Vinterferie i Californien

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vinterferie i Californien"

Transkript

1 Vinterferie i Californien Pris pr. person når 2 rejser sammen: DKK ,- 6. februar: Afgang fra Københavns Lufthavn kl februar: Ankomst Los Angeles kl efter flyskifte i Amsterdam. o Inklusiv 8 kg håndbagage og 23 kg bagage i flyets lastrum pr. person. 6. februar: Transport fra lufthavn til biludlejningsfirma. o Udlevering af økonomiklassebil (størrelse som en Ford Fiesta). o Inkluderet ansvar og kaskoforsikring. o Ubegrænset kørsel men ikke brændstof. o Chauffør skal være over 25 år. o Ekstra chauffører tilkøbes ved udlevering af bilen februar: 2 overnatninger på turistklasse hotel i Los Angeles. Herefter er mulighederne åbne, OurWorld A/S hjælper gerne med at sammensætte jeres rundrejse. 16. februar: Bilen afleveres ved Los Angeles lufthavn og I køres til lufthavnsterminalen. 16. februar: Afgang fra Los Angeles kl o Inklusiv 8 kg håndbagage og 23 kg bagage i flyets lastrum pr. person. 17. februar: Ankomst til Københavns Lufthavn kl efter flyskifte i Amsterdam. Tillæg for Toyota RAV4 eller lignende: Tillæg for Ford Mustang eller lignende: DKK. 299,- pr. person DKK. 949,- pr. person Vigtigt: Ovenstående er et her og nu tilbud, med begrænset antal pladser. Ved bestilling skal oplyses: o Fulde navn som det står i passet. o Fødselsdato. Betaling af det fulde beløb ved bestilling, herefter kan rejsen ikke ændres/refunderes. Alle rejsedokumenter fremsendes senest 4 uger før afrejsen. Der skal søges om ESTA, det gør hver deltager selv. Se venligst næste side, dette koster USD 14,- per person. Der er ikke inkluderet morgenmad, det er bedre/billigere at spise på en lokal diner. Rejsen er omfattet af rejsegarantifonden, vi har nummer Udrejse fra Aalborg/Billund: kontakt venligst OurWorld A/S. Temperaturen i Los Angeles området er typisk omkring 16 til 20 grader i februar. Bestilling: OurWorld A/S, Nupark, 7500 Holstebro Telefon: info@ourworld.dk

2 Generelle informationer Pas/visum: Vigtigt: ved indrejse til USA skal Danske statsborgere søge om tilladelse på internettet, benyt venligst dette link Hvis man ikke har gjort dette, vil man blive afvist ved grænsen/flyet! Der spørges til kontaktperson/ophold i USA, svaret er hotellets navn. Dette sendes når betaling er modtaget. Check-in i lufthavne: Danmark: 2 timer før afgang. USA: 3 timer før afgang. Vigtigt om udlevering af bilen: Personalet ved biludlejningsfirmaerne i USA er provisionslønnet, derfor skal du overveje grundigt om du har behov for de ekstra ydelser de tilbyder. Kontroller altid dokumentet før du skriver under. Chaufføren skal medbringe et kreditkort som garanti, et Visadankort er IKKE et kreditkort. Sædevalg på fly: Når du laver online check-in 24 timer før afrejsen kan du vælge sæde på flyet. Valuta: Vi anbefaler at man medbringer et internationalt kreditkort (Visa, Mastercard eller lignende) på rejsen, sammen med kontanter. Påklædning: I skal bruge en del timer i fly og kommer meget omkring. Så rejs i behageligt og afslappet tøj. Det er en god ide at medbringe en god trøje til en kølig aften, samt bukser hvor man kan lyne det nederste af, således det er en kombination af shorts og lange bukser. Fodtøj, sørg for at fodtøjet er gået til før afrejsen. På fly turene anbefaler vi sko med snørebånd, dette skyldes at fødderne kan hæve. Støttestrømper: Vi anbefaler at bruge støttestrømper på flyrejserne.

3 Bagage: Du må tage 1 styk bagage med ind i kabinen. Håndbagagen må maksimalt veje 8 kg og have en størrelse på 23x40x55 cm, med en maksimal sum på 115 cm. Du må have en kuffert med der vejer 23 kg som indtjekket bagage. Størrelsen må maksimalt være 158 cm per styk (længde + bredde + højde). Vi anbefaler at man ikke låser kufferten men bruger en kraftig rem til at sikre den med. Dette skyldes at tolderne/sikkerhedsfolkene ødelægger låsen såfremt de skal kontrollere indholdet, sådanne skader erstattes desværre ikke af lufthavn/flyselskab. Er kufferten beskadiget skal dette straks anmeldes. Er kufferten ikke nået frem med samme fly, skal dette ligeledes anmeldes. Ved bortkomst af kuffert er flyselskabet maksimalt forpligtet til at erstatte DKK ,-. Husk supplerende dækning ved forsikringsselskab hvis du har værdier over det beløb i kufferten. Reklamationer: Skulle der på rejsen opstå et problem, så skal I bede den pågældende operatør ordne det. Hvis det ikke løses tilfredsstillende skal OurWorld A/S kontaktes omgående. Evt. på mobil Knive, sakse mv.: Der må ikke medbringes knive, sakse eller andre spidse metalgenstande i flyene. Medbringes sådanne skal de pakkes i kufferten der skal i lastrummet. Vand: Vandet kan muligvis drikkes fra vandhanen, men spørg altid lokalt for en sikkerhedsskyld. El: Der bruges en anden strømstyrke ( volt vekselstrøm) hvorfor der skal bruges en adapter. Disse kan oftest lånes på hotellerne men vi anbefaler at medbringe sin egen. Kontroller evt. at elektriske genstande har en omskifter til 110 V. Medicin: Mht. receptpligtig medicin, så anbefaler vi at man kontrollerer på apoteket om der skal medbringes en erklæring på engelsk. Rygning: Der er rygeforbud i fly, hotelværelser og busser.

4 Drikkepenge i USA: Når du er på restaurant, så står det typisk nederst på menukortet om drikkepenge er inkluderet. Bemærk venligst at serveringspersonalet typisk ikke får løn, de lever af drikkepenge. Hvis drikkepenge ikke er inkluderet så er normen En dårlig betjening 10% En god betjening 10 20% En udsøgt betjening +20% Tyveri: I er turister og vil derfor stikke ud fra lokalbefolkningen, derfor skal vi bede jer have nedenstående i tankerne: Tegnebog bæres ikke i baglommen Fordel kontakter flere steder på kroppen og medbring en begrænset mængde. Benyt mavebælte under tøjet hvor pas og lignende kan opbevares. Hvad må medbringes som håndbagage? Følgende håndbagage må medbringes om bord: Væske, parfume, gelé og spray max. 100 milliliter svarende til én deciliter pr. beholder Du må gerne medbringe flere beholderne (flasker, dåser, tuber mv.), men de skal kunne være i en gennemsigtig 1-liters pose, som skal være lukket (1 pose pr. passager) Posen skal være gen lukkelig. Du skal selv medbringe en pose Godkendte poser kan købes i blandt andet Føtex og Matas, samt i butikker i lufthavnen Efter sikkerhedskontrollen kan du købe varer (herunder spiritus, parfume og andre væsker) som hidtil. Varerne udleveres i en forseglet pose, som først må åbnes efter ankomst til slutdestinationen Samtidig bliver det nu et krav, at man skal tage overtøjet af og tage bærbare computere og anden større elektronik ud af sin taske inden sikkerhedseftersynet Væsker og væskelignende stoffer omfatter geleer, cremer, blandinger af flydende og faste stoffer samt indholdet i beholdere under tryk, f.eks. barberskum og spraydåser. Desuden alle former for drikkevarer, tandpasta, hår gelé, parfume, læbestift, lipgloss, mascara og andre stoffer med lignende konsistens. Medicin, babymad og diætprodukter: Derudover må du til brug under flyveturen medbringe medicin, babymad og væske som indgår i en diæt. Vær opmærksom på at sikkerhedspersonalet kan bede om dokumentation for væskens ægthed. Posen med væsker samt evt. medicin m.m. skal tages op af håndbagagen og vises i sikkerhedskontrollen Du må gerne medbringe væsker i større mængder end angivet ovenfor i den indcheckede bagage.

5 Hvis dit fly bliver forsinket Vi har traditionelt en stor grad forbruger beskyttelse i Danmark heldigvis. I den forbindelse vil vi gerne at du er bekendt med følgende. Nedenstående er relevant såfremt dit fly er forsinket, eller du bliver afvist pga. for eksempel overbooking af flyet. Herunder finder du information som er hentet fra Forbruger Europa. Hvis dit fly er mere end to timer forsinket fra eller til et EU land, skal flyselskabet blandt andet tilbyde dig gratis mad og drikke, mens du venter. Det gælder for: To timer eller mere for flyvninger under km Tre timer eller mere for flyvninger inden for EU på mere end km Fire timer eller mere for flyvninger uden for EU på mere end km Flyselskabet skal betale for dine overnatninger samt transport til og fra hotel, hvis du er nødt til at overnatte på grund af forsinkelsen. Du kan være berettiget til at få dine billetter refunderet eller en returflyvning, hvis forsinkelsen er på mindst fem timer. Din ret til kompensation: Du KAN have ret til kompensation ved flyforsinkelse, hvis du ankommer mere end tre timer for sent til destinationen. Størrelsen på kompensationen afhænger af, hvor lang en flyvning der er tale om: Flyvninger på km. eller kortere Flyvninger mellem km og Flyvninger over km. uden for EU 250 EUR 400 EUR 600 EUR Kompensationen skal udbetales kontant, ved bankoverførsel eller bankcheck. Hvis flyselskabet ønsker at udbetale kompensationsbeløbet i rejsekuponer eller andre tjenester, så skal du give din accept af dette på skrift. I visse tilfælde kan flyselskabet reducere din kompensation med 50 % afhængigt af, hvor langt du flyver og hvor hurtigt du kommer frem. Din ret til kompensation bortfalder, hvis flyforsinkelsen skyldes usædvanlige omstændigheder fx, uvejr og en ulovlig (uvarslet) arbejdsnedlæggelse.

6 Hvis dit fly bliver forsinket OurWorld A/S optræder som agent for de(t) i rejsen/transporten involverede luftfartsselskab(er), der alene er ansvarlige for den korrekte gennemførelse af flyvningen. Dette selskab/disse selskabers transportbetingelser og ansvarsbegrænsninger er derfor gældende. Transporten sker i henhold til Montreal- og Warszawa-konventionerne og Forordning 889/2002, der begrænser luftfartsselskabernes erstatningsansvar i tilfælde af død eller tilskadekomst og ved ødelæggelse, bortkomst eller beskadigelse af bagage samt i tilfælde af forsinkelse. OurWorld A/S ansvar for mangler samt person- og tingskade ved skibs- og togrejser er begrænset til det erstatningsansvar, vores leverandører har i henhold til henholdsvis Athen-konventionen samt COTIF/CIF-konventionen. Ovenstående kan for nogle virker som Jura sprog. Frit oversat til Dansk betyder det: Hvis dit fly er forsinket, kan du rette henvendelse til flyselskabet for at få kompensation. Problemet er at det ofte skal foregå på engelsk. Hvilket kan være en udfordring for mange. Men vi hjælper gerne med kontaktinformationer til flyselskabet (mailadresse eller hjemmeside) I stedet kan du søge ordet: Flyforsinkelse på så finder du flere selskaber som kan hjælpe dig. Typisk vil de være gratis, hvis du ikke får erstatning, men får du erstatning vil de typisk kræve omkring 25% af erstatningsbeløbet. Du skal være opmærksom at sagen kan tage både måneder og år at få afklaret. Når alt dette er sagt, så er virkeligheden, det er meget få fly der er forsinket og hvis de endelig er forsinket, så er det ofte nogle få minutter. Med ønsket om en god og rettidig flyvning OurWorld A/S

Ordebekræftelse. Fly Dato Strækning Tid.

Ordebekræftelse. Fly Dato Strækning Tid. Ordebekræftelse Windpower 2011 21. 26. maj 2011 i Anaheim Bestilt af : Dansk Eksportforening / Vindmølleindustrien Att : Rikke Berg Sørensen / Dorte Burin Møller Adresse : Glarmestervej 20a 1. / Rosenørns

Læs mere

Sydamerika 18. februar til 6. marts 2019

Sydamerika 18. februar til 6. marts 2019 Sydamerika 18. februar til 6. marts 2019 Læserklubberne ved Herning Folkeblad, Midtjyllands Avis og OurWorld A/S har hermed fornøjelsen at præsentere denne rejse til Sydamerika. Tilmelding til rejsen,

Læs mere

Information. Dejbjerglund til USA 05/10 21/10 2012

Information. Dejbjerglund til USA 05/10 21/10 2012 Information Dejbjerglund til USA 05/10 21/10 2012 Mangaard Travel. Vi har købt vore flybilletter gennem rejsebureauet Mangaard Travel i Århus. De har en del oplysninger om: Før, under og efter rejsen,

Læs mere

New York & Washington DC. 25. april til 2. maj 2019

New York & Washington DC. 25. april til 2. maj 2019 New York & Washington DC. 25. april til 2. maj 2019 Tag med KlubNordJyske og OurWorld på denne fantastiske tur til den vestlige verdens centrum. Rejsen giver et indgående indblik i byernes seværdigheder,

Læs mere

OurWorld A/S, Nupark 47, 7500 Holstebro Telefon:

OurWorld A/S, Nupark 47, 7500 Holstebro Telefon: Tandlægeforeningen og OurWorld A/S har hermed fornøjelsen at præsentere denne rejse til Chile, FDI i Buenos Aires og Patagonien. Tilmelding til rejsen på telefon 97 42 50 40 eller info@ourworld.dk Du kan

Læs mere

Altid fordelagtig. Tag med til New York og Washington DC. 8 dage i New York og Washington DC. Tråden i bornholmernes historie KLUB TIDENDE PRIS

Altid fordelagtig. Tag med til New York og Washington DC. 8 dage i New York og Washington DC. Tråden i bornholmernes historie KLUB TIDENDE PRIS Altid fordelagtig Tag med til New York og Washington DC Tag med Klub Tidende og OurWorld på denne fantastiske 8-dages tur til den vestlige verdens centrum den 1. oktober. Turen går til New York og Washington

Læs mere

28.vandreuge Madeira 19. 26. januar 2015

28.vandreuge Madeira 19. 26. januar 2015 28.vandreuge Madeira 19. 26. januar 2015 Madeira ligger lidt nord for Kanarieøerne og har næsten samme klima. Her findes en særlig eksotisk og frugtbar flora med utallige subtropiske planter og frugter

Læs mere

Australien marts 2018

Australien marts 2018 Australien 10. 25. marts 2018 Motiv: Ayers Rock Uluru Australien en verdensdel der spænder over store kontraster. Her kan man i rigt mål opleve frodige regnskove med et eksotisk dyreliv, nogle af verdens

Læs mere

Australien april 2018

Australien april 2018 Australien 7. 22. april 2018 Motiv: Ayers Rock Australien en verdensdel der spænder over store kontraster. Her kan man i rigt mål opleve frodige regnskove med et eksotisk dyreliv, nogle af verdens flotteste

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 2013/0068 afsagt den 21. november 2013 ****************************** KLAGER KDS (4 pers.) SALGSBUREAU ARRANGØR REJSEMÅL PRIS KLAGEN ANGÅR KRAV FDM Travel

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 12. marts 2018 ****************************** KLAGER [K] (4 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR [B] [B] REJSEMÅL Rundrejse. Canada. 27.5.-18.6.2017.

Læs mere

Colorado Plateauet maj 2019

Colorado Plateauet maj 2019 Colorado Plateauet 6. - 20. maj 2019 Før du læser rejsebeskrivelsen! På rejser i USA rejses der oftest i større grupper over 25 personer. Vi har på denne rejse valgt at lave det noget anderledes. Gruppens

Læs mere

Altid fordelagtig. Tag med til vidunderlige Australien. Oplev Australien - 17 dages rejse. Tråden i bornholmernes historie KLUB TIDENDE PRIS

Altid fordelagtig. Tag med til vidunderlige Australien. Oplev Australien - 17 dages rejse. Tråden i bornholmernes historie KLUB TIDENDE PRIS Altid fordelagtig Tag med til vidunderlige Australien Australien er en verdensdel, der spænder over store kontraster. Her kan man i rigt mål opleve frodige regnskove med et eksotisk dyreliv, nogle af verdens

Læs mere

Ordrebekræftelse Triton Ballerup Svømmeklub Club La Santa februar juni 2016

Ordrebekræftelse Triton Ballerup Svømmeklub Club La Santa februar juni 2016 Ordrebekræftelse Triton Ballerup Svømmeklub Club La Santa 14. - 26. februar 2017 17. juni 2016 Kl. Tirsdag den 14. februar 2017 Fly nr.: 05.35 Vi anbefaler seneste mødetid i Københavns lufthavn til min.

Læs mere

Peberlyk Aabenraa - Tlf

Peberlyk Aabenraa - Tlf Peberlyk 2-6200 Aabenraa - Tlf. 74 36 51 50 - info@agrocura.dk - www.agrocura.dk Tirsdag den 22. november 2016 Kl. 08.30 Kl. 10.40 Kl. 11.25 Kl. 12.00 Kl. 14.00 Kl. 16.30 Mødetid i afgangsterminalen Afgang

Læs mere

Manual for rejseguider

Manual for rejseguider Manual for rejseguider Regler for rejseguidetildeling...1 Afrejsebriefing...1 Ved afrejsen i København...1 Mødested...2 Fælles velkomst...2 Udlevering / tjek af billetter...2 Visum...2 Telefon...2 Check

Læs mere

DET VESTLIGE USA marts 2019

DET VESTLIGE USA marts 2019 DET VESTLIGE USA 15. - 26. marts 2019 Guds eget land eller mulighedernes land kært barn har mange navne, men USA er også landet fyldt med overraskelser uanset om man er første gangs rejsende eller ej.

Læs mere

FLY 2018 Side 1/5. Fra Til Dag Udrejs Ank. Hjemr. Ank. Fly ud/hjem Bemærkninger. Billund Varna Hjemrejse natten efter onsdag.

FLY 2018 Side 1/5. Fra Til Dag Udrejs Ank. Hjemr. Ank. Fly ud/hjem Bemærkninger. Billund Varna Hjemrejse natten efter onsdag. FLY 2018 Side 1/5 Rute 1. Direkte TORSDAG fra Billund til Varna - sælges som enkeltbilletter Dato 31.05 07.06 14.06 21.06 28.06 05.07 12.07 19.07 26.07 02.08 09.08 16.08 23.08 30.08 06.09 13.09 Udrejse

Læs mere

Seattle til Calgary 23. maj - 3. juni 2018

Seattle til Calgary 23. maj - 3. juni 2018 Seattle til Calgary 23. maj - 3. juni 2018 Før du læser rejsebeskrivelsen! På rejser til USA og Canada rejses der oftest i større grupper over 25 personer. Vi har på denne rejse valgt at lave det noget

Læs mere

Dine rettigheder som passager hos Atlantic Airways

Dine rettigheder som passager hos Atlantic Airways Dine rettigheder som passager hos Atlantic Airways Hos Atlantic Airways lægger vi stor vægt på, at du får en god rejse og når frem til bestemmelsesstedet på det planlagte tidspunkt. Men når rejsen undtagelsesvis

Læs mere

Kære forældre og elever

Kære forældre og elever Kære forældre og elever Tiden nærmer sig for vores spændende rejse til Riget i midten. Vi har efter bedste evne forsøgt os at lære os noget kinesisk af vores tålmodige lærer Ning. Hun har samtidig givet

Læs mere

28.vandreuge Madeira 19. 26. januar 2015

28.vandreuge Madeira 19. 26. januar 2015 28.vandreuge Madeira 19. 26. januar 2015 Madeira ligger lidt nord for Kanarieøerne og har næsten samme klima. Her findes en særlig eksotisk og frugtbar flora med utallige subtropiske planter og frugter

Læs mere

Befordringsbestemmelser DK

Befordringsbestemmelser DK Befordringsbestemmelser DK 1. Generelt 1.1. Befordringsbestemmelser Befordring vil normalt være undergivet bestemmelserne i Montrealkonventionen af 1999, tillempet national lovgivning (for Danmarks vedkommende

Læs mere

ALMENE BETINGELSER FOR BHUTAN SPECIALISTEN

ALMENE BETINGELSER FOR BHUTAN SPECIALISTEN ALMENE BETINGELSER FOR BHUTAN SPECIALISTEN BESTILLING AF REJSEN Du bestiller rejsen på www.bhutanspecialisten.dk eller på telefon 61 71 51 15. Vi sender dig en tilmeldingsblanket, som du skal udfylde og

Læs mere

BEFORDRINGSBESTEMMELSER

BEFORDRINGSBESTEMMELSER BEFORDRINGSBESTEMMELSER 1. Generelt 1.1. Befordringsbestemmelser Befordring vil normalt være undergivet bestemmelserne i Montrealkonventionen af 1999, tillempet national lovgivning (for Danmarks vedkommende

Læs mere

FLY 2017 Side 1/5. Fra Til Dag Udrejs Ank. Hjemr. Ank. Fly ud/hjem Bemærkninger

FLY 2017 Side 1/5. Fra Til Dag Udrejs Ank. Hjemr. Ank. Fly ud/hjem Bemærkninger FLY 2017 Side 1/5 Rute 1. Direkte TIRSDAG fra Billund til Varna - sælges som enkeltbilletter Dato 30.05 06.06 13.06 20.06 27.06 04.07 11.07 18.07 25.07 01.08 08.08 15.08 22.08 29.08 05.09 Udrejse 3395

Læs mere

Værd at vide om. Canada. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Canada. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Canada Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Canada Hovedstad Indbyggere Sprog Ottawa 35 mio. Engelsk og fransk Religion Valuta Areal Romerskkatolicisme og dollar Canadisk protestantisme

Læs mere

BH Air Airbus 320. Bemærkninger Airbus A320 - rutefly Airbus A320 - rutefly

BH Air Airbus 320. Bemærkninger Airbus A320 - rutefly Airbus A320 - rutefly FLY 2019 Side 1/5 Rute 1. Tirsdag fra Århus til Varna 1 eller 2 uger (returbilletter) Dato 18.06 25.06 02.07 09.07 16.07 23.07 30.07 06.08 13.08 20.08 1 uge *** Hele flyserien er annuleret *** 2 uger ***

Læs mere

Ramlerne god golf og sammenhold 2019

Ramlerne god golf og sammenhold 2019 Ramlerne god golf og sammenhold 2019 East Sussex, England 26-29 april 2019 Destinationen for Ramlernes Årlige forårstur bliver igen England, nærmere betegnet til East Sussex, hvor Dale Hill Golf Resort

Læs mere

FLY 2017 Side 1/5. Fra Til Dag Udrejs Ank. Hjemr. Ank. Fly ud/hjem Bemærkninger

FLY 2017 Side 1/5. Fra Til Dag Udrejs Ank. Hjemr. Ank. Fly ud/hjem Bemærkninger FLY 2017 Side 1/5 Rute 1. Direkte TIRSDAG fra Billund til Varna - sælges som enkeltbilletter Dato 30.05 06.06 13.06 20.06 27.06 04.07 11.07 18.07 25.07 01.08 08.08 15.08 22.08 29.08 05.09 Udrejse 895 2395

Læs mere

Rute 1. Direkte fly TORSDAG fra Billund og Kastrup til Varna tur-retur. 1 og 2 uger. Primera Air - Boeing Primera Air - Boeing

Rute 1. Direkte fly TORSDAG fra Billund og Kastrup til Varna tur-retur. 1 og 2 uger. Primera Air - Boeing Primera Air - Boeing FLY 2016 Side 1/5 Dato 26.05 02.06 09.06 16.06 23.06 30.06 07.07 14.07 21.07 28.07 04.08 11.08 18.08 25.08 1 uge 2295* 2295* 2295* 2395 2495 2695 2795 2795 2695 2695 2695 2495 2495 2 uger 2295* 2295* 2295*

Læs mere

FLY 2017 Side 1/5. Fra Til Dag Udrejs Ank. Hjemr. Ank. Fly ud/hjem Bemærkninger

FLY 2017 Side 1/5. Fra Til Dag Udrejs Ank. Hjemr. Ank. Fly ud/hjem Bemærkninger FLY 2017 Side 1/5 Rute 1. Direkte TIRSDAG fra Billund til Varna - sælges som enkeltbilletter Dato 30.05 06.06 13.06 20.06 27.06 04.07 11.07 18.07 25.07 01.08 08.08 15.08 22.08 29.08 05.09 Udrejse 995 2295

Læs mere

FLY 2017 Side 1/5. On request - spørg

FLY 2017 Side 1/5. On request - spørg FLY 2017 Side 1/5 Rute 1. Direkte MANDAG fra Billund til Varna - sælges som enkeltbilletter Dato 29.05 05.06 12.06 19.06 26.06 03.07 10.07 17.07 24.07 31.07 07.08 14.08 21.08 28.08 04.09 Udrejse 1195 1195

Læs mere

ROTARY INTERNATIONAL Multidistrikt - Danmark. Manual for rejseguider. Afrejsebriefing. Ved afrejsen i København. Regler for rejseguidetildeling

ROTARY INTERNATIONAL Multidistrikt - Danmark. Manual for rejseguider. Afrejsebriefing. Ved afrejsen i København. Regler for rejseguidetildeling ROTARY INTERNATIONAL Multidistrikt - Danmark Manual for rejseguider Regler for rejseguidetildeling... 1 Afrejsebriefing... 1 Ved afrejsen i København... 1 Mødested... 2 Fælles velkomst... 2 Udlevering

Læs mere

UGEDAG FORMIDDAG EFTERMIDDAG AFTEN

UGEDAG FORMIDDAG EFTERMIDDAG AFTEN Studietur 2.a 2013 London Musik (PE) og Engelsk (LE) UGEDAG FORMIDDAG EFTERMIDDAG AFTEN Fredag den 15 3 13 AT (opgave på rejsen). 12:00 Mødetid vi mødes under uret på Århus H 12:27 Afgang fra Århus H.

Læs mere

28. februar 3. marts 2013

28. februar 3. marts 2013 London/Birmingham The Birmingham Dentistry show 28. februar 3. marts 2013 Tag med Tandlægeforeningen til The Dentristy Show i Birmingham. Vi tager os af det praktiske for dig med samlet fly og hotelbookning

Læs mere

Informationsfolder om. Træningslejr Tyrkiet 2014. for. A-holdet Swim Team Vestsjælland

Informationsfolder om. Træningslejr Tyrkiet 2014. for. A-holdet Swim Team Vestsjælland Informationsfolder om for A-holdet Swim Team Vestsjælland Deltager: Vi er 24 personer, der skal med på træningslejren, heraf er der 18 svømmere. Vi tager af sted i tre forskellige grupper i perioderne

Læs mere

Ramlerne god golf og sammenhold 2018

Ramlerne god golf og sammenhold 2018 Ramlerne god golf og sammenhold 2018 Grevskabet Cheshire, Nordvestlige England 26-29 april 2018 Destinationen for Ramlernes Årlige forårstur bliver England, nærmere betegnet til det lille Grevskab Cheshire,

Læs mere

ORDREBEKRÆFTELSE. Windpower 2010 Side event i Colorado 23. 26. maj 2010 i Dallas

ORDREBEKRÆFTELSE. Windpower 2010 Side event i Colorado 23. 26. maj 2010 i Dallas ORDREBEKRÆFTELSE Windpower 2010 Side event i Colorado 23. 26. maj 2010 i Dallas Bestilt af : Dansk Eksportforening / Vindmølleindustrien Att : Rikke Berg Sørensen / Dorte Burin Møller Adresse : Glarmestervej

Læs mere

Værd at vide om. Dansk Vestindien. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Dansk Vestindien. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Dansk Vestindien Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Dansk Vestindien Hovedstad Indbyggere Sprog Charlotte Amalie 104.000 Engelsk Religion Valuta Areal Protestantisme Amerikansk dollar

Læs mere

Nedenstående betingelser skal gælde for situationerne beskrevet i dette dokument:

Nedenstående betingelser skal gælde for situationerne beskrevet i dette dokument: Nedenstående betingelser skal gælde for situationerne beskrevet i dette dokument: SUN-AIR skal være det transporterende luftfartselskab. Du skal være indehaver af en bekræftet reservation til en af vores

Læs mere

DET VESTLIGE USA 23. marts 3. april 2020

DET VESTLIGE USA 23. marts 3. april 2020 DET VESTLIGE USA 23. marts 3. april 2020 Guds eget land eller mulighedernes land - kært barn har mange navne, men USA er også landet fyldt med overraskelser, uanset om man er førstegangsrejsende eller

Læs mere

ALMINDELIGE BETINGELSER FOR SALG AF FLYBILLETTER

ALMINDELIGE BETINGELSER FOR SALG AF FLYBILLETTER ALMINDELIGE BETINGELSER FOR SALG AF FLYBILLETTER Vejle, april 2016 Betingelserne regulerer aftale om formidling af flybilletter mellem VR Travel, CVR 80511817, (herefter benævnt rejsebureauet) og kunder

Læs mere

Værd at vide om. Polen. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Polen. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Polen Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Polen Hovedstad Indbyggere Sprog Warszawa 38,5 mio. Polsk Religion Valuta Areal Katolicisme Zloty 312.000 km2 Læs om valuta, drikkepenge,

Læs mere

Rute 1. Direkte fly TORSDAG fra Billund og Kastrup til Varna tur-retur. 1 og 2 uger. Primera Air - Boeing Primera Air - Boeing

Rute 1. Direkte fly TORSDAG fra Billund og Kastrup til Varna tur-retur. 1 og 2 uger. Primera Air - Boeing Primera Air - Boeing FLY 2016 Side 1/5 Dato 26.05 02.06 09.06 16.06 23.06 30.06 07.07 14.07 21.07 28.07 04.08 11.08 18.08 25.08 1 uge 2795 3295 2995 2 uger 2795 2695 Rute 1. Direkte fly TORSDAG fra Billund og Kastrup til Varna

Læs mere

Hvilken hjælp kan du forvente fra os i tilfælde af lange forsinkelser, aflyste eller overbookede flyafgange?

Hvilken hjælp kan du forvente fra os i tilfælde af lange forsinkelser, aflyste eller overbookede flyafgange? Hvilken hjælp kan du forvente fra os i tilfælde af lange forsinkelser, aflyste eller overbookede flyafgange? Denne meddelelse er formuleret i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning EC 261/2004.

Læs mere

I kan i bilagene se praktisk information omkring turen, som vil blive uddybet på lørdag den 13. december kl. 12 i lokale 284.

I kan i bilagene se praktisk information omkring turen, som vil blive uddybet på lørdag den 13. december kl. 12 i lokale 284. Kære forældre og elever Tiden nærmer sig for vores spændende rejse til Riget i midten. Vores lærere fra Kina; Ning og Wenting har undervist i kinesisk og har samtidig givet et godt indblik i kinesisk kultur

Læs mere

Værd at vide om. Grønland. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Grønland. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Grønland Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Grønland Hovedstad Indbyggere Sprog Nuuk 57.773 Grønlandsk, dansk Religion Valuta Areal Protestantisme Dansk krone Herunder kan du læse

Læs mere

Generelle forretningsbetingelser

Generelle forretningsbetingelser 1/9 Generelle forretningsbetingelser Opdateret 16-12-2015 Nedenstående betingelser er gældende for alle rejsende med Akademisk Rejsebureau. Ved indbetaling af depositum bekræfter den rejsende samtidig

Læs mere

Hvilken hjælp kan du forvente fra os i tilfælde af lange forsinkelser, aflyste eller overbookede flyafgange?

Hvilken hjælp kan du forvente fra os i tilfælde af lange forsinkelser, aflyste eller overbookede flyafgange? Hvilken hjælp kan du forvente fra os i tilfælde af lange forsinkelser, aflyste eller overbookede flyafgange? Denne meddelelse er formuleret i henhold til Europa- Parlamentets og Rådets forordning EC 261/2004.

Læs mere

KØBENAVN 25. april 2 maj BILLUND 25. april 2 maj

KØBENAVN 25. april 2 maj BILLUND 25. april 2 maj KØBENAVN 25. april Afrejse fra Københavnden 25 april kl. 06:30 ankomst til Palma kl. 09:25 DK 431 afrejse fra Palma den 02 maj kl. 10:45 ankomst til København kl. 13:45 DK 432 2 maj Afrejse fra København

Læs mere

Assistance og kompensation

Assistance og kompensation Assistance og kompensation I tilfælde af aflysninger, forsinkelser, nedgradering og afvist boarding Denne meddelelse er påkrævet af Europa-Parlamentets og Rådets forordning 261/2004. Version 3 Opdateret

Læs mere

Værd at vide om. Galápagos. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Galápagos. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Galápagos Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Galápagos Provinshovedstad Indbyggere Sprog Puerto Baquerizo Moreno Romerskkatolicisme Ca. 30.000 Amerikansk dollar Spansk Religion Valuta

Læs mere

Værd at vide om. Sydafrika. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Sydafrika. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Sydafrika Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Sydafrika Hovedstad Sprog Indbyggere Pretoria Forskellige former for kristendom Afrikaans og engelsk Rand 54 mio. Religion Valuta Areal

Læs mere

Værd at vide om. Guatemala. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Guatemala. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Guatemala Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Guatemala Hovedstad Indbyggere Sprog Guatemala City 15 mio. Religion Valuta Areal Romerskkatolsk og oprindelige maya-religioner Quetzal

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

Dubai UAE International Dental Conference. 3. 8. februar 2013. OurWorld A/S, Nørregade 51, 7500 Holstebro. Tlf. 97 42 50 40 Mail: info@ourworld.

Dubai UAE International Dental Conference. 3. 8. februar 2013. OurWorld A/S, Nørregade 51, 7500 Holstebro. Tlf. 97 42 50 40 Mail: info@ourworld. Dubai UAE International Dental Conference 3. 8. februar 2013 Tag med Tandlægeforeningen til AEEDC Dubai 2013. Vi tager os af det praktiske for dig med samlet fly og hotelbookning og den sædvanlige service

Læs mere

Værd at vide om. Spanien. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Spanien. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Spanien Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Spanien Hovedstad Sprog Indbyggere Madrid Romerskkatolicisme Spansk, catalansk, galicisk og baskisk Euro 48 mio. Religion Valuta Areal Herunder

Læs mere

Værd at vide om. Forenede Arabiske Emirater. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Forenede Arabiske Emirater. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Forenede Arabiske Emirater Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta om De Forenede Arabiske Emirater Hovedstad Indbyggere Sprog Abu Dhabi 5,9 mio. Arabisk Religion Valuta Areal Sunni-islam

Læs mere

Vestlige Canada Med Vancouver Island 24. maj 4. juni 2019

Vestlige Canada Med Vancouver Island 24. maj 4. juni 2019 Vestlige Canada Med Vancouver Island 24. maj 4. juni 2019 Før du læser rejsebeskrivelsen! På rejser til USA og Canada rejses der oftest i større grupper over 25 personer. Vi har på denne rejse valgt at

Læs mere

Rute 1. Direkte fly TORSDAG fra Billund og Kastrup til Varna tur-retur. 1 og 2 uger. Primera Air - Boeing 737-800 Primera Air - Boeing 737-800

Rute 1. Direkte fly TORSDAG fra Billund og Kastrup til Varna tur-retur. 1 og 2 uger. Primera Air - Boeing 737-800 Primera Air - Boeing 737-800 FLY 2016 Side 1/5 Dato 26.05 02.06 09.06 16.06 23.06 30.06 07.07 14.07 21.07 28.07 04.08 11.08 18.08 25.08 1 uge 2295* 2295* 2295* 2295 2495 2695 2795 2795 2695 2595 2595 2495 2495 2 uger 2295* 2295* 2295*

Læs mere

Værd at vide om. New Zealand. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. New Zealand. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om New Zealand Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta New Zealand Indbyggere Hovedstad Sprog 4,4 mio. Wellington Engelsk Religion Valuta Areal Kristendom New zealandsk dollar 270.534 km2

Læs mere

Værd at vide om. Nicaragua. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Nicaragua. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Nicaragua Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Nicaragua Hovedstad Indbyggere Sprog Managua 5,9 mio. Spansk Religion Valuta Areal Romerskkatolsk og protestanter Córdoba 130.000 km2

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2016/0028 afsagt den 20. april 2016 ****************************** KLAGER K (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR REJSEMÅL PRIS KLAGEN ANGÅR KRAV B B Rundrejse.

Læs mere

Værd at vide om. Schweiz. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Schweiz. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Schweiz Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Schweiz Hovedstad Sprog Indbyggere Bern Tysk, fransk, italiensk, rætoromansk Romerskkatolicisme, franc Schweiziske protestantisme 8,1 mio.

Læs mere

Værd at vide om. Rumænien. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Rumænien. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Rumænien Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Rumænien Hovedstad Indbyggere Sprog Bukarest 22 mio. Rumænsk Religion Valuta Areal Rumænskortodoks Rumænske lei 237.500 km2 Herunder kan

Læs mere

FLY 2017 Side 1/5. Bemærkninger SAS Charter Airbus 321 SAS Charter Airbus 321

FLY 2017 Side 1/5. Bemærkninger SAS Charter Airbus 321 SAS Charter Airbus 321 FLY 2017 Side 1/5 Rute 1. Direkte TIRSDAG fra Billund til Varna - sælges som enkeltbilletter Dato 30.05 06.06 13.06 20.06 27.06 04.07 11.07 18.07 25.07 01.08 08.08 15.08 22.08 29.08 05.09 Udrejse 795 2395

Læs mere

Program for rejser til Solformørkelsen i USA i august 2017

Program for rejser til Solformørkelsen i USA i august 2017 Program for rejser til Solformørkelsen i USA i august 2017 Rejseinformation for tillægsrejse. Rejse for Astronomisk Selskab www.astronomisk.dk og Amatør-Astronomisk Forening www.aaf.dk Rejse til USA fra

Læs mere

Værd at vide om Jordan. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om Jordan. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Jordan Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Jordan Hovedstad Indbyggere Sprog Amman 8,1 mio. Arabisk Religion Valuta Areal Sunni-islam Dinar 97.740 km2 Herunder kan du læse en række

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 13. september 2017 ****************************** KLAGER [K] (4 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR [B] [B] REJSEMÅL Nusa Dua, Bali. 2.11.-15.11.2016.

Læs mere

Informationsfolder om. Træningslejr Tyrkiet 2013. for. A-holdet Swim Team Vestsjælland

Informationsfolder om. Træningslejr Tyrkiet 2013. for. A-holdet Swim Team Vestsjælland Informationsfolder om for A-holdet Swim Team Vestsjælland Deltager: Afrejse fra Kastrup: Fredag d. 8.februar 2013: Mødetid ved Slagelse Svømmehal kl. 21.30 PC834: 01.50 København 05.55 Istanbul PC148:

Læs mere

Værd at vide om USA. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om USA. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om USA Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta USA Hovedstad Indbyggere Sprog Washington DC Kristendom 321 mio. Engelsk Religion Valuta Areal Amerikansk dollar Herunder kan du læse en række

Læs mere

Værd at vide om. Bolivia. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Bolivia. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Bolivia Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Bolivia Hovedstad Indbyggere Sprog Sucre/La Paz 10,8 mio. Spansk, quechua og aymará Religion Valuta Areal Katolicisme og protestantisme

Læs mere

K E N D E L S E. i sag nr. 268/05. afsagt den 12. december 2005 *********************************

K E N D E L S E. i sag nr. 268/05. afsagt den 12. december 2005 ********************************* 1 REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 268/05 afsagt den 12. december 2005 ********************************* KLAGER G L (4 voksne og 1 barn ) Pottemagerporten 11 2650 Hvidovre SALGSBUREAU ARRANGØR

Læs mere

VELKOMMEN HOS AIR GREENLAND

VELKOMMEN HOS AIR GREENLAND airgreenland.dk DINE RETTIGHEDER VELKOMMEN HOS AIR GREENLAND Denne folder har til formål at skitsere, hvad du som passager har af rettigheder og kan forvente af service fra Air Greenland. Du kan læse mere

Læs mere

Caribien i privatfly. Caribien i privatfly. Turen kort USA

Caribien i privatfly. Caribien i privatfly. Turen kort USA Caribien i privatfly Rundrejser med privatfly blev sidste år introduceret med stor succes i det østlige og vestlige. Nu er turen kommet til Caribien med en rute, der tager udgangspunkt i Floridas populære

Læs mere

Håndbog for rejser Hvorfor benytte et rejsebureau (mellemmand)? Hvorfor Idrættens Rejsebureau (IR)? Hvis man kun køber en flybillet

Håndbog for rejser Hvorfor benytte et rejsebureau (mellemmand)? Hvorfor Idrættens Rejsebureau (IR)? Hvis man kun køber en flybillet Håndbog for rejser Hvorfor benytte et rejsebureau (mellemmand)? Den danske lovgivning på området er baseret på forbrugerbeskyttelse og er principielt rettet mod ferierejser. Med den sidste udvikling betyder

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 22. maj 2018 ****************************** KLAGER [K] (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR [B] [B] REJSEMÅL New York, USA og Playa del Carmen,

Læs mere

Værd at vide om. Østrig. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Østrig. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Østrig Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Østrig Hovedstad Indbyggere Sprog Wien 8,5 mio. Tysk Religion Valuta Areal Romerskkatolicisme Euro 83.859 km2 Her kan du se fakta og praktiske

Læs mere

TAL OG ALGEBRA/GEOMETRI

TAL OG ALGEBRA/GEOMETRI Navn: CPR: TAL OG ALGEBRA/GEOMETRI 1. 376 + 2489 = 2. 367 120 = 3. 16 40 = 4. 216 : 12 = Løs ligningen 14. x - 6 = 4 x = 15. 3x = 24 x = Afrund til nærmeste hele tal 5. 21,88 6. 3 3 1 16. 17. 1 4 + 6 6

Læs mere

Værd at vide om. Rusland. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Rusland. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Rusland Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Rusland Hovedstad Indbyggere Sprog Moskva 142 mio. Russisk Religion Valuta Areal Russiskortodoks Rubel 17.075.000 km2 Her kan du læse en

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 13. december 2016 ****************************** KLAGER [K] (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR REJSEMÅL PRIS KLAGEN ANGÅR KRAV [B] [B] Rundrejse.

Læs mere

Værd at vide om. Portugal. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Portugal. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Portugal Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Portugal Hovedstad Indbyggere Sprog Lissabon 11 mio. Portugisisk Religion Valuta Areal Romerskkatolicisme Euro 91.831 km2 Herunder kan

Læs mere

Værd at vide om Grækenland. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om Grækenland. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Grækenland Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Grækenland Hovedstad Indbyggere Sprog Athen 10,7 mio. Græsk Religion Valuta Areal Græskortodoks Euro 131.957 km2 Herunder kan du læse

Læs mere

FORBRUGERPANELET APRIL 2011. Forbrugerpanelet om rejserettigheder

FORBRUGERPANELET APRIL 2011. Forbrugerpanelet om rejserettigheder Forbrugerpanelet om rejserettigheder Fire ud af fem respondenter (80%) har købt en privat udlandsrejse inden for de seneste tre år - flertallet inden for det seneste år og i mere end ni ud af ti (95%)

Læs mere

Buen camino! AT7 El Camino de sidste 100 kilometer fra Sarria til Santiago de Campostela

Buen camino! AT7 El Camino de sidste 100 kilometer fra Sarria til Santiago de Campostela Buen camino! AT7 El Camino de sidste 100 kilometer fra Sarria til Santiago de Campostela Praktisk information Hvornår skal vi hvad? Uge 34-35: Første vejledning Uge 36 (05.09.): Øvevandringstur. Esrum

Læs mere

Værd at vide om. Malaysia. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Malaysia. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Malaysia Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Malaysia Hovedstad Indbyggere Sprog Kuala Lumpur 30 mio. Religion Valuta Areal Sunni-islam og buddhisme Ringgit Malaysisk og kinesisk 329.847

Læs mere

Værd at vide om. Colombia. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Colombia. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Colombia Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Colombia Hovedstad Indbyggere Sprog Bogotá 46,7 mio. Spansk Religion Valuta Areal Romerskkatolicisme Peso 1.141.748 km2 Herunder kan du

Læs mere

Værd at vide om. Estland. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Estland. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Estland Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Estland Hovedstad Indbyggere Sprog Tallinn 1,3 mio. Estisk Religion Valuta Areal Forskellige former for kristendom Euro Herunder kan du

Læs mere

Værd at vide om. Mexico. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Mexico. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Mexico Rejs med hjerte, hjerne & holdning Mexico fakta Hovedstad Indbyggere Sprog Mexico City 121 mio. Spansk Religion Valuta Areal Romerskkatolicisme Peso 1.967.183 km2 Her kan du læse

Læs mere

Værd at vide om. Turkmenistan. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Turkmenistan. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Turkmenistan Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Turkmenistan Hovedstad Indbyggere Sprog Asjkhabad Ca. 5 mio. Turkmensk og russisk Religion Valuta Areal Muslimer, primært sunniretningen

Læs mere

Vores bedste råd til at finde billige flybilletter

Vores bedste råd til at finde billige flybilletter Vores bedste råd til at finde billige flybilletter www.enfamiliederrejser.dk Drømmer du også om at tage et fly væk fra regnen? Når man rejser, er flybilletterne ofte noget af det dyreste ved ferien. Derfor

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 2010/0318 afsagt den ****************************** REJSEMÅL Alcudia, Mallorca. 18.9.-25.9.2010 PRIS KLAGEN ANGÅR KRAV 6.986 kr. Utilfredsstillende rejsearrangement

Læs mere

Værd at vide om. Norge. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Norge. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Norge Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Norge Hovedstad Indbyggere Sprog Oslo 5,2 mio. Norsk Religion Valuta Areal Protestantisme Norsk krone Herunder kan du læse en række praktiske

Læs mere

Vestlige Canada Med Vancouver Island september 2019

Vestlige Canada Med Vancouver Island september 2019 Vestlige Canada Med Vancouver Island 1. 12. september 2019 Før du læser rejsebeskrivelsen! På rejser til USA og Canada rejses der oftest i større grupper over 25 personer. Vi har på denne rejse valgt at

Læs mere

Island. 9. til 13. september

Island. 9. til 13. september Island 9. til 13. september NordjyskeFordele og OurWorld A/S har i samarbejde med andre medier fornøjelsen at præsentere denne rejse til Island. Island er et land med et ekstremt natursceneri. Naturen

Læs mere

Rute 1. Direkte fly TORSDAG fra Billund og Kastrup til Varna tur-retur. 1 og 2 uger. Primera Air - Boeing 737-800 Primera Air - Boeing 737-800

Rute 1. Direkte fly TORSDAG fra Billund og Kastrup til Varna tur-retur. 1 og 2 uger. Primera Air - Boeing 737-800 Primera Air - Boeing 737-800 FLY 2016 Side 1/5 Dato 26.05 02.06 09.06 16.06 23.06 30.06 07.07 14.07 21.07 28.07 04.08 11.08 18.08 25.08 1 uge 2295* 2295* 2295* 2395 2495 2695 2795 2795 2695 2695 2695 2495 2495 2 uger 2295* 2295* 2295*

Læs mere

Værd at vide om. El Salvador. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. El Salvador. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om El Salvador Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta El Salvador Hovedstad Indbyggere Sprog San Salvador 6,1 mio. Spansk Religion Valuta Areal Romerskkatolsk USD 21.040 km2 Herunder kan

Læs mere

Værd at vide om. Australien. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Australien. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Australien Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Australien Hovedstad Indbyggere Sprog Canberra 23,5 mio. Engelsk Religion Valuta Areal Kristendom Australsk dollar Herunder kan du læse

Læs mere

Jet Times særlige vilkår og betingelser for befordring af passagerer og bagage

Jet Times særlige vilkår og betingelser for befordring af passagerer og bagage Jet Times særlige vilkår og betingelser for befordring af passagerer og bagage Januar 2015 Kære passager hos Jet Time Nærværende befordringsbetingelser supplerer den aftale, der er indgået mellem Deres

Læs mere