Ansøgning har været i naboorientering ved omkringliggende sommerhuse og sommerhuse indenfor lokalplanområdet.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ansøgning har været i naboorientering ved omkringliggende sommerhuse og sommerhuse indenfor lokalplanområdet."

Transkript

1 Høringsnotat Dato: 31. august 215 Vedr. dispensation for taghældning på sommerhus, Lerbækvej 43A Ansøgning har været i naboorientering ved omkringliggende sommerhuse og sommerhuse indenfor lokalplanområdet. Sagsnummer: 12/ har fremsendt indsigelser mod projektet og den ansøgte dispensation mens 4 anbefaler dispensation. 8 har ikke kommenteret det ansøgte. Forfatter: Opsummering og kommentarer til de indkomne bemærkninger fremgår nedenfor. De indkomne bemærkninger er vedhæftet efterfølgende. Indkomne bemærkninger 1 Lerbækvej 41A Ønsker ikke der gives dispensation med baggrund i: a) at der på generalforsamling i I/S Kærstrand er besluttet en max. taghældning på 25. b) at taghældning på 25 ikke giver mulighed for 1½ plans byggeri. Fagcenterets bemærkninger Ad a) Vurderingen af, om der kan være baggrund for at give dispensation, er altid en konkret vurdering på baggrund af et konkret projekt. Generelle beslutninger internt i foreningen vil ikke umiddelbart være saglige argumenter, der kan bruges som en planmæssig begrundelse til at give afslag på ansøgning om dispensation. Ad b) Lokalplanen giver ikke mulighed for at nægte indretning af hems, og flere sommerhuse i området er indrettet med hems. Der kan dog ikke indrettes egentlig tagetage og byggeriet vil dermed ikke lovligt kunne ændres til byggeri i 1½ etage. 2 Lerbækvej 41B Ønsker ikke der gives dispensation med baggrund i: a) at der på generalforsamling i I/S Kærstrand er besluttet en max. taghældning på 25. b) at byggeriet er i 1½ etage. 3 Lerbækvej 41D Anbefaler at der gives dispensation og henviser til, at der tidligere er givet dispensation til Lerbækvej 6. 4 Lerbækvej 43B Mener der skal gives dispensation i lighed med Lerbækvej 6. Bemærker, at der på generalforsamling i I/S Kærstrand tidligere er besluttet en større taghældning. Se bemærkninger under pkt. 1. Lerbækvej 6 har fået dispensation til anden taghældning. Dispensationen er dog givet iht. den tidligere lokalplan for området og danner dermed ikke præcedes for den aktuelle sag, da forholdene ikke er sammenlignelige. Se bemærkninger under pkt. 3. Beslutninger internt i foreningen vurderes ikke at være saglige hensyn, der kan tages med i vurderingen jf. desuden bemærkninger under pkt. 1 a.

2 5 Lerbækvej 45 (flere ejere) Ønsker ikke der gives dispensation med baggrund i: a) At den øgede højde og indretning af hems vil give skygge- og indbliksgener. b) At byggeriet vil afvige fra de øvrige i området med ændret taghældning og højde. c) At der er tale om bevist handling. Ad a) Byggeriet overholder den nuværende lokalplans bestemmelser om max. højde og den ændrede taghældning giver ikke øgede muligheder for at udnytte tagetagen. Den ændrede taghældning giver dermed ikke yderligere skygge- eller indbliksgener end hvad der kan forventes iht. lokalplanens bestemmelser. Ad b) Området er præget af meget varieret bebyggelse og byggeriet vurderes kun i begrænset omfang af afvige fra, hvad der i øvrigt ses i området. Ad c) Bemærkningen vurderes ikke at være et sagligt argument, som kan indgå i vurderingen af eventuel dispensation. 6 Lerbækvej 58 Ønsker ikke der gives dispenation med baggrund i at ejerne har været med til at beslutte taghældningen på 25 og det er en forholdsvis lille operation at ændre taghældningen. 7 Lerbækvej 6 Er i mod dispensation da der på generalforsamling i I/S Kærstrand er besluttet en max. taghældning på 25 Se bemærkningerne under pkt. 1 a. Se bemærkningerne under pkt. 1 a. 8 Lerbækvej 62 (flere ejere) Er i mod dispensation da byggeriet er for højt. 9 Lerbækvej 68 Er i mod dispensation med baggrund i: a) at taghældningen er ændret uden der er søgt dispensation. b) At der på generalforsamling i I/S Kærstrand har været fremlagt lokalplanforslag med op til 45 taghældning, men at et flertal besluttede max. 25, hvilket bygherren har haft kendskab til. Lerbækvej 72 (flere ejere) Har ingen indvendinger og ønsker der gives dispensation i lighed med Lerbækvej 6. Lerbækvej 74 Ønsker lokalplanen overholdt og bemærker, at byggeriet vil være i 1½ etage. Se bemærkningerne under pkt. 5 a. Se bemærkningerne under pkt. 5 c og 1 a. Se bemærkningerne under pkt. 3. Se bemærkningerne under pkt. 1b.

3 Rådhusalle 1 Telefon Sendes bl: Frederikshavn Kommune Rådhus Alle 1 Naboorientering Nabobemærkninger i forbindelse med ansøgning om dispensation Byggesagsnummer oplyses ved hen vendelse Sagsbehandler Som ejer I beboer af: Ejer../beboers adr. Lerbækvei 41A Flemming Ravn, Vestergårdsvej 28, Er der følgende bemærkninger til ansøgning om dispensation på ejendommen Lerbækvej 43A Undertegnede gør hermed indsigelse imod, at der bliver dispenseret fra lokalplanen FRE.S (vedtaget så sent som 11. februar 215) ved at tillade en taghældning på 32. I ejerforeningen er der på en ekstraordinær generalforsamling den 13. september 214 (med en drøftelse alene af dette emne) blevet vedtaget en max. taghældning på 25. Så jeg ser ikke nogen grund til, at der bliver dispenseret fra lokalplanen. (25 taghældning giver ikke store muligheder for 1% plans byggeri) Dato Underskrift 14. juli 215 ~~- ~~.. Flemming

4 Christian Kjær Aarup Fra: Carl Roger Ravn Sendt: 22. juli :4 Til: Internetpost Teknisk forvaltning Emne: VS: Byggesag Vedhæftede filer: IMG.pdf Fra: Carl Roger Ravn Sendt: 22. juli :35 Til: Emne: Byggesag Naboorientering Byggesagsnr. : Nabobemærkninger i forbindelse med ansøgning om dispensation. Lokalplan FRE.S lokalplansbestemmelse 6.3 vedtaget d , bør overholdes. Indsigelse imod taghældning som max. må være 25 grader i henhold til lokalplanen. Da der tidligere er gjort indsigelse Imod byggesagen d med samme begrundelser. Ved påtænkt byggeri hvor man på sigt eventuelt vil lave hems, ved denne højde, vil jeg sige at det er 1½ plans byggeri. Sommerhus området befordrer ikke 1½ plans byggeri. Ved ekstra ordinærgeneralforsamling d blev der vedtaget en max. taghældning på 25 grader. Ved generalforsamling d blev der endvidere oplyst at part tilhørende Ivan Jensen var overtaget af Lotte Hellum, som nu står som parthaver af Lerbækvej 43A. Denne ejer burde være indforstået med disse vedtagende forhold. Da Per Bech Christensen er formand for Grundejerforeningen Kærstrand, har man forventninger om at disse vedtagne forhold og bestemmelser overholdes. 1

5 Med Venlig Hilsen Carl Roger Ravn 2

6 FREOERtKSHAVN t<ommune --:~ ~ INDGÅET SKANNET 2 1 JULI 215 TEKNISK FORVALf Rådhusalle 1 oo Telefon Sendes til: Frederikshavn Kommune Rådhus Alle 1 oo Naboorientering Nabobemærkninger i forbindelse med ansøgning om dispensation Byggesagsnummer oplyses ved hen vendelse Sagsbehandler Som e er I beboer af: Ejer-/beboers adr. Lerbækve 41 D Per Bech Christensen, Helenegade 6, Er der følgende bemærkninger til ansøgning om dispensation på ejendommen Lerbækvej 43A (, ~ tki6jumwmm14;~rv,,/d f!"clt -1,a 1. -tt'} k«44ud ad ~12Lan,.. Ld /I r?tudu/ -træt at~; -f't!,u,,,~t'/æ - VJ h. /// ~ ht ~ ru ~ r, lkak,,a,v ~ ~æblku-,id Øu~l hø.?:c,;/ f M.I J :i' "

7 Christian Kjær Aarup Fra: Janne Bech Jensen Sendt: 9. juli :1 Til: Internetpost Teknisk forvaltning Emne: Sag 212_181 Ang. Dispensation til Lerbækvej 43 A. Jeg vil gerne sige god for dispensation af Lerbækvej 43 A. Da der tidligere er givet dispensation til LERBÆKVEJ 6 tilhørende Karl Eval Ravn på 31 graders hældning, mener jeg at der også bør gives dispensation til LERBÆKVEJ 43 A. Som skrevet tidligere, var foreningen enige om at øge hældnings graden. Der skete så det at over halvdelen af foreningen fortrød beslutningen ( Med 1 stemme. )Da var byggeriet påbegyndte og står som nu. I håb om en hurtig afgørelse. Venlig hilsen Janne Bech Jensen LERBÆKVEJ 43 B FREDERIKSHAVN ar foreningen enige om 43 A 1

8 Sag nr Som ejer og nærmeste naboer til den berørte ejendom/adresse, som ved ansøgning af 11. maj 215 har ansøgt om dispensation fra Lokalplan for Lerbæk Huse, nr. Fre.S af 1. februar 215 ønsker vi at benytte os af muligheden for at sende vores indsigelse, bekymring og bemærkninger til ovennævnte byggesag. Grundlæggende ønsker vi ikke, at der gives dispensation og dermed mulighed for en taghældning på 32 grader. Dette begrunder vi med følgende: Indbliks- og skyggegener Proportionalitet og uønsket præcedens Indikation af bevidst handling Indbliks- og skyggegener Husets højde og hems giver potentielt huset mulighed for at få direkte udsyn til vores have/terrasse også selvom vinduet i første omgang sløjfes. Dette vil for os være ubehageligt og uønskeligt. Samlet set vil den øgede facade højde plus øget taghældning, ideen og ønsket fra bygherren om en fremtidig udnyttelse af 1. sal på sigt være en gene, som vi for alt i verden gerne vil være foruden, da en 1. salsudnyttelse vil give udsigt til hele vores grund og øge skyggegenerne betragteligt. Proportionalitet og uønsket præcedens Endvidere synes rammerne for det nuværende byggeskelet på matriklen at mangle proportionalitet i forhold til selve byggeriet i sig selv, men i særdeleshed i forhold til de omliggende sommerhuse og området i øvrigt. En taghældning på 32 er jo en markant forskel fra de max. 25, som lokalplanen tiltænker. En af hensigterne med den nyligt vedtagne lokalplan er jo netop at undgå disse byggeriet, som skiller sig så markant ud. Denne del af Kæret har efter vores mening netop bibeholdt en historisk og i særlig grad en socialhistorisk kendetegn fra en tid, hvor sommerhuse ikke var helårslignende bygninger. Hele det fladt liggende vådområde omkring Lerbækvej bør bibeholde sin profil og nuværende kendetegn, hvorfor vi på ingen måde ønsker hverken højere facadehøjde eller øget taghældning og specielt ikke en taghøjde, der overskrider grænserne så meget, som tilfældet er her. En dispensation vil på ingen måde understøtte den omtalte harmonisering af området.

9 Indikation af bevidst handling Vores største bekymring går dog på hele sagsforløbet. Der har fra start været spekuleret bevidst i at overskride lokalplanens bestemmelser. (jvf sagsforløbet, hvor der indgives et sæt tegninger med byggeansøgning, men i den faktiske byggeproces fraviges disse og de reelle tegninger fremsendes først efter henvendelse fra teknisk forvaltning, som er blevet varslet af naboer til byggeriet). Det er dybt bekymrende, hvis man bevidst kan gå imod lokalplanens bestemmelser, sætte byggeriet i stå et års tid, og så efterfølgende søge dispensation for den bevidste overtrædelse, der er foretaget. Det bør ganske enkelt ikke være muligt. Vi håber ikke, at et sådan forløb tilskyndes af Frederikshavn kommunen ved at give en efterfølgende dispensation til et byggeri, som under hele processen har været ulovligt. Med venlig hilsen Rikke og Kaspar Aarøe

10 FREUERll<SHAVN l<ommune INDGÅET 2 3 JULI 215 llorprnrvt.e PrederikshaVJt Rådhusalle 1 oo Telefon Sendes til: ' Frederikshavn Kommune Rådhus Alle 1 oo Naboorientering Nabobemærkninger i forbindelse 23 JULI 2 med ansø nin om dis nsatlon Byggesagsnummer TEKNISK FOR pflly~~s ved hen ve'ndelse Som e er I beboer af: Lerbækve 58 Sagsbehandler Ejer-/beboers adr. Henning Baadsmand, Bøgeskowej 1, 8355 Solbjerg Er der følgende bemærkninger til ansøgning om dispensation på ejendommen Lerbækvej 43A tl1tclt!i.fe51tr. lte Se~ /1t\j ~>t <J1U 'f'te( -t..'(, ~{ J / v c dt 5 ~e;. s ~ i~, ~ f ~' cl e" u Io V / op J'/~./t 6'3 'æ lo( 11-1~, IV"- va r'- >r «-t. - ~jt..,.~ t/ ar $ ttr, r,jt..- I..S P 1t1 6 1 ',(, I' J ~, e i s i 1t. -li' d tn e ~ 6 / 1 1 ~ i he.s lu {(t d'( I() V I 1j ~ ~ ~ "' Srlh lr ii/"tj { r;, I,., I vt. "''.! t-: I );//e. () /) C l'a f J Dato Underskrift

11 l'- N ~ FREDUUKSliAVN l<ommune Sendes til: Frederikshavn Kommune Rådhus Alle 1 oo INDGÅET SKANNET 2 3 JULI 215 TEKNISK FORVALTN. Rådhusalle 1 oo Telefon / ie8 lndoåbt 2 2 JUL/ 215 ~ l'rederihha: Naboorientering Nabobemærkninger i forbindelse med ansøgning om dispensation Byggesagsnummer oplyses ved hen vendelse Sagsbehandler Som ejer I beboer af: Lerbækvei 6 Ejer-/beboers adr. Carl Evald Ravn, Falkevej 2, ~ J..oYo fs t; /. Er der følgende bemærkninger til ansøgning om dispensation på ejendommen Lerbækvej 43A "",,., (/)!h?ck''>t/~ 1,:,,- k'11ø/ -Øt/s,r ~~ a/~ ~ cba~s~ ty'p. Jtn/dtv~ /!?E.S. ;g.o<b.ol.3, 'ZN/a/ ~Af fo7 4j../~"1U<?1 l'cl 22. f'q~k;(,yc4;i?' ~øry-r..'jm.?~i c/. /J,~ 2o/Y 66-v,z,,-//?""..M -?'Yla-1:- M~; fr-~ :f'l;,,fo:c 511' /.#?,?<,' ks&/~t/ /{}~d,µo~k / Dato Underskrift

12 FRD>ERIXSHAVN KOMMUNE INDGÅET SKANNET 1 6 JULI 215 Rådhusallå 1 Telefon Sendestil: Frederikshavn Kommune Rådhus Alle 1 Som eier I beboer af: Lerbækvei 62 TEKNISK FORVALTN. 1NDGAET 15 JULI 215 ~~ Naboorientering Nabobemærkninger I forbindelse med ansaanlna om -- - Byggesagsnummer oplyses ved hen vendelse Sagsbehandler Ejer-lbeboers adr. Birthe Dahlerup Albertsen, Dybbølvej 1, Er der følgende bemærkninger til ansøgning om dispensation på ejendommen Lerbækvej 43A Dato Underskrift

13 FREDERll<SHAVN KOMMUNE INDGÅET SKANNET 1 6 JULI 215 Rådhusalle 1 Telefon Sendestil: TEKNISK FORVALTN. Frederikshavn Kommune Rådhus Alle 1 oo Sagsbehandler Som eier I beboer af: Lerbækvei 62 Ejer../beboers adr. Grethe Dahlerup Jensen, Hjulmagervej 42, 93 Sæby Er der følgende bemærkninger til ansøgning om dispensation på ejendommen lsrbækvej 43A h,w,,kr <fk; t& M f,.m ~ u- ~ fr ~. f)j ~ i/4 rrø1r14 r ~~"tid /[)~,. kw!/ I ~ør Dato. 1 IYl1.~1t Underskrift ~lait~~

14 Naboorientering Byggesagsnummer: Nabobemærkninger i forbindelse med ansøgning om dispensation Undertegnede mener ikke der skal gives dispensation til lovliggørelse af ændret taghældning ifm opførelse af sommerhus Lerbækvej 43A - med følgende begrundelser: Sommerhuset er den 1. december 212 godkendt ud fra de, på det tidspunkt, fremsendte tegninger med en taghældning på 25 grader, som er i overensstemmelse med den daværende gældende lokalplan Kærstrand, Lerbækvej 7.3. Bygherre ændrer allerede under opførelsesprocessen taghældningen til 32 grader og afviger fra denne godkendelse uden at have søgt dispensation. Der er så i 214 gjort indsigelse imod bl.a. taghældningen og den 4. juli 214 fremsender kommunen en Naboorientering, hvori der informeres om, at bygherre søger dispensation til ændringaftaghældningen fra 25 grader til 32 grader. Bygherre stiller sagen i bero, da der var igangsat arbejde med ny lokalplan for området. Grunden hvorpå byggeriet opføres er lejegrund og ejes af I/S Kærstrand, hvor bygherre er partshaver i. På foreningens generalforsamling den 21. juni 214 blev der fremlagt et lokalplansforslag til debattering. I dette forslag, var der foreslået en taghældning på grader. Da der var flere uoverensstemmelser ifm den fremlagte lokalplan, blev der afholdt en ekstraordinær generalforsamling den 13. september 214, hvor bl.a punktet omkring taghældning blev taget op til afstemning og endte ud med flertal for en taghældning på grader. Det tilrettede lokalplansforslag blev herefter sendt til kommunen og den. 11. februar 215 blev lokalplan FRE.S endeligt vedtaget. Det er derfor min opfattelse at bygherre, som har haft indsigt i det, på I/S Kærstrand's ekstraordinære generalforsamling, fremlagte lokalplansforslag, har haft en fonnodning om, at dette forslag vedr. taghældning på grader ville blive godkendt. Det i den vedtaget lokalplan FRE.S lokalplansbestemmelse bør derfor overholdes, således at der ved fremtidige nybyggerier eller ændringer af tagkonstruktioner på eksisterende huse på området, ikke kan herske tvivl disse bestemmelser og derfor bør den søgte dispensation ikke gives.

15 f REOERl'KSHAVN l<ommune "' INDGÅET SKANNET 21 JULI 215 Rådhusalle 1 oo Telefon "' "' " N Sendes til: Frederikshavn Kommune Rådhus Alle 1 oo TEKNISK FORVALTN. Naboorientering Nabobemærkninger i forbindelse med ansøgning om dispensation Byggesagsnummer oplyses ved hen vende Ise Sagsbehandler Som e er I beboer af: Lerbækve 72 Ejer-/beboers adr. Lizzie Christensen, Lerbækvej 72, Er der følgende bemærkninger til ansøgning om dispensation pa ejendommen Lerbækvej 43A t/, 1-ttu 414~ ~«at-h~,:ø. pf. t!ma lu,, dth ~ tl?c-5 PM "5d~, " CG "' "' "' "' Dato Underskrift

16 FRED'E'Rll<SHAVN 'KOMMUNE Øj INDGÅET SKANNET 2 1 JULI 215 Rådhusalle 1 oo Telefon Sendes til: Frederikshavn Kommune Rådhus Alle 1 oo Som e er I beboer af: Lerbækve 72 Naboorientering Nabobemærkninger i forbindelse med ansø nin om dispensation Byggesagsnummer oplyses ved hen vendelse Sagsbehandler Ejer-/beboers adr. Poul Erik Christensen, Lerbækvej 72, Er der følgende bemærkninger til ansøgning om dispensation på ejendommen Lerbækvej 43A Yi PIU,lu~,#td?<Utt:U#! a-ht?t'/ Ctud+t-uJ #i t3ktt:hu I"' o/ 1~ 1tu~ 1 15-;!S il :JJ;. /1 hf-1'/cu ~ ~ oti6 Jth1'1 dtcvw I 1 tv d Æu c/,/,h Mk 7 tfr,, //," ~ )Æh (tn!lr/ æ/ Øu~ at Ø;hdcl ~;, 1111 /,ut/~t; 1 ~ //dq ltm {/rfud I /HU' ftj It~; " Dato Undersc.&rknrifftt

17 Christian Kjær Aarup Fra: Carl Roger Ravn Sendt: 22. juli :52 Til: Internetpost Teknisk forvaltning Emne: Byggesagnummer I overensstemmelse med lokalplanen, må taghældningen max. være 25 grader. Dette forventes at blive overholdt. I forbindelse med ansøgning af hems, vil dette sommerhus blive et 1½ plans hus. Dette vil virke stærkt uharmonisk for området. Dette ønsker vi ikke for området, derfor ønsker vi ikke at der bliver givet dispensation. Med venlig hilsen Dennis Ravn Lerbækvej 74 1

Notat om henvendelser modtaget i forbindelse med den supplerende høring af skyggediagrammer til tillæg nr. 1 til lokalplan nr.

Notat om henvendelser modtaget i forbindelse med den supplerende høring af skyggediagrammer til tillæg nr. 1 til lokalplan nr. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling BILAG 8 Notat om henvendelser modtaget i forbindelse med den supplerende høring af skyggediagrammer til tillæg nr. 1 til lokalplan nr. 425

Læs mere

Høringsnotat. Vedr. om- og tilbygning af eksisterende bolig, Jeckelsvej 22, Skagen

Høringsnotat. Vedr. om- og tilbygning af eksisterende bolig, Jeckelsvej 22, Skagen Høringsnotat Vedr. om- og tilbygning af eksisterende bolig, Jeckelsvej 22, Skagen Ansøgning har været i naboorientering ved omkringliggende naboer på Jeckelsvej 11 og 20, Jens Rasmussens Vej 16, Jens Bergs

Læs mere

Høringsnotat. Bemærkningerne vurderes mindre væsentlige

Høringsnotat. Bemærkningerne vurderes mindre væsentlige Høringsnotat Vedr. om- og tilbygning for indretning af hotel, Bankvej 1, Skagen Ansøgning har 28/5 været i naboorientering ved omkringliggende naboer på Bankvej 2, Havnevagtsvej 30, Kassevej 3, Østre Strandvej

Læs mere

Høringsnotat. Vedr. opførelse af ny etageejendom, Vestergade 12A, Sæby

Høringsnotat. Vedr. opførelse af ny etageejendom, Vestergade 12A, Sæby Høringsnotat Vedr. opførelse af ny etageejendom, Vestergade 12A, Sæby Ansøgning har været i naboorientering og partshøring ved ejere og lejere af Vestergade 8A, B, C og D, Vestergade 9, 10, 11 og 14 samt

Læs mere

Indstilling. Nyt byhus i 2 etager i Ole Rømers Gade 50, Aarhus C. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. Til Aarhus Byråd via Magistraten.

Indstilling. Nyt byhus i 2 etager i Ole Rømers Gade 50, Aarhus C. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 12. oktober 2012 Aarhus Kommune Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø Kalkværksvej 10 8100 Aarhus C 1. Resume Der er søgt om tilladelse

Læs mere

Vi ønsker som grundejerforening ikke at deltage i høringen om evt dispensation

Vi ønsker som grundejerforening ikke at deltage i høringen om evt dispensation Fra: Jane Kollerup Sendt: 11. september 2016 19:48 Til: [SPAM] Re: VS: Høring vedr. ansøgning om dispensation fra lokalplan nr. S-1.2 om facadehøjde på Strandvænget 24 Hej Dorit Vi

Læs mere

Administrationen vil i den forbindelse gerne beklage overfor ejer, at ovenstående har givet anledning til en misforståelse.

Administrationen vil i den forbindelse gerne beklage overfor ejer, at ovenstående har givet anledning til en misforståelse. From: Anders Kjærved Sent: 11 Jun 2015 11:49:38 +0000 To: Erhvervs- Beskæftigelses- og Kulturudvalget Cc: Marianne Wedderkopp;Torben Præstegaard Jørgensen;Morten Refskou Subject: VS: VIGTIGT - vedr. udvalgsmøde

Læs mere

Lokalplan 271 - Boliger ved Baungårdsvej

Lokalplan 271 - Boliger ved Baungårdsvej Lokalplan 271 - Boliger ved Baungårdsvej Forslaget til Lokalplan 271 for et boligområde ved Baungårdsvej har været i offentlig høring i perioden 24. marts 2015-19. maj 2015. I perioden er der indkommet

Læs mere

Høringsregler. - om at være part i en byggesag

Høringsregler. - om at være part i en byggesag Høringsregler - om at være part i en byggesag Høringsregler I denne pjece finder du vejledning om regler og rettigheder i forbindelse med høringer ved byggesager m.v. herunder høringsregler for forskellige

Læs mere

For det første Jørgen - jeg fører bestemt ikke nogen lukket dialog. Tværtimod er den helt åben.

For det første Jørgen - jeg fører bestemt ikke nogen lukket dialog. Tværtimod er den helt åben. Side 1 af 5 Poul Otto Seidel Fra: "Poul Otto Seidel" Til: "Jørgen Andersen" Cc: "Inge-Lis Seidel" ; "Willy Søren Beck" ;

Læs mere

Udkast til sammenfattende redegørelse ved endelig vedtagelse af

Udkast til sammenfattende redegørelse ved endelig vedtagelse af BY, ERHVERV OG KULTUR Udkast til sammenfattende redegørelse ved endelig vedtagelse af kommuneplantillæg nr. 42 og lokalplan 14.B12.1 for et boligområde ved Grøndahlsvej i Herning Ved den endelige vedtagelse

Læs mere

ÅRHUS KOM MUN E. Magistratens 2. Afdeling Juridisk-Teknisk Kontor. Rådhuset. 8100 Århus C

ÅRHUS KOM MUN E. Magistratens 2. Afdeling Juridisk-Teknisk Kontor. Rådhuset. 8100 Århus C ÅRHUS KOM MUN E. Magistratens 2. Afdeling Juridisk-Teknisk Kontor. Rådhuset. 8100 Århus C Side 1 INDSTILLING Til Århus Byråd Den 1. september 2004 via Magistraten J.nr. JTK/04/02149 Ref.: Tlf.nr. hj/ar

Læs mere

21-04-2015. Bilag 3. Sagsnr. 2015-0090662. Dokumentnr. 2015-0090662-2. Notat om henvendelser modtaget i høringsperioden

21-04-2015. Bilag 3. Sagsnr. 2015-0090662. Dokumentnr. 2015-0090662-2. Notat om henvendelser modtaget i høringsperioden KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Bydesign NOTAT Bilag 3 Notat om henvendelser modtaget i høringsperioden Der er modtaget 19 henvendelser, jf. bilag 2 Henvendelser modtaget i

Læs mere

Roskilde, den 20. september 2015. Hermed skriver jeg vores høringssvar, hvori læsningen desværre vil bære præg af stor utilfredshed.

Roskilde, den 20. september 2015. Hermed skriver jeg vores høringssvar, hvori læsningen desværre vil bære præg af stor utilfredshed. Roskilde Kommune Miljø og Byggesag, Byggesag Rådhusbuen 1 4000 Roskilde Roskilde, den 20. september 2015 Til Roskilde kommune. Hermed skriver jeg vores høringssvar, hvori læsningen desværre vil bære præg

Læs mere

Indstilling. Elmegårdsvej 12, Hasselager etablering af vindmølletårn. 1. Resume. Til Århus Byråd via Magistraten. Teknik og Miljø

Indstilling. Elmegårdsvej 12, Hasselager etablering af vindmølletårn. 1. Resume. Til Århus Byråd via Magistraten. Teknik og Miljø Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 2. juni 2009 Århus Kommune Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø Elmegårdsvej 12, Hasselager etablering af vindmølletårn med nacelle 1.

Læs mere

- 1 MRS. 2010. Att.: Tine Maaløv Andreasen. Kære Tine Maaløv Andreasen,

- 1 MRS. 2010. Att.: Tine Maaløv Andreasen. Kære Tine Maaløv Andreasen, KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Byggeri Byggesagsafdelingen 1. Kontor Njalsgade 15, 1. Sal Postboks 416 1504 København V Att.: Tine Maaløv Andreasen - 1 MRS. 2010 SAGSNR. 421902

Læs mere

Erhverv Poul Erik Bech O N C O R I N T E R N A T I O N A L

Erhverv Poul Erik Bech O N C O R I N T E R N A T I O N A L Erhverv Poul Erik Bech O N C O R I N T E R N A T I O N A L 1 Allerød Kommune Forvaltningen Plan & Byg Bjarkesvej 2 3450 Allerød Dato : 28. januar 2013 Vedr.: Forslag til lokalplan 1-132 Blovstrød Kro Som

Læs mere

Aalborg den 07. november2013

Aalborg den 07. november2013 Aalborg den 07. november2013 Att.: Aalborg Byråd CC.: Aalborg kommune/teknisk forvaltning v/klaus Gunvald Som grundejerforening gør vi indsigelse mod kommuneplantillæg 4.024 og lokalplan 4-2-110, som er

Læs mere

Lokalplanen er blevet til på anmodning fra den private ejer, der ønsker at opføre en boligbebyggelse på grunden.

Lokalplanen er blevet til på anmodning fra den private ejer, der ønsker at opføre en boligbebyggelse på grunden. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 24. marts 2015 Lokalplan 981, Etageboliger ved Thorvaldsensgade - Endelig Endelig vedtagelse af forslag til Lokalplan nr. 981, Etageboligbebyggelse

Læs mere

Partshøring og naboorientering

Partshøring og naboorientering 1 - Partshøring og naboorientering TEKNIK OG MILJØ «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn» Byggeri, Jord og Grundvand Rådhuset, Torvet 7400 Herning www.herning.dk Ved henvendelse: bjgsj@herning.dk Tlf.

Læs mere

Byggesag: Opførelse af 26 boliger på hjørnet af Kastruplundgade og Ved Stationen I Kastrup Bygherre: Oxdal Metro A/S, Nørregade 3, 6600 Vejen.

Byggesag: Opførelse af 26 boliger på hjørnet af Kastruplundgade og Ved Stationen I Kastrup Bygherre: Oxdal Metro A/S, Nørregade 3, 6600 Vejen. Vejen den 10-05-2012 Byggesag: Opførelse af 26 boliger på hjørnet af Kastruplundgade og Ved Stationen I Kastrup Bygherre: Oxdal Metro A/S, Nørregade 3, 6600 Vejen. Ansøgning om dispensation iht. Lokalplan

Læs mere

KENDELSE. Indklagede havde en ejerlejlighed til salg, som klager ønskede at købe.

KENDELSE. Indklagede havde en ejerlejlighed til salg, som klager ønskede at købe. 1 København, den 30. april 2013 KENDELSE Klager ctr. Statsaut. ejendomsmægler MDE Kristian Lützau Strandvejen 347 2930 Klampenborg Nævnet har modtaget klagen den 27. september 2012. Klagen angår spørgsmålet

Læs mere

(JS): Politisk er der en opgave i at gøre Viborg stærkere og større. Området har et potentiale for udvikling.

(JS): Politisk er der en opgave i at gøre Viborg stærkere og større. Området har et potentiale for udvikling. Plan Dato: 26-05-2015 Sagsnr.: 14/38458 Sagsbehandler: vpanp Notat Dato: 18. februar 2015 Deltagere: Johannes Vesterby (JV), fmd. for Teknisk Udvalg Martin Sanderhoff (MS), næstfmd. i Teknisk Udvalg Kåre

Læs mere

From:Mogens Gundersen To:Post til KIB Subject:Partshøring vedrørende Borupgårdscentret, Snekkersten

From:Mogens Gundersen To:Post til KIB Subject:Partshøring vedrørende Borupgårdscentret, Snekkersten From:Mogens Gundersen Subject:Partshøring vedrørende Borupgårdscentret, Snekkersten Som en af de nærmeste naboer til det eksisterende samt kommende Borupgårdscenter som lyder godt. Men det bliver alt for

Læs mere

Samlede henvendelser i forbindelse med offentlighedsfasen for lokalplanforslag 048 for Kulhusgården og Kommuneplantillæg nr. 010

Samlede henvendelser i forbindelse med offentlighedsfasen for lokalplanforslag 048 for Kulhusgården og Kommuneplantillæg nr. 010 Samlede henvendelser i forbindelse med offentlighedsfasen for lokalplanforslag 048 for Kulhusgården og Kommuneplantillæg nr. 010 Henvendelse nr. 1 Henvendelse nr. 2 Fra: Søren Dahlin [mailto:dahlin@dcu.dk]

Læs mere

Bent Jessen Hjerting strandvej 38 n 6710 Esbjerg V Mobiltlf. 20264580 Email: betojessen@gmail.com

Bent Jessen Hjerting strandvej 38 n 6710 Esbjerg V Mobiltlf. 20264580 Email: betojessen@gmail.com 17-03-2014 13 41 OU234 Hjerting strandvej 38 n 6710 Esbjerg V Byggeri Teknik og Miljø Torvegade 74 6700 Esbjerg Esbjerg, den 10. marts 2014 Sags id. 12/13321 - Stormgade 69, 6700 Esbjerg. Hermed vores

Læs mere

1 Jeg stiller nogle spørgsmål til Slagelse kommune den 27.08.2014

1 Jeg stiller nogle spørgsmål til Slagelse kommune den 27.08.2014 1 Jeg stiller nogle spørgsmål til Slagelse kommune den 27.08.2014 Til Fra Slagelse kommune Palle Flebo-Hansen Dato 27.08.2014 Jeg kan forstå på korrespondancen som jeg dags dato har modtaget fra min advokat

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Bygge- og Ejendomsudvalget

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Bygge- og Ejendomsudvalget TÅRNBY KOMMUNE Åbent referat til Bygge- og Ejendomsudvalget Mødedato: Tirsdag den 3. juni 2014 Mødetidspunkt: 14:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: 215, Mødelokale Henrik Zimino, Allan S. Andersen, Brian

Læs mere

Gældende bestemmelser Jf. Lokalplan 1.72 8.5 må boligbebyggelse opføre i indtil 1 etage med udnyttet tagetage og med en maksimal højde på 8,5 meter.

Gældende bestemmelser Jf. Lokalplan 1.72 8.5 må boligbebyggelse opføre i indtil 1 etage med udnyttet tagetage og med en maksimal højde på 8,5 meter. Heidi Madsen og Lars Frandsen Nørhalnevej 5 9440 Aabybro Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Kathrine Brix Mørk Direkte 7257 7644 ktm@jammerbugt.dk

Læs mere

Sags nr.: 2014-026667 Bjæverskov D. 22.02.2015. Vi har en indsigelse / bemærkning til jeres fremsendte orientering / nabohøring.

Sags nr.: 2014-026667 Bjæverskov D. 22.02.2015. Vi har en indsigelse / bemærkning til jeres fremsendte orientering / nabohøring. Til. Køge kommune. Brian Christiansen - brian.christiansen@koege.dk Byggesagsbehandler Teknik- og Miljøforvaltningen Sags nr.: 2014-026667 Bjæverskov D. 22.02.2015 Vi har en indsigelse / bemærkning til

Læs mere

Vedr. Vurdering af klage over screeningsafgørelse efter miljøvurderingsloven

Vedr. Vurdering af klage over screeningsafgørelse efter miljøvurderingsloven Notat Jens Flensborg Advokat Åboulevarden 49, 4. sal DK-8000 Aarhus C Telefon:+45 86 18 00 60 Telefax:+45 88 32 63 26 J.nr. 07-11601 - 5 jfl@energiogmiljo.dk www.energiogmiljo.dk CVR: 31 13 54 27 24. september

Læs mere

G/F KLANPARKEN. Referat af ordinær generalforsamling 10. marts 2015

G/F KLANPARKEN. Referat af ordinær generalforsamling 10. marts 2015 Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år a) Formandens beretning (er udsendt tidligere) 3) Fremlæggelse af det reviderede regnskab for 2014

Læs mere

Indstilling. Tilladelse til at indrette møbelbutik i erhvervsejendom på Ådalsvej 27, 8240 Risskov. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. 3.

Indstilling. Tilladelse til at indrette møbelbutik i erhvervsejendom på Ådalsvej 27, 8240 Risskov. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. 3. Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 8. december 2008 Århus Kommune Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø Tilladelse til at indrette møbelbutik i erhvervsejendom på Ådalsvej

Læs mere

Med henvisning til 21 i bekendtgørelse nr. 581 af 22. juni 2000 (tilslutningsbekendtgørelsen)

Med henvisning til 21 i bekendtgørelse nr. 581 af 22. juni 2000 (tilslutningsbekendtgørelsen) AdvokatHuset Att. Erik Turley Slotsgade 48 3400 Hillerød Afgørelsen offentliggøres i anonymiseret form Klage over Helsinge Kommunes afgørelse af 19. august 2004 vedrørende afslag på ansøgning om fritagelse

Læs mere

Hvidbog Lokalplan nr. 1134, Bevarende Lokalplan for Omø By. Hvidbog lokalplan nr.1134, Bevarende Lokalplan for Omø

Hvidbog Lokalplan nr. 1134, Bevarende Lokalplan for Omø By. Hvidbog lokalplan nr.1134, Bevarende Lokalplan for Omø Vækst og Plan Dahlsvej 3 4220 Korsør T: 58 57 36 00 E: plan@slagelse.dk W: www.slagelse.dk Sags-ID KMD 330-2014-71988 Hvidbog lokalplan nr.1134, Bevarende Lokalplan for Omø Hvidbogens opbygning: Når Slagelse

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

Erhverv Poul Erik Bech

Erhverv Poul Erik Bech Erhverv Poul Erik Bech Allerød Kommune Bjarkesvej 2 3450 Allerød Att.: Planlægger Stinne Bjerg Dato : 17. april 2013 Vedr.: Kommentar til indsigelser vedrørende lokalplanforslag 1-132, dagligvarebutik

Læs mere

Vindmølleplan, endelig vedtagelse Byrådets pkt 68, Økonomiudvalgets pkt 117 og Teknisk Udvalgs pkt 67.

Vindmølleplan, endelig vedtagelse Byrådets pkt 68, Økonomiudvalgets pkt 117 og Teknisk Udvalgs pkt 67. Bistrup 02.05.2012 Til Teknisk Udvalg Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved Kopi til: Økonomiudvalget, samme sted Byrådet, samme sted Sendt med mail til bakie@naestved.dk Cc: Fm for TU, jgers@naestved.dk

Læs mere

* Veje og stier Nr. 47 Bliver vejen fra rundkørslen belagt med sten med det samme? Hvis nej, kan man benytte Søvangsvej i stedet?

* Veje og stier Nr. 47 Bliver vejen fra rundkørslen belagt med sten med det samme? Hvis nej, kan man benytte Søvangsvej i stedet? Referat af generalforsamling på Kerteminde Skole d. 20. marts 2007 Velkomst v. Formand Jørgen Andersen 1) Valg af Dirigent. Bestyrelsen foreslog Mogens Jacobsen. Mogens blev valgt. Nr. 61 Generalforsamling

Læs mere

Vestbyen, Poul Paghs Gade/Valdemarsgade, boliger m.m. Kommuneplantillæg 1.026 og lokalplan 1-3-110 (2. forelæggelse)

Vestbyen, Poul Paghs Gade/Valdemarsgade, boliger m.m. Kommuneplantillæg 1.026 og lokalplan 1-3-110 (2. forelæggelse) Punkt 5. Vestbyen, Poul Paghs Gade/Valdemarsgade, boliger m.m. Kommuneplantillæg 1.026 og lokalplan 1-3-110 (2. forelæggelse) 2014-6829 By- og Landskabsudvalget indstiller, at byrådet godkender ovennævnte

Læs mere

Dagsorden. Referat fra mødet mandag den 5. januar 2009. Mødet blev afholdt hos Steen

Dagsorden. Referat fra mødet mandag den 5. januar 2009. Mødet blev afholdt hos Steen Grundejerforeningen " Det gamle Egby " 7. januar 2009 Dagsorden. 1. Valg af protokolfører Mødedeltagere: 2. Godkendelse af referat fra sidste møde Justesen 3. Meddelelser fra formanden Keld Graugart 4.

Læs mere

ÅRSBERETNING F O R SKAGEN KOMMUNALE SKOLEVÆSEN 1955-1956 VED. Stadsskoleinspektør Aage Sørensen

ÅRSBERETNING F O R SKAGEN KOMMUNALE SKOLEVÆSEN 1955-1956 VED. Stadsskoleinspektør Aage Sørensen ÅRSBERETNING F O R SKAGEN KOMMUNALE SKOLEVÆSEN 1955-1956 VED Stadsskoleinspektør Aage Sørensen S k a g e n s k o le k o m m is s io n : (d.» / s 1956) P r o v s t W a a g e B e c k, f o r m a n d F r u

Læs mere

Grundejerforeningen Store Vangen

Grundejerforeningen Store Vangen Grundejerforeningen Store Vangen Generalforsamling 7. april 2010 Referat Bilag a. Bestyrelsens Beretning for 2009 b. Årsregnskab 2009 c. Budget 2010 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning.

Læs mere

Oversigt over indsigere Offentlig høring LP 986

Oversigt over indsigere Offentlig høring LP 986 Oversigt over indsigere Offentlig høring LP 986 Bilag 3 - Kim Pedersen, advokat, på vegne af: Anna Marie Mikkelsen, Norsmindevej 201, 8340 Malling Entreprenørfirmaet Ole Mikkelsen A/S, Tofteledet 16, 8330

Læs mere

2. De 2 foreslåede bygninger skal ifølge lokalplanforslag fremstå med facader i hvide og grå

2. De 2 foreslåede bygninger skal ifølge lokalplanforslag fremstå med facader i hvide og grå Lindehjørnets Vejlaug v/lars Østerkryger, formand Lindehjørnet 30 2605 Br6ndby Brøndby Kommune Kommunalbestyrelsen Park Alle 160 2605 Brøndby Brøndby, 23. april2016 Vedr. lokalplan 147 - boliger Brøndbyøster

Læs mere

Indstilling. Orientering om afgørelser i oktober kvartal 2006. Til Århus Byråd. Teknik og Miljø. Den 7. september 2007.

Indstilling. Orientering om afgørelser i oktober kvartal 2006. Til Århus Byråd. Teknik og Miljø. Den 7. september 2007. Indstilling Til Århus Byråd Teknik og Miljø Den 7. september 2007 Århus Kommune Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø 1. Resume Frederiks Allé 28-36, Århus C, indretning af lejligheder i tagetage. Frederiks

Læs mere

628. 08/33093 Kommuneplan nr. 7 og lokalplan 6-102 for et nyt boligområde i Glamsbjerg Øst

628. 08/33093 Kommuneplan nr. 7 og lokalplan 6-102 for et nyt boligområde i Glamsbjerg Øst 628. 08/33093 Kommuneplan nr. 7 og lokalplan 6-102 for et nyt boligområde i Glamsbjerg Øst Indstilling: Miljø- og Teknikudvalget indstiller, at kommuneplantillæg nr. 7 og lokalplan 6-102 for et nyt boligområde

Læs mere

03-03-2015. KAB Vester Voldgade 17 1552 København V. Sagsnr. 2015-0044911. Dokumentnr. 2015-0044911-7. Naboorientering vedrørende Islands Brygge 38

03-03-2015. KAB Vester Voldgade 17 1552 København V. Sagsnr. 2015-0044911. Dokumentnr. 2015-0044911-7. Naboorientering vedrørende Islands Brygge 38 KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling KAB Vester Voldgade 17 1552 København V 03-03-2015 Sagsnr. 2015-0044911 Dokumentnr. 2015-0044911-7 22496298 Naboorientering vedrørende Islands

Læs mere

Afgørelse i sagen om opførelse af ældreboliger inden for kirkeomgivelsesfredningen ved Vejby Kirke i Gribskov Kommune

Afgørelse i sagen om opførelse af ældreboliger inden for kirkeomgivelsesfredningen ved Vejby Kirke i Gribskov Kommune NATURKLAGENÆVNET Frederiksborggade 15, 1360 København K Tlf.: 3395 5700 Fax: 3395 5769 E-mail: nkn@nkn.dk Web: www.nkn.dk CVR: 18210932 19. november 2008 NKN-121-00130 jav Afgørelse i sagen om opførelse

Læs mere

file://c:\adlib Express\Work\20160121T060127.843\20160121T060129.014\8fd5ee35-7bb4-4f...

file://c:\adlib Express\Work\20160121T060127.843\20160121T060129.014\8fd5ee35-7bb4-4f... Page 1 of 91 of 9 From: syddjurs Sent: 19-01-2016 11:03:56 To: Team Byggeri Subject: VS: Angående akt indsigt Denne mail er videresendt fra hovedpostkassen syddjurs@syddjurs.dk - BEMÆRK - er din afdeling

Læs mere

Indstilling. Kirkegårdsvej 2-6. Århus C opførelse af 4-etages boligbebyggelse. Til Århus Byråd via Magistraten. Teknik og Miljø. Den 7.

Indstilling. Kirkegårdsvej 2-6. Århus C opførelse af 4-etages boligbebyggelse. Til Århus Byråd via Magistraten. Teknik og Miljø. Den 7. Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 7. maj 2007 Århus Kommune Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø Kirkegårdsvej 2-6. Århus C opførelse af 4-etages boligbebyggelse med parkeringskælder

Læs mere

Ændringer i forhold til udbud som skal implementeres i købsaftalen.

Ændringer i forhold til udbud som skal implementeres i købsaftalen. Ændringer i forhold til udbud som skal implementeres i købsaftalen. Generelt: Til punkt 1. Ejendommen: Til punkt 2. Forsyning: Kan vi overtage navnet Krøyers Plads således bebyggelsen får dette navn. Det

Læs mere

Vi skal i det følgende redegøre for vores synspunkter i dispensationssagen på ejendommen Klitten 9, Lønstrup.

Vi skal i det følgende redegøre for vores synspunkter i dispensationssagen på ejendommen Klitten 9, Lønstrup. Niels-Kristian Balle Fra: Iben Koch Sendt: 20. februar 2014 22:57 Til: Ole Ørnbøl; Andreas Duus; Niels-Kristian Balle Emne: Svar på nabohøring om dispensationssag på ejendommen Klitten

Læs mere

Henvendelse fra Metroselskabet Metroselskabet har ingen bemærkninger til det fremsendte materiale.

Henvendelse fra Metroselskabet Metroselskabet har ingen bemærkninger til det fremsendte materiale. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse NOTAT 3. maj 2019 Bilag 5 til høringssvar I forbindelse med byggeansøgning om indretning af i alt 32 ungdomsboliger og etablering tagterrasse

Læs mere

Center for Plan & Miljø

Center for Plan & Miljø Center for Plan & Miljø Ingeniørfirmaet A/S Læssøe-Simonsen Industrivej 5 4652 Hårlev Sendt på mail til info@hal.dk Postadresse: Landzone Frederiksgade 9-4690 Haslev Telefon: 56 20 30 00 Telefax : 56 20

Læs mere

Indstilling. Orientering om afgørelser i april kvartal 2006. Til Århus Byråd. Teknik og Miljø. Den 15. februar 2007. Århus Kommune

Indstilling. Orientering om afgørelser i april kvartal 2006. Til Århus Byråd. Teknik og Miljø. Den 15. februar 2007. Århus Kommune Indstilling Til Århus Byråd Teknik og Miljø Den 15. februar 2007 Orientering om afgørelser i april kvartal 2006 Århus Kommune Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø 1. Resume Absalonsgade 25, Århus C,

Læs mere

Lokalplan nr. 048 og Kommuneplantillæg 010 for 10 ferielejligheder Kulhusgården.

Lokalplan nr. 048 og Kommuneplantillæg 010 for 10 ferielejligheder Kulhusgården. Lokalplan nr. 048 og Kommuneplantillæg 010 for 10 ferielejligheder Kulhusgården. Hvidbog - behandling af høringssvar Afsender Resumé af høringssvar Kommentarer Forslag til beslutning 1. Danmarks Naturfredningsforening.

Læs mere

Sortemose Skov Grundejerforening Referat af 43. ordinære generalforsamling Tirsdag den 22. november 2005

Sortemose Skov Grundejerforening Referat af 43. ordinære generalforsamling Tirsdag den 22. november 2005 Referat af 43. ordinære generalforsamling 1. Valg af dirigent Formanden Bent Andersen (nr. 70) bød velkommen og optælling af de fremmødte viste, at 25 huse var repræsenteret ved generalforsamlingen, og

Læs mere

Gennemgang af svar i forbindelse med nabohøring om bebyggelsesprocent ved Asserbohus. Sagsbehandler: mesv Dato: April 2014 og juni 2014

Gennemgang af svar i forbindelse med nabohøring om bebyggelsesprocent ved Asserbohus. Sagsbehandler: mesv Dato: April 2014 og juni 2014 Gennemgang af svar i forbindelse med nabohøring om bebyggelsesprocent ved Asserbohus Sagsbehandler: mesv Dato: April 2014 og juni 2014 Sagsnr: 2014/0003169 Nr. Navn Resumé af indsigelse/bemærkning Administrationens

Læs mere

Vejnavn (stedbetegnelse) Torslundevej 109

Vejnavn (stedbetegnelse) Torslundevej 109 Sendes til Bylauget Torslunde Torslunde Bygade 33 2635 Ishøj Oplyses ved henvendelser Ejendomsnummer Bygn.nr. Vejkode Husnr. B Etage 18930 01 0730 109 Side/dørnr. Ejerlejlighedsnummer Byggesagsnummer 02.34.00-P19-46-14

Læs mere

Andelsboligforeningen Sædding Strandvej

Andelsboligforeningen Sædding Strandvej Andelsboligforeningen Sædding Strandvej Esbjerg, den 18. apnl2010. Referat af ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Sædding Strandvej afholdt den 15. april 2010. Formand MaxWolthers indledte

Læs mere

NOTAT. Høringsnotat om Lokalplan 323.5, Erhverv, sports- og kulturfaciliteter på Lerbækvej med Tillæg nr. 4 til Kommuneplan 2013-2025

NOTAT. Høringsnotat om Lokalplan 323.5, Erhverv, sports- og kulturfaciliteter på Lerbækvej med Tillæg nr. 4 til Kommuneplan 2013-2025 SOLRØD KOMMUNE TEKNIK OG MILJØ NOTAT Emne: Til: Høringsnotat om Lokalplan 323.5, Erhverv, sports- og kulturfaciliteter på Lerbækvej med Tillæg nr. 4 til Kommuneplan 2013-2025 Økonomi-, teknik- og miljøudvalget

Læs mere

Indsigelse mod opsætning af mølle på nabogrunden

Indsigelse mod opsætning af mølle på nabogrunden Indsigelse mod opsætning af mølle på nabogrunden Hermed gør Lene og Bjarne Bliddal Krogstrupvej 11, 7400 Herning indsigelse mod opstilling af Gaia 10 KW mølle på Krogstrupvej 20, sags nr. 02.34.02-p19-586-15

Læs mere

Indsigelsesskema Supplerende partshøring Lokalplan 2013-9 Sommerhusområde ved Hesseløje/Fruerlund

Indsigelsesskema Supplerende partshøring Lokalplan 2013-9 Sommerhusområde ved Hesseløje/Fruerlund Indsigelsesskema Supplerende partshøring Lokalplan 2013-9 Sommerhusområde ved Hesseløje/Fruerlund Indsigelser til Forslag til lokalplan nr. 2013-9 Sommerhusområde ved Hesseløje/Fruerlund Høringsperiode:

Læs mere

DISCIPLINÆRNÆVN FOR EJENDOMSMÆGLERE

DISCIPLINÆRNÆVN FOR EJENDOMSMÆGLERE Den 2. december 2008 blev der i sag nr. 56-2008 Grundejerforeningen BB v/fmd. PP mod DD v/gg ApS afsagt sålydende Kendelse Med e-mail af 3. september 2008 har Grundejerforeningen BB v/fmd. PP indbragt

Læs mere

Hvidovre Kommune Multihuset Høvedstensvej Hvidovre Att: Sarah Adnan Hamid Aljumaily. Den 22. december 2016

Hvidovre Kommune Multihuset Høvedstensvej Hvidovre Att: Sarah Adnan Hamid Aljumaily. Den 22. december 2016 Hvidovre Kommune Multihuset Høvedstensvej 45 2650 Hvidovre Att: Sarah Adnan Hamid Aljumaily Den 22. december 2016 Naboorientering vedr. nyt enfamiliehus i to etager, Hvidovre Strandvej 59 Tak for det tilsendte

Læs mere

C.F. Richs Vej 60 - Skema over høringssvar i forbindelse med naboorientering juli 2015 Høringssvar kort refereret fordelt på emner

C.F. Richs Vej 60 - Skema over høringssvar i forbindelse med naboorientering juli 2015 Høringssvar kort refereret fordelt på emner Nr. C.F. Richs Vej 60 - Skema over høringssvar i forbindelse med naboorientering juli 2015 Høringssvar kort refereret fordelt på emner Ansøgers kommentar til høringssvar: De fleste indsigelser går på følgende

Læs mere

Afgørelse Landzonetilladelse

Afgørelse Landzonetilladelse Haderslev Golfklub v. Lars Seide Olesen Viggo Carstenssensvej 7 6100 Haderslev 19. maj 2014 Sagsident: 14/15349 Sagsbehandler: Keld Roed Haderslev Kommune Plan og Byg Simmerstedvej 1A 1.sal 6100 Haderslev

Læs mere

Lokalplanen er blevet til på anmodning fra den private ejer og efter en høring om ændring af Kommuneplanen.

Lokalplanen er blevet til på anmodning fra den private ejer og efter en høring om ændring af Kommuneplanen. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 27. oktober 2014 Lokalplan 981, Etageboliger ved Thorvaldsensgade - Forslag g Omsorg Offentlig fremlæggelse af forslag til Lokalplan

Læs mere

Keld Larsen. Parcelvej 27. 7000 Fredericia. Leif Thomassen Parcelvej 17 7000 Fredericia. Søren Peder Sørensen Parcelvej 21 7000 Fredericia

Keld Larsen. Parcelvej 27. 7000 Fredericia. Leif Thomassen Parcelvej 17 7000 Fredericia. Søren Peder Sørensen Parcelvej 21 7000 Fredericia Plan & Byg INDSIGELSESNOTAT og INDSIGELSER Kommuneplantillæg nr. 22 og Lokalplan nr. 324, Aktivitetshus, Sønderparken. 30.05.2013 Sags-ID:12/10606 Sagsbehandler: Gitte Frank Andresen Nr. Navn Adresse E-mail

Læs mere

Om- og Tilbygningsbestemmelser

Om- og Tilbygningsbestemmelser Om- og Tilbygningsbestemmelser Går du med overvejelser om at ombygge eller tilbygge, og er du i den forbindelse i tvivl om hvad du må, og ikke må? Så er dette siden for dig. Om- og tilbygningsbestemmelser

Læs mere

Referat af mødet mellem bestyrelsen og havelejerne i have 56 den, 10. april 2013

Referat af mødet mellem bestyrelsen og havelejerne i have 56 den, 10. april 2013 1 PFH & Bestyrelsen den 10.april 2013. Referat af mødet mellem bestyrelsen og havelejerne i have 56 den, 10. april 2013 Mødet var indkaldt af bestyrelsen på baggrund en skrivelse fra PFH den 24.marts 2013.

Læs mere

Lokalplan nr. 3.20 Område til offentlige formål v. Bredgade, Gandrup; beskyttede boliger og institution

Lokalplan nr. 3.20 Område til offentlige formål v. Bredgade, Gandrup; beskyttede boliger og institution Lokalplan nr. 3.20 Område til offentlige formål v. Bredgade, Gandrup; beskyttede boliger og institution Fremlagt fra den 02.01.2003 til den 27.02.2003. Endelig godkendt den 26.03.2003 HVAD ER EN LOKALPLAN?

Læs mere

Boligbebyggelse på Jægergårdsgade / Montanagade

Boligbebyggelse på Jægergårdsgade / Montanagade Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 14. januar 2015 Jægergårdsgade / Montanagade Den 19. februar 2014 godkendte Aarhus Byråd et kombineret bolig- og butiksprojekt på hjørnet

Læs mere

Referat. Generalforsamling i Grundejerforeningen Stærekasserne, Tønsbergvej 1-45 03-05-2011 Kl. 19.00-21.30 På Hospice Sjælland

Referat. Generalforsamling i Grundejerforeningen Stærekasserne, Tønsbergvej 1-45 03-05-2011 Kl. 19.00-21.30 På Hospice Sjælland Generalforsamling i Grundejerforeningen Stærekasserne, Tønsbergvej 1-45 03-05-2011 Kl. 19.00-21.30 På Hospice Sjælland Møde indkaldt af: Carsten, for bestyrelsen Deltagere: 19 husstande repræsenteret Valg

Læs mere

2004/01064 Stenbjerg 002

2004/01064 Stenbjerg 002 2004/01064 Stenbjerg 002 Sag - Færdigbrev uden mangler Overskrift: Tilbygning på 14 m2 til carport EOM-opdateringer Anmelder Ejer Hirtshals Kommune; Rådhuset; 9850 Hirtshals Andre ejere CVR-nr. Ejendomsnr.

Læs mere

Att: Helle Aare / Pernille Øster Fredericia, d Sag: Dalegade Fredericia

Att: Helle Aare / Pernille Øster Fredericia, d Sag: Dalegade Fredericia Fredericia kommune Gothersgade 7000 Fredericia Att: Helle Aare / Pernille Øster Fredericia, d. 03.12.18 Sag: Dalegade 34 7000 Fredericia Generelt til indsigelserne: Min eneste interesse er at skabe et

Læs mere

Notat vedrørende indsigelser - til forslag til lokalplan 18-001, Sommerhusområde, Rødhus Klit

Notat vedrørende indsigelser - til forslag til lokalplan 18-001, Sommerhusområde, Rødhus Klit 27-08-2014 Malene Stentoft Sørensen Direkte: 7257 7365 Mail: mss@jammerbugt.dk Sagsnr.: 01.02.05-G00-2-13 Notat vedrørende indsigelser - til forslag til lokalplan 18-001, Sommerhusområde, Rødhus Klit Forslag

Læs mere

KENDELSE. Indklagede havde en ejerlejlighed til salg, som klagerne ønskede at købe til brug for deres datter.

KENDELSE. Indklagede havde en ejerlejlighed til salg, som klagerne ønskede at købe til brug for deres datter. 1 København, den 9. oktober 2012 KENDELSE Klagerne ctr. Ejendomsmæglerfirmaet Jørgen Danielsen A/S v/ Tryg Klausdalsbrovej 601 2750 Ballerup Nævnet har modtaget klagen den 24. april 2012. Klagen angår

Læs mere

A. Henvendelse fra Metroselskabet Metroselskabet har ingen bemærkninger til det fremsendte materiale.

A. Henvendelse fra Metroselskabet Metroselskabet har ingen bemærkninger til det fremsendte materiale. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Bilag 4. Forvaltningens bemærkninger til høringssvar I forbindelse med byggeansøgning om indretning af 21 boliger på Rådmandsgade 53A, 2200 København N,

Læs mere

Dato: J.nr.: Deres j.nr.: Sekretær: 31. marts 2014 30-20383 14/18335 Dorte Dudeck PEC/DOD Dir. tlf. 87282521 Email:dod@lmo.dk

Dato: J.nr.: Deres j.nr.: Sekretær: 31. marts 2014 30-20383 14/18335 Dorte Dudeck PEC/DOD Dir. tlf. 87282521 Email:dod@lmo.dk Juridisk Afdeling Asmildklostervej 11 8800 Viborg Viborg Kommune Prinsens Alle 5 8800 Viborg Att.: Byggeri - att. Vibeke B. Pedersen Dato: J.nr.: Deres j.nr.: Sekretær: 31. marts 2014 30-20383 14/18335

Læs mere

Dispensation fra Lokalplan 196 til opførelse af garage på Annelisevej 3, 9480 Løkken (Matr.nr 7æ Klitterne, Ingstrup) (planlovens 19)

Dispensation fra Lokalplan 196 til opførelse af garage på Annelisevej 3, 9480 Løkken (Matr.nr 7æ Klitterne, Ingstrup) (planlovens 19) Annie Spejlborg Valmuemarken 15 9000 Aalborg Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Ingerlise Eriksen Direkte 7257 7363 ile@jammerbugt.dk

Læs mere

Høringssvar Indsigelse og bemærkninger Forvaltningens bemærkninger Ændringer. Evt. ændringsforslag i indsigelsen. enkelte punkter i indsigelsen

Høringssvar Indsigelse og bemærkninger Forvaltningens bemærkninger Ændringer. Evt. ændringsforslag i indsigelsen. enkelte punkter i indsigelsen Høringssvar Indsigelse og bemærkninger Forvaltningens bemærkninger Ændringer Hvem har fremsendt Kort resume af indsigelsen, hvor af det Her skriver vi vores bemærkninger til de Evt. ændringsforslag i indsigelsen

Læs mere

Helsingør Kommune Birkedalsvej 27 3000 Helsingør

Helsingør Kommune Birkedalsvej 27 3000 Helsingør Helsingør Kommune Birkedalsvej 27 3000 Helsingør 10-04- 2 0 1 4 Vi har skrevet til Christian Harlang vedrørende ejendommen matr.nr. 2 ap Hellebækgård, Hellebæk, beliggende Nordre Strandvej 92, kommunens

Læs mere

Pkt.nr: 6 Endelig vedtagelse af Lokalplan 328. Klubbygning og mindre bolværk i Kystagerparken. 227481

Pkt.nr: 6 Endelig vedtagelse af Lokalplan 328. Klubbygning og mindre bolværk i Kystagerparken. 227481 Pkt.nr: 6 Endelig vedtagelse af Lokalplan 328. Klubbygning og mindre bolværk i Kystagerparken. 227481 Indstilling: Teknisk Forvaltning indstiller til Teknik og Miljøudvalget anbefale over for Kommunalbestyrelsen

Læs mere

ÅRHUS KOM MUN E. Magistratens 2. Afdeling Juridisk-Teknisk Kontor. Rådhuset. 8100 Århus C

ÅRHUS KOM MUN E. Magistratens 2. Afdeling Juridisk-Teknisk Kontor. Rådhuset. 8100 Århus C ÅRHUS KOM MUN E. Magistratens 2. Afdeling Juridisk-Teknisk Kontor. Rådhuset. 8100 Århus C Side 1 INDSTILLING Til Århus Byråd Den 19. marts 2004 J.nr. Ref.: Tlf.nr. 00.01.51.A21/6-89 ar 8940 2514 Orientering

Læs mere

Byrådet besluttede derfor at benytte lejligheden til at ajourføre og revidere bevaringsplanen på baggrund af de indhøstede erfaringer.

Byrådet besluttede derfor at benytte lejligheden til at ajourføre og revidere bevaringsplanen på baggrund af de indhøstede erfaringer. Indledning Bevaringsudvalget Bestræbelserne med hensyn til bevaring af det specielle miljø i Jyllinge landsby går tilbage til begyndelsen af 1970'erne, da byrådet lod udarbejde en bevarende byplanvedtægt

Læs mere

LOKALPLAN NR. 356 KOMMUNE HOLSTEBRO. for et boligområde Uffesvej 3-15

LOKALPLAN NR. 356 KOMMUNE HOLSTEBRO. for et boligområde Uffesvej 3-15 LOKALPLAN NR. 356 for et boligområde Uffesvej 3-15 HOLSTEBRO KOMMUNE HOLSTEBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 356 FOR ET BOLIGOMRÅDE UFFESVEJ 3-15 INDHOLDSFORTEGNELSE side Beskrivelse af hæftets indhold Hvad er

Læs mere

Notat - Vurdering af indsigelser

Notat - Vurdering af indsigelser Notat - Vurdering af indsigelser Laulundgade 3, 7400 - Opførelse af etageboliger Adresse: Laulundgade 3, 7400 Herning Dato: 16-05-2018 Sagsnr: 02.34.02-P19-107-18 Sagsbehandler: Sussi Munch Jensen Projektet

Læs mere

V E D T Æ G T E R F 0 R H A N S T H O L M K O L O N I H A V E F O R E N I N G

V E D T Æ G T E R F 0 R H A N S T H O L M K O L O N I H A V E F O R E N I N G Forslag tilrettet efter generalforsamlingen 15. marts 2016 V E D T Æ G T E R F 0 R H A N S T H O L M K O L O N I H A V E F O R E N I N G 1. NAVN OG HJEMSTED. Foreningens navn er Hanstholm Kolonihaveforening.

Læs mere

Ejerforeningen 904 a Aalborg Bygrunde (Nørregade 32 / Løkkegade 16 A og B) Aalborg den 17. september 2007 Aalborg Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen Plan Byg Stigsborg Brygge 5 Postboks 219 9400 Nørresundby

Læs mere

Dispensation fra Lokalplan 19-001, Delområde C2 på ejendommen matr.nr. 66m og 67lu Hune By, Hune, beliggende Aalborgvej 7, 9492 Blokhus

Dispensation fra Lokalplan 19-001, Delområde C2 på ejendommen matr.nr. 66m og 67lu Hune By, Hune, beliggende Aalborgvej 7, 9492 Blokhus B10 INVEST A/S Jyllandsgade 20 9000 Aalborg Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Kathrine Brix Mørk Direkte 7257 7644 ktm@jammerbugt.dk

Læs mere

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2014-0036275 (Niels Feilberg Jørgensen, Trine Garde) 11. april 2014

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2014-0036275 (Niels Feilberg Jørgensen, Trine Garde) 11. april 2014 Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2014-0036275 (Niels Feilberg Jørgensen, Trine Garde) 11. april 2014 K E N D E L S E Sigma Entreprise A/S (selv) mod Rudersdal Kommune (cand.merc.jur. Peter Dann Jørgensen)

Læs mere

Lokalplan 272 - OMRÅDE TIL BOLIGFORMÅL Sølykke, St. Andst Behandling af høringssvar

Lokalplan 272 - OMRÅDE TIL BOLIGFORMÅL Sølykke, St. Andst Behandling af høringssvar Lokalplan 272 - OMRÅDE TIL BOLIGFORMÅL Sølykke, St. Andst Behandling af høringssvar Informationer Bemærkninger angående Afdelingens bemærkninger Afdelingens forslag til ændringer i plan. HØRINGSSVAR 1

Læs mere

Carl Peter Schmidt Langholtgårdsvej 5 6000 Kolding. carlpeterschmidt@hotmail.com

Carl Peter Schmidt Langholtgårdsvej 5 6000 Kolding. carlpeterschmidt@hotmail.com Carl Peter Schmidt Langholtgårdsvej 5 6000 Kolding carlpeterschmidt@hotmail.com Landzonetilladelse til placering og udformning af nyt stuehus og garage/lade Kolding Kommune har den 23. april 2012 modtaget

Læs mere

Referat af generalforsamling den 30. marts 2012 i Andelsboligforeningen Hestehaven.

Referat af generalforsamling den 30. marts 2012 i Andelsboligforeningen Hestehaven. Referat af generalforsamling den 30. marts 2012 i Andelsboligforeningen Hestehaven. Tilstede: Repræsentanter fra 23 huse. Ikke tilstede: Repræsentanter fra hus nr. 14 og hus nr. 18. Formand Knud Jensen

Læs mere

Lydia Nørrelykke og Niels Pram Gad, Gl. Flensborgvej. Kurt Wind, Gammel Flensborgvej , 6200 Aabenraa. Christian Henriksen, Gl.

Lydia Nørrelykke og Niels Pram Gad, Gl. Flensborgvej. Kurt Wind, Gammel Flensborgvej , 6200 Aabenraa. Christian Henriksen, Gl. KME Plan og Gis Dato: 20. januar 2017 Sagsnr.: 15/23404 Sagsbehandler: Kasper Espersen Direkte tlf.: 7376 6264 E-mail: kesp@aabenraa.dk Notat Bemærkninger til foroffentlighed, Kommuneplantillæg nr. 6.

Læs mere

2421 2841 formand@8-hk.dk

2421 2841 formand@8-hk.dk Dansk Skak Union, 8. Hovedkreds Formand Kasper Damm Ægirsgade 13, 1.sal 2200 København N 2421 2841 formand@8-hk.dk ---------- ˆ ˆ ---------- Bilag til punktet: FIDE afgift for ELO-rating Baggrund Verner

Læs mere

2. Brev af 28. november 2011 fra Dan-Ejendomme as, administrator af ejendommen Christians Brygge 24-28/Vester Voldgade 108-110

2. Brev af 28. november 2011 fra Dan-Ejendomme as, administrator af ejendommen Christians Brygge 24-28/Vester Voldgade 108-110 KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Bydesign Bilag 1 Henvendelser i forbindelse med naboorientering om dispensation fra lokalplan nr. 437 Bryghusgrunden til midlertidig placering

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2011-12.

Bestyrelsens beretning for 2011-12. Bestyrelsens beretning for 2011-12. Grundejerforeningen ønsker at sikre Trørød dets grønne karakter. Grønne haver med plads til træer, plæner, blomsterbede. En rolig trafik gennem landsbyen, der ikke skæmmer

Læs mere