Husk Mini-arbejdsdag, lørdag den 26. oktober. Vi vil bl.a. gerne have hjælp til, at lave materialer til udeskoleundervisning. Plan kommer senere.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Husk Mini-arbejdsdag, lørdag den 26. oktober. Vi vil bl.a. gerne have hjælp til, at lave materialer til udeskoleundervisning. Plan kommer senere."

Transkript

1 Nyhedsbrev nr Nyt fra Skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev. Et nyt skoleår er startet og vi har glædet os til at komme i gang. Første skoledag blev en god start på dette skoleår, med en flot forældreopbakning, hvor vores fællesrum og gymnastiksal blev fyldt til bristepunktet. Tak til forældre, børn og personale for at skabe en fantastisk dag. Tak også til alle jer forældre med børn i klasse, der bakkede op om informationsmødet den 19. august. Vi har et stort ønske om, at vi alle i fremtiden, kan være sammen på første skoledag. HURRA! Vores nye 15 personers bus er nu synet. Tak til Suså Auto og andre forældre, der har hjulpet. Vi har nu, med lidt begyndervanskeligheder, startet samarbejdet med Tybjerg-købmanden, som nu 1 gang ugentligt tilbyder levering af mad til børnene. De vil meget gerne modtage tilbagemeldinger og har også fået nogle stykker. De har stor interesse i, at skabe en succes, men har jo ikke erfaringer på dette område, derfor er jeres tilbagemeldinger vigtige. Vi er klar over, at vores garderobeforhold bestemt ikke er optimale, derfor arbejder vi også på en løsning. Men jeg vil gerne opfordre jer til, at hjælpe med at holde orden på gangene. Det er primær alt det tøj og andet, der ligger på gulvene, vi gerne vil have væk. Der må selvfølgelig godt stå ting på gulvet i løbet af dagen. Vi bruger dagligt meget tid på, at fjerne ting der ligger dér. Vi taler også med børnene om det i skolen. Husk Mini-arbejdsdag, lørdag den 26. oktober. Vi vil bl.a. gerne have hjælp til, at lave materialer til udeskoleundervisning. Plan kommer senere.

2 Nyt vedr. Skolebestyrelsen Jeg har været med fra 2009, hvor skolen blot var en tanke. Vores højeste ønske var at skabe en skole, hvor vores børn havde mulighed for at modtage en undervisning, der gjorde dem livsduelige. Vi ønskede at alle børn skulle have et så godt grundforløb, at de kunne se tilbage på deres skolegang som noget givtigt og tilfredsstillende. Vi fandt det meget vigtigt, at eleverne skulle møde anerkendende voksne hver dag, der medinddrager og taler med eleverne, og som udvikler dem både fagligt og socialt ved hjælp af en tæt relation til børnene. Den tætte relation, der lige præcis er muligt, fordi det er en lille skole. Vi ønskede undervisningen skulle organiseres på en måde, som gav passende læringsmuligheder for den enkelte elev. Det skulle være en undervisning, der gav mulighed for at være inde og ude, og hvor der skulle være et afslappet forhold til at turde gøre noget andet. I vores værdiggrundlag blev det nedfældet med ord som udeskole og niveaudelt undervisning, anerkendende pædagogik og meget andet. Prøv selv at læse værdiggrundlaget, og glæd dig over den kerneværdi der netop nu arbejdes hårdt på at videreudvikle. Forældre opbakning er meget vigtigt for skolens liv og fremtid. Forældreopbakning kan være mange ting. Det kan være, at man deltager fysisk med projekter eller at man sender en kasse æbler fra haven med i skole, men vigtigst af alt, har positiv omtale en enorm effekt for skolen. Desværre sker der det, at når vi lever i en stram hverdag, hænder det, at man betragter tingene ud fra egen navle. Små hændelser kan give anledning til brok og puster små fjer ud i vinden, der til sidst ikke kan finde hønen hvorpå fjeren sad! Positiv omtale derimod, skaber en positiv synergi, hvor skolens fortrin, værdier og den gode historie kan gøre skolen verdenskendt området omkring os. Der følger samtidigt den bonus med, at både personale og ledelse løftes og får energi til at klare de udfordringer der nu engang følger med.

3 Vi skal hjælpe med den gode historie, så de får energi til at holde hovedet klart, klart til at videreudvikle skolen. Konkret gavner det vores børn her og nu, og på den lange bane sikrer det Tybjerg Privatskole. Ledelsen oplever heldigvis rigtig mange glade og tilfredse forældre. Der er god tilstrømning til skolen og vores elever kommer fra alle hjørner og forskellige kommuner og vores venteliste er fyldt. For at vende tilbage til starten, kan jeg se der er igangsat/påbegyndt rigtig meget af det vi i den lille kerne drømte om. Grunden til at jeg har ofret masser af timer og sene aftener på skolen(og stadig gør), så er det fordi jeg, sammen med den øvrige bestyrelse, kan se det rykker! Ja, der har været udfordringer, men jeg minder konstant mig selv om, at skolen kun har kørt i to hele år. Alting tager tid, og et skoleprojekt bliver aldrig færdigt. Skolen skal sigte mod vores drøm, men er samtidigt nødsaget til at forholde sig til virkeligheden. Det kan være lavpraktiske ting, der nogle gange bremser det indlysende, og sådan er det! Men med forældre opbakning, er jeg fuldstændig overbevidst om, at Kenneth har den volumen der skal til, for at skabe mulighed for en konstant fremdrift, der sigter mod den perfekte skole. Til jer der undrer jer over hvad en skolebestyrelse egentligt foretager sig, kan jeg løfte sløret for, at vi har møde 1.gang om måneden(næste gang tirsdag d.24/9), hvor vi laver opsamling på underudvalgenes arbejde samt træffer nødvendige beslutninger. Underudvalgene arbejder netop nu målrettet på en udbygningsplan og undersøger forskellige muligheder og behov. Der bliver videreudviklet en PR strategi der fremhæver skolen på de vigtige områder og der produceres artikler, plakater og andre ideer. PR og støtteforeningen er ved at finde hinanden så der løftes lidt bredere. Økonomien følges tæt, og vi har jævnligt møder, så vi i samarbejde med Kenneth har øje på kronerne. Vi er ved at udarbejde en evaluering som udsendes til besvarelse før jul. Så i korte træk kan jeg vist roligt sige, at det er arbejdet mellem bestyrelsesmøderne, der trækker det store læs.

4 Men hvad betyder det? Vi kan lide det! Er der spørgsmål eller gode ideer til de store linjer, til os i bestyrelsen, så er det muligt at skrive til os i intra systemet. Er det spørgsmål der retter sig mod daglig ledelse, så er det Kenneth. Det er min opfattelse, at I bruger ham alt for lidt. Brug ham på en måde, så fjerene bliver pustet i den rigtige retning. De bedste hilsener Formand Maria Thielke Hansen Nyt fra Støtteforeningen Vi er i støtteforeningen ved at planlægge de forskellige arrangementer, hvor vi deltager i en eller anden form, og samtidig er vi i gang med at søge fonde til fordel for skolen. Hvis I har nogle ideer eller forslag, så kontakt gerne Karina Gotfredsen på tlf eller mail. stotteforeninge@tybjergprivatskole.dk. Af arrangementer er vi ved at planlægge Foreningernes dag d i Tybjerg. Der er et rigtig godt program for denne dag, bl.a. står Tybjerg Gymnastikforening for Tybjerg-løbet. På skolen vil der i tidsrummet kl: 11:00-14:00 blive afholdt børneloppemarked. Det er muligt for alle børn at købe en stadeplads til kr. 25,00. Stadepladsen kan købes inden d , ved at kontakte Inge Broms på tlf , eller mail: inge.broms@privat.dk Støtteforeningen vil samtidig sælge kaffe/the og småkager. Hele programmet for denne dag, er at finde på: Vi er også godt i gang med at planlægge Bondes Marked på Gisselfeld i weekenden d oktober. Her skal vi, som vi plejer, bruge nogle elever og gerne lidt forældre, der har lyst til at hjælpe nogle timer. Flere informationer kan fås hos Mette Jensen tlf el. Cathrine Gudbergsen tlf Når vi har de forskellige arrangementer, såsom første skoledag, arbejdsdag, Bondes Marked, skolefest osv., så mangler vi ofte hjælp fra vores medlemmer. Det kan være i form af hjælp til at lave kaffe, hjælpe i bod og køkken osv. Til årets skolefest og første skoledag havde vi hjælp fra tre søde rare damer. Det betyder så meget og uanset alder, så er hjælpen guld værd. Det er underordnet, om man er forældre, bedsteforældre, ven eller nabo. Al hjælp er meget velkommen, og husk at vores arbejde altid er til fordel for skolens elever og personale.

5 Vi vil i løbet af den næste måned via mail sende kontingentopkrævning ud til nuværende medlemmer. Nye medlemmer kan melde sig ind i Støtteforeningen via hjemmesiden el. kontakte Karina Gotfredsen på tlf eller mail stotteforening@tybjergprivatskole.dk Mvh. Støtteforeningen. Nyt vedr. elever I august måned er Louise Højbye Sønder startet i 3. klasse. Jeppe Elkær er startet i 4. klasse. Malthe Petersen er startet i 5. klasse og Emil Petersen er startet i 7. klasse. Vi byder dem og deres familier rigtig hjertelig velkommen og glæder os til samarbejdet. Benjamin Sommer, Frida Sommer og Benjamin Coneliussen er desværre stoppet hos os. Vi takker for samarbejdet og ønsker dem og deres familie alt godt fremover. Vi har haft en del henvendelser i løbet af sommeren, men har været nødt til at sætte børnene på venteliste, da det har været til klasser, der ikke kan indskrives flere børn i. I de kommende skoleår er der mange børn på ventelisterne til de nye børnehaveklasser. Helt frem til 2019, hvor der allerede står 2 på ventelisten. Nyt vedr. personalet Hele personalet har, inden skolestart, været på 2 kursusdage, hvor indholdet bl.a. var førstehjælp, elementær brandbekæmpelse og inspiration til arbejdet med udeskole. I denne forbindelse har vi haft hjælp fra nogle forældre, og det vil vi gerne takke mange gange for. Som vi tidligere har orienteret om, så har vi haft pedelhjælp af John, som har haft 14 dages virksomhedspraktik hos os. John har været så heldig at få et fast job på en institution for unge. Vi ønsker ham tillykke og tak for samarbejdet. Vi håber på at få en ny medhjælper inden længe. Lise, som står for vores rengøring, er sygemeldt i en periode, derfor er vi i gang med, at finde en afløser for denne periode. Vores pedel har, med hjælp fra en forælder, taget det værste i de sidste par dage. Vi beklager situationen, men arbejder på en brugbar løsning.

6 Vi får, i en periode, en ekstra hånd af Anne. Anne kan/skal være hos os her i efteråret. Anne har gennem sit lange arbejdsliv arbejdet med børn, bl.a. som dagplejemor, men måtte stoppe grundet nedskæringer og besparelser i kommunen. Anne skal primær være i SFO/klub. Anne starter tirsdag den 3. september. Vi glæder os til samarbejdet. Klub Tak til de forældre, der har tilbagemeldt på behovet for klub. Det gør at vi nemmere kan forberede og udfylde tiden i klubben. Vi holder møde 1 gang ugentligt vedr. klub, hvor vi evaluerer på foregående uges arbejde og de ønsker børnene har. Vi udvikler klubben ud fra de erfaringer vi får. Vi har købt Walkie Talkies til brug i klubben - stor succes! Børnene står ved lågen om morgenen og venter på mig, for at få lov at låne dem ;-) Torsdag den 12. og 19. september kommer Holmegård fodboldklub igen og laver boldleg. Der er plads til 22 børn, og sidst var der 16 børn med, så der kan godt være flere. Vi glæder os rigtig meget til et godt samarbejde og givende år for alle. M.v.h. Personalet m.fl. på Tybjerg Privatskole.

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Februar 2014 Siden sidst Foråret og fremtiden banker på. Vi har alle nok bemærket, at det er blevet lysere om morgen og eftermiddagen, og vejret her i februar giver os i

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 46. Lockout. Afsked. Fra skolen. www.norreskov-skolen.dk Nørreskov-Skolen, den 8. marts 2013

Nyhedsbrev nr. 46. Lockout. Afsked. Fra skolen. www.norreskov-skolen.dk Nørreskov-Skolen, den 8. marts 2013 www.norreskov-skolen.dk Nørreskov-Skolen, den 8. marts 2013 Nyhedsbrev nr. 46 Fra skolen Lockout Som det sikkert er de fleste forældre bekendt, har Kommunernes Landsforening varslet lockout af de overenskomstansatte

Læs mere

N Y H E D S B R E V N R Onsdagsholdet

N Y H E D S B R E V N R Onsdagsholdet N Y H E D S B R E V N R. 8 2 0 1 4 Onsdagsholdet Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! Lokalrådet for Tybjerg og omegn har lavet en spørgeskema undersøgelse som har ligget

Læs mere

HUSK nu at sætte X i kalenderen

HUSK nu at sætte X i kalenderen Nyhedsbrev uge 45 2014 Side 1 HUSK NU!!!! Side 5 Spilleaften Side 2 Nyt fra Troels Side 6 Filuren Side 3 Det forsvundne forår vol.2 Side 7-10 Børnehaven Side 4 Fra Vejrumbro by Side 11 Kalender, rengøring

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

Skolelederens beretning, generalforsamling 31. marts 2016

Skolelederens beretning, generalforsamling 31. marts 2016 Skolelederens beretning, generalforsamling 31. marts 2016 Det har igen - været et travlt år på skolen, denne gang ikke mindst pga. Byggeriet af børnehaven og faglokalerne. Men måske er det på sin plads

Læs mere

HURRA vores nye 15 personers bus er klar til syn, vi regner med den er klar til efter sommerferien.

HURRA vores nye 15 personers bus er klar til syn, vi regner med den er klar til efter sommerferien. Nyhedsbrev nr.7-2013 Nyt fra Skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev. Årets sommerfest blev afholdt torsdag den 13. juni. Der har været en flot opbakning og jeg har haft mange gode

Læs mere

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen.

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Månedens udfordring: Torsdag den 29. marts vil vi for

Læs mere

SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk

SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk Kære børn og forældre. Den 3.september 2012 Katrinedalskolen er en realitet og vi er bestemt kommet godt fra start her i Kundby.

Læs mere

Nyhedsbrev. Tilbageblik på et fantastisk skoleår. Artikler af særlig interesse:

Nyhedsbrev. Tilbageblik på et fantastisk skoleår. Artikler af særlig interesse: Juni 2009 Nyhedsbrev Artikler af særlig interesse: ForældreIntra2 Profilanalyse Tilbageblik på et fantastisk skoleår Indhold: Tines leder side 1 ForældreIntra side 2 Profilanalyse side 3 Datoer side 4

Læs mere

Frørup September 2015

Frørup September 2015 Smørhullet Skolen Mandag 31 Kampagne: Alle børn cykler 7.45-8.00: uddeling af flyers 8.00: indvielse af cykelbane Tirsdag 1 17.00-18.30: 3F forældremøde Onsdag 2 8.00-15.00: 4F ud i det blå Torsdag 3 Fredag

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Kære 10. klasse, kære dimittender Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden.

Kære 10. klasse, kære dimittender Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden. 1 Kære 10. klasse, kære dimittender Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden. Først vil jeg ønske jer til lykke med eksamen. Det er for de fleste en tid med blandede følelser. Det er dejligt

Læs mere

Fredagsbrev. Klargøringslørdag... Velkommen søndag...en pindsvin blev begravet... IT-løsning... 2 bestyrelsesmøder...

Fredagsbrev. Klargøringslørdag... Velkommen søndag...en pindsvin blev begravet... IT-løsning... 2 bestyrelsesmøder... Fredagsbrev Nr. 1 12. aug. 2011 Bakkelandets Friskole 9. skoleår Kære forældre Klargøringslørdag... Velkommen søndag...en pindsvin blev begravet... IT-løsning... 2 bestyrelsesmøder... Bakkelandet har været

Læs mere

Hvor er det dog en overvældende følelse, at stå her med eksamensbeviserne i. hænderne, huerne på hovedet - og formentligt en gang god sprit i blodet!

Hvor er det dog en overvældende følelse, at stå her med eksamensbeviserne i. hænderne, huerne på hovedet - og formentligt en gang god sprit i blodet! Kære alle sammen. Kære lærere, kære forældre og kære studenter. Hvor er det dog en overvældende følelse, at stå her med eksamensbeviserne i hænderne, huerne på hovedet - og formentligt en gang god sprit

Læs mere

Formandens beretning 2006

Formandens beretning 2006 Formandens beretning 2006 Når jeg tænker tilbage på år 2005, er succes og modgang ord som dukker op. Vi startede året med 113 medlemmer, aldrig har tallet været så højt. Det er dejligt med en så stor skare

Læs mere

Vejen til Noah og overdragelsen af ham!

Vejen til Noah og overdragelsen af ham! Charlotte S. Sistrup, eneadoptant og mor til Noah Truong fra Vietnam fortæller sin historie Vejen til Noah og overdragelsen af ham! Den 29. august 2004 sendte jeg ansøgningspapirerne af sted til adoptionsafsnittet,

Læs mere

Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden.

Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden. 1 Kære 10.klasse, kære dimittender Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden. Først vil jeg ønske jer til lykke med eksamen. Det er for de fleste en tid med blandede følelser. Det er dejligt

Læs mere

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016!

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Solen skinner udenfor lige nu, og der er så småt begyndt at komme knopper på træer og buske og forårsblomsterne begynder at stå i fuldt flor. Jeg

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

TIPS TIL SAMARBEJDET OM SAMTALEGUIDEN

TIPS TIL SAMARBEJDET OM SAMTALEGUIDEN Samtaleguiden 36 Samtaleguiden er lavet primært til unge, der ryger hash. Som vejleder, mentor m.fl. kan du bruge Samtaleguiden som et fælles udgangspunkt i samtalen med den unge. Du kan dog også blot

Læs mere

Det bedste og det værste - en praktikevaluering fra 10.95

Det bedste og det værste - en praktikevaluering fra 10.95 1 og det værste - en praktikevaluering fra 10.95 med udgangspunkt i Søren Ulrik Thomsens digte: Det værste og det bedste Et eksempel på evaluering af komplekse, subjektive og helt umålelige processer.

Læs mere

Vesthimmerlands Naturfriskole og Naturbørnehave

Vesthimmerlands Naturfriskole og Naturbørnehave Vesthimmerlands Naturfriskole og Naturbørnehave et valg for dit barn Naturbørnehave Kære forældre Med dette materiale, vil vi gerne invitere dig og dit barn ind i Vesthimmerlands Naturfriskoles verden.

Læs mere

Kompasset december 2015

Kompasset december 2015 Kompasset december 2015 Nytårskur: Der er i Sejlklubben tradition for, at vi mødes nytårsaftensdag kl. 11.00 til lidt lækkert vådt og tørt til ganen, hvor vi så har mulighed for at ønske hinanden godt

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

TÅRNBORG SKOLENYT. Skolelederen Kære alle. 4. februar 2015

TÅRNBORG SKOLENYT. Skolelederen Kære alle. 4. februar 2015 4. februar 2015 Skolelederen Skolelederen Kære alle. I december skrev jeg, at sneen nok ville komme mellem jul og nytår, og der kom faktisk et lille drys de fleste steder, men nu er det for alvor blevet

Læs mere

Tale til sommerafslutning 2010

Tale til sommerafslutning 2010 Tale til sommerafslutning 2010 Velkommen på denne skønne sommerdag. Velkommen først og fremmest til 9. årgang, der er æresgæster i dag. Men selvfølgelig også til alle andre elever, til forældre og pårørende

Læs mere

Velkommen til Birkerød Skole

Velkommen til Birkerød Skole Infomøde 8. dec. 2015 Velkommen til Birkerød Skole Information om start i Førskole-SFO og børnehaveklasse INDHOLDSFORTEGNELSE Forord...... 3 Organisering... 4 Mantra... 4 Førskole-SFO....... 6 Børnehaveklasser....

Læs mere

Fredag den 21. august 2015

Fredag den 21. august 2015 den 21. august 2015 Dette månedsbrev skal starte med at byde alle hjertelig velkommen til endnu et år i Krabben. Et særligt velkommen skal lyde til: Benjamin, Ida, Natasja, Viggo, Jonathan, Nikolaj, Jeppe,

Læs mere

Bilag 6: Transskription af interview med Laura

Bilag 6: Transskription af interview med Laura Bilag 6: Transskription af interview med Laura Interviewet indledes med, at der oplyses om, hvad projektet handler om i grove træk, anonymitet, at Laura til enhver tid kan sige, hvis der er spørgsmål,

Læs mere

Å r g a n g 1 7 - N r. 2 - J a n u a r 2 0 11

Å r g a n g 1 7 - N r. 2 - J a n u a r 2 0 11 Nyhedsbrevet Å r g a n g 1 7 - N r. 2 - J a n u a r 2 0 11 Til alle jer fra alle os. Vi vil starte dette nyhedsbrev med at ønske jer alle et godt nytår og rigtig mange tak for godt samarbejde og psykologer,

Læs mere

Skole Hjem Nr. 189 December 2006

Skole Hjem Nr. 189 December 2006 Skole Hjem Nr. 189 December 2006 1 Afsked Det er ikke første gang og bliver måske heller ikke sidste gang i dette skoleår, at vi i Kontakt må skrive om afsked. Det skyldes hovedsagelig, at flere nu har

Læs mere

Plantning af ny hæk, nye grunde på Faldet

Plantning af ny hæk, nye grunde på Faldet Plantning af ny hæk, nye grunde på Faldet Som lovet, vil jeg hermed komme med forslag og anbefalinger, som forhåbentlig vil gøre det lidt nemmere, når vi skal vælge hvilken hæk der skal plantes omkring

Læs mere

- en hjælpende hånd til at klare dig selv

- en hjælpende hånd til at klare dig selv - en hjælpende hånd til at klare dig selv Et friere liv FRI er en ny måde at visitere på i Brønderslev Kommune, hvor vi sammen med dig tager hånd om dine muligheder for, at du kan få et aktivt og selvstændigt

Læs mere

Ugebrev uge 33 gruppe 2

Ugebrev uge 33 gruppe 2 Ugebrev uge 33 gruppe 2 Vi er kommet godt i gang med den første uge. Vi har fået 2 nye elever i gruppe 2. Det er Simone, der er kommet tilbage til 2. klasse og Mikkel, der er kommet i 2. klasse, da Simested

Læs mere

SÅDAN NÅR DU DINE MÅL

SÅDAN NÅR DU DINE MÅL Hvad drømmer du om? Hvad vil du gerne opnå? DIT MÅL Hvor vil du placere dit mål på en skala fra 1-10? SKALA SKALA FORSKEL FORSKEL Hvorfor er du ikke allerede i mål? HVORFOR Skal dine overbevisninger ændres?

Læs mere

Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev

Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev September 2011 Fredag den 30. fejres frivilligheden Politiker i praktik Røde Kors indsamlingen nærmer sig Cathrine Lindberg Bak Frivilligt PR-team klar til landsindsamlingen

Læs mere

TIGER NYHEDSBREV MAJ 2014

TIGER NYHEDSBREV MAJ 2014 Kære alle nye, gamle og kommende Tiger Forældre Først vil vi sige tusind tak for en fantastisk familiefest med alle jer nye Tigerfamilier. Det var en stor fornøjelse at møde så mange af jer. Vi kan hver

Læs mere

Nyhedsbrev uge 35 2015

Nyhedsbrev uge 35 2015 Nyhedsbrev uge 35 2015 Side 1 God weekend Side 7 Filuren Side 2-3 Nyt fra Allan Side 8-9 Chromebooks Side 4 Høstfest Side 10 N/T med 4-5 klasse Side 5 Indvielse af vuggestuen Side 11-13 Børnehaven Side

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Maj 2014 Siden sidst Kære forældre på Karup Skole og andre interesserede. Hermed følger skoleårets næstsidste månedsinformation. Arbejdet med skolereformen. Ledelsen og personalet

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden Børnerådsmøde i Pyramiden www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Marts BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Stamtræer

Læs mere

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 - MARTS 2016

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 - MARTS 2016 K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 - MARTS 2016 19. 2. 9. & 10. 23. & 24. 7. & 8. 15. & 16. KLUBKALENDER: MARTS 2016 Bestyrelsesmøde.* APRIL 2016 Generalforsamling.* Arbejdsweekend.*

Læs mere

Ugebrev 34 Indskolingen 2014

Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Allerførst velkommen tilbage til jer alle efter en dejlig varm og solrig sommerferie, det er tydeligt, at børnene har nydt det, men alle

Læs mere

Vi skal lave en sparegris, men inden vi går i gang, skal vi lige snakke om et par billeder

Vi skal lave en sparegris, men inden vi går i gang, skal vi lige snakke om et par billeder Vi skal lave en sparegris, men inden vi går i gang, skal vi lige snakke om et par billeder 2 3 1. Hvad kommer du til at tænke på, når du ser bygningerne? 2. Er det bygninger, som du har lyst til at komme

Læs mere

Nyhedsbrev Trørødskolen

Nyhedsbrev Trørødskolen Nyhedsbrev Trørødskolen Maj 2015 Skolelederen 0.-5. klasse 6.-9. klasse Skolelederen v/suzanne Henningsen Kristi Himmelfartsferien Fredag d. 15. maj - dagen efter Kristi Himmelfartsdag, holder vi ferie,

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 4, 2014 Tybjerg Privatskole

Nyhedsbrev nr. 4, 2014 Tybjerg Privatskole Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! D. 26. april blev der holdt arbejdsdag på skolen. Det var en rigtig god dag og der blev lavet rigtig mange gode ting til jeres børn.

Læs mere

TOVHOLDER GUIDE BEDRE TIL ORD, TAL OG IT

TOVHOLDER GUIDE BEDRE TIL ORD, TAL OG IT TOVHOLDER GUIDE BEDRE TIL ORD, TAL OG IT INTRODUKTION TIL GUIDEN Din kommune er blevet udvalgt til at være med i projektet Bedre til ord, tal og IT. Du får denne guide, fordi du har en bærende rolle i

Læs mere

S K O L E N Y T. Nogle bøger skal smages, andre skal sluges, og nogle få bøger skal tygges og fordøjes. Francis Bacon

S K O L E N Y T. Nogle bøger skal smages, andre skal sluges, og nogle få bøger skal tygges og fordøjes. Francis Bacon S K O L E N Y T Nogle bøger skal smages, andre skal sluges, og nogle få bøger skal tygges og fordøjes Francis Bacon Vildbjerg Skole November 2011 November 2011 1. Åbent hus for forældre 3.A skole/hjem

Læs mere

14/15. Sparkær Skole & SFO/Klub. Sparkær Skole;Jens Johansen. Telefon: 87872520 E-mail: skole.sparkaer@viborg.dk

14/15. Sparkær Skole & SFO/Klub. Sparkær Skole;Jens Johansen. Telefon: 87872520 E-mail: skole.sparkaer@viborg.dk 14/15 Sparkær Skole & SFO/Klub Sparkær Skole;Jens Johansen Telefon: 87872520 E-mail: skole.sparkaer@viborg.dk Velkommen til Sparkær skole og SFO/Klub Vi vil med denne lille folder give jer et indblik i

Læs mere

Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960

Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960 Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960 Vi har samlet nogle af de spørgsmål som du måtte stå med hvis du overvejer at begynde i en Cykel Club. Der er sikkert mange andre ting du kunne ønske svar på, og

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 4. Gødvadskolens SFO og Fritidsgården

Nyhedsbrev nr. 4. Gødvadskolens SFO og Fritidsgården Nyhedsbrev nr. 4. Gødvadskolens SFO og Fritidsgården Vi kører derudad med fuld fart - Og så er det godt med flittige mekanikere og eget værksted. Bedre sent end aldrig så kom endelig nyhedsbrev nr. 4.

Læs mere

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave. Nyhedsbrev uge 5-2013. Dukketeater i børnehøjde. Side 1 af 10. Side 4. LAN-party 15.

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave. Nyhedsbrev uge 5-2013. Dukketeater i børnehøjde. Side 1 af 10. Side 4. LAN-party 15. Nyhedsbrev uge 5-2013 Side 1 Dukketeater i børnehøjde Side 8 LAN-party 15. februar Side 3 Åben-hus-arrangementet Side 9 Forældreinspirationsaften Side 4 Børnehaven Side 10 Kalender, kontakt mm. Dukketeater

Læs mere

Iværksætter noget for dig? Elevopgaver langt forløb

Iværksætter noget for dig? Elevopgaver langt forløb Indledning Hvis du har et job i din fritid, er du sikkert lønmodtager. Du kommer på en arbejdsplads et antal gange om ugen og får løn for arbejdet. Hvis du derimod starter din egen virksomhed, er du iværksætter.

Læs mere

JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE

JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE Kundby d. 11. juni 2012 Kære forældre Endnu et skoleår går mod sin afslutning, og den dejlige sommerferie venter forude. I år strækker skoleåret sig helt hen imod juli måned,

Læs mere

Husavis. Hvalsø Ældrecenter juli 2012. At leve er ikke nok, solskin, frihed og en lille blomst må man have H.C. Andersen

Husavis. Hvalsø Ældrecenter juli 2012. At leve er ikke nok, solskin, frihed og en lille blomst må man have H.C. Andersen Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet Beboer: Emmy Hansen, Blomsterhaven 5. Marie-Louise Poulsen, Bøgely 22. Elin Jensen, Bøgely 14. Pårørende: Peder Poulsen, Formand. Hother Husted. Inge Lise Bech. Margurite

Læs mere

Kære børn og forældre!

Kære børn og forældre! Kære børn og forældre! Kommende arrangementer Torsdagsbrev, den 01.10.2015 www.mammenfri.dk Torsdag den 1. oktober Uge 41 Tirsdag den 6. oktober Tirsdag den 6. oktober Onsdag den 7. oktober Fredag den

Læs mere

Side 1. De tre tønder. historien om Sankt Nicolaus.

Side 1. De tre tønder. historien om Sankt Nicolaus. Side 1 De tre tønder historien om Sankt Nicolaus Side 2 Personer: Nicolaus Side 3 De tre tønder historien om Sankt Nicolaus 1 Nicolaus 4 2 Naboen 6 3 Tre poser guld 8 4 Mere guld 10 5 Gaden er tom 12 6

Læs mere

Månedsinformation. Karup skole og SFO

Månedsinformation. Karup skole og SFO Månedsinformation Karup skole og SFO April 2015 Siden sidst Ny organisering næste skoleår. Vi har i foråret gennemført en større intern proces med evaluering og udvikling af skolens nuværende organisering.

Læs mere

Ugebrev 45 Indskolingen 2014

Ugebrev 45 Indskolingen 2014 Ugebrev 45 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære forældre til indskolingen. I skrivende stund er det ikke fredag endnu, men jeg er sikker på, at vi er mange, der har haft en dejlig Halloweenfest, når fredagen

Læs mere

AUGUST-NYT. fra Kundby Skole

AUGUST-NYT. fra Kundby Skole AUGUST-NYT fra Kundby Skole D. 14. august 2009 Kære børn og forældre. Hermed dette skoleårs første månedsnyt. I onsdags bød vi for første gang velkommen til vores nye børnehaveklasse og deres forældre,

Læs mere

Der var gang i april!

Der var gang i april! ildeskolenyt! - f jo ONu nd sne: Der var gang i april! April blev en meget travl og spændende måned med massevis af aktiviteter for både elever og lærere: Sæsonens svømmeundervisning blev afsluttet med

Læs mere

SYTTEN INFO. Hent dit eget eksemplar på www.kreds17.dk DET ER RIGTIG GODT JEG VED, HVAD JEG IKKE VED. Læs formandens jule og nytårshilsen på side 3

SYTTEN INFO. Hent dit eget eksemplar på www.kreds17.dk DET ER RIGTIG GODT JEG VED, HVAD JEG IKKE VED. Læs formandens jule og nytårshilsen på side 3 SYTTEN INFO Rødovre Lærerforenings medlemsblad Årgang 18 Nr. 2 Hent dit eget eksemplar på www.kreds17.dk DET ER RIGTIG GODT JEG VED, HVAD JEG IKKE VED Læs formandens jule og nytårshilsen på side 3 Ny strategi

Læs mere

Løbetræning for begyndere 1

Løbetræning for begyndere 1 Løbetræning for begyndere 1 Lige nu sidder du med en PDF-fil der forhåbentlig vil gavne dig og din løbetræning. Du sidder nemlig med en guide til løbetræning for begyndere. Introduktion Denne PDF-fil vil

Læs mere

Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD

Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD BESTYRELSEN FORMAND Birgitte Holm Petersen 39565841 NÆSTFORMAND Mikael Gajhede 30257403 KASSERER Torben Aagaard 32555612 SEKRETÆR Jan Mouritsen 31905161

Læs mere

KBs julefrokost afholdes 21. nov.

KBs julefrokost afholdes 21. nov. KBs julefrokost afholdes 21. nov. Tilmelding skal ske i Tutten OBS begrænset antal pladser først til mølle! Så hvis du vil være sikker på en plads, så skynd dig at tilmelde og betale hos Hanne i Tutten!

Læs mere

Fredagsbrev uge 24. Endnu en dejlig uge er gået, og vi nærmer os med hastige skridt den sidste uge før børnenes sommerferie.

Fredagsbrev uge 24. Endnu en dejlig uge er gået, og vi nærmer os med hastige skridt den sidste uge før børnenes sommerferie. Fredagsbrev uge 24 Kære forældre Endnu en dejlig uge er gået, og vi nærmer os med hastige skridt den sidste uge før børnenes sommerferie. Onsdag havde vi besøg af børn, som starter på Udefriskolen efter

Læs mere

NR. 136 December 2006

NR. 136 December 2006 NR. 136 December 2006 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Revy 2007 Det første tekstmøde er afholdt. Vi var en halv snes stykker, der var mødt op. Både nogle af skuespillerne

Læs mere

Fredagsbrev Special edition made by 8. klasse

Fredagsbrev Special edition made by 8. klasse Fredagsbrev Special edition made by 8. klasse Velkommen til denne særlige udgave af fredagsbrevet, som i denne uge er udformet af ÅF's forrygende og seje 8. klasse. I kan i dette brev læse om bl.a. Høstival,

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

Bjørn Dean Petersen. TankeRevision 2015. Et gratis PC program, som kan forbedre både din og dine omgivelsers livskvalitet. www.tankerevision.

Bjørn Dean Petersen. TankeRevision 2015. Et gratis PC program, som kan forbedre både din og dine omgivelsers livskvalitet. www.tankerevision. Bjørn Dean Petersen TankeRevision 2015 Et gratis PC program, som kan forbedre både din og dine omgivelsers livskvalitet. www.tankerevision.dk 1 TankeRevision 2015 Copyright 2015 ved Bjørn Dean Petersen

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

Nyhedsbrev Ungdom Januar 2016

Nyhedsbrev Ungdom Januar 2016 Fredagstræning / Familiehygge Vi kan med glæde tilbyde ekstra spil for alle ungdomsmedlemmer + evt. forældre/søskende hver fredag kl. 18.00 20.00. I skal selv medbringe ketcher og bolde, og børn under

Læs mere

Hold nu op, det har været en total hektisk uge i innovationens tegn!!!

Hold nu op, det har været en total hektisk uge i innovationens tegn!!! Hold nu op, det har været en total hektisk uge i innovationens tegn!!! 7.c + klasselærere startede i mandags med et virksomhedsbesøg hos E.L.M, hvor de blev undervist i, hvordan en virksomhed arbejder

Læs mere

Nyhedsbrevet. Å r g a n g 1 4 - N r. 2 - F e b r u a r 2 0 0 8

Nyhedsbrevet. Å r g a n g 1 4 - N r. 2 - F e b r u a r 2 0 0 8 Nyhedsbrevet Å r g a n g 1 4 - N r. 2 - F e b r u a r 2 0 0 8 Fastelavn En god dag og endnu en rar oplevelse i Børne- og Familiehuset. Mange, store som Det skulle ske samtidig med at vi også fik nye skemaer.

Læs mere

Kærlig hilsen din SFO

Kærlig hilsen din SFO Kærlig hilsen din SFO Kære Forældre Lucia: Traditionen tro indbyder vi til Lucia fest i SFO. Det foregår torsdag d. 13. december fra kl. 15-16.30. Vi starter med gløgg og æbleskiver ude i klasserne. Kl.

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013 Fælles info Fastelavn. Vi holdt fastelavn mandag efter vinterferien. Vi flyttede det hertil fordi vi havde Danmarks Indsamling i uge 6, men til næste år flytter vi det tilbage, så det ligger tættere på

Læs mere

Dukketeater til juleprogram.

Dukketeater til juleprogram. Dukketeater til juleprogram. Dukketeater 1: (Der er brug for to dukker, en frisk og glad drengedukke (dukke 1), der er spændt på at det er jul og en lidt fornuftig pigedukke (dukke 2), der ikke kommet

Læs mere

Bryd vanen, bøj fisken - og vind over krisen

Bryd vanen, bøj fisken - og vind over krisen Bryd vanen, bøj fisken - og vind over krisen Medarbejderkonference september 2011 Opgaver & værktøjer Tilmeld dig: Nå dine mål med Torben Wiese Prøv www.brydvanen.dk Få inspirationsmail på www.habitmanager.com

Læs mere

Ferielukket i alle afdelinger

Ferielukket i alle afdelinger Fredagsbrev - uge 26-27. juni 2014 Bakkelandets friskole, børnehaver og vuggestue ønsker alle en rigtig god sommer. Nimdrupvej 2a 8740 Brædstrup 75753888 kontor@bakkelandets-friskole.dk www.bakkelandets-friskole.dk

Læs mere

GOD PINSEFERIE. Nyhedsbrev uge 19 2016. Vejrumbro Fri - Skole SFO - Børnehave - Vuggestue Side 1 af 18

GOD PINSEFERIE. Nyhedsbrev uge 19 2016. Vejrumbro Fri - Skole SFO - Børnehave - Vuggestue Side 1 af 18 Nyhedsbrev uge 19 2016 Side 1 God weekend Side 6 Nyt fra bestyrelsen Side 2 Nyt fra Allan Side 7 Ny afdelingsleder Side 3 Vejrumbro Open Air Side 8-12 Børnehaven Side 4 Arbejdslørdag Side 13-17 Vuggestue

Læs mere

Tour de Bakkelandet 2015 Lørdag den. 25.april 10-12

Tour de Bakkelandet 2015 Lørdag den. 25.april 10-12 Lørdag d. 25. april 2015 Cykelsponsorløb Brædstrup Lokale cykelklub deltager! Lokale kendte deltager! Gør du? Bakkelandets Friskole Nimdrupvej 2 8740 Brædstrup 7575 3888 kontor@bakkelandets-friskole.dk

Læs mere

Jeg har hørt, at I har lært alt om venner, og jeg ved, at I alle er meget hjælpsomme.

Jeg har hørt, at I har lært alt om venner, og jeg ved, at I alle er meget hjælpsomme. Besked nr. 1. Kære drenge og piger. Jeg har hørt, at I har lært alt om venner, og jeg ved, at I alle er meget hjælpsomme. Det er derfor jeg sender denne besked til jer, og jeg tror I kan hjælpe mig. Jeg

Læs mere

Beretning til generalforsamlingen 2013 gældende for 2012

Beretning til generalforsamlingen 2013 gældende for 2012 Beretning til generalforsamlingen 2013 gældende for 2012 Som det fremgår af skolens vedtægter, skal jeg give en beretning om året, der er gået. Jeg vil forsøge at beskrive skolens pædagogiske tiltag dels

Læs mere

Koloniforældremøde Mandag d. 18. juni afholder vi forældremøde vedr. årets sommerkoloni. Kom of få svar på alle jeres spørgsmål

Koloniforældremøde Mandag d. 18. juni afholder vi forældremøde vedr. årets sommerkoloni. Kom of få svar på alle jeres spørgsmål En Information & nyheder fra Storagergaard fritidshjem Gl. landevej 15-2620 Albertslund Portion Tlf. 287860 1. 6, 3, 4 43454077 kontor www.storagergaard.albertslund.dk Mandag torsdag 11.45 17.00 Fredag

Læs mere

Julefest på BØF. Torsdag d. 4. december Fra 15.30-17.30 Slår frits dørerne op for Årets julefest

Julefest på BØF. Torsdag d. 4. december Fra 15.30-17.30 Slår frits dørerne op for Årets julefest Hold øje uge 47 Sidste efterårsmåned er ved at rinde ud. En enkelt uge har vi tilbage, før julemåneden og dermed vinteren er over os. På den ene side er der stadig lang tid til årsskiftet, og samtidigt

Læs mere

Afgangseksamen nærmer sig!

Afgangseksamen nærmer sig! Kildeskolenyt! - f jo ONu nd sne: Afgangseksamen nærmer sig! Mens foråret så småt meldte sig, fik vi hold på terminsprøverne for de 24 afgangselever. Der er nu en god måned til at finpudse fagligheden

Læs mere

5. klassernes cykeldag fredag den 12. juni 2015

5. klassernes cykeldag fredag den 12. juni 2015 Informationsmappe til 5. klassernes cykeldag Anden fredag i juni måned arrangerer Gentofte Kommune en cykeldag for 5. Klasserne på alle kommunens skoler. Eleverne skal alle ud på en cykeltur i skolens

Læs mere

TUSIND TAK, fordi du hjælper med husstandsindsamlingen

TUSIND TAK, fordi du hjælper med husstandsindsamlingen TUSIND TAK, fordi du hjælper med husstandsindsamlingen Kære indsamlingskoordinator Tusind tak, fordi du vil være en del af Gigtforeningen og Scleroseforeningens husstandsindsamling i Region Midtjylland

Læs mere

Tæt forældresamarbejde gavner undervisning og fritid

Tæt forældresamarbejde gavner undervisning og fritid Tæt forældresamarbejde gavner undervisning og fritid Af Orla Nielsen i samtale med Lena Isager I flere klasser på Beder skole støtter forældrene op om skole-hjemsamarbejdet og deltager i traditionsrige

Læs mere

Vi ønsker at leve for og af tilfredse kunder ... SEO / AdWords Website / Webshop Klippekort Hosting / Support Tekstforfatter Sociale medier

Vi ønsker at leve for og af tilfredse kunder ... SEO / AdWords Website / Webshop Klippekort Hosting / Support Tekstforfatter Sociale medier Marketing Manager er certificeret FRANCHISE Vi ønsker at leve for og af tilfredse kunder..... SEO / AdWords Website / Webshop Klippekort Hosting / Support Tekstforfatter Sociale medier 1www.marketing-manager.dk

Læs mere

Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød

Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød Indledning: Velkommen til årets generalforsamling, og det er mig en glæde at kunne fortælle om de ting, der er sket i 2013 Dagmar har i 2013 besluttet

Læs mere

BLIV VEN MED DIG SELV

BLIV VEN MED DIG SELV Marianne Bunch BLIV VEN MED DIG SELV - en vej ud af stress, depression og angst HISTORIA Bliv ven med dig selv - en vej ud af stress, depression og angst Bliv ven med dig selv Copyright Marianne Bunch

Læs mere

Så er der gang i den igen!

Så er der gang i den igen! Kildeskolenyt! Så er der gang i den igen! Eleverne er nu rigtig i gang med deres studier efter indkøringen i august sandet fra feriens badestrande skulle lige rystes ud af håret. Det viste sig tydeligt,

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2014 STØT VORE SPONSORER - de støtter os Så blev der Pigefrokost igen. Beslutningen om en Pigefrokost 2014 blev taget og en Invitation blev sendt ud. Arrangementet

Læs mere

HALSNÆS NYBOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 21 April 2014. Lathyrushaven

HALSNÆS NYBOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 21 April 2014. Lathyrushaven HALSNÆS NYBOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 21 April 2014 Lathyrushaven Indhold: Lathyrushaven skal have ny formand Ærgerligt Foråret Har du blomsterløg,

Læs mere

N Y T Herskindskolen September 2009

N Y T Herskindskolen September 2009 NYT Herskindskolen September 2009 Suppleringsvalg til skolebestyrelsen Suppleringsvalg til skolebestyrelsen ved Herskindskolen Der mangler et medlem og nogle suppleanter til skolebestyrelsen, og derfor

Læs mere

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

Fredag den 29. januar 2016

Fredag den 29. januar 2016 den 29. januar 2016 Selvom alt sneen nu er smeltet, har det alligevel siden sidste månedsbrev, været en måned med mange sjove timer på vores lille kælkebakke. Godt vi bor i et land hvor årstiderne byder

Læs mere

Bestyrelsens beretning 7 maj 2011

Bestyrelsens beretning 7 maj 2011 Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 7 maj 2011 Allerførst velkommen til den årlige

Læs mere