REFERAT FRA DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING DEN 8. MAJ 2019

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REFERAT FRA DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING DEN 8. MAJ 2019"

Transkript

1 DISTRIKTØSTSJÆLLAND REFERAT FRA DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING DEN 8. MAJ 2019 Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Konstatering af stemmetal 3. Distriktsbestyrelsens beretning 4. Regnskabet 5. Justering af og fastlæggelse af kontingent til distrikt og kreds 6. Meddelelser fra DBf Vi får besøg fra DBf s hovedbestyrelse. 7. Forslag fra Distriktsbestyrelse, klubber eller enkeltpersoner Bestyrelsens forslag til ændring af vedtægternes 10 stk Valg af distriktsbestyrelse a. Valg af formand (Ikke på valg) b. Valg af bestyrelse (alle villige til genvalg) 9. Valg af revisorer og revisorsuppleant 10. Valg af 2 medlemmer til DBf s repræsentantskab 11. Valg af medlem til kredsbestyrelsen 12. Eventuelt Ad 1. Valg af dirigent Per Egelund bød velkommen, og en særlig velkomst til DBf s repræsentanter Formand Nis Rasmussen og direktør Charlotte Fuglsang. Bestyrelsen foreslog Arne Ipsen som dirigent. Han blev valgt og konstaterede forsamlingens lovlighed. Ad 2. Konstatering af stemmetal Der var 55 stemmer til stede, repræsenteret af 15 personer og 10 klubber. Ad 3. Distriktsbestyrelsens beretning Dirigenten overdrog ordet til bestyrelsens formand Per Egelund, som aflagde følgende beretning:

2 Indledning Som det er blevet en tradition, startede den valgte bestyrelse arbejdet med at afholde et bestyrelsesseminar, hvor der blev set tilbage på det forgangne år og lagt planer for det kommende. På mødet konstituerede bestyrelsen sig selv, og da formanden vælges på distriktets generalforsamling, omfattede konstitueringen (gen)valg af SP som næstformand, OA kasserer, BUM Turneringssekretær og RB som sekretær. Repræsentantskabsmødet På vores sidste klubledermøde blev 3 aktuelle punkter i forbindelse med repræsentantskabsmødet ( rep. mødet) i DBf diskuteret og efterfølgende blev Distrikt Østsjællands holdning udtrykt som følger: I forbindelse med distriktets rolle med skolebridge var der ikke stemning for at hæve kontingentet. Det blev besluttet på rep. mødet ikke at hæve kontingentet men at give tilskud fra egenkapitalen. Der var tilslutning til at omlægge betalingen for MP Dette blev besluttet på rep. mødet. Der var ikke tilslutning for at sammenlægge Midtvejsmødet med en organisationsdag. Dette var ikke et beslutningspunkt på rep. mødet og konceptet er vedtaget af Hovedbestyrelsen HB) og sekretariatet. Distrikt Østsjællands nuværende HB-medlem Bo Ulrik Munch blev genvalgt og får nu følgeskab af Rudi Bjerregaard. Nye medlemmer Vi har haft det sværere ved at fastholde medlemstallet, hvilket i dagens situation må anses som situationen generelt i DBf s klubber. Jeg bliver her nødt til, for tredje år i træk, at gentage mit hjertesuk, der er som følger:

3 Vi må se i øjnene, at vores medlemmer bliver ældre og ældre og derfor vælger ikke at gå ud om aftenen, men derimod søger hen mod klubber hvor der spilles om dagen her helt typisk ældresag og golfklubber. På årets klubledermøder, der stadig bliver godt besøgt, har vi kunnet konstatere, at en række klubber hverken har lokaler eller undervisere til at oplære nye spillere til at spille om eftermiddagen. Det er vigtigt at etablere et uddannelsesberedskab for nye interesserede, da tilgang af nye medlemmer til vore klubber er en absolut nødvendighed, ligesom det er nødvendigt at have et beredskab set i lyset af DBf s satsning omkring markedsføring af bridgen, herunder Bridgens dag. Bestyrelsen har tidligere tilkendegivet at ville støtte klubberne i det omfang, det er muligt, da vi finder det nødvendigt at få en større medlemsfremgang i distriktet. Vi kan desværre igen notere, at der ikke har været efterspørgsel efter en sådan støtte i den forgangne sæson og vi vil derfor endnu en gang opfordre klubberne til at henvende sig, dersom I mener, at vi kan være til nogen som helst form for hjælp i forbindelse med at skaffe nye medlemmer. Uddannelse Vi har i sæson fortsat tilbudt turneringslederkurser, herunder Modul 1 2 3, for klubturneringsledere, samt Modul 4, der kan betragtes dels som overbygning på klubturneringslederuddannelsen og dels som indgangen til forløbet for Kreds- og Distriktsturneringsledere. I samarbejde med distrikterne Storstrøm, Vestsjælland og Nordsjælland, har vi afholdt et BC3 kursus, hvor vi entrerede med Torsten Ørhøj som underviser. Der var tilmeldt 32 til kurset, hvor niveauet spændte fra meget erfarne brugere til helt nybegyndere. Det er vores opfattelse, at behovet er størst for nybegyndere og vi har derfor i vores samarbejdsgruppe besluttet at gennemføre en række BC3 kurser for nybegyndere, fordelt i de 4 distrikter.

4 I den forbindelse vil vi gøre brug af de 5tkr som forbundet stiller til rådighed per distrikt, hvilket betyder, at vi i første omgang kan tilbyde kurserne uden beregning for deltagerne. Vi har startet en ny kursusrække for turneringsspillere, hvor der på hvert kursus gennemgås 2 emner, fulgt op med spil med lagte kort. Indtil nu har vi gennemført 2 kurser med deltagelse af henholdsvis 38 og 66 deltagere. Den langt overvejende del af kursisterne kom fra Distrikt Østsjælland og vi har senere erfaret, at dette skyldes hvad vi kan kalde utilstrækkelig annoncering. Vi vil i den kommende sæson videreføre denne form for kurser samtidig med, at vi vil sikre, at alle klubber i de 4 distrikter vil blive gjort opmærksom på dette. Interdistrikt samarbejdet Som en følge af distrikternes nye rolle (se sidste års beretning) har vi intensiveret samarbejdet mellem distrikterne, blandt andet ved nedsættelse af et Turneringsudvalg og et Undervisningsudvalg. Vi vil herudover fastholde vort samarbejde i øvrigt, samt videreføre de årlige samlede interdistriktsmøder, hvor de 4 bestyrelser samt distrikt Bornholm mødes og udveksler ideer og erfaringer omkring, hvad der rør sig i distrikterne. Turneringer Turneringsdeltagelsen i den forløbne sæson har haft en nedadgående tendens. Vi har forsøgte os i sæson med en ny holdturnering, som vi kaldte Østdansk Mixed holdmesterskab, hvor der deltog 4 hold. Vi valgte at gentage denne turnering i sæson , hvor der deltog 12 hold, en fremgang som vi betragtede som ret tilfredsstillende.

5 Ved gentagelse af samme turnering måtte vi konstatere en nedgang til 5 hold. Den afholdte handikapturnering havde igen en solid tilstrømning, formentlig affødt af styrkeopdelte rækker, præmier for handikapforbedring og et begrænset antal spil. For Distriktsmesterskab for Senior og Damer, hvor der ikke længere er kvalifikation til DM, har vi valgt at ændre konceptet tilsvarende vores handikapturnering. Dette har medført en mindre fremgang. Fremover vil vi spille i handikapopdelte rækker, med færre spil og dermed halve SP. For Damer har vi gennemført turneringen som en fælles Østdansk turnering. For Åben par og Mixed par vil vi bibeholde konceptet. Fremtiden Bestyrelsens tanker om fremtiden kan bedst udtrykkes ved atter en gang at gentage budskabet fra sæson , og Vi vil forsøge at skabe en øget opmærksomhed omkring vore aktiviteter og turneringer og dermed tiltrække endnu flere nye spillere end hidtil. Vi vil fortsat arbejde for udbredelsen af vores Nyhedsbrev, som sendes til alle klubber i distriktet, med opfordring til at sende det videre til medlemmerne. Vi vil arbejde for at endnu flere vil tilslutte sig vores Facebook-gruppe, som vi ser som en effektfuld og tidssvarende kommunikationsplatform. Herudover er vores dagsorden stadig at få flere medlemmer i distriktets klubber samt flere ikke-dbf klubber, der vælger at spille bridge i DBf regi. Vi vil igen opfordre til, at I kommer med ideer og initiativer til, hvorledes vi kan skabe den så nødvendige medlemsfremgang og vi kan fra distriktets side støtte med såvel ressourcer som midler i et vist omfang.

6 Der blev fra salen spurgt til BC3. Det blev henvist til debatten, der ville komme under indlægget fra DBf s formand Ad 4. Regnskabet Otto Andersen fremlagde regnskabet. Det var uddelt til alle i salen. Regnskabet ser således ud: NB Otto fremhævede, at der var et underskud på kr Årsagen til det større underskud en budgettet skyldes støtte til de klubber, som deltog i bridgens dag. Distriktet er stadig velhavende og har en egenkapital på kr Regnskabet blev godkendt Ad 5. Justering af og fastlæggelse af kontingent til distrikt og kreds Kontingentet til distrikt blev foreslået hævet med kr. 6. Kredsens kontingent blev foreslået uændret med 3 kr. Dette blev vedtaget. Kontingenterne udgør herefter 26 kr. til distrikt og 3 kr. til kreds. De mistede sølvpoints indtægter jf. omlægningen af MP-betalinger og de bortfaldne sølvpoints udgifter skulle gerne gå lige op. Der var en diskussion af hvorvidt et eventuel samarbejde med FOF ville give et afkast til forbundet. Formanden udtalte, at der var tale om omkostningsdækning fra distriktets side. Ad 6. Meddelelser fra DBf DBf s formand Nis Rasmussen takkede fordi han og Charlotte Fuglsang måtte komme og deltage i generalforsamlingen. Nis startede sin orientering med BC3. Systemet blev sat i luften i september og konverteringen gik godt, men siden har der været mange problemer. Nis anerkendte, at det var tungt at arbejde med samt, at der var mange uløste problemer. Systemet kan mange ting og det er måske også et

7 problem. Måden systemet kommunikerede på var også et problem. Samtidig havde megen af den support, der skulle til, krævet leverandøren og ikke vores egne supportere. Det har betydet, at DBf har brugt 1,7 mio. på området, hvilket var langt over budgettet. Forløbet har været uskønt. Systemet bliver lagt over på en anden server, som er hurtigere, hvilket alt andet lige vil hjælpe. Bestyrelsen har besluttet at sende systemet til en evaluering hos et uvildigt firma. Formålet med dette er at kunne træffe bedre beslutninger. Kan der benyttes andre leverandører mm? På festivalen vil der blive benyttet en særlig model. Fra salen blev det bemærket, at BC3 kørte ikke hurtigt, men så var det heller ikke værre. Hovedbestyrelsen var tilfredse med løsningen på uddelingsproblemet af Dansk Bridge. I Distrikt Østsjælland var det også således, at ca. 50 % af bladene blev hentet. Skolebridge gik fremad og repræsentantskabet havde valgt at støtte projektet i 3 år. Det var formanden personligt meget glad for. Nis foreslog, at man i distrikterne laver arrangementer for deltagerne i skolebridge samt deres forældre/bedsteforældre. Hovedbestyrelsen støttede konceptet om bridgecentre, idet man havde opfattelse af, at det her fremgangen er. Der er således en venteliste på 100 i Hjørring Bridgecenter. Festivalen forsætter i Svendborg til Nis sluttede punktet af med en opfordring om at støtte op om DBf s klubdag. Ad 7. Forslag fra Distriktsbestyrelse, klubber eller enkeltpersoner Bestyrelsens forslag om ændring af vedtægternes 10 stk. 2 blev vedtaget. Der var ingen forslag fra klubber eller enkeltpersoner. Ad 8. Valg af distriktsbestyrelse a. Valg af formand (ikke på genvalg) b. Valg af bestyrelse (alle villige til genvalg) Søren Pirmo, Otto Andersen, Bo Ulrik Munch og Rudi Bjerregaard blev genvalgt. Ad 9. Valg af revisorer og revisorsuppleant Allan Christiansen og Jan Gjermansen blev genvalgt som revisorer Eigil Sjøgaard blev valgt som revisorsuppleant

8 Ad 10. Valg af 2 medlemmer til DBf s repræsentantskab Per Egelund og Søren Pirmo blev genvalgt. Ad 11. Valg af medlem til kredsbestyrelsen Søren Pirmo blev genvalgt. Ad 12. Eventuelt Per Egelund takkede dirigenten for god ledelse af generalforsamlingen, hvorefter dirigenten erklærede generalforsamlingen for afsluttet.

REFERAT FRA DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING DEN 2. MAJ 2018

REFERAT FRA DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING DEN 2. MAJ 2018 DISTRIKTØSTSJÆLLAND REFERAT FRA DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING DEN 2. MAJ 2018 Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Konstatering af stemmetal 3. Distriktsbestyrelsens beretning 4. Regnskabet

Læs mere

REFERAT. Distriktsmøde, 8. marts, 2019 kl

REFERAT. Distriktsmøde, 8. marts, 2019 kl DISTRIKTØSTSJÆLLAND REFERAT 11. marts 2019 Distriktsmøde, 8. marts, 2019 kl. 13.00 Deltagere: Per Egelund(PE), Søren Pirmo(SP), Bo Ulrik Munch(BUM), Otto Andersen(OA), Rudi Bjerregaard(RB) 1. Godkendelse

Læs mere

DISTRIKTØSTSJÆLLAND. Referat fra distriktsseminar, 7. juni, 2019 kl

DISTRIKTØSTSJÆLLAND. Referat fra distriktsseminar, 7. juni, 2019 kl DISTRIKTØSTSJÆLLAND Referat fra distriktsseminar, 7. juni, kl. 13.00 Deltagere: Per Egelund(), Søren Pirmo(SP), Bo Ulrik Munch(BUM), Otto Andersen(OA), Rudi Bjerregaard() (efterfølgende/ca. kl. 18.30,

Læs mere

Referat fra klubledermøde i Distrikt Østsjælland den 26. marts 2017

Referat fra klubledermøde i Distrikt Østsjælland den 26. marts 2017 Referat fra klubledermøde i Distrikt Østsjælland den 26. marts 2017 Tilstede: 25 personer fra 16 klubber og distriktsbestyrelse Dagsorden: 1. Velkomst ved PE 2. Nyt fra DBF, ved BUM 3. Nyt fra Distriktet,

Læs mere

Referat af generalforsamling i Distrikt Nordsjælland. Torsdag den 5. maj 2011.

Referat af generalforsamling i Distrikt Nordsjælland. Torsdag den 5. maj 2011. Referat af generalforsamling i Distrikt Nordsjælland Torsdag den 5. maj 2011. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Konstatering af stemmetal 3. Formandens beretning 4. Aflæggelse af årsregnskab 5. Fastlæggelse

Læs mere

Referat af Midtvejsmøde i Svendborg den 3. december 2016

Referat af Midtvejsmøde i Svendborg den 3. december 2016 Danmarks Bridgeforbund Hørkær 32B DK 2730 Herlev Telefon +45 48 47 52 13 E-mail: dbf@bridge.dk Referat af Midtvejsmøde i Svendborg den 3. december 2016 Deltagere Hovedbestyrelsen København Nordsjælland

Læs mere

DISTRIKTØSTSJÆLLAND. Redigeret af Rudi Bjerregaard 4. kvartal 2017

DISTRIKTØSTSJÆLLAND. Redigeret af Rudi Bjerregaard 4. kvartal 2017 DISTRIKTØSTSJÆLLAND Redigeret af Rudi Bjerregaard 4. kvartal 2017 Formand Per Egelund: Distrikternes nye rolle, eller distrikternes svanesang? Efter premieren på fri tilmelding til DM-2017 for Senior par

Læs mere

Distriktet holder ordinær generalforsamling fredag den 21.april 2016 kl. 19:00 i bridgehuset, Revlingebakken 33, 9000 Aalborg.

Distriktet holder ordinær generalforsamling fredag den 21.april 2016 kl. 19:00 i bridgehuset, Revlingebakken 33, 9000 Aalborg. Referat af: Distriktet holder ordinær generalforsamling fredag den 21.april 2016 kl. 19:00 i bridgehuset, Revlingebakken 33, 9000 Aalborg. Der startes med spisning kl. 18.00 tilmelding påkrævet (nederst)

Læs mere

DISTRIKTØSTSJÆLLAND. Redigeret af Rudi Bjerregaard 4. kvartal 2017

DISTRIKTØSTSJÆLLAND. Redigeret af Rudi Bjerregaard 4. kvartal 2017 DISTRIKTØSTSJÆLLAND Redigeret af Rudi Bjerregaard 4. kvartal 2017 Formand Per Egelund: Flere medlemmer til distriktets klubber hvad gør vi? I de sidste mange år har vi som distriktsbestyrelse set vores

Læs mere

DISTRIKT STORSTRØM BERETNING FOR 2016/17

DISTRIKT STORSTRØM BERETNING FOR 2016/17 DISTRIKT STORSTRØM BERETNING FOR 2016/17 På bestyrelsens vegne skal jeg herved aflægge beretning for 2016/17. Vi har holdt 3 bestyrelsesmøder. På mødet den 20.5.2016 konstituerede bestyrelsen sig med genvalg

Læs mere

Referat af generalforsamling Torsdag d. 3/5-13

Referat af generalforsamling Torsdag d. 3/5-13 Referat af generalforsamling Torsdag d. 3/5-13 Dagsorden.: 1. Konstatering af stemmetal 2. Valg af dirigent 3. Distriktsbestyrelsens beretning 4. Aflæggelse af årsregnskab v/michael Ankersen 5. Meddelelser

Læs mere

DISTRIKTØSTSJÆLLAND. Formand Per Egelund: Distriktets rolle fremover, hvad mener du?

DISTRIKTØSTSJÆLLAND. Formand Per Egelund: Distriktets rolle fremover, hvad mener du? Formand Per Egelund: Distriktets rolle fremover, hvad mener du? DISTRIKTØSTSJÆLLAND Redigeret af Rudi Bjerregaard 1. kvartal 2018 Nyhedsbrev 6 Efter det afholdte fællesmøde om distrikternes rolle d. 11.

Læs mere

REFERAT. Distrikt Fyn generalforsamling torsdag, den 12. maj 2011 kl

REFERAT. Distrikt Fyn generalforsamling torsdag, den 12. maj 2011 kl REFERAT Distrikt Fyn generalforsamling torsdag, den 12. maj 2011 kl. 19.00. Formanden Preben Mohr bød velkommen til generalforsamlingen og også til Per Egelund fra DBF. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

REFERAT. Distrikt Fyn generalforsamling torsdag, den 6. maj 2010 kl. 19.00. Formanden Preben Mohr bød velkommen til generalforsamlingen.

REFERAT. Distrikt Fyn generalforsamling torsdag, den 6. maj 2010 kl. 19.00. Formanden Preben Mohr bød velkommen til generalforsamlingen. REFERAT Distrikt Fyn generalforsamling torsdag, den 6. maj 2010 kl. 19.00. Formanden Preben Mohr bød velkommen til generalforsamlingen. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Preben Salling. Preben

Læs mere

Generalforsamling i DBf Distrikt Nordjylland

Generalforsamling i DBf Distrikt Nordjylland Generalforsamling i DBf Distrikt Nordjylland Onsdag d. 14. maj 2013 kl. 19.00 REFERAT 1. Konstatering af stemmetal Formanden konstaterede hvilke klubber, der er til stede og oplæste stemmetal 2. Valg af

Læs mere

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup,

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, 25. oktober, 2014 Referat Repræsentantskabsmøde 2014 Tid: Lørdag d. 25. oktober 2014 kl. 13.00 17.30 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, Dagsorden ifølge vedtægterne:

Læs mere

, ny sæson, nye muligheder

, ny sæson, nye muligheder DISTRIKTØSTSJÆLLAND Redigeret af Rudi Bjerregaard 3. kvartal 2018 Formand Per Egelund: 2018 2019, ny sæson, nye muligheder Her i begyndelsen af september, tager vi hul på den 80. sæson i DBf og dermed

Læs mere

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL Makkerpar turnering med lodtrækning af makkere indenfor rækkerne

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL Makkerpar turnering med lodtrækning af makkere indenfor rækkerne GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL. 18.00 Program 18.00 19.00 Generalforsamling og præmieuddeling 19.00 20.30 Spisning (tilmelding inden generalforsamlingen) 20.30 22.30 Makkerpar

Læs mere

Referat af Repræsentantskabsmøde i Horsens den 29. april 2017

Referat af Repræsentantskabsmøde i Horsens den 29. april 2017 Danmarks Bridgeforbund Hørkær 32B DK 2730 Herlev Telefon +45 48 47 52 13 E-mail: dbf@bridge.dk Referat af Repræsentantskabsmøde i Horsens den 29. april 2017 Deltagere: København: Nordsjælland: Østsjælland:

Læs mere

DISTRIKT STORSTRØM BERETNING FOR 2014/15

DISTRIKT STORSTRØM BERETNING FOR 2014/15 DISTRIKT STORSTRØM BERETNING FOR 2014/15 På bestyrelsens vegne skal jeg herved aflægge beretning for 2014/15 Vi har holdt 3 bestyrelsesmøder. På mødet den 23.5 konstituerede bestyrelsen sig med mig som

Læs mere

DISTRIKT NORDJYLLAND GENERALFORSAMLING REFERAT. Onsdag d. 6. maj 2009 kl. 19.00 til 22.00 i Aalborg Bridgehus.

DISTRIKT NORDJYLLAND GENERALFORSAMLING REFERAT. Onsdag d. 6. maj 2009 kl. 19.00 til 22.00 i Aalborg Bridgehus. DISTRIKT NORDJYLLAND GENERALFORSAMLING REFERAT Onsdag d. 6. maj 2009 kl. 19.00 til 22.00 i Aalborg Bridgehus. Formand Keld Jensen bød velkommen til ordinær generalforsamling 2009. 1. Konstatering af stemmetal

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 30. april 2018, KL Referat af Brit Jensen med dagsorden fra generalforsamlingen:

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 30. april 2018, KL Referat af Brit Jensen med dagsorden fra generalforsamlingen: GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 30. april 2018, KL. 18.00 Referat af Brit Jensen med dagsorden fra generalforsamlingen: 18.00-19.00 Generalforsamling og præmieuddeling 19.00-20.30 Spisning

Læs mere

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. 1 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 2. MARTS 2016 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Formand Preben Elle Hansen

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2018 kl i Foreningshuset Strandlyst Sletten Havn.

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2018 kl i Foreningshuset Strandlyst Sletten Havn. SLETTEN FRITIDSFISKERLAUG Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2018 kl. 11.00 i Foreningshuset Strandlyst Sletten Havn. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formanden aflægger

Læs mere

Referat REPRÆSENTANTSKABSMØDE Håndbold Region Øst

Referat REPRÆSENTANTSKABSMØDE Håndbold Region Øst Referat REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2018 Håndbold Region Øst Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1.Valg af dirigent. 1 2.Formanden aflægger Bestyrelsens beretning. 2 3.Fremlæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

Talepapir til distriktsgeneralforsamlinger HB 140413 Bilag 02-2

Talepapir til distriktsgeneralforsamlinger HB 140413 Bilag 02-2 Danmarks Bridgeforbund Asminderødgade 53 DK 3480 Fredensborg Telefon +45 48 47 52 13 E-mail: dbf@bridge.dk Talepapir til distriktsgeneralforsamlinger HB 140413 Bilag 02-2 Form Herlev, 26. marts 2015 På

Læs mere

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 Referat fra hovedgeneralforsamling Tirsdag den 24. marts 2009 kl. 19.00 i klubhuset Dagsorden:

Læs mere

REFERAT AF SYVENDE ORDINÆRE TEX-BRUGERGRUPPE 24. SEPTEMBER 2005 PÅ DATALOGISK INSTITUT, AARHUS UNIVERSITET DAGSORDEN:

REFERAT AF SYVENDE ORDINÆRE TEX-BRUGERGRUPPE 24. SEPTEMBER 2005 PÅ DATALOGISK INSTITUT, AARHUS UNIVERSITET DAGSORDEN: REFERAT AF SYVENDE ORDINÆRE GENERALFORSAMLING I DANSK TEX-BRUGERGRUPPE 24. SEPTEMBER 2005 PÅ DATALOGISK INSTITUT, AARHUS UNIVERSITET DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

DBf Distrikt Nordjylland

DBf Distrikt Nordjylland DBf Distrikt Nordjylland Referat af generalforsamling fredag den 12.april 2019 kl. 19.00 i Bridgehuset Følgende klubber var repræsenteret ved generalforsamlingen. Hjørring (Henning Langbak), BK-Nord (Albert

Læs mere

Referat fra distrikt Storstrøms generalforsamling den 11. maj 2017 kl i Nykøbing F.

Referat fra distrikt Storstrøms generalforsamling den 11. maj 2017 kl i Nykøbing F. Referat fra distrikt Storstrøms generalforsamling den 11. maj 2017 kl. 19.00 i Nykøbing F. Deltagelse af 22 medlemmer, der repræsenterede 14 ud af distriktets 20 klubber.. Formanden bød velkommen til alle

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Canadian American Friendship Society of Denmark Møde Generalforsamling Dato 26. marts 2009 Sted Deltagere HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 30 fremmødte, heraf 18 stemmeberettigede

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR»

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Dato: 16. april 2015 Sted: Varde Fritidscenter, Lerpøtvej 55, 6800 Varde Dagsorden for generalforsamlingen: 1. Valg

Læs mere

Referat fra klubledermøde Distrikt Østsjælland den 9. oktober 2016

Referat fra klubledermøde Distrikt Østsjælland den 9. oktober 2016 Referat fra klubledermøde Distrikt Østsjælland den 9. oktober 2016 Tilstede: 23 personer fra klubber og distriksbestyrelse Dagsorden: 1. Velkomst ved PE 2. Nyt fra DBF, ved BUM 3. Nyt fra Distriktet, ved

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016

Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016 Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning Bilag 2a 3. Forelæggelse af det reviderede regnskab Bilag 3a 4. Fremlæggelse af arbejdsplan

Læs mere

8 Hovedkreds vedtægter

8 Hovedkreds vedtægter 8 Hovedkreds vedtægter Nuværende Foreslag Begrundelse/kommentar 1 Hovedkredsens formål er udbredelsen og kendskabet til skakspillet i samarbejde med skakklubberne i Hovedkredsens område. Dette sker gennem

Læs mere

Generalforsamling og distriktsmøde 29. oktober 2012

Generalforsamling og distriktsmøde 29. oktober 2012 Generalforsamling efterår 202 - referat Generalforsamling og distriktsmøde 29. oktober 202 Afholdt i Stensballegaard Golfklub Deltagere: Distriktsledelsen: Peter Bøgelund Riis (PBR), Bjarne Nielsen, Bjarne

Læs mere

Nyhedsbrev for december 2018

Nyhedsbrev for december 2018 Nyhedsbrev for december 2018 Nyheder Klubguide I det nye år lancerer vi et helt nyt afsnit på hjemmesiden, som vi kalder Klubguide. Klubguiden vil ikke alene erstatte afsnittet om Hvidbogen for klubber

Læs mere

Referat fra. GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 28. APRIL 2014, KL DAGSORDEN

Referat fra. GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 28. APRIL 2014, KL DAGSORDEN Referat fra 1. Valg af dirigent. Flemming Larsen valgt GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 28. APRIL 2014, KL. 18.00 DAGSORDEN 2. Formandens beretning. Der var ingen kommentarer til Hanne Knudsens

Læs mere

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt 07. jun 2014 Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt R E F E R A T fra ordinært repræsentantskabsmøde 06. maj 2014 Kl. 1900 Side 1 Til stede var 14 repræsentanter med stemmeret. Heraf 1 dirigent

Læs mere

Der var udsendt foreløbig dagsorden ifølge vedtægter for Torsdagsherreklubben i Sønderjyllands Golfklub:

Der var udsendt foreløbig dagsorden ifølge vedtægter for Torsdagsherreklubben i Sønderjyllands Golfklub: Aabenraa 25. august 2015 Referat af ordinær generalforsamling i Sønderjyllands Golfklub, Torsdagsherrerne torsdag den 24. september 2015. Generalforsamlingen blev afviklet i klubhuset efter spisning ved

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 14. MARTS 2017, KL I STALDEN

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 14. MARTS 2017, KL I STALDEN REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 14. MARTS 2017, KL. 19.00 I STALDEN 1. Valg af dirigent Formanden, Bo Wildfang bød velkommen. Som dirigent foreslog bestyrelsen advokat (H) Ulrik

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

Nyhedsbrev for december 2018

Nyhedsbrev for december 2018 Nyhedsbrev for december 2018 Nyheder Klubguide I det nye år lancerer vi et helt nyt afsnit på hjemmesiden, som vi kalder Klubguide. Klubguiden vil ikke alene erstatte afsnittet om Hvidbogen for klubber

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

Kritisk revisionsprotokollat 2014

Kritisk revisionsprotokollat 2014 Danmarks Bridgeforbund Hørkær 32 B DK 2730 Herlev Telefon +45 48 47 52 13 E-mail: dbf@bridge.dk Kritisk revisionsprotokollat 2014 1. Indledning Klarup/Grenaa 6. april 2015 Revisionsprotokollatet er udarbejdet

Læs mere

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt.

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt. Referat af generalforsamling mandag d. 9. marts 2015 kl. 1700 i Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afviklet hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen. Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard

Læs mere

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl Referat fra HK Trafik og Jernbane Jernbanekredsens ordinære generalforsamling Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl. 16.00 Sted: Mødecenter Odense Buchwalds gade 48 5000 Odense C Dagsorden: 1. Åbning

Læs mere

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds 2, d. 23.02.2015 Mødet startede med en præsentationsrunde, da mange af lokalforeningerne

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 25. oktober 2018. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 10. april 2014 kl. 12.00

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 10. april 2014 kl. 12.00 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 10. april 2014 kl. 12.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Godkendelse

Læs mere

god løsning, da det ville være trist hvis det skulle lukke. Formandens beretning kan læses i sin helhed på 8.hk hjemmeside.

god løsning, da det ville være trist hvis det skulle lukke. Formandens beretning kan læses i sin helhed på 8.hk hjemmeside. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Hovedkredsbestyrelsens beretning ved formanden 3. Holdturneringslederens beretning 4. Ungdomslederens beretning 5. Kassererens beretning 6. Indkomne forslag 7. Fastsættelse

Læs mere

Referat af generalforsamling i Bridge 82 den 22. maj Der var et fremmøde på 27 medlemmer inklusive bestyrelsen.

Referat af generalforsamling i Bridge 82 den 22. maj Der var et fremmøde på 27 medlemmer inklusive bestyrelsen. Referat af generalforsamling i Bridge 82 den 22. maj 2018 Der var et fremmøde på 27 medlemmer inklusive bestyrelsen. 1. Valg af dirigent: Niels Poulsen blev valgt. Niels erklærede generalforsamlingen for

Læs mere

I 2013 har vi startet to fuldt tegnet byggeøkonomhold. Det vil sige 2x 24 studerende. Der er venteliste både i Aarhus og København.

I 2013 har vi startet to fuldt tegnet byggeøkonomhold. Det vil sige 2x 24 studerende. Der er venteliste både i Aarhus og København. Årsberetning 2013-2014, for foreningen Danske Byggeøkonomer INDLEDNING: September 2014 Denne årsberetning er den første som dækker et helt år efter vi har flyttet regnskabsåret til at starte 1.juli. Overordnet

Læs mere

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 16. april 2009 kl. 12.30

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 16. april 2009 kl. 12.30 Torsdags Bridge Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 16. april 2009 kl. 12.30 Læs referat sidst i filen [godkendt af dirigent] Dagsorden: 1. Valg af dirigent...

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 Klubnyt 2017-2018 Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 www.randersbridgeklub.dk Program for den 85. turneringssæson 2017-2018 Mandage: Start

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den kl

Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den kl Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den 13.12.2017 kl. 14.30 Afbud: Pkt. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt Pkt. 2. Godkendelse af referat Godkendt Pkt. 3. Velkomst til Jette Suppleant

Læs mere

Referat fra kredsgeneralforsamlingen tirsdag den 9. september 2014 kl. 19.00, Danhostel Lejrskolevej 4, 3400 Hillerød

Referat fra kredsgeneralforsamlingen tirsdag den 9. september 2014 kl. 19.00, Danhostel Lejrskolevej 4, 3400 Hillerød ABF s kreds Nordsjælland, den 9. september 2014 Referat fra kredsgeneralforsamlingen tirsdag den 9. september 2014 kl. 19.00, Danhostel Lejrskolevej 4, 3400 Hillerød Antal fremmødte foreninger: 11, som

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2019 Tidspunkt: Onsdag den 27. februar 2019 Sted: Sydvestjyllands Efterskole Kirkebrovej 7, 6740 Bramming Tidspunkt: Kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Referat af Generalforsamling i SIND-Nordsjælland Kreds torsdag, den 29. marts 2012 kl. 19:15 i SIND huset, Milnersvej 13 B, 3400 Hillerød

Referat af Generalforsamling i SIND-Nordsjælland Kreds torsdag, den 29. marts 2012 kl. 19:15 i SIND huset, Milnersvej 13 B, 3400 Hillerød Referat af Generalforsamling i SIND-Nordsjælland Kreds torsdag, den 29. marts 2012 kl. 19:15 i SIND huset, Milnersvej 13 B, 3400 Hillerød a. Valg af dirigent, stemmetællere og referent.... 2 b. Kredsbestyrelsens

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland.

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland. MØDEREFERAT Mødedato og tid 28. August 2013 Sted Rødekro-kro Mødedeltagere Fra Emne Ole O. Madsen Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Bestyrelsen afholdte et lille

Læs mere

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent.

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent. Referat fra generalforsamlingen i BRT Golf Klub Søndag den 29. november 2015 kl. 13.00 i Golf-Indoor, Trippendalscentret Trippendalsvej, Herstedøster, 2600 Glostrup. Dagsorden for den ordinære generalforsamling:

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Karin Nielsen Sekretær Klippingevej 19 4671 Strøby Tlf. 21 51 51 01 DATO 18. februar 2015 STED Osted kro TID 19.00 DELTAGERE

Læs mere

3) Bestyrelsens beretning om foreningens virksomhed det forløbne år. 4) Fremlæggelse og godkendelse af foreningens regnskab

3) Bestyrelsens beretning om foreningens virksomhed det forløbne år. 4) Fremlæggelse og godkendelse af foreningens regnskab Referat af generalforsamling i foreningen Sammen om Lolland-Falster 6. april 2017 kl. 19.00, der blev afholdt i Højrebyhallens cafeteria, Bøgevej 2, 4920 Søllested. Generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Den 30. nov. kl. 19.30 blev der holdt generalforsamling i klubhuset, Edvard bød velkommen til de fremmødte, hvorefter man gik over til punkterne

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 27.11.2014

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 27.11.2014 NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 27.11.2014 Tidspunkt: Kl. 19.30 Lokale: Klubhuset Ordstyrer: Peter Hjulmand Referent: Rita Kirkegaard Deltagerantal 80 Hvoraf 80 er stemmeberettigede.

Læs mere

Generalforsamlingen (kl ).

Generalforsamlingen (kl ). 1 Cyklistforbundet Brøndby-Hvidovre Afdelings Generalforsamling, Afholdt, onsdag d. 8. marts 2017, fra kl. 20. Mødestedet : Afdelingens lokale Byvej 56, 1.sal, Hvidovre. Fremmødte : Fremmødte til generalforsamling

Læs mere

Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter

Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter Dagsorden: Pkt. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen havde

Læs mere

Referat Fra Ordinær generalforsamling i Roskilde Bridgeunion. Onsdag den 21. oktober 2009 kl. 17.00 I lokale: Roskilde Gymnastikforening, Kildegården

Referat Fra Ordinær generalforsamling i Roskilde Bridgeunion. Onsdag den 21. oktober 2009 kl. 17.00 I lokale: Roskilde Gymnastikforening, Kildegården Referat Fra Ordinær generalforsamling i Roskilde Bridgeunion Onsdag den 21. oktober 2009 kl. 17.00 I lokale: Roskilde Gymnastikforening, Kildegården Dagsorden iflg. vedtægter: 1. Valg af dirigent 2. Konstatering

Læs mere

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt 27. maj 2011 Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt R E F E R A T fra ordinært repræsentantskabsmøde 12. maj 2011 Kl. 1900 Side 1 Til stede var 14 repræsentanter med stemmeret. Heraf 1 dirigent

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

Referat af generalforsamling for KFUM og KFUK i Vejle torsdag 15. marts 2018 kl

Referat af generalforsamling for KFUM og KFUK i Vejle torsdag 15. marts 2018 kl Referat af generalforsamling for KFUM og KFUK i Vejle torsdag 15. marts 2018 kl. 19.00 Dagsorden: 1 Valg og dirigent og referent 2 Formandens beretning 3 Fremlæggelse af revideret regnskab for det forgangne

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 DCH, KREDS 6

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 DCH, KREDS 6 DATO 24. februar 2016 STED Osted kro TID 19.00 DELTAGERE Kredsbestyrelsen og udvalgsformænd: Bjarne Haulund, René Pedersen, Erik Danielsen, Ole Pedersen, Jan Jensen, Anette Knudsen, Bent Blom, Mai-Britt

Læs mere

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent.

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent. Referat af generalforsamling for Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afholdt torsdag d. 26. marts 2009 kl. 1700 hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen, Sankt Knudsvej 2, 3., 1903 Frederiksberg

Læs mere

Dagsorden. 3. Nyt fra udvalgene (herunder fælleskredsmødet og afholdte og fremtidige arrangementer)

Dagsorden. 3. Nyt fra udvalgene (herunder fælleskredsmødet og afholdte og fremtidige arrangementer) Referat af Kredsbestyrelsesmøde, FSL, kreds 5. Sted: Det Kongelige Vajsenhus Dato: Onsdag d. 4/5 kl. 15.00 19.30 Kredsbestyrelsen: Jens Bjørklund (JB), Torben Falkenberg (TF), Annika Larsen (AL), Kristine

Læs mere

Dansk Musiker Forbund Viborg afd.

Dansk Musiker Forbund Viborg afd. Ordinær Generalforsamling Dansk Musiker Forbund Viborg afd. Torsdag d. 27. februar 2014 kl. 18.00 Hjarbæk Kro Bestyrelsen er vært ved en omgang biksemad og hvad der tilhører. Dagsorden: 1. 2. Velkomst

Læs mere

3. Regnskab til generalforsamlingens godkendelse

3. Regnskab til generalforsamlingens godkendelse Referat fra Generalforsamlingen 2019 Den 10. april 2019, kl. 14.00 Afholdt ved DDV, Købmagergade 86, 7000 Fredericia Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab til generalforsamlingens

Læs mere

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent.

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent. Referat fra generalforsamling i Badmintonklubben BK36 afholdt den 4. maj 2018 i Brønshøj Sportshal. Til stede var i alt 13 medlemmer plus bestyrelsen. DAGSORDEN Ifølge vedtægternes 13, pkt. g I: Valg af

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Nordfyns Biavlerforening (NBF), tirsdag den 6. november 2012 på Produktionsskolen i Søndersø.

Referat af generalforsamlingen i Nordfyns Biavlerforening (NBF), tirsdag den 6. november 2012 på Produktionsskolen i Søndersø. Referat af generalforsamlingen i Nordfyns Biavlerforening (NBF), tirsdag den 6. november 2012 på Produktionsskolen i Søndersø. 1. Valg af dirigent. Helle Theodorsen blev foreslået og valgt. Dirigenten

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i JSF 1940. torsdag d. 25. marts 2010 kl. 16:00 i. Luftfartshuset; Mødelokale A (ved receptionen i stuen).

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i JSF 1940. torsdag d. 25. marts 2010 kl. 16:00 i. Luftfartshuset; Mødelokale A (ved receptionen i stuen). Historisk materiale. Det følgende er klippet fra Julespareforeningens gamle hjemmeside, der indeholdt originale dokumenter fra foreningens generalforsamlinger fra 2001 til og med 2011. Indkaldelse til

Læs mere

Referat fra den ordinære Generalforsamling

Referat fra den ordinære Generalforsamling Referat fra den ordinære Generalforsamling SAS Fotoklub DANMARK Torsdag den 10 Februar 2011. kl: 1900 Dagsorden. iht. vedtægterne 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning 3. Kassereren fremlægger

Læs mere

Kreds Vest ordinær generalforsamling, 31. marts 2017

Kreds Vest ordinær generalforsamling, 31. marts 2017 Kreds Vest ordinær generalforsamling, 31. marts 2017 Bilag til pkt. 5a. Forslag fra bestyrelsen - Ændringsforslag til vedtægter for Kreds Vest Nuværende bestemmelse Forslag Bemærkninger 4. stk. 1. Kredsens

Læs mere

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Fremmødte: 23 Referent: Bolette Toft Mødedato: 29. marts 2016 Mødested: Stubhuset; kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt 21. maj 2015 Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt R E F E R A T fra ordinært repræsentantskabsmøde 12. maj 2015 Kl. 1900 Side 1 Til stede var 11 repræsentanter med stemmeret. Heraf 1 dirigent

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 14. juni 2017, kl. 14:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande i Fredericia.

Referat fra generalforsamlingen den 14. juni 2017, kl. 14:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande i Fredericia. Referat fra generalforsamlingen den 14. juni 2017, kl. 14:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande i Fredericia. DAGSORDEN: Pkt. 1: Pkt. 2: Pkt. 3: Pkt. 4: Pkt. 5: Pkt. 6: Pkt. 7: Pkt. 8: Valg af dirigent

Læs mere

Referat af DBf s repræsentantskabsmøde på hotel Storebælt i Nyborg lørdag d. 27. april 2019

Referat af DBf s repræsentantskabsmøde på hotel Storebælt i Nyborg lørdag d. 27. april 2019 Danmarks Bridgeforbund Hørkær 32B DK 2730 Herlev Telefon +45 48 47 52 13 E-mail: dbf@bridge.dk Referat af DBf s repræsentantskabsmøde på hotel Storebælt i Nyborg lørdag d. 27. april 2019 Deltagere: København:

Læs mere

Vedtægter for Dansklærerforeningen

Vedtægter for Dansklærerforeningen Vedtægter for Dansklærerforeningen I. Navn og formål 1 Dansklærerforeningens navn er Dansklærerforeningen. 2.1 Dansklærerforeningens formål er at tjene og udvikle faget dansk alle steder hvor danskundervisning

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN Højbjerg, den 25. juni 2012 Referat af ordinær generalforsamling onsdag den 30. maj 2012 kl. 19.00 i Ravnsbjergkirkens mødelokale. Dagsorden ifølge vedtægterne: a. Valg

Læs mere

Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat

Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat Referent Simon Leonhard Version 1 Udsendt 13-03-2018 Godkendt 15-03-2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning

Læs mere

Generalforsamling 2016

Generalforsamling 2016 Generalforsamling 2016 Der var fremmødt 24 stemmeberettigede. 1. Valg af to stemmetællere. Lejf Brogaard og Marianne Grøn blev valgt. 2. Valg af Dirigent. Kaj Kristensen blev valgt 3. Valg af referent.

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 3.1.2017 Til: Grundejerne i Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens beretning. 3. Regnskab 2016 og

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i DBF Distrikt Nordjylland fredag den 13.april 2018 kl. 19:00 i Bridgehuset, Revlingebakken 33, 9000 Aalborg.

Referat af ordinær generalforsamling i DBF Distrikt Nordjylland fredag den 13.april 2018 kl. 19:00 i Bridgehuset, Revlingebakken 33, 9000 Aalborg. Referat af ordinær generalforsamling i DBF Distrikt Nordjylland fredag den 13.april 2018 kl. 19:00 i Bridgehuset, Revlingebakken 33, 9000 Aalborg. Der startes med spisning kl. 18.00. Stemmeret har de enkelte

Læs mere