Dansk Dekommissionering Frederiksborgvej 399 Postboks Roskilde Sendt pr. til

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dansk Dekommissionering Frederiksborgvej 399 Postboks Roskilde Sendt pr. til"

Transkript

1 Dansk Dekommissionering Frederiksborgvej 399 Postboks Roskilde Sendt pr. til Miljø og Byggesag Miljø Rådhusbuen 1 Postboks Roskilde Tlf.: kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk Tillæg til gældende udledningstilladelse for Risø Renseanlæg med supplerende krav om måling af fuorideniveauet ved ind- og udløb Roskilde Kommune har udarbejdet et tillæg til den gældende udledningstilladelse for Risø Renseanlæg, hvori der stilles supplerende krav om måling af fluoridniveauet ved ind- og udløb. Baggrund Der har siden midt i 1970 erne været oplag af malm på Risø. Oplaget har medført en forurening af jord og grundvand. I den forbindelse har Roskilde Kommune i foråret 2019 meddelt påbud til Dansk Dekommissionering om afværge og oprensning af forurening fra malmoplag på Risøområdet. Det supplerende krav om målinger af fluoridniveauet fra Risø Renseanlæg sker som en naturlig opfølgning på det meddelte påbud, i det overfladevand fra malmoplaget i den forbindelse ledes til Risø Renseanlæg. Efterfølgende udledes vandet fra renseanlægget til Roskilde Fjord via udløb nr. UP3. Roskilde Kommune finder det relevant - i første omgang - at kortlægge fluoridniveauet ved ind- og udløb fra Risø Renseanlæg, før der evt. senere stilles udlederkrav til fluorid. 8. april 2019 Sagsnr Brevid Ref. AMCO Dir. tlf andersmc@roskilde.dk Afgørelse Roskilde Kommune meddeler hermed tillæg til den gældende udledningstilladelse for Risø Renseanlæg efter 28 stk. 1 i Miljøbeskyttelsesloven 1. Alle vilkår i eksisterende udledningstilladelser af hhv. 1994, 1998 og 2002 fastholdes og er fortsat gældende. Dette tillæg til gælden udledningstilladelser omfatter alene supplerende krav om måling af fluoridniveauet fra anlæggets ind- og udløb, og er betinget af følgende vilkår: 1. Denne tilladelse er gældende fra meddelelsesdatoen, og indtil Roskilde Kommune beslutter noget andet. 1 Bekendtgørelse af lov nr af 3. september 2018 om miljøbeskyttelse Åbningstider Mandag-torsdag Fredag Telefontider Mandag-onsdag Torsdag Fredag 08-14

2 2. Der skal årligt udtages minimum 6 flowproportionale døgnprøver, ved både ind- og udløb, som analyseres for fluoridindhold. Prøvetagningen skal fordeles jævnt over året. 3. Prøverne under vilkår nr. 2 skal analyseres af et akkrediteret laboratorie i overensstemmelse med den gældende bekendtgørelse om kvalitetskrav til miljømålinger. Analyseresultaterne skal fremsendes til Miljø, Roskilde Kommune, senest 14 dage efter prøveudtagning. Side2/6 Vurdering Med henvisning til det allerede meddelte påbud vedr. afværge og oprensning af det eksisterende malmoplag på Risø finder Roskilde Kommune det relevant at supplere det nuværende analyseprogram for ind- og udløbsmålinger til fremadrettet også at omfatte fluorid. Afhængigt af de observerede analyseresultater inden for det første års målinger, vil Roskilde Kommune efterfølgende tage stilling til om der skal stilles konkrete vilkår til maksimale udløbsværdier for fluorid, eller om det supplerende krav om måling af fluorid evt. skal kaldes tilbage (jf. vilkår nr. 1). Prøvetagningsniveauet på minimum 6 årlige. ind- og udløbsprøver (jf. vilkår nr. 2) vurderes at være relevant i forhold til at fastlægge en evt. udvikling i fluoridniveauet ved igangsættelse af afværgeanlægget. Et evt. senere udlederkrav til fluorid vil i givet fald tage højde for den forventede fortyndingsfaktor ved udløbspunktet til Roskilde Fjord, samt basere sig på en generel vurdering af fluorids forventede indvirkning på vandmiljøet i fjorden. Roskilde Kommune er på nuværende tidspunkt ikke bekendt med, at fluorid udgør en konkret trussel for vandmiljøet i Roskilde Fjord. Jf. Bekendtgørelsen om fastlæggelse af miljømål for vandløb, søer, overgangsvande, kystvande og grundvand 2 er der ikke fastsat et miljøkvalitetskrav til fluorid i vandmiljøet. Det kan oplyses at drikkevandskriteriet for fluorid er fastsat til 1,5 mg/liter. Underretning om afgørelsen Roskilde Kommune har underrettet følgende om afgørelsen: - Sundhedsstyrelsen, Embedslægerne Sjælland, seost@sst.dk - Danmarks Naturfredningsforening, dnroskilde-sager@dn.dk - Danmarks Sportsfiskerforbund, post@sportsfiskerforbundet.dk - Danmarks Sportsfiskerforbund v. Michael Hemmingsen, mkh@ka-net.dk - Ferskvandsfiskeriforeningen, nb@ferskvandsfiskeriforeningen.dk - NOAH, noah@noah.dk - DOF, nature@dof.dk - DOF, lokal, roskilde@dof.dk - Danmarks Fiskeriforening, mail@dkfisk.dk - Greenpeace, info@nordic.greenpeace.org 2 BEK nr af 19. december 2017.

3 - Fors, - Naturstyrelsen, Side3/6 Kopi/underretning er sket via mail. Klagevejledning mv. Denne afgørelse kan påklages til Miljø- og Fødevareklagenævnet af afgørelsens adressat, enhver, der har en individuel, væsentlig interesse i sagens udfald, samt klageberettigede myndigheder, foreninger og organisationer, jævnfør miljøbeskyttelseslovens kap. 11. Klage over afgørelsen skal ske til Miljø- og Fødevareklagenævnet via Klageportalen, som er en digital selvbetjeningsløsning. Klageportalen findes på Her findes også vejledning til, hvordan der indgives klage. Klagen sendes gennem Klageportalen til Roskilde Kommune. En klage er indgivet, når den er tilgængelig for Roskilde Kommune i Klageportalen. Når der klages, skal der betales et gebyr. Gebyrets størrelse, samt oplysninger om hvordan betaling foregår, er oplyst på klageportalen. Miljø- og Fødevareklagenævnet skal som udgangspunkt afvise en klage, der kommer uden om Klageportalen, hvis der ikke er særlige grunde til det. Hvis klager ønsker at blive fritaget for at bruge Klageportalen, skal der sendes en begrundet anmodning til Roskilde Kommune. Roskilde Kommune videresender herefter anmodningen til Miljøog Fødevareklagenævnet, som træffer afgørelse om, hvorvidt anmodningen kan imødekommes. Klagefristen er fire uger fra det tidspunkt, hvor afgørelsen er meddelt. Klagen skal være modtaget hos Miljø- og Fødevareklagenævnet ved klagefristens udløb den 6. maj Ansøgeren vil blive underrettet af kommunen, hvis vi modtager klage fra anden side. Evt. klage vil som udgangspunkt ikke have opsættende virkning med mindre klagenævnet bestemmer andet. Hvis tilladelsen benyttes før klagefristens udløb eller før denne er behandlet af klagemyndigheden, sker dette på ansøgers eget ansvar, og indebærer ingen indskrænkninger i klagemyndighedens ret til at ændre eller ophæve tilladelsen. Roskilde Kommunes afgørelse kan indbringes for domstolene indtil seks måneder efter, at afgørelsen er meddelt, jævnfør miljøbeskyttelseslovens 101, stk. 1. Hvis der bliver klaget over afgørelsen, er fristen seks måneder fra endelig afgørelse. Reglerne om klage og søgsmål fremgår af miljøbeskyttelseslovens kapitel 11.

4 Roskilde Kommune gør opmærksom på, at alle har mulighed for at få aktindsigt i sagen 3. Side4/6 Tilladelsen offentliggøres på kommunens hjemmeside. Søgsmål og aktindsigt Roskilde Kommunes afgørelse kan indbringes for domstolene indtil seks måneder efter den offentlige bekendtgørelse, jævnfør miljøbeskyttelseslovens 101, stk. 1. Roskilde Kommune gør opmærksom på, at alle har mulighed for at få aktindsigt i sagen 4. Venlig hilsen Anders Mikael Cold Miljøsagsbehandler Bilag 1. Oversigtskort m. angivelse af malmoplag og udløb fra renseanlægget. 2. Oplysninger om behandling af dine data 3 Jf. Offentlighedsloven (Lov nr. 606 af 12. juni 2013), Forvaltningsloven (Lovbekendtgørelse nr. 433 af 22. april 2014) og Lov om aktindsigt i Miljøoplysninger (Lovbekendtgørelse nr. 660 af 14. juni 2006) 4 Jf. Forvaltningsloven (LBK nr. 433 af 22. april 2014)

5 Side5/6

6 Oplysninger om behandling af dine data Miljø og Byggesag i Roskilde Kommune er ansvarlige for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig. Formål og lovgrundlag for behandlingen Behandlingerne har til formål at muliggøre Roskilde Kommunes forpligtigelser på miljøbeskyttelses og byggesagsområdet. Hjemlen for at behandle personoplysningerne er Databeskyttelses-forordningens art. 6, stk. 1. Selve sagsbehandlingen foretages med udgangspunkt i den relevante lovgivning inden for miljø og byggesagsområdet. Du skal vide, at ansatte i Roskilde Kommune har tavshedspligt. Hvem videregiver vi dine personoplysninger til Vi videregiver eller overlader dine personoplysninger til databehandlere og evt. til andre offentlige myndigheder, hvis dette er nødvendigt for sagens behandling. Ligesom der også er mulighed for aktindsigt efter gældende lovgivning. Kategorier af personoplysninger I Miljø og Byggesag i Roskilde Kommune behandler vi oplysninger om dig i vores it-systemer, når vi arbejder med din sag. Som udgangspunkt indgår der ikke følsomme personoplysninger, og vi anmoder ikke om de oplysninger, da de ikke er nødvendige for vores sagsbehandling. For at vi kan behandle din sag har vi brug for almindelige personoplysninger - f.eks. navn, adresse og . Opbevaring af dine personoplysninger Vi opbevarer alle oplysninger så længe, de er relevante for behandlingen af din sag. Herefter arkiveres de efter reglerne i arkivloven. Dine rettigheder Efter EU s databeskyttelsesforordning (2016/679/EU) og databeskyttelsesloven (lov nr. 502 af 23. maj 2018) har du ret til at få at vide, - at Roskilde Kommune har modtaget oplysninger om dig og gemt dem i vores IT-system - hvilke oplysninger vi har modtaget om dig og brugt i vores sagsbehandling, - hvor vi har oplysninger fra (hvis ikke fra dig selv) Du har også ret til at se oplysningerne, vi har om dig. Du har ret til at bede om, at vi retter eller sletter oplysninger, hvis du mener, de er forkerte eller giver et forkert indtryk. Og vi har pligt til at tage stilling til din anmodning. Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på Side6/6 Kontakt Roskilde Kommune Rådhusbuen Roskilde CVR-nr: Telefon: kommunen@roskilde.dk Klageadgang Du har ret til at klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, Roskilde Kommune behandler dine oplysninger på. Du kan finde mere information og kontaktoplysninger på Datatilsynets hjemmeside Databeskyttelsesrådgiver Hvis du har spørgsmål til den faglige sagsbehandling eller kommunens afgørelse skal du rette henvendelse til kommunen. Hvis du har spørgsmål til Roskilde Kommunes behandling af dine personoplysninger men ikke selve sagsbehandlingen, er du velkommen til at kontakte kommunens databeskyttelsesrådgiver: Bech-Bruun Advokatpartnerselskab CVR nr.: Langelinie Allé København Ø Telefonnummer dpo.roskilde@bechbruun.com Sikker beskedfunktion via dpo.bechbruun.com/roskilde Du opfordres til at bruge den sikre beskedfunktion, hvis din henvendelse indeholder følsomme eller fortrolige oplysninger.

Tilladelse til udledning af tag- og overfladevand fra Toppen i Trekroner Øst, til Himmelev Bæk, via mindre vandhul

Tilladelse til udledning af tag- og overfladevand fra Toppen i Trekroner Øst, til Himmelev Bæk, via mindre vandhul Rambøll A/S Ny Østergade 7 4000 Roskilde Att.: Michael Simonsen By, Kultur og Miljø Miljø Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 www.roskilde.dk Tilladelse til udledning af tag- og overfladevand

Læs mere

Veje og Grønne Områder Roskilde Kommune Rådhusbuen Roskilde. Att: Bjørn Viinblad Mikkelsen

Veje og Grønne Områder Roskilde Kommune Rådhusbuen Roskilde. Att: Bjørn Viinblad Mikkelsen Veje og Grønne Områder Roskilde Kommune Rådhusbuen 1 4000 Roskilde Att: Bjørn Viinblad Mikkelsen By, Kultur og Miljø Miljø Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 www.roskilde.dk Tilladelse

Læs mere

Roskilde Kommune, Veje og Grønne områder Att.: Michael Gärtner Nielsen Rådhusbuen 1 4000 Roskilde

Roskilde Kommune, Veje og Grønne områder Att.: Michael Gärtner Nielsen Rådhusbuen 1 4000 Roskilde Roskilde Kommune, Veje og Grønne områder Att.: Michael Gärtner Nielsen Rådhusbuen 1 4000 Roskilde By, Kultur og Miljø Miljø Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 www.roskilde.dk Tilladelse

Læs mere

Midlertidig tilladelse til udledning af overfladevand fra Gyvelvej til det

Midlertidig tilladelse til udledning af overfladevand fra Gyvelvej til det Gyvelvejs Vejlav Jyllinge Nordmark Att.: Kristian Bergen By, Kultur og Miljø Miljø Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 www.roskilde.dk Midlertidig tilladelse til udledning af overfladevand

Læs mere

HOFOR VAND KØBENHAVN A/S Att.: Neel Bussenius Ørestads Boulevard København S

HOFOR VAND KØBENHAVN A/S Att.: Neel Bussenius Ørestads Boulevard København S HOFOR VAND KØBENHAVN A/S Att.: Neel Bussenius Ørestads Boulevard 35 2300 København S Teknik og Miljø Miljø Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 www.roskilde.dk Tilladelse til midlertidig

Læs mere

Tillæg til eksisterende markvandingstilladelse på Rolighedsvej 22, 7182 Bredsten

Tillæg til eksisterende markvandingstilladelse på Rolighedsvej 22, 7182 Bredsten Poul Erik Plougstrup Rolighedsvej 22 7182 Bredsten 02-07-2018 Tillæg til eksisterende markvandingstilladelse på Rolighedsvej 22, 7182 Bredsten Vejle Kommune har 5. marts 2018 givet dig tilladelse til indvinding

Læs mere

Grundejer: A/S Ikast Betonvarefabrik, Lysholt Alle 4, 7430 Ikast / IBF Hedehusene, Beredskabsvej 12, 2640 Hedehusene

Grundejer: A/S Ikast Betonvarefabrik, Lysholt Alle 4, 7430 Ikast / IBF Hedehusene, Beredskabsvej 12, 2640 Hedehusene Dansk Miljøforbedring ApS Søndre Mellemvej 9 4000 Roskilde By, Kultur og Miljø Miljø Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 www.roskilde.dk Tillæg nr. 1 til miljøgodkendelse af 15. september

Læs mere

1. Nedsivningsanlægget skal placeres på egen grund og mindst 5 m fra beboelsesbygninger og mindst 2 m fra skel mod andre ejendomme og vejarealer.

1. Nedsivningsanlægget skal placeres på egen grund og mindst 5 m fra beboelsesbygninger og mindst 2 m fra skel mod andre ejendomme og vejarealer. Ejner Hessel A/S, att. Christian Jensen Københavnsvej 275 4000 Roskilde Mail: c.jensen@hessel.dk Miljø og Byggesag Miljø Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk

Læs mere

#split# 5. Bundfældningstanken skal tømmes for slam efter behov. Slammet skal bortskaffes efter gældende regler.

#split# 5. Bundfældningstanken skal tømmes for slam efter behov. Slammet skal bortskaffes efter gældende regler. #split# MANNA VANDVÆRK Kilden 7 9700 Brønderslev Plan og Miljø Dato: 29-03-2017 Sags. nr.: 06.11.01-P19-1-17 Sagsbeh.: Jes Rose Nielsen Lokaltlf.: +4599455519 Ny Rådhusplads 1 9700 Brønderslev Telefon

Læs mere

Tillæg til midlertidig udledningstilladelse af oppumpet grundvand til Bolkjær Bæk

Tillæg til midlertidig udledningstilladelse af oppumpet grundvand til Bolkjær Bæk DIN Forsyning A/S Ulvsundvej 1 6715 Esbjerg N Att.: Mette Skov Hansen, mesk@dinforsyning.dk Teknik og Miljø Bytoften 2, 6800 Varde 7994 6800 Tillæg til midlertidig udledningstilladelse af oppumpet grundvand

Læs mere

Fors Varme Roskilde A/S, Betonvej 12, 4000 Roskilde. Att.: Steffan Alexander Thule Madsen

Fors Varme Roskilde A/S, Betonvej 12, 4000 Roskilde. Att.: Steffan Alexander Thule Madsen Fors Varme Roskilde A/S Betonvej 12 Att.: Steffan Alexander Thule Madsen By, Kultur og Miljø Miljø Rådhusbuen 1 Postboks 100 Tlf.: 46 31 30 00 www.roskilde.dk Dato 1. februar 2017 Påbud om nye vilkår om

Læs mere

Kenneth Bjarnason Driftleder Tlf. 40 64 68 22 Mail: Kenneth.Bjarnason@rgs90.dk

Kenneth Bjarnason Driftleder Tlf. 40 64 68 22 Mail: Kenneth.Bjarnason@rgs90.dk RGS 90 A/S Finervej 7 4621 Gadstrup By, Kultur og Miljø Miljø Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 www.roskilde.dk Tillæg nr. 10 til miljøgodkendelsen af november 2006 - Modtagelse

Læs mere

Tilladelse til udledning af overfladevand fra Møllevang, del af spildevandsopland 11027, til Mølledammen

Tilladelse til udledning af overfladevand fra Møllevang, del af spildevandsopland 11027, til Mølledammen Sagsnr.: 15/23622 ks: bscr Sønderborg Spildevandsforsyning A/S Ellegårdvej 8 6400 Sønderborg Tilladelse til udledning af overfladevand fra Møllevang, del af spildevandsopland 11027, til Mølledammen Indholdsfortegnelse

Læs mere

JORTON A/S Korsvej Kolding / G

JORTON A/S Korsvej Kolding / G JORTON A/S Korsvej 13 6000 Kolding Udvikling, Miljø og Teknik Miljø Natur og Landbrug Laksetorvet 8900 Randers Telefon +45 8915 1515 Direkte Morten.Fischer.Jorgensen@randers.dk www.randers.dk 01-07-2019

Læs mere

Himmelev rideklub Herregårdsvej Roskilde Send på mail:

Himmelev rideklub Herregårdsvej Roskilde Send på mail: Himmelev rideklub Herregårdsvej 51 4000 Roskilde Send på mail: medlemsansvarlig@hirk.dk Plan og Udvikling Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk

Læs mere

Samsø Kommune Teknisk Forvaltning Att. Søren Stensgaard. Tilladelse efter vandløbsloven til krydsning (cykelsti) af rørlagt del af Sønderrenden

Samsø Kommune Teknisk Forvaltning Att. Søren Stensgaard. Tilladelse efter vandløbsloven til krydsning (cykelsti) af rørlagt del af Sønderrenden Samsø Kommune Teknisk Forvaltning Att. Søren Stensgaard 17. januar 2019 Sagsnr. S2018-7371 Dok.nr. D2018-34977 Teknisk forvaltning Samsø Kommune Tilladelse efter vandløbsloven til krydsning (cykelsti)

Læs mere

Udledningstilladelse Afværgevand til Varde Å

Udledningstilladelse Afværgevand til Varde Å DIN Forsyning A/S Ravnevej 10 6705 Esbjerg Ø Att.: Camilla L. H. Jørgensen, clhj@dinforsyning.dk Teknik og Miljø Bytoften 2, 6800 Varde 7994 6800 Udledningstilladelse Afværgevand til Varde Å Varde Kommune

Læs mere

Påbud om ændring af vilkår i tilslutningstilladelse for Suldrup Maskinforretning A/S (SUMAS A/S) Hjortholmvej 14, 9541 Suldrup

Påbud om ændring af vilkår i tilslutningstilladelse for Suldrup Maskinforretning A/S (SUMAS A/S) Hjortholmvej 14, 9541 Suldrup Center Natur og Miljø SULDRUP MASKINFORRETNING A/S (SUMAS A/S) Hjortholmvej 14 9541 Suldrup Hobrovej 110 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 06.01.15-K08-2-17 Ref.:

Læs mere

Rebild Vand & Spildevand A/S Sverriggårdsvej Skørping CVR nummer:

Rebild Vand & Spildevand A/S Sverriggårdsvej Skørping CVR nummer: Center Natur og Miljø Rebild Kommune Center Plan, Byg og Vej Hobrovej 110 9530 Støvring Rebild Vand & Spildevand A/S Sverriggårdsvej 3 9520 Skørping Hobrovej 110 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk

Læs mere

Ansøgningen omfatter skovrejsning på ca. 2,1 ha af matr.nr.8f Brordrup By, Gadstrup.

Ansøgningen omfatter skovrejsning på ca. 2,1 ha af matr.nr.8f Brordrup By, Gadstrup. Optihorse I/S Nordmarksvej 2 4621 Gadstrup Plan og Udvikling Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk Skovrejsning på del af

Læs mere

Tillæg til midlertidig tilladelse til udledning af oppumpet grundvand til Lerbæk og Grindsted Å

Tillæg til midlertidig tilladelse til udledning af oppumpet grundvand til Lerbæk og Grindsted Å VARDE KLOAK OG SPILDEVAND A/S Gl Kærvej 15 6800 Varde Att.: Mette Skov Hansen, mesk@dinforsyning.dk og Claus A. Nielsen, clan@dinforsyning.dk. Teknik og Miljø Bytoften 2, 6800 Varde 7994 6800 Tillæg til

Læs mere

Broen skal opføres i ubehandlet træ og må fremstå enten umalet eller i mørke farver Der skal være offentlig adgang til broen

Broen skal opføres i ubehandlet træ og må fremstå enten umalet eller i mørke farver Der skal være offentlig adgang til broen Plan og Udvikling Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk Landzonetilladelse og dispensation fra naturbeskyttelseslovens 3

Læs mere

Beliggenheden fremgår af vedlagte oversigtskort.

Beliggenheden fremgår af vedlagte oversigtskort. 11. marts 2019 Sagsnr. S2019-1143 Dok. nr. D2019-6300 Journalnr. 45634 Landzonetilladelse gældende til 11-03-2020 Samsø Kommune har behandlet en ansøgning om at etablere en oplagsplads til midlertidig

Læs mere

Lokale foreninger og organisationer, lovens 86 Landsdækkende foreninger og organisationer, lovens 87.

Lokale foreninger og organisationer, lovens 86 Landsdækkende foreninger og organisationer, lovens 87. Digital annonce Til kommunens hjemmeside Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 13-11-2017 Sagsnr.: 17/33126 Kontakt: Søren Lyngdal H. Christensen Direkte tlf.: 2114 7430 E-mail: slc@aabenraa.dk

Læs mere

Udledningstilladelse ifm etablering af kunstgræsbane, Stadionvej 1C, Koldby, 7700 Thisted. Til Trædholm Bæk

Udledningstilladelse ifm etablering af kunstgræsbane, Stadionvej 1C, Koldby, 7700 Thisted. Til Trædholm Bæk Koldby Hørdum Idrætsforening Att: Morten Frøkjær Smed Plan- og Miljøafdelingen 3. februar 2017 BrevID.: 2461896 Medarbejder: KKN Udledningstilladelse ifm etablering af kunstgræsbane, Stadionvej 1C, Koldby,

Læs mere

Nordmarken Vandværk A.m.b.a. Højager Jyllinge. Påbud om levering af drikkevand der opfylder kravene til drikkevandskvalitet

Nordmarken Vandværk A.m.b.a. Højager Jyllinge. Påbud om levering af drikkevand der opfylder kravene til drikkevandskvalitet Nordmarken Vandværk A.m.b.a. Højager 9 4040 Jyllinge Miljø og Byggesag Miljø Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk Påbud

Læs mere

Tillæg til tilladelse til udledning af grundvand til Vindinge Å.

Tillæg til tilladelse til udledning af grundvand til Vindinge Å. Tillæg til tilladelse til udledning af grundvand til Vindinge Å. Resumé Faaborg-Midtfyn Kommune meddeler tilladelse til udledning af oppumpet grundvand til Vindinge Å. Tilladelsen er et tillæg til udledningstilladelsen

Læs mere

Udledningen til spildevandsforsyningsselskabets regnvandsledning skal ske som angivet på kortbilag.

Udledningen til spildevandsforsyningsselskabets regnvandsledning skal ske som angivet på kortbilag. Koncern Miljø Region hovedstaden Kongens Vænge 2 3400 Hillerød Att.: Aruwa Bendsen Sagsnr.: 08010414 Den 19-03-2012 1. Udledningstilladelse Region Hovedstaden har med brev af 5. maj 2011 ansøgt om fornyet

Læs mere

Jens Foged Præstevejen Skive. Den 30. juni 2017

Jens Foged Præstevejen Skive. Den 30. juni 2017 Jens Foged Præstevejen 65 7800 Skive jens.foged@mail.tele.dk Den 30. juni 2017 Præstevejen 65 7800 Skive - Anmeldeordningen 27 - Afgørelse - Gyllebeholder - Uden nabohøring Skive Kommune har den 16. juni

Læs mere

Orientering om miljøafgørelse på Bolderslevskovvej 90

Orientering om miljøafgørelse på Bolderslevskovvej 90 Digital annoncering Kultur, Miljø & Erhverv Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 73767676 Dato: 14-04-2015 Sagsnr.: 15/9664 Dokumentnr.: 9 Ejendom: 7425 Kontakt: Jørn Nissen Petersen Direkte tlf.: 73767283

Læs mere

Frank Jessen Sejstrupvej Højslev. Den 18. april 2017

Frank Jessen Sejstrupvej Højslev. Den 18. april 2017 Frank Jessen Sejstrupvej 13 7840 Højslev famjessen@fibermail.dk Den 18. april 2017 Sejstrupvej 13 7840 Højslev - Anmeldeordningen 25 - Afgørelse - Foderlade - uden nabohøring Skive Kommune har den 21.

Læs mere

2. Udledningen skal ske i henhold til det ansøgte og på baggrund af forudsætningerne i nedenstående skema: Skibsted-Lyngby Å 2 uger 10.

2. Udledningen skal ske i henhold til det ansøgte og på baggrund af forudsætningerne i nedenstående skema: Skibsted-Lyngby Å 2 uger 10. Center Natur og Miljø Rebild Vand og Spildevand A/S Sverriggårdsvej 3 9520 Skørping Sendt via mail til jeha@rebildforsyning.dk Hobrovej 110 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk

Læs mere

Afgørelse om dispensation til afstandskrav fra naboskel til etablering af gyllebeholder med teltoverdækning på Sønderborgvej 185, 6200 Aabenraa

Afgørelse om dispensation til afstandskrav fra naboskel til etablering af gyllebeholder med teltoverdækning på Sønderborgvej 185, 6200 Aabenraa Digital annonce Kultur, Miljø & Erhverv Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 14. marts 2017 Sagsnr.: 17/3823 Kontakt: Susanne Niman Jensen Direkte tlf.: 7376 7480 E-mail: snj@aabenraa.dk

Læs mere

Etablering af kunstgræsbane i Svogerslev er ikke omfattet af pligt til miljøvurdering

Etablering af kunstgræsbane i Svogerslev er ikke omfattet af pligt til miljøvurdering Veje og Grønne Områder Vibeke Schrøder Plan og Udvikling Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk www.roskilde.dk Etablering af kunstgræsbane i Svogerslev er ikke

Læs mere

Afgørelse om vilkårsændringer til udledningstilladelse af 19/6-2015

Afgørelse om vilkårsændringer til udledningstilladelse af 19/6-2015 KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse Den nye bane Kbh-Ringsted, BANEDANMARK Relevante underentreprenører Afgørelse om vilkårsændringer til udledningstilladelse af 19/6-2015

Læs mere

Digital annoncering. Orientering om afgørelse på Grenvej 1

Digital annoncering. Orientering om afgørelse på Grenvej 1 Digital annoncering Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 15-11-2016 Sagsnr.: 16/38291 Ejendom: 8687 Kontakt: Jørn Nissen Petersen Direkte tlf.: 7376 7283 E-mail: jnp@aabenraa.dk Orientering

Læs mere

Aabenraa Kommune har den 6. december 2016 truffet afgørelse om opførelse af en halmlade på Løgumklostervej 60, 6372 Bylderup-Bov.

Aabenraa Kommune har den 6. december 2016 truffet afgørelse om opførelse af en halmlade på Løgumklostervej 60, 6372 Bylderup-Bov. Digital annoncering Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 06-12-2016 Sagsnr.: 16/42032 Kontakt: Jørn Nissen Petersen Direkte tlf.: 7376 7283 E-mail: jnp@aabenraa.dk Orientering om halmlade

Læs mere

Nørkjær Landbrug ApS Rettrup Kærvej Skive. Den 7. juni 2017

Nørkjær Landbrug ApS Rettrup Kærvej Skive. Den 7. juni 2017 Nørkjær Landbrug ApS Rettrup Kærvej 21 7800 Skive info@noerkjaer-landbrug.dk Den 7. juni 2017 Rettrup Kærvej 21 7800 Skive - Anmeldeordningen 27 - Afgørelse - Gyllebeholder - Uden nabohøring Skive Kommune

Læs mere

Beliggenheden fremgår af vedlagte kort.

Beliggenheden fremgår af vedlagte kort. Landzonetilladelse til opførelsen af 2 annekser til Bed & Breakfast Samsø Kommune har behandlet din ansøgning vedr. opførelsen af 2 annekser til Bed & Breakfast på matr. nr. 9s, Toftebjerg by, Onsbjerg,

Læs mere

Godkendelse af regulering af Mosevangen (kvl 54).

Godkendelse af regulering af Mosevangen (kvl 54). udsendt til lodsejere og øvrige parter i sagen Godkendelse af regulering af Mosevangen (kvl 54). Der meddeles hermed godkendelse til omlægningen af regulering af udløbet fra vandløbet Mosevangen (kvl 54)

Læs mere

Aabenraa Kommune har den 27. maj 2015 truffet afgørelse om opførelse af 3 stk. kornsiloer på Lille Knivsigvej 18, 6372 Bylderup-Bov.

Aabenraa Kommune har den 27. maj 2015 truffet afgørelse om opførelse af 3 stk. kornsiloer på Lille Knivsigvej 18, 6372 Bylderup-Bov. Digital annoncering Kultur, Miljø & Erhverv Miljø Tlf.: 73767676 Dato: 27-05-2015 Sagsnr.: 15/12101 Dokumentnr.: 5 Ejendom: 13387 Kontakt: Jørn Nissen Petersen Direkte tlf.: 73767283 E-mail: jnp@aabenraa.dk

Læs mere

Tilladelse til udledning af renset filterskyllevand fra Frederiksgade Vandværk til Pøle Å

Tilladelse til udledning af renset filterskyllevand fra Frederiksgade Vandværk til Pøle Å Dato 28. 01. 2019 Tilladelse til udledning af renset filterskyllevand fra Frederiksgade Vandværk til Pøle Å Sagsnr.: 13/33736 Sagsbehandler: Maj Brit Fisker Emne: Vandværk: Tilladelse til udledning af

Læs mere

Peter Olsen Grættrupvej Roslev. Den 27. juli 2017

Peter Olsen Grættrupvej Roslev. Den 27. juli 2017 Peter Olsen Grættrupvej 1 7870 Roslev thorum@hotmail.dk Den 27. juli 2017 Grættrupvej 1 7870 Roslev - Anmeldeordningen 27 - Afgørelse - møddingsplads - Uden nabohøring Skive Kommune har den 16. juni 2017

Læs mere

Afgørelse om opførelse af maskinhal på Hellevad-Bovvej 5, 6230 Rødekro

Afgørelse om opførelse af maskinhal på Hellevad-Bovvej 5, 6230 Rødekro Digital annonce Til kommunens hjemmeside Kultur, Miljø & Erhverv Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 29-05-2017 Sagsnr.: 17/15756 Kontakt: Jon Kjær Jensen Direkte tlf.: 7376 6286 E-mail:

Læs mere

Tilladelse til udledning af overfladevand fra spildevandsoplandene

Tilladelse til udledning af overfladevand fra spildevandsoplandene Sagsnr.: 13/42617 KS: thgr Sønderborg Spildevandsforsyning A/S Ellegårdvej 8 6400 Sønderborg Tilladelse til udledning af overfladevand fra spildevandsoplandene 11006 og 11037 versionsnr.: 1.5 09-03-2013,

Læs mere

Høring vedr. regulering af Skærup Å i Peder Breths Parken

Høring vedr. regulering af Skærup Å i Peder Breths Parken Til adresselisten 29-05-2019 Høring vedr. regulering af Skærup Å i Peder Breths Parken Vejle Kommune, Natur & Friluftsliv har søgt om tilladelse til at regulere Skærup Å på en strækning gennem Peder Breths

Læs mere

Morten Ørtenblad Frederiksborgvej Roskilde. Sendt til e-boks

Morten Ørtenblad Frederiksborgvej Roskilde. Sendt til e-boks Morten Ørtenblad Frederiksborgvej 232 4000 Roskilde Sendt til e-boks Plan og Udvikling Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk

Læs mere

Midlertidig tilladelse til udledning af overfladevand fra vandhul ved Kirkebakken 72, Beder i forbindelse med oprensning vha.

Midlertidig tilladelse til udledning af overfladevand fra vandhul ved Kirkebakken 72, Beder i forbindelse med oprensning vha. Vandmiljø og landbrug Grøndalsvej 1C, Postboks 4049, 8260 Viby J Ole Mouritsen Kirkebakken 72 8330 Beder Side 1 af 5 Midlertidig tilladelse til udledning af overfladevand fra vandhul ved Kirkebakken 72,

Læs mere

Landzonetilladelse til udvidelse af sø på Kamstrupvejen 1, 4621 Gadstrup, matr. nr. 7c Brordrup By, Gadstrup

Landzonetilladelse til udvidelse af sø på Kamstrupvejen 1, 4621 Gadstrup, matr. nr. 7c Brordrup By, Gadstrup Simon Botoft Frost Kamstrupvejen 1 4621 Gadstrup Sendt som mail til simon-frost@hotmail.com Plan og Udvikling Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk

Læs mere

Søren Noltensmejer RK3 ApS Rytterkær 3, Herringløse, 4000 Roskilde Sendt til mail:

Søren Noltensmejer RK3 ApS Rytterkær 3, Herringløse, 4000 Roskilde Sendt til mail: Søren Noltensmejer RK3 ApS Rytterkær 3, Herringløse, 4000 Roskilde Sendt til mail: info@rk3aps.dk Plan og Udvikling Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk

Læs mere

Landzonetilladelse til ridehal på Himmelev rideskole på Herregårdsvej 61, matr.nr. 11bk Himmelev By, Himmelev

Landzonetilladelse til ridehal på Himmelev rideskole på Herregårdsvej 61, matr.nr. 11bk Himmelev By, Himmelev Plan og Udvikling Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk Landzonetilladelse til ridehal på Himmelev rideskole på Herregårdsvej

Læs mere

Listebetegnelse: K en, Salløv By, Snoldelev. CVR- nr.: P-nr.: Virksomhedens ejerforhold: Side 2 af 7

Listebetegnelse: K en, Salløv By, Snoldelev. CVR- nr.: P-nr.: Virksomhedens ejerforhold: Side 2 af 7 Side 1 af 7 Miljø og Byggesag Miljø Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk Tillæg til miljøgodkendelse af Gadstrup genbrugsterminal,

Læs mere

Anders Riis Rettrup Kærvej Skive Den 5. maj 2017

Anders Riis Rettrup Kærvej Skive Den 5. maj 2017 Anders Riis Rettrup Kærvej 15 7800 Skive bomhusetriis@gmail.com Den 5. maj 2017 Rettrup Kærvej 15 - Anmeldeordningen 25 - Afgørelse - Halmlade Skive Kommune har den 23. marts 2017 modtaget en anmeldelse

Læs mere

Ib Mardahl-Hansen Frederiksborgvej 195A 4000 Roskilde. Tilladelse til bade- bådebro ud for Frederiksborgvej 195A, 4000 Roskilde

Ib Mardahl-Hansen Frederiksborgvej 195A 4000 Roskilde. Tilladelse til bade- bådebro ud for Frederiksborgvej 195A, 4000 Roskilde Ib Mardahl-Hansen Frederiksborgvej 195A 4000 Roskilde Plan og Udvikling Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk Tilladelse

Læs mere

Betingelserne vil blive tinglyst på ejendommen for din regning, jf. Planlovens 55.

Betingelserne vil blive tinglyst på ejendommen for din regning, jf. Planlovens 55. HCS A/S Transport & Spedition Hvissingevej 100 DK-2600 Glostrup Att. Per Otzen Per.Otzen@hcs.dk Plan og Udvikling Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk

Læs mere

I tillæg nr. 2 er der godkendt i alt 290 malkekøer (årskøer) med en gennemsnitlig årlig mælkeydelse på kg EKM.

I tillæg nr. 2 er der godkendt i alt 290 malkekøer (årskøer) med en gennemsnitlig årlig mælkeydelse på kg EKM. Lone Foged Bertelsen Rougsøvej 186 Frøholm 8950 Ørsted Afdeling: Byg & Miljø Dato: 10.04.2019 Reference: Annette Jessen Tlf.: 8959 4001 E-mail: anje@norddjurs.dk Journalnr.: 19/6326 Afgørelse om ikke-godkendelsespligtig

Læs mere

Christina Schjervig Svenstrupvejen Viby Sjælland. Sendt til e-boks

Christina Schjervig Svenstrupvejen Viby Sjælland. Sendt til e-boks Christina Schjervig Svenstrupvejen 7 4130 Viby Sjælland Sendt til e-boks Plan og Udvikling Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk

Læs mere

Ikano Bolig A/S Stationsparken 24, Glostrup. Sendt digitalt til CVR

Ikano Bolig A/S Stationsparken 24, Glostrup. Sendt digitalt til CVR Ikano Bolig A/S Stationsparken 24,2 2600 Glostrup Sendt digitalt til CVR 39184745 Tilladelse til midlertidig udledning og nedsivning af oppumpet grundvand Hillerød Kommune har i maj 2019 modtaget de sidste

Læs mere

Udledningstilladelse. Indledning

Udledningstilladelse. Indledning Egedal Forsyning A/S Krogholmvej 71 3650 Ølstykke Udledningstilladelse Den 07-06-2012 Indledning Jf. miljøbeskyttelseslovens 28 meddeler Egedal Kommune hermed Egedal Forsyning A/S tilladelse til midlertidig

Læs mere

Postboks 509 Rådhuspladsen 2 1 Bekendtgørelse af lov om miljøgodkendelse mv. af husdyrbrug nr af

Postboks 509 Rådhuspladsen 2 1 Bekendtgørelse af lov om miljøgodkendelse mv. af husdyrbrug nr af Niels Jørgen Jakobsen Krarupvej 54 Krarup 7800 Skive njj@@krarupgaard.dk Den 18. januar 2013 Holstebrovej 107 7800 Skive - Afgørelse - Anmeldelse Foderlade 19 Skive Kommune har den 13. december 2012 modtaget

Læs mere

Tilladelse til udledning af renset filterskyllevand fra Store Lyngby Vandværk til vandløb sydøst for vandværk

Tilladelse til udledning af renset filterskyllevand fra Store Lyngby Vandværk til vandløb sydøst for vandværk Tilladelse til udledning af renset filterskyllevand fra Store Lyngby Vandværk til vandløb sydøst for vandværk Sagsnr.: 219-2013-33737 Sagsbehandler: Katja Henschel Side 1/7 Emne: Vandværk: Tilladelse til

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune Vandmiljø og landbrug Grøndalsvej 1C, Postboks 4049, 8260 Viby J Aarhus Kommune Center for Byens Anvendelse Att.: Jens Ole Madsen, jeom@aarhus.dk Kalkværksvej 10 8000 Aarhus C Cvr.nr. 55133018 Side 1 af

Læs mere

Tilladelsen gælder for midlertidig udledning af ca. 560 m3 neutraliseret bassinvand fra Skærbæk Svømmehal, Storegade 46, Skærbæk.

Tilladelsen gælder for midlertidig udledning af ca. 560 m3 neutraliseret bassinvand fra Skærbæk Svømmehal, Storegade 46, Skærbæk. Miljø og Natur Tønder Kommune Team Ejendomme Wegners Plads 2 6270 Tønder Direkte tlf.: +4574929242 Mail: lbs@toender.dk Sags id.: 06.11.01-P19-2-17 Ks:ljø 6. marts 2017 Tilladelse til udledning Tilladelsen

Læs mere

Det pågældende område er beliggende i landzone og kræver dermed en tilladelse efter planlovens 35 til ændret anvendelse af udhuset.

Det pågældende område er beliggende i landzone og kræver dermed en tilladelse efter planlovens 35 til ændret anvendelse af udhuset. Landzonetilladelse til ændret anvendelse af udhus Samsø Kommune har behandlet din ansøgning vedr. ændret anvendelse af udhus på matr. nr. 37, Tanderup by, Onsbjerg. Beliggenheden fremgår af vedlagte kort.

Læs mere

Screening for miljøvurdering af tillæg nr. 2 til vandforsynignsplan

Screening for miljøvurdering af tillæg nr. 2 til vandforsynignsplan By, Kultur og Miljø Miljø Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 www.roskilde.dk Screening for miljøvurdering af tillæg nr. 2 til vandforsynignsplan 2018-2025 11. marts 2019 1. Indledning

Læs mere

Beliggenheden fremgår af vedlagte oversigtskort.

Beliggenheden fremgår af vedlagte oversigtskort. 25. juni 2019 Sagsnr. S2018-4477 Dok. nr. D2019-16000 Journalnr. 29588 Teknisk forvaltning Samsø Kommune Afgørelse efter planloven / afslag Samsø Kommune har behandlet Jeres ansøgning om at opføre en ny

Læs mere

Der må ikke etableres øer i søen. Store marksten må gerne udlægges i vandkanten. Der må ikke udsættes ænder, fisk og krebs.

Der må ikke etableres øer i søen. Store marksten må gerne udlægges i vandkanten. Der må ikke udsættes ænder, fisk og krebs. Jens Ole Christian Jensen Dysseholm 3 Gundsømagle 3670 Veksø Sjælland ojtransport2015@gmail.com Plan og Udvikling Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk

Læs mere

Midlertidig tilladelse til udledning af spildevand fra Måløv Rens A/S, til Jonstrup Å.

Midlertidig tilladelse til udledning af spildevand fra Måløv Rens A/S, til Jonstrup Å. Forsyning Ballerup A/S. Ågerupvej 84-86. 2750 Ballerup. MILJØ OG TEKNIK Rådhuset Hold-an Vej 7 2750 Ballerup Tlf: 4477 2000 www.ballerup.dk Dato: 1. december 2014 Tlf. dir.: 41750124 E-mail: sbj@balk.dk

Læs mere

Jens Ole Christian Jensen Dysseholm 3 Gundsømagle 3670 Veksø Sjælland. Sendt til e-boks

Jens Ole Christian Jensen Dysseholm 3 Gundsømagle 3670 Veksø Sjælland. Sendt til e-boks Jens Ole Christian Jensen Dysseholm 3 Gundsømagle 3670 Veksø Sjælland Sendt til e-boks Plan og Udvikling Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk

Læs mere

Afgørelsen vil blive offentliggjort på Roskilde Kommunes hjemmeside, roskilde.dk/indflydelse, den 8. sept

Afgørelsen vil blive offentliggjort på Roskilde Kommunes hjemmeside, roskilde.dk/indflydelse, den 8. sept FORS A/S Att. Per Birk Jensen Boserupvej 25 4000 Roskilde pje@fors.dk Kommunaldirektøren Erhvervsafdelingen Sagsnr. 296013 Brevid. 2636541 Ref. BEMJ Dir. tlf. 46 31 35 93 beritmj@roskilde.dk Gasmotor/generatoranlæg,

Læs mere

Landzonetilladelse til udvidelse af reservoir

Landzonetilladelse til udvidelse af reservoir 16. januar 2019 Sagsnr. S2018-5895 Dok.nr. D2019-834 Journalnr. 202 Landzonetilladelse til udvidelse af reservoir Samsø Kommune har behandlet din ansøgning om at udvide et markvandingsreservoir på ejendommen

Læs mere

Jens Guddike Fly Christensen Holmhuse 22 Oddense 7860 Spøttrup. 5. december Højskolevej 2 - Skift i dyretype og ændring i slagtevægt

Jens Guddike Fly Christensen Holmhuse 22 Oddense 7860 Spøttrup. 5. december Højskolevej 2 - Skift i dyretype og ændring i slagtevægt Jens Guddike Fly Christensen Holmhuse 22 Oddense 7860 Spøttrup 5. december 2018 Højskolevej 2 - Skift i dyretype og ændring i slagtevægt Du har indsendt en anmeldelse til Skive Kommune. Den drejer sig

Læs mere

Jesper Bundgaard Larsen Nautrupvej 52 7870 Roslev larsenjesper@hotmail.dk. Den 6. august 2015

Jesper Bundgaard Larsen Nautrupvej 52 7870 Roslev larsenjesper@hotmail.dk. Den 6. august 2015 Jesper Bundgaard Larsen Nautrupvej 52 7870 Roslev larsenjesper@hotmail.dk Den 6. august 2015 Nautrupvej 52 7870 Roslev - Anmeldeordningen 27 - Afgørelse - maskinhus - uden nabohøring. Skive Kommune har

Læs mere

Tillæg til markvandingstilladelse anlæg beliggende Aldershvilevej 4, 8961 Allingåbro

Tillæg til markvandingstilladelse anlæg beliggende Aldershvilevej 4, 8961 Allingåbro Jens Carstensen Matr. nr. 11a Vivild By, Vivild. Afdeling: Byg og Miljø Dato: 18-06-2019 Reference: Mai Hansen Tlf.: 89 59 40 09 E-mail: maih@norddjurs.dk Journalnr.: 19/8937 Tillæg til markvandingstilladelse

Læs mere

Dyreholdet ændres fra 52 malkekøer, 52 opdræt og 500 slagtesvin til 52 malkekøer, 52 opdræt og 17 heste.

Dyreholdet ændres fra 52 malkekøer, 52 opdræt og 500 slagtesvin til 52 malkekøer, 52 opdræt og 17 heste. LANGAGERGÅRD V/TOVE OG CARSTEN CARSTENSEN Hovedgaden 55 6230 Rødekro Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 29-08-2019 Sagsnr.: 19/48862 Kontakt: Nikolaj Mazanti Aaslyng Direkte tlf.: 7376

Læs mere

Adressat. Høring jf. Vandløbsloven vedr. etablering af minivådområde

Adressat. Høring jf. Vandløbsloven vedr. etablering af minivådområde Adressat Høring jf. Vandløbsloven vedr. etablering af minivådområde Vejle Kommune har den 15. maj 2019 modtaget en ansøgning om tilladelse til at etablere et minivådområde i landzone på ejendommen matr.nr.

Læs mere

Tilladelse til udledning af tagvand fra nybyggeri på ejendommen Værftskaj 2, 9970 Strandby til Strandby Havn. Indholdsfortegnelse

Tilladelse til udledning af tagvand fra nybyggeri på ejendommen Værftskaj 2, 9970 Strandby til Strandby Havn. Indholdsfortegnelse Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Jobi Værft A/S Værftskaj 2 9970 Strandby Tel.: +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr. 29189498 Via mail: jfj@jobigroup.dk

Læs mere

Jens Jepsen Jørgensen Viumvej 21 Vium 7870 Roslev Den 26. juni 2013

Jens Jepsen Jørgensen Viumvej 21 Vium 7870 Roslev Den 26. juni 2013 Jens Jepsen Jørgensen Viumvej 21 Vium 7870 Roslev jens@jepsen-jørgensen.dk Den 26. juni 2013 Viumvej 21 7870 Roslev - Afgørelse - Anmeldelse - Kornsilo 19 Skive Kommune har optil den 7. juni 2013 modtaget

Læs mere

Rådhuset Rådhusholmen 10 DK-2670 Greve. Roskilde Kommune Att. Lucy Caudery

Rådhuset Rådhusholmen 10 DK-2670 Greve. Roskilde Kommune Att. Lucy Caudery Greve Kommune Teknik & Miljø Roskilde Kommune Att. Lucy Caudery E-mail: lucyc@roskilde.dk Rådhuset Rådhusholmen 10 DK-2670 Greve Telefon: 43979797 www.greve.dk Tilladelse til etablering af tre broer til

Læs mere

Kåre Svendsen Rællingvej 2 Grinderslev 7870 Roslev Den 15. oktober 2014

Kåre Svendsen Rællingvej 2 Grinderslev 7870 Roslev Den 15. oktober 2014 Kåre Svendsen Rællingvej 2 Grinderslev 7870 Roslev Grinderslevmink@hotmail.com Den 15. oktober 2014 Rællingvej 2 7870 Roslev - Afgørelse uden nabohøring - Anmeldeordning 27 - Pelseri - Lagerhal Skive Kommune

Læs mere

Holmegaarden ApS v/anders Wamsler-Jensen Holmevej Veksø

Holmegaarden ApS v/anders Wamsler-Jensen Holmevej Veksø Holmegaarden ApS v/anders Wamsler-Jensen Holmevej 33 3670 Veksø By, Kultur og Miljø Miljø Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 www.roskilde.dk 11. november 2016 Godkendelse af regulering

Læs mere

Høring jf. Vandløbsloven vedr. etablering af minivådområde i landzone

Høring jf. Vandløbsloven vedr. etablering af minivådområde i landzone Adressat Høring jf. Vandløbsloven vedr. etablering af minivådområde i landzone Vejle Kommune har den 27. marts 2019 modtaget en ansøgning om tilladelse til at etablere et minivådområde i landzone på ejendommen

Læs mere

Omar Halil Darupvej Roskilde. Sendt med mail: Darup Auto; Henning Brinch Madsen;

Omar Halil Darupvej Roskilde. Sendt med mail: Darup Auto; Henning Brinch Madsen; Omar Halil Darupvej 161 4000 Roskilde Sendt med mail: Darup Auto; darupauto@hotmail.com Henning Brinch Madsen; in-form-brinch@mail.dk Plan og Udvikling Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46

Læs mere

Afgørelse om dispensation fra afstandskravet til åbnet vandløb ved Kragelundvej

Afgørelse om dispensation fra afstandskravet til åbnet vandløb ved Kragelundvej Digital annonce Aabenraa Kommunes hjemmeside Kultur, Miljø & Erhverv Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 15-11-2016 Sagsnr.: 16/34252 Kontakt: Lene Kragh Møller Direkte tlf.: 7376 8235

Læs mere

Betingelserne vil blive tinglyst på ejendommen for din regning, jf. Planlovens 55.

Betingelserne vil blive tinglyst på ejendommen for din regning, jf. Planlovens 55. Plan og Udvikling Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk Landzonetilladelse til oplag og harpning af jord samt omgivende volde

Læs mere

Frammerslevgård A/S Norvej Spøttrup. 26. juli Buksager 1 Skift i dyretype og ændring i slagtevægt

Frammerslevgård A/S Norvej Spøttrup. 26. juli Buksager 1 Skift i dyretype og ændring i slagtevægt Frammerslevgård A/S Norvej 2 7860 Spøttrup 26. juli 2018 Buksager 1 Skift i dyretype og ændring i slagtevægt Du har indsendt en anmeldelse til Skive Kommune. Den drejer sig om ændring af slagtevægten ved

Læs mere

Torben Madsen Hedevej 3 Glynge 7870 Roslev Den 31. august 2015

Torben Madsen Hedevej 3 Glynge 7870 Roslev Den 31. august 2015 Torben Madsen Hedevej 3 Glynge 7870 Roslev Madsen.mink@gmail.com Den 31. august 2015 Hedevej 4A 7870 Roslev - Afgørelse - 27 anmeldeordning Maskinhus, halmhus mm. - Uden nabo høring. Skive Kommune har

Læs mere

Klaus Bjerre Udsigten 2 Lihme 7860 Spøttrup Den 7. april 2017

Klaus Bjerre Udsigten 2 Lihme 7860 Spøttrup Den 7. april 2017 Klaus Bjerre Udsigten 2 Lihme 7860 Spøttrup staldmail@gmail.com Den 7. april 2017 Udsigten 2 7860 Spøttrup - Anmeldeordningen 25 Afgørelse - kornsilo - med nabohøring Skive Kommune har den 6. marts 2017

Læs mere

VVM-Screeningsafgørelse i forbindelse med Miljøgodkendelse af Lerkenfeld Dambrug

VVM-Screeningsafgørelse i forbindelse med Miljøgodkendelse af Lerkenfeld Dambrug Lerkenfeld Dambrug V/AquaPri Denmark A/S Durupvej 44 7870 Glyngøre Att.: Gitte Nielsen: gitte@aquapri.dk Dato: 5. december 2017 Natur, Miljø og Sekretariat Frederik IX`s Plads 1 9640 Farsø Sagsnr.: 820-2017-28882

Læs mere

Udledningstilladelse til renset spildevand fra hævet nedsivningsanlæg på ejendommen. Kløv Kær 6, 7700 Thisted

Udledningstilladelse til renset spildevand fra hævet nedsivningsanlæg på ejendommen. Kløv Kær 6, 7700 Thisted Henrik Højbak Kløv Kær 6 7700 Thisted Plan- og Miljøafdelingen 28. juni 2016 BrevID.: 2309983 Medarbejder: kkn Udledningstilladelse til renset spildevand fra hævet nedsivningsanlæg på ejendommen Kløv Kær

Læs mere

Boligområde ved Kirkebyvej, Hornstrup Kirkeby Hører til lokalplan nr. 1268

Boligområde ved Kirkebyvej, Hornstrup Kirkeby Hører til lokalplan nr. 1268 T I L L Æ G N R. 2 0 Boligområde ved Kirkebyvej, Hornstrup Kirkeby Hører til lokalplan nr. 1268 TIL VEJLE KOMMUNEPLAN 2017-2029 Forslag til KOMMUNEPLAN 2017-2029 for Vejle Kommune og Trekantområdet Forslag

Læs mere

Copenhagen Business School Att.: Esben Rahbek Gjerdum

Copenhagen Business School Att.: Esben Rahbek Gjerdum Copenhagen Business School Att.: Esben Rahbek Gjerdum Miljø Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk Udkast til tilladelse til

Læs mere

Tilladelse til udledning fra regnbetinget udløb

Tilladelse til udledning fra regnbetinget udløb Tilladelse til udledning fra regnbetinget udløb Tilladelse i medfør af: 28 i Lov om miljøbeskyttelse Bekendtgørelse om spildevandstilladelser m.v. Skive Å Udløb 111017U Kloakoplande 1112a, 1112b, 1112c

Læs mere

Desuden skal der udtages 1 prøve af det rensede vand inden sammenblanding med drikkevand, svarende til udvidet kontrol afgang vandværk.

Desuden skal der udtages 1 prøve af det rensede vand inden sammenblanding med drikkevand, svarende til udvidet kontrol afgang vandværk. Copenhagen Business School Att.: Esben Rahbek Gjerdum Miljø Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk Tilladelse til genanvendelse

Læs mere

Afgørelse: I henhold til Planlovens 35, stk. 1 meddeles hermed landzonetilladelse til det ansøgte.

Afgørelse: I henhold til Planlovens 35, stk. 1 meddeles hermed landzonetilladelse til det ansøgte. Christian Bukkehave Flyvervej 11 Tåsinge 5700 Svendborg Miljø, Erhverv og Teknik Byg og BBR Ramsherred 5, 2. sal 5700 Svendborg Tlf. 62 23 33 33 byg@svendborg.dk www.svendborg.dk/byggeri LANDZONETILLADELSE

Læs mere

Tilladelse til udledning af renset filterskyllevand fra Nr. Herlev-Freerslev Vandværk til Havelse Å

Tilladelse til udledning af renset filterskyllevand fra Nr. Herlev-Freerslev Vandværk til Havelse Å Tilladelse til udledning af renset filterskyllevand fra Nr. Herlev-Freerslev Vandværk til Havelse Å Sagsnr.: 219-2013-42519 Sagsbehandler: Katja Henschel Side 1/7 Emne: Vandværk: Tilladelse til udledning

Læs mere

Tilladelse til udledning af renset filterskyllevand fra Stenholt Vandværk til vandløb

Tilladelse til udledning af renset filterskyllevand fra Stenholt Vandværk til vandløb Tilladelse til udledning af renset filterskyllevand fra Stenholt Vandværk til vandløb Sagsnr.: 219-2013-2741 Sagsbehandler: Katja Henschel Side 1/7 Emne: Vandværk: Tilladelse til udledning af renset filterskyllevand

Læs mere

Archiland A/S Rentemestervej 23A 2400 København NV. Att: Hasse K. Davidsen

Archiland A/S Rentemestervej 23A 2400 København NV. Att: Hasse K. Davidsen Archiland A/S Rentemestervej 23A 2400 København NV Att: Hasse K. Davidsen By, Kultur og Miljø Miljø Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 www.roskilde.dk Tilladelse til reinfiltration

Læs mere

Keld Frederiksen Skotte Åbyskovvej 22 A 5881 Skårup Fyn LANDZONETILLADELSE: BRÆNDESKOVVEJ 122 C INDRETNING AF EKSTRA BOLIG

Keld Frederiksen Skotte Åbyskovvej 22 A 5881 Skårup Fyn LANDZONETILLADELSE: BRÆNDESKOVVEJ 122 C INDRETNING AF EKSTRA BOLIG Keld Frederiksen Skotte Åbyskovvej 22 A 5881 Skårup Fyn Byg, Plan og Erhverv Ramsherred 5 5700 Svendborg Tlf. 62 23 30 00 LANDZONETILLADELSE: BRÆNDESKOVVEJ 122 C INDRETNING AF EKSTRA BOLIG Sagsnr.: 2015-0407

Læs mere

Afgørelse om etablering af hobby dyrehold på Barsø Bygade 70, 6210 Barsø

Afgørelse om etablering af hobby dyrehold på Barsø Bygade 70, 6210 Barsø Digital Annonce Aabenraa Kommunes hjemmeside Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 01-05-2018 Sagsnr.: 18/11752 Kontakt: Nikolaj Mazanti Aaslyng Direkte tlf.: 7376 8100 E-mail: nmaa@aabenraa.dk

Læs mere