Ringkøbing-Skjern Bibliotekerne

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ringkøbing-Skjern Bibliotekerne"

Transkript

1 Program for Ringkøbing-Skjern Bibliotekerne Forår 2016 voksne

2 Tunesisk hækling ved Sys Fredens Torsdag 14. januar kl Videbæk Bibliotek Hækling er blevet ret populært igen - og det er helt utroligt, hvor mange mønstre der kan skabes blot ved hjælp af et nøgle garn og en hakkenål, dvs. en tunesisk hæklenål. Derfor inviterer vi indenfor til workshop i tunesisk hækling med Sys Fredens. Ved workshoppen læres grundrækkerne, ret- og vrangmasker samt variationer med disse masker. Rundhækling med 2 farver og forskellige strukturer. Der arbejdes efter Sys Fredens grundbog Tunesisk hækling. Workshoppen henvender sig til nybegyndere og let øvede. Efter kurset vil deltagerne føle sig godt rustet til selv at kaste sig ud i spændende hæklerier. Medbring almindelig tunesisk hæklenål (hakkenål) og en dobbelt tunesisk hæklenål (hakkenål) nr. 5-6 mm. Lyst uldgarn til pind nr. 4-5 mm og en kontrastfarve i samme tykkelse. Garn og hæklenålene kan også lånes på kurset. Sys Fredens bøger kan købes i pausen mod kontant eller mobilpay. Køb billetter online på riskbib.dk, pris 80 kr. - begrænset antal. Det er også muligt at købe billetter på bibliotekerne. Workshop

3 Forfatterforedrag Jens Blendstrup Mandag 18. januar kl Tarm Bibliotek Jens Blendstrup vil i sit foredrag tage os med ind i sit forfatterskab, med oplæsning fra både sin roman om Gud taler ud, soldaterromanen Bombaygryde, og den splinternye Luskefise fortællinger, der kredser om barndommens mystiske og vilde landskab. Det bliver en aften i erindringens tegn. Hvem pokker er vi? Hvor meget er vi os selv og hvor meget har vi arvet af Moster Ingegerd og farbror Thage? Hvor meget er sandt når man husker tilbage på 30 års afstand. Jens Blendstrup vil til lejligheden lade sig besætte af sin jungianske psykolog far og ikke mindst Heino den skoletrætte elev fra luskefise fortællingerne. Der er plads til spørgsmål undervejs i foredraget. Ligesom latter og eftertænksomhed også er velkommen. Køb billetter online på riskbib.dk, pris 60 kr. Det er også muligt at købe billetter på bibliotekerne.

4 BOGCAFÉ Til alle bogelskere, der trænger til ny litterær inspiration: Bibliotekerne kan dette forår tilbyde en hyggelig stund i selskab med andre læseheste og en bunke gode bøger. Læn dig tilbage, nyd kaffen og få tips til nye læse-oplevelser. Vi byder på en kop kaffe/the med lidt sødt. Gratis adgang..bøger om Nyere amerikansk litteratur Onsdag 20. januar kl Skjern Bibliotek Onsdag 3. februar kl Videbæk Bibliotek..Bøger om Kvindeskæbner Torsdag 4. februar kl Tarm Bibliotek Torsdag 25. februar kl Ringkøbing Bibliotek Tirsdag 1. marts kl Hvide Sande Bibliotek

5 Ida Holst..om ensomhed Torsdag 21. januar kl Videbæk Bibliotek Knap hver tiende dansker dør alene. Nogle af dem ligger i dagevis eller flere måneder, før lugten afslører, at de ikke længere er blandt de levende. Foredrag De 11 skæbner i hendes bog Pårørende søges giver kort sagt et billede af ensomhed, svigt og ligegyldighed, men også af sammenhold, livsglæde og kærlighed. Køb billetter online på riskbib.dk, pris 60 kr. Det er også muligt at købe billetter på bibliotekerne. Arrangementet er i samarbejde med AOF og medfinansieret af folkeoplysningens 10 % debatpulje.

6 Erindringscafé..på Tarm Bibliotek Kom til en hyggelig eftermiddag med spændende fortællinger og en god snak over kaffen. Tilbageblik på Egvad Kommune Tirsdag 26. januar kl Tidl. kommunaldirektør Lars Orehøj fortæller om Egvad Kommune med historier fra sin egen tid og fra faderens tid som kæmner. Opdyrkning af heden i Vester Grene Tirsdag 23. februar kl Niels Aage Thomsen tidl. skoleinspektør på Hoven Skole og forfatter til flere lokalhistoriske bøger om Hoven Sogn vil fortælle om opdyrkningen af heden i Vester Grene i 1950erne. Oplægget varer ca. ½ time, med efterfølgende snak over kaffen. Caféerne afholdes i samarbejde med Egvad Egnshistoriske Samling. Gratis adgang - vi serverer kaffe og kage.

7 Erindringscafé..på Ringkøbing Bibliotek Kom til en fornøjelig eftermiddag med spændende fortællinger og hyggesnak over kaffen. Caféerne afholdes i samarbejde med Ringkøbing Lokalhistoriske Arkiv. Politikredsen der forsvandt Onsdag 9. marts kl Ringkøbings tidligere politimester Jens Olufsen fortæller om politiets alsidige arbejde før politireformen, hvor det store lokalkendskab kom politiet til gode i både små og store sager. Nordsøværftet - et industrieventyr i Vestjylland Onsdag 13. april kl Hør to tidligere medarbejdere Jakob Sørensen og Karl Henning Sørensen fortælle den fantastisk historie om en engelsk skibsingeniør, der bosatte sig i Ringkøbing og sammen med en række støtter, deriblandt Karl Henning Sørensens far, smedemester Egon Sørensen, grundlagde et værft, ved kanten af Ringkøbing Fjord, der blev verdenskendt for sine coastere. Gratis adgang - vi serverer kaffe og kage.

8 Foredrag Trine Alvilda Jensen Livsglæde i med- og modgang! Torsdag 28. januar kl Skjern Bibliotek Velkommen til et festligt og reflekterende foredrag med multikunstneren Trine. Hun er kendt for sine humoristiske, tankevækkende og inspirerende foredrag om livets mange overgange. Trine vil tage os med i sin egen farverige livshistorie, som danser, hospitalsklovn, billedkunstner og forfatter - og minde os om, at alle livs aldre altid lever i os og at DIT liv er en fortælling værd. Hun vil også fortælle om sin farverige bog Bedstes hus fra en svunden tid. En beretning om konflikten mellem at tage livet let og sorgløst hos Bedste og samtidigt kunne håndtere et barndomshjem, hvor pligter, sygdom og struktur var fremherskende...lykke er at overvinde livets udfordringer og leve i nuet. Køb billetter online på riskbib.dk, pris 50 kr. Det er også muligt at købe billetter på bibliotekerne.

9 Foredrag Svend Brinkmann Psykologiprofessor Mandag 1. februar kl Ringkøbing Rådhushal Hold op med at mærke.. Sådan lyder det muntre budskab fra psykologiprofessoren ved Aalborg Universitet Svend Brinkmann, der med sin bog Stå fast tager et opgør med tidens udviklingstvang og den selvhjælpsindustri, som har gjort os til usikre og selvoptagede børnevoksne. Køb billetter online på riskbib.dk, pris 80 kr. Det er også muligt at købe billetter på bibliotekerne.

10 Foredrag Fadime Turan Kunsten at integrere en dansker Mandag 8. februar kl Ringkøbing Rådhushal I et tankevækkende og humoristisk foredrag går journalist, skuespiller og debattør Fadime Turan med humor, hjerte og engagement i kødet på integrationsdebatten og det årelang forhold, eller mangel på samme, mellem gamle og nye danskere. Fadime Turan vækker både lattermusklerne og får en til at reflektere over integrationsdebatten, og hvor man selv står i det hele. Hun bruger sin egen opvækst og de tankevækkende situationer, hun har oplevet sammen med sin familie, til at skabe en hårfin balance mellem det komiske og det kritiske i den danske integrationspolitik. Køb billetter online på riskbib.dk, pris 50 kr. Det er også muligt at købe billetter på bibliotekerne. Arrangementet er i samarbejde med AOF og medfinansieret af folkeoplysningens 10 % debatpulje.

11 Foredrag Nina og Hjalte Tin Kurdistan på liv og død Mandag 22. februar kl Skjern Bibliotek Forfatterne Nina Rasmussen og Hjalte Tin venter ikke til freden har sænket sig, men rejser ind i det store, vilde Kurdistan, hvor kampen mod ISIS har vendt op og ned på alting. Deres nye foredrag fortæller om hvad der sker i Irak, Syrien og Tyrkiet. De forklarer hvem kurderne er og hvem ISIS er. Følg med til Kurdistan, og hør hvad kurderne selv siger; Mød frygtløse unge kvinder i den yderste frontlinie mod ISIS - familier på flugt, der har søgt sikkerhed i Yesidernes forunderlige tempel - PKK-guerillaen i deres hemmelige lejre i snedækkede bjerge - olierigdom og nybyggede byer. Køb billetter online på riskbib.dk, pris 50 kr. Det er også muligt at købe billetter på bibliotekerne. Arrangementet er i samarbejde med AOF og medfinansieret af folkeoplysningens 10 % debatpulje.

12 BOGSALG..kom og gør en god handel Fredag lørdag 27.* februar Fredag kl lørdag kl Skjern Bibliotek Lørdag 28. maj - torsdag 2.* juni Mandag - torsdag kl lørdag kl Ringkøbing Rådhushal Bogprisen er 10 kr./bog *..og tør du vente til den sidste dag, så er prisen kun 5 kr./bog Masser af kasserede bøger til salg. Fag- og skønlitteratur til børn og voksne, tidsskrifter, cd er m.m.

13 Foredrag Turen går til Mars ved Maria Rytter Torsdag 3. marts kl Ringkøbing Bibliotek Var det noget med en enkelbillet til Mars? Præsenteres med troværdighed og entusiasme virkelig spændende og relevant emne. Foredragsholder Maria læser Molekylærbiologi og Fysik ved Aarhus Universitet. Med dette foredrag bringer hun Mars spørgsmålet helt ned på jorden, og tvinger tilhørere til at forholde sig til de svære etiske spørgsmål, der følger med teknologiske og økonomiske begrænsninger. Køb billetter online på riskbib.dk, pris 50 kr. Det er også muligt at købe billetter på bibliotekerne.

14 Forfatterforedrag Iben Mondrup Torsdag 10. marts kl Skjern Bibliotek Iben Mondrup har flere gange gennem sit forfatterskab taget sine læsere med til Grønland, hvor hun selv er vokset op. Hør mere om den anmelderroste roman Godhavn - et sansemættet portræt af en dansk udflytterfamilies hverdag i Grønland. Foruden at være en fortælling om livet i Arktis med sultne slædehunde, vådeskudsulykker og små og store intriger handler Godhavn om en særlig periode i den dansk-grønlandske historie, hvor mange danske familier rejste ud for at leve på en ny måde i radikalt anderledes omgivelser noget som ikke mindst børnene måtte lære at leve med. Mondrup fortæller om det at skrive og Godhavn og dens fortsættelsen, som udkommer til efteråret.. Køb billetter online på riskbib.dk, pris 60 kr. Det er også muligt at købe billetter på bibliotekerne.

15 Forfatterforedrag Dorthe Nors..en forfatter med international succes Torsdag 17. marts kl Ringkøbing Rådhushal Dorthe Nors er forfatter til i alt syv bøger, men det helt store gennembrud kom i 2014 med novellesamlingen Kantslag som rummer menneskeskæbner, løgn, bedrag og søgen efter identitet. Hør hende fortælle om livet som forfatter, om at flytte fra storbyen København til et liv på landet i Vedersø og samtidigt få et gennembrud i USA. Aftenens foredrag kommer også til at handle om forfatterens seneste bog Spejl, skulder, blink en bog der ikke kun handler om en kvinde, der har svært ved at køre bil, men også om et menneskes længsel efter stilheden og landskabet og selvstændigheden. Hendes bøger er i dag solgt til en lang række lande. Køb billetter online på riskbib.dk, pris 60 kr. Det er også muligt at købe billetter på bibliotekerne. 12

16 Demokratistafetten Det handler om unge, fællesskab, engagement, demokrati og lysten til at give noget til samfundet Mandag 4. - søndag 10. april Aktiviteter rundt om i kommunen DemokratiStafetten et regionalt projekt med fokus på unge og udvikling af bibliotekerne som demokratisk rum - kommer til Ringkøbing-Skjern Kommune. Overalt i kommunen vil der være aktiviteter for og med unge - kom og vær med. Følg med og se nærmere på facebook.com/demokratistafetten og demokratistafetten.dk For årige 15

17 KALENDER FORÅR 2016 Januar 14. Tunesisk hækling v. Sys Fredens - workshop 18. Jens Blendstrup - foredrag 20. Bogcafé - Nyere amerikansk litteratur 21. JUHU det er regnvejr! - børneteater Ida Holst - foredrag om ensomhed 22. JUHU det er regnvejr! - børneteater 26. Erindringscafé - Egvad Kommune v/tidl. kommunaldirektør Lars Orehøj, Tarm 27. Indeni - børneteater Oles nye autobil - børneteater 28. Oles nye autobil - børneteater Trine Alvilda Jensen - foredrag Livsglæde i med- og modgang! Februar 1. Svend Brinkmann, psykologiprofessor foredrag, Hold op med at mærke 3. Bogcafé - Nyere amerikansk litteratur 4. Lidt af hvert - børneteater Bogcafé - Kvindeskæbner 5. Hov - børneteater 8. Fadime Turan - foredrag Kunsten at integrere en dansker 9. Pandekagedagen - historier og lækkerier 10. Knuddi & Bolette - børneteater 11. Bogcafé - Kvindeskæbner 16. Spil på biblioteket - Skæg og skøre briller Hatteteater - børneteater 17. Tivolifesten - musikalsk forestilling Stanglækre stangmasker - for børn og unge 18. Stanglækre stangmasker - for børn og unge Villads fra Valby - mød børnebogsforfatteren 22. Nina og Hjalte Tin - foredrag Kurdistan på liv og død 23. Erindringscafé - Opdyrkning af heden i Vester Grene ved Niels Aage Thomsen, Hoven..februar fortsat 24. Elefantungen Carl - højtlæsning & skattejagt 25. Bogcafé - Kvindeskæbner Bogsalg, Skjern Marts 1. Pelzz - børneteater 3. Pelzz - børneteater Turen går til Mars - foredrag 10. Iben Mondrup - foredrag 14. Jeg kan huske alting - børneteater 15. Elefantungen Carl - højtlæsning & skattejagt 17. Lille T og de forbudte bamser - børneteater Dorthe Nors - foredrag 31. Elefantungen Carl - højtlæsning & skattejagt April 4. Elefantungen Carl - højtlæsning & skattejagt Demokratistafetten Konkurrence - Bliver du græskarmester Guleroden der ikke ville op - børneteater Skrallebang leger med ord - sjov for børn 7. Skrallebang leger med ord - sjov for børn 13. Skrallebang leger med ord - sjov for børn Musikalsk legestue - for de mindste 14. Musikalsk legestue - for de mindste 28. Elefantungen Carl - højtlæsning & skattejagt Maj 4. Elefantungen Carl - højtlæsning & skattejagt 18. Jeg skal nok finde den - børneteater 19. Jeg skal nok finde den - børneteater Bogsalg, Ringkøbing Ringkøbing Tarm Hvide Sande Skjern Videbæk

18 Praktiske oplysninger Billetter til arrangementer på alle biblioteker kan bestilles online på riskbib.dk. Det er også muligt at købe billetter på bibliotekerne. Du kan købe/hente på Tarm Bibliotek (tlf ) mellem kl mandag til fredag. Køb kan kun foretages kontant. Alle arrangementer er gratis med mindre andet er angivet. Der er angivet aldersgrænse til nogle af arrangementerne. Til teater og musikalsk legestue skal aldersgrænsen overholdes. Det er ikke tilladt at tage mindre søskende eller spædbørn med til arrangementerne. Reglerne er lavet af hensyn til de børn, der har den rigtige alder til det pågældende arrangement. Teatergrupperne forlanger, at aldersangivelserne respekteres. Til børnearrangementer er der et begrænset antal billetter. Disse billetter kan bestilles online fra kl på riskbib.dk 1 uge før arrangementet, eller du kan få billetten udleveret på dit bibliotek. Billetter til de fleste arrangementer for voksne sælges fra mandag 4. januar Følg med i Ugeaviserne for Ringkøbing og Skjern, hvor vore arrangementer/billetsalg kan ses. Solgte billetter refunderes ikke. Næste program for sæsonen Efterår 2016 forventes at være klar til offentliggørelse i begyndelsen af august Åbent for selvbetjening i alle biblioteker alle dage kl Ringkøbing Bibliotek Ved Fjorden 6, 6950 Ringkøbing Tlf.: ringbib@rksk.dk Skjern Bibliotek Engtoften 1, 6900 Skjern Tlf.: skjernbib@rksk.dk Videbæk Bibliotek Fischersvej 6, 6920 Videbæk Tlf.: videbib@rksk.dk Mød personalet: mandag - fredag kl lørdag kl Hvide Sande Bibliotek Skolevej 1, 6960 Hvide Sande Tlf.: hvidesandebib@rksk.dk Mød personalet: onsdag kl tirsdag, torsdag og fredag kl Tarm Bibliotek Engvej 2, 6880 Tarm tarmbib@rksk.dk Tlf.: mellem kl Mød Ringkøbing-Skjern Bibliotekerne på Facebook..den hurtige vej til at følge med i alle spændende arrangementer og nyheder.

19 Ringkøbing-Skjern Bibliotekerne riskbib.dk Programmet for efteråret forventes at være klar til offentliggørelse i starten af august 2016.

Ringkøbing-Skjern Bibliotekerne

Ringkøbing-Skjern Bibliotekerne Program for Ringkøbing-Skjern Bibliotekerne Forår 2016 børn For 3-8 årige Torsdag 21. januar kl. 10.30-11.05 Videbæk Bibliotek Fredag 22. januar kl. 10.00-10.35 JUHU - Det er regnvejr Forestilling med

Læs mere

MENS VI VENTER PÅ FORÅRET

MENS VI VENTER PÅ FORÅRET MENS VI VENTER PÅ FORÅRET Mens vi venter på foråret og lysere tider, er der mange hyggelige tilbud for børn i alle aldre og deres voksne. Fastelavn og påske markeres med maskeværksted og påskeklip med

Læs mere

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden KULTURKALENDER OKTOBER 2014 Det sker i Brøndby Lørdag den 25. oktober kl. 20.00 Irsk aften med Trad Lads & Green Steps Kulturhuset Brønden Kulturkalender oktober 2014 Det sker i Brøndby KULTURKALENDER

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Strikke Stafetten Ankomst 29. februar kl. 11. - Afgang 4. marts kl. 14. kr. 2.995 Det er ved at blive en tradition med festlige dage med strik- og

Strikke Stafetten Ankomst 29. februar kl. 11. - Afgang 4. marts kl. 14. kr. 2.995 Det er ved at blive en tradition med festlige dage med strik- og Strikke Stafetten Ankomst 29. februar kl. 11. - Afgang 4. kl. 14. kr. 2.995 Det er ved at blive en tradition med festlige dage med strik- og hæklerier og dejlige strikkepiger og koner sammen på Tisvilde

Læs mere

Arrangementer forår 2014 på Ikast, Brande og Nørre Snede Bibliotekerne.

Arrangementer forår 2014 på Ikast, Brande og Nørre Snede Bibliotekerne. Arrangementer forår 2014 på Ikast, Brande og Nørre Snede Bibliotekerne. Torsdag d. 6. februar kl. 10.00-10.30 Fire korte tegnefilm. Rita og krokodille, tager på camping og fisketur, "Dyrevennerne - En

Læs mere

ARRANGEMENTER. www.tbib.dk. PER BRÆNDGAARD Drop slankekuren. RIBE BRYGHUS Øl-arrangement. BJARNE NIELSEN BROVST Forfatterforedrag

ARRANGEMENTER. www.tbib.dk. PER BRÆNDGAARD Drop slankekuren. RIBE BRYGHUS Øl-arrangement. BJARNE NIELSEN BROVST Forfatterforedrag PER BRÆNDGAARD Drop slankekuren RIBE BRYGHUS Øl-arrangement BJARNE NIELSEN BROVST Forfatterforedrag BOGCAFÉ De bedste bøger fra 2015 SANGAFTEN Syng med fra Højskolesangbogen JENS SMÆRUP SØRENSEN Forfatterforedrag

Læs mere

Se dette nyhedsbrev i en browser. Efteråret 2011. Onsdag 17. august Opstart af Zumba-hold på Den Gamle Avlsgård

Se dette nyhedsbrev i en browser. Efteråret 2011. Onsdag 17. august Opstart af Zumba-hold på Den Gamle Avlsgård 1 af 6 13-09-2011 10:33 Se dette nyhedsbrev i en browser Efteråret 2011 Onsdag 17. august Opstart af Zumba-hold på Den Gamle Avlsgård Søndag 21. august Søndags ROOTS-Rock med Guy Forsyth Mandag - Fredag

Læs mere

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden KULTURKALENDER APRIL 2015 Det sker i Brøndby Fredag den 10. april kl. 18.30 Lindy Swing aften m. Leonardo Pedersens Jazzkapel Kulturhuset Brønden Kulturkalender APRIL 2015 Det sker i Brøndby KULTURKALENDER

Læs mere

Ferielukket i alle afdelinger

Ferielukket i alle afdelinger Fredagsbrev - uge 26-27. juni 2014 Bakkelandets friskole, børnehaver og vuggestue ønsker alle en rigtig god sommer. Nimdrupvej 2a 8740 Brædstrup 75753888 kontor@bakkelandets-friskole.dk www.bakkelandets-friskole.dk

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

Det sker april, maj, juni 2016

Det sker april, maj, juni 2016 Det sker april, maj, juni 2016 Kalender Dato Det Sker for voksne Sted Side Tirsdag d. 5. april Læsekreds & Film Aarup 3 Torsdag d. 7. april Foredrag med Nils Malmros Vissenbjerg 4 Mandag d. 25.april Karen

Læs mere

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 2016 Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 4 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

Se teater hør historier mal og tal. Lav jeres egen forestilling

Se teater hør historier mal og tal. Lav jeres egen forestilling Børnehavkl. Se teater hør historier mal og tal Mine monstre - interaktiv teaterfortælling. Jeg guider jer gennem historien og børnene tager aktivt del i hele forestillingen og spiller alle rollerne, samtidig

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter August 2014 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til en ny klubsæson. Flere af jer deltog

Læs mere

Fra Rolfsted Flyveplads 2011/1

Fra Rolfsted Flyveplads 2011/1 Fra Rolfsted Flyveplads 2011/1 Julehygge i Fritidshuset Lørdag den 27. november blev der budt på julehygge i Fritidshuset fra kl. 13 til kl. 16, og små boder solgte forskelligt både for øjet og for ganen.

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

www.fdf.dk/dronninglund

www.fdf.dk/dronninglund Sæsonfolder 2014-15 www.fdf.dk/dronninglund www.facebook.com/fdfdronninglund FDF Dronninglund KREDSSOMMERLEJR 2015 i uge 27 Drengeborg, Knasborg ved Aalbæk Hvad er FDFs formål? Det kristne livssyn er fundamentet

Læs mere

Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se

Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se mere på www.janderup.dk. Generalforsamling i Janderup

Læs mere

Velkommen i læseklub på Svendborg Bibliotek

Velkommen i læseklub på Svendborg Bibliotek Velkommen i læseklub på Svendborg Bibliotek Er du en nysgerrig læsehest, og er du vild med at snakke med andre, om det du læser? Så er læseklubber helt sikkert noget for dig. På biblioteket er vi glade

Læs mere

HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET

HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET Nr. 207 april 2016 HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET Det er nu tiden til, vi skal have en tilmelding til vores efterårsstykke. Vi er i god tid i år med tilmeldingerne, men da Per Storm er i gang med

Læs mere

N Y T Herskindskolen September 2009

N Y T Herskindskolen September 2009 NYT Herskindskolen September 2009 Suppleringsvalg til skolebestyrelsen Suppleringsvalg til skolebestyrelsen ved Herskindskolen Der mangler et medlem og nogle suppleanter til skolebestyrelsen, og derfor

Læs mere

ARRANGEMENTER OG KLUBBER FOR BØRN

ARRANGEMENTER OG KLUBBER FOR BØRN ARRANGEMENTER OG KLUBBER FOR BØRN Januar - april 2014 Københavns Hovedbibliotek Krystalgade 15 1172 Kbh K JANUAR marts 11. januar kl. 11-12.00 Klub Klassisk - En lytteklub for de 7-9 årige 13. januar kl.

Læs mere

Katalog for klubbens aftenklub aktiviteter Fra september til december

Katalog for klubbens aftenklub aktiviteter Fra september til december Katalog for klubbens aftenklub aktiviteter Fra september til december Mandag d. 1/9 kl.17-20: Rollespilssværd i latex (hold 1) og caféhygge med bagning Sværd: Nogle har prøvet at lave rollespilssværd med

Læs mere

SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk

SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk Kære børn og forældre. Den 3.september 2012 Katrinedalskolen er en realitet og vi er bestemt kommet godt fra start her i Kundby.

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold:

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Lyne Kirke/Vennekredsen: Per Nielsen Lyne Kirke: Nytårsgudstjeneste, Menighedsmøde Sdr. Bork Kirke: Sangaften

Læs mere

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KILDEBÆKKEN.

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KILDEBÆKKEN. VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KILDEBÆKKEN. Vi vil gerne byde dig og din familie velkommen til Kildebækkens Børnehave. Børnehaven er opdelt i 2 stuer, som hedder henholdsvis, Skovhulen og Havhulen. Børnehaven

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Nyhedsbladet MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Det sker i Tegnsprogshuset Onsdag den 11.05.2011 kl.19.00 Netcafe Onsdag den 18.05.2011 kl.19.00 Mini Banko Onsdag den 25.05.2011 kl.19.00 Netcafe Søndag den 29.05.2011

Læs mere

Aktiviteter Januar 2016

Aktiviteter Januar 2016 Aktiviteter Januar 2016 Aktivitetscentret Thulebakken Thulebakken 6 9000 Aalborg Tlf. 9931 5339 Åbningstider: Mandag til torsdag fra kl.9.00-16.00 Træning på Thulebakken Mandage kl.10.00: Tirsdage kl.10.00:

Læs mere

Åben skole. Ringsted Biblioteks. tilbud til skolerne 2016/2017

Åben skole. Ringsted Biblioteks. tilbud til skolerne 2016/2017 Åben skole s tilbud til skolerne 2016/2017 Kære skoler i Ringsted kommune s Åben-skole-katalog indeholder i år både nye og velkendte tilbud. Fælles for dem alle er, at der er fokus på læring, viden og

Læs mere

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave. Nyhedsbrev uge 5-2013. Dukketeater i børnehøjde. Side 1 af 10. Side 4. LAN-party 15.

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave. Nyhedsbrev uge 5-2013. Dukketeater i børnehøjde. Side 1 af 10. Side 4. LAN-party 15. Nyhedsbrev uge 5-2013 Side 1 Dukketeater i børnehøjde Side 8 LAN-party 15. februar Side 3 Åben-hus-arrangementet Side 9 Forældreinspirationsaften Side 4 Børnehaven Side 10 Kalender, kontakt mm. Dukketeater

Læs mere

Dette bliver det sidste indlæg fra vores tid i Rumænien. Den sidste uge er gået, det er svært at forstå hvor de næsten 3 måneder blev af.

Dette bliver det sidste indlæg fra vores tid i Rumænien. Den sidste uge er gået, det er svært at forstå hvor de næsten 3 måneder blev af. Dette bliver det sidste indlæg fra vores tid i Rumænien. Den sidste uge er gået, det er svært at forstå hvor de næsten 3 måneder blev af. Det har været nogle meget spændende, udfordrende og givende måneder,

Læs mere

Entré: Gratis - billetter fås fra d. 10. august.

Entré: Gratis - billetter fås fra d. 10. august. KULTURNAT - dans mellem reolerne Fredag d. 6. august kl. 20-22 Igen i år er der spændende dansemusik på Kulturnatten denne gang med det fantastiske dansk-cubanske salsaorkester Cocoson - så vel mødt i

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 28. Emne: Familie og arbejde HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 28 Emne: Familie og arbejde side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 28. Emne: Familie og arbejde HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 28 Emne: Familie og arbejde side 1 Uge 28 Emne: Familie og arbejde Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 28 Emne: Familie og arbejde side 1 HIPPY HippHopp Uge28_familie_arbejde.indd 1 06/07/10 11.44 Uge 28 l Familie og

Læs mere

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Så er vi i gang med sidste SFO måned for 3. klasserne, inden de skal starte i klubben 1. juni. 2. klasserne får lov at komme

Læs mere

RØDOVRE BIBLIOTEK ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR 2016

RØDOVRE BIBLIOTEK ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR 2016 RØDOVRE BIBLIOTEK ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR 2016 Velkomst og åbningstider Velkommen til foråret 2016 Så er klar med sjove og spæn dende arrangementer for børn. Kom til Ulvetime i nattøj, besøg Harry

Læs mere

Skolelederens beretning 2010

Skolelederens beretning 2010 Skolelederens beretning 2010 "Hvis skolen skal lykkes skal vi holde af. For kærligheden skjuler en mangfoldighed af synder. Forældre skal holde af børn og lærere. Lærere skal holde af børn og forældre

Læs mere

Arrangementer for børn. Forår. 2016 Børn. Biblioteket

Arrangementer for børn. Forår. 2016 Børn. Biblioteket Arrangementer for børn Forår 2016 Børn Biblioteket 1 VELKOMMEN Vi glæder os til at byde dig velkommen til bibliotekets arrangementer. Husk at hente en gratis billet. Får du ikke brug for den, så kontakt

Læs mere

Midtdjurs Friskole, Ramtenvej 14D, 8581 Nimtofte. E-mail: mdsf@midtdjursfriskole.dk Skole: 86398137 SFO: 86398044

Midtdjurs Friskole, Ramtenvej 14D, 8581 Nimtofte. E-mail: mdsf@midtdjursfriskole.dk Skole: 86398137 SFO: 86398044 UGEBREV nr. 23 uge 05 Årgang 6 Temauge I næste uge har vi temauge om farver. I må læse under lærernes indlæg, hvad der skal ske i løbet af ugen, men her er lidt praktiske informationer. Mandag er normal

Læs mere

Biblioteket. Kurser for voksne Efterår 2014

Biblioteket. Kurser for voksne Efterår 2014 Kurser for voksne Efterår 2014 1 Velkommen til bibliotekets kurser Sønderborg tilbyder en række kurser, som henvender sig til kommunens voksne borgere. Kurserne er alle relevante i forhold til bibliotekets

Læs mere

Aktiviteter Februar 2016

Aktiviteter Februar 2016 Aktiviteter Februar 2016 Aktivitetscentret Thulebakken Thulebakken 6 9000 Aalborg Tlf. 9931 5339 Åbningstider: Mandag til torsdag fra kl.9.00-16.00 Træning på Thulebakken Mandage Tirsdage Kl.13.00: Onsdage

Læs mere

Onsdag den 10. februar Generalforsamling og foredrag med Thomas Uhre Husk tilmelding senest den 7. februar

Onsdag den 10. februar Generalforsamling og foredrag med Thomas Uhre Husk tilmelding senest den 7. februar Haveselskabet Ringkøbing og omegns kreds Kredsens aktivitetsblad for 2016 32. årgang Årets aktiviteter kort: Gratis arkitekttegnet haveplan læs hvordan sidst i bladet Onsdag den 10. februar Generalforsamling

Læs mere

Mindfulness & singleture

Mindfulness & singleture 016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Eve Nyd en uge i balance sammen med andre der rejser alene Mindfulness & singleture Mindfulness

Læs mere

TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE TLF.: 36 77 30 90 E-MAIL: lct@hvidovre.dk Hjemmeside: www.buqetten.hvidovre.dk

TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE TLF.: 36 77 30 90 E-MAIL: lct@hvidovre.dk Hjemmeside: www.buqetten.hvidovre.dk Efterår 2015 TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE TLF.: 36 77 30 90 E-MAIL: lct@hvidovre.dk Hjemmeside: www.buqetten.hvidovre.dk Sidenr. 1. Velkommen i BuQetten GRATIS TILBUD: 2. Håndarbejde:

Læs mere

AUGUST-NYT. fra Kundby Skole

AUGUST-NYT. fra Kundby Skole AUGUST-NYT fra Kundby Skole D. 14. august 2009 Kære børn og forældre. Hermed dette skoleårs første månedsnyt. I onsdags bød vi for første gang velkommen til vores nye børnehaveklasse og deres forældre,

Læs mere

NYHEDSBREV nr. 20 August 2013 - Æbleværkstedet Nonnetit

NYHEDSBREV nr. 20 August 2013 - Æbleværkstedet Nonnetit NYHEDSBREV nr. 20 August 2013 - Æbleværkstedet Nonnetit Næste arbejdsdag æbleværkstedet fredag 6 sept. kl. 16.00. Kom og vær med til at klargøre værkstedet til den forestående mostesæson. Der bliver lavet

Læs mere

Gerne tror jeg her er gemt glimt af Edens have, og hvad jeg nu ved bestemt: Det er alt Guds gave! DDS 724 v.4

Gerne tror jeg her er gemt glimt af Edens have, og hvad jeg nu ved bestemt: Det er alt Guds gave! DDS 724 v.4 Gerne tror jeg her er gemt glimt af Edens have, og hvad jeg nu ved bestemt: Det er alt Guds gave! DDS 724 v.4 Der er i disse sommerdage et gyldent lys over aftnerne. Det lægger sig hen over landskabet

Læs mere

FORÅR 2014 HISTORIENS HUS ARKIV OG BIBLIOTEK KLOSTERBAKKEN 2

FORÅR 2014 HISTORIENS HUS ARKIV OG BIBLIOTEK KLOSTERBAKKEN 2 FORÅR 2014 HISTORIENS HUS ARKIV OG BIBLIOTEK KLOSTERBAKKEN 2 7.1. Dengang Fyn kom på skærmen -en fortælling om TV2/Fyns første år v/ Ebbe Larsen, TV2/Fyns første direktør. I januar 1989 begyndte TV2/Fyn

Læs mere

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst.

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst. E-mail nyhedsbrev nr. 56 Cafe aften på Café Tower, kl. 18.00-20.00 Stürups Plads 1, dør 230 i Helsingør 3. marts 2016 Hver d. første torsdag i en måned er vi velkomne på restauranten til en cafeáften,

Læs mere

Skriv din livshistorie. 13.-19. november 2016

Skriv din livshistorie. 13.-19. november 2016 Skriv din livshistorie 13.-19. november 2016 Skriv om dit liv. Når du sætter ord på dine erindringer, får du selv perspektiv og sammenhæng på dit levede liv indtil nu. Den fortælling om dit liv er samtidig

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 44+45 2010

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 44+45 2010 Nyt fra 0. årgang Siden sidste nyhedsbrev har vi haft rigtig travlt med meget hemmelige ting. Vi kan dog afsløre så meget, at børnene har været meget nysgerrige, interesserede og kreative i processen!

Læs mere

PROGRAM KOLORITHØJSKOLEN I SAMARBEJDE MED ÆLDRESAGEN

PROGRAM KOLORITHØJSKOLEN I SAMARBEJDE MED ÆLDRESAGEN PROGRAM KOLORITHØJSKOLEN I SAMARBEJDE MED ÆLDRESAGEN 2016 2017 MARKEDSPLADSEN 2 7400 HERNING side 1 1. foredrag mandag den 10. oktober 2016 Jeg er her for at mildne Den ukendte Storm P. Digteren, maleren

Læs mere

Aktiviteter i Efterårsferien

Aktiviteter i Efterårsferien Aktiviteter i Efterårsferien 2015 1 Jubii, så er det snart efterårsferie og dermed også tid til oplevelser. Glæd dig for i år er der mange sjove aktiviteter, hvor du kan deltage i din efterårsferie. Du

Læs mere

Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud. For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune

Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud. For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune Udgivet: 17-03-2016 Aktivitetsteam Vores opgave er at skabe et levende og aktivt miljø på Plejecenter

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor: Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10 spot på sporten // november 2011 Hovedsponsor: MANGE AKTIVITETER PÅ OG UDENFOR BANEN... Traditionen tro sker der rigtig meget i Skjern Håndbold - både når

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. December 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Den 25. November kl. 10.00 DGI Løb/Marienlyst Skoven

Læs mere

September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG

September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Ann R. Nielsen...40 54 05 61 Pilte

Læs mere

Michael Svennevig: TEATER I TRÆSTUBBEN. 119 s. 98,- kr. Forlaget Epigraf.

Michael Svennevig: TEATER I TRÆSTUBBEN. 119 s. 98,- kr. Forlaget Epigraf. Michael Svennevig: TEATER I TRÆSTUBBEN. 119 s. 98,- kr. Forlaget Epigraf. Udkommer den 31.8.2014 i forbindelse med Teater i Træstubben, Teaterdage på Vesterbro og i Charlottenlund 1 Et kammerspil og tre

Læs mere

Arrangementer og åbningstider i perioden 12. 28. februar

Arrangementer og åbningstider i perioden 12. 28. februar Arrangementer og åbningstider i perioden 12. 28. februar Alle dage fra den 8. til og med den 23. februar For store som små bliv kunstner for en dag, og mal dit eget billede hos billedkunstner Margit Rasmussen,

Læs mere

Velkommen til Humlebien

Velkommen til Humlebien Velkommen til Humlebien Humlebien Sct. Jørgens Park 17 4700 Næstved Tlf. 55 88 75 10 Email:Humlebien@naestved.dk Kære forældre Med denne folder vil vi gerne byde Jer og Jeres barn velkommen i Humlebien.

Læs mere

Kurser efterår 2014. - nu også for børnehavepædagoger

Kurser efterår 2014. - nu også for børnehavepædagoger Kurser efterår 2014 - nu også for børnehavepædagoger Kære børnehavepædagoger I har modtaget en folder fra Center for Undervisningsmidler, henvendt til pædagoger, der arbejder med kommende skolestartere.

Læs mere

Greve afdeling. Referat af deltagerrådsmøde. Fredag den 8.maj 2015 kl. 9.00-10.00 i Stjerneborg Vest. Til stede:

Greve afdeling. Referat af deltagerrådsmøde. Fredag den 8.maj 2015 kl. 9.00-10.00 i Stjerneborg Vest. Til stede: Greve afdeling Referat af deltagerrådsmøde Fredag den 8.maj 2015 kl. 9.00-10.00 i Stjerneborg Vest Til stede: Bygge og Anlæg: Mikkel Film og Foto: Victor og Sara Pædagogik og Kreativitet: Ayse og Annika

Læs mere

TORSDAGSVANDRERNE

TORSDAGSVANDRERNE Er du mellem 55 og 75 år og er du frisk på at give din hjerne og dit hjerte en udfordring? Så tilmeld dig til et sjovt, sundt og lærerigt forløb på biblioteket. Sammen med projektet Hold Hjernen Frisk

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING APRIL KVARTAL 2015 www.dui.dk/korsloekke

KORSLØKKE AFDELING APRIL KVARTAL 2015 www.dui.dk/korsloekke AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Fuglebakken juni 2015

Fuglebakken juni 2015 Fuglebakken juni 2015 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Søndag den Mandag

Læs mere

SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST. Christiansminde

SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST. Christiansminde SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST Christiansminde Lørdag Regnvejr Luna kommer hjem fra 2 uger i Thailand og vi henter hende i lufthavnen ved halvottetiden. Hjemme hos Luna spiser vi morgenmad og snakker

Læs mere

Hold Øje uge 40. https://docs.google.com/forms/d/1illuaadzzatm8- _OI27vGpXlUU92DSU50xfON0dAgr4/viewform?usp=send_form. Samba samba samba.

Hold Øje uge 40. https://docs.google.com/forms/d/1illuaadzzatm8- _OI27vGpXlUU92DSU50xfON0dAgr4/viewform?usp=send_form. Samba samba samba. Hold Øje uge 40 Samba samba samba. Se mere på www.facebook.dk/boernenesfriskole.dk En dejlig uge på BØF. I går torsdag var der dels projekt- fortælling, hvor overbygningen overraskede med en lille Samba

Læs mere

Årsopgavefremlæggelsen Tirsdag den 12. marts

Årsopgavefremlæggelsen Tirsdag den 12. marts [deadline mandag kl. 8.30] Årsopgavefremlæggelsen Tirsdag den 12. marts 18 elever har i det forløbne år arbejdet med hver deres emne og den 12. marts fremlægger de deres arbejde. Kom og oplev denne fantastiske

Læs mere

Velkommen på Esbjerg Gymnasium

Velkommen på Esbjerg Gymnasium Velkommen på Esbjerg Gymnasium Velkommen på EG Kære kommende 1.g er & 1.hf er Om kort tid starter du på Esbjerg Gymnasium. Det bliver starten på en rejse mod viden, oplevelser, nye venskaber og udfordringer.

Læs mere

Landsbyordning ved Hou Skole Nørregade 9, Hou 9370 Hals Tlf: 99317898 Mobil: 25197898

Landsbyordning ved Hou Skole Nørregade 9, Hou 9370 Hals Tlf: 99317898 Mobil: 25197898 Landsbyordning ved Hou Skole Nørregade 9, Hou 9370 Hals Tlf: 99317898 Mobil: 25197898 Vi ønsker hermed at byde jer og jeres barn velkommen i Landsbyordningen på Hou skole. Vi håber, at denne folder kan

Læs mere

Vinterferieaktiviteter for børn og unge - 2016

Vinterferieaktiviteter for børn og unge - 2016 Vinterferieaktiviteter for børn og unge - 2016 Kultur og Fritid Kerteminde Kommune Indledning Vinterferien nærmer sig og det er igen tid til ferieaktiviteter. Der er masser af aktiviteter for børn og unge,

Læs mere

Børn i byen Fire workshops for børn og unge op til 14 år

Børn i byen Fire workshops for børn og unge op til 14 år Børn i byen Fire workshops for børn og unge op til 14 år Uge 28-31: Mandag den 6/7 Fredag den 31/7 2009 2017Aarhus European Capital of Culture 2017 Aarhus European Capital of Culture Børn i byen workshops

Læs mere

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 MusikTeaterProduktion Om et øjeblik åbner teater og musikeleverne døren for dette års store forestilling: Insektliv I år samarbejder teater- og musiklinjen på Brøruphus

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

Husk Juleafslutning den 15. december kl. 19.30

Husk Juleafslutning den 15. december kl. 19.30 www. blistrup-graested-folkedansere.dk December 2015 Nr. 3 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Indkaldelse til generalforsamling side 2 Sæsonprogram 2015-2016 side 3 Juleafslutning side 4 Generalforsamling

Læs mere

Kirkeblad for Hjerm Sogn

Kirkeblad for Hjerm Sogn Kirkelig vejviser Sognepræst: Jonas Serner-Pedersen Kirkevej 9, 7560 Hjerm tlf. 97 46 41 14 mail: jjs@km.dk Menighedsrådsformand: Robert Stoltenberg Højgårdsparken 90, 7560 Hjerm tlf. 97 46 50 52 mail:

Læs mere

Nyhedsbrev Oktober 2014

Nyhedsbrev Oktober 2014 Nyhedsbrev Oktober 2014 Så er efteråret så småt ved at vise sig. Vi nyder stadig nogle dejlige soldage på legepladsen, men også blæsevejr og regnvejrsdage og snart bliver det tid til varmere tøj, længere

Læs mere

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Februar 2014 nr. 6

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Februar 2014 nr. 6 Medlemsnyt Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Februar 2014 nr. 6 OBS OBS Danseaften d. 27. marts aflyst - kursus d. 30. marts - Se nedenfor og kalenderen Kære dansere og

Læs mere

Ugebrev uge 33 gruppe 2

Ugebrev uge 33 gruppe 2 Ugebrev uge 33 gruppe 2 Vi er kommet godt i gang med den første uge. Vi har fået 2 nye elever i gruppe 2. Det er Simone, der er kommet tilbage til 2. klasse og Mikkel, der er kommet i 2. klasse, da Simested

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 5 / 2 0 1 6. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 5 / 2 0 1 6. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 o 1 5 / 2 0 1 6 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

Nyhedsbrev. - Os, med god tid i hverdagen. April 2016

Nyhedsbrev. - Os, med god tid i hverdagen. April 2016 Nyhedsbrev 3 April 2016 Foråret er på vej, og Os, med god tid i hverdagen er i fuld gang. Vi har afholdt 2 temaeftermiddage, hvor det sidste var om regler indenfor frivillighed, kurser og uddannelse. Der

Læs mere

Landsmøde Ung kræft 11.-13. september DU ER INVITERET

Landsmøde Ung kræft 11.-13. september DU ER INVITERET Landsmøde Ung kræft 11.-13. september DU ER INVITERET Er du ung? Har du kræft? Det er noget lort Du er ikke alene! Så er det tid til Landsmøde Ung kræft 2015 Og DU er inviteret! Kom og få inspiration,

Læs mere

www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING

www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING Struer Folkedanserforening Medlemsorientering November 2013 30. årgang NR. 2 www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING Husk der er generalforsamling i Struer Folkedanserforening mandag d.20. januar,

Læs mere

Tak fordi du vil hjælpe os med at få hele Danmark til at fortælle historier.

Tak fordi du vil hjælpe os med at få hele Danmark til at fortælle historier. Hej Vores Historier-ambassadør Tak fordi du vil hjælpe os med at få hele Danmark til at fortælle historier. Her er inspiration til hvad du skal huske før en Vores Historier fortælleraften, en køreplan

Læs mere

Ugebrev 45 Indskolingen 2014

Ugebrev 45 Indskolingen 2014 Ugebrev 45 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære forældre til indskolingen. I skrivende stund er det ikke fredag endnu, men jeg er sikker på, at vi er mange, der har haft en dejlig Halloweenfest, når fredagen

Læs mere

Kvinden Med Barnet 1

Kvinden Med Barnet 1 Kvinden Med Barnet 1 Du blev født. Du voksede op. Du blev voksen, flyttede hjemmefra og så dig aldrig tilbage. Du fik dig en god uddannelse. Du blev forelsket, og I blev kærester. I var sammen i flere

Læs mere

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Kære Alle 90 års fødselsdag fejret d. 15. maj Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Blandt havens mange gæster denne dag var også efterkommere af Grethe og Nic. Nellemann. 40 personer fra nær og fjern var

Læs mere

Kom på sporet med koret Uge 28. Dato 6/7 12/7 2014

Kom på sporet med koret Uge 28. Dato 6/7 12/7 2014 2014 Kom på sporet med koret Uge 28 Dato 6/7 12/7 2014 Side 2 Livsstilshøjskolen i Gudum opfordrer dig til at komme På sporet med koret en uge for dig, som holder af at synge i kor og har lyst til at udveksle

Læs mere

Voksen specialundervisning. - for psykisk sårbare voksne. Efteråret 2014 Husk tilmelding senest d. 4. august

Voksen specialundervisning. - for psykisk sårbare voksne. Efteråret 2014 Husk tilmelding senest d. 4. august Voksen specialundervisning - for psykisk sårbare voksne Efteråret 2014 Husk tilmelding senest d. 4. august Vil du lære nyt og møde andre mennesker? - Så er Middelfart Kommunes specialundervisning en mulighed!

Læs mere

Med Jesus i båden -2

Med Jesus i båden -2 Med Jesus i båden -2 Jesus redder Mål: At opmuntre børnene. Vi fortæller dem, at Jesus kender den situation, de befinder sig i. Vi fortæller dem, at Jesus hører dem og hjælper dem, når de kalder på ham.

Læs mere

Keld har ordet.. Så nærmer turen til Idre Fjäll sig med hastige skridt. Skole/hjemsamtaler

Keld har ordet.. Så nærmer turen til Idre Fjäll sig med hastige skridt. Skole/hjemsamtaler Indholdsfortegnelse side 2: Skolelederen har ordet side 3: En hilsen fra Miljøministeriet side 5-6: Fastelavnsbilleder side 7: Turen går til Idre Fjäll side 8: Kalenderen side 9: Indkaldelse til Forældrekredsmøde

Læs mere

Nyhedsbrev Efterår 2012

Nyhedsbrev Efterår 2012 Nyhedsbrev Efterår 2012 Kære medlem Vi er klar med efterårets program. Vi har prøvet at sammensætte et varieret program med motion, hjertecaféer og som noget nyt : hjertestarterkurser Det har længe været

Læs mere

Velkommen til. Sct. Michaels Børnehave

Velkommen til. Sct. Michaels Børnehave Velkommen til Sct. Michaels Børnehave Sct. Michaels Børnehave Sct. Michaels Gade 10 6000 Kolding Tlf. 75529438 email: post@sct-michaels-bornehave.dk Hvem er vi Sct. Michaels Børnehave er en privat daginstitution,

Læs mere

Skole Hjem Nr. 189 December 2006

Skole Hjem Nr. 189 December 2006 Skole Hjem Nr. 189 December 2006 1 Afsked Det er ikke første gang og bliver måske heller ikke sidste gang i dette skoleår, at vi i Kontakt må skrive om afsked. Det skyldes hovedsagelig, at flere nu har

Læs mere

Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND

Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND LIV OG LEDSAGELSE Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND Liv og ledsagelse er ferielignende sommeraktiviteter som udbydes af Psykiatri og Handicap,

Læs mere

Sportsuge program 2016

Sportsuge program 2016 Sportsuge program 2016 Onsdag d. 8. juni 2016 19.00 Banko i Lyne Hallen Fredag d. 10. juni 2016 17.00 Teltet/baren åbner 18.00 Nem og billig aftensmad * 18.30 Fodbold serie 1 19.00 Tour de Lyne* 21.00

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014 Forår på vej... Det er ganske vist. Dagene bliver længere, lyset får flere nuancer og vi kan mærke, at der er forår på vej. Til jer, der har tænkt på

Læs mere

Generalforsamling i kredsen Fredag den 18. marts 2016 kl. 13.30 16.30. tilmelding senest den 4. marts

Generalforsamling i kredsen Fredag den 18. marts 2016 kl. 13.30 16.30. tilmelding senest den 4. marts I dette nyhedsbrev finder du følgende: Aktivitet Tilmelding: Afholdes: Generalforsamling i kredsen Fredag den 18. marts 2016 kl. 13.30 16.30 Nyt fra klubberne: o Vejle klubben. o Kolding Klubben. tilmelding

Læs mere