Egebjerg Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Referat

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Egebjerg Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Referat"

Transkript

1 Egebjerg Kommune Teknik- og Miljøudvalget Referat Dato: Den 27-august-2003 Starttidspunkt for møde: Kl Sluttidspunkt for møde: Kl. Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende: Mødedeltagere: Ove Engstrøm deltog ikke i punkt 111, 112, 113 og 114. Torben Nielsen deltog i punkt 108 og de første 2 afsnit af punkt 113. Birger Jensen, Jens Himmelstrup, Niels Bo Lauridsen, Ove Engstrøm, Torben Nielsen

2 Teknik- og Miljøudvalget, onsdag den 27-august-2003 Indholdsfortegnelse Til behandling - åbne sager Landzoneadministration - administrativ praksis Nørremarksvej 34.- Indretning af lejlighed nr Åmarksvej 46 Opførelse af 348 m2 lade Strandvej 46 - Opførelse af kvist og indretning af tagetage Nyvej 5 - Dispensation til indretning af lejlighed i eksisterende udhus/garage Farligt affald Fællesregulativ Affaldsplan Regulativ for husholdningsaffald Licitation byggemodning Sømarken, etape Lokalplan Erhvervsområde i Hundtofte Færdselsstatistik Anlæg af A9, Svendborgmotorvejen Kvartalsrapport pr. 30/ på Teknik & Miljøområdet Sikkerhedsforbedring af overkørsler i Egebjerg Kommune Til behandling - lukkede sager Lukket sag: Meddelelser fra afdelingen Lukket sag: Eventuelt

3 Teknik- og Miljøudvalget, onsdag den 27-august-2003 Side 95 Til behandling - åbne sager 99. Landzoneadministration - administrativ praksis J.nr.: P15 Sagsid.: Initialer: hew Åben sag Landzonekompetencen overgik pr. 1. september 2002 til kommunerne. Samtidig indførtes forskellige lempelser med hensyn til byggemuligheder i landzonen. Imidlertid fastholdes det overordnede mål om at styre byudviklingen, så land- zonen friholdes fra uplanlagt bebyggelse. Hensigten er fortsat at bevare kvaliteterne i det åbne land og samtidig medvirke til at sikre kvalitet i byer og landsbyer. Afdelingen har i indstillingerne til udvalget søgt at fastholde amtets hidtidige administrationspraksis, således som den er beskrevet i amtets vejledning "Praksis i Landzoneadministration". Indtil nu har udvalget behandlet 28 landzonesager. I 1 sag, hvor afdelingen havde indstillet til afslag, meddelte udvalget tilladelse. I 5 sager fulgte udvalget afdelingens indstillingen men, stillede nye krav- I 22 sager fulgte udvalget afdelingens indstilling. 2 af afgørelserne er blevet påklaget til Naturklagenævnet af de klageberettigede parter (den en af ansøger, den anden af amtet). I lighed med byggesagsadministrationen foreslår forvaltningen en administrationspraksis, med at behandle alle landzonesager forvaltningsmæssigt, undtagen sager hvor forvaltningen indstiller til afslag, og sager hvor der efter nabohøring modtages skriftlige indsigelser imod det ansøgte. Landzonesagerne behandles fremover forvaltningsmæssigt, undtagen i sager hvor forvaltningen vil meddele afslag, eller sager, hvor der modtages skriftlige indsigelser. Bilag: Landzonetilladelser (100929) Udsat til næste møde.

4 Teknik- og Miljøudvalget, onsdag den 27-august-2003 Side Nørremarksvej 34.- Indretning af lejlighed nr. 2 J.nr.: Sagsid.: Initialer: hew Åben sag Der søges om tilladelse efter 35 i planloven til opdeling af ejendommen i 2 beboelseslejligheder. Nuværende boligareal er på 269 m 2, grundens areal er på 1500 m 2. Der meddeles tilladelse efter 35 i planloven til det ansøgte, da der ikke sker udvidelse af eksisterende bygninger. Bilag: Nørremarksvej 34 - Indretning af lejlighed nr. 2 (103844) Godkendt Åmarksvej 46 Opførelse af 348 m2 lade J.nr.: Sagsid.: Initialer: hew Åben sag På ejendommen Åmarksvej 46 søges om tilladelse til opførelse af 12x29 m2 bygning. Bygningen ønskes placeres langs med Åmarksvej og 7-9 m fra vejen. Afstanden til eksisterende bygninger bliver m. Da bygningen således opføres uden tilknytning til de øvrige bygninger, skal der gives tilladelse efter planlovens 35 til det ansøgte. Bygningen har en sidehøjde på 3,5 m. og en taghældning på Ydervægge beklædes med træ- eller stålplader og tag beklædes med stålplader. Ansøgers begrundelse for at placere bygningen det pågældende sted er at det vil være kønnere, at eksisterende og nye bygninger placeres væk fra hinanden, da de er i forskellig byggestil. Der meddeles tilladelse efter 35 i planloven til det ansøgte.

5 Teknik- og Miljøudvalget, onsdag den 27-august-2003 Side 97 Bilag: Åmarksvej 46 Byggeri lade (101102) Godkendt på betingelse af, at hallen placeres mindst 10 m fra vejskel og der stedse skal opretholdes et levende hegn til sløring af hallen mellem vejen og denne Strandvej 46 - Opførelse af kvist og indretning af tagetage J.nr.: Sagsid.: Initialer: hew Åben sag På ejendommen Strandvej 46 søges om tilladelse til indretning af 1. sal i en del af ejendommen og opførelse af kvist på husets sydside. Udførelse af tagetage er i strid med afsnit 6.3 i lokalplan Efter dette afsnit må bebyggelse maksimalt opføres i én etage. Ansøgningen har været sendt i nabohøring blandt dem, der er omfattet af lokalplanen. Der er ikke kommet bemærkninger. Da der ikke ændres på husets nuværende højde, meddeles dispensation fra lokalplanen til indretning af tagetage i en del af ejendommen. Godkendt.

6 Teknik- og Miljøudvalget, onsdag den 27-august-2003 Side Nyvej 5 - Dispensation til indretning af lejlighed i eksisterende udhus/garage J.nr.: Sagsid.: Initialer: hew Åben sag På ejendommen Nyvej 5 søges om tilladelse til at indrette eksisterende garage/udhus til beboelse. Ejendommen har et grundareal på 743 m 2, 83 m 2 beboelse og 59 m 2 udhus/garage. Udhus/garage er beliggende 1-1,5 m fra naboskel mod Vester Skerninge Friskole. Efter bygningsreglementet skal boligbebyggelse placeres mindst 2,5 m fra naboskel. Indretning af bolig i udhus/garage kræver derfor dispensation. Ansøgningen har været i nabohøring. Der er indkommet bemærkninger. Indretning af beboelse i udhus/garage vil øge muligheden for konflikt mellem bolig og skole, bl.a. mht. støj fra legepladsen lige indenfor naboskellet. Der meddeles afslag på ansøgningen om dispensation fra bygningsreglementets afstandskrav til naboskel. Indretning af bolig i udhus/garage skal udføres uden vinduer og døre mod naboskel. Bilag: Nyvej 5/nabobemærkninger (102375) Indstilling godkendt Farligt affald Fællesregulativ J.nr.: Sagsid.: Initialer: hew Åben sag Modtagestation Fyn I/S fremlægger forslag til fælles regulativ for farligt affald for de fynske kommuner. Regulativet er kun ændret i forhold til tidligere, hvad angår betalingsprincipper for olie- og benzinudskillere. Det nye regulativ er en sammenskrivning af tidligere fællesregulativer for farligt affald og klinisk risikoaffald.

7 Teknik- og Miljøudvalget, onsdag den 27-august-2003 Side 99 Den eneste reelle ændring i regulativet (hvis der ses bort fra tekst og forståelsemæssige justeringer), er hvad angår ordning for olie- og benzinudskillere. Tidligere har ordningen fungeret således, at når der ved kontrolbesøget ikke skulle tømmes udskiller, blev faktura for besøget betalt af Egebjerg Kommune. Med det nye regulativ skal ejeren af udskilleren selv betale disse omkostninger. Prisen for et tilsyn er 150 kr. ekskl. moms. Ændringen af olie- og benzinudskillerordningen vil give en årlig mindreudgift. Fællesregulativet for farligt affald for de fynske kommuner godkendes. Godkendt Affaldsplan J.nr.: Sagsid.: Initialer: hew Åben sag Hvert 4. år skal kommunerne udarbejde en 12-årig plan for den kommunale håndtering af affald. Denne affaldsplan foreslås udarbejdet i samarbejde med Svendborg Kommune, idet disse 2 kommuner allerede i dag løser mange opgaver i tæt samarbejde, og en fælles plan med mange fælles tiltag vil være en styrkelse for borgerne i kommunen. Som ved udarbejdelse af affaldsplanen for vil der blive fremlagt en ramme for planens indhold til politisk godkendelse inden planens udarbejdelse. I stedet for borgermøder foreslås at forskellige organisationer (Noah, Naturfredningsforening, Foreningen for bæredygtigt miljø, Erhvervsråd) deltager i udarbejdelsen af den kommende plan. Omkostninger i forbindelse med udarbejdelse af planen fordeles mellem de 2 kommuner i forhold til deres andel af de direkte omkostninger. Der udarbejdes fælles affaldsplan for Svendborg og Egebjerg kommune. Indstilling godkendt, men udvalget ønsker at byggeriet repræsenteres.

8 Teknik- og Miljøudvalget, onsdag den 27-august-2003 Side Regulativ for husholdningsaffald J.nr.: P24 Sagsid.: Initialer: hew Åben sag I fællesregulativet for dagrenovation i Svendborg og Egebjerg Kommune foreslår Svendborg Kommune følgende tilføjelse til bilag 1.4, afsnit 1.4.5: Følgende tilføjes: Der kan søges om dispensation for reglen om at boligen skal stå ubeboet i 6 måneder, i de tilfælde hvor boligen står ubeboet på grund af ejeren er fraflyttet permanent til plejehjem eller lignende. Ansøgning herom sendes til den respektive kommune. Ændringen godkendes. Godkendt Licitation byggemodning Sømarken, etape 3. J.nr.: P20 Sagsid.: Initialer: joh Åben sag Teknik- og Miljøafdelingen har onsdag den 20. august 2003 afholdt licitation over byggemodningen af udstykningen Sømarken, etape 3. Der blev afgivet følgende tilbud: Marius Pedersen A/S, Ferritslev ,00 kr. Munkholm & Andersen Entreprenørf., Broby ,00 kr.

9 Teknik- og Miljøudvalget, onsdag den 27-august-2003 Side 101 Ollerup Maskinstation A/S ,50 kr. Hans H. Pedersen ApS, Gislev ,00 kr. Verner Olesen A/S, Langeskov ,50 kr. Indstilling Efter en gennemgang af tilbudene indstiller Teknik- og Miljøafdelingen, at arbejdet overdrages lavestbydende, Marius Pedersen A/S. Godkendt Lokalplan Erhvervsområde i Hundtofte J.nr.: P16 Sagsid.: Initialer: ols Åben sag Teknik- og miljøafdelingen fremsender forslag til Lokalplan nr til politisk behandling. Forslaget omfatter hele område 58.02, Hundtofte 14A og 14B, og det giver mulighed for at aktiviteter i området kan udvikle sig i takt med behovet. Indstilling Teknik- og miljøafdelingen anmoder Teknik- og miljøudvalget om at drøfte hvordan området skal have mulighed for at udvikle sig. Teknik- og miljøafdelingen forventer derefter at være klar til næste møde med et lokalplanforslag til behandling i Kommunalbestyrelsen og efterfølgende offentlig høring../. Forslag til redegørelsen vedlagt. Teknik- og Miljøudvalgets beslutning den Der udarbejdes et lokalplanforslag, men udvalget ønsker ikke at muligheden for boliger i erhvervsområdet skal få en overordnet betydning../. Forslag til lokalplan nr vedlagt Teknik- og Miljøudvalgets beslutning den Tillæg nr. 04 til kommuneplanens rammer samt lokalplanen indstilles til kommunalbestyrelsens behandling med henblik på fremlæggelse i 8 uger.

10 Teknik- og Miljøudvalget, onsdag den 27-august-2003 Side 102 Inden fremlæggelse opstrammes 4, stk. 3, så det præciseres at forholdet mellem bolig og erhverv max. må være 40/60. Der holdes et borgermøde hvor bl.a. fremtidig vejadgang til området kan drøftes../.forslag til tillæg nr 04 til kommuneplanen er vedlagt./. Forslag til lokalplan nr er vedlagt Kommunalbestyrelsens beslutning den Teknik- og Miljøudvalgets indstilling godkendt. Lokalplanen har været fremlagt i 8 uger, og der har været afholdt borgermøde med beboerne i Hundtofte Det indstilles at udvalget drøfter hvordan man forventer at løse trafikforholdene, at byggefeltet i nord rykkes mod øst, og at amtets bemærkninger tilføjes anvendelsesbestemmelserne. Lokalplanen fremsendes herefter til kommunalbestyrelsen med udvalgets anbefaling om godkendelse af såvel tillæg nr. 4 og lokalplan /. Kommuneplantillæg 4./. Lokalplan /. Sammenfatning fra høringsfasen./. Dokumentliste./. Vejskitse Oversendes til anden behandling idet: - selvstændigt placerede boliger går ud og erstattes af boliger integreret i erhvervsområdet. - Bebyggelsesprocenten vurderes med henblik på en forøgelse. - Område C skal friholdes for mulighed for boliger. De fremførte problemer med vejadgang kan ikke afvente en kommende yderligere erhvervsudvikling, men skal vurderes selvstændigt Færdselsstatistik 2002 J.nr.: P05 Sagsid.: Initialer: ers Åben sag Der er registreret 10 uheld med personskade og politirapport i Der kan være flere skader da den kun indeholder skader hvor politi har været inddraget. Ved gennemgang af stati-

11 Teknik- og Miljøudvalget, onsdag den 27-august-2003 Side 103 stikken synes de fleste uheld 9 at være uheld der ikke har sammenhæng med vejens beskaffenhed. I 1 sag kan uheldet tilskrives forhold vej vejen, men det er af politiet ikke vurderet sådan: Ulykken på Egensevej, side 4skete på et tidspunkt lige efter vejen var omlagt med 2 skarpe kurver før udmundingen i Øster Skerningevej. Kurverne var afmærket, men opstribningen var ikke udført endnu, og den chikane der skal advare før svinget er endnu ikke udført. Af dømme på den flyvetur bilen havde tilbagelagt bedømmes hastigheden til at være alt for høj i forhold til hastighedsbegrænsningen på 50 km./time. Til efterretning Bilag: Færdselsuheldsstatistik (99299) Til efterretning og det giver ikke anledning til at ændre på prioriteringen af trafiksikkerhedsarbejder Anlæg af A9, Svendborgmotorvejen J.nr.: P17 Sagsid.: Initialer: ers Åben sag Ved brev af 7. februar har Vejdirektoratet fremsendt en orientering om status på projektet medio februar Bilag: A9/Svendborgmotorvejen, status (84608) Teknik- og Miljøudvalgets beslutning den Til efterretning. Ved brev af 24. marts og 9. april har Vejdirektoratet fremsendt dels en foreløbig skitse over indføringen til Svendborg og dels det forslag Vejdirektoratet ønsker at arbejde videre med i forhold til lokalvejnettet i Egebjerg Kommune. Vedr. det første skal der være et møde sidst i april mellem Svendborg Kommune og Fyns Amt. Vi er inviteret til at deltage da vi har interesser i tilslutningen ved Svendborg Vest, pendlerplads og hvordan cykelstien fra vest føres over motorvejen.

12 Teknik- og Miljøudvalget, onsdag den 27-august-2003 Side 104 Vedr. lokalvejnettet har Vejdirektoratet ønsket Egebjerg Kommunes eventuelle bemærkninger inden der arbejdes videre. I forhold til det forslag der var fremme da Egebjerg Kommune godkendte linieføringen, er der kun få ændringer: I den nordlige del er det Hønsehavevej der føres igennem under motorvejen og i stedet lukkes Høje Dong. Fra denne laves ikke en forbindelsesvej til Hønsehavevej da det kun er en enkelt ejendom der bliver afskåret. Denne ejendom kan komme mod nord til Hønsehavevej, men det bliver en længere omvej på ca. 3,8 km. Alternativt kan ejendommen ad eksisterende private veje gives en mere direkte vejadgang til Hønsehavevej. Det kan klares ved ekspropriation i forbindelse med de øvrige ekspropriationer. Ved Pavegyden laves en ny forbindelsesvej mod syd til Højbjergvej. I det første forslag gik forbindelsesvejen mod nord til Høje Dong. Krydsningen ved Højbjergvej er uændret. Rårudvej lukkes som i det første forslag og der laves en ny forbindelsesvej til Slæbækvej der udvides og får tilslutning til Assensvej over motorvejen. Det fremlagte forslag til lokalvejnettets tilslutning godkendes mod at den ene ejendom på Høje Dong der får en lang omvej tilbydes en alternativ adgangsvej til Hønsehavevej. Teknik- og Miljøudvalgets beslutning den Indstilling godkendt. Den 29. april holdt Vejdirektoratet et borgermøde hvor forslag til hvordan lokalvejnettet blev tilpasset motorvejen. Projektet blev forelagt som udvalget havde fået det forelagt på ovennævnte møde. På borgermødet var der en generel frygt fra de fremmødte over de støjpåvirkninger motorvejen vil give fra de nærmeste. Til det blev der henvist til de støjberegninger der var fremlagt og i øvrigt til de forhandlinger de berørte lodsejere får med ekspropriationskommissionen. Fra starten af projektet har Egebjerg Kommune sammen med glæden over at motorveje kom også gjort borgerne opmærksom på at vejen også giver indgreb i form af ekspropriation og gener i form af trafikomlægning på lokalveje og støj. Det der optog borgerne mest var løsningen for de 3 kommuneveje, Hønsehavevej, Høje Dong og Pavegyden. Forslaget var: I den nordlige del føres Hønsehavevej igennem under motorvejen, Høje Dong lukkes uden en forbindelsesvej til Hønsehavevej Ved Pavegyden laves en ny forbindelsesvej mod syd til Højbjergvej. Der var stor modstand mod at Høje Dong ikke blev ført til den gamle A9. Mange fremførte at det gav en stor omvej for beboerne hvis de skulle over Hønsehavevej, og flere ønskede ikke som et alternativt at få en kortere vej ad en privat fællesvej til Hønsehavevej. Vejdirektoratet har revideret projektet og ønsker inden projektet bliver sendt til Ekspropriationen at høre om Egebjerg Kommune kan tilslutte sig det reviderede projekt der nu er som:

13 Teknik- og Miljøudvalget, onsdag den 27-august-2003 Side 105 I den nordlige del er det fortsat Hønsehavevej der føres igennem under motorvejen og Høje Dong lukkes. Fra Pavegyden laves en ny forbindelsesvej mod nord til Høje Dong. Herfra fortsætter forbindelsesvejen mod nord til Hønsehavevej. Herved tilgodeses lodsejerne øst for motorvejen omkring Høje Dong og Bøllemosen. Krydsningen ved Højbjergvej er uændret som en overføring. Rårudvej lukkes som i det første forslag og der laves en ny forbindelsesvej til Slæbækvej der udvides og får tilslutning til Assensvej over motorvejen. Tilslutningsanlægget ved Assensvej er uændret. Det kan være tvivlsom t om der er taget højde for om tilkørselsramperne er udformet til lange køretøjer som aftalt. Teknik & Miljøafdelingen vil på mødet gennemgå det tilrettede projekt Det tilrettede forslag til lokalvejnettets tilslutning godkendes. Det skal sikres at tilslutningsanlægget ved Assensvej er udformet til at betjene lange transporter Udvalget ser med tilfredshed på at Høje Dong har fået en direkte tilslutning, men ønsker at Pavegyden får en sydlig tilslutning som fremlagt på borgermødet Kvartalsrapport pr. 30/ på Teknik & Miljøområdet J.nr.: S08 Sagsid.: Initialer: kis Åben sag Teknisk afdeling og økonomiafdelingen har foretaget budgetopfølgning på området på baggrund af regnskabsrapporten pr. 30/ På mange områderne er der ikke de store forbrug, hvilket skyldes at mange af drifts- og anlægsområder først starter op efter 2. kvartal. Område forbrug i Bemærkninger % Fritidsområder 39 Der er et overforbrug på strandområder, dette skyldes Ballen badestrand Der er bevilget kr fra udviklingspuljen. Beløbet vil blive overført til området, når der har været budgetopfølgning på økonomiudvalgets område Vandløbsvæsen 0 Ingen

14 Teknik- og Miljøudvalget, onsdag den 27-august-2003 Side Øvrige miljøforanstaltninger 29 Ingen Skadedyr - udgift 19 Mangler ovf. lønninger samt ovf. tjenesteydelser Skadedyr - indtægt 104 Ingen Vandforsyningen - udgift 11 Ingen Vandforsyningen - indtægt 92 Mgl. tilslutningsafgift og ledningsbidrag (ovf fra 2002) Spildevand - udgift 27 Mindre forbug på grund af Scan Hide (mindre udgift til Fåborg.) Spildevand - indtægt 86 NB vi følger udviklingen på Scan-hide Der mangler ca kr. i forhold til budgettet Renovation - udgift 42 Ingen Renovation - indtægt 90 Ingen Trafik og infrastruktur udgift 59 Ingen NB der vil komme en overskridelse på gadelys på ca kr Kommunale veje 21 Vintertjeneste kan ikke holde, der er p.t. brugt 92%. Underskud/overskud på vintertjeneste skal opgøres efter en 4 årig periode Kollektiv trafik - udgift - indtægt Ingen Ingen Til efterretning Bilag: T & M udvalgets regnskabsrapport pr. 30/ (104068) Til efterretning.

15 Teknik- og Miljøudvalget, onsdag den 27-august-2003 Side Sikkerhedsforbedring af overkørsler i Egebjerg Kommune J.nr.: G01 Sagsid.: Initialer: ers Åben sag På et møde den 14. maj fremlagde Banestyrelsen nye overvejelser til sikkerhedsforbedring af overkørslerne. Det er ikke mere end nogle få år siden 3 overkørsler blev sikret og for overkørsel 76 ved Højes Ris er der endnu ikke fundet en løsning. Denne overkørsel er ikke glemt, og Banestyrelsen tilkendegav at de vil arbejde for at få en tunnel over banen i stedet for den erstatningsvej til Bukgården i Ryslinge Kommune som de tidligere har foreslået. Banestyrelsen ønsker at lukke overkørslerne ved Sognevej, Hedevej og Trollekrogsvej. Teknik- og Miljøafdelingen gjorde kraftigt opmærksom på det uheldige i at planlægge nye lukninger når der lige er ofret store summer på overkørslerne ved Sognevej, Hedevej og Trollekrogsvej. Disse projekter har Teknik- og Miljøafdelingen gennemført for Banestyrelsen. Vi føler det uheldigt og lidet troværdige over for de berørte lodsejere ved at gennemføre ekspropriationer og anlægsarbejder som efter nogle få år er unødvendige. Med nye lukninger kan det endda blive nødvendigt at der skal eksproprieres yderligere arealer til vendepladser og andre vejadgange. Baggrunden for at overkørslerne igen tages op efter så kort tid er et krav om længere sikkerhedsafstande når hastigheden skal øges til 120 km. pr. time. Dette vil medføre længere lukketider ved bommene, og Banestyrelsen har vurderet at lukketiderne bliver uacceptable lange hvor der er 2 overkørsler tæt efter hinanden. Af vedlagte referat fra mødet fremgår Banestyrelsens forslag og på mødet vil Teknik- og Miljøafdelingen fremlægge deres foreløbige, løse skitseforslag. Som vi ved tidligere behandlinger af lukninger kan Egebjerg Kommune ikke modsætte sig Banestyrelsen planer, men kan få indflydelse på forslagene ved at samarbejde. Banestyrelsen agter at gennemføre projekterne ved ekspropriation ved Statens Ekspropriationskommision. Forslag til de 3 nævnte lukninger ved Sognevej, Hedevej og Trollekrogsvej kan fremlægges med Egebjerg Kommunes anbefaling på et borgermøde såfremt der kan skabes nogle acceptable løsninger til alternative veje eller stier. Teknik- og Miljøudvalgets beslutning den Udvalget er positiv over for en forbedring af togdriften mellem Svendborg og Odense. Inden udvalget peger på en løsning med lukning, ønsker udvalget at se de 4 muligheder. Oversendes til anden behandling.

16 Teknik- og Miljøudvalget, onsdag den 27-august-2003 Side 108 Mødet starter med en besigtigelse kl på overkørslen på Sognevej og herefter fortsættes til Hedevej og Trollekrogsvej. Der er fælles kørsel fra kommunekontoret kl. 13. Hvis der er andre ud over Jens Himmelstrup der kører selv vil vi gerne have besked. Der er siden det offentlig møde kommet 1 indsigelse mod lukning af overkørsel 95 og et forslag til alternativ vejføring til overkørsel 90 samt referat fra borgermødet. Disse vedlægges. Bilag: Overkørsel 95/indsigelse (62146) Overkørsel 90/forsalg ny vej (62156) Teknik- og Miljøudvalgets beslutning den Teknik- og Miljøudvalget indstiller til Banestyrelsen at overkørslen på Sognevej lukkes mod at Banestyrelsen ombygger Sandbjergvej så den kan overtages som kommunevej ( 5 m kørebane og 8 m udlæg med asfalt og gadelys). at overkørslen på Hedevej lukkes mod at Banestyrelsen anlægger en ny vej som et forslag stillet af beboerne (modtaget på mødet 31. juli). Vejen udføres som oven for nævnt. at overkørslen på Trollekrogsvej lukkes mod at Banestyrelsen anlægger en ny vej fra Trollekrogsvej til Egebjergvej. Udvalget vil fremme et projekt over matr.nr. 27-c med udstykningsmuligheder på denne og tilgrænsende grunde, hvis der kan opnås enighed med lodsejerne. at overkørslen på Højes Ris ikke lukkes, men opretholdes med bomme. Projekterne skal godkendes af Egebjerg Kommune som vejbestyrelse. Efter Egebjerg Kommune har sendt ovennævnte beslutning til Banestyrelsen har der været flere henvendelser om især lukning af Hedevej og Trollekrogsvej. Vedr. Hedevej havde beboerne indkaldt Banestyrelsen til et ekstra møde onsdag den 14. august. Teknik- og Miljøafdelingen deltog. Beboerne ønskede stadig at overbevise banestyrelsen om at Hedevej ikke kan lukkes, og hvis det alligevel sker peger de på en løsning med en ny vej bag om det gamle teglværk og over kommunens udstykningsjord. Jørgen Pedersen har udtrykt modstand mod at afgive jord til en vej på hans marker. Det er ikke rimært arealets størrelse, men Jørgen Pedersen får afskåret sine bygninger fra arealerne. Der er tale om en landbrugsejendom. Ved nærmere drøftelser viser det sig dog at det ikke er alle berørte parter der står bag forslaget. Erik Langer som nærmeste nabo og Kenneth Rasmussen som skal afgive jord til vejen er ikke orienteret. Teknik- og Miljøafdelingen har sendt skitsen til de 2 og har bedt om en tilbagemelding. Kenneth Rasmussen er bekymret for hvor meget jord han skal afgive, men kan leve med vejen. Erik Langer har vi endnu ikke hørt fra.

17 Teknik- og Miljøudvalget, onsdag den 27-august-2003 Side 109 Vedr. Trollekrogsvej havde beboerne også et møde med Banestyrelsen den 14, og udvalgsformanden og Teknik- og Miljøafdelingen var repræsenteret. Her var holdninger også mod en lukning, men årsagen til at beboerne her har taget initiativ er Egebjerg Kommunes planer om en vej i kombination med en udstykning. Dette alternativ blev drøftet på et nyt møde den 20. august. Blandt beboerne i området var der overvejende stemning for at undgå en vej og udstykning. Beboerne peger på en vej umiddelbart syd for hegnet til matr. nr. 27 c med udkørsel på den lille bakketop på Egebjergvej. Hvidkilde Gods kunne ikke deltage i mødet, men har udtrykt et ønske om en lukning uden anden vej mod en erstatning til etablering af en læsseplads på den anden side af jernbanen. Banestyrelsen har på opfordring fra beboerne forlænget høringsperioden til 1. september og på den baggrund får udvalget lejelighed til igen at vurdere om de seneste henvendelser giver anledning til at ændre beslutningen fra den 31. juli. Når indsigelsesperioden er slut indkalder Banestyrelsen Egebjerg Kommune til en drøftelse af deres forslag på baggrund af de bemærkninger der er kommet i høringsperioden. På grund af tidspres forventer de allerede en afklaring den 11. september, og derfor skal Teknik- og Miljøafdelingen have udvalgets holdning til hvor langt vil kan gå. Banestyrelsen lægger vægt på at være enig med kommunen, men vi bør kun stå bag en løsning såfremt vi fuldt og helt kan og vil forsvare den. Teknik- og Miljøudvalgets beslutning den Udvalgets afgørelse fra mødet den 31. juli fastholdes dog således: at erstatningsvejen for Hedevej placeres i hjørnet mellem Assensvej nr. 119 og nr. 121 A på kommunens jord. at forbindelsesvejen mellem Trollekrogsvej og Egebjergvej placeres som borgerne foreslog på mødet den 14. august i Egebjerg. Udvalgsformand og Teknisk Chef forhandler med Banestyrelsen, når de har set på alle indkomne forslag. Mandatet er at Egebjerg Kommune er positiv for lukninger mod passende erstatningsveje. Lukning af Trollekrogsvej uden i det mindste en sti eller mindre erstatningsvej er uacceptabelt. Banestyrelsen fremlagde en løsning med lukning af Trollekrogsvej og en erstatningsvej til Egebjergvej ved en privat fællesvej for Ekspropriationskommissionen i foråret. Kommissionen sendte Banestyrelsen hjem igen med pålæg om at komme med alternative løsninger hvor en forbindelse blev opretholdt som en offentlig tilgængelig vej. Banestyrelsen har herefter vurderet på alle tidligere forlag igen, og på møde den 26. august har banestyrelsen anmodet om Egebjerg Kommunes stilling til hvilke af 4 løsninger, vi kan tiltræde når skal behandle sagen næste gang. Løsningerne er: En privat fællesvej som tidligere fremsat. En offentlig forbindelsesvej syd om ejendommen, Egebjergvej 15 En tunnel under jernbanen og En opgradering af signalanlægget, men uden ombygning af vejen

18 Teknik- og Miljøudvalget, onsdag den 27-august-2003 Side 110 Udvalget vil pege på en opgradering af de 4 løsninger. Den ideelle løsning på en optimal løsning der forbedre sikkerheden maksimalt er at lukke begge overkørsler, Trollekrogsvej og Egebjergvej. Krydsningen af Egebjergvej sker ved en tunnel lidt mod nord, hvor terrænet er lavt i forhold til banen. Fra Trollekrogsvej føres en vej tæt op ad jernbanen til Egebjergvej. Yderligere besluttede udvalget at Trollekrogsvej bliver midlertidig lukket indtil den rigtige løsning er fundet. Til behandling - lukkede sager 113. Lukket sag: Meddelelser fra afdelingen 114. Lukket sag: Eventuelt

19 Teknik- og Miljøudvalget, onsdag den 27-august-2003 Side i

Egebjerg Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Referat. Bodøvej 1, Svendborg - Grønnemosevej 24, Svendborg

Egebjerg Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Referat. Bodøvej 1, Svendborg - Grønnemosevej 24, Svendborg Egebjerg Kommune Teknik- og Miljøudvalget Referat Dato: Den 22-oktober-2003 Starttidspunkt for møde: Kl. 13.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 17.00 Mødested: Udsendelsesdato: 16-10-2003 Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Dagsorden

Egebjerg Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Dagsorden Egebjerg Kommune Teknik- og Miljøudvalget Dagsorden Dato: Onsdag den 08-august-2001 Starttidspunkt for møde: Kl. 13.30 Sluttidspunkt for møde: Mødested: Erik Stoumanns kontor Udsendelsesdato: Afbud fra:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Dagsorden

Egebjerg Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Dagsorden Egebjerg Kommune Teknik- og Miljøudvalget Dagsorden Dato: Onsdag den 04-april-2001 Starttidspunkt for møde: Kl. 13.30 Sluttidspunkt for møde: Mødested: Kommunalbestyrelseslokalet Udsendelsesdato: Afbud

Læs mere

Egebjerg Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Referat

Egebjerg Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Referat Egebjerg Kommune Teknik- og Miljøudvalget Referat Dato: Torsdag den 21-juni-1 Starttidspunkt for møde: Kl. 13.30 Sluttidspunkt for møde: Mødested: Erik Stoumanns kontor Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Referat

Egebjerg Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Referat Egebjerg Kommune Teknik- og Miljøudvalget Referat Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 13.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 16.10 Mødested: Udsendelsesdato: 14.06.02 Afbud fra: Onsdag den 19-juni-2002 E.Stoumann's

Læs mere

Egebjerg Kommune Teknik- og Miljøudvalget Referat

Egebjerg Kommune Teknik- og Miljøudvalget Referat Egebjerg Kommune Teknik- og Miljøudvalget Referat Dato: 21. september 2004 Starttidspunkt for møde: Kl. 13.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 16.00 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: 22.09.04 Afbud

Læs mere

Egebjerg Kommune. Kommunalbestyrelsen. Referat

Egebjerg Kommune. Kommunalbestyrelsen. Referat Egebjerg Kommune Kommunalbestyrelsen Referat Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 19.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 21.25 Mødested: Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende: Ingen. Mødedeltagere: Den 21-januar-2004

Læs mere

Egebjerg Kommune. Teknik- og Miljøudvalg. Referat. Mødedato: Tirsdag den 28-02-2006. Mødetidspunkt: 13:00-17:00. Mødested: Mødelokale 2

Egebjerg Kommune. Teknik- og Miljøudvalg. Referat. Mødedato: Tirsdag den 28-02-2006. Mødetidspunkt: 13:00-17:00. Mødested: Mødelokale 2 Teknik- og Miljøudvalg Mødedato: Mødetidspunkt: 13:00-17:00 Mødested: Mødelokale 2 Indkaldelsesdato: Torsdag den 02-03-2006 Deltagere: Birger Jensen, Ove Engstrøm, Torben Nielsen, Niels Rasmussen, Niels

Læs mere

Økonomiudvalget Referat

Økonomiudvalget Referat Økonomiudvalget Referat Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 14.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 17.30 Mødested: Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende: Mødedeltagere: Torsdag den 05-september-2002 Udvalgsværelse

Læs mere

Egebjerg Kommune Teknik- og Miljøudvalget Referat

Egebjerg Kommune Teknik- og Miljøudvalget Referat Egebjerg Kommune Teknik- og Miljøudvalget Referat Dato: 21. juni 2005 Starttidspunkt for møde: Kl. 13.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 17.10 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: 23.06.05 Afbud fra:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Dagsorden

Egebjerg Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Dagsorden Egebjerg Kommune Teknik- og Miljøudvalget Dagsorden Dato: Onsdag den 10-oktober-2001 Starttidspunkt for møde: Kl. 14.00 Sluttidspunkt for møde: Mødested: Erik Stoumanns kontor Udsendelsesdato: Afbud fra:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Referat

Egebjerg Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Referat Egebjerg Kommune Teknik- og Miljøudvalget Referat Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 13.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 17.15 Onsdag den 28-maj-2003 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: 21.05.03

Læs mere

Referat Økonomiudvalget's møde Tirsdag den 08-04-2008 Kl. 15:30 udvalgsværelse 3

Referat Økonomiudvalget's møde Tirsdag den 08-04-2008 Kl. 15:30 udvalgsværelse 3 Referat Økonomiudvalget's møde Tirsdag den 08-04-2008 Kl. 15:30 udvalgsværelse 3 Deltagere: Svend Rosager, Jesper Ullemose, Bruno Hansen, Arne Ebsen, Flemming Madsen, Jørgen Lundsgaard, Curt Sørensen Afbud:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Referat

Egebjerg Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Referat Egebjerg Kommune Teknik- og Miljøudvalget Referat Dato: Onsdag den 12-september-2001 Starttidspunkt for møde: Kl. 14.00 Sluttidspunkt for møde: Mødested: Erik Stoumanns kontor Udsendelsesdato: Afbud fra:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Dagsorden

Egebjerg Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Dagsorden Egebjerg Kommune Teknik- og Miljøudvalget Dagsorden Dato: Onsdag den 28-november-2001 Starttidspunkt for møde: Kl. 14.00 Sluttidspunkt for møde: Mødested: Erik Stoumanns kontor Udsendelsesdato: Afbud fra:

Læs mere

Lokalplan nr. 5.28 Område til boligformål, Hals HALS

Lokalplan nr. 5.28 Område til boligformål, Hals HALS Lokalplan nr. 5.28 Område til boligformål, Hals HALS Lokalplanområdets beliggenhed i Hals HALS KOMMUNE JUNI 2000 INDHOLD HVAD ER EN LOKALPLAN?...II LÆSEVEJLEDNING...II REDEGØRELSE... 3 LOKALPLANENS BAGGRUND...

Læs mere

Natur- og Miljøklagenævnet har truffet afgørelse efter 58, stk. 1, nr. 1, jf. 35, stk. 1, i lov om planlægning 1.

Natur- og Miljøklagenævnet har truffet afgørelse efter 58, stk. 1, nr. 1, jf. 35, stk. 1, i lov om planlægning 1. Rentemestervej 8 2400 København NV Telefon: 72 54 10 00 nmkn@nmkn.dk www.nmkn.dk 1. juni 2012 J.nr.: NMK-31-00609 Ref.: Jan Vater, JAV-NMKN AFGØRELSE i sag om opstilling af antennemast ved Rø i Bornholms

Læs mere

DRAGØR KOMMUNE LOKALPLAN 51. for et område ved Wiedergarden.

DRAGØR KOMMUNE LOKALPLAN 51. for et område ved Wiedergarden. DRAGØR KOMMUNE LOKALPLAN 51 for et område ved Wiedergarden. INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning side 3 Lokalplanens redegørelse side 4 Lokalplanområdet Lokalplanens indhold Forholdet til anden planlægning Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. B 51.30.01

LOKALPLAN NR. B 51.30.01 LOKALPLAN NR. B 51.30.01 FOR DØGNINSTITUTION PÅ FRØRUPVEJ 34A ØRBÆK KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING 2002 2 Indholdsfortegnelse Lokalplan nr. B 51.30.01 Lokalplanens redegørelse. Side Lokalplanens baggrund

Læs mere

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalget. Referat

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalget. Referat Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Referat Dato: Torsdag den 06-september-2001 Starttidspunkt for møde: Kl. 09.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 12.00 Mødested: Udvalgsværelse II Udsendelsesdato: Afbud fra:

Læs mere

AFGØRELSE i sag om Ringsted Kommunes afslag på udstykning af 4 parceller fra ejendom i Ringsted Kommune

AFGØRELSE i sag om Ringsted Kommunes afslag på udstykning af 4 parceller fra ejendom i Ringsted Kommune Rentemestervej 8 2400 København NV Telefon: 72 54 10 00 nmkn@nmkn.dk 24. marts 2014 J.nr.: NMK-31-00874 Ref.: Bibis AFGØRELSE i sag om Ringsted Kommunes afslag på udstykning af 4 parceller fra ejendom

Læs mere

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalget. Referat

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalget. Referat Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Referat Dato: Torsdag den 18. januar 2001 Starttidspunkt for møde: Kl. 09.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 12.30 Mødested: Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende: Ingen Mødedeltagere:

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Beskrivelse af lokalplanområdet

Indholdsfortegnelse. Beskrivelse af lokalplanområdet Indholdsfortegnelse INDLEDNING Offentlig fremlæggelse og vedtagelse REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanområdet HIDTIDIG PLANLÆGNING Regionplanlægningen Kommuneplanlægningen Byplanvedtægter og lokalplaner

Læs mere

Åbent møde for Teknik- og Miljøudvalgets møde den 24. september 2012 kl. 09:00 i Lokale K2, Administrationsbygningen Farsø

Åbent møde for Teknik- og Miljøudvalgets møde den 24. september 2012 kl. 09:00 i Lokale K2, Administrationsbygningen Farsø Åbent møde for Teknik- og Miljøudvalgets møde den 24. september 2012 kl. 09:00 i Lokale K2, Administrationsbygningen Farsø Indholdsfortegnelse 590. Endelig godkendelse af varmeprojektforslag Industriområde

Læs mere

Lokalplan nr. 3.20 Område til offentlige formål v. Bredgade, Gandrup; beskyttede boliger og institution

Lokalplan nr. 3.20 Område til offentlige formål v. Bredgade, Gandrup; beskyttede boliger og institution Lokalplan nr. 3.20 Område til offentlige formål v. Bredgade, Gandrup; beskyttede boliger og institution Fremlagt fra den 02.01.2003 til den 27.02.2003. Endelig godkendt den 26.03.2003 HVAD ER EN LOKALPLAN?

Læs mere

Vejadgang til nyt boligområde ved Hald Ege

Vejadgang til nyt boligområde ved Hald Ege Notat Bilag til Teknisk udvalg d. 27. januar 2016 Vejadgang til nyt boligområde ved Hald Ege Byrådet vedtog den 20. juni 2012 (sag nr. 6 Kommuneplan 2013 2025, behandling af alle indkomne ideer og forslag

Læs mere

Egebjerg Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Dagsorden

Egebjerg Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Dagsorden Egebjerg Kommune Teknik- og Miljøudvalget Dagsorden Dato: Torsdag den 15-marts-2001 Starttidspunkt for møde: Kl. 13.30 Sluttidspunkt for møde: Mødested: Erik Stoumannns kontor Udsendelsesdato: Afbud fra:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalget. Dagsorden

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalget. Dagsorden Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Dagsorden Dato: Torsdag den 01. februar 2001 Starttidspunkt for møde: Kl. 09.30 Sluttidspunkt for møde: Mødested: Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende: Mødedeltagere:

Læs mere

Afgørelse i sagen om Ishøj Kommunes tilladelse til udstykning af 5 byggegrunde.

Afgørelse i sagen om Ishøj Kommunes tilladelse til udstykning af 5 byggegrunde. NATURKLAGENÆVNET Frederiksborggade 15, 1360 København K Tlf.: 3395 5700 Fax: 3395 5769 X.400: S=nkn; P=sdn; A=dk400; C=dk E-mail: nkn@nkn.dk 10. oktober 2003 J.nr.: 03-31/150-0018 SKR Afgørelse i sagen

Læs mere

LOKALPLAN NR. 1.1.23 STENLØSE FOR OMRÅDE VED H.P. HANSENSVEJ TIL FORENINGS- OG BOLIGFORMÅL

LOKALPLAN NR. 1.1.23 STENLØSE FOR OMRÅDE VED H.P. HANSENSVEJ TIL FORENINGS- OG BOLIGFORMÅL STENLØSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1.1.23 STENLØSE FOR OMRÅDE VED H.P. HANSENSVEJ TIL FORENINGS- OG BOLIGFORMÅL KOMMUNEPLANTILLÆG NR 5 TIL KOMMUNEPLAN 2002-2012 Vedtaget endeligt af Byrådet den 25. august

Læs mere

Møde 1. september 2011 kl. 13:00 i Mødelokale 3

Møde 1. september 2011 kl. 13:00 i Mødelokale 3 Teknik- og Miljøudvalg Referat Møde 1. september 2011 kl. 13:00 i Mødelokale 3 Afbud fra/fraværende: Mødet hævet kl.: 15.30 Pkt. Tekst Side 144 Drøwten 16, opførelse af 168,9 m² enfamiliehus og 51,6 m²

Læs mere

LOKALPLAN NR. 356 KOMMUNE HOLSTEBRO. for et boligområde Uffesvej 3-15

LOKALPLAN NR. 356 KOMMUNE HOLSTEBRO. for et boligområde Uffesvej 3-15 LOKALPLAN NR. 356 for et boligområde Uffesvej 3-15 HOLSTEBRO KOMMUNE HOLSTEBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 356 FOR ET BOLIGOMRÅDE UFFESVEJ 3-15 INDHOLDSFORTEGNELSE side Beskrivelse af hæftets indhold Hvad er

Læs mere

ALLERØD KOMMUNE. Møde nr. 27. Økonomiudvalget holdt ekstraordinært møde på rådhuset onsdag den 20. juni 2007.

ALLERØD KOMMUNE. Møde nr. 27. Økonomiudvalget holdt ekstraordinært møde på rådhuset onsdag den 20. juni 2007. ALLERØD KOMMUNE Møde nr. 27 Økonomiudvalget holdt ekstraordinært møde på rådhuset onsdag den 20. juni 2007. Mødet begyndte kl. 15.30 og sluttede kl. 15.55. John Køhler mødte kl. 15.35 efter behandlingen

Læs mere

Egebjerg Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Dagsorden

Egebjerg Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Dagsorden Egebjerg Kommune Teknik- og Miljøudvalget Dagsorden Dato: Torsdag den 07-juni-2001 Starttidspunkt for møde: Kl. 13.30 Sluttidspunkt for møde: Mødested: Erik Stoumanns kontor Udsendelsesdato: Afbud fra:

Læs mere

OTTERUP KOMMUNE LOKALPLAN O-B2/03. Boligejendom Stadionvej 27

OTTERUP KOMMUNE LOKALPLAN O-B2/03. Boligejendom Stadionvej 27 OTTERUP KOMMUNE LOKALPLAN O-B2/03 Boligejendom Stadionvej 27 LOKALPLAN O-B2/03 Boligejendom Stadionvej 27 i OTTERUP BY PRIS 50 KR. INDHOLDSFORTEGNELSE BILAG TIL LOKALPLAN SIDE 2 BILAG A Kort beskrivelse

Læs mere

AFGØRELSE i sag om tilladelse til erhverv og parkering på Kulsviervej i Rudersdal Kommune

AFGØRELSE i sag om tilladelse til erhverv og parkering på Kulsviervej i Rudersdal Kommune Rentemestervej 8 2400 København NV Telefon: 72 54 10 00 nmkn@nmkn.dk www.nmkn.dk 5. december 2011 J.nr.: NMK-31-00444 Ref.: MARMA AFGØRELSE i sag om tilladelse til erhverv og parkering på Kulsviervej i

Læs mere

JÆGERSPMS KOMMUNE. Lokalplan nr. 61. Bolig område ved Gerlev Strandvej. N 359104 FR-SUND. I STEMpET;MÆRKE

JÆGERSPMS KOMMUNE. Lokalplan nr. 61. Bolig område ved Gerlev Strandvej. N 359104 FR-SUND. I STEMpET;MÆRKE Matr. nre 5k Tørslev by, Gerlev 3E Gerlev by, Gerlev JÆGERSPMS KOMMUNE Lokalplan nr. 61 Bolig område ved Gerlev Strandvej. Anmelder: Eandinspektsrerne Bsrge Hansen & Erik Jensen, Lundeve j 44, 3600 Fr.sund.

Læs mere

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalget. Referat

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalget. Referat Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Referat Dato: Torsdag den 15-november-2001 Starttidspunkt for møde: Kl. 09.30 Sluttidspunkt for møde: Mødested: Udvalgsværelse II Udsendelsesdato: Afbud fra: Orla Hansen

Læs mere

FORSLAG. Tillæg 8. Silkeborg Kommuneplan 2013-2025

FORSLAG. Tillæg 8. Silkeborg Kommuneplan 2013-2025 FORSLAG Tillæg 8 Silkeborg Kommuneplan 2013-2025 Fremlagt i offentlig høring fra 1. november 2013-8. januar 2014 Silkeborg Kommune offentliggør hermed Forslag til Tillæg 8 til Kommuneplan 2013-2025. Silkeborg

Læs mere

NOVEMBER 1918 J. NR. 27-11 - 53. NR. 53. FOR ET BOLIGOMRÅDE SYD FOR AHLERVEJ l TROLDHEDE TEKNISK FORVALTNING VIDEBÆK KOMMUNE TLF. 07 17 15 66.

NOVEMBER 1918 J. NR. 27-11 - 53. NR. 53. FOR ET BOLIGOMRÅDE SYD FOR AHLERVEJ l TROLDHEDE TEKNISK FORVALTNING VIDEBÆK KOMMUNE TLF. 07 17 15 66. NOVEMBER 1918 J. NR. 27-11 - 53. NR. 53 FOR ET BOLIGOMRÅDE SYD FOR AHLERVEJ l TROLDHEDE TEKNISK FORVALTNING VIDEBÆK KOMMUNE TLF. 07 17 15 66. VIDEBÆK KOMMUNE Lokalplan nr. 53 for et boligområde syd for

Læs mere

Egebjerg Kommune. Socialudvalg. Referat

Egebjerg Kommune. Socialudvalg. Referat Egebjerg Kommune Socialudvalg Referat Dato: Mandag den 12-maj-2003 Starttidspunkt for møde: Sluttidspunkt for møde: Mødested: Udvalgsværelse II Udsendelsesdato:?????? Afbud fra: Fraværende: Mødedeltagere:

Læs mere

FORSLAG Høringsperiode 2. december 2014 til 27. januar 2015 Tillæg nr. 1 til Lokalplan nr. 103 Område til boligformål på Stolpegården i Strøby Egede

FORSLAG Høringsperiode 2. december 2014 til 27. januar 2015 Tillæg nr. 1 til Lokalplan nr. 103 Område til boligformål på Stolpegården i Strøby Egede FORSLAG Høringsperiode 2. december 2014 til 27. januar 2015 Tillæg nr. 1 til Lokalplan nr. 103 Område til boligformål på Stolpegården i Strøby Egede Hvad er en lokalplan? En lokalplan kan siges at være

Læs mere

Indsigelsesskema lokalplan 20xx-x Navn

Indsigelsesskema lokalplan 20xx-x Navn Indsigelsesskema lokalplan 20xx-x Navn Indsigelser til forslag til lokalplan nr. 2011-3 Erhvervsområde ved Vestergade i Ringe Sag nr.01.02.05-p16-7-11 Høringsperiode: 7. marts 2012 8. maj 2012 Dato 9.

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Byplanudvalget den 25-10-2011, s. 1 LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Byplanudvalget Protokol Tirsdag den 25. oktober 2011 kl. 15:30 afholdt Byplanudvalget ekstraordinært møde i kommunalbestyrelsens spisestue. Medlemmerne

Læs mere

Vedr. Spørgsmål om overtagelsespligt for bevaringsværdig ejendom

Vedr. Spørgsmål om overtagelsespligt for bevaringsværdig ejendom Notat Sagsansvarlig Jens Flensborg Advokat (H) Sagsbehandler Jens Flensborg Advokat (H) Åboulevarden 49, 4. sal 8000 Aarhus C Telefon: 86 18 00 60 Mobil: 25 29 08 48 J.nr. 11974 jfl@energiogmiljo.dk www.energiogmiljo.dk

Læs mere

Videbæk i september 1996 J.nr. 27-11 -70

Videbæk i september 1996 J.nr. 27-11 -70 Videbæk i september 1996 J.nr. 27-11 -70 Rev. i januar 1997. NR. 70 For et blandet område ved Nr. Vi u m vej i Troldhede Videbæk Kommune Tillæg nr. 20 til Videbæk kommuneplan Lokalplan nr. 70 for et blandet

Læs mere

Tillæg 1 til lokalplan nr. 96. for SØNDERSØ KOMMUNE. område B.2.9, B.2.10 og C.2.1. Boligområde ved Frugthaven i Morud

Tillæg 1 til lokalplan nr. 96. for SØNDERSØ KOMMUNE. område B.2.9, B.2.10 og C.2.1. Boligområde ved Frugthaven i Morud SØNDERSØ KOMMUNE for SØNDERSØ KOMMUNE område B.2.9, B.2.10 og C.2.1 Boligområde ved Frugthaven i Morud Januar 2004 Side 1 af 14 Side 1 af 14 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Redegørelse for lokalplanforslaget

Læs mere

Ørhage. Lokalplan 2.17 Klitmøller/ Nordsø Camping HANSTHOLM KOMMUNE, BÅDSGÅRDSVEJ 2, 7730 HANSTHOLM

Ørhage. Lokalplan 2.17 Klitmøller/ Nordsø Camping HANSTHOLM KOMMUNE, BÅDSGÅRDSVEJ 2, 7730 HANSTHOLM Ørhage Lokalplan 2.17 Klitmøller/ Nordsø Camping HANSTHOLM KOMMUNE, BÅDSGÅRDSVEJ 2, 7730 HANSTHOLM Indhold Redegørelse for lokalplanen Baggrund for lokalplanen Lx)kalplanområdet Lokalplanens indhold Lokalplanens

Læs mere

VVM for Vasevej. Referat for 2. borgermøde vedrørende projekt for Vasevej - Forslag til kommuneplantillæg 4 med VVM-Redegørelse

VVM for Vasevej. Referat for 2. borgermøde vedrørende projekt for Vasevej - Forslag til kommuneplantillæg 4 med VVM-Redegørelse VVM for Vasevej Referat for 2. borgermøde vedrørende projekt for Vasevej - Forslag til kommuneplantillæg 4 med VVM-Redegørelse Mødet afholdtes torsdag den 9. juni 2011 i Store Sal i administrationscentret

Læs mere

LOKALPLAN 07-013 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN 07-013 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 07-013 BOLIGOMRÅDE, KRONOSVEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING SEP 1987 INDHOLDSFORTEGNELSE ----- -------------------------- - REDEGØRELSE Side Lokalplanens Lokalplanens område og baggrund

Læs mere

Lokalplan 230- Forslag

Lokalplan 230- Forslag Lokalplan 230- Forslag Boliger ved Søbjergvej Haraldsted Sø oktober 2009 Hvad er en lokalplan? En lokalplan er en plan, hvori Byrådet kan fastsætte bindende bestemmelser for et område, f.eks. om - anvendelse,

Læs mere

Egebjerg Kommune. Socialudvalg. Referat

Egebjerg Kommune. Socialudvalg. Referat Egebjerg Kommune Socialudvalg Referat Dato: Mandag den 27-januar-2003 Starttidspunkt for møde: Kl. 15.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 18.35 Mødested: Udvalgsværelse II Udsendelsesdato: 23-01-2003 Afbud

Læs mere

LOKALPLAN NR. 051.295

LOKALPLAN NR. 051.295 I~ISvendborg ~ Kommune ij~d~li -U541~ LOKALPLAN NR. 051.295 For et område mellem Bregningevej, Syrenvej, Vindeby Pilevej og Eskærvej Teknisk Forvaltning - Plan- og Udviklingsafdelingen November 1996 Hvad

Læs mere

Egebjerg Kommune. Børne- og kulturudvalget 2004. Referat

Egebjerg Kommune. Børne- og kulturudvalget 2004. Referat Egebjerg Kommune Børne- og kulturudvalget 2004 Referat Dato: Den 27-april-2004 Starttidspunkt for møde: Kl. 16.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 19.00 Mødested: Mødelokale 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Pkt.nr: 6 Endelig vedtagelse af Lokalplan 328. Klubbygning og mindre bolværk i Kystagerparken. 227481

Pkt.nr: 6 Endelig vedtagelse af Lokalplan 328. Klubbygning og mindre bolværk i Kystagerparken. 227481 Pkt.nr: 6 Endelig vedtagelse af Lokalplan 328. Klubbygning og mindre bolværk i Kystagerparken. 227481 Indstilling: Teknisk Forvaltning indstiller til Teknik og Miljøudvalget anbefale over for Kommunalbestyrelsen

Læs mere

Sæby Kommune. Referat. Økonomiudvalget. Ordinært møde. file://p:\sæby\saeby-oekonomiudvalg-2006.09.12.htm

Sæby Kommune. Referat. Økonomiudvalget. Ordinært møde. file://p:\sæby\saeby-oekonomiudvalg-2006.09.12.htm Page 1 of 10 Sæby Kommune Referat Økonomiudvalget Ordinært møde Mødedato tirsdag den 12. september 2006 Tidspunkter 11:00-12:00 Lokale Mødelokale 2 Fraværende Bemærkninger Tommy Thomsen med afbud Page

Læs mere

LOKALPLAN 112. For Jægersborgvej 11-15 i Lyngby bydel (tidligere Lungehospital) Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 112. For Jægersborgvej 11-15 i Lyngby bydel (tidligere Lungehospital) Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 112 For Jægersborgvej 11-15 i Lyngby bydel (tidligere Lungehospital) Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden for lokalplanen................... 1 Lokalplanens indhold.......................

Læs mere

NOTAT. Høringsnotat om Lokalplan 323.5, Erhverv, sports- og kulturfaciliteter på Lerbækvej med Tillæg nr. 4 til Kommuneplan 2013-2025

NOTAT. Høringsnotat om Lokalplan 323.5, Erhverv, sports- og kulturfaciliteter på Lerbækvej med Tillæg nr. 4 til Kommuneplan 2013-2025 SOLRØD KOMMUNE TEKNIK OG MILJØ NOTAT Emne: Til: Høringsnotat om Lokalplan 323.5, Erhverv, sports- og kulturfaciliteter på Lerbækvej med Tillæg nr. 4 til Kommuneplan 2013-2025 Økonomi-, teknik- og miljøudvalget

Læs mere

Egebjerg Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Dagsorden

Egebjerg Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Dagsorden Egebjerg Kommune Teknik- og Miljøudvalget Dagsorden Dato: Torsdag den 21-juni-1 Starttidspunkt for møde: Kl. 13.30 Sluttidspunkt for møde: Mødested: Erik Stoumanns kontor Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Du har søgt om landzonetilladelse til at opføre et læskur på ejendommen

Du har søgt om landzonetilladelse til at opføre et læskur på ejendommen Niels Weinreich Dato: 20-11-2013 Lilleskovvej 25 Sagsb.: Milee 4350 Ugerløse Sagsnr.: 13/15688 Dir.tlf.: 72 36 41 50 E-mail: landzone@holb.dk LANDZONETILLADELSE Du har søgt om landzonetilladelse til at

Læs mere

DELAFGØRELSE i sag om fredning af Grøndalen med tilstødende områder - Skolehaverne

DELAFGØRELSE i sag om fredning af Grøndalen med tilstødende områder - Skolehaverne Rentemestervej 8 2400 København NV Telefon: 72 54 10 00 nmkn@nmkn.dk www.nmkn.dk 08. juli 2011 J.nr.: NMK-520-00011 (tidl. NKN-111-00064) og NMK-522-00033 Ref.: RTS DELAFGØRELSE i sag om fredning af Grøndalen

Læs mere

Lokalplan Ø-15. Lokalplan nr. Ø-15 & 15 rammer, tillæg nr. 10

Lokalplan Ø-15. Lokalplan nr. Ø-15 & 15 rammer, tillæg nr. 10 Lokalplan Ø-15 Lokalplan nr. Ø-15 & 15 rammer, tillæg nr. 10 Vedtagelsesdato: 03-07-1984 LOKALPLAN Nr. 0-15 for et område til boligformål i den sydlige del af Østbirk by GEDVED KOMMUNE VEJLE AMT KORTFATTET

Læs mere

Indhoidsfortegnelse: Redegørelse. Lokalpianens bestemmelser. side

Indhoidsfortegnelse: Redegørelse. Lokalpianens bestemmelser. side Indhoidsfortegnelse: Redegørelse Lokaiplanens baggrund 2 Beskrivelse af lokaiplanen 2 Lokalpianens forhold til anden planlægning 3 Lokalpianens retsvirkninger 4 side Lokalpianens bestemmelser 1 Lokalpianens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 10 FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE. Offentligt område for omsorgscenter m.v. ved Søndergade i Harboøre by

LOKALPLAN NR. 10 FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE. Offentligt område for omsorgscenter m.v. ved Søndergade i Harboøre by LOKALPLAN NR. 10 FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE Offentligt område for omsorgscenter m.v. ved Søndergade i Harboøre by 8.sEPT.i982 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE 1 Lokalplanens formål 1 2 Lokalplanens område og

Læs mere

LOKALPLAN 12-014 KOLONIHAVER OG NR. UTTRUP FÆLLESKIRKEGÅRD AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN 12-014 KOLONIHAVER OG NR. UTTRUP FÆLLESKIRKEGÅRD AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 12-014 KOLONIHAVER OG NR. UTTRUP FÆLLESKIRKEGÅRD AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING MAJ 1982 INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens indhold Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN 2A5-1 BOLIGOMRÅDE NUUSSUAQ VEST

LOKALPLAN 2A5-1 BOLIGOMRÅDE NUUSSUAQ VEST LOKALPLAN 2A5-1 BOLIGOMRÅDE NUUSSUAQ VEST NUUP KOMMUNEA FORVALTNINGEN FOR TEKNIK OG MILJØ FEBRUAR 2000 VEJLEDNING En lokalplan fastlægger bestemmelser for, hvordan arealer, nye bygninger, stier, veje o.s.v.

Læs mere

Notat vedrørende ansøgning om mulighed for udstykning af Tingstedet 58-69

Notat vedrørende ansøgning om mulighed for udstykning af Tingstedet 58-69 Notat vedrørende ansøgning om mulighed for udstykning af Tingstedet 58-69 Dette notat er udarbejdet for at belyse en ansøgning vedrørende udstykning af Forsvarets eksisterende boliger på adressen Tingstedet

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Københavnergården i Kløverhytten d. 10. april 2008 kl. 19.00

Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Københavnergården i Kløverhytten d. 10. april 2008 kl. 19.00 Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Københavnergården i Kløverhytten d. 10. april 2008 kl. 19.00 Bestyrelsen var repræsenteret af Inge Lindrup, Søren Gynther-Sørensen og Henrik Ottendal,

Læs mere

LOKALPLAN 11.33 for 10 nye rækkehuse ved Porsvej

LOKALPLAN 11.33 for 10 nye rækkehuse ved Porsvej LOKALPLAN 11.33 for 10 nye rækkehuse ved Porsvej Dokumentet har gennemgået en bearbejdning, for at komme på anvendelig digital form. Derfor kan afvigelser fra den tinglyste plan ikke udelukkes. GREVE KOMMUNE

Læs mere

Supplement til Lokalplan nr. 233 - forslag

Supplement til Lokalplan nr. 233 - forslag Supplement til Lokalplan nr. 233 - forslag Skovparken Harevænget 2-6 Lokalplanens redegørelse Om lokalplaner En lokalplan fastlægger, hvordan udviklingen skal være i et bestemt område. Lokalplanen kan

Læs mere

Ansøgninger fra henholdsvis Hvidovre/Københavns Jagtforening og Ungdomsskolen i Hvidovre om overtagelse af pavillon på Hvidovre Havn.

Ansøgninger fra henholdsvis Hvidovre/Københavns Jagtforening og Ungdomsskolen i Hvidovre om overtagelse af pavillon på Hvidovre Havn. Pkt.nr. 7 Ansøgninger fra henholdsvis Hvidovre/Københavns Jagtforening og Ungdomsskolen i Hvidovre om overtagelse af pavillon på Hvidovre Havn. 323372 Indstilling: 1. at udvalget tager stilling til ansøgningerne,

Læs mere

HOLMEGAARD KOMMUNE PLANSTRATEGI VÆKST TRYGHED. FORSLAG, den 17. december 2003.

HOLMEGAARD KOMMUNE PLANSTRATEGI VÆKST TRYGHED. FORSLAG, den 17. december 2003. HOLMEGAARD KOMMUNE PLANSTRATEGI TRYGHED VÆKST FORSLAG, den 17. december 2003. PLANSTRATEGI FOR HOLMEGAARD KOMMUNE. Indledning. I henhold til planlovens 23 a skal kommunalbestyrelsen offentliggøre en strategi

Læs mere

Opsummering af kommunikation mellem J89 og Furesø kommune og politikere

Opsummering af kommunikation mellem J89 og Furesø kommune og politikere Ny bebyggelse i Jonstrup Opsummering af kommunikation mellem J89 og Furesø kommune og politikere Indholdsfortegnelse: 7. april 2014. J89 skriver til kommunen... 1 Svar fra kommunen 14. april 2014... 2

Læs mere

SYDLANGE LAND KOMMUNE

SYDLANGE LAND KOMMUNE SYDLANGE LAND KOMMUNE Lokalpian 3.06 For vindmølle Oureve i 11 Hvad er en lokalpian? Ifølge lov om planlægning har kommunalbestyrelsen pligt til at udarbejde en lokaiplan, før der gennemføres større udstykninger

Læs mere

NATURKLAGENÆVNET. 12. december 2003 J.nr.: 03-131/700-0012 03-33/700-0064 SKR

NATURKLAGENÆVNET. 12. december 2003 J.nr.: 03-131/700-0012 03-33/700-0064 SKR NATURKLAGENÆVNET Frederiksborggade 15, 1360 København K Tlf.: 3395 5700 Fax: 3395 5769 X.400: S=nkn; P=sdn; A=dk400; C=dk E-mail: nkn@nkn.dk 12. december 2003 J.nr.: 03-131/700-0012 03-33/700-0064 SKR

Læs mere

Lokalplan 2.29 Klitmøller

Lokalplan 2.29 Klitmøller Lokalplan 2.29 Klitmøller Område ved Ajs Mølls Vej Lokalplan godkendt d. 6. juli 2000 Indhold: Redegørelse Baggrund for udarbejdelse af lokalplanen Lokalplanens formål Lokalplanområdet Lokalplanens forhold

Læs mere

AFGØRELSE i sag om udstykning og opførelse af helårshus i Ringsted Kommune. efter planlovens 58, stk. 1, nr. 1, jf. 35, stk. 1 1.

AFGØRELSE i sag om udstykning og opførelse af helårshus i Ringsted Kommune. efter planlovens 58, stk. 1, nr. 1, jf. 35, stk. 1 1. Rentemestervej 8 2400 København NV Telefon: 72 54 10 00 nmkn@nmkn.dk www.nmkn.dk 31. maj 2011 J.nr.: NMK-31-00008 (tidl. NKN-31-01772) Ref.: jav AFGØRELSE i sag om udstykning og opførelse af helårshus

Læs mere

Ryslinge Kommune Lokalplanforslag nr. 1.31

Ryslinge Kommune Lokalplanforslag nr. 1.31 Ryslinge Kommune Lokalplanforslag nr. 1.31 For et center- og boligområde beliggende ved Ryslinge gl. kro på Rødamsvej i Ryslinge Teknisk afdeling Maj 2004 Side 1 Indholdsfortegnelse Side: Hvornår skal

Læs mere

Landzonetilladelse. Tilladelse

Landzonetilladelse. Tilladelse Returadresse: Postboks 50, 4400 Kalundborg Henrik Langtofte Larsen Søbanken 2 Jorløse 4470 Svebølle DATO 28. oktober 2015 SAGSNR. 326-2015-51444 BETJEN DIG SELV Landzonetilladelse Tilladelse til at opføre

Læs mere

Ansøger og ejer vil blive underrettet om evt. klage (Planlovens 60, stk. 5).

Ansøger og ejer vil blive underrettet om evt. klage (Planlovens 60, stk. 5). Claus Rom Limfjordsgade 67, Gjøl 9440 Aabybro Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Iben Hammeleff Direkte 7257 7323 ibh@jammerbugt.dk 01-10-2013

Læs mere

HOLSTEBRO KOMMUNE. Lokalplan nr. 374. Lokalplan for et område ved Vesterbrogade i Holstebro. (Etageboliger mellem Helgolandsgade og jernbanen)

HOLSTEBRO KOMMUNE. Lokalplan nr. 374. Lokalplan for et område ved Vesterbrogade i Holstebro. (Etageboliger mellem Helgolandsgade og jernbanen) HOLSTEBRO KOMMUNE Lokalplan nr. 374 Lokalplan for et område ved Vesterbrogade i Holstebro (Etageboliger mellem Helgolandsgade og jernbanen) Offentligt bekendtgjort den 29. januar 2003 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Egebjerg Kommune. Kulturudvalget. Referat

Egebjerg Kommune. Kulturudvalget. Referat Egebjerg Kommune Kulturudvalget Referat Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 14.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 16.45 Tirsdag den 13-november-2001 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: 09-11-01 Afbud

Læs mere

Afgørelse i sagen om opførelse af ældreboliger inden for kirkeomgivelsesfredningen ved Vejby Kirke i Gribskov Kommune

Afgørelse i sagen om opførelse af ældreboliger inden for kirkeomgivelsesfredningen ved Vejby Kirke i Gribskov Kommune NATURKLAGENÆVNET Frederiksborggade 15, 1360 København K Tlf.: 3395 5700 Fax: 3395 5769 E-mail: nkn@nkn.dk Web: www.nkn.dk CVR: 18210932 19. november 2008 NKN-121-00130 jav Afgørelse i sagen om opførelse

Læs mere

Julianelund Grundejerforening - Lovliggørelse

Julianelund Grundejerforening - Lovliggørelse 1 Nr. : Julianelund Grundejerforening - Lovliggørelse Åben sag Sagsnr.: Sagen afgøres i: Bilag: 08/2808 Ejendoms- og Miljøudvalget Julianelund Grundejerforening Notat Julianelund Grundejerforening - Kommentarer

Læs mere

AFGØRELSE i sag om opstilling af husstandsvindmølle på Ringvej 46 i Lemvig Kommune

AFGØRELSE i sag om opstilling af husstandsvindmølle på Ringvej 46 i Lemvig Kommune Rentemestervej 8 2400 København NV Telefon: 72 54 10 00 nmkn@nmkn.dk www.nmkn.dk 25. september 2014 J.nr.: NMK-31-01285 Ref.: BIBIS-NMKN AFGØRELSE i sag om opstilling af husstandsvindmølle på Ringvej 46

Læs mere

Lokalplan nr. 199.10. Vedtaget 2. udkast, nov. 1998. Område til offentlige formål Skibsbylejren (militære anlæg) HJØRRING KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING

Lokalplan nr. 199.10. Vedtaget 2. udkast, nov. 1998. Område til offentlige formål Skibsbylejren (militære anlæg) HJØRRING KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING Lokalplan nr. 199.10 Område til offentlige formål Skibsbylejren (militære anlæg) Vedtaget 2. udkast, nov. 1998 N Ringvejen Motorvej LOKALPLAN- OMRÅDE Skibsby HJØRRING KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING Den kommunale

Læs mere

Carsten og Victoria Burels Piihl Esbjergvej 316 6000 Kolding. cp@vica.dk

Carsten og Victoria Burels Piihl Esbjergvej 316 6000 Kolding. cp@vica.dk Carsten og Victoria Burels Piihl Esbjergvej 316 6000 Kolding cp@vica.dk Landzonetilladelse til enfamiliehus med garage og udestue som erstatning for eksisterende bolig. By- og Udviklingsforvaltningen Plan

Læs mere

o o o og, Q ~ Q.. ~.~ l:j.;r T ruelsdal " ~ "' Ugertøse Lokalplan 4.3 for et område i Ugerløse

o o o og, Q ~ Q.. ~.~ l:j.;r T ruelsdal  ~ ' Ugertøse Lokalplan 4.3 for et område i Ugerløse HVIDEBÆK KOMMUNE o o o og, Q ~,,, /, V' km ~ Q.. ~.~ l:j.;r T ruelsdal " ~ "' \" Ugertøse " Lokalplan 4.3 for et område i Ugerløse Indholdsfortegnelse Redegørelse Planens forhold til anden planlægning:

Læs mere

TREHØJE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 151 Boligområde ved Kærvænget i Vildbjerg

TREHØJE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 151 Boligområde ved Kærvænget i Vildbjerg TREHØJE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 151 Boligområde ved Kærvænget i Vildbjerg INDHOLDSFORTEGNELSE side Lokalplanen... 2 Afgrænsning... 3 Zonestatus... 3 Formål... 3 BESTEMMELSER 1 Anvendelse... 5 2 Afgrænsning

Læs mere

LOKALPLAN NR. 004.237

LOKALPLAN NR. 004.237 LOKALPLAN NR. 004.237 For et område ved Fruerstuevej SVENDBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning plan- og udviklingsafdelingen september 1991 Hvad er en lokalpian En lokalpian er en plan, hvori byrådet kan fastsætte

Læs mere

LOKALPLAN NR. 91. For Dådyrvej nr. 12-70 SKIBBY KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 91. For Dådyrvej nr. 12-70 SKIBBY KOMMUNE LOKALPLAN NR. 91 For Dådyrvej nr. 12-70 SKIBBY KOMMUNE Indholdsfortegnelse Redegørelse Lokalplanens indhold... 3 Lokalplanens forhold til den øvrige planlægning for området... 5 Bestemmelser 1 Lokalplanens

Læs mere

Mødested: Mødelokalet 1. sal. Mødetidspunkt: 2. maj 2006, kl. 14:00

Mødested: Mødelokalet 1. sal. Mødetidspunkt: 2. maj 2006, kl. 14:00 , tirsdag den 2. maj 2006 kl. 14:00 Side 1 af 10 THYHOLM KOMMUNE Referat for Mødested: Mødelokalet 1. sal Mødetidspunkt: 2. maj 2006, kl. 14:00 Åben sag: 380. Orienteringssager Åben sag: 381. Efterretningssager

Læs mere

Afgørelse i sagen om opførelse af en smågrisestald med foderlade og gyllebeholder i Stubbekøbing Kommune

Afgørelse i sagen om opførelse af en smågrisestald med foderlade og gyllebeholder i Stubbekøbing Kommune NATURKLAGENÆVNET Frederiksborggade 15, 1360 København K Tlf.: 3395 5700 Fax: 3395 5769 X.400: S=nkn; P=sdn; A=dk400; C=dk E-mail: nkn@nkn.dk 21. november 2005 J.nr.: 03-31/350-0106 kpa Afgørelse i sagen

Læs mere

LOKALPLAN NR. LE 51.11

LOKALPLAN NR. LE 51.11 LOKALPLAN NR. LE 51.11 UDVIDELSE AF ERHVERVSOMRÅDE I ØRBÆK BY L~~J H~~J Ø R B Æ K K0MMUNE TEKNIS K FORV ALTNING 1993. i I NDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. LE 51.11 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLANENS REDEGØRELSER

Læs mere

Dispensation fra Lokalplan 19-001, Delområde C2 på ejendommen matr.nr. 66m og 67lu Hune By, Hune, beliggende Aalborgvej 7, 9492 Blokhus

Dispensation fra Lokalplan 19-001, Delområde C2 på ejendommen matr.nr. 66m og 67lu Hune By, Hune, beliggende Aalborgvej 7, 9492 Blokhus B10 INVEST A/S Jyllandsgade 20 9000 Aalborg Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Kathrine Brix Mørk Direkte 7257 7644 ktm@jammerbugt.dk

Læs mere

Forslag til Lokalplan nr. 73.1. Udstykning af Bygaden 37 i Landsbyen

Forslag til Lokalplan nr. 73.1. Udstykning af Bygaden 37 i Landsbyen Forslag til Lokalplan nr. 73.1 Udstykning af Bygaden 37 i Landsbyen August 2014 Indhold Hvad er en lokalplan? Fremlæggelsesperiode... 3 Lokalplanforslagets midlertidige retsvirkninger... 3 Klagevejledning...

Læs mere

Egebjerg Kommune Kulturudvalget Referat

Egebjerg Kommune Kulturudvalget Referat Egebjerg Kommune Kulturudvalget Referat Dato: Tirsdag den 22-maj-2001 Starttidspunkt for møde: Kl. 13.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 17.00 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Niels Bo

Læs mere

nr. 8.40 for et boligområde syd for Vidågade i Tønder. Boligområde Bli i kommuneplanen 1984-91 for Tønder

nr. 8.40 for et boligområde syd for Vidågade i Tønder. Boligområde Bli i kommuneplanen 1984-91 for Tønder LOKALPLAN nr. 8.40 for et boligområde syd for Vidågade i Tønder. Boligområde Bli i kommuneplanen 1984-91 for Tønder Tønder kommune TØNDER KOMMUNE Lokalpian nr. 8.40 Et boligområde syd for Vidågade i Tønder.

Læs mere

TILLÆGSREFERAT PLAN & MILJØUDVALGET

TILLÆGSREFERAT PLAN & MILJØUDVALGET TILLÆGSREFERAT PLAN & MILJØUDVALGET den 16.08.2011 i Mødelokale 2 Afbud Ingen SAGSOVERSIGT 21 Ringen 6, Esbjerg - Ændring af tagdækning... 3 22 Opførelse af carport/redskabsrum på Matrosvænget 106, 6710

Læs mere