Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den 31-8-2010."

Transkript

1 Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den Sted : Møllebjergvej 2, Hvalsø med møde fra til Mad fra kl Afbud : Jens Peter Leitritz, Christian Carlsen, Michael Strømgren, Svend Erik Pedersen, Gitte Sørensen, Bjarne S. Pedersen, Elfa Brynjolfsdottir. Fraværende:. 1. Velkomst, registrering. Alle valgt til oprydning. 2. Godkendelse af dagsorden. Valg af mødeleder og referent. Lars Christiansen valgt som ordstyrer. 3. Personalesituationen lige nu. Gitte Nielsen fortalte om arbejdet som faglig i afdelingen, Industri, og Privat Service er hovedområdet og når man er placeret i Hvalsø, så er der også andre gøremål, f.eks. A- kassespørgsmål. Det er små og mellemstore virksomheder. Der er mange der er i arbejde på forskellige arbejdssteder, hvor de arbejder i trediemandsarbejde gør rent i en virksomhed, der arbejder med produktion, institution eller kontorvirksomhed. Det er tit små penge medlemmerne har til gode og det kan tage lige så lang tid som store beløb, at inddrive. Det er også et område privat service der er udsat for udlicitering, og skift af arbejdsgiver med jævne mellemrum. Der er et hårdt og højt arbejdstempo, med skiftende tider, varieret arbejdstid og differentieret månedlige perioder. Der arbejdes med kalender, for at få beregningen på plads i f.t. overarbejdstillæg m.m. Handicaphjælpere er et forholdsvis nyt området der kan blive lige så spændende som privat service. Medlemmerne bliver privat ansat i hjemmene, til at forestå praktisk hjælp og de er nu blevet dækket af overenskomst. Det er et område hvor man kommer tæt på hinanden. Anne orienterede om personalesituationen i administrativ gruppe. Vi har vikardækning frem til for sygemeldt medarbejder. De er igangsat MUS samtaler. 4. TiB/ 3F. a. Efter en længere proces i TIB, er det nu afgjort hvilke medarbejdere der overføres fra TIB Region Sjælland til de 4 afdelinger i regionen hvor medlemmerne placeres efter den såkaldte skolemodel. De 8 medarbejdere der efter aftale overføres har alle som deres 1 ste prioritet søgt overførsel hertil. b. I forhold til den fysiske flytning og placering på kontorer, er der endnu ikke overblik over udgifternes størrelse. På mødet vil vi vise de tanker og ideer de har været drøftet i daglig ledelse for den fysiske placering. a. De første møder for personalet der kommer med over er igangsat.

2 Der pågår møder, f.eks. i morgen, hvor underudvalg mødes i regionen, personaleudvalg og økonomiudvalg.. b. Bestyrelsen blev præsenteret for de tanker og ideer der er om placering af medarbejderne efter fusionen. På det kommende personalemøde, vil disse blive præsenteret for personalet. De lokaler der er stillet i udsigt i stueplanet på Holbækvej, vil anslået koste ca kr. ( med forbehold) at leje pr. år for de 77 m2, der er der. Dertil kommer lejeudgifter til kontor i Køge. Udgift der er p.t kr. Med de viste tegninger, er det realistisk at kunne modtage 1700 nye medlemmer og 8 medarbejdere. Se punkt Regnskabstal for juli a. Regnskabstal for juli 2010 plus balance og kommentarer til afvigelser. b. Opgørelse af forbrug på de enkelte grupper. a. Ulla Risbjerg fremlagde de udsendte regnskabstal og de nævnte afvigelser. Balancen viste, at vi efter 7 måneder har et underskud på mod der er budgettallet. Dertil kommer, at der er betalt kr. for udgiftsdele der hidrører august / september. Konto 2390 viser at vi har brugt lidt mere til advokat end vi efter budgettet skulle på nuværende tidspunkt. Debat: Der var ros for det udsendte og redegørelsen. b F i Tal Roskildeegnen. a. Statistik og medlemsvandringer. Statistik foreligger til mødet.. Der er ikke kommet tal for august endnu. Der var en lille fremgang i juli, bl. a. på baggrund af, at virksomheden Bones blev åbnet i Roskilde. Der ønskes en redegørelse for aftalerne med Bones. Der udsendes tal når de kommer for august. 7. Administrativ gruppe. a. Referat, A-kassemøde den og b. Stikprøvekontrol 9-11 august 10. c. Mødereferat fra møde for A-kasseledere den 20 aug. 10. d. Ledighedsstatistik i regionen pr. 5 marts a. Anne Gregersen orienterede om 3 månederssamtalerne og det nuværende stade. Der pågår stadig lovgivning der forringer medlemmernes vilkår, med tilbagevirkende kraft. b. Der er uddelt ros til medarbejderne i forbindelse med stikprøvekontrollen. c. d.

3 8. Faglige gruppe. a. Næste møde er planlagt til Byggesag. Byggeudvalget har været samlet med medarbejdergruppen fra A-kassen den Mødet mundede ud i, at fremkomme med en anmodning til bestyrelsen om, at der til et ombygningsprojekt frigives økonomi ud fra tilbud / tegninger. Der er efterfølgende indhentet tilbud fra 1 entreprenør, Fejersen, der endnu ikke har fremsendt tilbud. Det andet selskab, hvor der tidligere lå tilbud fra er gået konkurs. Der er rykket for svar. Der foreligger ikke tilbud fra entreprenører ud over de tilbud der tidligere er fremlagt for bestyrelsen. Det ene selskab er i den mellemliggende periode gået konkurs. Der blev foreslået, at vi afholdt ekstraordinært bestyrelsesmøde i forbindelse med generalforsamlingen. Det blev foreslået at nedsætte et byggeudvalg som bestyrelsen gav prokura til at forestå byggesagen. Beslutning: Vi får et tilbud fra Fejersen, der udsendes når det modtages til bestyrelsen. Beslutning kan tages på ekstraordinært bestyrelsesmøde forud for generalforsamlingen den Ansøgninger / bevillingssager: a. Ansøgning fra foreningen Behandl os ordentligt selvom vi er arbejdsløse. b. Bog af Mattias Tesfaye : om 3Férnes arbejdsliv. Skal vi købe eksemplarer?. c. Åbent sommerhus. Sommerhusudvalget søger bevilling til arrangement og tilkendegivelse på hvem der deltager den 4 september. d. Hands off Venezuela søger om støtte. e. Bevilling, integrationsudvalg. a. Bilag desværre ikke udsendt. Anne Gregersen orienterede om foreningens opstart og virke. Der er ønsket at opstarte lokalafdeling i Roskilde. Der søges 1000 kr. til mødeaktivitet. Der lægges op til at vi skal lægge lokaler til opstartsmøde den Beslutning: Bevilling givet. b. Forslag at vi køber nogle eksemplarer, så der kan stå eksemplarer til udlån på kontorerne. Beslutning: vi køber 10 eksemplarer. c. Beslutning: Der gives bevilling på 300 kr. pr. deltager max kr. Der var tilmelding fra 8 ud over udvalget var det Michael Haugaard og Flemming Rylander. Der udsendes mail til de fraværende om tilmelding. d. Beslutning : Afslået. Ansøgningen føres videre til LO Sektionen. e. Beslutning: Bevilling givet til at gå videre med aktiviteten. 11.Meddelelser / orientering.

4 a.hovedbestyrelsesreferat b.referat fra A-kassens hovedbestyrelse c.referat fra personalemøder, d.orientering fra daglig ledelse. e.referat fra FPU, møde f.bestyrelse. g. Referat fra 3F Byggekoordinatorforeningen h. Referat fra udvalgsmøde RIPU Roskilde A, b, c, taget til efterretning. d. ingen yderligere bemærkninger. e. Der forelå ikke referat endnu. De første drøftelser om folketingsvalg er startet. f. Der er en vognmand, Poul Sørensen, der er gået konkurs. Konkursbegæring er indgivet.der er 8-10 mand uden arbejde og der er ikke arbejde til dem. Beskæftigelsen på taxamarkedet er blevet dårligere og dårligere. Peter Nielsen orienterede. Ide om uddannelse drøftet. g. Det undersøges om vi kunne sende medarbejder. h. Praktikpladssituationen drøftet kort. 12. Nyt fra LO, ESSJ, LBR m.m. a. Jobpatrulje i Roskilde. Bilag fra 28 juli, avis. Ros til vores deltagere fra afdelingen. Anders Berg-Munch fortalte om 2 spændende uger, bl.a. om Sommerland Sjælland. 13. Udsendte cirkulærer. Fra til tidligere udsendt via mail. Cirkulærer fra til a. Bilag medtages til generalforsamlingen. Der er nogle tekniske problemer, når de udsendes via mail. 14. Nyt fra udvalg. a. Integrationsudvalget, møde den om planlægning af kursus for tillidsvalgte i arbejdspladsfastholdelse m.m. b. Budgetudvalgsmøde den c. Sommerhusudvalget har efter aftale med formanden foretaget vedligeholdelse af udendørsarealerne ved Hvalsø-kontoret i 2010 til en sum på kr. der vil tilgå udvalgets arbejde med sommerhuset minus udgifter til kørsel og drivmidler. a. Tidligere behandlet. b. Kommissorium vedtaget. c. Formandsbeslutning godkendt. 15. Valg af formand for afdelingens A-kasse. Allan Kierullf kan i henhold til reglerne i A-kasselovgivningen ikke længere være medlem af A- kassen, og derfor heller ikke længere være formand for denne i afdelingen. Poul Christensen foreslået og valgt.

5 16. Kongres 2010 a. Nyt fra mødet i regionen den 24 august fra b. Fanebærer fra Roskildeegnen ved indmarch skal vi arrangere det? a. Poul Christensen omtalte kort forberedelsen i afdelingen og mødet i regionen. b. Anders Berg-Munck deltager som fanebærer. 17. Planlægning af det praktiske i forbindelse med den ekstraordinære generalforsamling den Beslutning: Det praktiske arrangeres af daglig ledelse. Der er ekstraordinært bestyrelsesmøde kl på Roskilde Tekniske Skole. Den Der er et beskedent stykke brød kl samme sted for bestyrelsen. 18. Eventuelt. Ingen bemærkninger. 19. Evaluering. 20. Følgende punkter kan offentliggøres. Alle. 21. Referat. Underskriftsblad. Rundsendt til underskrift. Bestyrelsen består af: Allan Kierulff, Poul Christensen, Laila Jensen, Anne Gregersen, Michael Strømgren, Michael Haugaard, Anne Pedersen, Annette Nelausen, Lone Nielsen, Linda Henriksen, Inge Kristiansen, Peter Nielsen, Poul Erik Olsen, Anders Moth-Poulsen, Svend Erik Petersen, John Petersen, John Gotfredsen, Flemming Rylander, Jens Peter Leitritz, Palle Carstensen og Peter Jensen Biltriss, Suppleanter: Gitte Sørensen, Kaj Midjord, Bjarne S. Pedersen, Anders Berg-Munch, Christian Carlsen, Elfa Brynjolfsdottir, Grethe Andersen, Svend Larsen.. Medarbejderrepræsentant : Lars Christiansen, sup. Bo Henriksen Referent : Poul Christensen. Supplerende noter udenfor protekol: Afbud fra Peter Jensen Biltriss til næste møde. Rundsend referat fra mødet i juni til bestyrelsen. Der var ingen der tog valget under punkt 1 alvorligt. Der blev serveret grillmad. Poul gav rødvin.

Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den 20-4-10.

Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den 20-4-10. Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den 20-4-10. Sted : Holbækvej 106 B 1 sal med møde fra 17.00. til 21.00. Mad fra kl. 16.30 Afbud : Peter Jensen Biltriss, Allan Kierulff, Palle Carstensen, Kaj Midjord,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den 15-6-10

Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den 15-6-10 Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den 15-6-10 Sted : Holbækvej 106 B 1 sal med møde fra 17.00. til 21.00. Mad fra kl. 16.30 Afbud : Poul Christensen, Lone Nielsen, Allan Kierulff, Jens Leitritz, Michael

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den 17-5-2011, 3F Roskildeegnen.

Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den 17-5-2011, 3F Roskildeegnen. Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den 17-5-2011, 3F Roskildeegnen. Sted: Holbækvej 106 B, 4000 Roskilde. Møde fra kl. 17:00 til 21:00. Mad fra kl. 16:30 Bestyrelsen består af: Allan Kierulff, Poul Christensen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den 16-2-10.

Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den 16-2-10. Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den 16-2-10. Sted : Holbækvej 106 B 1 sal med møde fra 17.00. til 21.00. Mad fra kl. 16.30 Afbud : Peter Nielsen, Anne Gregersen, Inge Kristiansen, Michael Haugaard..

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den 17-2-09.

Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den 17-2-09. Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den 17-2-09. Sted : Holbækvej 106 B 1 sal med møde fra 17.00. til 21.00. Mad fra kl. 16.30 Afbud : Lilian Lauge,.. Fraværende: Marianne Andersen, Peter Smidt. 1. Velkomst,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den 18-1-2011, 3F Roskildeegnen.

Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den 18-1-2011, 3F Roskildeegnen. Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den 18-1-2011, 3F Roskildeegnen. Sted: Holbækvej 106 B, 4000 Roskilde. Møde fra kl. 17:00 til 21:00. Mad fra kl. 16:30 Bestyrelsen består af: Allan Kierulff, Poul Christensen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den , 3F Roskildeegnen.

Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den , 3F Roskildeegnen. Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den 20-9-2011, 3F Roskildeegnen. Sted: Holbækvej 106 B, 4000 Roskilde. Møde fra kl. 17:00 til 21:00. Mad fra kl. 16:30 Bestyrelsen består af: Allan Kierulff, Poul Christensen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag 18. sep. 2012, Holbækvej 106 B. 4000 Roskilde.

Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag 18. sep. 2012, Holbækvej 106 B. 4000 Roskilde. Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag 18. sep. 2012, Holbækvej 106 B. 4000 Roskilde. Bestyrelsen består af Allan Kierulff, Poul Christensen, Laila Jensen, Anne Gregersen, Ole H. Olsen, Anders Berg-Munch,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet, onsdag den 21-1-09.

Referat af bestyrelsesmødet, onsdag den 21-1-09. Referat af bestyrelsesmødet, onsdag den 21-1-09. Sted : Holbækvej 106 B 1 sal med møde fra 17.00. til 21.00. Mad fra kl. 16.30 Afbud : Annette Nelausen, Inge Kristiansen, Laila Jensen, Lars N. Hansen...

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet i 3F Roskildeegnen, tirsdag den

Referat af bestyrelsesmødet i 3F Roskildeegnen, tirsdag den Referat af bestyrelsesmødet i 3F Roskildeegnen, tirsdag den 16-11-2010 Sted: Holbækvej 106 B, 4000 Roskilde. Møde fra kl. 17:00 til 21:00. Mad fra kl. 16:30 Bestyrelsen består af: Allan Kierulff, Poul

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet, torsdag den 4-6-09.

Referat af bestyrelsesmødet, torsdag den 4-6-09. Referat af bestyrelsesmødet, torsdag den 4-6-09. Sted : Holbækvej 106 B 1 sal med møde fra 17.00. til 21.00. Mad fra kl. 16.30 Afbud : Palle Carstensen, Dorthe Pedersen, Flemming Rylander, Svend Erik Petersen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag 10. september. 2013 kl. 17.00 21.00. Holbækvej 106 B. 4000 Roskilde.

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag 10. september. 2013 kl. 17.00 21.00. Holbækvej 106 B. 4000 Roskilde. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag 10. september. 2013 kl. 17.00 21.00. Holbækvej 106 B. 4000 Roskilde. Bestyrelsen består af Allan Kierulff, Poul Christensen, Anne Gregersen, Ole H. Olsen, Anders Berg-

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet tirsdag 26. februar 2013 kl. 17.00 21.00. Holbækvej 106 B., 4000 Roskilde.

Referat af bestyrelsesmødet tirsdag 26. februar 2013 kl. 17.00 21.00. Holbækvej 106 B., 4000 Roskilde. Referat af bestyrelsesmødet tirsdag 26. februar 2013 kl. 17.00 21.00. Holbækvej 106 B., 4000 Roskilde. Bestyrelsen består af Allan Kierulff, Poul Christensen, Anne Gregersen, Ole H. Olsen, Anders Berg-Munch,

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 23 marts 2010

Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 23 marts 2010 Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 23 marts 2010 1. Velkomst ved formand Allan Kierulff. Formanden bød forsamlingen velkommen og fik samtidig forsamlingens accept

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 19 marts 2013

Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 19 marts 2013 Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 19 marts 2013 1. Velkomst ved formand Allan Kierulff. Formanden bød forsamlingen velkommen. 2. Valg af 2 dirigenter. Lars Christiansen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet tirsdag 16. april. 2013 kl. 17.00 21.00. Holbækvej 106 B. 4000 Roskilde.

Referat af bestyrelsesmødet tirsdag 16. april. 2013 kl. 17.00 21.00. Holbækvej 106 B. 4000 Roskilde. Referat af bestyrelsesmødet tirsdag 16. april. 2013 kl. 17.00 21.00. Holbækvej 106 B. 4000 Roskilde. Bestyrelsen består af Allan Kierulff, Poul Christensen, Anne Gregersen, Ole H. Olsen, Anders Berg-Munch,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den , 3F Roskildeegnen.

Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den , 3F Roskildeegnen. Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den 15-3-2011, 3F Roskildeegnen. Sted: Holbækvej 106 B, 4000 Roskilde. Møde fra kl. 17:00 til 21:00. Mad fra kl. 16:30 Bestyrelsen består af: Allan Kierulff, Poul Christensen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde, tirsdag 15. maj 2012

Referat af bestyrelsesmøde, tirsdag 15. maj 2012 Referat af bestyrelsesmøde, tirsdag 15. maj 2012 Bestyrelsen består af Allan Kierulff, Poul Christensen, Laila Jensen, Anne Gregersen, Michael Strømgren, Michael Haugaard, Anne Pedersen, Annette Nelausen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet tirsdag 21. maj 2013, Holbækvej 106 B Roskilde

Referat af bestyrelsesmødet tirsdag 21. maj 2013, Holbækvej 106 B Roskilde Referat af bestyrelsesmødet tirsdag 21. maj 2013, Holbækvej 106 B. 4000 Roskilde Bestyrelsen består af Allan Kierulff, Poul Christensen, Anne Gregersen, Ole H. Olsen, Anders Berg-Munch, Anders Moth-Poulsen,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet, tirsdag den

Referat fra bestyrelsesmødet, tirsdag den Referat fra bestyrelsesmødet, tirsdag den 24-11-09. Sted : Holbækvej 106 B, med møde fra 17.00. til 21.00. Mad fra kl. 16.30 Afbud : Poul Erik Olsen, Laila Jensen, Annette Nelausen, Lone Nielsen, Kaj Midjord,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet tirsdag den 15. jan kl Holbækvej 106 B Roskilde.

Referat af bestyrelsesmødet tirsdag den 15. jan kl Holbækvej 106 B Roskilde. Referat af bestyrelsesmødet tirsdag den 15. jan. 2013 kl. 17.00 21.00. Holbækvej 106 B. 4000 Roskilde. Bestyrelsen består af Allan Kierulff, Poul Christensen, Anne Gregersen, Ole H. Olsen, Anders Berg-Munch,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den 17-3-09.

Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den 17-3-09. Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den 17-3-09. Sted : Holbækvej 106 B 1 sal med møde fra 17.00. til 21.00. Mad fra kl. 16.30 Afbud : Dorthe Pedersen( Bo Henriksen deltog), Lars N. Hansen, Flemming Rylander,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet tirsdag 11. marts 2014 kl Holbækvej 106 B Roskilde.

Referat af bestyrelsesmødet tirsdag 11. marts 2014 kl Holbækvej 106 B Roskilde. Referat af bestyrelsesmødet tirsdag 11. marts 2014 kl. 17.00 21.00. Holbækvej 106 B. 4000 Roskilde. Bestyrelsen består af Allan Kierulff, Poul Christensen, Anne Gregersen, Ole H. Olsen, Anders Berg-Munch,

Læs mere

Afbud: Elfa Brynjolfsdottir, Marie Nielsen, Peter Jensen Biltriss

Afbud: Elfa Brynjolfsdottir, Marie Nielsen, Peter Jensen Biltriss Referat af bestyrelsesmødet tirsdag 26. november 2013 kl. 17.00 21.00. Holbækvej 106 B. 4000 Roskilde. Bestyrelsen består af Allan Kierulff, Poul Christensen, Anne Gregersen, Ole H. Olsen, Anders Berg-Munch,

Læs mere

Lars Christiansen valgt til mødeleder Carsten Tang-Holbek valgt til referent

Lars Christiansen valgt til mødeleder Carsten Tang-Holbek valgt til referent Referat af bestyrelsesmødet tirsdag 18. juni 2013 kl. 17.00 21.00. Møllebjergvej 2, 4330 Hvalsø Bestyrelsen består af Allan Kierulff, Poul Christensen, Anne Gregersen, Ole H. Olsen, Anders Berg-Munch,

Læs mere

3. Personalesituationen lige nu. Vikar for socialrådgiver ansat. Anna Marie Zami er startet 2-12-08 som vikar.

3. Personalesituationen lige nu. Vikar for socialrådgiver ansat. Anna Marie Zami er startet 2-12-08 som vikar. Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den 16-12-08. Sted : Holbækvej 106 B 1 sal med møde fra 17.00. til 21.00. Mad fra kl. 16.30 Afbud : Jens Hansen, Inge Kristiansen, Lilian Lauge, Lars Christiansen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag 19. juni 2012

Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag 19. juni 2012 Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag 19. juni 2012 Bestyrelsen består af Allan Kierulff, Poul Christensen, Laila Jensen, Anne Gregersen, Ole H. Olsen, Anders Berg-Munch, Anders Moth-Poulsen, Anne Pedersen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i 3F Roskildeegnen den 27-5-09, Hotel Prinsen Algade 13, 4000 Roskilde.

Referat af bestyrelsesmøde i 3F Roskildeegnen den 27-5-09, Hotel Prinsen Algade 13, 4000 Roskilde. Referat af bestyrelsesmøde i 3F Roskildeegnen den 27-5-09, Hotel Prinsen Algade 13, 4000 Roskilde. Afbud fra: Flemming Rylander, John Pedersen, Linda Henriksen, Bjarne Pedersen. Referat: 08.00 til 8.30

Læs mere

Bo Henriksen Faglig medarbejder - Roskilde Tlf.: 88 92 45 63 mobil: 40 45 09 94 Fagligt område: Transport, Lager, Vikar, Vaskeri, Industri, Post

Bo Henriksen Faglig medarbejder - Roskilde Tlf.: 88 92 45 63 mobil: 40 45 09 94 Fagligt område: Transport, Lager, Vikar, Vaskeri, Industri, Post 130115 Ole Holtse Olsen Formand Tlf.: 88 92 45 78 Mobil: 27 87 11 05 Bo Henriksen Faglig medarbejder - Tlf.: 88 92 45 63 mobil: 40 45 09 94 Fagligt område: Transport, Lager, Vikar, Vaskeri, Industri, Post

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den , 3F Roskildeegnen.

Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den , 3F Roskildeegnen. Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den 15-2-2011, 3F Roskildeegnen. Sted: Holbækvej 106 B, 4000 Roskilde. Møde fra kl. 17:00 til 21:00. Mad fra kl. 16:30 Bestyrelsen består af: Allan Kierulff, Poul Christensen,

Læs mere

AMOK Amager Orienterings Klub

AMOK Amager Orienterings Klub Referat af AMOK s ordinære generalforsamling TIRSDAG d. 22. marts 2011 kl. 19. Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent. Peter valgt som dirigent. Svend valgt som referent. Dirigenten konstaterede at

Læs mere

Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset.

Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset. Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset. Bestyrelsen : Bente Meunier Thomas Schmidt Claus Svenningsen Flemming Laursen Niels Martin Larsen Flemming Larsen Per Kolberg Rikke Helstrup 2.suppleant

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde nr. 06 2015 i 3F Roskildeegnen Tirsdag 16. juni 2015 kl. 17.00 21.00, Holbækvej 106 B, 4000 Roskilde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde nr. 06 2015 i 3F Roskildeegnen Tirsdag 16. juni 2015 kl. 17.00 21.00, Holbækvej 106 B, 4000 Roskilde Indkaldelse til bestyrelsesmøde nr. 06 2015 i 3F Roskildeegnen Tirsdag 16. juni 2015 kl. 17.00 21.00, Holbækvej 106 B, 4000 Roskilde Deltagere: Ole H. Olsen, Michael Strømgren, Anne Gregersen, Anders Berg-Munch,

Læs mere

Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag d. 19. juni på ejendomskontoret kl. 15:00

Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag d. 19. juni på ejendomskontoret kl. 15:00 Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag d. 19. juni på ejendomskontoret kl. 15:00 Birkerød d. 2. juli 2014 Bestyrelsesmedlem Bjarke Christensen (formand) BC Carsten Wolff (næstformand) CW Curt Carlsen

Læs mere

Referat fra møde i MED-udvalget den 19. februar

Referat fra møde i MED-udvalget den 19. februar Varde 24.2..2013 dok 17375-13 sag 09/11072 kias Referat fra møde i MED-udvalget den 19. februar Medarbejderrepræsentanter: Vakant (HK, TR Ulla Rosendahl deltager), Michael Frandsen (DS), Heidi F. Jochumsen

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Dags dato: 08.04. 2014 Skrevet af: Per Til: Afd. bestyrelsen Referat: Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Onsdag den 2. april fra 18.30 21.00, spisning fra 18.00 18.30. Tilstede: Lone Smedegaard,

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Brøndby d. 12.04.09. Referat af: Bestyrelsesmøde tirsdag d. 07.04.09 kl. 18.30 22.00 marts 2009. referat nr. 5.

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Brøndby d. 12.04.09. Referat af: Bestyrelsesmøde tirsdag d. 07.04.09 kl. 18.30 22.00 marts 2009. referat nr. 5. DIRIGENT: Marianne Larsen AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Varmemester Claus Kæstel, Freddy Rasmussen, Tina Laursen, Mads Greve, Knud Petersen, Peter Nielsen, David Oszlak, Marianne Larsen og Aase B. Stisen.

Læs mere

REFERAT. Byggeudvalget består af den samlede bestyrelse. Bent Nielsen blev genvalgt som foreningens repræsentant i Vojens Fjernvarme.

REFERAT. Byggeudvalget består af den samlede bestyrelse. Bent Nielsen blev genvalgt som foreningens repræsentant i Vojens Fjernvarme. REFERAT Bestyrelsesmøde 26. juni 2014 17:00 Møde indkaldt af Helle Nilsson Schmidt, administrationen Deltagere: Henrik Brønd HB Bent Nielsen BN (afbud) Kjeld Petersen KP Bo Bierbaum BB Jacob Nilsson JN

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i servicegruppen 3F Holstebro, mandag d. 6 oktober 2014.

Referat fra bestyrelsesmøde i servicegruppen 3F Holstebro, mandag d. 6 oktober 2014. Referat fra bestyrelsesmøde i servicegruppen 3F Holstebro, mandag d. 6 oktober 2014. Til stede : Gitte Hansen, Villy Sørensen, Henriette Eriksen, Siva, Kirsten Johansen, Annette Nielsen, Birthe Thorenfeldt,

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Samarbejdsudvalgsmøde 5-05/08 Dato Mandag, den 25. juni kl. 17.00. Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Forbundsledelsen: Jan F. Ludvigsen, Annie Nielsen, Peter

Læs mere

Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen,

Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen, Frederikssund, den 2. december 2015 Kære Alle Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen, som kan ses nedenfor. Vi minder om vores juleafslutning søndag

Læs mere

Meddelelser fra Administrationen v / Esbern Ott og varmemesteren V / Mads Greve.

Meddelelser fra Administrationen v / Esbern Ott og varmemesteren V / Mads Greve. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken afd. 3. Brøndbyøster d. 07.10.13 Referat af: Referat nr. 1 BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 01.10.13 kl. 18.30 21.15 oktober 2013 DIRIGENT: MADS GREVE AD. 1 Fremmødte

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Charlotte Alkjær Sekretær Hillerødvej 100 3300 Frederiksværk Tlf. 25715585 DATO 26.februar 2007 STED Ålestokgården, Næstved

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Jørgen Cramer, formand Bente Christoffersen, næstformand Bent Puggaard John Würfel

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Jørgen Cramer, formand Bente Christoffersen, næstformand Bent Puggaard John Würfel Jægerspris Boligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 25. september 2012 kl. 17.00 i fælleshuset, Mølleparken 18, 3630 Jægerspris Dagsorden: 1 Godkendelse af referat... 2 2 Jægerspris

Læs mere

Charlotte Holmershøj fra DS vores kontaktperson havde desværre måttet melde afbud pga hovedbestyrelsesmøde.

Charlotte Holmershøj fra DS vores kontaktperson havde desværre måttet melde afbud pga hovedbestyrelsesmøde. Dansk Socialrådgiverforening Seniorsektionen Generalforsamling 29.4.2014 Formanden, Anita Barfod, bød velkomme og konstaterede, at ud over de tilmeldte årsmødedeltagere var der én deltager i generalforsamlingen,

Læs mere

Referat fra generalforsamling den 19. maj 2016, afholdt i Rødding Centret.

Referat fra generalforsamling den 19. maj 2016, afholdt i Rødding Centret. Referat fra generalforsamling den 19. maj 2016, afholdt i Rødding Centret. Tilstede: Der deltog 47 personer fra 37 husstande. Som gæst deltog endvidere advokat Jens Chr. Krabbe. Fra driftsfunktionen deltog

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

Grundejerforeningen Sømod Mødereferat for bestyrelsesmøde uge 2 2010 INDHOLDSFORTEGNELSE Side 1 af 6

Grundejerforeningen Sømod Mødereferat for bestyrelsesmøde uge 2 2010 INDHOLDSFORTEGNELSE Side 1 af 6 Mødereferat for bestyrelsesmøde uge 2 2010 Møde dato: Januar 14, 2010 Deltager: Henrik Klærgaard, Bo Dyregaard, Anders Christiansen, Timme T.-Andersen samt Stine Rubæk Uhrbrand Fraværende: Casper Dalgård

Læs mere

Ole Holtse Olsen Formand

Ole Holtse Olsen Formand 010616 Ole Holtse Olsen Formand Direkte 88 92 45 78 Mobil 27 87 11 05 E-mail ole.olsen@3f.dk Anne Gregersen A-kasseleder Konstitueret Næstformand Direkte 88 92 45 68 Mobil 24 65 23 96 E-mail anne.gregersen@3f.dk

Læs mere

Beslutningsreferat af: Referat nr. 4. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 01.03.05 kl. 18.00 22.00

Beslutningsreferat af: Referat nr. 4. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 01.03.05 kl. 18.00 22.00 DIRIGENT: DAVID AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Freddy, David, Pia H., Karin, Mads, Pia K., Aase. Afbud fra varmemester Per N., Klaus og Per Chr. AD. 2 Godkendelse af referat nr. 3. Rettelse til AD. 4 a.

Læs mere

********* Lokalkontorer 3F Roskildeegnen, Hvalsø Møllebjergvej 2, 4330 Hvalsø. 3F Roskildeegnen, Borup Hovedgaden 16, 4140 Borup

********* Lokalkontorer 3F Roskildeegnen, Hvalsø Møllebjergvej 2, 4330 Hvalsø. 3F Roskildeegnen, Borup Hovedgaden 16, 4140 Borup Vi byder dig velkommen på Holbækvej 106 B, 1. sal, 4000 Roskilde Telefon 70 300 878 ********* Lokalkontorer 3F Roskildeegnen, Hvalsø Møllebjergvej 2, 4330 Hvalsø 3F Roskildeegnen, Borup Hovedgaden 16,

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 28. maj 2014 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT fra ordinært møde torsdag den 22. maj 2014 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet, Høje

Læs mere

Aalborg Tegnsprogs Ordinære generalforsamling Lørdag d. 16 marts 2013

Aalborg Tegnsprogs Ordinære generalforsamling Lørdag d. 16 marts 2013 Aalborg Tegnsprogs Ordinære generalforsamling Lørdag d. 16 marts 2013 Dagsorden 1. a. Valg af dirigent b. Valg af referent c. Valg af bisidder d. Valg af 2 stemmetæller 2. Årsberetning af: a. Tegnsprogsforeningen

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen)

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Referat af Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Deltagere: Allan Nielsen, Poul Erik Tobiasen, Carina Møller, Pernille Olesen, Leif Jensen, Lars

Læs mere

REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. INDKALDELSE

REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. INDKALDELSE REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. INDKALDELSE Den 7. februar 2011 Tidspunkt : Tirsdag den 4.-5. februar kl. 12.00 13.00. Sted : DSB Kursuscenter Knudshoved, Fyrvej 1, 5800 Nyborg Tilstede : Repræsentantskabet,

Læs mere

Kongres 2010 Industrigruppen 2010 Kongres 2010 Industrigruppen 2010

Kongres 2010 Industrigruppen 2010 Kongres 2010 Industrigruppen 2010 Gruppeformand: Mads Andersen Valg ifølge 3F s love Forhandlingssekretærer medlem af hovedbestyrelsen: Bjarne Mortensen Tina Christensen Connie Sørensen Peter Andersen Flemming Andersen Forhandlingssekretærer:

Læs mere

Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården

Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården Referat af afdelingsmødet Afholdt den 21. august 2014 2 Referat af afdelingsmødet den 21. august 2014 56 husstande svarende til 112 uddelte

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde torsdag den 9. april kl. 17.00. Bemærk: Ændret mødetidspunkt. STED: SFO ens personalerum.

Skolebestyrelsesmøde torsdag den 9. april kl. 17.00. Bemærk: Ændret mødetidspunkt. STED: SFO ens personalerum. Side 1 Dagsorden Skolebestyrelsesmøde torsdag den 9. april kl. 17.00. Bemærk: Ændret mødetidspunkt. STED: SFO ens personalerum. DELTAGERE Mikael Christensen Peter Møller 9.a Afbud Henrik H. Mikkelsen Christoffer

Læs mere

Referat fra regionsudvalgsmøde d. 3 november 2015 ved 3F Kongedalen

Referat fra regionsudvalgsmøde d. 3 november 2015 ved 3F Kongedalen Referat fra regionsudvalgsmøde d. 3 november 2015 ved 3F Kongedalen Kommune Navne Mødt / Afbud Sønderborg Kaj Rasmussen Mødt Tønder Afbud Haderslev Hans Gehlert Mødt Kolding Conny Hahn Mødt Kolding Hans

Læs mere

Boligselskabet Trollebo Referat fra organisationsbestyrelsesmøde mandag den 24. februar 2014 kl. 18.00 i fælleslokalet i Figenparken, 4700 Næstved

Boligselskabet Trollebo Referat fra organisationsbestyrelsesmøde mandag den 24. februar 2014 kl. 18.00 i fælleslokalet i Figenparken, 4700 Næstved Boligselskabet Trollebo Referat fra organisationsbestyrelsesmøde mandag den 24. februar 2014 kl. 18.00 i fælleslokalet i Figenparken, 4700 Næstved Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 20. april 2014 Mariebo-Møllen Kl. 17:00

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 20. april 2014 Mariebo-Møllen Kl. 17:00 Referat Sted Start 20. april 2014 Mariebo-Møllen Kl. 17:00 Deltagere, Karl Jørgensen, Lotte Pluzek, Per Carstens, og Lars Olsen. Endvidere deltog og direktør Deltog ikke Referent Dirigent Der var afbud

Læs mere

Referat Udvalget for Job & Arbejdsmarked mandag den 8. august 2011

Referat Udvalget for Job & Arbejdsmarked mandag den 8. august 2011 Referat mandag den 8. august 2011 Kl. 16:30 i Mødelokale 1, Hvalsø Jens K. Jensen (V) Indholdsfortegnelse 1. JA - Godkendelse af dagsorden...1 2. JA - Orienteringssager...2 3. JA - Indstilling af nyt medlem

Læs mere

Referat. Mødeforum MED-Hovedudvalget. Sagsnr. 2008-3014. Dokumentnr. 2008-155707. Mødedato 4. april 2008. Tid Kl. 11.00-12.00

Referat. Mødeforum MED-Hovedudvalget. Sagsnr. 2008-3014. Dokumentnr. 2008-155707. Mødedato 4. april 2008. Tid Kl. 11.00-12.00 Referat Mødeforum MED-Hovedudvalget Sagsnr. 2008-3014 Dokumentnr. 2008-155707 Mødedato 4. april 2008 Tid Kl. 11.00-12.00 Sted Rådhuset, Teatergade 8, Byrådssalen, 2. sal Deltagere Jens Christian Birch,

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Onsdag den 13. oktober 2010 i afdelingen lokaler

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Onsdag den 13. oktober 2010 i afdelingen lokaler side 1 Referat af ordinært bestyrelsesmøde Onsdag den 13. oktober 2010 i afdelingen lokaler Fraværende: Dorthe Smedegaard, Lisbeth Madsen, Kirsten Kallesøe, Dorthe Larsen, Malene Jørgensen. Kurt Schougaard

Læs mere

Stationsparken 24, 2. th.. 2600 Glostrup Tlf. 43 42 02 22 Åbningstid kl. 10-14 Fax 43 42 02 21 E-mail pab@pab.dk CVR nr.

Stationsparken 24, 2. th.. 2600 Glostrup Tlf. 43 42 02 22 Åbningstid kl. 10-14 Fax 43 42 02 21 E-mail pab@pab.dk CVR nr. Glostrup, den 14.06.2011 SA Referat Dato: 26.05.2011 kl. 17.30 Postfunktionærernes Andels-Boligforening Mødeart:: Repræsentantskabsmøde Mødested: BL s lokaler Afdeling: 0. Studiestræde 50, 1554 V. Deltagere:

Læs mere

Husavis Hvalsø Ældrecenter Maj 2013

Husavis Hvalsø Ældrecenter Maj 2013 Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet Beboer: Emmy Hansen, Blomsterhaven 5. Marie-Louise Poulsen, Bøgely 22. Elin Jensen, Bøgely 14. Pårørende: Hother Husted, formand. Inge Lise Pedersen, næstformand.

Læs mere

Referat Organisationsbestyrelsesmøde d. 29. juni 2016 på ejendomskontoret kl. 15:00

Referat Organisationsbestyrelsesmøde d. 29. juni 2016 på ejendomskontoret kl. 15:00 Referat Organisationsbestyrelsesmøde d. 29. juni 2016 på ejendomskontoret kl. 15:00 Bestyrelsesmedlem Bjarke Christensen (formand) BC Curt Carlsen (næstformand) CC Anette Fongemie (kasserer) AF Lene S.

Læs mere

Referat. Den 16. januar 2015

Referat. Den 16. januar 2015 Referat Den 16. januar 2015 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 6. januar 2015

Læs mere

Referat 13. marts 2013

Referat 13. marts 2013 Referat 13. marts 2013 Bestyrelsesmøde nr. 30, onsdag den 13. marts 2013 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Til stede Svend Erik Søegaard, Kirsten Horn, Jens Jakob Jakobsen, Isabella

Læs mere

Drøsselbjerg menighedsråd

Drøsselbjerg menighedsråd Deltager: Ane Pilemand, Bende Grønlund, Bjarne Thor Jensen, Karin Dinesen, Arne Kristensen, Merete Raben og Marianne Kristoffersen. Afbud: Merete Raben Mødeleder: Ane Pilemand Referent: Arne Kristensen

Læs mere

Dato: 16.02.2015 Kl: 10.00-12.00 Sted: 620 DAGSORDEN

Dato: 16.02.2015 Kl: 10.00-12.00 Sted: 620 DAGSORDEN Seniorrådet Beslutningsprotokol nr. Dato: 16.02.2015 Kl: 10.00-12.00 Sted: 620 Deltagere: Seniorrådet, Mona Larsen og Janni Sadolin Hougaard Fraværende: Wagn 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse

Læs mere

Dagsorden og referat, møde nr. 1, tirsdag 19.04.2011 (+ forts. mandag 02.05.2011)

Dagsorden og referat, møde nr. 1, tirsdag 19.04.2011 (+ forts. mandag 02.05.2011) - Dato: Tirsdag den 19. april 2011 (opr. og start) + fortsættelse: Mandag den 2. maj 2011, begge dage kl. 19:00 Sted: Hos Finn Hjortholm Bestyrelse: Finn Hjortholm, Ann Larsen, Kirstine Pepping, Linda

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 24. marts 2007 MØDEREFERAT Dato: 14. marts 2007 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 14 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 21. september 2015 kl. 09.00 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Mogens Lehd Pedersen ( ) Vibeke Frej ( ) Lone Karakavuk ( ) Ella

Læs mere

Strømmens Bestyrelsesmøde I klubhuset, Østre Hougvej 104 den 3/11 2011 fra kl. 19-21

Strømmens Bestyrelsesmøde I klubhuset, Østre Hougvej 104 den 3/11 2011 fra kl. 19-21 Strømmens Bestyrelsesmøde I klubhuset, Østre Hougvej 104 den 3/11 2011 fra kl. 19-21 1.1 Delta gere Fraværende Referatet offentliggøres Mogens K Hansen (MH), Mads Jørgensen (MJ), Jørgen Flemming Henriksen

Læs mere

Afbud: Bjarne Larsen, Kjeld Ebdrup. Ole B. Hovøre mødt i stedet for Vicky Holst Rasmussen.

Afbud: Bjarne Larsen, Kjeld Ebdrup. Ole B. Hovøre mødt i stedet for Vicky Holst Rasmussen. Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 10, Torsdag d. 02.10.2014 kl. 8.00. Dok:/ Side 1 af 3. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Torsdag d. 02.10.2014 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale

Læs mere

Referat fra årsmøde 17. maj 2010

Referat fra årsmøde 17. maj 2010 Ad.1 Ad. 2 Bjørn Semberg, Hi. Formandens mundtlige beretning. Formanden mindes afdøde kammerater med mindeord og 1 minuts stilhed. Efter at have omtalt fusionen pr. 01. januar 2010 gennemgik han den fremsendte

Læs mere

Mødet afsluttes senest 16.30 da der kl. 17.00 er repræsentantskabsmøde i Bovia. Afbud: Svend Erik Jensen SEJ Klaus Nielsen

Mødet afsluttes senest 16.30 da der kl. 17.00 er repræsentantskabsmøde i Bovia. Afbud: Svend Erik Jensen SEJ Klaus Nielsen Bovia Bestyrelsesmøde Mødetid: Onsdag den 20. maj 2015 kl. 15.00 Mødet afsluttes senest 16.30 da der kl. 17.00 er repræsentantskabsmøde i Bovia. Mødested: Mødedeltagere: Comwell, Skovbrynet 1, Kolding

Læs mere

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 3. juni 2010 Referat af: Kombineret bestyrelsesmøde og ordinært repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Lundebjerggård Mødedato

Læs mere

Boligselskabet BSB Svendborg

Boligselskabet BSB Svendborg Boligselskabet BSB Svendborg Referat af ekstraordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 22. oktober 2014 kl. 17.00 i Hjerteparkens fælleshus, Svendborg. Dagsorden Side 1 Valg af dirigent og referent...

Læs mere

Forældremøde med hjælper og aspiranter. Dato. Onsdag d. 20. august Kl. 19-20. Udvalgsmøde Data. 18.august Sted Rie Kl. 18-21

Forældremøde med hjælper og aspiranter. Dato. Onsdag d. 20. august Kl. 19-20. Udvalgsmøde Data. 18.august Sted Rie Kl. 18-21 Måneder. Her deltager Alle August Instruktørmøde Dato søndag d. 10/8 sted I Røsnæshallen. Kl. 9-14 Kort info og uddeling af materiale. Der skal arbejdes med forventningsaftaler, Mål for vores afdeling

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Herefter åbent møde. Dagsorden. Ad pkt. 2. LUKKET MØDE. Pkt. 1. Pkt. 2. Ad pkt. 2. Holbæk den. 11. december 2012.

Menighedsrådsmøde. Herefter åbent møde. Dagsorden. Ad pkt. 2. LUKKET MØDE. Pkt. 1. Pkt. 2. Ad pkt. 2. Holbæk den. 11. december 2012. Holbæk den. 11. december 2012. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 11. december 2012 kl. 19.00 Referat. Fraværende med afbud; Vita Yvonne Fischer Ole Frank Jørgensen Michael Rosendal

Læs mere

Frede Skrubbeltrang gik efter punkt 1, Winni Jensen, Egon Jensen og Lise Stender havde meldt afbud.

Frede Skrubbeltrang gik efter punkt 1, Winni Jensen, Egon Jensen og Lise Stender havde meldt afbud. 46 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 3. december 2013 Start kl. 17.00, slut kl. 20.00. Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Christian Vestergaard, Tina Holm, Eigil Stausholm, Kirsten Sørensen, Pia

Læs mere

Dagsorden møde i Det Lokale Beskæftigelsesråd, Frederikssund Tirsdag den 23. august 2011, kl. 16.00 18.00 Jobcenterets mødelokale

Dagsorden møde i Det Lokale Beskæftigelsesråd, Frederikssund Tirsdag den 23. august 2011, kl. 16.00 18.00 Jobcenterets mødelokale Dagsorden møde i Det Lokale Beskæftigelsesråd, Frederikssund Tirsdag den 23. august 2011, kl. 16.00 18.00 Jobcenterets mødelokale Indholdsfortegnelse: Sag nr. 1 Forslag til ændring af forretningsorden,

Læs mere

KOLONIHAVEFORBUNDET NORDØSTSJÆLLANDSKREDSEN

KOLONIHAVEFORBUNDET NORDØSTSJÆLLANDSKREDSEN SU møde Dato: 23. September. 2015 Tidspunkt: kl. 19.00 Arrangør: HF/Virumgård Sted: HF/Bredely - Fælleshus Mødedeltagere: Haveforeninger: HF/Stadion, HF/Bredely, HF/Ermelund HF/Lundtoftehaverne, HF/Lyngen

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE. 18. april 2015 i Rishøj Idrætscenter. Dirigent: Jens Peter Andersen Referent: Per Jensen

REFERAT FRA ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE. 18. april 2015 i Rishøj Idrætscenter. Dirigent: Jens Peter Andersen Referent: Per Jensen REFERAT FRA ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE 18. april 2015 i Rishøj Idrætscenter Dirigent: Jens Peter Andersen Referent: Per Jensen Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde ved Håndbold Region Øst Formand

Læs mere

04.04 LL har kontaktet entreprenør for pris med SF sten, pris ca. 20.000 excl. moms Der indhentes endnu et tilbud.

04.04 LL har kontaktet entreprenør for pris med SF sten, pris ca. 20.000 excl. moms Der indhentes endnu et tilbud. forlod mødet kl. 20:45 Deltagere: Til stede Afbud Lars Bjørnstrup () Formand x Mitzi Hansen (MH) Næstforkvinde x Poul Petersen (PP) Bestyrelsesmedlem x Arne Strandet Larsen (AL) Suppleant x Mikkel Selander

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ORGANISATIONSBESTYRELSEN Søborg, den 18. marts 2016 JLS/gj REFERAT fra ekstraordinært møde mandag den 14. marts 2016 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

1990 Bestyrelsesmøde. Sødring d. 14 april 1990

1990 Bestyrelsesmøde. Sødring d. 14 april 1990 1990 Sødring d. 14 april 1990 Møde hos Sv. Erik. Angående salg af grund skal vedtægter afleveres til den nye ejer, det kan ikke passe bestyrelsen skal lave nye vedtægter ved salg. Ang. vejføring til grund

Læs mere

Deltagere: Til stede Afbud. Pkt. Emne Dato Tekst Akt. 1 Valg af

Deltagere: Til stede Afbud. Pkt. Emne Dato Tekst Akt. 1 Valg af Deltagere: Til stede Afbud Lars Bjørnstrup () Formand x Mitzi Hansen (MH) Næstforkvinde x Poul Petersen (PP) Bestyrelsesmedlem x Arne Strandet Larsen (AL) Suppleant x Mikkel Selander () Driftsleder x Lars

Læs mere

Portører. Faggruppelandsmøde. Dato: 19. - 20. maj 2015

Portører. Faggruppelandsmøde. Dato: 19. - 20. maj 2015 Faggruppelandsmøde Dato: 19. - 20. maj 2015 Dagsorden: 1. Velkomst og præsentation 2. Valg af mødeleder og referent 3. Godkendelse af dagsorden 4. Arbejdsfællesskaber: Somatik, Det nære sundhedsvæsen,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde torsdag 16. april 2015 kl. 18.00-22.00

Referat fra bestyrelsesmøde torsdag 16. april 2015 kl. 18.00-22.00 Referat fra bestyrelsesmøde torsdag 16. april 2015 kl. 18.00-22.00 Deltagere: Henning Nielsen, Rene Brodin, Jane Bojsen og Christian Lose Afbud: Jens Duval, Ulrik Skovgaard og Hans Otto Kristiansen Referent:

Læs mere

Boligselskabet Trollebo

Boligselskabet Trollebo Referat fra organisationsbestyrelsesmøde den 22. juni 2010 kl. 16.00 i Rønnebækhaves fælleshus Dagsorden: 1. Bestyrelseshonorar 2. Forvaltningsrevision 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab for

Læs mere

Kay Åge Petersen, Flemming Jørgensen (Albertslund Kommune)

Kay Åge Petersen, Flemming Jørgensen (Albertslund Kommune) Albertslund Boligselskab 2. maj 2012 Referat fra selskabsbestyrelsesmøde 16. april 2012 kl. 17.00 Deltagere: Adm.: Afbud: Karl Neumann, Lars Bremer, Kirsten Poulsen, Jeannette Nauta-Ridderstrøm, John Christiansen,

Læs mere

2. Godkendelse af dagsorden Tilføjelse til dagsordnens punkt 9 a afdeling 1 Bornholmsgade m.fl. og b afdeling 4 Konvalvej

2. Godkendelse af dagsorden Tilføjelse til dagsordnens punkt 9 a afdeling 1 Bornholmsgade m.fl. og b afdeling 4 Konvalvej 29. november 2011 Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 29. november 2011 kl. 17.15 20.00 Deltagere: Christian Vestergaard, Brian Skræm, Iver Eriksen, Verner Frederiksen, Palle Christensen, Henrik Yde,

Læs mere

1) Valg af dirigent og skriftefører. Søren Peter Lund dirigent og Poul Erik Pedersen referent

1) Valg af dirigent og skriftefører. Søren Peter Lund dirigent og Poul Erik Pedersen referent Bestyrelsesmøde på Ingstrup mejeri den 12 August 2014. Mødedeltagere. Søren Peter Lund, Claus Haugaard, Lars lund, Frank Larsen, Kent B Kristensen, Karsten Andersen og Poul Erik Pedersen 1) Valg af dirigent

Læs mere

Referat fra møde nr. 29 i DVC's certificeringsudvalg

Referat fra møde nr. 29 i DVC's certificeringsudvalg Referat fra møde nr. 29 i DVC's certificeringsudvalg Tid og sted: 26. februar 2008, kl. 10.00 IdealCombi A/S, Hurup Til stede: Jens Erik Gram (JE) Michael Vesterløkke (MV) Johny Jensen (JHJ) Per Møller

Læs mere

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden Referat: Regionsbestyrelsesmøde d. 9/12-08 kl. 9:30 16:45 Sted: Danske Fysioterapeuter, Nørre Voldgade 90, 1358 Kbh. K mødelokale A19 referent: tha@fysio.dk 1. Indledning og godkendelse af dagsorden Der

Læs mere

6. Nyt fra Lær mere om it. V. Nina von Staffeldt / Sofie Schaumburg-Mûller

6. Nyt fra Lær mere om it. V. Nina von Staffeldt / Sofie Schaumburg-Mûller MØDEREFERAT 1. september 2010 Sagsnr: 2007-003410 Eva Sønderstrup-Andersen Bibliotekskonsulent esa@bibliotekogmedier.dk Direkte tlf.: 3373 3359 Tredje møde 2010 i kontaktudvalget for den digitale borger

Læs mere