Referat fra møde til Ældrerådets møde mandag den 28. september 2015, kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra møde til Ældrerådets møde mandag den 28. september 2015, kl. 09.00-12.00."

Transkript

1 Center for Sundhed og Omsorg Ældrerådet Referat fra møde til Ældrerådets møde mandag den 28. september 2015, kl Mødet afholdes i Stengade 72, til gården. Deltagere: Per Thordal, Jette Lützhøft, Vagn Carlsen, Anne Lassen, Carsten Lind Olsen, Ole Fritioff Fraværende: Ole Lützhøft og Anne Lassen Mødeleder: Jens Guldberg Referent: Lene Marie Nielsen og Malene Petersen 1. Gæster Ingen. 2. Danske Ældreråd samt Dialog orientering Nyhedsbrev nr. 3 DÆ Nyhedsbrev 3-DÆ A Mailservice 7 DÆ Mailservice 7-DÆ B Konference Vingsted- DÆ Konference i Vingsted. Ingen fra rådet deltager B-Vingsted Konference - DÆ Mødet med Lars Rich. den : Mødet var et meget behageligt møde, hvor vi begge var enige i, at personalet selvfølgelig ikke tilbageholdt høringssager af uvilje. LR vil fremadrettet være meget opmærksom på vores behov og rettigheder. LR kunne oplyse, at man er i gang med at lave en busanalyse i.f.t. ruter og hvor mange passagerer der kører hvor og hvornår for at få tilrettelagt buskørslen så flest mulige kan blive tilfredse. Flextur er en stor succes i vores kommune og budgettet skrider desværre. Der vil blive en høring i efteråret omkring denne service og evt. serviceregulering. Møde med Lars Rich Anje fortalte om mødet med Lars Rich, der handlede om høringssager til Ældrerådet fra Center for Teknik, Miljø og Klima. Lars Rich vil fremadrettet være meget opmærksom på rådets behov og rettigheder. Flextur busanalyse Det er ved at blive udarbejdet en analyse, som skal vise om man har sparet penge på nedlæggelse af busruterne eller ej. Anje kontakter Lars Rich om, at rådet forventer, at analysen rummer tal for om der er sparet på nedlæggelse af ruter og indførelse af flexture.

2 Budgettet: Per Thordal har kigget på budgettet og er fremkommet med vedhæftede kommentarer. Disse er sendt videre til Katrine, og jeg har erklæret mig enig med Per. Budgettet Kommentarerne er videresendt til Center for Sundhed og Omsorg. Kommentarerne medsendes høringssvaret for budget Kommentar er - budgettet - orientering 3. Dagsordenspunkter til møderne med Helene B. Rasmussen Tirsdag den 29. oktober 2015, kl i det røde værelse. Hverken socialudv.formand eller næstformand kan mødes den 29. oktober. Skal vi forsøge med et møde på et andet tidspunkt? Fik I ønskerne om PCudbygningen på Poppelgården opfyldt? Forflytninger i hjemmeplejen efteruddannelse således at man kun skal være en person til forflytning med lift. Arbejdsskadeudvikling? Forebyggende tilbud til syge og ældre indvandrere. Hvor er vi? Oasen/ Egegården. klippekort i hjemmeplejen: Anvendelse statistikker?? Ventelister på plejehjem og dagcentre. x 2 årligt juni og november/december. Forebyggende hjemmebesøg hvor meget er man bagud? Genoptræningen Poppelgården ventelister? Anje arbejder på at finde et andet tidspunkt for mødet med formanden og næstformanden for socialudvalget. Mødedatoen den med mødet med Helene fastholdes indtil videre. Punkter til mødet Punktet om hvor blev der skåret ned/sparet konkret i Punktet udtages. Hvad er det der bevirker, at det tilsyneladende er bestemt én given leverandør af motionsredskaber i Montebello-skoven, som også er den fremtrædende person på et borgermøde i Helsingør Kommune i disse udbudstider? Hvilke afsmittende effekter får Skotlands-turen på tiltag i Helsingør Kommunes Center for Sundhed og Omsorg? Bøgehøjgård: OK-fonden/ Menighedsplejerne. Punktet udtages. Dialog om væsentlige besparelser og væsentlige nye tiltag i budgettet. Punktet udtages. Når børn trænes hvordan finansieres det? Punktet udtages. Forebyggende tilbud til syge og ældre indvandrere Hvor stort er fremmødet? Triageringsværktøj? Statistikker Fald i antal indlæggelser- Statistisk materiale? Hvordan hænger det sammen, at bygningsbrand- og husejerforsikring påhviler kommunen i forhold til det nye Bøgehøjgård i stedet for de nye ejere?

3 4. Dagsordenspunkter til fællesmøde med Socialudvalget den 05. april Listen slettes. Emner fastsættes i januar Gennemgang af høringssager. Pkt /13889 Udbudsmateriale til udbud af indkøbsordning Udbud-Indk øbsordning Kravsspefika tion-indkøbsordning Pkt Tøjvaskeordning til visiterede borgere Tøjvaskeord Tøjvaskeord ning-visiterede borgerening-kravsspecifikation Pkt Udbud af diabeteshjælpemidler. Se alle bilag i mappen i dropbox eller læs dem fra Jeres mail. Pkt / Udbud Nyt plejehjem i Hornbæk. Se alle bilag i mappen i dropbox eller læs dem fra Jeres mail. Pkt / Budget. Se alle bilag i mappen i dropbox eller læs dem fra Jeres mail. Pkt / Beslutning om Minicenteret Bragesvej Minicenter Minicenterbilag Forslag til Høringssvar: 15/13889 Udbud Indkøbsordning: Ældrerådet undrer sig over, at sagens indstilling er: Udbud og Indkøb indstiller: at Handicaprådet afgiver høringssvar på baggrund af den fremlagte kravspecifikation. Ældrerådet tager kravspecifikationerne til efterretning. 15/4711 Tøjvaskeordning til visiterede borgere. Ældrerådet undrer sig over, at sagens indstilling er: Udbud og Indkøb indstiller: at Handicaprådet afgiver høringssvar på baggrund af den fremlagte kravspecifikation. Ældrerådet tager kravspecifikationerne til efterretning. Udbud af diabeteshjælpemidler. Ældrerådet mener ikke at have yderligere kompetence end den, der fra de lokale diabetesforeninger, har været koblet på udarbejdelsen af materialet. 15/18939 Udbud nyt plejehjem i Hornbæk. Ældrerådet er af den opfattelse, at man i materialet ikke har taget højde for, at der kan være krav som tilbudsgiverne ikke vil løfte, feks. at skulle drive det gamle Bøgehøjgård i procesperioden mv. 15/19424 Budget Ældrerådet er bekymret over konsekvenserne af ændringen om nedlæggelse af et distrikt i hjemmeplejen. Rådet forventer en evaluering af ændringerne medio Ændrede arbejdsgange på plejehjem betyder personalereduktion. Ellers er det ikke muligt at spare det nævnte beløb på kr. 2,450 mill. Det er meget bekymrende, at man vedbliver at nedspare plejehjemmene og mene, at frivillige efterhånden kan overtage alle mulige omsorgs- og aktivitetsopgaver.

4 Ældrerådet er utroligt bekymret for de syge beboere, der er fuldstændigt afhængige af andres velvilje i forhold til de meget komplicerede behov de har. Ældrerådet er meget bekymret for, at man ikke fremadrettet kan rekruttere og fastholde medarbejdere i så hårdt et miljø. Ældrerådet funderer på, hvornår man rammer grænsen for det etisk forsvarlige i nedskæringerne. Afhængigt af, hvilken matrikel demensdagcentret skal ligge på, er det meget bekymrende, at nogen af de ældre svækkede demente med komplicerede behov skal ud og køre længere, hver gang de skal på dagcenter. Ældrerådet står undrende overfor, at man vil lukke 5 plejehjemspladser. Sidst man lukkede plejehjemspladser, måtte man åbne dem ret hurtigt igen for at dække behovene for forskellige former for plejehjemsophold herunder midlertidige og akutte pladser. Ældrerådet frygter, at kommunens betaling til regionen/hospitalerne vil stige i takt med pladslukninger. 09/20787 Arealoptimering Minicenteret Bragesvej. Ældrerådet indstiller, at Minicentret ikke lukkes, og at man søger lokalerne udnyttet bedre. Begrundelse; at den besparelse, der kommer ud af at lukke centret næsten ikke er til at få øje på. Som ugeskemaet er sat op, ser det ud til, at lokalerne allerede nu er meget godt udnyttede. Det er ganske svært at låne lokaler til forskellige formål i Helsingør Kommune, da de fleste værende lokaliteter på det nærmeste er overbookede. Det er vanskeligt for Ældrerådet at se, hvordan det kan lade sig gøre at rumme flere aktiviteter i lokalerne på eksempelvis på Hamlet. Foreningshuset i Svingelport er meget optaget. I sagsfremstillingen henvises til lokaliteterne i Frivilligcenteret. Ældrerådet står undrende overfor, at Helsingør Kommune tilsyneladende ikke er bekendt med, at disse lokaler efterhånden er for små til at rumme alle de aktiviteter, der forventes, og at flere brugere søger større lokaler. Samtidig er Ældrerådet af den opfattelse, at man ikke umiddelbart kan flytte aktiviteter fra Minicenteret Bragesvej til centret på Olaf Rudesvej. Olaf Rudes Vejcentret er beboernes lokaler. Ligeledes er det meget små lokaliteter, som er en del brugte. Lokaliteterne på Olaf Rudes Vej fungerer som fælleslokale for beboerne, og er dermed ikke stillet til rådighed for Helsingør Kommune. Lokaliteterne er ret så optaget af andre aktiviteter. Ældrerådet mener ikke der i budgetsagen

5 er ført dokumentation for, at Minicentrets aktiviteter kan placeres på de andre omtalte steder. 6. Punkter til drøftelse og evt. beslutning. Nyt borgermøde i 2016-Forår: Relationel velfærd / Samskabelse og Mobilisering af Lokalsamfundets Ressourcer?? At gå fra leverancer af services til borgeren Til produktion af løsninger med borgeren Vi er i en tid, hvor borgere bør gives mulighed for og opfordres til at bidrage til løsningerne. Det handler om at opsøge borgernes viden og erfaringer, bruge deres ressourcer og sætte den viden ind i vores fagprofessionelle arbejde for at opnå endnu bedre resultater i den kommunale sektor. 7. Pensionærsrådet i Helsingborg afventer dato. FNs ældredag 01. oktober 2015: Invation udsendt og sat i annoncer x 2 i Dagbladet og x 1 i Nordsjælland Indtil videre er der ikke den store tilstrømning. Der kommer 15 personer fra Aktivitetscentret Hamlets Kor. Punktet overføres til rådets møde i den 26. oktober Beslutning om emne og borgermødet skal holdes. Pensionærsrådet Afventer stadig dato for besøg. Ældredagen Der kommer løbende tilmeldinger. Koret kommer til mødet. Dagen holdes i Toldkammeret. Ældreguiden og Plejetestamentet tages med til dagen FNs ældredag Pensionistmesse Hvem hjælper med Ældreguiden og Plejetestamentet hvor mange skal vi tage med? Program 8. Orientering fra Ældrerådsmedlemmerne, herunder fra arbejdsgrupper m.v. Pensionistmessen Ældreguiden og Plejetestamentet tages med til messen. Rådet mødes kl , da messen starter kl Jette køber småkager til messen. Julefrokosten holdes den 23. november Mødet starter denne dag kl Intet nyt fra udvalgene. Økonomiudvalget: Per Thordal Nyt Plejehjem i Hornbæk: Per Thordal Beskæftigelsesudvalget: Carsten Lind Olsen Børne- og Uddannelsesudvalget: Vagn Carlsen Sundheds- Idræts- og fritidsudvalget: Ole Frithioff Teknik, Klima og Miljøudvalget: Anne Lassen Anje har sendt referat ud fra Regionsældrerådet/Nordgruppen. Tilgængelighedsplan: Er endnu ikke færdig.

6 Kultur- og Turismeudvalget: Jette Lützhøft Socialudvalget: Alle Regionsældrerådet/Nordgruppen: Anje Holmstad/Vagn Carlsen Kostrådet: Vagn Carlsen og Anne Lassen Tilgængelighedsplanen: Jens Guldberg Nordgruppen. Referat Nordgruppens møde : Nordgrupp en Regionsældrerådet. Referat og oplæg Referat Oplæg 9. Økonomi v/per 10. Afgørelser i Ankestyrelsen vedr.: og 86 Kan vi få en opgørelse over antallet af ankesager i 2014, som indeholder emnet (eks: visitation til ældrebolig /rengøring/pleje osv. (Det der kan visiteres til) og tallene: Hvor mange ankesager Hvor mange vandt kommunen Hvor mange vandt borgerne. Anje har igen rykket Randi Svejstrup. Hvis ikke der bliver svaret vil Anje kontakte kommunaldirektøren. 11. Eventuelt. Skal næste møde afholdes på et plejehjem? Intet nyt. Ingen afgørelser. Anje kontakter Stine Johansen for svar på antal af ankesager Næste møde er mandag den 26. oktober Mødet afholdes på Rådhuset, Det røde værelse. Er der nogen fagfolk vi gerne vil invitere til at fortælles os om noget. Jeg kunne f.eks. godt lide at vide, om Skotlandsturen afkaster nye tiltag i SO. 12. Valg af mødeleder til næste møde i Ældrerådet. Mødeleder: Jette Lützhøft. Mødet slut: 12.20

Referat fra Ældrerådets møde mandag den 31. august 2015, kl. 09.00-12.00.

Referat fra Ældrerådets møde mandag den 31. august 2015, kl. 09.00-12.00. Center for Sundhed og Omsorg Ældrerådet Referat fra Ældrerådets møde mandag den 31. august 2015, kl. 09.00-12.00. Mødet afholdes i det Røde værelse på Rådhuset. Deltagere: Per Thordal, Jette Lützhøft,

Læs mere

Referat fra møde i Ældrerådet mandag den 01. februar 2016, kl. 09.00-12.00.

Referat fra møde i Ældrerådet mandag den 01. februar 2016, kl. 09.00-12.00. Center for Sundhed og Omsorg Ældrerådet Referat fra møde i Ældrerådet mandag den 01. februar 2016, kl. 09.00-12.00. Mødet afholdes i det blå værelse på Rådhuset Deltagere: Per Thordal, Jette Lützhøft,

Læs mere

Det blå værelse - Rådhuset

Det blå værelse - Rådhuset Center for Sundhed og Omsorg Ældrerådet Referat fra møde i Ældrerådet mandag den 30. maj 2016, kl. 09.00-12.00. Det blå værelse - Rådhuset Deltagere: Per Thordal, Vagn Carlsen, Carsten Lind Olsen, Anne

Læs mere

Referat fra møde i Ældrerådet mandag den 01. Juni 2015, kl. 09.00-12.00.

Referat fra møde i Ældrerådet mandag den 01. Juni 2015, kl. 09.00-12.00. Center for Sundhed og Omsorg Ældrerådet Referat fra møde i Ældrerådet mandag den 01. Juni 2015, kl. 09.00-12.00. Mødet afholdes i det Røde værelse på Rådhuset. Deltagere: Anje Holmstad, Per Thordal, Jette

Læs mere

Referat fra møde i Ældrerådet mandag den 24. november 2014, kl. 10.00-12.00.

Referat fra møde i Ældrerådet mandag den 24. november 2014, kl. 10.00-12.00. Center for Sundhed og Omsorg Ældrerådet Referat fra møde i Ældrerådet mandag den 24. november 2014, kl. 10.00-12.00. Mødet afholdes i Det Røde Værelse. Deltagere: Anje Holmstad, Per Thordal, Jette Lützhøft,

Læs mere

Referat fra møde i Ældrerådet mandag den 23. november 2015, kl. 10.00-12.00.

Referat fra møde i Ældrerådet mandag den 23. november 2015, kl. 10.00-12.00. Center for Sundhed og Omsorg Ældrerådet Referat fra møde i Ældrerådet mandag den 23. november 2015, kl. 10.00-12.00. Mødet afholdes i røde værelse på Rådhuset Deltagere: Per Thordal, Jette Lützhøft, Vagn

Læs mere

Referat fra møde i Ældrerådet mandag den 02. marts 2015, kl. 09.00-12.00.

Referat fra møde i Ældrerådet mandag den 02. marts 2015, kl. 09.00-12.00. Center for Sundhed og Omsorg Ældrerådet Referat fra møde i Ældrerådet mandag den 02. marts 2015, kl. 09.00-12.00. Mødet afholdes i det røde værelse på Rådhuset. Deltagere: Anje Holmstad, Per Thordal, Jette

Læs mere

Rådhuset, Det Blå Værelse

Rådhuset, Det Blå Værelse Center for Sundhed og Omsorg Ældrerådet Referat fra møde i Ældrerådet mandag den 06. november 2017, kl. 09.00 12.00. Rådhuset, Det Blå Værelse Deltagere: Per Thordal, Anje Holmstad, Vagn Carlsen, Ole Frithioff

Læs mere

Det blå værelse - Rådhuset

Det blå værelse - Rådhuset Center for Sundhed og Omsorg Ældrerådet Referat fra møde i Ældrerådet mandag den 21. november 2016, kl. 10.00-12.00, med efterfølgende Julefrokost. Det blå værelse - Rådhuset Deltagere: Carsten Lind Olsen,

Læs mere

Referat fra møde i Ældrerådet den 24. februar 2014, kl. 09.00-12.00

Referat fra møde i Ældrerådet den 24. februar 2014, kl. 09.00-12.00 Center for Sundhed og Omsorg Ældrerådet Referat fra møde i Ældrerådet den 24. februar 2014, kl. 09.00-12.00 Mødet afholdes på Plejehjemmet Grønnehaven, Sundtoldvej 6, Biblioteket Deltagere: Anje Holmstad,

Læs mere

Referat fra møde i Ældrerådet mandag den 02. juni 2014, Kl. 09.00-12.00.

Referat fra møde i Ældrerådet mandag den 02. juni 2014, Kl. 09.00-12.00. Center for Sundhed og Omsorg Ældrerådet Referat fra møde i Ældrerådet mandag den 02. juni 2014, Kl. 09.00-12.00. Mødet afholdes i det røde værelse på Rådhuset Deltagere: Anje Holmstad, Per Thordal, Jette

Læs mere

Referat fra møde i Ældrerådets møde mandag den 4. januar 2016, kl

Referat fra møde i Ældrerådets møde mandag den 4. januar 2016, kl Center for Sundhed og Omsorg Ældrerådet Referat fra møde i Ældrerådets møde mandag den 4. januar 2016, kl. 09.00-12.00. Mødet afholdes i det blå værelse på Rådhuset Deltagere: Per Thordal, Jette Lützhøft,

Læs mere

Referat fra møde i Ældrerådet mandag den 23. marts 2015, kl. 09.00-12.00.

Referat fra møde i Ældrerådet mandag den 23. marts 2015, kl. 09.00-12.00. Center for Sundhed og Omsorg Ældrerådet Referat fra møde i Ældrerådet mandag den 23. marts 2015, kl. 09.00-12.00. Mødet afholdes på Plejehjemmet Falkenberg i mødelokale 2.1. Deltagere: Anje Holmstad, Per

Læs mere

Referat Fællesmøde - Socialudvalget og Ældrerådet

Referat Fællesmøde - Socialudvalget og Ældrerådet Referat Fællesmøde - Socialudvalget og : Tirsdag den 08. september 2015 Mødetidspunkt: Kl. 13:00 Sluttidspunkt: Kl. 13:50 Mødested: Rød 3, Prøvestenen Bemærkninger: Medlemmer: Deltagere: Ib Kirkegaard

Læs mere

Det blå værelse - Rådhuset

Det blå værelse - Rådhuset Center for Sundhed og Omsorg Ældrerådet Referat fra møde i Ældrerådet mandag den 31. oktober 2016, kl. 09.00-12.00. Det blå værelse - Rådhuset Deltagere: Carsten Lind Olsen, Anne Lassen, og Anje Holmstad,

Læs mere

Kulturhus Syd, Hovmarken 7, 3000 Helsingør.

Kulturhus Syd, Hovmarken 7, 3000 Helsingør. Center for Sundhed og Omsorg Ældrerådet Referat fra Ældrerådets møde torsdag den 20. april 2017, kl. 10.00 12.00. Kulturhus Syd, Hovmarken 7, 3000 Helsingør. Deltagere: Jette Lützhøft, Per Thordal, Anje

Læs mere

Det blå værelse - Rådhuset

Det blå værelse - Rådhuset Center for Sundhed og Omsorg Ældrerådet Referat fra møde i Ældrerådet mandag den 30. januar 2017, kl. 09.00 12.00. Det blå værelse - Rådhuset Deltagere: Carsten Lind Olsen, Jette Lützhøft, Per Thordal,

Læs mere

Referat Fællesmøde - Socialudvalget og Ældrerådet

Referat Fællesmøde - Socialudvalget og Ældrerådet Referat Fællesmøde - Socialudvalget og : Tirsdag den 05. maj 2015 Mødetidspunkt: Kl. 14:00 Sluttidspunkt: Kl. 15:00 Mødested: Rød 3, Prøvestenen Bemærkninger: Medlemmer: Deltagere: Ib Kirkegaard (O) Duygu

Læs mere

Referat Fællesmøde - Socialudvalget og Ældrerådet

Referat Fællesmøde - Socialudvalget og Ældrerådet Referat Fællesmøde - Socialudvalget og : Tirsdag den 05. april 2016 Mødetidspunkt: Kl. 14:00 Sluttidspunkt: Kl. 15:00 Mødested: Rød 2, Prøvestenen Bemærkninger: Medlemmer: Marlene Harpsøe (O) Deltagere:

Læs mere

BESLUTNING Der tilføres et ekstra dagsordenpunkt 3.4.a Dialogmøde med Sundheds- og Omsorgsudvalget den 7. april 2016. Dagsorden er godkendt.

BESLUTNING Der tilføres et ekstra dagsordenpunkt 3.4.a Dialogmøde med Sundheds- og Omsorgsudvalget den 7. april 2016. Dagsorden er godkendt. Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 29. februar 2016 kl. 10.00, Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld

Læs mere

Dagsorden Fællesmøde - Socialudvalget og Ældrerådet

Dagsorden Fællesmøde - Socialudvalget og Ældrerådet Dagsorden Fællesmøde - Socialudvalget og : Tirsdag den 05. maj 2015 Mødetidspunkt: Kl. 14:00 Mødested: Rød 3, Prøvestenen Bemærkninger: Medlemmer: Deltagere: Ib Kirkegaard (O) Duygu A. Ngotho (A) Gitte

Læs mere

Møde 26. juni 2013 kl. 16:00 i mødelokale 1

Møde 26. juni 2013 kl. 16:00 i mødelokale 1 Handicaprådet Referat Møde 26. juni 2013 kl. 16:00 i mødelokale 1 Pkt. Tekst Side 20 Orientering 1 21 Udviklingsstrategi for det specialiserede socialområde - rammeaftale 2014 2 22 Indbydelse til at bidrage

Læs mere

Mødet afholdes på plejehjemmet Bøgehøjgård i Hornbæk.

Mødet afholdes på plejehjemmet Bøgehøjgård i Hornbæk. Center for Sundhed og Omsorg Ældrerådet Referat fra møde i Ældrerådet mandag den 07. marts 2016, kl. 09.00-12.00. Mødet afholdes på plejehjemmet Bøgehøjgård i Hornbæk. Deltagere: Per Thordal, Jette Lützhøft,

Læs mere

Referat fra møde i Ældrerådet mandag den 25. august 2014, kl. 09.00-12.00.

Referat fra møde i Ældrerådet mandag den 25. august 2014, kl. 09.00-12.00. Center for Sundhed og Omsorg Ældrerådet Referat fra møde i Ældrerådet mandag den 25. august 2014, kl. 09.00-12.00. Mødet afholdes i Det Røde Værelse. Deltagere: Per Thordal, Jette Lützhøft, Vagn Carlsen,

Læs mere

Mødelokale 0.27 (Partirum, Frederikshavn Rådhus)

Mødelokale 0.27 (Partirum, Frederikshavn Rådhus) Referat Ældrerådet Ordinært møde Dato 11. december 2012 Tid 09:00 Sted NB. Mødelokale 0.27 (Partirum, Frederikshavn Rådhus) Under pkt. 3 deltager afdelingsleder Birgitte Kvist, Sundhedsfremme og forebyggelse.

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 21. september 2015 kl. 09.00 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Mogens Lehd Pedersen ( ) Vibeke Frej ( ) Lone Karakavuk ( ) Ella

Læs mere

Ensomhed i ældreplejen

Ensomhed i ældreplejen 17. december 2015 Ensomhed i ældreplejen 3 ud af 4 medlemmer af FOA ansat i hjemmeplejen eller på plejehjem møder dagligt eller ugentligt ensomme ældre i forbindelse med deres arbejde, og en tredjedel

Læs mere

Det blå værelse - Rådhuset

Det blå værelse - Rådhuset Center for Sundhed og Omsorg Ældrerådet Referat fra møde i Ældrerådet mandag den 21. marts 2016, kl. 09.00-12.00. Det blå værelse - Rådhuset Deltagere: Per Thordal, Jette Lützhøft, Vagn Carlsen, Anne Lassen,

Læs mere

Referat af møde nr. 3. Mandag d. 29.02.2016 kl. 8.00. Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 3. Mandag d. 29.02.2016 kl. 8.00. Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 3. Mandag d. 29.02.2016 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 29.02.2016 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.7, Egedal Rådhus

Læs mere

Tønder Kommune Ældrerådet Referat Referat

Tønder Kommune Ældrerådet Referat Referat Mødedato: 15. september 2015 Mødelokale: Mødelokale 1, Løgumkloster Rådhus, Rådhusstræde 2, 6240 Løgumkloster Starttidspunkt for møde: 09:00 Fraværende: 15. september 2015 Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst

Læs mere

Dato: 16.02.2015 Kl: 10.00-12.00 Sted: 620 DAGSORDEN

Dato: 16.02.2015 Kl: 10.00-12.00 Sted: 620 DAGSORDEN Seniorrådet Beslutningsprotokol nr. Dato: 16.02.2015 Kl: 10.00-12.00 Sted: 620 Deltagere: Seniorrådet, Mona Larsen og Janni Sadolin Hougaard Fraværende: Wagn 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet Torsdag den 25. oktober 2012

Referat af møde i Ældrerådet Torsdag den 25. oktober 2012 Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 20 37 91 61 Email: dal@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet Torsdag den 25. oktober 2012 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Seniorrådet Beslutningsprotokol nr. 10-13 Dagsorden og referat. Dato: 28. oktober 2013 Kl: 10-12 Sted: Hybyhus DAGSORDEN

Seniorrådet Beslutningsprotokol nr. 10-13 Dagsorden og referat. Dato: 28. oktober 2013 Kl: 10-12 Sted: Hybyhus DAGSORDEN Seniorrådet Beslutningsprotokol nr. 10-13 Dagsorden og referat Dato: 28. oktober 2013 Kl: 10-12 Sted: Hybyhus Deltagere: Seniorrådet, Mona Larsen og Pernille Fogtmann Fraværende: Grethe Rasmussen DAGSORDEN

Læs mere

Center for Sundhed og Omsorg Ældrerådet. Mødet afholdes på plejehjemmet Montebello - Pejsestuen

Center for Sundhed og Omsorg Ældrerådet. Mødet afholdes på plejehjemmet Montebello - Pejsestuen Center for Sundhed og Omsorg Ældrerådet Referat fra møde i Ældrerådet onsdag den 30. april 2014, Kl. 09.00-12.00 Frokost fra kl. 12.00-ca. 12.30 herefter rundvisning v/plejehjemsleder Rie Luxhøi. Mødet

Læs mere

Referat fra møde i Ældrerådet mandag den 27. april 2015, kl. 09.00-12.00.

Referat fra møde i Ældrerådet mandag den 27. april 2015, kl. 09.00-12.00. Center for Sundhed og Omsorg Ældrerådet Referat fra møde i Ældrerådet mandag den 27. april 2015, kl. 09.00-12.00. Mødet afholdes i det Røde værelse på Rådhuset. Deltagere: Anje Holmstad, Per Thordal, Jette

Læs mere

Social- og Handicapcentret 11-12-2013. Referat fra møde i Udsatterådet torsdag den 5. december 2013 kl. 10.00 13.00 på Rådhuset, lokale B103

Social- og Handicapcentret 11-12-2013. Referat fra møde i Udsatterådet torsdag den 5. december 2013 kl. 10.00 13.00 på Rådhuset, lokale B103 REFERAT Social- og Handicapcentret 11-12-2013 Referat fra møde i Udsatterådet torsdag den 5. december 2013 kl. 10.00 13.00 på Rådhuset, lokale B103 Til stede: Ole Hjuler, Hans Behrendt (mødeleder), Jørgen

Læs mere

Referat af møde nr. 4, Mandag d. 13.04.2015 kl. 8.30. Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 4, Mandag d. 13.04.2015 kl. 8.30. Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 4, Mandag d. 13.04.2015 kl. 8.30. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 13.04.2015 kl. 8.30. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus

Læs mere

Dagsorden. Møde Nr. 26 Mødetype Ordinært møde Dato Tidspunkt. 12. februar 2016 kl. 09.00-13.00

Dagsorden. Møde Nr. 26 Mødetype Ordinært møde Dato Tidspunkt. 12. februar 2016 kl. 09.00-13.00 Møde Nr. 26 Mødetype Ordinært møde Dato Tidspunkt 12. februar 2016 kl. 09.00-13.00 Sted Grønnegadecentret, 1. sal lokale Nellike Deltagere Alle med undtagelse af Regnar Berdiin Referent Birgit Vejby Afbud

Læs mere

Boligforeningen Give, afd. 136-52 Amager og Vestervænget.

Boligforeningen Give, afd. 136-52 Amager og Vestervænget. MØDEREFERAT FRA ORDINÆRT AFDELINGSMØDE Antal fremmødte lejemål: 30 husstande. Øvrige deltagere: Kundechef Lars Todbjerg-Hansen, Domea Afdelingsmødet blev afholdt tirsdag den 15. september 2015, kl. 17.30,

Læs mere

Åben referat Ældrerådet SÆH-sekretariatet

Åben referat Ældrerådet SÆH-sekretariatet Åben referat Ældrerådet SÆH-sekretariatet Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 09:30 Mødet afsluttet: kl. 12:00 Mødested: Det store mødelokale i Vrå Fraværende: Carsten Møller, Merethe Larsen, Anne Krøjer

Læs mere

1. Dialog med Esben Vognsen og Erik Petersen. Bilag: Ref.: Div. drøftelser vedr. byggeri af Rådhus, Sundhedscenter og midlertidige boliger.

1. Dialog med Esben Vognsen og Erik Petersen. Bilag: Ref.: Div. drøftelser vedr. byggeri af Rådhus, Sundhedscenter og midlertidige boliger. Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 5, Mandag d. 08.04.2013. Medlemmer Funktion: Tid: Mandag d. 8. april 2013 kl. 9.00. Deltagere: Sille Jantzen Formand Sted: Mødelokale 140, Stenløse Rådhus

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødet den 11.06.2013, kl. 09:30. Stigsborg Brygge 5, Mødelokale 160 AALBORG KOMMUNE

Referat. Ældrerådet. Mødet den 11.06.2013, kl. 09:30. Stigsborg Brygge 5, Mødelokale 160 AALBORG KOMMUNE Referat AALBORG KOMMUNE Mødet den 11.06.2013, Stigsborg Brygge 5, Mødelokale 160 1. Godkendelse af dagsorden.... 1 2. Godkendelse af referat... 2 3. Sager til drøftelse/beslutning.... 3 4. Sager til drøftelse/beslutning....

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Støvring Ældrecenter, Mastruplundvej 2L, 9530 Støvring, Salen

Referat. Ældrerådet. Støvring Ældrecenter, Mastruplundvej 2L, 9530 Støvring, Salen Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Støvring Ældrecenter, Mastruplundvej 2L, 9530 Støvring, Salen Møde slut: Kl. 13.30 Fraværende: Herluf Thomsen deltog ikke i punkt 119, 120, 121, 122, 123, 124,

Læs mere

BUDGET 2010-13 Afsnit: SOCIALUDVALG Side: 1 REDUKTIONSBLOKKE Oprettet: 24.03.09 Rev.: 10.06.09 FORELØBIGT UDKAST

BUDGET 2010-13 Afsnit: SOCIALUDVALG Side: 1 REDUKTIONSBLOKKE Oprettet: 24.03.09 Rev.: 10.06.09 FORELØBIGT UDKAST SOCIALUDVALG Side: 1 FORELØBIGT UDKAST Socialudvalget Generelt: 1000 kr. 2010 2011 2012 2013 1) Generel rammebesparelse -1.000-1.000-1.000-1.000 I alt -1.000-1.000-1.000-1.000 1: Generel rammebesparelse

Læs mere

Dagsorden Ekstraordinært møde den 28. april 2011 kl. 10.00

Dagsorden Ekstraordinært møde den 28. april 2011 kl. 10.00 Bornholms Regionskommune Tirsdag den side 1 Dagsorden Ekstraordinært møde den 28. april 2011 kl. 10.00 Indholdsfortegnelse 1. Godkendelse af dagsorden...3 2. Referat fra mødet den 12. april 2011...3 3.

Læs mere

BORNHOLMS IDRÆTSRÅD HELSEVEJ 4, 3700 RØNNE E-MAIL: POST@BHSIR.DK WWW. BHSIR.DK

BORNHOLMS IDRÆTSRÅD HELSEVEJ 4, 3700 RØNNE E-MAIL: POST@BHSIR.DK WWW. BHSIR.DK Referat af møde i Bornholms Idrætsråd Torsdag den 05. maj 2011 kl. 16:00 18:00 i Idrættens Hus, Helsevej 4, 3700 Rønne Deltagere: Jørn Christoffersen, Carsten Hæstrup, Cæsar Funch Jensen, Erik Eriksen,

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 26. februar 2015. Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Nørager Ældrecenter, Anlægsvej 10, 9610 Nørager. Møde slut: 12.

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 26. februar 2015. Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Nørager Ældrecenter, Anlægsvej 10, 9610 Nørager. Møde slut: 12. Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Nørager Ældrecenter, Anlægsvej 10, 9610 Nørager Møde slut: 12.30 Fraværende: Poul Larsen 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 18 sprotokol fra sidste

Læs mere

Social- og sundhedsudvalget

Social- og sundhedsudvalget Blad nr. 528 Social- og sundhedsudvalget afholder møde onsdag den med følgende dagsorden Kl. 16.00: Rundvisning i Støtte- og Aktivitetscentret SAC-SYD, Søndervangen 51 Derefter møde i lokale 1 på Rådhuset

Læs mere

Referat af møde i Handicaprådet for Solrød Kommune Mandag d. 8. september 2014 kl. 16-19 i lokale 1B. Åben dagsorden

Referat af møde i Handicaprådet for Solrød Kommune Mandag d. 8. september 2014 kl. 16-19 i lokale 1B. Åben dagsorden SOLRØD KOMMUNE Job- og SocialCenteret MØDEINDKALDELSE Emne: Dagsorden for møde i Handicaprådet Mødedato: 8.september 2014 Kl.: 16-19 Sted: Lokale 1B Til: Arne Pedersen, Jane Noer, Mette Cadovious, Brian

Læs mere

Ældrerådet. Ordinært Møde. Dato 26. juni 2012. Tid 09:00. Sted. Ankermedet i Skagen NB.

Ældrerådet. Ordinært Møde. Dato 26. juni 2012. Tid 09:00. Sted. Ankermedet i Skagen NB. Referat Ældrerådet Ordinært Møde Dato 26. juni 2012 Tid 09:00 Sted NB. Fraværende Stedfortræder Medlemmer Ankermedet i Skagen NB: Der vil være præsentation af ny pakkemaskine der anvendes til madservice.

Læs mere

Referat af møde nr. 3 Mandag d. 02.03.2015 kl. 8.00. Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 3 Mandag d. 02.03.2015 kl. 8.00. Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 3 Mandag d. 02.03.2015 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 02.03.2015 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15, Egedal Rådhus

Læs mere

Referat. Sagsnr. 2010-11038. Dokumentnr. 2011-23229. Mødedato 07.02.2011. Tid Kl. 12.00 14.00. Fraværende Hanne Wolffhechel Ole Fibiger

Referat. Sagsnr. 2010-11038. Dokumentnr. 2011-23229. Mødedato 07.02.2011. Tid Kl. 12.00 14.00. Fraværende Hanne Wolffhechel Ole Fibiger Referat Mødeforum OmrådeMED, Sundhed Sagsnr. 2010-11038 Dokumentnr. 2011-23229 Mødedato 07.02.2011 Tid Kl. 12.00 14.00 Sted Mødelokale 2, Rådmandshaven (ny bygning) Deltagere Dorthe Berg Rasmussen Lea

Læs mere

I Haderslev Idrætsråd er vi meget glade for at samarbejdet med NORDEA, som gør det muligt at prisen også får et økonomisk indhold.

I Haderslev Idrætsråd er vi meget glade for at samarbejdet med NORDEA, som gør det muligt at prisen også får et økonomisk indhold. Haderslev Idrætsråd Nyhedsbrev september 2012 Årets bredde-idrætsforening Bestyrelsen i HIR har fundet årets bredde idrætsforening. Der var indkommet 13 meget fornemme og velbegrundede indstillinger til

Læs mere

Referat af møde nr. 7. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 7. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 7. Mandag d. 14.08.2017 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 14.08.2017 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus

Læs mere

REFERAT AF MØDE I PÅRØRENDERÅDET

REFERAT AF MØDE I PÅRØRENDERÅDET REFERAT AF MØDE I PÅRØRENDERÅDET Munkehatten 6, mødelokale 1, 1. sal Pårørenderådet Deltagere: Tirsdag den 20. oktober 2015 kl. 16.00-18.00 Vibeke Jensen, Kirsti Elsborg, Mette Hejesen, Edith Kraglund,

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet d. 18.-05.-2016

Referat af møde i Ældrerådet d. 18.-05.-2016 Referat af møde i Ældrerådet d. 18.-05.-2016 Mødeforum Sted Ældrerådet Kildemarkscentret, Kildemarksvej 124, 4700 Næstved Dato Onsdag den 18. maj 2016 Deltagere Tidsrum 10.00 ca. 12.15 (bemærk at mødet

Læs mere

Åben referat Ældrerådet SÆH-sekretariatet

Åben referat Ældrerådet SÆH-sekretariatet Åben referat Ældrerådet SÆH-sekretariatet Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 09:30 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Det store mødelokale i Vrå Fraværende: Laug Mathiasen, Ingrid Andreasen Bemærkninger

Læs mere

Beretning for perioden 1/1 31/12-2007. for. HANDICAPRÅDET i Kalundborg Kommune

Beretning for perioden 1/1 31/12-2007. for. HANDICAPRÅDET i Kalundborg Kommune Beretning for perioden 1/1 31/12-2007 for HANDICAPRÅDET i Kalundborg Kommune 1 Indholdsfortegnelse Indledning Side 3 Høring af handicaprådet Side 3 Handicaprådet kan tage sager op af egen drift Side 3

Læs mere

Referat af Ældrerådets møde mandag den 17. august 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Referat af Ældrerådets møde mandag den 17. august 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 17. august 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen Kirsten Feld X

Læs mere

Referat fra Kontaktudvalgsmødet, mandag den 7. september 2015. VerdensKulturCentret

Referat fra Kontaktudvalgsmødet, mandag den 7. september 2015. VerdensKulturCentret Referat fra Kontaktudvalgsmødet, mandag den 7. september 2015. VerdensKulturCentret Deltagere: Torben Larsen, Brian Lentz, Anders Sejerø, Brian Lind, Ole Svendsen, Helmer Støvelbæk, E. Stella Grün, Helle

Læs mere

Kvalitetskontrakter 2013 for Pleje og Træning

Kvalitetskontrakter 2013 for Pleje og Træning Kvalitetskontrakter 2013 for Pleje og Træning Opgaveområde Pleje og træning Kode: SO15 Hjemmeplejen Forebyggelse af fald hos borgere i hjemmeplejen Mål At reducere antallet af fald hos borgere. At der

Læs mere

U D K A S T. Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 1. september 2010 1-01-77-1-10 Jytte Groth jgr@midttrafik.dk 8740 8223

U D K A S T. Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 1. september 2010 1-01-77-1-10 Jytte Groth jgr@midttrafik.dk 8740 8223 U D K A S T Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 1. september 2010 1-01-77-1-10 Jytte Groth jgr@midttrafik.dk 8740 8223 Referat fra HMU-mødet den 31. august 2010. Sted Mødetidspunkt Mødedeltagere

Læs mere

Høringssvar fra Social- og ældreområdets MED-udvalg samt Ældre- og Handicapråd administrationens svar tilføjet

Høringssvar fra Social- og ældreområdets MED-udvalg samt Ældre- og Handicapråd administrationens svar tilføjet Høringssvar fra Social- og ældreområdets MED-udvalg samt Ældre- og Handicapråd administrationens svar tilføjet Knudepunktet Høringssvar Administrationens svar Køretiden på 60 minutter er uændret i forhold

Læs mere

Ældrerådet. Referat MØDEDELTAGERE. Mandag den 04.02.2013 kl. 09:15 12:30 i lokale F2 på Rådhuset

Ældrerådet. Referat MØDEDELTAGERE. Mandag den 04.02.2013 kl. 09:15 12:30 i lokale F2 på Rådhuset MØDEDELTAGERE Ældrerådet Mandag den 04.02.2013 kl. 09:15 12:30 i lokale F2 på Rådhuset Formand: Lise Lotte Due Næstformand: Hanne Vedersø Rigmor Nielsen Gunner Madsen (afbud) Erik Nielsen Christian Heiberg

Læs mere

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 6. marts 2013 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe.

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 6. marts 2013 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 6. marts 2013 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Dagsorden: side 1 Godkendelse af referat... 2 2 Nibe Ældreboligselskab...

Læs mere

Store Merløse Centralskole Referat for Skolebestyrelsesmøde

Store Merløse Centralskole Referat for Skolebestyrelsesmøde Store Merløse Centralskole Referat for Skolebestyrelsesmøde Referat for Skolebestyrelsesmøde den 26. oktober 2011 Tid: Klokken 19.00-21.30 Sted: Store Merløse Centralskole - på læreværelset Forplejning:

Læs mere

Kampagne og analyse 21. juni 2011. Det siger FOAs medlemmer om besparelser på ældreplejen

Kampagne og analyse 21. juni 2011. Det siger FOAs medlemmer om besparelser på ældreplejen Kampagne og analyse 21. juni 2011 Det siger FOAs medlemmer om besparelser på ældreplejen FOA undersøgte i perioden fra 27. maj til 7. juni 2011, hvilke besparelser medlemmerne oplever i ældreplejen. Undersøgelsen

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Jørgen Cramer, formand Bente Christoffersen, næstformand Bent Puggaard John Würfel

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Jørgen Cramer, formand Bente Christoffersen, næstformand Bent Puggaard John Würfel Jægerspris Boligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 25. september 2012 kl. 17.00 i fælleshuset, Mølleparken 18, 3630 Jægerspris Dagsorden: 1 Godkendelse af referat... 2 2 Jægerspris

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 1

Referat Afdelingsmøde afdeling 1 Referat Afdelingsmøde afdeling 1 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 1 Sted: Festsalen, Treschowsgade 2 Dato: Den 19. januar 2015, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: 48 beboere samt bestyrelsen ved 44 lejemål

Læs mere

Aggerhusavisen. Januar 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. Januar 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 Januar 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Vinterlandskab. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag d. 19. juni på ejendomskontoret kl. 15:00

Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag d. 19. juni på ejendomskontoret kl. 15:00 Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag d. 19. juni på ejendomskontoret kl. 15:00 Birkerød d. 2. juli 2014 Bestyrelsesmedlem Bjarke Christensen (formand) BC Carsten Wolff (næstformand) CW Curt Carlsen

Læs mere

Stine Bøgebjerg deltager under dette punkt for at orientere om Ældreanalysen. Pkt. 6. Orientering fra Nordgruppen, Regionsgruppen og Dansk Ældreråd.

Stine Bøgebjerg deltager under dette punkt for at orientere om Ældreanalysen. Pkt. 6. Orientering fra Nordgruppen, Regionsgruppen og Dansk Ældreråd. Møde Nr. 17 Mødetype Ordinært møde Dato - Tidspunkt 27. april 2015 10.00 13.00 Sted Hillerød Rådhus lokale Leen Deltagere Alle Referent Birgit Vejby Afbud Ingen Dagsorden. Pkt. 1. Godkendelse af dagsordenen.

Læs mere

Sammenskrivning af høringssvar

Sammenskrivning af høringssvar 29/5-09 Nedenstående skal ses i sammenhæng med materialet Sammenskrivning af øvrige besparelsesforslag og statusbeskrivelser 12/5-09 Analyseområder Hjemmep lejen Pleje-cent re Højere BTP/ optimering Hjemmeplejen

Læs mere

Referat fra regionsudvalgsmøde d. 3 november 2015 ved 3F Kongedalen

Referat fra regionsudvalgsmøde d. 3 november 2015 ved 3F Kongedalen Referat fra regionsudvalgsmøde d. 3 november 2015 ved 3F Kongedalen Kommune Navne Mødt / Afbud Sønderborg Kaj Rasmussen Mødt Tønder Afbud Haderslev Hans Gehlert Mødt Kolding Conny Hahn Mødt Kolding Hans

Læs mere

MØDEDELTAGERE Formand: Lise Lotte Due Næstformand: Hanne Vedersø Rigmor Nielsen Vibeke Davids Hansen Erik Nielsen

MØDEDELTAGERE Formand: Lise Lotte Due Næstformand: Hanne Vedersø Rigmor Nielsen Vibeke Davids Hansen Erik Nielsen Ældrerådet Mandag den 13.04.2015 kl. 09:15 12:30 i lokale F2 på Rådhuset MØDEDELTAGERE Formand: Lise Lotte Due Næstformand: Hanne Vedersø Rigmor Nielsen Vibeke Davids Hansen Erik Nielsen Christian Heiberg

Læs mere

Social- og Handicapcentret 19-09-2013

Social- og Handicapcentret 19-09-2013 REFERAT Social- og Handicapcentret 19-09-2013 Deltagere: Ole Hjuler, Anne Madsen, Hans Behrendt, Jørgen Jørgensen, Steen Rosenquist, Hugo Hammel, Tina Præst Nielsen, Susanne Strandkjær, Erik Pedersen (Blå

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Øster Snede Plejecenter, 1. sal, Lindvedvej 16, Øster Snede, 8723 Løsning

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Øster Snede Plejecenter, 1. sal, Lindvedvej 16, Øster Snede, 8723 Løsning Refer Mødetidspunkt: Kl. 09:00 Mødested: Øster Snede Plejecenter, 1. sal, Lindvedvej 16, Øster Snede, 8723 Løsning Deltagere:Kirsten Blume Schmidt, Elin Kristensen, Anker Andersen, Lilian Andersen, Jens

Læs mere

Til Ældrerådsmedlemmer i Jammerbugt Kommune

Til Ældrerådsmedlemmer i Jammerbugt Kommune Til Ældrerådsmedlemmer i Jammerbugt Kommune Referat fra Ældrerådsmøde Torsdag, 15. maj 2008, Aabybro Rådhus, lokale 83, Toftevej 43, 9440 Aabybro. Kl. 9.30-12.00 Social-, Sundhed & Beskæftigelse Borgervænget

Læs mere

HERNING KOMMUNE Ældrerådet

HERNING KOMMUNE Ældrerådet HERNING KOMMUNE for mødet den Mødetidspunkt Sted Kl. 09:30 B2.01 Fraværende: Henny Højland. Peter Olesen deltog ikke i pkt. 62-67. Mødet slut kl. 12.00 2 Der foreligger følgende sager til behandling: Pkt.

Læs mere

Lokalt uddannelsesudvalg for Industrislagteruddannelsen. Referat. Tirsdag den 4. marts kl. 10:00 13:00 med efterfølgende frokost

Lokalt uddannelsesudvalg for Industrislagteruddannelsen. Referat. Tirsdag den 4. marts kl. 10:00 13:00 med efterfølgende frokost Tid: Tirsdag den 4. marts kl. 10:00 13:00 med efterfølgende frokost Sted: UCR, Maglegårdsvej 8, 4000 Roskilde, Gul 4 Deltagere: Fødevareforbundet NNF: Lærlingeansvarlig Søren Kruse Olsen, SKO (syg) Skuemester

Læs mere

Tak for det tilsendte link fra Ældre og Sundhed vedrørende udfærdigelsen af velfærdspolitikken (første udkast regner jeg med).

Tak for det tilsendte link fra Ældre og Sundhed vedrørende udfærdigelsen af velfærdspolitikken (første udkast regner jeg med). Oversigt over høringssvar modtaget af Ældre- og Sundhed. 1. Hanne Davidsen 2. Ældre Sagen Allerød 3. Venstre Allerød 4. Elsie W. Andersen Kære Dorthe Jay Allerød den 10. marts 2016 Tak for det tilsendte

Læs mere

Afbud: Bjarne Larsen, Kjeld Ebdrup. Ole B. Hovøre mødt i stedet for Vicky Holst Rasmussen.

Afbud: Bjarne Larsen, Kjeld Ebdrup. Ole B. Hovøre mødt i stedet for Vicky Holst Rasmussen. Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 10, Torsdag d. 02.10.2014 kl. 8.00. Dok:/ Side 1 af 3. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Torsdag d. 02.10.2014 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale

Læs mere

Onsdag den 21. maj 2014 kl. 10:00-14:30 på Københavns Rådhus Udvalgsværelse D, 1. sal værelse 103

Onsdag den 21. maj 2014 kl. 10:00-14:30 på Københavns Rådhus Udvalgsværelse D, 1. sal værelse 103 Den 14. maj 2014 Kære Ældreråd I indkaldes hermed til møde i Ældrerådet: Onsdag den 21. maj 2014 kl. 10:00-14:30 på Københavns Rådhus Udvalgsværelse D, 1. sal værelse 103 Per Christensen, leder af Boligsekretariatet,

Læs mere

Egebjerg Kommune. Socialudvalg. Referat

Egebjerg Kommune. Socialudvalg. Referat Egebjerg Kommune Socialudvalg Referat Dato: Mandag den 12-maj-2003 Starttidspunkt for møde: Sluttidspunkt for møde: Mødested: Udvalgsværelse II Udsendelsesdato:?????? Afbud fra: Fraværende: Mødedeltagere:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Landsbyrådet onsdag d. 1. oktober 2014 kl. 17 til ca. 19

Referat af bestyrelsesmøde i Landsbyrådet onsdag d. 1. oktober 2014 kl. 17 til ca. 19 Referat af bestyrelsesmøde i Landsbyrådet onsdag d. 1. oktober 2014 kl. 17 til ca. 19 Tilstede: Karin, Werner, Henrik, Birthe, Anne Marie, Charlotte, Georg og Fravær: Erik, Kirsten, Henrik Lykke, Lene,

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Dansk Bürstnerklub

Bestyrelsesmøde i Dansk Bürstnerklub Lørdag, den 20. november 2010 Side 1 Mødested/tid: Fraværende: Møde via mail Ingen 1. Referat fra sidste møde. Er udsendt til bestyrelsen og gjort tilgængeligt på hjemmesiden. 2. Orientering ved formanden

Læs mere

755 BOLIGSELSKABET STRANDPARKEN

755 BOLIGSELSKABET STRANDPARKEN 755 BOLIGSELSKABET STRANDPARKEN Referat af bestyrelsesmøde den 25. november 2013 kl. 18.00 i selskabslokalet Rødtjørnen 10A. Deltagere: Formand S ren Keldorff, Lars Bryde Hansen, Monna S rensen, Pia Johansen,

Læs mere

Henvendelser til Helsingør Kommune angående busomlægning 2015

Henvendelser til Helsingør Kommune angående busomlægning 2015 Henvendelser til Helsingør Kommune angående busomlægning 2015 Dato: 08.12.2015 Borger: Gitta Kristensen fra Bistrup 340 er pr. 13. december 2015 omlagt. Der vil derfor ikke fremover være busforbindelse

Læs mere

Hørsholm Handicapråd Mødereferat

Hørsholm Handicapråd Mødereferat Hørsholm Handicapråd Mødereferat Emne: Sted: Ordinært møde i Hørsholm Handicapråd Louiselund Dato: Torsdag d. 13. december 2012 kl. 15.15 17.15 Deltagere: Flemming Sundt (FSU) Jerry Ritz (JRI) Christel

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 7. marts 2016 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra Marianne Jensen.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 7. marts 2016 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra Marianne Jensen. Referat Mødelokale 2, Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Frank R. Taarup Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Bemærkning: Afbud

Læs mere

Referat - Dansk Squash Forbund Mødegruppe:

Referat - Dansk Squash Forbund Mødegruppe: Referat - Dansk Squash Forbund Mødegruppe: Elite- og Uddannelsesudvalget Dato 2806-2011 Sted Nykredit, Kalvebod Brygge Deltagere Lars Guldbrandt (), Bo Christiansen (BC), Henning Hansen (HH), Karina Hørdum

Læs mere

Bornholms Regionskommes Handicapråd tirsdag d. 27. juni 2012 kl. 14.00 Mødelokale C, Ullasvej 23 Rønne. Referat

Bornholms Regionskommes Handicapråd tirsdag d. 27. juni 2012 kl. 14.00 Mødelokale C, Ullasvej 23 Rønne. Referat Referat HANDICAPRÅDET I BORNHOLMS REGIONSKOMMUNE 27. juni 2012 Indholdsfortegnelse 1. Referat fra sidste møde... 2 2. Drøftelse af kommunens anvendelse af handicapkonventionen... 2 3. Tilgængelighed til

Læs mere

Møde onsdag, den 7. oktober 2009 kl. 13:45 i Mødelokale 3

Møde onsdag, den 7. oktober 2009 kl. 13:45 i Mødelokale 3 Socialudvalg Referat Møde onsdag, den 7. oktober 2009 kl. 13:45 i Mødelokale 3 Afbud/fraværende: Steen Jakobsen Indkaldte: Kl. 14.00 - Lene Hornstrup vedr. punkt nr. 128 og 129 kl. 14.30 - Karin Ruscher

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Mandag den 05.11.12 kl. 9-12 i mødelokale 1

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Mandag den 05.11.12 kl. 9-12 i mødelokale 1 Ældrerådet Mandag den 05.11.12 kl. 9-12 i mødelokale 1 Freddy Aldenborg, formand Elo Knudsen (forlod mødet kl. 10) Finn Brozek Flemming Vahlgreen Niels Kjøller Peer Ravn Aage Tolberg Sigurd Arnfred Larsen,

Læs mere

FREDERIKSHAVN KOMMUNE REFERAT FRA DET SOCIALE UDVALG 20-03-2003. Mødedato: 20-03-2003 Mødetidspunkt: 15.00-16.50

FREDERIKSHAVN KOMMUNE REFERAT FRA DET SOCIALE UDVALG 20-03-2003. Mødedato: 20-03-2003 Mødetidspunkt: 15.00-16.50 FREDERIKSHAVN KOMMUNE REFERAT FRA DET SOCIALE UDVALG 20-03-2003 Mødedato: 20-03-2003 Mødetidspunkt: 15.00-16.50 Mødested: VIP-lokalet 20-03-2003 Bilags- og indholdsfortegnelse til møde den 20-03-2003 Punkt

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 20. april 2014 Mariebo-Møllen Kl. 17:00

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 20. april 2014 Mariebo-Møllen Kl. 17:00 Referat Sted Start 20. april 2014 Mariebo-Møllen Kl. 17:00 Deltagere, Karl Jørgensen, Lotte Pluzek, Per Carstens, og Lars Olsen. Endvidere deltog og direktør Deltog ikke Referent Dirigent Der var afbud

Læs mere

Følgende sager behandles på mødet

Følgende sager behandles på mødet Referat fra ordinært møde Sophielund Mandag 27.10.2008 kl. 14:00 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Social- og Sundhedsudvalgets politikområdebeskrivelser til budget 2009 3 Orientering

Læs mere

FALKEPOSTEN. December

FALKEPOSTEN. December FALKEPOSTEN December 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Referat GEK Bestyrelsesmøde

Referat GEK Bestyrelsesmøde 18-11-2015 18.30 Susanne, Pris Valdemarsvej Møde indkaldt af Susanne Biltoft Referent Anne Marie With Deltagere Susanne Biltoft (formand) Tina Jensen (næstformand) John Mikkelsen (kasserer) Camilla Lindegaard

Læs mere

Indstilling Bestyrelsen skal drøfte indstillingen og evt. forslag til ændringer og tilføjelser.

Indstilling Bestyrelsen skal drøfte indstillingen og evt. forslag til ændringer og tilføjelser. Dagsorden - bestyrelsesmøde Mandag d. 10. december 2012 - kl. 17.00-19.00 og efterfølgende julefrokost hos Rie, Ringkøbingvej 113, Snejbjerg, 7400 Herning Deltagere: Per Bang (mødeleder), Rie Merrild Dieckmann,

Læs mere