LSU Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet referat af møde 4 Tirsdag den 29. oktober 2013 kl , mødelokale 529, Dalgas Avenue 2.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "LSU Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet referat af møde 4 Tirsdag den 29. oktober 2013 kl. 13.00, mødelokale 529, Dalgas Avenue 2."

Transkript

1 LSU Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet referat af møde 4 Tirsdag den 29. oktober 2013 kl , mødelokale 529, Dalgas Avenue 2 Deltagere: Conni Simonsen Jens B. Bennedsen Jørgen Bundgaard Nielsen Erland U. Jessen Jesper Jensen Stig Ravn Klaus Kolle Jens Peder Ulfkjær Christina K. Dose Michael Kærgaard Annie Thomsen Tine H. Aaboe Malden Keld Lassen under pkt. 4 (CSi) (JBB) (JBN) (EUJ) (JJ) (StR) (KlausK) (JPU) (CKD) (Michael) (AT) (THAM) (KLa) Ordstyrer: Referent: Conni Simonsen Tine H. Aaboe Malden Dagsorden 1. Godkendelse af referat fra udvalgets 3. møde 2. Godkendelse af dagsorden 3. Ny personalepolitik a) Medarbejderudviklingssamtaler (MUS) b) Ny løn 2013 c) Adjunktvejledningen ved Ingeniørhøjskolen d) Tenure track-model e) Kørsel Høj/Lav takst 4. Økonomi m.v. 5. Institutionelle forhold 6. Meddelelser 7. Næste møde 8. Eventuelt Ingeniørhøjs k olen Aarhus Univ ers itet D algas Av enue Aar hus C T lf. : F ax: E -m ail: iha@ iha. dk www. iha. dk

2 ad 1 Godkendelse af udvalgets 3. møde Referat af udvalgets 3. møde den 29. oktober 2013, dateret 3. juli 2013 / godkendt til opslag den 12. september 2013, blev godkendt uden bemærkninger. Side 2/6 ad 2 - Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt uden bemærkninger. ad 3 Ny personalepolitik Personalenyt. Der henvises til som løbende bliver opdateret. a. Medarbejderudviklingssamtaler (MUS) Medarbejderudviklingssamtalerne er nu sat i gang på Ingeniørhøjskolen AU og forventes afsluttet med udgangen af Det er aftalt med HR, at det nye aftaleskema skal bruges. Idet Ingeniørhøjskolen endnu ikke er overgået til at bruge AUHRA, skal aftaleskemaet ikke udfyldes og/eller godkendes i AUHRA. Aftaleskemaet skal godkendes af leder og medarbejder, hvorefter medarbejderen beholder originalen og lederen modtager en kopi. A-siden orienterede om, at der grundet ledelsesmæssig fluktuation er sket lidt et skred i forhold til den offentlige tidsplan fra AU. Alle ledere er i gang med planlægning af MUS-samtaler til afholdelse snarest nogle medarbejdergrupper er allerede indkaldt til samtaler. På seneste LSU blev der nedsat et udvalg bestående af EUJ og KlausK, som skal udarbejde et oplæg (med afsæt i AU s MUS-koncept) til en samtaleguide til brug på ASE. EUJ samt KlausK efterspurgte en repræsentant fra ledelsen til at indgå i arbejdsgruppen, som blev nedsat ved LSU møde 3 vedr. udarbejdelse af et oplæg til en samtaleguide til brug på ASE. CSi vil vende tilbage med en evt. ledelsesrepræsentant. Mikael oplyste, at man på AU har valgt at have seniorpolitik separat fra MUS, grundet det lønaspekt, der ofte er i en senioraftale/politik, og løn er ikke et emne der hører til under en MUS-samtale.

3 b. Ny løn 2013 Ny løn 2013 er afsluttet og en drøftelse af processen ønskes. Side 3/6 B-siden efterspurgte en hurtigere process i forbindelse med Ny Løn samt at der var for små midler at ansøge om. Dette virkede demotiverende for nogle medarbejdere, som derfor afholdte sig fra at ansøge, hvilket ønskes viderebragt til AU centralt. Fra ledelsens side, mener man, at processen kom godt fra start, men at der overordnet set var nogle udfordringer i, at forløbet strakte sig over sommerferien, hvilket var med til at forlænge processen væsentligt. c. Adjunktvejledningen ved Ingeniørhøjskolen AU På LSU s seneste møde blev punktet behandlet og der blev nedsat en arbejdsgruppe bestående af EUJ, KlausK samt JBB til at gennemgå adjunktvejledningen. LSU havde modtaget et udkast til adjunktvejledningen inden mødet. JBB orienterede om, at der i det reviderede udkast, som var tilgået LSU, er lagt vægt på, at indholdet er bibeholdt men at dokumentet er lettere tilgængeligt. Udkastet blev godkendt af LSU uden bemærkninger. d. tenure track-model I marts 2013 nedsatte Dekanen en tenure track-arbejdsgruppe. Arbejdsgruppens formål har været at udarbejde en tenure track-model for ST. Arbejdsgruppen blev nedsat for at positionere AU i den internationale konkurrence om at rekruttere talenter og som et resultat af de tiltag, som blev besluttet i forbindelse med arbejdet med mere sammenlignelige vilkår for forskere på ST særligt i forhold til at sikre tydelige karriereveje. Ingeniørhøjskolens LSU har modtaget udkast til model for tenure track fra arbejdsgruppen vedr. tenure track på Science and Technology (ST) til orientering og drøftelse i LSU erne på ST. Evt. kommentarer fra ASE skal sendes samlet senest den 6. november JBB nævnte, at der er sprogbrug i udkastet for tenure track, som ikke er positiv overfor underviserrollen. e. Kørsel - Høj/Lav Takst Udkast af 24. oktober 2013 til tjenstlig befordring og kørselsbemyndigelse for Ingeniørhøjskolens medarbejdere blev rundsendt til LSU den 25. oktober 2013.

4 B-siden bemærkede, at det virker meget bureaukratisk. Ledelsen tilføjede, at ASE nu benytter AURUS og de procedurer, som det system efterspørger. Side 4/6 Notatet blev godkendt af LSU uden bemærkninger. ad 4 - Økonomi KLa orienterede om at Forecast 3 hvilket er bedømmelse af 3. kvartals budget for er blevet indsendt og godkendt centralt. CSi orienterede om, at der fra ledelsens side fortsat arbejdes på DB på uddannelserne i tæt samspilt med udviklingscheferne. Der sker en løbende opfølgning bl.a. med hensyn til STÅ eller mangel på STÅ-indtægter. JJ havde bemærkning omkring udfordringer for hans medarbejdergruppe i forhold til hvordan IndFak er sat op. JBN forklarede, at det på individuelt afdelingsniveau kan revurderes, hvor mange rekvirenter der f.eks. er. Der vil blive afholdt et særskilt møde om denne problemstilling for denne medarbejdergruppe. LSU tog orienteringen til efterretning. ad 5 Institutionelle forhold a. KPI 2013 for ASE (resultater, indikatorer og målinger) Der arbejdes på strategi og handlingsplan for diplom- og civilingeniøruddannelserne samt adgangskursus ved ASE, som skal være ST dekanatet i hænde senest den 1. november CSi orienterede om arbejdet med KPI2013 for ASE: Der arbejdes med strategiske tiltag på fakultets- og universitetsniveau. På fakultetsniveau er ASE blevet bedt om at indlevere vores vigtigste KPI ere altså hvad vi ønsker at stå til måls for. Materialet skal fremsendes til LSU til orientering. B-siden bemærkede, at der på ASE har været tradition for, at medarbejderne er med til en generel drøftelse af strategierne og efterspurgte en tidsplan for det afsluttede arbejde. Ledelsen svarede, at der desværre ikke har været tid til en drøftelse med medarbejderne, da der var tildelt ca. 2 ugers responstid på opgaven.

5 Dog er arbejdet ikke endeligt tilendebragt og derfor kan medarbejderne blive involveret på et senere tidspunkt. Ledelsen for ASE havde også foretrukket en længere arbejdsproces med opgaven. Side 5/6 b. Navitas og Hangøvej CSi berettede, at som de fleste ansatte på ASE nok ved, så er byggeriet af Navitas igang igen. Hvis A. Enggaard overholder tidsplanen, så starter E2014 semestret på Navitas. En detailplanlægning af flytningen vil påbegynde efter nytår. Med hensyn til Hangøvej, informerede CSi om, at de medarbejdere fra DA2 som skal flytte til Hangøvej, forventes at flytte sommeren Alle andre medarbejdere flytter ind snarest. I medio november er en ny besigtigelse planlagt for at få et overblik over status på flytningen. JBN orienterede om, at en løs skemaplanlægning for E2014 er lavet for at få et overblik over behovet for undervisningslokaler. c. ASE Systemintegration JBN gav en status på mødet med udgangspunkt i hans notat af 27. februar 2013 omkring IT-integration står for døren. De forskellige integrationer er næsten på plads AUHRA mangler (systemet som bruges til at registrere al fravær). Teknisk set er det forløbet tilfredsstillende. Mht. STADS mangler vi at finde ud af hvordan det fungerer mht. søgning på resultater for de studerende. Journalisering fortsætter i FICS. På længere sigt skal ASE overgå til Captia, men det er man på AU ikke vant til at bruge i forbindelse med de studerende. Der blev fra B-siden spurgt ind til brugen af CampusNet og JBB informerede om, at ASE fremadrettet skal overgå til Blackboard. d. Organisationsplan ASE Organisationsplanen for ASE, til LSU s orientering. CSi bemærkede, at håndværkerne har den valgte placering, idet de er en integreret del af studiemiljøet. Organisationsplanen opdateres løbende. ad 6 - Meddelelser a. FSU AU-ASE EUJ havde anmodet om at få dette på dagsordenen. CSi kommenterer, at hun gerne ser det som et fast punkt med information fra FSU.

6 StR havde følgende information fra FSU: - Der er brugt en del tid på tenure track høj ranking virker til at være det vigtigste for rektor - Psykisk APV har været på dagsordenen (ASE havde sin egen denne gang i form af PULS 2012) - AU s MUS-koncept er blevet drøftet - Faste stillinger / stillingsstruktur er blevet diskuteret (ingeniørerne er som bekendt ikke en del af stillingsstrukturen). Man ønsker ikke at der skal være tidsnormering, da de ønsker at måle på forskning og ikke god undervisning - At StR har nævnt på et FSU, at budgettets punkter ikke er særligt sigende ift., hvordan der flyttes penge/hvem der betaler hvad til fællesskabet. Dekanen svarede, at bestyrelsen heller ikke får et detaljeret budget, samt at nærmere budgetdetaljer skal diskuteres på LSU niveau. Side 6/6 EUJ spurgte til institutionens svar på den høring om internationalisering, som undervisningsministeriet havde udsendt med deadline i september. Høringen var henvendt til institution, ansatte og studerende. A-siden svarede, at de umiddelbart ikke var bekendt med høringsskrivelsen, men ville undersøge det nærmere. EUJ opfordrede kraftigt ledelsen til fremover at sikre, at høringer med betydning for institutionens drift og mål udgår til de berørte institutionsparter. ad 7 - Næste møde Er tidligere aftalt til onsdag den 18. december 2013 kl , hvilket blev godkendt. (Mødet er efterfølgende blevet flyttet til den 16. december 2013 kl. 9.00, Dalgas Avenue 2, lokale 529). ad 8 Eventuelt Intet. Referent Tine H. Aaboe Malden 5. november 2013 / godkendt til opslag den 11. december 2013.

AARHUS UNIVERSITET. UDKAST LSU Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet referat af møde 3 Mandag den 1. juli 2013 kl. 9.30, mødelokale Edison 110

AARHUS UNIVERSITET. UDKAST LSU Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet referat af møde 3 Mandag den 1. juli 2013 kl. 9.30, mødelokale Edison 110 UDKAST LSU Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet referat af møde 3 Mandag den 1. juli 2013 kl. 9.30, mødelokale Edison 110 Deltagere: Conni Simonsen Jens B. Bennedsen Jørgen Bundgaard Nielsen Erland U.

Læs mere

REFERAT ASE LSU - møde 11 mandag den 16. februar 2015 kl. 09.15, mødelokale Edison 110. Deltagere: Conni Simonsen. Erland U. Jessen Jesper Jensen

REFERAT ASE LSU - møde 11 mandag den 16. februar 2015 kl. 09.15, mødelokale Edison 110. Deltagere: Conni Simonsen. Erland U. Jessen Jesper Jensen REFERAT ASE LSU - møde 11 mandag den 16. februar 2015 kl. 09.15, mødelokale Edison 110 Deltagere: Conni Simonsen Asger Schou Erland U. Jessen Jesper Jensen Stig Ravn Klaus Kolle Peder Maribo Christina

Læs mere

Indkaldelse til møde i LSU - møde 3 mandag den 1. juli 2013 kl , mødelokale 110, Finlandsgade 22. Deltagere:

Indkaldelse til møde i LSU - møde 3 mandag den 1. juli 2013 kl , mødelokale 110, Finlandsgade 22. Deltagere: Indkaldelse til møde i LSU - møde 3 mandag den 1. juli 2013 kl. 09.30, mødelokale 110, Finlandsgade 22 Deltagere: Jens B. Bennedsen Jørgen Bundgaard Nielsen (CSi) (JBB) (JBN) Erland U. Jessen Jesper Jensen

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. LSU Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet referat af møde 5 Torsdag den 9. januar 2014 kl , mødelokale 529, Dalgas Avenue 2

AARHUS UNIVERSITET. LSU Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet referat af møde 5 Torsdag den 9. januar 2014 kl , mødelokale 529, Dalgas Avenue 2 LSU Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet referat af møde 5 Torsdag den 9. januar 2014 kl. 13.30, mødelokale 529, Dalgas Avenue 2 Deltagere: Conni Simonsen Jens B. Bennedsen Jørgen Bundgaard Nielsen Erland

Læs mere

Referat af LSU - møde 14 Onsdag den 2. december 2015 kl , mødelokale NAVITAS

Referat af LSU - møde 14 Onsdag den 2. december 2015 kl , mødelokale NAVITAS Referat af LSU - møde 14 Onsdag den 2. december 2015 kl. 13.00 15.00, mødelokale NAVITAS 03.070 Deltagere: Conni Simonsen Jens B. Bennedsen Asger Schou Erland U. Jessen Jesper Jensen Stig Ravn Klaus Kolle

Læs mere

Referat. LSU - møde 9 Afholdt mandag den 15. september 2014 kl , mødelokale , Navitas AARHUS UNIVERSITET. Deltagere:

Referat. LSU - møde 9 Afholdt mandag den 15. september 2014 kl , mødelokale , Navitas AARHUS UNIVERSITET. Deltagere: LSU - møde 9 Afholdt mandag den 15. september 2014 kl. 08.00, mødelokale 03.052, Navitas Referat Deltagere: Conni Simonsen Jens B. Bennedsen Asger Schou Erland U. Jessen Stig Ravn Klaus Kolle Peder Maribo

Læs mere

Udkast. Tirsdag den 20. november 2012 kl , mødelokale 529. Deltagere: Conni Simonsen Jens B. Bennedsen Jørgen Bundgaard Nielsen

Udkast. Tirsdag den 20. november 2012 kl , mødelokale 529. Deltagere: Conni Simonsen Jens B. Bennedsen Jørgen Bundgaard Nielsen Udkast Tirsdag den 20. november 2012 kl. 13.00, mødelokale 529 Deltagere: Conni Simonsen Jens B. Bennedsen Jørgen Bundgaard Nielsen (CSi) (JBB) (JBN) Erland U. Jessen Jesper Jensen Stig Ravn Jens Peder

Læs mere

REFERAT af møde i LSU - møde 19 torsdag den 15. december 2016 kl , mødelokale 110, Finlandsgade 22

REFERAT af møde i LSU - møde 19 torsdag den 15. december 2016 kl , mødelokale 110, Finlandsgade 22 REFERAT af møde i LSU - møde 19 torsdag den 15. december 2016 kl. 10.00, mødelokale 110, Finlandsgade 22 Deltagere: Conni Simonsen Mette R. Lindhardtsen Mikael Bergholz Knudsen (CSi) (MRL) (MBK) Jesper

Læs mere

Referat af LSU - møde 12 Tirsdag den 26. maj 2015 kl , mødelokale NAVITAS Deltagere: Conni Simonsen Jens B.

Referat af LSU - møde 12 Tirsdag den 26. maj 2015 kl , mødelokale NAVITAS Deltagere: Conni Simonsen Jens B. Referat af LSU - møde 12 Tirsdag den 26. maj 2015 kl. 12.00, mødelokale NAVITAS 03.070 Deltagere: Conni Simonsen Jens B. Bennedsen Asger Schou Jesper Jensen Stig Ravn Klaus Kolle Peder Maribo Christina

Læs mere

Afbud: Erland U. Jessen, Mikael Bergholz Knudsen og David Graadal.

Afbud: Erland U. Jessen, Mikael Bergholz Knudsen og David Graadal. UDKAST referat af møde #20 i LSU Afholdt fredag den 7. april 2017 kl. 12.30, mødelokale 03.070, Navitas Deltagere: Conni Simonsen Mette B. Lindhardtsen Stig Ravn Klaus Kolle Peder Maribo Christina K. Dose

Læs mere

Referat - LSU møde 22 onsdag den 4. oktober 2017 kl , mødelokale , Navitas. Dagsorden. Referat AARHUS UNIVERSITET

Referat - LSU møde 22 onsdag den 4. oktober 2017 kl , mødelokale , Navitas. Dagsorden. Referat AARHUS UNIVERSITET INGENIØRHØJSKOLEN AARHUS Side 1/6 - LSU møde 22 onsdag den 4. oktober 2017 kl. 08.15 10.00, mødelokale 03.068, Navitas Deltagere: Conni Simonsen Mette R. Lindhardtsen Erland U. Jessen Stig Ravn Peder Maribo

Læs mere

Klaus Kolle, Mette Ramsing Lindhardtsen, Keld Lassen, Linda Torup og Erland U. Jessen.

Klaus Kolle, Mette Ramsing Lindhardtsen, Keld Lassen, Linda Torup og Erland U. Jessen. Referat af møde i LSU - møde 21 mandag den 12. juni 2017 kl. 09.00, mødelokale 5125-110, Finlandsgade 22 Deltagere: Conni Simonsen Helle Wivel David Graadal Stig Ravn Peder Maribo Christina K. Dose Annie

Læs mere

Referat af møde i LSU - møde 13 Afholdt onsdag den 21. oktober 2015 kl , mødelokale NAVITAS Deltagere:

Referat af møde i LSU - møde 13 Afholdt onsdag den 21. oktober 2015 kl , mødelokale NAVITAS Deltagere: Referat af møde i LSU - møde 13 Afholdt onsdag den 21. oktober 2015 kl. 14.00 15.30, mødelokale NAVITAS 03.068 Deltagere: Conni Simonsen Jens B. Bennedsen Asger Schou Erland U. Jessen Jesper Jensen Stig

Læs mere

Referat af møde i LSU - møde 25 tirsdag den 11. september 2018 kl , mødelokale , Navitas

Referat af møde i LSU - møde 25 tirsdag den 11. september 2018 kl , mødelokale , Navitas Referat af møde i LSU - møde 25 tirsdag den 11. september 2018 kl. 13.45 15.30, mødelokale 03.068, Navitas Deltagere: Conni Simonsen Mette R. Lindhardtsen Helle Wivel Stig Ravn Peder Maribo Jesper Jensen

Læs mere

REFERAT af møde i LSU - møde 27 fredag den 22. marts 2019 kl , mødelokale , Navitas. Deltagere: Conni Simonsen Mette R.

REFERAT af møde i LSU - møde 27 fredag den 22. marts 2019 kl , mødelokale , Navitas. Deltagere: Conni Simonsen Mette R. REFERAT af møde i LSU - møde 27 fredag den 22. marts 2019 kl. 13.00 14.30, mødelokale 03.068, Navitas Deltagere: Conni Simonsen Mette R. Lindhardtsen Helle Wivel Frank Lisberg Borum Klaus Kolle Stig Ravn

Læs mere

Notat. Referat af 7. møde i HRM-styregruppen under FSU om Human Ressource Management i folkekirken

Notat. Referat af 7. møde i HRM-styregruppen under FSU om Human Ressource Management i folkekirken Dato: 3.marts 2010 Referat af 7. møde i HRM-styregruppen under FSU om Human Ressource Management i folkekirken Mødet fandt sted torsdag den 14. januar 2010 kl. 12.00 til kl. 15.00 i Kirkeministeriet. Kirkeministeriet

Læs mere

SCIENCE AND TECHNOLOGY AARHUS UNIVERSITET

SCIENCE AND TECHNOLOGY AARHUS UNIVERSITET Møde den: 24. oktober 2012 Bygn. 1520, lokale 732 Ny Munkegade 120, 8000 Aarhus C Ordinært FSU møde Til stede: A-siden: Brian Bech Nielsen, Søren Bom Nielsen, Erik Østergaard Jensen, Thomas Skjødeberg

Læs mere

Campus Bornholm. Konferencelokalet, Søborgstræde, 3700 Rønne

Campus Bornholm. Konferencelokalet, Søborgstræde, 3700 Rønne Referat fra HSU møde den 21. november 2011 Tid: kl. 14.00-16.30 Sted: Deltagere: Fraværende med afbud: Konferencelokalet, Søborgstræde, 3700 Rønne Mads Kofod Susanne Würtz Søs Haugaard Lars Vesløv Henrik

Læs mere

Referat af møde i LSU - møde 18 tirsdag den 11. oktober 2016 kl , mødelokale , Navitas. Deltagere: Conni Simonsen Mette B.

Referat af møde i LSU - møde 18 tirsdag den 11. oktober 2016 kl , mødelokale , Navitas. Deltagere: Conni Simonsen Mette B. Referat af møde i LSU - møde 18 tirsdag den 11. oktober 2016 kl. 08.30, mødelokale 03.070, Navitas Deltagere: Conni Simonsen Mette B. Lindhardtsen Erland U. Jessen David Graadal Stig Ravn Allan Foged Annie

Læs mere

SCIENCE AND TECHNOLOGY AARHUS UNIVERSITET

SCIENCE AND TECHNOLOGY AARHUS UNIVERSITET Møde den: 14. maj 2013, kl. 10.30 12.00 Bygning 1431 021. Nordre Ringgade 1, 8000 Aarhus C Ekstraordinært FSU-møde Deltager: Brian Bech Nielsen, Stig Ravn, Olav W. Bertelsen, Leif Flensborg, Jens Barfod,

Læs mere

INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET

INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET LSAU den 5. november 2013 kl. 14.00-15.00 D347 GODKENDT REFERAT Medlemmer A-siden: Hanne Løngreen, Mette Mejlvang Medlemmer B-siden: Charlotte

Læs mere

Referat - LSU - møde 24 Afholdt tirsdag den 22. maj 2018 kl , mødelokale , Navitas. Deltagere: Conni Simonsen Mette R.

Referat - LSU - møde 24 Afholdt tirsdag den 22. maj 2018 kl , mødelokale , Navitas. Deltagere: Conni Simonsen Mette R. Referat - LSU - møde 24 Afholdt tirsdag den 22. maj 2018 kl. 13.30 15.30, mødelokale 03.070, Navitas Deltagere: Conni Simonsen Mette R. Lindhardtsen Helle Wivel Erland U. Jessen Klaus Kolle Stig Ravn Peder

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET HEALTH

AARHUS UNIVERSITET HEALTH AARHUS UNIVERSITET HEALTH Møde den: 24. oktober 2012, kl. 14.00-16.00 Mødelokale: Kollokvierum Øst, Victor Albeck bygningen Fakultetets samarbejdsudvalg REFERAT Deltagere: Allan Flyvbjerg, Anne Marie Bundsgaard,

Læs mere

Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre

Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre Referat fra møde 01-12 i Schweissudvalget Tid: Fredag den 3. februar 2012 kl. 13.00 17.00 Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre Deltagere: Kirsten Skovsby Danmarks Jægerforbund (formand)

Læs mere

Referat af møde nr. 31 i bestyrelsen for Erhvervsakademi Aarhus

Referat af møde nr. 31 i bestyrelsen for Erhvervsakademi Aarhus Referat af møde nr. 31 i bestyrelsen for Erhvervsakademi Aarhus Tidspunkt og sted: Torsdag 19. marts 2015 kl. 16.00-19.00, Sønderhøj 30, 8260 Viby J. Deltagere: Finn Lund Andersen, Camilla Kølsen, Gitte

Læs mere

Bestyrelsesmøde REFERAT. 30. september 2014

Bestyrelsesmøde REFERAT. 30. september 2014 REFERAT Bestyrelsesmøde Ledelsessekretariatet 30. september 2014 Til stede: Afbud: Mødeleder: Referent: Carsten Koch, Klaus Nørskov, Michael Egelund, Niels Peter Møller, Jesper Würtzen, Kirsten Jensen,

Læs mere

Mødedato: 18.10.2012 Mødenr.: 03.12. Referat fra konstituerende møde i DSR Holbæk og LL-klub Holbæk

Mødedato: 18.10.2012 Mødenr.: 03.12. Referat fra konstituerende møde i DSR Holbæk og LL-klub Holbæk Referat fra konstituerende møde i Deltagere: Janne Feenstra Jannick Knudsen Britta Soling (syg) Connie Gorell Nielsen Brian Holm Nielsen Louise Kolstrup (til kl. 12) Punkt Emne + uddybning 1. Valg af ordstyrer.

Læs mere

Næstformand Christian Lund Hansen har sammen med medstuderende gennemgået delpolitik for overgang til job og karriere.

Næstformand Christian Lund Hansen har sammen med medstuderende gennemgået delpolitik for overgang til job og karriere. J.nr. ipoetzsch REFERAT Emne: Referat fra Studienævnsmøde Dato og tidspunkt: Den 14. december 2015 kl. 15.00-17.00 Sted: Campusvej 55, Konferenceafsnittet, lokale 96. Deltagere: Hans Lund, Anders Holsgaard,

Læs mere

1. den fremtidige organisering af bygningsområdet ved AU dvs. hvilke opgaver/roller skal den centrale bygningstjeneste have i fremtiden

1. den fremtidige organisering af bygningsområdet ved AU dvs. hvilke opgaver/roller skal den centrale bygningstjeneste have i fremtiden 3 indstillinger fra byggesporet i den administrative forandringsproces Vedlagt følger indstillinger fra bygningssporet vedrørende: 1. den fremtidige organisering af bygningsområdet ved AU dvs. hvilke opgaver/roller

Læs mere

34. årgang Nr. 33 24. august 2014

34. årgang Nr. 33 24. august 2014 34. årgang Nr. 33 24. august 2014 E-mail: Bakkanalen@bf-bakken.dk Hjemmeside: www.bf-bakken.dk Redaktion Hjørdis Deadline søndag kl. 16 00 Redigeres af bofæller Indlæg til Bakkanalen: Skriv teksten i arial

Læs mere

Referat af møde nr. 30 i bestyrelsen på VUF. Mandag den 13.9. kl. 8.00-10.00

Referat af møde nr. 30 i bestyrelsen på VUF. Mandag den 13.9. kl. 8.00-10.00 Referat af møde nr. 30 i bestyrelsen på VUF Mandag den 13.9. kl. 8.00-10.00 Til stede: Thøger Johnsen, formand Vagn Bech, næstformand udpeget af Dansk Industri Jesper Clausen, medlem udpeget af bestyrelsen

Læs mere

Overbliks skema for Studienævn for Sundhed, teknologi og idræt (S-SN) & School of Medicine and Health (SMH)

Overbliks skema for Studienævn for Sundhed, teknologi og idræt (S-SN) & School of Medicine and Health (SMH) Overbliks skema for Studienævn for Sundhed, teknologi og idræt (SSN) & School of Medicine and Health (SMH) Dette dokument skal betragtes som et redskab til at skabe overblik og sikre, at arbejdet med kvalitetssikring

Læs mere

Møde i Bestyrelsen INDKALDELSE/ REFERAT. Dagsorden. Gør tanke til handling VIA University College. Deltagere

Møde i Bestyrelsen INDKALDELSE/ REFERAT. Dagsorden. Gør tanke til handling VIA University College. Deltagere Gør tanke til handling VIA University College Møde i Bestyrelsen Mødested Hotel EUROPA ROYALE, Franceza St 60, 030106, Bucharest Sector 3, Romania Mødetidspunkt Den 30. oktober 2015 kl. 15:30-17 Deltagere

Læs mere

Områdeudvalg administrationen BESLUTNINGSREFERAT. Jakob Therchilsen (AC) Vakant - (FTF) Grethe Wehner Andersen (AMR) Jytte Skiffard (HK)

Områdeudvalg administrationen BESLUTNINGSREFERAT. Jakob Therchilsen (AC) Vakant - (FTF) Grethe Wehner Andersen (AMR) Jytte Skiffard (HK) BESLUTNINGSREFERAT Sted: Mødelokale 2, rådhuset Dato: Onsdag den 3 december 2014 Start kl: 12:30 Slut kl: 13:15 Medlemmer: Eva Iversen (Formand) Peter Kirchhoff Larsen (HK) Kim Bruun Nielsen (Ledelse)

Læs mere

M Ø D E I N D K A L D E L S E 26. SEPTEMBER Ph.d.-udvalget på HUM. Forum. Mødedato 26. september 2018 kl 13:00-15:00. Lokale 15B-0-07.

M Ø D E I N D K A L D E L S E 26. SEPTEMBER Ph.d.-udvalget på HUM. Forum. Mødedato 26. september 2018 kl 13:00-15:00. Lokale 15B-0-07. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E I N D K A L D E L S E 26. SEPTEMBER 2018 Forum Ph.d.-udvalget på HUM Mødedato 26. september 2018 kl 13:00-15:00 Sted Referent Lokale 15B-0-07 Olivia Mortensen,

Læs mere

f. Psykisk APV g. Redaktionskomitéen for de nye AU medie h. Høring om æresdoktorer 7. Eventuelt a. Byggeplaner b. Kommende møder

f. Psykisk APV g. Redaktionskomitéen for de nye AU medie h. Høring om æresdoktorer 7. Eventuelt a. Byggeplaner b. Kommende møder ARHUS UNIVERSITET Møde den: 06. februar 2013, 16.15 18.15 Aarhus, PHYS 1520-732 Akademisk Råd REFERAT Inviterede: Medlemmer af STs Akademisk Råd Referent: Dekansekretær Jette Laursen. Dekanat Science and

Læs mere

LSU Sundhedsuddannelser Onsdag den 13. februar 2013 12.00-15.00 i D0.06 REFERAT

LSU Sundhedsuddannelser Onsdag den 13. februar 2013 12.00-15.00 i D0.06 REFERAT LSU Sundhedsuddannelser Onsdag den 13. februar 2013 12.00-15.00 i D0.06 REFERAT Mødeleder: ULRM Referent: LEBA Afbud fra: JERA, BEMA Dagsorden: Punkter til drøftelse: 1. Mål og strategi Motivering: Punktet

Læs mere

Referat af Erhvervsfiskeriudvalgets møde den 25. marts 2014 kl. 13.00 i NaturErhvervstyrelsen, lokale 2A

Referat af Erhvervsfiskeriudvalgets møde den 25. marts 2014 kl. 13.00 i NaturErhvervstyrelsen, lokale 2A Referat af Erhvervsfiskeriudvalgets møde den 25. marts 2014 kl. 13.00 i NaturErhvervstyrelsen, lokale 2A Deltagelse: Danmarks Fiskeriforening: DSA: Marine Ingredients Denmark: Danske Fiskeauktioner: Pelagisk

Læs mere

TENURE TRACK SCIENCE & TECHNOLOGY

TENURE TRACK SCIENCE & TECHNOLOGY TENURE TRACK SCIENCE & TECHNOLOGY Tenure Track ST 2 SCIENCE AND TECHNOLOGY TENURE TRACK Science and Technology Tenure Track ved Aarhus Universitet er et attraktivt karrieretilbud til lovende forskere fra

Læs mere

Referat. NH indledte mødet med orientering om, at Søren E. Frandsen samme dag havde første arbejdsdag som prorektor.

Referat. NH indledte mødet med orientering om, at Søren E. Frandsen samme dag havde første arbejdsdag som prorektor. Deltagere: Niels Højberg, Ingelise Hosszu, Kirsten Skjødt, Per Møller Madsen, Svend Larsen. Poul Bonde, Torben Jensen, Orla Hoppe, Anders Frølund, Kirsten Jensen, Ole Olsen, Afbud: Eva Teilmann, Søren

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 23. marts 2015 kl. 16.00 ca. 17.30.

Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 23. marts 2015 kl. 16.00 ca. 17.30. Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 23. marts 2015 kl. 16.00 ca. 17.30. Peter Nørrevang, Deloitte og Svend F. Sørensen deltager i punkterne 1,2 og 3. Velkommen til Adam Dam, der som

Læs mere

Møde afholdt: tirsdag den 9. november 2010 kl. 13 14.30

Møde afholdt: tirsdag den 9. november 2010 kl. 13 14.30 DET FARMACEUTISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT 10. NOVEMBER 2010 Forum: FSU FAKULTETSSEKRETARIATET LEDELSESSEKRETARIAT Møde afholdt: tirsdag den 9. november 2010 kl. 13 14.30 Sted: Referent:

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat fra Studienævnsmøde Onsdag, den 22. januar 2014 kl. 11.00 14.30 Sted: Deltagere: Afbud: Aalborg Universitet, Kroghstræde 7, lokale 76a Lars Uggerhøj, Dorte

Læs mere

Referat fra møde i Fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse tirsdag den 12. juni 2007

Referat fra møde i Fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse tirsdag den 12. juni 2007 Referat fra møde i Fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse tirsdag den 12. juni 2007 Næste møde i fagligt udvalg er den 18. september. Bemærk temamøde fra kl. 10-14. Deltagere: Peder Ring,

Læs mere

Hovedudvalget. Referat

Hovedudvalget. Referat Hovedudvalget Referat Mødedato: Tirsdag den 05-02-2013 Starttidspunkt for møde: 13:00 Mødelokale: Mødelokale 1 Deltagere: Jørgen Christiansen, Kurt Habekost, René Nielsen, Peter Slifsgaard, Anni Bagge

Læs mere

Der er generel tilfredshed med, at BTECH er en del af det tværgående programpanel for HA, cand. Mer, cand. Merc. Aud og ITKO.

Der er generel tilfredshed med, at BTECH er en del af det tværgående programpanel for HA, cand. Mer, cand. Merc. Aud og ITKO. Møde d. 12. juni 2015 kl. 14-30-16 BTECH/Jacobs kontor LSU-møde Deltagere: Jacob Kjær Eskildsen (JKE), Jan Laursen (JL), Poul Erik Borg(PEB), Klaus Kolle (KK), Mariann Hansen, Christina Uldum, Mikkel Nørgaard

Læs mere

Til stede ved mødet: Ole Busck, Henrik Pedersen, Lise Dahlgaard, Thomas Bak, Lars Bo Larsen, Michael Eriksen.

Til stede ved mødet: Ole Busck, Henrik Pedersen, Lise Dahlgaard, Thomas Bak, Lars Bo Larsen, Michael Eriksen. Referat FSU TECH 2019 FSU-møde, 2. kvartal, 18. juni 2019 18-06-2019 13:00-18-06-2019 15:00 NOVI, Niels Jernes Vej 10, 9220 Aalborg Ø Punkt 1: Godkendelse af dagsorden (5 min) Til stede ved mødet: Ole

Læs mere

Til FSU medlemmer. Gæster Lars Brodersen, AAU s arbejdsmiljøsektion deltog under punkt 5. Referat: 1. Godkendelse af dagsorden

Til FSU medlemmer. Gæster Lars Brodersen, AAU s arbejdsmiljøsektion deltog under punkt 5. Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Til FSU medlemmer Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet Ledelsessekretariatet Niels Jernes Vej 10 9220 Aalborg Øst Sagsbehandler: Lasse Panny Pedersen Telefon: 9940 3503 E-mail: lpp@adm.aau.dk Dato: 04-12-2015

Læs mere

IT vejledning i MUS for ledere

IT vejledning i MUS for ledere IT vejledning i MUS for ledere Indhold 1. Indledning... 1 2. MUS processen... 1 3. AUHRA pålogning og startside... 2 4. Lederens invitation til MUS... 5 5. Lederens forberedelse til MUS... 7 6. Lederens

Læs mere

Børn og Unge. Børnemiljø i dagtilbud

Børn og Unge. Børnemiljø i dagtilbud Børn og Unge Børnemiljø i dagtilbud 1 Indledning Folketinget vedtog i maj 2006 loven om vurderinger af børnemiljø i dagtilbud. Lover trådte i kraft d. 1. juli 2006 for dagtilbud og pr. 1. januar 2007 for

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Det blev besluttet at ledergruppen i AU HR også skal være kopimodtager af dagsorden og bilag.

1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Det blev besluttet at ledergruppen i AU HR også skal være kopimodtager af dagsorden og bilag. Møde den: 28. september 2015 kl. 10.00 12.00 REFERAT LSU AU HR Til stede: Ledelsen: Anne Lindholm Behnk, Gertrud Tefre Medarbejderrepræsentanter: Lene Fransen, Hanne Kaiser, Lizzi Edlich, Astrid V. H.

Læs mere

Jubilæumsfonden af 1990 for Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet

Jubilæumsfonden af 1990 for Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet Jubilæumsfonden af 1990 for Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet Referat af møde nr. 3 Tirsdag den 1. december 2015 kl. 15.30 17.00 på direktørens kontor, 03.087. Inge Lehmanns Gade 10. Deltagere: Referent:

Læs mere

DAGSORDEN. Møde den: 12. december 2014, kl Sted: Bygn 1260, lok 312 Møde i samarbejdsudvalget. Medlemmer:

DAGSORDEN. Møde den: 12. december 2014, kl Sted: Bygn 1260, lok 312 Møde i samarbejdsudvalget. Medlemmer: Møde den: 12. december 2014, kl. 11.30-13.30 Sted: Bygn 1260, lok 312 Møde i samarbejdsudvalget DAGSORDEN Medlemmer: Søren K Kjærgaard Annette Bachmann Bo Martin Bibbi Kim Iburg Janni Mosgaard Jensen Eva

Læs mere

ULLERØD VANDVÆRK A.m.b.a.

ULLERØD VANDVÆRK A.m.b.a. Referat af den ordinære generalforsamling for Ullerød Vandværk a.m.b.a. afholdt på Grundtvigs Højskole, Tulstrupvej 4, den 29. april 2015 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning.

Læs mere

2. Økonomi status R17 og B18 (KJ) KJ omdelte oversigt over budgettet for 2017 og havde følgende bemærkninger:

2. Økonomi status R17 og B18 (KJ) KJ omdelte oversigt over budgettet for 2017 og havde følgende bemærkninger: Referat Dato: 3. oktober 2017 Side 1/5 LSU-møde Mandag den 25. september 2017 kl. 11-12.30 i Rektoratets mødelokale Deltagere: Kirsten Jensen, Mads Niemann-Christensen, Signe Schou, Jesper Bo Jensen, Jette

Læs mere

Samarbejds- og arbejdsmiljøudvalget. Samarbejds- og arbejdsmiljøudvalget

Samarbejds- og arbejdsmiljøudvalget. Samarbejds- og arbejdsmiljøudvalget DATALOGISK INSTITUT KØBENHAVNS UNIVERSITET Samarbejds- og arbejdsmiljøudvalget MØDEREFERAT 6. JUNI 2011 Forum Samarbejds- og arbejdsmiljøudvalget DATALOGISK INSTITUT Møde afholdt: 5. maj 2011 UNIVERSITETSPARKEN

Læs mere

Institutledermøde nr. 1 Den 31. januar 2013 Sted: Aarhus, bygning 1431, lokale

Institutledermøde nr. 1 Den 31. januar 2013 Sted: Aarhus, bygning 1431, lokale Institutledermøde nr. 1 Den 31. januar 2013 Sted: Aarhus, bygning 1431, lokale 021-023 REFERAT Deltagere: Brian Bech Nielsen (BBN), Klaus Lønne Ingvartsen (KLI), Niels Kroer (NKR), Bo Riemann (BRI), Thomas

Læs mere

Referat fra møde i MED-udvalget den 19. februar

Referat fra møde i MED-udvalget den 19. februar Varde 24.2..2013 dok 17375-13 sag 09/11072 kias Referat fra møde i MED-udvalget den 19. februar Medarbejderrepræsentanter: Vakant (HK, TR Ulla Rosendahl deltager), Michael Frandsen (DS), Heidi F. Jochumsen

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 7 Mødedato: 25. september 2014 Tidspunkt: Kl. 11.30 til 15.00 Sted: Lokale 8, stuen

REFERAT. Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 7 Mødedato: 25. september 2014 Tidspunkt: Kl. 11.30 til 15.00 Sted: Lokale 8, stuen 26. septembert 2014 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 7 Mødedato: 25. september 2014 Tidspunkt: Kl. 11.30 til 15.00 Sted: Lokale 8, stuen Kl. 10.00 møde med kulturminister Marianne

Læs mere

Holmstrupgård. Retningslinje for arbejdsmiljø

Holmstrupgård. Retningslinje for arbejdsmiljø Holmstrupgård Februar 2016 Indholdsfortegnelse Arbejdsmiljøaftale for Holmstrupgård...3 Aftalens område...3 Arbejdsmiljøaftale gælder for alle ansatte på Holmstrupgård...3 Arbejdsmiljøstruktur...3 Organisationsplan

Læs mere

FSU. Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 12. juni 2009 kl. 10-12. Sted: 10.1.30 Referent: Susanne Kirst

FSU. Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 12. juni 2009 kl. 10-12. Sted: 10.1.30 Referent: Susanne Kirst KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU FSU GODKENDT MØDEREFERAT Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg FSU Møde afholdt: Fredag, den 12. juni 2009 kl. 10-12 Sted: 10.1.30 Referent: Susanne Kirst

Læs mere

Referat af møde i Akademisk Råd den 28. april 2014 blev godkendt uden bemærkninger.

Referat af møde i Akademisk Råd den 28. april 2014 blev godkendt uden bemærkninger. Møde den: 26. maj 2014 kl. 14.00-16.00 Sted: Fuglesangs Allé 4, K101 Akademisk Råd Referat Til stede: Bobby Zachariae, Joachim Krogstrup Mikkelsen, Jørn Flohr Nielsen, Klaus G. Grunert, Mai-Britt Johansson,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde Referat af møde Den 14. marts 2016 kl. 15.30-21.00 Afdeling Falkenborg MØDEDELTAGERE Kasper Thorsen Tanja Jakobsen Jens-Jørgen Mølvig Camilla Cordius Suppleanter: Thomas Bollerup Medarbejderrepræsentanter:

Læs mere

Referat fra møde nr. 29 i DVC's certificeringsudvalg

Referat fra møde nr. 29 i DVC's certificeringsudvalg Referat fra møde nr. 29 i DVC's certificeringsudvalg Tid og sted: 26. februar 2008, kl. 10.00 IdealCombi A/S, Hurup Til stede: Jens Erik Gram (JE) Michael Vesterløkke (MV) Johny Jensen (JHJ) Per Møller

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød.

Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød. Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød. mandag den 27.april 2015 kl. 17.00 Deltagere: Bent Nielsen Jette Hansen Susanne Karlsson Birgitte Pedersen Morten Wulff-

Læs mere

Referat fra EASJ bestyrelsesmøde nr. 17. (8/6 2011)

Referat fra EASJ bestyrelsesmøde nr. 17. (8/6 2011) Side 1 af 5 Referat fra EASJ bestyrelsesmøde nr. 17. (8/6 2011) Møde: EASJ Bestyrelsesmøde nr. 17 Indkaldt af: Formand Tim Christensen Tid og Sted: Erhvervsakademi Sjælland, onsdag den 8. juni 2011 kl.

Læs mere

SCIENCE AND TECHNOLOGY AARHUS UNIVERSITET

SCIENCE AND TECHNOLOGY AARHUS UNIVERSITET Møde i lønudvalget nedsat af FSU Fredag den 25. oktober 2013 kl. 8.00 9.30 Ndr. Ringgade 1, 8000 Aarhus C, Bygn. 1431-015 Deltagere: Dekan Niels Christian Nielsen, Olav W. Bertelsen, Uffe Pilegård Larsen,

Læs mere

ROSKILDE UNIVERSITET Hovedsarbejdsmiljøudvalget

ROSKILDE UNIVERSITET Hovedsarbejdsmiljøudvalget ROSKILDE UNIVERSITET Hovedsarbejdsmiljøudvalget DATO/REFERENCE JOURNALNUMMER 21. september 2011 2006-00-067/0001 Hermed indkaldes til ordinært møde i Hovedarbejdsmiljøudvalget, 04/11 Den 22. september

Læs mere

Referat af 3. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 18. april 2016, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 3. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 18. april 2016, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 3. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 18. april 2016, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen (studieleder

Læs mere

Københavns Fodbold-Dommerklub

Københavns Fodbold-Dommerklub København, 11. oktober 2007 REFERAT MØDE: Bestyrelsesmøde i Københavns Fodbold-Dommerkub DATO: Den 4. oktober 2007 kl. 18:00 STED: KFIU-Hallen, Knuthenborgvej 24, 2500 Valby DELTAGERE: Michael Poulsen

Læs mere

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 23. november 2015 Sted: Vejlesøparken Deltagere fra bestyrelserne: Solveig Rannje Marianne Ringgren (referent) Lars Rahbæk Erik Fæster Ingelise Hatting Pierre Ørndorf

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Børneby Glesborg tirsdag d. 11. nov. 2014 kl. 18.00 20.30 i Glesborg Bh.

Bestyrelsesmøde i Børneby Glesborg tirsdag d. 11. nov. 2014 kl. 18.00 20.30 i Glesborg Bh. Bestyrelsesmøde i Børneby Glesborg tirsdag d. 11. nov. 2014 kl. 18.00 20.30 i Glesborg Bh. Deltagere: Birgitte R., Inger, Gitte, Kresten, Hanne, Maren, Mette, Lisa, Christina, Birgitte, Puppi, Karin, Helle,

Læs mere

Medlemmer og suppleanter i FSU

Medlemmer og suppleanter i FSU KØBENHAVNS UNIVERSITET DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET Medlemmer og suppleanter i FSU MØDEREFERAT 24. SEPTEMBER 2015 Forum Fakultetets Samarbejdsudvalg SAMF-HR Møde afholdt: Torsdag den 24. september

Læs mere

H Å N D B O G BESTYRELSEN FOR AMPS FNE

H Å N D B O G BESTYRELSEN FOR AMPS FNE Annoncering Der er en speciel formular vi kan udfylde til annoncering af arrangementer i Ergoterapeuten. Se www.etf.dk/kalenderdata. Deadline for indsendelse af annonce findes på www.etf.dk Tilmeldingsfrist:

Læs mere

Postkort, volley ville gerne tjene lidt ekstra penge ved salg af postekort. Salget kan ikke ske i forbindelse med Loppe- eller Julemarked.

Postkort, volley ville gerne tjene lidt ekstra penge ved salg af postekort. Salget kan ikke ske i forbindelse med Loppe- eller Julemarked. Knabstrup Idrætsforening Ventedgårdsvej 42, Knabstrup 4440 Mørkøv, Tlf.: 59 27 32 55 Bestyrelsen i KIF indbyder til møde tirsdag den 26. oktober 2010 kl. 19. I Knabstrup hallen Ventegårdsvej 42 Knabstrup.

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET SCIENCE AND TECHNOLOGY

AARHUS UNIVERSITET SCIENCE AND TECHNOLOGY AARHUS UNIVERSITET SCIENCE AND TECHNOLOGY AGRO Institutforum, LSU og Institutledelsen - møde Tirsdag den 11. august 2015 kl. 8.30-11.00 Mødelokale: Haraldskær, Vejle REFERAT Mødedeltagere: Erik Steen Kristensen,

Læs mere

Referat fra Afdelingsbestyrelsesmødet den 12. juni 2006

Referat fra Afdelingsbestyrelsesmødet den 12. juni 2006 Referat fra Afdelingsbestyrelsesmødet den 12. juni 2006 Mødedeltagere: Jan Lemser Pia Bakkendorf Stitz Rauf Hasanezadeh Susanne Johansson Lene Humle Ebbe Merkelsen Vilhelm Nygaard Henrik Bjørn Hansen Afbud:

Læs mere

Referat Beredskabskommissionen onsdag den 4. juni 2014. Kl. 8:30 i Brandstationen Kirke Hyllinge

Referat Beredskabskommissionen onsdag den 4. juni 2014. Kl. 8:30 i Brandstationen Kirke Hyllinge Referat onsdag den 4. juni 2014 Kl. 8:30 i Brandstationen Kirke Hyllinge Indholdsfortegnelse 1. Godkendelse af dagsorden... 1 2. Til orientering - 4. juni 2014... 2 3. IDV 1. kvartal 2014... 6 4. Eventuelt...

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen på Svendborg Gymnasium & HF

Forretningsorden for bestyrelsen på Svendborg Gymnasium & HF Forretningsorden for bestyrelsen på Svendborg Gymnasium & HF Fastsat i medfør af 18 i lov nr. 575 af 9. juni 2006 om institutioner for almengymnasiale uddannelser mv. og 14 i vedtægterne for Svendborg

Læs mere

REFERAT. Møde den: 14. juni 2018, kl Sted: Bygn 1260, lok 310 Møde i samarbejdsudvalget. Medlemmer:

REFERAT. Møde den: 14. juni 2018, kl Sted: Bygn 1260, lok 310 Møde i samarbejdsudvalget. Medlemmer: Møde den: 14. juni 2018, kl. 12.00 14.00 Sted: Bygn 1260, lok 310 Møde i samarbejdsudvalget REFERAT Medlemmer: Ole Bækgaard Nielsen + Janni Mosgaard Jensen + Annette Bachmann + Eva Therkildsen + Kristian

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 8. marts 2012

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 8. marts 2012 af bestyrelsesmøde torsdag d. 8. marts 2012 Deltager fra bestyrelsen: Formand Anja Valhøj (ANV), Næstformand Shaddie Mackeprang (SM), Kasserer Andreas Boye (AB), Best.medlem Sussi S. Hansen (SSH), Best.medlem

Læs mere

Mødereferat. Sted: Center for Electric Power and Energy, DTU Lyngby Campus, bygning 329, rum 135

Mødereferat. Sted: Center for Electric Power and Energy, DTU Lyngby Campus, bygning 329, rum 135 23. november 2015 CEE-CK-0461-v1-RE Mødereferat Referat fra centerkomitemøde nr. 44 Tid: 17. november 2015 kl. 10:00 14:00 Sted: Center for Electric Power and Energy, DTU Lyngby Campus, bygning 329, rum

Læs mere

DET FARMACEUTISKE FAKULTET J.nr.: 04-004-3. Ph.d.-studienævnet holdt møde mandag den 17. september 2007.

DET FARMACEUTISKE FAKULTET J.nr.: 04-004-3. Ph.d.-studienævnet holdt møde mandag den 17. september 2007. DET FARMACEUTISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET DET FARMACEUTISKE FAKULTET J.nr.: 04-004-3 PH.D.-STUDIENÆVNET Referent: MWJ Endeligt referat Ph.d.-studienævnet holdt møde mandag den 17. september 2007.

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET HEALTH

AARHUS UNIVERSITET HEALTH AARHUS UNIVERSITET HEALTH Møde den: 2. december 2016, kl. 13 15. Mødelokale: Bygning 1611, lokale 121B Fakultetets samarbejdsudvalg REFERAT Deltagere: Ole Steen Nielsen, Steen Harrit Jakobsen, Thomas G.

Læs mere

Sted: VIA, Pædagoguddannelsen i Viborg, Reberbanen 13, 8800 Viborg, lokale T6. Spisning foregår i lokale F1 efter mødet.

Sted: VIA, Pædagoguddannelsen i Viborg, Reberbanen 13, 8800 Viborg, lokale T6. Spisning foregår i lokale F1 efter mødet. Mødeindkaldelse 18. juni 2008 Mødeforum: VIAs bestyrelse Dato: Tirsdag den 24. juni Tid: 16.00 18.00 Sted: VIA, Pædagoguddannelsen i Viborg, Reberbanen 13, 8800 Viborg, lokale T6. Spisning foregår i lokale

Læs mere

3. Generel orientering fra Thomas Pallesen om økonomi, budget, rekruttering

3. Generel orientering fra Thomas Pallesen om økonomi, budget, rekruttering Møde den: 5. maj 2017 kl. 8.15 9.45 Institut for Økonomi 2632-L261 Deltagere: Annia Hoffmeyer, Christel Brajkovic Mortensen, Karin Vinding, Lene Bavnbek Enevoldsen, Mogens Dilling-Hansen, Niels Jørgen

Læs mere

Referat af åbne punkter

Referat af åbne punkter 3. august 2015 Referat af åbne punkter BESTYRELSESPROTOKOL FOR: Mødegruppe: Bestyrelsesmøde for Danmarks Medie- og Journalisthøjskole Mødetid: 23. juni 2015 Mødested: Berlingske Media, Pilestræde 34, Købehavn

Læs mere

Referat Den 6. oktober 2015. Glostrup, den 8. oktober 2015

Referat Den 6. oktober 2015. Glostrup, den 8. oktober 2015 Glostrup, den 8. oktober 2015 Referat Den 6. oktober 2015 Boligselskabet Hjem Mødeart: Bestyrelsesmøde i organisationsbestyrelsen Mødested: Afdeling: Advokat Mads Thyregod Mødetid kl. 17.00 Hammerensgade

Læs mere

Referat: Bestyrelsesmøde d. 8.12.2014 Klokken 17.00 19.00 Furesø Egedal Forsyning A/S, Knud Bro Alle 1, 3660 Stenløse

Referat: Bestyrelsesmøde d. 8.12.2014 Klokken 17.00 19.00 Furesø Egedal Forsyning A/S, Knud Bro Alle 1, 3660 Stenløse Referat: Bestyrelsesmøde d. 8.12.2014 Klokken 17.00 19.00 Furesø Egedal Forsyning A/S, Knud Bro Alle 1, 3660 Stenløse Deltagere: Kim Røgen (KRØ) Bestyrelsesformand Susanne Mortensen (SMO) Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Forældrebestyrelsesmøde Dagtilbud Skanderborg Vest

Forældrebestyrelsesmøde Dagtilbud Skanderborg Vest Mødedata Forældrebestyrelsesmøde Dagtilbud Skanderborg Vest Mødedato 17. september 2015 Mødetidspunkt kl. 19.00 21:30 Mødested Vrold Børnehus Gl. skolevej 1 8660 Skanderborg Deltagere Afbud Referent/ Mødeleder/ordstyrer:

Læs mere

1. Tema 1, MUS konceptet Helle orienterede om det nye MUS koncept, der i øjeblikket er til høring i de lokale

1. Tema 1, MUS konceptet Helle orienterede om det nye MUS koncept, der i øjeblikket er til høring i de lokale Møde den: 6. februar 2013 kl. 09.00-12.00 Mødelokale 130 LSU Økonomi og Planlægning - Temadag Referat Deltagere: Gitte Bak Ditlefsen, Lene Bødskov, Malene Loft Sørensen, Henriette Jaquet, Lene Stensig,

Læs mere

Fraværende: Marianne B. Johansen, Hanne Christensen og Emil Hornung Nissen Referent: Bente Pedersen

Fraværende: Marianne B. Johansen, Hanne Christensen og Emil Hornung Nissen Referent: Bente Pedersen Møde den: 24. marts 2015 Katrinebjergvej 89F, bygning 5132, lokale 229 Samarbejdsudvalgsmøde, Administrationscenter Health Referat Til stede: Steen Harrit Jakobsen, Søren Dam, Mads Rasmussen, Maja Skrydstrup,

Læs mere

Handicaprådet REFERAT. Mødedato: Onsdag den 26-11-2008

Handicaprådet REFERAT. Mødedato: Onsdag den 26-11-2008 REFERAT Handicaprådet Mødedato: Onsdag den 26-11-2008 Mødested: Mødelokale Øst Voksenservice, Trekanten 7, 6500 Vojens Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Afbud: Fraværende: Bemærkninger:

Læs mere

Tilsynsnotat Rudme Friskoles børnehave

Tilsynsnotat Rudme Friskoles børnehave Tilsynsnotat Rudme Friskoles børnehave Faaborg-Midtfyn Kommune skal ifølge lovgivningen føre tilsyn i kommunens dagtilbud og dagpleje. Tilsynsforpligtelsen retter sig både mod det indholdsmæssige i tilbuddene

Læs mere

Referat fra møde i det lokale uddannelsesudvalg GASTRONOMER Mandag 30. september 2013 på Hotel- og Restaurantskolen, Vigerslev Allé 18, 2500 Valby

Referat fra møde i det lokale uddannelsesudvalg GASTRONOMER Mandag 30. september 2013 på Hotel- og Restaurantskolen, Vigerslev Allé 18, 2500 Valby Referat fra møde i det lokale uddannelsesudvalg GASTRONOMER Mandag 30. september 2013 på Hotel- og Restaurantskolen, Vigerslev Allé 18, 2500 Valby Deltagere: Susanni Kyndi Christensen (SKC) - 3F Jes Winther

Læs mere

Arbejdsgruppen vedr. forebyggelse af indlæggelser og genindlæggelser

Arbejdsgruppen vedr. forebyggelse af indlæggelser og genindlæggelser REFERAT Møde i: Arbejdsgruppen vedr. forebyggelse af indlæggelser og genindlæggelser Dato: 10. september 2015 Kl.: 9:00-12:00 Sted: Deltagere: Hvidovre Hospital, Kettegård Alle 30, 2650 Hvidovre lokale

Læs mere

Referat af LSU-mødet den 6. november 2013 på Institut for Æstetik og Kommunikation

Referat af LSU-mødet den 6. november 2013 på Institut for Æstetik og Kommunikation INSTITUT FOR ÆSTETIK OG KOMMUNIKATION ARTS AARHUS UNIVERSITET Referat af LSU-mødet den 6. november 2013 på Institut for Æstetik og Kommunikation Til stede/medlemmer: Desuden deltog: Meldt afbud: Niels

Læs mere

Referat. Bestyrelsesmøde i EA Kolding den 20. maj 2015 kl. 15:00. Indstilling: Opfølgningen gennemgås og bestyrelsen tager denne til efterretning

Referat. Bestyrelsesmøde i EA Kolding den 20. maj 2015 kl. 15:00. Indstilling: Opfølgningen gennemgås og bestyrelsen tager denne til efterretning 112 Referat Bestyrelsesmøde i EA Kolding den 20. maj 2015 kl. 15:00 Følgende bestyrelsesmedlemmer deltog i mødet: Formand Jørn Pedersen Brian Stein Kenneth Foersom Iversen Morten Nielsen Peter Thorning

Læs mere

Strategiske punkter: Drøftelsespunkter/beslutningspunkt

Strategiske punkter: Drøftelsespunkter/beslutningspunkt Fakultetsledelsesmøde d. 10. november 2015 kl. 13.00 16.30 Mødet afholdes på AU, bygning 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. 15 Referat Deltagere: Niels Chr. Nielsen NCN), Hans Brix (HX), Peter

Læs mere