Til dig, der altid har troet, at du ikke havde råd.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Til dig, der altid har troet, at du ikke havde råd."

Transkript

1 Til dig, der altid har troet, at du ikke havde råd. Forår Glæden ved at køre

2 Giv os, så er den din for om måneden. Til den pris skulle man tro, der var tale om en almindelig bil. Tricket hedder BMW PRIVATLeasing. Det kan du læse mere om på højre side. Bilen her er en BMW 1-serie. Den er også lige kommet som Cabriolet... men uanset hvilken udgave af 1-serien du vælger, adskiller den sig fra alt, hvad du kan sammenligne med på markedet. Det er fx den eneste bil i denne størrelse med baghjulstræk, der normalt er forbeholdt langt dyrere biler. Men BMW bygger simpelthen ikke forhjulstrukne biler. Selv om forhjulstræk er en billigere løsning for bilfabrikken, er det nemlig også en dårligere løsning. Det kan vi selvfølgelig sagtens påstå, men når du nu kan komme til at køre i en BMW 1-serie for om måneden, er det næsten dumt ikke at prøve den. En genopfindelse af hjulet. De nye Run Flat-dæk giver fremragende vejgreb og gør dækkene ekstra letløbende. Den lave rullemodstand sænker brændstofforbruget og dækkene bliver ikke helt flade, hvis de skulle punktere. Faktisk kan du køre op til 150 kilometer på et punkteret dæk. Forvandlingsbil. Tryk på en knap. Det tager kun 22 sekunder at køre kalechen ned - og det kan gøres med en fart af op til 50. Samtidig går klimaanlægget automatisk i cabriolet-modus.

3 BMW PRIVATLeasing 1-serie. Lav engangsydelse. Lav månedsydelse. Billigere end traditionel finansiering. Ingen uforudsete udgifter. Værkstedsregninger for service er indeholdt i aftalen. Ingen risiko på brugtvognspris: Når perioden er udløbet, afleverer du blot nøglerne. 1-serie 3-dørs 116i Adv. 118i Adv. 120i Adv. 118d Adv. 120d Adv. Førstegangsbetaling Mdl. ydelse serie 5-dørs 116i Adv. 118i Adv. 120i Adv. 118d Adv. 120d Adv. Førstegangsbetaling Mdl. ydelse måneder km/år. Inkl. BMW Service Inclusive, men ekskl. dæk, grøn ejerafgift og forsikring. Etableringsomkostning Præcision i hver en dråbe. Med den nyudviklede High Precision Injection benzinmotor bliver brændstoffet sprøjtet ind omkring tændrøret ultrapræcist og op til 200 gange i sekundet. Først når du vil trække på den fulde ydelse, fordeles brændstoffet i forbrændingskammeret. Brændstofforbruget reduceres således med ca. 1 liter pr. 100 km. Den korrekte måde at gå i stå på. Så snart bilen er i frigear, og koblingen er sluppet, slukker motoren automatisk. Den går i gang i samme sekund, foden er tilbage på pedalen. Brændstofforbrug og CO 2 -udslip er på et minimum ved rødt lys.

4 For mere om måneden får du den her. Vi citerer værterne i tv-programmet Top Gear: Thirty years after the first BMW 3 Series, the current model is still ahead of the competition. Vi kunne ikke være mere enige. For de fleste, der ved noget om biler, er spørgsmålet ikke, om 3-serien er verdens bedste bil i sin klasse. Spørgsmålet er: Hvilken 3 er skal jeg vælge? Den klassiske Sedan? Den smukke Touring, Coupé, Cabriolet? For slet ikke at tale om valget mellem benzin- eller dieselmotorer med en ydelse fra 122 til 420 hk. Et godt sted at starte er den nye BMW 316i, som har rigelig motorkraft til danske forhold og virkelig kan stå distancen på prisen. Eller 318d Touring som kombinerer klassens mest elegante stationcar-design med klassens mest intelligente løsninger. For eksempel en separat åbning af bagruden, så du ikke skal have hele bagklappen op for at lægge en taske eller indkøbspose ind. M3. For den der interesserer sig for det ekstreme, kan M3, udover Coupé-versionen, nu også fås som både Sedan og Cabriolet med 420 hk, dobbeltkoblingstransmission, M-drive, EDC og en acceleration, der katapulterer Sedan-modellen fra på 4,8 sekunder. M står for motorsport. Corona dagen lang. Kompakte bi-xenon-lygter med Corona-ringe er standard på Coupé og Cabriolet og erstatter konventionelle halogenforlygter. I dagslys fungerer Corona-ringene som kørelys og giver 3-serie Coupé og Cabriolet glimt i øjet, mens bi-xenon-lygterne sikrer en mere intens oplysning af vejen forude om natten. Fås som ekstraudstyr til Sedan og Touring.

5 BMW PRIVATLeasing 3-serie. Lav engangsydelse. Lav månedsydelse. Billigere end traditionel finansiering. Ingen uforudsete udgifter. Værkstedsregninger for service er indeholdt i aftalen. Ingen risiko på brugtvognspris: Når perioden er udløbet, afleverer du blot nøglerne. 3-serie sedan 318i 320i 325i 318d 320d 325d Førstegangsbetaling Mdl. ydelse serie touring 318i 320i 325i 318d 320d 325d Førstegangsbetaling Mdl. ydelse måneder km/år. Inkl. BMW Service Inclusive, men ekskl. dæk, grøn ejerafgift og forsikring. Etableringsomkostning Ny model - BMW 316i Sedan. Vi lancerer nu BMW 316i til og giver dermed en ekstra mulighed for at blive ejer af BMW 3-serien, som i dag er referencemodel i klassen. Den 122 hestes motor giver basis for en topfart på og et brændstofsnormtal på 16,9. Hold afstand. Vælg den ønskede hastighed og lad den aktive fartpilot (ekstraudstyr) om at holde afstand til forankørende. Radarsensoren måler konstant afstanden og holder din fastsatte afstand. Ved fri bane genfinder fartpiloten automatisk den valgte hastighed.

6 Har du et par tusind mere? Har du brug for mere end en 3-serie, rykker vi en klasse op til 5-serien. Her er kort sagt mere af det hele. Specielt interessant for den der har brug for mere plads er måske 520d som Touring. Selv når det op til 500 liter store bagagerum er fyldt til randen, ligger en 5-serie Touring urokkeligt på vejen. Det skyldes, at den særlige luftaffjedring automatisk tilpasser sig lastniveauet. Desuden byder 520d på et fabelagtigt forhold mellem forbrug og ydelse. Den bomstærke dieselmaskine har 177 hk, et drejningsmoment på den sjove side af 350 Nm og kører op til 18,9! En BMW kan køre langt på en opbremsning. Når du slipper speederen eller bremser, frigiver bilens bevægelse kinetisk energi til batteriet. Generatoren slår automatisk fra, når batteriet er 2/3 opladet. Resten klarer kinetikken. Det sparer benzin og lægger samtidig endnu mere af BMW motorens imposante power for din speederfod. Night Vision. Synes du, at et infrarødt varmefølsomt kamera, som leverer billeder af mennesker eller dyr inden for de næste 300 meter, lyder som unødvendigt ekstraudstyr? Det synes de næppe. Hold øjnene på vejen. Head-up displayet (ekstraudstyr) serverer centrale data direkte i dit synsfelt. En sender i instrumentbrættet projicerer de vigtigste informationer klart og tydeligt på forruden. Fokus ligger lige over køleren, og lysstyrken tilpasses automatisk efter forholdene.

7 BMW PRIVATLeasing 5-serie. Lav engangsydelse. Lav månedsydelse. Billigere end traditionel finansiering. Ingen uforudsete udgifter. Værkstedsregninger for service er indeholdt i aftalen. Ingen risiko på brugtvognspris: Når perioden er udløbet, afleverer du blot nøglerne. 5-serie sedan 520i 520d 523i 525i Aut. 525d Aut. Førstegangsbetaling Mdl. ydelse serie touring 520i 520d 523i 525i Aut. 525d Aut. Førstegangsbetaling Mdl. ydelse måneder km/år. Inkl. BMW Service Inclusive, men ekskl. dæk, grøn ejerafgift og forsikring. Etableringsomkostning Hvis du styrer for vildt. BMW Aktivstyring (ekstraudstyr) øger hjuludslaget ved lav fart, og mindsker det ved høj fart. Samtidig øges sikkerheden under bremsning på varierende underlag, fx asfalt under højre og is under venstre hjul, hvor en let kontrastyring vil forhindre, at bilen trækker til siden. Fås ikke til 520i samt xdrive-versioner.

8 Prisen sort på gult: X3 2.0i Van inkl. moms ( moms ) X5 3.0d Van inkl. moms ( moms ) Hvis du kan undvære kommentarer fra bagsædet. Hvis du har mere brug for bagagerum end bagsæde. Hvis du vil have det mest avancerede firehjulstræk på markedet. Hvis du kort sagt ikke vil gå på kompromis med noget som helst eller høre på ret meget vrøvl - tja, så har vi nogle biler, der har det på samme måde som dig. Den nye X5 for eksempel. Den ultimative firehjulstrækker - men med brændstofforbrug som en mellemklassebil med automatgear. X3, X5 og X6 kan bruges til privat kørsel på gule plader, hvis momsen er betalt og fås selvfølgelig også på hvide plader. BMW 1-, 3- og 5-serie fås også på gule plader. I en snæver vending. Park Distance Control (ekstraudstyr) advarer via ultralyd-sensorer om forhindringer foran og bag bilen under parkering. En bip en bliver konstant, når forhindringen er under 25 cm fra bilen, ligesom advarslen vises på displayet. Fjernlysassistent. Det lange lys slår automatisk til og fra takket være en sensor på bagsiden af bakspejlet, som holder øje med den modkørende nattetrafik (ekstraudstyr).

9 Vi tror på reinkarnation. Vi tænker i genbrug allerede mens en ny model er på tegnebrættet. Det sikrer næsten komplet genanvendelse af alt materiale. Enten som råstofmaterialer, der atter indgår i produktionen, eller i form af reservedele, der af BMW s kunder kan købes til væsentligt reduceret pris med samme garanti og kvalitet som nye. Gulplade-regler. Du behøver ikke være momsregistreret for at købe en gulpladebil. Blot momsen er betalt, kan du køre hvorhen du vil, når du har lyst. Eneste ulempe er en ekstraordinær årlig afgift på 5.040, men den opvejes rigeligt af registreringsafgiften på 50 % i stedet for 180 %.

10 Her fra taler vi ikke mere om prisen. BMW X6. En bil der på alle måder er umulig at sammenligne med nogle andre biler. Faktisk er den ikke bare i en klasse for sig. Den er en klasse for sig. En Coupé, der går fra på 5,4 En fuldblods firehjulstrækker med verdens hurtigste firehjulstræk BMW xdrive. En bil der forener højere ydelse med lavere forbrug. Her skal fremhæves Dynamic Performance Control, der gennem en elektronisk variabel kraftfordeling imellem alle fire hjul, giver køreegenskaber som en baghjulstrukket sportsvogn og vejgreb som en firehjulstrækker. Eller ActiveHybrid-teknologien, som introduceres i En symbiose mellem V8-motoren og to elektriske motorer, der reducerer brændstofforbrug og CO 2 -udledningen med 20 % i forhold til traditionel teknologi. Lygter, der kan se om hjørner. Når forhjulene drejer for at føre bilen ind i et sving, drejer forlygterne med (ekstraudstyr). Det eliminerer de sekunder, hvor vejen ellers henligger i mørke, fordi lygterne stadig lyser ligeud i den oprindelige kørselsretning. Lak med samvittighed. Som eneste bilproducent i verden anvender BMW Group konsekvent pulverklarlak i serieproduktionen. Fordelen er, at denne lak hverken kræver vand eller organiske opløsningsmidler, hvorfor den heller ikke producerer affaldsstoffer. Pulverklarlak er en af grundene til, at BMW siden 1980 har kunnet reducere vandforbruget med 80 % i produktionen.

11 BMW X6 Fra Adaptive Drive. Adaptive Drive (ekstraudstyr) er fællesnævner for en stribe intelligente chassiskontrolsystemer, der sikrer komfort uanset bagage, antal passagerer og vejens beskaffenhed. Støddæmpernes hårdhed afpasses elektronisk, bagakslen niveaureguleres, krængningen neutraliseres alt uden at ulejlige chaufføren.

12 Priser og Erhvervsleasing. BMW 1-serien 1-serie 3-dørs 116i Adv. 118i Adv. 120i Adv. 130i 118d Adv. 120d Adv. 123d 1599/ / /204 17,2 16,9 15,6 12,0 22,2 20,8 19, ,1 8,7 7,7 6,0 8,9 7,5 6, Repair Inclusive Van pris inkl. moms Moms serie 5-dørs 116i Adv. 118i Adv. 120i Adv. 130i 118d Adv. 120d Adv. 123d 1599/ / /204 17,2 16,9 15,6 12,0 22,2 20,8 19, ,2 8,8 7,8 6,1 9,0 7,6 7, serie Van kan leveres uden Advantage-pakken ( inkl. moms) Repair Inclusive Van pris inkl. moms Moms serie Coupé 125i 135i 120d 123d 2979/ /204 12,7 10,9 20,8 19, ,4 5,3 7,6 7, Repair Inclusive serie Cabriolet 118i 120i 125i 135i 120d 2979/306 15,9 15,2 12,3 10,6 19, ,3 8,4 6,8 5,6 8, Repair Inclusive BMW 3-serien 3-serie Sedan 316i 318i 320i 325i 330i 335i M3 318d 320d 325d 330d 335d aut 1599/ / / / /231 16,9 16,9 16,4 14,1 13,9 11,0 8,1 21,3 20,8 16,9 16,4 14, ,8 9,1 8,2 6,7 6,1 5,6 4,9 9,3 7,9 7,4 6,7 6, Repair Inclusive xdrive (4-hjulstræk) leveres til 325xi, 330xi, 335xi og 330xd. 3-serie Touring 318i 320i 325i 330i 335i 318d 320d 325d 330d 335d aut 2979/ / /231 16,7 16,1 13,9 13,7 10,8 20,8 20,4 16,7 16,1 14, ,5 8,4 6,9 6,2 5,7 9,6 8,1 7,6 6,8 6, Repair Inclusive Van pris inkl. moms Moms xdrive (4-hjulstræk) leveres til 325xi, 330xi, 335xi og 330xd. 3-serie Coupé 320i 325i 330i 335i M3 320d 325d 330d 335d aut 2979/ / / /231 15,9 14,1 13,9 11,0 8,1 20,8 16,9 16,4 14, ,1 6,6 6,0 5,5 4,8 7,9 7,3 6,6 6, Repair Inclusive xdrive (4-hjulstræk) leveres til 325xi, 330xi, 335xi og 330xd. 3-serie Cabriolet 320i 325i 330i 335i M3 320d 325d 330d 2979/ / / /231 15,2 13,2 13,0 10,5 7,8 18,9 16,1 15, ,1 7,6 6,5 5,8 5,3 8,6 7,9 7, Repair Inclusive BMW 5-serien 5-serie Sedan 520i 523i 525i 530i 540i 550i M5 smg7 520d 525d 530d 535d aut 2497/ / / / / /235 14,9 13,7 13,5 13,0 9,5 9,2 6,9 19,6 16,1 15,6 14, ,7 8,2 7,1 6,3 6,1 5,2 4,7 8,3 7,6 6,8 6, Repair Inclusive xdrive (4-hjulstræk) leveres til 525xi, 530xi, 525xd og 530xd. 5-serie Touring 520i 523i 525i 530i 550i M5 smg7 520d 525d 530d 535d aut 2497/ / / / /235 14,5 13,0 13,0 12,7 8,9 6,8 18,9 15,6 15,2 14, ,0 8,5 7,4 6,5 5,3 4,8 8,5 7,8 6,9 6, Repair Inclusive Van pris inkl. moms Moms xdrive (4-hjulstræk) leveres til 525xi, 530xi, 525xd og 530xd. Priserne i denne brochure er gældende for biler produceret fra marts Bilerne er vist med ekstraudstyr, og nogle af de beskrevne udstyrsdetaljer er ekstraudstyr. Spørg din autoriserede BMW forhandler om bilernes konkrete udstyr. Vi tager forbehold for trykfejl samt ændringer af teknisk eller kommerciel karakter, der løbende indføres i produktionen.

13 BMW 6-serien 6-serie Coupé 630i 650i M6 smg7 635d aut 4799/ /507 12,7 8,5 6,8 14, ,2 5,1 4,6 6, Repair Inclusive serie Cabriolet 630i 650i M6 smg7 635d aut 4799/ /506 12,0 7,9 6,8 13, ,7 5,5 4,8 6, Repair Inclusive BMW 7-serien 7-serie 730i aut 740i aut 750i aut 760i aut 730d aut 745d aut 2996/ / / / / /330 9,9 8,9 8,8 7,4 12,7 11,1 CO2 emission ,8 6,8 5,9 5,5 7,8 6, Leveres også som lang version: 730Li, 740Li, 750Li, 760Li og 730Ld Repair Inclusive BMW X3 X3 2,0i 2,5si 3,0si 2,0d 3,0d 3,0sd aut 1995/ / /218 11,1 10,8 10,5 15,4 13,5 12, ,5 8,5 7,2 8,9 7,4 6, Repair Inclusive Van pris inkl. moms Moms BMW X5 X5 3,0si aut 4,8i aut 3,0d aut 3,0sd aut 4799/ /235 9,8 8,3 12,3 12, ,1 6,5 8,1 7, Repair Inclusive Van pris inkl. moms Moms BMW X6 X6 xdrive35i aut xdrive50i aut xdrive30d aut xdrive35d aut 2979/ / /235 9,2 8,0 12,2 12, ,7 5,4 8,0 6, Repair Inclusive Van pris inkl. moms Moms BMW Z4 Z4 Roadster 2,0i 2,5i 2,5si 3,0si M 1995/ / / / /343 13,5 12,2 12,0 11,8 8, ,2 7,1 6,5 5,7 5, Repair Inclusive Z4 Coupé 3,0si M 2996/ /343 11,5 8, ,7 5, Repair Inclusive * Erhvervsleasing, 36 måneders leasingperiode, 15% ekstraordinær leasingafgift og km årligt. Etableringsomkostninger udgør Alle priser er ekskl. moms, dæk, forsikring og grønne afgifter, men inkl. BMW Service Inclusive SM+R. ** 3 år/ km. Prisen er inkl. moms og betales som et engangsbeløb ved aftalens oprettelse.

14 Finansiering. Som du ønsker. Vil du købe bilen selv, eller vil du lease? Skal dit firma eje bilen? Indgår der en byttebil? Vil du stå med en restværdi eller afvikle hele finansieringssummen? Skal renten være fast eller variabel? Vi tilpasser faktorer som løbetid i forhold til din situation og finder en løsning, der holder dig sikkert og tilfreds kørende. Hvad enten der er tale om operationel leasing til erhverv eller privat leasing, får du præcist oplyst, hvad din bil vil koste i den aftalte periode. Begge ordninger omfatter BMW Service Inclusive, som sikrer dig mod økonomiske overraskelser. Perioden kan aftales til mellem 12 og 60 måneder, hvorefter du blot kan aflevere bilen eller skifte til en ny BMW. En typisk aftale løber over 36 måneder med km i perioden og en førstegangsbetaling på 15 % for erhverv eller på mellem og kroner for private. Priserne er ekskl. moms for erhverv og inkl. moms for private, og alle er uden grøn ejerafgift, forsikring og dæk. Vi tilbyder også finansiering af nye og brugte BMW er på helt traditionel vis, p.t. til en rente på 5,95 %, svarende til en nominel rente på 6,11 %. Din autoriserede BMW forhandler kan beregne den månedlige ydelse på din nye BMW, ligesom han kan tilbyde dig en fast garanteret tilbagekøbspris på BMW Select, hvis du måtte ønske dette. Mere om BMW Erhvervsleasing. BMW Financial Services holder virksomhedens handlefrihed intakt, fordi leasing er en form for langtidsleje, hvor vi ejer bilen, og du betaler for at bruge den. Det likvide beredskab bevares Øvrige kreditfaciliteter er åbne Udgifterne i leasingperioden er fastlåste (hvis fast rente vælges) Administrationsomkostningerne minimeres Momsen kan refunderes helt eller delvist Aftalen indeholder altid en BMW Service Inclusive-pakke, ligesom vi også tager os af restværdirisikoen. Du skal blot vælge, hvilken model du vil have, og hvor mange kilometer du vil køre i perioden. Finansieringspriserne var gældende ved trykstart og kan ændres uden forudgående varsel. BMW Forsikring. I samarbejde med Codan Forsikring A/S kan BMW Financial Services nu tilbyde BMW Forsikring. Gennem BMW Forsikring kan BMW biler med en nyværdi op til forsikres fra Vælges en bil til en lavere nyværdi, kan forsikring tilbydes helt ned til Begge præmier er baseret på en selvrisiko på Betingelserne for de attraktive forsikringspræmier er, at kunden er minimum 23 år og har kørt skadefrit de seneste tre år. Øvrige betingelser og vilkår for BMW Forsikring kan oplyses af din BMW forhandler.

15 Service. Hold værkstedsregningerne i lavt gear. BMW Service Inclusive sikrer dig en fast pris på service og vedligeholdelse. Når vi laver aftalen, beslutter du selv, hvilket tidsinterval og kilometerantal der passer dig bedst. Her er nogle af de mange fordele, du kan se frem til: Fem argumenter for at vælge en BMW Service Inclusive-aftale. BMW Service Inclusive-aftalen betales på én gang, når du opretter den og kan inkluderes i finansieringsaftalen Du kan altid opgradere din aftale, hvis dit kørselsbehov stiger. Sker det, betaler du naturligvis kun differencen Med en BMW Service Inclusive-aftale er du ikke bundet til et bestemt værksted, hverken herhjemme eller i udlandet Grænseløs mobilitetssikring. BMW Mobile Care er en omfattende pakke af mobilitetsservice, som træder i kraft, hvis uheldet er ude, og din BMW får et driftstop. BMW Mobile Care koster dig ikke noget og er gældende i bilens første fem år. BMW Mobile Care er en paneuropæisk mobilitetssikring, der kan benyttes i hele Europa. Hvis uheldet er ude. BMW Skadeservice hjælper dig, hvis du skulle være uheldig at blive involveret i et trafikuheld, hvor du har brug for at få bilen transporteret på værksted til reparation. BMW Skadeservice er gældende for alle BMW biler med en gyldig kaskoforsikring og koster dig ikke noget. På kan du læse meget mere om BMW Service Inclusive, BMW Mobile Care og BMW Skadeservice. Hvis du sælger din BMW, følger BMW Service Inclusive-aftalen med til næste ejer. Det betyder højere gensalgspris En BMW Service + Repair Inclusive-aftale stiller dig lige så godt som i garantiperioden BMW Basic Service Inclusive er grundpakken i serviceprogrammet. Aftalen dækker arbejdsløn og originale BMW reservedele i forbindelse med de fastlagte eftersyn. BMW Service Inclusive giver dig de samme fordele som Basic pakken, men her omfattes også udskiftning af sliddele som bremser, kobling og lignende. BMW Service + Repair Inclusive svarer til en forlængelse af fabriksgarantien på din bil, og dækker service, slitage og reparation samt udbedring af defekter. Der findes over 800 servicepakker dækkende op til 10 år eller km. BMW Kidsbike. Fra 2 år Terminalen Kolding A/S Trianglen Kolding Tlf Terminalen Esbjerg A/S Storstrømsvej Esbjerg N Tlf Terminalen Egå A/S Øsselbjergvej 25 8 Egå Tlf Salgsfilial Silkeborg v/terminalen Kolding A/S Bredhøjvej Silkeborg Tlf

CO 2 emission g/km. g/km

CO 2 emission g/km. g/km Januar 2013 BMW PRISLISTE. 1-serie 3-dørs. 114i** 1598/102 18,2 129 11,2 195 285.500 116i 1598/136 18,2 129 8,5 210 309.500 118i 1598/170 17,2 134 7,4 225 370.500 125i 1997/218 15,2 154 6,4 245 463.545

Læs mere

livet er fuld af overraskelser. servicepriser behøver ikke være en af dem.

livet er fuld af overraskelser. servicepriser behøver ikke være en af dem. livet er fuld af overraskelser. servicepriser behøver ikke være en af dem.. Fast pris. Fuld Service. Serviceeftersyn. Dækket. BMW Service www.bmw.dk/bsi Ren køreglæde sliddele. Inklusive. udvidet garanti.

Læs mere

LIVET ER FULD AF OVERRASKELSER. SERVICEPRISER BEHØVER IKKE VÆRE EN AF DEM.

LIVET ER FULD AF OVERRASKELSER. SERVICEPRISER BEHØVER IKKE VÆRE EN AF DEM. LIVET ER FULD AF OVERRASKELSER. SERVICEPRISER BEHØVER IKKE VÆRE EN AF DEM. BMW SERVICE INCLUSIVE. FAST PRIS. FULD SERVICE. Ren køreglæde SERVICEEFTERSYN. Dækket. SLIDDELE. Inklusive. UDVIDET GARANTI. Dækket.

Læs mere

CLEVER TEMA: Økonomi. Elbilinformation. fra. Kære elbilist

CLEVER TEMA: Økonomi. Elbilinformation. fra. Kære elbilist Kære elbilist Nu nærmer tiden sig snart, hvor du skal aflevere elbilen igen vi er glade for, at du har været med og bidraget til projektets mange resultater. Måske har du undervejs fået stillet spørgsmålet;

Læs mere

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ CASCADA ENDELIG EN CABRIOLET TIL DEN DANSKE SOMMER. Skab din egen sommer med Opel Cascada. Her kan du gå

Læs mere

Få en serviceaftale, der følger din nye Mercedes i årevis.

Få en serviceaftale, der følger din nye Mercedes i årevis. Få en serviceaftale, der følger din nye Mercedes i årevis. God service skal man ikke lede længe efter! Tillykke med din nye Mercedes-Benz. I dette øjeblik tænker du næppe meget over fremtidige serviceeftersyn

Læs mere

livet er fuld af overraskelser. servicepriser behøver ikke være en af dem.

livet er fuld af overraskelser. servicepriser behøver ikke være en af dem. livet er fuld af overraskelser. servicepriser behøver ikke være en af dem. BMW Service www.bmw.dk/bsi. Fast pris. Fuld Service. Serviceeftersyn. Dækket. sliddele. Inklusive. udvidet garanti. Dækket. Ren

Læs mere

Kør miljørigtigt og spar både penge og CO 2

Kør miljørigtigt og spar både penge og CO 2 Kør miljørigtigt og spar både penge og CO 2 De fleste af os synes, at vi kører ret fornuftigt. Vi ved godt, at man ikke skal køre 60 kilometer i timen i andet gear eller sidde og gasse op for rødt lys.

Læs mere

CLEVER TEMA: Økonomi. Elbilinformation. fra. Kære elbilist

CLEVER TEMA: Økonomi. Elbilinformation. fra. Kære elbilist Kære elbilist Nu nærmer tiden sig snart, hvor du skal aflevere elbilen igen vi er glade for, at du har været med og bidraget til projektets mange resultater. Måske har du undervejs fået stillet spørgsmålet;

Læs mere

DEN NYE GRANDLAND X. PrIVAtLEASING NY OPEL GrANdLANd X LIfE IS GrANd. GrANdLANd X. Fra kun kr./md.* KuN Kr.

DEN NYE GRANDLAND X. PrIVAtLEASING NY OPEL GrANdLANd X LIfE IS GrANd. GrANdLANd X. Fra kun kr./md.* KuN Kr. PrIVAtLEASING NY OPEL GrANdLANd X LIfE IS GrANd DEN NYE GRANDLAND X NY GrANdLANd X KuN 14.995 Kr. I udbetaling Fra kun 3.795 kr./md.* grandland X er opels spritnye crossover i den populære suvklasse. en

Læs mere

LIVET ER FULD AF OVERRASKELSER. SERVICEPRISER BEHØVER IKKE VÆRE EN AF DEM.

LIVET ER FULD AF OVERRASKELSER. SERVICEPRISER BEHØVER IKKE VÆRE EN AF DEM. LIVET ER FULD AF OVERRASKELSER. SERVICEPRISER BEHØVER IKKE VÆRE EN AF DEM. BMW SERVICE INCLUSIVE. FAST PRIS. FULD SERVICE. Ren køreglæde GIV KØREGLÆDEN ET EKSTRA GEAR. Med en engangsydelse giver dig frihed

Læs mere

INVITATION TIL NYTÅRS ÅBENT HUS

INVITATION TIL NYTÅRS ÅBENT HUS INVITATION TIL NYTÅRS ÅBENT HUS NYT ÅR, NY BIL? VIND SKITUR FOR HELE FAMILIEN TIL KLÄPPEN I SVERIGE NYTÅRS ÅBENT HUS 7. & 8. JANUAR KIG FORBI OG OPLEV ÅRETS NYHEDER, FÅ GODE TILBUD OG VÆR MED I KONKURRENCEN

Læs mere

Skal du lease en privatbil?

Skal du lease en privatbil? Skal du lease en privatbil? Privatleasing eller løb? Der er mange aspekter, som skal inddrages når man skal lease en bil. Vi gør beslutningen overskuelig, da vi har samlet de bedste tilbud på private leasingbiler,

Læs mere

Mest bil for pengene

Mest bil for pengene Mest bil for pengene Hvem er vi? AUTOSOURCE GROUP HOLDING A/S AUDI Splitleasing Porsche Splitleasing Lamborghini Splitleasing Bentley Splitleasing Lotus Splitleasing AL Finans Splitleasing (ca. 60 forhandlere

Læs mere

festival kr. til Minibilernes luksus darling Bilens pris inkl. lev.omk. kun kr. Udbet. 20% kun kr.

festival kr. til Minibilernes luksus darling Bilens pris inkl. lev.omk. kun kr. Udbet. 20% kun kr. MAJ 2019 RAF TODAY LØRDAG 4. MAJ OG SØNDAG 5. MAJ KL. 11.00-16.00 * 3 ÅRS GRATIS SERVICE Vi sørger for pølsevogn og kolde forfriskninger Aut. forhandler *Ved køb af ny Qashqai eller X-Trail får du 3 års

Læs mere

Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF

Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF Den ultimative lastvogn til fjerntransport Når det kommer til brændstof, handler det ikke kun om, hvor meget du kan spare, men også

Læs mere

Til privat & erhverv. Vejlevej 160. 8700 Horsens. Tlf. 8711 8800. www.rafmotor.dk. Hverdage kl. 9-17.30 Lørdag & søndag kl. 11-16.

Til privat & erhverv. Vejlevej 160. 8700 Horsens. Tlf. 8711 8800. www.rafmotor.dk. Hverdage kl. 9-17.30 Lørdag & søndag kl. 11-16. oktober 2015 Til privat & erhverv Vejlevej 160. 8700 Horsens. Tlf. 8711 8800. www.rafmotor.dk Hverdage kl. 9-17.30 Lørdag & søndag kl. 11-16 BMW 550i Årg. 2/2012 52.000 km BMW Professional Navigation med

Læs mere

Hvorfor vælge Erik Maibom A/S / leasingbilen.dk?

Hvorfor vælge Erik Maibom A/S / leasingbilen.dk? sælger-visitkort Hvorfor vælge Erik Maibom A/S / leasingbilen.dk? Lokale fagfolk giver bedre råd. Vi bor i Aalborg. Vi bor lige om hjørnet og tæt på vores kunder. Vi er jyder. Vi leverer ikke noget smart,

Læs mere

Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo

Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo Motorer Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo Valgmulighed mellem syv motorer ved lanceringen, alle Euro 5 certificerede Nye 2,0 l dieselmotorer ned lavt forbrug giver rækkevidde op til

Læs mere

OPEL Corsa KAMPAGNEMODEL. Image Excite Impress OPC-Line UDSTYR. Sidst opdateret:

OPEL Corsa KAMPAGNEMODEL. Image Excite Impress OPC-Line UDSTYR. Sidst opdateret: OPEL Corsa Sidst opdateret: 04.07.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Image Excite Impress OPC-Line 128.990 134.990

Læs mere

BMW FORSIKRING. TIL PRIVATKUNDER I SAMARBEJDE MED IF.

BMW FORSIKRING. TIL PRIVATKUNDER I SAMARBEJDE MED IF. BMW FORSIKRING. TIL PRIVATKUNDER I SAMARBEJDE MED IF. VIL DU SIKRE DIN NYE BIL MED HØJERE ERSTATNING VED TOTALSKADE? ØNSKER DU EN EKSTRAGOD GLASSKADEDÆKNING PÅ DIN FORRUDE? VIL DU UNDGÅ AT BEKYMRE DIG

Læs mere

Ny Renault Talisman stationcar. Ny Renault Talisman sedan * BEMÆRK NYE FORBEDRET BESKATNINGSPRISER PÅ 130 HK EDC - SPAR KR. 25.

Ny Renault Talisman stationcar. Ny Renault Talisman sedan * BEMÆRK NYE FORBEDRET BESKATNINGSPRISER PÅ 130 HK EDC - SPAR KR. 25. Ny stationcar Ny sedan * BEMÆRK NYE FORBEDRET BESKATNINGSPRISER PÅ 130 HK EDC - SPAR KR. 25.000,- Stationscar DIESEL DATA ZEN 1.5 Energy dci KM/L: 27 CO2: 98 284.825,- 1.5 Energy dci EDC KM/L: 26,3 CO2:

Læs mere

NY BENZINMOTOR LANGT PÅ LITEREN LAVT CO2-UDSLIP SKARP PRIS

NY BENZINMOTOR LANGT PÅ LITEREN LAVT CO2-UDSLIP SKARP PRIS CITROËN C3 NYHED NY BENZINMOTOR LANGT PÅ LITEREN LAVT CO2-UDSLIP SKARP PRIS CITROËN C3 VTi 82 Attraction KUN 129.990,- CITROËN C4 VTi 95 Attraction KUN 179.990,- CITROËN C1 FRA 79.990,- FINANSIERING FRA

Læs mere

Danmarks bedste billån

Danmarks bedste billån Danmarks bedste billån Kilde: Forbrugerrådets magasin TÆNK Penge. variabel rente Repræsentativt eksempel baseret på en gennemsnitsberegning på en fabriksny Toyota til en kontantpris på 250.000 kr. (Den

Læs mere

LIVET ER FULD AF OVERRASKELSER. SERVICEPRISER BEHØVER IKKE VÆRE EN AF DEM. BMW SERVICE INCLUSIVE. FAST PRIS. FULD SERVICE.

LIVET ER FULD AF OVERRASKELSER. SERVICEPRISER BEHØVER IKKE VÆRE EN AF DEM. BMW SERVICE INCLUSIVE. FAST PRIS. FULD SERVICE. BMW Service www.bmwi.dk Ren køreglæde LIVET ER FULD AF OVERRASKELSER. SERVICEPRISER BEHØVER IKKE VÆRE EN AF DEM. BMW SERVICE INCLUSIVE. FAST PRIS. FULD SERVICE. BSI prisliste 11_2015 BMWi.indd 1 31-03-2016

Læs mere

BMW Forsikring i samarbejde med If. Ren køreglæde BMW FORSIKRING I SAMARBEJDE MED IF

BMW Forsikring i samarbejde med If. Ren køreglæde BMW FORSIKRING I SAMARBEJDE MED IF BMW Forsikring i samarbejde med If Ren køreglæde BMW FORSIKRING I SAMARBEJDE MED IF Vælg mellem Intro Kasko eller Intro Super: INTROFORSIKRING INTRO KASKO INTRO SUPER Ansvarsforsikring (lovpligtig). Kaskoforsikring.

Læs mere

Opel Corsa KAMPAGNEMODELLER

Opel Corsa KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 14.06.2019. KAMPAGNEMODEL Image Excite Impress OPC-line Vejl. pris inkl. levering 128.990 144.990 134.990 154.990 144.990 169.990 159.990 Motor 1.4 90hk 1.4 90hk 1.4 90hk

Læs mere

OK Bilgaranti. Få betalt din værkstedsregning. op til 12 år. Altid billig benzin

OK Bilgaranti. Få betalt din værkstedsregning. op til 12 år. Altid billig benzin OK Bilgaranti Få betalt din værkstedsregning i op til 12 år Altid billig benzin Slip for dyre værkstedsregninger med OK Bilgaranti OK Bilgaranti på www.ok.dk/ Har du en bil, hvor fabriksgarantien er udløbet

Læs mere

Koncept A - Mercedes-Benz 7-12 måneders leasing

Koncept A - Mercedes-Benz 7-12 måneders leasing Koncept A - A-Klasse A180 d M6 Business 0 4.196 5.245 261.020 585 2,00 2,50 A180 d 7G-DCT Business 0 4.596 5.745 294.020 678 2,00 2,50 A200 d M6 Business 0 4.596 5.745 286.080 678 2,00 2,50 A200 d 7G-DCT

Læs mere

Bekymringsfrihed er standardudstyr. PrivatLeasing program 2016

Bekymringsfrihed er standardudstyr. PrivatLeasing program 2016 Bekymringsfrihed er standardudstyr. PrivatLeasing program 2016 Mercedes-Benz A-Klasse. Mercedes-Benz A 180 d. PrivatLeasing 3.095 kr./md. Engangsydelse 30.000 kr. Etableringsomkostninger 5.025 kr. Løbetid

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret:

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 11.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Impress Exclusive 199.990

Læs mere

Beskatning ,- Beskatning ,- Talisman * HK: 130 Beskatning 1850 kg

Beskatning ,- Beskatning ,- Talisman * HK: 130 Beskatning 1850 kg Ny stationcar Ny sedan Stationscar DIESEL DATA ZEN * 1.5 Energy dci KM/L: 27 CO2: 98 291.407,- 1.5 Energy dci EDC KM/L: 26,3 CO2: 99 321.244,- * 1.6 Energy dci KM/L: 23,8 CO2: 109 321.984,- 326.779,- DIESEL

Læs mere

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER Ej muligt

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER Ej muligt KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 28.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat Servostyring

Læs mere

Audi Mobilitetsservice - telefon (+45) 80 20 30 60

Audi Mobilitetsservice - telefon (+45) 80 20 30 60 Audi Mobilitetsservice - telefon (+45) 80 20 30 60 Audi Mobilitetsservice en oversigt Telefon +45 80 20 30 60 I Danmark I udlandet Mobilitetsservice Som Audi-ejer har du adgang til en unik service, der

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER OPGRADER TIL EXCITE UDSTYRS PAKKE TIL EN VÆRDI AF 30.000 PAKKEPRIS KUN 10.000 Sidst opdateret: 09.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

LA GAZZETTA NYE PRIMAVERA KAMPAGNER, PRIVATLEASING OG UDVIDET TRYGHED 5 ÅR / KM FORÅR 2018

LA GAZZETTA NYE PRIMAVERA KAMPAGNER, PRIVATLEASING OG UDVIDET TRYGHED 5 ÅR / KM FORÅR 2018 LA GAZZETTA NYE PRIMAVERA KAMPAGNER, PRIVATLEASING OG UDVIDET TRYGHED 5 ÅR / 200.000 KM FORÅR 2018 FIAT 500 FRA KUN 144.990 KR. NYD FORÅRET I EN NY FIAT 500C KUN 144.990 KR. SPAR 15.000 KR. Elektrisk kaleche

Læs mere

MINI FORSIKRING I SAMARBEJDE MED IF

MINI FORSIKRING I SAMARBEJDE MED IF MINI FORSIKRING I SAMARBEJDE MED IF VÆLG MELLEM INTRO KASKO ELLER INTRO SUPER INTROFORSIKRING INTRO KASKO INTRO SUPER ANSVARSFORSIKRING (LOVPLIGTIG) KASKOFORSIKRING Dækker skader på din bil. Lånebil ved

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Opgrader til diesel uden merpris! Excite

Læs mere

BMW FORSIKRING. TIL ERHVERVSKUNDER I SAMARBEJDE MED IF.

BMW FORSIKRING. TIL ERHVERVSKUNDER I SAMARBEJDE MED IF. BMW FORSIKRING. TIL ERHVERVSKUNDER I SAMARBEJDE MED IF. FORDELE VED BMW FORSIKRING VIL DU SIKRE DIN NYE BIL MED HØJERE ERSTATNING VED TOTALSKADE? ØNSKER DU KUN 1.500 KR. I SELVRISIKO VED UDSKIFTNING AF

Læs mere

BMW FORSIKRING. TIL PRIVATKUNDER I SAMARBEJDE MED IF.

BMW FORSIKRING. TIL PRIVATKUNDER I SAMARBEJDE MED IF. BMW FORSIKRING. TIL PRIVATKUNDER I SAMARBEJDE MED IF. 3 FORDELE VED BMW FORSIKRING VIL DU SIKRE DIN NYE BIL MED HØJERE ERSTATNING VED TOTALSKADE? ØNSKER DU KUN 1.500 KR. I SELVRISIKO VED UDSKIFTNING AF

Læs mere

Alfa Romeo Prisoversigt 12. august 2010

Alfa Romeo Prisoversigt 12. august 2010 Prisoversigt 12. august 2010 PRIVATLEASING MiTo fra 2.495,- kr./md.* ALFA ROMEO PRIVATLEASING PRISLISTE AUGUST 2010 Model 1. gangsydelse Mdl. ydelse Løbetid Km i perioden MiTo 1.3 JTDm 95 hk Distinctive

Læs mere

FAKTABLAD. Fartpilot. Volvo Trucks. Driving Progress

FAKTABLAD. Fartpilot. Volvo Trucks. Driving Progress Volvo Trucks. Driving Progress FAKTABLAD en hjælper chaufføren med at holde en konstant og brændstofbesparende hastighed. Systemet regulerer automatisk hastigheden for at holde den indstillede hastighed,

Læs mere

MINI FORSIKRING. TIL PRIVATKUNDER I SAMARBEJDE MED IF.

MINI FORSIKRING. TIL PRIVATKUNDER I SAMARBEJDE MED IF. MINI FORSIKRING. TIL PRIVATKUNDER I SAMARBEJDE MED IF. 100% ORIGINAL = KVALITET. MED EN MINI FORSIKRING HENVISES DU ALTID TIL ET AUTORISERET MINI VÆRKSTED, HVOR DER BENYTTES ORIGINALE RESERVEDELE. Vil

Læs mere

OPEL ASTRA 5 DØRS KAMPAGNEMODEL. Impress. 2-zonet klimaanlæg P-sensor foran Active Safety Brake Midterarmlæn foran El-ruder bag Regnsensor

OPEL ASTRA 5 DØRS KAMPAGNEMODEL. Impress. 2-zonet klimaanlæg P-sensor foran Active Safety Brake Midterarmlæn foran El-ruder bag Regnsensor OPEL ASTRA 5 DØRS Sidst opdateret: 29.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Edition Impress Exclusive 189.990

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Excite 199.990 244.990

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 17.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat LED kørelys

Læs mere

Koncept A - Mercedes-Benz 6-12 måneders leasing

Koncept A - Mercedes-Benz 6-12 måneders leasing Koncept A - Mercedes-Benz A-Klasse A200 M6 EDITION 0 4.396 5.495 286.225 660 2,00 2,50 A200 7G-DCT EDITION 0 4.796 5.995 306.717 691 2,00 2,50 : Edition indeholder: European EDITION med STYLE (interiør),

Læs mere

LA GAZZETTA. masser af udstyr, PRIVATLEASING OG UDVIDET garanti - 5 ÅR / KM sommer 2018

LA GAZZETTA. masser af udstyr, PRIVATLEASING OG UDVIDET garanti - 5 ÅR / KM sommer 2018 LA GAZZETTA masser af udstyr, PRIVATLEASING OG UDVIDET garanti - 5 ÅR / 200.000 KM sommer 2018 FIAT 500 BLACK NAVIGATOR KUN 144.990 KR. SPAR OP TIL 24.500 KR. FIAT 500 WHITE NAVIGATOR KUN 144.990 KR. SPAR

Læs mere

NISSAN. Skal din virksomhed køre bedre?

NISSAN. Skal din virksomhed køre bedre? NISSAN Erhvervssalg Skal din virksomhed køre bedre? Sørg for at din virksomhed får den bedste plads Grøn er vores yndlingsfarve Vi har alle et ansvar for at passe på miljøet. Ikke mindst, når man er en

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 24.07.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Ltd. Enjoy+ OPC-Line. Sidst opdateret:

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Ltd. Enjoy+ OPC-Line. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat Servostyring

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER OPGRADER TIL EXCITE UDSTYRS PAKKE TIL EN VÆRDI AF 30.000 PAKKEPRIS KUN 10.000 Sidst opdateret: 05. 04. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

Keep it MINI. MINI Original tilbehør. Til MINI 3- og 5 dørs.

Keep it MINI. MINI Original tilbehør. Til MINI 3- og 5 dørs. Keep it MINI. MINI Original tilbehør. Til MINI 3- og 5 dørs. hit THE ROAD WITH STYLE. 17 KOMPLETTE SOMMERHJUL. Frit valg mellem Cosmos Spoke i sølv eller sort og Tentacle Spoke i sølv. 14 995 kr 18 KOMPLETTE

Læs mere

AutoBranchen Danmarks forsikringer - masser af fordele for dig og din bil ANSVAR/KASKO SERVICEAFTALE REPARATIONSAFTALE

AutoBranchen Danmarks forsikringer - masser af fordele for dig og din bil ANSVAR/KASKO SERVICEAFTALE REPARATIONSAFTALE AutoBranchen Danmarks forsikringer - masser af fordele for dig og din bil ANSVAR/KASKO SERVICEAFTALE REPARATIONSAFTALE Bilforsikring AutoBranchen Danmark Bilforsikring. Den mest enkle og overskuelige privatbil

Læs mere

AutoBranchen Danmarks forsikringer - masser af fordele for dig og din bil

AutoBranchen Danmarks forsikringer - masser af fordele for dig og din bil AutoBranchen Danmarks forsikringer - masser af fordele for dig og din bil Ansvar/Kasko ServiceAFTALE ReparationSAFTALE Bilforsikring AutoBranchen Danmark Bilforsikring. Den mest enkle og overskuelige privatbil

Læs mere

FORHANDLERFORENINGENS BILFORSIKRING I SAMARBEJDE MED IF

FORHANDLERFORENINGENS BILFORSIKRING I SAMARBEJDE MED IF FORHANDLERFORENINGENS BILFORSIKRING I SAMARBEJDE MED IF 100% ORIGINAL = KVALITET Med Forhandlerforeningens Bilforsikring henvises du altid til et autoriseret Peugeot værksted, hvor der benyttes originale

Læs mere

HONDA FORSIKRING I SAMARBEJDE MED IF

HONDA FORSIKRING I SAMARBEJDE MED IF HONDA FORSIKRING I SAMARBEJDE MED IF Vil du sikre din nye bil med højere erstatning ved totalskade? Ønsker du en ekstra god glasskadedækning på din forrude? Vil du undgå at bekymre dig om buler og småskader,

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji. 1 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Brugervejledning Side 3 Brugsanvisning Side 4 Tilpasning af cyklen & tilbehør Side 5 og 6 Det elektriske system Side 7 Fejlmelding Side 8 Periodisk eftersyn af cyklen Side 9 3 BRUGERVEJLEDNING

Læs mere

San Diego. Elektrisk løbehjul. Betjeningsmanual

San Diego. Elektrisk løbehjul. Betjeningsmanual San Diego Elektrisk løbehjul Betjeningsmanual 1 Tak, fordi du har valgt at købe vores løbehjul. Du vil helt sikkert blive glad for at køre på det, og vi beder dig venligst læse denne betjeningsmanual grundigt

Læs mere

verdenspremiere 14.-15. marts kl. 11-16 Ny Hyundai i20

verdenspremiere 14.-15. marts kl. 11-16 Ny Hyundai i20 verdenspremiere 14.-15. marts kl. 11-16 Ny Hyundai i20 BREAKING NEWS: En stjerne er født! fra kun 119.995.- anmelderne er enige - klassens bedste! i20 Den nye i20 forener elegance og rummelighed i ét sporty

Læs mere

Fire Red Solid Metallak Glacier Pearl

Fire Red Solid Metallak Glacier Pearl Yaris Van Udsalgspris Udsalgspris Km/l Grøn Energi- Toyota Premium Toyota inkl. moms ekskl. moms CO 2 g/km ejerafgift mærke Touch pakke Safety inkl. reg. afgift pr. halvår Sense 5-dørs, benzin 1.0 VVT-i

Læs mere

Værkstedstilbud fra dit Volvo-værksted

Værkstedstilbud fra dit Volvo-værksted EFTERÅRSTILBUD Værkstedstilbud fra dit Volvo-værksted Et ekstra øje på vejen Volvo FH har flere brancheledende sikkerhedssystemer som mindsker risikoen for ulykker. Automatisk opbremsning nu standard på

Læs mere

KROGSGAARD. fiat finansiering uden udbetaling STÆRKE TILBUD PÅ MANGE FIAT-MODELLER. OPLEV DEM TIL ÅBENT HUS 2. OG 3. SEPTEMBER.

KROGSGAARD. fiat finansiering uden udbetaling STÆRKE TILBUD PÅ MANGE FIAT-MODELLER. OPLEV DEM TIL ÅBENT HUS 2. OG 3. SEPTEMBER. KROGSGAARD fiat finansiering uden udbetaling STÆRKE TILBUD PÅ MANGE FIAT-MODELLER. OPLEV DEM TIL ÅBENT HUS 2. OG 3. SEPTEMBER. 60-års jubilæum for det ikoniske design VI FEJRER 60-ÅRET FOR DEN BERØMTE

Læs mere

>> Slip for bekymringer og hold udgifterne i bund. Serviceaftaler og forlænget garanti til din smart.

>> Slip for bekymringer og hold udgifterne i bund. Serviceaftaler og forlænget garanti til din smart. >> Slip for bekymringer og hold udgifterne i bund. Serviceaftaler og forlænget garanti til din smart. 6371 >> Ingen bekymringer med smart fra første kilometer. Hvad passer bedst til dit behov? Du kan næsten

Læs mere

fiat finansiering uden udbetaling

fiat finansiering uden udbetaling fiat finansiering uden udbetaling STÆRKE TILBUD PÅ MANGE FIAT-MODELLER. OPLEV DEM TIL ÅBENT HUS 2. OG 3. SEPTEMBER. 60-års jubilæum for det ikoniske design VI FEJRER 60-ÅRET FOR DEN BERØMTE FIAT 500 MODEL

Læs mere

Volkswagen Forsikring til privatkunder i samarbejde med If.

Volkswagen Forsikring til privatkunder i samarbejde med If. Volkswagen Forsikring til privatkunder i samarbejde med If. Seriøse fordele Vil du sikre din nye bil med højere erstatning ved totalskade? Ønsker du en ekstra god glas skadedækning på din forrude? Vil

Læs mere

Spar op til 20% på dit brændstofforbrug

Spar op til 20% på dit brændstofforbrug Spar op til 20% på dit brændstofforbrug Alt andet t er helt sor Spar op til 20 % på brændstoffet Der er masser af CO 2 og penge at spare ved at ændre sine kørevaner bare en lille smule. F.eks. stiger brændstofforbruget

Læs mere

KørGrønt Alt andet er helt sort. Optimer din elbils rækkevide

KørGrønt Alt andet er helt sort. Optimer din elbils rækkevide KørGrønt Alt andet er helt sort Optimer din elbils rækkevide Ny teknologi nye udfordringer Elbilen er ny i den danske bilpark. Det er en anden teknologi, end vi er vant til, og udfordringen består i at

Læs mere

FORD FORSIKRING. til privatkunder i samarbejde med If

FORD FORSIKRING. til privatkunder i samarbejde med If FORD FORSIKRING til privatkunder i samarbejde med If 100% ORIGINAL = KVALITET Med en Ford Forsikring henvises du altid til et autoriseret Ford værksted, hvor der benyttes originale reservedele. SERIØSE

Læs mere

Beskatningsgrundlag. inkl. lev. kr. 1.4T Benzin 150 hk Exclusive, 6-trins manuel gearkasse ,9-16,

Beskatningsgrundlag. inkl. lev. kr. 1.4T Benzin 150 hk Exclusive, 6-trins manuel gearkasse ,9-16, FIRMAILER ASTRA 5-dørs 1.4T enzin 150 hk Exclusive, 6-trins manuel gearkasse 244.990 14,9-16,7 136-153 1.4T enzin 150 hk Exclusive, 6-trins automatisk gearkasse 259.990 13,3-15,2 149-170 Exclusive Ergonomiske

Læs mere

Renault FORSIKRING i samarbejde med If

Renault FORSIKRING i samarbejde med If Renault FORSIKRING i samarbejde med If 100% original = kvalitet Med en Renault Forsikring henvises du altid til et autoriseret Renault værksted, hvor der benyttes originale reservedele. - Vil du sikre

Læs mere

KørGrønt. Alt andet er helt sort. Spar op til 20 % på dit brændstofforbrug. 4. udgave

KørGrønt. Alt andet er helt sort. Spar op til 20 % på dit brændstofforbrug. 4. udgave KørGrønt Alt andet er helt sort Spar op til 20 % på dit brændstofforbrug 4. udgave Spar op til 20 % på brændstoffet Sådan gør du Hver gang du tanker bilen, sender du en sms til 1230. Fylder du tanken helt

Læs mere

KNALLERT - SIKKERT AF STED

KNALLERT - SIKKERT AF STED KNALLERT - SIKKERT AF STED Velkommen til den evaluerende knallertprøve A Du har ti minutter til at besvare alle spørgsmålene. Du skal lave en ring om det rigtige svar. Efter prøven er slut, skal du aflevere

Læs mere

Hyundai i10 tilbehør

Hyundai i10 tilbehør Hyundai i10 tilbehør Originalt tilbehør til Hyundai i10 Giv din Hyundai i10 et endnu mere dynamisk, smart og personligt præg. Selvom bilen fra fabrikken har et godt udstyrsniveau, kan du hurtigt sætte

Læs mere

Agility 50. Pris: 9.995 ekskl. levering

Agility 50. Pris: 9.995 ekskl. levering Agility 50 4-takts Pris: 9.995 ekskl. levering Halogenforlygte Klare blinklysglas El- og kickstart Med en stærk 4-taktsmotor, et lavt benzinforbrug og stor driftmæssig stabilitet kombineret med en konkurrencedygtig

Læs mere

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt:

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt: Vælg Grande Punto. Denne elegante og moderne bil tilbyder dig ekstraordinær komfort og komplet sikkerhed. Active og MTA ABS med EBD ESP med Hill Holder, ASR/MSR og HBA Front airbags med to-trins system

Læs mere

Kørsel på vej. Øvelseshæfte

Kørsel på vej. Øvelseshæfte EasyDrive.dk Administration: Tranegilde Bygade 13, 2635 Ishøj Tlf. 24 25 42 00 e-mail info@easydrive.dk Kørsel på vej Øvelseshæfte Mål med øvelserne på vej Formålet med undervisningen er at give dig færdighed

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER AUTOMATGEAR UDEN MERPRIS! Sidst opdateret: 18.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia

Læs mere

FORD FORSIKRING. til erhvervskunder i samarbejde med If

FORD FORSIKRING. til erhvervskunder i samarbejde med If FORD FORSIKRING til erhvervskunder i samarbejde med If AUTORISERET VÆRKSTED HVER GANG Når du har en Ford Forsikring, kan du være sikker på, at du altid bliver henvist til et autoriseret værksted, der bruger

Læs mere

FORHANDLERFORENINGENS BILFORSIKRING. i samarbejde med If

FORHANDLERFORENINGENS BILFORSIKRING. i samarbejde med If FORHANDLERFORENINGENS BILFORSIKRING i samarbejde med If VÆLG MELLEM INTRO KASKO ELLER INTRO SUPER: INTROFORSIKRING INTRO KASKO INTRO SUPER ANSVARSFORSIKRING (LOVPLIGTIG) KASKOFORSIKRING - Dækker skader

Læs mere

for new leaders Vælg den udbetaling, der passer dig bedst kr. eller kr. fra kun kr./md. *

for new leaders Vælg den udbetaling, der passer dig bedst kr. eller kr. fra kun kr./md. * PRIVATLEASING NY OPEL INSIGNIA - it s time for new leaders Vælg den udbetaling, der passer dig bedst. 9.995 kr. eller 19.995 kr. ny Insignia fra kun 3.295 kr./md. * Den nye Opel Insignia. Vælg din model:

Læs mere

Dacia fylder 5 år. Fra kr. Prøv den helt nye Dacia Duster LÅNESIKRING SÅ DU KAN BEHOLDE DIN BIL FÅ LIGE NU HELE 5 ÅRS GARANTI

Dacia fylder 5 år. Fra kr. Prøv den helt nye Dacia Duster LÅNESIKRING SÅ DU KAN BEHOLDE DIN BIL FÅ LIGE NU HELE 5 ÅRS GARANTI Dacia fylder 5 år Prøv den helt nye Dacia Duster Fra 143.970 kr. FÅ LIGE NU HELE 5 ÅRS GARANTI *Gælder ikke Twingo og Zoe LÅNESIKRING SÅ DU KAN BEHOLDE DIN BIL STÆRKE FINANSIERINGSTILBUD: 3,95% HELT UDEN

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV UDSTYR FOR 34.000 KR UDEN MERPRIS Sidst opdateret: 04.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER AUTOMATGEAR UDEN MERPRIS! Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia

Læs mere

Dacia fylder 5 år. Kom til fødselsdag søndag den 8. april kl Fra kr. Prøv den helt nye Dacia Duster

Dacia fylder 5 år. Kom til fødselsdag søndag den 8. april kl Fra kr. Prøv den helt nye Dacia Duster Dacia fylder 5 år Kom til fødselsdag søndag den 8. april kl. 11-16 Prøv den helt nye Dacia Duster Fra 143.970 kr. FÅ LIGE NU HELE 5 ÅRS GARANTI *Gælder ikke Twingo og Zoe LÅNESIKRING SÅ DU KAN BEHOLDE

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV Sidst opdateret: 07.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Merpris for automatgear Image Excite

Læs mere

FØRSTEGANGSYDELSE 9.990,- EKSKL. MOMS ALLE HÅNDVÆRKERE FORTJENER EN SKRÆDDERSYET VAREBIL

FØRSTEGANGSYDELSE 9.990,- EKSKL. MOMS ALLE HÅNDVÆRKERE FORTJENER EN SKRÆDDERSYET VAREBIL EKSKL. MOMS ALLE HÅNDVÆRKERE FORTJENER EN SKRÆDDERSYET VAREBIL SKRÆDDERSY DIN NYE CITROËN VAREBIL Varebilen er din daglige arbejdsplads, og det er derfor alfa og omega, at dine forhold på arbejdspladsen

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER ALLE MODELLER NEDSAT MED 5.000 ASTRA ST FÅS NU FRA KUN 199.990 Sidst opdateret: 10. 05. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift

Læs mere

OPEL ASTRA 5 DØRS Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK Brændstof

OPEL ASTRA 5 DØRS Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK Brændstof OPEL ASTRA 5 DØRS Sidst opdateret: 03.09.2019. KAMPAGNEMODEL Image Excite Exclusive Vejl. pris inkl. levering 189.990 199.990 219.990 214.990 234.990 264.990 Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK 105

Læs mere

nye alfa romeo modeller

nye alfa romeo modeller GIULIA QUADRIFOGLIO Den nye Giulia stod på IAA Frankfurt, men det var fortsat kun den vilde Quadrifoglio-variant. Det bliver den eneste, der kommer til salg i starten. Der er fortsat ingen oplysninger

Læs mere

TILLÆG TIL INSTRUKTIONSBOG

TILLÆG TIL INSTRUKTIONSBOG TILLÆG TIL INSTRUKTIONSBOG Følgende oplysninger skal læses sammen med instruktionsbogen for Range Rover (LRL 32 02 61 131). Disse oplysninger er ekstraoplysninger, der ikke var tilgængelige, da instruktionsbogen

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO Premium E-Cargo 2-hjulet, 9 gear / Premium E-Cargo 3-hjulet, 9 gear

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO Premium E-Cargo 2-hjulet, 9 gear / Premium E-Cargo 3-hjulet, 9 gear BRUGERVEJLEDNING El-cykel SCO Premium E-Cargo 2-hjulet, 9 gear / Premium E-Cargo 3-hjulet, 9 gear INDHOLDSFORTEGNELSE Kære kunde 5 Motor 6 Display 6 Batteriindikator 7 Assistfunktionen 7 Fejlindikator

Læs mere

Toyota Privatleasing - Q and A

Toyota Privatleasing - Q and A Toyota Privatleasing - Q and A Valg af bil Jeg vil gerne lease en Toyota hvordan gør jeg? Kan jeg privatlease en brugt bil? Hvad gør jeg med salg af min nuværende bil? Kan min nuværende bil indgå i finansiering

Læs mere

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS IMPRESS 83HK MODEL UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT.

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS IMPRESS 83HK MODEL UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT. Opel Crossland Vejledende prisliste HØJ BIL TIL LAV PRIS NY IMPRESS 83HK MODEL KAMPAGNEMODELLER EXCLUSIVE Vejl. pris inkl. levering 184.990 179.990 204.990 199.990 219.990 214.990 254.990 Motor 1.2 83HK

Læs mere

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 17.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 239.990 249.990

Læs mere

0,95 % VIND EN AURIS HYBRID I ET ÅR HYBRID-DAGE VELKOMMEN TIL HYBRID-ÅRET 2016 HYBRID-RENTE 1 9. - 10. JANUAR 2016

0,95 % VIND EN AURIS HYBRID I ET ÅR HYBRID-DAGE VELKOMMEN TIL HYBRID-ÅRET 2016 HYBRID-RENTE 1 9. - 10. JANUAR 2016 VELKOMMEN TIL HYBRID-ÅRET 10 ting du bør vide om hybrid 2.500 nye, glade hybrid-ejere i 2015 Tre nye hybrid-modeller i Nedsatte priser på hybrid-biler HYBRID-DAGE 9. - 10. JANUAR PRØVEKØR OG VIND EN AURIS

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 21.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat LED kørelys

Læs mere