER FOR GILLELEJE VANDVÆRK A.M.B.A. VEDTÆGTER FOR GILLELEJE VANDVÆRK A.M.B.A. Navn og hjemsted 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Gilleleje Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Gribskov Kommune. Formål

Læs mere

Vedtægter for Danish Board of District Heating

Vedtægter for Danish Board of District Heating Vedtægter for Danish Board of District Heating Som vedtaget på den ordinære generalforsamling i København, den 31. marts 2016. 2 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er "Danish Board of District Heating".

Læs mere

Vedtægter for Brancheforeningen for Legepladsinspektører (BFLI).

Vedtægter for Brancheforeningen for Legepladsinspektører (BFLI). Vedtægter for Brancheforeningen for Legepladsinspektører (BFLI). 1. Foreningens navn og hjemsted: 1.1: Foreningens navn er Brancheforeningen for Legepladsinspektører (BFLI). Hjemsted er Brancheforeningens

Læs mere

Vedtægter for Hellerup Fægte-Klub

Vedtægter for Hellerup Fægte-Klub 1 Vedtægter for Hellerup Fægte-Klub 1 Navn og hjemsted: Hellerup Fægte-Klub er stiftet den 18. november 1944 og har hjemsted i Gentofte Kommune. Foreningen er tilsluttet Dansk Fægte-Forbund under Danmarks

Læs mere

Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling, den 11. april 2007

Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling, den 11. april 2007 Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling, den 11. april 2007 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er SKANDERBORG SVØMMEKLUB (SKS) og hjemstedet er Skanderborg Kommune. 2 Formål Klubbens formål er at fremme

Læs mere

Hjerteforeningens hovedvedtægter

Hjerteforeningens hovedvedtægter Hjerteforeningens hovedvedtægter Navn og hjemsted 1. Foreningens navn er Hjerteforeningen, Foreningen til hjertesygdommenes bekæmpelse. Foreningens hjemsted er København. Formål 2. Hjerteforeningens formål

Læs mere

Vedtægter for NBC Frederikshavn

Vedtægter for NBC Frederikshavn Vedtægter for NBC Frederikshavn Stiftet 1956. 1. Foreningens navn og hjemsted. Foreningens navn, Nordjysk Bicycle Club har hjemsted i Frederikshavn Kommune. Foreningen er medlem af Danmarks cykel union

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R G A T E NAVN OG HJEMSTED: 1.1 Foreningens navn er Gate Foreningen har hjemsted i Albertslund. 2.

V E D T Æ G T E R F O R G A T E NAVN OG HJEMSTED: 1.1 Foreningens navn er Gate Foreningen har hjemsted i Albertslund. 2. V E D T Æ G T E R F O R G A T E 2 1 1. NAVN OG HJEMSTED: 1.1 Foreningens navn er Gate 21. 1.2 Foreningen har hjemsted i Albertslund. 2. FORMÅL: 2.1 Foreningens formål er at iværksætte erhvervsudviklingsaktiviteter

Læs mere

V E D T Æ G T E R. For. Dansk Kollektiv Trafik. Vedtaget på foreningens stiftende generalforsamling den 21. juni 2016

V E D T Æ G T E R. For. Dansk Kollektiv Trafik. Vedtaget på foreningens stiftende generalforsamling den 21. juni 2016 V E D T Æ G T E R For Dansk Kollektiv Trafik Vedtaget på foreningens stiftende generalforsamling den 21. juni 2016 - 2 - Navn, hjemsted og formål. 1 Foreningens navn er Dansk Kollektiv Trafik (DKT). Binavn

Læs mere

Foreningen kan efter bestyrelsens beslutning anvende binavne som f.eks. VisitWestDenmark, Hvide Sande etc. i markedsføringsøjemed.

Foreningen kan efter bestyrelsens beslutning anvende binavne som f.eks. VisitWestDenmark, Hvide Sande etc. i markedsføringsøjemed. Vedtægter for Destination Vesterhavet BAGGRUND Destination Vesterhavet er opstået ved en fusion mellem Ringkøbing Fjord Turisme og turismeaktiviteterne i den selvejende institution ProVarde, med Ringkøbing

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R B A G E N K O P E R H V E R V S F O R E N I N G

V E D T Æ G T E R F O R B A G E N K O P E R H V E R V S F O R E N I N G Advokat Susanne Bundgaard Møller Torvet 2 5900 Rudkøbing tlf 62 51 10 32 J.nr. 3-11-16893 (UDKAST af den 16/5 2006) Formateret: Lige margener V E D T Æ G T E R F O R B A G E N K O P Formateret: Engelsk

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANSK SOLCELLE FORENING

VEDTÆGTER FOR DANSK SOLCELLE FORENING VEDTÆGTER FOR DANSK SOLCELLE FORENING 2011-06-17 Side 1 af 9 NAVN OG HJEMSTED 1 Stk. 1: Foreningens navn er: Dansk Solcelle Forening - (DSF). På engelsk: Danish PV association. Stk. 2: Foreningen har hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Aaben-en-Thor. 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Aaben-en-Thor. Foreningens hjemsted er Silkeborg Kommune.

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Aaben-en-Thor. 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Aaben-en-Thor. Foreningens hjemsted er Silkeborg Kommune. VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Aaben-en-Thor 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Aaben-en-Thor. Foreningens hjemsted er Silkeborg Kommune. 2. Foreningens formål er at varetage grundejernes nuværende

Læs mere

Vedtægter. for SKANDERBORG SVØMMEKLUB

Vedtægter. for SKANDERBORG SVØMMEKLUB Vedtægter for SKANDERBORG SVØMMEKLUB Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling Den 24. marts 2003 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er SKANDERBORG SVØMMEKLUB (SKS) og hjemstedet er Skanderborg Kommune.

Læs mere

VEDTÆGTER (senest ændret juni 2016)

VEDTÆGTER (senest ændret juni 2016) VEDTÆGTER (senest ændret juni 2016) 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er "DI's Risk Management Forening". Som engelsk betegnelse anvendes "The Risk Management Society of the Confederation of Danish Industry".

Læs mere

4 - Udmeldelse Udmeldelse sker ved henvendelse til foreningen via eller brev. Udmeldelse sker til udgangen af en kontingentperiode.

4 - Udmeldelse Udmeldelse sker ved henvendelse til foreningen via  eller brev. Udmeldelse sker til udgangen af en kontingentperiode. DINNødhjælp Vedtægter 1 Navn, Stiftelse, hjemsted Den humanitære forening DINNødhjælp er stiftet den 12. december 2012 og har hjemsted i Århus kommune. 2 - Værdier/mission og formål/vision Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR TINGSTED SKYTTEFORENING

VEDTÆGTER FOR TINGSTED SKYTTEFORENING VEDTÆGTER FOR TINGSTED SKYTTEFORENING 1 Foreningens navn er Tingsted Skytteforening. Stiftet d.9/4-1893. Hjemsted er Guldborgsund Kommune, region Sjælland. 2 Foreningens Formål er ved skydning som idræt

Læs mere

VEDTÆGTER FOR Frie INDHOLD

VEDTÆGTER FOR Frie INDHOLD VEDTÆGTER FOR Frie VEDTÆGTER FOR Frie INDHOLD Navn og hjemsted, 1... 3 Formål, 2... 3 Medlemmer, 3... 3 Medlemmernes pligter og rettigheder, 4-5... 4 Kontingent, 6... 4 Udmeldelse, 7... 4 Sektioner og/eller

Læs mere

VEDTÆGTER. Foreningen Afsavn

VEDTÆGTER. Foreningen Afsavn VEDTÆGTER Foreningen Afsavn 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er: Stk. 2. Foreningens hjemsted er: Foreningen Afsavn 8300 Odder 2. foreningens formål: Stk.1 a) At tilbyde støtte, vejledning

Læs mere

VEDTÆGTER for Fondenes Videnscenter

VEDTÆGTER for Fondenes Videnscenter Advokat Christian Gregersen Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf. +45 3334 4000 J.nr. 176449 18. december 2017 VEDTÆGTER for Fondenes Videnscenter Horten Advokatpartnerselskab CVR 33775229 1. NAVN 1.1

Læs mere

Vedtægter. Dansk Energi

Vedtægter. Dansk Energi Vedtægter for Dansk Energi Vedtægter for Dansk Energi, vedtaget på generalforsamlingen den 23. maj 2006. 05/401 Indholdsfortegnelse Vedtægter: 1. NAVN OG HJEMSTED... 3 2. FORMÅL OG VIRKEMIDLER... 3 3.

Læs mere

1 Foreningens navn, hjemsted og formål Stk. 1 Foreningens navn er Nyboe Antenneforening. Foreningens hjemsted er Vejle Kommune.

1 Foreningens navn, hjemsted og formål Stk. 1 Foreningens navn er Nyboe Antenneforening. Foreningens hjemsted er Vejle Kommune. Vedtægter 1 Foreningens navn, hjemsted og formål Foreningens navn er Nyboe Antenneforening. Foreningens hjemsted er Vejle Kommune. Formålet er at drive antenneforening for modtagning af tv- og radioprogrammer,

Læs mere

Vedtægter for foreningen Danske Hospitalsklovne

Vedtægter for foreningen Danske Hospitalsklovne Vedtægter for foreningen Danske Hospitalsklovne 1. Foreningens navn Foreningens navn er Danske Hospitalsklovne. Foreningen anvender navnet Danish Hospital Clowns i internationale sammenhænge. 2. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Aars Vand

Vedtægter for Aars Vand Vedtægter for Aars Vand NAVN OG HJEMSTED: Selskabets navn er Aars Vand. 1 Selskabets hjemsted er Vesthimmerlands Kommune 2 FORMÅL: Selskabets formål er i overensstemmelse med den til enhver tid gældende

Læs mere

VEDTÆGTER. for EBELTOFT HANDELSSTANDSFORENING. Vedtaget på generalforsamling i Ebeltoft den Dirigent Mads F. Petersen

VEDTÆGTER. for EBELTOFT HANDELSSTANDSFORENING. Vedtaget på generalforsamling i Ebeltoft den Dirigent Mads F. Petersen VEDTÆGTER for EBELTOFT HANDELSSTANDSFORENING Vedtaget på generalforsamling i Ebeltoft den 28.02.2018. Dirigent Mads F. Petersen Indledning: Foreningen blev under navn af Ebeltoft Handelsforening stiftet

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Vinderød Skov VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Halsnæs Kommune. formål. medlemmer

VEDTÆGTER. for. Vinderød Skov VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Halsnæs Kommune. formål. medlemmer VEDTÆGTER for Vinderød Skov VANDVÆRK a.m.b.a. 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Vinderød Skov Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Halsnæs Kommune. formål 2 Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG BILAG 1 VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG I venstre kolonne ses Frivilligcenter Nyborgs gældende vedtægter. I højre kolonne ses Frivilligcenter Nyborgs bestyrelses oplæg til vedtægtsændringer i henhold

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Viborg Håndbold Klub. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36.

V E D T Æ G T E R. for. Viborg Håndbold Klub. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36. V E D T Æ G T E R for Viborg Håndbold Klub 1. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36. Dets hjemsted er Viborg kommune. 2. Foreningens formål er at fremme interessen og bedre

Læs mere

Vedtægter for Investeringsfondsbranchen (Danish Investment Fund Association)

Vedtægter for Investeringsfondsbranchen (Danish Investment Fund Association) Vedtægter for Investeringsfondsbranchen (Danish Investment Fund Association) (Vedtaget på generalforsamlingen 29. april 2014) Hjemsted og formål 1. Investeringsfondsbranchens hjemsted er Københavns Kommune.

Læs mere

VEDTÆGTER. FOR DPA Danish Promotion Association CVR-nr

VEDTÆGTER. FOR DPA Danish Promotion Association CVR-nr VEDTÆGTER FOR DPA Danish Promotion Association CVR-nr. 27490379 1 Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er: DPA Danish Promotion Association. Foreningens hjemsted er: Næstved. Formål 2 Foreningens formål

Læs mere