PRODUKTBROCHURE PRODUCT BROCHURE. LIFEPAK 20e DEFIBRILLATOR/MONITOR. med CodeManagement Module

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "PRODUKTBROCHURE PRODUCT BROCHURE. LIFEPAK 20e DEFIBRILLATOR/MONITOR. med CodeManagement Module"

Transkript

1 PRODUKTBROCHURE PRODUCT BROCHURE LIFEPAK 20e DEFIBRILLATOR/MONITOR med CodeManagement Module

2 Uanset økonomiske stramninger og udvikling af stadigt nye retningslinjer er jeres hospital fortsat fokuseret på at redde liv. Med LIFEPAK 20e defibrillator/monitor får I et apparat, der har stor livsreddende styrke og er nemt at bruge begge dele helt essentielle for hurtigt, vellykket respons på hjertetilfælde i dag plus mulighed for at forbedre genoplivningsproceduren under morgendagens nødstilfælde.

3 1 LIFEPAK 20e Det er en topprioritet for hospitaler i dag at forbedre genoplivningsproceduren. Det er også vores. Der er brug for pålideligt defibrilleringsudstyr i det øjeblik, hvor redning af et liv er det eneste, det drejer sig om. Og der er behov for de rette redskaber til at monitorere, dokumentere og gennemgå hver hændelse for at kunne gøre en endnu bedre indsats næste gang. Alt dette er afgørende for effektiv styring af genoplivningsproceduren og vi har designet LIFEPAK 20e defibrillator/monitor med CodeManagement Module, så vi kan levere dette. Som en del af Physio-Controls Resuscitation Management System opfylder 20e alle jeres defibrillerings- og monitoreringsbehov i én kompakt pakke til en overkommelig pris. Den er designet specifikt til akutvogne og er dermed både enkel og kraftfuld og klar, når du er. LIFEPAK 20e med CodeManagement Module har funktioner som kapnografi, en HLR-metronom og mulighed for at fjernsende data til CODE-STAT, hvilket hjælper hospitalet med at opfylde kravene til forbedret indsats, så I er bedre forberedte til morgendagens nødstilfælde. CodeManagement Module udvider funktionerne i 20e og transformerer den måde, hvorpå hospitalet håndterer genoplivningsarbejdet.

4 LIFEPAK 20e med CodeManagement Module Nem at bruge for både BLS- og ALS-teams 20e har et intuitivt lågesystem og fungerer som en hjertestarter (automatiseret ekstern defibrillator, AED) for BLS-teamet, som kan begynde tidlig defibrillering, inden akutberedskabet ankommer Standardiseret og klar brugergrænseflade, så brugere af LIFEPAK 12 og LIFEPAK 15 straks vil kunne genkende den Større ur, der bedre kan ses i hele lokalet, og en central funktion til styring og dokumentation af tid Kompakt, ergonomisk design, der sikrer stabilitet og effektivitet under patienttransport Automatisk afsendelse af data om patient og apparat fremmer den kvalitetsforbedrende evaluering samt sporing af apparatet over hele hospitalet* Forbedrer hospitalets styring af genoplivningsproceduren Kapnografi (klasse I anbefaling for bekræftelse og monitorering af endotrakealtube i AHA- og ERC-retningslinjerne fra 2010) letter anbringelse af endotrakealtube og effektivitet af HLR* Andre avancerede monitoreringsparametre inkluderer EKG (3 eller 5 afledninger), pacing, pulsoximetri Metronomen hjælper redderne med at udføre kompressioner ved den anbefalede hyppighed i ERC-retningslinjerne på 100/minut 360J bifasisk teknologi muliggør levering af energi på højeste niveau til patienter, der er vanskelige at defibrillere Trådløs overførsel* af patientdata til CODE-STAT** software til evaluering af hændelsen, efterbehandling af hændelsesdata og sikre forbedring af genoplivningsproceduren for at efterbehandle hændelsesdata og sikre forbedring af genoplivningsproceduren Fleksibel kan tilpasses hospitalets behov Et udvalg af købsmuligheder, der giver et integreret system, hvis komponenter fungerer problemfrit sammen og udvider med nye funktioner uden at overskride standardisering: Køb nye LIFEPAK 20e defibrillator/ monitorer eller opgrader 20/20e-softwaren for at tilføje metronomen og et større kodeur Udvid jeres 20e-apparaters funktion ved at tilføje CodeManagement Module Køb nye LIFEPAK 20e defibrillator/monitorer med CodeManagement Module Klar, når teamet skal reagere Udfører en daglig klartest LIFENET Asset-status monitorerer trådløst data fra apparatet, herunder batteristatus, opdateringer og selvtest, og gør det muligt for det medicinske team at foretage opgraderinger, der ellers ville have krævet hjælp fra en servicetekniker Indikatorlampe for batteristatus Anvender et internt, langtidsholdbart lithium-ion-batteri,*** kan tilsluttes vekselstrøm Oplæring på hospitalet af engagerede sygeplejersker, klinisk undervisningsmateriale Løsninger, der omfatter service på hospitalet og medikoteknisk undervisning uden for hospitalet * Tilgængelig ved brug af det valgfrie CodeManagement Module. ** CODE-STAT-software fåes nu som abonnement. Bed salgsrepræsentanten om flere oplysninger. *** CodeManagement Module anvender et særskilt, men lige så langtidsholdbart lithium-ion-batteri. Begge tilsluttes vekselstrøm med en enkelt ledning.

5 3 LIFEPAK 20e AED-funktion til BLS-teams Manual funktion til ALS-teams

6 Opfyld de høje standarder til genoplivningsprocedurer i dag og hjælp med at forbedre dit hospitals procedurer til morgendagens nødstilfælde. Physio-Control leverer ikke blot livsreddende teknologi såsom LIFEPAK 20e defibrillator/monitor vi kan også hjælpe med at synkronisere hjertestartere, protokoller, afdelinger og medarbejdere for hele hospitalet. Så I bedre kan udvikle retningslinjer og krav, forbedre proceduren og effektiviteten og give jeres teams en bedre chance for at sikre de rette resultater i dag og endda bedre resultater i morgen.

7 5 LIFEPAK 20e Physio-Control Resuscitation Management System Parat Resuscitation Management System giver tilgang, indsigt og kontrol, så I kan sørge for at jeres mandskab og udstyr er helt forberedt, og at hospitalet har de ressourcer, der skal til for bedre at klare et hjertetilfælde, når og hvor det forekommer. Den rigtige start er altafgørende, hvis resultatet skal være godt. Respons Resuscitation Management System er baseret på vores erfaring gennem årtier, hvor vi har arbejdet med hospitalers behov i den virkelige verden. Vi ved, at vores udstyr skal være kraftfuldt, men nemt at bruge, så I kan reagere tidligt og effektivt på hjertetilfælde og få de bedst mulige resultater. LIFEPAK 20e defibrillator/monitor med CodeManagement Module er en integreret del af Physio-Control Resuscitation Management System. Det overfører trådløst data om apparatet er klart til brug, leverer avanceret teknologi til sofistikeret defibrillering, fungerer sammen med teknologi fra Physio-Control for at forbedre HLRproceduren og overfører patientdata til evaluering efter en hændelse. Evaluering Resuscitation Management System gør jer i stand til nemt at indhente og evaluere data efter hændelsen med henblik på kvalitetsforbedring, og derved give jeres medarbejdere værdifulde oplysninger for at mindske risici og udføre bedre livsreddende arbejde. Forebyggelse Med Resuscitation Management System kan I udvide hospitalets monitoreringsmuligheder, bedre vurdere patientstatus og hurtigt give jeres teams de oplysninger, de har brug for, for at give hurtig og effektiv behandling. Tænk på det som at give jeres teams et afgørende forspring i tilfælde af, at en patients tilstand forværres.

8 SPECIFIKATIONER GENERELT LIFEPAK 20e defibrillator/monitor har syv grundlæggende betjeningsfunktioner: Manual Mode (manuel funktion): Giver normale betjeningsfunktioner til ALS-brugere. Giver adgang til manuel funktion med energiniveauer op til 360J, synkroniseret kardioversion og pacing. EKG-kurven vises. AED Mode (AED-funktion): Giver normale betjeningsfunktioner til BLS-brugere. Alle brugerfunktioner er tilgængelige undtagen defibrillering, synkroniseret kardioversion, pacing og adgang til arkiverede patientjournaler. Giver stød med standardenerginiveauer op til 360J. Brugeren kan tilvælge at få vist EKG-kurver og/ eller synlige AED-meddelelser. Setup Mode (opsætningsfunktion): Gør det muligt for operatøren at konfigurere apparatets indstillinger. Service Mode (servicefunktion):lader operatøren udføre diagnostiske test og kalibreringer, vise versionen af apparatets modulsoftware og hardware samt vise og udskrive den diagnostiske kodelog. Inservice Mode (demonstrationsfunktion): Simulerede kurver er tilgængelige til demonstrationsformål. Kurverne består af korte segmenter af realistiske data, der gentages og danner en kontinuerlig kurve. Archive Mode (arkiveringsfunktion): Giver operatøren mulighed for at åbne tidligere patienters journaler og gennemgå, overføre, udskrive, redigere eller slette dem. Auto Test Mode (auto-testfunktion): Udfører daglige selvtest. STRØM Apparatet strømføres med AC-ledning og har et internt batteri som reservestrømforsyning. AC-strøm: VAC 50/60Hz, VAC 50/60 Hz, samlet strømforbrug under 120 Volt-amperes (VA). Internt reservebatteri: Et nyt, fuldt opladet, internt reservebatteri giver følgende inden nedlukning: Monitorering plus SpO2: (minutter): Monitoring plus pacing (ved 100 ma, 60 ppm), plus SpO2 (minutter): Defibrillering (360J strømudladninger): TOTAL EFTER LAVT BATTERI Opladningstid for batteri: <4 timer når apparatet slukkes, og AC-strøm tilsluttes. Angivelse af lavt batteri og meddelelse: Når apparatet kobles fra AC-strømmen, skifter det til at bruge batteriet. Når batteriet bliver lavt, viser indikatorlampen for batteristatus et gult segment og meddelelsen low battery (lavt batteri), og der lyder en advarselstone. Kort efter viser indikatorlampen et blinkende rødt segment, meddelelsen low battery; connect to AC power (lavt batteri, tilslut til AC-strøm), og der lyder en advarselstone. Indikatorlampe for service: Lampen lyser, når der er behov for service. DIMENSIONER Vægt: Defibrillator/monitor inklusive alle funktioner (pacing, SpO2 og låge, uden papir og kabler) 5,58 kg QUIK-COMBO kabel: 0,20 kg Standard (hårde) stødpuder: 0,88 kg Højde: 21,3 cm Bredde: 26,2 cm Dybde: 26,2 cm display Størrelse (visningsområde): Bredde 115,18 mm x højde 86,38 mm Opløsning: 320 x 240 LCD farvedisplay Viser minimum 3,7 sekunders EKG og alfanumeriske tegn for værdier, instruktioner eller meddelelser fra apparatet Mulighed for at vise en ekstra kurve Sweep-hastighed for vist kurve: 25 mm/sek for EKG og SpO2 DATASTYRING Apparatet kan nemt udskrive en CODE SUMMARY rapport, inklusive en indledning med patientoplysninger og en journal for den kritiske hændelse. Oversigtsrapporten inkluderer også en log over hændelsen og vitale tegn og kurver i forbindelse med visse hændelser. Apparatet kan udskrive arkiverede patientjournaler. KOMMUNIKATION Apparatet kan overføre datajournaler via IrDA monitor EKG EKG kan monitoreres via EKG-kabler med 3 eller 5 afledninger. Standard stødpuder eller behandlingselektroder (QUIK- COMBO pacing-/defibrillerings-/ekg-elektroder eller FAST- PATCH defibrillerings-/ekg-elektroder til engangsbrug) bruges til monitorering via stødpuderne. Kompatible med LIFEPAK 12 EKG-elektroder og behandlingselektroder. Udvalg af afledninger: Afledning I, II og III, (EKG-kabel med 3 afledninger) Afledning I, II, III, avr, avl og avf, V (c) tages samtidigt, (EKG-kabel med 5 afledninger) Størrelse på EKG-elektrode: 4, 3, 2,5, 2, 1,5, 1, 0,5, 0,25 cm/mv Visning af hjertefrekvens: bpm på digitalt display Angivelse af værdier, der er uden for interval: Symbolet --- på displayet Hjertesymbolet blinker for hver registrering af QRS-kompleks Continuous Patient Surveillance System (CPSS, kontinuerligt patientovervågningssystem): I AED-funktion, når Shock Advisory System ikke er slået til, monitorerer CPSS patienten via QUIK-COMBO stødpuder eller EKG-afledning II for rytmer, der kan nødvendiggøre stød. Talemeddelelser: Bruges til udvalgte advarsler og alarmer (kan slås til/fra) Analogt EKG-output: 1 V/mV x 1,0 forstærkning < 35 ms forsinkelse Fællessignalundertrykkelse: 90 db ved 50/60 Hz SpO2 Masimo SET Yderligere konfiguration kan fås til kompatibilitet med udvalgte Nellcor sensorer Mætningsområde: 1 til 100 % Mætningsnøjagtighed: ( %) (0-69 % uspecificeret) Voksen/pædiatrisk: +/- 2 cifre (når der ikke er bevægelse) +/- 3 cifre (når der er bevægelse) Nyfødte: +/- 3 cifre (når der ikke er bevægelse) +/- 3 cifre (når der er bevægelse) Søjlediagram over dynamisk signalstyrke Pulstone ved start på pleth-kurven Gennemsnitlig hastighed for SpO2 opdatering: Brugeren kan vælge 4, 8, 12 eller 16 sekunder SpO2-måling: Funktionelle SpO2-værdier vises og gemmes Interval for pulsfrekvens: 25 til 240 pulsslag i minuttet Nøjagtighed af pulsfrekvens: (Voksen/pædiatrisk/nyfødt) +/- 3 cifre (når der ikke er bevægelse) +/- 5 cifre (når der er bevægelse) SpO2-kurve med kontrol af automatisk forstærkning ALARMER Quick Set (hurtig indstilling): Aktiverer alarmer for alle parametre VF/VT Alarm: Aktiverer kontinuerlig CPSS-monitorering i manuel funktion printer Udskriver kontinuerligt strimler af den viste patientinformation Papirstørrelse: 50 mm Udskrivningshastighed: Kontinuerlig EKG 25 mm/sek +/- 5 % (målt i overensstemmelse med AAMI EC-11, ) Forsinkelse: 8 sekunder Automatisk udskrivning: Hændelser i kurveform udskrives automatisk (kan konfigureres af brugeren) Udskrivningshastighed for CODE SUMMARY rapporter: 25 mm/sek FREKVENSRESPONS Diagnostisk: 0,05 til 150 Hz eller 0,05 til 40 Hz (kan konfigureres af brugeren) Monitor: 0,67 til 40 Hz eller 1 til 30 Hz (kan konfigureres af brugeren) Stødpuder: 2,5 til 30 Hz Analogt EKG-output: 0,67 til 32 Hz (undtagen 2,5 til 30 Hz for stødpude EKG) defibrillator Kurveform: Bifasisk trunkeret eksponentiel. Følgende specifikationer gælder fra 25 til 200 Ohm, medmindre andet er angivet. Energinøjagtighed:±1 joule eller 10 % fra indstillingen, hvad der er størst, til 50 ohms ±2 joule eller 15 % fra indstillingen, hvad der er størst, til en impedans fra ohm Spændingskompensation: Aktiv når der tilsluttes behandlingselektroder til engangsbrug. Energioutput inden for ± 5 % eller ± 1 joule, det der er størst, af 50 ohm værdien, begrænset til den tilgængelige energi, der resulterer i tilførsel af 360 joules til 50 ohm. PATIENTIMPEDANS FASE 1 VARIGHED (MS FASE 2 VARIGHED (MS) MIN. MAKS. MIN. MAKS Stødpuder: QUIK-COMBO pacing-/defibrillerings-/ekg-elektroder (standard) Standard stødpuder til voksne med indlagte stødpuder til børn (tilvalg) Interne håndtag med udladningskontrol (tilvalg) Eksterne steriliserbare stødpuder (tilvalg) Kabellængde: 2,4 meter langt QUIK-COMBO-kabel (ikke inklusive elektrodesamling))

9 MANUAL Energivalg: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 15, 20, 30, 50, 70, 100, 125, 150, 175, 200, 225, 250, 275, 300, 325 og 360 joules og brugerkonfigurerbare sekvenser på , , joules Opladningstid: Opladningstid til 200J <5 sekunder med fuldt opladet batter Opladningstid til 360J <7 sekunder med fuldt opladet batter Opladningstid til 360J <10 sekunder, ved betjening inden batteriet bliver lavt Synkroniseret kardioversion: Energitilførsel begynder inden for 60 ms af QRSkompleksets spids Energitilførsel begynder inden for 25 ms af den eksterne synkroniserede puls Ekstern synkroniseret puls, 0-5 V (TTL-niveau) puls, aktiv høj, > 5 ms i varighed, ikke tættere end 200 ms fra hinanden og ikke længere end 1 sekund fra hinanden AED Shock Advisory System er et EKG analysesystem, der notificerer operatøren, hvis algoritmen registrerer en EKG-rytme, der nødvendiggør stød eller ikke nødvendiggør stød. SAS optager kun EKG via behandlingselektroder. Tid indtil klar til stø: Hvis man bruger et fuldt opladet batteri ved normal stuetemperatur, er apparatet klart til at give stød inden for 16 sekunder, efter det er blevet tændt, hvis det første resultat er Shock Advised (stød anbefales) AED-funktionen i LIFEPAK 20e defibrillator/monitor er ikke beregnet til brug på børn under 8 år. Indstillinger for cprmax teknologi (emner markeret med * er standardindstillinger) Stacked Shocks (hurtige efterfølgende stød): Off* (fra), On (til) Initial CPR (indledende HLR): Off* (fra), Analyze First (analyser først), CPR First (HLR først) Preshock CPR (HLR inden stød): Off* (fra), 15, 30 sekunder Pulse Check (pulskontrol): Never* (aldrig), After Second No Shock Advised (efter anden gang stød ikke anbefalet), After Every No Shock Advised (efter hver gang stød ikke anbefalet), Always (altid) CPR Time 1 & 2 (HLR-tid 1 og 2): 15, 30, 45, 60, 90, 120*, 180 sekunder, 30 minutter Brugere henvises til betjeningsvejledningen til LIFEPAK 20e defibrillator/monitor vedrørende oplysninger om at tilpasse konfigurationen af apparatet i forhold til hospitalets protokoller. Pacer Pacingfunktion: Demand- eller nondemand-frekvens og aktuelle standardværdier (kan konfigureres af bruger) Pacingfrekvens: 40 to 170 ppm Nøjagtighed af frekvens: +/- 1,5 % for hele intervallet. Output-kurve: Monofasisk, amplitude stabil til +/- 5 % i forhold til forflanke for spændinger større end eller lig med 40 ma, varighed 20 +/- 1 ms, stignings-/faldetider <= 1 ms [10-90 % niveauer] Outputspænding: 0 to 200 ma Pause: Pacing pulsfrekvensen reduceres med en faktor på 4, når den er aktiveret Refraktær periode: 200 til 300 ms +/- 3 % (funktion af frekvensen) BETINGELSER FOR OMGIVENDE FORHOLD Temperatur, under betjening: 5-40 C Temperatur, ikke under betjening: -20 til +60 C undtagen behandlingselektroder Relativ luftfugtighed, under betjening: 5 til 95 %, ikke-kondenserende Atmosfærisk tryk, under betjening: Omgivende til 522 mmhg (0 til 3,048 meter) Vandtæt, under betjening (uden tilbehør, bortset fra EKG-kabel og hårde stødpuder): IPX1 (spild) pr. IEC klausul 44.6 Vibration: MIL-STD-810E metode 514.4, kat. 1 Stød (ved fald): 1 fald på hver side fra 45,7 cm på en stålflade EMC IEC : 2001/EN :2001, Medicinsk udstyr - generelle krav til sikkerhed -standard: Elektromagnetisk kompatibiltet Krav og test IEC :2002, klausul 36/EN :2003, klausul 36, særlige krav til sikkerheden ved hjertestartere og hjertestartermonitorer Alle specifikationer er for 20 C, medmindre andet er angivet. 3 7 LIFEPAK 20e 20e Defibrillator/Monitor CodeManagement MODULETM SPECIFIKATIONER CodeManagement MODULE DIMENSIONER CodeManagement Module lægger 1,63 kg til LIFEPAK 20/20e defibrillator/monitor. Størrelse (maks.) på LIFEPAK 20/20e apparatet med CodeManagement Module Højde: 25,4 cm Bredde: 26,2 cm Depth: 29,7 cm DISPLAY Med CodeManagement Module viser LIFEPAK 20e defibrillator/monitor minimum 3,7 sekunders EKG og alfanumeriske tegn for værdier, instruktioner eller meddelelser fra apparatet Sweep-hastighed for vist kurve: 12,5 mm/sek for C02 STRØM TM LIFEPAK 20/20e defibrillator/monitor med CodeManagement Module AC-strø: VAC 50/60Hz, VAC 50/60 Hz, samlet strømforbrug under 150 Volt-amperes (VA) Internt reservebatteri: Lithium-ion. Batterierne oplader, når apparatet betjenes med vekselstrøm. Angivelse af lavt batteri og meddelelse: Når apparatet kobles fra AC-strømmen, skifter det til at bruge batteriet. Når batteriet er ved at blive lavt i CodeManagement Module, angiver defibrillatoren med en meddelelse i statusområdet, at apparatet skal tilsluttes AC-strøm, og der lyder en advarselstone. Opladningstid for batteri: <4 timer når apparatet slukkes, og AC-strøm tilsluttes Driftstid: Et nyt, fuldt opladet internt reservebatteri giver mindst 210 minutters monitorering inden nedlukning. CO2-MONITORERING Drift af målenøjagtighed: Ingen drift i nøjagtighed i mindst 6 timer Nøjagtighed af respirationsfrekvens: 0 til 70 bpm: ±1 bpm 71 til 99 bpm: ±2 bpm Interval for respirationsfrekvens: 0 til 99 åndedræt/minut C02-interval: 0 til 99 mmhg (0 til 13,2 kpa) Enheder: mmhg, % eller kpa Flowhastighed: 42,5 til 65 ml/min (målt efter volumen) Stigningstid: 190 msek Responstid: Maks. 4,5 sekunder (inkluderer forsinkelsestid og stigningstid) Initialiseringstid: 30 sekunder (normalt), sekunder Omgivende tryk: Kompenseres automatisk internt Skaleringsfaktorer for kurve: Autoskalering, 0-20 mmhg (0-4 vol. %), 0-50 mmhg (0-7 vol. %), mmhg (0-14 vol. %) CO2-nøjagtighed DELVIST CO2- TRYK VED HAVETS NØJAGTIGHED: OVERFLADE: (0 80 bpm)* 0 to 38 mmhg ±2 mmhg (0,27 kpa) (0 to 5,1 kpa) 39 to 99 mmhg (5,2 to 13, kpa) (>80 bpm)* 0 to 18 mmhg (0 to 2,4 kpa) 19 til 99 mmhg (2,55 til 13,3 kpa) ±5 % fra aflæsning + 0,8 % for hver 1 mmhg (0,13 kpa) over 38 mmhg (5,2 til 13 kpa) ±2 mmhg (0,27 kpa) ±4 mmhg (0,54 kpa) eller ±12 % fra aflæsning, hvad der er størst *For RR > 60 bpm, for at opnå den specificerede C02-nøjagtighed, skal Microstream Filterline H Set til spædbørn anvendes. DATASTYRING OG -OVERFØRSEL LIFEPAK 20/20e apparatet optager og gemmer patientdata, hændelser (inklusive kurver og anmærkninger) og kontinuerlig EKG og CO2-kurve i den interne hukommelse. Trådløs dataoverførsel via LIFENET netværket TRÅDLØSE NETVÆRK LIFEPAK 20/20e med CodeManagement Module understøtter følgende: Trådløse netværksstandarder a, b, g og n Sikkerhedstyper: - Åbent - WPA-Personal - WPA2-Personal - WPA-Enterprise - WPA2-Enterprise Autentifikationsprotokoller for Enterprise: - EAP-TLS - EAP-TTLS - PEAP/MSCHAPv2 TCP/IP support - Internetprotokol version 4 (IPv4) - IP-adresse: Henter automatisk IP-adressen, eller der kan tildeles en statisk adresse. - DNS-servere: Henter automatisk DNS-serveradresser, eller der kan tildeles statiske adresser på den primære og sekundære DNS-server.

10 Produktudvalg fra Physio-Control Defibrillatorer/monitorer LIFEPAK CR Plus automatisk ekstern defibrillator Den fuldautomatiske LIFEPAK CR Plus AED har samme avancerede teknologi som sommedicinske fagfolk har tillid til, og er samtidigt nem at bruge. Den er specielt udformet til at kunne anvendes af enhver, der som den første hjælper et offer for pludseligt hjertestop. LIFEPAK 1000 Defibrillator LIFEPAK 1000 defibrillatoren er et kraftigt og kompakt apparat, der er designet til at behandle patienter med hjertestop og yde kontinuerlig monitorering af hjertet. Indbygget fleksibilitet gør, at 1000-apparatet kan programmeres til brug for førstehjælpere eller sundhedsprofessionelle, og gør det muligt for behandlere at ændre protokoller, efterhånden som behandlingsstandarder udvikler sig. LIFEPAK 15 Monitor/Defibrillator LIFEPAK 15 monitor/defibrillator er standarden inden for førstehjælpsbehandling for ALS-teams, der ønsker det mest klinisk innovative og mest funktionelt effektive LIFEPAK TOUGH apparat, der fås i dag. 15 har sofistikeret, klinisk teknologi med en lang række funktioner såsom den kraftigste stigende energi (op til 360J), der fås, avancerede monitoreringsparametre og en platform, der kan opgraderes fuldstændigt. LIFEPAK 20e defibrillator/monitor med CodeManagement Module Fordi den er klinisk avanceret og fyldt med kraftige funktioner, er LIFEPAK 20e defibrillator/monitor meget intuitiv for førstehjælpere, og desuden kombinerer den på intelligent måde den praktiske AED-funktion med manuel funktion, således at klinikere med uddannelse i avanceret behandling af hjerteproblemer hurtigt og nemt kan give avanceret diagnostisk pleje. CodeManagement Module tilføjer kapnografi i kurveform og trådløs forbindelse, som fremmer hospitalets mulighed for effektivt at styre genoplivningsproceduren ved at være forberedt på grund af tidligere evalueringer.

11 9 LIFEPAK 20e HLR-assistance LUCAS 2 brystkompressionssystem LUCAS er designet til at levere effektive, ensartede og kontinuerlige kompressioner uden afbrydelse i overensstemmelse med AHA-retningslinjerne og kan anvendes på voksne patienter både på og uden for hospitalet. TrueCPR instruktionsapparat TrueCPR hjælper teamet med at optimere den manuelle HLR-indsats ved brug af simpel realtid og feedback efter hændelsen for de mest kritiske genoplivningsparametre. TrueCPR måler kompressionsdybden nøjagtigt ved hjælp af en ejendomsretsbeskyttet TFI-teknologi (Triaksial feltinduktion). Informationsstyring LIFENET System LIFENET-systemet giver ambulancereddere og hospitalteams pålidelig og hurtig adgang til klinisk information gennem en sikker, webbaseret platform, der forbedrer patientbehandlingen og driftseffektiviteten. CODE-STAT 9.0 databehandlingsprogram CODE-STAT 9.0 software til databehandling er et retrospektivt analyseredskab, der giver nem adgang til data, rapporter og gennemgang af en hændelse.

12 Se, hvordan LIFEPAK 20e defibrillator/monitor med CodeManagement Module kan forbedre hospitalets genoplivningsprocedure. Gå ind på eller ring på i dag. Alle udsagn fra november Kontakt den lokale Physio-Control-repræsentant for yderligere oplysninger, eller besøg vores hjemmeside på Physio-Control Headquarters Redmond, WA USA Willows Road NE Tel Fax Physio-Control Operations Netherlands B.V. Keizersgracht , 1015 CJ Amsterdam, NL Tel +31 (0) Fax +31 (0) Physio-Control Denmark Sales ApS Tel Physio-Control, Inc., Willows Road NE, Redmond, WA USA Physio-Control Operations Netherlands B.V., Keizersgracht , 1015 CJ Amsterdam, Netherlands 2013 Physio-Control, Inc. Alle indeholdte navne er varemærker eller registrerede varemærker, der tilhører deres respektive ejere. Specifikationerne kan ændres uden varsel. Ikke alle produkter forhandles over hele verden. De produkter og det tilbehør, der forhandles i EU, er anført på producentens overensstemmelseserklæring. GDR _D

TrueCPR. Vejledningsenhed PRODUKTBROCHURE

TrueCPR. Vejledningsenhed PRODUKTBROCHURE TrueCPR Vejledningsenhed PRODUKTBROCHURE TrueCPR Vejledningsenhed Vil man opnå de bedste resultater, skal man udføre den bedste hjerte-lunge-redning (HLR). Det er lettere sagt end gjort: Står man midt

Læs mere

LIFEPAK 20e DEFIBRILLATOR/Monitor. Altid parat

LIFEPAK 20e DEFIBRILLATOR/Monitor. Altid parat LIFEPAK 20e DEFIBRILLATOR/Monitor Altid parat 1 Det kan ikke undre, at professionelt sundhedspersonale stoler på LIFEPAK 20e I mere end 50 år har Physio-Control udviklet teknologier og konstrueret udstyr,

Læs mere

LIFENET -system PRODUKTBROCHURE

LIFENET -system PRODUKTBROCHURE LIFENET -system PRODUKTBROCHURE LIFENET -system Hvad enten du arbejder i ambulancen eller på skadestuen er effektiviteten af udstyr, oplysninger og beslutninger vigtig for at kunne redde flere liv. 1 LIFENET-SYSTEM

Læs mere

LIFEPAK 1000 DEFIBRILLATOR PRODUKTBROCHURE

LIFEPAK 1000 DEFIBRILLATOR PRODUKTBROCHURE LIFEPAK 1000 DEFIBRILLATOR PRODUKTBROCHURE Ikke alle hjertetilfælde er ens. Det er førstehjælpere heller ikke. I denne branche er der behov for fleksibilitet og det er lige netop, hvad LIFEPAK 1000 defibrillatoren

Læs mere

LIFEPAK 1000 DEfibrillator med cprmax teknologi

LIFEPAK 1000 DEfibrillator med cprmax teknologi LIFEPAK 1000 DEfibrillator med cprmax teknologi Works like you work. S I M P LY P R O F E S S I O N A L Avanceret batteriteknologi. Stor skærm giver klar og tydelig grafik og tekst. cprmax giver mest mulig

Læs mere

PRODUKTBROCHURE LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR. Til beredskabsorganisationer

PRODUKTBROCHURE LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR. Til beredskabsorganisationer PRODUKTBROCHURE LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR Til beredskabsorganisationer 1 LIFEPAK 15 Monitor/Defibrillator LIFEPAK 15 monitor/defibrillator lever op til kravene. Når der skal reageres på nødsituationer,

Læs mere

LIFEPAK 1000 DEFIBRILLATOR PRODUKTBROCHURE

LIFEPAK 1000 DEFIBRILLATOR PRODUKTBROCHURE LIFEPAK 1000 DEFIBRILLATOR PRODUKTBROCHURE Ikke alle hjertetilfælde er ens. Det er førstehjælpere heller ikke. I denne branche er der behov for fleksibilitet og det er lige netop, hvad LIFEPAK 1000 defibrillatoren

Læs mere

LIFEPAK 15 kvikguide

LIFEPAK 15 kvikguide LIFEPAK 15 kvikguide Refererer til infonetdok. 484884 På venstre side af skærmen sidder alle kabelindgange (pånær til padler) MONITORENS OPBYGNING Kapnograf (CO2) Saturation (Sp02) Blodtryk (NIBP) EKG

Læs mere

Den vigtigste hændelse ved et hjertestop er hvad der sker. agefter

Den vigtigste hændelse ved et hjertestop er hvad der sker. agefter Den vigtigste hændelse ved et hjertestop er hvad der sker agefter Powerheart G5 giver dig selvtillid til at hjælpe. I Danmark. Dit lokale Cardiac Science team står altid til rådighed med support og den

Læs mere

Endnu bedre support til. professionelle livreddere

Endnu bedre support til. professionelle livreddere Endnu bedre support til professionelle livreddere Mere end AED Plus I 2002 lancerede ZOLL AED Plus -med Real CPR Help HLR-feedback i realtid, der for første gang nogensinde informerer livreddere om, hvorvidt

Læs mere

EDGE System ELEKTRODER

EDGE System ELEKTRODER EDGE System ELEKTRODER Works like you work. S t a n d a r d e n f o r m u l t i f u n k t i o n e l l e e l e k t r o d e r Øget patientkomfort Mindre hudirritation Øget patientsikkerhed Minimeret forsinkelse

Læs mere

Dette ansigt udstråler tryghed

Dette ansigt udstråler tryghed Dette ansigt udstråler tryghed Her er grunden. Hos Physio-Control er vores renommé - og mission - bygget på tryghed. Den tryghed, som opstår efter mere end 50 år med innovation, vedvarende engagement i

Læs mere

LUCAS BRYSTKOMPRESSIONSSYSTEM PRODUKTBROCHURE

LUCAS BRYSTKOMPRESSIONSSYSTEM PRODUKTBROCHURE LUCAS BRYSTKOMPRESSIONSSYSTEM PRODUKTBROCHURE Deres partner i genoplivning Effektive kompressioner og godt blodflow betyder livreddende HLR Effektive brystkompressioner sørger for livsvigtig ilt til hjernen

Læs mere

LIFEPAK 20. Defibrillator/Monitor. Simpel og alligevel avanceret

LIFEPAK 20. Defibrillator/Monitor. Simpel og alligevel avanceret LIFEPAK 20 Defibrillator/Monitor Simpel og alligevel avanceret Et hjertestop kan indtræde når som helst, hvor som helst. Også på dit hospital. Selv under de bedst mulige plejeforhold opstår der hjertestop:

Læs mere

LUCAS BRYSTKOMPRESSIONSSYSTEM PRODUKTBROCHURE

LUCAS BRYSTKOMPRESSIONSSYSTEM PRODUKTBROCHURE LUCAS BRYSTKOMPRESSIONSSYSTEM PRODUKTBROCHURE Deres partner i genoplivning Effektive kompressioner og godt blodflow betyder livreddende HLR Effektive brystkompressioner sørger for livsvigtig ilt til hjernen

Læs mere

Brugsanvisning AED-træner

Brugsanvisning AED-træner Brugsanvisning AED-træner VARENUMMER Copyright 2007 Cardiac Science Corporation. Alle rettigheder forbeholdt. AED (automatiseret ekstern defibrillator)-træneren er et apparat, som er beregnet til brug

Læs mere

AED Plus. Den bedst mulige hjælp til førstehjælpere

AED Plus. Den bedst mulige hjælp til førstehjælpere AED Plus Den bedst mulige hjælp til førstehjælpere Nødvendig hjertemassage De nyeste retningslinjer fra Det Europæiske Råd for Genoplivning (European Resuscitation Council, ERC) udgivet i 2010, siger det

Læs mere

Stiller flere data til din rådighed uden at stille større krav til din tid

Stiller flere data til din rådighed uden at stille større krav til din tid Stiller flere data til din rådighed uden at stille større krav til din tid Brug Welch Allyn CardioPerfect workstation-software til at administrere dine kardiopulmonale testdata Alle Welch Allyns kardiopulmonale

Læs mere

SPIDER Quick guide. DATO: August 2017 FORHANDLER: WASYS A/S. Langebjergvænget Roskilde

SPIDER Quick guide. DATO: August 2017 FORHANDLER: WASYS A/S. Langebjergvænget Roskilde SPIDER Quick guide DATO: August 2017 FORHANDLER: WASYS A/S Langebjergvænget 18 4000 Roskilde +45 7221 7979 Indhold Om SPIDER... 3 Funktioner ved SPIDER... 3 Spændingsforsyning... 3 Installation og fysiske

Læs mere

AED Pro tilbehør og træningsprodukter

AED Pro tilbehør og træningsprodukter AED Pro tilbehør og træningsprodukter Pads CPR-D-padz De innovative to-i-en CPR-D-padz som sikrer hurtig og præcis placering. De registrerer og rapporterer dybden og frekvensen af brystkompressionerne

Læs mere

LIFEPAK 20-DEFIBRILLATOR/MONITOR BETJENINGSVEJLEDNING

LIFEPAK 20-DEFIBRILLATOR/MONITOR BETJENINGSVEJLEDNING LIFEPAK 20-DEFIBRILLATOR/MONITOR BETJENINGSVEJLEDNING LIFEPAK 20-DEFIBRILLATOR/MONITOR BETJENINGSVEJLEDNING Vigtige oplysninger!usa Rx Only!USA Sporing af apparatet FDA i USA kræver, at producenter og

Læs mere

Hvad er LIFEPAK TOUGH?

Hvad er LIFEPAK TOUGH? LIFEPAK 15 MONITOR/DEfibrillator Works like you work. Hvad er LIFEPAK TOUGH? I nødsituationer er udstyret af afgørende betydning for den samlede indsats. Hvis det går i stykker, kan det koste mere end

Læs mere

Kontraktbilag 5 Beskrivelse af integration mellem defibrillator/monitor og Præhospital Patientjournal.

Kontraktbilag 5 Beskrivelse af integration mellem defibrillator/monitor og Præhospital Patientjournal. Kontraktbilag 5 Beskrivelse af integration mellem defibrillator/monitor og Præhospital Patientjournal. Side 1 af 6 Side 2 af 6 1 Integrationer i den mobile enhed I forbindelse med registrering af vitaldata

Læs mere

Welch Allyn Connex Spot Monitor kort oversigt

Welch Allyn Connex Spot Monitor kort oversigt Welch Allyn Connex Spot Monitor kort oversigt Indholdsfortegnelse Tænd/slukknap...2 Sluk...2 Log på, og vælg en profil...2 Batteristatus...2 Skift profil...2 Start/stop blodtryk...2 Start intervaller...2

Læs mere

Den første og eneste hjertestarter, der guider dig hele vejen

Den første og eneste hjertestarter, der guider dig hele vejen Den første og eneste hjertestarter, der guider dig hele vejen Mere end bare en hjertestarter en hjertestarter, der guider dig hele vejen alarmering hjerte-lunge-redning defibrillering avanceret behandling

Læs mere

LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR. produktbrochure

LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR. produktbrochure LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR produktbrochure Vi bygger på vores stolte arv Som pioneren inden for defibrillerings- og monitoreringsteknologi fortsætter Physio-Control med at definere standarden for

Læs mere

Kontraktbilag 4. Spørgsmål svar til udbudsmaterialet

Kontraktbilag 4. Spørgsmål svar til udbudsmaterialet Kontraktbilag 4 Spørgsmål svar til udbudsmaterialet Nr. Spørgsmål: Spørgsmålet vedrører Svar: 1 I betragtning af at DS / EN 60601-1:2006 ikke er et krav for CE-mærkning, ønsker vi at vide, om I kan acceptere,

Læs mere

Det er nu blevet endnu lettere at køre en simulator

Det er nu blevet endnu lettere at køre en simulator TILLID Det er nu blevet endnu lettere at køre en simulator Når en simulator er lettere at bruge, bliver træningen mere effektiv. SimPad er udviklet i tæt samarbejde med vores simulations brugere. Fra mange

Læs mere

HEARTSTART MRx MONITOR/DEFIBRILLATOR. www.laerdal.com

HEARTSTART MRx MONITOR/DEFIBRILLATOR. www.laerdal.com HEARTSTART MRx MONITOR/DEFIBRILLATOR www.laerdal.com HEARTSTART MRx MONITOR/DEFIBRILLATOR 948001 Vægophæng til køretøjer 948002 Jævnstrøms lader 948006 Cadex, 2 batteri lader 948007 Cadex, 4 batteri lader

Læs mere

Trådløs Radio modtager

Trådløs Radio modtager Trådløs Radio modtager Installations vejledning for type: RRA85-C2V, 2 relæer, 230VAC RRA85-C2P, 2 relæer, 12/24 AC/DC RRA85-C4V, 4 relæer, 230VAC RRA85-C4P, 4 relæer, 12/24 AC/DC IP 44 DanZafe 1 I. PRODUKTBESKRIVELSE

Læs mere

DAB+ adaptor. Kære kunde,

DAB+ adaptor. Kære kunde, Kære kunde, Kvalitet har altid været drivkraften for os og grundlæggelsen af Argon Audio er en naturlig forlængelse af denne filosofi. Vi har 20 års erfaring i at lave og specificere høj kvalitetsprodukter

Læs mere

MANUAL FANTRONIC 20AMP. TRIAC SLAVEENHED FOR VENTILATION VER:FAN 1.1 SKIOLD GØR EN FORSKEL!

MANUAL FANTRONIC 20AMP. TRIAC SLAVEENHED FOR VENTILATION VER:FAN 1.1 SKIOLD GØR EN FORSKEL! MANUAL SKIOLD GØR EN FORSKEL! FANTRONIC 20AMP. TRIAC SLAVEENHED FOR VENTILATION VER:FAN 1.1 981 002 317 Ver. 01 11-03-2013 Indhold 1. INTRODUKTION... 4 2. BESKRIVELSE FANTRONIC... 5 2.1 SÅDAN FUNGERER

Læs mere

Oversigt.: LED Indikator Optag / Stop Button Lince MIC Nulstil Hul USB Plug

Oversigt.: LED Indikator Optag / Stop Button Lince MIC Nulstil Hul USB Plug 1. Brugervejledning 2. Tak for dit køb af vores pen-optager. Læs venligst denne manual omhyggeligt og grundigt før ethvert forsøg på at betjene dette produkt og beholde den for din fremtids reference.

Læs mere

LUCAS 2 brystkompressionssystem

LUCAS 2 brystkompressionssystem LUCAS 2 brystkompressionssystem CPR Evolved tilgængelig nu Hvad vil du syntes om den nye LUCAS 2? Fleksibel strømforsyning LUCAS 2 kan strømforsynes enten fra batteri alene eller ved tilslutning til strøm

Læs mere

Kvik guide Bærbar, trådløs EKG-monitor

Kvik guide Bærbar, trådløs EKG-monitor Læs venligst hele manualen før ibrugtagning, og det er selvsagt vigtigt at instruktionerne følges meget nøje. Modellen kan også leveres med løse pads, med hvilke det er muligt at foretage kontinuerlige

Læs mere

40 Brugsanvisning AM

40 Brugsanvisning AM 40 Brugsanvisning AM Cardio 40 1 2 AM 4 5 3 OK (OK) Tryk i ur-visningen for at komme til menu-tilstand. I tilstanden Menu, tryk på knappen for at indtaste eller bekræfte et valg. Når du registrerer, kan

Læs mere

Oxix MÅLING AF OPLØST ILT BROCHURE DK 5.40 OXIX BROCHURE 1401

Oxix MÅLING AF OPLØST ILT BROCHURE DK 5.40 OXIX BROCHURE 1401 Oxix MÅLING AF OPLØST ILT BROCHURE DK 5.40 OXIX BROCHURE 1401 SENSOR MED MINIMAL VEDLIGEHOLDELSE Oxix til måling af opløst ilt er et unikt system, hvor en avanceret solid-state optisk sensor kommunikerer

Læs mere

GSM port styring 400 brugere

GSM port styring 400 brugere 1 GSM port styring 400 brugere SMS alarm, temperatur og fjernkontrol system 16 brugere til at modtage alarmbeskeder via SMS Software vejledning SSIHuset Svane Electronic ApS Arildsvej 27, Gråmose, DK-7442

Læs mere

BRUGSANVISNING MODEL

BRUGSANVISNING MODEL BRUGSANVISNING MODEL Tillykke med Deres nye multimeter, før De går igang med at bruge produktet, bedes De læse denne brugsanvisning grundigt. I. ANVENDELSE Dette kategori III multimeter kan anvendes til

Læs mere

Orientering om AED (Automatisk Ekstern Defibrillator)

Orientering om AED (Automatisk Ekstern Defibrillator) Orientering om AED (Automatisk Ekstern Defibrillator) Beredskabsmester Lars M. Sørensen Hvorfor Hjertestarter Tidlig alarmering Tidlig hjertemassage Tidlig defibrillation Tidlig stabillisering Hvad er

Læs mere

System JA 1000 Stand-alone styring for befugter eller affugter for relativ fugtighed og eller dugpunkt.

System JA 1000 Stand-alone styring for befugter eller affugter for relativ fugtighed og eller dugpunkt. KHV Maj 2012 Version 3.1 Brugsanvisning System JA 1000 Stand-alone styring for befugter eller affugter for relativ fugtighed og eller dugpunkt. Anderberg Fugtstyring A/S - Gl. Holbækvej 6-8 - 4200 Slagelse

Læs mere

Kontraktbilag 4. Spørgsmål svar til udbudsmaterialet

Kontraktbilag 4. Spørgsmål svar til udbudsmaterialet Kontraktbilag 4 Spørgsmål svar til udbudsmaterialet Nr. Spørgsmål: Spørgsmålet vedrører Svar: 1 I betragtning af at DS / EN 60601-1:2006 ikke er et krav for CE-mærkning, ønsker vi at vide, om I kan acceptere,

Læs mere

Trust Energy Protector 325/525. Brugervejledning

Trust Energy Protector 325/525. Brugervejledning Trust Energy Protector 325/525 Brugervejledning Ophavsret/Copyright Tillige er det forbudt at reproducere eller overføre dele af denne brugsanvisning under enhver form og med ethvert middel, elektronisk

Læs mere

SEITRON TRÅDLØS STYREENHED

SEITRON TRÅDLØS STYREENHED SEITRON TRÅDLØS STYREENHED DLP 241 og 841 M00 0SE SEITRON TRÅDLØS STYREENHED Sammenkoblings muligheder af styreenheder, med op til 80 kanaler. Frostsikring. Mulighed for tilslutning af pumpestyring. Kan

Læs mere

Nyhed. Ny og innovativ lækstrømstester med Datrends Vision-Pad Teknologi. Avanceret lækstrømstester med touch

Nyhed. Ny og innovativ lækstrømstester med Datrends Vision-Pad Teknologi. Avanceret lækstrømstester med touch TESTUDSTYR Datrend produkterne er designet og fabrikeret i Canada, hvor firmaet har eksisteret siden 1991. Datrend har specialiseret sig i udvikling af medicoteknisk testudstyr, og har et bredt sortiment

Læs mere

SuSix TURBIDITET- OG TØRSTOFTRANSMITTER BROCHURE DK 5.10 SUSIX BROCHURE 1401

SuSix TURBIDITET- OG TØRSTOFTRANSMITTER BROCHURE DK 5.10 SUSIX BROCHURE 1401 SuSix TURBIDITET- OG TØRSTOFTRANSMITTER BROCHURE DK 5.10 SUSIX BROCHURE 1401 H Ø J T E K N O L O G I S K S E N S O R M E D A V A N C E R E T O P T I K To funktioner i samme sensor Med SuSix sensorens 6

Læs mere

Installering. NETGEAR 802.11ac trådløst access point WAC120. Pakkens indhold. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA 95134 USA.

Installering. NETGEAR 802.11ac trådløst access point WAC120. Pakkens indhold. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA 95134 USA. Varemærker NETGEAR samt NETGEAR-logoet og Connect with Innovation er varemærker og/eller registrerede varemærker tilhørende NETGEAR, Inc. og/eller dets datterselskaber i USA og/ eller andre lande. Informationen

Læs mere

LIFEPAK. 20e-DEFIBRILLATOR/MONITOR BETJENINGSVEJLEDNING

LIFEPAK. 20e-DEFIBRILLATOR/MONITOR BETJENINGSVEJLEDNING LIFEPAK 20e-DEFIBRILLATOR/MONITOR BETJENINGSVEJLEDNING LIFEPAK 20e-DEFIBRILLATOR/MONITOR BETJENINGSVEJLEDNING Vigtige oplysninger!usa!usa RX Only Sporing af apparatet FDA i USA kræver, at producenter

Læs mere

SSI-9001 IP65. Installations vejledning. SSIHuset v/svane Electronic ApS. GSM fjern kontrol og alarm system

SSI-9001 IP65. Installations vejledning. SSIHuset v/svane Electronic ApS. GSM fjern kontrol og alarm system SSI-9001 IP65 GSM fjern kontrol og alarm system Installations vejledning SSIHuset v/svane Electronic ApS Vejledning Kontakt Tænd/sluk 1 - Strømforsyning: Forbundet til egen 12V / 1.5A strømforsyning (*)

Læs mere

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder Printer Administrations Løsninger Printer Administrations Løsninger Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder STYR ARBEJDSGANGENE DEN NEMME MÅDE AT STYRE DINE PRINTERE OG

Læs mere

SHARKY 775 ULTRALYDS ENERGIMÅLER

SHARKY 775 ULTRALYDS ENERGIMÅLER ANVENDELSE Ultralydsenergimåleren til registrering af alle afregningsrelevante data ved måling af energiforbruget i varme- og/eller køleanlæg. EGENSKABER 4 Batterilevetid 16 år (upåvirket af tilsluttede

Læs mere

SimPal-T4. GSM Stikkontakt. SimPal T4 GSM stikkontakt. Den korte opstart

SimPal-T4. GSM Stikkontakt. SimPal T4 GSM stikkontakt. Den korte opstart 1 SimPal-T4 GSM Stikkontakt Den korte opstart SimPal T4 GSM stikkontakt 2 Tak, fordi du har købt SimPal-T4. SimPal T4 GSM stikkontakt er en fjernbetjent stikdåse, der består af et GSM modul. Strømforsyningen

Læs mere

Fluke Connect moduler Tekniske data

Fluke Connect moduler Tekniske data Fluke Connect moduler Tekniske data Giver dig fleksibiliteten til at opbygge dit trådløse system som du ønsker det når du ønsker det. De trådløse Fluke 3000 FC testværktøjer er et team, og modulerne spiller

Læs mere

Brugervejledning. Fjernbetjening display MT-5

Brugervejledning. Fjernbetjening display MT-5 Brugervejledning Fjernbetjening display MT-5 OVERSIGT Det digitale fjernbetjening display, der viser dig anlæggets driftsinformation, system fejl og selvdiagnostik udlæsning. Oplysningerne vises på et

Læs mere

AR280P Clockradio Håndbogen

AR280P Clockradio Håndbogen AR280P Clockradio Håndbogen Index 1. Anvendelsesområde 2. Sikkerhed o 2.1. Piktogrammer i denne håndbog o 2.2. Almindelige sikkerhedsanvisninger 3. Klargøring til brug o 3.1. Udpakning o 3.2. Pakkens indhold

Læs mere

Climaster ZCF luftbehandlingsaggregat. Brugervejledning - Quickguide

Climaster ZCF luftbehandlingsaggregat. Brugervejledning - Quickguide Climaster ZCF luftbehandlingsaggregat Brugervejledning - Quickguide EXHAUSTO A/S Odensevej 76 DK-5550 Langeskov Tel. +45 65 66 12 34 Fax +45 65 66 11 10 exhausto@exhausto.dk www.exhausto.dk 1 Generelt

Læs mere

SHARKY 775 ULTRALYDS ENERGIMÅLER

SHARKY 775 ULTRALYDS ENERGIMÅLER ANVENDELSE Ultralydsenergimåleren til registrering af alle afregningsrelevante data ved måling af energiforbruget i varme- og/eller køleanlæg. EGENSKABER 4 Batterilevetid 16 år (upåvirket af tilsluttede

Læs mere

Bluetooth højttaler BABHCK811_1

Bluetooth højttaler BABHCK811_1 Bluetooth højttaler BABHCK811_1 Tillykke Tillykke med dit nye Amitech produkt! Oplysningerne i denne brugervejledning kan ændres uden varsel. Amitech Danmark A/S er ikke erstatningspligtig i tilfælde

Læs mere

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax Brugsanvisning Varenr.: 9052611 Dæktrykssensor (til motorcykel og ATV) Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Dæktrykssensor - Varenr. 9052611 Beskrivelse: Tyredog

Læs mere

Produktion III. Del af en integreret virksomhedsløsning. Produktion III til Microsoft Navision Axapta. forøger effektiviteten i produktionscyklussen.

Produktion III. Del af en integreret virksomhedsløsning. Produktion III til Microsoft Navision Axapta. forøger effektiviteten i produktionscyklussen. Produktion III til Microsoft Navision Axapta forøger effektiviteten i produktionscyklussen. Produktion III Produktionsserien til Microsoft Navision Axapta gør det muligt for producenter at styre hele Fordele

Læs mere

Mark like a Professional. Markeringssystem FlyMarker PRO

Mark like a Professional. Markeringssystem FlyMarker PRO Mark like a Professional Markeringssystem FlyMarker PRO Mark like a Professional FlyMarker PRO Version MOBIL Med den håndholdte CNC markeringssystem Fly- Marker PRO, bliver markering af store, tunge og

Læs mere

Dansk Brugermanual DAB Radio Adapter. Model: Q0057

Dansk Brugermanual DAB Radio Adapter. Model: Q0057 Dansk Brugermanual DAB Radio Adapter Model: Q0057 INDHOLD Indhold Sidenr. Indhold -----------------------------2 Sikkerhedsinstruktioner ---------3 Frontpanel--------------------------4 Fjernbetjeningen

Læs mere

HYDRUS ULTRALYDSVANDMÅLER

HYDRUS ULTRALYDSVANDMÅLER HYDRUS ANVENDELSE Ultralydsvandmåler til præcis registrering og udlæsning af forbrug på alle områder inden for vandforsyning. EGENSKABER 4 Batterilevetid 16 år, under alle forhold 4 Robust målerhus med

Læs mere

Elma PH-222. English usermanual Page 6-7 EAN:

Elma PH-222. English usermanual Page 6-7 EAN: Elma PH-222 Dansk/norsk manual Side 1 - XX Svensk manual Sida 2 - XX English usermanual Page 6-7 EAN: 5706445230297 Indhold Dansk/Norsk brugermanual... 3 Indledning... 3 Egenskaber... 3 Specifikationer...

Læs mere

Ultralyd Compact varmemåler HydroSonis USC

Ultralyd Compact varmemåler HydroSonis USC SONIS Ultralyd Compact varmemåler HydroSonis USC SONIS Ultralyd varmemåler Anvendelse Ultralyd kompakt energimåler kan anvendes til måling af energiforbruget i opvarmnings anvendelse til faktureringsformål.

Læs mere

BRUGER VEJLEDNING DK 8MP wildview ir / KAMERA JK 020 / Åtelkamera 801/Albecom Justerbar 3 / 5 eller 8 mp.

BRUGER VEJLEDNING DK 8MP wildview ir / KAMERA JK 020 / Åtelkamera 801/Albecom Justerbar 3 / 5 eller 8 mp. BRUGER VEJLEDNING DK 8MP wildview ir / KAMERA JK 020 / Åtelkamera 801/Albecom Justerbar 3 / 5 eller 8 mp. Funktioner: 1. 5 cm TFT LCD-skærm med angivelse af optage tilstand, hukommelse på kort og batteri

Læs mere

SEITRON TRÅDLØS STYREENHED

SEITRON TRÅDLØS STYREENHED SEITRON TRÅDLØS STYREENHED Drift og vedligehold Teknisk data Fejlsøgning Tilslutning af strøm Udbygning af antal styreenheder Opstart af gulvvarmestyring med analog rumtermostat Opstart af gulvvarmestyring

Læs mere

Nanovip Energimåler. El-Nr:

Nanovip Energimåler. El-Nr: Nanovip Energimåler El-Nr: 63 98 300 102 144 Nanovip PLUS Side 2 INTRODUKTION...3 GENERELT...3 MENU OVERSIGT...4 MEM FUNKTION...6 SPIDS MÅLING...8 HARMONISK ANALYSE...9 PROGRAMMERING...15 RESET MENU...17

Læs mere

LIFEPAK 1000 DEFIBRILLATOR BETJENINGSVEJLEDNING

LIFEPAK 1000 DEFIBRILLATOR BETJENINGSVEJLEDNING LIFEPAK 1000 DEFIBRILLATOR BETJENINGSVEJLEDNING LIFEPAK 1000 DEFIBRILLATOR BETJENINGSVEJLEDNING Vigtigt Denne enhed må kun anvendes af autoriseret personale. Sporing af apparat Registrér enheden på www.physio-control.com.

Læs mere

XO Osseo på XO 4 Unit Brugervejledning

XO Osseo på XO 4 Unit Brugervejledning XO Osseo på XO 4 Unit Brugervejledning YB-621 Version 1.01 XO CARE A/S Usserød Mølle Håndværkersvinget 6 +45 70 20 55 11 DK 2970 Hørsholm info@xo-care.com Denmark www.xo-care.com Indholdsfortegnelse Indledning...

Læs mere

HASTEMEDDELELSE FOR SIKKER BRUG Reservebatterier og nye instruktioner til brugere af PAD 300/PAD 300P (hjertestarter med offentlig adgang)

HASTEMEDDELELSE FOR SIKKER BRUG Reservebatterier og nye instruktioner til brugere af PAD 300/PAD 300P (hjertestarter med offentlig adgang) september, 26 2012 HASTEMEDDELELSE FOR SIKKER BRUG Reservebatterier og nye instruktioner til brugere af PAD 300/PAD 300P (hjertestarter med offentlig adgang) Kære Kunde, Formålet med dette brev er at informere

Læs mere

Brugervejledning til Nokia Trådløs Opladerholder DT-910

Brugervejledning til Nokia Trådløs Opladerholder DT-910 Brugervejledning til Nokia Trådløs Opladerholder DT-910 1.1. udgave 2 Om den trådløse oplader Med Nokia Trådløs Opladerholder DT-910 kan du oplade telefonen trådløst. Du skal blot placere telefonen på

Læs mere

ecocirc XL and XLplus HØJ EFFEKTIVE SINGLE OG DOBBELT CIRKULATIONSPUMPER I STØBEJERN ELLER BRONZE TIL VARME OG KOLDE HVAC APPLIKATIONER

ecocirc XL and XLplus HØJ EFFEKTIVE SINGLE OG DOBBELT CIRKULATIONSPUMPER I STØBEJERN ELLER BRONZE TIL VARME OG KOLDE HVAC APPLIKATIONER ecocirc XL and XLplus HØJ EFFEKTIVE SINGLE OG DOBBELT CIRKULATIONSPUMPER I STØBEJERN ELLER BRONZE TIL VARME OG KOLDE HVAC APPLIKATIONER Præcis hvad du har brug for, fra en cirkulationspumpe. Lave driftomkostninger.

Læs mere

Register your product and get support at AD712. DA Brugervejledning

Register your product and get support at  AD712. DA Brugervejledning Register your product and get support at www.philips.com/welcome AD712 DA Brugervejledning Indholdsfortegnelse 1 Vigtigt 4 Dansk 2 Docking under holdning ssystem 5 Indledning 5 Hvad er der i kassen 5 Oversigt

Læs mere

Genius laderegulator Monterings og brugervejledning

Genius laderegulator Monterings og brugervejledning Genius laderegulator Monterings og brugervejledning Laderegulatorens opbygning Genius er en avanceret laderegulator for solceller/solpaneler der kontroller, overvåger og styrer indladning og afladning

Læs mere

LEC. LEC startprocedure. Temperaturregulator. Grundlæggende drift / Avanceret indstilling / Fejlfinding C K. Version 1.0 Danish

LEC. LEC startprocedure. Temperaturregulator. Grundlæggende drift / Avanceret indstilling / Fejlfinding C K. Version 1.0 Danish LEC startprocedure Tør værktøjet, påfør fuld lukkekraft, - gange (klem evt. kabler fast før drift). Stil strømafbryderen på Til. automatisk indstillingsværdi. zone, zone eller begge. Indtast automatisk

Læs mere

BRUGERMANUAL. BD ProbeTec ET lyseringsvarmeapparat BD ProbeTec ET primer- og opvarmerapparat

BRUGERMANUAL. BD ProbeTec ET lyseringsvarmeapparat BD ProbeTec ET primer- og opvarmerapparat BRUGERMANUAL BD ProbeTec ET lyseringsvarmeapparat BD ProbeTec ET primer- og opvarmerapparat Becton, Dickinson and Company 7 Loveton Circle Sparks, Maryland 21152 USA 800-638-8663 BENEX Limited Bay K 1a/d,

Læs mere

ROTATIONSVISKOSIMETER ELCOMETER MODEL 2300

ROTATIONSVISKOSIMETER ELCOMETER MODEL 2300 STRENOMETER INFORMATION ROTATIONSVISKOSIMETER ELCOMETER MODEL 2300 BESKRIVELSE Elcometers 2300 serie af rotationsviskosimetre måler væskers viskositet i overensstemmelse med flere forskellige standarder.

Læs mere

Lys, der passer til øjeblikket

Lys, der passer til øjeblikket Salgsfolder for Danmark () Philips Indbygningsspot Phoenix hvid LED 31155/31/PH Lys, der passer til øjeblikket Med forbindelse til dig Med Philips hue Phoenix får du en 4" nedadvendt lampe, der kan dæmpes

Læs mere

CORONA E / FLYPPER. CBR-EnergySolution ApS ELEKTRONISK FLERSTRÅLET MÅLER

CORONA E / FLYPPER. CBR-EnergySolution ApS ELEKTRONISK FLERSTRÅLET MÅLER ANVENDELSE Kompakt elektronisk vandmåler med vingehjul til volume måling. Præcis registrering af alle afregningsdata ved vand temperaturer op til 90 C. EGENSKABER 4 Elektronisk sensor til registrering

Læs mere

ELFORBRUGSMÅLER 230 V til stikkontakt uden jord BRUGERVEJLEDNING. Art nr 540120 EAN nr 5709133540173

ELFORBRUGSMÅLER 230 V til stikkontakt uden jord BRUGERVEJLEDNING. Art nr 540120 EAN nr 5709133540173 ELFORBRUGSMÅLER 230 V til stikkontakt uden jord BRUGERVEJLEDNING Art nr 540120 EAN nr 5709133540173 Læs venligst denne manual grundigt igennem inden brug af elforbrugsmåleren. ADVARSEL! Forbind IKKE 2

Læs mere

VEJLEDNING Drift og vedligehold Teknisk data Fejlsøgning Tilslutning af strøm Udbygning af antal styreenheder Opstart af gulvvarmestyring Kontakt info

VEJLEDNING Drift og vedligehold Teknisk data Fejlsøgning Tilslutning af strøm Udbygning af antal styreenheder Opstart af gulvvarmestyring Kontakt info VEJLEDNING Drift og vedligehold Teknisk data Fejlsøgning Tilslutning af strøm Udbygning af antal styreenheder Opstart af gulvvarmestyring Kontakt info DLP 241- og 841 M00 0SE SEITRON TRÅDLØS STYREENHED

Læs mere

2 Tilbage ( ) 3 OK (OK) 4 Op (p)

2 Tilbage ( ) 3 OK (OK) 4 Op (p) 60 Brugsanvisning Cardio 60 1 2 3 1 Lys / Tænd/Sluk( / ) 2 Tryk og hold på for at tænde for enheden. For at slukke for enheden, skal du holde knappen nede for at åben undermenuen, og bruger herefter op-

Læs mere

et netværk, så du kan dele filer og inter netforbindelse.

et netværk, så du kan dele filer og inter netforbindelse. M A N U A L N I - 7 0 7 5 1 3 1 P A K N I N G E N S I N D H O L D 4 T E K N I S K E S P E C I F I K AT I O N E R 4 A N V E N D E L S E 4 H A R D W A R E I N S TA L L AT I O N 5 K O N F I G U R AT I O N

Læs mere

Elma 716 Differens Termometer med datalogger

Elma 716 Differens Termometer med datalogger Elma 716 Differens Termometer med datalogger El-nr. 63 98 204 907 Elma 716 side 2 1. INTRODUTION Instrumentet er et digital differenstermometer, der arbejder med type J,, T, E, N, R og S-følere. Temperatur

Læs mere

dugpunkt præcis måling af fugt

dugpunkt præcis måling af fugt dugpunkt præcis måling af fugt Typisk procedure for trykluftstørring med dugpunktsmåling sommer eller varmere temperaturer kølemiddel 0 C 10 m³ 1 bar kompressor 1 m³ 10 bar H2O = 23,05 x 10 x 0,8 = 184,4

Læs mere

Dobbelt sender detektor med 4 kanals frekvenser. 1. Funktioner. 2. Produkt gennemgang

Dobbelt sender detektor med 4 kanals frekvenser. 1. Funktioner. 2. Produkt gennemgang Dobbelt sender detektor med 4 kanals frekvenser Tak, fordi du har købt denne stråle detektor, læs venligst denne brugsanvisning omhyggeligt før installation. Forsøg aldrig at adskille eller reparere produktet.

Læs mere

Intelligent Solar Charge Controller Solar30 User s Manual

Intelligent Solar Charge Controller Solar30 User s Manual OM Solceller Intelligent Solar Charge Controller Solar30 User s Manual Læs venligst denne instruktion grundigt igennem, før du bruger den. 1 Produkt introduktion: Denne controller er en slags intelligent

Læs mere

Roth Touchline. Living full of energy. Brugermanual - kort og nem 1/8

Roth Touchline. Living full of energy. Brugermanual - kort og nem 1/8 Roth Touchline Brugermanual - kort og nem Living full of energy 1/8 230 V TB 230V 230V Touchline, hurtig vejledning Et Roth Touchline gulvvarmesystem består af 1-3 kontrolenheder og et antal rumtermostater.

Læs mere

2,4GHz Trådløs Babycam og Monitor med 2,4" TFT-display

2,4GHz Trådløs Babycam og Monitor med 2,4 TFT-display Kvikstartguide 2,4GHz Trådløs Babycam og Monitor med 2,4" TFT-display Model: DENVER BC-241 www.denver-electronics.com www.facebook.com/denverelectronics I. Oversigt over produktet Kamera Bevægelsesdetektion

Læs mere

BETJENINGSVEJLEDNING FOR DENVER TRC-1480 MK2 Trådløst Inden- og Udendørs Ur og Termometer med Vejrstation

BETJENINGSVEJLEDNING FOR DENVER TRC-1480 MK2 Trådløst Inden- og Udendørs Ur og Termometer med Vejrstation Danish BETJENINGSVEJLEDNING FOR DENVER TRC-1480 MK2 Trådløst Inden- og Udendørs Ur og Termometer med Vejrstation KOM GODT I GANG 1. Åben dækslet på bagsiden af det trådløse termometer-ur ved at skubbe

Læs mere

SSIHuset Svane Electronic Arildsvej 27, Gråmose, DK-7442 Engesvang. Tastatur med proximity standard læser Model 12 og 20

SSIHuset Svane Electronic Arildsvej 27, Gråmose, DK-7442 Engesvang. Tastatur med proximity standard læser Model 12 og 20 1 21.11.2010 Tastatur med proximity standard læser Model 12 og 20 Ny version December 2010 Med variabel kode længde SSIHuset Svane Electronic Arildsvej 27, Gråmose, DK-7442 Engesvang ssi@svane-el.dk www.svane-el.dk

Læs mere

LIFEPAK DEFIBRILLATORER. Fuld energi op til 360 joule til de pateinter som har brug for det.

LIFEPAK DEFIBRILLATORER. Fuld energi op til 360 joule til de pateinter som har brug for det. LIFEPAK DEFIBRILLATORER Fuld energi op til 360 joule til de pateinter som har brug for det. Fuld energi op til 360 joule til de pateinter som har brug for det. Alle Physio-Control defibrillatorer kan afgive

Læs mere

VVMIQ Indbrudsalarm med Intelligent videoverificering

VVMIQ Indbrudsalarm med Intelligent videoverificering GE Security VVMIQ Indbrudsalarm med Intelligent videoverificering - viser årsagen, når alarmen går Hvad kan VVMIQ gør for dig? VVMIQ tilfører ekstra værdi til sikkerhedsløsninger, fordi den viser årsagen,

Læs mere

Lys, der passer til øjeblikket

Lys, der passer til øjeblikket Salgsfolder for Danmark () Philips Bordlampe Phoenix hvid LED 31154/31/PH Lys, der passer til øjeblikket med forbindelse til dig Med Philips hue Phoenix får du en bordlampe, der kan dæmpes fra varm hvid

Læs mere

Oversigts billedet: Statistik siden:

Oversigts billedet: Statistik siden: 1 Tilslutning: Tilslut et nætværks kabel (medfølger ikke) fra serverens ethernet port til din router. Forbind derefter bus kablet til styringen, brun ledning til kl. 29, hvid ledning til kl. 30 Forbind

Læs mere

Hjertelig velkomme til Basal Hjerte-Lunge redning HLR

Hjertelig velkomme til Basal Hjerte-Lunge redning HLR Hjertelig velkomme til Basal Hjerte-Lunge redning HLR ved Anne Marie Christensen og Vibeke Hai Hjertestopsinstruktører Hyppighed i Danmark Ca. 3500 personer får hvert år hjertestop udenfor sygehusene.

Læs mere

Advarsel om en potential fare, betjeningsvejledningen skal følges. Forsigtig! Farlig spænding. Fare for elektrisk stød.

Advarsel om en potential fare, betjeningsvejledningen skal følges. Forsigtig! Farlig spænding. Fare for elektrisk stød. DANSK: Indhold 1. Introduktion / Produktpakke 2. Sikkerhedsforanstaltninger 3. Fare for elektrisk stød og andre farer 4. Anvendelsesformål 5. Testerinformation 6. Forberedelse til test 7. Udførelse af

Læs mere