Til dig, der altid har troet, at du ikke havde råd.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Til dig, der altid har troet, at du ikke havde råd."

Transkript

1 Til dig, der altid har troet, at du ikke havde råd. Forår Glæden ved at køre

2 Giv os, så er den din for om måneden. Til den pris skulle man tro, der var tale om en almindelig bil. Tricket hedder BMW PRIVATLeasing. Det kan du læse mere om på højre side. Bilen her er en BMW 1-serie. Den er også lige kommet som Cabriolet... men uanset hvilken udgave af 1-serien du vælger, adskiller den sig fra alt, hvad du kan sammenligne med på markedet. Det er fx den eneste bil i denne størrelse med baghjulstræk, der normalt er forbeholdt langt dyrere biler. Men BMW bygger simpelthen ikke forhjulstrukne biler. Selv om forhjulstræk er en billigere løsning for bilfabrikken, er det nemlig også en dårligere løsning. Det kan vi selvfølgelig sagtens påstå, men når du nu kan komme til at køre i en BMW 1-serie for om måneden, er det næsten dumt ikke at prøve den. En genopfindelse af hjulet. De nye Run Flat-dæk giver fremragende vejgreb og gør dækkene ekstra letløbende. Den lave rullemodstand sænker brændstofforbruget og dækkene bliver ikke helt flade, hvis de skulle punktere. Faktisk kan du køre op til 150 kilometer på et punkteret dæk. Forvandlingsbil. Tryk på en knap. Det tager kun 22 sekunder at køre kalechen ned - og det kan gøres med en fart af op til 50. Samtidig går klimaanlægget automatisk i cabriolet-modus.

3 BMW PRIVATLeasing 1-serie. Lav engangsydelse. Lav månedsydelse. Billigere end traditionel finansiering. Ingen uforudsete udgifter. Værkstedsregninger for service er indeholdt i aftalen. Ingen risiko på brugtvognspris: Når perioden er udløbet, afleverer du blot nøglerne. 1-serie 3-dørs 116i Adv. 118i Adv. 120i Adv. 118d Adv. 120d Adv. Førstegangsbetaling Mdl. ydelse serie 5-dørs 116i Adv. 118i Adv. 120i Adv. 118d Adv. 120d Adv. Førstegangsbetaling Mdl. ydelse måneder km/år. Inkl. BMW Service Inclusive, men ekskl. dæk, grøn ejerafgift og forsikring. Etableringsomkostning Præcision i hver en dråbe. Med den nyudviklede High Precision Injection benzinmotor bliver brændstoffet sprøjtet ind omkring tændrøret ultrapræcist og op til 200 gange i sekundet. Først når du vil trække på den fulde ydelse, fordeles brændstoffet i forbrændingskammeret. Brændstofforbruget reduceres således med ca. 1 liter pr. 100 km. Den korrekte måde at gå i stå på. Så snart bilen er i frigear, og koblingen er sluppet, slukker motoren automatisk. Den går i gang i samme sekund, foden er tilbage på pedalen. Brændstofforbrug og CO 2 -udslip er på et minimum ved rødt lys.

4 For mere om måneden får du den her. Vi citerer værterne i tv-programmet Top Gear: Thirty years after the first BMW 3 Series, the current model is still ahead of the competition. Vi kunne ikke være mere enige. For de fleste, der ved noget om biler, er spørgsmålet ikke, om 3-serien er verdens bedste bil i sin klasse. Spørgsmålet er: Hvilken 3 er skal jeg vælge? Den klassiske Sedan? Den smukke Touring, Coupé, Cabriolet? For slet ikke at tale om valget mellem benzin- eller dieselmotorer med en ydelse fra 122 til 420 hk. Et godt sted at starte er den nye BMW 316i, som har rigelig motorkraft til danske forhold og virkelig kan stå distancen på prisen. Eller 318d Touring som kombinerer klassens mest elegante stationcar-design med klassens mest intelligente løsninger. For eksempel en separat åbning af bagruden, så du ikke skal have hele bagklappen op for at lægge en taske eller indkøbspose ind. M3. For den der interesserer sig for det ekstreme, kan M3, udover Coupé-versionen, nu også fås som både Sedan og Cabriolet med 420 hk, dobbeltkoblingstransmission, M-drive, EDC og en acceleration, der katapulterer Sedan-modellen fra på 4,8 sekunder. M står for motorsport. Corona dagen lang. Kompakte bi-xenon-lygter med Corona-ringe er standard på Coupé og Cabriolet og erstatter konventionelle halogenforlygter. I dagslys fungerer Corona-ringene som kørelys og giver 3-serie Coupé og Cabriolet glimt i øjet, mens bi-xenon-lygterne sikrer en mere intens oplysning af vejen forude om natten. Fås som ekstraudstyr til Sedan og Touring.

5 BMW PRIVATLeasing 3-serie. Lav engangsydelse. Lav månedsydelse. Billigere end traditionel finansiering. Ingen uforudsete udgifter. Værkstedsregninger for service er indeholdt i aftalen. Ingen risiko på brugtvognspris: Når perioden er udløbet, afleverer du blot nøglerne. 3-serie sedan 318i 320i 325i 318d 320d 325d Førstegangsbetaling Mdl. ydelse serie touring 318i 320i 325i 318d 320d 325d Førstegangsbetaling Mdl. ydelse måneder km/år. Inkl. BMW Service Inclusive, men ekskl. dæk, grøn ejerafgift og forsikring. Etableringsomkostning Ny model - BMW 316i Sedan. Vi lancerer nu BMW 316i til og giver dermed en ekstra mulighed for at blive ejer af BMW 3-serien, som i dag er referencemodel i klassen. Den 122 hestes motor giver basis for en topfart på og et brændstofsnormtal på 16,9. Hold afstand. Vælg den ønskede hastighed og lad den aktive fartpilot (ekstraudstyr) om at holde afstand til forankørende. Radarsensoren måler konstant afstanden og holder din fastsatte afstand. Ved fri bane genfinder fartpiloten automatisk den valgte hastighed.

6 Har du et par tusind mere? Har du brug for mere end en 3-serie, rykker vi en klasse op til 5-serien. Her er kort sagt mere af det hele. Specielt interessant for den der har brug for mere plads er måske 520d som Touring. Selv når det op til 500 liter store bagagerum er fyldt til randen, ligger en 5-serie Touring urokkeligt på vejen. Det skyldes, at den særlige luftaffjedring automatisk tilpasser sig lastniveauet. Desuden byder 520d på et fabelagtigt forhold mellem forbrug og ydelse. Den bomstærke dieselmaskine har 177 hk, et drejningsmoment på den sjove side af 350 Nm og kører op til 18,9! En BMW kan køre langt på en opbremsning. Når du slipper speederen eller bremser, frigiver bilens bevægelse kinetisk energi til batteriet. Generatoren slår automatisk fra, når batteriet er 2/3 opladet. Resten klarer kinetikken. Det sparer benzin og lægger samtidig endnu mere af BMW motorens imposante power for din speederfod. Night Vision. Synes du, at et infrarødt varmefølsomt kamera, som leverer billeder af mennesker eller dyr inden for de næste 300 meter, lyder som unødvendigt ekstraudstyr? Det synes de næppe. Hold øjnene på vejen. Head-up displayet (ekstraudstyr) serverer centrale data direkte i dit synsfelt. En sender i instrumentbrættet projicerer de vigtigste informationer klart og tydeligt på forruden. Fokus ligger lige over køleren, og lysstyrken tilpasses automatisk efter forholdene.

7 BMW PRIVATLeasing 5-serie. Lav engangsydelse. Lav månedsydelse. Billigere end traditionel finansiering. Ingen uforudsete udgifter. Værkstedsregninger for service er indeholdt i aftalen. Ingen risiko på brugtvognspris: Når perioden er udløbet, afleverer du blot nøglerne. 5-serie sedan 520i 520d 523i 525i Aut. 525d Aut. Førstegangsbetaling Mdl. ydelse serie touring 520i 520d 523i 525i Aut. 525d Aut. Førstegangsbetaling Mdl. ydelse måneder km/år. Inkl. BMW Service Inclusive, men ekskl. dæk, grøn ejerafgift og forsikring. Etableringsomkostning Hvis du styrer for vildt. BMW Aktivstyring (ekstraudstyr) øger hjuludslaget ved lav fart, og mindsker det ved høj fart. Samtidig øges sikkerheden under bremsning på varierende underlag, fx asfalt under højre og is under venstre hjul, hvor en let kontrastyring vil forhindre, at bilen trækker til siden. Fås ikke til 520i samt xdrive-versioner.

8 Prisen sort på gult: X3 2.0i Van inkl. moms ( moms ) X5 3.0d Van inkl. moms ( moms ) Hvis du kan undvære kommentarer fra bagsædet. Hvis du har mere brug for bagagerum end bagsæde. Hvis du vil have det mest avancerede firehjulstræk på markedet. Hvis du kort sagt ikke vil gå på kompromis med noget som helst eller høre på ret meget vrøvl - tja, så har vi nogle biler, der har det på samme måde som dig. Den nye X5 for eksempel. Den ultimative firehjulstrækker - men med brændstofforbrug som en mellemklassebil med automatgear. X3, X5 og X6 kan bruges til privat kørsel på gule plader, hvis momsen er betalt og fås selvfølgelig også på hvide plader. BMW 1-, 3- og 5-serie fås også på gule plader. I en snæver vending. Park Distance Control (ekstraudstyr) advarer via ultralyd-sensorer om forhindringer foran og bag bilen under parkering. En bip en bliver konstant, når forhindringen er under 25 cm fra bilen, ligesom advarslen vises på displayet. Fjernlysassistent. Det lange lys slår automatisk til og fra takket være en sensor på bagsiden af bakspejlet, som holder øje med den modkørende nattetrafik (ekstraudstyr).

9 Vi tror på reinkarnation. Vi tænker i genbrug allerede mens en ny model er på tegnebrættet. Det sikrer næsten komplet genanvendelse af alt materiale. Enten som råstofmaterialer, der atter indgår i produktionen, eller i form af reservedele, der af BMW s kunder kan købes til væsentligt reduceret pris med samme garanti og kvalitet som nye. Gulplade-regler. Du behøver ikke være momsregistreret for at købe en gulpladebil. Blot momsen er betalt, kan du køre hvorhen du vil, når du har lyst. Eneste ulempe er en ekstraordinær årlig afgift på 5.040, men den opvejes rigeligt af registreringsafgiften på 50 % i stedet for 180 %.

10 Her fra taler vi ikke mere om prisen. BMW X6. En bil der på alle måder er umulig at sammenligne med nogle andre biler. Faktisk er den ikke bare i en klasse for sig. Den er en klasse for sig. En Coupé, der går fra på 5,4 En fuldblods firehjulstrækker med verdens hurtigste firehjulstræk BMW xdrive. En bil der forener højere ydelse med lavere forbrug. Her skal fremhæves Dynamic Performance Control, der gennem en elektronisk variabel kraftfordeling imellem alle fire hjul, giver køreegenskaber som en baghjulstrukket sportsvogn og vejgreb som en firehjulstrækker. Eller ActiveHybrid-teknologien, som introduceres i En symbiose mellem V8-motoren og to elektriske motorer, der reducerer brændstofforbrug og CO 2 -udledningen med 20 % i forhold til traditionel teknologi. Lygter, der kan se om hjørner. Når forhjulene drejer for at føre bilen ind i et sving, drejer forlygterne med (ekstraudstyr). Det eliminerer de sekunder, hvor vejen ellers henligger i mørke, fordi lygterne stadig lyser ligeud i den oprindelige kørselsretning. Lak med samvittighed. Som eneste bilproducent i verden anvender BMW Group konsekvent pulverklarlak i serieproduktionen. Fordelen er, at denne lak hverken kræver vand eller organiske opløsningsmidler, hvorfor den heller ikke producerer affaldsstoffer. Pulverklarlak er en af grundene til, at BMW siden 1980 har kunnet reducere vandforbruget med 80 % i produktionen.

11 BMW X6 Fra Adaptive Drive. Adaptive Drive (ekstraudstyr) er fællesnævner for en stribe intelligente chassiskontrolsystemer, der sikrer komfort uanset bagage, antal passagerer og vejens beskaffenhed. Støddæmpernes hårdhed afpasses elektronisk, bagakslen niveaureguleres, krængningen neutraliseres alt uden at ulejlige chaufføren.

12 Priser og Erhvervsleasing. BMW 1-serien 1-serie 3-dørs 116i Adv. 118i Adv. 120i Adv. 130i 118d Adv. 120d Adv. 123d 1599/ / /204 17,2 16,9 15,6 12,0 22,2 20,8 19, ,1 8,7 7,7 6,0 8,9 7,5 6, Repair Inclusive Van pris inkl. moms Moms serie 5-dørs 116i Adv. 118i Adv. 120i Adv. 130i 118d Adv. 120d Adv. 123d 1599/ / /204 17,2 16,9 15,6 12,0 22,2 20,8 19, ,2 8,8 7,8 6,1 9,0 7,6 7, serie Van kan leveres uden Advantage-pakken ( inkl. moms) Repair Inclusive Van pris inkl. moms Moms serie Coupé 125i 135i 120d 123d 2979/ /204 12,7 10,9 20,8 19, ,4 5,3 7,6 7, Repair Inclusive serie Cabriolet 118i 120i 125i 135i 120d 2979/306 15,9 15,2 12,3 10,6 19, ,3 8,4 6,8 5,6 8, Repair Inclusive BMW 3-serien 3-serie Sedan 316i 318i 320i 325i 330i 335i M3 318d 320d 325d 330d 335d aut 1599/ / / / /231 16,9 16,9 16,4 14,1 13,9 11,0 8,1 21,3 20,8 16,9 16,4 14, ,8 9,1 8,2 6,7 6,1 5,6 4,9 9,3 7,9 7,4 6,7 6, Repair Inclusive xdrive (4-hjulstræk) leveres til 325xi, 330xi, 335xi og 330xd. 3-serie Touring 318i 320i 325i 330i 335i 318d 320d 325d 330d 335d aut 2979/ / /231 16,7 16,1 13,9 13,7 10,8 20,8 20,4 16,7 16,1 14, ,5 8,4 6,9 6,2 5,7 9,6 8,1 7,6 6,8 6, Repair Inclusive Van pris inkl. moms Moms xdrive (4-hjulstræk) leveres til 325xi, 330xi, 335xi og 330xd. 3-serie Coupé 320i 325i 330i 335i M3 320d 325d 330d 335d aut 2979/ / / /231 15,9 14,1 13,9 11,0 8,1 20,8 16,9 16,4 14, ,1 6,6 6,0 5,5 4,8 7,9 7,3 6,6 6, Repair Inclusive xdrive (4-hjulstræk) leveres til 325xi, 330xi, 335xi og 330xd. 3-serie Cabriolet 320i 325i 330i 335i M3 320d 325d 330d 2979/ / / /231 15,2 13,2 13,0 10,5 7,8 18,9 16,1 15, ,1 7,6 6,5 5,8 5,3 8,6 7,9 7, Repair Inclusive BMW 5-serien 5-serie Sedan 520i 523i 525i 530i 540i 550i M5 smg7 520d 525d 530d 535d aut 2497/ / / / / /235 14,9 13,7 13,5 13,0 9,5 9,2 6,9 19,6 16,1 15,6 14, ,7 8,2 7,1 6,3 6,1 5,2 4,7 8,3 7,6 6,8 6, Repair Inclusive xdrive (4-hjulstræk) leveres til 525xi, 530xi, 525xd og 530xd. 5-serie Touring 520i 523i 525i 530i 550i M5 smg7 520d 525d 530d 535d aut 2497/ / / / /235 14,5 13,0 13,0 12,7 8,9 6,8 18,9 15,6 15,2 14, ,0 8,5 7,4 6,5 5,3 4,8 8,5 7,8 6,9 6, Repair Inclusive Van pris inkl. moms Moms xdrive (4-hjulstræk) leveres til 525xi, 530xi, 525xd og 530xd. Priserne i denne brochure er gældende for biler produceret fra marts Bilerne er vist med ekstraudstyr, og nogle af de beskrevne udstyrsdetaljer er ekstraudstyr. Spørg din autoriserede BMW forhandler om bilernes konkrete udstyr. Vi tager forbehold for trykfejl samt ændringer af teknisk eller kommerciel karakter, der løbende indføres i produktionen.

13 BMW 6-serien 6-serie Coupé 630i 650i M6 smg7 635d aut 4799/ /507 12,7 8,5 6,8 14, ,2 5,1 4,6 6, Repair Inclusive serie Cabriolet 630i 650i M6 smg7 635d aut 4799/ /506 12,0 7,9 6,8 13, ,7 5,5 4,8 6, Repair Inclusive BMW 7-serien 7-serie 730i aut 740i aut 750i aut 760i aut 730d aut 745d aut 2996/ / / / / /330 9,9 8,9 8,8 7,4 12,7 11,1 CO2 emission ,8 6,8 5,9 5,5 7,8 6, Leveres også som lang version: 730Li, 740Li, 750Li, 760Li og 730Ld Repair Inclusive BMW X3 X3 2,0i 2,5si 3,0si 2,0d 3,0d 3,0sd aut 1995/ / /218 11,1 10,8 10,5 15,4 13,5 12, ,5 8,5 7,2 8,9 7,4 6, Repair Inclusive Van pris inkl. moms Moms BMW X5 X5 3,0si aut 4,8i aut 3,0d aut 3,0sd aut 4799/ /235 9,8 8,3 12,3 12, ,1 6,5 8,1 7, Repair Inclusive Van pris inkl. moms Moms BMW X6 X6 xdrive35i aut xdrive50i aut xdrive30d aut xdrive35d aut 2979/ / /235 9,2 8,0 12,2 12, ,7 5,4 8,0 6, Repair Inclusive Van pris inkl. moms Moms BMW Z4 Z4 Roadster 2,0i 2,5i 2,5si 3,0si M 1995/ / / / /343 13,5 12,2 12,0 11,8 8, ,2 7,1 6,5 5,7 5, Repair Inclusive Z4 Coupé 3,0si M 2996/ /343 11,5 8, ,7 5, Repair Inclusive * Erhvervsleasing, 36 måneders leasingperiode, 15% ekstraordinær leasingafgift og km årligt. Etableringsomkostninger udgør Alle priser er ekskl. moms, dæk, forsikring og grønne afgifter, men inkl. BMW Service Inclusive SM+R. ** 3 år/ km. Prisen er inkl. moms og betales som et engangsbeløb ved aftalens oprettelse.

14 Finansiering. Som du ønsker. Vil du købe bilen selv, eller vil du lease? Skal dit firma eje bilen? Indgår der en byttebil? Vil du stå med en restværdi eller afvikle hele finansieringssummen? Skal renten være fast eller variabel? Vi tilpasser faktorer som løbetid i forhold til din situation og finder en løsning, der holder dig sikkert og tilfreds kørende. Hvad enten der er tale om operationel leasing til erhverv eller privat leasing, får du præcist oplyst, hvad din bil vil koste i den aftalte periode. Begge ordninger omfatter BMW Service Inclusive, som sikrer dig mod økonomiske overraskelser. Perioden kan aftales til mellem 12 og 60 måneder, hvorefter du blot kan aflevere bilen eller skifte til en ny BMW. En typisk aftale løber over 36 måneder med km i perioden og en førstegangsbetaling på 15 % for erhverv eller på mellem og kroner for private. Priserne er ekskl. moms for erhverv og inkl. moms for private, og alle er uden grøn ejerafgift, forsikring og dæk. Vi tilbyder også finansiering af nye og brugte BMW er på helt traditionel vis, p.t. til en rente på 5,95 %, svarende til en nominel rente på 6,11 %. Din autoriserede BMW forhandler kan beregne den månedlige ydelse på din nye BMW, ligesom han kan tilbyde dig en fast garanteret tilbagekøbspris på BMW Select, hvis du måtte ønske dette. Mere om BMW Erhvervsleasing. BMW Financial Services holder virksomhedens handlefrihed intakt, fordi leasing er en form for langtidsleje, hvor vi ejer bilen, og du betaler for at bruge den. Det likvide beredskab bevares Øvrige kreditfaciliteter er åbne Udgifterne i leasingperioden er fastlåste (hvis fast rente vælges) Administrationsomkostningerne minimeres Momsen kan refunderes helt eller delvist Aftalen indeholder altid en BMW Service Inclusive-pakke, ligesom vi også tager os af restværdirisikoen. Du skal blot vælge, hvilken model du vil have, og hvor mange kilometer du vil køre i perioden. Finansieringspriserne var gældende ved trykstart og kan ændres uden forudgående varsel. BMW Forsikring. I samarbejde med Codan Forsikring A/S kan BMW Financial Services nu tilbyde BMW Forsikring. Gennem BMW Forsikring kan BMW biler med en nyværdi op til forsikres fra Vælges en bil til en lavere nyværdi, kan forsikring tilbydes helt ned til Begge præmier er baseret på en selvrisiko på Betingelserne for de attraktive forsikringspræmier er, at kunden er minimum 23 år og har kørt skadefrit de seneste tre år. Øvrige betingelser og vilkår for BMW Forsikring kan oplyses af din BMW forhandler.

15 Service. Hold værkstedsregningerne i lavt gear. BMW Service Inclusive sikrer dig en fast pris på service og vedligeholdelse. Når vi laver aftalen, beslutter du selv, hvilket tidsinterval og kilometerantal der passer dig bedst. Her er nogle af de mange fordele, du kan se frem til: Fem argumenter for at vælge en BMW Service Inclusive-aftale. BMW Service Inclusive-aftalen betales på én gang, når du opretter den og kan inkluderes i finansieringsaftalen Du kan altid opgradere din aftale, hvis dit kørselsbehov stiger. Sker det, betaler du naturligvis kun differencen Med en BMW Service Inclusive-aftale er du ikke bundet til et bestemt værksted, hverken herhjemme eller i udlandet Grænseløs mobilitetssikring. BMW Mobile Care er en omfattende pakke af mobilitetsservice, som træder i kraft, hvis uheldet er ude, og din BMW får et driftstop. BMW Mobile Care koster dig ikke noget og er gældende i bilens første fem år. BMW Mobile Care er en paneuropæisk mobilitetssikring, der kan benyttes i hele Europa. Hvis uheldet er ude. BMW Skadeservice hjælper dig, hvis du skulle være uheldig at blive involveret i et trafikuheld, hvor du har brug for at få bilen transporteret på værksted til reparation. BMW Skadeservice er gældende for alle BMW biler med en gyldig kaskoforsikring og koster dig ikke noget. På kan du læse meget mere om BMW Service Inclusive, BMW Mobile Care og BMW Skadeservice. Hvis du sælger din BMW, følger BMW Service Inclusive-aftalen med til næste ejer. Det betyder højere gensalgspris En BMW Service + Repair Inclusive-aftale stiller dig lige så godt som i garantiperioden BMW Basic Service Inclusive er grundpakken i serviceprogrammet. Aftalen dækker arbejdsløn og originale BMW reservedele i forbindelse med de fastlagte eftersyn. BMW Service Inclusive giver dig de samme fordele som Basic pakken, men her omfattes også udskiftning af sliddele som bremser, kobling og lignende. BMW Service + Repair Inclusive svarer til en forlængelse af fabriksgarantien på din bil, og dækker service, slitage og reparation samt udbedring af defekter. Der findes over 800 servicepakker dækkende op til 10 år eller km. BMW Kidsbike. Fra 2 år Terminalen Kolding A/S Trianglen Kolding Tlf Terminalen Esbjerg A/S Storstrømsvej Esbjerg N Tlf Terminalen Egå A/S Øsselbjergvej 25 8 Egå Tlf Salgsfilial Silkeborg v/terminalen Kolding A/S Bredhøjvej Silkeborg Tlf

Skal du lease en privatbil?

Skal du lease en privatbil? Skal du lease en privatbil? Privatleasing eller løb? Der er mange aspekter, som skal inddrages når man skal lease en bil. Vi gør beslutningen overskuelig, da vi har samlet de bedste tilbud på private leasingbiler,

Læs mere

NISSAN. Skal din virksomhed køre bedre?

NISSAN. Skal din virksomhed køre bedre? NISSAN Erhvervssalg Skal din virksomhed køre bedre? Sørg for at din virksomhed får den bedste plads Grøn er vores yndlingsfarve Vi har alle et ansvar for at passe på miljøet. Ikke mindst, når man er en

Læs mere

Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo

Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo Motorer Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo Valgmulighed mellem syv motorer ved lanceringen, alle Euro 5 certificerede Nye 2,0 l dieselmotorer ned lavt forbrug giver rækkevidde op til

Læs mere

MINI FORSIKRING I SAMARBEJDE MED IF

MINI FORSIKRING I SAMARBEJDE MED IF MINI FORSIKRING I SAMARBEJDE MED IF VÆLG MELLEM INTRO KASKO ELLER INTRO SUPER INTROFORSIKRING INTRO KASKO INTRO SUPER ANSVARSFORSIKRING (LOVPLIGTIG) KASKOFORSIKRING Dækker skader på din bil. Lånebil ved

Læs mere

BMW Forsikring i samarbejde med If. Ren køreglæde BMW FORSIKRING I SAMARBEJDE MED IF

BMW Forsikring i samarbejde med If. Ren køreglæde BMW FORSIKRING I SAMARBEJDE MED IF BMW Forsikring i samarbejde med If Ren køreglæde BMW FORSIKRING I SAMARBEJDE MED IF Vælg mellem Intro Kasko eller Intro Super: INTROFORSIKRING INTRO KASKO INTRO SUPER Ansvarsforsikring (lovpligtig). Kaskoforsikring.

Læs mere

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ CASCADA ENDELIG EN CABRIOLET TIL DEN DANSKE SOMMER. Skab din egen sommer med Opel Cascada. Her kan du gå

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji. 1 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Brugervejledning Side 3 Brugsanvisning Side 4 Tilpasning af cyklen & tilbehør Side 5 og 6 Det elektriske system Side 7 Fejlmelding Side 8 Periodisk eftersyn af cyklen Side 9 3 BRUGERVEJLEDNING

Læs mere

Audi Mobilitetsservice - telefon (+45) 80 20 30 60

Audi Mobilitetsservice - telefon (+45) 80 20 30 60 Audi Mobilitetsservice - telefon (+45) 80 20 30 60 Audi Mobilitetsservice en oversigt Telefon +45 80 20 30 60 I Danmark I udlandet Mobilitetsservice Som Audi-ejer har du adgang til en unik service, der

Læs mere

OK Bilgaranti. Få betalt din værkstedsregning. op til 12 år. Altid billig benzin

OK Bilgaranti. Få betalt din værkstedsregning. op til 12 år. Altid billig benzin OK Bilgaranti Få betalt din værkstedsregning i op til 12 år Altid billig benzin Slip for dyre værkstedsregninger med OK Bilgaranti OK Bilgaranti på www.ok.dk/ Har du en bil, hvor fabriksgarantien er udløbet

Læs mere

NY BENZINMOTOR LANGT PÅ LITEREN LAVT CO2-UDSLIP SKARP PRIS

NY BENZINMOTOR LANGT PÅ LITEREN LAVT CO2-UDSLIP SKARP PRIS CITROËN C3 NYHED NY BENZINMOTOR LANGT PÅ LITEREN LAVT CO2-UDSLIP SKARP PRIS CITROËN C3 VTi 82 Attraction KUN 129.990,- CITROËN C4 VTi 95 Attraction KUN 179.990,- CITROËN C1 FRA 79.990,- FINANSIERING FRA

Læs mere

Toyota Privatleasing - Q and A

Toyota Privatleasing - Q and A Toyota Privatleasing - Q and A Valg af bil Jeg vil gerne lease en Toyota hvordan gør jeg? Kan jeg privatlease en brugt bil? Hvad gør jeg med salg af min nuværende bil? Kan min nuværende bil indgå i finansiering

Læs mere

bliv godt kørende uden at binde penge hvorfor lease? Leasing af biler, varebiler og lastbiler

bliv godt kørende uden at binde penge hvorfor lease? Leasing af biler, varebiler og lastbiler Leasing af biler, varebiler og lastbiler bliv godt kørende uden at binde penge Med leasing betaler du for brugsretten og binder derfor ingen penge. Læs side 2 hvorfor lease? Lad pengene arbejde der, hvor

Læs mere

AutoBranchen Danmarks forsikringer - masser af fordele for dig og din bil ANSVAR/KASKO SERVICEAFTALE REPARATIONSAFTALE

AutoBranchen Danmarks forsikringer - masser af fordele for dig og din bil ANSVAR/KASKO SERVICEAFTALE REPARATIONSAFTALE AutoBranchen Danmarks forsikringer - masser af fordele for dig og din bil ANSVAR/KASKO SERVICEAFTALE REPARATIONSAFTALE Bilforsikring AutoBranchen Danmark Bilforsikring. Den mest enkle og overskuelige privatbil

Læs mere

AutoBranchen Danmarks forsikringer - masser af fordele for dig og din bil

AutoBranchen Danmarks forsikringer - masser af fordele for dig og din bil AutoBranchen Danmarks forsikringer - masser af fordele for dig og din bil Ansvar/Kasko ServiceAFTALE ReparationSAFTALE Bilforsikring AutoBranchen Danmark Bilforsikring. Den mest enkle og overskuelige privatbil

Læs mere

verdenspremiere 14.-15. marts kl. 11-16 Ny Hyundai i20

verdenspremiere 14.-15. marts kl. 11-16 Ny Hyundai i20 verdenspremiere 14.-15. marts kl. 11-16 Ny Hyundai i20 BREAKING NEWS: En stjerne er født! fra kun 119.995.- anmelderne er enige - klassens bedste! i20 Den nye i20 forener elegance og rummelighed i ét sporty

Læs mere

1: Batteriindikator 2: Tændingsnøgle 3: Stik til oplader 4: Kontakt til højt og lavt gear 5: Speeder til fremad kørsel 6: Blink til venstre

1: Batteriindikator 2: Tændingsnøgle 3: Stik til oplader 4: Kontakt til højt og lavt gear 5: Speeder til fremad kørsel 6: Blink til venstre Tillykke med din nye scooter fra Lindebjerg Vi hos Lindebjerg vil gerne sige tak fordi dit valgt faldt på netop et af vores produkter. Vi håber din nye scooter vil leve op til dine forventninger og give

Læs mere

20 ÅRS FØDSELSDAGSFEST

20 ÅRS FØDSELSDAGSFEST Mandag - fredag 09.00-17.30 Lørdag - søndag 11.00-16.00 Vejlevej 160 8700 Horsens 8711 8800 www.rafmotors.dk 20 ÅRS FØDSELSDAGSFEST - hos DK s største Hyundai-forhandler DET SKAL FEJRES!!! 25. - 26. april

Læs mere

CLEVER TEMA: Økonomi. Elbilinformation. fra. Kære elbilist

CLEVER TEMA: Økonomi. Elbilinformation. fra. Kære elbilist Kære elbilist Nu nærmer tiden sig snart, hvor du skal aflevere elbilen igen vi er glade for, at du har været med og bidraget til projektets mange resultater. Måske har du undervejs fået stillet spørgsmålet;

Læs mere

FORHANDLERFORENINGENS BILFORSIKRING. i samarbejde med If

FORHANDLERFORENINGENS BILFORSIKRING. i samarbejde med If FORHANDLERFORENINGENS BILFORSIKRING i samarbejde med If VÆLG MELLEM INTRO KASKO ELLER INTRO SUPER: INTROFORSIKRING INTRO KASKO INTRO SUPER ANSVARSFORSIKRING (LOVPLIGTIG) KASKOFORSIKRING - Dækker skader

Læs mere

Beskrivelse af værktøjet: TCO beregner

Beskrivelse af værktøjet: TCO beregner Beskrivelse af værktøjet: TCO beregner TCO beregneren er en hjælp til at lægge budget og beregne CO 2 udledning for en eller flere biler. Beregneren henvender sig til både privatbilister og erhverv. Dog

Læs mere

CLEVER TEMA: Økonomi. Elbilinformation. fra. Kære elbilist

CLEVER TEMA: Økonomi. Elbilinformation. fra. Kære elbilist Kære elbilist Nu nærmer tiden sig snart, hvor du skal aflevere elbilen igen vi er glade for, at du har været med og bidraget til projektets mange resultater. Måske har du undervejs fået stillet spørgsmålet;

Læs mere

D A F Bilforsikring VIDEN TIL FORSKEL. AutoBranchen Danmark. en fusion af

D A F Bilforsikring VIDEN TIL FORSKEL. AutoBranchen Danmark. en fusion af D A F Bilforsikring AutoBranchen Danmark VIDEN TIL FORSKEL AutoBranchen Danmark en fusion af D A F Bilforsikring D A F Bilkøb alt inklusiv D A F har i samarbejde med Mondux Assurance Agentur A/S indgået

Læs mere

Værd at vide om Hyundai PrivatLeasing - FAQ

Værd at vide om Hyundai PrivatLeasing - FAQ Værd at vide om Hyundai PrivatLeasing - FAQ Valg af bil Kan jeg privatlease en brugt bil? Hvad gør jeg med hensyn til salg af min nuværende bil? Kan min nuværende bil indgå i finansieringen af leasingbilen,

Læs mere

Hyundai i10 tilbehør

Hyundai i10 tilbehør Hyundai i10 tilbehør Originalt tilbehør til Hyundai i10 Giv din Hyundai i10 et endnu mere dynamisk, smart og personligt præg. Selvom bilen fra fabrikken har et godt udstyrsniveau, kan du hurtigt sætte

Læs mere

Hvorfor vælge Erik Maibom A/S / leasingbilen.dk?

Hvorfor vælge Erik Maibom A/S / leasingbilen.dk? sælger-visitkort Hvorfor vælge Erik Maibom A/S / leasingbilen.dk? Lokale fagfolk giver bedre råd. Vi bor i Aalborg. Vi bor lige om hjørnet og tæt på vores kunder. Vi er jyder. Vi leverer ikke noget smart,

Læs mere

Hyundai -Plus. Total styr på din biløkonomi

Hyundai -Plus. Total styr på din biløkonomi Hyundai -Plus Total styr på din biløkonomi Finansiering - lidt mere overblik Med Hyundai Plus er du altid sikker på finansiering til konkurrencedygtige priser. - og som er præcist skræddersyet til dig

Læs mere

Erhvervsbiler? Så ring til Burgaard Sørensen

Erhvervsbiler? Så ring til Burgaard Sørensen ERHVERV Erhvervsbiler? Så ring til Burgaard Sørensen Biler indgår som en vigtig del af de fleste virksomheders dagligdag til transport af medarbejdere, varer og udstyr. Samtidig fungerer bilerne som virksomhedernes

Læs mere

Go Green. CO ² Rapporter. Grøn kørsel kurser. Rådgivning om CO ² Neutral bilpolitik

Go Green. CO ² Rapporter. Grøn kørsel kurser. Rådgivning om CO ² Neutral bilpolitik Go Green Grøn kørsel kurser Operationel leasing af El-biler Køb af klimakvoter for klimaneutralitet CO ² Rapporter Rådgivning om CO ² Neutral bilpolitik Spar penge på dieselbiler Bilpolitik baseret på

Læs mere

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr MASTER KASSEVOGN m. forhjulstræk Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) ** Master Kassevogn T28 kort Totalvægt (kg) Km/l CO2

Læs mere

HOFOR A/S. Udbud iht. Kvalifikationsordning vedrørende levering af biler mv. 3 Van 1 Mini Van

HOFOR A/S. Udbud iht. Kvalifikationsordning vedrørende levering af biler mv. 3 Van 1 Mini Van HOFOR A/S Udbud iht. Kvalifikationsordning vedrørende levering af biler mv. 3 Van 1 Mini Van Indholdsfortegnelse 1.1. Indledning/generelle forhold... 3 1.2. Indbydelse til afgivelse af tilbud... 3 1.3.

Læs mere

Leasing - hvad skal du være opmærksom på?

Leasing - hvad skal du være opmærksom på? Forberedelse Budget Benzin, diesel eller el Leasing eller køb Bilen ved forhandleren Udstyr Garanti Prøvetur Service Rabat Finansiering Gode råd Forsikring Slutseddel BilBasens købsguide til nye biler

Læs mere

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL FAST MÅNEDLIG YDELSE FRA KR. 259.900,- 2.610,- 2,15% FAST RENTE * NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone

Læs mere

STYKLISTE AP 500 MANUAL 1 1 ELEKTRONIK MODUL 2 1 SERVOMOTOR 3 1 LEDNINGSNET 5 1 AP 500 MONTERINGS KIT 5.1 1 WIRETRÆK BESLAG

STYKLISTE AP 500 MANUAL 1 1 ELEKTRONIK MODUL 2 1 SERVOMOTOR 3 1 LEDNINGSNET 5 1 AP 500 MONTERINGS KIT 5.1 1 WIRETRÆK BESLAG STYKLISTE # ANTAL BESKRIVELSE 1 1 ELEKTRONIK MODUL 2 1 SERVOMOTOR 3 1 LEDNINGSNET 5 1 AP 500 MONTERINGS KIT 5.1 1 WIRETRÆK BESLAG 5.2 3 WIRE BESKYTTER 5.3 1 KABELHOLDER 5.4 1 SPÆNDESKIVE 5.5 1 WIRETRÆK

Læs mere

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt:

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt: Vælg Grande Punto. Denne elegante og moderne bil tilbyder dig ekstraordinær komfort og komplet sikkerhed. Active og MTA ABS med EBD ESP med Hill Holder, ASR/MSR og HBA Front airbags med to-trins system

Læs mere

BMW PREMIUM SELECTION.

BMW PREMIUM SELECTION. BMW Premium Selection bag.dk BMW PREMIUM SELECTION. Særligt udvalgte certificerede brugte biler. Næsten som nye. BMW Premium Selection fås kun hos autoriserede BMW forhandlere. 02 BMW PREMIUM SELECTION.

Læs mere

Det' billigt! 4 alufælge med 16" First Stop sommerdæk Kun 5.999,-

Det' billigt! 4 alufælge med 16 First Stop sommerdæk Kun 5.999,- Det' billigt! 16" First Stop sommerdæk Kun 5.999,- Str. 91H Autec Zenit Dezent L Frit valg: 4 Dezent L eller Autec Zenit alufælge med First Stop sommerdæk - alt inklusiv! Har du kontaktbesvær? Min. lovkrav

Læs mere

efterår 2009 E-Klasse stationcar Nye afgiftsregler Nye Sprinter motorer E-Klassen imponerer

efterår 2009 E-Klasse stationcar Nye afgiftsregler Nye Sprinter motorer E-Klassen imponerer efterår 2009 E-Klasse stationcar Nye afgiftsregler Nye Sprinter motorer E-Klassen imponerer Ny E-Klasse stationcar. Den ultimative taxi fra Mercedes-Benz er mere rummelig, har motorer med lavere forbrug

Læs mere

Buchberg MC Service Alt i tilbehør og reparationer på MC, scootere og knallerter

Buchberg MC Service Alt i tilbehør og reparationer på MC, scootere og knallerter Præsentation af Piaggio Ape 50: Historie og design Sådan bruges en Ape I Danmark Lovgivning Teknisk Data Dimensioner og Funktioner Hvilke modeller leverer vi Historie og design : I slutningen af anden

Læs mere

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot 3 1 2 4 4 2 1. Baksensor Praktisk original baksensor specielt konstrueret til Peugeot fire sensorer er monteret i bagkofangeren (kan indfarves). Perfekt

Læs mere

PDC120 PI. Betjeningsvejledning Version 120.3. Installationsvejledning Version 120.4

PDC120 PI. Betjeningsvejledning Version 120.3. Installationsvejledning Version 120.4 PDC120 PI Betjeningsvejledning Version 120.3 Installationsvejledning Version 120.4 1. Intoduktion Tillykke med dit nye Smart Park parkerings system. Din Smart Park er et multifunktions parkerings system,

Læs mere

udsalg sensommer Horsens største bilforhandler - det skal fejres!! Spar op til 27.200,- på udvalgte brugte biler NY Peugeot 208 NY Hyundai i20 Sport

udsalg sensommer Horsens største bilforhandler - det skal fejres!! Spar op til 27.200,- på udvalgte brugte biler NY Peugeot 208 NY Hyundai i20 Sport AUGUST 2015 sensommer udsalg Horsens største bilforhandler - det skal fejres!! Spar op til 27.200,- på udvalgte brugte biler NY Peugeot 208 NY Hyundai i20 Sport NY Hyundai i30 Turbo Vejlevej 160. 8700

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji. - 1 - Indholdsfortegnelse Brugsanvisning 3 Brugervejledning 4 Før du kører ud på din første tur 4 Din første tur 5 Tilpasning af din cykel 6 Justering af sadel 6 Lås 6 Justering af styr 7 Håndbremse og

Læs mere

HOFOR A/S. Udbud iht. Kvalifikationsordning vedrørende levering af biler mv. 3 Van 1 Mini Van 1 Ladvogn

HOFOR A/S. Udbud iht. Kvalifikationsordning vedrørende levering af biler mv. 3 Van 1 Mini Van 1 Ladvogn HOFOR A/S Udbud iht. Kvalifikationsordning vedrørende levering af biler mv. 3 Van 1 Mini Van 1 Ladvogn Indholdsfortegnelse 1.1. Indledning/generelle forhold... 3 1.2. Indbydelse til afgivelse af tilbud...

Læs mere

Politik. Målgruppe: Medarbejdere ansat i HCT Tool A/S, Mouldpro ApS og Mouldflo ApS som har ret til firma betalt bil.

Politik. Målgruppe: Medarbejdere ansat i HCT Tool A/S, Mouldpro ApS og Mouldflo ApS som har ret til firma betalt bil. Politik Firmabiler Målgruppe: Medarbejdere ansat i HCT Tool A/S, Mouldpro ApS og Mouldflo ApS som har ret til firma betalt bil. Gældende fra: 1. august 2014 Beskrivelse: Medarbejdere ansat i ovenstående

Læs mere

shop & go Volvo TRUCK CENTER DANMARK A/S Volvo Trucks. Driving Progress

shop & go Volvo TRUCK CENTER DANMARK A/S Volvo Trucks. Driving Progress shop & go Volvo TRUCK CENTER DANMARK A/S Volvo Trucks. Driving Progress originale volvo-bremser Det kræver måske 500 hk for at accelerere en tung lastbil, men vidste du at der kræves 10 gange mere effekt

Læs mere

Kalundborg Gymnasium og HF s Elevcomputerordning 2010

Kalundborg Gymnasium og HF s Elevcomputerordning 2010 Kalundborg Gymnasium og HF s Elevcomputerordning 2010 Tilmeld dig Kalundborg Gymnasiums og HF elevcomputerordning og få din egen computer til studie og fritid. Vision I løbet af nogle år håber vi på Kalundborg

Læs mere

Karen Marie Lei, Sektionsleder og civilingeniør, COWI A/S klei@cowi.dk

Karen Marie Lei, Sektionsleder og civilingeniør, COWI A/S klei@cowi.dk Evaluering af pilotprojekt Variable tavler for cyklister ved højresvingende lastbiler Forfattere: Michael Bloksgaard, Ingeniør, Århus Kommune mib@aarhusdk Karen Marie Lei, Sektionsleder og civilingeniør,

Læs mere

CLEVER TEMA: Rækkevidde

CLEVER TEMA: Rækkevidde Kære elbilist Nu har du rundet 14 dage i projekt Test-en-elbil. Vi håber, at det har været en god start med gode oplevelser. Test-en-elbil er Europas største elbilprojekt, og den rolle du spiller, er af

Læs mere

Bilag 1. Beskrivelse af vogntyper i politiet

Bilag 1. Beskrivelse af vogntyper i politiet Bilag 1 Beskrivelse af vogntyper i politiet Patruljebiler uniformerede Uniformeret patruljebil med motor under 1,8 ltr. Beskrivelse: Bilen findes i sedan og stationcar, er særdeles rummelig og har god

Læs mere

ÅRS VEJHJÆLP ÅRS GARANTI ÅRLIGE SUNDHEDSTJEK

ÅRS VEJHJÆLP ÅRS GARANTI ÅRLIGE SUNDHEDSTJEK 5 Års Triple Garanti er et resultat af vores fremragende produktkvalitet kombineret med enestående service. Konceptet indeholder en 5-årig garanti og en lang række supplerende tillægsydelser, som alle

Læs mere

www.chevrolet.dk Chevrolet Danmark Dankor Autoimport A/S Vibe Allé 4 2980 Kokkedal Tlf.: 70 22 13 32 Spark Dk-da 0310 MY10 8.000

www.chevrolet.dk Chevrolet Danmark Dankor Autoimport A/S Vibe Allé 4 2980 Kokkedal Tlf.: 70 22 13 32 Spark Dk-da 0310 MY10 8.000 Spark 04 Introduktion 06 Inspiration 08 design 10 Detaljer 14 Rummelighed 16 Sikkerhed 18 performance 20 Tekniske specifikationer 22 Farver og udstyrsniveau DET HELE STARTER MED Der kan være ekstraudstyr

Læs mere

OH! PRIVATLEASING. TYSK KVALITET, DER ER TIL AT BETALE.

OH! PRIVATLEASING. TYSK KVALITET, DER ER TIL AT BETALE. OH! PRIVATLEASING. TYSK KVALITET, DER ER TIL AT BETALE. H! den nye Corsa kun 9.995 i udbetaling fra kun 1.895 /md. * Mdl. ydelse Metallak Smart pakke + Metallak CORSA 1.4 Enjoy 75hk 5-dørs 1.895 +100 +300

Læs mere

CITROËN. Gode råd fra UDSTØDNING. mere viden bedre vedligeholdelse. Oplev hvad CITROËN kan gøre for dig

CITROËN. Gode råd fra UDSTØDNING. mere viden bedre vedligeholdelse. Oplev hvad CITROËN kan gøre for dig UDSTØDNING mere viden bedre vedligeholdelse Oplev hvad kan gøre for dig UDSTØDNING mere viden bedre vedligeholdelse Udstødningen er en teknisk kompliceret del, som både er underlagt lovgivningens miljønormer

Læs mere

Titel: Energimæssige effekter af afgiftslempelser for personbiler.

Titel: Energimæssige effekter af afgiftslempelser for personbiler. Titel: Energimæssige effekter af afgiftslempelser for personbiler. Abstract: I dette projekt har vi undersøgt effekten af to forskellige former for lempelser i registreringsafgiften for personbiler: a)

Læs mere

SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ

SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ W W W. I V E C O. c o m SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ www.facebook.com/iveco www.youtube.com/iveco www.twitter.com/iveco www.flickr.com/photos/ ELEMENTS 100% fordele, 100% Iveco Kære Iveco kunde,

Læs mere

Fordelsværksteder Få en lånebil, mens din egen bil bliver repareret Få glasskader på din bil repareret hjemme hos dig selv

Fordelsværksteder Få en lånebil, mens din egen bil bliver repareret Få glasskader på din bil repareret hjemme hos dig selv Fordelsværksteder Få en lånebil, mens din egen bil bliver repareret Få glasskader på din bil repareret hjemme hos dig selv Fordelsværksteder Nu er fordele nok ikke det første, du tænker på, når du får

Læs mere

Tekniske spørgsmål til køreprøven

Tekniske spørgsmål til køreprøven Tekniske spørgsmål til køreprøven Lovens krav til styrtøjet: 1. Rattet skal kunne betjenes let, sikkert og hurtigt fra yderstilling til yderstilling uden mislyde. 2. Rattet skal være selvoprettende, dvs.

Læs mere

Hvad er leasing? Lad dine penge arbejde. kort fortalt. Fuldt skattefradrag LEASING

Hvad er leasing? Lad dine penge arbejde. kort fortalt. Fuldt skattefradrag LEASING Leasing kort fortalt Lad dine penge arbejde Læs side 6 Fuldt skattefradrag Læs side 8 Hvad er leasing? Med leasing køber du brugsretten til udstyr og binder derfor ingen penge. Læs side 2 LEASING IT /

Læs mere

Trygt, smart og enkelt: En serviceaftale i samme høje klasse som din bil.

Trygt, smart og enkelt: En serviceaftale i samme høje klasse som din bil. Trygt, smart og enkelt: En serviceaftale i samme høje klasse som din bil. En Mercedes-Benz serviceaftale giver dig tryghed som bilejer, for du ved, hvad din service kommer til at koste i hele aftaleperioden.

Læs mere

DK Betjeningsvejledning. El-cykel 09.02. Texas A/S - Knullen 22 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas.

DK Betjeningsvejledning. El-cykel 09.02. Texas A/S - Knullen 22 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas. DK Betjeningsvejledning El-cykel Texas A/S - Knullen 22 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas.dk 09.02 1. Indholdsfortegnelse 2. Sikkerhedsforskrifter... 3 3. Reklamationsbetingelser...

Læs mere

Den udvidede kontrolprøve til erhvervsprøven til kategori B.

Den udvidede kontrolprøve til erhvervsprøven til kategori B. Den udvidede kontrolprøve til erhvervsprøven til kategori B. Den praktiske prøve til erhvervsprøven til kategori B starter med en udvidet kontrol af køretøjets udstyr. Der er udarbejdet følgende oversigt

Læs mere

FLYTNING AF P-WATCH SPØRGSMÅL

FLYTNING AF P-WATCH SPØRGSMÅL FLYTNING AF P-WATCH Hvis du overvejer at flytte parkerings-uret til en ny bil, kontakt da venligst Teknisk Hotline eller et autoriseret værksted, idet udviklingen af nye biler kan stille nye krav til montering.

Læs mere

Tak for Deres henvendelse vedrørende indkøb af biler til Assens Kommune.

Tak for Deres henvendelse vedrørende indkøb af biler til Assens Kommune. 1 [Firma] [Navn] [Adresse] [Postnr.] [By] Fællesindkøb Fyn Graabjergvej 3A 5856 Ryslinge Tlf. 72 530 530 www.faaborgmidtfyn.dk Vedr.: Tilbud på biler til Assens Kommune. Tak for Deres henvendelse vedrørende

Læs mere

Bilguide: Her er danmarks billigste leasing-biler

Bilguide: Her er danmarks billigste leasing-biler Bilguide: Her er danmarks billigste leasing-biler Krisen gør sydeuropæiske lavprisbiler til danske supertilbud. Af Hans Uffe Christensen, december 2012 03 Spar penge på leasing 04 Fuld oversigt over de

Læs mere

Falck Køreklar. Kør årstiden sikkert i møde

Falck Køreklar. Kør årstiden sikkert i møde Falck Køreklar Kør årstiden sikkert i møde Det danske vejr er lidt af hvert Det kræver sin mand eller kvinde at holde hovedet koldt i en varm bil og hjulene på vejen i glat føre. Og det kræver sin kølervæske

Læs mere

DelebilFonden. Click to edit Master subtitle Let, style billigt, grønt

DelebilFonden. Click to edit Master subtitle Let, style billigt, grønt Bilag 8c til Dagsorden til møde i Klima- og Energipolitisk Udvalg 7. februar 2012 Click to edit Master subtitle Let, style billigt, grønt Hvad Bilag 8c til Dagsorden er til møde en i Klima- og Energipolitisk

Læs mere

guide ELBIL ELLER EJ? SYV ELBILER I I TEST FORDELE OG ULEMPER Marts 2015 Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus

guide ELBIL ELLER EJ? SYV ELBILER I I TEST FORDELE OG ULEMPER Marts 2015 Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus guide Marts 2015 ELBIL ELLER EJ? SYV ELBILER I I TEST FORDELE OG ULEMPER Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 2 ELBIL ELLER EJ? INDHOLD SIDE 4 Elbiler er fremtiden - måske. Uanset hvad, kræver køb

Læs mere

Blue Lion er Peugeots krævende miljø- og klimastandard. Modeller: Max 130g CO 2 /km - se mere under klima og miljø på Peugeot.dk.

Blue Lion er Peugeots krævende miljø- og klimastandard. Modeller: Max 130g CO 2 /km - se mere under klima og miljø på Peugeot.dk. PERSONBILER Ny 108 3/5-dørs Vejl. udsalgspris ekskl. Access 3-dørs 1.0 VTi 69 hk 24,4 95 620 Access 5-dørs 1.0 e-vti 69 hk 26,3 88 620 Active 5-dørs 1.0 VTi 69 hk ESG 23,8 97 620 Active 5-dørs 1.2 VTi

Læs mere

BMW Garanti BMW Vejhjælp BMW Service Inclusive BMW Skadeservice. www.bmw.dk. Ren køreglæde BMW GARANTIHÆFTE.

BMW Garanti BMW Vejhjælp BMW Service Inclusive BMW Skadeservice. www.bmw.dk. Ren køreglæde BMW GARANTIHÆFTE. BMW Garanti BMW Vejhjælp BMW Service Inclusive BMW Skadeservice www.bmw.dk Ren køreglæde BMW GARANTIHÆFTE. Garantibevis. Oplysninger om bilen. Model Stelnummer Leveringseftersyn Opbevares sammen med bilens

Læs mere

Roadpricing - halvering af registreringsafgiften

Roadpricing - halvering af registreringsafgiften 1 Socialdemokraterne Analyse- og Informationsafdelingen Roadpricing - halvering af registreringsafgiften Massiv sænkning af registreringsafgiften for miljøvenlige biler med lavt CO2-udslip skal sikre hidtil

Læs mere

Trolla SNOWBOBBY 80. DK montagevejledning. Artikel nr.: 12098 2011/11. Kære kunde,

Trolla SNOWBOBBY 80. DK montagevejledning. Artikel nr.: 12098 2011/11. Kære kunde, Trolla SNOWBOBBY 80 Artikel nr.: 12098 DK montagevejledning 2011/11 Kære kunde, Tillykke med dit nye Trolla produkt. Vi håber du vil få stor glæde af det. Kassen med dit nye Trolla produkt kan indeholde

Læs mere

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567.

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Base Summum S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,-

Læs mere

DBA Bilers købsguide vejen til et godt køb

DBA Bilers købsguide vejen til et godt køb Klik for at gå til emne Før du køber brugt bil Gule eller hvide plader Tjekliste Nysynet eller ej? Godt dækket ind Forsikring Finansiering Før du køber brugt bil Det vrimler med brugte biler på nettet.

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR ELEKTRONIK Media System Plus: 6,5" farve touch skærm, USB/AUX-in/SD-kort læser/cd/ipod tilslutning + Bluetooth (telefon og musik streaming + 6 højtalere

Læs mere

Den autonome bil - et holdningsafklarende rollespil Tips til læreren: Kan laves på 1,5 time. Brug 20 minutter på konteksten.

Den autonome bil - et holdningsafklarende rollespil Tips til læreren: Kan laves på 1,5 time. Brug 20 minutter på konteksten. Den autonome bil - et holdningsafklarende rollespil Tips til læreren: Kan laves på 1,5 time. Brug 20 minutter på konteksten. Rollespil kontekst - snak med sidemanden Tænk på en situation hvor du er rig

Læs mere

A1 Elektrisk Transport

A1 Elektrisk Transport A1 Elektrisk Transport ChoosEV forretningsmodel Our mission. No emission. Electric cars now at choosev.com Hvad handler det om i dag? ChoosEV s målsætninger er: Tage ansvar for den samfunds- og miljømæssige

Læs mere

BILAG 3, LEASINGAFTALE

BILAG 3, LEASINGAFTALE BILAG 3, LEASINGAFTALE LEASINGAFTALE mellem Aarhus Kommune Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg Søren Frichs Vej 36G 8230 Åbyhøj og [NAVN] [ADRESSE] CVR-nr. [***] INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Leasingaftalens

Læs mere

POLAR s3+ STRIDE SENSOR. Brugervejledning

POLAR s3+ STRIDE SENSOR. Brugervejledning POLAR s3+ STRIDE SENSOR Brugervejledning 1. 2. 3. 4. 5. DANSK Tillykke! Polar s3+ stride sensor TM W.I.N.D. er det bedste valg til at forbedre din løbeteknik og effektivitet. Brug af følsomme interti-sensorer

Læs mere

spar brændstof og penge Volvo trucks services

spar brændstof og penge Volvo trucks services spar brændstof og penge Volvo trucks services Vi får hjulene til at rulle i den rigtige retning Hvis dine hjul og aksler ikke er justeret korrekt, bliver resultatet øget dækslid og højere brændstofforbrug.

Læs mere

Font: Franklin Gothic Medium Condensed 26 pt Blue Colour: # 196085 White Colour: # FFFFFF Grey Colour: # 808185 Line Stroke: 1 pt Colour mode: CMYK

Font: Franklin Gothic Medium Condensed 26 pt Blue Colour: # 196085 White Colour: # FFFFFF Grey Colour: # 808185 Line Stroke: 1 pt Colour mode: CMYK Font: Franklin Gothic Medium Condensed 26 pt Blue Colour: # 196085 White Colour: # FFFFFF Grey Colour: # 808185 Line Stroke: 1 pt Colour mode: CMYK P W A T C H Automatisk indstilling af parkeringstidspunkt

Læs mere

Når du leverer bilen tilbage

Når du leverer bilen tilbage Når du leverer bilen tilbage Privatleasing Inspektionstjek Når aftalen på din leasede bil udløber, skal du levere bilen tilbage. Inspektionsfirmaet gennemgår bilen efter en standardiseret metode. Det betyder,

Læs mere

TIME MACHINE LIMITED EDITION

TIME MACHINE LIMITED EDITION TIME MACHINE LIMITED EDITION id7_volvo-r-nc_2482895_007.indd 3 6-8-2012 14:51:10 Tiden har formet Volvo FH til den førende lastvogn, når det gælder brændstofeffektivitet og pålidelighed. Vi fejrer 500.000

Læs mere

Der bliver kørt flere kilometer

Der bliver kørt flere kilometer Der bliver kørt flere kilometer Medlemmerne har gennemsnitligt kørt 32.200 erhvervskilometer i 2015, hvilket er et lille fald i forhold til 2014, men ellers på niveau med de foregående år. Den private

Læs mere

SOMMER DÆK. Ultra High Performance High Performance Standard VAN SUV

SOMMER DÆK. Ultra High Performance High Performance Standard VAN SUV SOMMER DÆK Ultra High Performance High Performance Standard VAN SUV Ultra High Performance Lavprofildæk skabt til sportspræget kørsel, hvor chaufføren lægger vægt på optimalt vejgreb og gode svingegenskaber.

Læs mere

Autolease anbefaler følgende direktionsbiler.

Autolease anbefaler følgende direktionsbiler. Autolease anbefaler følgende direktionsbiler. Ford Mondeo EcoBoost 240HK Titanium Stationcar Km pr. l. 13,0 CO2 179 g pr. km Udstyr: Titanium udstyr + aktiv fartpilot, xenon lygter, sportsundervogn, sædepakke,

Læs mere

Autohaus Sand Jensen Flensborg

Autohaus Sand Jensen Flensborg Autohaus Sand Jensen Flensborg Kvalitet og service til priser, det betaler sig at køre efter! Dæk og udstyr Professionel service Klargøring Dækhotel og dækcenter Alufælge og styling Flensborgs største

Læs mere

Test af uopmærksomhedsalarm i Abbott og Byggeriets arbejdsmiljøbus

Test af uopmærksomhedsalarm i Abbott og Byggeriets arbejdsmiljøbus Test af uopmærksomhedsalarm i Abbott og Byggeriets arbejdsmiljøbus Rådet for Sikker Trafik har i samarbejde med medicinalfirmaet Abbott og Byggeriets Arbejdsmiljøbus gennemført en undersøgelse af effekten

Læs mere

Tak for Deres henvendelse vedrørende indkøb af biler til Nyborg Kommune.

Tak for Deres henvendelse vedrørende indkøb af biler til Nyborg Kommune. 1 Vedr.: Tilbud på biler til Nyborg Kommune. Tak for Deres henvendelse vedrørende indkøb af biler til Nyborg Kommune. Fællesindkøb Fyn udbyder herved på vegne af Nyborg Kommune, indkøb af 24 stk. fabriks

Læs mere

Alle ovennævnte ydelser skal bestilles i god tid før lejemålets start. Air-condition skal altid bestilles ved ordreafgivelse på lejemålet.

Alle ovennævnte ydelser skal bestilles i god tid før lejemålets start. Air-condition skal altid bestilles ved ordreafgivelse på lejemålet. Lejebetingelser og standardudstyr: Dette er standardudstyr i vore autocampere: Stort køleskab til 12V, 230 V og gas, køkken med 2 eller 3 kogeblus, elektrisk vandpumpe til køkken og toiletrum, koldt og

Læs mere

FERRARI TOHJULEDE TRAKTORER

FERRARI TOHJULEDE TRAKTORER FERRARI TOHJULEDE TRAKTORER FERRARI SERIE 300 tohjulede traktorer. En FERRARI maskine er udviklet med et mål for øje, at lave en maskine til kunden. Derfor er det et kendetegn for FERRARI tohjulede traktorer

Læs mere

Elektrisk golfvogn 1-7

Elektrisk golfvogn 1-7 Elektrisk golfvogn 1-7 Golfvognsskitse 2-7 Opstart Drej koblingen og skub hjulet på aksen indtil Quick Release røret lukker. Vær opmærksom på forskellen på højre og venstre hjul Tryk foldeleddet, løsgør

Læs mere

Ændring af indstillinger s. 3. Parkering i lande med andre regler s. 4. Parkering i land med anden tidszone s. 7. Tilbage til fabriksindstilling s.

Ændring af indstillinger s. 3. Parkering i lande med andre regler s. 4. Parkering i land med anden tidszone s. 7. Tilbage til fabriksindstilling s. INDHOLDSFORTEGNELSE Indstilling af P-Watch s. 2 Ændring af indstillinger s. 3 Parkering i lande med andre regler s. 4 Parkering i land med anden tidszone s. 7 Tilbage til fabriksindstilling s. 8 Parkering,

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING P W A T C H ELEKTRONISK PARKERINGS-UR

BRUGERVEJLEDNING P W A T C H ELEKTRONISK PARKERINGS-UR Font: Franklin Gothic Medium Condensed 26 pt Blue Colour: # 196085 White Colour: # FFFFFF Grey Colour: # 808185 Line Stroke: 1 pt Colour mode: CMYK BRUGERVEJLEDNING P W A T C H ELEKTRONISK PARKERINGS-UR

Læs mere

Leasing giver frihed også økonomisk

Leasing giver frihed også økonomisk Leasing giver frihed også økonomisk Pas godt på dine transportudgifter Der er økonomisk fornuft i at lease Det er en rigtig god ide at lease din virksomheds person- og varebiler. Leasing giver store økonomiske

Læs mere

Når forretningen skal være godt kørende.

Når forretningen skal være godt kørende. 1705 Mercedes-Benz Finans Danmark AS Stamholmen 157, 1 2650 Hvidovre www.mercedes-benz.dk Når forretningen skal være godt kørende. Mercedes-Benz Finans er et fuldt ejet datterselsakb inden for Daimler

Læs mere

EU- udbud 2014/S 040-06591 på levering af operationel leasing af gasbiler til Skive Kommune

EU- udbud 2014/S 040-06591 på levering af operationel leasing af gasbiler til Skive Kommune EU- udbud 2014/S 040-06591 på levering af operationel leasing af gasbiler til Skive Kommune Spørgsmål/svar af 17.03.2014 Spørgsmål Svar Ændring til udbudsmaterialet 1. 2.9 Afprøvning I punkt 2.9 afprøvning

Læs mere

Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.dk

Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.dk -1- Indholdsfortegnelse Brugsanvisning 3 Brugervejledning 4 Før du kører ud på din første tur 4 Din første tur 5 Tilpasning af din cykel 6 Justering af sadel 6 Lås 6 Justering af styr 7 Håndbremse og gearvælger

Læs mere

Vejhjælp er dækket via SOS Dansk Autohjælp og svarer til deres plus abonnement med følgende dækninger

Vejhjælp er dækket via SOS Dansk Autohjælp og svarer til deres plus abonnement med følgende dækninger Vejhjælp er dækket via SOS Dansk Autohjælp og svarer til deres plus abonnement med følgende dækninger Biler under 3.500 kg. Nedenstående abonnementsbetingelser gælder som tillæg til Aftalen. for biler

Læs mere