Referent: Mads B. Petersen Deltagere: RCD s bestyrelse, 11 aktive kørere +repræsentanter fra FSAS, NMKA, VMKA, DMKA

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referent: Mads B. Petersen Deltagere: RCD s bestyrelse, 11 aktive kørere +repræsentanter fra FSAS, NMKA, VMKA, DMKA"

Transkript

1 SØNDAG d. 25. September kl KAC s klubhus på Søholmbanen Dagsorden: 1. Velkomst v/ Formanden 2. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer : Jørgen Ring Referent: Mads B. Petersen Deltagere: RCD s bestyrelse, 11 aktive kørere +repræsentanter fra FSAS, NMKA, VMKA, DMKA 3. Orientering fra bestyrelsen. Turbulent opstart. Formanden har gjort sit bedste. Sidste TV udsendelse fra Ørnedalen ser lovende ud. Viborg har lovet bedring af banen, så vi håber det holder. Sjællands Autosport ønsker at lave DM Rallycross på Estering hvis der er opbakning til det. Der var blandt de fremmødte bred interesse om at køre. Men vi mangler at vide hvor mange løb de andre klubber vil køre. Legend Car ønsker at komme ud og køre på Løvel, Nysum og Ørnen i Dette vil sikkert kræve todages arrangementer. Det er ikke tilfredsstillende, hvis programmet er så stramt, at man ikke kan gennemfører alle finaler. Ørnedalen tager dem med til 3. dagesløbet. Løvel vil også gerne have dem med en gang. Nisseringen er også interesseret. Det er positivt at der kommer flere kørere til, men det er et problem at todagesløb optager meget i det begrænsede antal af dage, hvor klubberne, må afholde løb. 4. Orientering fra arrangørerne (evt.) Tilstede: FSAS, VMKA, DMKA, NMKA. MNJ var også inviteret men sendte ingen repræsentanter. Frederikssshavn: som de plejer. Et rallycross i pinsen. Ellers som de plejer.

2 Nisseringen: Et folkeraceløb 2. pinsedag. 2 DM rallycrossløb. Man er utilfreds med at det kun blive vist 1 gang i TV. Formanden fortæller at det dog var det løb hvor der var flest TV seere. Djursland: vil meget gerne køre rallycross i 2012 hvis man kan fylde to dage op. Eventuelt køre et afslutningssløb en lørdag, og så køre asfalt eller mc om søndagen, men det vil kræve at der kommer op mod 60 deltagere. Løvel: 2 Rallycross og 1 folkerace løb. Rallycross st. bededag. Nysum var ikke repræsenteret! 5. Præsentation af de nyvalgte klasserepræsentanter * Ingen endnu. 6. Forslag fra medlemmerne (Se bilag) 7. Eventuelt *Valg af klasserepræsentanter foregår ved finaleløbet. Tid og sted oplyses på kørerforeningens hjemmeside kort før løbet. -o-o-o- Bilag til 6 : Forslag indsendt af medlemmerne: FORSLAG nr 1 Mike Sørensen TV/Markedsføring. Dette varetages af Kørerforeningen, Fordelen ville være ens setup til alle løb, nemmere at forhandle med sponsorer osv. Bjarne, NMKA: Det dur ikke at man laver møderne på en hverdag. Egon; RCD: Vil personligt være ked af at forslaget blev vedtaget. Det vil være svært at bruge mere tid, eller gøre tingene på en kortere tid, end Egon har. Egon mener ikke at der er kræfter i kørerforeningen som bare den opgave.

3 Lene, NMKA: Det behøver ikke at være enten klubberne eller kørerne. Man kunne jo lave en sammenslutning af folk som gerne vil arbejde med TV dækningen. Det kan så være repræsentanter fra klubberne, kørerforeningen, kørere osv. Lundgård: De har 3 biler i et team som ikke har gavn af TV dækningen. Deres ambitioner er rent sportslige. Det bør være folk som vil i TV, der står for at få den arrangeret. Bjarne, NMKA: Hvis der skal en ordentlig, professionel TV dækning på rallycross, så skal der mange flere penge til, end de beløb vi snakker om, og har snakket om. Ove, DMKA:Man er nødt til at lade JAPP få lidt tid til finde ud hvad der fungere. Bjarne, NMKA: Er der nogen som har fortalt race-media hvad der var galt med deres udsendelser. Altså konstruktiv kritik? Konklusion: det fortsætter som det er nu. Afstemnnig: Forslaget forkastet. FORSLAG nr 2 Mads B. Petersen: Ændring af motorreglement. For rallycross national ccm Tilføjelse til 279F-4.1. MOTOR National bestemmelse for klasse 2, Rallycross-national : Motorblok og topstykke er fri, men motorblokken skal stamme fra en bil som er samme mærke, som bilens karosse. FORSLAG nr 3 Mike Sørensen: Nye klasser ccm. Vægt regler skal følge ccm (som NEZ måske) og køre som en supernational klasse. Super 1600 klasse, enten heat alene, eller fælles heat som i dag, men med separate finaler. Afstemning: Forslaget forkastet.

4 FORSLAG nr 4 Mike Sørensen Historisk klasse ccm klasse, for biler som er over 25 år gamle, Enten heat alene eller som idag, men med egen finale. Eventuelt med et mindre antal afdelinger, måske med begrænsninger i form af dækgearkasser-undervogn osv.. Afstemning: forkastet. FORSLAG nr 5 Mads B. Petersen Ændring af vægt. Jeg foreslår følgende vægttabel for rallycross national ccm. Forhjulstræk samt baghjulstrækkene biler med to ventiler/cylinder Baghjulstræk Vankelmotor ccm indtil eller lig med Kg Kg Kg Afstemning: Forslaget Vedtaget FORSLAG nr 6 Claus Østedgaard 1) 279B-1.2 Vægt: cc : homologeret vægt cc : 1000 kg inklusiv fører og udrustningsvægt grænsen kan ændres ved sæsonafslutning hvis der er konkurrence ulighed mellem forskellige biltyper

5 2) 279B-1.5 Hjul og dæk Kun en type dæk tillades.type Yokohama A0 48 Kun dæk mærket af importør må benyttes. Antal og størrelse frie op til 15 t Fri opskæring Dæk leverandør skal sikres adgang til banerne på samme vilkår som hidtil Afstemning: Forslaget forkastet. 3) 279B-2.4 Til punktet tilføjes dog tillades tekst uden baggrund på side og bagrude 4) 279B-2.16 Der kan tillades at montere kofangere fra tilsvarende model i andre udstyrsversioner 5) Der ønskes en ændring således at der kan benyttes homologerede sikkerhedstanke der kan bruges op til 5 år efter udløb af godkendelsesdato (begrundelse: det må være bedre at køre rundt med en lille sikkerhedstank der er udløbet på dato i stedet for at køre med en fuld originaltank) FORSLAG nr 7 Jan Villadsen: Ændring af reglement i div1a for 2011 vægt iht FIA s reglement for div1a Topstykke frit for biler bygget efter national reglementet, disse ændringer skal bibeholdes i 3 år Ovenstående ændringer skal træde i kraft fra 1. januar 2011 Teksten skal omformuleres Afstemning: Forlaget vedtaget.

6 FORSLAG nr 8 Mads B. Petersen Kørerene ser gerne at sidste tilmelding til et DM løb, tidligst kan være mandagen efter det DM løb, der ligger før det man vil tilmelde sig. FORSLAG nr 9 Esben Staudt: Ændringsforslag til reglementet for rallycross Træning og warm-up afvikles klassevis. Startende med det højeste nr. i klassen og sluttende med det laveste. Deltagerne får tildelt startnummer i forhold til sidste års placering. Altså nr. 1 får 101, nr. 2 får 102 osv. session. afvikles således at alle kørere får 3 omgange i hver klassen og sluttende med det laveste. nder tidtagning, udelukkes vedkommende fra tidtagningen, og får tildelt dårligste tid i klassen + 10 sec. Heat runderne vil starte med grp.n, super 1600, super 2000, supernational og supercars. Derfor vil der hurtigt komme næste heatrunde som opslag, da ny heatinddeling kan laves umilddelbart efter klassen har kørt. Eksempel: grp.n har 14 biler til start i indledende heatrunde. Heat 1 består af 4 biler, heat 2 af 5 biler og heat 3 af 5 biler. Super 1600: har 12 biler til start i indledende heatrunde, 1 heat består af 4 biler, 2 heat af 4 og 3 heat af 4 biler. Super 2000: har 25 biler til start i indledende runde, de kører 5 biler i hvert heat, altså 5 heat. Supernational: har 6 biler til start i indledende heatrunde, de kører 2 heat med 3 biler i hver. Supercars: har 4 biler til start i indledende runde, der køres i 1 heat.

7 Det vil sige i dette eksempel køres der 14 heat i første heatrunde. Fordelen er så at når de 3 første heat er kørt, kan man allerede inddele til 2 heatrunde for grp. N. dermed får køreren så god tid til at udbedre evt. skader. Fordi han nu ved hvilket heat han skal køre i, i heat runde 2. Det samme gælder for super 1600, super 2000 osv. I takt med at nogle framelder for resten af dagen ændres heatene, således at hvor det er muligt skal der køre 5 deltagere i heatene. Denne metode gør også at pointsystemet vil fungere optimalt, således at det ikke gør så meget at få et dårligt heat. Det vil være betydeligt nemmere at få et godt resultat i efterfølgende heat, da det kun er ens egen klasse man kører imod, og ikke hele feltet. Eksempel: 12 biler til start. Bedste tid får 1 point, 2 bedste 2 point, 3 bedste 3 point osv. En bil udgår, får 80 point og skal starte i første heat blandt de dårligste tider, men der er bedre chancer for at køre en god tid hjem nu, end hvis man skal køre med hele feltet. Således at man kan køre 2 gode heat. antal point efter de indledende heats, går direkte videre til A-finalen, de næstbedste fra 6 10 pladsen går videre til B-finalen, pladsen går til C-finalen, og de sidste fra 15 til 20 pladsen går til D-finalen. Vinder af D-finalen og nr. 2 går videre til C-finalen, og vinder af C-finalen går videre til B-finalen, og vinder af B-finalen går videre til A-finalen, og tager sidste ledige plads på start gridden. En deltager skal have gennemført min. 2 heat for at kvalificere sig til en finale. t osv. -2-2) -finaler. -finale. -finaler. B og A-finaler. -finalen afgør de første 6 placeringer i konkurrencen. Efterfølgende placeringer i konkurrencen afgøres i B C og D finalerne. Ellers efter placeringen efter indledende runder. Fordelen ved finaleopstillingen er, at når de holder forskudt giver bedre plads. Vi ved jo det er op til første sving der ofte giver problemer. Ved mange kvalificerede biler giver det dog en ekstra finale, men kunne vi så tro på at fremtidige arrangementer skal være 2 dages løb, med en fast og ens tidsplan, vil det vel ikke være noget problem tidsmæssigt.

8 Afstemning: Forslaget forkastet Der blev dog lavet en afstemning om hvorvidt en klub frit kan vælge at afvikle et løb med en heatindeling som er klassevis. Der var flertalt for at en klub i 2012 kan vælge at arrangere et DM løb som afvikles efter andre bestemmelser, end de generelle regler. Dette skal så fremgå af tillægreglerne. FORSLAG nr 10 Esben Staudt Ens vægt for alle biler i klassen uanset om de er bygget efter national reglement eller FIA reglement.

Kørerforeningen indkalder til Årsmøde SØNDAG d. 25. September kl KAC s klubhus på Søholmbanen

Kørerforeningen indkalder til Årsmøde SØNDAG d. 25. September kl KAC s klubhus på Søholmbanen Kørerforeningen indkalder til Årsmøde SØNDAG d. 25. September kl.13.00 KAC s klubhus på Søholmbanen Kun medlemmer af kørerforeningen samt repræsentanter fra RC banerne har ret til at deltage i mødet. Dagsorden:

Læs mere

Rallycross SPORTSLIGT REGLEMENT

Rallycross SPORTSLIGT REGLEMENT Rallycross SPORTSLIGT REGLEMENT 1.1 TITEL 1.1.1 Rallycrossmesterskabet er en løbsserie som er udskrevet af DASU og tilrettelægges og arrangeres af FSAS-Ørnedalsbanen, MNJ-Nysumbanen, NMKA- Nisseringen

Læs mere

Tillægsregler til DM i Rallycross 2016 TILLÆGSREGLER. Foto John Jensen/Tag Selv Foto. Dansk Automobil Sports Union marts 2016 Side 1

Tillægsregler til DM i Rallycross 2016 TILLÆGSREGLER. Foto John Jensen/Tag Selv Foto. Dansk Automobil Sports Union marts 2016 Side 1 TILLÆGSREGLER Foto John Jensen/Tag Selv Foto DM RALLYCROSS 2016 Side 1 r der afvikler DIF+DASU mesterskaber I Rallycross 2016 Nysumbanen GPS Adresse ns kontaktperson Kørselsanvisning 220/380V stik ns længde

Læs mere

Folkerace SPORTSLIGT REGLEMENT. 1.1.1 Folkerace er en hastighedskonkurrence, der køres på permanente og provisoriske baner.

Folkerace SPORTSLIGT REGLEMENT. 1.1.1 Folkerace er en hastighedskonkurrence, der køres på permanente og provisoriske baner. Folkerace SPORTSLIGT REGLEMENT 1. GENERELT 1.1 TITEL 1.1.1 Folkerace er en hastighedskonkurrence, der køres på permanente og provisoriske baner. 1.2 OFFICIALS Arrangørklubberne udpeger løbsledelse og alle

Læs mere

Crosskart Sportsligt Reglement 2015. Indhold. 1. Generelt 1.1 Titel 1.2 Officials 1.3 Løbsserie 1.4 Løbsregler 1.5 Startnummer 1.

Crosskart Sportsligt Reglement 2015. Indhold. 1. Generelt 1.1 Titel 1.2 Officials 1.3 Løbsserie 1.4 Løbsregler 1.5 Startnummer 1. DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION REGLEMENT FOR CROSSKART Crosskart Sportsligt Reglement 2015 Indhold 1. Generelt 1.1 Titel 1.2 Officials 1.3 Løbsserie 1.4 Løbsregler 1.5 Startnummer 1.6 Præmier 2. Løbsanmeldelse

Læs mere

Ny afviklingsform for rallycross

Ny afviklingsform for rallycross Kørerforeningen indkalder til Årsmøde LØRDAG d. 18. Oktober kl.13.00 I MNJ s lokaler på gården i Nysum Kun medlemmer af kørerforeningen har ret til at deltage i mødet. Dagsorden: 1. Velkomst v/ Formanden

Læs mere

Rallycross. Sportsligt reglement 2017

Rallycross. Sportsligt reglement 2017 Rallycross Sportsligt reglement 2017 DASU Banesportsudvalget 19-01-2017 Rallycross SPORTSLIGT REGLEMENT 1.1 TITEL Rallycrossmesterskabet er en løbsserie som er udskrevet af DASU og tilrettelægges og arrangeres

Læs mere

Tillægsregler. Folkerace 2016 DASU MESTERSKAB LADIES

Tillægsregler. Folkerace 2016 DASU MESTERSKAB LADIES Tillægsregler Folkerace 2016 DASU MESTERSKAB LADIES BANER DER AFVIKLER FOLKERACE DASU MESTERSKAB LADIES 2016 NYSUMBANEN Motorsport Nordjylland www.mnj.dk Adresse Nysumgårdsvej 8, 9610 Nørager Tlf. 9856

Læs mere

Tillægsregler. FOLKERACE 2014 DASU Cup Klasse

Tillægsregler. FOLKERACE 2014 DASU Cup Klasse Tillægsregler FOLKERACE 2014 DASU Cup Klasse 1 Klasse 2 BANER DER AFVIKLER FOLKERACE DASU CUP KLASSE 1 OG KLASSE 2 2014 NYSUMBANEN Motorsport Nordjylland www.mnj.dk Adresse Nysumgårdsvej 8, 9610 Nørager

Læs mere

Løbsafviklingsmøde 2018

Løbsafviklingsmøde 2018 Løbsafviklingsmøde 2018 Lørdag den 10. november Klasser 2019 Ansøgte mesterskaber 2019 asfalt DIF-danmarksmesterskab Formel 4 Danmarksmesterskab Formel 5 Historisk -65 TC Historisk -65 GT Historisk -71,

Læs mere

279B-1. GENERELT... 2 279B-1.1. Definitioner... 2 279B-1.2. Vægt... 2 279B-1.3. Udstødning... 2 279B-1.4. Brændstof... 2 279B-1.5. Hjul og Dæk...

279B-1. GENERELT... 2 279B-1.1. Definitioner... 2 279B-1.2. Vægt... 2 279B-1.3. Udstødning... 2 279B-1.4. Brændstof... 2 279B-1.5. Hjul og Dæk... DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION 279B RALLYCROSS 0-1600 Gr. N Indhold 279B-1. GENERELT... 2 279B-1.1. Definitioner... 2 279B-1.2. Vægt... 2 279B-1.3. Udstødning... 2 279B-1.4. Brændstof... 2 279B-1.5. Hjul

Læs mere

SK modtager gerne forslag til justeringer af løbsstruktur, som kan drøftes på klublederseminar 2015. Findes der en løsning vi ikke har fået øje på?

SK modtager gerne forslag til justeringer af løbsstruktur, som kan drøftes på klublederseminar 2015. Findes der en løsning vi ikke har fået øje på? Referat fra SK BMX-møde BMX Møde: nr. 8-2015 Mødedato: den 14. oktober 2015 Til stede: Hans Storm (HS), Lars Ostenfeldt (LO), Johnny Winther (JOW) og Lotte Filsø (LF) Ikke til stede: Referent: LO Dato:

Læs mere

Tillægsregler til DM i Rallycross 2015 TILLÆGSREGLER. Foto Jørgen Ring-Andersen. Dansk Automobil Sports Union Marts 2015 Side 1

Tillægsregler til DM i Rallycross 2015 TILLÆGSREGLER. Foto Jørgen Ring-Andersen. Dansk Automobil Sports Union Marts 2015 Side 1 TILLÆGSREGLER Foto Jørgen Ring-Andersen DM RALLYCROSS 2015 (+ info om NEZ Rallycross) Side 1 Baner der afvikler DIF+DASU mesterskaber I Rallycross 2015 Nysumbanen GPS Adresse Banens kontaktperson Kørselsanvisning

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

Tillægsregler. FOLKERACE 2016 DASU Mesterskab Klasse 1og

Tillægsregler. FOLKERACE 2016 DASU Mesterskab Klasse 1og Tillægsregler FOLKERACE 2016 DASU Mesterskab Klasse 1og 2 BANER DER AFVIKLER FOLKERACE DASU MESTERSKAB KLASSE 1 OG KLASSE 2 2016 NYSUMBANEN Motorsport Nordjylland www.mnj.dk Adresse Nysumgårdsvej 8, 9610

Læs mere

LØBSREGLEMENT BANEN: LØBSREGLER: LUKS Løbsreglement er gældende ved alle løb i LUKS regi.

LØBSREGLEMENT BANEN: LØBSREGLER: LUKS Løbsreglement er gældende ved alle løb i LUKS regi. LØBSREGLEMENT LUKS Løbsreglement er gældende ved alle løb i LUKS regi. BANEN: Banen skal være godkendt af mindst 2 heraf mindst 1 fra LUKS-arbejdsgruppen. Ved DM finalen skal banen godkendes af LUKS-arbejdsgruppen.

Læs mere

SPORTSLIGT REGLEMENT FOR AUTOSPEEDWAY

SPORTSLIGT REGLEMENT FOR AUTOSPEEDWAY INDHOLD 1 Generelt 1. Motor Sporten 2. Officials 3. Deltagere 4. Løbs Datoer 5. Klasser og Point 6. Præmier 2 Sportsreglement 1. Afvikling 3 Løbsanmeldelse førermøde - løbsprocedure 1. Anmeldelse 2. Teknisk

Læs mere

Folkerace Sportsligt Reglement 2015

Folkerace Sportsligt Reglement 2015 Folkerace Sportsligt Reglement 2015 INDHOLD SPORTSLIGT REGLEMENT 1 GENERELT 1.1 Titel 1.2 Officials 1.3 Deltagere 1.4 Løbsserie 1.5 Klasser / Point 1.6 Præmier 1.7 Klassesponsorer, Startnummer 1.8 Særlige

Læs mere

serviceinfo #04 1. Møde i Ringe 29. februar 2012

serviceinfo #04 1. Møde i Ringe 29. februar 2012 serviceinfo #04 1. Møde i Ringe 29. februar 2012 Som bilag til denne serviceinfo i samme dokument findes de officielle notater fra mødet. Punkterne 1-12 er baseret på de præsentationer og diskussioner,

Læs mere

Debatoplæg. Danish Masters Debatoplæg til Mesterskabsbestemmelser 2016

Debatoplæg. Danish Masters Debatoplæg til Mesterskabsbestemmelser 2016 ~ 1 ~ Danish Masters til Mesterskabsbestemmelser 2016 1. Om Danish Masters Danish Masters et åbent nationalt mesterskab for historiske Standard-, GT- og formelvogne efter DASU Reglement 9 og FIA Appendix

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

Technical / Competition Guide

Technical / Competition Guide for SjællandsCuppen 2016 1. afdeling -, 17. april 2. afdeling -, 8. maj 3. afdeling -, 19. juni 4. afdeling - Sydhavs, 14. august 5. afdeling -, 28. august 6. afdeling - Slagelse, 18. september 7. afdeling

Læs mere

Generalforsamling i Thy Motor Sport, den 27.02.2016 Referat

Generalforsamling i Thy Motor Sport, den 27.02.2016 Referat Generalforsamling i Thy Motor Sport, den 27.02.2016 Referat I. Velkomst Sten Graversen bød velkommen til den ordinære generalforsamling. Han overlod ordet til Børge Holm, som ville sige nogle ord om den

Læs mere

Talentløbet den 17. juli.

Talentløbet den 17. juli. Talentløbet den 17. juli. I super flot sommervejr blev årets andet talentløb afviklet.. På køretek-niskanlægs 660 meter lange rundstrækning skulle deltagerne udkæmpe deres konkurrence i fire forskellige

Læs mere

DANSKE JUNIORMESTERSKABER LANGBANE (DJM-L)

DANSKE JUNIORMESTERSKABER LANGBANE (DJM-L) DANSKE JUNIORMESTERSKABER LANGBANE (DJM-L) DEN 25. 28. JUNI 2016 HERNING SVØMMEHAL BRÆNDGÅRDVEJ 20, 7400 HERNING Deltagelse: DJM-L: Damer årgang 1999, 2000 og 2001 Herrer årgang 1998, 1999 og 2000 Alle

Læs mere

SPORTSREGLEMENT FOR LEGEND CUP 2013

SPORTSREGLEMENT FOR LEGEND CUP 2013 SPORTSREGLEMENT FOR LEGEND CUP 2013 1. Titel 1.1. Seriens navn Seriens navn er Legend Cup (Legend), og tilrettelægges af promotor Driftsforeningen Padborg Park. Serien er åben for Legend fra US 600 Racing,

Læs mere

Hilsen fra kassereren

Hilsen fra kassereren Godt nytår Så er vi i gang med 2009, godt i gang endda. Vi vil fra bestyrelsens side sige stor tak til alle hjælpere som har brugt kostbar fritid på at hjælpe med at holde klubben i gang. Det sætter vi

Læs mere

AFAs konkurrencebetingelser

AFAs konkurrencebetingelser AFAs konkurrencebetingelser Generelt: 1) Billeder, som deltager i konkurrencer, skal være optaget af den der indleverer billederne. Billeder kan afleveres som enkeltstående billeder eller indgå i en serie.

Læs mere

TILLÆGSREGLER KLUBMESTERSKAB NISSERINGEN

TILLÆGSREGLER KLUBMESTERSKAB NISSERINGEN TILLÆGSREGLER KLUBMESTERSKAB 2015 PÅ NISSERINGEN TILLÆGSREGLER TIL KM PÅ NISSERINGEN I 2015 (U/ PUBLIKUM) ARRANGØR: Næstved Motor Klub`s Autoafdeling LØBSLEDELSE: Bjarne Christensen DELTAGERE: Medlemmer

Læs mere

FOLKERACE Sportsligt Reglement 2008

FOLKERACE Sportsligt Reglement 2008 FOLKERACE Sportsligt Reglement 2008 INDHOLD Sportsligt Reglement 1 Generelt 1.1. Titel 1.2 Officials 1.3 Deltagere 1.4 Løbsserie 1.5 Klasser og Point 1.6 Præmier 1.7 Startnumre 2 Sportsreglement 2.1 Afvikling

Læs mere

3.50 Konkurrenceform... 2 3.51 Tilladte køretøjer... 2 3.52 Klasser... 4 3.53 Deltagere, licens... 4 3.54 Anmeldelse... 4

3.50 Konkurrenceform... 2 3.51 Tilladte køretøjer... 2 3.52 Klasser... 4 3.53 Deltagere, licens... 4 3.54 Anmeldelse... 4 Regler for Hill Climb, manøvre- og specialprøver Indhold 3.50 Konkurrenceform... 2 3.51 Tilladte køretøjer... 2 3.52 Klasser... 4 3.53 Deltagere, licens... 4 3.54 Anmeldelse... 4 3.55 Konkurrenceformen...

Læs mere

Agurketid og så meget andet

Agurketid og så meget andet Agurketid og så meget andet Jeg har just siddet og lyttet til webmasterens sommerhilsen, og jeg tror næsten, at naboerne også har fået glæde af den vidunderlige duet. Musik kan om noget fået nakkehårene

Læs mere

Retningslinier for trekkies.dks DM, version 5 oktober 2006

Retningslinier for trekkies.dks DM, version 5 oktober 2006 Retningslinier for trekkies.dks DM, version 5 oktober 2006 Danmarksmesterskab i Star Trek er en konkurrence, der afholdes af foreningen trekkies.dk. Konkurrencen afholdes årligt den sidste lørdag i oktober

Læs mere

Crosskart. Sportsligt reglement 2019

Crosskart. Sportsligt reglement 2019 Crosskart Sportsligt reglement 2019 Banesportsudvalget 14-11-2018 Crosskart SPORTSLIGT REGLEMENT 2019 1 GENERELT 1.1 Titel 1.2 Løbsserie DM i Crosskart er en løbsserie som er udskrevet af DASU og tilrettelægges

Læs mere

1. Velkomst SK-formand Hans Storm bød velkommen til fredagens møde, som omhandlede overgangen til Danmarks Cykle Union.

1. Velkomst SK-formand Hans Storm bød velkommen til fredagens møde, som omhandlede overgangen til Danmarks Cykle Union. Referat fra Klublederseminar 2015 Møde: både fredag og lørdag Mødedato: den 6. og 7. november 2015 Til stede: BMX-klubber, SU-formand, SK og sportssekretær Ikke til stede: Referent: Martin Gunnar Thenning

Læs mere

Crosskart. Sportsligt reglement 2018

Crosskart. Sportsligt reglement 2018 Crosskart Sportsligt reglement 2018 Banesportsudvalget 01-01-2018 Crosskart SPORTSLIGT REGLEMENT 2018 1 GENERELT 1.1 Titel 1.2 Løbsserie DM i Crosskart er en løbsserie som er udskrevet af DASU og tilrettelægges

Læs mere

Bilag til punkt 5 på HB-mødets dagsorden den 29. oktober 2006. Turneringsarrangører

Bilag til punkt 5 på HB-mødets dagsorden den 29. oktober 2006. Turneringsarrangører Bilag til punkt 5 på HB-mødets dagsorden den 29. oktober 2006 Vedtagne ændringsforslag er indarbejdet og står i kursiv. 4.2 Bestemmelser for EMT (særlige regler for DM i Påsken) 31 Turneringsarrangører

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Løbsreglement

Dansk Mini Racing Union. Løbsreglement Dansk Mini Racing Union 2004 Løbsreglement LØBSREGLER SLOT-RACING 1 TILMELDING Kørere, der ønsker at deltage, skal være tilmeldt ved maskinkontrollen. Samtidigt betales startpenge, hvis dette ikke er sket

Læs mere

Tillægsregler til DM i Rallycross 2017 TILLÆGSREGLER. Foto John Jensen/Tag Selv Foto. Dansk Automobil Sports Union Marts 2017 Side 1

Tillægsregler til DM i Rallycross 2017 TILLÆGSREGLER. Foto John Jensen/Tag Selv Foto. Dansk Automobil Sports Union Marts 2017 Side 1 TILLÆGSREGLER Foto John Jensen/Tag Selv Foto DM RALLYCROSS 2017 Side 1 r der afvikler DIF+DASU mesterskaber I Rallycross 2016 Nysumbanen GPS Adresse ns kontaktperson Kørselsanvisning 220/380V stik ns længde

Læs mere

MC SUPER CHALLENGE 2010 Aftale for 2010

MC SUPER CHALLENGE 2010 Aftale for 2010 MC SUPER CHALLENGE 2010 Aftale for 2010 Reglement Klasser Afvikling Økonomi Stævner Der forventes afholdt 7 stævner af MC SUPER CHALLENGE i 2010 Hvert stævne er planlagt til at indeholde 3 løb. Indtil

Læs mere

AFVIKLINGSBESTEMMELSER FOR DANSK SUPER KART 2019: CADETT MINI,CADETT JUNIOR, OK JUNIOR, OK og KZ2.

AFVIKLINGSBESTEMMELSER FOR DANSK SUPER KART 2019: CADETT MINI,CADETT JUNIOR, OK JUNIOR, OK og KZ2. AFVIKLINGSBESTEMMELSER FOR DANSK SUPER KART 2019: CADETT MINI,CADETT JUNIOR, OK JUNIOR, OK og KZ2. Indhold 1 GENERELT... 2 2 SÆRLIG BESTEMMELSER... 4 3 TILLADT MATERIEL... 5 Stk. 3.1 Kart og motor (ROK

Læs mere

Spørgeskema til dig, som vil tabe dig

Spørgeskema til dig, som vil tabe dig Spørgeskema til dig, som vil tabe dig Opstart: Del 1 Sundhedsstyrelsen Og NIRAS Konsulenterne 2 Spørgeskema til dig, som vil tabe dig Når du skal i gang med at tabe dig, er der mange ting, du skal tænke

Læs mere

Regelsæt for BGK Grand Prix/Klubmesterskab 2016

Regelsæt for BGK Grand Prix/Klubmesterskab 2016 1 Regelsæt for BGK Grand Prix/Klubmesterskab - 2016 Regelsæt for BGK Grand Prix/Klubmesterskab 2016 Side 1 af 12 2 Regelsæt for BGK Grand Prix/Klubmesterskab - 2016 Indholdsfortegnelse 1. Deltagelse...

Læs mere

FOLKERACE Sportsligt Reglement 2009

FOLKERACE Sportsligt Reglement 2009 FOLKERACE Sportsligt Reglement 2009 INDHOLD Sportsligt Reglement 1 Generelt 1.1. Titel 1.2 Officials 1.3 Deltagere 1.4 Løbsserie 1.5 Klasser og Point 1.6 Præmier 1.7 Startnumre 2 Sportsreglement 2.1 Afvikling

Læs mere

Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr. 2 2012-2013 Mandag d. 12. november 2012, kl. 17-22 på DSB s kursuscenter i Nyborg.

Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr. 2 2012-2013 Mandag d. 12. november 2012, kl. 17-22 på DSB s kursuscenter i Nyborg. Brøndby den 12. november 2012 Journal nr. 2283-12 -SHA Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr. 2 2012-2013 Mandag d. 12. november 2012, kl. 17-22 på DSB s kursuscenter i Nyborg. Deltagere: Lars

Læs mere

Tillægsregler for GGK`s klubløb 2015

Tillægsregler for GGK`s klubløb 2015 Tillægsregler for GGK`s klubløb 2015 Løbsarrangør og sekretariat: Grindsted gokart klub Vesterhedevej 7, 7200 Grindsted, Info@grindstedgokartklub.dk Løbsdatoer: ÅR 2015 11. april 9. maj 6. juni 22. august

Læs mere

Crosskart. Sportsligt reglement

Crosskart. Sportsligt reglement Crosskart Sportsligt reglement Banesportsudvalget 31-01-2017 Crosskart SPORTSLIGT REGLEMENT 2017 1 GENERELT 1.1 Titel 1.2 Løbsserie DASU-mesterskab i Crosskart er en løbsserie som er udskrevet af DASU

Læs mere

Banesportsudvalget. Brøndby, 11. september 2013

Banesportsudvalget. Brøndby, 11. september 2013 Banesportsudvalget Brøndby, 11. september 2013 Protokol af Banesportsudvalgsmøde 04/2013 28. august 2013 på Fjelsted Skov Kro, Ejby Tilstede: Formand: Michael Jensen Offroad: Jørgen Ring-Andersen, Hans

Læs mere

DANSK SUPER KART CADETT MINI, CADETT JUNIOR, KF JUNIOR, KF og KZ2 AFVIKLINGSBESTEMMELSER

DANSK SUPER KART CADETT MINI, CADETT JUNIOR, KF JUNIOR, KF og KZ2 AFVIKLINGSBESTEMMELSER DANSK SUPER KART 2015 CADETT MINI, CADETT JUNIOR, KF JUNIOR, KF og KZ2 AFVIKLINGSBESTEMMELSER 1 GENERELT Dansk Super Kart (DSK) for KF ogkz2/kz2ob afvikles over 6 weekendarrangementer. Dansk Super Kart

Læs mere

Referat af VETU-møde

Referat af VETU-møde Referat af VETU-møde Afholdt i HBC s lokaler fredag den 28. oktober 2011 Tilstede var: Peter Mikkelsen, Morten Aarup, Helle Sjørring, Anne Birgitte Nielsen, Ellen Aagaard Tak til VETU s tidligere formand/medlemmer

Læs mere

AFVIKLINGSBESTEMMELSER FOR DANSK SUPER KART/NEZ 2018: CADETT MINI, CADETT JUNIOR, OK JUNIOR, OK og KZ2.

AFVIKLINGSBESTEMMELSER FOR DANSK SUPER KART/NEZ 2018: CADETT MINI, CADETT JUNIOR, OK JUNIOR, OK og KZ2. AFVIKLINGSBESTEMMELSER FOR DANSK SUPER KART/NEZ 2018: CADETT MINI, CADETT JUNIOR, OK JUNIOR, OK og KZ2. 1 GENERELT... 2 2 SÆRLIG BESTEMMELSER... 3 3 TILLADT MATERIEL... 3 Stk. 3.1 Kart og motor... 3 Stk.

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING. Søndag den 3. maj 2015 kl. 9:30. på Restaurant SØMÆRKET DAGSORDEN

Referat fra GENERALFORSAMLING. Søndag den 3. maj 2015 kl. 9:30. på Restaurant SØMÆRKET DAGSORDEN Gnaverhavens Grundejerforening Referat fra GENERALFORSAMLING Søndag den 3. maj 2015 kl. 9:30 på Restaurant SØMÆRKET DAGSORDEN 1. Valg af dirigent, referent og 2 stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Dansk Bürstnerklub

Bestyrelsesmøde i Dansk Bürstnerklub Lørdag, den 20. november 2010 Side 1 Mødested/tid: Fraværende: Møde via mail Ingen 1. Referat fra sidste møde. Er udsendt til bestyrelsen og gjort tilgængeligt på hjemmesiden. 2. Orientering ved formanden

Læs mere

AFVIKLINGSBESTEMMELSER FOR DANSK SUPER KART 2019: CADETT MINI,CADETT JUNIOR, OK JUNIOR, OK og KZ2.

AFVIKLINGSBESTEMMELSER FOR DANSK SUPER KART 2019: CADETT MINI,CADETT JUNIOR, OK JUNIOR, OK og KZ2. AFVIKLINGSBESTEMMELSER FOR DANSK SUPER KART 2019: CADETT MINI,CADETT JUNIOR, OK JUNIOR, OK og KZ2. Indhold 1 GENERELT... 2 2 SÆRLIG BESTEMMELSER... 4 3 TILLADT MATERIEL... 5 Stk. 3.1 Kart og motor... 5

Læs mere

Tillægsregler til DM i Crosskart 2015 TILLÆGSREGLER. Dansk Automobil Sports Union Marts 2015 Side 1

Tillægsregler til DM i Crosskart 2015 TILLÆGSREGLER. Dansk Automobil Sports Union Marts 2015 Side 1 TILLÆGSREGLER DM Crosskart 2015 Side 1 r der afvikler DM i Crosskart 2015 NYSUMBANEN Motorsport Nord Jylland www.mnj.dk GPS Adresse Nysumgårdsvej 8, DK-9610 Nørager Tel 9856 9310 ns kontaktperson Kaj Storgaard,

Læs mere

Regionsmesterskab Indefodbold 2015/16

Regionsmesterskab Indefodbold 2015/16 Indefodbold 2015 Vejledning Puljeoversigt Kampprogram U14 Drenge A & U15 Drenge A Lørdag den 13. februar 2016 Arena Himmerland DBU Jylland Region 1 byder velkommen til dette Regionsmesterskab. Det er den

Læs mere

Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30.

Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30. Købe/Sælgedag: Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30. Vi har de tidligere år set en tendens til, at der handles meget med

Læs mere

Team Lindgren APS Et Nordjysk Racing Team

Team Lindgren APS Et Nordjysk Racing Team Team Lindgren APS Et Nordjysk Racing Team Team-Lindgren er et amatør motorsports Team fra Nordjylland, som blev etableret i 2008 af 2 personer, Steffen Lindgren Hansen og Ivan Lindgren Hansen. Steffen

Læs mere

Fælles tillægsregler. Rallycross DM

Fælles tillægsregler. Rallycross DM Fælles tillægsregler Rallycross DM 2019 Tillægsregler 2019 1. Arrangementet afholdes under FIAs internationale bestemmelser, DASUs reglementer for automobilsport, banernes certifikater og nærværende tillægsregler.

Læs mere

WWW.OS-JAGTFORENING.DK

WWW.OS-JAGTFORENING.DK ÅRSPROGRAM 2016 2016 BESTYRELSEN Telefon E-Mail Formand Carsten Jørgensen 40824974 cjo@os-jagtforening.dk Næstformand Jan Hjort Pedersen 23256290 jhj@os-jagtforening.dk Kasserer Peder Johansen 30495351

Læs mere

Baggrunds materiale omkring:

Baggrunds materiale omkring: Baggrunds materiale omkring: Bagrund Rev A Side 1 Hockey og godt miljø er en del af i OIK Vi ønsker at OIK skal være et rart sted at komme, med en ordentlig omgangstone både spillerne imellem, men i høj

Læs mere

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor Årsberetning 2011 Året startede rigtig godt. På generalforsamlingen fik vi valgt 3 nye medlemmer ind, som dækkede områder i bestyrelsen, vi hidtil nok ikke havde været tæt nok på. Leif Boddi som primært

Læs mere

Haslev Faxe Jagtforening's nyhedsbrev juni 2016

Haslev Faxe Jagtforening's nyhedsbrev juni 2016 Haslev Faxe Jagtforening's nyhedsbrev juni 2016 Støjskærme på Kaisholm: Det store projekt med at etablere støjskærme på skydebanen er ved at være færdig. Et af de store krav i den nye miljøgodkendelse

Læs mere

Hvor længe har du været medlem af Forfatterhaab.dk?

Hvor længe har du været medlem af Forfatterhaab.dk? Hvor længe har du været medlem af Forfatterhaab.dk? 0-3 mdr. 3 13% 3-6 mdr. 4 17% 6-12 mdr. 3 13% 1-2 år 7 30% mere end 2 år 6 26% Hvordan blev du bekendt med foreningen? Internettet 18 78% mund til mund

Læs mere

RU møde 6-2015 den 25. oktober 2015 på Scandic Hotel, Odense.

RU møde 6-2015 den 25. oktober 2015 på Scandic Hotel, Odense. RU møde 6-2015 den 25. oktober 2015 på Scandic Hotel, Odense. Deltagere: Johannes Fraas, Niels Erik Jørgensen, Søren Duun, Peter Kiil, Steen Christensen, Bent Sommer og Hans Jørgensen. Afbud: Mads Boutrup

Læs mere

Bestyrelsesmøde 22.02.2016

Bestyrelsesmøde 22.02.2016 Bestyrelsesmøde 22.02.2016 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Jesper Norup, Jan Uhrskov, Egon Sørensen, Henning Hansen, Harald Jørgensen, John Trolle Fraværende: Ingen Referent:

Læs mere

YHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk

YHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk 1 6. j uni 2 0 0 9 Numme r 2 YHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk Opdatering Kære medlemmer, bruger, sponsorer og andre interessenter af Vestjysk MotoCross Club.

Læs mere

Banesportsudvalget. Brøndby, den 24. januar 2012

Banesportsudvalget. Brøndby, den 24. januar 2012 Banesportsudvalget Brøndby, den 24. januar 2012 Protokol af Banesportsudvalgsmøde 01/2012 08. januar på Fjelsted Skov Kro, Ejby Tilstede: Formand: Carsten Boye Offroad: Jørgen Ring-Andersen, Bo Søndergaard

Læs mere

Firehøje IF TENNIS INFO 2016 SÆSONSTART. Lørdag den 30. april 2016 kl. 10.00. www.firehoejeif.minisite.dk

Firehøje IF TENNIS INFO 2016 SÆSONSTART. Lørdag den 30. april 2016 kl. 10.00. www.firehoejeif.minisite.dk Firehøje IF TENNIS INFO 2016 SÆSONSTART Lørdag den 30. april 2016 kl. 10.00 www.firehoejeif.minisite.dk Sæsonen 2016 Så står atter en tennissæson for døren. Vi håber på en god opbakning fra jer, så vi

Læs mere

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC FORTY INFO? --- generalforsamling Medlem af Dansk Cricket-Forbund siden 1963 Kære medlem af Dansk XL Cricket Club 17.september 2015 Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC lørdag den 10.oktober

Læs mere

DEC. Sportsligt reglement 2018

DEC. Sportsligt reglement 2018 DEC Sportsligt reglement 2018 DASU Banesportsudvalget 19-01-2018 SPORTSLIGT REGLEMENT 1. GENERELT 1.1 TITEL SAMT JURISDIKTION Seriens navn er Danish Endurance Championship (DEC) og tilrettelægges af promotor

Læs mere

Velkommen. Mentaltræner Jane Meyer-Zeuthen

Velkommen. Mentaltræner Jane Meyer-Zeuthen Velkommen Hvem er nu det og hvad nu..? Jane Meyer-Zeuthen. Arbejder som skolelærer, coach og mentaltræner. Jeg arbejder med personer som vil noget mere Hvad er formålet? OVERSKUD FORMAT VILJE Personlig/mental

Læs mere

Referat fra møde i LandboUngdoms Landspløjeudvalg

Referat fra møde i LandboUngdoms Landspløjeudvalg Landspløjeudvalget Cc: lnm 22. december 2006 Referat fra møde i LandboUngdoms Landspløjeudvalg Landspløjeudvalgets møde den 5. december 2006 på Koldkærgård i Skejby. Deltagere: Afbud: Referent: Dagsorden

Læs mere

Der vil også være salg af øl, sodavand og pølser i serviceparken også når den flyttes til Lem lørdag formiddag og til Ulfborg lørdag eftermiddag.

Der vil også være salg af øl, sodavand og pølser i serviceparken også når den flyttes til Lem lørdag formiddag og til Ulfborg lørdag eftermiddag. serviceinfo #13 1. Catering ved Peugeot Rally I forbindelse med den kommende afdeling i Mekonomen Rally Championship Peugeot Rally den 31. august og 1. september i Vestjylland har vi ny samarbejdspartner

Læs mere

Introduktionsdag for frivillige. Program

Introduktionsdag for frivillige. Program Introduktionsdag for frivillige. Torsdag d. 29. januar 2009 kl. 16-21 På Hotel Harmonien i Haderslev Der blev diskuteret livligt, så snart der var en pause i mødet. Foto: Leif Hilker Program Velkomst og

Læs mere

Formandens beretning 2015. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad.

Formandens beretning 2015. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad. Men først en stor tak til Lotte Jensen, for at vi igen kan få lov til at afholde den årlige generalforsamling her på hendes arbejdsplads.

Læs mere

6. Forretningsorden: Lars laver et udkast til næste UU-møde samarbejde med Mehmet.

6. Forretningsorden: Lars laver et udkast til næste UU-møde samarbejde med Mehmet. Dagsorden - UU-møde 21.-22. februar 2015 Deltagere: Emil Olsen, Dennis Garting, Morten Egede, Tobias Thomsen, Dennis Otkjær, Tilde Busk, Louise Meiling, Morten Farsø, Nikolaj Mailand, Bjørn Andersen, Lars

Læs mere

Referat fra årsmøde 17. maj 2010

Referat fra årsmøde 17. maj 2010 Ad.1 Ad. 2 Bjørn Semberg, Hi. Formandens mundtlige beretning. Formanden mindes afdøde kammerater med mindeord og 1 minuts stilhed. Efter at have omtalt fusionen pr. 01. januar 2010 gennemgik han den fremsendte

Læs mere

TILLÆGSREGLER KLUBMESTERSKAB PÅ NISSERINGEN 2018

TILLÆGSREGLER KLUBMESTERSKAB PÅ NISSERINGEN 2018 TILLÆGSREGLER KLUBMESTERSKAB PÅ NISSERINGEN 2018 1 TILLÆGSREGLER TIL KM på NISSERINGEN I 2018 (U/ PUBLIKUM) ARRANGØR: Næstved Motor Klub`s Autoafdeling LØBSLEDELSE: Morten G. Jensen, Lene Andersen, Daniel

Læs mere

Drejebog - sådan holder du et Skole OL-stævne på skolen

Drejebog - sådan holder du et Skole OL-stævne på skolen Drejebog - sådan holder du et Skole OL-stævne på skolen Det er en rigtig god ide at samle flere klasser fra 4. til 7. klassetrin til et fælles Skole OL stævne på skolen. Det skaber stemning og sammenhold

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 16

Referat Afdelingsmøde afdeling 16 Referat Afdelingsmøde afdeling 16 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 16 Sted: Mødelokale 2, Treschowsgade 2 Dato: Den 29. januar 2013, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: Referent: Pkt. 1: 18 beboere Kurt

Læs mere

CHGP 2015. 1. og 2. august 2015. Bellahøj Park ved København. Tillægsregler. Arrangeret af Automobil Sports Klubben Hedeland og CHGP

CHGP 2015. 1. og 2. august 2015. Bellahøj Park ved København. Tillægsregler. Arrangeret af Automobil Sports Klubben Hedeland og CHGP CHGP 2015 1. og 2. august 2015 Bellahøj Park ved København Tillægsregler Arrangeret af Automobil Sports Klubben Hedeland og CHGP www.ask-hedeland.dk www.chgp.dk Partnere i 2015 TILLÆGSREGLER FOR CHGP 2015

Læs mere

Naturløbskoncept 2016

Naturløbskoncept 2016 Dansk Orienterings-Forbund Naturløbskoncept 2016 Baggrund Naturløbet er blevet udviklet og arrangeret i samarbejde med Aktiv Rundt i Danmark siden 2009. Aktiv Rundt i Danmark havde til og med 2012 Arla

Læs mere

Kun et langt. Lokalopgør TEMA

Kun et langt. Lokalopgør TEMA TEMA Kun et langt indkast Lokalopgør Intensive nærkampe hører et ægte lokalopgør til. Og der blev da også gået til den i dagens opgør mellem Nr. Kongerslev og Kongerslev. 24 mellem venner og fjender Kongerslev

Læs mere

Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1. Referat

Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1. Referat Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1 Referat 1. Dirigent Per (nr. 24). Generalforsamlingen er lovlig varslet erklæres lovlig og beslutningsdygtig 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

Dobbelt DKK rally konkurrence. 15. februar 2014. Sponsorer ved konkurrencen. hos Nr. Broby Agility Forening. www.husse.dk. www.minddog.

Dobbelt DKK rally konkurrence. 15. februar 2014. Sponsorer ved konkurrencen. hos Nr. Broby Agility Forening. www.husse.dk. www.minddog. Sponsorer ved konkurrencen www.husse.dk Dobbelt DKK rally konkurrence hos Nr. Broby Agility Forening www.minddog.dk www.dalumdyrehandel.dk www.mindandcoach.com www.heden-fyn.dk 15. februar 2014 Nr. Broby

Læs mere

Et styks påkrævet rejsebrev.

Et styks påkrævet rejsebrev. Et styks påkrævet rejsebrev. Beordret fra Andreas, Buster og Jørgen. Det er ikke med min gode vilje at jeg skriver dette rejsebrev, men alle i der hjemme skal have lov til at læse, hvad jeg render og laver

Læs mere

1. Velkomst Preben bød velkommen med tak for fremmøde. Praktisk information. Præsentationsrunde.

1. Velkomst Preben bød velkommen med tak for fremmøde. Praktisk information. Præsentationsrunde. Kvindekonference 2016 RC Odense, 31. januar kl. 11-16 Deltagerlisten nederst 1. Velkomst Preben bød velkommen med tak for fremmøde. Praktisk information. Præsentationsrunde. 2. Evaluering af turnering

Læs mere

DMRU Delegeretforsamling 2014.

DMRU Delegeretforsamling 2014. DMRU Delegeretforsamling2014blev afholdt søndag 23 november 2014 i Skalbjerg hvor Stephen Wagstaffe var vært. Tilstede var 11 medlemmer: Thomas Ludvigsen RRO Leif Svinth Christensen MMRK Per Thaudal MMRK

Læs mere

B-udvalget. Brøndby, d. 27. oktober 2009

B-udvalget. Brøndby, d. 27. oktober 2009 B-udvalget Brøndby, d. 27. oktober 2009 Protokol af Banesportsudvalgsmøde 062009 7. oktober på Fjelsted Skov Kro, Ejby Tilstede: Formand: Carsten Boye Offroad: Jørgen Ring-Andersen, Hans Erik Sørensen

Læs mere

FORMANDSBERETNING 2015

FORMANDSBERETNING 2015 Kreds 56 Præstø Schæferhundeklub FORMANDSBERETNING 2015 Bestyrelsen Der har igen i år været et fint samarbejde i bestyrelsen. 8 møder er det blevet til. Det har igen været et godt år for kreds 56, vi har

Læs mere

Rallycross Sportsligt Reglement

Rallycross Sportsligt Reglement DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION Reglement for RALLYCROSS Rallycross Sportsligt Reglement 2014 Indhold 1 GENERELT 2 1.1 TITEL 2 1.2 OFFICIALS 3 1.3 DELTAGERE 3 1.4 LØBSSERIE 3 1.5 KLASSER OG STARTNUMRE 3 1.6

Læs mere

Velkommen til sæson 2012

Velkommen til sæson 2012 Velkommen til sæson 2012 Sæson start Så er det atter blevet tid til at byde nye som gamle medlemmer velkommen til en ny tennis sæson den 27. i rækken. Ja du læste rigtig. Det er NU, du skal finde din ketcher

Læs mere

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION. Teknisk reglement OK Mobil 1 Legends Car Cup

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION. Teknisk reglement OK Mobil 1 Legends Car Cup Teknisk reglement OK Mobil 1 Legends Car Cup 1. Generelle bestemmelser og definitioner OK Mobil1 Legends Cup er åbent for Legend Car fra 600 Racing Inc USA købt igennem Padborg Park, Ved Flyvepladsen 10,

Læs mere

Referat : Ordinært bestyrelsesmøde i KGK mandag d. 4. februar 2013 kl. 18.00, i klubhuset

Referat : Ordinært bestyrelsesmøde i KGK mandag d. 4. februar 2013 kl. 18.00, i klubhuset Referat : Ordinært bestyrelsesmøde i KGK mandag d. 4. februar 2013 kl. 18.00, i klubhuset Bestyrelsen havde inviteret KGKs Venner til en fælles snak om samarbejde og forventninger til samme. Dette møde

Læs mere

Lørdag den 4. august 2012 Jysk/fynsk Mesterskab i klubrally for hold samt 4. afdeling af Speed Nord

Lørdag den 4. august 2012 Jysk/fynsk Mesterskab i klubrally for hold samt 4. afdeling af Speed Nord Tillægsregler for Klubrally Lørdag den 4. august 2012 Jysk/fynsk Mesterskab i klubrally for hold samt 4. afdeling af Speed Nord Årets Klubrally begivenhed Jysk / Fynsk Fejde foregår i 2012 igen med Ikast

Læs mere

Skolelederen juni 2014... s. 2. Løsnings Skoles legepatrulje på kursus... s. 6. Hilsen fra Skolebestyrelsen juni 2014... s. 7

Skolelederen juni 2014... s. 2. Løsnings Skoles legepatrulje på kursus... s. 6. Hilsen fra Skolebestyrelsen juni 2014... s. 7 Indhold Skolelederen juni 2014... s. 2 Løsnings Skoles legepatrulje på kursus... s. 6 Hilsen fra Skolebestyrelsen juni 2014... s. 7 Legepatruljen på tur på Vejle Idrætshøjskole 15. maj 2014 Skolenyt jul

Læs mere

Du har arbejdet for dine penge. Nu skal de arbejde for dig. - Drop opsparingen og investér i stedet pengene.

Du har arbejdet for dine penge. Nu skal de arbejde for dig. - Drop opsparingen og investér i stedet pengene. Du har arbejdet for dine penge. Nu skal de arbejde for dig. - Drop opsparingen og investér i stedet pengene. Side 2 Indhold Side 3...Drop opsparingen og investér i stedet pengene Side 4...Hyppigst stillede

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

GUIDE TIL MENTORFORLØBET MENTORER

GUIDE TIL MENTORFORLØBET MENTORER GUIDE TIL MENTORFORLØBET MENTORER Overordnet formål med mentorforløbet Ideen bag projektet er at udnytte de stærke rollemodeller, som personer i arbejde kan være for dem, der er lige ved at blive færdige

Læs mere