Indkaldelser til. Ålholm Idrætsforening. Nr. 29 Februar Derfor mød op! Stil op! der er brug for dig! Eller kom og benyt din stemmeret!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Indkaldelser til. Ålholm Idrætsforening. Nr. 29 Februar 2010. Derfor mød op! Stil op! der er brug for dig! Eller kom og benyt din stemmeret!"

Transkript

1 Side 1 - Ålholmeren Indkaldelser til generalforsamlinger 2010 i Ålholm Idrætsforening Medlemmer og eller forældre indkaldes hermed til generalforsamling i den eller de afdelinger, man har gyldigt medlemskab til. Nr. 29 Februar 2010 Der er altid plads til nye friske kræfter og ideer i vore bestyrelser ligesom din opbakning til arbejdet er nødvendigt, hvis andre fortsat skal bevare lysten til at løse opgaverne. Derfor mød op! Stil op! der er brug for dig! Eller kom og benyt din stemmeret! Dagsorden varighed ca. 1 time. Mandag d. 22. februar kl Vægtløftnings afdelingen Tirsdag d. 23. februar kl Fodbold afdelingen Torsdag d. 25. februar kl Håndbold afdelingen Fredag d. 26. februar kl Badminton afdelingen Fredag d. 19. marts kl Ålholms Venner Disse generalforsamlinger afholdes alle i Cafe Bolden på Ålholmskolen. Fredag d. 26. marts kl Hovedgeneralforsamling på restaurant Ellegården Ellegårdsvej 10-12, Hillerød Se dagsorden inde i bladet!

2 side 2 - Ålholmeren Kontakten til ÅIF`s afdelinger www. aalholm-if.dk Bl.a. afhentning af loppemarked effekter www. aalholmfodbold.dk www. aalholmhaandbold.dk Hovedformand for Ålholm Idrætsforening John Ibsø Tlf john.ibso@aeldresagen.dk Formand for Ålholms Venner Henrik Nielsen Tlf wiibroe-hillerød@firma.tele.dk Formand for Ålholm Badminton Willy Hansen Tlf willy@hansen.mail.dk Formand for Ålholm Fodbold Peter Thue Poulsen Tlf thuepoulsen@mail.dk Formand for Ålholm Håndbold Inger Svendsen Tlf ingerogkurt@privat.dk Formand for Ålholm Vægtløftning Claus Ellegaard Tlf jeanett@sport.dk Leder af holdet Ålholm Stavgang Tulle Ibsø Tlf tulle.ibsoe@mail.dk

3 Side 3 - Ålholmeren Motionsture med og uden stave Vi har udvidet vort stavgangshold til også at medtage folk, der alene har lyst til en ugentlig motions gåtur. Vi starter forårssæsonen 2010 onsdag d. 17. marts kl fra Ålholmhallen. Vi går forskellige steder i omegnen af Hillerød hver onsdag kl. 10 til 12. Alle, der ønsker at holde sig i fysisk form, sørge for et godt helbred og samtidig ønsker at få masser af frisk luft er velkomne. Hvis du deltager som motionist og senere ønsker at prøve stavgang - kan du låne stave de første par gange. Det koster kr. 50,- halvårligt - så alle kan være med. Tilmelding til vores uddannede leder Tulle Ibsø tlf tulle.ibsoe@mail.dk Motion for alle aldre!

4 side 4 - Ålholmeren Ålholm IF Organisation De 5 afdelinger i Ålholm Idrætsforening afholder hver deres generalforsamling med valg og regnskab. Afdelingerne står for tilrettelæggelsen og gennemførelsen af hver deres idrætsgren. Forretningsudvalget vælges på hovedgeneralforsamlingen. Forretningsudvalget har ansvaret for, at foreningen overholder gældende love og regler, forsikringsforhold og er forbindelsen til Ålholmskolen, Hillerød Kommune, HSI og Ullerødgruppen. Håndbold Fodbold Badminton Vægtløftning Vennerne Hovedbestyrelsen Forretningsudvalget Stavgang Det skal altid være sjovt, at dyrke idræt i Ålholm Idrætsforening! Hovedbestyrelsen består af forretningsudvalget og formanden fra hver af de 5 afdelinger. Hovedbestyrelsen koordinerer brugen af faciliteterne og danner holdningerne i foreningen. Det er her de endelige beslutninger tages

5 Side 5 - Ålholmeren Dagsorden Afdelings generalforsamlinger 1. Valg af dirigent og referent 2. Beretning over afdelingens virke i det forløbne år 3. Forelæggelse af afdelingens regnskab til godkendelse 4. Information om det fastlagte budget 5. Fastsættelse af kontingent for det kommende år 6. Indkomne forslag 7. Valg a. formand - sekretær på valg - ulige år næstformand - kasserer på valg - lige år b. øvrige bestyrelsesmedlemmer c. revisor på valg - ulige år 8. Eventuelt Dagsorden Hoved generalforsamlingen 1. Valg af dirigent og referent 2. Beretning over foreningens virke i det forløbne år 3. Regnskabet a. orientering om afdelingernes samlede regnskab b. forelæggelse af hoved foreningens regnskab til godkendelse 4. Information om det fast lagte budget for det kommende år 5. Indkomne forslag 6. Valg a. formand - sekretær på valg - ulige år næstformand - kasserer på valg - lige år b. revisor - for 2 år c. revisorsuppleant - for 1 år 7. Eventuelt Mød op - bak op!

6 side 6 - Ålholmeren Hjælp hjælp.. kom ud af busken Det har været og er hårde tider for mange firmaer. Måske findes der stadig nogle der har lyst/mulighed for, at støtte Ålholms herrer/damer samt børn. Vi mangler stadig sponsorer - du kan stadig nå at blive sponsor eller hjælpe os med, at finde en ny. Dusør gives til "DIG" Et spillersponsorat koster f.eks. kun fra 2.500,- Hvilke muligheder du har som sponsor i Ålholm håndbold. Hvad får du i dusør når du henviser en ny sponsor? Se på hjemmesiden for kontakt Ny mand i sponsorudvalget er b.la Martin Klug

7 Side 7 - Ålholmeren

8 side 8 - Ålholmeren Status for Ålholms dame afdeling. Nu da første halvdel af turneringen , er gået, kan træner teamet kigge tilbage med blandet følelser. Resultatmæssigt meget fint for serie 2 holdet, mens serie 3 ligger lidt under det niveau, som vi havde håbet på. SERIE 2. Ligger som nr.2 med 8 kampe,1 nederlag og med den bedste målscorer i lang tid. Flot at score 219 mål og kun lukke 161 mål ind. Mange kampe med flot spil, godt humør og sammenhold. Vores målsætning med holdet er holdt. SERIE 3. Ligger som nr. 7 med 9 kampe. 2 sejre 1 uafgjort og 6 tabte er helt klart ikke tilfredsstillende med de spiller som er på holdet. Dog skal det siges at et par spiller er rejst, samt vi fik Christina Will skadet. Vi måtte også undværer Julie Bannerberg, hun er dog så småt ved at vende tilbage. Men pigerne holder sammen. Vores målsætning med holdet, var en bedre placering. Nu begynder de sidste 3 måneder. Trænerteamets målsætning er uændret med serie 2, samt at serie 3 skal blive i rækken. Vi er godt klar over det bliver svært for begge hold. Serie 2 holdet har mistet sin topscorer Louise ( LOUI ) Jonassen, som først er klar til næste sæson ligesom Camilla Hedberg. Vi er også ramt på målpigepladsen, da Stine Wittendorff også er skadet. Vi skal rykke sammen i bussen, og pigerne skal TRÆNE meget mere, end de har gjort her på det sidste. Det samme gælder også serie 3 holdet. Dog vil vi også gerne sige, vi har en rigtig god klub, masse af opbakning, gode forhold, både på banen, og udenfor. Vi har Cafe Bolden med Jan og han der hjælper til at bakker os op. Hilsen Træner Teamet

9 Side 9 - Ålholmeren Så skal familien Hjort til Gibraltar Carsten og familien forlader Danmark og klubben de næste 3 år. Han har dog lovet at bistå klubben på distance mail og telefon er jo opfundet. Carsten har fået job på Gibraltar i Jyske Bank. Der vil blive holdt en afskedsreception - så alle kan sige på GENSYN. Dette forgår lørdag den 20. Februar fra kl hos Invita Køkkencenter i Industrivænget. Ålholm IF - Håndboldbestyrelsen Loppemarked Den 1. søndag i hver måneden. Stedet er materialegården Lyngevej 2 Der afholdes reception Lørdag den 20. februar kl for håndboldvenner, forretningsforbindelser, samarbejdspartnere og kolleger i Invitas lokaler, Industrivænget 19 i Hillerod. Haber, at du/i kan komme og gøre denne dag uforglemmelig for os alle. Venlig hilsen Ålholm Håndbold på vegne af Carsten Hjort og familie Vi vil være en forening med plads til socialt samvær!

10 side 10 - Ålholmeren Ungdommen 2009/2010. Piger U-14: Betina Kølben styrer pigerne helt alene, men har brug for hjælp. De spillede suverænt før jul hvor de vandt rækken. Flere spillere er kommet til, men ikke helt nok til at vi stille med et U-16 også. Drenge U-10: Pige U-10 Mathilde og Louise træner med stor iver pigerne. De spiller ikke turnering men bliver tilmeldt til stævner. De er tydeligt at se, at trænerne går op i, at de lærer hvordan man spiller håndbold. U-9 mix Trænes af Heidi Jakobsen Mini Trænes af Jørgen Kloch, Søren Skov og Liselotte Plenov Jørgen Munkholm og Heidi Jakobsen styrer drengene. De har været svært at være de mindste i rækken. Før jul blev det ikke til mange sejre i b- rækken men vi håber at de kommer nu i bb-rækken.

11 Side 11 - Ålholmeren Seniorerne 2009/2010. Herrer: 1. holdet - kvalifikationsrækken Træner Jacob Lyng træner hårdt med de spillere der møder op til træning. Det er desværre blevet til flere snævre nederlag som nok skyldes lidt manglende træningsindsats. Holdet ligger pt lige over bundholdene og skal passe på ikke at komme ud i nedrykningsspil. 2. holdet - serie 2 - Peter Sørensen har haft det svært med, at få en sammentømret trup og der er mange udskiftninger. Men Peter er en dygtig træer/taktiker og har fået maksimalt ud af truppen som pt. er med helt i toppen. 3. holdet - herre a - Brian Hjorts 3. hold træner ikke og en placering i bunden har været resultatet. Det forlyder at de nu skulle begynde at træne : Damer: 1. holdet - serie 2 Kurt har virkeligt fundet gejsten hos pigerne og der er kommet gode stemning i hele dameafdelingen. Holdet har kun tabt en kamp og ligger nummer holdet - serie 3 Holdet har nu fået ny holdleder i form af Pia Olesen med assistance af Rikke Ottergren.. Der har ikke været den stabilitet på holdet som Pia havde håbet på og en placering som nummer 7 med 5 point er ikke tilfredsstillende. Oldgirls som styres af Jenny Olsen har haft en meget smal trup i år, mange er stoppet eller skiftet klub. Holdet får som regel hjælp af øvrige damespillere når det passer sammen. Håndboldbestyrelsen Oldboys som styres af Ulrik Larsen blev nr. 2 før jul.

12 side 12 - Ålholmeren Midtvejsstatus for Ålholms herrer Afgang og tilgang I starten af sæsonen skrev jeg om en svækket trup, men en tro på udvikling af nytilkomne unge spillere, så vi kunne få en god sæson. Det er desværre ikke helt gået som håbet. 2 ud af 3 nytilkomne unge spillere har sagt farvel igen og tilbage er nu kun Nicolai Christensen som jeg synes er faldet godt ind i klubben og har befundet sig på 1. holdet hele sæsonen. Vi har siden sidst fået tilgang af endnu en spiller, Henrik Lützen, som har slået sine folder i 3. division for Team Tvis Holstebro. Han er efter en knæskade kommet i gang med håndbolden i Ålholm og har netop kæmpet sig til en plads på førsteholdet her i Eneste minus ved ham er at han spiller venstre fløj, hvor vi i forvejen er godt dækket ind. Vi har også fået tilgang på målmandsposten, hvor Morten Jaszczur har vist gode takter som joker på 1. holdet, men han er desværre ude på ubestemt tid med en brækket hånd. Vi håber at se Morten i målet igen inden sæsonen slutter. Jannick Stæhr a.k.a. Terminator er desværre skadet igen og forventes ude resten af sæsonen. Ærgerligt for både Jannick og holdet da hans venstre hånd endelig viste stor skudkraft igen efter en længerevarende skulderskade. Kvalrækken Vi har haft en meget blandet sæson rent pointmæssigt, hvor vi startede med 4 nederlag og herefter vandt 4 i træk. Man kan diskutere om det har været programsammensætningen altså hvem man har mødt i de forskellige kampe der har gjort om man har vundet eller tabt. Jeg vælger at se det som et udtryk for manglende kontinuitet i træningen. Trænere har det med at lave statistikker over alverdens ting. Jeg kan godt lide at holde styr på hvor meget mine spillere træner, eller måske rettere hvor meget de ikke træner. I min statistik over fremmøde er

13 Side 13 - Ålholmeren der kun 4 spillere der kan præstere et fremmøde på over 75 % eller derover. Jeg anser et fremmøde på 75 % værende nødvendigt for at opretholde en fornuftig træningskultur. Med et fremmøde på 75 % kan man stadig tillade sig at melde afbud til træning en gang hver fjortende dag(1 afbud pr. 4 træninger)!! Det må vel være rimeligt, hvis man vil gøre sig gældende i kvalrækken. Vi ligger pt. på 7. pladsen med 11 point for 12 kampe. Der er kun 2 point ned til de "farlige" pladser der betyder kvalifikationsspil om at forblive i rækken. Resten af sæsonen Målet for resten af sæsonen bliver at holde afstand til nedrykningsstregen. Det skal gøres ved at holde fuld fokus på at vinde kampene over de hold som ligger under os og så tage hvad vi kan få af løse point mod rækkens bedste halvdel, hvor vi pt. ikke hører til. Jeg har planer om at arrangere en del fællestræninger med forskellige naboklubber for at højne intensiteten i vores træning. Det betyder at vi en gang imellem kommer til at køre lidt længere for at træne, men til gengæld får vi en meget sjovere og bedre træning. Til sidst lidt mere fra statistikblokken. Målscorerne i sæsonen: Daniel "OB" Andersen 66 mål Brian "Balle" Petersen 19 mål Jacob Lyng Madsen 57 mål Morten Klug 15 mål Peter Sørensen 39 mål Peter Foss 11 mål Martin Klug 37 mål Jannick Stæhr 8 mål Jess Hedman 28 mål Peder Thrane 5 mål Joakim Ibsen 27 mål Henrik Lützen 4 mål Nicolai Christensen 23 mål Per Belling 4 mål Jacob Lyng Madsen, Herretræner, Ålholm Håndbold Vi vil have en god sportslig ånd!

14 side 14 - Ålholmeren Vi glæder os til det bliver forår! Så kan pode fodboldspillerne komme igang igen! Desværre måtte vi jo her i vinter dele lørdagens haltider med andre af byens idrætsforeninger og dette medførte en begrænsning af hvormange af vore egne ungdomshold, der kunne komme til at spille indendørs. Dette gik denne gang ud over vore poder (altså de allermindste). Idræt, hvor der er styring på tingene og alligevel plads til leg. Vi starter podetræningen op først i april. Vi har mailadresser på de spillere, der har spillet hos os i efteråret - og de vil modtage en mail, når vi starter. Nye spillere i årgang 2004 og 2005 Kan tilmelde sig forårets træning hos bedstetrænerparret Tulle og John tulle.ibsoe@mail.dk

15 Side 15 - Ålholmeren Pigefodboldstævne i januar 2010 en succes For andet år i træk afholdt Fodboldafdelingen et velbesøgt Ålholm IF Pige Cup i indendørs fodbold. Søndag, den 10. januar 2010 mødte 24 pigehold op til indendørs fodboldstævne i rækkerne U15 og U18. Vi deltog selv med 2 U15 hold samt 1 U18 hold. I løbet af dagen blev der spillet i alt 60 kampe - her skal lyde Murermester Vagn Sundgaard tlf Præmieuddeling i U15 B 1 = Fremad Nord, 2 = FC Øresund, 3 = Lynge-Uggerløse en stor tak til Jacob og Peter T.P., der på skift dømte kampene. Også tak til de frivillige forældre, der stillede op som hjælpere til dommerbord, uddeling af spurtpræmier og kantine. Uden jeres hjælp vil stævnet ikke kunne afholdes, så vi håber, I er friske igen til næste år. Præmierne ved stævnet var sponseret af: SF Film, SportDirect Nordsjælland, Jyske Bank samt Novo Nordisk A/S. Vil du vide mere om pigefodbold?

16 side 16 - Ålholmeren Nytårshilsen fra Ålholm fodbold. Jeg vil gerne benytte denne lejlighed til at sende en nytårshilsen til alle medlemmer i Ålholm fodbold. År 2009 har været en turbulent år for Ålholm fodbold, men også et år med gode sportslige resultater, vi har haft flere første pladser med oprykninger til følge. Det er rigtig flot. Mange nye medlemmer Vi har i 2009 rigtig kunne mærke at der er kommet gang i indflytningen i Ullerød Byen, og vi har fået mange nye medlemmer, der skal naturligvis lyde et rigtig hjerteligt velkommen i klubben fra bestyrelsen. Vi har også i 2009 sagt farvel til nogle få medlemmer og det er jo kun naturligt an de unge finde nye interesser, vi håber så på at der stadig holder sig fysisk aktive. Pladsproblemer Vores mange nye medlemmer har også givet os nogle plads problemer på banerne ved Ålholmskolen. Sophienborgbanen Vi har derfor lånt en container og fået noget træningsudstyr af kommunen til brug på banerne ved Sophienborgskolen, så vi forventer at kunne lave noget af vores træning den. Det betyder selvfølgelig at der er nogle børn der får lidt længere til træning, og nogen får lidt kortere til træning. Alle kampe på Ålholmskolen Alle kampen vil fortsat blive spillet på Ålholm Skolen, da vi endnu ikke har adgang til omklædning på Sophienborgskolen. Trænerne Vi har også haft lidt udskiftning blandt nogle af vores trænere, der skal her lyde en stor tak til alle trænere i vores klub, de yder en stor indsats, og foruden dem ville klubben ikke være meget værd. I skrivende stund er der et par træner poster der endnu ikke er besat, men vi arbejder på at finde nye trænere til de pågældende hold.

17 Side 17 - Ålholmeren Stævner i hallen Vi afholdet to stævner i Ålholm hallen i begyndelsen af året, et for pigerne den 10. januar og et for årgang 96 drenge den 7. februar, med stor succes. Hjælp til stævner Hvis du har lyst til at hjælpe med afviklingen af stævner i fremtiden kontakt da venligst Peter (mail: thuepoulsen@mail.dk) Det koster penge Der er ikke gratis at drive en fodboldklub og selvom vores trænere og bestyrelse er frivillige er der alligevel nogle omkostninger vi gerne vil have dækket ind af sponsorater. Finanskrisen har ikke gjort det nemmere at finde sponsorer til fodbolden, så hvis du selv er en mulig sponsor eller kender en så kontakt endelig Jes eller Peter fra bestyrelsen. Generalforsamlingen Foldboldens generalforsamling afholdes i år tirsdag d. 23. februar kl i Cafe Bolden (ved Ålholmhallen) På generalforsamlingen skal vi meget gerne have flere og nye medlemmer i bestyrelsen, da den nuværende bestyrelse kun har medlemmer med børn i de ældste årgange, og nogle endda uden børn i fodbolden. Der skal bruges forældre i fodboldbestyrelsen For at vores bestyrelse kan bevarer forbindelsen til børnefodbolden i Ålholm er det vigtigt at der kommer medlemmer i bestyrelsen med direkte kontakt (forældre) til de yngste årgange. Hillerød Fodbold Generalforsamlingen bliver særlig vigtig i år, da vi udover de sædvanlige punkter også skal hav taget stilling til Hillerød Fodbold. Ålholm Fodbold var med til at starte Hillerød Fodbold og har i dag ca. 25 spillere med på Junior og ynglinge holdene i Hillerød fodbold. Hillerød fordbold Hillerød Fodbold blev skabt for at sikre at der var muligheder for de unge at spille fodbold på både bredde og elite niveau i Hillerød. Vi har i Ålholm ikke den store erfaring med elite fodbold da vi fortsætter...

18 side 18 - Ålholmeren fortsættelse... ser vores opgave i fodbold familien som dem der skaber rammerne for hyggeligt fodbold i lokalområdet. Vi skal beslutte os Vi skal på generalforsamlingen tage stilling til om vi vil være med i Hillerød Fodbold og dermed til at betale for eliteholdene i Hillerød fodbold. Vi sender nu kr. med hver Ålholmspiller der spiller i Hillerød Fodbold. Der vil inden generalforsamlingen blive offentliggjort forskellige forslag på vores hjemmeside, så I får tid til at sætte jer ind i problematikken inden generalforsamlingen. Vi ses forhåbentlig til Generalforsamlingen Til slut vil jeg også gerne takke alle de frivillige der har hjulpet os I 2009 med alle de små og store opgaver der har været. Peter Thue Poulsen Formand Ålholm Fodbold Ungdomsholdene er fyldt op! "Vi har fået mange nye ungdomsspillere lige efter nytår, hvorfor vi ikke kan modtage flere der ønsker at prøve badminton i denne sæson før til sæsonstarten i august. Det er meget positivt af begge ungdomsholdene er fuldt besat med ca. 25 spillere på hver træning, i alt ca. 50 spillere, hvoraf halvdelen spiller 2 gange om ugen. De foregående 2 år har der været fyldt op på holdene lige efter efterårsferien, men i år blev det først efter juletid. Men utrolig glædeligt at så mange gerne vil dyrke badminton i vores forening. Fra nu af er der venteliste, men ved sæsonstart i august - plejer der at blive plads igen." Hilsen Willy formand Ålholm Badminton

19 Side 19 - Ålholmeren Badmintonstævne Hele 46 klubber var repræsenteret med i alt 196 spillere. Der blev afviklet ikke mindre end 380 kampe, hvilket er rekord. I weekenden d. 24. og 25. oktober 2009 afholdte vi vort årlige ungdomsstævne i badminton, og vi var heldige at låne Hillerød Badmintonhal, da Ålholmhallen blev optaget at nordiske mesterskaber i vægtløftning. Der kom overraskende mange tilmeldinger til stævnet, så vi var først færdige hen ved 9- tiden om aftenen både lørdag og søndag. Meget glædeligt vandt en af vores egne Ålholmspillere en af rækkerne. Jeppe Uhre-Hansen vandt rækken i U13 D, hvor der var hele 28 deltagere, og efter 5 kampe (2 puljekampe, kvartfinale, semifinale og finale) stod han som sejrherre. På grund af de mange deltagere opnåede Jeppe 112 point, hvilket gjorde at han rykkede direkte op som C-række spiller (over 100 point). Et superflot resultat, ikke mindst da det var det første stævne han deltog i. Et stort tillykke til Jeppe, som fik en ny ketcher i 1. præmie (billedet). Stævnet indbragte badmintonafdelingen et stort overskud, og der skal lyde en stor tak til alle de frivillige ledere og til Hillerød Badminton Klub for samarbejdet og for at stille hallen til rådighed. Jeppe Uhre-Hansen vandt rækken i U13 D, hvor der var hele 28 deltagere.

20 side 20 - Ålholmeren En nytårshilsen fra Ålholm IF s venner Bestyrelsen i ÅIF s venner benytter her lejligheden til at ønske vore medlemmer et godt nytår, og samtidig takke de mange af vore medlemmer som bruger så meget af deres tid i bestræbelserne på at skabe et økonomisk tilskud til de respektive afdelinger under Ålholm IF Tak skal i ha Juletræs salg Takket være en fortrinlig indsats gik salget af juletræer i december måned over det forventede. Resultatet blev et plus på ca Kr flot Loppemarked Endvidere vil vi gerne oplyse at det første loppemarked i 2010, afvikles på Solrødgaard den 11. April 2010, altså den anden søndag i april måned dette af hensyn til vejrliget. Kommunen har i øvrigt meddelt at vi kan fortsætte på Solrødgaard indtil videre. Generalforsamling Den årlige generalforsamling finder i år sted den 19. Marts 2010 kl i Cafe Bolden ÅIF s Venner Bestyrelsen

21 Side 21 - Ålholmeren Hjertestarter Hjertestarteren er nu synlig ophængt i indgangspartiet til Ålholmhallen. Borgermødet i november 09 Det kunne betale sig at Ålholm IF deltog aktivt i borgermødet på Grundvigs Højskole i november. Ca. 150 borgere deltog i mødet og partiernes politikere var i form til en god debat om især forholdene for børn, ældre og idrætslivet i Hillerød Vest. Ullerød Gruppen, som ÅIF er medlem af, har siden hen fået megen ros for arangementet. Her i foråret vil vi følge op på mødet - således at de politikere, der nu er blevet indvalgt i Hillerød Byråd bliver konfronteret med spørgsmål omkring de gode intentioner de fremlagde på borgermødet - vad bliver til noget og hvad har man glemt. John Ibsø

22 side 22 - Ålholmeren Ny lov om børneattester Ved årsskiftet trådte en ny lov omkring indhentning af børneattester i kraft. Modtaget fra Hillerød Samvirkende Idrætsforeninger Fremover skal kommunen sanktionere de foreninger, der ikke indhenter børneattester. Landets idrætsforeninger skal fremover skrive under på en tro og love erklæring om, at de indhenter børneattester fra de frivillige ledere og trænere, der har med børn og unge under 15 år at gøre. Det er resultatet af en ændring i folkeoplysningsloven, som trådte i kraft ved årsskiftet. Hvis kommunerne opdager, at idrætsforeningerne alligevel ikke indhenter de lovpligtige attester, får det således mærkbare konsekvenser for de respektive foreninger. Kommunen er nemlig fremover forpligtet til ikke at give tilskud eller stille lokaler og anlæg til rådighed for de foreninger, der sløser med børneattesterne. En undersøgelse foretaget af Danmarks Idræts-Forbund og DGI viste for et halvt år siden, at otte procent af de danske idrætsforeninger fortsat ikke indhenter de lovpligtige børneattester. I og med at foreningerne skal skriver under på en tro og love erklæring, sender det en klar signalværdi om vigtigheden i, at man sørger for at indhente børneattesterne. Vi er nået et stort stykke i vores oplysningsarbejde omkring børneattesterne, men med den nye lov håber vi, at antallet af foreninger, der ikke får indsamlet attesterne, kommer endnu længere ned. Idræt, hvor det ikke er overambitiøse voksne der styrer forløbet.

23 Side 23 - Ålholmeren Køb dine eller firmaets beklædning og gaver på eller så giver de 5 % i bonus til Ålholm I.F. Tulstrup Ejendomsservice & Vinduespolering APS v/per Belling Tlf Entreprenør Barslund A/S tlf Nr. 29 Februar 2010 Støt Ålholms Venner de støtter Ålholm IF Meld dig ind nu! Det koster kun kr.50,- pr. år Kontakt: Sten Crone tlf sc@navisiongroup.com

24 Modtager: side 24 - Ålholmeren Returforsendelser: Rene Hansen, Ålholmparken 121, 3400 Hillerød Ålholm Idrætsforenings Vision Vi vil fortsat være vestbyens lokale idrætsforening! Vi vil være en forening med plads til socialt samvær! Vi vil have engagerede medlemmer! Vi satser på bredden frem for eliteidræt! Vi vil give forældrene lyst til at deltage i foreningens liv! Vi vil have en god sportslig ånd! Motion og fællesskab er en vigtig del af Ålholms image! Det skal altid være sjovt, at dyrke idræt i Ålholm Idrætsforening! Målsætning Idræt, der er tilpasset børnenes alder og behov. Idræt, hvor forståelse for børnenes tryghedsbehov er en del af det hele. Idræt, hvor konkurrence ikke er det primære, men at alle kommer til at deltage. Idræt, hvor det ikke er overambitiøse voksne der styrer forløbet. Idræt, hvor der er styring på tingene og alligevel plads til leg. Idræt, hvor trænerne tænker over hvad de siger til børnene.

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

KBs julefrokost afholdes 21. nov.

KBs julefrokost afholdes 21. nov. KBs julefrokost afholdes 21. nov. Tilmelding skal ske i Tutten OBS begrænset antal pladser først til mølle! Så hvis du vil være sikker på en plads, så skynd dig at tilmelde og betale hos Hanne i Tutten!

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor Årsberetning 2011 Året startede rigtig godt. På generalforsamlingen fik vi valgt 3 nye medlemmer ind, som dækkede områder i bestyrelsen, vi hidtil nok ikke havde været tæt nok på. Leif Boddi som primært

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Så går vi videre med den ordinære generalforsamling og også velkommen til den. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 2000 Blovstrød IF Fodboldafdeling Et fodboldår har igen fundet sin vejs ende, og vi er gået ind i et nyt årtusinde. Jeg vil i det følgende redegøre for væsentlige hændelser i fodboldklubben,

Læs mere

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Så er det endnu engang blevet tid til en beretning i Fortuna Svendborg Først vil jeg fortælle lidt om vores hold. U10 Piger Det har egentlig været to vidt

Læs mere

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division Årsberetning Medlemmer: Medlemstal 84 aktive, betalende via klubmodul Derudover har vi haft et dame hyggehold og der er blevet brug 26 spillere på damer serie 2 og 36 spillere på herre serie 3, indtil

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 1999 Blovstrød IF Fodboldafdeling Endnu et fodboldår er passeret. Det er en lidt speciel situation for mig at stå i her til denne generalforsamling og aflægge beretning da det er mit

Læs mere

Hilsen fra kassereren

Hilsen fra kassereren Godt nytår Så er vi i gang med 2009, godt i gang endda. Vi vil fra bestyrelsens side sige stor tak til alle hjælpere som har brugt kostbar fritid på at hjælpe med at holde klubben i gang. Det sætter vi

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 Året 2014 har været et godt år for RB 1906. Vi har fået en del flere medlemmer i alle årgange, både piger og drenge. Det har givet et pres på omklædningsforholdene i klubben,

Læs mere

Velkommen til badminton i Københavns Badminton Klub

Velkommen til badminton i Københavns Badminton Klub Velkommen til badminton i Københavns Badminton Klub Kære ungdomsspillere og forældre Velkommen til KBK. Badmintonklubben der blev stiftet tilbage i 1928, og som gennem alle år har samlet badmintonspillere

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor: Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10 spot på sporten // november 2011 Hovedsponsor: MANGE AKTIVITETER PÅ OG UDENFOR BANEN... Traditionen tro sker der rigtig meget i Skjern Håndbold - både når

Læs mere

Ålholms Venner har foræret os en hjertestarter

Ålholms Venner har foræret os en hjertestarter Side 1 - Ålholmeren Ålholms Venner har foræret os en hjertestarter En hjertestarter kan rede menneskeliv. Det kan 1. hjælp også, derfor er alle bestyrelsesmedlemmer, trænere og holdledere i alle ÅIF s

Læs mere

Super 98. Forældremøde Tirsdag den 24/1-2012

Super 98. Forældremøde Tirsdag den 24/1-2012 Forældremøde Tirsdag den 24/1-2012 Blev nr. 3 i Vintercup. Begivenhedsrigt 2011 Spillede i foråret 9 mands og slutte midt i rækken (nr. 5) men viste igennem hele foråret bedre og bedre spil. Det hele kulminerede

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE 24. september 2015 Deltagere: Claus Svendsen Jette Nielsen, Ingrid Svendsen, Flemming Larsen, Marie M. Haar Vad, Mike Charnock, Martin Frandsen, Dorthe Augustesen og Stine Lindblad

Læs mere

Referat af Dagbadmintons møde, tirsdag den 8. september.

Referat af Dagbadmintons møde, tirsdag den 8. september. Referat af Dagbadmintons møde, tirsdag den 8. september. Følgende blev meddelt og drøftet: INTERNT: KONTINGENT Kontingentet er uændret 600 kr. Det opkræves af Vivian Rasch, - og jeg har som sådan ikke

Læs mere

Formandens beretning af klubbens virksomhed i 2012. Nå, men tilbage til beretningen, og for at citere en gammel julerap.

Formandens beretning af klubbens virksomhed i 2012. Nå, men tilbage til beretningen, og for at citere en gammel julerap. Beretning for året 2012 Formandens beretning af klubbens virksomhed i 2012. Hvad er året gået med? Når man skruer beretningen sammen er det jo ikke så meget hvad vi som bestyrelse egentlig skal berette.

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening tirsdag d. 24.2.15 kl 19.00

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening tirsdag d. 24.2.15 kl 19.00 Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening tirsdag d. 24.2.15 kl 19.00 Tilstede: Poul Erik og Lars fra støtten, Louise, Ernst, Peder og Rie fra hovedbestyrelsen, Bendt fra Senior, Peter, Jens fra håndbold,

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Hvidbjerg 20. marts 2016 MØDEREFERAT Dato: 9. marts 2016 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 15 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 (18 fremmødte inkl. 6 fra bestyrelsen) 1. Valg af dirigent. Michael Olsen blev valgt. 2. Valg af 2 stemmetællere. John Larsen og Viggo Poulsen blev

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

VELKOMMEN I LUNDTOFTE BOLDKLUB EN FOLDER MED VIGTIG INFORMATION TIL NYE MEDLEMMER

VELKOMMEN I LUNDTOFTE BOLDKLUB EN FOLDER MED VIGTIG INFORMATION TIL NYE MEDLEMMER VELKOMMEN I LUNDTOFTE BOLDKLUB EN FOLDER MED VIGTIG INFORMATION TIL NYE MEDLEMMER Maj 2016 VELKOMST FRA FORMANDEN På vegne af Lundtofte Boldklub byder jeg nye spillere og deres familie velkommen til klubben!

Læs mere

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig.

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig. Referat af generalforsamling i BMI 2014 - tirsdag, den 25. februar 2014 kl. 19.00 i hallens cafeteria: Formand bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 32 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

Årsplan. U8-9 Piger. Efterår

Årsplan. U8-9 Piger. Efterår Årsplan U8-9 Piger Efterår 2010 Årsplan for U8-9 piger Årgang: Pigespillere født i 2003 og 2002 Trænere: Søren Skytte Vibevej 14 Sunds Tlf.97141418 Jacob Ganc Linåparken 81 Sunds Tlf. 25370737 Linette

Læs mere

FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN

FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN FTU - Generalforsamling - 7. februar 2016 Dagsorden Valg af dirigent og referent Bestyrelsens beretning Forelæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7.

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7. Nr. 1 januar kvartal 2006 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Masser af klasser Årets skoleskydning for 5. klasser blev en stor succes med 183 deltagende hold fra SKL læs side 6. SKL s store stævne

Læs mere

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Mikkel Høgh og Søren Mortensen blev Jysk og Dansk mester.. med en Aalestrup træner ved roret. Stregspilleren Mikkel Høgh og bagspilleren Søren Mortensen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup.

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. FK Odsherred Bestyrelse Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. Tilstede: Torben Møller Brian V. Madsen Linette S. Mortensen Kirsten Harthimmer Jørgen

Læs mere

NYHEDSBREV FRA UNGDOMSUDVALGET

NYHEDSBREV FRA UNGDOMSUDVALGET 2012 NR. 4. 4. OKTOBER 2012 Nyt medlem i ungdomsudvalget Det er med glæde, at vi kan oplyse at ungdomsudvalget er blevet et medlem rigere, idet Peter Jensen (tidligere trænere for årgang 2000 dr. og far

Læs mere

Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt

Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt Nyhedsbrev nr. 88. Generalforsamling i Hovedstadens Jernbane-Idræt 2016 Onsdag den 24. februar 2016. Kl. 19:00 i foreningens lokaler på Gl. Ellebjerg St.. Dagsorden:

Læs mere

Referat af Generalforsamling februar 2013

Referat af Generalforsamling februar 2013 Referat af Generalforsamling februar 2013 Formanden Jesper Jensen bød velkommen til Trinords medlemmer der var fremmødt til årets generealforsamling. 1. Valg af dirigent og referent Formanden orienterede

Læs mere

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider Holte, den 19. juli 2013 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Orienteringsmøde for forældre 3 Priser 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer 4 Forældre og spilleres rolle i klubben Kære

Læs mere

Referat fra Solrød Idræts Union s formandssmøde debatmøde med politikerne. Tirsdag den 16. september 2008, afholdt i SFC klublokaler ved SIC.

Referat fra Solrød Idræts Union s formandssmøde debatmøde med politikerne. Tirsdag den 16. september 2008, afholdt i SFC klublokaler ved SIC. Referat fra Solrød Idræts Union s formandssmøde debatmøde med politikerne. Tirsdag den 16. september 2008, afholdt i SFC klublokaler ved SIC. Fremmødte politikere: Ellen Thomsen, Hans Nydam Buch, John

Læs mere

Nyhedsbrev Ungdom Januar 2016

Nyhedsbrev Ungdom Januar 2016 Fredagstræning / Familiehygge Vi kan med glæde tilbyde ekstra spil for alle ungdomsmedlemmer + evt. forældre/søskende hver fredag kl. 18.00 20.00. I skal selv medbringe ketcher og bolde, og børn under

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 19 stemmeberettigede medlemmer. 1. Valg af dirigent; Bent Rask foreslået og valgt Generalforsamlingen lovligt indvarslet. 2. Beretning: Ved formanden

Læs mere

Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen

Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen SØNDERMARKENS IDRÆTSKLUB FODBOLDAFDELINGEN Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen Tirsdag, den 24. februar 2015, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : blev foreslået og valgt

Læs mere

BUM 2006 Slagelse. Hej med dig! Men hvad er det nu egentlig BUM er for noget??? Hvordan kan du deltage? Idrætsgrene.

BUM 2006 Slagelse. Hej med dig! Men hvad er det nu egentlig BUM er for noget??? Hvordan kan du deltage? Idrætsgrene. Hej med dig! BUM 2006 Vi har netop modtaget et brev fra Ahorn, Ringsted, som denne gang er vært for BUM 2006 i den 3.-5. november for Teenager BUM 14-18 år og 17.-19. november for Junior BUM 10-13 år.

Læs mere

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC FORTY INFO? --- generalforsamling Medlem af Dansk Cricket-Forbund siden 1963 Kære medlem af Dansk XL Cricket Club 17.september 2015 Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC lørdag den 10.oktober

Læs mere

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer 4 Forældre og spilleres rolle i klubben 5 Ungdomsudvalget

Læs mere

Årsberetning 2016. Omstruktureringer i DDI

Årsberetning 2016. Omstruktureringer i DDI Årsberetning 2016 Omstruktureringer i DDI Allerede efter repræsentantskabsmøde den 25. april 2015 med en ny hovedbestyrelse, og en ny formand, kunne DDI sætte sig nye mål mod fremtiden. 10 ud af 11 klubber

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Aars IK ordinær generalforsamling 03.02.2016

Aars IK ordinær generalforsamling 03.02.2016 Aars IK ordinær generalforsamling 03.02.2016 Bestyrelsens beretning 2015. Den 11/2 2015 stod jeg netop på dette sted og berettede om den positive udvikling Aars IK var inde i og det kan jeg med rank ryg

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

i Skanderborg Kommune

i Skanderborg Kommune 2010 Rettet : 17.2: 6. klasse Uøvet, 8. klasse Øvet / Uøvet i Skanderborg Kommune Rettet : 22.2: 6. klasse Uøvet, 6. klasse Øvet Rettet: 24.2: 8. klasse Uøvet Rettet 25.2 7. klasse Øvet Program for indefodboldstævnet

Læs mere

Ka vi være med? - personer med udviklingshandicap i din idrætsforening

Ka vi være med? - personer med udviklingshandicap i din idrætsforening Hvad gør vi nu? Ka vi være med? - personer med udviklingshandicap i din idrætsforening Hvis ovenstående har givet jeres klub lyst til at starte et Special Olympics-hold eller blot at høre nærmere om indholdet,

Læs mere

Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016

Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016 Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016 1. Valg af dirigent Jytte Rusbjerg blev valgt. Jytte konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Kompasset december 2015

Kompasset december 2015 Kompasset december 2015 Nytårskur: Der er i Sejlklubben tradition for, at vi mødes nytårsaftensdag kl. 11.00 til lidt lækkert vådt og tørt til ganen, hvor vi så har mulighed for at ønske hinanden godt

Læs mere

Nyhedsbrev fra Aars IK Fodbold

Nyhedsbrev fra Aars IK Fodbold Nyhedsbrev fra Aars IK Fodbold Vi kan lige nå et nyhedsbrev fra Aars IK inden 2015 rinder ud.det har været en sæson med masser af aktiviteter på vores anlæg. Her kan bl.a. nævnes: En hulens masse fodboldkampe

Læs mere

Referat stiftende generalforsamling. Tirsdag d. 9. april kl. 19.00 20.00.

Referat stiftende generalforsamling. Tirsdag d. 9. april kl. 19.00 20.00. Referat stiftende generalforsamling. Tirsdag d. 9. april kl. 19.00 20.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. ad1: Torben Balsby. 2. Valg af referent. ad2: Jane Sebelius 3. Optælling af fremmødte. ad3: Jane

Læs mere

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen.

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Månedens udfordring: Torsdag den 29. marts vil vi for

Læs mere

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling I Aalborg Bowling Team Tirsdag d. 26. april 2011 kl. 19.30

Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling I Aalborg Bowling Team Tirsdag d. 26. april 2011 kl. 19.30 Nørresundby d. 12. april 2011 Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling I Aalborg Bowling Team Tirsdag d. 26. april 2011 kl. 19.30 I Løvvang Bowling Center, Stort mødelokale Dagsorden 1. Mandaternes

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 93 8. MARTS 2015

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 93 8. MARTS 2015 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. OIF INVITERER TIL GRATIS PØLSE OG OSTEBORD... 1 2. AFDELINGSGENERALFORSAMLINGERNE... 2 3. NYE TILTAG I BADMINTONAFDELINGEN... 2

Læs mere

Cup 2015. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen

Cup 2015. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen Cup 2015 Stævneprogram Indefodboldstævne i Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen 20. 22. februar 2015 Velkommen Til Sparekassen Vendsyssel Cup 2015. Det er en fornøjelse, at vi igen

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. JBU - Region 3 18.02.2010 Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Dato: Torsdag d. 4. februar 2010 Kl.: 19.00 Sted: Stampesvej 19 8260 Viby J (Selskabslokalet) Vinnie bød velkommen til mødet 1. Mandaternes

Læs mere

Husk Mini-arbejdsdag, lørdag den 26. oktober. Vi vil bl.a. gerne have hjælp til, at lave materialer til udeskoleundervisning. Plan kommer senere.

Husk Mini-arbejdsdag, lørdag den 26. oktober. Vi vil bl.a. gerne have hjælp til, at lave materialer til udeskoleundervisning. Plan kommer senere. Nyhedsbrev nr.8-2013 Nyt fra Skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev. Et nyt skoleår er startet og vi har glædet os til at komme i gang. Første skoledag blev en god start på dette

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

Referat af generalforsamling i BFC Lundegården 26. marts 2014

Referat af generalforsamling i BFC Lundegården 26. marts 2014 Referat af generalforsamling i BFC Lundegården 26. marts 2014 Til generalforsamlingen var der 10 fremmødte. 1. Valg af dirigent Henrik Møller Hansen blev valg som dirigent og startede med at konstatere,

Læs mere

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013 U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013 Dato: 31/3 2013 Forårssæson 2013. Efter en lang men herlig opstart, med træning på vores lækre kunststofbane, og et par rigtig gode sociale arrangementer, med højt

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Information til nye og øvede ungdomsspillere Kort information om sæsonen 2014-2015 Sæsonen 2014-2015 starter med første træningsdag den 1. september. Vi har til denne

Læs mere

Jens Lundberg. Venlig hilsen Jens Lundberg, webredaktør 60789257 (gerne sms)

Jens Lundberg. Venlig hilsen Jens Lundberg, webredaktør 60789257 (gerne sms) Sendt: 17. august 2011 11:18 Emne: juniorskak i Jyderup Skakklub Til orientering. Vi starter børne- og juniorskakken torsdag den 25.august kl. 15-16.30 i B-fløjen på Jyderup Kommuneskole. Samt at tidspunktet

Læs mere

Referat generalforsamling 8. april 2011.

Referat generalforsamling 8. april 2011. Referat generalforsamling 8. april 2011. Emne Generalforsamling Erhvervsklubben i Mollerup Golfklub Dato for møde Tidspunkt Sted 8.april 2010 Kl. 18.30 Mollerup Golf Club Dagsorden 1. Valg af dirigent:

Læs mere

Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15

Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15 Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15 Bestyrelsens beretning 2014. STATUS ULTIMO 2014 i AARS IK: Flere medlemmer end primo 2014 tilgang af flere unge der ønsker at spille fodbold og være en del af

Læs mere

Generalforsamlinger. Ålholm Idrætsforening. Nr. 31 Februar 2011

Generalforsamlinger. Ålholm Idrætsforening. Nr. 31 Februar 2011 Side 1 - Ålholmeren Nr. 31 Februar 2011 Generalforsamlinger 2011 i Ålholm Idrætsforening Medlemmer og eller forældre indkaldes hermed til generalforsamling i den eller de afdelinger, man har gyldigt medlemskab

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Generalforsamling den 28.1.82 side l UNGDOMSAFDELINGENS BERETNING '81

Generalforsamling den 28.1.82 side l UNGDOMSAFDELINGENS BERETNING '81 I I / Generalforsamling den 28.1.82 side l UNGDOMSAFDELINGENS BERETNING '81 En beretning kan opbygges på mange måder. Jeg har denne gang valgt at opbygge ungdomsafdelingens beretning for året 1981 kronologisk

Læs mere

Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014

Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014 Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014 www.klubviadukten.dk Instagram #viadukten https://www.facebook.com/#!/fritidsklubben.viadukten.7 Til Medlemmerne Sommerkoloni Bornholm uge 32 Der er nu godt på vej

Læs mere

Sidst på sæsonen forestod vi den praktiske afvikling af hovedkredsens delegeretmøde.

Sidst på sæsonen forestod vi den praktiske afvikling af hovedkredsens delegeretmøde. Jyllinge, den 26. maj 2010 REFERAT af Ordinær generalforsamling i Egedal-Jyllinge Skakklub Sted: Klubbens lokaler, Græstedgård Tid: Tirsdag den 25. maj 2010, kl. 19:30. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF 31. maj 2015 Referat fra ordinær generalforsamling i AIF Torsdag den 28. maj 2015, kl. 19.00. Generalforsamlingen afholdtes i AIF klubhus. Deltagende foreninger: Badminton, Cricket, Fodbold, Gymnastik,

Læs mere

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00.

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavn på Kulturcenter Værestedet SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavnsudvalget tager imod børn og voksne til et brag af en fastelavnsfest. Vi vil synge gode og velkendte fastelavnssange,

Læs mere

Klub blad for 2015-2016

Klub blad for 2015-2016 Klub blad for 2015-2016 Sportslig målsætning og vigtig information. Velkommen til sæson 2015/16 I dette klubblad vil der være oplysninger og datoer for, hvad der skal ske i den nye sæson. Vi håber, det

Læs mere

- Generalforsamling 2011 - sektion 21 Den 9. januar kl. 10.15 i Ringsted klubhus

- Generalforsamling 2011 - sektion 21 Den 9. januar kl. 10.15 i Ringsted klubhus - Generalforsamling 2011 - sektion 21 Den 9. januar kl. 10.15 i Ringsted klubhus Præmie overrækkelse kl. 09.15 Dagsorden. Punkt 1. Punkt 2. Punkt 3. Punkt 4. Valg dirigent. Viggo Jakobsen 009 Slagelse.

Læs mere

Årsmøde Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00

Årsmøde Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00 Årsmøde Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00 Hermed indkaldes til Årsmøde i Sports Acro Udvalget Søndag den 25. oktober 2015 kl. 10.00 Dagsorden: 1) Valg af dirigent 2) Fremlæggelse

Læs mere

FORSLAG TIL ÆNDRING I LOVENE

FORSLAG TIL ÆNDRING I LOVENE FORSLAG TIL ÆNDRING I LOVENE Forslag 1 4 Medlemmer (Ny tekst) 4.1 Som medlemmer kan optages fodboldspillende foreninger, samt høj-og efterskoler. 4.2 Foreninger og høj-og efterskoler, der ønsker at blive

Læs mere

Brædstrup Håndboldklub 8740 Brædstrup

Brædstrup Håndboldklub 8740 Brædstrup Brædstrup Håndboldklub 8740 Brædstrup Generalforsamling. Torsdag, den 15.05.13 kl. 19.00 Brædstrup hallens cafeteria Ændret Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab 4. Indkomne

Læs mere

Beretning Generalforsamling den 23-01-2015

Beretning Generalforsamling den 23-01-2015 Beretning Generalforsamling den 23-01-2015 Velkommen til den årlige generalforsamling. Sang nummer? Jeg vil starte med at ønske tillykke til Erik Scherdetzki med 40 år og optagelse som æresmedlem, Morten

Læs mere

DDGUs generalforsamling d. 14. marts 2015 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse:

DDGUs generalforsamling d. 14. marts 2015 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse: DDGUs generalforsamling d. 14. marts 2015 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse: DGI Storkøbenhavn, Vester Voldgade 100 1552 København V Fremmødte: Søren Lindgreen, Sinus Frank, Niels Kloster, Joakim

Læs mere

Vi er i år 31 juniorer. 4 nye har meldt sig ind. Det er jo bare herligt. Et stort velkommen til de nye Juniorer. Ta godt i mod dem.

Vi er i år 31 juniorer. 4 nye har meldt sig ind. Det er jo bare herligt. Et stort velkommen til de nye Juniorer. Ta godt i mod dem. Kære alle, Hermed får I et forårs-nyhedsbrev. Sæsonen er kommet rigtig godt i gang. Der har været fuld aktivitet på træningsanlægget og flere af jer har fået spillet en del runder og øvet svinget så det

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling onsdag d. 26. februar 2014 Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2013 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2013 4. Godkendelse af budget 2009 og fastsættelse

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i SÅ den 31. marts 2004 kl. 18 Solen skinnede - det var varmt og lyst udenfor. Og tidsmæssigt befandt vi os lige midt i ulvetimen, hvor de fleste familier har nok at se

Læs mere

Velkommen som ny træner i Aabenraa Boldklub

Velkommen som ny træner i Aabenraa Boldklub Velkommen som ny træner i Aabenraa Boldklub Hermed vil vi gerne byde dig velkommen som træner i Aabenraa Boldklub. Som ny træner har du helt sikkert en lang række spørgsmål, som vi med dette velkomstbrev

Læs mere

Solrød Cup 2015. Kampprogram & Regler

Solrød Cup 2015. Kampprogram & Regler Solrød Cup 2015 Kampprogram & Regler 1 Indhold Velkommen... 3 Praktiske oplysninger... 3 Spilleregler... 4 Præmier... 5 Kampprogram... 5 De 5 forældrebud... 6 De 5 trænerbud... 8 Sponsorer... 9 2 Velkommen

Læs mere

Velkommen til sæson 2012

Velkommen til sæson 2012 Velkommen til sæson 2012 Sæson start Så er det atter blevet tid til at byde nye som gamle medlemmer velkommen til en ny tennis sæson den 27. i rækken. Ja du læste rigtig. Det er NU, du skal finde din ketcher

Læs mere

HJØRRING IDRÆTSFORENING OLD BOYS Generalforsamling 3. marts 2015 på Landlyst

HJØRRING IDRÆTSFORENING OLD BOYS Generalforsamling 3. marts 2015 på Landlyst HJØRRING IDRÆTSFORENING OLD BOYS Generalforsamling 3. marts 2015 på Landlyst 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Bestyrelsens beretning 4. Fremlæggelse af regnskab 2014 5. Valg iflg. lovene 6. Eventuelt

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Dagsorden 1 valg af dirigent 2 bestyrelsens beretning ved formanden 3 aflæggelse

Læs mere

Husk generalforsamling den 27. februar 2011, kl. 9.30 på Folkets Hus i Snogebæk. Se i øvrigt dagsorden sidst i dette Nyhedsbrev.

Husk generalforsamling den 27. februar 2011, kl. 9.30 på Folkets Hus i Snogebæk. Se i øvrigt dagsorden sidst i dette Nyhedsbrev. Til stede ved bestyrelsesmødet den 8. februar 2011: Bestyrelsen: Sekretariatet: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Niels

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden Børnerådsmøde i Pyramiden www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Marts BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Stamtræer

Læs mere

November 2010 22. ÅRGANG

November 2010 22. ÅRGANG November 2010 22. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Jesper Pedersen...61 39 88 69 Betina Harpsøe Andersen...28

Læs mere

HJÆLP. Information til spillere og forældre om. ny kontingentstruktur i Hammerum IF

HJÆLP. Information til spillere og forældre om. ny kontingentstruktur i Hammerum IF HJÆLP Information til spillere og forældre om ny kontingentstruktur i Hammerum IF Vi har brug for flere frivillige. Mange flere... Hammerum IF er en fodboldklub, der kun eksisterer fordi en række engagerede

Læs mere

Bestyrelsen beretning for 2012.

Bestyrelsen beretning for 2012. Bestyrelsen beretning for 2012. Indledning. En fodboldklub er ikke stærkere end dens ledere. Måske noget af en påstand men hvis vi kigger på alle ledere i en klub så er det måske ikke helt forkert. Hvis

Læs mere

- Sponsoroplæg - FC Odense. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor!

- Sponsoroplæg - FC Odense. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! FC Odense 5250 Odense SV Fodbold - Sponsoroplæg - Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Se komplet sponsorprofil: sponsordb.dk/fc-odense Intro FC Odense er en mindre

Læs mere