FREDAG D. 24. MAJ SØNDAG D. 26. MAJ LØRDAG D. 25. MAJ. Musik i teltet ved Esben Kronborg. Se omtale. Se omtale. unge under 18 år)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FREDAG D. 24. MAJ SØNDAG D. 26. MAJ LØRDAG D. 25. MAJ. Musik i teltet ved Esben Kronborg. Se omtale. Se omtale. unge under 18 år)"

Transkript

1 FREDAG D. 24. MAJ Kl : Kl : LØRDAG D. 25. MAJ Kl : Kl Kl Kl : Spisebilletter til gris sælges fra kl KROLF TOUR Jegerup Aktiviteter for børn og voksne i Egehuset Grøn spejder JEGERUP CUP Kl : SØNDAG D. 26. MAJ Kl Kl Kl Kl Kl Kl Musik i teltet ved Esben Kronborg Børnediskotek i Ungdomsklubben Flaghejsning v. sidste års modtager af ærespokalen Jens Lassen - Hanne Steen spiller trompet Fælles morgenkaffe og rundstykker i teltet Gudstjeneste i teltet ved præst Lone Marie Lundsgaard Der må nydes kaffe Krolfturnering Aktiviteter for børn og voksne i Egehuset Kl Kartoffeldyrkningskonkurrence Kl Den Store Børnebagedyst Kl : Gris på grill Kl Gratis sildebord og børnecafé samt salg af pølser Overrækkelse af Ærespokalen Kl Underholdning ved Vojens Brass Band

2 SØNDAG D. 26. MAJ (fortsat) Kl Kl MANDAG D. 27. MAJ Kl : Kl Kl TIRSDAG D. 28. MAJ EGELØBET et forhindringsløb for børn ml. 6 og 14 år Udstilling af motorcykler og knallerter JEGERUP LØBET Salg af kaffe og kage ONSDAG D. 29. MAJ KL unge under 18 år) SÅ ER DER FÆLLESSPISNING! TEMAET I ÅR ER: 80 er og 90 er fest GRILL BUFFET MED FLØDEKARTOFLER OG SALATBUFFET fra Partyservice ved Marius Nielsen - Kl : Kl Kl Banko Salg af kaffe og kage i pausen MUSIK: HENRIK OG KLAUS

3 FREDAG D. 24. MAJ JUIF OG FRIHED KROLF JEGERUP inviterer hermed til et lokalt krolf stævne på gadeplan. Kl Stævnet afvikles på følgende måde: Der vil blive udpeget en kontaktperson/holdleder for deltagende gader eller bydel. Kontaktpersonen samler mindst 4 personer (over 12 år) som listes og afleveres til stævneledelsen på et givet tidspunkt. Holdeneh der deltager skal være, så vidt det er muligt, bredt udvalgt fra hele området der er tilmeldt. Deltagerne mikses på hold af 4 personer per hold. Holdene spiller hver 2 baner á 12 huller. Stævneledelsen udregner gennemsnittet af slag på de tilmeldte deltagende hold fra gader/bydele. LØRDAG D. 25. MAJ AKTIVITETER FOR BØRN OG VOKSNE I EGEHUSET Kl Der er sat en redskabsbane op til fri afbenyttelse, og du har rig mulighed for at hygge dig og lege sammen med dine venner. Der er også stillet en floorballbane op, hvor du kan tage en kamp mod dine forældre eller dine venner. Stave og bolde er i hallen. OBS. Al leg og ophold i Egehuset er på eget ansvar. GRØN SPEJDER Kl KFUM Vojens Gruppe kommer og laver snobrød og popcorn over bål. Det hold, der har gået de to baner med færreste slag, er vinder af stævnet. Ved lighed på antal slag, udpeger holdet en spiller til deltagelse i omspil mod et hul af gangen, indtil en vinder er fundet. Udnævnelse og præmieoverrækkelse finder sted i festteltet kort efter stævnet. Har en deltager udstyr (kølle og kugle) medbringes dette, krolf klubben udlåner gerne. Med sportslig hilsen og på gensyn! JUIF og FRIHED KROLF JEGERUP JEGERUP CUP Kl I forbindelse med byfesten afholder JUIF en fodboldturnering. Diverse håndværkere og foreninger fra byen eller med tilknytning til byen deltager. Vi spiller 5-mands fodbold på håndboldmål. Vinderholdet får gratis billetter til spisningen om lørdagen 10 stk.

4 LØRDAG D. 25. MAJ (fortsat) KARTOFFELKONKURRENCE 2019 GRIS PÅ GRILL KL Kl Hvem kan dyrke de største kartofler i Jegerup under ekstremt vanskelige forhold i det lunefulde danske forårsvejr. Kartoflerne opgraves kl hos første deltager, under ledelse af Overkartoffeldommer Kaj Sandholdt. Kartoflerne skal senest i jorden på friland den 13. april. Der må gerne bruges plastik eller andet til afdækning. Organisk gødningsvarme i jorden er ok. Kunstig tilført varme til planterne som el-varme eller lignende er ikke tilladt hverken i jorden eller over jorden! Højbede må ikke benyttes. Der er ingen grænse for, hvor mange stammer deltager ønsker at dyrke, men deltager udpeger selv de fem planter, der skal bruges til afvejning. De af deltageren udpegede stammer er bindende og kan ikke fortrydes efter opgravning. De opgravede kartofler gøres fri for jord og kommes i en plastpose, der mærkes med navn på deltageren. Poserne fra deltagerne kommes i en kasse, der lukkes og forsegles. Kassen åbnes af Overkartoffeldommeren der også foretager indvejningen og udnævnelse af årets kartoffelavler 2019 samt 2. og 3. pladsen. Efter indvejningen og udnævnelse af årets vindere vil de til konkurrencen indleverede kartofler blive solgt på auktion i festteltet. Der er i år 9 deltagere til konkurrencen, som Jegerup Landsby Forening er initiativtager til, og som også donerer præmierne til konkurrencen. Jegerup Kartoffellaug Anker og Hans Henrik er klar med grisen (kamstege) kl. 18. Salg af spisebilletter til grisespisningen sælges fra fredag d. 24. maj kl i teltet. Der sælges 150 stk. á 75 kr for voksne og 35 kr. for børn. Bemærk der kan ikke bestilles billetter på forhånd. JUIF S ÆRESPOKAL OVERRÆKKES. ESBEN KRONBORG SPILLER OP TIL DANS KL 19 Singer songwriter Esben Kronborg arbejder i øjeblikket på at udgive sin tredje plade, denne gang med dansksprogede sange. Albummet produceres sammen med Lars Skjærbæk, som han også tidligere har kørt makkerskab med. På sine to første plader har Esben Kronborg, med rockede sange på engelsk, fået flotte anmeldelser og opnået pæn radiorotation på P4. Det er både blevet til supportkoncerter for Kim Larsen, Gnags og Tim Christensen samt egne shows på Smukfest m.fl. Alex Nyborg Madsen P4 udtaler: Der er rigtig meget dansk talent derude, og et af talenterne er Esben Kronborg, som har en masse at byde på.

5 LØRDAG D. 25. MAJ (fortsat) DET KAN VI FORVENTE Med mere end 1000 koncerter siden 2011, har Esben Kronborg prøvet det meste. Lige fra at spille på Smukfest til at spille små Honky Tonks i Texas USA. Vi kan forvente en brandvarm musiker, som i september er ude med helt nye sange på sit første album med danske tekster. En sjov og nærværende oplevelse med god musik og rablende anekdoter og historier mellem sangene. SØNDAG D. 26. MAJ KROLFTURNERING FOR ALLE, DER HAR LYST Vi starter kl med indskrivning og holdopdeling. Der betales 40 kr. pr. deltager. Vi laver hold for både øvede og begyndere. Der vil være dameog herrehold. De, der ikke selv har køller eller bold, kan låne dem på pladsen af Frihedens Krolfcenter. Derefter spilles de indledende runder (min. 3 baner). Der spilles med 4-5 spillere på hvert hold. De 6 bedste damer og herrer går videre til finalerunden. Til frokost er der gratis sildebord. Efter frokost spilles finalerunder. Der vil være små præmier til vinderne og til alle, der har fået hole-in-one. AKTIVITETER FOR BØRN OG VOKSNE I EGEHUSET Og så kender vi jo Esben fra to tidligere arrangementer i Jegerup, hvor han gjorde det rigtig godt. BØRNEDISKOTEK Kl Kl Der er sat en redskabsbane op til fri afbenyttelse, og du har rig mulighed for at hygge dig og lege sammen med dine venner. Der er også stillet en floorballbane op, hvor du kan tage en kamp mod dine forældre eller dine venner. Stave og bolde er i hallen. OBS. Al leg og ophold i Egehuset er på eget ansvar. Ungdomsklubben byder børn og unge indenfor til hygge og dans. Entré 25 kr.

6 SØNDAG D. 26. MAJ (fortsat) DEN STORE BØRNEBAGEDYST Kl Deltagerne bliver delt op i to aldersgrupper. Der er flotte pokaler på højkant, både for flotteste og bedst smagende lagkage - i begge aldersgrupper. UNDERHOLDNING VED VOJENS BRASS BAND Kl VBB blev etableret i 1958 som firmaorkester på Brdr. Gram A/S. I 1986 skiftede orkesteret navn til Vojens Brass Band og brød med fabrikken og blev et selvstændigt orkester. På hjemmefronten er VBB et uundværligt led i Vojens. Selvfølgelig ses vi af mange ved Høtte optoget i august, men især har vi et stort og trofast publikum ved de to årlige koncerter i Vojens, nemlig forårskoncerten i april og efterårskoncerten i november og vi er ikke flove over at fortælle, at der ved den første efterårskoncert var flere musikere end tilhørere. Vi er en fast del af Lysfesten d. 4. maj i Hadeslev, Ringridning i Vedsted og meget mere. Vojens Brass Band er et orkester på godt 28 personer der musikalsk spænder vidt lige fra de klassiske marcher til moderne toner som f. eks. arrangementer af Rasmus Seebach. Vi anbefaler os med musik til mange forskellige arrangementer: Firma arrangementer - Ringridning - Kirkekoncerter - Fødselsdage - Byfest - Forårskoncert - Efterårskoncert - Jule arrangementer. Alle ingredienser stilles til rådighed, så det er kun fantasien, der sætter grænsen. Medbring selv forklæde! Tilmelding og betaling senest søndag d. 19. maj til: Trine Pedersen, Overbæksvej 20, Jegerup. Postkassen eller via sms og mobilepay til tlf.: Navn(e) og alder oplyses. OBS! Der er i år kun plads til 20 deltagere. Det er efter først til mølle.

7 SØNDAG D. 26. MAJ (fortsat) Kl JEGERUP BYFEST INVITERER TIL EGELØBET EN FED OPLEVELSE KUN FOR BØRN Er du et barn mellem 6*-14 år med mod og lyst til at prøve et løb fyldt med sjove og udfordrende forhindringer? SÅ skal du tilmelde dig EGELØBET Ruten er 5 kilometer med ca. 15 forhindringer og foregår i Jegerups omegn. Løbet startes med en fælles opvarmning i Egehuset, hvorefter alle deltagere sendes afsted i små grupper a ca. 10 løbere. Du kan tilmelde dig som enkeltløber eller som en del af et hold. Der kan dog max være 10 løbere på et hold. Du må forvente, at tøj og sko hverken er rent eller tørt efter løbet. Der vil derfor være mulighed for bad i Egehuset efterfølgende. Lyder det som noget for dig? Så tilmeld dig på SMS til Ved tilmelding skal du skrive: - Navn på deltager - Alder - Evt. det holdnavn som man skal tilknyttes. Tilmeldingsfristen er d. 20. maj eller indtil vi har nået maxantal på 100 børn. *OBS!! Deltagere på 6 og 7 år SKAL følges af en ung/voksen på minimum 16 år, da dele af ruten vil foregå på trafikeret vej. Prisen pr. deltager er 75,- kr. Alle børn modtager ved mål en medalje samt en goodiebag med lidt spise/drikke. Betaling skal ske på mobilepay box Efter betaling registreres din tilmelding som endegyldig og bindende. Tilmeldte børn bedes møde op på løbsdagen mellem kl og i Egehuset for registrering og udlevering af nummer. Klokken satser vi på, at kunne sende første gruppe afsted ud på ruten. FRIVILLIGE SØGES Løbet kræver pga. sikkerhed en del voksne frivillige hjælpere, som kan hjælpe til med opsætning/nedtagning af forhindringer og som kan passe på dig undervejs mens du løber. Så hvis din mor, far, bedsteforældre, onkler og tanter mm har mulighed for at give en hånd med på dagen, må de meget gerne henvende sig til Charlotte Wind på tlf Venligste hilsner Ivan, Charlotte, Benny, Sussi og JUIF UDSTILLING AF MOTORCYKLER OG KNALLERTER Kl Kom og se motorcykler og knallerter fra Haderslev og Vojens. Du er velkommen til at tage din egen motorcykel eller knallert med. De bliver udstillet på pladsen ved teltet. MANDAG D. 27. MAJ JEGERUP LØBET 2019 IGEN I ÅR OGSÅ CYKELTUR Igen i år arrangeres der i forbindelse med Sommerfesten motionsløb og cykeltur. Tag familien, naboen og vennerne med til en hyggelig aktiv aften, som tilrettelægges rundt ad Jegerups fine stier og smukke natur. 1. Rute. 3 km. gåtur 2. Rute. 6 km. løbetur 3. Rute. 9 km. løbetur 4. Rute. 14 km. cykeltur Pris: 30 kr. pr deltager som ubeskåret går til JUIF.

8 MANDAG D. 27. MAJ (fortsat) Der vil være forfriskninger undervejs på ruten. Løbet skydes i gang mandag d. 27. maj kl med start i festteltet på sportspladsen. Tilmelding kan ske til René Lassen på tlf el. renelassen71@gmail.com eller mød op i teltet. Midt på aftenen vil der blive en kaffepause, hvor der kan købes kaffe og kage for 25 kr. pr. person. Teltet åbnes kl Vi håber på en hyggelig aften og glæder os til at se jer. Med venlig hilsen Edith og Solveig ONSDAG D. 29. MAJ FÆLLESSPISNING D. 29. MAJ KL. 19 ÅRETS TEMA: 80 ER OG 90 ER FEST TIRSDAG D. 28. MAJ GAMMELDAGS BANKOSPIL Vi er glade for igen at have Henrik og Klaus til at spille op til en fantastisk aften! TIRSDAG DEN 28. MAJ KL I TELTET PÅ FESTPLADSEN Vi har fornøjelsen at invitere til BANKO i teltet. Bankospillet foregår på gammeldags facon. Der vil være 20 spil i alt. Præmierne vil primært være kødpakker. De sidste to præmier er gavekurve. Der vil også være sidegevinster. PRIS KUN 160 KR. HUSK SIDSTE TILMELDING MANDAG D. 27. MAJ. TIRSDAG D. 28. MAJ (fortsat)

SØNDAG D. 21. MAJ FREDAG D. 19. MAJ LØRDAG D. 20. MAJ

SØNDAG D. 21. MAJ FREDAG D. 19. MAJ LØRDAG D. 20. MAJ FREDAG D. 19. MAJ SØNDAG D. 21. MAJ Kl. 14.00 17.00: Kl. 15.00 19.00: Dansens dag Spisebilletter til gris sælges fra kl. 16.00 I løbet af søndagen får vi besøg af Haderslev Kommunes Sundhedsbus, Skibelund

Læs mere

SÅ GÅR DET LØS.. D. 30.august 3. september

SÅ GÅR DET LØS.. D. 30.august 3. september SÅ GÅR DET LØS.. Byfest 2017 D. 30.august 3. september Forsamlingshuset, Fællesrådet, FDF Spejderne, Fritidsklubben og Idrætsforeningen har udarbejdet programmet til dette års byfest. HUSK TILMELDINGSFRIST

Læs mere

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Program Byfest for 2014 Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Bjerregrav 2015 Den 11. - 14. juni Program Torsdag d. 11. juni Programmet er foreløbigt, og der kan komme ændringer/justeringer

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G.

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. i Kølkær 3. juni - 7. juni 2014 KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. og I. Velkommen til endnu en byfest i Kølkær. Landsby med vilje. Tirsdag den 3. juni 2014 Byfesten starter med fællesspisning i hallens cafeteria.

Læs mere

HVEM UDFORDRER HEINO??

HVEM UDFORDRER HEINO?? FREDAG D. 8. MAJ Kl. 14.00 18.00: Festteltet er åbent SØNDAG D. 10. MAJ Den store festdag. Vi opfordrer alle til at hejse flaget! Kl. 14.00 16.30: LØRDAG D. 9. MAJ Kl. 14.00 22.00: Kl. 14.00 17.00: Kl.

Læs mere

Haunstrup Borgerforening og Haunstrup Idrætsforening byder velkommen til. På vegne af kræmmerudvalget

Haunstrup Borgerforening og Haunstrup Idrætsforening byder velkommen til. På vegne af kræmmerudvalget Haunstrup Borgerforening og Haunstrup Idrætsforening byder velkommen til På vegne af kræmmerudvalget NYHED Addi Kristensen 21232731 Ebbe D. Højlund 40453752 Charlotte Johannsen 24653288 Torben Clemmensen

Læs mere

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1 Kort byfestprogram Borbjerg - løbet Pladespil Bilorienteringsløb Friluftsgudstjeneste Familiedag Kæledyrsudstilling flagkonkurrence Gadedysten Fodboldkampe Stjerne for

Læs mere

Mogenstrup Sportsuge 2019

Mogenstrup Sportsuge 2019 Daglige aktiviteter Teltet og slik boden er åben hver aften fra onsdag. Tennis-, ringoog volley-banerne er åbne hver dag Hoppeborg Diverse lege for børn Mogenstrup Sportsuge 2019 Torsdag d. 13. juni -

Læs mere

PROGRAM ONSDAG DEN 15. JUNI

PROGRAM ONSDAG DEN 15. JUNI LANDSBYFEST 2016 LANDSBYFEST 2016 LANDSBYFEST 2016 LANDSBYFEST 2016 LANDSBYFEST 2016 PROGRAM ONSDAG DEN 15. JUNI 17.00 Teltet åbner 17.00-20.00 Hoppepude og Oppustelig fodboldbane er åben Afhængigt af

Læs mere

OBS telt med varme i men stadig med kolde øl og sodavand Samt hyggehjørner indenfor og udenfor kom og se

OBS telt med varme i men stadig med kolde øl og sodavand Samt hyggehjørner indenfor og udenfor kom og se Kl. 18.00 Teltet åbner. Kl. 19.00 Borgerforeningen arrangerer Banko med kaffebord. Kl. 19.00 Fodbold serie 6 kamp Abild - Bolderslev Kl. 22.00 Teltet lukker. Kl. 16.00 Kl. 16.30 Kl. 18.00 Kl. 18.10 Pladsen

Læs mere

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219 FESTUGE 23 Vinkel Stadion Vinkelvej 219 5. juni 9. juni 2012 2 Tirsdag 5. juni (Grundlovsdag) Kl.14:30 SVIF motionsløb Der er start fra Vinkel Stadion. Rute på ca. 7 km. Rute på ca. 4 km. (børneløb) Deltagerprisen:

Læs mere

SPORTSUGE KVONG I.F

SPORTSUGE KVONG I.F SPORTSUGE KVONG I.F. 27.07-04.08 2019 Lørdag d. 27.07 Brian P kl. 13.00 Flaghejsning på stadion. Jonas, Jacob, Thomas kl. 13.15 Forskellige gade dyster. Hanne og Charlotte kl. 17.30 Familieaften menuen

Læs mere

Hjælp os gerne med og få udfyldt alle de praktiske og frivillige opgaver.

Hjælp os gerne med og få udfyldt alle de praktiske og frivillige opgaver. Hjælp os gerne med og få udfyldt alle de praktiske og frivillige opgaver. Der ligger en seddel ved Købmanden, som I meget gerne må skrive jer på. Det vil hjælpe os med, at I får en endnu federe byfest!

Læs mere

Skt. Hans Fest Rask Mølle

Skt. Hans Fest Rask Mølle Skt. Hans Fest Rask Mølle Den 21.-25. juni 2017 HUSK det store sponsorbankospil onsdag d. 21. juni kl. 19.00 Onsdag D. 21. juni 19.00 Bankospil i hallen Torsdag D. 22. juni PROGRAM 19.00 Rafle-, whist-

Læs mere

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G.

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. i Kølkær 5. juni - 9. juni 2018 KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. og I Velkommen til endnu en byfest i Kølkær. Landsby med vilje. Tirsdag den 5. juni 2018 Byfesten starter med fællesspisning i hallens cafeteria.

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn April 2011 www.krejbjerg.dk Fællesspisning fredag 29. april kl. 19.00 Ivan Andersen har lovet at være primus motor for at arrangerer fællesspisninger

Læs mere

SGF Byfest 2019 Fredag 16. august - lørdag 17. august (program udsendes senere)

SGF Byfest 2019 Fredag 16. august - lørdag 17. august (program udsendes senere) SGF Byfest 2019 Fredag 16. august - lørdag 17. august (program udsendes senere) Sponsorcykelløbet afholdes fredag 16. august NB! Nyt starttidspunkt og tilmelding. kl.17.30-19.30 Cykelløb er for alle Hovedsponsor

Læs mere

Program for Hylke Festuge 2013. lørdag d. 15. søndag d. 23. juni

Program for Hylke Festuge 2013. lørdag d. 15. søndag d. 23. juni Program for Hylke Festuge 2013 lørdag d. 15. søndag d. 23. juni Lørdag d. 15. juni Familiedag kl. 9.30 16.30 Kl. 9.00 11.00 er der fodboldskole for de mindste. De store børn har været i gang siden fredag

Læs mere

Fra Lørdag den 14/7 Og til og med Fredag den 20/7 Er der. Sommerfest på Bygholm Camping

Fra Lørdag den 14/7 Og til og med Fredag den 20/7 Er der. Sommerfest på Bygholm Camping Fra Lørdag den 14/7 Og til og med Fredag den 20/7 Er der 2018 Sommerfest på Bygholm Camping Lørdag den 14/7 kl. 10 starter vi årets sommerfest med en gang Støvlekast. Regler man bukker sig ned og svinger

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Juni Byfest i Krejbjerg 2012

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Juni Byfest i Krejbjerg 2012 Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Juni 2012 Byfest i Krejbjerg 2012 16. 23. juni på sportspladsen, i forsamlingshuset og ved Nymølle 16. juni 11.30 Optog 12.00 Pladsen åbner

Læs mere

Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august

Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august 2015 Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august Talentstævne kun for piger Talentstævnet har eksisteret siden 1993, hvor Stensballe IK

Læs mere

SGF s Sommer og Sportsfest 2017

SGF s Sommer og Sportsfest 2017 SGF s Sommer og Sportsfest 2017 Torsdag 17. august - søndag 20. august (program udsendes senere) Sponsorcykelløbet afholdes torsdag 17. august NB! Nyt starttidspunkt og tilmelding. kl.18.30-20.30 Cykelløb

Læs mere

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder.

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Martin Lindved 2065 9320 Børne diskotek - Jan

Læs mere

Velkommen til byfest i Vester Nebel

Velkommen til byfest i Vester Nebel Velkommen til byfest i Vester Nebel Så er det byfesttid i Vester Nebel, og på de følgende sider vil programmet kunne findes. Byfesten afholdes i år: torsdag den 15. juni søndag den 18. juni 2017 Byfestprogrammet

Læs mere

BYFEST 6. 9. Juni 2013

BYFEST 6. 9. Juni 2013 BYFEST 6. 9. Juni 2013 Øster Højst Byfest 2013 2 år er gået og nu er udvalget igen klar med en ny spændende Byfest på Den Gamle Sportsplads, Holmevej i Øster Højst. Byfest aktiviteterne er sammensat af

Læs mere

Program. DGI Fodbold - Landsmesterskab Landsmesterskab for senior, old, senior old veteraner m.fl. den august 2018 i Brande

Program. DGI Fodbold - Landsmesterskab Landsmesterskab for senior, old, senior old veteraner m.fl. den august 2018 i Brande DGI Fodbold - Landsmesterskab 2018 Program Landsmesterskab for senior, old, senior old veteraner m.fl. den 25. - 26. august 2018 i Brande www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder

Læs mere

Øster Højst Byfest Program 2013

Øster Højst Byfest Program 2013 Øster Højst Byfest Program 2013 Torsdag den 6. juni 19:00 Jagthornsblæsning 19:15 Gudstjeneste med kor i teltet se også i kirkebladet 20:00 Lagkagekonkurrence og Kaffebord 20:00 Bordfodbold indledning

Læs mere

Mogenstrup Sportsuge 2017

Mogenstrup Sportsuge 2017 Daglige aktiviteter Teltet og slik boden er åben hver aften fra onsdag. Tennis-, ringoog volley-banerne er åbne hver dag Hoppeborg Sumobrydning Diverse lege for børn Mogenstrup Sportsuge 2017 Onsdag d.

Læs mere

SGF s Sommer og Sportsfest 2014

SGF s Sommer og Sportsfest 2014 SGF s Sommer og Sportsfest 2014 Torsdag 14.august - søndag 17.august (program udsendes senere) Sponsorcykelløbet afholdes torsdag 14. august kl.18.30-20.30 N B! Nyt starttidspunkt og tilmelding. Cykelløb

Læs mere

LM ude 2016 i fodbold. Program. LM og fodboldtræf for senior old, veteraner m.fl. den september 2016 i Brande.

LM ude 2016 i fodbold. Program. LM og fodboldtræf for senior old, veteraner m.fl. den september 2016 i Brande. LM ude 2016 i fodbold Program LM og fodboldtræf for senior old, veteraner m.fl. den 3. - 4. september 2016 i Brande www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til at møde jer og

Læs mere

SGF s Sommer og Sportsfest 2018

SGF s Sommer og Sportsfest 2018 SGF s Sommer og Sportsfest 2018 Torsdag 16. august - søndag 19. august (program udsendes senere) Sponsorcykelløbet afholdes torsdag 16. august NB! Nyt starttidspunkt og tilmelding. kl.18.30-20.30 Cykelløb

Læs mere

PROGRAM. Torsdag d. 31. maj 2012. 17.00 Pladsen og cafeen åbner. 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb)

PROGRAM. Torsdag d. 31. maj 2012. 17.00 Pladsen og cafeen åbner. 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb) PROGRAM Torsdag d. 31. maj 2012 17.00 Pladsen og cafeen åbner 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb) Vind flotte præmier for fleste kørte kilometer eller fleste sponsorkroner. 18.00- FUT løb for ALLE 4,5

Læs mere

Nyhedsbrev FK. Maj Velkommen til nye medlemmer og forældre.

Nyhedsbrev FK. Maj Velkommen til nye medlemmer og forældre. Nyhedsbrev FK Maj 2010 Velkommen til nye medlemmer og forældre. Mandag den 3. maj begynder 74 nye medlemmer i fritidsklubben, og vi vil alle byde jer velkommen. Vi vil gøre alt for, at I bliver taget godt

Læs mere

DGI Fodbold - Landsmesterskab. Program. Landsmesterskab for senior old, veteraner m.fl. den august 2017 i Brande.

DGI Fodbold - Landsmesterskab. Program. Landsmesterskab for senior old, veteraner m.fl. den august 2017 i Brande. DGI Fodbold - Landsmesterskab Program Landsmesterskab for senior old, veteraner m.fl. den 26. - 27. august 2017 i Brande www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til at møde

Læs mere

SGF s Sommer og Sportsfest 2015

SGF s Sommer og Sportsfest 2015 SGF s Sommer og Sportsfest 2015 Torsdag 13.august - søndag 16.august (program udsendes senere) Sponsorcykelløbet afholdes torsdag 13. august kl.18.30-20.30 NB! Nyt starttidspunkt og tilmelding. Cykelløb

Læs mere

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219 FESTUGE 23 Vinkel Stadion Vinkelvej 219 3. juni 7. juni 2014 2 Tirsdag 3. juni 2014 Kl. 17:30 Ungdomsfodbold U8 drenge fodboldturnering (5 mands) Kl. 19:00 Oldboys fodbold SVIF Viborg Nørremarken Kl. 19:30

Læs mere

er liv og glæde omkring os, hvor vi bor. Derfor har festudvalget og musik fra DJ, så der er også lagt op til en svingom for

er liv og glæde omkring os, hvor vi bor. Derfor har festudvalget og musik fra DJ, så der er også lagt op til en svingom for Det er med glæde, at vi i Godthåbsparken kan præsentere en stor festdag til glæde for både børn, unge og voksne i bebyggelsen. Grundejerforeningen i Godthåbsparken gør meget ud af de menneskelige værdier,

Læs mere

Sportsuge program 2016

Sportsuge program 2016 Sportsuge program 2016 Onsdag d. 8. juni 2016 19.00 Banko i Lyne Hallen Fredag d. 10. juni 2016 17.00 Teltet/baren åbner 18.00 Nem og billig aftensmad * 18.30 Fodbold serie 1 19.00 Tour de Lyne* 21.00

Læs mere

TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE

TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE 2018 www.nordeacup.dk NORDEA CUP IKAST 21. 23. September NYHED: Nu med U16 piger og drenge - et forrygende håndboldstævne for ungdomshold U10, U12, U14, U16 TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE En træner/leder

Læs mere

SOMMERFEST august Program for alle dage. Vi glæder os til at se dig og din nabo!

SOMMERFEST august Program for alle dage. Vi glæder os til at se dig og din nabo! SOMMERFEST 11.- 13. august 2016 Program for alle dage Vi glæder os til at se dig og din nabo! Bankospil - Tombola - Gæt vægten på betonklodsen Gadefodbold - Æggekage - Tennis - Markedsdag - Ponyridning

Læs mere

NSU Fodbold arrangerer i juni 2014 vores årlige skoleturnering i fodbold for pigehold og drengehold.

NSU Fodbold arrangerer i juni 2014 vores årlige skoleturnering i fodbold for pigehold og drengehold. TIL SKOLELEDEREN NSU Fodbold arrangerer i juni 2014 vores årlige skoleturnering i fodbold for pigehold og drengehold. Turneringen kommer til at omfatte klassetrinene børnehaveklasse til og med 9. klasse.

Læs mere

Velkommen til byfest i Vester Nebel

Velkommen til byfest i Vester Nebel Velkommen til byfest i Vester Nebel Så er det byfesttid i Vester Nebel, og på de følgende sider vil programmet kunne findes. Byfesten afholdes i år: torsdag den 6. juni søndag den 9. juni 2019 Byfestprogrammet

Læs mere

Detaljeret program for Snedsted Festuge

Detaljeret program for Snedsted Festuge Detaljeret program for Snedsted Festuge Lørdag den 3. august Aktivitet: DM i Adventure Race (Thy til lands, til vands og i luften). Beskrivelse: Danmarksmesterskaberne i Adventurerace "Thy til lands til

Læs mere

Den 30. og 31. august 2013

Den 30. og 31. august 2013 F I N FESTEN 2013 F I N for Fællesskab for Idræt for Nærvær Den 30. og 31. august 2013 Program lodseddel: Fredag den 30 august 2013 (Antal lodder: 1300) Pris 1. lod, Kr. 20,- Efterfølgende kr. 10,- Ungdoms-fodboldturnering

Læs mere

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Nyhedsbrev Juli - August Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Side 2 Kære alle. Så kom sommeren endelig til landet efter lang tids venten. Klub

Læs mere

SKT. HANS FEST RASK MØLLE

SKT. HANS FEST RASK MØLLE SKT. HANS FEST RASK MØLLE HUSK Sponsorbankospil onsdag d. 19. juni kl. 19.00 DEN 19.-23. JUNI 2019 2 Onsdag d. 19. juni 19:00 Bankospil i hallen Torsdag d. 20. juni 19:00 Rafle-, Whist- og Margit-turnering

Læs mere

Februar, marts og april Bestyrelsen :

Februar, marts og april Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km.. som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2015/2016 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning Landsbydyst til sommerfesten.. 1. gang 3. september 2015 kl. 18.00 kl. 20.00

Læs mere

Det sker i Alslev i Julen

Det sker i Alslev i Julen VI SER FREM TIL 2018 MED FLERE SPÆNDENDE TING PÅ PROGRAMMET Det sker i Alslev i Julen På vegne af alle byens foreninger TAK! 2017 Velkommen til Julen i Alslev anno 2017 Der sker mange ting i Alslev op

Læs mere

LM ude 2015 i fodbold. Program. Senior og old i Farsø den september

LM ude 2015 i fodbold. Program. Senior og old i Farsø den september LM ude 2015 i fodbold Program Senior og old i Farsø den 5. - 6. september 2015 www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til at møde jer og ser frem til et spændende og festligt

Læs mere

SÅ GÅR DET LØS.. D. 29.august 1. september

SÅ GÅR DET LØS.. D. 29.august 1. september SÅ GÅR DET LØS.. Byfest 2018 D. 29.august 1. september Forsamlingshuset, Fællesrådet, FDF Spejderne, Fritidsklubben og Idrætsforeningen har udarbejdet programmet til dette års byfest. HUSK TILMELDINGSFRIST

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Familie Camp Klim Strand Camping

Familie Camp Klim Strand Camping Familie Camp 2019 Klim Strand Camping rogram til DAI Familie Camping - Sommer 2019 Vi har hermed fornøjelsen at fremlægge et godt og super hyggeligt program til DAI's Familie-Camping på Klim Strand Camping.

Læs mere

Skt. Hans Fest Rask Mølle

Skt. Hans Fest Rask Mølle Skt. Hans Fest Rask Mølle Den 20.-24. juni 2018 HUSK det store sponsorbankospil onsdag d. 20. juni kl. 19.00 2 Onsdag d. 20. juni 19:00 Bankospil i hallen Torsdag d. 21. juni 17:00 Spinning event til fordel

Læs mere

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2019

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2019 Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2019 Velkommen til årets sommerprogram hos Idræt og kultur. Programmet er blevet til ved et fællesmøde i idræt og kulturtilbuddet, hvor der kom mange idéer på banen.

Læs mere

DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk

DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk Velkommen til landsmesterskab hos DGI I har kvalificeret jer til at deltage i landsmesterskab i DGI. Tillykke med

Læs mere

IKAST SVØMME KLUB NORDEA MIDSOMMERCUP 2013

IKAST SVØMME KLUB NORDEA MIDSOMMERCUP 2013 IKAST SVØMME KLUB HAR FORNØJELSEN AT INDBYDE TIL NORDEA MIDSOMMERCUP 2013 I samarbejde med Nordea har ISK atter den glæde, at kunne indbyde klubberne til Midsommer Cup. 08. 09. juni 2013 Stævnet henvender

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

Dronningborg Boldklub Håndbold afdelingen

Dronningborg Boldklub Håndbold afdelingen Dronningborg Boldklub Håndbold afdelingen LØRDAG AFTEN 18 24 Velkommen til Håndboldevent 2012 for Vi byder velkommen til en stor håndboldweekend for alle interesserede. Vi håber at rigtig mange børn og

Læs mere

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2017

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2017 Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2017 Velkommen til årets sommerprogram hos Idræt og kultur. Programmet er blevet til ved et fællesmøde i idræt og kulturtilbuddet, hvor der kom mange idéer på banen.

Læs mere

Oktober Sydtoften Grindsted Tlf.:

Oktober Sydtoften Grindsted Tlf.: Oktober 2018 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk www.billund.dk/cafehimmelblaa http://billund.dk/borger/handicap/dagtilbud-for-udviklingshaemmede/ 1 Caféen Udgives af Caféen

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

Krejbjerg - Nyt Juni 2015

Krejbjerg - Nyt Juni 2015 Krejbjerg - Nyt Juni 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn ÅRETS BYFEST 2015 Den 23. 27. juni afholdes der byfest i Krejbjerg. Tirsdag den 23. juni kl. 18.30 Cykeltur til Nymølle kl. 20.00

Læs mere

Dansk Krolf Union DKU Stævner

Dansk Krolf Union DKU Stævner 28. april Generelt I skrivende stund afvikler DKU 3 stævner, der alle giver point til verdensranglisten. DM er kun for spillere der er medlem af en klub under DKU. VM og VM for par er åbne stævner, hvor

Læs mere

Sengeløse Gymnastik- og Idrætsforening byder velkommen til endnu et forrygende LOPPEMARKED. på Idrætsanlægget i Sengeløse. 29. 31.

Sengeløse Gymnastik- og Idrætsforening byder velkommen til endnu et forrygende LOPPEMARKED. på Idrætsanlægget i Sengeløse. 29. 31. Sengeløse Gymnastik- og Idrætsforening byder velkommen til endnu et forrygende LOPPEMARKED på Idrætsanlægget i Sengeløse 29. 31. august Fredagsaften I TELTET KL. 19.00 LIVSSTIL OG SUNDHEDSMESSE I HALLEN

Læs mere

Haderslev Familie og Firma Sport Medlem af DFIF-HIR-SI Odinsvej 3 Postboks 132 6100 Haderslev Tlf.74 52 95 04

Haderslev Familie og Firma Sport Medlem af DFIF-HIR-SI Odinsvej 3 Postboks 132 6100 Haderslev Tlf.74 52 95 04 Haderslev Familie og Firma Sport Medlem af DFIF-HIR-SI Odinsvej 3 Postboks 132 6100 Haderslev Tlf.74 52 95 04 Haderslev Familie og Firma Sport er en forening med mange spændende aktiviteter. Se de følgende

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

SFO1 Pavillonen april 2013. Tlf. nummer: 36 37 83 41

SFO1 Pavillonen april 2013. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Stjernebrevet SFO1 Pavillonen april 2013 Tlf. nummer: 36 37 83 41 I april måned holder støttebenet børnebanko i Pavillonen for alle medlemmer af støttebenet. Fra personalets side vil vi gerne benytte lejligheden

Læs mere

BYFEST I LÅSTRUP HOLLYWOOD 2018

BYFEST I LÅSTRUP HOLLYWOOD 2018 BYFEST I LÅSTRUP HOLLYWOOD 2018 Låstrup 2018 Engtramper Kroen tilbyder Tirsdag: VM feberen racer i byfestteltet. Der vises landskamp mellem Danmark og Frankrig kl. 1600. Engtramperkroen kører spottilbud

Læs mere

Nyhedsbrev November 2010

Nyhedsbrev November 2010 Nyhedsbrev November 2010 Det er sgu svært at gøre oprør mod en far, der har en federe hættetrøje end en selv Sådan lyder overskriften til årets tema forældremøde i BFC, hvor vi har inviteret Søren Østergård,

Læs mere

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015 Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015 Velkommen til årets sommerprogram hos Idræt og kultur. Programmet er blevet til ved et fællesmøde i idræt og kulturtilbuddet, hvor der kom mange idéer på banen.

Læs mere

Arrangører: Lunde Boldklub Lunde Gymnastik og Ungdomsforening Lunde Sogneforening

Arrangører: Lunde Boldklub Lunde Gymnastik og Ungdomsforening Lunde Sogneforening Arrangører: Lunde Boldklub Lunde Gymnastik og Ungdomsforening Lunde Sogneforening 1 Landsbyfest 2019 Tirsdag d. 13. 8. Kl. 17:30 *Mind-show - kun adgang med billet. Billetpris for voksne kr. 50,- Børn

Læs mere

Hermed indbydes til Talentstævne 2016, weekenden uge 33, den august

Hermed indbydes til Talentstævne 2016, weekenden uge 33, den august 2016 Hermed indbydes til Talentstævne 2016, weekenden uge 33, den 19.-20.-21. august Landsholds-All-Star og landsholdstræner Katrine Søndergaard Pedersen til præmie-overrækkelsen 2015 Talentstævnet har

Læs mere

Forbundsmesterskaberne micro og mini - 2.runde

Forbundsmesterskaberne micro og mini - 2.runde byder velkommen til Forbundsmesterskaberne micro og mini - 2.runde Den 29.-30. april 2017 Stævnet arrangeres i samarbejde med GIF-GYMNASTIK Gladsaxe Velkommen til Gladsaxe Vi glæder os til at byde jer

Læs mere

10 km løb i Koszalin 2009

10 km løb i Koszalin 2009 10 km løb i Koszalin 2009 Fredag den.22/5 kl.07. Mødte 9 forventningsfulde unge fra Høje Gladsaxe op på parkeringspladsen foran Høje Gladsaxe. Vi skulle til vores polske venskabsby Koszalin og deltage

Læs mere

VNI BYFEST I VESTER NEBEL

VNI BYFEST I VESTER NEBEL VNI BYFEST I VESTER NEBEL 9. juni 12. juni 2016 Velkommen til byfest i Vester Nebel Så er det byfesttid i Vester Nebel, og på de følgende sider vil programmet kunne findes. Byfesten afholdes i år: torsdag

Læs mere

Generelt: Her er alle velkommen!

Generelt: Her er alle velkommen! Generelt: Kom og vær med når vi starter en ny sæson af Rødding på KRYDS & TVÆRS. Der bliver mulighed for at prøve kræfter med en masse sjove og underholdende aktiviteter for både store og små, unge og

Læs mere

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer Nyhedsbrev Til alle fritidsklubmedlemmer Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Der sker altid noget i klubben. Så er sommeren over os og vi skal

Læs mere

Program for Hylke Festuge 2014. lørdag d. 14. mandag d. 25. juni

Program for Hylke Festuge 2014. lørdag d. 14. mandag d. 25. juni Program for Hylke Festuge 2014 lørdag d. 14. mandag d. 25. juni Familiedag kl. 9.30 16.30 Kl. 9.00 11.00 er der fodboldskole for de mindste. De store børn har været i gang siden fredag d. 14. kl. 15.00

Læs mere

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed VESTER HASSING KIRKE til tro, håb og kærlighed Hoppekirke Torsdag til lørdag formiddag For alle børn og barnlige sjæle! Se præcise åbningstider på skilt ved hoppekirken. Morgensang Torsdag d. 12. september

Læs mere

NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET.

NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET. April 2018 NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET. Med dette nyhedsbrev vil Kulturhusudvalget gerne byde Grantoftens beboerne indenfor i vores fælles hus. Dels for at fortælle hvilke arrangementer, der afholdes, men

Læs mere

Program. DGI Fodbold - Landsmesterskab inde 2018

Program. DGI Fodbold - Landsmesterskab inde 2018 DGI Fodbold - Landsmesterskab inde 2018 Program LM for Senior old girls og boys, veteraner, super veteraner d. 3. - 4. februar 2018 i Vingsted Hotel & Konferencecenter og Brunmosehallen wwww.dgi.dk/fodbold

Læs mere

Arrangører: Lunde Boldklub Lunde Gymnastik og Ungdomsforening Lunde Sogneforening

Arrangører: Lunde Boldklub Lunde Gymnastik og Ungdomsforening Lunde Sogneforening Arrangører: Lunde Boldklub Lunde Gymnastik og Ungdomsforening Lunde Sogneforening 1 Landsbyfest 2018 Tirsdag d. 21. 8. Kl. 17:30 *Rovfugleshow - kun adgang med billet. Billetpris for voksne kr. 50,- Pakketilbud

Læs mere

FÆLLES MEDLEMSBLAD FOR DUI LEG OG VIRKE OG

FÆLLES MEDLEMSBLAD FOR DUI LEG OG VIRKE OG SENOR - BØRNE - UNGE NYT MAJ - JUN - JUL - August 2015 FÆLLES MEDLEMSBLAD FOR DU LEG OG VRKE OG SENOR OG STØTTE FORENNGEN! ( Afdelingens Kontaktoplysninger Formand: Poul Olsen, Akacievej J4 Tlf. 97 72

Læs mere

Vil du give en hånd med i ugens løb, så ring til Majbrit Mandag 29. maj. Der vil være fodboldkampe på stadion fra kl

Vil du give en hånd med i ugens løb, så ring til Majbrit Mandag 29. maj. Der vil være fodboldkampe på stadion fra kl Mandag 29. maj Der vil være fodboldkampe på stadion fra kl 16.30. 17.30 Nr. F. FC-FRI U9 1 Mejdal-Halgård 4 17.30 Nr. F. FC-FRI U9 2 Mejdal-Halgård 3 18.10 Nr. F. FC-FRI U9 1 Mejdal-Halgård 3 18.10 Nr.

Læs mere

Program. LM inde 2016 i fodbold

Program. LM inde 2016 i fodbold LM inde 2016 i fodbold Program Landsmesterskab for Dame senior, herre senior, old girls og old boys Den 20. - 21. februar 2016 i Vingsted Hotel & Konferencecenter og Brunmosehallen www.dgi.dk/fodbold Velkommen

Læs mere

September Oktober 2017

September Oktober 2017 Hovergården September Oktober 2017 Børnegården Hover Fredag den 15. september og torsdag den 5. oktober kl. 10.30 Cafe`Oasen, får vi besøg af sangglade børn fra Børnegården Hover. Du er velkommen til at

Læs mere

PROGRAM. Torsdag d. 31. maj 2012. 17.00 Pladsen og cafeen åbner. 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb)

PROGRAM. Torsdag d. 31. maj 2012. 17.00 Pladsen og cafeen åbner. 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb) PROGRAM Torsdag d. 31. maj 2012 17.00 Pladsen og cafeen åbner 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb) Vind flotte præmier for fleste kørte kilometer eller fleste sponsorkroner. 18.00- FUT løb for ALLE 4,5

Læs mere

LANDSMESTERSKAB. for 4-mands-hold den oktober 2019 i Eggeslevmagle

LANDSMESTERSKAB. for 4-mands-hold den oktober 2019 i Eggeslevmagle INVITATION TIL Vinderne 2018 LANDSMESTERSKAB for 4-mands-hold den 5.-6. oktober 2019 i Eggeslevmagle DGI petanque og DGI Midt/vestsjælland og Eggeslevmagle Petanque inviterer hermed til landsmesterskab

Læs mere

Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014

Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014 Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014 Velkommen til Vejle Påske Cup 17.-19. april 2014 Det er os igen en stor fornøjelse at kunne invitere Jer til vores helt unikke håndboldstævne

Læs mere

Aktiviteter November 2015

Aktiviteter November 2015 Aktiviteter November 2015 Vestergården Annebergvej 73 9000 Aalborg Tlf: 9931 6900 Åbningstider mandag til fredag fra kl. 8.30 16.00 Faste aktiviteter på Vestergården EFTERÅRET 2015 Mandag: : Madgruppe

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER Dato: Aktivitet: Kl.: Sted: Bemærk! Børnene deltager i aktiviteterne på forældrenes ansvar. Mandag 15.02.10

AKTIVITETSKALENDER Dato: Aktivitet: Kl.: Sted: Bemærk! Børnene deltager i aktiviteterne på forældrenes ansvar. Mandag 15.02.10 AKTIVITETSKALENDER Dato: Aktivitet: Kl.: Sted: Mandag 15.02.10 Tirsdag 16.02.10 Onsdag 17.02.10 Torsdag 18.02.10 Fredag 19.02.10 FED ferie fridag Leg i vand Fastelavnspynt & masker 9.15-12.00 10.00-12.00

Læs mere

Kære børn og forældre

Kære børn og forældre Kære børn og forældre Så nærmer sommerferien sig med hastige skridt. Vi synes selv maj er fløjet af sted, måske er det alle de ekstra fridage, vi har haft. Og de er fortsat ind i juni, så derfor kommer

Læs mere

Torsdag den 30. august 2007

Torsdag den 30. august 2007 TORSDAGS-NYT Torsdag den 30. august 2007 REJSEGILDE OG 30 ÅRS FØDSELSDAG Den 5. september fylder skolen år. I år er det en ekstra festlig dag, da vi runder med en 30 års fødselsdag. Vi plejer at festligholde

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

NYTÅRSstævnet. 28-29 dec 2010.

NYTÅRSstævnet. 28-29 dec 2010. NYTÅRSstævnet. 28-29 dec 2010. www.asv.dk Byder velkommen til Nytårsstævne 2010 Traditionen tro indbyder Aarhus Studenternes Volleyballforening til årets nytårsstævne i dagene mellem jul og nytår! I år

Læs mere

IKAST SVØMME KLUB NORDEA MIDSOMMERCUP 2012

IKAST SVØMME KLUB NORDEA MIDSOMMERCUP 2012 IKAST SVØMME KLUB HAR FORNØJELSEN AT INDBYDE TIL NORDEA MIDSOMMERCUP 2012 I samarbejde med Nordea har ISK atter den glæde, at kunne indbyde klubberne til Midsommer Cup. 09. 10. juni 2012 Stævnet henvender

Læs mere