Det er ikke svært at bruge en million på markedsføring...

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Det er ikke svært at bruge en million på markedsføring..."

Transkript

1 Det er ikke svært at bruge en million på markedsføring......men hvordan får du mest ud af små beløb.

2 Marketing på jysk

3 ELW Marketing management - analyse, planlægning og gennemførelse ELW er professionel rådgivning og opgaveløsning inden for marketing, layout & web. Igennem 13 år er der opbygget en solid base, der tilgodeser alle former for marketingsparring lige fra de første spirer af en ny virksomhed til konceptuel planlægning, strategiudvikling og markedsanalyse for etablerede virksomheder. Strategi og kreativitet Kun gennem et stærkt samarbejde opnår man de allerbedste resultater. Kernen i ELW er derfor partnerskaber med gode kunder. Kernekompetencen er strategi og kreativitet. Kunden besidder væsentlige branchespecifikke kompetencer og viden - og det er derfor i samarbejdet med kunden, at der kan tilføres og udvikles visionære, værdiskabende kommunikationsløsninger for virksomheden, der ønsker at styrke sin identitet og markedsposition. Kvalitet er et afgørende kriterie for alle opgaver der løses af ELW. Derfor er der tilknyttet et netværk af specialister inden for bl.a. oversættelse, IT-løsninger, tryksagsfremstilling og foto.

4 ELW - professionel marketing for ethvert budget En stor bank siger gør det, du er bedst til. Et slogan, som for mange er blevet lidt af en floskel, men ikke desto mindre er det stadig kernen til vækst i alle virksomheder. Det samme gør sig gældende for ELW - god og effektiv markedsføring er kernen i løsningen af alle opgaver. ELW - netværk i kontinuerlig vækst Den gennemgående kvalitet i arbejdet og et fornuftigt omkostnings- og prisniveau har medført at ELW i dag arbejder sammen med kunder i Danmark, Tyskland, Belgien, Fjernøsten og USA. Herunder produktudvikling og konsumentdesign til hele Skandinavien, EU og Østeuropa. Alle kan finde ud af at bruge en million på markedsføring......men hvordan får du mest ud af små beløb. Benytter du allerede et reklamebureau, så kender du prisniveauet og ved, at du ikke kommer langt for dine midler. En af kernekompetencerne i ELW er kreativ anvendelse af marketing med respekt for kundens midler, således at du får det maksimale udbytte af hver eneste krone anvendt på markedsføring! Markedsføring for de mindre virksomheder En virksomhed bliver aldrig for lille til at benytte professionel markedsføring på sin vej til vækst. Man kan meget selv med de for hånden værende redskaber, og man kan komme langt selv, da markedsføring for en stor dels vedkommende er strategisk anvendt sund fornuft. Den sidste del er derimod kendetegnet ved stor teoretisk ballast, kompetent erfaring og regulært håndværk. Et samarbejde med ELW kan derfor lægge spiren til målrettet vækst i din virksomhed, idet du kan anvende dine tidsmæssige ressourcer, der hvor du får det største udbytte, og ELW kan løse udvalgte arbejdsområder hurtigt og effektivt!

5 ELW Markedsføring for de mellemstore og store virksomheder En velsmurt marketingfunktion er en uundværlig del af nutidens erhversliv. De fleste virksomheder har allerede et godt personale til at varetage de løbende marketingopgaver. Mange steder ses det, at jo bedre marketingpersonalet er til deres opgaver, desto større bliver tidspresset i marketingafdelingen. ELW kan bidrage til alle typer af marketingopgaver - hvad enten der er tale om løsningen af specifikke opgaver som f.eks. layout-oplæg, produktudvikling, emballage m.m. eller igangsætning af nye områder herunder oprettelse af base til udsendelse af nyheds-mails eller andre internetrelaterede opgaver. Se muligheder med friske øjne Det lange kendskab til din virksomhed er i de fleste henseender en uundværlig fordel, men samtidig rummer det en mulighed for at gro fast. Brug ELW som dine eksterne neutrale øjne, der fx kan hjælpe med udviklingen af nye forretningsområder, strategiudvikling eller en knivskarp analyse af din organisation og virksomhedens udviklingsmuligheder. Webdesign og optimering til søgemaskiner En hjemmeside skal afspejle din virksomhed og give de besøgende lyst til at vende tilbage. Samtidig kræver opbygningen af hjemmesiden, at dit webdesign er optimeret til søgemaskiner, som f.eks. Google og AltaVista. Få det fulde udbytte af din investering i firmaets hjemmeside - vær sikker på, at dit webdesign ikke forhindrer at blive fundet i søgemaskinerne! Effektiv markedføring er et håndværk Kvalitet er et afgørende kriterie for alle opgaver der løses i ELW. Derfor er der tilknyttet et netværk af specialister inden for bl.a. oversættelse, IT-løsninger, tryksagsfremstilling og foto.

6 Emballageudvikling ELW har igennem en lang årrække opbygget et solidt erfaringsgrundlag inden for emballageudvikling. Hvad enten opgaven starter med udgangspunkt i den kreative proces eller et allerede givet oplæg i form af f.eks. en designguide, så løses den professionelt og hurtigt. Detailhandelen i Europa indkøber i stigende grad fra leverandører i Fjernøsten. Ved indkøb af produkter fra Fjernøsten vil mange erfare, at kommunikationen med producenterne vedrørende emballage kan være en besværlig proces. Der er mange muligheder for misforståelser, når man skal formidle tekniske informationer, der ligger uden for de daglige kompetenceområder. Derfor er kernen i ELW s emballageudvikling ofte kombinationen af de kreative opgaver med kompetent faglig kommunikation til producenterne. Udvikling af emballage på hele designlinier Udvikler du egne brands eller designlinier, så er du allerede opmærksom på helhedsindtrykkets vigtighed. Det er langt fra gratis at få udviklet en designlinie med et flot varespejl. Desværre oplever mange indkøbere, at de mange investerede ressoucer ikke lever fuldt op til forventningerne. Når de mange producenter fra forskellige lande skal fortolke design-guider, og hver især fremstille produktet, så er der ikke taget hensyn til helhedsindtrykket. Fx: Er det optiske indtryk ens på varer med nogenlunde ens størrelse, og ikke en med mavebælte, en med label i siden og en treide med label i bunden. Ved at lade ELW fremstille emballagerne til hele linien får du fuldt udbytte af de ressourcer du har investeret ved dit bureau. Samtidigt får du emballagerne udviklet med fokus på helhed - til den lavest mulige pris. Tryk-teknik i hverdagen Når man stifter bekendtskab med tryk-verdenen finder man hurtigt ud af, at en farve er ikke bare en farve. Farver defineres efter et væld af forskellige farvestystemer, og en farve i et system findes måske ikke i andre systemer. Ligeledes anvendes forskellige farvesystemer til forskellige materialer. Benyt ELW som ad-hoc konsulent efter behov eller som brandslukker via telefonen så sparer du masser af tid på at navigere rundt i farve-junglen.

7 ELW E-kommunikation Igennem opbygningen af en base af standard-mails kan du forberede din virksomhed til respons på konkrete kundeforespørgsler. Ligeledes kan ELW tilbyde opbygningen af et bibliotek af mails, der kan anvendes til effektiv og gratis markedsføring overfor nye potentielle kunder eller vedligeholdelse af den eksisterende kundekreds. Uanset om du har kommunikationsbehov over for private eller erhvervsmæssige kontakter, tilbyder ELW opbygningen af et dynamisk arkiv af mail-adresser. På denne måde kan du igennem regelmæssig kontakt vedligeholde og opbygge interessen for såvel din virksomhed som serviceydelser eller produkter. ELW kan hjælpe dig med opbygning, strukturering af informationsformidlingen og den praktiske udførelse af opgaven. Yderligere tilbydes konkret oplæring af de ansatte, der har behov for instruktion i anvendelsen og udsendelsen af multi-mails, således at du ikke uforvarende kommer til at overtræde gældende regler. ELW forestår naturligvis test af alle mails på de mest anvendte mail-klienter. Spar tusindvis af kroner E-kommunikationspakkerne med software og oplæring fås helt ned til kr ,00 ekskl. moms. Når du beregner omkostningen til håndtering, trykning, kuverter, porto og håndtering vil investeringen typisk være sparet i løbet af 2-3 udsendelser. Samtidig kan du drage fordel af alle de interaktive fordele internettet kan tilbyde.

8 ELW - Egholm Layout & Web Bellisallé Horsens Tlf.: Homepage:

Bredana CRM Foodservice brancheløsning

Bredana CRM Foodservice brancheløsning Bredana CRM Foodservice brancheløsning Vejen til optimal styring af salgs- og marketing processerne i foodservicebranchen baseret på Microsoft Dynamics CRM www.bredana.dk Indhold» Vi kan hjælpe dig med

Læs mere

Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke

Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke I denne gennemgang lægger vi vægt på hjemmesidens opbygning. For at få det optimale udbytte af en hjemmeside skal mange elementer spille sammen.

Læs mere

Vokser dit salg, som du ønsker? TofKo Business Development A/S Afsætnings- og Virksomhedskonsulenter. Ikke kun løsninger - men resultater!

Vokser dit salg, som du ønsker? TofKo Business Development A/S Afsætnings- og Virksomhedskonsulenter. Ikke kun løsninger - men resultater! Vokser dit salg, som du ønsker? TofKo Business Development A/S Afsætnings- og Virksomhedskonsulenter Ikke kun løsninger - men resultater! Hvem er vi? Mission Vi vil medvirke til vækst - nationalt og internationalt

Læs mere

Etablering af egen VVS-virksomhed

Etablering af egen VVS-virksomhed Etablering af egen VVS-virksomhed Iværksætterens status i samfundet VVS INNOVA: Etablering af egen virksomhed Har du gjort dig overvejelser om, hvordan den virksomhed du nu arbejder i, startede op i sin

Læs mere

Socialøkonomisk iværksætterguide

Socialøkonomisk iværksætterguide 1 Socialøkonomisk iværksætterguide VIDEN ANALYSE PERSPEKTIV - Vi rådgiver praksis - analyserer tendenser - perspektiverer fremtiden 2 Indhold Værdien af en forretningsplan 4 Er du en socialøkonomisk iværksætter?

Læs mere

e -BUSINESS e-business - Mulighedernes land Check-in for sparsommelige økonomidirektører

e -BUSINESS e-business - Mulighedernes land Check-in for sparsommelige økonomidirektører e -BUSINESS JUNI 2007 ANNONCE HELE DENNE TEMAAVIS ER EN ANNONCE FRA MEDIAPLANET ANNONCE E-business og offentligt samarbejde Danmark er på mange områder foregangsland indenfor e-business bl.a. grundet en

Læs mere

- start som selvstændig konsulent

- start som selvstændig konsulent Konsulent - start som selvstændig konsulent Danmark skal overleve på at være et videnssamfund, siger de økonomiske spåmænd. Der handles da også med viden som aldrig før. Viden er faktisk en af de vigtigste

Læs mere

Networked business EU-DK 2012. MOBILE (Internt/Eksternt)

Networked business EU-DK 2012. MOBILE (Internt/Eksternt) Networked business FACTBOOK EU-DK 2012 DANSK ERHVERVSLIVS BRUG AF: SOCIALE MEDIER (Internt/Eksternt) PR & Kommunikation Salg & Marketing (inkl. web) Service & Support Innovation (R&D, produkt- & procesudvikling)

Læs mere

Adwords i praksis annoncer på Google

Adwords i praksis annoncer på Google 3 timers kursus hos jer, hos Nielsens Bureau eller over internettet: Adwords i praksis annoncer på Google Adwords-annoncerne fra Google er en nem, hurtig og effektiv måde at gøre jeres produkter og ydelser

Læs mere

Visma i Danmark. Nordens førende fagmiljø inden for økonomi og it

Visma i Danmark. Nordens førende fagmiljø inden for økonomi og it Visma i Danmark Nordens førende fagmiljø inden for økonomi og it Nordens førende fagmiljø inden for økonomi og it Der er mange fordele ved at indgå et samarbejde med Visma. Vi er Nordens førende leverandør

Læs mere

Hvis du har mindst 12 krydser i helt sikkert, så er der et godt grundlag at gå videre på.

Hvis du har mindst 12 krydser i helt sikkert, så er der et godt grundlag at gå videre på. Start med at teste dig selv: 1 Jeg er god til at lytte til folk og forstå deres behov 2 Jeg har en god faglig ballast 3 Jeg har solid erfaring fra tidligere jobs 4 Komplekse problemer tiltaler mig 5 Jeg

Læs mere

Hvorfor E-business løsninger ofte ikke lever op til forventningerne og hvordan man kan undgå det

Hvorfor E-business løsninger ofte ikke lever op til forventningerne og hvordan man kan undgå det ARTIKEL De svageste led Hvorfor E-business løsninger ofte ikke lever op til forventningerne og hvordan man kan undgå det Dato: 24 aug 2000 Ver.: Draft Rev.: 11 Forfatter: Anders Munck I den seneste tids

Læs mere

SOCIAL MEDIA FACTBOOK

SOCIAL MEDIA FACTBOOK SOCIAL MEDIA FACTBOOK EU-DK 2011 DANSK ERHVERVSLIVS BRUG AF SOCIALE MEDIER Undersøgte anvendelsesområder: Produktudvikling/R&D Personale & HR Kommunikation & PR Salg & Marketing IT & Web Service & Support

Læs mere

VÆRKTØJSKASSE TIL MARKEDS- KOMMUNIKATION

VÆRKTØJSKASSE TIL MARKEDS- KOMMUNIKATION VÆRKTØJSKASSE TIL MARKEDS- KOMMUNIKATION 2 Der er ingen genveje til smartere kommunikation, men der findes enkle og gode værktøjer, som bringer dig hen, hvor du ønsker. Det vigtigste værktøj er vores værdikæde.

Læs mere

Application Management Service

Application Management Service Application Management Service I dette Whitepaper vil vi beskrive nogle af vores erfaringer med Application Management. De fleste virksomheder har på et tidspunkt lavet, eller fået lavet, en mindre applikation,

Læs mere

KURSUSKATALOG 2011. AdWords

KURSUSKATALOG 2011. AdWords KURSUSKATALOG 2011 Web page AdWords Mobil Google AdWords SEO Google Analytics Workshops Web Analytics Kursus Online Markedsføring E-mail Marketing Markedsføring B2B Online Strategi Online PR & Branding

Læs mere

Vækstfabrikkernes Videnmoduler

Vækstfabrikkernes Videnmoduler Vækstfabrikkernes Videnmoduler Videnmodul 1: Strategi Hvordan får jeg overblik over mit forretningsgrundlag? Underviser: Ekstern lektor, konsulent Lone Samuelsson Undervisningsforløb: 3 x 4 timer Formål

Læs mere

PROFESSIONELLE HJEMMESIDER. 3. generations hjemmesider tilbyder ny teknologi, viden og processer, som kan ses på bundlinjen

PROFESSIONELLE HJEMMESIDER. 3. generations hjemmesider tilbyder ny teknologi, viden og processer, som kan ses på bundlinjen PROFESSIONELLE HJEMMESIDER 3. generations hjemmesider tilbyder ny teknologi, viden og processer, som kan ses på bundlinjen Bliv klogere på hvordan du indkøber en moderne hjemmeside, driver den professionel

Læs mere

Ansøgning om tilskud fra den Tværgående Udviklingspulje til udvikling af arbejdsmarkedsuddannelserne 2014

Ansøgning om tilskud fra den Tværgående Udviklingspulje til udvikling af arbejdsmarkedsuddannelserne 2014 Ansøgning om tilskud fra den Tværgående Udviklingspulje til udvikling af arbejdsmarkedsuddannelserne 2014 Ansøgningsskemaet skal læses i sammenhæng med krav til projektet og ansøgningen i udmeldingsbrev

Læs mere

SØGEORDSANALYSE EBOGEN. Søgeordsanalyse ebogen Nikolaj Mogensen

SØGEORDSANALYSE EBOGEN. Søgeordsanalyse ebogen Nikolaj Mogensen SØGEORDSANALYSE EBOGEN Side 1 af 43 EBOGEN OM SØGEORDSANALYSE Det er efterhånden mange år siden, at jeg første gang hørte om begrebet søgeordsanalyse. Disciplinen søgeordsanalyse hænger tæt sammen med

Læs mere

KARRIERE VIDEN UDVIKLING FREMTID. Personlig KompetenceUdvikling ENERGI TIL OVERSKUD. Kursusprogram 2009

KARRIERE VIDEN UDVIKLING FREMTID. Personlig KompetenceUdvikling ENERGI TIL OVERSKUD. Kursusprogram 2009 KARRIERE 2009 VIDEN UDVIKLING FREMTID Personlig KompetenceUdvikling ENERGI TIL OVERSKUD Kursusprogram 2009 Personlig KompetenceUdvikling kurser, der giver overskud i hverdagen! På Forsikringsakademiet

Læs mere

AScon Business Services. - supplerer din virksomhed

AScon Business Services. - supplerer din virksomhed AScon Business Services - supplerer din virksomhed Webdesign og administration - er ikke venstrehåndsarbejde! Mange virksomheder har ikke størrelsen til at ansætte en særskilt medarbejder til opgaven.

Læs mere

e-konceptudvikler Diplomuddannelse i e-handel, e-markedsføring, e-design og kommunikation.

e-konceptudvikler Diplomuddannelse i e-handel, e-markedsføring, e-design og kommunikation. e-konceptudvikler Diplomuddannelse i e-handel, e-markedsføring, e-design og kommunikation. Brancheanalyse Møder med organisationer og virksomheder 1 Indholdsfortegnelse Konklusion... 3 Indledning... 6

Læs mere

OM DETTE TEMA. It-strategi Når vi rådgiver virksomheder omkring it-strategi, er der grundlæggende fem skridt, vi gennemgår for at

OM DETTE TEMA. It-strategi Når vi rådgiver virksomheder omkring it-strategi, er der grundlæggende fem skridt, vi gennemgår for at IT-STRATEGI Tema Hvordan kommer du fra virksomhedens overordnede strategi til en it-strategi, som er drevet af forretningens mål og understøtter virksomheden bedst muligt? OM DETTE TEMA Hvordan kommer

Læs mere

KOM I MÅL MED DIT WEBPROJEKT

KOM I MÅL MED DIT WEBPROJEKT E-guide fra Symatic Webbureau KOM I MÅL MED DIT WEBPROJEKT SÅDAN UNDGÅR DU, AT DIT WEBPROJEKT KØRER AF SPORET INDHOLDSFORTEGNELSE 1. INTRODUKTION 2. IDENTIFICER DINE KRAV OG ØNSKER 3. DEFINER DIN ØKONOMISKE

Læs mere

Værd at vide om Human Resource Management. Vækst via optimering af personaleadministration og udvikling af menneskelige ressourcer

Værd at vide om Human Resource Management. Vækst via optimering af personaleadministration og udvikling af menneskelige ressourcer Værd at vide om Human Resource Management Vækst via optimering af personaleadministration og udvikling af menneskelige ressourcer Velkommen til Værd at vide om Human Resource Management Indhold Erhvervslivet

Læs mere

fundamentet for opbygning og implementering af virksomhedens strategi

fundamentet for opbygning og implementering af virksomhedens strategi Fastlæggelse af virksomhedens Fastlæggelse af virksomhedens forretningsmæssige situation fundamentet for opbygning og implementering af virksomhedens strategi af Partner Michael Ejby, Seniorpartner Jørgen

Læs mere

ejerskifte et personligt valg 7 artikler om ejerskifteudfordringer

ejerskifte et personligt valg 7 artikler om ejerskifteudfordringer ejerskifte et personligt valg 7 artikler om ejerskifteudfordringer Indhold Forord... 3 Prisen på dit livsværk dommens dag... 4 Sælg virksomheden, mens du er i live... 5 God ejerskifterådgivning betaler

Læs mere

Vi engagerer os mere. Revision Rådgivning Skat

Vi engagerer os mere. Revision Rådgivning Skat Vi engagerer os mere Revision Rådgivning Skat Altid til rådighed... Jesper Christensen, Revisor Vi er med hele vejen Gennem en virksomheds livsforløb er der behov for assistance og rådgivning på en række

Læs mere

Giv jeres virksomhed et forspring

Giv jeres virksomhed et forspring Giv jeres virksomhed et forspring Sæt fokus på forretningen og find vej i de danske innovations- og erhvervsfremmetilbud Sådan har andre virksomheder fundet finansiering: Jydsk Aluminium Industri: Vækstkaution

Læs mere