Til dig, der altid har troet, at du ikke havde råd.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Til dig, der altid har troet, at du ikke havde råd."

Transkript

1 Til dig, der altid har troet, at du ikke havde råd. Forår Glæden ved at køre

2 Giv os, så er den din for om måneden. Til den pris skulle man tro, der var tale om en almindelig bil. Tricket hedder BMW PRIVATLeasing. Det kan du læse mere om på højre side. Bilen her er en BMW 1-serie. Den er også lige kommet som Cabriolet... men uanset hvilken udgave af 1-serien du vælger, adskiller den sig fra alt, hvad du kan sammenligne med på markedet. Det er fx den eneste bil i denne størrelse med baghjulstræk, der normalt er forbeholdt langt dyrere biler. Men BMW bygger simpelthen ikke forhjulstrukne biler. Selv om forhjulstræk er en billigere løsning for bilfabrikken, er det nemlig også en dårligere løsning. Det kan vi selvfølgelig sagtens påstå, men når du nu kan komme til at køre i en BMW 1-serie for om måneden, er det næsten dumt ikke at prøve den. En genopfindelse af hjulet. De nye Run Flat-dæk giver fremragende vejgreb og gør dækkene ekstra letløbende. Den lave rullemodstand sænker brændstofforbruget og dækkene bliver ikke helt flade, hvis de skulle punktere. Faktisk kan du køre op til 150 kilometer på et punkteret dæk. Forvandlingsbil. Tryk på en knap. Det tager kun 22 sekunder at køre kalechen ned - og det kan gøres med en fart af op til 50. Samtidig går klimaanlægget automatisk i cabriolet-modus.

3 BMW PRIVATLeasing 1-serie. Lav engangsydelse. Lav månedsydelse. Billigere end traditionel finansiering. Ingen uforudsete udgifter. Værkstedsregninger for service er indeholdt i aftalen. Ingen risiko på brugtvognspris: Når perioden er udløbet, afleverer du blot nøglerne. 1-serie 3-dørs 116i Adv. 118i Adv. 120i Adv. 118d Adv. 120d Adv. Førstegangsbetaling Mdl. ydelse serie 5-dørs 116i Adv. 118i Adv. 120i Adv. 118d Adv. 120d Adv. Førstegangsbetaling Mdl. ydelse måneder km/år. Inkl. BMW Service Inclusive, men ekskl. dæk, grøn ejerafgift og forsikring. Etableringsomkostning Præcision i hver en dråbe. Med den nyudviklede High Precision Injection benzinmotor bliver brændstoffet sprøjtet ind omkring tændrøret ultrapræcist og op til 200 gange i sekundet. Først når du vil trække på den fulde ydelse, fordeles brændstoffet i forbrændingskammeret. Brændstofforbruget reduceres således med ca. 1 liter pr. 100 km. Den korrekte måde at gå i stå på. Så snart bilen er i frigear, og koblingen er sluppet, slukker motoren automatisk. Den går i gang i samme sekund, foden er tilbage på pedalen. Brændstofforbrug og CO 2 -udslip er på et minimum ved rødt lys.

4 For mere om måneden får du den her. Vi citerer værterne i tv-programmet Top Gear: Thirty years after the first BMW 3 Series, the current model is still ahead of the competition. Vi kunne ikke være mere enige. For de fleste, der ved noget om biler, er spørgsmålet ikke, om 3-serien er verdens bedste bil i sin klasse. Spørgsmålet er: Hvilken 3 er skal jeg vælge? Den klassiske Sedan? Den smukke Touring, Coupé, Cabriolet? For slet ikke at tale om valget mellem benzin- eller dieselmotorer med en ydelse fra 122 til 420 hk. Et godt sted at starte er den nye BMW 316i, som har rigelig motorkraft til danske forhold og virkelig kan stå distancen på prisen. Eller 318d Touring som kombinerer klassens mest elegante stationcar-design med klassens mest intelligente løsninger. For eksempel en separat åbning af bagruden, så du ikke skal have hele bagklappen op for at lægge en taske eller indkøbspose ind. M3. For den der interesserer sig for det ekstreme, kan M3, udover Coupé-versionen, nu også fås som både Sedan og Cabriolet med 420 hk, dobbeltkoblingstransmission, M-drive, EDC og en acceleration, der katapulterer Sedan-modellen fra på 4,8 sekunder. M står for motorsport. Corona dagen lang. Kompakte bi-xenon-lygter med Corona-ringe er standard på Coupé og Cabriolet og erstatter konventionelle halogenforlygter. I dagslys fungerer Corona-ringene som kørelys og giver 3-serie Coupé og Cabriolet glimt i øjet, mens bi-xenon-lygterne sikrer en mere intens oplysning af vejen forude om natten. Fås som ekstraudstyr til Sedan og Touring.

5 BMW PRIVATLeasing 3-serie. Lav engangsydelse. Lav månedsydelse. Billigere end traditionel finansiering. Ingen uforudsete udgifter. Værkstedsregninger for service er indeholdt i aftalen. Ingen risiko på brugtvognspris: Når perioden er udløbet, afleverer du blot nøglerne. 3-serie sedan 318i 320i 325i 318d 320d 325d Førstegangsbetaling Mdl. ydelse serie touring 318i 320i 325i 318d 320d 325d Førstegangsbetaling Mdl. ydelse måneder km/år. Inkl. BMW Service Inclusive, men ekskl. dæk, grøn ejerafgift og forsikring. Etableringsomkostning Ny model - BMW 316i Sedan. Vi lancerer nu BMW 316i til og giver dermed en ekstra mulighed for at blive ejer af BMW 3-serien, som i dag er referencemodel i klassen. Den 122 hestes motor giver basis for en topfart på og et brændstofsnormtal på 16,9. Hold afstand. Vælg den ønskede hastighed og lad den aktive fartpilot (ekstraudstyr) om at holde afstand til forankørende. Radarsensoren måler konstant afstanden og holder din fastsatte afstand. Ved fri bane genfinder fartpiloten automatisk den valgte hastighed.

6 Har du et par tusind mere? Har du brug for mere end en 3-serie, rykker vi en klasse op til 5-serien. Her er kort sagt mere af det hele. Specielt interessant for den der har brug for mere plads er måske 520d som Touring. Selv når det op til 500 liter store bagagerum er fyldt til randen, ligger en 5-serie Touring urokkeligt på vejen. Det skyldes, at den særlige luftaffjedring automatisk tilpasser sig lastniveauet. Desuden byder 520d på et fabelagtigt forhold mellem forbrug og ydelse. Den bomstærke dieselmaskine har 177 hk, et drejningsmoment på den sjove side af 350 Nm og kører op til 18,9! En BMW kan køre langt på en opbremsning. Når du slipper speederen eller bremser, frigiver bilens bevægelse kinetisk energi til batteriet. Generatoren slår automatisk fra, når batteriet er 2/3 opladet. Resten klarer kinetikken. Det sparer benzin og lægger samtidig endnu mere af BMW motorens imposante power for din speederfod. Night Vision. Synes du, at et infrarødt varmefølsomt kamera, som leverer billeder af mennesker eller dyr inden for de næste 300 meter, lyder som unødvendigt ekstraudstyr? Det synes de næppe. Hold øjnene på vejen. Head-up displayet (ekstraudstyr) serverer centrale data direkte i dit synsfelt. En sender i instrumentbrættet projicerer de vigtigste informationer klart og tydeligt på forruden. Fokus ligger lige over køleren, og lysstyrken tilpasses automatisk efter forholdene.

7 BMW PRIVATLeasing 5-serie. Lav engangsydelse. Lav månedsydelse. Billigere end traditionel finansiering. Ingen uforudsete udgifter. Værkstedsregninger for service er indeholdt i aftalen. Ingen risiko på brugtvognspris: Når perioden er udløbet, afleverer du blot nøglerne. 5-serie sedan 520i 520d 523i 525i Aut. 525d Aut. Førstegangsbetaling Mdl. ydelse serie touring 520i 520d 523i 525i Aut. 525d Aut. Førstegangsbetaling Mdl. ydelse måneder km/år. Inkl. BMW Service Inclusive, men ekskl. dæk, grøn ejerafgift og forsikring. Etableringsomkostning Hvis du styrer for vildt. BMW Aktivstyring (ekstraudstyr) øger hjuludslaget ved lav fart, og mindsker det ved høj fart. Samtidig øges sikkerheden under bremsning på varierende underlag, fx asfalt under højre og is under venstre hjul, hvor en let kontrastyring vil forhindre, at bilen trækker til siden. Fås ikke til 520i samt xdrive-versioner.

8 Prisen sort på gult: X3 2.0i Van inkl. moms ( moms ) X5 3.0d Van inkl. moms ( moms ) Hvis du kan undvære kommentarer fra bagsædet. Hvis du har mere brug for bagagerum end bagsæde. Hvis du vil have det mest avancerede firehjulstræk på markedet. Hvis du kort sagt ikke vil gå på kompromis med noget som helst eller høre på ret meget vrøvl - tja, så har vi nogle biler, der har det på samme måde som dig. Den nye X5 for eksempel. Den ultimative firehjulstrækker - men med brændstofforbrug som en mellemklassebil med automatgear. X3, X5 og X6 kan bruges til privat kørsel på gule plader, hvis momsen er betalt og fås selvfølgelig også på hvide plader. BMW 1-, 3- og 5-serie fås også på gule plader. I en snæver vending. Park Distance Control (ekstraudstyr) advarer via ultralyd-sensorer om forhindringer foran og bag bilen under parkering. En bip en bliver konstant, når forhindringen er under 25 cm fra bilen, ligesom advarslen vises på displayet. Fjernlysassistent. Det lange lys slår automatisk til og fra takket være en sensor på bagsiden af bakspejlet, som holder øje med den modkørende nattetrafik (ekstraudstyr).

9 Vi tror på reinkarnation. Vi tænker i genbrug allerede mens en ny model er på tegnebrættet. Det sikrer næsten komplet genanvendelse af alt materiale. Enten som råstofmaterialer, der atter indgår i produktionen, eller i form af reservedele, der af BMW s kunder kan købes til væsentligt reduceret pris med samme garanti og kvalitet som nye. Gulplade-regler. Du behøver ikke være momsregistreret for at købe en gulpladebil. Blot momsen er betalt, kan du køre hvorhen du vil, når du har lyst. Eneste ulempe er en ekstraordinær årlig afgift på 5.040, men den opvejes rigeligt af registreringsafgiften på 50 % i stedet for 180 %.

10 Her fra taler vi ikke mere om prisen. BMW X6. En bil der på alle måder er umulig at sammenligne med nogle andre biler. Faktisk er den ikke bare i en klasse for sig. Den er en klasse for sig. En Coupé, der går fra på 5,4 En fuldblods firehjulstrækker med verdens hurtigste firehjulstræk BMW xdrive. En bil der forener højere ydelse med lavere forbrug. Her skal fremhæves Dynamic Performance Control, der gennem en elektronisk variabel kraftfordeling imellem alle fire hjul, giver køreegenskaber som en baghjulstrukket sportsvogn og vejgreb som en firehjulstrækker. Eller ActiveHybrid-teknologien, som introduceres i En symbiose mellem V8-motoren og to elektriske motorer, der reducerer brændstofforbrug og CO 2 -udledningen med 20 % i forhold til traditionel teknologi. Lygter, der kan se om hjørner. Når forhjulene drejer for at føre bilen ind i et sving, drejer forlygterne med (ekstraudstyr). Det eliminerer de sekunder, hvor vejen ellers henligger i mørke, fordi lygterne stadig lyser ligeud i den oprindelige kørselsretning. Lak med samvittighed. Som eneste bilproducent i verden anvender BMW Group konsekvent pulverklarlak i serieproduktionen. Fordelen er, at denne lak hverken kræver vand eller organiske opløsningsmidler, hvorfor den heller ikke producerer affaldsstoffer. Pulverklarlak er en af grundene til, at BMW siden 1980 har kunnet reducere vandforbruget med 80 % i produktionen.

11 BMW X6 Fra Adaptive Drive. Adaptive Drive (ekstraudstyr) er fællesnævner for en stribe intelligente chassiskontrolsystemer, der sikrer komfort uanset bagage, antal passagerer og vejens beskaffenhed. Støddæmpernes hårdhed afpasses elektronisk, bagakslen niveaureguleres, krængningen neutraliseres alt uden at ulejlige chaufføren.

12 Priser og Erhvervsleasing. BMW 1-serien 1-serie 3-dørs 116i Adv. 118i Adv. 120i Adv. 130i 118d Adv. 120d Adv. 123d 1599/ / /204 17,2 16,9 15,6 12,0 22,2 20,8 19, ,1 8,7 7,7 6,0 8,9 7,5 6, Repair Inclusive Van pris inkl. moms Moms serie 5-dørs 116i Adv. 118i Adv. 120i Adv. 130i 118d Adv. 120d Adv. 123d 1599/ / /204 17,2 16,9 15,6 12,0 22,2 20,8 19, ,2 8,8 7,8 6,1 9,0 7,6 7, serie Van kan leveres uden Advantage-pakken ( inkl. moms) Repair Inclusive Van pris inkl. moms Moms serie Coupé 125i 135i 120d 123d 2979/ /204 12,7 10,9 20,8 19, ,4 5,3 7,6 7, Repair Inclusive serie Cabriolet 118i 120i 125i 135i 120d 2979/306 15,9 15,2 12,3 10,6 19, ,3 8,4 6,8 5,6 8, Repair Inclusive BMW 3-serien 3-serie Sedan 316i 318i 320i 325i 330i 335i M3 318d 320d 325d 330d 335d aut 1599/ / / / /231 16,9 16,9 16,4 14,1 13,9 11,0 8,1 21,3 20,8 16,9 16,4 14, ,8 9,1 8,2 6,7 6,1 5,6 4,9 9,3 7,9 7,4 6,7 6, Repair Inclusive xdrive (4-hjulstræk) leveres til 325xi, 330xi, 335xi og 330xd. 3-serie Touring 318i 320i 325i 330i 335i 318d 320d 325d 330d 335d aut 2979/ / /231 16,7 16,1 13,9 13,7 10,8 20,8 20,4 16,7 16,1 14, ,5 8,4 6,9 6,2 5,7 9,6 8,1 7,6 6,8 6, Repair Inclusive Van pris inkl. moms Moms xdrive (4-hjulstræk) leveres til 325xi, 330xi, 335xi og 330xd. 3-serie Coupé 320i 325i 330i 335i M3 320d 325d 330d 335d aut 2979/ / / /231 15,9 14,1 13,9 11,0 8,1 20,8 16,9 16,4 14, ,1 6,6 6,0 5,5 4,8 7,9 7,3 6,6 6, Repair Inclusive xdrive (4-hjulstræk) leveres til 325xi, 330xi, 335xi og 330xd. 3-serie Cabriolet 320i 325i 330i 335i M3 320d 325d 330d 2979/ / / /231 15,2 13,2 13,0 10,5 7,8 18,9 16,1 15, ,1 7,6 6,5 5,8 5,3 8,6 7,9 7, Repair Inclusive BMW 5-serien 5-serie Sedan 520i 523i 525i 530i 540i 550i M5 smg7 520d 525d 530d 535d aut 2497/ / / / / /235 14,9 13,7 13,5 13,0 9,5 9,2 6,9 19,6 16,1 15,6 14, ,7 8,2 7,1 6,3 6,1 5,2 4,7 8,3 7,6 6,8 6, Repair Inclusive xdrive (4-hjulstræk) leveres til 525xi, 530xi, 525xd og 530xd. 5-serie Touring 520i 523i 525i 530i 550i M5 smg7 520d 525d 530d 535d aut 2497/ / / / /235 14,5 13,0 13,0 12,7 8,9 6,8 18,9 15,6 15,2 14, ,0 8,5 7,4 6,5 5,3 4,8 8,5 7,8 6,9 6, Repair Inclusive Van pris inkl. moms Moms xdrive (4-hjulstræk) leveres til 525xi, 530xi, 525xd og 530xd. Priserne i denne brochure er gældende for biler produceret fra marts Bilerne er vist med ekstraudstyr, og nogle af de beskrevne udstyrsdetaljer er ekstraudstyr. Spørg din autoriserede BMW forhandler om bilernes konkrete udstyr. Vi tager forbehold for trykfejl samt ændringer af teknisk eller kommerciel karakter, der løbende indføres i produktionen.

13 BMW 6-serien 6-serie Coupé 630i 650i M6 smg7 635d aut 4799/ /507 12,7 8,5 6,8 14, ,2 5,1 4,6 6, Repair Inclusive serie Cabriolet 630i 650i M6 smg7 635d aut 4799/ /506 12,0 7,9 6,8 13, ,7 5,5 4,8 6, Repair Inclusive BMW 7-serien 7-serie 730i aut 740i aut 750i aut 760i aut 730d aut 745d aut 2996/ / / / / /330 9,9 8,9 8,8 7,4 12,7 11,1 CO2 emission ,8 6,8 5,9 5,5 7,8 6, Leveres også som lang version: 730Li, 740Li, 750Li, 760Li og 730Ld Repair Inclusive BMW X3 X3 2,0i 2,5si 3,0si 2,0d 3,0d 3,0sd aut 1995/ / /218 11,1 10,8 10,5 15,4 13,5 12, ,5 8,5 7,2 8,9 7,4 6, Repair Inclusive Van pris inkl. moms Moms BMW X5 X5 3,0si aut 4,8i aut 3,0d aut 3,0sd aut 4799/ /235 9,8 8,3 12,3 12, ,1 6,5 8,1 7, Repair Inclusive Van pris inkl. moms Moms BMW X6 X6 xdrive35i aut xdrive50i aut xdrive30d aut xdrive35d aut 2979/ / /235 9,2 8,0 12,2 12, ,7 5,4 8,0 6, Repair Inclusive Van pris inkl. moms Moms BMW Z4 Z4 Roadster 2,0i 2,5i 2,5si 3,0si M 1995/ / / / /343 13,5 12,2 12,0 11,8 8, ,2 7,1 6,5 5,7 5, Repair Inclusive Z4 Coupé 3,0si M 2996/ /343 11,5 8, ,7 5, Repair Inclusive * Erhvervsleasing, 36 måneders leasingperiode, 15% ekstraordinær leasingafgift og km årligt. Etableringsomkostninger udgør Alle priser er ekskl. moms, dæk, forsikring og grønne afgifter, men inkl. BMW Service Inclusive SM+R. ** 3 år/ km. Prisen er inkl. moms og betales som et engangsbeløb ved aftalens oprettelse.

14 Finansiering. Som du ønsker. Vil du købe bilen selv, eller vil du lease? Skal dit firma eje bilen? Indgår der en byttebil? Vil du stå med en restværdi eller afvikle hele finansieringssummen? Skal renten være fast eller variabel? Vi tilpasser faktorer som løbetid i forhold til din situation og finder en løsning, der holder dig sikkert og tilfreds kørende. Hvad enten der er tale om operationel leasing til erhverv eller privat leasing, får du præcist oplyst, hvad din bil vil koste i den aftalte periode. Begge ordninger omfatter BMW Service Inclusive, som sikrer dig mod økonomiske overraskelser. Perioden kan aftales til mellem 12 og 60 måneder, hvorefter du blot kan aflevere bilen eller skifte til en ny BMW. En typisk aftale løber over 36 måneder med km i perioden og en førstegangsbetaling på 15 % for erhverv eller på mellem og kroner for private. Priserne er ekskl. moms for erhverv og inkl. moms for private, og alle er uden grøn ejerafgift, forsikring og dæk. Vi tilbyder også finansiering af nye og brugte BMW er på helt traditionel vis, p.t. til en rente på 5,95 %, svarende til en nominel rente på 6,11 %. Din autoriserede BMW forhandler kan beregne den månedlige ydelse på din nye BMW, ligesom han kan tilbyde dig en fast garanteret tilbagekøbspris på BMW Select, hvis du måtte ønske dette. Mere om BMW Erhvervsleasing. BMW Financial Services holder virksomhedens handlefrihed intakt, fordi leasing er en form for langtidsleje, hvor vi ejer bilen, og du betaler for at bruge den. Det likvide beredskab bevares Øvrige kreditfaciliteter er åbne Udgifterne i leasingperioden er fastlåste (hvis fast rente vælges) Administrationsomkostningerne minimeres Momsen kan refunderes helt eller delvist Aftalen indeholder altid en BMW Service Inclusive-pakke, ligesom vi også tager os af restværdirisikoen. Du skal blot vælge, hvilken model du vil have, og hvor mange kilometer du vil køre i perioden. Finansieringspriserne var gældende ved trykstart og kan ændres uden forudgående varsel. BMW Forsikring. I samarbejde med Codan Forsikring A/S kan BMW Financial Services nu tilbyde BMW Forsikring. Gennem BMW Forsikring kan BMW biler med en nyværdi op til forsikres fra Vælges en bil til en lavere nyværdi, kan forsikring tilbydes helt ned til Begge præmier er baseret på en selvrisiko på Betingelserne for de attraktive forsikringspræmier er, at kunden er minimum 23 år og har kørt skadefrit de seneste tre år. Øvrige betingelser og vilkår for BMW Forsikring kan oplyses af din BMW forhandler.

15 Service. Hold værkstedsregningerne i lavt gear. BMW Service Inclusive sikrer dig en fast pris på service og vedligeholdelse. Når vi laver aftalen, beslutter du selv, hvilket tidsinterval og kilometerantal der passer dig bedst. Her er nogle af de mange fordele, du kan se frem til: Fem argumenter for at vælge en BMW Service Inclusive-aftale. BMW Service Inclusive-aftalen betales på én gang, når du opretter den og kan inkluderes i finansieringsaftalen Du kan altid opgradere din aftale, hvis dit kørselsbehov stiger. Sker det, betaler du naturligvis kun differencen Med en BMW Service Inclusive-aftale er du ikke bundet til et bestemt værksted, hverken herhjemme eller i udlandet Grænseløs mobilitetssikring. BMW Mobile Care er en omfattende pakke af mobilitetsservice, som træder i kraft, hvis uheldet er ude, og din BMW får et driftstop. BMW Mobile Care koster dig ikke noget og er gældende i bilens første fem år. BMW Mobile Care er en paneuropæisk mobilitetssikring, der kan benyttes i hele Europa. Hvis uheldet er ude. BMW Skadeservice hjælper dig, hvis du skulle være uheldig at blive involveret i et trafikuheld, hvor du har brug for at få bilen transporteret på værksted til reparation. BMW Skadeservice er gældende for alle BMW biler med en gyldig kaskoforsikring og koster dig ikke noget. På kan du læse meget mere om BMW Service Inclusive, BMW Mobile Care og BMW Skadeservice. Hvis du sælger din BMW, følger BMW Service Inclusive-aftalen med til næste ejer. Det betyder højere gensalgspris En BMW Service + Repair Inclusive-aftale stiller dig lige så godt som i garantiperioden BMW Basic Service Inclusive er grundpakken i serviceprogrammet. Aftalen dækker arbejdsløn og originale BMW reservedele i forbindelse med de fastlagte eftersyn. BMW Service Inclusive giver dig de samme fordele som Basic pakken, men her omfattes også udskiftning af sliddele som bremser, kobling og lignende. BMW Service + Repair Inclusive svarer til en forlængelse af fabriksgarantien på din bil, og dækker service, slitage og reparation samt udbedring af defekter. Der findes over 800 servicepakker dækkende op til 10 år eller km. BMW Kidsbike. Fra 2 år Terminalen Kolding A/S Trianglen Kolding Tlf Terminalen Esbjerg A/S Storstrømsvej Esbjerg N Tlf Terminalen Egå A/S Øsselbjergvej 25 8 Egå Tlf Salgsfilial Silkeborg v/terminalen Kolding A/S Bredhøjvej Silkeborg Tlf

ALT OM FIRMABILEN. Firmakortet tilpasset dit behov

ALT OM FIRMABILEN. Firmakortet tilpasset dit behov ANNONCE HELE DENNE TEMAAVIS ER EN ANNONCE FRA MEDIAPLANET ANNONCE ALT OM FIRMABILEN April 2007 Stadig flere firmabiler Flere og flere af de personbiler, der sælges i Danmark, bliver solgt som firmabil,

Læs mere

Ren besked. Biler. køb, salg og reparationer. Nr. 3 august 2003

Ren besked. Biler. køb, salg og reparationer. Nr. 3 august 2003 Ren besked Nr. 3 august 2003 Biler køb, salg og reparationer Forord Omkring 440.000 danske familier købte i år 2002 en bil. Det er for de fleste en stor investering, kun overgået af huskøb. Størstedelen

Læs mere

Skat giver rabat på tilkørte biler

Skat giver rabat på tilkørte biler ANNONCE HELE DENNE TEMAAVIS ER EN ANNONCE FRA MEDIAPLANET ANNONCE November 2008 ALT OM FIRMABILEN Skat giver rabat på tilkørte biler Selv om firmaet stiller bil til rådighed, skal man vare sig for at vælge

Læs mere

Fri bil eller egen bil et valg der er penge værd Hvad betaler sig bedst firmabil eller skattefri kilometergodtgørelse?

Fri bil eller egen bil et valg der er penge værd Hvad betaler sig bedst firmabil eller skattefri kilometergodtgørelse? Annonce hele denne temaavis er en annonce fra mediaplanet Annonce firmabilen April 2008 Fri bil eller egen bil et valg der er penge værd Hvad betaler sig bedst firmabil eller skattefri kilometergodtgørelse?

Læs mere

Med hjertet i Midt- & Vestjylland

Med hjertet i Midt- & Vestjylland Med hjertet i Midt- & Vestjylland Få en forsikring, der er lige så god som din Toyota Ved køb af en Toyota kan du nu tegne en ekstra favorabel forsikring med indbyggede fordele, du ellers må kigge langt

Læs mere

Din familie er vigtig. Det synes vi også.

Din familie er vigtig. Det synes vi også. Dacia Lodgy Din familie er vigtig. Det synes vi også. Dacia Lodgy MPV lever op til de forventninger, enhver familie har i dag. Den fås med 5 eller 7 lettilgængelige og komfortable pladser og er særdeles

Læs mere

OpelMinded. Er du korrekt forsikret? Gratis Rundt om Hjulet Tjek! Oplev Opel Serviceaftale. Til dig og din Opel. Efterår 2009. www.opel.

OpelMinded. Er du korrekt forsikret? Gratis Rundt om Hjulet Tjek! Oplev Opel Serviceaftale. Til dig og din Opel. Efterår 2009. www.opel. OpelMinded Til dig og din Opel. Efterår 2009. Er du korrekt forsikret? Gratis Rundt om Hjulet Tjek! Oplev Opel Serviceaftale www.opel.dk General Motors Danmark, Jægersborg Allé 4, 2920 Charlottenlund.

Læs mere

08 0 5 t o e g u e p tilbehør, pleje og tryghed 5008

08 0 5 t o e g u e p tilbehør, pleje og tryghed 5008 peugeot 5008 TILBEHØR, PLEJE OG TRYGHED 5008 Hvorfor købe originalt? Skræddersyet design Peugeot-tilbehør er designet og udviklet specielt til hver enkelt model. Alternativt er det håndplukket, så det

Læs mere

Vito. Kassevogn og Mixto.

Vito. Kassevogn og Mixto. Vito. Kassevogn og Mixto. Indhold. Vito kassevogn 4 Vito Mixto 12 Specialmodel Vito CREW 14 Brancheløsninger/opbygnings- og udvidelsesløsninger 16 Kabine 18 Komfort og funktionalitet 18 Teknik 20 Motorer

Læs mere

Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic

Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic Viano Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic 30 Sikkerhed 32 Standard- og ekstraudstyr 34

Læs mere

Fascination opstår i hjertet. Og den lever videre i hovedet

Fascination opstår i hjertet. Og den lever videre i hovedet PASSAT CC Fascination opstår i hjertet. Og den lever videre i hovedet Indhold 04 Passat CC 06 Indvendigt 12 Design 18 Motorer 22 Sikkerhed 24 BlueMotionTechnologies 26 Udvendigt 28 Fælge 30 Indvendigt

Læs mere

Værd at vide om Hyundai PrivatLeasing - FAQ

Værd at vide om Hyundai PrivatLeasing - FAQ Værd at vide om Hyundai PrivatLeasing - FAQ Valg af bil Kan jeg privatlease en brugt bil? Hvad gør jeg med hensyn til salg af min nuværende bil? Kan min nuværende bil indgå i finansieringen af leasingbilen,

Læs mere

EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANELET SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT TEKNISKE DATA

EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANELET SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT TEKNISKE DATA DEN NYE up! 02 03 EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANELET SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT TEKNISKE DATA OG UDSTYR SERVICES, FINANSIERING OG

Læs mere

FSC er en international non-profit mærkningsordning til træ og papir. FSC hverken producerer eller sælger varer.

FSC er en international non-profit mærkningsordning til træ og papir. FSC hverken producerer eller sælger varer. Redaktion: Børge Sand Kirk Katrine Raae Søndergaard Søren Willemoes Poulsen Anne Lautrup Jepsen Morten Brønnum Andersen Layout: Lasse Poulsen Tryk: KLS Grafisk Hus A/S Udgivet af: Dansk Elbil Alliance

Læs mere

bliv godt kørende uden at binde penge hvorfor lease? Leasing af biler, varebiler og lastbiler

bliv godt kørende uden at binde penge hvorfor lease? Leasing af biler, varebiler og lastbiler Leasing af biler, varebiler og lastbiler bliv godt kørende uden at binde penge Med leasing betaler du for brugsretten og binder derfor ingen penge. Læs side 2 hvorfor lease? Lad pengene arbejde der, hvor

Læs mere

MerceDes-aMg. 510 hk. 3,8 sek. 310 km/t og verdens bedste V8-lyd. Bedste Biler Basta! (Plus de værste...)

MerceDes-aMg. 510 hk. 3,8 sek. 310 km/t og verdens bedste V8-lyd. Bedste Biler Basta! (Plus de værste...) Bedste Biler Basta! (Plus de værste...) 10 fede sociale Bil-Medier du skal følge FørsTe stortest 4 vigtige MiniBiler lige nu! splinterny skoda Fabia og opel corsa møder vw polo og den sjove ForD FiesTa

Læs mere

Leasing - hvad skal du være opmærksom på?

Leasing - hvad skal du være opmærksom på? Forberedelse Budget Benzin, diesel eller el Leasing eller køb Bilen ved forhandleren Udstyr Garanti Prøvetur Service Rabat Finansiering Gode råd Forsikring Slutseddel BilBasens købsguide til nye biler

Læs mere

EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANEL SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT VOLKSWAGEN

EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANEL SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT VOLKSWAGEN up! 02 03 EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANEL SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT VOLKSWAGEN ORIGINAL TILBEHØR TEKNISKE DATA OG UDSTYR SERVICES,

Læs mere

Skader uden hovedpine

Skader uden hovedpine peugeot 208 27 tilbehør, pleje og tryghed 208 peugeot TRYGHED 22 FRI LÅNEBIL, MENS DU VENTER * Når du får bilens skader repareret på et autoriseret Peugeot-værksted, stiller vi en lånebil til rådighed

Læs mere

CLEVER TEMA: Økonomi. Elbilinformation. fra. Kære elbilist

CLEVER TEMA: Økonomi. Elbilinformation. fra. Kære elbilist Kære elbilist Nu nærmer tiden sig snart, hvor du skal aflevere elbilen igen vi er glade for, at du har været med og bidraget til projektets mange resultater. Måske har du undervejs fået stillet spørgsmålet;

Læs mere

Den ny Vito Tourer både vil og kan.

Den ny Vito Tourer både vil og kan. Den ny Vito Tourer. Den ny Vito Tourer både vil og kan. Hvis du altid er klar til at handle, hvis du udfører dit arbejde målrettet, og hvis du elsker nye udfordringer, så fortjener du også en bil, der

Læs mere

DBA Bilers købsguide vejen til et godt køb

DBA Bilers købsguide vejen til et godt køb Klik for at gå til emne Før du køber brugt bil Gule eller hvide plader Tjekliste Nysynet eller ej? Godt dækket ind Forsikring Finansiering Før du køber brugt bil Det vrimler med brugte biler på nettet.

Læs mere

Egentlig findes der ikke noget,

Egentlig findes der ikke noget, Scirocco Fra første sekund vil Scirocco have dig i sin magt og den giver ikke sådan lige slip igen. Derfor skal du ikke undre dig, hvis du pludselig gerne vil køre ture på flere timer. For med grænseløs

Læs mere

er livet som et racerløb

er livet som et racerløb POLO 02 Nogle gange er livet som et racerløb Oplev Polo i sin stærkeste disciplin: på vejen. Uanset hvor du skal hen, er du sikker på at have en trumf i ærmet karrosseriets kompromisløse kvalitet og de

Læs mere

REVOLUTIONER STARTER PÅ VEJENE.

REVOLUTIONER STARTER PÅ VEJENE. Opel Ampera REVOLUTIONER STARTER PÅ VEJENE. Indhold Nu er tiden kommet til at gå med i den nye e-mobility-bevægelse. Opel Ampera er en Extended-Range Electric Vehicle (E-REV) til kompromisløs hverdagsbrug

Læs mere

Hvad er leasing? Lad dine penge arbejde. kort fortalt. Fuldt skattefradrag LEASING

Hvad er leasing? Lad dine penge arbejde. kort fortalt. Fuldt skattefradrag LEASING Leasing kort fortalt Lad dine penge arbejde Læs side 6 Fuldt skattefradrag Læs side 8 Hvad er leasing? Med leasing køber du brugsretten til udstyr og binder derfor ingen penge. Læs side 2 LEASING IT /

Læs mere

Bilforsikring 2012. Billigere bilforsikring til gode bilister

Bilforsikring 2012. Billigere bilforsikring til gode bilister Bilforsikring 2012 Billigere bilforsikring til gode bilister Overskud er Velkommen til GF og forsikring med overskud Hos GF er vi ikke som de andre. Vi vil kun forsikre gode bilister i fornuftige biler,

Læs mere

Nye maskiner til nye tider Løftestang til vækst Leasing som nøglen til nye maskiner

Nye maskiner til nye tider Løftestang til vækst Leasing som nøglen til nye maskiner Nye maskiner til nye tider Løftestang til vækst Leasing som nøglen til nye maskiner Minirapport udgivet af Jyske Finans Indhold Hvordan skaber I nye forudsætninger for vækst uden at bruge egenkapital eller

Læs mere

Hvad skal du være opmærksom på som køber?

Hvad skal du være opmærksom på som køber? Hvad skal du være opmærksom på som køber? Forberedelse Servicebogen Kosmetisk tjek Motortjek Prøvetur Restgæld Gode råd Finansering Forsikring Vær opmærksom Opsummering Kontakt Sådan gør du et godt ATV

Læs mere

Bilforsikring 2011. Billigere bilforsikring til gode bilister

Bilforsikring 2011. Billigere bilforsikring til gode bilister Bilforsikring 2011 Billigere bilforsikring til gode bilister Overskud er Velkommen til GF og forsikring med overskud Hos GF er vi ikke som de andre. Vi vil kun forsikre gode bilister i fornuftige biler,

Læs mere