Lærerne i TEAM-1 på JTP (aug. 2013)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Lærerne i TEAM-1 på JTP (aug. 2013)"

Transkript

1 Lærerne i TEAM-1 på JTP (aug. 2013) Anker Madsen Jeg har været ansat på Niels Brock i ca. 28 år og underviser i erhvervsøkonomi, salg & service og IT. Desuden i cases, projekter og andre ting, som har merkantilt tilsnit. Jeg er uddannet som herreekviperingsmand og har været chef/indkøber i butikker, inden jeg startede på at undervise. Jeg er gift, min kone arbejder i en bank, jeg har 2 børn og 3 børnebørn. Og en hund. Anne Jessen Jeg er 36 år og underviser i dansk og engelsk. Jeg har været ansat på Niels Brock siden august 2010, og jeg har to uddannelser bag mig: folkeskolelærer og markedsføringsøkonom. Jeg har bl.a. arbejdet på Dagbladet Politiken som reklameassistent, og på aok.dk som marketingkoordinator. Jeg har også forsøgt mig som iværksætter med egen smykkeproduktion. Jeg bor sammen med min mand og mine to drenge på 6 og 9 år. Jeg kommer oprindeligt fra den yderste vestkyst af Jylland - Esbjerg, men jeg har boet i København de sidste 15 år. Jeg elsker familien, vennerne, byen, rejserne, kreativiteten og kunsten. Brian Dreier Jeg har undervist på Niels Brock siden 2012 i fagene Erhvervsøkonomi samt Salg & Service. Jeg er uddannet HD i Afsætningsøkonomi og har arbejdet med shipping, salg og kommunikation, inden jeg blev underviser. Jeg er oprindelig fra Aarhus og bor på Frederiksberg. I min fritid dyrker jeg sport og nyder byens mange kulturelle tilbud.

2 Caroline S. Casselgreen Jeg underviser i dansk, skriftlig kommunikation og forskellige projekter. Jeg har været på Niels Brock i 3 år, og jeg er rigtig glad for at undervise. Det har jeg altid vidst, at jeg ville, spørgsmålet var bare hvor. Inden jeg kom til Brock har jeg undervist i gymnasiet og på sosuskole. Jeg er uddannet fra Københavns Universitet i dansk og filosofi. Jeg har fire børn, en mand og seks høns. Jeg elsker at være sammen med min familie, at lave og spise god mad, se gode film og læse gode bøger. Og så er ferie selvfølgelig altid godt om det er skiferie i hård frost eller sommerferie i høj sol. Christina Hansen Jeg er 45 år og netop blevet ansat på Niels Brock, hvor jeg vil undervise i tysk og samfundsfag. Jeg er uddannet erhvervssproglig korrespondent i engelsk/tysk og meritlærer med linjefagene dansk og tysk. Jeg har arbejdet dels i det private erhvervsliv og som lærer i folkeskolen, hvor jeg har undervist klasse i tysk, dansk og samfundsfag. Jeg henter energi ved at løbe i skøn natur i Holte, hvor jeg bor med min søn. Dan Holt Højgaard Jeg er på barsel det meste af efteråret 2013, og jeg vil derfor først komme tilbage og undervise i foråret Jeg underviser i Erhvervsøkonomi, Salg & Service, IT og Samfundsfag. Jeg har tidligere arbejdet for Finansministeriet, på Christiansborg, Dansk Industri og Dansk Metal. Når ikke jeg underviser, så nyder jeg min have i Brøndbyøster og er trofast på tribunen, når Vestegnens drenge spiller for at vinde på Brøndby Stadion. Jeg tror på, at fællesskaber gør mennesker stærke, og er derfor også aktiv i et hav af foreninger i min fritid.

3 Hanne W. Malmborg Jeg har primært undervist i engelsk og samfundsfag, men også i projekter, skriftlig og mundtlig kommunikation m.m. Jeg har været på Niels Brock siden november Før jeg blev lærer, har jeg været borgmestersekretær, direktionssekretær og ansat ved EU i Luxembourg på EUdomstolen i Presse- og Informationstjenesten. Når jeg ikke underviser, arbejder jeg i mit eget firma, hvor jeg læser korrektur for en masse danske og udenlandske firmaer. Jeg arbejder også for Ministeriet for Børn og Undervisning, hvor jeg er formand for Casekommissionen og ansvarlig for det materiale, der danner baggrund for jeres case-eksamener på HG. Desuden er jeg domsmand i byretten, hvilket jeg har været i mange år. Jeg er gift med Lars på 29. år. Vi har været kærester, fra jeg var 15 år Vi har to børn, Morten på 25 år og Matilde på 23 år. Jeg elsker at lave mad og bage, læse gode bøger og se på flot arkitektur og kunst og ferierne holdes i Frankrig og Italien. Hans-Ejner Nielsen Jeg er oprindeligt uddannet i shipping- og speditionsbranchen og har mere end 15 års brancheerfaring. I 3 år forsøgte jeg at drive min egen købmandsforretning på Stevns. Men jeg har altid brændt for formidling og kommunikation og startede derfor som underviser på Borup Privatskole i Borup. Sideløbende med undervisningen læser jeg til lærer på RUC i Roskilde med speciale i fagene dansk, tysk og samfundsfag. Jeg har to drenge på 13 og 14 år. Mine interesser er løb, cykling, bygningsarkitektur og diverse skønlitteratur. Heidi B. Andersen Jeg har været ansat som underviser på Niels Brock siden august 2008 og synes at det er herligt! Dels fordi jeg får mulighed for at bruge mine sproglige og menneskelige kompetencer, dels fordi det at være med til at lære andre at lære er en fantastisk ting. Jeg har flere uddannelser bag mig, som jeg bruger aktivt i mit lærervirke: bachelor i fransk med tysk som andetsprog, folkeskolelærer i dansk, engelsk, fransk og idræt - og i januar afsluttede jeg en universitetsuddannelse i engelsk. I min fritid underviser jeg i fitnessdk, er sammen med mand og efterhånden store børn og mine skønne hunde. Og som vores store forfatter H. C. Andersen sagde: 'At rejse er at leve', så det gør jeg lige så meget som jeg overhovedet kan komme af sted med - især sne, bjerge og store vidder kalder!

4 Ivan Froggaard Jeg er 37 år og startede som underviser på Niels Brock i august Jeg underviser primært i erhvervsøkonomi, salg & service samt valgfag om Excel, privatøkonomi og iværksætteri. Jeg er uddannet civiløkonom (HD-R og HD-O) og har arbejdet i flere forskellige virksomheder. Senest i Tiger-kæden, hvor jeg var regnskabschef og controller i 3½ år. Jeg har også en fortid som professionel soldat, har arbejdet som revisor i fire år og desuden været rejseleder for Apollo på Kreta, økonomiansvarlig for Apollo i Thailand og destinationschef for Apollo på Cypern. Så jeg har en lang række erfaringer fra erhvervslivet, som jeg kan trække på i undervisningen. Jeg kommer fra Nordvestsjælland men bor nu på Islands Brygge. I min fritid dyrker jeg løb og mountainbike på hygge- og motionsplan. Spiller også volleyball og beachvolley på Amager. Fodbold var ellers min foretrukne sport, men det satte en knæskade en stopper for i Julie Falk Spenster "Jeg har undervist på Niels Brock de sidste tre år og er netop kommet tilbage fra barsel, hvor jeg har fået en lille dreng, der hedder Elliot. Jeg er uddannet i Statskundskab fra Københavns Universitet og underviser i samfundsfag. I min fritid forsøger jeg at få løbetrænet så meget som muligt, og ellers hygger jeg mig sammen med min lille familie. Og så har jeg og min mand Christian lige købt hus i Vanløse, så nu skal jeg til at lære en masse om at være husejer, passe have m.m. - det skal nok blive spændende og lærerigt." Kåre Rye Andersen Jeg er 37 år og har undervist på Niels Brock siden aug Jeg underviser i dansk, engelsk og lidt blandede valgfag for resten af pengene. Før jeg kom til skolen arbejdede jeg i Grønland. Jeg bor nu på Nørrebro - som alle de seje undervisere. Jeg er ret nørdet og går op i: film, bøger, musik, tegneserier, al slags sport, kajak, eventyr i den vilde natur og tusind andre ting. De seneste år har jeg løbet et solomarathon og et bjergløb. Fun facts: Jeg har engang skrevet operaen Batman: Hyperstunt (aldrig opført). Siden midthalvfemserne har jeg været en mester til korttricks.

5 Martin Borre Jensen "Jeg er 30 år og startede som underviser på Niels Brock i august Jeg vil undervise i fagene samfundsfag, informationsteknologi og salgsledelse samt tværfaglige projekter og cases. Jeg er opvokset i Aalborg, hvor jeg har gået på Aalborg Handelsskole og senere på Aalborg Universitet, hvor jeg læste samfundsfag. I 2005 flyttede jeg til København, hvor jeg læste film- og medievidenskab på Københavns Universitet. Inden jeg startede som underviser, har jeg arbejdet som konsulent for drift og udvikling i et jobcenter. Dernæst har jeg været butikschef i Expert og Maxi Zoo. I min fritid er jeg ofte sammen med venner og min landskildpadde. Desuden interesser jeg mig for film, musik, IT, dyr, dykning, styrketræning/løb m.m." Merete Lemvigh Jeg er 38 år og har undervist i dekoration på Niels Brock siden januar Jeg underviser nu i dekoration og grafisk præsentation og er super glad for at undervise alle de søde elever, vi har på skolen. Jeg er uddannet dekoratør i Dansk Supermarked, og har arbejdet 2 år med møbler i Daells Bolighus og 8 år i Hennes og Mauritz. Jeg er gift og har 2 børn: en pige på 10 år og en dreng på 6 år. I min fritid elsker jeg at rejse, især til USA og at male, lave keramik, lave smykker samt at løbe. Der ud over elsker jeg at tage på skovtur ud i det fri med familien. Michael Nørr Jeg er 44 år og startede på Niels Brock i Jeg underviser i IT, Salg & Service, samt samfundsfag. Inden jeg blev lærer arbejdede jeg som projektleder i en virksomhed, der laver spørgeskemaundersøgelser, og som network supporter i en IT-virksomhed. Jeg har også været i Forsvaret i en årrække, hvor vi til glæde for det lokale brandvæsen rundt om i landet fik tiden til at gå med at igangsætte markbrande med vores kanoner. Et enkelt sommerhus efterladt i rygende ruiner blev det også til. Jeg har en søn på 11 år og bor på Amager. I min fritid dyrker jeg crossfit og løbetræner.

6 Mohamed Qasem Jeg er 32 år og har været ansat på Niels Brock i 4½ år og underviser i erhvervsøkonomi, salg & service, projekter og valgfag. Jeg er uddannet eksport-ingeniør og har arbejdet som marketingskoordinator i 4 år, inden jeg startede som lærer på Niels Brock. Jeg er gift, har 3 børn og bor på Nørrebro. Jeg er også selvstændig erhvervsdrivende og har et firma som bijob: mandskabs-udlejning til byggebranchen, som jeg har haft i 4 år. Paul Hawes Jeg er alt for gammel til at skrive min alder her. Jeg er englænder og har boet i Danmark i over 30 år. Jeg underviser (naturligvis) i engelsk, men også i samfundsfag og diverse andre fag og cases. Jeg har været på Niels Brock siden 1998, altså det sidste århundrede. Jeg bor på Bryggen sammen med min kone og vores børn. Vi har 4 af dem tilsammen, så der er nok at lave. I min sparsomme fritid, dyrker jeg vores lille nyttehave på Amager, hvor verdens bedste jordbær og gulerødder vokser, læser masser af bøger, og træner (alt for sjældent) i vores lokale Fitness World. Jeg kan godt lide at se fodbold og har en nostalgisk svaghed for Aston Villa fra min hjemby Birmingham. Søren Noah Nielsen Jeg er 55 år og har undervist på Niels Brock i 17 år, primært i grundfaget IT men også i matematik og div. cases og tværfaglige projekter m.v. Jeg er uddannet skolelærer i 1981 (hovedfag i idræt og tysk) og gift med Pia, som er leder i en vuggestue. Før Niels Brock arbejdede jeg i 15 år som lærer på et skole/behandlingshjem på Frederiksberg en døgninstitution for adfærdsvanskelige børn og unge, hvor eleverne boede på skolen vi havde intern skole, hvor jeg underviste i alle de alm. skolefag... samt en masse musik og idræt. Privat interesserer jeg mig meget for musik og har bl.a. spillet trommer i div. bands Ellers dyrker jeg IT/internet/webdesign, gode film med Sean Connery, alpint skiløb, rejser og ture i naturen (gerne i bjerge). Og jeg læser mange bøger :-) Egen hjemmeside: inkl. længere CV, billeder og meget andet :-) Desuden har jeg indsamlet og lavet disse sider om lærerne :-)

Glæder mig rigtig meget til at møde jer, lære jer at kende og hjælpe jer mod jeres mål. Vi ses ;-)

Glæder mig rigtig meget til at møde jer, lære jer at kende og hjælpe jer mod jeres mål. Vi ses ;-) Aarhus 1900 CÆCILIE Jeg er 24 år og kommer oprindeligt fra Aalborg, hvor jeg har læst idræt i et år på Aalborg Universitet. Jeg følte for at prøve noget nyt, og jeg valgte at tage overlov fra studiet for

Læs mere

tættere på virkeligheden...

tættere på virkeligheden... tættere på virkeligheden... VÆLG EFTER INTERESSE fra andre gymnasier. Den giver også adgang til job i erhvervslivet direkte efter din studentereksamen. Enten i Danmark eller måske et helt andet sted i

Læs mere

Kapitel 5. Noget om arbejde

Kapitel 5. Noget om arbejde Kapitel 5 Noget om arbejde 1 19 Gravid maler Anna Er der noget, der er farligt, altså i dit arbejde sådan i miljøet, du arbejder i? Det kan der godt være, men vi prøver så vidt muligt, ikke at bruge opløsningsmidler,

Læs mere

ET ERHVERVSLIV I VÆKST

ET ERHVERVSLIV I VÆKST 2013 ET ERHVERVSLIV I VÆKST MED ATTRAKTIVE JOBMULIGHEDER Find dit næste job i Frederikshavn Kommune Et attraktivt sted at bo I Frederikshavn Kommune ser vi fremad. Her er man ikke er bange for at tænke

Læs mere

Kapitel 2 11.08.2014. Skolen bliver lukket efter sommerferien, så nu diskuterer vi, om vi skal oprette en friskole.

Kapitel 2 11.08.2014. Skolen bliver lukket efter sommerferien, så nu diskuterer vi, om vi skal oprette en friskole. Om skoletyper A Folkeskolen, friskole eller privatskole? Anna skal gå i en almindelig folkeskole. Vi vil gerne have, hun går sammen med børn fra mange forskellige miljøer. Skolen bliver lukket efter sommerferien,

Læs mere

KAPITEL 3 (16. ØVELSE)

KAPITEL 3 (16. ØVELSE) KAPITEL 3 (16. ØVELSE) TEKST De manglende verber indsættes i datid (se listen næste side): Sidste år 1) jeg på sprogkursus i Frankrig i 4 uger. Jeg 2) til fransk fem gange om ugen, og vi 3) 16 elever i

Læs mere

Bilag 3: Samtaler & Almin spørgerliste med eleverne fra VUC & Elsesminde produktionshøjskole. Spørgelisten

Bilag 3: Samtaler & Almin spørgerliste med eleverne fra VUC & Elsesminde produktionshøjskole. Spørgelisten Spørgelisten 1 8 samtaler starter her: Alle navne er opdigtet Født/alder Opvarmningsspørgsmål Familierelationer & Bo: Kærester Forlovede Søskende Adaptive forældre Charlotte Hansen VUC nov. 1995/19 år

Læs mere

FEDT. Super. Studiemiljø. Studieophold i udlandet Oplev verden mens du tager en uddannelse STUDIEGUIDE 2013

FEDT. Super. Studiemiljø. Studieophold i udlandet Oplev verden mens du tager en uddannelse STUDIEGUIDE 2013 STUDIEGUIDE 2013 Super FEDT Studiemiljø Alt lige fra fredagsbar, fester og foredrag til engagerede undervisere og det nyeste grej Sådan kommer du ind Har du det, der skal til? Tjek vores adgangskrav og

Læs mere

Det er dejligt at komme på ferie

Det er dejligt at komme på ferie ulf nyt A 18. årgang Nr. 6 December 2014 Det er dejligt at komme på ferie Få gode råd om kærlighed side 15 Hvorfor må jeg ikke komme ud at rejse? side 23 Dejlige feriebilleder side 17 M E D L E M S B L

Læs mere

Ledelsesteam Kulsbjerg Skole. Velkommen til skolestart 2012. Præsentation af ledelsesteamet. Skoleleder Anne-Marie Jacobsen

Ledelsesteam Kulsbjerg Skole. Velkommen til skolestart 2012. Præsentation af ledelsesteamet. Skoleleder Anne-Marie Jacobsen Ledelsesteam Kulsbjerg Skole Velkommen til skolestart 2012. Præsentation af ledelsesteamet. Skoleleder Anne-Marie Jacobsen Jeg har altid boet i Sydsjælland, født opvokset i Bakkebølle. Jeg blev lærer i

Læs mere

Brænder du for dit fag - og kan du brænde igennem?

Brænder du for dit fag - og kan du brænde igennem? Hvis du vil vide mere På www.rektorforeningen.dk kan du finde gymnasieskolernes webadresser, så du kan læse mere om den enkelte skole. På www.gymnasiejob.dk kan du se alle ledige stillinger på gymnasierne

Læs mere

A Bachelorstuderende Sally Klargaard, 22, bachelorstuderende, fødevarevidenskab på LIFE, Det biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet

A Bachelorstuderende Sally Klargaard, 22, bachelorstuderende, fødevarevidenskab på LIFE, Det biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet Unge om deres uddannelse A Bachelorstuderende Sally Klargaard, 22, bachelorstuderende, fødevarevidenskab på LIFE, Det biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet Mens jeg gik i gymnasiet, begyndte

Læs mere

De gode gerningers sted. 21fortællinger. fra FrivilligHeden

De gode gerningers sted. 21fortællinger. fra FrivilligHeden De gode gerningers sted 21fortællinger fra FrivilligHeden Hvad er den gode gerning? Vi gør dem alle sammen, de gode gerninger. Men ofte får vi ikke øje på dem, fordi det bare er noget, vi gør af os selv.

Læs mere

»Vi må holde lærerprofessionens fane højt« Så står det sgu ikke godt til de andre steder

»Vi må holde lærerprofessionens fane højt« Så står det sgu ikke godt til de andre steder »Vi må holde lærerprofessionens fane højt«jeg var ung og uprøvet og blev kastet ud i det, så jeg knoklede som en sindssyg, det var arbejde og arbejde hele tiden. Og det, forskerne fortalte os, gav os ikke

Læs mere

Kom til åbent hus den 28. januar kl. 10-12 - og vind en ipad

Kom til åbent hus den 28. januar kl. 10-12 - og vind en ipad hhx og htx det bedste afsæt for din videre uddannelse ZBC Lyst til at lære nyt - nyt - nyt htx i vordingborg Fra august 2012 Kom til åbent hus den 28. januar kl. 10-12 - og vind en ipad læs blandt andet

Læs mere

Velkommen til den nye skoledag

Velkommen til den nye skoledag Velkommen til den nye skoledag Pjecen er udgivet af Københavns Kommune - Børne- og Ungdomsforvaltningen Grafisk formgivning: Gurli Nielsen - Børne- og Ungdomsforvaltningen, 1408-34 Foto: Colourbox og private

Læs mere

DAF Roskilde får besøg af Lars-Christian Brask 25 spørgsmål til Eksperten

DAF Roskilde får besøg af Lars-Christian Brask 25 spørgsmål til Eksperten DAF Roskilde får besøg af Lars-Christian Brask 25 spørgsmål til Eksperten Det er lykkedes os at få Lars-Christian Brask til at holde et indlæg den 10. april hos DAF Roskilde under titlen 25 spørgsmål til

Læs mere

De, der drog ud AVALANNERIT. - om grønlandske studerende i Danmark

De, der drog ud AVALANNERIT. - om grønlandske studerende i Danmark De, der drog ud AVALANNERIT - om grønlandske studerende i Danmark Jeg trives, hvor jeg bor, men jeg savner mit hjem i det kolde nord (frit efter Natasja) De, der drog ud - AVALANNERIT 1. udgave, 2. oplag,

Læs mere

Førtids pensionister. job

Førtids pensionister. job Førtids pensionister i job DISCUS 2011 2 Indhold Ressourcerne skal findes frem 4 Hvordan kan restarbejdsevnen bruges i et job? Henrik Trine Ramin Gunnar Vejen til job 14 Hvordan søger førtidspensionister

Læs mere

Til nye børn og forældre. VELKOMMEN TIL NÆSTVED FRI SKOLE - frie børn lærer bedst

Til nye børn og forældre. VELKOMMEN TIL NÆSTVED FRI SKOLE - frie børn lærer bedst Til nye børn og forældre. VELKOMMEN TIL NÆSTVED FRI SKOLE - frie børn lærer bedst Udarbejdet af Bestyrelsen for Næstved Fri Skole Oktober- november 2008, redigeret august 2010 Tusind tak fordi I har valgt

Læs mere

Blå bog for 3. real C årgang 1967. 40 års jubilæumsfest den 22. september 2007-1 -

Blå bog for 3. real C årgang 1967. 40 års jubilæumsfest den 22. september 2007-1 - Blå bog for 3. real C årgang 1967. 40 års jubilæumsfest den 22. september 2007-1 - Indholdsfortegnelse Anna O... 3 Bente... 5 Birgit... 6 Elin... 7 Gunhild... 8 Hanne E.... 9 Hanne G... 10 Inge... 12 Ingrid...

Læs mere

SLAGELSE NU TEMA: STUDIELIV. Slagelse som uddannelsesby. Folkeskole med international linje. Studiemiljø skabes ikke af mursten alene

SLAGELSE NU TEMA: STUDIELIV. Slagelse som uddannelsesby. Folkeskole med international linje. Studiemiljø skabes ikke af mursten alene SLAGELSE NU ONLINE-MAGASIN OM DET GODE LIV I SLAGELSE KOMMUNE Slagelse som uddannelsesby Studiemiljø skabes ikke af mursten alene NR. 2 2013 Folkeskole med international linje FC Vestsjælland og sportscollege

Læs mere

NEWCOMERS FEM NYE PROFILER PÅ BIBLIOTEKERNE

NEWCOMERS FEM NYE PROFILER PÅ BIBLIOTEKERNE NEWCOMERS FEM NYE PROFILER PÅ BIBLIOTEKERNE Vennen fik dem til Midtjylland For Jurek begyndte vejen til Danmark med, at han blev kontaktet af en af sine gamle venner fra skolen. Hans ven Rafai var taget

Læs mere

Rejsebrev fra udvekslingsophold i Bangkok Sygeplejerske studerende

Rejsebrev fra udvekslingsophold i Bangkok Sygeplejerske studerende Rejsebrev fra udvekslingsophold i Bangkok Sygeplejerske studerende Udveksling til: Thailand Navn: Louise Andersen E-mail: louiseandersenn@gmail.com Evt. rejsekammerat: Pernille Jensen Hjem-institution:

Læs mere

trine Borre De gik efter

trine Borre De gik efter Lotte Petri trine Borre marianne dulong De gik efter drømmen Er du endt på rette hylde, eller skulle du i virkeligheden have været smykkedesigner, ejendomsmægler i Berlin eller forfatter? Mød Lotte, Trine

Læs mere

Præsentation af personas

Præsentation af personas Præsentation af personas At arbejde med personas vil sige at skabe realistiske men opdigtede karakterer, som kan bruges til at repræsentere forskellige grupper af brugere, så man bliver bedre til at målrette

Læs mere

IVÆRKSÆTTERE. Heldigvis ved man ikke hvad man går ind til 04. 5 hurtige om iværksætteri 08. Det skal banken bruge når du starter virksomhed 10

IVÆRKSÆTTERE. Heldigvis ved man ikke hvad man går ind til 04. 5 hurtige om iværksætteri 08. Det skal banken bruge når du starter virksomhed 10 M E R K U R A N D E L S K A S S E T I D S S K R I F T F O R N Y B A N K K U L T U R N R. 2 2 0 1 5 PENSIONSMEDLEMMER FRAVÆLGER FOSSIL ENERGI 14 SÆT OPSPARINGEN I FREMTIDENS BÆREDYGTIGE TEKNOLOGI 18 TEMA:

Læs mere

Velkommen til HG - 2015

Velkommen til HG - 2015 Detail Kontor Handel Event Velkommen til HG - 2015 - din erhvervskarriere starter her... Langagervej Strandvejen Er du interesseret i detail, handel, kontor eller event og måske egen virksomhed? 2 HG din

Læs mere

Kalenderen for skolen for forår/sommer 2014 finder du som altid på side 2. I marts var en gruppe elever på virksomhedsbesøg

Kalenderen for skolen for forår/sommer 2014 finder du som altid på side 2. I marts var en gruppe elever på virksomhedsbesøg EV Elev nyt er også denne gang på 12 sider. Der er sket meget, og vi har haft nogle spændende måneder siden sidst, og det vil vi rigtig gerne fortælle om. Som i de foregående numre af EV Elevnyt, har vi

Læs mere

mød os klik ind tilmelding se skolen 26 rundvisning vil du vide mere Lige midt i... www.facebook.com/aalborgsph

mød os klik ind tilmelding se skolen 26 rundvisning vil du vide mere Lige midt i... www.facebook.com/aalborgsph AALBORG LUFTHAVN thistedvej S LINDHOLM forbindelsesvejen 22 21 MOD FREDERIKSHAVN hjørringvej AALBORG VESTBY skelagervej strandvejen S hasserisvej annebergvej Lige midt i......aalborg med byens puls. 28

Læs mere