Referat af Kropsrådsmøde

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af Kropsrådsmøde"

Transkript

1 Referat af Kropsrådsmøde januar 2018 på Øksedal Tilstede: Annette Olesen (AO), Connie Schneider (CS), Christine Engel Walther (CW - kun lørdag), Helene Bolvig Hansen (HH - kun lørdag), Inge Burmeister (IB), Mikkel Nilsson (MN), Sarah Basnov (SB) Afbud: Bruno Friis (BF), Sanne Sørensen (SS) 1. Formalia a. Valg af referent MW er referent b. Godkendelse af dagsorden Tilføjelse af punkt 8d og 8e henholdsvis centerlejr og førerstævneindsamling, kontingent af familiespejdere - under punkt 3b, gavepolitik bliver ny punkt 12, Korpskontor og korpsbutik bliver ny punkt 13 og evt. flyttes til punkt 14. c. Godkendelse af referat fra KR møde 27. nov Godkendt. Det er KOM der lægger referaterne på nettet. MW følger op på at få sendt referater fra juni og frem til KOM-IT, så de kan komme på hjemmesiden. 2. Besøg fra Gilderne nyt herfra Hvordan kan vi hjælpe hinanden? Gilderne vil gerne lave en Facebook-side for at få flere medlemmer og for at blive synlige. Gilderne håber på mere samarbejde. MN udtrykker glæde over Gildernes indsats på sommerlejre. AO foreslår at Gilderne kan have en post på Markedsløbet på førerstævnet. IB foreslår at Gilderne også kan anmode om hjælp til aktiviteter, så kan anmodningen om hjælp formidles på korpsets medier. 3. Opsamling af dialogdag a. Opsamling Der er referater fra begge Dialogdage i dropboxen. AO oplevede at alle var med og kom med inputs i Sæsing. KR foreslår at korpset laver procedure og ligger dem på hjemmesiden. Den ny ordning, hvor KFUM varetager økonomien og hvor proceduren er, at udgiftsbilagene skal skrives under af udvalgsformanden skal lægge på hjemmesiden. Der kom forslag om at lave førertræninger under førerstævnet. Korpsrådet vil hellere inspirere deltagerne.

2 b. Kontingent af familiespejdere Økonomistyregruppen mener ikke, at det vil gøre en forskel at have differentieret korpskontingent. I Sæsing var deltagerne ikke stemt for differentiering af kontingentsats, hvorimod Nørrebro var for differentieret kontingentsats. Det foreslås, at Førerstævnet skal beslutte om der skal være et differentieret kontingentsats for familiespejd. Det foreslås, at korpskontingentet for de 3-6 årige spejdere er 125 kr. MN skriver forslaget. 4. Forberedelse til fællesmøde med BiD og BBU Korpset er ikke interesseret i at sommerstævnet flytter til uge 27 eller Fællesmøde med BiD og BBU Temaer for samtaler: Forkyndelse: Hvordan møder vi unge mennesker i dag i forkyndelsen? BiD har planlagt en temadag i september i Odense. BBU sender deres nye konsulent ind i en arbejdsgruppe. BBU har startet en forkynderskole. Folk har været begejstret for tiltaget. Det er en blanding af at få respons af det man kommer med samtidig med at man læser ved siden af. Der er 10 deltagere, og man skal være medlem af BBU for at få den billige pris. Forkynderskolen er 3-4 samlinger og 2 mellemsamlinger, men varer 1 år. Der er flere niveauer af undervisningen, så der er plads til alle. Jeremias bliver nævnt som en forudgående uddannelse, hvor det indgår i uddannelsen at man lærer at lave en andagt. Hvordan inspirerer vi til de ugentlige spejdermøder? Det kan også være Baptistkirken til de lokale kredse, som kan komme ud og afholde en andagt. Det bliver foreslået at Spejderkorpset kan nedsætte et ad hoc forkyndelsesudvalg. Det har tidligere været svært at finde folk til dette udvalg. Både KFUM-Spejderne, Pigespejderne og FDF står med samme udfordring som korpset. En anden mulighed er at styrke samarbejdet med den lokale BBU gruppe, hvor man kan hjælpe hinanden. BiD foreslår, at menigheder, som har en spejderkreds tilknyttet, bliver kontaktet og gjort opmærksom på denne temadag. Den interne respekt for begge ungdomsorganisationer er vigtig. Kristendomsklasse-samarbejde: På Bornholm er 3 frikirker er gået sammen, og samarbejder om at lave børne- og ungdomsarbejde. Det er præsterne i de 3 kirker, som underviser i de forskellige forløb. Der er nogle 7. klasses elever, som vælger at gå til præst sammen med deres klassekammerater, og vælger at blive døbt og konfirmeret i folkeskolen. Dermed sendes Baptistkirkens unge over i folkekirken. BBU har SHIP, hvor de årige

3 samles i Aalborg. I år er der omkring 20 deltagere fra både Baptistkirken og Missionsforbundet. Det er vigtigt for de unge at have fællesskabet. Menigheden kan også henvende sig til den lokale spejderkreds for at høre, om de har nogle unge mennesker, som kan deltage i kristendomsundervisningen. BBU er inspireret af en svensk model, som går fra år. Vi skal blive ved med at fokusere på 7. klasse. Temadagen 29. September 2018 arbejdsgruppe?: Indgår i forkyndelses-spørgsmålet. Lederskolen Aalborg/Sjælland: Lederskolen i Aalborg: Det er godt, og det styrker lokalt. På Sjælland er der 11 tilmeldte, og derfor starter Lederskolen nu på Sjælland. Man kan også arbejde med en Midtjysk/Sønderjysk/Fynsk version. Man kan bygge kurset op tværkirkeligt for at komme i gang. Sommerstævne hvilket tidspunkt er foretrukket? Kan det lade sig gøre at flytte frem til uge 27 eller 28?: BiD skal til sommer drøfte hvad skal der ske med Lindenborg efter BiD vil lægge op til, at den nuværende ordning holdes. BiD er interesseret i at garantere at man for en 3 eller 4 årig periode er det samme sted. Skal man sikre en bred deltagelse på Landskonference og sommerstævne, så skal det foregå på samme sted i samme uge. Ofte er der Spejderlejr i uge 28, og derfor vil Sommerstævne max kunne flyttes til uge 29, da vi har Roland i uge 30/31. Hvordan sikrer vi sammenhængskraften BiD/DBS?: BiD oplevede det som en succes at have en repræsentant fra BBU og DBS i BiDs ledelse. BiD vil gerne have flere arrangementer, hvor man kan have mere dialog end de timer, som der er til rådighed i denne fællesweekend. Det kunne også være en mulighed at invitere BiD eller BBU til at komme en weekend og deltage i spejdernes korpsrådsmøde Regnskab 2017 CS gennemgik regnskabet. Årsregnskabet er kr. bedre end forventet. FTU har sparet mange penge, og det udgør den største del af det bedre årsresultat. Næste år skal der holdes dobbelt Rolandlejr.

4 8. Budget a. Korrigeret budget 2018 CS gennemgik det korrigerede budget. b. Budget 2019 Blev gennemgået samtidig med punkt 7a. 9. Førerstævne a. Forretningsmøde Valg kommer til at fylde meget i år. Programmet for førerstævnet blev gennemgået og indholdet tilrettet samt tiden til forretningsdelen. b. Løb Løbet skal foregå udenfor. Informationen omkring løbet til udvalgene skal være tydelig i form af at det kun er 2-3 udvalgsmedlemmer, som skal stå på posten. Holdene bliver inddelt i patruljer á 8-10 personer. Gilderne er inviteret til at have en post. Mere information kommer snart ud til udvalgene, så de kan forberede sig. KR skal ikke have en post. c. KR-forslag til førerstævnet om at afhænde KK og investere i Øksedal CS retter forslaget til. d. Centerlejr MN har skrevet et forslag. Skulle der holdes en centerlejr, så kunne det gøres hvert 4. år. Det bliver Eventgruppen, som laver kommissoriet, og dem der har kontakten til centerlejrudvalget. Det specificeres at det bliver uge 28 i e. Førerstævneindsamling: Det plejer at stå i hæftet. CS spørger Søren Jacobsen om ØKU har en god idé til et projekt på Øksedal, som førerstævneindsamlingen skal gå til. Korpsrådet ønsker at prøve noget nyt på årets førerstævne. ØKU foreslår en shelter. 10. Nyt fra styregrupper: a. Orientering: skriftligt fra hver styregruppe: YEGO: Orientering om Yegos projekt samt studieturen til sommer. Spejderchefkredsen: Det sidste møde i d. 16. januar var konstruktivt. Blandt andet har man indført nysgerrigheden på de andre korps og deres arbejdsmetoder. Forhandlingsorgan under Spejderne: MN og SS repræsenterer korpset. Det er en proces, som forhandles over 3 tirsdage. Rammeaftalen beskriver konkrete initiativer, som Spejderne sætter i gang.

5 Spejdernes Lejr: Der kommer en fælles udmelding omkring lejrens afslutning. KOM-IT: Der er opbakning til at KOM-IT arbejder videre med et tilbud på en hjemmeside. Dette var til orientering. MN orienterede om at flyttes til google. Dette sker i forbindelse med at administrationen er flyttet til København, og da kun meget få spejdere kan vedligeholde de nuværende servere. Ekstern: Der er strategi-dag i Samrådet, hvor CS og SS ikke har mulighed for at deltage. Spejderhjælpen: SB svarer på Cathrine Næsbys henvendelse omkring at sende en korpsrepræsentant til Rwanda. KR er bekymret for om den sidste tur i 2017 har været uden effekt siden Spejderhjælpen allerede forespørger på om der er kapital til en ny tur i Kredsudvikling: Sindal vil gerne have besøg, men der er ingen der kan denne dato. Odense holder kredsrådsmøde, men der er ingen dato endnu. Skal der være en kredsudviklingsdag? En mulighed kunne være en weekend med 3-4 moduler, hvor man kan melde sig til de genoptræningsmoduler, den enkelte deltager ønsker. En sådan weekend kunne arrangeres af FTU. Der skal sætte penge af i budgettet i FTU: Intet at berette ud over den skriftlige orientering. b. Punkter til beslutning fra styregrupper Økonomi: Gaver der gavner : KR beslutter at fortsætte projektet og med de projekter fra 2017 (kredsen og Spejderhjælpen). ØKU: Spørgsmålene er vendt, og CS svarer Søren Jacobsen. Event: Et event i 2019 skal foregå som en dag, hvor man samler alle Baptistspejdere. Det kan foregå som en en-dags-fejde. Et sted, som ligger centralt, og hvor der er gode tilkørselsmuligheder. Korpset betaler transporten. Der skal nedsætte en arbejdsgruppe til at planlægge eventet. IU: Har indslupperet et nyt medlem, som godkendes af Korpsrådet. Spejderaktiviteter bør planlægges ud fra vores værdier, vision og mission. Det betyder, at det skal være træninger, som udfordrer spejderne eller giver spejderne ansvar og mod. c. Opsamling på kredsbesøg AO laver en opsamling fra kredsene og ligger i dropboxen. d. Spejderevent Dette er besvaret under punkt 9b.

6 11. Evaluering af Spejdernes Lejre 2012 og 2017 Besøg af repræsentanter fra Spejderne Erling Birkbak og Dorthe Lilleris repræsenterede Spejdernes Lejr Bestyrelsen. Samtalen drejede sig om spejdernes oplevelse af lejren samt hvad det har givet korpset at korpsets kredse har deltaget. Det blev også drøftet hvad der kunne gøres bedre. 12. Kalender og mailbehandling a. Fastsættelse af mødedatoer 26. februar skypemøde: forberedelse af Spejdernes Årsmøde kl marts: Reception på Wagnersvej med efterfølgende kort KR-møde 13. april: KR-møde april: Førerstævne maj: KR-møde på Øksedal 26. juni: skypemøde kl september Halvårsmøde med Spejderne, hvor der afholdes KR-møde 29. sept. temadag oktober: Fællesudvalgsweekend på Øksedal 19. november - skypemøde kl januar 2019: Dialogdag 2. februar 2019: En-dags møde. Lokation ikke drøftet marts 2019: Spejdernes Årsmøde marts 2019: Fællesweekend med BiD og BBU 3. maj 2019: KR-møde i Tølløse før Førerstævne maj: KR-møde b. Find repræsentanter til: Årsmøde Unicef 22. marts 2017: Repræsentant: CS og Niels Dam. DUF møde 6. februar Repræsentant: CS Samarbejde Røde Kors

7 Respons: Ekstern snakker internt om samarbejdet. Ekstern svarer på Røde Kors henvendelse. Fyraftensmøde om præsentation af resultaterne af Epinions-målingerne omkring SL februar: Repræsentant: SB Repræsentant til arbejdsgruppen om tro for børn og unge: SB har de drøftede navne. Ekstern kontakter de mulige kontakter. 13. Gavepolitik CS præsenterede indholdet af politikken. Beløbene blev godkendt. Dokumentet bliver tilrettet med de bemærkninger, som kom fra plenumdebatten. Dokumentet blev godkendt med de rettelser, som blev noteret. 14. Korpskontoret og korpsbutik MN orienterede om den nye medarbejder på Korpskontoret på Wagnersvej, som han tager ud og møder. Korpsbutikken har AO styr på. Procedure for afregningsbilag. MN påtager sig denne opgave. Reception på Wagnersvej i anledning af at vores korpskontor er flyttet derind. Det bliver d. 16. marts, hvor arrangementet bliver et åbent hus fra kl KR spiser efterfølgende sammen og holder KR-møde, så dette ikke skal gøres efter Spejdernes Årsmøde. BBU og BiD er inviteret til at deltage, samt de lokale kredse omkring København. 15. Eventuelt a. Næste møde: Se kalenderen under punkt 11a. Punktet på næste KR-møde er forberedelse af Spejdernes Årsmøde. b. Indlæg til korpsnyt: IB laver et indlæg til Korpsnyt. c. Øvrige bemærkninger: Praktisk om at sidde i KR-dokumentet vil AO gerne tilrette, således at det opdateres til også at omfatte udvalgsmedlemmer, samt begrænsninger i forhold til at give gaver eller andet merchandise til udvalgsmedlemmer af udvalgets budget.

8

Referat af KR-mødet oktober 2017

Referat af KR-mødet oktober 2017 Referat af KR-mødet 7.- 8. oktober 2017 Tilstede: Annette Olesen (AO), Connie Schneider (CS), Christine Walther (CW), Helene Bolvig (HB), Mikkel Nilsson (MN), Majvi Weiss (MW), Sarah Basnov (SB) og Sanne

Læs mere

Referat - Korpsrådsmøde

Referat - Korpsrådsmøde REFERAT AF KORPSRÅDEMØDE 28. JUNI 2014, ØKSEDAL Til stede: Sarah Basnov (SB), Kathrine Færløv Christensen (KF), Connie Schneider (COS), Niels Dam (ND), Mikkel Nilsson (MN), Klaus Agerskov (KA), Christine

Læs mere

Referat for Korpsrådsmøde oktober 2016, Øksedal

Referat for Korpsrådsmøde oktober 2016, Øksedal Referat for Korpsrådsmøde 1.-2. oktober 2016, Øksedal Til stede: Ann Bidstrup Lebech (AB), Christine Engel Walther (CW), Inge Burmeister (IB), Sanne Lund Sørensen (SS), Annette Olesen (AO), Connie Schneider

Læs mere

Referat af Korpsrådsmøde

Referat af Korpsrådsmøde Referat af Korpsrådsmøde 26. maj 2018 Houens Odde Tilstede: Annette Olesen (AO), Christine Engel Walther(CW), Helene Bolvig Hansen (HB), Inge Burmeister (IB), Mikkel Nilsson (MN), Sanne Lund Sørensen (SL),

Læs mere

Referat af Korpsrådsmøde maj 2016, Øksedal

Referat af Korpsrådsmøde maj 2016, Øksedal Referat af Korpsrådsmøde 21.-22. maj 2016, Øksedal Til stede: Inge Burmeister (IB), Mikkel Nilsson (MN), Majvi Weiss (MW), Connie Schneider (CS) (ikke til stede søndag), Christine Walther (CW), Annette

Læs mere

iii. Øksedal (BF) Det er afklaret med ØKU, at rafter osv. kan indgå som en variabel enhed i regnskabet på den kommende divisionslejr.

iii. Øksedal (BF) Det er afklaret med ØKU, at rafter osv. kan indgå som en variabel enhed i regnskabet på den kommende divisionslejr. Referat af Korpsrådsmøde 21.-22. november 2015, Viggahus Til stede: Sarah Basnov (SB), Niels Dam (ND), Kathrine Færløv Christensen (KF), Connie Schneider (COS), Annette Olesen (AO), Mikkel Nilsson (MN),

Læs mere

Referat af Korpsrådsmøde 13. september 2014, Lærdalsgade, København

Referat af Korpsrådsmøde 13. september 2014, Lærdalsgade, København Referat af Korpsrådsmøde 13. september 2014, Lærdalsgade, København HUSK AT SE Til stede: Sarah Basnov (SB), Kathrine Færløv Christensen (KF), Connie Schneider (COS), Niels Dam (ND), Mikkel Nilsson (MN),

Læs mere

Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent)

Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent) Spejdernes bestyrelse Tirsdag d. 8. juni 2017 kl. 20.30-22.00 Sted: Skype REFERAT Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent)

Læs mere

Spejdernes bestyrelse Fredag d. 15. september kl lørdag d. 16. september kl

Spejdernes bestyrelse Fredag d. 15. september kl lørdag d. 16. september kl Spejdernes bestyrelse Fredag d. 15. september kl. 18.00 lørdag d. 16. september kl. 15.00 Sted: Brogården, Middelfart REFERAT Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling

Læs mere

Referat af Korpsrådsmøde Øksedal 23.-25. november 2012

Referat af Korpsrådsmøde Øksedal 23.-25. november 2012 Referat af Korpsrådsmøde Øksedal 23.-25. november 2012 Til stede:stine Algot Nielsen (SA), Niels Dam (ND), Signe Lund Christensen (SL), Ann Skagen Bylund (AS), Christine Strøm (CHS) (fra lørdag kl. 13:00),

Læs mere

Referat for Korpsrådsmøde 1.-2. september 2012 på Bycenter Rysensteen

Referat for Korpsrådsmøde 1.-2. september 2012 på Bycenter Rysensteen Referat for Korpsrådsmøde 1.-2. september 2012 på Bycenter Rysensteen O=Orientering, V=Vedtagelse, D=Debat Til stede: Kathrine Færløv Christensen (KFC), Connie Schneider (COS), Sarah Basnov (SB), Niels

Læs mere

Referat af Korpsrådsmøde

Referat af Korpsrådsmøde Referat af Korpsrådsmøde 23.-25. november 2013 på Øksedal Til stede: Sarah Basnov (SB), Kathrine Færløv (KF), Connie Schneider (COS), Ann Bidstrup Lebech (AB), Niels Dam (ND) og Signe Lund Christensen

Læs mere

REFERAT AF KR-MØDE DEN 28.-30 NOVEMBER 2014 I VIGGAHUS, GANLØSE

REFERAT AF KR-MØDE DEN 28.-30 NOVEMBER 2014 I VIGGAHUS, GANLØSE REFERAT AF KR-MØDE DEN 28.-30 NOVEMBER 2014 I VIGGAHUS, GANLØSE Til stede: Sarah Basnov (SB), Niels Dam (ND), Kathrine Færløv Christensen (KF), Connie Schneider (COS), Klaus Agerskov (KA), Teresa Kildelund

Læs mere

REFERAT AF KORPSRÅDSMØDE LØRDAG DEN 24. JANUAR 2015 I ÅRHUS

REFERAT AF KORPSRÅDSMØDE LØRDAG DEN 24. JANUAR 2015 I ÅRHUS REFERAT AF KORPSRÅDSMØDE LØRDAG DEN 24. JANUAR 2015 I ÅRHUS Deltagere: Sarah Basnov (SB), Niels Dam (ND), Klaus Agerskov (KA), Mikkel Nilsson (MN), Teresa Kildelund (TK), Majvi Weiss (MW), Connie Schneider

Læs mere

Referat for Korpsrådsmøde 26. januar 2013 på DUF, København

Referat for Korpsrådsmøde 26. januar 2013 på DUF, København Referat for Korpsrådsmøde 26. januar 2013 på DUF, København Til stede: Stine Algot Nielsen (SA), Niels Dam (ND), Signe Lund Christensen (SL), Christine Strøm (CHS), Kathrine Færløv Christensen (KFC), Sarah

Læs mere

Godkendt med tilføjelse af pkt. 17 om status på metaevalueringen af Spejdernes lejre.

Godkendt med tilføjelse af pkt. 17 om status på metaevalueringen af Spejdernes lejre. Spejdernes bestyrelse Fredag d. 3. november kl. 18.00 lørdag d. 4. november kl. 15.00 REFERAT Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling

Læs mere

Sted: Salen (Mødehuset 1. sal), Spejdercenter Holmen, Arsenalvej 10, 1436 Kbh. K

Sted: Salen (Mødehuset 1. sal), Spejdercenter Holmen, Arsenalvej 10, 1436 Kbh. K Spejdernes bestyrelse Mandag d. 26. juni 2017 kl. 17.00-21.00 Sted: Salen (Mødehuset 1. sal), Spejdercenter Holmen, Arsenalvej 10, 1436 Kbh. K REFERAT Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Julie Fink,

Læs mere

Referat for Korpsrådsmøde, 16. januar 2016, Holmen

Referat for Korpsrådsmøde, 16. januar 2016, Holmen Referat for Korpsrådsmøde, 16. januar 2016, Holmen Deltagere: Sarah Basnov (SB), Niels Dam (ND), Kathrine Færløv Christensen (KF), Majvi Weiss (MW), Annette Olesen (AO), Mikkel Nilsson (MN), Connie Schneider

Læs mere

Referat for Korpsrådsmøde 24.-25. maj 2013 på Roskilde Vandrehjem

Referat for Korpsrådsmøde 24.-25. maj 2013 på Roskilde Vandrehjem Referat for Korpsrådsmøde 24.-25. maj 2013 på Roskilde Vandrehjem Til stede: Stine Algot Nielsen (SA), Niels Dam (ND), Signe Lund Christensen (SL), Sarah Basnov (SB), Connie Schneider (COS), Kathrine Færløv

Læs mere

FØRERSTÆVNEHÆFTE. Udgivet af: Sats og layout. Print. Billeder. Førerstævnet Rebild. Danske Baptisters Spejderkorps

FØRERSTÆVNEHÆFTE. Udgivet af: Sats og layout. Print. Billeder. Førerstævnet Rebild. Danske Baptisters Spejderkorps 1 FØRERSTÆVNEHÆFTE Førerstævnet 2018 - Rebild Udgivet af: Danske Baptisters Spejderkorps Sats og layout Kommunikations- og IT-udvalget Print Korpskontoret, Wagnersvej 33, 2450 København SV Billeder Forside:

Læs mere

Danske Baptisters Spejderkorps. Budget 2015 og 2016 Behandlet og godkendt på korpsrådemødet i marts 2015 Til godkendelse på førerstævnet i 2015

Danske Baptisters Spejderkorps. Budget 2015 og 2016 Behandlet og godkendt på korpsrådemødet i marts 2015 Til godkendelse på førerstævnet i 2015 Danske Baptisters Spejderkorps Gl. Gugvej 21 9000 Aalborg CVR-nr. 27 42 28 10 Budget 2015 og 2016 Behandlet og godkendt på korpsrådemødet i marts 2015 Til godkendelse på førerstævnet i 2015 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Bestyrelsen har tidligere udskudt godkendelse af budgettet for 2019, på grund af den forestående udskilning af Ungdomsøens økonomi.

Bestyrelsen har tidligere udskudt godkendelse af budgettet for 2019, på grund af den forestående udskilning af Ungdomsøens økonomi. Spejdernes bestyrelse 6. december 2018 kl. 20.30-22 Skype for business REFERAT Deltagere: Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak, Lisbeth Trinskjær,

Læs mere

Referat fra Spejdernes Generalforsamling Fredag d. 9. marts 2018 kl Houens Odde, Gilwellhytterne

Referat fra Spejdernes Generalforsamling Fredag d. 9. marts 2018 kl Houens Odde, Gilwellhytterne Referat fra Spejdernes Generalforsamling Fredag d. 9. marts 2018 kl. 19.20-20.20 Houens Odde, Gilwellhytterne Pkt. Dagsordenspunkt 1 Valg af dirigent og referent at generalsekretær Birgitte Meisner Nielsen

Læs mere

Referat af korpsrådsmødet den 12. sept. 2010 i København

Referat af korpsrådsmødet den 12. sept. 2010 i København Referat af korpsrådsmødet den 12. sept. 2010 i København Til stede: Signe Lund Christensen(SL), Niels Dam(ND), Pia D. Andersen(PD), Connie Schneider(COS), Stine Algot(STA), Christine Strøm(CHS), Camilla

Læs mere

Deltagere: Morten Junget, Signe Lund Christensen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent)

Deltagere: Morten Junget, Signe Lund Christensen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent) Spejdernes bestyrelse Søndag d. 8. april 2018 kl. 20.00-22.00 Skype REFERAT Deltagere: Morten Junget, Signe Lund Christensen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent) Afbud: David Hansen, Julie

Læs mere

Dagsordenen blev godkendt med tilføjelse af pkt. 18: Drøftelse af bestyrelsens organisering

Dagsordenen blev godkendt med tilføjelse af pkt. 18: Drøftelse af bestyrelsens organisering Spejdernes bestyrelse Mandag d. 12. marts 2018 kl. 14.00-19.00 Holmen, Salen REFERAT Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak,

Læs mere

Referat af korpsrådsmødet den 24.-25. januar 2009 i Tølløse

Referat af korpsrådsmødet den 24.-25. januar 2009 i Tølløse WEB Referat af korpsrådsmødet den 24.-25. januar 2009 i Tølløse Til Stede: Niels Dam (ND), Pia D. Andersen (PD), Martin Søttrup (MS), Thomas Ledet Pilgaard(TP), Søren Agerdal(SØA), Jane Emmering(JE), Lars

Læs mere

Referat af Førerstævne den 1.-2. april 2010 i Aalborg

Referat af Førerstævne den 1.-2. april 2010 i Aalborg 1. Konstituering: A. Valg af dirigenter: Mikkel Nilsson, Herlev og Stine Suhr Skovgård, Herlev. Stævnets forretningsorden er overholdt i forhold til udsendelse af stævnehæfte, budget og regnskab. Dirigenterne

Læs mere

FØRERSTÆVNEHÆFTE. Udgivet af: Sats og layout. Print. Billeder. Førerstævnet Rebild. Danske Baptisters Spejderkorps

FØRERSTÆVNEHÆFTE. Udgivet af: Sats og layout. Print. Billeder. Førerstævnet Rebild. Danske Baptisters Spejderkorps 1 FØRERSTÆVNEHÆFTE Førerstævnet 2017 - Rebild Udgivet af: Danske Baptisters Spejderkorps Sats og layout Kommunikations- og IT-udvalget Print Korpskontoret Billeder Forside: Førerstævnet 2016 i Tølløse.

Læs mere

Danske Baptisters Spejderkorps

Danske Baptisters Spejderkorps Danske Baptisters Spejderkorps Korpsrådet Referat af korpsrådsmøde den 14 15. november 2008 på Øksedal Til stede: Niels Dam, Pia Duebjerg Andersen, Nikolaj Lam, Peter Krogh Jacobsen, Lars Kildelund, Martin

Læs mere

Referat af korpsrådsmødet den 19.-21. november 2010 på Øksedal

Referat af korpsrådsmødet den 19.-21. november 2010 på Øksedal Referat af korpsrådsmødet den 19.-21. november 2010 på Øksedal Samtidig med korpsrådsmødet afholdt BiD s og BBU s ledelse deres møder på Øksedal ud fra ønsket om at vi vil lære hinanden bedre at kende

Læs mere

SPEJDERLIV. En træning for dig og dine venner fra Roland

SPEJDERLIV. En træning for dig og dine venner fra Roland Efterår 2009 18. - 20. september 2009 SPEJDERLIV En træning for dig og dine venner fra Roland Spejderliv er en friluftstræning, hvor størstedelen af programmet foregår udendørs i Øksedals skønne natur.

Læs mere

KORPSRÅDSMØDE Dansk Spejderkorps Sydslesvig

KORPSRÅDSMØDE Dansk Spejderkorps Sydslesvig Dansk Spejderkorps Sydslesvig KORPSRÅDSMØDE 2016 Kære spejder! Vi indkalder hermed til vores årlige korpsrådsmøde d. 20. november 2016, fra kl. 11.45 på Tydal Gård i Infocenteret. Selve mødet starter kl.

Læs mere

Referat af menighedsrådsmødet tirsdag d kl

Referat af menighedsrådsmødet tirsdag d kl Referat af menighedsrådsmødet tirsdag d. 14.03 2017 kl. 17.30 20.30 Afbud: Karen (ferie) og Jacob Punkt Beskrivelse Ansvar Tid Bemærkninger 1) Indledning a) Andagt b) Godkendelse af dagsorden Martin 17.30

Læs mere

Baptistspejdernes Førerstævne

Baptistspejdernes Førerstævne Referat af FOKUS 2013 Baptistspejdernes Førerstævne 14. april 2013 1. KONSTITUERING A. Valg af dirigenter Lise Lybeck, Lyngby og Andreas Højmark Andersen, Aalborg 1. blev valgt som dirigenter for førerstævnet.

Læs mere

Referat for Korpsrådsmøde 12. september 2009 kl. 9.30-19.00 i BiD s lokaler i Lærdalsgade 7, 2300 Kbh. S

Referat for Korpsrådsmøde 12. september 2009 kl. 9.30-19.00 i BiD s lokaler i Lærdalsgade 7, 2300 Kbh. S Referat for Korpsrådsmøde 12. september 2009 kl. 9.30-19.00 i BiD s lokaler i Lærdalsgade 7, 2300 Kbh. S Til stede: Martin Søttrup (MS), Søren Agerdal (SØA), Lars Kildelund(LK), Marie Keiding(MK), Peter

Læs mere

c. Godkendelse af Førerstævnereferat AB korrekturlæser, hvorefter det bliver sendt rundt til KR til tilføjelser/kommentarer og godkendelse.

c. Godkendelse af Førerstævnereferat AB korrekturlæser, hvorefter det bliver sendt rundt til KR til tilføjelser/kommentarer og godkendelse. Referat af Korpsrådsmøde Tølløse, 4.-6. juni 2015 Tilstede: Sarah Basnov (SB), Niels Dam, (ND), Kathrine Færløv Christensen (KF), Connie Schneider (COS), Mikkel Nilsson (MN), Klaus Agerskov (KA), Annette

Læs mere

SPEJDERLIV 1. 26. - 28. september 2008. En træning for dig og dine venner fra Roland

SPEJDERLIV 1. 26. - 28. september 2008. En træning for dig og dine venner fra Roland Efterår 2008 SPEJDERLIV 1 26. - 28. september 2008 En træning for dig og dine venner fra Roland Spejderliv er en friluftstræning, hvor størstedelen af programmet foregår udendørs i Øksedals skønne natur.

Læs mere

Danske Baptisters Spejderkorps

Danske Baptisters Spejderkorps Referat af korpsrådsmøde den 8.-9. september 2007 på Øksedal Til stede: Trine Engbo Larsen, Pia D. Andersen (fra lørdag kl.13.00), Niels Dam, Martin Søttrup, Søren Jacobsen, Peter Krogh, Lars Kildelund,

Læs mere

REFERAT FRA MØDE I FAMILIEPLEJEUDVALGET DEN 17. AUGUST 2015

REFERAT FRA MØDE I FAMILIEPLEJEUDVALGET DEN 17. AUGUST 2015 Dato: Ref.: REFERAT FRA MØDE I FAMILIEPLEJEUDVALGET DEN 17. AUGUST 2015 Tid: 10.00 13.00 Sted: Birk Centerpark 4, Herning Indkaldte: Michael Dansbo - ordstyrer Sanne Christensen - afbud Linda Ernstsen

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S GRUPPERÅDSMØDET d. 28. FEBRUAR 2013 Sted: Dirigent: Referent: Baldersborgen, Baldersbuen 16c, 2640 Hedehusene Kjeld Vestergaard Jens Zoëga Hansen DAGSORDEN a) Valg af dirigent og referent. b) Beretning

Læs mere

læs mere PÅ WWW.SPEJDERNET.DK/UDDANNELSE KFUM-Spejderne i Danmark Wagnersvej 33 2450 København SV

læs mere PÅ WWW.SPEJDERNET.DK/UDDANNELSE KFUM-Spejderne i Danmark Wagnersvej 33 2450 København SV læs mere PÅ WWW.SPEJDERNET.DK/UDDANNELSE KFUM-Spejderne i Danmark Wagnersvej 33 2450 København SV udd ann else forår 2012 UDDA N NELSE FOR Å R 2012 PRAKTiSKe OPlYSningeR I dette katalog får du et samlet

Læs mere

Referat af korpsrådsmødet den 28. maj 2011 kl. 9.00 20.00 på Bycenter Rysensteen, København

Referat af korpsrådsmødet den 28. maj 2011 kl. 9.00 20.00 på Bycenter Rysensteen, København Referat af korpsrådsmødet den 28. maj 2011 kl. 9.00 20.00 på Bycenter Rysensteen, København Til stede: Signe Lund Christensen(SL), Niels Dam(ND), Pia D. Andersen(PD), Stine Algot(SA), Camilla Gaarden(CG),

Læs mere

Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent)

Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent) Spejdernes bestyrelse Fredag d. 4. maj 2018 kl. 18.00 lørdag d. 5. maj kl. 16.00 Nyborg Strand REFERAT Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik

Læs mere

Lars Mortensen (Friluftsrådet), Anne-Kathrine Østerby (KFUM-spejderne) og Jørgen Kvist (KFUM-KFUK).

Lars Mortensen (Friluftsrådet), Anne-Kathrine Østerby (KFUM-spejderne) og Jørgen Kvist (KFUM-KFUK). Referat fra Landssamrådsmøde d. 20. januar 2014 Mødested: DUI-LEG og VIRKE Mågevej 22 2650 Hvidovre Kl. 17.30 18.15 Kl. 18.15 21.30 Aftensmad Landssamrådsmøde Deltagere: Mads Faber Henriksen (DUI-LEG og

Læs mere

Deltagere: Morten Junget, Lisbet Trap-Jensen, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent)

Deltagere: Morten Junget, Lisbet Trap-Jensen, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent) Spejdernes bestyrelse 9. marts 2019 kl. 16.00 10. marts 2019 kl. 13.00 Houens Odde i forlængelse af årsmødet REFERAT Deltagere: Morten Junget, Lisbet Trap-Jensen, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen,

Læs mere

Referat af Baptistspejdernes Førerstævne 18.-19. april 2015

Referat af Baptistspejdernes Førerstævne 18.-19. april 2015 1. KONSTITUERING a. Valg af dirigenter Søren Bøgh Vidmar, Aalborg 1., og Trine Engbo, Aalborg 1., blev valgt som dirigenter for førerstævnet. Dirigenterne indledte med at konstatere, at førerstævnet var

Læs mere

Referat for Landssamrådsmøde den 14. november 2013

Referat for Landssamrådsmøde den 14. november 2013 Referat for Landssamrådsmøde den 14. november 2013 Deltagere: Alice Linning (formand for Landssamrådet, Det Danske Spejderkorps), Bie Andersen (Det Danske Spejderkorps), Nina Hanberg (De grønne pigespejdere),

Læs mere

Bestyrelsen. Gruppens medlemstal. Samarbejdet med kommunen. Referat af generalforsamling 9. april 2019

Bestyrelsen. Gruppens medlemstal. Samarbejdet med kommunen. Referat af generalforsamling 9. april 2019 Referat af Generalforsamling hos De grønne pigespejdere i Jonstrup Tirsdag den kl. 19-21 i lokalet under Kvisten, Jonstrupvej 288 E., 3500 Værløse Tilstede: Dorthe (gruppeleder), Hanne (tropleder), Monica

Læs mere

Rammeaftale for Spejderne

Rammeaftale for Spejderne Rammeaftale for Spejderne 2016-2019 Grundlag for rammeaftalen Foreningen Spejderne blev dannet d. 2. december 2015 med et ønske om at skabe et tæt og forpligtende samarbejde mellem de fem danske spejderkorps.

Læs mere

Der er ikke modtaget kommentarer til referaterne pr. mail.

Der er ikke modtaget kommentarer til referaterne pr. mail. Spejdernes bestyrelse 2. november 2018 kl. 17.00 til 3. november kl. 15.00 Danhostel Roskilde REFERAT Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik

Læs mere

Referat af korpsrådsmødet den 28.-30. maj 2010 på Øksedal

Referat af korpsrådsmødet den 28.-30. maj 2010 på Øksedal Referat af korpsrådsmødet den 28.-30. maj 2010 på Øksedal Til stede: Signe Lund Christensen(SL), Niels Dam(ND), Pia D. Andersen(PD), Connie Schneider(COS), Stine Algot(STA), Christine Strøm(CHS), Camilla

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

Referat Korpsledelsens møde 26. juni 2012

Referat Korpsledelsens møde 26. juni 2012 Referat Korpsledelsens møde 26. juni 2012 Deltagere Morten Kerrn-Jespersen, Marianne Karstensen, Søren Eriksen, Rasmus Jensen, Karen Vejby, Katja Salomon Johansen, Erik Aabjerg Friis, Christine Fribert

Læs mere

Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent)

Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent) Spejdernes bestyrelse 3. januar 2019 kl. 17.00-20.30 Harry s møder, Ejlskovgade, Odense REFERAT Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANSKE BAPTISTERS SPEJDERKORPS. Danske Baptisters Spejderkorps

VEDTÆGTER FOR DANSKE BAPTISTERS SPEJDERKORPS. Danske Baptisters Spejderkorps VEDTÆGTER FOR DANSKE BAPTISTERS SPEJDERKORPS Danske Baptisters Spejderkorps f~ïi.~\ Danske Baptisters Spejderkorps 1. Navn og hjemsted 1. Korpsets navn er Danske Baptisters Spejderkorps i daglig tale Baptistspejderne.

Læs mere

Rapport: Kredshjemmesider i Danske Baptisters Spejderkorps. Jan 2012

Rapport: Kredshjemmesider i Danske Baptisters Spejderkorps. Jan 2012 Rapport: Kredshjemmesider i Danske Baptisters Spejderkorps Jan 2012 Af Henrik Andersen og Kenneth Yrke Jørgensen Danske Baptisters Spejderkorps IT-udvalg Kredshjemmesider i Danske Baptisters Spejderkorps

Læs mere

Referat for Møde i Forretningsudvalget Den 17. marts kl. 16-18 i Pinsestuen på Diakonissestiftelsen Peter Bangs Vej 1D (3. sal).

Referat for Møde i Forretningsudvalget Den 17. marts kl. 16-18 i Pinsestuen på Diakonissestiftelsen Peter Bangs Vej 1D (3. sal). Referat for Møde i Forretningsudvalget Den 17. marts kl. 16-18 i Pinsestuen på Diakonissestiftelsen Peter Bangs Vej 1D (3. sal). Peter Bangs Vej 1D DK-2000 Frederiksberg Danmark Tel + 45 3543 2943 Fax

Læs mere

Danske Baptisters Spejderkorps. Budget 2013 og 2014 Behandlet og godkendt på korpsrådemødet i januar 2013 Til godkendelse på førerstævnet i 2013

Danske Baptisters Spejderkorps. Budget 2013 og 2014 Behandlet og godkendt på korpsrådemødet i januar 2013 Til godkendelse på førerstævnet i 2013 Danske Baptisters Spejderkorps Gl. Gugvej 21 9000 Aalborg CVR-nr. 27 42 28 10 Budget 2013 og 2014 Behandlet og godkendt på korpsrådemødet i januar 2013 Til godkendelse på førerstævnet i 2013 Indholdsfortegnelse

Læs mere

12. ÅRHUS GRUPPE REFERAT AF GRUPPERÅDSMØDE:

12. ÅRHUS GRUPPE REFERAT AF GRUPPERÅDSMØDE: 12. ÅRHUS GRUPPE REFERAT AF GRUPPERÅDSMØDE: Vores gruppeleder Thomas bød velkommen til mødet og gav en kort præsentation af Det Danske Spejderkorps: 12. Århus Gruppe er en del af Aros Division, der består

Læs mere

SPEJDERLIV. 22. - 24. september 2006

SPEJDERLIV. 22. - 24. september 2006 Efterår 2006 22. - 24. september 2006 SPEJDERLIV Entræningfordigogdinevennerfra Roland! Spejderliv er en friluftstræning, hvor størstedelen af programmet foregår udendørs i Øksedals skønne natur. Staben

Læs mere

Grupperådsmøde 1. Marts 2015 kl. 11.00. Grevespejderne

Grupperådsmøde 1. Marts 2015 kl. 11.00. Grevespejderne Grupperådsmøde 1. Marts 2015 kl. 11.00 Grevespejderne Indhold Invitation..3 Dagsorden.4 Giv en hånd.......5 Datoplan.6 Udviklingsplan...7 Grevespejderne 2 Bøgehegnet 103 kld. DK-2670 Greve mail@grevespejderne.dk

Læs mere

Dagsorden - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 14. august kl

Dagsorden - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 14. august kl Dagsorden - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 14. august kl. 17.00-19.00 Bestyrelsens sammensætning: Forældre: Minna Jokumsen (formand), Per Søndergaard Mathiesen (næstformand), Louise

Læs mere

Referat af forretningsudvalgsmøde d. 10. maj 2017 hos Wagandoo.

Referat af forretningsudvalgsmøde d. 10. maj 2017 hos Wagandoo. 15. maj 2017 Referat af forretningsudvalgsmøde d. 10. maj 2017 hos Wagandoo. Til stede: Annette Vad DGP, Lene Egeberg KFUM, Claus Johnsen DUI, Christian Lynge Dam Jacobsen FDF, Frederik Hansen og Peter

Læs mere

Referat fra Grupperådsmøde i Erik den Røde 2014 Tirsdag d. 25. februar, kl. 17.30 i hytten. Tilstede: 38 stk. (forældre og ledere)

Referat fra Grupperådsmøde i Erik den Røde 2014 Tirsdag d. 25. februar, kl. 17.30 i hytten. Tilstede: 38 stk. (forældre og ledere) Referat fra Grupperådsmøde i Erik den Røde 2014 Tirsdag d. 25. februar, kl. 17.30 i hytten. Tilstede: 38 stk. (forældre og ledere) A. Valg af dirigent og referent. Dirigent: Jannie Karlsen Referent: Dagmar

Læs mere

FØRER- STÆVNE

FØRER- STÆVNE FØRERSTÆVNE 2016 1 FØRERSTÆVNEHÆFTE Førerstævnet 2016 - Tølløse Udgivet af: Danske Baptisters Spejderkorps Sats og layout Kommunikations og IT-udvalget Print Korpskontoret Billeder Fra DBS arkiv Tak til

Læs mere

Bestyrelsesmøde Frydenborg gruppe DDS Mandag d Sted: Frydenborg den ledige hytte

Bestyrelsesmøde Frydenborg gruppe DDS Mandag d Sted: Frydenborg den ledige hytte Bestyrelsesmøde Frydenborg gruppe DDS Mandag d. 03.09.19-17.00-19.00 Sted: Frydenborg den ledige hytte Tilstede: alle på nær Afbud fra: Storm, Emil, Viktor, Saskia, Referat: Gro Dagsorden punkt Praktik

Læs mere

Retningslinjer for anerkendelse af Arrangementer og Spejdercentre.

Retningslinjer for anerkendelse af Arrangementer og Spejdercentre. Side 1 af 8 Retningslinjer for anerkendelse af Arrangementer og Spejdercentre. Lovgrundlag Korpsrådsmødet Kraftværk 09 vedtog, at det er muligt for arrangementer og spejdercentre at blive anerkendt af

Læs mere

MØDEREFERAT. Mødedato: Tirsdag, den 26. april 2011 kl. 19.00

MØDEREFERAT. Mødedato: Tirsdag, den 26. april 2011 kl. 19.00 MØDEREFERAT Mødedato: Tirsdag, den 26. april 2011 kl. 19.00 Sted: FDF Ørum Deltagere: De Grønne Pigespejdere Houlkær, Langsø Gruppen, DDS Birkegruppen Stoholm, DDS Rødkær Gruppen, DDS Hammershøj, DDS Waingunga

Læs mere

Formandsmøde 26. april 2017 Herning Provstierne. BUDGETSAMRÅD samt valg til Provstiudvalg og Stiftsråd

Formandsmøde 26. april 2017 Herning Provstierne. BUDGETSAMRÅD samt valg til Provstiudvalg og Stiftsråd Formandsmøde 26. april 2017 Herning Provstierne BUDGETSAMRÅD samt valg til Provstiudvalg og Stiftsråd Vi begyndte mødet med at synge salme nr. 370 Menneske, din egen magt. Som afslutning sang vi salme

Læs mere

KkN Bestyrelsesreferat 11.03 2013

KkN Bestyrelsesreferat 11.03 2013 KkN Bestyrelsesmøde torsdag den 11.03.2013 kl. 18:30 på Kastanievej 37, Fredensborg. Tilstede: Michael Aaby, Jacob Frisch, Tonny Jensen, Orit Magyar, Alexander Lindgreen Dagsorden Dagsorden... 1 1. Valg

Læs mere

Lige om hjørnet mødes vi på NYS, og hvad er ressourcebanken? Dyk ned i novembers nyhedsbrev og find svarene!

Lige om hjørnet mødes vi på NYS, og hvad er ressourcebanken? Dyk ned i novembers nyhedsbrev og find svarene! November 2014 De grønne pigespejdere Region Kattegat NYHEDSBREV Lige om hjørnet mødes vi på NYS, og hvad er ressourcebanken? Dyk ned i novembers nyhedsbrev og find svarene! Nyborg Strand Kursus 2014 Årets

Læs mere

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Munkevængets Skole Dato 17. juni 2014 Udsendt af Ole Wiese REFERAT Afbud til Ole Wiese Direkte telefon 79 79 78 39 E-mail olwi@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende

Læs mere

KORPSNYT NR. 13 DEN 15. AUGUST 2014

KORPSNYT NR. 13 DEN 15. AUGUST 2014 KORPSNYT NR. 13 DEN 15. AUGUST 2014 BAPTISTSPEJDERNE UDVIKLES OG UDFORDRES GENNEM ÅBNE, ATTRAKTIVE OG SUNDE FÆLLESSKABER Hvor herligt at starte sommerferietiden med en fantastisk lejr på Øksedal. Der skal

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Ref.: HEM Dok.nr.: 5078303 Sag.nr.: 2019-SL211NJ-17170 24-06-2019 Referat af bestyrelsesmøde Dato: 24. juni 2019 Tid: 09.00 13.00 incl. frokost Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Peter, Lotte,

Læs mere

Korpsnyt nr. 20 den 28. november 2014

Korpsnyt nr. 20 den 28. november 2014 Korpsnyt nr. 20 den 28. november 2014 Baptistspejderne udvikles og udfordres gennem åbne, attraktive og sunde fællesskaber Kære læser af Korpsnyt Så er det i denne weekend, at Korpsrådet samles til årets

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT HB /2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017

BESLUTNINGSREFERAT HB /2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017 BESLUTNINGSREFERAT HB01 2017/2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017 på Hotel Scandic, Odense Hvidkærvej 25 5250 Odense SV Kl. 17:30-22:00 Deltagere René Toft, Formand Jens Dall-Hansen,

Læs mere

Korpsnyt nr. 16 den 14. august 2015

Korpsnyt nr. 16 den 14. august 2015 Korpsnyt nr. 16 den 14. august 2015 Baptistspejderne udvikles og udfordres gennem åbne, attraktive og sunde fællesskaber Kære læser af Korpsnyt Velkommen hjem fra ferier, lejre, træninger, verdensjamboree

Læs mere

Referat af korpsrådsmødet den 17. september 2011 kl. 10.00 den 18. september 2011 kl. 14.00 på Tølløse Efterskole.

Referat af korpsrådsmødet den 17. september 2011 kl. 10.00 den 18. september 2011 kl. 14.00 på Tølløse Efterskole. Referat af korpsrådsmødet den 17. september 2011 kl. 10.00 den 18. september 2011 kl. 14.00 på Tølløse Efterskole. Til stede: Signe Lund Christensen(SL), Niels Dam(ND), Pia D. Andersen(PD), Connie Schneider(COS)(Søndag),

Læs mere

Deltagere: Hanne Ringgaard Møller, Pia Dam, Mette Kristensen, Jens Erik Laulund Skotte, Palle Fischer, Bruno Hansen, Morten S.

Deltagere: Hanne Ringgaard Møller, Pia Dam, Mette Kristensen, Jens Erik Laulund Skotte, Palle Fischer, Bruno Hansen, Morten S. Referat Lokaludvalget 's møde Onsdag den 13-03-2019 Kl. 16:00 Munkestræde, Klosterplads 8a Deltagere: Hanne Ringgaard Møller, Pia Dam, Mette Kristensen, Jens Erik Laulund Skotte, Palle Fischer, Bruno Hansen,

Læs mere

2. Kulturaftale Nordjyllands årsregnskab 2011 Kulturaftale Nordjyllands reviderede årsregnskab skal indsendes til Kulturministeriet i september 2012.

2. Kulturaftale Nordjyllands årsregnskab 2011 Kulturaftale Nordjyllands reviderede årsregnskab skal indsendes til Kulturministeriet i september 2012. Møde i politisk ledelse onsdag den 5. september kl. 08.30-10.00 Sted Regionshuset, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Ø, mødelokale 2 Deltagere: Anne-Dorte Krog, Aalborg Kommune Arnold Larsen, Thisted Kommune

Læs mere

Svend Grate Gruppe. Grupperådsmøde. Mandag 11. februar 2019 kl

Svend Grate Gruppe. Grupperådsmøde. Mandag 11. februar 2019 kl Svend Grate Gruppe Det Danske Spejderkorps Grupperådsmøde Mandag 11. februar 2019 kl 18.00 19.30 Dagsorden Indledning (velkommen, dirigent, referent) Årets gang i Svend Grate Gruppe (gruppelederens beretning,

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 6. marts 2013 Blad nr. 1. Fraværende med afbud: Flemming Kristensen, Poul Andersen, Evy Jørgensen

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 6. marts 2013 Blad nr. 1. Fraværende med afbud: Flemming Kristensen, Poul Andersen, Evy Jørgensen indkaldes hermed til onsdag den 6. marts 2013. Spisning kl. 18, mødet begynder kl. 18.30. Afbud bedes meldt til kontoret. Den 6. marts 2013 Blad nr. 1 Fraværende med afbud: Flemming Kristensen, Poul Andersen,

Læs mere

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Dagsorden 1. Status, input og opdatering af årshjul.... 2 - Fernisering af kontoret... 2 - Informationsmedarbejder med på møder... 2 - National aktivitetsplan... 2

Læs mere

Referat for Landssamrådsmøde den 22. november 2012

Referat for Landssamrådsmøde den 22. november 2012 Referat for Landssamrådsmøde den 22. november 2012 Deltagere: Alice Linning (formand for Landssamrådet, Det Danske Spejderkorps), Mads Kolte-Olsen (Det Danske Spejderkorps), Nina Hanberg og Susanne Ravn

Læs mere

Landsdelsmøde onsdag d. 7. marts på Kongeådalens Efterskole

Landsdelsmøde onsdag d. 7. marts på Kongeådalens Efterskole Så er det med at komme afsted til landsdelsmødet tag bare flere ledere fra kredsen med Landsdelsmøde : Landsdelsmødet er det forum, hvor vi i landsdelen lægger planerne for fremtiden i vores landsdel og

Læs mere

Korpsledelsesmøde den 30. august 31. august 2013 Referat

Korpsledelsesmøde den 30. august 31. august 2013 Referat Korpsledelsesmøde den 30. august 31. august 2013 Referat Mødested og tid Holmen Fredag den 30/8-2013 kl. 19:10 22:50 Lørdag 31/8-2013 kl. 8:00 14:40 Deltagere Marianne Karstensen (punkt 1-8 herefter afbud),

Læs mere

T H I S T E D S P E J D E R N E

T H I S T E D S P E J D E R N E Bestyrelsesmøde onsdag den 12.10.2016. Tid: onsdag den 12.10.2016 kl. 19-21.30. Til stede: Gitte, Susanne, Jesper, Søren, Bodil, Ole Afbud: Conny, Lind, Anna Dagsorden: Punkt Emne Referat 1 Godkendelse

Læs mere

KFUM-Spejderne i Danmark Roskilde Gruppe

KFUM-Spejderne i Danmark Roskilde Gruppe Grupperådsmøde tirsdag d. 22. maj kl. 19.00 Mødet afholdes i hytten på Eriksvej. Afbud: Tina, Anders, Kent, Harry, Karina og Annette Tilstede: Mads, Max, Kenneth, Inge, Mikael, Ole, Lars, Louise, Elsebeth,

Læs mere

Referat af Grupperådsmøde De Vilde Svaner, Nivå Søndag, den 24. februar 2013 kl på Gurredam

Referat af Grupperådsmøde De Vilde Svaner, Nivå Søndag, den 24. februar 2013 kl på Gurredam Referat af Grupperådsmøde De Vilde Svaner, Nivå Søndag, den 24. februar 2013 kl. 11-12 på Gurredam Tilstede: ca. 20-25 forældre, unge og ledere. Formand for bestyrelsen Bente Rasmussen åbnede mødet og

Læs mere

Referat af forretningsudvalgsmøde d. 20. september 2017 hos Lene på Slettetoften.

Referat af forretningsudvalgsmøde d. 20. september 2017 hos Lene på Slettetoften. 18. oktober 2017 Referat af forretningsudvalgsmøde d. 20. september 2017 hos Lene på Slettetoften. Til stede: Annette Vad DGP, Lene Egeberg KFUM, Christian Lynge Dam Jacobsen FDF, Frederik Hansen og Peter

Læs mere

International strategi for Det Danske Spejderkorps

International strategi for Det Danske Spejderkorps International strategi for Det Danske Spejderkorps Strategien skal give et overblik over de prioriteter, DDS har som del af den globale spejderbevægelse og som medlemmer af de internationale spejderorganisationer

Læs mere

Referat netværksmøde for kliniske undervisere d

Referat netværksmøde for kliniske undervisere d Referat netværksmøde for kliniske undervisere d. 18.09.17 Referent: Stine Ordstyrer: Esra 1. Uddannelsesleder Ane kruse holder oplæg fra 9-10 Ane beretter om skolens tanker omkring opbygningen af dokument

Læs mere

LANDSGILDENYHEDSBREV nr. 5 april 2012

LANDSGILDENYHEDSBREV nr. 5 april 2012 LANDSGILDENYHEDSBREV nr. 5 april 2012 Danske Baptistspejderes Landsgilde, stiftet 1956 Indhold: 1. Lejrnyt især for deltagere! 2. Nyt fra Den Blå Lilje 3. Referat fra førerstævnet i påsken 4. Gedebukke

Læs mere

Referat for Landssamrådsmøde den 6. juni 2012

Referat for Landssamrådsmøde den 6. juni 2012 Referat for Landssamrådsmøde den 6. juni 2012 Deltagere: Alice Linning (formand for Landssamrådet, Det Danske Spejderkorps), Mads Kolte-Olsen (Det Danske Spejderkorps), Nina Hanberg og Susanne Ravn (De

Læs mere

De grønne pigespejdere 1170/2011

De grønne pigespejdere 1170/2011 ProjektGuide 2 De grønne pigespejderes projektorganisation En projektgruppe er enten tilknyttet en styregruppe, et team eller hovedbestyrelsen. Alle projektgrupper arbejder ud fra et kommissorium, som

Læs mere

Landskonference 1 på Lindenborg Mandag den 20. juli kl. 13.30 til 17.00

Landskonference 1 på Lindenborg Mandag den 20. juli kl. 13.30 til 17.00 Landskonference 1 på Lindenborg Mandag den 20. juli kl. 13.30 til 17.00 Program og forberedelsesmateriale Indhold: Program/dagsorden for landskonferencen Forslag til behandling på landskonferencen Program

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. KB s arbejdsform 3.1.1. Udkast

Læs mere

I ÅR SKAL VI VÆLGE EN HELT NY KORPSLEDELSE, HVIS FORSLAGET OM NYE VEDTÆGTER BLIVER GODKENDT

I ÅR SKAL VI VÆLGE EN HELT NY KORPSLEDELSE, HVIS FORSLAGET OM NYE VEDTÆGTER BLIVER GODKENDT VALG I ÅR SKAL VI VÆLGE EN HELT NY KORPSLEDELSE, HVIS FORSLAGET OM NYE VEDTÆGTER BLIVER GODKENDT MEN HVAD VIL DET EGENTLIG SIGE AT SIDDE I KORPSLEDELSEN? HVILKE POSTER ER DER? OG HVEM SKAL VÆLGES? HVEM

Læs mere

ÅRSRAPPORT 2010 BUDGET Danske Baptisters Spejderkorps

ÅRSRAPPORT 2010 BUDGET Danske Baptisters Spejderkorps ÅRSRAPPORT 2010 BUDGET 2011-2012 Danske Baptisters Spejderkorps Danske Baptisters Spejderkorps Gl. Gugvej 21 9000 Aalborg CVR-nr. 27 42 28 10 Budget 2011 og 2012 Behandlet og godkendt

Læs mere