Projektskema. Vanløse Lokaludvalg Før projektet påbegyndes: Titel: Dato: Ansvarspersoner i lokaludvalget:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Projektskema. Vanløse Lokaludvalg Før projektet påbegyndes: Titel: Dato: Ansvarspersoner i lokaludvalget:"

Transkript

1 Projektskema Vanløse Lokaludvalg 2017 Før projektet påbegyndes: Titel: Dato: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Ansvarlig i sekretariatet: Formål: * Hvorfor skal lokaludvalget lave projektet? Hvad vil vi opnå? Hvordan hænger projektet sammen med lokaludvalgets overordnede målsætninger i? Gæstebud januar 2018 Arbejdsgruppen for social og sundhed - Hanne Larsen, Anne Fausbøll og Niels Olsen Sif LU skal lave projektet gæstebud for at synliggøre, at LU har fokus på udsatte ensomme og sociale problemer i bydelen. Arbejdsgruppen ønsker at give ensomme og udsatte en god og positiv dag med hygge og god mad, samtaler og info om de tilbud, der er i Vanløse til ensomme og udsatte. Projektet giver lokaludvalget mulighed for at komme i dialog med den ønskede målgruppe på dagen. Derudover er projektet en mulighed for at udvide og styrke lokaludvalgets netværk blandt lokale tilbud og projekter, der arbejder med udsatte og ensomme Der skal serveres gullasch med kartoffelmos samt ris a la mande til dessert. På dagen afholdes gæstebud i LUs pavilloner som sættes op på Vanløse Torv. Her uddeler arbejdsgruppen mad og en sodavand til ensomme og udsatte. Målgruppe: Hvem henvender projektet sig til? Hvorfor ønsker vi at henvende os til dem? Laves projektet i samarbejde med nogen? 2 uger op til arrangementet indsamles der tøj, vinterjakker etc. ind, som kan afleveres på Biblioteket. Tøjet deles ud til de fremmødte til arrangementet. Målgruppen er ensomme og udsatte i Vanløse bydel. Projektet henvender sig til ensomme og udsatte borgere i bydelen for, at de også skal føle at LU har fokus på dem og deres problemer. Derudover skal projektet synliggøre LUs fokus på dette område.

2 Fokusområder og/eller KK politikker Har projektet en børn og unge vinkel og/eller en lokal miljøvinkel? Hvis ja, hvilken? Spiller projektet sammen med en eller flere af Københavns Kommunes politikker og strategier Hvis ja, hvordan spiller de sammen? Hvordan skal det laves: Hvad skal der til for at projektet kan gennemføres? Hvem er ansvarlig for hvilke aktiviteter? Tidsplanen for de forskellige opgaver/ansvarlig: Projektet har fokus på udsatte og ensomme, hvilket er en indsats LU vil arbejde med jf. Bydelsplanen for Indsats mod ensomhed. Social og sundhedsarbejdsgruppen har ansvar for afviklingen af dagen. Arbejdsgruppen tager kontakt til og besøger lokale væresteder og andre tilbud og deler flyers ud med information om arrangementet. Dette gøres i december og januar. Arbejdsgruppen sørger for opsætning af borde, stole og pavillon på selve dagen. Arbejdsgruppen sørger for at dele mad ud og taler med de fremmødte og deler viden om bydelens tilbud, som arbejdsgruppen kender til. Arbejdsgruppen vil tale med de fremmødte og blandt andet spørge ind til, hvilke aktiviteter/tilbud som de fremmødte mangler i bydelen, eller få andre ideer til fremtidige arrangementer for målgruppen. Sif fra sekretariatet har ansvar for at indhente tilbud på mad og diverse andre varer. Dette gøres i december. Sif har aftalt et samarbejde med Kronen, som sørger for drikkevarer, bestik, tallerkener mv. Kommunikationsplan: Hvordan kommer vi i kontakt med målgruppen? Hvad er hovedbudskabet? Hvordan skal det formidles o Hvilken vinkel/fokus? o Hvilke kanaler(møder, web, plakat etc.)? Sif sørger for kommunikationsmateriale som flyers og annonce samt kommunikation på hjemmeside og de sociale medier. Dette gøres i december og januar. Arbejdsgruppen tager kontakt til diverse væresteder og tilbud i bydelen, hvor de deler flyers ud og fortæller om projektet. Sekretariatet laver plakater, som arbejdsgruppen hænger op diverse relevante steder i bydelen. Flyers og plakater deles også ud via hjemmeplejen. Der indrykkes annoncer i lokalaviserne, reklameres på Facebook og på hjemmesiden. Nyheden kommer ligeledes i LUs nyhedsbrev i

3 Hvem er ansvarlig for udarbejdelse af kommunikationsmateriale? Skal der afviges fra kommunikationsskabeloner, KK-design og kommunikationspolitikker? * Budget: * Alle budgetposter i projektet. Hvad er projektets succeskriterier? Kriterierne skal kunne måles/kontrolleres efter projektet er afholdt, og være meningsfulde i forhold til projektets formål. Hvilke forventninger er der til sekretariatet? januar. Sif i sekretariatet er ansvarlig for udarbejdelse af kommunikationsmaterialet, som ikke afviger fra KK s designpolitik. Mad plus dessert 2 x 70 portioner: 8000 kr. Diverse lys, servietter, gummihandsker mv.: 500 kr. (betales af Kronen) Drikkevarer: 3000 kr. (betales af Kronen) Tallerkner, bestik: 1000 kr. (betales af Kronen) Annoncer: 4500 kr. Tryk af flyers: 2500 kr. Leje af varmeblæser: 1000 kr. Diverse: 500 kr. I alt: kr. = kr. Det regnes som en succes, hvis der når ud til mange ensomme og udsatte, som kommer på dagen og som de formår at have en god dialog med. Derudover vil projektet være en succes, hvis arbejdsgruppen får mulighed for at udvide og styrke deres netværk blandt lokale tilbud og projekter, der arbejder med udsatte og eller ensomme. Sekretariatet står for kommunikationsmaterialet som annoncer, kommunikation på sociale medier og hjemmeside samt økonomistyring og indkøb af varer. Efter projektet er afsluttet: Titel på projekt der evalueres: Gæstebud 2018 Levede projektet op til projektets Formål: at synliggøre, at LU har fokus på udsatte formål? ensomme og sociale problemer i bydelen. Hvordan eller hvorfor ikke? Arbejdsgruppen ønsker at give ensomme og udsatte en god og positiv dag med hygge og god mad, samtaler og info om de tilbud, der er i Vanløse til ensomme og udsatte. Formålet er nået på nær det sidste punkt om at informere om, hvilke tilbud der i Vanløse til ensomme etc. Arbejdsgruppen fik dog snakket med mange af de fremmødte om løst og fast. Folk var rigtig glade og hyggede sig. Der blev samlet meget tøj ind som blev givet væk til

4 interesserede. Blev målgruppen nået? Hvis nej, hvorfor ikke? Hvis ja, hvordan? Målgruppe: Målgruppen er ensomme og udsatte i Vanløse bydel. Gæstebud blev afholdt for 6. gang og målgruppen blev nået. Der kom mange Hus Forbi sælgere og hjemløse, takket være et godt samarbejde med Hus Forbi. Derudover var der en del ældre og andre fra området. Var der problemer med tidsplanen m.v.? Hvis ja, hvilke? Der var ikke problem med tidsplanen. Det ville dog have været en stor være en stor hjælp med et par ekstra hænder til oprydning og nedtagning af telt. Der kom desværre afbud på dagen. Der kunne godt være lidt flere hjælpere fra lokaludvalget i forhold til dialog og snak om tilbud i Vanløse. Det var et rigtig godt samarbejde med Kronen ift. service o.a. og Café Oasen i forhold til mad. Derudover var Kulturstationen til stor hjælp i forhold til indsamling af tøj. Det skal bemærkes, at for arbejdsgruppen er det et heldagsprojekt, som kræver tilstedeværelse fra morgen til aften. Blev budgettet overholdt? Hvis nej, hvorfor ikke? Opfyldte projektet succeskriterierne? Hvis ja, hvordan? Hvis nej, hvorfor ikke? Ja Succeskriterier: Det regnes som en succes, hvis der når ud til mange ensomme og udsatte, som kommer på dagen og som de formår at have en god dialog med. Derudover vil projektet være en succes, hvis arbejdsgruppen får mulighed for at udvide og styrke deres netværk blandt lokale tilbud og projekter, der arbejder med udsatte og eller ensomme. Ja, arbejdsgruppen fik snakket med mange udsatte, som var til stede. Derudover fik arbejdsgruppen god kontakt til sekretariatet i Hus Forbi, som har kontor på Jernbane Allé.

5 Der kan med fordel deltage flere fra lokaludvalget eller andre arbejdsgrupper, da arbejdsgruppen ikke havde tid til, at gå rundt og snakke med de fremmødte udover ved servering af maden. Skal lokaludvalget prioritere, at lave projektet igen? Hvis nej, hvorfor ikke? Hvis ja, hvordan kan projektet så gøres endnu bedre? Ja, lokaludvalget skal prioritere at lave projektet igen, da det skabte stor glæde hos de mange fremmødte, især hos Hus Forbi sælgerne. Overskydende tøj blev afleveret til Hjælperiet på Theklavej, som er en tøjbutik, hvor hjemløse og socialt udsatte kan handle gratis. De var meget taknemmelige for det afleverede tøj. Hvis det laves igen, skal gruppen diskutere om projektet skal holdes i december igen eller rykkes til andre tidspunkter, hvor der ikke er lige så mange tilbud til ensomme og hjemløse. Gruppen vil undersøge, hvilket tidspunkt på året det vil give mest mening at afholde projektet. Der skal flere folk til at hjælpe til. Hvis der ikke er nok lokaludvalgsmedlemmer til at hjælpe med opsætning m.m., kan der hyres unge medarbejdere til at hjælpe, f.eks. dem som hjælper/arbejder til andre lokaludvalgs arrangementer. Arbejdsgruppen skal sørge for at sætte penge af samt skrive alt de skal bruge på dagen i projektbeskrivelsen. F.eks. at der skal købes blomster. For arbejdsgruppen er det et heldagsprojekt. Derudover skal der sættes tid af til oprydning og evt. aflevering af overskudstøj dagene efter projektet. * Skal som minimum indgå i selve indstillingen til lokaludvalgets beslutning.

6 i Vanløse Lokaludvalg - dit bindeled! Vanløse Lokaludvalg fungerer som bindeled mellem Borgerrepræsentationen og Vanløses borgere. Som bindeled vil lokaludvalget repræsentere borgerne bredt Som bindeled skal lokaludvalget kommunikere essensen af vanløseborgernes synspunkter til Borgerrepræsentationen, samt ændringsforslag baseret på lokal viden og indsigt. Som bindeled skal lokaludvalget formidle borgerrepræsentationens politikker, strategier og planer til Vanløses borgere. - med respekt for alle! Vanløse Lokaludvalg drøftede sin overordnede funktion/målsætning som bindeled på fremtidsseminaret i 2013, og dette blev efterfølgende drøftet og besluttet på lokaludvalgets ordinære møde 16. maj 2013.

Projektskema. Vanløse Lokaludvalg Før projektet påbegyndes: Titel: Dato: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Ansvarlig i sekretariatet:

Projektskema. Vanløse Lokaludvalg Før projektet påbegyndes: Titel: Dato: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Ansvarlig i sekretariatet: Projektskema Vanløse Lokaludvalg 2017 Før projektet påbegyndes: Titel: Dato: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Ansvarlig i sekretariatet: Formål: * Hvorfor skal lokaludvalget lave projektet? Hvad vil vi

Læs mere

Projektskema. Vanløse Lokaludvalg Før projektet påbegyndes: Titel:

Projektskema. Vanløse Lokaludvalg Før projektet påbegyndes: Titel: Projektskema Vanløse Lokaludvalg 2018 Før projektet påbegyndes: Titel: Dato: Trykning og netværksmøde om hvidbogen Idrætten og Vanløse en borgerundersøgelse om idræt og motion i Vanløse. Foråret 2018.

Læs mere

Projektskema. Vanløse Lokaludvalg Før projektet påbegyndes: Titel: Dato: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Ansvarlig i sekretariatet:

Projektskema. Vanløse Lokaludvalg Før projektet påbegyndes: Titel: Dato: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Ansvarlig i sekretariatet: Projektskema Vanløse Lokaludvalg 2017 Før projektet påbegyndes: Titel: Dato: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Ansvarlig i sekretariatet: Formål: * Hvorfor skal lokaludvalget lave projektet? Hvad vil vi

Læs mere

Projektskema. Vanløse Lokaludvalg Før projektet påbegyndes: Titel: Dato: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Ansvarlig i sekretariatet:

Projektskema. Vanløse Lokaludvalg Før projektet påbegyndes: Titel: Dato: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Ansvarlig i sekretariatet: Projektskema Vanløse Lokaludvalg 2017 Før projektet påbegyndes: Titel: Dato: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Ansvarlig i sekretariatet: Hold Vanløse Ren 2017 Uge 16 & 17 Per og Freddy Sarah Formål: *

Læs mere

Årstidsfest september 2017 Per Stengade og Freddy Christiansen Mikkel Larsen/Sarah Mughal

Årstidsfest september 2017 Per Stengade og Freddy Christiansen Mikkel Larsen/Sarah Mughal Projektskema Vanløse Lokaludvalg 2017 Før projektet påbegyndes: Titel: Dato: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Ansvarlig i sekretariatet: Formål: * Hvorfor skal lokaludvalget lave projektet? Hvad vil vi

Læs mere

Projektskema. Vanløse Lokaludvalg Før projektet påbegyndes: Titel: Musik på Engen Dato: 18., 19. og 20. august 2017

Projektskema. Vanløse Lokaludvalg Før projektet påbegyndes: Titel: Musik på Engen Dato: 18., 19. og 20. august 2017 Projektskema Vanløse Lokaludvalg 2017 Før projektet påbegyndes: Titel: Dato: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Ansvarlig i sekretariatet: Musik på Engen 2017 18., 19. og 20. august 2017 Finn Nesgaard, Freddy

Læs mere

Projektskema. Vanløse Lokaludvalg Før projektet påbegyndes skal nedenstående skema udfyldes.

Projektskema. Vanløse Lokaludvalg Før projektet påbegyndes skal nedenstående skema udfyldes. Projektskema Vanløse Lokaludvalg 2018 Før projektet påbegyndes skal nedenstående skema udfyldes. Skemaet udarbejdes i samarbejde med sekretariatet og afleveres senest 2 uger før det ordinære møde, hvorpå

Læs mere

Projektskema. Vanløse Lokaludvalg Før projektet påbegyndes skal nedenstående skema udfyldes.

Projektskema. Vanløse Lokaludvalg Før projektet påbegyndes skal nedenstående skema udfyldes. Projektskema Vanløse Lokaludvalg 2019 Før projektet påbegyndes skal nedenstående skema udfyldes. Skemaet udarbejdes i samarbejde med sekretariatet og afleveres senest 2 uger før det ordinære møde, hvorpå

Læs mere

Projektskema EVENT PÅ MULTIFUNKTIONSPLADSEN

Projektskema EVENT PÅ MULTIFUNKTIONSPLADSEN Projektskema EVENT PÅ MULTIFUNKTIONSPLADSEN Vanløse Lokaludvalg 2018 Før projektet påbegyndes skal nedenstående skema udfyldes. Skemaet udarbejdes i samarbejde med sekretariatet og afleveres senest 2 uger

Læs mere

Sankt Hans Aften på Damhusengen juni 2017 kl til Freddy Christiansen og Finn Nesgaard. Mikkel

Sankt Hans Aften på Damhusengen juni 2017 kl til Freddy Christiansen og Finn Nesgaard. Mikkel Projektskema Vanløse Lokaludvalg 2017 Før projektet påbegyndes: Titel: Dato: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Ansvarlig i sekretariatet: Formål: * Hvorfor skal lokaludvalget lave projektet? Hvad vil vi

Læs mere

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter Projektskema Lokaludvalgets egne projekter FØR PROJEKTET STARTES: Titel: Dato: Sted: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Fastelavn på Brønshøj Torv Lørdag den 14. februar 2015 Brønshøj Torv Kirsten Møller

Læs mere

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter Projektskema Lokaludvalgets egne projekter FØR PROJEKTET STARTES: Titel: Dato: Sted: Ansvarspersoner i lokaludvalget: 2700Kulturdag 2015 Lørdag den 13. juni 2015 Brønshøj Torv Kirsten Møller Arbejdsgruppen

Læs mere

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter Projektskema Lokaludvalgets egne projekter FØR PROJEKTET STARTES: Titel: Dato: Sted: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Jul i Vandtårnet og koncert 2016 Lørdag den 3. december 2016 Tingbjerg, Husum Bypark,

Læs mere

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter Projektskema Lokaludvalgets egne projekter FØR PROJEKTET STARTES: Titel: Dato: Sted: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Idémøde om Bellahøj Friluftsscene Onsdag den 25. januar kl. 19-21 Restaurant Bellahøj

Læs mere

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter Projektskema Lokaludvalgets egne projekter FØR PROJEKTET STARTES: Titel: Dato: Sted: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Jul i Vandtårnet og koncert 2015 Lørdag den 5. december 2015 Tingbjerg, Husum Bypark,

Læs mere

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter UDKAST

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter UDKAST FØR PROJEKTET STARTES: Projektskema Lokaludvalgets egne projekter UDKAST Titel: Dato: Sted: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Jul i Vandtårnet og koncert 2018 Lørdag den 8. december 2018 Tingbjerg, Husum

Læs mere

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter Projektskema Lokaludvalgets egne projekter FØR PROJEKTET STARTES: Titel: Dato: Sted: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Formål: Hvorfor skal lokaludvalget lave projektet? Hvordan hænger projektet sammen

Læs mere

Fremtidsseminar. LO-Skolen - Helsingør Vanløse Lokaludvalg april 2013 VANLØSE LOKALUDVALG

Fremtidsseminar. LO-Skolen - Helsingør Vanløse Lokaludvalg april 2013 VANLØSE LOKALUDVALG Fremtidsseminar LO-Skolen - Helsingør Vanløse Lokaludvalg 20.-21. april 2013 VANLØSE LOKALUDVALG BINDELEDSFUNKTION - Hvad vil det sige at være bindeled mellem Borgerrepræsentationen og borgerne i Vanløse?

Læs mere

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter Projektskema Lokaludvalgets egne projekter FØR PROJEKTET STARTES: Titel: Dato: Sted: Ansvarspersoner i lokaludvalget: 2700Kulturdag 2018 Lørdag den 9. juni 2018 kl. 11-18 Brønshøj Torv Kulturudvalget.

Læs mere

Fremtidsseminar 2013. Andelen af folk der laver frivillig arbejde fordelt på alder. Definition af frivilligt arbejde

Fremtidsseminar 2013. Andelen af folk der laver frivillig arbejde fordelt på alder. Definition af frivilligt arbejde Fremtidsseminar 2013 Definition af frivilligt arbejde Et stykke arbejde, der er kendetegnet ved: - Ikke lønnet, dog med mulighed for kompensation - Er frivilligt, dvs. at det udføres uden fysisk, retsligt

Læs mere

Projektskema egne projekter

Projektskema egne projekter Projektskema egne projekter Titel BRANDING AF LOKALUDVALGET OP TIL OPSTILLINGSMØDE 2014 Kort beskrivelse af Efter afholdelsen af kommunalvalget den 19. november 2013, skal der etableres nye lokaludvalg

Læs mere

Titel. Titel på projekt: Forfatterarrangementer på Kulturstationen Vanløse forår Tid og sted

Titel. Titel på projekt: Forfatterarrangementer på Kulturstationen Vanløse forår Tid og sted Titel Titel på projekt: Forfatterarrangementer på Kulturstationen Vanløse forår 2016 Tid og sted Tidsperiode for projektet: Startdato: 2016 01 26 Slutdato: 2016 04 04 Afholdelsessted/evt. adresse: Kulturstationen

Læs mere

Projektskabelon Gade- & dialogfest Vesterbro

Projektskabelon Gade- & dialogfest Vesterbro Projektnavn Projektansvarlig fra lokaludvalget (hovedansvarlig skal markeres med fed) Projektansvarlig fra sekretariatet (hovedansvarlig skal markeres med fed) Hvilke aktiviteter består projektet af? Hvem

Læs mere

Lokaludvalgenes puljer

Lokaludvalgenes puljer Lokaludvalgenes puljer At arbejde med evalueringen På de næste sider skal du evaluere det projekt, som du har fået støtte til. Du vil blive bedt om at vurdere og beskrive, hvordan projektet efter din opfattelse

Læs mere

EVALUERING 2016 AF EGNE PROJEKTER

EVALUERING 2016 AF EGNE PROJEKTER EVALUERING 2016 AF EGNE PROJEKTER Vanløse Lokaludvalg er et af Københavns Kommunes 12 lokaludvalg. Lokaludvalgene er sat i verdenen for at være bindeled mellem Borgerrepræsentationen og bydelen. Vanløse

Læs mere

Hammel Idrætscenter FORÅRS MESSE 18. APRIL 2015

Hammel Idrætscenter FORÅRS MESSE 18. APRIL 2015 Hammel Idrætscenter FORÅRS MESSE 18. APRIL 2015 F RÅRS MESSE INFO Hammel Forårs Messe er blevet en stor succes, de sidste 2 år, med henholdsvis 2.000 & 2.500 glade publikummer og over 60 entusiastiske

Læs mere

PROJEKTBESKRIVELSE. Ansvarligt medlem:

PROJEKTBESKRIVELSE. Ansvarligt medlem: PROJEKTBESKRIVELSE Navn på projektet: Shawarmamesterskabet på Nørrebrogade Ansvarligt medlem: Deltagere fra arbejdsgruppen: Mette Mette og Thomas løbende sparring med Andreas og Maja EVT EB arbejdsgruppen

Læs mere

ÅRETS STORE 2018 KAMPAGNE

ÅRETS STORE 2018 KAMPAGNE ÅRETS STORE 2018 KAMPAGNE Overblik over alt hvad du kan bruge for at gøre opmærksom på jeres arrangementer - HVEM TAGER DU MED? Sidste år var Danmark Spiser Sammen på næsten alles læber. Vi gentager successen

Læs mere

Lokaludvalgenes puljer

Lokaludvalgenes puljer Lokaludvalgenes puljer At arbejde med evalueringen På de næste sider skal du evaluere det projekt, som du har fået støtte til. Du vil blive bedt om at vurdere og beskrive, hvordan projektet efter din opfattelse

Læs mere

Lokaludvalgenes puljer

Lokaludvalgenes puljer Lokaludvalgenes puljer At arbejde med evalueringen På de næste sider skal du evaluere det projekt, som du har fået støtte til. Du vil blive bedt om at vurdere og beskrive, hvordan projektet efter din opfattelse

Læs mere

SYNLIGHED PÅ VESTERBRO KOMMUNIKATION OG DIALOG VESTERBRO LOKALUDVALGS KOMMUNIKATIONSSTRATEGI 2019

SYNLIGHED PÅ VESTERBRO KOMMUNIKATION OG DIALOG VESTERBRO LOKALUDVALGS KOMMUNIKATIONSSTRATEGI 2019 SYNLIGHED PÅ VESTERBRO KOMMUNIKATION OG DIALOG VESTERBRO LOKALUDVALGS KOMMUNIKATIONSSTRATEGI 2019 FORMÅL Formålet med kommunikationsstrategien er at understøtte Vesterbro Lokaludvalgs arbejde, og fungere

Læs mere

VI FEJRER -ÅRET MED EN GADEMIDDAG-FESTIVAL GØR-DET-NEMT MED VORES STREETDINNER-GUIDE. www.streetdinners.org

VI FEJRER -ÅRET MED EN GADEMIDDAG-FESTIVAL GØR-DET-NEMT MED VORES STREETDINNER-GUIDE. www.streetdinners.org VI FEJRER -ÅRET MED EN GADEMIDDAG-FESTIVAL GØR-DET-NEMT MED VORES STREETDINNER-GUIDE www.streetdinners.org Gademiddage er for at... 1 lære sine naboer at kende og fejre den gade eller bydel man bor i.

Læs mere

Borgerpanelundersøgelse om Københavnerdialog i Københavns Kommune

Borgerpanelundersøgelse om Københavnerdialog i Københavns Kommune Borgerpanelundersøgelse om Københavnerdialog i Københavns Kommune Vinter 2019 Hvordan har du været i dialog med Københavns Kommune? (sæt gerne flere krydser) I hvor høj grad vil du gerne involveres i -

Læs mere

Lokaludvalgenes puljer

Lokaludvalgenes puljer Lokaludvalgenes puljer At arbejde med evalueringen På de næste sider skal du evaluere det projekt, som du har fået støtte til. Du vil blive bedt om at vurdere og beskrive, hvordan projektet efter din opfattelse

Læs mere

OKF Sikker By. Sammen om Byen besvarelse til Økonomiforvaltningen

OKF Sikker By. Sammen om Byen besvarelse til Økonomiforvaltningen OKF Sikker By Brønshøj-Husum Lokaludvalg Kobbelvænget 65 2700 Brønshøj Telefon 3881 1049 Direkte telefon 26771049 E-mail kch@okf.kk.dk EAN nummer 5798009800176 Sammen om Byen besvarelse til Økonomiforvaltningen

Læs mere

Vi håber, I har lyst til at være med.

Vi håber, I har lyst til at være med. ENIGMA MØDER ENIGMA MØDER JER? ENIGMA møder er et live-koncept på ENIGMA Museum for post, tele og kommunikation. Kort fortalt går det ud på, at vi på ENIGMA åbner vores arrangementsprogram og lader andre

Læs mere

Generalforsamling SAND Nordvestsjælland Frivilligcenter Nordvestsjælland, Kassernevej 6, 4300 Holbæk.

Generalforsamling SAND Nordvestsjælland Frivilligcenter Nordvestsjælland, Kassernevej 6, 4300 Holbæk. 10-03-2014 Generalforsamling SAND Nordvestsjælland Frivilligcenter Nordvestsjælland, Kassernevej 6, 4300 Holbæk. Tilstede: René Køhn formand Tlf. 60731569 sand-nvsj@live.dk Helle Kjeldgaard Due Tlf. 41440170

Læs mere

Guide til markedsføring af lokale foreningsevents

Guide til markedsføring af lokale foreningsevents Guide til markedsføring af lokale foreningsevents Hvorfor denne guide? Formålet med denne guide er at give jer som forening og frivillige nogle konkrete idéer til, hvordan I markedsfører jeres lokale foreningsevent

Læs mere

Lokaludvalgenes puljer

Lokaludvalgenes puljer Lokaludvalgenes puljer At arbejde med evalueringen På de næste sider skal du evaluere det projekt, som du har fået støtte til. Du vil blive bedt om at vurdere og beskrive, hvordan projektet efter din opfattelse

Læs mere

Opsamling dag 3. Hvilken historie vil du allerhelst fortælle omkring fællesskab og netværk i Højstrup/Bolbro?

Opsamling dag 3. Hvilken historie vil du allerhelst fortælle omkring fællesskab og netværk i Højstrup/Bolbro? Opsamling dag 3 Dagens første opgave bestod af følgende spørgsmål: Forestil dig, at du nu befinder dig i 2013. Hvilken historie vil du allerhelst fortælle omkring fællesskab og netværk i Højstrup/Bolbro?

Læs mere

EVALUERING AF PROJEKTER

EVALUERING AF PROJEKTER EVALUERING AF PROJEKTER TIL EVALUERINGEN SKAL I LAVE EN FORANDRINGSTEORI En forandringsteori er et projektstyringsredskab, som skal vise hvilke resultater, man ønsker at skabe for en given målgruppe og

Læs mere

Titel. Titel på projekt: Højtidsfest for alverdens folk. Tid og sted. Tidsperiode for projektet: Startdato: 2015 09 27 Slutdato: 2015 09 28

Titel. Titel på projekt: Højtidsfest for alverdens folk. Tid og sted. Tidsperiode for projektet: Startdato: 2015 09 27 Slutdato: 2015 09 28 Titel Titel på projekt: Højtidsfest for alverdens folk Tid og sted Tidsperiode for projektet: Afholdelsessted/evt. adresse: Flexsalen,Cafeen, Biblioteket og Terrassen, på Kulturstationen, Vanløse Ansøger

Læs mere

Lokaludvalgenes puljer

Lokaludvalgenes puljer Lokaludvalgenes puljer At arbejde med evalueringen På de næste sider skal du evaluere det projekt, som du har fået støtte til. Du vil blive bedt om at vurdere og beskrive, hvordan projektet efter din opfattelse

Læs mere

Lokaludvalgenes puljer

Lokaludvalgenes puljer Lokaludvalgenes puljer At arbejde med evalueringen På de næste sider skal du evaluere det projekt, som du har fået støtte til. Du vil blive bedt om at vurdere og beskrive, hvordan projektet efter din opfattelse

Læs mere

TRE TRIN TIL SUCCESFULD PIGEREKRUTTERING

TRE TRIN TIL SUCCESFULD PIGEREKRUTTERING TRE TRIN TIL SUCCESFULD PIGEREKRUTTERING TRIN 1 TRIN 2 TRIN 3 EFTER PIGERAKETTEN FACEBOOK.COM/ PIGERAKETTEN EN DEL AF NOGET STØRRE TRIN 1 DIN TJEKLISTE TIL PRAKTISKE R Skaf 10 hjælpere til Pigeraketten

Læs mere

Titel. Titel på projekt: Husker du. Tid og sted. Tidsperiode for projektet: Startdato: Slutdato:

Titel. Titel på projekt: Husker du. Tid og sted. Tidsperiode for projektet: Startdato: Slutdato: Titel Titel på projekt: Husker du Tid og sted Tidsperiode for projektet: Startdato: 2015 11 01 Slutdato: 2015 12 13 Afholdelsessted/evt. adresse: Plejehjem i Vanløse Ansøger Navn: Teatergrad c/o Nørrebrohallen

Læs mere

Huskeliste inden kursus/lejrstart

Huskeliste inden kursus/lejrstart Huskeliste inden kursus/lejrstart Kalenderoversigt for kursus- og lejrledere Hvad skal jeg som kursus- eller lejrleder huske inden aktiviteten begynder? Det kan være svært at holde overblik over vigtige

Læs mere

GUIDE TIL KOORDINATORER

GUIDE TIL KOORDINATORER GUIDE TIL KOORDINATORER Alzheimerforeningens LANDSINDSAMLING 2017 Lørdag d. 23. september Intro Hvad går pengene til? Hvad skal en indsamlingskoordinator? 2 På indsamlingsdagen Briefing Inden I forlader

Læs mere

It-sikkerhed Kommunikation&IT

It-sikkerhed Kommunikation&IT It-sikkerhed Kommunikation&IT Dette projekt handler om IT-sikkerhed. Gruppen har derfor valgt at have om Facebook, hvor vi vil hjælpe folk med at færdes rigtigt på nettet. Dette vil gøre ved hjælp af at

Læs mere

Projektbeskrivelse Lokal Økonomira dgivning

Projektbeskrivelse Lokal Økonomira dgivning Projektbeskrivelse Lokal Økonomira dgivning Projektbeskrivelse Lokal Økonomirådgivning - 150915 1 Indhold Projektbeskrivelse Lokal Økonomirådgivning... 3 Målgruppe... 4 Projektets struktur og organisation...

Læs mere

Dermed er Albertslund festival en form for produkt af Albertslund Kommunes samarbejde med Kulturmetropolen.

Dermed er Albertslund festival en form for produkt af Albertslund Kommunes samarbejde med Kulturmetropolen. Albertslund Februar 2019 Ansøgning til Kultur og Fritidsudvalget i Albertslund Kommune. Albertslund festival blev stiftet i November 2018 af 7 forskellige interessegrupper af foreninger, små virksomheder

Læs mere

Afholdelsessted/evt. adresse: På cykel rundt i Vanløse med stop / opsamling div. steder, sidste stop Grøndalsparken

Afholdelsessted/evt. adresse: På cykel rundt i Vanløse med stop / opsamling div. steder, sidste stop Grøndalsparken Titel Titel på projekt: Vild i Vanløse GRØN GRUNDLOV Tid og sted Tidsperiode for projektet: Startdato: 2015 06 05 Slutdato: 2015 06 05 Afholdelsessted/evt. adresse: På cykel rundt i Vanløse med stop /

Læs mere

Borgerpanelundersøgelse forår Byrum og grønne områder - Med kort opsamling

Borgerpanelundersøgelse forår Byrum og grønne områder - Med kort opsamling Borgerpanelundersøgelse forår 2018 - Byrum og grønne områder - Med kort opsamling Vanløse Lokaludvalg udarbejdede sidste år Bydelsplan for Vanløse 2017-2020. I bydelsplanen beskriver lokaludvalget ønsker

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Forældreforeningen Brug Folkeskolen

Referat af bestyrelsesmøde i Forældreforeningen Brug Folkeskolen Referat af bestyrelsesmøde i Forældreforeningen Brug Folkeskolen Mandag d. 24. august 2015, kl. 17:00-19:00 Søllerødgade 33, Nørrebro Tilstede: Jakob, Anja, Anna, Henriette, Marianne, Yanaba (Pia Hegner

Læs mere

Spørgeskemaundersøgelse om københavnerinddragelse

Spørgeskemaundersøgelse om københavnerinddragelse Spørgeskemaundersøgelse om københavnerinddragelse Kære københavner I Københavns Kommune vil vi gerne blive endnu bedre til at være i dialog med dig om kommunens arbejde med at udvikle byens indretning,

Læs mere

Stevns Udsatteråd. Referat. Mødelokale 2, Rådhuset, 28. august 2019 Kl. 10:00. Medlemmer

Stevns Udsatteråd. Referat. Mødelokale 2, Rådhuset, 28. august 2019 Kl. 10:00. Medlemmer Referat Mødelokale 2, Rådhuset, Kl. 10:00 Medlemmer Helen Sørensen (A) Jacob Panton Kristiansen (V) Rikke Ackermann Majbritt Bjerke Per B. Jensen Peder A. Larsen Jacob Buch-Andersen Tinamaria Götz Anja

Læs mere

Bilag 4: Spørgeskema til undersøgelse af Økonomiforvaltningens københavnerdialog i 2017

Bilag 4: Spørgeskema til undersøgelse af Økonomiforvaltningens københavnerdialog i 2017 Bilag 4: Spørgeskema til undersøgelse af Økonomiforvaltningens københavnerdialog i 2017 Dette spørgeskema har til formål at evaluere og sætte fokus på københavnerdialog i Økonomiforvaltningen. Økonomiudvalget

Læs mere

Sundhedsudvalget. Torsdag kl. 16:00. Referat fra ordinært møde Mette Herberts kontor. Følgende sager behandles på mødet

Sundhedsudvalget. Torsdag kl. 16:00. Referat fra ordinært møde Mette Herberts kontor. Følgende sager behandles på mødet Sundhedsudvalget Referat fra ordinært møde Mette Herberts kontor Torsdag 25.02.2016 kl. 16:00 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Puljemidler 2016 3 Evaluering af tværkommunal alkoholkampagne

Læs mere

Hvor stor en procentdel af projektets samlede budget udgør ovenstående beløb? 70 %

Hvor stor en procentdel af projektets samlede budget udgør ovenstående beløb? 70 % Journalnummer (udfyldes af Vordingborg Kommune) 1. Projektets titel Erhvervsmesse 2015 i Køng-Lundby 2. Beløb der søges finansieret af LUP-puljen Hvilket beløb søges fra LUP-puljen: ca. 32.000 kr. Hvor

Læs mere

E`Svenstruplaug. Referat fra bestyrelsesmøde d. 19-05-2015 kl. 19 hos Mogens. 1. Referat. Referat fra bestyrelsesmødt den 07-04-2015 blev godkendelse

E`Svenstruplaug. Referat fra bestyrelsesmøde d. 19-05-2015 kl. 19 hos Mogens. 1. Referat. Referat fra bestyrelsesmødt den 07-04-2015 blev godkendelse Referat fra bestyrelsesmøde d. 19-05-2015 kl. 19 hos Mogens Afbud.: 1. Referat. Referat fra bestyrelsesmødt den 07-04-2015 blev godkendelse 2. Orientering v. Børge da formanden var fraværende : Havde alle

Læs mere

Bestyrelsens beretning

Bestyrelsens beretning 1 Til generalforsamling RFC d. 11. april 2018 Bestyrelsens beretning Velkommen. Dejligt at se at I møder frem og engagerer jer i det frivillige sociale arbejde her i Rødovre. Som noget nyt holder vi i

Læs mere

PROJEKTER 2015 VANLØSE LOKALUDVALG

PROJEKTER 2015 VANLØSE LOKALUDVALG VANLØSE LOKALUDVALG PROJEKTER 2015 Vanløse Lokaludvalg er et af Københavns Kommunes 12 lokaludvalg. Lokaludvalgene er sat i verdenen for at være bindeled mellem Borgerrepræsentationen og bydelen. Vanløse

Læs mere

Titel. Titel på projekt: FDF K 19 Vanløse bygger ny flot bålhytte. Tid og sted. Tidsperiode for projektet: Startdato: Slutdato:

Titel. Titel på projekt: FDF K 19 Vanløse bygger ny flot bålhytte. Tid og sted. Tidsperiode for projektet: Startdato: Slutdato: Titel Titel på projekt: FDF K 19 Vanløse bygger ny flot bålhytte Tid og sted Tidsperiode for projektet: Startdato: 2015 12 01 Slutdato: 2016 04 30 Afholdelsessted/evt. adresse: Ålekistevej 156, 2720 Vanløse

Læs mere

AMAGER ØST LOKALUDVALG

AMAGER ØST LOKALUDVALG 12.a Ekstern puljeansøgning, Ghetto Gourmet -Teaterkoncert ændrede projektbetingelser 12 b.ekstern puljeansøgning, Mobil frivillighed 12.c Ekstern puljeansøgning, Projekt Kaffeslabberas 12 a. Ekstern puljeansøgning,

Læs mere

Hvidovre Markedsfest

Hvidovre Markedsfest Hvidovre Markedsfest Agenda Introduktion Hvidovre Markedsfest vision og mission Hvidovre Markedsfest kerneværdier Aktivitetsfelter Markedsføring Ansvarsområder Introduktion Hvidovre Markedsfest er for

Læs mere

Notat. De 8 trin ifm. deltagelse i kampagnen 06.06.05 CLO

Notat. De 8 trin ifm. deltagelse i kampagnen 06.06.05 CLO Notat 06.06.05 CLO De 8 trin ifm. deltagelse i kampagnen Den fællesoffentlige bestyrelse for digital forvaltning har taget initiativ til en fælles markedsføringskampagne for digitale offentlige selvbetjeningsløsninger.

Læs mere

Forældremøde med hjælper og aspiranter. Dato. Onsdag d. 20. august Kl. 19-20. Udvalgsmøde Data. 18.august Sted Rie Kl. 18-21

Forældremøde med hjælper og aspiranter. Dato. Onsdag d. 20. august Kl. 19-20. Udvalgsmøde Data. 18.august Sted Rie Kl. 18-21 Måneder. Her deltager Alle August Instruktørmøde Dato søndag d. 10/8 sted I Røsnæshallen. Kl. 9-14 Kort info og uddeling af materiale. Der skal arbejdes med forventningsaftaler, Mål for vores afdeling

Læs mere

LIVSBANENS FRIVILLIGSTRATEGI

LIVSBANENS FRIVILLIGSTRATEGI LIVSBANENS FRIVILLIGSTRATEGI Mobil 61 39 97 64/21 24 48 88 Mail info@livsbanen.dk CVR 34639469 Web www.livsbanen.dk www.facebook.com/livsbanen www.youtube.com/livsbanen www.soundcloud.com/livsbanen Livsbanens

Læs mere

FrivilligCenter Lolland. Kurser Fo r å r 2011

FrivilligCenter Lolland. Kurser Fo r å r 2011 FrivilligCenter Lolland Kurser Fo r å r 2011 Vi glæder os til at se jer Kære frivillig, Vi har her samlet en række spændende kurser som du har mulighed for at deltage på i foråret 2011. Alle kurser er

Læs mere

Social- og Handicapcentret Referat fra møde i Udsatterådet mandag den 20. marts 2017 kl på Rådhuset

Social- og Handicapcentret Referat fra møde i Udsatterådet mandag den 20. marts 2017 kl på Rådhuset REFERAT Social- og Handicapcentret 19-04-2017 Referat fra møde i Udsatterådet mandag den 20. marts 2017 kl. 10.00 12.00 på Rådhuset Tilstede: Ole Hjuler, Hans Behrendt, Annette Johansen, Anders Elman Hansen,

Læs mere

Ressourcen: Projektstyring

Ressourcen: Projektstyring Ressourcen: Projektstyring Indhold Denne ressource giver konkrete redskaber til at lede et projekt, stort eller lille. Redskaber, der kan gøre planlægningsprocessen overskuelig og konstruktiv, og som hjælper

Læs mere

Revideret kommunikationsstrategi 2012 for Indre By Lokaludvalg

Revideret kommunikationsstrategi 2012 for Indre By Lokaludvalg Revideret kommunikationsstrategi 2012 for Indre By Lokaludvalg Kommunikationsstrategiens formål: Denne kommunikationsstrategi, skal ses som et tillæg til den kommunikationsstrategi, som blev udviklet i

Læs mere

Afbud: 1. Godkendelse af referat: Godkendt. 2. Ønsker om punkter på Dagsorden som ikke falder ind under andre punkter:

Afbud: 1. Godkendelse af referat: Godkendt. 2. Ønsker om punkter på Dagsorden som ikke falder ind under andre punkter: Referat fra hovedbestyrelsesmødet den 10. november 2016 Tune, den 14. november 2016/ir Side 1 af 4 Til stede: Formand: Kasserer: Sven Edelmann Dorthe Toftebjerg Næstformand og Fodbold: Pauli Christensen

Læs mere

Ansøgningsskema til CISUs Oplysningspulje

Ansøgningsskema til CISUs Oplysningspulje J.nr. (udfyldes af CISU) Ansøgningsskema til CISUs Oplysningspulje A. Basale informationer om ansøger og aktivitet Navn på den ansøgende organisation Adresse Foreningen Retro Knabrostræde 26, 1210 København

Læs mere

FrivilligCenter Lolland. Kurser Fo r å r 2012

FrivilligCenter Lolland. Kurser Fo r å r 2012 FrivilligCenter Lolland Kurser Fo r å r 2012 Vi glæder os til at se jer Kære frivillig Velkommen til foråret 2012. Vi har samlet en række spændende kurser som du har mulighed for at deltage i. Som medlemsforening

Læs mere

Evaluering af året der er gået Hvad er gået godt og hvad er gået mindre godt?

Evaluering af året der er gået Hvad er gået godt og hvad er gået mindre godt? Referat af fremtidsseminaret Comwell Roskilde 26. okt-27. okt FREDAG Punktet ledes af Klaus. Fælles intro til fremtidsseminaret Evaluering af året der er gået Hvad er gået godt og hvad er gået mindre godt?

Læs mere

Nye sociale medier - Hvordan bruger man de nye medier strategisk?

Nye sociale medier - Hvordan bruger man de nye medier strategisk? Nye sociale medier - Hvordan bruger man de nye medier strategisk? Jesper Brieghel Chefkonsulent KL Anna Ebbesen Rådgiver Advice Digital Formål med workshoppen Hvordan bruger man de nye medier strategisk,

Læs mere

Kursus i Medlemsrekruttering K U R S U S

Kursus i Medlemsrekruttering K U R S U S Kursus i Medlemsrekruttering Om Medlemsrekruttering Hvad er Medlemsrekruttering? Medlemsrekruttering har til formål at sikre, at afdelingen altid har et passende antal medlemmer. Hvorfor skal man altid

Læs mere

Vejledning til ansøgning i Videncenter for. Velfærdsledelse. 1. Titel. 2. Ansøgt beløb. 3. Hovedansøger 17/03/11. Videncenter for.

Vejledning til ansøgning i Videncenter for. Velfærdsledelse. 1. Titel. 2. Ansøgt beløb. 3. Hovedansøger 17/03/11. Videncenter for. Vejledning til ansøgning i Videncenter for Velfærdsledelse Dette er en vejledning til udfyldelse af ansøgningsskemaet. For yderligere information henvises til www.velfaerdsledelse.dk. Mulige ansøgere opfordres

Læs mere

Puljeguide Vesterbropuljen &lillepuljen

Puljeguide Vesterbropuljen &lillepuljen vesterbrolokaludvalg.kk.dk Puljeguide Vesterbropuljen &lillepuljen Indhold Introduktion 4 Kriterier for støtte 5 Sådan søger du 6 Betingelser for at ansøge puljen 6 Budget 7 Regnskab og evaluering af

Læs mere

Kommunikationsstrategi og handlingsplan for Frederiksberg Fairtrade By 2012

Kommunikationsstrategi og handlingsplan for Frederiksberg Fairtrade By 2012 Kommunikationsstrategi og handlingsplan for Frederiksberg Fairtrade By 2012 Som Fairtrade By forpligter Frederiksberg sig til at formidle om Fairtrade internt til kommunens ansatte og eksternt til kommunens

Læs mere

ARRANGØRGUIDE. Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres arrangement på Motionsfodboldens Dag.

ARRANGØRGUIDE. Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres arrangement på Motionsfodboldens Dag. D O F S N O I T O M 2018 DAG guide r ø g n Arra S N E D L O B ARRANGØRGUIDE Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres arrangement på Motionsfodboldens Dag.

Læs mere

Dagsorden til møde i Bygnings- og Arkitekturudvalget

Dagsorden til møde i Bygnings- og Arkitekturudvalget GENTOFTE KOMMUNE Dagsorden til møde i Bygnings- og Arkitekturudvalget Mødetidspunkt 17-12-2018 17:35 Mødeafholdelse Rådssalen Indholdsfortegnelse Bygnings- og Arkitekturudvalget 17-12-2018 17:35 1 (Åben)

Læs mere

I Københavns Kommune vil vi gerne blive endnu bedre til at være i dialog med dig om

I Københavns Kommune vil vi gerne blive endnu bedre til at være i dialog med dig om Kære københavner I Københavns Kommune vil vi gerne blive endnu bedre til at være i dialog med dig om kommunens arbejde med at udvikle byens indretning, services og tilbud. Vi vil derfor gerne vide, hvad

Læs mere

Hvordan oplever patienterne patientstøtte- ordningen med Røde Kors frivillige på Sjællands Universitetshospital?

Hvordan oplever patienterne patientstøtte- ordningen med Røde Kors frivillige på Sjællands Universitetshospital? Hvordan oplever patienterne patientstøtte- ordningen med Røde Kors frivillige på Sjællands Universitetshospital? Indledning Det er en regional prioritet, at der skal være ansat frivillighedskoordinatorer

Læs mere

EN PRAKTISK GUIDE TIL EVENTS

EN PRAKTISK GUIDE TIL EVENTS EN PRAKTISK GUIDE TIL EVENTS INDHOLD OM DENNE GUIDE... 3 FØR-UNDER-EFTER... 3 DBf KAN HJÆLPE... 3 ORGANISERING: OPGAVE I DE LOKALE KLUBBER... 4 FØR EVENTET... 6 INTERNT... 6 EKSTERNT... 6 UNDER EVENTET...

Læs mere

Ansøgning til integrationspuljen

Ansøgning til integrationspuljen Ansøgning til integrationspuljen Baggrund: Danmark har igennem en længere periode oplevet en stigning i antallet af flygtninge. Det stigende antal flygtninge skaber behov for en forøget integrationsindsats.

Læs mere

Bilag Evaluering af sundhedsdagene 2014 og godkendelse af videre proces for sundhedsdage 2015 (SOU, 24/11, 2014, sag 120)

Bilag Evaluering af sundhedsdagene 2014 og godkendelse af videre proces for sundhedsdage 2015 (SOU, 24/11, 2014, sag 120) Bilag Evaluering af sundhedsdagene 2014 og godkendelse af videre proces for sundhedsdage 2015 (SOU, 24/11, 2014, sag 120) Sundheds- og Omsorgsudvalget, tog den foreliggende evaluering af Sundhedsdagene

Læs mere

Hvidovre Midsommermarked

Hvidovre Midsommermarked Hvidovre Midsommermarked Agenda Introduktion Hvidovre Midsommermarked vision og mission Hvidovre Midsommermarked kerneværdier Aktivitetsfelter Markedsføring Ansvarsområder Introduktion Hvidovre Midsommermarked

Læs mere

Bilag 1: Ramme for projekt Tid til ældre

Bilag 1: Ramme for projekt Tid til ældre Notat Bilag 1: Ramme for projekt Tid til ældre Indledning I budgetaftalen for 2013 er det besluttet at iværksætte et projekt, som skal styrke de ældres mulighed for aktivt at kunne tage del i eget liv

Læs mere

Fremmødt: Niels, Birger, Uffe, Søren, Michael, Cort og Monika

Fremmødt: Niels, Birger, Uffe, Søren, Michael, Cort og Monika B-møde d. 25/10 2016 Fremmødt: Niels, Birger, Uffe, Søren, Michael, Cort og Monika Afbud: Henrik, Poul og Rud. 1. Godkendelse af dagsorden. Underpunktet fugleudstillingen, bliver både sat under siden sidst

Læs mere

Der er qua projektet skabt kontakt til flere fagforvaltninger, lærere/pædagoger i bydelen samt byens børn og unge.

Der er qua projektet skabt kontakt til flere fagforvaltninger, lærere/pædagoger i bydelen samt byens børn og unge. EVALUERINGER 2014 Lokaludvalget traf i 2014 beslutning om at afsat puljemidler til afholdelse af 20 projekter. Alle projekter er evalueret af lokaludvalgets medlemmer, i de arbejdsgrupper hvor projekterne

Læs mere

Lokaludvalgenes puljer

Lokaludvalgenes puljer Lokaludvalgenes puljer At arbejde med evalueringen På de næste sider skal du evaluere det projekt, som du har fået støtte til. Du vil blive bedt om at vurdere og beskrive, hvordan projektet efter din opfattelse

Læs mere

GUIDE TIL KOORDINATORER

GUIDE TIL KOORDINATORER GUIDE TIL KOORDINATORER Alzheimerforeningens LANDSINDSAMLING 2018 Lørdag den 22. september Introduktion 2 Hvad går pengene til? Hvad skal en indsamlingskoordinator? Tjekliste 3 Generelt om indsamlingen

Læs mere

ET FÆLLES UDGANGSPUNKT FOR KOMMUNIKATION

ET FÆLLES UDGANGSPUNKT FOR KOMMUNIKATION GOD KOMMUNIKATION KØBENHAVNS KOMMUNE 3 GOD KOMMUNIKATION ET FÆLLES UDGANGSPUNKT FOR KOMMUNIKATION Kommunikation er en nødvendig del af arbejdet for alle, der arbejder i Københavns Kommune uanset om du

Læs mere

Fundraising En inspirationsguide til, hvordan du lettets søger midler til dit ungdomsråd

Fundraising En inspirationsguide til, hvordan du lettets søger midler til dit ungdomsråd Fundraising En inspirationsguide til, hvordan du lettets søger midler til dit ungdomsråd Udarbejdet af Guide til fundraising Hvad gør man, hvis man har en god idé, men ingen penge? Det skal denne guide

Læs mere

Referat fra Brugerrådsmøde den 21/05 2013 Kl. 13.30-15.30

Referat fra Brugerrådsmøde den 21/05 2013 Kl. 13.30-15.30 Referat fra Brugerrådsmøde den 21/05 2013 Kl. 13.30-15.30 Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Jakob Referent: Mona og Jakob Tilstede: Jakob, Peter, Tanja, Thomas, Linda, Vera og Mona Godkendelse af

Læs mere

Pulje til styrket indsats for ordblinde og læse-, skrive- og regnesvage

Pulje til styrket indsats for ordblinde og læse-, skrive- og regnesvage Ansøgningsskema for Pulje til styrket indsats for ordblinde og læse-, skrive- og regnesvage Finanslovskonto 17.46.41.30 Projektets navn: Projekt Læseløft Ansøger Kommune(r) Projekt- og tilskudsansvarlig:

Læs mere

Amager Vest Lokaludvalgs arbejde med københavnerinddragelse

Amager Vest Lokaludvalgs arbejde med københavnerinddragelse KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Sekretariatet for Amager Vest Lokaludvalg 18. januar 2019 Sagsnr. 2016-0350417 Amager Vest Lokaludvalgs arbejde med københavnerinddragelse Dokumentnr. 2016-0350417-15

Læs mere

Referat fra konstitueringsmøde

Referat fra konstitueringsmøde Referat fra konstitueringsmøde Mødedato: Tirsdag den 7. april 2015 Mødested: Klublokalet Tidspunkt: Kl. 18:30 22:00 (mødes kl. 18:15) Mødetype: Hovedbestyrelsesmøde nr. 01 Fortæring: Tegnstyrer: KUP Kvaje

Læs mere