Syngedrengene. I Dronningens Fodspor gennem Argentina

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Syngedrengene. I Dronningens Fodspor gennem Argentina"

Transkript

1 Syngedrengene I Dronningens Fodspor gennem Argentina Blandet børne- og ungdomskor vi møder i Buenos Aires. Rejsen i Dronningens Fodspor Rejsen, som den er beskrevet i denne rejseplan, følger i fodsporene på Dronning Margrethe. Syngedrengene vil først besøge Buenos Aires og dernæst byerne Tandil og Necochea på pampaen. Her møder vi efterkommer til de danske udvandrere På rejsen kommer Syngedrengene i kontakt og samarbejde unge argentinere, og får på den måde et dybt indblik i den argentinske kultur. Rejsens hovedpunkter - Samarbejde med blandet børne- og ungdomskor i Buenos Aires. Fælles koncert med det lokale kor. - Privat indkvartering hos familier i Necochea i det dansk-argentinske område på pampaen. - Koncert og ophold i byen Tandil på pampaen. - Koncert i kirke og på den dansk-argentinske skole Alta Mira i Necochea. Rejsens arrangør og leder, Hans Erik Rasmussen - Kom første gang til Argentina i 1981 som gymnast på turnerende opvisningshold fra Vejstrup Ungdomsskole. Har boet i Argentina og skrevet guidebog om landet. Turnéen fik afgørende betydning for hans liv. Hans Eriks drivkraft i denne rejse at give den enkelte Syngedreng en stor og dyb oplevelse i den formative del af sit liv. Målsætning - Give den enkelte Syngedreng en stor og skelsættende oplevelse i samværet med sine korkammerater. - Give den enkelte Syngedreng en forståelse for latinamerikansk kultur gennem mødet med børn og unge. - Give institutionen Syngedrengene prestige indadtil og udadtil. - Give større kendskab til Syngedrengene på Vestfyn.

2 Rejseplan og prisoverslag Prisen er fastsat efter de priser, som samarbejdspartnere har kunnet give i maj 2019 Prisen er ikke bindende. Rejsen bliver omfattet af lov om pakkerejser. Kundenavn Syngedrengene Rejsenummer 20R-802 Destination Argentina Rejseperiode Juli 2020 Rundrejse Tillæg for enkeltværelse til voksne ledere: Prisen er sat med MAX flypris (København Madrid Buenos Aires) på: Rejsens pris justeres i forhold til faktisk endelig pris kr kr kr. Per person ved 45 personer i delt dobbelt-, tresengs- eller firsengsværelse Ledere kan vælge at bo i eneværelse med tillæg. Punkter mærket med er med i tilbuddet. Alle punkter står i rejseplanen de følgende sider. Bemærk at næsten alle måltider er inkluderet. Aftalens indgåelse Når Syngedrengenes bestyrelse siger Ja! Til turnéen, fakturerer Hans Erik kr. Dernæst rejser Han til Argentina for at lave aftaler med involverede parter. Forberedelse I juli og august 2019 rejser Hans Erik Rasmussen til Argentina for at træffe aftaler med samarbejdspartnere. Denne personlige kontakt med fokus på Syngedrengenes turné er vigtig. Efter rejsen laver Hans Erik i samarbejde med korets ledere og samarbejdspartnere i Argentina den endelige plan. PR-materiale til Hans Eriks rejse juli 2019 Syngedrengene leverer billed- og tekstmateriale om koret. Dette materiale oversætter Hans Erik til spansk. Hans Erik laver en kort videoom koret, der synger i Vor Frue Kirke. Hans Erik er i besiddelse af udstyr til at redigere. Informationsmøde I god tid inden rejsen besøger Hans Erik Syngedrengene og informerer om rejsen. Rejseledere på rejsen Hans Erik Rasmussen er rejseleder på turen. Han er bindeleddet mellem koret og de lokale samarbejdspartnere. Calle Granholm / Ricardo Albeck er assisterende rejseleder med fokus på Syngedrengene. Calle kom som Hans Erik til Argentina som gymnast med Vejstrup Ungdomsskole i Calle bor til daglig i Peru. Han er en meget erfaren rejseleder. Ricardo er dansk-argentiner bosiddende i Argentina.

3 Rejseplan for rundrejse Mandag 29. juni 2020 Afrejse Billund / Hamburg Vi kører fra Assens til Billund, Hamburg eller København. Derfra flyver vi med et flyskift i en europæisk lufthavn mod Argentina. Fly Billund, Hamburg eller København Selskab: 11 måneder før hjemrejse frigives billetter og priser. Vi kan derfor blive konkrete i august Tirsdag 30. juni 2020 Ankomst Buenos Aires Morgenmad i fly Vi lander udenfor byen om morgenen. Efter ankomsten til hotellet går vi en lille tur ud i kvarteret. Fly ankomst til Buenos Aires International lufthavn Ministro Pistarini de Ezeiza, EZE Bus lufthavn hotel Når vi kommer ud af bagagehallen i den internationale lufthavn Ministro Pistarini de Ezeiza, EZE, udenfor Buenos Aires, kører vi direkte til vores hotel i Buenos Aires. Samarbejde med lokalt kor Vi skal være sammen med et lokalt, blandet kor. Hvordan samarbejdet skal forløbe, de dage vi er i Buenos Aires, udvikler vi i månederne op til vores besøg. Hans Erik har kontakt til et blandet børne- og ungdomskor, der er interesseret i samarbejde. Frokosten kan være en Box lunch, som vi har med, en menu på et enkelt og prisvenligt spisested eller en menu der bringes til det sted, hvor vi er. 2 3-stjernet hotel / hostel I Buenos Aires.

4 Onsdag 1. juli 2020 Buenos Aires FORSLAG: Øve to sange sammen med det lokale kor. Én som argentinernes korleder instruerer, og en som Syngedrengenes instruerer. Frokosten kan være en Box lunch, som vi har med, en menu på et enkelt og prisvenligt spisested eller en menu der bringes til det sted, hvor vi er. Samvær med lokalt kor FORSLAG: Øve to sange sammen med det lokale kor. Én som argentinernes korleder instruerer. 2 3-stjernet hotel / hostel I Buenos Aires.

5 Torsdag 2. juli 2020 Buenos Aires Heldags bytur. Med bus Vi kører på opdagelse i den enorme by. Vi besøger havnehvarteret La Boca med de spraglede huse. Vi besøger stadionet for fodboldklubben Boca Juniors, hvor bl.a. Maradona har spillet. Turen går også til det meget moderne havneområde Puerto Madero. Herfra går vi op til Plaza de Mayo med det lyserøde præsidentpalæ. Det er torsdag, og måske går Bedstemødrene på Plaza de Mayo på pladsen. Frokosten kan være en Box lunch, som vi har med, en menu på et enkelt og prisvenligt spisested eller en menu der bringes til det sted, hvor vi er. Introduktion tango Se tangodans og høre om tangomusik. Vi arbejder på at få en dansk tangomusiker bosiddende i Buenos Aires til at fortælle og spille. Eventuelt med sit orkester. 2 3-stjernet hotel / hostel I Buenos Aires.

6 Fredag 3. juli 2020 Buenos Aires Vi planlægger dagen senere. Frokosten kan være en Box lunch, som vi har med, en menu på et enkelt og prisvenligt spisested eller en menu der bringes til det sted, hvor vi er. Bus til koncertsted Vi har en bus, der kører os til koncertstedet, og som henter os igen. Koncert Koncert planlægger vi sammen med det kor, vi indleder samarbejde med. 2 3-stjernet hotel / hostel I Buenos Aires. Lørdag 4. juli 2020 Buenos Aires Fridag til de aktiviteter vi får lyst til. Frokosten kan være en Box lunch, som vi har med eller en menu på et enkelt og prisvenligt spisested. 2 3-stjernet hotel / hostel I Buenos Aires.

7 Søndag 5. juli 2020 Buenos Aires - Tandil I vores egen 55-personers bus kører vi fra Buenos Aires mod syd ud over pampaen. Vi forlader Buenos Aires og kører til Tandil. Hertil kom de første udvandrere sidst i 1800-tallet og her var Dronning Margrethe på besøg i marts Hans Erik Rasmussen udarbejder sammen med lokale et program for Syngedrengenes besøg. Frokosten kan være en Box lunch, som vi har med eller en menu på et enkelt og prisvenligt spisested. 2 3-stjernet hotel / hostel I Tandil. Mandag 6. juli 2020 Tandil Hans Erik Rasmussen udarbejder sammen med lokale et program for Syngedrengenes besøg. Frokosten kan være en Box lunch, som vi har med eller en menu på et enkelt og prisvenligt spisested. 2 3-stjernet hotel / hostel I Tandil.

8 Tirsdag 7. juli 2020 Tandil La Dulce Necochea Vi kører først til den lille by La Dulce. En tur på cirka 100 kilometer. Her har Hans Erik Rasmusen venner. Hans Erik Rasmussen udarbejder sammen med lokale et program for Syngedrengenes besøg. Efter et arrangement i byen kører vi videre til danskerbyen Necochea godt 50 kilometer mod syd. Der modtages vi af vores værter. Vi er nu kommet til kysten. Bus Tandil La Dulce Necochea Hos værter i La Dulce. Samarbejdspartner Vi arbejder på, at vores samarbejdspartner i det dansk-argentinske område bliver den danske skole Alta Mira i Necochea. Her skal Syngedrengene bo privat. Aftensmad hos værtsfamilie Privat indkvartering Vi bor hos familier med børn på den danske skole Alta Mira i Necochea.

9 Onsdag 8. juli 2020 Necochea Vi går efter at give koncert i Den Danske Kirke. Morgenmad hos værtsfamilie Frokost hos værter Værtsfamilien sørger for frokost. Koncert Planen er en koncert i den danske kirke. Alternativt i byens centrale store kirke. Vi vil arbejde på, at det sker i Den Danske Kirke. Privat indkvartering Torsdag 9. juli 2020 Necochea For argentinerne er det skoledag, og det vil være fint, hvis Syngedrengene kan deltage i nogle timer. Mon ikke også der kan arrangeres fodbold eller anden idræt. Morgenmad hos værtsfamilie Frokosten kan være en Box lunch, som vi leveres til skolen. Aftensmad hos værtsfamilie Privat indkvartering

10 Fredag 10. juli 2020 Necochea For argentinerne er det skoledag, og det vil være fint, hvis Syngedrengene kan deltage i nogle timer. Mon ikke også der kan arrangeres fodbold eller anden idræt. Morgenmad hos værtsfamilie Frokosten kan være en Box lunch, som vi leveres til skolen. Koncert Planen er en koncert i hallen på Den Danske Skole Alta Mira. Aftensmad hos værtsfamilie Privat indkvartering

11 Lørdag 11. juli 2020 Necochea Buenos Aires Sandsynligvis er det nødvendigt at køre til Buenos Aires i dag, da vi næste morgen ikke kan nå at køre de 500 kilometer, så vi er i lufthavnen tre timer før flyafgang. Morgenmad hos værtsfamilie Bus Necochea Buenos Aires Turen tager cirka otte timer og er på godt 500 kilometer. Frokosten kan være en Box lunch, som vi har med, en menu på et enkelt og prisvenligt spisested eller en menu der bringes til det sted, hvor vi er. 2 3-stjernet hotel / hostel I Buenos Aires.

12 Søndag 12. juli 2020 Buenos Aires lufthavn Vi kører i lufthavvnen og checker ind. Bus hotel lufthavn Vi kører de 130 kilometer ned til provinshovedstaden San Pedro de Jujuy. Frokosten kan være en Box lunch, som vi har med, en menu på et enkelt og prisvenligt spisested eller en menu der bringes til det sted, hvor vi er. Aftensmaden indtager vi i flyet. Man 13. juli 2020 Hjemkomst Vi lander i løbet af dagen i Billund, Hamburg eller København og kører til Assens.

Syngedrengene. I Dronningens Fodspor gennem Argentina

Syngedrengene. I Dronningens Fodspor gennem Argentina Syngedrengene I Dronningens Fodspor gennem Argentina Humahuaca i Nordvestargentina. Rejsens hovedpunkter - Samarbejde med blandet børne- og ungdomskor i Buenos Aires. Fælles koncert med det lokale kor.

Læs mere

Rejseplan og tilbud Gældende i 10 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud

Rejseplan og tilbud Gældende i 10 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Rejseplan og tilbud Gældende i 10 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination Viole tango 18R-531_V-01 Iguazúvandfaldene fra Buenos

Læs mere

Unik Argentina-rejse Med guidebogsforfatter og Argentina-ekspert Hans Erik Rasmussen

Unik Argentina-rejse Med guidebogsforfatter og Argentina-ekspert Hans Erik Rasmussen Unik Argentina-rejse Med guidebogsforfatter og Argentina-ekspert Rio de Janeiros storhed Det 7. naturvidunder Iguazú-vandfaldene Tangobyen Buenos Aires Den danske Pampa Andesbjergenes naturscenerier 18

Læs mere

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination WILLAING 18R-561_V-02 Rejseperiode November 2018

Læs mere

TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010

TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010 TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010 Kun 12 pladser tilbage Sidste tilmeldingsfrist den 18. juni 2010 Velkommen til Paris byernes by Årets VM afholdes i Paris, som vel næsten ikke behøves

Læs mere

Kunstrejse til Madrid og Toledo den maj 2019

Kunstrejse til Madrid og Toledo den maj 2019 SKIVE KUNSTFORENING HAVNEVEJ 14 DK-7800 SKIVE WWW.SKIVEKUNSTFORENING.DK KONTAKT@SKIVEKUNSTFORENING.DK Arrangør: Skive Kunstforenings rejsegruppe Kunstrejse til Madrid og Toledo den 25.-30. maj 2019 Så

Læs mere

Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008

Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008 Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008 Fredag, d. 18. april Bustransport til lufthavn. Ans Bussen kører ned gennem Jylland med opsamlingspunkter i Ålborg, Randers, Århus, Vejle, Fredericia og Kolding.

Læs mere

Say Hueque. Vores partner i Argentina Juliana Mayer Juliana er vores kontaktperson i bureauet i Argentina. Hun sidder på kontoret i San Telmo.

Say Hueque. Vores partner i Argentina Juliana Mayer Juliana er vores kontaktperson i bureauet i Argentina. Hun sidder på kontoret i San Telmo. Say Hueque Chile 557 San Telmo, Buenos Aires Tlf. +54 11 4307 2614 / 3451 juliana@sayhueque.com Say Hueque Vores partner i Argentina Juliana Mayer Juliana er vores kontaktperson i bureauet i Argentina.

Læs mere

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 DGI petanque Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 Kursus og sightseeing ved La Ciotat La Ciotat ligger 25 km øst for Marseille, og det er her petanquespillet startede i 1910. Turen indeholder bl.a.:

Læs mere

I DANSKERNES FODSPOR I CHILE, ARGENTINA OG RIO

I DANSKERNES FODSPOR I CHILE, ARGENTINA OG RIO 21 E. 5. - 25. FEBRUAR 2016 I DANSKERNES FODSPOR I CHILE, ARGENTINA OG RIO MED SANTIAGO, ANDESBJERGENE OG IGUAZÚ EN UNIK REJSE MED SYDAMERIKA-EKSPERTEN CALLE GRANHOLM Indhold 01 Afgang fra Danmark 06 Kørsel

Læs mere

chile, Argentina & Rio

chile, Argentina & Rio 22 dages luksusrejse chile, Argentina & Rio vin, bjerge, gletsjere, storby & vandfald santiago, mendoza, buenos aires, Uruguay, Patagonien, iguazú, rio de janeiro Indhold 01 Afgang fra Billund Kl. 14:45

Læs mere

PETANQUE I FRANKRIG juni 2009 CHÂTEAUROUX

PETANQUE I FRANKRIG juni 2009 CHÂTEAUROUX PETANQUE I FRANKRIG 01. 07. juni 2009 CHÂTEAUROUX Arrangeret af Niels og Birthe Toft Med hjælp af Jean Claude Besnard, UFOLEP DGI s samarbejdspartner UFOLEP i Frankrig har inviteret DGI petanquespillere

Læs mere

Eksempel på en skræddersyet rejse Rejseplan og tilbud Gældende i 10 dage fra dato for produktion af rejseplan

Eksempel på en skræddersyet rejse Rejseplan og tilbud Gældende i 10 dage fra dato for produktion af rejseplan Eksempel på en skræddersyet rejse Kundenavn Rejseplan og tilbud Gældende i 10 dage fra dato for produktion af rejseplan Rejsenummer Skrives på tilmeldingsformular http://rasmussentravel.dk/tilmeldingsformular/

Læs mere

Vi giver jer her muligheden for at leve som de professionelle på fine hoteller og spille og træne på super lækre græstæpper.

Vi giver jer her muligheden for at leve som de professionelle på fine hoteller og spille og træne på super lækre græstæpper. I TYRKIET for seriehold Ligabold.com giver jer en enestående mulighed for, under sydlige himmelstrøg, at afpudse formen inden sæsonstart under professionelle forhold og det til super skarpe priser! I samarbejde

Læs mere

LIGABOLD CUP & TRÆNINGSLEJRE. For divisions og seriehold i Tyrkiet! CUP 2014 LIGABOLD CUP OG TRÆNINGSLEJRE FOR DIV. OG SERIEHOLD

LIGABOLD CUP & TRÆNINGSLEJRE. For divisions og seriehold i Tyrkiet! CUP 2014 LIGABOLD CUP OG TRÆNINGSLEJRE FOR DIV. OG SERIEHOLD LIGABOLD CUP OG TRÆNINGSLEJRE FOR DIV. OG SERIEHOLD CUP LIGABOLD CUP & TRÆNINGSLEJRE For divisions og seriehold i Tyrkiet! Professionelle forhold til super skarpe priser! LIGABOLD CUP OG TRÆNINGSLEJRE

Læs mere

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018 Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den 11-14.april 2018 Afrejse København den 1.april 2018 til 21.april 2018 Hermed følger den endelige rejseplan og pris i forbindelse med Konvention

Læs mere

Rejseplan og tilbud Gældende i 10 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud

Rejseplan og tilbud Gældende i 10 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Rejseplan og tilbud Gældende i 10 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination HUNDTOFTE 18R-535_V-01 OG v-02 Machu Picchu, Cusco,

Læs mere

INVITATION TIL SVØMME-CAMP

INVITATION TIL SVØMME-CAMP INVITATION TIL SVØMME-CAMP Kære svømmere, trænere og familier, Det er en stor glæde igen at invitere alle unge med interesse for svømning til Hans Christian Andersen City Games. Arrangementet vil i 2014

Læs mere

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination Rejseperiode KRISTENSEN 18R-567_V-05 Patagonien Dato

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 12. marts 2018 ****************************** KLAGER [K] (4 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR [B] [B] REJSEMÅL Rundrejse. Canada. 27.5.-18.6.2017.

Læs mere

11 DAGE ARGENTINA STORBYFERIE I STORSLÅEDE BUENOS AIRES OG VILD NATUR VED IGUAZÚVANDFALDENE AFREJSE HVER ONSDAG ÅRET RUNDT

11 DAGE ARGENTINA STORBYFERIE I STORSLÅEDE BUENOS AIRES OG VILD NATUR VED IGUAZÚVANDFALDENE AFREJSE HVER ONSDAG ÅRET RUNDT 11 E ARGENTINA STORBYFERIE I STORSLÅEDE BUENOS AIRES OG VILD NATUR VED IGUAZÚVANDFALDENE AFREJSE HVER ONS ÅRET RUNDT Indhold 01 02 03 04 05 Afgang fra Danmark med kurs mod Sydamerika Ankomst til Buenos

Læs mere

I DANSKERNES FODSPOR GENNEM Chile, en unik rejse med sydamerika-eksperten Calle granholm og dansk-argentineren ricardo albeck

I DANSKERNES FODSPOR GENNEM Chile, en unik rejse med sydamerika-eksperten Calle granholm og dansk-argentineren ricardo albeck 21 dage. 5. - 25. FEBRUAR 2016 I DANSKERNES FODSPOR GENNEM Chile, argentina og rio en unik rejse med sydamerika-eksperten Calle granholm og dansk-argentineren ricardo albeck santiago de chile dansk-chilensk

Læs mere

ARGENTINA BUENOS AIRES, DEN DANSKE PAMPA, VINLANDET MENDOZA OG IGUAZÚVANDFALDENE MED REJSELEDER DANSK-ARGENTINEREN RICARDO ALBECK

ARGENTINA BUENOS AIRES, DEN DANSKE PAMPA, VINLANDET MENDOZA OG IGUAZÚVANDFALDENE MED REJSELEDER DANSK-ARGENTINEREN RICARDO ALBECK 17 E FRA D. 21. NOVEMBER TIL 7. DECEMBER 2016 ARGENTINA BUENOS AIRES, DEN DANSKE PAMPA, VINLANDET MENDOZA OG IGUAZÚVANDFALDENE TILLÆGSPAKKE I RIO DE JANEIRO MED REJSELEDER DANSK-ARGENTINEREN RICARDO ALBECK

Læs mere

Grønland lige om lidt

Grønland lige om lidt Grønland lige om lidt Program Flyveturen Mødetid Bagage / pakning Hvor skal vi bo Forplejning I Sdr. Strømfjord I Nuuk På vandreturen Vandretur Niveaudeling Fortræning Kontakt Økonomi Lejrbank/lommepenge

Læs mere

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination FERGUSON 19R-723_V-02 Argentina Brasilien Rejseperiode

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2016/0028 afsagt den 20. april 2016 ****************************** KLAGER K (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR REJSEMÅL PRIS KLAGEN ANGÅR KRAV B B Rundrejse.

Læs mere

Petanque ved Middelhavet

Petanque ved Middelhavet Petanque ved Middelhavet Afslapning i La Ciotat Tag med DGI Pétanque til La Ciotat - den lille by, hvor pétanque opstod i 1910 Mød en tidligere verdensmester og andre dygtige franske petanquespillere Instruktion

Læs mere

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads Introduktion På opfordring og i samarbejde med Albatros Travel arrangerer IPA Vordingborg igen i 2012 oplevelses/kultur/- naturrejse til Grønland. Turen er for IPA medlemmer med familie og evt. bekendte.

Læs mere

ARGENTINSKE HØJDEPUNKTER. Tag på en unik rejse med rejsebogsforfatter og Argentina-ekspert Hans Erik Rasmussen

ARGENTINSKE HØJDEPUNKTER. Tag på en unik rejse med rejsebogsforfatter og Argentina-ekspert Hans Erik Rasmussen 18 dage. 1. - 18. november 2015 ARGENTINSKE HØJDEPUNKTER Tag på en unik rejse med rejsebogsforfatter og Argentina-ekspert Hans Erik Rasmussen Rio de Janeiros storhed Iguazú-vandfaldene Tangobyen Buenos

Læs mere

INVITATION VANDPOLO-STÆVNE

INVITATION VANDPOLO-STÆVNE INVITATION VANDPOLO-STÆVNE Kære aktive, trænere, dommere og familier. Det er en stor glæde at invitere alle med interesse i vandpolo til den første udgave af Hans Christian Andersen City Games Vandpoloturnering.

Læs mere

1.Studietur for FRDK til England 14.-18. juni 2015. ndhtxtfoto

1.Studietur for FRDK til England 14.-18. juni 2015. ndhtxtfoto www.frdk.dk Nr. 4 Side 1 af 5 25. marts 2015 1. Studietur for FRDK til England 14.-18. juni 2015 1.Studietur for FRDK til England 14.-18. juni 2015 ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studieturen har mest

Læs mere

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra:

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: Nytår i Rom Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 4.145,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona 2 formiddage med informativ dansktalende lokalguide De historiske seværdigheder

Læs mere

Rio til Kap Horn Chile, Argentina og Brasilien på 20 dage -oplev bl.a. Ildlandet, Patagonien, Iguazu

Rio til Kap Horn Chile, Argentina og Brasilien på 20 dage -oplev bl.a. Ildlandet, Patagonien, Iguazu Chile, Argentina og Brasilien på 20 dage -oplev bl.a. Ildlandet, Patagonien, Iguazu Oplevelsesrejse til Sydamerika med Rio til Kap Horn Chile, Argentina og Brasilien på 20 dage Santiago - Punta Arenas

Læs mere

Ramlerne god golf og sammenhold 2018

Ramlerne god golf og sammenhold 2018 Ramlerne god golf og sammenhold 2018 Grevskabet Cheshire, Nordvestlige England 26-29 april 2018 Destinationen for Ramlernes Årlige forårstur bliver England, nærmere betegnet til det lille Grevskab Cheshire,

Læs mere

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination NAVN 18R-559_V-01 Rejseperiode April maj 2018 Dato

Læs mere

Jul i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra:

Jul i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: Jul i Rom Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 23.12.2019 27.12.2019 5 dage Sjæ. 4.045,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona 2 formiddage med informativ dansktalende

Læs mere

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN Dato: august 2015 Det samlede tilbud bliver på i alt godt 13.000 DKK for to personer for 13 dage. 12 overnatninger med morgenmad og med fem arrangerede ture. Tilbuddet er

Læs mere

Altid fordelagtig. Oplev Rhodos og Gran Canaria med Klub Tidende og Ældre Sagen Bornholm. - flyv direkte fra Bornholm

Altid fordelagtig. Oplev Rhodos og Gran Canaria med Klub Tidende og Ældre Sagen Bornholm. - flyv direkte fra Bornholm 8 dage - flyv direkte fra Bornholm Pris pr. person i delt værelse fra 3.600,- Oplev Rhodos og Gran Canaria med Klub Tidende og Ældre Sagen Bornholm Klub Tidende er glade for, sammen med Ældre Sagen Bornholm,

Læs mere

Vandpoloturneringen er en åben turnering med mulighed for at deltage med klubhold, byhold og landshold.

Vandpoloturneringen er en åben turnering med mulighed for at deltage med klubhold, byhold og landshold. INVITATION VANDPOLO Kære vandpolospillere, trænere, dommere og familier, Det er en stor glæde igen at invitere alle unge med interesse for vandpolo til Hans Christian Andersen City Games Vandpolostævne.

Læs mere

I DANSKERNES FODSPOR CHILE. en unik rejse med sydamerika-eksperten Calle granholm og dansk-argentineren ricardo albeck

I DANSKERNES FODSPOR CHILE. en unik rejse med sydamerika-eksperten Calle granholm og dansk-argentineren ricardo albeck 20 dage. 6. - 25. FEBRUAR 2016 I DANSKERNES FODSPOR GENNEM argentina OG CHILE en unik rejse med sydamerika-eksperten Calle granholm og dansk-argentineren ricardo albeck Rio de Janeiros storhed Iguazú-vandfaldene

Læs mere

REJSEKATALOG 2014/2015. Handelsskolen

REJSEKATALOG 2014/2015. Handelsskolen REJSEKATALOG 2014/2015 Handelsskolen Ud at rejse med HG På HG får du tilbud om at komme ud at rejse til forskellige lande i Europa. Mød elever fra andre lande! Det er fordi: Du udvikler dig meget som person

Læs mere

Rom - Flyv på storbyferie

Rom - Flyv på storbyferie Rom - Flyv på storbyferie Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 2.795,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona Oplevelserne med vores lokale guide i Rom De historiske

Læs mere

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab.

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. MOTIONSCYKELFERIE PÅ KORSIKA KORSIKA NORDØEN RUNDT Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. Det kan du glæde dig til

Læs mere

Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010

Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010 Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010 Du har som træner nu mulighed for at få en spændende kultur- og badmintonoplevelse til i Beijing, Kina. DGI badminton har arrangeret rejsen, som byder på

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

Tilbud aktivrejse 2014

Tilbud aktivrejse 2014 Tilbud aktivrejse 2014 Neukirchen med bus 6 dage/3 nætter Prisen er gældende i uge 27 (28. juni 03. juli) 2014 Gasthof Venedigerhof Pris pr. person unge u. 18 år ved minimum 20 deltagere kr. 2.798,- Wolkensteinerbär

Læs mere

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 Holland i forårstiden er blomsternes land og et af højdepunkterne på denne dejlige Holland-rejse er naturligvis et besøg i en af verdens mest berømte blomsterparker

Læs mere

Konservatoriets Pigekor og Treenighedskirkens Drengekor Canada 2016

Konservatoriets Pigekor og Treenighedskirkens Drengekor Canada 2016 Konservatoriets Pigekor og Treenighedskirkens Drengekor Canada 2016 Fredag d. 14. okt. 2016. Rejsedag Konservatoriets Pigekor og Treenighedskirkens Drengekor mødtes ved bussen ved Treenighedskirken kl.

Læs mere

FODBOLDSTÆVNE. Kære fodboldspillere, trænere og familier.

FODBOLDSTÆVNE. Kære fodboldspillere, trænere og familier. FODBOLDSTÆVNE Kære fodboldspillere, trænere og familier. Det er os en stor glæde at invitere unge fodboldspillere fra hele verden til den første udgave af Hans Christian Andersen City Games Fodboldstævne.

Læs mere

Rom - Flyv på storbyferie

Rom - Flyv på storbyferie Rom - Flyv på storbyferie Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 5.895,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona Oplevelserne med vores lokale guider i Rom og ved Pompei

Læs mere

Here we come California. 22 dages rundrejse

Here we come California. 22 dages rundrejse Here we come 22 dages rundrejse 22 dages rundrejse. 22 dages rundrejse. 22 dages rundrejse. 22 dages rundrej- Turen er en 22 dages rundrejse i det vestlige Californien. Turen har mange højdepuntker: natur,

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015. En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur

Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015. En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015 En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur En rejse der er udfærdiget i samarbejde med formændene for Pétanque Bourgogne og de lokale klubber. Der tilbydes

Læs mere

Sommer i Irland Juli 2007. Det jydske Haveselskab

Sommer i Irland Juli 2007. Det jydske Haveselskab Sommer i Irland Juli 2007 Det jydske Haveselskab Introduktion Irske haver har i en årrække været næsten ukendte i Danmark. Og det på trods af at der virkelig er nogle spektakulære haver at se. Hertil kommer,

Læs mere

Vil du med SENIORHUSET til ÆRØ

Vil du med SENIORHUSET til ÆRØ 10. januar 2018 Vil du med SENIORHUSET til ÆRØ Vi skal i 2018 besøge den smukke ø ÆRØ i det sydfynske øhav. Alt er vand ved siden af ÆRØ. Rejsen finder sted i uge 39/2018 (fra mandag d. 24. til fredag

Læs mere

Program for L.A. s U12 On TOUR

Program for L.A. s U12 On TOUR Kære U12 forældre, Så er vi klar med det endelige program for vores tur til Prag i Påsken. Informationsmøde for drengene mandag kl. 17.30 Vi afholder informationsmøde mandag kl. 17.30-18.30 for drengene,

Læs mere

Regional Wonca Congress of Family and Community Medicine

Regional Wonca Congress of Family and Community Medicine Rejsen til Regional Wonca Congress of Family and Community Medicine Montevideo, Uruguay / 18. 21. Marts 2015 -med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Trine-K Travel Design

Læs mere

Julekursus - 22.12-28.12. Julehygge. Omsorg Nærvær Samvær

Julekursus - 22.12-28.12. Julehygge. Omsorg Nærvær Samvær 2013 Julekursus - 22.12-28.12 Julehygge Omsorg Nærvær Samvær Side 2 Julehygge på Livsstilshøjskolen For nogle mennesker er det slet ikke en selvfølge, at juledagene er ensbetydende med smilende hygge,

Læs mere

Danfoss Marathon Club - Gran Canaria Marathon 2013

Danfoss Marathon Club - Gran Canaria Marathon 2013 Danfoss Marathon Club - Gran Canaria Marathon 2013 Rejs med Danfoss Marathon Club til Gran Canaria i januar 2013 og få en forrygende start på løbeåret 2013. Du kan vælge både et helt maraton eller en kortere

Læs mere

SPANSK KURSUS I BUENOS AIRES EFTERÅRET 2012

SPANSK KURSUS I BUENOS AIRES EFTERÅRET 2012 SPANSK KURSUS I BUENOS AIRES EFTERÅRET 2012 Kim Kastrup modtager her sit eksamensbevis i avanceret-udvidet spansk-kursus fra sin lærer Ariel Lorenzo SELVE KURSET Skolen hedder DWS og ligger på adressen

Læs mere

VELKOMMEN. Til interesserede i Grønlandsrejse 2018.

VELKOMMEN. Til interesserede i Grønlandsrejse 2018. VELKOMMEN Til interesserede i Grønlandsrejse 2018. Mange har været igennem Grønnedal som tjenestegørende, civil medarbejder i kommune, medrejsende eller i f.m. tjeneste relateret til Grønlands Kommando

Læs mere

Rocky Mountains på hesteryg

Rocky Mountains på hesteryg Rocky Mountains på hesteryg En utrolig smuk naturrejse på hesteryg På denne spændende rejse skal I se Rocky Mountains fra en hel anden vinkel. I løbet af 6 dage vil I ride i den smukke natur og se de imponerende

Læs mere

- ta med til. poletter til øl og mad.

- ta med til. poletter til øl og mad. - ta med til og Pris kr. 2495,- inkl. bustransport, dobbeltværelse og morgenmad - inkluderer også: besøg på bryggerimuseum og slottet i Detenice middelaldershow inkl. 3 retters menu og 1 øl. Reserveret

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 13. september 2017 ****************************** KLAGER [K] (4 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR [B] [B] REJSEMÅL Nusa Dua, Bali. 2.11.-15.11.2016.

Læs mere

CareNet vidensrejse til Paris 2015

CareNet vidensrejse til Paris 2015 CareNet vidensrejse til Paris 2015 Den 20. 22. maj 2015 inviterer CareNet på vidensejse til kærlighedens by Paris med fokus på sundheds- og velfærdsteknologi. Her kan du både se de nyeste sundheds- og

Læs mere

MED HØJSKOLEN I TYRKIET JANUAR 2008

MED HØJSKOLEN I TYRKIET JANUAR 2008 MED HØJSKOLEN I TYRKIET JANUAR 2008 Dagbog fra Tyrkiet Søndag d. 13. jan. mandag d. 14. jan. 2008 Vi mødtes oppe på Limfjordsskolen kl. 18 og gjorde os klar til at tage med svømmebussen, som kørte os til

Læs mere

Ramlerne god golf og sammenhold 2019

Ramlerne god golf og sammenhold 2019 Ramlerne god golf og sammenhold 2019 East Sussex, England 26-29 april 2019 Destinationen for Ramlernes Årlige forårstur bliver igen England, nærmere betegnet til East Sussex, hvor Dale Hill Golf Resort

Læs mere

3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13

3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13 3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13 Vi glæder os meget til at rejse med jer, og inden vi tager af sted, skal I læse nedenstående program for turen, som I også bedes medbringe, så I ved,

Læs mere

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth.

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth. Til FC Vestsjællands sponsorer 29. januar 2013 Kære alle. Herved har FC Vestsjællands Erhvervsklub fornøjelsen at invitere til en spændende busrejse til Hamborg i dagene fredag den 1. marts søndag den

Læs mere

Wien - den syngende og dansende storby

Wien - den syngende og dansende storby Wien - den syngende og dansende storby Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 5.395,- Højdepunkter Stephansplatz med Stephansdom Slottene Belvedere og Schönbrunn Et cafébesøg hører

Læs mere

Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid

Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid Salamanca, Plaza Mayor Oplev en af Spaniens smukkeste og mest spændende historiske byer, Salamanca, kom et smut til den velbevarede middelalderby

Læs mere

Kulturrejse til Beijing 22. september 1. oktober 2010

Kulturrejse til Beijing 22. september 1. oktober 2010 Kulturrejse til Beijing 22. 1. oktober 2010 Du har nu mulighed for at få en spændende kultur- og badmintonoplevelse til i Beijing, Kina. DGI badminton har arrangeret rejsen, som byder på badmintonkampe

Læs mere

ARGENTINA OG RIO PATAGONIENS GLETSJERE, VENNER PÅ PAMPAEN, BUENOS AIRES, IGUAZÚ OG RIO 19 DAGE FRA 2. TIL 20. NOVEMBER 2016

ARGENTINA OG RIO PATAGONIENS GLETSJERE, VENNER PÅ PAMPAEN, BUENOS AIRES, IGUAZÚ OG RIO 19 DAGE FRA 2. TIL 20. NOVEMBER 2016 19 E FRA 2. TIL 20. NOVEMBER 2016 ARGENTINA OG RIO PATAGONIENS GLETSJERE, VENNER PÅ PAMPAEN, BUENOS AIRES, IGUAZÚ OG RIO EN SJÆLDEN GRUPPEREJSE MED DANSK REJSELEDER HVOR DU MØDER DANSK-ARGENTINERE Indhold

Læs mere

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Hamburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.895,- Højdepunkter En fantastisk millionby så tæt på Mulighed for havnerundfart og museumsbesøg Vi bor på centralt hotel i Hamburg Side

Læs mere

ndhtxtfoto Studietur med FRDK til USA 10.-18. juni 2014 fra idé til virkelighed

ndhtxtfoto Studietur med FRDK til USA 10.-18. juni 2014 fra idé til virkelighed ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur med FRDK til USA 10.-18. juni 2014 På basis af erfaringerne fra en tidligere FRKDstudietur til USA og Canada samt ønsket om også at besøge Jill Clapperton,

Læs mere

ROLD SKOVS VENNER. RHINEN - RÜDESHEIM - 6 dage august august

ROLD SKOVS VENNER. RHINEN - RÜDESHEIM - 6 dage august august ROLD SKOVS VENNER RHINEN - RÜDESHEIM - 6 dage - 2017 9. august - 14. august Rold Skovs Venner har rundet de 30 år, og det fejrer vi på utallige opfordringer fra mange medlemmer. Der er mange, som har sagt

Læs mere

Det bedste af Fransk Polynesien

Det bedste af Fransk Polynesien Det bedste af Fransk Polynesien Dette er turen for jer som ønsker at opleve det bedste af Fransk Polynesia på den bedst mulige måde Turen starter med nogle rolige dage på Tahiti før I besøger den spændende

Læs mere

Studieturen til Istanbul d. 22.-27. marts 2015

Studieturen til Istanbul d. 22.-27. marts 2015 Studieturen til Istanbul d. 22.-27. marts 2015 Kære 2.v, Hermed følger relevante informationer til jer og jeres forældre omkring studieturen. Temaet for studieturen er øst og vest, og de deltagende fag

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Det Færøske Spisekammer 4 dage fra kr. 10.598,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet

Læs mere

1) Skoleindkvartering/halindkvartering - Liggeunderlag og sovepose skal medbringes

1) Skoleindkvartering/halindkvartering - Liggeunderlag og sovepose skal medbringes I kan frit vælge mellem følgende 5 muligheder: 1) Skole/hal indkvatering 2) Vandrehjem 3) Comwell Hotel 4) Konventum (LO Skolen) 5) Strand & Badehotel Marienlyst Læs om alle 5 muligheder herunder samt

Læs mere

PORTUGAL - KITESURF CAMP I ALGARVE, 1 UGE

PORTUGAL - KITESURF CAMP I ALGARVE, 1 UGE PORTUGAL - KITESURF CAMP I ALGARVE, 1 UGE NYHED: Vi inkluderer nu gratis yoga-sessions alle hverdagsaftener. Derudover får vi udstyr til FOILkitesurfing, hvis nogen skulle have lyst til at lære det - dette

Læs mere

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by.

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by. Det Færøske Køkken 4 dage fra kr. 10.898,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske

Læs mere

Yoga-retreat. goa marts 2016

Yoga-retreat. goa marts 2016 Yoga-retreat goa marts 2016 Mandag d. 21/3 til onsdag d. 30/3 2016 I midten af marts 2016 og henover påsken afholder Prana Yoga Shala sin første yogaferie i smukke Goa i Indien. I ni dage står den på varme,

Læs mere

Vinrejse - Barolo og Valpolicella

Vinrejse - Barolo og Valpolicella Vinrejse - Barolo og Valpolicella Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.09.2019 06.10.2019 9 dage Fyn, Jyl., Sjæ. 7.595,- Højdepunkter To af Italiens største vindistrikter Spændende

Læs mere

Korsika fra syd til nord. Indkvartering MOTIONSCYKLING PÅ SKØNHEDENS Ø KORSIKA FRA SYD TIL NORD

Korsika fra syd til nord. Indkvartering MOTIONSCYKLING PÅ SKØNHEDENS Ø KORSIKA FRA SYD TIL NORD MOTIONSCYKLING PÅ SKØNHEDENS Ø KORSIKA FRA SYD TIL NORD Oplev selv de flotte landskaber, som fotograferne på Tour de France i 2013 viste på de 3 første dage af jubilæumstouren. Oplev den umiddelbare overraskelse

Læs mere

Når du rejser med Ungdomsskolen...

Når du rejser med Ungdomsskolen... en ungdomsskole-rejse! 22 elever + 3 lærere pt. tilmeldt 19 elever, 13 piger og 6 drenge så plads til endnu 3 elever! afrejse: lørdag d. 24/3 hjemkomst: torsdag d. 29/3 arrangør: Ringkøbing-Skjern Ungdomsskole

Læs mere

UDFORDRING OG VANDRING I PYRENÆERNE

UDFORDRING OG VANDRING I PYRENÆERNE 8 E MED AFREJSE 28. SEPTEMBER 2019 UDFORDRING OG VANDRING I PYRENÆERNE AFSKED MED DET GAMLE - SAMARBEJDE - UDFORDRING - UDSYN MÅLRETTEHED - OVERVINDE GRÆNSER - STYRKE - HJEMKOMST MED EVENTYRER, PSYKOTERAPEUT

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 21.07.2020 28.07.2020 5.845,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige

Læs mere

Barlinek, Polen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Barlinek, Polen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Barlinek, Polen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.195,- Højdepunkter Super hotel med god beliggenhed og rigtig god mad Lokal, dansktalende guide kun for os 3 afslappende udflugter

Læs mere

I DANSKERNES FODSPOR

I DANSKERNES FODSPOR 20 / 17 dage. 7. - 26. / 23. FEBRUAR 2015 I DANSKERNES FODSPOR GENNEM argentina OG CHILE Tag på en unik rejse med rejsebogsforfatter og Argentina-ekspert Hans Erik Rasmussen Rio de Janeiros storhed Iguazú-vandfaldene

Læs mere

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos Ferie med indhold J En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos #Ferie #Meditation #Sol #Strand #Stilhed #Fordybelse #Healing #Renselse #Celler #Hellige steder #Tid til mig selv #Egen kærlighed

Læs mere

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser)

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser) Dagsprogram Lørdag 19.9. Afgang København kl. 14.30. Efter mellemlanding i Istanbul ankommer vi til Dalaman kl. 21.25 (måltider er ikke inkluderet på flyene). Transfer fra lufthavnen i Dalaman til pensionen

Læs mere

Studietur til Montpellier i forlængelse af generalforsamlingen 2017

Studietur til Montpellier i forlængelse af generalforsamlingen 2017 Studietur til Montpellier i forlængelse af generalforsamlingen 2017 som i år afholdes på Quality Hotel i Høje Taastrup, Carl Gustavs Gade 1, 2630 Taastrup onsdag den 26. april kl. 16.00. Efter bestyrelsen

Læs mere

Paris 2013. 10. klassecenter Frederikshavn

Paris 2013. 10. klassecenter Frederikshavn Paris 2013 10. klassecenter Frederikshavn Program for dagen Temadag torsdag 7. marts VI ARBEJDER I 3 FORSKELLIGE WORKSHOPS. HVER WORKSHOP ER AF 45 MINUTTERS VARIGHED Workshoppen 1. PARIS I DAG OG MONUMENTER

Læs mere

FiO2009: Kursusplan (ret til ændringer forbeholdes!)

FiO2009: Kursusplan (ret til ændringer forbeholdes!) FiO2009: Kursusplan (ret til ændringer forbeholdes!) Onsdag 27. maj: Ankomst Kursusdeltagerne ankommer til Kastrup Lufthavn, København, omkring kl. 16 17. Finnair har en ankomst 16:10 (afr. Helsinki 15:35)

Læs mere

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Hamburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.795,- Højdepunkter En fantastisk millionby så tæt på Mulighed for havnerundfart og museumsbesøg Vi bor på nyt velbeliggende hotel i

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

Londons Højdepunkter. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Londons Højdepunkter. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Londons Højdepunkter Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.695,- Højdepunkter Centralt hotel lige ved British Museum Rejseleder med hele vejen Tilkøb den store London sightseeing

Læs mere