PRODUKTBROCHURE PRODUCT BROCHURE. LIFEPAK 20e DEFIBRILLATOR/MONITOR. med CodeManagement Module

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "PRODUKTBROCHURE PRODUCT BROCHURE. LIFEPAK 20e DEFIBRILLATOR/MONITOR. med CodeManagement Module"

Transkript

1 PRODUKTBROCHURE PRODUCT BROCHURE LIFEPAK 20e DEFIBRILLATOR/MONITOR med CodeManagement Module

2 Uanset økonomiske stramninger og udvikling af stadigt nye retningslinjer er jeres hospital fortsat fokuseret på at redde liv. Med LIFEPAK 20e defibrillator/monitor får I et apparat, der har stor livsreddende styrke og er nemt at bruge begge dele helt essentielle for hurtigt, vellykket respons på hjertetilfælde i dag plus mulighed for at forbedre genoplivningsproceduren under morgendagens nødstilfælde.

3 1 LIFEPAK 20e Det er en topprioritet for hospitaler i dag at forbedre genoplivningsproceduren. Det er også vores. Der er brug for pålideligt defibrilleringsudstyr i det øjeblik, hvor redning af et liv er det eneste, det drejer sig om. Og der er behov for de rette redskaber til at monitorere, dokumentere og gennemgå hver hændelse for at kunne gøre en endnu bedre indsats næste gang. Alt dette er afgørende for effektiv styring af genoplivningsproceduren og vi har designet LIFEPAK 20e defibrillator/monitor med CodeManagement Module, så vi kan levere dette. Som en del af Physio-Controls Resuscitation Management System opfylder 20e alle jeres defibrillerings- og monitoreringsbehov i én kompakt pakke til en overkommelig pris. Den er designet specifikt til akutvogne og er dermed både enkel og kraftfuld og klar, når du er. LIFEPAK 20e med CodeManagement Module har funktioner som kapnografi, en HLR-metronom og mulighed for at fjernsende data til CODE-STAT, hvilket hjælper hospitalet med at opfylde kravene til forbedret indsats, så I er bedre forberedte til morgendagens nødstilfælde. CodeManagement Module udvider funktionerne i 20e og transformerer den måde, hvorpå hospitalet håndterer genoplivningsarbejdet.

4 LIFEPAK 20e med CodeManagement Module Nem at bruge for både BLS- og ALS-teams 20e har et intuitivt lågesystem og fungerer som en hjertestarter (automatiseret ekstern defibrillator, AED) for BLS-teamet, som kan begynde tidlig defibrillering, inden akutberedskabet ankommer Standardiseret og klar brugergrænseflade, så brugere af LIFEPAK 12 og LIFEPAK 15 straks vil kunne genkende den Større ur, der bedre kan ses i hele lokalet, og en central funktion til styring og dokumentation af tid Kompakt, ergonomisk design, der sikrer stabilitet og effektivitet under patienttransport Automatisk afsendelse af data om patient og apparat fremmer den kvalitetsforbedrende evaluering samt sporing af apparatet over hele hospitalet* Forbedrer hospitalets styring af genoplivningsproceduren Kapnografi (klasse I anbefaling for bekræftelse og monitorering af endotrakealtube i AHA- og ERC-retningslinjerne fra 2010) letter anbringelse af endotrakealtube og effektivitet af HLR* Andre avancerede monitoreringsparametre inkluderer EKG (3 eller 5 afledninger), pacing, pulsoximetri Metronomen hjælper redderne med at udføre kompressioner ved den anbefalede hyppighed i ERC-retningslinjerne på 100/minut 360J bifasisk teknologi muliggør levering af energi på højeste niveau til patienter, der er vanskelige at defibrillere Trådløs overførsel* af patientdata til CODE-STAT** software til evaluering af hændelsen, efterbehandling af hændelsesdata og sikre forbedring af genoplivningsproceduren for at efterbehandle hændelsesdata og sikre forbedring af genoplivningsproceduren Fleksibel kan tilpasses hospitalets behov Et udvalg af købsmuligheder, der giver et integreret system, hvis komponenter fungerer problemfrit sammen og udvider med nye funktioner uden at overskride standardisering: Køb nye LIFEPAK 20e defibrillator/ monitorer eller opgrader 20/20e-softwaren for at tilføje metronomen og et større kodeur Udvid jeres 20e-apparaters funktion ved at tilføje CodeManagement Module Køb nye LIFEPAK 20e defibrillator/monitorer med CodeManagement Module Klar, når teamet skal reagere Udfører en daglig klartest LIFENET Asset-status monitorerer trådløst data fra apparatet, herunder batteristatus, opdateringer og selvtest, og gør det muligt for det medicinske team at foretage opgraderinger, der ellers ville have krævet hjælp fra en servicetekniker Indikatorlampe for batteristatus Anvender et internt, langtidsholdbart lithium-ion-batteri,*** kan tilsluttes vekselstrøm Oplæring på hospitalet af engagerede sygeplejersker, klinisk undervisningsmateriale Løsninger, der omfatter service på hospitalet og medikoteknisk undervisning uden for hospitalet * Tilgængelig ved brug af det valgfrie CodeManagement Module. ** CODE-STAT-software fåes nu som abonnement. Bed salgsrepræsentanten om flere oplysninger. *** CodeManagement Module anvender et særskilt, men lige så langtidsholdbart lithium-ion-batteri. Begge tilsluttes vekselstrøm med en enkelt ledning.

5 3 LIFEPAK 20e AED-funktion til BLS-teams Manual funktion til ALS-teams

6 Opfyld de høje standarder til genoplivningsprocedurer i dag og hjælp med at forbedre dit hospitals procedurer til morgendagens nødstilfælde. Physio-Control leverer ikke blot livsreddende teknologi såsom LIFEPAK 20e defibrillator/monitor vi kan også hjælpe med at synkronisere hjertestartere, protokoller, afdelinger og medarbejdere for hele hospitalet. Så I bedre kan udvikle retningslinjer og krav, forbedre proceduren og effektiviteten og give jeres teams en bedre chance for at sikre de rette resultater i dag og endda bedre resultater i morgen.

7 5 LIFEPAK 20e Physio-Control Resuscitation Management System Parat Resuscitation Management System giver tilgang, indsigt og kontrol, så I kan sørge for at jeres mandskab og udstyr er helt forberedt, og at hospitalet har de ressourcer, der skal til for bedre at klare et hjertetilfælde, når og hvor det forekommer. Den rigtige start er altafgørende, hvis resultatet skal være godt. Respons Resuscitation Management System er baseret på vores erfaring gennem årtier, hvor vi har arbejdet med hospitalers behov i den virkelige verden. Vi ved, at vores udstyr skal være kraftfuldt, men nemt at bruge, så I kan reagere tidligt og effektivt på hjertetilfælde og få de bedst mulige resultater. LIFEPAK 20e defibrillator/monitor med CodeManagement Module er en integreret del af Physio-Control Resuscitation Management System. Det overfører trådløst data om apparatet er klart til brug, leverer avanceret teknologi til sofistikeret defibrillering, fungerer sammen med teknologi fra Physio-Control for at forbedre HLRproceduren og overfører patientdata til evaluering efter en hændelse. Evaluering Resuscitation Management System gør jer i stand til nemt at indhente og evaluere data efter hændelsen med henblik på kvalitetsforbedring, og derved give jeres medarbejdere værdifulde oplysninger for at mindske risici og udføre bedre livsreddende arbejde. Forebyggelse Med Resuscitation Management System kan I udvide hospitalets monitoreringsmuligheder, bedre vurdere patientstatus og hurtigt give jeres teams de oplysninger, de har brug for, for at give hurtig og effektiv behandling. Tænk på det som at give jeres teams et afgørende forspring i tilfælde af, at en patients tilstand forværres.

8 SPECIFIKATIONER GENERELT LIFEPAK 20e defibrillator/monitor har syv grundlæggende betjeningsfunktioner: Manual Mode (manuel funktion): Giver normale betjeningsfunktioner til ALS-brugere. Giver adgang til manuel funktion med energiniveauer op til 360J, synkroniseret kardioversion og pacing. EKG-kurven vises. AED Mode (AED-funktion): Giver normale betjeningsfunktioner til BLS-brugere. Alle brugerfunktioner er tilgængelige undtagen defibrillering, synkroniseret kardioversion, pacing og adgang til arkiverede patientjournaler. Giver stød med standardenerginiveauer op til 360J. Brugeren kan tilvælge at få vist EKG-kurver og/ eller synlige AED-meddelelser. Setup Mode (opsætningsfunktion): Gør det muligt for operatøren at konfigurere apparatets indstillinger. Service Mode (servicefunktion):lader operatøren udføre diagnostiske test og kalibreringer, vise versionen af apparatets modulsoftware og hardware samt vise og udskrive den diagnostiske kodelog. Inservice Mode (demonstrationsfunktion): Simulerede kurver er tilgængelige til demonstrationsformål. Kurverne består af korte segmenter af realistiske data, der gentages og danner en kontinuerlig kurve. Archive Mode (arkiveringsfunktion): Giver operatøren mulighed for at åbne tidligere patienters journaler og gennemgå, overføre, udskrive, redigere eller slette dem. Auto Test Mode (auto-testfunktion): Udfører daglige selvtest. STRØM Apparatet strømføres med AC-ledning og har et internt batteri som reservestrømforsyning. AC-strøm: VAC 50/60Hz, VAC 50/60 Hz, samlet strømforbrug under 120 Volt-amperes (VA). Internt reservebatteri: Et nyt, fuldt opladet, internt reservebatteri giver følgende inden nedlukning: Monitorering plus SpO2: (minutter): Monitoring plus pacing (ved 100 ma, 60 ppm), plus SpO2 (minutter): Defibrillering (360J strømudladninger): TOTAL EFTER LAVT BATTERI Opladningstid for batteri: <4 timer når apparatet slukkes, og AC-strøm tilsluttes. Angivelse af lavt batteri og meddelelse: Når apparatet kobles fra AC-strømmen, skifter det til at bruge batteriet. Når batteriet bliver lavt, viser indikatorlampen for batteristatus et gult segment og meddelelsen low battery (lavt batteri), og der lyder en advarselstone. Kort efter viser indikatorlampen et blinkende rødt segment, meddelelsen low battery; connect to AC power (lavt batteri, tilslut til AC-strøm), og der lyder en advarselstone. Indikatorlampe for service: Lampen lyser, når der er behov for service. DIMENSIONER Vægt: Defibrillator/monitor inklusive alle funktioner (pacing, SpO2 og låge, uden papir og kabler) 5,58 kg QUIK-COMBO kabel: 0,20 kg Standard (hårde) stødpuder: 0,88 kg Højde: 21,3 cm Bredde: 26,2 cm Dybde: 26,2 cm display Størrelse (visningsområde): Bredde 115,18 mm x højde 86,38 mm Opløsning: 320 x 240 LCD farvedisplay Viser minimum 3,7 sekunders EKG og alfanumeriske tegn for værdier, instruktioner eller meddelelser fra apparatet Mulighed for at vise en ekstra kurve Sweep-hastighed for vist kurve: 25 mm/sek for EKG og SpO2 DATASTYRING Apparatet kan nemt udskrive en CODE SUMMARY rapport, inklusive en indledning med patientoplysninger og en journal for den kritiske hændelse. Oversigtsrapporten inkluderer også en log over hændelsen og vitale tegn og kurver i forbindelse med visse hændelser. Apparatet kan udskrive arkiverede patientjournaler. KOMMUNIKATION Apparatet kan overføre datajournaler via IrDA monitor EKG EKG kan monitoreres via EKG-kabler med 3 eller 5 afledninger. Standard stødpuder eller behandlingselektroder (QUIK- COMBO pacing-/defibrillerings-/ekg-elektroder eller FAST- PATCH defibrillerings-/ekg-elektroder til engangsbrug) bruges til monitorering via stødpuderne. Kompatible med LIFEPAK 12 EKG-elektroder og behandlingselektroder. Udvalg af afledninger: Afledning I, II og III, (EKG-kabel med 3 afledninger) Afledning I, II, III, avr, avl og avf, V (c) tages samtidigt, (EKG-kabel med 5 afledninger) Størrelse på EKG-elektrode: 4, 3, 2,5, 2, 1,5, 1, 0,5, 0,25 cm/mv Visning af hjertefrekvens: bpm på digitalt display Angivelse af værdier, der er uden for interval: Symbolet --- på displayet Hjertesymbolet blinker for hver registrering af QRS-kompleks Continuous Patient Surveillance System (CPSS, kontinuerligt patientovervågningssystem): I AED-funktion, når Shock Advisory System ikke er slået til, monitorerer CPSS patienten via QUIK-COMBO stødpuder eller EKG-afledning II for rytmer, der kan nødvendiggøre stød. Talemeddelelser: Bruges til udvalgte advarsler og alarmer (kan slås til/fra) Analogt EKG-output: 1 V/mV x 1,0 forstærkning < 35 ms forsinkelse Fællessignalundertrykkelse: 90 db ved 50/60 Hz SpO2 Masimo SET Yderligere konfiguration kan fås til kompatibilitet med udvalgte Nellcor sensorer Mætningsområde: 1 til 100 % Mætningsnøjagtighed: ( %) (0-69 % uspecificeret) Voksen/pædiatrisk: +/- 2 cifre (når der ikke er bevægelse) +/- 3 cifre (når der er bevægelse) Nyfødte: +/- 3 cifre (når der ikke er bevægelse) +/- 3 cifre (når der er bevægelse) Søjlediagram over dynamisk signalstyrke Pulstone ved start på pleth-kurven Gennemsnitlig hastighed for SpO2 opdatering: Brugeren kan vælge 4, 8, 12 eller 16 sekunder SpO2-måling: Funktionelle SpO2-værdier vises og gemmes Interval for pulsfrekvens: 25 til 240 pulsslag i minuttet Nøjagtighed af pulsfrekvens: (Voksen/pædiatrisk/nyfødt) +/- 3 cifre (når der ikke er bevægelse) +/- 5 cifre (når der er bevægelse) SpO2-kurve med kontrol af automatisk forstærkning ALARMER Quick Set (hurtig indstilling): Aktiverer alarmer for alle parametre VF/VT Alarm: Aktiverer kontinuerlig CPSS-monitorering i manuel funktion printer Udskriver kontinuerligt strimler af den viste patientinformation Papirstørrelse: 50 mm Udskrivningshastighed: Kontinuerlig EKG 25 mm/sek +/- 5 % (målt i overensstemmelse med AAMI EC-11, ) Forsinkelse: 8 sekunder Automatisk udskrivning: Hændelser i kurveform udskrives automatisk (kan konfigureres af brugeren) Udskrivningshastighed for CODE SUMMARY rapporter: 25 mm/sek FREKVENSRESPONS Diagnostisk: 0,05 til 150 Hz eller 0,05 til 40 Hz (kan konfigureres af brugeren) Monitor: 0,67 til 40 Hz eller 1 til 30 Hz (kan konfigureres af brugeren) Stødpuder: 2,5 til 30 Hz Analogt EKG-output: 0,67 til 32 Hz (undtagen 2,5 til 30 Hz for stødpude EKG) defibrillator Kurveform: Bifasisk trunkeret eksponentiel. Følgende specifikationer gælder fra 25 til 200 Ohm, medmindre andet er angivet. Energinøjagtighed:±1 joule eller 10 % fra indstillingen, hvad der er størst, til 50 ohms ±2 joule eller 15 % fra indstillingen, hvad der er størst, til en impedans fra ohm Spændingskompensation: Aktiv når der tilsluttes behandlingselektroder til engangsbrug. Energioutput inden for ± 5 % eller ± 1 joule, det der er størst, af 50 ohm værdien, begrænset til den tilgængelige energi, der resulterer i tilførsel af 360 joules til 50 ohm. PATIENTIMPEDANS FASE 1 VARIGHED (MS FASE 2 VARIGHED (MS) MIN. MAKS. MIN. MAKS Stødpuder: QUIK-COMBO pacing-/defibrillerings-/ekg-elektroder (standard) Standard stødpuder til voksne med indlagte stødpuder til børn (tilvalg) Interne håndtag med udladningskontrol (tilvalg) Eksterne steriliserbare stødpuder (tilvalg) Kabellængde: 2,4 meter langt QUIK-COMBO-kabel (ikke inklusive elektrodesamling))

9 MANUAL Energivalg: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 15, 20, 30, 50, 70, 100, 125, 150, 175, 200, 225, 250, 275, 300, 325 og 360 joules og brugerkonfigurerbare sekvenser på , , joules Opladningstid: Opladningstid til 200J <5 sekunder med fuldt opladet batter Opladningstid til 360J <7 sekunder med fuldt opladet batter Opladningstid til 360J <10 sekunder, ved betjening inden batteriet bliver lavt Synkroniseret kardioversion: Energitilførsel begynder inden for 60 ms af QRSkompleksets spids Energitilførsel begynder inden for 25 ms af den eksterne synkroniserede puls Ekstern synkroniseret puls, 0-5 V (TTL-niveau) puls, aktiv høj, > 5 ms i varighed, ikke tættere end 200 ms fra hinanden og ikke længere end 1 sekund fra hinanden AED Shock Advisory System er et EKG analysesystem, der notificerer operatøren, hvis algoritmen registrerer en EKG-rytme, der nødvendiggør stød eller ikke nødvendiggør stød. SAS optager kun EKG via behandlingselektroder. Tid indtil klar til stø: Hvis man bruger et fuldt opladet batteri ved normal stuetemperatur, er apparatet klart til at give stød inden for 16 sekunder, efter det er blevet tændt, hvis det første resultat er Shock Advised (stød anbefales) AED-funktionen i LIFEPAK 20e defibrillator/monitor er ikke beregnet til brug på børn under 8 år. Indstillinger for cprmax teknologi (emner markeret med * er standardindstillinger) Stacked Shocks (hurtige efterfølgende stød): Off* (fra), On (til) Initial CPR (indledende HLR): Off* (fra), Analyze First (analyser først), CPR First (HLR først) Preshock CPR (HLR inden stød): Off* (fra), 15, 30 sekunder Pulse Check (pulskontrol): Never* (aldrig), After Second No Shock Advised (efter anden gang stød ikke anbefalet), After Every No Shock Advised (efter hver gang stød ikke anbefalet), Always (altid) CPR Time 1 & 2 (HLR-tid 1 og 2): 15, 30, 45, 60, 90, 120*, 180 sekunder, 30 minutter Brugere henvises til betjeningsvejledningen til LIFEPAK 20e defibrillator/monitor vedrørende oplysninger om at tilpasse konfigurationen af apparatet i forhold til hospitalets protokoller. Pacer Pacingfunktion: Demand- eller nondemand-frekvens og aktuelle standardværdier (kan konfigureres af bruger) Pacingfrekvens: 40 to 170 ppm Nøjagtighed af frekvens: +/- 1,5 % for hele intervallet. Output-kurve: Monofasisk, amplitude stabil til +/- 5 % i forhold til forflanke for spændinger større end eller lig med 40 ma, varighed 20 +/- 1 ms, stignings-/faldetider <= 1 ms [10-90 % niveauer] Outputspænding: 0 to 200 ma Pause: Pacing pulsfrekvensen reduceres med en faktor på 4, når den er aktiveret Refraktær periode: 200 til 300 ms +/- 3 % (funktion af frekvensen) BETINGELSER FOR OMGIVENDE FORHOLD Temperatur, under betjening: 5-40 C Temperatur, ikke under betjening: -20 til +60 C undtagen behandlingselektroder Relativ luftfugtighed, under betjening: 5 til 95 %, ikke-kondenserende Atmosfærisk tryk, under betjening: Omgivende til 522 mmhg (0 til 3,048 meter) Vandtæt, under betjening (uden tilbehør, bortset fra EKG-kabel og hårde stødpuder): IPX1 (spild) pr. IEC klausul 44.6 Vibration: MIL-STD-810E metode 514.4, kat. 1 Stød (ved fald): 1 fald på hver side fra 45,7 cm på en stålflade EMC IEC : 2001/EN :2001, Medicinsk udstyr - generelle krav til sikkerhed -standard: Elektromagnetisk kompatibiltet Krav og test IEC :2002, klausul 36/EN :2003, klausul 36, særlige krav til sikkerheden ved hjertestartere og hjertestartermonitorer Alle specifikationer er for 20 C, medmindre andet er angivet. 3 7 LIFEPAK 20e 20e Defibrillator/Monitor CodeManagement MODULETM SPECIFIKATIONER CodeManagement MODULE DIMENSIONER CodeManagement Module lægger 1,63 kg til LIFEPAK 20/20e defibrillator/monitor. Størrelse (maks.) på LIFEPAK 20/20e apparatet med CodeManagement Module Højde: 25,4 cm Bredde: 26,2 cm Depth: 29,7 cm DISPLAY Med CodeManagement Module viser LIFEPAK 20e defibrillator/monitor minimum 3,7 sekunders EKG og alfanumeriske tegn for værdier, instruktioner eller meddelelser fra apparatet Sweep-hastighed for vist kurve: 12,5 mm/sek for C02 STRØM TM LIFEPAK 20/20e defibrillator/monitor med CodeManagement Module AC-strø: VAC 50/60Hz, VAC 50/60 Hz, samlet strømforbrug under 150 Volt-amperes (VA) Internt reservebatteri: Lithium-ion. Batterierne oplader, når apparatet betjenes med vekselstrøm. Angivelse af lavt batteri og meddelelse: Når apparatet kobles fra AC-strømmen, skifter det til at bruge batteriet. Når batteriet er ved at blive lavt i CodeManagement Module, angiver defibrillatoren med en meddelelse i statusområdet, at apparatet skal tilsluttes AC-strøm, og der lyder en advarselstone. Opladningstid for batteri: <4 timer når apparatet slukkes, og AC-strøm tilsluttes Driftstid: Et nyt, fuldt opladet internt reservebatteri giver mindst 210 minutters monitorering inden nedlukning. CO2-MONITORERING Drift af målenøjagtighed: Ingen drift i nøjagtighed i mindst 6 timer Nøjagtighed af respirationsfrekvens: 0 til 70 bpm: ±1 bpm 71 til 99 bpm: ±2 bpm Interval for respirationsfrekvens: 0 til 99 åndedræt/minut C02-interval: 0 til 99 mmhg (0 til 13,2 kpa) Enheder: mmhg, % eller kpa Flowhastighed: 42,5 til 65 ml/min (målt efter volumen) Stigningstid: 190 msek Responstid: Maks. 4,5 sekunder (inkluderer forsinkelsestid og stigningstid) Initialiseringstid: 30 sekunder (normalt), sekunder Omgivende tryk: Kompenseres automatisk internt Skaleringsfaktorer for kurve: Autoskalering, 0-20 mmhg (0-4 vol. %), 0-50 mmhg (0-7 vol. %), mmhg (0-14 vol. %) CO2-nøjagtighed DELVIST CO2- TRYK VED HAVETS NØJAGTIGHED: OVERFLADE: (0 80 bpm)* 0 to 38 mmhg ±2 mmhg (0,27 kpa) (0 to 5,1 kpa) 39 to 99 mmhg (5,2 to 13, kpa) (>80 bpm)* 0 to 18 mmhg (0 to 2,4 kpa) 19 til 99 mmhg (2,55 til 13,3 kpa) ±5 % fra aflæsning + 0,8 % for hver 1 mmhg (0,13 kpa) over 38 mmhg (5,2 til 13 kpa) ±2 mmhg (0,27 kpa) ±4 mmhg (0,54 kpa) eller ±12 % fra aflæsning, hvad der er størst *For RR > 60 bpm, for at opnå den specificerede C02-nøjagtighed, skal Microstream Filterline H Set til spædbørn anvendes. DATASTYRING OG -OVERFØRSEL LIFEPAK 20/20e apparatet optager og gemmer patientdata, hændelser (inklusive kurver og anmærkninger) og kontinuerlig EKG og CO2-kurve i den interne hukommelse. Trådløs dataoverførsel via LIFENET netværket TRÅDLØSE NETVÆRK LIFEPAK 20/20e med CodeManagement Module understøtter følgende: Trådløse netværksstandarder a, b, g og n Sikkerhedstyper: - Åbent - WPA-Personal - WPA2-Personal - WPA-Enterprise - WPA2-Enterprise Autentifikationsprotokoller for Enterprise: - EAP-TLS - EAP-TTLS - PEAP/MSCHAPv2 TCP/IP support - Internetprotokol version 4 (IPv4) - IP-adresse: Henter automatisk IP-adressen, eller der kan tildeles en statisk adresse. - DNS-servere: Henter automatisk DNS-serveradresser, eller der kan tildeles statiske adresser på den primære og sekundære DNS-server.

10 Produktudvalg fra Physio-Control Defibrillatorer/monitorer LIFEPAK CR Plus automatisk ekstern defibrillator Den fuldautomatiske LIFEPAK CR Plus AED har samme avancerede teknologi som sommedicinske fagfolk har tillid til, og er samtidigt nem at bruge. Den er specielt udformet til at kunne anvendes af enhver, der som den første hjælper et offer for pludseligt hjertestop. LIFEPAK 1000 Defibrillator LIFEPAK 1000 defibrillatoren er et kraftigt og kompakt apparat, der er designet til at behandle patienter med hjertestop og yde kontinuerlig monitorering af hjertet. Indbygget fleksibilitet gør, at 1000-apparatet kan programmeres til brug for førstehjælpere eller sundhedsprofessionelle, og gør det muligt for behandlere at ændre protokoller, efterhånden som behandlingsstandarder udvikler sig. LIFEPAK 15 Monitor/Defibrillator LIFEPAK 15 monitor/defibrillator er standarden inden for førstehjælpsbehandling for ALS-teams, der ønsker det mest klinisk innovative og mest funktionelt effektive LIFEPAK TOUGH apparat, der fås i dag. 15 har sofistikeret, klinisk teknologi med en lang række funktioner såsom den kraftigste stigende energi (op til 360J), der fås, avancerede monitoreringsparametre og en platform, der kan opgraderes fuldstændigt. LIFEPAK 20e defibrillator/monitor med CodeManagement Module Fordi den er klinisk avanceret og fyldt med kraftige funktioner, er LIFEPAK 20e defibrillator/monitor meget intuitiv for førstehjælpere, og desuden kombinerer den på intelligent måde den praktiske AED-funktion med manuel funktion, således at klinikere med uddannelse i avanceret behandling af hjerteproblemer hurtigt og nemt kan give avanceret diagnostisk pleje. CodeManagement Module tilføjer kapnografi i kurveform og trådløs forbindelse, som fremmer hospitalets mulighed for effektivt at styre genoplivningsproceduren ved at være forberedt på grund af tidligere evalueringer.

11 9 LIFEPAK 20e HLR-assistance LUCAS 2 brystkompressionssystem LUCAS er designet til at levere effektive, ensartede og kontinuerlige kompressioner uden afbrydelse i overensstemmelse med AHA-retningslinjerne og kan anvendes på voksne patienter både på og uden for hospitalet. TrueCPR instruktionsapparat TrueCPR hjælper teamet med at optimere den manuelle HLR-indsats ved brug af simpel realtid og feedback efter hændelsen for de mest kritiske genoplivningsparametre. TrueCPR måler kompressionsdybden nøjagtigt ved hjælp af en ejendomsretsbeskyttet TFI-teknologi (Triaksial feltinduktion). Informationsstyring LIFENET System LIFENET-systemet giver ambulancereddere og hospitalteams pålidelig og hurtig adgang til klinisk information gennem en sikker, webbaseret platform, der forbedrer patientbehandlingen og driftseffektiviteten. CODE-STAT 9.0 databehandlingsprogram CODE-STAT 9.0 software til databehandling er et retrospektivt analyseredskab, der giver nem adgang til data, rapporter og gennemgang af en hændelse.

12 Se, hvordan LIFEPAK 20e defibrillator/monitor med CodeManagement Module kan forbedre hospitalets genoplivningsprocedure. Gå ind på eller ring på i dag. Alle udsagn fra november Kontakt den lokale Physio-Control-repræsentant for yderligere oplysninger, eller besøg vores hjemmeside på Physio-Control Headquarters Redmond, WA USA Willows Road NE Tel Fax Physio-Control Operations Netherlands B.V. Keizersgracht , 1015 CJ Amsterdam, NL Tel +31 (0) Fax +31 (0) Physio-Control Denmark Sales ApS Tel Physio-Control, Inc., Willows Road NE, Redmond, WA USA Physio-Control Operations Netherlands B.V., Keizersgracht , 1015 CJ Amsterdam, Netherlands 2013 Physio-Control, Inc. Alle indeholdte navne er varemærker eller registrerede varemærker, der tilhører deres respektive ejere. Specifikationerne kan ændres uden varsel. Ikke alle produkter forhandles over hele verden. De produkter og det tilbehør, der forhandles i EU, er anført på producentens overensstemmelseserklæring. GDR _D

TrueCPR. Vejledningsenhed PRODUKTBROCHURE

TrueCPR. Vejledningsenhed PRODUKTBROCHURE TrueCPR Vejledningsenhed PRODUKTBROCHURE TrueCPR Vejledningsenhed Vil man opnå de bedste resultater, skal man udføre den bedste hjerte-lunge-redning (HLR). Det er lettere sagt end gjort: Står man midt

Læs mere

LIFEPAK 1000 DEFIBRILLATOR PRODUKTBROCHURE

LIFEPAK 1000 DEFIBRILLATOR PRODUKTBROCHURE LIFEPAK 1000 DEFIBRILLATOR PRODUKTBROCHURE Ikke alle hjertetilfælde er ens. Det er førstehjælpere heller ikke. I denne branche er der behov for fleksibilitet og det er lige netop, hvad LIFEPAK 1000 defibrillatoren

Læs mere

Den vigtigste hændelse ved et hjertestop er hvad der sker. agefter

Den vigtigste hændelse ved et hjertestop er hvad der sker. agefter Den vigtigste hændelse ved et hjertestop er hvad der sker agefter Powerheart G5 giver dig selvtillid til at hjælpe. I Danmark. Dit lokale Cardiac Science team står altid til rådighed med support og den

Læs mere

Hvad er LIFEPAK TOUGH?

Hvad er LIFEPAK TOUGH? LIFEPAK 15 MONITOR/DEfibrillator Works like you work. Hvad er LIFEPAK TOUGH? I nødsituationer er udstyret af afgørende betydning for den samlede indsats. Hvis det går i stykker, kan det koste mere end

Læs mere

Stiller flere data til din rådighed uden at stille større krav til din tid

Stiller flere data til din rådighed uden at stille større krav til din tid Stiller flere data til din rådighed uden at stille større krav til din tid Brug Welch Allyn CardioPerfect workstation-software til at administrere dine kardiopulmonale testdata Alle Welch Allyns kardiopulmonale

Læs mere

Kontraktbilag 4. Spørgsmål svar til udbudsmaterialet

Kontraktbilag 4. Spørgsmål svar til udbudsmaterialet Kontraktbilag 4 Spørgsmål svar til udbudsmaterialet Nr. Spørgsmål: Spørgsmålet vedrører Svar: 1 I betragtning af at DS / EN 60601-1:2006 ikke er et krav for CE-mærkning, ønsker vi at vide, om I kan acceptere,

Læs mere

Kvik guide Bærbar, trådløs EKG-monitor

Kvik guide Bærbar, trådløs EKG-monitor Læs venligst hele manualen før ibrugtagning, og det er selvsagt vigtigt at instruktionerne følges meget nøje. Modellen kan også leveres med løse pads, med hvilke det er muligt at foretage kontinuerlige

Læs mere

40 Brugsanvisning AM

40 Brugsanvisning AM 40 Brugsanvisning AM Cardio 40 1 2 AM 4 5 3 OK (OK) Tryk i ur-visningen for at komme til menu-tilstand. I tilstanden Menu, tryk på knappen for at indtaste eller bekræfte et valg. Når du registrerer, kan

Læs mere

AR280P Clockradio Håndbogen

AR280P Clockradio Håndbogen AR280P Clockradio Håndbogen Index 1. Anvendelsesområde 2. Sikkerhed o 2.1. Piktogrammer i denne håndbog o 2.2. Almindelige sikkerhedsanvisninger 3. Klargøring til brug o 3.1. Udpakning o 3.2. Pakkens indhold

Læs mere

LIFEPAK 1000 DEFIBRILLATOR BETJENINGSVEJLEDNING

LIFEPAK 1000 DEFIBRILLATOR BETJENINGSVEJLEDNING LIFEPAK 1000 DEFIBRILLATOR BETJENINGSVEJLEDNING LIFEPAK 1000 DEFIBRILLATOR BETJENINGSVEJLEDNING Vigtigt Denne enhed må kun anvendes af autoriseret personale. Sporing af apparat Registrér enheden på www.physio-control.com.

Læs mere

LIFEPAK DEFIBRILLATORER. Fuld energi op til 360 joule til de pateinter som har brug for det.

LIFEPAK DEFIBRILLATORER. Fuld energi op til 360 joule til de pateinter som har brug for det. LIFEPAK DEFIBRILLATORER Fuld energi op til 360 joule til de pateinter som har brug for det. Fuld energi op til 360 joule til de pateinter som har brug for det. Alle Physio-Control defibrillatorer kan afgive

Læs mere

4Timer. Guide AGT. Touch screen. Præventiv vedligeholdelse El-eftersyn Diagnostik af bygninger Tekniske diagnoser Hjælpemiddel til dyrlæger

4Timer. Guide AGT. Touch screen. Præventiv vedligeholdelse El-eftersyn Diagnostik af bygninger Tekniske diagnoser Hjælpemiddel til dyrlæger Guide Guide infrared, infrared Guide MobIR er et infrarødt kamera i mobilformat. Præventiv vedligeholdelse El-eftersyn Diagnostik af bygninger Tekniske diagnoser Hjælpemiddel til dyrlæger AGT AF IR & Visual

Læs mere

GSM port styring 400 brugere

GSM port styring 400 brugere 1 GSM port styring 400 brugere SMS alarm, temperatur og fjernkontrol system 16 brugere til at modtage alarmbeskeder via SMS Software vejledning SSIHuset Svane Electronic ApS Arildsvej 27, Gråmose, DK-7442

Læs mere

Brugervejledning. Fjernbetjening display MT-5

Brugervejledning. Fjernbetjening display MT-5 Brugervejledning Fjernbetjening display MT-5 OVERSIGT Det digitale fjernbetjening display, der viser dig anlæggets driftsinformation, system fejl og selvdiagnostik udlæsning. Oplysningerne vises på et

Læs mere

Climaster ZCF luftbehandlingsaggregat. Brugervejledning - Quickguide

Climaster ZCF luftbehandlingsaggregat. Brugervejledning - Quickguide Climaster ZCF luftbehandlingsaggregat Brugervejledning - Quickguide EXHAUSTO A/S Odensevej 76 DK-5550 Langeskov Tel. +45 65 66 12 34 Fax +45 65 66 11 10 exhausto@exhausto.dk www.exhausto.dk 1 Generelt

Læs mere

ELFORBRUGSMÅLER 230 V til stikkontakt uden jord BRUGERVEJLEDNING. Art nr 540120 EAN nr 5709133540173

ELFORBRUGSMÅLER 230 V til stikkontakt uden jord BRUGERVEJLEDNING. Art nr 540120 EAN nr 5709133540173 ELFORBRUGSMÅLER 230 V til stikkontakt uden jord BRUGERVEJLEDNING Art nr 540120 EAN nr 5709133540173 Læs venligst denne manual grundigt igennem inden brug af elforbrugsmåleren. ADVARSEL! Forbind IKKE 2

Læs mere

VEJLEDNING Drift og vedligehold Teknisk data Fejlsøgning Tilslutning af strøm Udbygning af antal styreenheder Opstart af gulvvarmestyring Kontakt info

VEJLEDNING Drift og vedligehold Teknisk data Fejlsøgning Tilslutning af strøm Udbygning af antal styreenheder Opstart af gulvvarmestyring Kontakt info VEJLEDNING Drift og vedligehold Teknisk data Fejlsøgning Tilslutning af strøm Udbygning af antal styreenheder Opstart af gulvvarmestyring Kontakt info DLP 241- og 841 M00 0SE SEITRON TRÅDLØS STYREENHED

Læs mere

SSI-9001 IP65. Installations vejledning. SSIHuset v/svane Electronic ApS. GSM fjern kontrol og alarm system

SSI-9001 IP65. Installations vejledning. SSIHuset v/svane Electronic ApS. GSM fjern kontrol og alarm system SSI-9001 IP65 GSM fjern kontrol og alarm system Installations vejledning SSIHuset v/svane Electronic ApS Vejledning Kontakt Tænd/sluk 1 - Strømforsyning: Forbundet til egen 12V / 1.5A strømforsyning (*)

Læs mere

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder Printer Administrations Løsninger Printer Administrations Løsninger Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder STYR ARBEJDSGANGENE DEN NEMME MÅDE AT STYRE DINE PRINTERE OG

Læs mere

LEC. LEC startprocedure. Temperaturregulator. Grundlæggende drift / Avanceret indstilling / Fejlfinding C K. Version 1.0 Danish

LEC. LEC startprocedure. Temperaturregulator. Grundlæggende drift / Avanceret indstilling / Fejlfinding C K. Version 1.0 Danish LEC startprocedure Tør værktøjet, påfør fuld lukkekraft, - gange (klem evt. kabler fast før drift). Stil strømafbryderen på Til. automatisk indstillingsværdi. zone, zone eller begge. Indtast automatisk

Læs mere

Roth Touchline. Living full of energy. Brugermanual - kort og nem 1/8

Roth Touchline. Living full of energy. Brugermanual - kort og nem 1/8 Roth Touchline Brugermanual - kort og nem Living full of energy 1/8 230 V TB 230V 230V Touchline, hurtig vejledning Et Roth Touchline gulvvarmesystem består af 1-3 kontrolenheder og et antal rumtermostater.

Læs mere

Brugervejledning til Nokia Trådløs Opladerholder DT-910

Brugervejledning til Nokia Trådløs Opladerholder DT-910 Brugervejledning til Nokia Trådløs Opladerholder DT-910 1.1. udgave 2 Om den trådløse oplader Med Nokia Trådløs Opladerholder DT-910 kan du oplade telefonen trådløst. Du skal blot placere telefonen på

Læs mere

wlsn* 2-vejs trådløst netværk Den hurtige vej til mere pålidelig sikkerhed

wlsn* 2-vejs trådløst netværk Den hurtige vej til mere pålidelig sikkerhed wlsn* 2-vejs trådløst netværk Den hurtige vej til mere pålidelig sikkerhed * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) 2 Hvad er wlsn? Det trådløse lokale sikerhedsnetværk wlsn

Læs mere

Svane Electronic Timer universal med 8 funktioner 1

Svane Electronic Timer universal med 8 funktioner 1 Svane Electronic Timer universal med 8 funktioner 1 Digital timer print modul 12V 2000.2231 Multi funktions timer med 8 funktioner, anvendelig i mange installationer, forsyning 12VDC drift. Printet har

Læs mere

CO2 Control Box E-Cab-980

CO2 Control Box E-Cab-980 CO2 Control Box E-Cab-980 CO2 Control Box E-Cab-980 er beregnet til detektering og alarmereing ved utætheder i CO2 køleanlæg i køle- og fryserum. CO2 Control Box E-Cab-980 er designet til at fungere sammen

Læs mere

www.littmann.dk Bestillingsinformation Beskrivelse Farver Varenr.: 3M Littmann Elektronisk stetoskop model 3200-69 cm 3M a/s 3M Littmann

www.littmann.dk Bestillingsinformation Beskrivelse Farver Varenr.: 3M Littmann Elektronisk stetoskop model 3200-69 cm 3M a/s 3M Littmann Bestillingsinformation Beskrivelse Farver Varenr.: 3M Littmann Elektronisk stetoskop model 3200-69 cm Sort Marineblå Bourgogne 3200BK27 3200NB 3200BU www.littmann.dk 1. 191 kardiologer, hvoraf de fleste

Læs mere

Intelligent Solar Charge Controller Solar30 User s Manual

Intelligent Solar Charge Controller Solar30 User s Manual OM Solceller Intelligent Solar Charge Controller Solar30 User s Manual Læs venligst denne instruktion grundigt igennem, før du bruger den. 1 Produkt introduktion: Denne controller er en slags intelligent

Læs mere

DAB1+ Kære kunde, Tillykke med din nye DAB1+, vi håber den vil give dig mange års musikoplevelser.

DAB1+ Kære kunde, Tillykke med din nye DAB1+, vi håber den vil give dig mange års musikoplevelser. Kære kunde, Kvalitet har altid været drivkraften for os og grundlæggelsen af Argon Audio er en naturlig forlængelse af denne filosofi. Vi har 20 års erfaring i at lave og specificere høj kvalitetsprodukter

Læs mere

VR 18 Papirløs registrering

VR 18 Papirløs registrering BUdkPEOVR200312 VR 18 Papirløs registrering Moderne kompakt dataopsamling hvor målinger kan ses i mange forskellige variationer og hvor de historiske data nemt kan vises, samtidig med at nye værdier gemmes.

Læs mere

WOOFit HEADPHONE. Brugermanual

WOOFit HEADPHONE. Brugermanual WOOFit HEADPHONE Brugermanual 1 Tak! Tak fordi du valgte WOOFit Headphone med Bluetooth og Active Noice Cancellation fra SACKit. Vi beder dig læse hele denne brugermanual grundigt, før du tager WOOFit

Læs mere

Din brugermanual NOKIA SU-5 http://da.yourpdfguides.com/dref/828749

Din brugermanual NOKIA SU-5 http://da.yourpdfguides.com/dref/828749 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

Elektrisk golfvogn 1-7

Elektrisk golfvogn 1-7 Elektrisk golfvogn 1-7 Golfvognsskitse 2-7 Opstart Drej koblingen og skub hjulet på aksen indtil Quick Release røret lukker. Vær opmærksom på forskellen på højre og venstre hjul Tryk foldeleddet, løsgør

Læs mere

Brugermanual AC/DC 2 AC/DC 4 AC/DC 6 AC/DC 9 DC IP68 AC IP65

Brugermanual AC/DC 2 AC/DC 4 AC/DC 6 AC/DC 9 DC IP68 AC IP65 Brugermanual AC/DC 2 AC/DC 4 AC/DC 6 AC/DC 9 DC IP68 AC IP65 2 Hvad indeholder denne pakke? 1 1 2 2 3 Hvad har jeg ellers brug for? 9V 1-9 Fugtsensor (valgfri) DC IP68 AC IP65 Brugermanual M i r a c l

Læs mere

Smart!wind SW-5.5, SW-7.5 og SW-10

Smart!wind SW-5.5, SW-7.5 og SW-10 Smart!wind, SW-7.5 og SW-10 -faset inverter til husstandsvindmølle, 5,5, 7,5 og 10 kw, standard med ekstra funktion til system kontrol. alle rounder af inverter for små vindmøller op til 20 kw! MODERNE

Læs mere

QUICKVEJLEDNING. Montering

QUICKVEJLEDNING. Montering QUICKVEJLEDNING Montering 1. Klargør et SIM-kort, så pinkoden er 1234 eller deaktiveret. Monter kortet i enheden. Enheden har nu 1234 som password eller kører uden password. Kortet vendes som vist nedenfor.

Læs mere

GA-2 Alarmenhed til fedtudskillere med to sensorer Installations- og betjeningsvejledning

GA-2 Alarmenhed til fedtudskillere med to sensorer Installations- og betjeningsvejledning Labkotec Oy Myllyhaantie 6 FI-33960 PIRKKALA FINLAND Tlf.: + 358 29 006 260 Fax: + 358 29 006 1260 19.1.2015 Internet: www.labkotec.fi 1/12 GA-2 Alarmenhed til fedtudskillere med to sensorer Copyright

Læs mere

IsoBar ControlModul. Brugsanvisning. Indhold. Introduktion og tekniske specifikationer 1. Generel beskrivelse af display og tastatur 2

IsoBar ControlModul. Brugsanvisning. Indhold. Introduktion og tekniske specifikationer 1. Generel beskrivelse af display og tastatur 2 IsoBar ControlModul Brugsanvisning Indhold Introduktion og tekniske specifikationer 1 Generel beskrivelse af display og tastatur 2 Indstilling af ISOBAR drift 3 Indstilling af MANUEL drift 4 Indstilling

Læs mere

Produktion III. Del af en integreret virksomhedsløsning. Produktion III til Microsoft Navision Axapta. forøger effektiviteten i produktionscyklussen.

Produktion III. Del af en integreret virksomhedsløsning. Produktion III til Microsoft Navision Axapta. forøger effektiviteten i produktionscyklussen. Produktion III til Microsoft Navision Axapta forøger effektiviteten i produktionscyklussen. Produktion III Produktionsserien til Microsoft Navision Axapta gør det muligt for producenter at styre hele Fordele

Læs mere

DAB+/DAB, FM Digital Radio. Betjeningsvejledning IKR2111DAB

DAB+/DAB, FM Digital Radio. Betjeningsvejledning IKR2111DAB DAB+/DAB, FM Digital Radio Betjeningsvejledning IKR2111DAB 1 Introduktion Tillykke med købet af dette produkt, som er designet til at give dig den største nydelse mange år frem i tiden. Du er måske allerede

Læs mere

Installationsmanual SuperSail Marine Alarm Marine Alarm Wireless

Installationsmanual SuperSail Marine Alarm Marine Alarm Wireless Installationsmanual SuperSail Marine Alarm Marine Alarm Wireless Side 1 af 8 Indholdsfortegnelse 1 PAKKENS INDHOLD... 3 2 INSTALLATION... 4 2.1 PLACERING... 4 2.2 FORBRUG... 4 2.3 12V TILSLUTNING... 4

Læs mere

KONSTANT REGN 6 BETJENINGSVEJLEDNING VERSION 18 DATO 20-1-95 UDLÆSNING I DISPLAY. - Indtrækshastighed. - Total vandingstid

KONSTANT REGN 6 BETJENINGSVEJLEDNING VERSION 18 DATO 20-1-95 UDLÆSNING I DISPLAY. - Indtrækshastighed. - Total vandingstid UDLÆSNING I DISPLAY - Indtrækshastighed - Total vandingstid - Længde af den udtrukne slange - For- og eftervanding valgt - Tryk sensor - Stop sensor - Hastigheds sensor - Motor 1, motor der regulere turbinen

Læs mere

Mark like a Professional. Markeringssystem FlyMarker PRO

Mark like a Professional. Markeringssystem FlyMarker PRO Mark like a Professional Markeringssystem FlyMarker PRO Mark like a Professional FlyMarker PRO Version MOBIL Med den håndholdte CNC markeringssystem Fly- Marker PRO, bliver markering af store, tunge og

Læs mere

Trådløst tastatur Med nøglebriklæser

Trådløst tastatur Med nøglebriklæser Trådløst tastatur Med nøglebriklæser Brugervejledning Venligst læs brugervejledningen inden montering og brug. KP700/DK-1401-1.0 Indholdsfortegnelse Introduktion Forord Medfølgende dele Produktoversigt

Læs mere

2/3 Akset digital tæller

2/3 Akset digital tæller SERIE Z59E 2/3 Akset digital tæller for Elgo Magnetisk målebånd og / eller Encoder ELGO - ELECTRIC Gerätebau und Steuerungstechnik GMBH D - 78239 Rielasingen, Postfach 11 30, Carl - Benz - Strafle 1 Telefon

Læs mere

Brugsanvisning Olympia Babyalarm MBF 3333

Brugsanvisning Olympia Babyalarm MBF 3333 Brugsanvisning Olympia Babyalarm MBF 3333 1 Kære kunde Vi er meget glade for, at du valgt at købe Olympia babyalarm 3333 hos os. Skulle der imod alt forventning være en teknisk fejl, bedes du bemærke dig

Læs mere

Din brugermanual HP PAVILION DV2820EA http://da.yourpdfguides.com/dref/4149132

Din brugermanual HP PAVILION DV2820EA http://da.yourpdfguides.com/dref/4149132 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i HP PAVILION DV2820EA i brugermanualen (information, specifikationer,

Læs mere

Betjeningsvejledning. SMS modul

Betjeningsvejledning. SMS modul Betjeningsvejledning SMS modul HW: P052A.0517 / MC35i SW: P052ASMS.070628 LBJ electronic, DK-7100 Vejle Før du tager dit nye SMS modul i brug, er det vigtigt, at du gennemlæser denne vejledning, og udfører

Læs mere

WebAccess og dets moduler for ECL Comfort 200/300

WebAccess og dets moduler for ECL Comfort 200/300 for ECL Comfort 200/300 Anvendelse WebAccess muliggør: Fjernstyring og -overvågning via internet/ intranet Konfigurerbare alarmindstillinger og notifikation af eksterne modtagere via e-mail/sms Datalogning

Læs mere

QUICKVEJLEDNING til 4-moduler. Montering

QUICKVEJLEDNING til 4-moduler. Montering QUICKVEJLEDNING til 4-moduler Montering 1. Klargør et SIM-kort, så pinkoden er 1234 eller deaktiveret. Monter kortet i enheden. Enheden har nu 1234 som password eller kører uden password. Kortet vendes

Læs mere

Profort A/S. Profort A/S. Dansk ingeniørfirma 12 år på markedet Dansk udviklet og produceret

Profort A/S. Profort A/S. Dansk ingeniørfirma 12 år på markedet Dansk udviklet og produceret Profort A/S Trådført alarm Duplex 948 4 udgange 8+2 indgange Duplex 312 1 udgang 1+1 indgange 1 Infrarød AUX Trådløs alarm Duplex Industri 4+1 udgange 4+4 indgange 60 trådløse - display Duplex 988 8 udgange

Læs mere

Kodetastatur CT1000. Brugermanual

Kodetastatur CT1000. Brugermanual secure open Kodetastatur CT1000 Art. Nr.: 460100 (sort) Art. Nr.: 460106 (hvid) Brugermanual CT1000_usermanual_DANmaj15 Conlan ApS Speditørvej 2A DK-9000 Aalborg Tel: +45 72 40 60 03 Fax: +45 96 32 00

Læs mere

Oversigts billedet: Statistik siden:

Oversigts billedet: Statistik siden: 1 Tilslutning: Tilslut et nætværks kabel (medfølger ikke) fra serverens ethernet port til din router. Forbind derefter bus kablet til styringen, brun ledning til kl. 29, hvid ledning til kl. 30 Forbind

Læs mere

1. Detaljeret beskrivelse

1. Detaljeret beskrivelse Digital Diktafon Indhold 1. Detaljeret beskrivelse... 3 2. Specifikation... 4 3. Sæt batterier i... 4 4. Anvendelse... 6 4.1. Tænd/Sluk... 6 4.2. Optagelse... 6 4.4.1 Vælg optagelsestilstand... 6 4.4.2

Læs mere

Brugsanvisning Brugervejledning til digital multimeter 57806 1.0. Artikel-nr. / Article No.: Sprog / Languages: Version / Version:

Brugsanvisning Brugervejledning til digital multimeter 57806 1.0. Artikel-nr. / Article No.: Sprog / Languages: Version / Version: Brugsanvisning Brugervejledning til digital multimeter 57806 Artikel-nr. / Article No.: 57806 Sprog / Languages: da Version / Version: 1.0 BERNER_71167.pdf 2012-12-13 Art-Nr.: 57806 Multimeter DK Digitalt

Læs mere

smart-house Web-Server Manual smart-house Web-Server Manual 1 of 15

smart-house Web-Server Manual smart-house Web-Server Manual 1 of 15 smart-house Web-Server Manual CARLO GAVAZZI AS, PB 215, NO-3901 Porsgrunn Telefon: 35 93 08 00 Telefax: 35 93 08 01 Internet: http://www.carlogavazzi.no E-Mail: gavazzi@carlogavazzi.no 1 of 15 Indholdsfortegnelse

Læs mere

SSI 6000.0400 GSM Fjernbetjenings system for porte/garage døre

SSI 6000.0400 GSM Fjernbetjenings system for porte/garage døre 1 SSI 6000.0400 GSM Fjernbetjenings system for porte/garage døre Vejledning SSIHuset v/svane Electronic ApS Arildsvej 27, Gråmose, DK-7442 Engesvang mail: ssi@svane-el.dk http: svane-el.dk 2 System for

Læs mere

VVMIQ Indbrudsalarm med Intelligent videoverificering

VVMIQ Indbrudsalarm med Intelligent videoverificering GE Security VVMIQ Indbrudsalarm med Intelligent videoverificering - viser årsagen, når alarmen går Hvad kan VVMIQ gør for dig? VVMIQ tilfører ekstra værdi til sikkerhedsløsninger, fordi den viser årsagen,

Læs mere

N300 WiFi-router (N300R)

N300 WiFi-router (N300R) Easy, Reliable & Secure Installationsvejledning N300 WiFi-router (N300R) Varemærker Produktmærker og produktnavne er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende deres respektive ejere. Oplysningerne

Læs mere

Installationsmanual. 2 Installering...6. 3 Installering SMS sender...7. 4 Installering PSTN/GSM sender...7. 5 Installering PSTN GSM konverter...

Installationsmanual. 2 Installering...6. 3 Installering SMS sender...7. 4 Installering PSTN/GSM sender...7. 5 Installering PSTN GSM konverter... CS 47 Syntax Side 2 Indholdsfortegnelse 1 Introduktion...4 1.1 Funktioner...4 1.2 Forsyning...4 1.3 PSTN support...5 1.4 GSM support...5 1.5 SMS support...5 1.6 Indgange...5 1.7 Udgange...5 1.8 Password...5

Læs mere

Stofa SmartTv. Trin for trin vejledning

Stofa SmartTv. Trin for trin vejledning Stofa SmartTv Trin for trin vejledning INDHOLDSFORTEGNELSE DET INDEHOLDER PAKKEN SÅDAN TILSLUTTER DU ANTENNEKABEL HDMI-KABEL NETVÆRKS-KABEL 1. Sådan tilslutter du din Stofa boks 4 2. Slut din Stofa boks

Læs mere

15. Digital kode vælger (hvid DIP switch) 16. Kanal vælger (gul DIP switch) 17. Batteri hus

15. Digital kode vælger (hvid DIP switch) 16. Kanal vælger (gul DIP switch) 17. Batteri hus Babyalarm MBF 8020 DK 1.. INDHOLD 1 x sender med integreret oplader, 1 x modtager, 1x ladestation for oplader 2 x strømforsyninger, 2 x specielle opladte batteri pakker 1 x Bruger manual 2.. KOMPONENTER

Læs mere

Venligst bemærk, at specifikationer og oplysninger er underlagt ændringer uden forudgående varsel i denne vejledning.

Venligst bemærk, at specifikationer og oplysninger er underlagt ændringer uden forudgående varsel i denne vejledning. TK201 Vejledning Forord Tillykke med din nye GPS tracker TK201. Denne manual viser hvordan du betjener enheden nemt og korrekt. Sørg for at læse denne manual grundigt, før du bruger dette produkt. Venligst

Læs mere

SAXOTECH Cloud Publishing

SAXOTECH Cloud Publishing SAXOTECH Cloud Publishing Fuld hosted infrastruktur til mediebranchen Stol på flere års erfaringer med hosting til mediehuse Fuld tillid til et dedikeret team af hostingeksperter Opnå omkostningsbesparelser

Læs mere

Innovativ måleteknik med digitale CCD kameraer

Innovativ måleteknik med digitale CCD kameraer Innovativ måleteknik med digitale CCD kameraer 4-hjulsmåling med 4 passive reflektorer og højopløsnings digitale kameraer så maksimum præcision er sikret. Automatisering af procedurer samt brug af kvalitets

Læs mere

Pakkens indhold. Ordliste. Powerline Adapter

Pakkens indhold. Ordliste. Powerline Adapter Powerline Adapter Bemærk venligst! Udsæt ikke Powerline Adapter for ekstreme temperaturer. Placér ikke adapteren i direkte sollys eller i nærheden af radiatorer eller andre varmekilder. Brug ikke Powerline

Læs mere

LÆGTE/METAL/STRØM DETEKTOR

LÆGTE/METAL/STRØM DETEKTOR LÆGTE/METAL/STRØM DETEKTOR Brugsanvisning Læs denne brugsanvisning grundigt før brug INTRODUKTION Dette er en avanceret detektor med multifunktion. Den kan finde og lokalisere metal, strøm og lægter. Figur

Læs mere

Funktion Spændvidde Nøjagtighed Luftfugtighed 0,0 til 100 % RF ± 3,0 % RF (40-60 %) ± 5,0 % RF (0-20 % og 80-100 %)

Funktion Spændvidde Nøjagtighed Luftfugtighed 0,0 til 100 % RF ± 3,0 % RF (40-60 %) ± 5,0 % RF (0-20 % og 80-100 %) Brugsanvisning Datalogger Model RHT10 Dataloggeren måler og gemmer op til 16.000 luftfugt- og temperaturmålinger fra 0-100 % RF og i temperaturområdet fra -40 til 70 ºC. Målefrekvens, alarm og start indstilles

Læs mere

1. Bluetooth Speakerphone

1. Bluetooth Speakerphone 1. Bluetooth Speakerphone Denne Bluetooth speakerphone i mini-størrelse er designet til at du kan nyde maksimal frihed ved trådløs kommunikation med den avancerede S.S.P-løsning med Ekko- og støjreduktioner,

Læs mere

Manual til Elegant DK190

Manual til Elegant DK190 Manual til Elegant DK190 Indhold Forord... 4 Alarmens generelle opbygning... 5 Placering af alarmen... 7 Oversigt over alarmen... 8 Forside... 8 Bagside... 9 Tag alarmen i brug... 10 Programering af alarmen...

Læs mere

VentilationAlarm EP1 ES 966

VentilationAlarm EP1 ES 966 VentilationAlarm EP1 ES 966 Tryk, signal eller temperatur-vagt Giver brugeren sikkerhed om anlæggets driftsituation Overordnet beskrivelse VentilationAlarm EP1 er en multfuntionsalarm, der kan overvåge

Læs mere

Installationsmanual SuperSail Marine Alarm Marine Alarm Wireless

Installationsmanual SuperSail Marine Alarm Marine Alarm Wireless Installationsmanual SuperSail Marine Alarm Marine Alarm Wireless Side 1 af 8 Indholdsfortegnelse 1 PAKKENS INDHOLD... 3 2 INSTALLATION... 4 2.1 PLACERING... 4 2.2 FORBRUG... 4 2.3 12V TILSLUTNING... 4

Læs mere

Brugervejledning Dansk. Alarmenhed og Sensorplaster

Brugervejledning Dansk. Alarmenhed og Sensorplaster Brugervejledning Dansk Alarmenhed og Sensorplaster Brugervejledning Alarmenhed og Sensorplaster Dansk version 2008 Redsense Medical AB Box 287 SE-301 07 Halmstad Sverige www.redsensemedical.com RM-1-RM028

Læs mere

Alde Smart Control App

Alde Smart Control App Brugs- og installationsanvisning til Alde Smart Control Android Alde Smart Control App iphone 2 Lynguide 3 Brugsanvisning 4 Indledning 4 Appen Alde Smart Control 5 Appen Alde smart control - hovedmenu

Læs mere

Manual til: Miracas DK080 GSM Tyverialarm

Manual til: Miracas DK080 GSM Tyverialarm Manual til DK080 Indhold Forord... 4 Alarmens generelle opbygning... 5 Placering af alarmen... 7 Oversigt over alarmen... 8 Tag alarmen i brug... 9 Programering af alarmen... 10 Indtastning af egen kode...

Læs mere

Backbeat FIT. Brugervejledning

Backbeat FIT. Brugervejledning Backbeat FIT Brugervejledning Indhold Velkommen 3 Hvad er der i æsken* 4 Parring 5 Oversigt over headset 6 Vær på den sikre side 6 Tag styringen 7 Tænd eller sluk 7 Afspil eller sæt musik på pause 7 Spring

Læs mere

CR-415. www.denver-electronics.com www.facebook.com/denverelectronics

CR-415. www.denver-electronics.com www.facebook.com/denverelectronics CR-415 I N S T R U C T I O N M A N U A L B R U K S A N V I S N I N G BETJENINGSVEJLEDNING BEDIENUNGSANLEITUNG MANUAL DE INSTRUÇÕES INSTRUCCIONES DE USO K Ä Y T T Ö O H J E E T GEBRUIKERSHANDLEIDING I N

Læs mere

HOMEPLUG ADAPTER STARTER KIT

HOMEPLUG ADAPTER STARTER KIT HOMEPLUG ADAPTER STARTER KIT 200 MBPS MANUAL NI-707525 DANSK HOMEPLUG ADAPTER STARTER KIT 200 MBPS Først og fremmest vil vi gerne takke dig, fordi du har købt en ICIDU Homeplug-adapter. Med denne 200 Mbps

Læs mere

Hurtig-referenceguide STAN S31 fetal heart monitor

Hurtig-referenceguide STAN S31 fetal heart monitor Hurtig-referenceguide STAN S31 fetal heart monitor Vigtigt! Læs brugermanualen for STAN S31. 1 2 3 4 5 6 1. 2. 3. Stik til patienttransducere Hovedafbryder Føtalt EKG (FEKG) -middelværdi 4. 5. 6. Funktionsknapper

Læs mere

Digital Personvægt Lifezone Series Model: FW1302 BRUGSANVISNING

Digital Personvægt Lifezone Series Model: FW1302 BRUGSANVISNING Digital Personvægt Lifezone Series Model: FW1302 BRUGSANVISNING Tak fordi De valgte denne digitale personvægt fra Fitzone Wellness. For at sikre korrekt betjening og for at sikre, at vægten holder i mange

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING VIDEOKAMERA

BRUGERVEJLEDNING VIDEOKAMERA BRUGERVEJLEDNING VIDEOKAMERA Side 2 til nyt videokamera Introduktion Det nye videokamera er et IP-videokamera, der tilsluttes trådløst til din router. Videokameraet fungerer sådan, at du kan se videooptagelser

Læs mere

Aflæsning via dit netværk

Aflæsning via dit netværk FRANKERING TIL EN DIGITAL VERDEN Aflæsning via dit netværk MERE END EN FRANKERINGSMASKINE 30 45 65 PostBase er mere end en frankeringsmaskine. Postbase er modulopbygget og kan derfor tilpasses alle dine

Læs mere

Webstech Trådløs Sensor Overvågning. Brugervejledning

Webstech Trådløs Sensor Overvågning. Brugervejledning Webstech Trådløs Sensor Overvågning Brugervejledning Besøg venligst vores hjemmeside for senest opdaterede udgave eller for hjælp Support Dato Version Ændringer 1. Januar 2013 1.0 Nyt layout for 2013 kunder

Læs mere

MVT380 Vejledning. Forord. Website: www.smartgps.dk Kontakt: salg@smartgps.dk. Tillykke med din nye GPS tracker MVT380.

MVT380 Vejledning. Forord. Website: www.smartgps.dk Kontakt: salg@smartgps.dk. Tillykke med din nye GPS tracker MVT380. MVT380 Vejledning Forord Tillykke med din nye GPS tracker MVT380. Denne manual viser hvordan du installerer enheden korrekt. Sørg for at læse denne manual grundigt, før du bruger dette produkt. Brugermanualen

Læs mere

JABRA SPEAK 510. Brugervejledning. jabra.com/speak510

JABRA SPEAK 510. Brugervejledning. jabra.com/speak510 JABRA SPEAK 510 Brugervejledning jabra.com/speak510 2015 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker heri tilhører de

Læs mere

Secma Blærescanner betjeningsvejledning

Secma Blærescanner betjeningsvejledning Secma Blærescanner betjeningsvejledning Secma Blærescanner måler urinblærens volume ved hjælp af ultralyd. Secma Blærescanner kan måle volumen ved hjælp af 4 metoder benævnt tool4vol. Anvendelsen af en

Læs mere

HPA VÆRKSTEDSUDSTYR. Avanceret image teknologi 4-hjulsmåling C-1000

HPA VÆRKSTEDSUDSTYR. Avanceret image teknologi 4-hjulsmåling C-1000 HPA VÆRKSTEDSUDSTYR Avanceret image teknologi 4-hjulsmåling C-1000 Innovativ måleteknik med digitale CCD kameraer Generel karakteristik Ny 4-hjulsmåling med 4 passive reflektorer og højopløsnings digitale

Læs mere

MEMOdayplanner 3. Art.nr 508780 MEMOdayplanner 3, 12-timersversion Art.nr 508781 MEMOdayplanner 3, 24-timersversion. Rev E DK

MEMOdayplanner 3. Art.nr 508780 MEMOdayplanner 3, 12-timersversion Art.nr 508781 MEMOdayplanner 3, 24-timersversion. Rev E DK Brugervejledning MEMOdayplanner 3 Art.nr 508780 MEMOdayplanner 3, 12-timersversion Art.nr 508781 MEMOdayplanner 3, 24-timersversion Rev E DK 2 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 5 1.1 To forskellige

Læs mere

ME Control Bruger Manual

ME Control Bruger Manual ME Control Bruger Manual Her finder jeg ME Control-enheden på Internettet Den sidst opdaterede brugermanual findes på adressen www.mecontrol.eu 1. Sådan fungerer ME Control-enheden Alt hvad du sender (SMS

Læs mere

Product Builder. Fleksible produktmodeller. Præcision. Med Microsoft Navision Axapta Product Builder. kan produktionsmedarbejdere, sælgere og

Product Builder. Fleksible produktmodeller. Præcision. Med Microsoft Navision Axapta Product Builder. kan produktionsmedarbejdere, sælgere og Med Microsoft Navision Axapta Product Builder kan produktionsmedarbejdere, sælgere og kunder konfigurere komplekse produkter ved hjælp af en Windows-klient eller internettet. Product Builder Produktionsvirksomheder

Læs mere

A5- frihed til at sælge Batteridrevet varesikringsløsning, der sikrer fleksibilitet til at udstille dine produkter overalt i butikken!

A5- frihed til at sælge Batteridrevet varesikringsløsning, der sikrer fleksibilitet til at udstille dine produkter overalt i butikken! A5- frihed til at sælge Batteridrevet varesikringsløsning, der sikrer fleksibilitet til at udstille dine produkter overalt i butikken! Egenskaber BOSSystem A5 / AP5: Designet til effektivitet og enkelhed.

Læs mere

Styr, mål og alarmer hvad du ønsker via din mobil...uanset hvor du er! SMS

Styr, mål og alarmer hvad du ønsker via din mobil...uanset hvor du er! SMS Styr, mål og alarmer hvad du ønsker via din mobil...uanset hvor du er! SMS Produkter Ontech GSM 9030 Til indendørs brug Kontrollerbar 230 V- udgang Ontech GSM 9020 Til udendørs brug (IP65) 9-30V strømforsyning

Læs mere

Dockingstation med forstærker til ipod/iphone

Dockingstation med forstærker til ipod/iphone Dockingstation med forstærker til ipod/iphone D2 Brugsanvisning Dockingstation med forstærker til ipod/iphone ADVARSEL: Anvend ikke dette (polariserede) stik med en forlængerledning, stikdåse eller en

Læs mere

GA-1 Alarmenhed til fedtudskillere Installations- og betjeningsvejledning

GA-1 Alarmenhed til fedtudskillere Installations- og betjeningsvejledning Labkotec Oy Myllyhaantie 6 FI-33960 PIRKKALA FINLAND Tlf.: +358 29 006 260 Fax: +358 29 006 1260 19.9.2014 Internet: www.labkotec.com 1/11 GA-1 Alarmenhed til fedtudskillere Copyright 2043 Labkotec Oy

Læs mere

SOUNDSTICKS WIRELESS. Opsætningsguide

SOUNDSTICKS WIRELESS. Opsætningsguide SOUNDSTICKS WIRELESS Opsætningsguide 2 SOUNDSTICKS WIRELESS 1. Læs disse instruktioner. 2. Gem disse instruktioner. 3. Ret dig efter alle advarsler. 4. Følg alle instruktioner. 5. Anvend ikke dette apparat

Læs mere

BRUGSANVISNING BY0011 H610 CAL

BRUGSANVISNING BY0011 H610 CAL BRUGSANVISNING BY0011 CAL H610 FUNKTIONSOVERSIGT Gang reserve indikation Overopladning sikkerheds funktion Utilstrækkelig opladnings advarsels funktion (to-sekunders interval bevægelse) Energibesparende

Læs mere

S9 Wireless Module. User Guide. Dansk. Data Transfer Accessory

S9 Wireless Module. User Guide. Dansk. Data Transfer Accessory S9 Wireless Module Data Transfer Accessory User Guide A 3 1 4 2 B 1 2 3 4 Det glæder os, at du har valgt det trådløse S9-modul. Det anvendes sammen med ResMeds S9-apparater i hjemmemiljøet og sender patientbehandlingsdata

Læs mere

alpha active 4 HeLMadras

alpha active 4 HeLMadras ALPHA ACTIVE 4 HELMADRAS with people in mind ENKEL OG EFFEKTIV TRYKAFLASTNING Designet til forebyggelse og behandling af tryksår er Alpha Active 4 helmadrassystemet egnet til en bred vifte af plejemiljøer,

Læs mere

X88S. SMS fjernstyring til sommerhuse

X88S. SMS fjernstyring til sommerhuse X88S SMS fjernstyring til sommerhuse X88s er en GSM/SMS baseret fjernstyring med: 6 indgange 8 relæudgange 2 temperaturfølere Billig i drift, intet abonnement. Kan køre på taletidskort. Nem og hurtig montering.

Læs mere

OASIS BRUGER. manual. Til daglig betjening

OASIS BRUGER. manual. Til daglig betjening OASIS BRUGER manual Til daglig betjening Blinker = alarm Konstant lys = fejl Tændt = Område A tilkoblet Tændt = Område B tilkoblet Tændt = Område C tilkoblet Konstant lys = Power OK Blinkende lys = Batteri

Læs mere

tube tube Brugermanual Internet Radio Digital Radio OXX Digital 2010 1 Follow OXX DIGITAL on twitter Follow OXX DIGITAL Scandinavian

tube tube Brugermanual Internet Radio Digital Radio OXX Digital 2010 1 Follow OXX DIGITAL on twitter Follow OXX DIGITAL Scandinavian N E X T G E N E R A T I O N R A D I O tube Brugermanual Internet Radio tube OXX Digital 2010 1 Follow OXX DIGITAL on twitter Follow OXX DIGITAL Scandinavian on facebook Design Indhold Oversigt...3 Front

Læs mere