Vesterled 2605 Brøndby Grundejerforening Brøndby, den 16/3-2005

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vesterled 2605 Brøndby Grundejerforening www.vesterled-gf.dk Brøndby, den 16/3-2005"

Transkript

1 Vesterled 2605 Brøndby Grundejerforening Brøndby, den 16/ Referat fra ordinær generalforsamling i VESTERLED GRUNDEJERFORENING afholdt onsdag den 9. marts 2005 kl i Kirkebjerg Selskabslokaler. Formand Yvonne Justesen, bød på bestyrelsens vegne velkommen til den ordinære generalforsamling. Ad 1, Valg af dirigent: På bestyrelsens vegne blev Flemming Ernst, Park Alle 304 foreslået og valgt. Dirigenten takkede for valget og konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt jf. vedtægternes 5 og 6. Dagsordenen ifølge vedtægternes 6, stk. 4: DAGSORDEN Ifølge vedtægternes 6, stk. 4: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning. 3. Beretning fra de af generalforsamlingen nedsatte udvalg. Der er ingen nedsatte udvalg. 4. Regnskab. 5. Indkomne forslag: Ingen indkomne forslag. 6. Fastsættelse af kontingent for år Foreslås ændret til 250 kr.. 7. Fastsættelse af diæter og honorarer. Foreslås uændrede. 8. Valg: a) Formand (på lige år). b) To bestyrelsesmedlemmer. Henrik Jessen Petersen villig til genvalg. Thomas Hansen villig til genvalg. c) En suppleant til bestyrelsen. Birget Henriksen villig til genvalg. d) Revisor og en revisorsuppleant. Revisor ledig i Revisorsuppleant Heine Thomsen afgår. 9. Eventuelt. Der var fremmødt 38 medlemmer.

2 Ad 2, 2 Beretning. DFDS. Formanden redegjorde for udviklingen i sagen siden sidste generalforsamling. Kommunen afventer dokumentation for, at virksomhedens Sisu-trucks er støjdæmpede efter påbudet. På Park Alle er der nu etableret ny lysregulering (endnu ikke taget i brug), der skal bruges til fremtidig ud/indkørsel til virksomheden. Den nuværende sydlige indkørsel fra Banemarksvej skal lukkes senest den 6. juni 2005, hvorimod den nordlige indkørsel vil blive bibeholdt, men kun til personbiler. Etablering af støjmur på den vestlige side af Banemarksvej forventes igangsat i nær fremtid, da den skal være færdig senest 3. oktober Foreningen modtog i feb. d.å. et brev fra arkitektfirma Erling Fog, hvoraf fremgik, at støjvolden i Lunden forventes påbegyndt i nær fremtid. Volden vil blive opført i to etaper. D.v.s. at den opgravede jord i forbindelse med bl.a. etablering af støjmuren vil blive benyttet til støjvold. Således vil man etablere støjvolden trinvis og det forventes at den vil blive opført hurtigere end påbudets frist den 1. jan Jorden vil blive miljøtestet af kommunen. Trafikhandlingsplan. Efter mange års ønsker er der nu etableret permanente hastighedsbegrænsende foranstaltninger på Banemarksvej. Vedligeholdelse. Aftalen med Møns Anlæg og Belægning (tidl. Møns Skoventreprise) om to årlige gange klipning af hækken på Stævnet samt 3 gange ukrudtsbekæmpelse på den store legeplads fortsætter. Endvidere har bestyrelsen indgået aftale med firmaet om, at der her i foråret ukrudtsbekæmpes ekstraordinært på Stævnet nærmere bestemt mellem hæk og fortov ud til Vesterleds Alle. Her optages asfalt, hvorefter der udlægges fibertex og flis. Endvidere lægges der flis ud rundt om Stævnet mellem hæk og fortov. Bestyrelsen er klar over at dette tiltag alene ikke er nok. Således er man i gang med at indhente forskellige tilbud på en mere kontinuerlig vedligeholdelse for ukrudt, hvilket også er forbundet med øgede omkostninger. Endvidere har bestyrelsen i løbet af året foretaget ukrudtsbekæmpelse på den store legeplads. Legepladserne: I det forløbne år har bestyrelsen malet legeredskaberne på den store legeplads. På samme legeplads er de to babygynger endvidere blevet udskiftet. På Stævnet er der indkøbt et nyt mål med net. Sognets Dagligstue. Stedet er som bekendt blevet hvor det var. Den nye ejer af ejendommen har således fortsat lejemålet. Sankt Hans. Igen en meget regnfuld dag. Således var det meget tæt på aflysning. Da aftenen nærmede sig klarede det dog op. På trods af dagens dårlige vejr var der til aften et pænt fremmøde. Fastelavn. I år var der 107 deltagende, hvoraf 21 var gæstebilletter. Det var således 35 flere end sidste år.

3 3 Internet/Telefoni/Kabel-TV: Et medlem af foreningen henledte bestyrelsens opmærksomhed på et tilbud om internet/telefoni/tv fra firmaet Commx, der skulle være noget billigere end f.eks. TDC. Der var tale om en del billigere takster/priser og bestyrelsen forhørte sig efterfølgende hos nævnte firma omkring evt. etablering. Da der er tale om en fiberløsning skal der således nedgraves nye kabler i området, hvorefter en tilslutning vil koste omkring kr. pr. husstand. Bestyrelsen vil herefter lade forsamlingen afgøre hvorvidt det er noget man skal arbejde videre med. Materialeudlån/ordning. Ordningen med Brøndby Køkken-&Vinduescenter på Midtager 17 fungerer stadig. Formanden efterlyste en kloaksplit og en 4-meter stige som umiddelbart ikke er returneret. Gadebelysning: Kommunen skal spare penge og derfor er der som forsøg udvalgt 3 grundejerforeninger, herunder vores, hvor vejbelysningen bliver slukket i tidsrummet Efter 1. april d.å. er det meningen at resten af kommunen også skal slukke vejbelysningen i nævnte tidsrum. Beretningen blev herefter overgivet til forsamlingen for spørgsmål og godkendelse. Bemærkninger til beretningen: Preben Johansen, Rundvangen: mente, at man var gået væk fra etablering af en støjvold. Borsholt, Bygmarksvej: forespurte til de nuværende gennemgange i Lunden. Bestyrelsen: påpegede, at såfremt nedbringelse af støjgrænserne i kommunens påbud skal kunne overholdes, så skal såvel støjmur som støjvold etableres. Støjvolden bliver etableret fra Lundens sydlige del frem til Svanedammen, hvor også DFDS s grundstykke strækker sig. På denne strækning vil de nuværende gennemgange ikke blive bibeholdt og dette for at støjgrænserne ind i vores område kan overholdes. Til sidst blev det påpeget, at Lunden hvor volden skal etableres ejes af DFDS, ligesom den nuværende sti og den østligt beliggende bevoksning ind til villahaverne vil blive bibeholdt. Preben Meyer, Banemarksvej 55: var ikke i tvivl om, at hastigheden på Banemarksvej nu var blevet dæmpet betydeligt. Han påpegede dog, at mange lastbiler trods forbud mod gennemkørsel ikke overholdt dette. Han mente, at skiltningen var for dårlig og placeret forkert. Formanden: bestyrelsen vil se på problemet og rette henvendelse til de relevante myndigheder. Flere påpegede, at det ikke kun var omkring Stævnet der trængte til at blive renset for ukrudt. Således var mange grundejere ikke flinke til at renholde deres fortov for ukrudt, holde deres hæk/beplantning til fortovsskel m.m. Fortovsfliser var mange steder skæve og nedslidte. Flere fandt, at kvarteret som helhed mange steder ikke så godt ud. Tidligere tiders årlige rundgang, foretaget af bestyrelsen, blev derfor efterlyst.

4 4 Formanden og næstformanden: oplyste, at bestyrelsen for et par år siden besluttede at ophøre med den årlige rundgang. Begrundelsen var bl.a., at det stort set var de samme der fik henstillinger hvert år, ligesom kun meget få af dem fulgte henstillingen. Bestyrelsen har heller ingen sanktionsmuligheder. Endvidere var der kun tale om én årlig rundgang og såfremt man skulle have en effektiv ukrudtsbekæmpelse af bl.a. fortove så ville dette betyde at bestyrelsen i sommerhalvåret skulle gå rundgang hver måned. Det er også tidligere påpeget, at såfremt man som grundejer har skæve eller ødelagte fortovsfliser så bør man ringe til enten bestyrelsen eller kommunen. Dette var selvfølgelig også gældende for evt. huller i asfalten m.v. Bestyrelsen vil dog under alle omstændigheder rette henvendelse til kommunen omkring områdets fortove og her bede om en gennemgang af disse. Samtidig vil bestyrelsen igen overveje genoptagelse af den årlige rundgang og opfordrede samtidig til, at hver grundejer passede sine forpligtelser hvad angår ukrudt og hækklipning. Borsholt: mente, at det måske kunne være på sin plads, at man på generalforsamlingen vedtog en tilkendegivelse om, at medlemmerne skulle overholde sine pligter hvad angik hækklipning og ukrudtsbekæmpelse. Samtidig skulle de medlemmer som ikke overholdt disse forpligtelser på en eller anden måde registreres evt. på en liste der så kunne vedlægges generalforsamlingsindkaldelsen eller offentliggøres på foreningens hjemmeside. Flere påpegede svineriet med hundes efterladenskaber. Formanden: henviste til, at dette også hvert år blev nævnt på generalforsamlingen. Bestyrelsen kan kun opfordre ejeren til at fjerne hundens efterladenskaber. Flere havde bemærkninger til punktet omkring Internet/telefoni/kabel-tv. Bestyrelsen vil forsøge at følge udviklingen på området, ikke mindst såfremt der på et tidspunkt f.eks. skal nedgraves el-ledninger fra den eksisterende vejbelysning. Der var flere bemærkninger/forespørgsler til den slukkede vejbelysning i nattetimerne. Næstformanden: uddybede punktet yderligere. Således vil kommunen have en udgift på ca kr. det første år, idet der skal etableres tænd- og slukure på vejbelysningen. Dette er som sagt allerede gjort i 3 områder, herunder vores. Når resten af kommunen kommer med efter 1. april påregner kommunen herefter en årlig besparelse på kr. Poul-Erik, Park Alle: henledte bestyrelsens opmærksomhed på, at der i kommunens miljøog teknik forvaltning var overvejelser i gang omkring en hjemmekomposteringsordning af husstandens køkkenaffald. Således ville man kunne få tilbud om køb af kompostbeholder til engrospris. Han mente samtidig, at såfremt man fra bestyrelsens side tilkendegav, at man var interesseret i ordningen kunne der måske være et håb om at få nedbragt husstandens affaldsafgifter. Beretningen blev herefter godkendt.

5 5 Ad 3, Beretning fra de af generalforsamlingen nedsatte udvalg. Der var ingen nedsatte udvalg. Ad 4, Regnskab. Kassereren: gennemgik det reviderede regnskab og henviste samtidig til det uddelte budget, som han yderligere ville gennemgå under pkt. 6 Fastsættelse af kontingent for år Kassereren kommenterede samtidig revisorernes påtegning hvad angik bankindestående på kr. og kassebeholdningen på kr., der jf. vedtægterne ved årets udgang kun måtte være på henholdsvis kr. og kr. Bestyrelsen var selvfølgelig bekendt med, at det reelt var i strid med vedtægterne. Imidlertid er beløbene ikke ret store i dagens kr. og da der fra årsskiftet først kommer indtægter ved kontingent den 1. april, så var det ikke en stor kapital til udgifter. Da bestyrelsen heller ikke ønskede hele tiden at skulle købe el. sælge obligationer, der også er forbundet med udgifter, så arbejdede man hen imod en vedtægtsændring til næste ordinære generalforsamling. Borsholt: bemærkede, at de omtalte beløb er helt tilbage til begyndelsen af 70 erne. Regnskabet blev herefter godkendt. Ad 5, Indkomne forslag. Der var ingen indkomne forslag. Ad 6, Fastsættelse af kontingent for år Foreslås ændret fra 200 kr. til 250 kr. Kassereren: redegjorde for bestyrelsens forslag om kontingentstigning og fremlagde herunder bestyrelsens budget for året. Da bestyrelsen samtidig jf. beretningen på sigt gerne vil gøre mere ud af foreningens fællesarealer, så var en kontingentstigning nødvendig. Borsholt: roste bestyrelsen for det fremlagte budget, der blev ønsket på sidste års generalforsamling. Han bemærkede samtidig, at foreningen jf. budgettet nu havde udgifter til forskellige anlægsarbejder for over 50 % af udgiftsbudgettet. Han mente derfor, at bestyrelsen burde undersøge muligheden for evt. at lade foreningen momsregistrere og om hvorvidt dette ville være en fordel. Han anbefalede samtidig kontingentstigningen. Kontingentstigningen blev herefter vedtaget. Ad 7, Fastsættelse af diæter og honorarer. Foreslås uændrede. Flere medlemmer ønskede oplyst, hvem der fik diæter og honorarer samt specifikt hvad hver enkelt bestyrelsesmedlem fik pr. år. Det blev ligeledes fremført, at dette burde være tilgængeligt på såvel generalforsamlingen som på foreningens hjemmeside.

6 6 Kassereren: gennemgik herefter foreningens diæter og honorar, der senest blev reguleret og vedtaget på sidste års ordinære generalforsamling. Beløbene vil blive medsendt sammen med omdelingen af dette referat. Uændrede diæter og honorarer blev herefter vedtaget, 2 medlemmer stemte imod. Ad 8, Ad 9, Valg. a) Formand (på lige år): b) To bestyrelsesmedlemmer: Henrik Jessen Petersen og Thomas Hansen blev begge genvalgt. c) Bestyrelsessuppleant: Birgit Henriksen blev genvalgt. d) Revisor og suppleant: Heine Thomsen blev valgt som revisor og Henrik Gottlieb Pedersen som revisorsuppleant. Eventuelt. Henrik, Østtoftevej: henviste til en ny lokalplan for området umiddelbart på den østlige side af Ringvejen fra Park Alle mod nord til fa. Walter Jessen. Således er der bl.a. lagt op til, at der kan bygges i 15 m højde. Han ønskede derfor oplyst hvorvidt bestyrelsen var bekendt med planen og mente samtidig at foreningen skulle gøre indsigelser imod bl.a. byggehøjden. Formanden: oplyste at foreningen til sidste bestyrelsesmøde havde modtaget underretning fra kommunen omkring denne lokalplan. Umiddelbart var det en lokalplan gældende for Kirkebjerg-området og dermed ikke i foreningens område. Bestyrelsen vil undersøge lokalplansforslaget nærmere. Flere henledte på ny opmærksomheden på Østtoftevej, hvor der er megen trafik og med for stor hastighed. Der blev bl.a. efterlyst vejindsnævringer, flere bump eller lukning af bl.a. vejen ved Nordtoftevej/Nordporten. Formanden: der var rettet henvendelse til kommunen vedr. Østtoftevej efter sidste generalforsamling. Her havde man bl.a. tilkendegivet at vejen ikke er bred nok til indsnævring, da der samtidig skal være plads til at cyklister kan køre indenom indsnævringen. Bestyrelsen ville dog på ny tage kontakt mht. de rejste problemer. Borsholt: ønskede en noget hurtigere bekendtgørelse på foreningens hjemmeside omkring afholdelsestidspunktet for den ordinære generalforsamling. Dirigenten: gav herefter ordet til formanden for en afsluttende bemærkning. Formanden: takkede medlemmerne for deres fremmøde og den gode debat. Generalforsamlingen blev afsluttet af dirigenten kl Flemming Ernst Dirigent Steen W. Nielsen Sekretær

Vesterled 2605 Brøndby Grundejerforening www.vesterled-gf.dk Brøndby, den 06/04-2002

Vesterled 2605 Brøndby Grundejerforening www.vesterled-gf.dk Brøndby, den 06/04-2002 Vesterled 2605 Brøndby Grundejerforening www.vesterled-gf.dk Brøndby, den 06/04-2002 Referat fra ordinær generalforsamling i VESTERLED GRUNDEJERFORENING afholdt torsdag den 14. marts 2002 kl. 1930 i Kirkebjerg

Læs mere

Vesterled 2605 Brøndby Grundejerforening www.vesterled-gf.dk Brøndby, den 1/4-2004

Vesterled 2605 Brøndby Grundejerforening www.vesterled-gf.dk Brøndby, den 1/4-2004 Vesterled 2605 Brøndby Grundejerforening www.vesterled-gf.dk Brøndby, den 1/4-2004 Referat fra ordinær generalforsamling i VESTERLED GRUNDEJERFORENING afholdt torsdag den 25. marts 2004 kl. 1930 i Kirkebjerg

Læs mere

QUINTO GRUNDEJERFORENINGEN QUINTO

QUINTO GRUNDEJERFORENINGEN QUINTO REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN 2013 19. april 2013 Generalforsamling i Grundejerforeningen Quinto onsdag den 20. marts 2013. i Pilegården, lokale 5, Brønshøjvej 17, Brønshøj. Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Vesterled 2605 Brøndby Grundejerforening Brøndby, den 26/3-2003

Vesterled 2605 Brøndby Grundejerforening  Brøndby, den 26/3-2003 Vesterled 2605 Brøndby Grundejerforening www.vesterled-gf.dk Brøndby, den 26/3-2003 Referat fra ordinær generalforsamling i VESTERLED GRUNDEJERFORENING afholdt torsdag den 13. marts 2003 kl. 1930 i Kirkebjerg

Læs mere

Vesterled 2605 Brøndby Grundejerforening og Brøndby, den 14/4 2008

Vesterled 2605 Brøndby Grundejerforening   og   Brøndby, den 14/4 2008 Vesterled 2605 Brøndby Grundejerforening www.vesterled-gf.dk og e-mail: vesterled-gf@vesterled-gf.dk Brøndby, den 14/4 2008 Referat fra ordinær generalforsamling i VESTERLED GRUNDEJERFORENING afholdt torsdag

Læs mere

Vesterled 2605 Brøndby Grundejerforening

Vesterled 2605 Brøndby Grundejerforening Vesterled 2605 Brøndby Grundejerforening www.vesterled-gf.dk og e-mail: vesterled-gf@vesterled-gf.dk Brøndby, den 5/4 2009 Referat fra ordinær generalforsamling i VESTERLED GRUNDEJERFORENING afholdt torsdag

Læs mere

Der er ikke tegnet forsikring vedrørende legepladsen.

Der er ikke tegnet forsikring vedrørende legepladsen. Referat af generalforsamlingen, Grundejerforeningen Jægerbuen, den 11. marts 2009 Bestyrelsen tilstede: John Blynov Benny Hansen - Kitty Steen Michael Sass & Britta Schou Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Vesterled 2605 Brøndby Grundejerforening www.vesterled-gf.dk Brøndby, den 12/4-2006

Vesterled 2605 Brøndby Grundejerforening www.vesterled-gf.dk Brøndby, den 12/4-2006 Vesterled 2605 Brøndby Grundejerforening www.vesterled-gf.dk Brøndby, den 12/4-2006 Referat fra ordinær generalforsamling i VESTERLED GRUNDEJERFORENING afholdt onsdag den 22. marts 2006 kl. 1930 i Kirkebjerg

Læs mere

Vesterled 2605 Brøndby Grundejerforening og Brøndby, den 28/3 2007

Vesterled 2605 Brøndby Grundejerforening  og   Brøndby, den 28/3 2007 Vesterled 2605 Brøndby Grundejerforening www.vesterled-gf.dk og e-mail: vesterled-gf@vesterled-gf.dk Brøndby, den 28/3 2007 Referat fra ordinær generalforsamling i VESTERLED GRUNDEJERFORENING afholdt onsdag

Læs mere

Referat af generalforsamling, Grundejerforening Fuglebakken Tirsdag den 23. februar 2016, Møllevangsskolens festsal

Referat af generalforsamling, Grundejerforening Fuglebakken Tirsdag den 23. februar 2016, Møllevangsskolens festsal Referat af generalforsamling, Grundejerforening Fuglebakken Tirsdag den 23. februar 2016, Møllevangsskolens festsal Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4. Fremlæggelse af

Læs mere

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN 14. marts 2005 Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 14. marts 2005 kl. 19.30. Sted: Korsagergård, salen. Der var repræsenteret 33 grundejere (plus 13 fuldmagter). Formanden, Frank Keller bød

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 Indbetaling af kontingent for 2011 kan ske ved indsættelse på konto 1551 3719216501 i Danske Bank, eller direkte til kasseren. Kontingentet

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

Generalforsamlingsreferat 2015 for Husejerforeningen Humleby (HF)afholdt den 8. marts 2016

Generalforsamlingsreferat 2015 for Husejerforeningen Humleby (HF)afholdt den 8. marts 2016 Generalforsamlingsreferat 2015 for Husejerforeningen Humleby (HF)afholdt den 8. marts 2016 Per Skovgaard (PS)bød velkommen og vi startede traditionen tro med at synge Det er i dag et vejr. Herefter til

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Grundejerforeningen Vesterled

Referat af generalforsamling 2016 i Grundejerforeningen Vesterled Referat af generalforsamling 2016 i Grundejerforeningen Vesterled Dato og tid: Mandag, den 8. februar 2016, kl. 19.00 Sted: Stengårdsskolen, lærerkantinen 1. Valg af dirigent Tim Andersen (nr. 35) bød

Læs mere

Grundejerforeningen Skærbo

Grundejerforeningen Skærbo Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen onsdag d. 27. februar 2013 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 25, 27, 29, 33, 37,

Læs mere

Referat generalforsamling 08.05.07 Gug plejehjem

Referat generalforsamling 08.05.07 Gug plejehjem Referat generalforsamling 08.05.07 Gug plejehjem Der var fremmødt 25 personer repræsenterende 18 parceller. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen pegede på Hans Østergaard nr. 84.

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Højmark Mandag d. 13. april 2015 kl. 19.00 Sted: Vigerslev Kirke, Menighedslokalet

Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Højmark Mandag d. 13. april 2015 kl. 19.00 Sted: Vigerslev Kirke, Menighedslokalet Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Højmark Mandag d. 13. april 2015 kl. 19.00 Sted: Vigerslev Kirke, Menighedslokalet Formand Leif Nielsen bød velkommen. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Godthaabsminde Tirsdag d. 3.marts, 2009 i Højdevangskirkens menighedshus.

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Godthaabsminde Tirsdag d. 3.marts, 2009 i Højdevangskirkens menighedshus. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Godthaabsminde Tirsdag d. 3.marts, 2009 i Højdevangskirkens menighedshus. Dagsorden: 1) Valg af dirigent 2) Formandens beretning om foreningens virke

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFOSAMLING GRUNDEJERFORENINGEN BRØNSHOLMDALSVEJ 2 40

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFOSAMLING GRUNDEJERFORENINGEN BRØNSHOLMDALSVEJ 2 40 REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFOSAMLING GRUNDEJERFORENINGEN BRØNSHOLMDALSVEJ 2 40 Tid og sted: den 27. januar 2014, kl.19.30 i Medborgerhuset Egedal Fremmødte: hus nr. 4, 6, 8, 10, 14, 16, 18, 20, 22, 24,

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Grundejerforeningen Syren-, Jasmin- og Gyvelparken onsdag den 26. marts 2008.

Referat fra Generalforsamlingen i Grundejerforeningen Syren-, Jasmin- og Gyvelparken onsdag den 26. marts 2008. Referat fra Generalforsamlingen i Grundejerforeningen Syren-, Jasmin- og Gyvelparken onsdag den 26. marts 2008. Foreningens formand Hans-Arne Lauridsen bød velkommen til de 12 fremmødte medlemmer (inkl.

Læs mere

Generalforsamlingen 30-10-2008 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup

Generalforsamlingen 30-10-2008 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup Generalforsamlingen 30-10-2008 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup Grundejerforeningen Mart. Nr.1 DO Baastrup Referat fra ordinær generalforsamling. Generalforsamlingen blev afholdt d: 30.oktober

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING. Søndag den 3. maj 2015 kl. 9:30. på Restaurant SØMÆRKET DAGSORDEN

Referat fra GENERALFORSAMLING. Søndag den 3. maj 2015 kl. 9:30. på Restaurant SØMÆRKET DAGSORDEN Gnaverhavens Grundejerforening Referat fra GENERALFORSAMLING Søndag den 3. maj 2015 kl. 9:30 på Restaurant SØMÆRKET DAGSORDEN 1. Valg af dirigent, referent og 2 stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat af ordinær Generalforsamling i Parcelhusejerforeningen Grønneled. Tirsdag den 27. marts 2007 kl. 19.00 på Tjørnehøjskolen i Brøndbyvester.

Referat af ordinær Generalforsamling i Parcelhusejerforeningen Grønneled. Tirsdag den 27. marts 2007 kl. 19.00 på Tjørnehøjskolen i Brøndbyvester. Parcelhusejerforeningen Grønneled Referat af ordinær Generalforsamling i Parcelhusejerforeningen Grønneled Tirsdag den 27. marts 2007 kl. 19.00 på Tjørnehøjskolen i Brøndbyvester. Formanden bød velkommen

Læs mere

GenerAlforsamling 2012

GenerAlforsamling 2012 GenerAlforsamling 2012 Referat af ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 11. april 2012 i salen på TK s Ungdomsgård, Tuborgvej 185. Dagsorden: Valg af dirigent Bestyrelsens beretning Orientering

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008.

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008. Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008. Der var repræsentanter for 37 husstande, i alt 52 personer. Joan Hansen, formand, bød velkommen. 1. Valg af dirigent:

Læs mere

Generalforsamlingen 28-10-2010 Grundejerforeningen matrikel nr. 1DO. Baastrup

Generalforsamlingen 28-10-2010 Grundejerforeningen matrikel nr. 1DO. Baastrup Generalforsamlingen 28-10-2010 Grundejerforeningen matrikel nr. 1DO. Baastrup Grundejerforeningen, matrikel. nr. 1DO. Baastrup Referat af ordinær generalforsamling. Generalforsamling blev afholdt den 28.

Læs mere

Generalforsamling 2015.

Generalforsamling 2015. Referat af Generalforsamling 2015. Velkommen: Formanden bød velkommen til de fremmødte 33 personer, repræsenterende 23 ejendomme i foreningens område. Bestyrelsen var repræsenteret ved: Ejnar Damkjær formand

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 med følgende dagsorden uddelt d. 20. august 2007: 1. Velkomst. 2. Valg af dirigent. 3. Valg af referent. 4. Bestyrelsens beretning for regnskabsåret

Læs mere

Båring Ege Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling i Båring Forsamlingshus. Fredag den 3. juli 2009

Båring Ege Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling i Båring Forsamlingshus. Fredag den 3. juli 2009 Båring Ege Grundejerforening Referat af ordinær generalforsamling i Båring Forsamlingshus Fredag den 3. juli 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning for året. 3. Kassereren fremlægger

Læs mere

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening Sted: Sognegården, Strib Tid: 9. marts 2012, kl. 19.30 Fremmødte: 55 stemmeberettigede fordelt på 33 parceller DAGSORDEN 1. Valg af dirigent: Kai

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Opfølgning på beslutninger og opgaver 1.1. Vej & Sti. Dion Brun, Georg Rønsch & Lisbeth Garder

Referat af bestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Opfølgning på beslutninger og opgaver 1.1. Vej & Sti. Dion Brun, Georg Rønsch & Lisbeth Garder Referat af bestyrelsesmøde Deltagere: Afbud: Dato: Dion Brun, Georg Rønsch & Lisbeth Garder Linda Kampmann, Kim Reenberg, Kim Sommer 10. januar 2012 kl. 19.30 på Skibelund Krat Dagsorden 1. Opfølgning

Læs mere

Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk

Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk Referat fra foreningens generalforsamling den 10. maj 2014 afholdt i Vig forsamlingshus, Ravnsbjergvej 1 4560 Vig Den 11.maj 2014 Dagsorden: 1 Valg af dirigent

Læs mere

Referat af Generalforsamling torsdag den 22. Marts 2012 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling torsdag den 22. Marts 2012 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling torsdag den 22. Marts 2012 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj

Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Gorm Riksted fra nr. 42. Gorm vælges uden modkandidater. Gustav nr. 23 vælges til

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DANSKE NATURISTER DEN 4. FEBRUAR 2007 I ÅRHUS. 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DANSKE NATURISTER DEN 4. FEBRUAR 2007 I ÅRHUS. 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DANSKE NATURISTER DEN 4. FEBRUAR 2007 I ÅRHUS. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Fremlæggelse af revideret

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2014

Referat af Generalforsamling 2014 Referat af Generalforsamling 2014 Tirsdag den 29. April kl. 19:30 Grundejerforeningen Hørsholm Søpark HUSK Kontigent skal betales SENEST 31.Maj 2014 på Reg. nr.: 1551 og Kontonr.: 3170170040 Moldrupvej

Læs mere

Foreningen Tyrings Ager

Foreningen Tyrings Ager Foreningen Tyrings Ager Marts 2014 Det grønne boligområde ved Kongeåen Referat af generalforsamlingen 2014 Arbejdsdag/rengøringsdag torsdag den 24. april kl. 19.00 20.00 Generel info til medlemmerne www.tyringsager.dk

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

Grundejerforeningen Skærbo

Grundejerforeningen Skærbo Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen d. 8. februar 2012 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 23, 25, 29, 33, 39, 55, 59,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole

Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole Formanden Ivan nr. 51 bød velkommen til de fremmødte. Til stede var følgende parceller og andelsboliger repræsenteret: Nr.

Læs mere

Vesterled Grundejerforening

Vesterled Grundejerforening Vesterled Grundejerforening Brøndby, den 10.4-2012 vesterled-gf@vesterled-gf.dk www.vesterled-gf.dk Bemærk der er vedtaget nye ordensregler: 4. Støj Brugen af el- og motordrevne redskaber, værktøj og maskiner,

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tid: Tirsdag d. 28. marts 2017 Kl.: 19,00 Sted: Beboerhuset, Egekrattet 20, Antal deltagere: 20 beboere deltog i Generalforsamlingen Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING

REFERAT AF GENERALFORSAMLING REFERAT AF GENERALFORSAMLING Dato : 18. Marts 2009. Sted : Kulturhuset Elværket, Frederikssund Referent: Bo Bertramsen Dagsordenen var følgende: 1 Valg af dirigent. 2 Valg af stemmetællere. 3 Formandens

Læs mere

GF NYGAARD København 29.3.2014

GF NYGAARD København 29.3.2014 GF NYGAARD København 29.3.2014 Delosvej Persiensvej Syriensvej Trojavej Indbydelse Hermed indkaldes til generalforsamling i Grundejerforeningen Nygaard. Tidspunkt: Onsdag 15. april 2015, kl. 20:00 22:30

Læs mere

Årsmøde i Grimstrup Lokalråd 19. november 2007

Årsmøde i Grimstrup Lokalråd 19. november 2007 Årsmøde i Grimstrup Lokalråd 19. november 2007 1. Valg af dirigent Per Strand blev valgt uden modkandidat. Konstaterede herefter at årsmødet vat lovligt indkaldt via Bramming Ugeavis. 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 20.12.2011 Til: Grundejerne i Efterfølgende til: Favrskov Kommune Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens

Læs mere

Referat fra. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset

Referat fra. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset GRUNDEJER FORENINGEN STANGKJÆR Referat fra Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Generalforsamling i Grundejerforeningen Bæveren 2013

Generalforsamling i Grundejerforeningen Bæveren 2013 Generalforsamling i Grundejerforeningen Bæveren 2013 Agenda 2013 0) 1) 2) 3) 4) 5) 6) Velkommen v/ Sparekassen Himmerland Velkommen v/ Formanden Valg af Dirigent + Referent Formandens beretning Regnskab

Læs mere

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007 Den ordinære generalforsamling blev indkaldt til afvikling fredag den 16. marts 2007 kl. 19.00 i Strib Sognegård. 1. Dagsordenen: 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4. Regnskab 2006 5. Indkomne

Læs mere

Forhandlingsprotokol for G/F Grønnehave

Forhandlingsprotokol for G/F Grønnehave s bestyrelse Helge Dybdahl Lena Frydensberg-Holm Willy Schneider Rasmus Jørgensen Jørgen Sommer Jesper Rasmussen Søren Stahlfest Formand Næstmand Kasserer Bestyrelsesmedlem Bestyrelsesmedlem Suppleant

Læs mere

G/F KLANPARKEN. Referat af ordinær generalforsamling 10. marts 2015

G/F KLANPARKEN. Referat af ordinær generalforsamling 10. marts 2015 Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år a) Formandens beretning (er udsendt tidligere) 3) Fremlæggelse af det reviderede regnskab for 2014

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN d.18. JUNI 2011 KL 15.30 i Strøby Forsamlingshus.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN d.18. JUNI 2011 KL 15.30 i Strøby Forsamlingshus. www.jaernen.dk REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN d.18. JUNI 2011 KL 15.30 i Strøby Forsamlingshus. Dagsorden (ifølge vedtægterne) A. Valg af dirigent. B. Bestyrelsens beretning. C. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Grundejerforeningen Østergårdsparken

Grundejerforeningen Østergårdsparken Grundejerforeningen Østergårdsparken Ordinær generalforsamling den 27. marts 2008. Rasmus Kjærgaard bød velkommen og orienterede om, at både formanden og næstformanden var blevet forhindrede i at deltage,

Læs mere

Referat af DUNs generalforsamling søndag den 2. marts 2003 i København.

Referat af DUNs generalforsamling søndag den 2. marts 2003 i København. Referat af DUNs generalforsamling søndag den 2. marts 2003 i København. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse. 3. Fremlæggelse af revideret

Læs mere

Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole.

Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole. Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole. Generalforsamlingen indledtes kl. 19.10 af formand Dorthe Mørch. 44 stemmeberettigede grundejere er fremmødt. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Formanden bød velkommen til generalforsamlingen. Punkt 1. Valg af dirigent Bestyrelsen

Læs mere

Generalforsamling i Grundejerforeningen Kongstedparken, Slagelse

Generalforsamling i Grundejerforeningen Kongstedparken, Slagelse Torsdag d. 6. marts 2014 Generalforsamling i Grundejerforeningen Kongstedparken, Slagelse Afholdt i Super Bowl & Golf Center Bredegade 50-56,, 6. marts 2014. 15 ejendomme var repræsenteret på generalforsamlingen

Læs mere

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN 12. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 12. marts 2012 kl. 19:30. Sted: Korsagergård, salen. Der var repræsenteret 42 grundejere. Formand, Erik Ødemark bød velkommen. 1. Valg af

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 8. marts 2016 kl. 18.30 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 8. marts 2016 kl. 18.30 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 8. marts 2016 kl. 18.30 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 15. juli 2017

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 15. juli 2017 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 15. juli 2017 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Godkendelse af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2013

Referat af Generalforsamling 2013 Referat af Generalforsamling 2013 Tid: Tirsdag den 16. april 2013, kl. 19:00 Sted Måløv Sognegård, Liljevangsvej 38A Dagsorden: 1. Valg af dirigent Da ingen andre meldte sig til at være dirigent, så blev

Læs mere

VEDTÆGTER. for TRAPPELAUGET OREHØJGÅRD

VEDTÆGTER. for TRAPPELAUGET OREHØJGÅRD Udkast til omskrevne VEDTÆGTER for TRAPPELAUGET OREHØJGÅRD Navn og formål 1 Laugets navn er Trappelauget Orehøjgård med hjemsted i Tollerup, Halsnæs Kommune. Laugets formål er at opretholde og vedligeholde

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Trekroner Øst den 29/1 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Trekroner Øst den 29/1 2014 Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Trekroner Øst den 29/1 2014 I alt var der 56 repræsenterede husstande ved tilstedeværelse eller fuldmagt. Formand Flemming Schou Nielsen indledte

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN SKOVSØPARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN SKOVSØPARKEN Dato: 28. maj 2012 Referat fra generalforsamlingen den 16. april 2012 Fremmøde: 33 husstande Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af regnskab 4. Fremlæggelse af budget

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG DEN 26. FEBRUAR 2013 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN.

ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG DEN 26. FEBRUAR 2013 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG DEN 26. FEBRUAR 2013 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. Der var mødt 34 stemmeberettigede medlemmer. Ad 1. Valg af dirigent. Formanden Kjeld

Læs mere

Referat. 40. generalforsamling. Grundejerforeningen Højgårdstoften

Referat. 40. generalforsamling. Grundejerforeningen Højgårdstoften Referat Af 40. generalforsamling I Grundejerforeningen Højgårdstoften Referat af den 40. ordinære generalforsamling afholdt den 20. april 2010 i Kulturcentret. A. Valg af dirigent og stemmetællere. Valgt

Læs mere

ForeningenTyrings Ager

ForeningenTyrings Ager ForeningenTyrings Ager April 2010 Det grønne boligområde ved Kongeåen Referat af generalforsamlingen 2010 Arbejdsdag/rengøringsdag lørdag den 24. april kl. 13.00 Generel info til medlemmerne www.tyringsager.dk

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2014. i A/B Blidahlund/Esperancegården. Afholdt den 30. april 2014 kl. 18.00

Referat af ordinær generalforsamling 2014. i A/B Blidahlund/Esperancegården. Afholdt den 30. april 2014 kl. 18.00 Referat af ordinær generalforsamling 2014 i A/B Blidahlund/Esperancegården Afholdt den 30. april 2014 kl. 18.00 Generalforsamlingen blev afholdt med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Grundejerforeningen Store Vangen

Grundejerforeningen Store Vangen Grundejerforeningen Store Vangen Generalforsamling 7. april 2010 Referat Bilag a. Bestyrelsens Beretning for 2009 b. Årsregnskab 2009 c. Budget 2010 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007

Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007 Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007 Der afholdtes ordinær generalforsamling på Avedøre Bibliotek med følgende dagsorden: Ad 1. Valg af dirigent. 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Velkommen til Fjordparken

Velkommen til Fjordparken Velkommen til Fjordparken 2 Bestyrelsen for Lejer- og Grundejerforeningen Fjordparken Øst har i dette hefte samlet lidt oplysninger for Grundejerforeningens område. Bestyrelsen har følgende sammensætning:

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen VESTBO

Vedtægter for Grundejerforeningen VESTBO Vedtægter 08/02/07 15:23 Side 1 Vedtægter for Grundejerforeningen VESTBO Sværdagergård, Bygaden 47 i Jyllinge, da udstykningen af grundejerforeningens område fandt sted i midten af 1960 erne. Foto: Lokal

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling, den 23. februar 2016 i Bramdrupdam Hallerne

Referat af ordinær generalforsamling, den 23. februar 2016 i Bramdrupdam Hallerne Antenneforeningen Bramdrup Øst. Referat af ordinær generalforsamling, den 23. februar 2016 i Bramdrupdam Hallerne Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om foreningens virksomhed i år

Læs mere

Stiftende generalforsamling for Dansk Tækkemandslaug

Stiftende generalforsamling for Dansk Tækkemandslaug Stiftende generalforsamling for Dansk Tækkemandslaug Tid: Lørdag den 10. marts 2001, kl. 13.00 Sted: Blommenslyst Kro, Odense Dagsorden: Velkomst v. formanden Ove Glerup 1. Valg af dirigent 2. Valg af

Læs mere

GENERALFORSAMLING SØNDAG D. 18. MARTS 2012

GENERALFORSAMLING SØNDAG D. 18. MARTS 2012 GENERALFORSAMLING SØNDAG D. 18. MARTS 2012 Tilstede: Generalforsamlingen blev afholdt i Dansesalen i Prøvehallen, Valby Langgade 95. 43 huse (stemmeberettigede) var repræsenteret ved mødets start, heraf

Læs mere

Gartnerparkens Grundejerforening

Gartnerparkens Grundejerforening Referat fra ordinær generalforsamling Tirsdag den 17. november 2015 kl.19.30 i Medborgerhuset Dagsorden i henhold til den omdelte indkaldelse dateret 26. oktober 2015. Fremmødte husstande (18 stk.): 2,

Læs mere

Andelsboligforeningen Tustrup

Andelsboligforeningen Tustrup Andelsboligforeningen Tustrup Katrinedalsvej 48, Tustrupvej 4 og 2 A-B, 2720 Vanløse Ordinær generalforsamling den 26. november 2014 kl. 17.00 Den 26. november 2014, kl. 17.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

1. Valg af dirigent: 2. Bestyrelsens beretning:

1. Valg af dirigent: 2. Bestyrelsens beretning: Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for 2007 3. Regnskab for 2007 til godkendelse 4. Forslag til beslutning: a) Bump og lege/opholdsareal i Hornemansgade nord b) Det er ulovligt at

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆRT, OBLIGATORISK AFDELINGSMØDE Valg- og budgetmøde Brøndbyparken afdeling 4 tirsdag den 17. september 2015

REFERAT AF ORDINÆRT, OBLIGATORISK AFDELINGSMØDE Valg- og budgetmøde Brøndbyparken afdeling 4 tirsdag den 17. september 2015 REFERAT AF ORDINÆRT, OBLIGATORISK AFDELINGSMØDE Valg- og budgetmøde Brøndbyparken afdeling 4 tirsdag Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referenter og stemmetællere. 2. Fremlæggelse af beretning for perioden

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i. Grundejerforeningen Arresøgrundene.

Referat fra ordinær generalforsamling i. Grundejerforeningen Arresøgrundene. Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Arresøgrundene. Mødet blev afholdt mandag den 12. marts 2012 kl. 19:00 i Annisse forsamlingshus. Dagsorden a) Valg af dirigent b) Protokol og

Læs mere

Grundejerforeningen Tingskiftet

Grundejerforeningen Tingskiftet Referat af generalforsamling 5.3.2015 kl. 19.30 på Næsbylund Kro. 21 husstande repræsenteret ved 25 tilstedeværende. Dagsorden: 1. Valg af dirigent: Børge Lund blev foreslået af bestyrelsen. Han takkede

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN REGNERSGAARD PLANTAGE REFERAT GENERALFORSAMLING D. 7. AUG. 2011

GRUNDEJERFORENINGEN REGNERSGAARD PLANTAGE REFERAT GENERALFORSAMLING D. 7. AUG. 2011 Nr. 51 i rækken. Antal fremmødte: 34 Formanden indledte mødet med at byde velkommen til de nye og at mindes Inga Thorkildsen; æret være hendes minde. Pkt. 1: Valg af dirigent: Karsten Ledgaard Kobjældevej

Læs mere

Referat af generalforsamling på Borups Højskole, København, den 7. november 1998.

Referat af generalforsamling på Borups Højskole, København, den 7. november 1998. Referat af generalforsamling på Borups Højskole, København, den 7. november 1998. 1) Valg af dirigent og stemmetællere Dirigent: Elisabeth Wichmann. Stemmetællere: Bagge, Vita Lund og Søster Roll. 2) Valg

Læs mere

AMOK Amager Orienterings Klub

AMOK Amager Orienterings Klub Referat af AMOK s ordinære generalforsamling TIRSDAG d. 22. marts 2011 kl. 19. Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent. Peter valgt som dirigent. Svend valgt som referent. Dirigenten konstaterede at

Læs mere

Grundejer- og Antenneforeningen Kildesø Ølstykke 08-03-2010

Grundejer- og Antenneforeningen Kildesø Ølstykke 08-03-2010 Side 1 af 6 GRUNDEJER- OG ANTENNEFORENINGEN KILDESØ MØDEREFERAT Ordinær generalforsamling afholdt den 24. februar 2010 kl. 19-21.30. på Bækkegårdsskolen, Ølstykke Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Referat. År 2013, onsdag den 3. april afholdtes der ordinær generalforsamling i A/B Skovåsen. 24 andelshavere var repræsenteret, 3 fraværende.

Referat. År 2013, onsdag den 3. april afholdtes der ordinær generalforsamling i A/B Skovåsen. 24 andelshavere var repræsenteret, 3 fraværende. Kirke Såby d. 1. maj 2013. Referat År 2013, onsdag den 3. april afholdtes der ordinær generalforsamling i A/B Skovåsen. 24 andelshavere var repræsenteret, 3 fraværende. Dagsorden i henhold til indkaldelse

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforeningen

Referat af generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforeningen Referat af generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforeningen Tid og sted: 12. april 2018 Tapeten lille sal. Til stede: Hele bestyrelsen: formand Agate Hjulmand, Næstformand Otto Larsen, kasserer Svend

Læs mere

Utterslevhøj Grundejerforening

Utterslevhøj Grundejerforening Utterslevhøj Grundejerforening Generalforsamling Tirsdag d. 15. marts 2011 kl. 19.00 Deltagere: Preben Dickow PDI Advokat Hans Bo Larsen HBL Bestyrelsesformand Søren S. Sørensen SSS Kasserer Jerrik S.

Læs mere

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 23. november 2015 kl. 19.30

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 23. november 2015 kl. 19.30 Tilstede: 11 borgere ud over en del af bestyrelsen Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent 3. Beretning. 4. Regnskab forelægges til godkendelse. 5. Valg i henhold til lovene ( 7) 6. Indkomne

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014.

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Peter Dahl nr. 80. der blev valgt uden modkandidater. Peter kunne

Læs mere

Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården

Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården Referat af afdelingsmødet Afholdt den 21. august 2014 2 Referat af afdelingsmødet den 21. august 2014 56 husstande svarende til 112 uddelte

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014.

Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014. Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014. Tilstede: 13 stemmeberettigede parceller Dirigent: Niels Carlsson blev valgt som dirigent og konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Grundejerforeningen Fyrrelunden. Referat af generalforsamlingen den 29. maj 2011

Grundejerforeningen Fyrrelunden. Referat af generalforsamlingen den 29. maj 2011 Grundejerforeningen Fyrrelunden Referat af generalforsamlingen den 29. maj 2011 Næstformanden, Marian Jürs, bød velkommen. Anne Lyngbye blev valgt som dirigent. Hun konstaterede, at generalforsamlingen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole

Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole Formanden Ivan nr. 51 bød velkommen til de fremmødte. Til stede var følgende parceller og andelsboliger repræsenteret: Nr.

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Duemosen.

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Duemosen. Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Duemosen. Torsdag d. 12. april 2012 kl. 19:00 Rejsestanden, 3630 Jægerspris. Bestyrelsesmedlemmer repræsenteret på generalforsamlingen: Cathrine Axelsen,

Læs mere

af Hvidegårdens Grundejerforenings ordinære generalforsamling mandag den 23. marts 1987, kl. 20.00 på Hotel Fortunen D A G S O R D E N

af Hvidegårdens Grundejerforenings ordinære generalforsamling mandag den 23. marts 1987, kl. 20.00 på Hotel Fortunen D A G S O R D E N Referat af Hvidegårdens Grundejerforenings ordinære generalforsamling mandag den 23. marts 1987, kl. 20.00 på Hotel Fortunen D A G S O R D E N L 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. Valg af dirigent Beretning for 1986

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling

Referat Ordinær Generalforsamling Referat Ordinær Generalforsamling Dato: Torsdag d. 14. marts 2013 Sted: Kantinen ved ØBG, Buskelundtoften 3A, 8600 Silkeborg Referent: Brian Nykjær Brandt Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning fra

Læs mere