Grundejerforeningen Saloparken af 1998

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Grundejerforeningen Saloparken af 1998"

Transkript

1 Grundejerforeningen Saloparken af 1998 Årsberetning for året 2003 I 2003 har bestyrelsens arbejde især koncentreret sig om 2 mærkesager. Vi har afholdt 4 ordinære møder og et ekstraordinært det vender vi tilbage til, hvorfor det var nødvendigt. Det store fællesareal Det var den 24. maj 2003 vi officielt indviede boldbanen på det store fællesareal. Det var især Britta og Lene fra bestyrelsen der havde lavet et stort arbejde for at gøre dagen hyggelig men desværre var vejrguderne ikke med os. Det blev dog til en enkelt fodboldkamp for børnene og efterfølgende stillede Britta og Frank carporten til rådighed, så rundstykker og kagemand mv. kunne indtages i nogenlunde tørvejr. Der skal lyde en stor tak til Jørgen tømrer og Kenn Skovby for det arbejde de har ydet med at lave målene. Vi mangler stadig lidt arbejde på arealet. Finn Gormsen har skaffet net til målene, og det ene er blevet installeret. Det andet bliver sat op på den 17. april. Denne dag holder vi arbejdsdag på arealet, hvor vi også skal have fjernet sten, topdresset boldbanen med lidt sand og der skal etableres sider på petanque banen. Vi skal også have regnet på om der kan blive råd til en bænk hvilket vi også lovede sidste år. Der kommer særskilt indbydelse til den fælles arbejdsdag. Vi håber at arealet vil blive brugt endnu mere i år og fremefter når det er blevet tunet op. Råger Det er efterhånden ved at være to sæsoner siden der var alvorlige problemer med råger. Det er godt at vi nu ved hvad der skal gøres for at holde dem på afstand. Hjemmeside Poul Wulff er stadig webmaster for vores hjemmeside. I kan finde den på Odder nettet under lokale links, og i kan stadig tilmelde jer til Poul så i kan modtage referater fra vore møder.

2 Fest udvalg I år blev vores sommerfest holdt på vænge C. På trods af storm lignende tilstande ved opstilling af teltet, har jeg indtryk af at festen som sædvanlig var en stor succes. Til Skt. Hans var vores tur til at stå for arrangementet. Jeg har desværre ikke selv haft mulighed for at deltage i dette arrangement, men jeg mener at det god dansk tradition der skal plejes og vedligeholdes fremover. Festudvalget har ligeledes stået for fastelavnsfest i år. Der har været en del udskiftning i festudvalget i år, men de nye har løftet opgaven fint, og med god hjælp fra det gamle festudvalg, der havde opbygget en del kontakter der kunne lette arbejdet. Snerydning Et emne til evig diskussion er kvaliteten af snerydningen. Som ansvarlig for snerydning skal man balancere på et knivsæg mellem kvalitet og prisen. Vi har en forholdsvis billig ordning og der er sikkert nogle der synes at vi godt kunne gøre det lidt bedre. I det omfang det giver anledning til mange problemer til hverdag, skal vi selvfølgelig have strammet op. Omvendt kan hver enkelt husejer selv gøre en indsats ved at holde området foran sin indkørsel fri. I beboergruppe E har de en stejl vej, hvor de har etableret kasser med sand placeret på strategiske steder i vejsiden. Jeg har indtryk at denne ordning fungerer fint, og at det kunne være inspiration til andre beboergrupper. Vi har stadig et uformelt samarbejde med den gamle del af Saloparken og det er lykkedes at overtale Frank til at være snemand. Der skal lyde en opfordring til at holde gangarealer ryddet for sne og at sørge for behørig grusning og saltning så renovation, postbude og andre kan komme sikkert frem. Græsslåning Denne sæson er det igen entreprenørfirma Svend Erik Lind der står for vedligeholdelse af vore græsarealer.

3 Sikkerhed på legepladser Vedlagt indkaldelsen til generalforsamling er der en orientering om sikkerhed på legepladser. Bestyrelsen i gang satte i 2003 en kontrol af alle legepladser. I starten arbejdede vi med et skema udarbejdet af et bestyrelsesmedlem. Senere fandt vi ud af at der faktisk var færdige kontrol skemaer tilgængelige på internettet gennem Institut for Sikring og Tryghed. Et link vi har fået gennem Odder kommune, der også har ydet lidt administrativ service i denne forbindelse. Kontrollen blev vedtaget på et bestyrelsesmøde den 20. august og det blev aftalt at hver enkelt beboergruppe formand skulle forestå gennemgangen på vejen. På næste møde den 19. november skulle konklusionerne fra de enkelte veje gennemgås. Det stod hurtigt klart at der opstod lige så mange spørgsmål som svar, hvorfor en enig bestyrelse kunne anbefale at der foretages en professionel gennemgang af en uddannet legeplads konsulent. Det vender vi tilbage til under pkt. 4. Overdragelse af arealer Som omtalt de sidste 2 3 år er en stor del af bestyrelsens tid gået med arbejdet med overdragelse af arealer. Problemstillingen i sagen er stadig den samme, at kommunen mener at stier og arealer er lavet i tilfredsstillende kvalitet det mener vi ikke. Kommunen mener at vi skal underskrive skødet vi mener at vi skal vente indtil vi har fået sikkerhed for at vejene er i orden. Allerede da vi gik til generalforsamling sidste år var vi blevet truet med en stævning såfremt vi ikke ville underskrive skødet. Vi tog kontakt til advokat Strauss i foråret og han forestod den videre korrespondance med kommunens advokat Henrik Garlik Jensen. Advokat Strauss forsøgte at invitere kommunen og advokat til en gennemgang på vore veje, men det blev pure afvist. Advokat Strauss var af den opfattelse at asfalt kvaliteten var meget ringe flere steder, men han er jo ikke ekspert. Vi tog derfor kontakt til nogle lokale asfaltentreprenører mhb. på en vurdering. Det viste sig at være vanskeligt at få en entreprenør til at gå ind i sagen. Man var bange for at udelukke sig selv for fremtidigt arbejde. Strauss foreslog da at vi skulle køre en sag gennem retshjælpsforsikring (gennem en grundejers husforsikring). Strauss mente at vi havde en fornuftig sag og var også af den opfattelse at kommunen havde lavet fejl, men han kunne ikke sige noget om vo-

4 res vinderchancer i en retssag. Han gjorde det klart at såfremt vi tabte sagen, ville det muligvis koste mere end de ville koste at få udbedret skaderne/manglerne. Alt dette skete inden sommerferien. I flere måneder skete der ikke noget i sagen. Vi rykkede Strauss for svar i sensommeren. Hans svar var at han blev nødt til at trække sig fra sagen, da han skulle fusionere med Garlik Jensen. Efter omstændighederne ville han ikke beregne sig honorar. Set i bakspejlet synes vi faktisk at det er helt rimeligt. Endvidere var det ikke lykkedes at få retshjælpsdækning, men Strauss mente at såfremt vi skulle have hjælp gennem forsikringsselskabet, skulle der være en god chance for at vi ville vinde en retssag og det skulle være gennem det forsikringsselskab, hvor et flertal af beboerne var forsikret. Det er derfor i er blevet spurgt herom. Da Strauss meddelte kommunen at han blev nødt til at trække sig fra sagen, gik der ikke mange dage inden vi fik en ny trussel om en stævning. Et kort øjeblik var vi sendt til tælling, men vi fik nu luft da Michael Ullerup fandt ud af at der er et organ den hedder Asfaltindustrien. Det er en sammenslutning af flere af de store asfaltproducenter i DK der bl.a. laver vurderinger af asfaltbelægninger. Vi tog kontakt til dem og orienterede samtidig kommunens advokat herom. Deres svar var at vi skulle underskrive og aflevere skødet inden den 5. januar Derfor havde vi et ekstraordinært møde den 3. januar, hvor vi aftalte at stå sammen om problemerne og besluttede at ofre kr. på en uvildig vurdering. Konsulenten fra Asfaltindustrien skulle have været her den 24. februar for en gennemgang. Mødet blev desværre udsat en uge, som følge af sne, og han har således været hos os tirsdag i sidste uge. Den foreløbige konklusion er at der er flere fejl og mangler som bør udbedres nu. Konsulenten har anslået beløbet til Det er dog samtidig hans opfattelse at det blive vanskeligt at vinde en retssag. I fredags modtog jeg den stævning der er udarbejdet og sendt til retten i Skanderborg. Under pkt. 5. skal vi tage stilling til hvad vi gør. Tak til bestyrelsen Til sidst vil jeg gerne rette en stor tak til alle bestyrelses medlemmer for det arbejde der er lavet i år. Jeg synes at vi supplerer hinanden godt og at alle arbejder engageret med sagerne. Der er også ret pæn deltagelse til møderne der er faktisk kun et enkelt møde (det ekstraordinære) hvor sekretæren fik bevilget børnepasningsorlov.

5 Grundejerforeningen Saloparken af 1998 Aktivitetsplan for 2004 Det kommende år har vi planlagt følgende aktiviteter: Arbejdsgruppen Vestbyen trafiksikker skolevej Vi forsætter vores engagement og vil gøre vores til at Vennelundsvej bliver mere trafiksikker at færdes på. Legepladser Vi vil arbejde på at gennemføre en professionel vurdering af sikkerheden på vore legepladser. Overdragelse af arealer Arbejdet med overdragelse fortsætter. Det er generalforsamlingen der fastligger rammerne for overdragelsen. Fællesareal Net til mål skal færdiggøres, boldbanen skal topdresses og petanquebanen skal renoveres. Der er planlagt arbejdsdag den lørdag den 17. april. Der kommer nærmere orientering herom.

Socialdemokraterne på Nordfyn Dato 12. januar 2013

Socialdemokraterne på Nordfyn Dato 12. januar 2013 Socialdemokraterne på Nordfyn Dato 12. januar 2013 Bestyrelsens beretning for året 2012 til generalforsamlingen den 12. januar 2013. Så er der gået et år igen, og vi er samlet for at prøve at lave status

Læs mere

Torsdag den 14. marts kl. 19.00 fælleshuset på Kronosvej 142, 9210 Aalborg SØ

Torsdag den 14. marts kl. 19.00 fælleshuset på Kronosvej 142, 9210 Aalborg SØ Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Torsdag den 14. marts kl. 19.00 fælleshuset på Kronosvej 142, 9210 Aalborg SØ 1. Valg af dirigent, referent og 2 stemmetællere Referent: Margit

Læs mere

Først en beretning om det forløbne år, og dernæst vil jeg gennemgå punkterne: FLID Kontrakt med kommunen. Lån. Kran. Ralleje Den gamle havn.

Først en beretning om det forløbne år, og dernæst vil jeg gennemgå punkterne: FLID Kontrakt med kommunen. Lån. Kran. Ralleje Den gamle havn. Beretning 2015 Jeg har i år valgt at dele beretningen op i flere hovedpunkter. Først en beretning om det forløbne år, og dernæst vil jeg gennemgå punkterne: FLID Kontrakt med kommunen. Lån. Kran. Ralleje

Læs mere

selv, at fylde lidt forebyggende grus i et lille hul, der pludselig dukker op udenfor jeres parcel.

selv, at fylde lidt forebyggende grus i et lille hul, der pludselig dukker op udenfor jeres parcel. Beretning 2007 Ja så er endnu et år gået, og denne gang med ny formand for grundejerforeningen. Dette efter mange fine år med Leif som formand. Det har været både spændende og arbejdskrævende, at forsøge

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling 6. april 2011

Referat af Ordinær generalforsamling 6. april 2011 Referat af Ordinær generalforsamling 6. april 2011 Grundejerforeningen Skanderborg Bakker 1, Augustas Vænge og Elisabeths Vænge Grundejerforeningen Skanderborg Bakker 1, Augustas Vænge og Elisabeths Vænge

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling i Abf. Gartnerhaven I fredag den 8. april 2011 kl. 17.00.

Referat fra den ordinære generalforsamling i Abf. Gartnerhaven I fredag den 8. april 2011 kl. 17.00. Referat fra den ordinære generalforsamling i Abf. Gartnerhaven I fredag den 8. april 2011 kl. 17.00. Referent: Tina Ipsen 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Valg af to stemmetæller. 4. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Generalforsamling. Sødring d. 24 juli 2010. Ekstraordinær Generalforsamling. Sødring d. 16 okt. 2010. Bestyrelsesmøde. Sødring d. 23 april 2011.

Generalforsamling. Sødring d. 24 juli 2010. Ekstraordinær Generalforsamling. Sødring d. 16 okt. 2010. Bestyrelsesmøde. Sødring d. 23 april 2011. 2010 Generalforsamling. Sødring d. 24 juli 2010. Da referatet ikke gengiver generalforsamlingen som den var, har ordstyrer Lars Frengler valgt at annullere referatet. Referatet vil først blive offentliggjort

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING SØNDAG, DEN 15. MAJ 2011 KL. 10,00 i Andelshaverne Tjørnebjerg

REFERAT AF GENERALFORSAMLING SØNDAG, DEN 15. MAJ 2011 KL. 10,00 i Andelshaverne Tjørnebjerg REFERAT AF GENERALFORSAMLING SØNDAG, DEN 15. MAJ 2011 KL. 10,00 i Andelshaverne Tjørnebjerg Formand: Hallo så er vi ved de tider, hvor vi skal til at i gang med vores generalforsamling. Tiden er overskredet.

Læs mere

Bjæverskov Grundejerforening Referat af Generalforsamling tirsdag den 22. marts 2011 kl. 19:30 i Bistroen Halvejen 2, Bjæverskov

Bjæverskov Grundejerforening Referat af Generalforsamling tirsdag den 22. marts 2011 kl. 19:30 i Bistroen Halvejen 2, Bjæverskov Bjæverskov Grundejerforening Referat af Generalforsamling tirsdag den 22. marts 2011 kl. 19:30 i Bistroen Halvejen 2, Bjæverskov Tilstede var der 37 stemmeberettede + 1 fuldmagt. ud af 364 medlemmer Bestyrelsen

Læs mere

Generalforsamling i Trørød Tennisklub i Rundforbi Tennishal, Rundforbivej 140, 2850 Nærum Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00

Generalforsamling i Trørød Tennisklub i Rundforbi Tennishal, Rundforbivej 140, 2850 Nærum Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00 Generalforsamling i Trørød Tennisklub i Rundforbi Tennishal, Rundforbivej 140, 2850 Nærum Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse af revideret

Læs mere

Grundejerforeningen Havstokken D.21-02-2014

Grundejerforeningen Havstokken D.21-02-2014 Grundejerforeningen Havstokken D.21-02-2014 Referat af generalforsamling d. 19-02-2014 Fremmødt: 21 parceller og 4 fuldmagter. Formanden bød velkommen til mødet, og orienterede om, der var indkommet 2

Læs mere

Støtteforeningen 2012-2013

Støtteforeningen 2012-2013 Støtteforeningen 2012-2013 Set med mine øjne 2012 blev for mig et inspirerende og lærerigt år. På Støtteforeningens generalforsamling i februar blev jeg på et hængende hår valgt ind, og jeg var glad og

Læs mere

FAVRHOMVÆNGETS GRUNDEJERFORENING. Referat fra ordinær generalforsamling Søndag den 13.marts 2011 kl. 13.00 Kedelhuset ved Kulturparken

FAVRHOMVÆNGETS GRUNDEJERFORENING. Referat fra ordinær generalforsamling Søndag den 13.marts 2011 kl. 13.00 Kedelhuset ved Kulturparken 1 FAVRHOMVÆNGETS GRUNDEJERFORENING Referat fra ordinær generalforsamling Søndag den 13.marts 2011 kl. 13.00 Kedelhuset ved Kulturparken 43 stemmeberettigede husstande var repræsenteret, heraf havde 5 husstande

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling grundejerforeningen Guldagergårdsvej.

Referat af ordinær generalforsamling grundejerforeningen Guldagergårdsvej. Referat af ordinær generalforsamling grundejerforeningen Guldagergårdsvej. Generalforsamlingen blev afholdt: Søndag 25. marts 2012 i gymnastiksalen på Esbjerg International School. Antal fremmødte stemmeberettigede

Læs mere

Klubblad for Hals bådelaug Udgivet februar 2015 KLUBBLAD NR 1 2015. HUSK GENERALFORSAMLING Lørdag den 14. MARTS 2015 Se bagsiden

Klubblad for Hals bådelaug Udgivet februar 2015 KLUBBLAD NR 1 2015. HUSK GENERALFORSAMLING Lørdag den 14. MARTS 2015 Se bagsiden KLUBBLAD NR 1 2015 HUSK GENERALFORSAMLING Lørdag den 14. MARTS 2015 Se bagsiden FØLG FØLG ALLE MED AKTIVITETER PÅ Side PÅ 1 Hals Bådelaug Udvalgs og bestyrelsesmedlemmer Bestyrelse: Allan Cocks 42 16 24

Læs mere

Aabenraa Almene Boligselskab og Padborg Boligforening

Aabenraa Almene Boligselskab og Padborg Boligforening Nyt fra Juni 2014 Nr. 13 Aabenraa Almene Boligselskab og Padborg Boligforening Organisationsbestyrelserne for Padborg Boligforening og Aabenraa Almene Boligselskab Aabenraa Almene Boligselskab Kallemosen

Læs mere

For de virkelig interesserede er der her links til 4 forskellige firmaer / muligheder: www.larslaj.dk / www.kompan.dk / www.tress.dk / www.silvan.

For de virkelig interesserede er der her links til 4 forskellige firmaer / muligheder: www.larslaj.dk / www.kompan.dk / www.tress.dk / www.silvan. Referater 2003 Bestyrelsesmøde mandag d. 24. november 2003, kl. 19.00. Tilstede: Trudy Velders, Frank Vælum, Lars Mortensen. Der var 3 punkter på programmet. Gårdlavets julefest d. 30. nov. 2003, vedligeholdelse

Læs mere

2. Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år

2. Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år Referat af ordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde Onsdag den 26. februar 2014 kl. 19.00 på Terslev Skole Formanden Ivan nr. 51 bød velkommen til de fremmødte. Til stede var følgende parceller og andelsboliger

Læs mere

Beretning for 2011. 2011 Rekordernes år har vi tilladt os at benævne årets festival

Beretning for 2011. 2011 Rekordernes år har vi tilladt os at benævne årets festival Beretning for 2011 2011 Rekordernes år har vi tilladt os at benævne årets festival Aldrig har vi haft større omsætning end i år. Den slog sidste års rekord med næsten 1 million. Det vil Henning i sin aflæggelses

Læs mere

REFERAT AF DEN 31. ORDINÆRE GENERALFORSAMLING I

REFERAT AF DEN 31. ORDINÆRE GENERALFORSAMLING I ANDELSBOLIGFORENINGEN AARHUSGAARDEN Aarhus maj 2014 REFERAT AF DEN 31. ORDINÆRE GENERALFORSAMLING I ANDELSBOLIGFORENINGEN AARHUSGAARDEN Onsdag d. 10. april 2014, kl.18:30 i Café Hacks lokaler. 34 tilmeldte

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 24. marts 2003 Korsagergaard Vejlegårdsvej 121

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 24. marts 2003 Korsagergaard Vejlegårdsvej 121 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 24. marts 2003 Korsagergaard Vejlegårdsvej 121 Dagsorden:. 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om det forløbne år. 3. Kassererens fremlæggelse af

Læs mere

NOTAT. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Tisvildelund afholdt på Sankt Helene Centret.

NOTAT. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Tisvildelund afholdt på Sankt Helene Centret. NOTAT 24. april 2006 Kl. 19:00 Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Tisvildelund afholdt på Sankt Helene Centret. Fremmøde: Der var 28 huse repræsenteret ved mødet ved en eller to personer.

Læs mere

Referat fra Bolilmark Grundejerforenings generalforsamling lørdag den 13. juni 2015 kl. 14.00 på Hotel Kommandørgården, Havnebyvej 202, Rømø.

Referat fra Bolilmark Grundejerforenings generalforsamling lørdag den 13. juni 2015 kl. 14.00 på Hotel Kommandørgården, Havnebyvej 202, Rømø. Referat fra Bolilmark Grundejerforenings generalforsamling lørdag den 13. juni 2015 kl. 14.00 på Hotel Kommandørgården, Havnebyvej 202, Rømø. (Tilstede 50 fremmødte + 5 bestyrelsesmedlemmer) Formanden

Læs mere

DJ Kommunikation inviterer til ekstraordinær generalforsamling 5. marts kl. 16.30.

DJ Kommunikation inviterer til ekstraordinær generalforsamling 5. marts kl. 16.30. DJ Kommunikation inviterer til ekstraordinær generalforsamling 5. marts kl. 16.30. Årsagen er, at bestyrelsen ved sidste ordinære generalforsamling ikke kunne fremlægge et regnskab for 2012, der var korrekt.

Læs mere

DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har betydning for jeres arbejde i afdelingsbestyrelsen.

DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har betydning for jeres arbejde i afdelingsbestyrelsen. Hellerup 28.02.2008 DUAB-retningslinie nr. 6 til afdelingsbestyrelserne: Hvem kan lave hvilke aftaler for afdelingen? - om afdelingens aftaler med håndværkere og leverandører (aftaler med 3. part) Kære

Læs mere

Generalforsamling i Grundejerforeningen Boeslum Plantage, afholdt søndag den 20. maj 2012

Generalforsamling i Grundejerforeningen Boeslum Plantage, afholdt søndag den 20. maj 2012 GRUNDEJERFORENINGEN BOESLUM PLANTAGE Formand: Ejvind Frandsen, Havrevangen 8, 8400 Ebeltoft Kasserer: Poul Thind, Havrevangen 11, 8400 Ebeltoft www.gfgp.dk Generalforsamling i Grundejerforeningen Boeslum

Læs mere

Generalforsamling 2013 Afholdt den 17. august kl. 16.00 i parken i foreningens partytelt. 19 fremmødte (ca. 13 husstande).

Generalforsamling 2013 Afholdt den 17. august kl. 16.00 i parken i foreningens partytelt. 19 fremmødte (ca. 13 husstande). Generalforsamling 2013 Afholdt den 17. august kl. 16.00 i parken i foreningens partytelt. 19 fremmødte (ca. 13 husstande). Formanden, Simon Pinnau, bød alle medlemmer velkommen. 1) Valg af dirigent og

Læs mere

Miniinstitutionen Nordhøj bydes velkommen, selvom de ikke lejer på samme måde som andre almene beboer.

Miniinstitutionen Nordhøj bydes velkommen, selvom de ikke lejer på samme måde som andre almene beboer. Kalmargade, 26. sep. 2012 Referat af beboermødet i Kalmargade afd. 29. Punkt 1 Robert bliver valgt til dirigent. Miniinstitutionen Nordhøj bydes velkommen, selvom de ikke lejer på samme måde som andre

Læs mere

Bestyrelsen var meget åben over for forslag og ideer til artikler og andet. Medlemmer opfordres til at komme med indlæg, billeder mv.

Bestyrelsen var meget åben over for forslag og ideer til artikler og andet. Medlemmer opfordres til at komme med indlæg, billeder mv. Grundejerforeningen Klintegården Generalforsamling 2012 Indledning Formanden bød velkommen i de små lokaler. Der var gået lidt kludder i bestillingen af det sædvanlige lokale. Ekstra ordinær generalforsamling

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Andelsboligforeningen Skydebanen, 1709 København V

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Andelsboligforeningen Skydebanen, 1709 København V Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Skydebanen Ejd.nr.: 1-460 REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Andelsboligforeningen Skydebanen, 1709 København

Læs mere