Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank AIS, CVR nr Onsdag den 10. april 2019

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank AIS, CVR nr Onsdag den 10. april 2019"

Transkript

1 Spar Nord Bank A/S - Ordinær generalforsamling, 10. april Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank AIS, CVR nr Onsdag den 10. april 2019 Onsdag den 10. april 2019 kl afholdtes der ordinær generalforsamling på adressen Europahallen, Europaplads 4, Aalborg. På generalforsamlingen var repræsenteret stemmer og kr. aktiekapital. Formanden for bestyrelsen, Kjeld Johannesen, foreslog på bestyrelsens vegne advokat Laurits Toft valgt som dirigent. Laurits Toft blev valgt med enstemmighed. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen i overensstemmelse med Selskabslovens regler og vedtægterne for selskabet var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig. Dirigenten konstaterede, at fremlæggelsesreglerne i Selskabslovens 99 samt i vedtægterne var overholdt. Herefter oplyste dirigenten, at dagsordenen for generalforsamlingen ud over valg af dirigent indeholdt følgende punkter: 2. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed 3. Fremlæggelse af revideret årsregnskab til godkendelse samt koncernregnskab 4. Beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af tab i henhold til det godkendte regnskab 5. Forelæggelse af selskabets vederlagspolitik til godkendelse i henhold til Lov om Finansiel virksomhed 6. Godkendelse af bestyrelsens vederlag for 2018 og niveauet for vederlaget for Bemyndigelse til bestyrelsen til køb af egne aktier 8. Valg af medlemmer til bestyrelsen jf. vedtægternes 16 stk Valg af revisorer 10. Forslag fra bestyrelsen: A. Bestyrelsen fremsætter forslag om ændring i Vedtægternes 3 om bemyndigelse til selskabets bestyrelse til at udvide selskabets aktiekapital. B. Bestyrelsen stiller forslag om ændring af vedtægternes 7 om valgbarhed til og tidsfrist for indsendelse af forslag til kandidater til bankråd. C. Bestyrelsen stiller forslag om at ophæve bestemmelsen i vedtægternes 16 stk. 3 om aldersgrænsen for bestyrelsesmedlemmer.

2 Spar Nord Bank A/S - Ordinær generalforsamling, 10. april Eventuelt 2. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed Dirigenten oplyste indledningsvist, at debat om beretningen blev udskudt til efter fremlæggelse af årsrapport og beslutning om overskudsdisponering. Dirigenten gav herefter ordet til Kjeld Johannesen til aflæggelse af bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed. Kjeld Johannesen aflagde beretning om selskabets virksomhed. Kjeld Johannesen gav herefter ordet til Lasse Nyby. 3. Fremlæggelse af revideret årsrapport til godkendelse samt koncernregnskab Lasse Nyby fremlagde herefter revideret årsrapport samt koncernregnskab. Lasse Nyby gav herefter ordet til dirigenten. 4. Beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af tab i henhold til det godkendte regnskab Dirigenten oplyste, at bestyrelsen foreslår, at årets resultat på 921 mio.kr. anvendes således: Udbetaling af udbytte på 3,5 kr. pr. aktie a nominelt 10 kr. svarende til 431 mio. kr., henlæggelse af 441 mio. kr. til egenkapitalen og overførsel af 49 mio. kr. til indehavere af hybride kernekapitalinstrumenter. Dirigenten gav herefter ordet frit til dagsordenens pkt Jens Thomsen fik ordet og spurgte om, hvorfor det foreslåede udbytte netop var fastlagt til 3,5 kr., og om selskabets ledelse var bekymret over selskabets markedsværdi på grund af en lav aktiekurs. Kjeld Johannesen takkede for spørgsmålene og oplyste, at de 3,5 kr. godt kunne have været 3,61 kr., men så vil man nærme sig det maksimum, hvor Finanstilsynet formentlig vil blande sig. Og generelt så han personligt helst hele tal. Med hensyn til en bekymring over markedsværdien oplyste Kjeld Johannesen, at han ikke har mulighed for at have mening om, hvordan markedet fastsætter aktiekurser. Han hæftede sig dog ved, at bankaktier nu klarer sig fint. Dirigenten forespurgte herefter om henholdsvis beretning, årsrapport og forslag til udbytte ønskedes under afstemning. Dette var ikke tilfældet, og beretning, årsrapport og overskudsdisponering kunne herefter betragtes som enstemmigt godkendt af de fremmødte. 5. Forelæggelse af selskabets vederlagspolitik til godkendelse i henhold til lov om finansiel virksomhed Kjeld Johannesen fik ordet til en kort gennemgang af politikken.

3 Spar Nord Bank A/S - Ordinær generalforsamling, 10. april Dirigenten forespurgte herefter, om politikken ønskedes under afstemning, og hvis et ønske ikke fremkom, ville dirigenten opfatte dette, som alle tilstedeværende på generalforsamlingen stemte for godkendelse af den fremlagte politik. Der fremkom ikke ønske om afstemning, hvorfor politikken kunne betragtes som enstemmigt godkendt af de fremmødte. 6. Godkendelse af bestyrelsens vederlag for 2018 og niveauet for vederlaget for 2019 Kjeld Johannesen fik ordet til en gennemgang af punktet. Dirigenten forespurgte herefter, om punktet ønskedes under afstemning, og hvis et ønske ikke fremkom, ville dirigenten opfatte dette, som alle tilstedeværende på generalforsamlingen stemte for godkendelse af bestyrelsens vederlag for 2018 og niveauet for Der fremkom ikke ønske om afstemning, hvorfor vederlaget kunne betragtes som enstemmigt godkendt af de fremmødte. 7. Bemyndigelse til bestyrelsen til køb af egne aktier Dirigenten gik herefter over til pkt. 7 på dagsordenen og oplyste, at bestyrelsen under henvisning til Selskabslovens 198 indstillede, at bestyrelsen indtil næste ordinære generalforsamling bemyndiges til at erhverve egne aktier med en pålydende værdi på indtil 10 % af aktiekapitalen til den på erhvervelsestidspunktet gældende børskurs med afvigelse på op til 10 %. Dirigenten forespurgte herefter, om bemyndigelsen ønskedes under afstemning. Hvis et ønske ikke fremkom, ville dirigenten opfatte dette, som alle tilstedeværende på generalforsamlingen stemte ja til bemyndigelsen. Der fremkom ikke ønske om afstemning, hvorfor bemyndigelsen kunne betragtes som enstemmigt vedtaget blandt de fremmødte. 8. Valg af medlemmer til bestyrelsen jf. vedtægternes 16 stk. 1. Kjeld Johannesen fik ordet og oplyste, at bestyrelsen indstillede Kjeld Johannesen, Per Nikolaj Bukh, Kaj Christiansen og John Sørensen til genvalg. Kjeld Johannsen foretog en præsentation af de opstillede. Dirigenten forespurgte herefter, om der var andre kandidatforslag. Der fremkom ikke øvrige kandidatforslag, hvorfor de indstillede kandidater blev valgt ved fredsvalg. 9. Valg af revisorer Dirigenten oplyste, at bestyrelsen indstillede Deloitte, Statsautoriseret Revisionspartnerselskab valgt som selskabets revisor. Kjeld Johannesen fik ordet til præsentation af revisorskiftet.

4 Spar Nord Bank A/S - Ordinær generalforsamling, 10. april Dirigenten forespurgte herefter, om der var andre forslag. Der kom ikke andre forslag, hvorfor bestyrelsens forslag til revisor kunne betragtes som vedtaget. 10. Forslag fra bestyrelsen til vedtægtsændringer Dirigenten oplyste om de foreslåede vedtægtsændringer. A. Bestyrelsen fremsætter forslag om ændring i Vedtægternes 3 om bemyndigelse til selskabets bestyrelse til at udvide selskabets aktiekapital. Vedtægternes 3 er herefter sålydende: Stk. i Bestyrelsen er i tiden til den 30. april 2022 bemyndiget til ad en eller flere gange at træffe beslutning om at udvide selskabets aktiekapital med indtil nominelt kr. ved udstedelse af nye navneaktier, der skal være ligestillet med den bestående aktiekapital. Udvidelsen af selskabets aktiekapital kan ske ved indskud af kontanter. Udvidelsen af selskabets aktiekapital skal ske med fortegningsret for selskabets aktionærer. En sådan udvidelse vil kunne gennemføres til favørkurs. Stk. 2 De nye aktier, der tegnes på grundlag af bemyndigelsen i 3 stk. 1, skal være omsætningspapirer, de skal lyde på navn samt give ret til udbytte og andre rettigheder i selskabet fra det tidspunkt, bestyrelsen bestemmer i forhøjelsesbeslutningen. Stk. 3 Bestyrelsen er i tiden til den 30. april 2022 bemyndiget til ad en eller flere gange at træffe beslutning om at udvide selskabets aktiekapital med indtil nominelt kr. ved udstedelse af nye navneaktier, der skal være ligestillet med den bestående aktiekapital. Udvidelsen af selskabets aktiekapital kan ske ved indskud af kontanter eller på anden made. Udvidelsen af selskabets aktiekapital skal ske uden fortegningsret for selskabets aktionærer. Udvidelsen skal gennemføres til markedskurs. Stk. 4 De nye aktier, der tegnes på grundlag af bemyndigelsen i 3 stk. 3, skal være omsætningspapirer, de skal lyde på navn samt give ret til udbytte og andre rettigheder i selskabet fra det tidspunkt, bestyrelsen bestemmer i forhøjelsesbeslutningen. Stk. 5 Bestyrelsen kan efter bemyndigelserne i 3, stk. i og 3 samlet udvide selskabets aktiekapital med maksimalt nominelt kr. Kjeld Johannesen fik ordet til en kort motivation for forslaget. Dirigenten forespurgte herefter, om vedtægtsændringerne ønskedes under afstemning. Hvis et ønske ikke fremkom, ville dirigenten opfatte dette, som alle tilstedeværende på generalforsamlingen stemte ja til vedtægtsændringerne. Der fremkom ikke ønske om afstemning, hvorfor vedtægtsændringerne kunne betragtes som enstemmigt vedtaget blandt de fremmødte. B. Bestyrelsen stiller forslag om ændring af vedtægternes 7 om indkaldelse til aktionærmøde.

5 Spar Nord Bank A/S - Ordinær generalforsamling, 10. april Vedtægternes 7 er herefter sålydende: 7 Stk. i Valgbare til bankrådet er personlige aktionærer, som er myndige, ikke ude af rådighed over deres bo og som kan dokumentere, at de inden den 1. december i året forud for aktionærmødet er noteret eller har begæret deres aktier noteret som tilhørende til den pgældende aktionærkreds, og som på datoen for indkaldelse til aktionærmødet fortsat ejer aktier i selskabet registreret i den pågældende aktionærkreds. De i 9 stk. i nævnte storaktionærer og medarbejdere i selskabet eller dets datterselskaber kan ikke vælges til bankrådsmedlemmer. Stk. 2 Aktionærkredsens aktionærer kan indsende forslag til kandidater til bankrådet. Forslag skal være modtaget af selskabet inden 1. december i året forud for aktionærmødet. Kandidatlisten bekendtgøres samtidig med indkaldelse til aktionærmødet. Stk. 3 Ophører et bankrdsmedlem med at have sine aktier registreret i aktionærkredsen, eller mister han rdighed over sit bo, skal han udtræde af bankrådet. Stk. 4 Afgår et bankrådsmedlem i valgperioden vælges nyt medlem ved førstkommende aktionærmøde. Kjeld Johannesen fik ordet til en kort motivation for forslaget. Dirigenten forespurgte herefter, om vedtægtsændringerne ønskedes under afstemning. Hvis et ønske ikke fremkom, ville dirigenten opfatte dette, som alle tilstedeværende på generalforsamlingen stemte ja til vedtægtsændringerne. Der fremkom ikke ønske om afstemning, hvorfor vedtægtsændringerne kunne betragtes som enstemmigt vedtaget blandt de fremmødte. C. Bestyrelsen stiller forslag om at ophæve bestemmelsen i vedtægternes 16 stk. 3 om aldersgrænsen for bestyrelsesmedlemmer. Vedtægternes 16 er herefter sålydende: 16 Stk. 1 Bestyrelsen består af 4-7 medlemmer valgt af generalforsamlingen samt de i henhold til selskabsloven medarbejdervalgte medlemmer. Stk. 2 Bestyrelsens medlemmer vælges for 2 år ad gangen. Stk. 3. Mister et bestyrelsesmedlem rådigheden over sit bo eller opfylder han ikke Finanstilsynets krav om egnethed og hæderlighed, skal han udtræde af bestyrelsen. Stk. 4 Afgår et bestyrelsesmedlem i valgperioden, vælges et nyt medlem ved førstkommende generalforsamling for den resterende del af det afgåede medlems valgperiode.

6 Spar Nord Bank A/S - Ordinær generalforsamling, 10. april Kjeld Johannesen fik ordet til en motivation for forslaget. Dirigenten forespurgte herefter, om vedtægtsændringerne ønskedes under afstemning. Hvis et ønske ikke fremkom, ville dirigenten opfatte dette, som alle tilstedeværende på generalforsamlingen stemte ja til vedtægtsændringerne. Der fremkom ikke ønske om afstemning, hvorfor vedtægtsændringerne kunne betragtes som enstemmigt vedtaget blandt de fremmødte. 11. Eventuelt Dirigenten gav ordet frit. Kjeld Johannesen afsluttede og takkede dirigenten for god ledelse af generalforsamlingen. Generalforsamlingen hævet. Aalborg den 2,44 Dirigent Referent: Karin Duerlund

Indkaldelse til ordinær generalforsamling I henhold til vedtægternes 10 indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i. Spar Nord Bank A/S

Indkaldelse til ordinær generalforsamling I henhold til vedtægternes 10 indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i. Spar Nord Bank A/S Indkaldelse til ordinær generalforsamling I henhold til vedtægternes 10 indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank A/S Onsdag den 10. april 2019 kl. 15.30 på adressen Europahallen,

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank A/S, CVR nr Torsdag den 19. april 2018

Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank A/S, CVR nr Torsdag den 19. april 2018 Spar Nord Bank A/S - Ordinær generalforsamling, 19. april 2018-129 - Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank A/S, CVR nr. 13737584 Torsdag den 19. april 2018 Torsdag den 19. april 2018 kl. 15.30 afholdtes

Læs mere

a. Forslag om nedsættelse af selskabskapitalen samt nedsættelse af stykstørrelse fra 1,00 kr. til 0,50 kr.

a. Forslag om nedsættelse af selskabskapitalen samt nedsættelse af stykstørrelse fra 1,00 kr. til 0,50 kr. BRØNDBYERNES IF FODBOLD A/S Cvr.nr. 83 93 34 10 Brøndby, den 10. maj 2016 SELSKABSMEDDELELSE NR. 12/2016 Brøndbyernes IF Fodbold A/S Forløb af ordinær generalforsamling Den 10. maj 2016, kl. 16.00, blev

Læs mere

BRØNDBYERNES I.F. FODBOLD A/S CVR-nr Brøndby, den 2. april 2019 SELSKABSMEDDELELSE NR. 08/2019

BRØNDBYERNES I.F. FODBOLD A/S CVR-nr Brøndby, den 2. april 2019 SELSKABSMEDDELELSE NR. 08/2019 Side 1 af 5 BRØNDBYERNES I.F. FODBOLD A/S CVR-nr. 83 93 34 10 Brøndby, den 2. april 2019 SELSKABSMEDDELELSE NR. 08/2019 Brøndbyernes IF Fodbold A/S Forløb af ordinær generalforsamling Den 2. april 2019,

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling den 23. april 2015

Referat af Ordinær generalforsamling den 23. april 2015 Offentliggjort: 2015-04-23 17:41:09 CEST Erria A/S Referat fra generalforsamling Referat af Ordinær generalforsamling den 23. april 2015 Selskabsmeddelelse nr. 04/2015 ERRIA A/S Cvr-nr. 15300574 År 2015,

Læs mere

4. Godkendelse af årsrapport og beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af tab i henhold til den godkendte årsrapport

4. Godkendelse af årsrapport og beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af tab i henhold til den godkendte årsrapport Dato: 29.04.2014 Emne: Ordinær Generalforsamling Tid: Tirsdag, den 29. april 2014, kl. 17:00 Sted: Toftegaardsvej 4, 8370 Hadsten År 2014, den 29. april, afholdtes Ordinær Generalforsamling i Expedit A/S

Læs mere

Fuldstændige forslag til vedtægtsændringer fremsat af bestyrelsen: Jyske Banks ekstraordinære generalforsamling, den 26. februar

Fuldstændige forslag til vedtægtsændringer fremsat af bestyrelsen: Jyske Banks ekstraordinære generalforsamling, den 26. februar Fuldstændige forslag til vedtægtsændringer fremsat af bestyrelsen: Jyske Banks ekstraordinære generalforsamling, den 26. februar Nugældende Med de foreslåede ændringer Vedtægter for Jyske Bank A/S 4 -

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSREFERAT SKAKO A/S CVR-NR

GENERALFORSAMLINGSREFERAT SKAKO A/S CVR-NR Advokatanpartsselskab J.nr. 19216 om/emn GENERALFORSAMLINGSREFERAT SKAKO A/S CVR-NR. 36440414 År 2016, den 18. april kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Skako A/S på selskabets adresse i Faaborg.

Læs mere

Den ordinære generalforsamling blev afholdt på selskabets kontor, Holger Danskes Vej 91, 2000 Frederiksberg.

Den ordinære generalforsamling blev afholdt på selskabets kontor, Holger Danskes Vej 91, 2000 Frederiksberg. PLESNER SVANE GRØNBORG ADVOKATFIRMA GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 1. MAJ 2009 JOBINDEX A/S (CVR nr.: 21367087) Den ordinære generalforsamling blev afholdt på selskabets kontor,

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN for BoConcept Holding A/S

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN for BoConcept Holding A/S UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN for BoConcept Holding A/S cvr. nr. 34 01 84 13 Den 27. august 2009 kl. 16:00 afholdtes ordinær generalforsamling i selskabet på selskabets kontor, Mørupvej 16, 7400

Læs mere

Generalforsamlingsprotokollat Dato 09.05.2014

Generalforsamlingsprotokollat Dato 09.05.2014 Generalforsamlingsprotokollat Dato 09.05.2014 Der afholdtes ordinær generalforsamling i fredag, den 09. maj 2014 klokken 10.00 i Bøgesalen på Comwell Hvide Hus Aalborg, Vesterbro 2,. Fra ledelsen var den

Læs mere

Bestyrelsen havde i henhold til vedtægternes 8.1 udpeget advokat Christina Bruun Geertsen som dirigent for generalforsamlingen.

Bestyrelsen havde i henhold til vedtægternes 8.1 udpeget advokat Christina Bruun Geertsen som dirigent for generalforsamlingen. KØBENHAVN. AARHUS. LONDON. BRUXELLES BERLIN IV A/S, CVR-NUMMER 29 14 98 60 Den 10. oktober 2014, klokken 10.00 blev der afholdt ordinær generalforsamling i Berlin IV A/S hos Kromann Reumert, Sundkrogsgade

Læs mere

UDDRAG AF REFERAT AF SPARBANKs ORDINÆRE GENERALFORSAMLING DEN 22. MARTS 2011

UDDRAG AF REFERAT AF SPARBANKs ORDINÆRE GENERALFORSAMLING DEN 22. MARTS 2011 Til Nasdaq OMX Copenhagen A/S Selskabsmeddelelse nr. 4-2011 Skive, 22. marts 2011 UDDRAG AF REFERAT AF SPARBANKs ORDINÆRE GENERALFORSAMLING DEN 22. MARTS 2011 År 2011, den 22. marts, afholdtes kl. 17.30

Læs mere

BRØNDBYERNES I.F. FODBOLD A/S CVR-nr Brøndby, den 30. marts 2017 SELSKABSMEDDELELSE NR. 08/2017

BRØNDBYERNES I.F. FODBOLD A/S CVR-nr Brøndby, den 30. marts 2017 SELSKABSMEDDELELSE NR. 08/2017 Side 1 af 5 BRØNDBYERNES I.F. FODBOLD A/S CVR-nr. 83 93 34 10 Brøndby, den 30. marts 2017 SELSKABSMEDDELELSE NR. 08/2017 Brøndbyernes IF Fodbold A/S Forløb af ordinær generalforsamling Den 30. marts 2017,

Læs mere

Vedtægter for. Bang & Olufsen a/s. CVR.nr

Vedtægter for. Bang & Olufsen a/s. CVR.nr Vedtægter for Bang & Olufsen a/s CVR.nr. 41 25 79 11 1. Selskabets navn er Bang & Olufsen a/s. 2. Selskabets hjemsted er i Struer kommune. 3. Selskabets formål er i første række at eje varemærket Bang

Læs mere

overensstemmelse med 13 i Selskabets vedtægter havde bestyrelsen udpeget advokat Regina M. Andersen til dirigent for generalforsamlingen.

overensstemmelse med 13 i Selskabets vedtægter havde bestyrelsen udpeget advokat Regina M. Andersen til dirigent for generalforsamlingen. Den 24. april 2013 kl. 16.00 afholdtes ordinær generalforsamling iandersen &Martini A/S (CVR-nr. 15 31 37 14) ("Selskabet"), hos Selskabets afdeling på Agenavej 15, 2670 Greve. overensstemmelse med 13

Læs mere

Den ordinære generalforsamling blev afholdt på selskabets kontor, Holger Danskes Vej 91, 2000 Frederiksberg.

Den ordinære generalforsamling blev afholdt på selskabets kontor, Holger Danskes Vej 91, 2000 Frederiksberg. PLESNER SVANE GRØNBORG ADVOKATFIRMA GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 23. APRIL 2009 JOBINDEX A/S (CVR nr.: 21367087) Den ordinære generalforsamling blev afholdt på selskabets kontor,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Exiqon A/S

Referat af ordinær generalforsamling i Exiqon A/S København Marts 2015 Sagsnr. 038296-0035 sj/akt/mei Referat af ordinær generalforsamling i Exiqon A/S Den 19. marts 2015 afholdtes ordinær generalforsamling i Exiqon A/S (CVR-nr. 18 98 44 31) ("Selskabet")

Læs mere

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S den 24. april 2013 GENERALFORSAMLINGSREFERAT ERRIA A/S CVR-NR

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S den 24. april 2013 GENERALFORSAMLINGSREFERAT ERRIA A/S CVR-NR REFERAT AF GENERALFORSAMLING DEN 24.04.2013 OG NYE VEDTÆGTER. Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S den 24. april 2013 Selskabsmeddelelse nr. 4/2013 GENERALFORSAMLINGSREFERAT ERRIA A/S CVR-NR. 15300574 År 2013,

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDlINGSPROTO KOllEN

UDSKRIFT AF FORHANDlINGSPROTO KOllEN Advokatfirnla UDSKRIFT AF FORHANDlINGSPROTO KOllEN FOR egetæpper a/s CVR-nr. 38454218 J.nr. 13S939 Torben Buur Side 2 af 5 Ar 2016, den 30.08., kl. 11.30 afholdtes ordinær generalforsamling i egetæpper

Læs mere

Vedtægter for Spar Nord Bank A/S

Vedtægter for Spar Nord Bank A/S Vedtægter for Spar Nord Bank A/S 1 Vedtægter for Spar Nord Bank A/S Selskabets navn, hjemsted og formål Selskabets navn er Spar Nord Bank A/S. Selskabet driver tillige virksomhed under binavne nævnt i

Læs mere

Generalforsamlingen transmitteres direkte på Topdanmarks hjemmeside Investor.

Generalforsamlingen transmitteres direkte på Topdanmarks hjemmeside   Investor. Topdanmark A/S Indkaldelse til ordinær generalforsamling 17. april 2013 Topdanmark A/S Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Topdanmark A/S, onsdag den 17. april 2013, kl. 15.00, i Tivoli Congress

Læs mere

Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr )

Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr ) Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr. 49 61 98 12) Navn, hjemsted, formål 1. 1.1. Selskabets navn er H+H International A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: (a) (b) (c)

Læs mere

på Konferencecentret, Hotel Legoland, Aastvej 10B, 7190 Bilund, Danmark med følgende

på Konferencecentret, Hotel Legoland, Aastvej 10B, 7190 Bilund, Danmark med følgende J.nr. 036920-0018 ORDINÆR GENERALFORSAMLING April 2009 Den 21. april 2009 blev der afholdt ordinær generalforsamling i FirstFarms AIS, CVR nr. 28 31 2504 på Konferencecentret, Hotel Legoland, Aastvej 10B,

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr. 30 55 77 51 Ordinær generalforsamling i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S ("Selskabet") afholdes tirsdag den 29. maj

Læs mere

Vedtægter. Santa Fe Group A/S. CVR-nr

Vedtægter. Santa Fe Group A/S. CVR-nr Vedtægter Santa Fe Group A/S CVR-nr. 26 04 17 16 Med ændringer som vedtaget på selskabets ordinære generalforsamling den 27. marts 2018. 1. Navn 1.1. Selskabets navn er Santa Fe Group A/S. 2. Formål Selskabets

Læs mere

Vedtægter for. Bang & Olufsen a/s. CVR.nr. 41 25 79 11

Vedtægter for. Bang & Olufsen a/s. CVR.nr. 41 25 79 11 Vedtægter for Bang & Olufsen a/s CVR.nr. 41 25 79 11 1. Selskabets navn er Bang & Olufsen a/s. 2. Selskabets hjemsted er i Struer kommune. 3. Selskabets formål er at drive forretning, enten selv eller

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Indkaldelse til ordinær generalforsamling MEDDELELSE NR. 170 17. september 2019 Indkaldelse til ordinær generalforsamling Vedlagt offentliggøres selskabets indkaldelse til ordinær generalforsamling, som afholdes torsdag, den 10. oktober 2019 kl.

Læs mere

Generalforsamlingsprotokollat Dato 01.03.2013

Generalforsamlingsprotokollat Dato 01.03.2013 Generalforsamlingsprotokollat Dato 01.03.2013 Der afholdtes ordinær generalforsamling i fredag, den 01. marts 2013 klokken 10.00 i Vintersalen på Hotel Hvide Hus, Vesterbro 2,. Fra ledelsen var den samlede

Læs mere

Generalforsamlingsprotokollat Dato:

Generalforsamlingsprotokollat Dato: Generalforsamlingsprotokollat Dato: 24-05-2013 Den 24. maj 2013, klokken 15.00 afholdtes ordinær generalforsamling i (CVR nr.3338 6095) på selskabets adresse, 1.sal,. Den ordinære generalforsamling havde

Læs mere

Den 30. september 2019 blev der afholdt ekstraordinær generalforsamling i Blue Vision A/S ( Selskabet ) med følgende dagsorden:

Den 30. september 2019 blev der afholdt ekstraordinær generalforsamling i Blue Vision A/S ( Selskabet ) med følgende dagsorden: Dato: 30. september 2019 Selskabsmeddelelse nr.: 14 Ekstraordinær generalforsamling i Blue Vision A/S, CVR-nr. 26 79 14 13 Den 30. september 2019 blev der afholdt ekstraordinær generalforsamling i Blue

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling

Indkaldelse til generalforsamling Nasdaq OMX Copenhagen A/S Charlottenlund, den 29. marts 2019 Meddelelse nr. 196 Indkaldelse til generalforsamling Bestyrelsen for (Cvr.nr. 3069 1644) indkalder hermed til selskabets ordinære generalforsamling,

Læs mere

Korrektion: Selskabet har konstateret en meningsforstyrrende fejl i den danske udgave af generalforsamlingsindkaldelsens

Korrektion: Selskabet har konstateret en meningsforstyrrende fejl i den danske udgave af generalforsamlingsindkaldelsens Korrektion: Selskabet har konstateret en meningsforstyrrende fejl i den danske udgave af generalforsamlingsindkaldelsens pkt. VA1. I indkaldelsens forslag til nye 3C og 3D, er der fejlagtigt anført gældsbreve,

Læs mere

VEDTÆGTER. For. EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr

VEDTÆGTER. For. EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr VEDTÆGTER For EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr. 30557751 VEDTÆGTER 1. NAVN Selskabets navn er EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S. 2. HJEMSTED Selskabets hjemsted er Horsens Kommune. 3. FORMÅL Selskabets

Læs mere

Generalforsamling i Bang & Olufsen a/s. 1. Valg af dirigent. 5. Forslag fra bestyrelsen:

Generalforsamling i Bang & Olufsen a/s. 1. Valg af dirigent. 5. Forslag fra bestyrelsen: Til navnenoterede aktionærer i Bang & Olufsen a/s Struer, 18-09-2003 Generalforsamling i Bang & Olufsen a/s Bang & Olufsen a/s ordinære generalforsamling afholdes fredag, den 10. oktober 2003, kl. 16.30

Læs mere

Den 27. marts 2007, kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen A/S i TV Byen/Gyngemosen, Mørkhøjvej 500, 2860 Søborg.

Den 27. marts 2007, kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen A/S i TV Byen/Gyngemosen, Mørkhøjvej 500, 2860 Søborg. Sjælsø Gruppen A/S CVR-nummer 89801915 Den 27. marts 2007, kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen A/S i TV Byen/Gyngemosen, Mørkhøjvej 500, 2860 Søborg. Udover aktionærer var selskabets

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Brøndbyernes I.F. Fodbold A/S

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Brøndbyernes I.F. Fodbold A/S Side 1 af 5 BRØNDBYERNES IF FODBOLD A/S Cvr.nr. 83 93 34 10 Brøndby, den 15. marts 2018 SELSKABSMEDDELELSE NR. 02/2018 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Brøndbyernes I.F. Fodbold A/S Der indkaldes

Læs mere

Vedtægter af 16. marts 2016 for Kreditbanken A/S Aabenraa

Vedtægter af 16. marts 2016 for Kreditbanken A/S Aabenraa Vedtægter af 16. marts 2016 for Kreditbanken A/S Aabenraa Navn, hjemsted og formål l Bankens navn er Kreditbanken A/S. Banken driver tillige virksomhed under binavnene Bankens hjemsted er Aabenraa Kommune.

Læs mere

Den 16. maj 2017 kl på adressen Fredrik Nielsens Vej 2, Bygning 1422, Aarhus Universitet, DK-8000 Aarhus C.

Den 16. maj 2017 kl på adressen Fredrik Nielsens Vej 2, Bygning 1422, Aarhus Universitet, DK-8000 Aarhus C. REFERAT FRA DEN ORDINÆR GENERALFORSAMLING på adressen Fredrik Nielsens Vej 2, Bygning 1422, Aarhus Universitet, DK-8000 Aarhus C. A. Dagsorden Til dirigent valgtes advokat Søren S. Skjærbæk, der konstaterede,

Læs mere

Vedtægter The Drilling Company of 1972 A/S

Vedtægter The Drilling Company of 1972 A/S Vedtægter The Drilling Company of 1972 A/S Side: 1/6 1 Navn og formål 1.1 Selskabets navn er The Drilling Company of 1972 A/S. 1.2 Selskabets formål er, direkte eller indirekte, at udøve virksomhed inden

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Landbrugets Finansieringsinstitut A/S CVR-nr

VEDTÆGTER. for. Landbrugets Finansieringsinstitut A/S CVR-nr VEDTÆGTER for Landbrugets Finansieringsinstitut A/S CVR-nr. 34 47 90 89 1 NAVN OG FORMÅL 1.1 Selskabets navn er Landbrugets Finansieringsinstitut A/S. 1.2 Selskabets formål er at sikre det bedst mulige

Læs mere

CARLSBERG A/S GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT

CARLSBERG A/S GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT CARLSBERG A/S GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT Den 14. marts 2018, kl. 17.00, afholdt selskabet ordinær generalforsamling på Glyptoteket, Dantes Plads 7, 1556 København V, med følgende Dagsorden: 1. Beretning

Læs mere

Bestyrelsen for InterMail A/S, CVR-nr. 42 57 81 18, ("Selskabet") indkalder herved til ordinær generalforsamling, der afholdes Dagsorden

Bestyrelsen for InterMail A/S, CVR-nr. 42 57 81 18, (Selskabet) indkalder herved til ordinær generalforsamling, der afholdes Dagsorden Bestyrelsen for InterMail A/S, CVR-nr. 42 57 81 18, ("Selskabet") indkalder herved til ordinær generalforsamling, der afholdes 24. januar 2013 kl. 17.00 Stamholmen 70, 2650 Hvidovre Dagsorden 1. Ledelsens

Læs mere

Silkeborg Kommune. Selskabets navn, hjemsted og formål. 1. Selskabets navn er: Holdingselskabet af 1958 a/s i likvidation.

Silkeborg Kommune. Selskabets navn, hjemsted og formål. 1. Selskabets navn er: Holdingselskabet af 1958 a/s i likvidation. KAALUND & PARTNERE Advokater Søren Thygesen Sagsnr.17040-0005/EMB side 1 V E D T Æ G T E R HOLDINGSELSKABET AF 1958 A/S I LIKVIDATION CVR.NR. 24 43 11 18 Silkeborg Kommune Selskabets navn, hjemsted og

Læs mere

7. Behandling af forslag, som måtte være fremsat af bestyrelsen eller aktionærer

7. Behandling af forslag, som måtte være fremsat af bestyrelsen eller aktionærer Ordinær generalforsamling 2010 NTR Holding A/SRådhuspladsen 16,1. 1550 København V Tel.: 88 96 86 66 Fax: 88 96 88 06 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk År 2010, den 15. april kl. 15.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

OAI-I L Ariv o k a cfirrn a

OAI-I L Ariv o k a cfirrn a OAI-I L Ariv o k a cfirrn a UDSKRIFT AF FORHANDlINGSPROTO- KOllEN FOR egetæpper als evr-nr. 38 45 42 18 J.nr. 131693 Torben Buur Side 2 af 5 Ar 2015, den 28.08., kl. 11.30 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S Onsdag den 30. april 2014 kl. 15.00 blev der afholdt ordinær generalforsamling i TK Development A/S, CVR-nr. 24256782, i Aalborg Kongres & Kultur

Læs mere

Meddelelse om afholdt ordinær generalforsamling den 20. marts 2019

Meddelelse om afholdt ordinær generalforsamling den 20. marts 2019 Nasdaq Copenhagen London Stock Exchange Øvrige interessenter 20. marts 2019 Meddelelse om afholdt ordinær generalforsamling den 20. marts 2019 Banken har onsdag, den 20. marts 2019 afholdt ordinær generalforsamling

Læs mere

ADVOKATFIRMA VEDTÆGTER JOBINDEX A/S

ADVOKATFIRMA VEDTÆGTER JOBINDEX A/S ADVOKATFIRMA VEDTÆGTER JOBINDEX A/S VEDTÆGTER JOBINDEX A/S (CVR nr.: 21367087) Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er Jobindex A/S Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene Jobsafari A/S

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr VEDTÆGTER for Tryg A/S CVR-nr. 26460212 1 Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er "Tryg A/S". Selskabet driver også virksomhed under binavnene TrygVesta A/S og Tryg Vesta Group A/S. 2 Selskabets

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Dantherm A/S

Ordinær generalforsamling i Dantherm A/S Ordinær generalforsamling i Dantherm A/S Som tidligere meddelt blev ordinær generalforsamling i Dantherm A/S afholdt i dag den 29. april 2015. Der henvises til dagsordenen på side 2. Formandens beretning

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Santa Fe Group A/S. torsdag den 7. april 2016 kl. 16:00 på First Hotel Copenhagen, Molestien 11,

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Santa Fe Group A/S. torsdag den 7. april 2016 kl. 16:00 på First Hotel Copenhagen, Molestien 11, Santa Fe Group A/S East Asiatic House Indiakaj 20 2100 København Ø Tel.: 3525 4300 Fax: 3525 4313 E-mail: sfg@santaferelo.com Web: www.santaferelo.com CVR.nr.: 26 04 17 16 9. marts 2016 Indkaldelse til

Læs mere

Vedtægter for PenSam A/S

Vedtægter for PenSam A/S Vedtægter for PenSam A/S 2 Vedtægter for PenSam A/S Kapitel I Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er PenSam A/S. 2 Selskabets hjemsted er Furesø kommune. 3 Selskabets formål er at levere services

Læs mere

Den 24. marts 2002, kl , afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen

Den 24. marts 2002, kl , afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen Den 24. marts 2002, kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen A/S i Lægemiddelstyrelsens kommende domicil i Havnestad, Axel Heidesgade 1 / Islands Brygge 69, 2300 Købehavn S. Udover

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING AFHOLDT I INITIATOR PHARMA A/S. Den 23. maj 2019 kl

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING AFHOLDT I INITIATOR PHARMA A/S. Den 23. maj 2019 kl REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING AFHOLDT I INITIATOR PHARMA A/S Den 23. maj 2019 kl. 14.00 på adressen Fredrik Nielsens Vej 2, Bygning 1422, Aarhus Universitet, DK-8000 Aarhus C. A. Dagsorden Til dirigent

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Jyske Bank A/S

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Jyske Bank A/S NASDAQ OMX Copenhagen A/S BESTYRELSEN Vestergade 8-16 8600 Silkeborg Telefon 89 89 89 89 Telefax 89 89 19 99 www. jyskebank.dk E-mail: jyskebank@jyskebank.dk CVR-nr. DK17616617 26.02.2013 - Indkaldelse

Læs mere

3.1 Selskabets aktiekapital er kr. 60.000.000,00. Aktiekapitalen består af:

3.1 Selskabets aktiekapital er kr. 60.000.000,00. Aktiekapitalen består af: Forslag til vedtægtsændringer på den ordinære generalforsamling den 28. august 2013 VEDTÆGTER for Harboes Bryggeri A/S CVR nr. 43 91 05 15 1. Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er Harboes Bryggeri A/S.

Læs mere

Bankens formål er at drive pengeinstitutvirksomhed samt anden ifølge pengeinstitutlovgivningen tilladt virksomhed.

Bankens formål er at drive pengeinstitutvirksomhed samt anden ifølge pengeinstitutlovgivningen tilladt virksomhed. BANKENS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Bankens navn er Totalbanken A/S. Bankens hjemsted er i Assens Kommune. Bankens formål er at drive pengeinstitutvirksomhed samt anden ifølge pengeinstitutlovgivningen

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling i DK Formuepleje A/S. Herved indkaldes til ordinær generalforsamling i DK Formuepleje A/S, der afholdes:

Indkaldelse til Generalforsamling i DK Formuepleje A/S. Herved indkaldes til ordinær generalforsamling i DK Formuepleje A/S, der afholdes: Til aktionærer i Aalborg, den 4. maj 2019 Indkaldelse til Generalforsamling i Herved indkaldes til ordinær generalforsamling i, der afholdes: Torsdag, den 20. maj 2019 klokken 9:00 Generalforsamlingen

Læs mere

1.4 Selskabets formål er at drive konsulent og IT virksomhed og andre hermed forbundne aktiviteter.

1.4 Selskabets formål er at drive konsulent og IT virksomhed og andre hermed forbundne aktiviteter. Lett Advokatfirma Jakob B. Ravnsbo Advokat J.nr. 273195-DOA VEDTÆGTER for Athena IT-Group A/S CVR nr. 19 56 02 01 1. Navn, hjemsted og formål 1.1 Selskabets navn er Athena IT-Group A/S. 1.2 Selskabet driver

Læs mere

i overensstemmelse med Selskabets vedtægter havde Selskabets bestyrelse udpeget advokat

i overensstemmelse med Selskabets vedtægter havde Selskabets bestyrelse udpeget advokat J.nr. 038296-0018 sj/sio REFERAT April 2010 Den 14. april 2010 afholdtes ordinær generalforsamling i Exiqon AIS (CVR-nr. 18 98 44 31) ("Selskabet") på Selskabets adresse, Skel stedet 16, 2950 Vedbæk. i

Læs mere

Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr )

Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr ) Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr. 49 61 98 12) Navn, hjemsted, formål 1. 1.1. Selskabets navn er H+H International A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: (a) (b) (c)

Læs mere

Vedtægter Dampskibsselskabet NORDEN A/S

Vedtægter Dampskibsselskabet NORDEN A/S 1 Vedtægter 2017 Dampskibsselskabet NORDEN A/S 2 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Dampskibsselskabet NORDEN A/S. 1.2 Selskabet driver tillige virksomhed under følgende binavne: Dampskibsselskabet NORDEN

Læs mere

DAGSORDEN. 2. Bestyrelsens beretning om bankens virksomhed i det forløbne år.

DAGSORDEN. 2. Bestyrelsens beretning om bankens virksomhed i det forløbne år. Nasdaq OMX Copenhagen Nikolaj Plads 6 1007 København K. Nakskov, den 25. marts 2015. Ref: Direktionen / la Selskabsmeddelelse nr. 4/2015 Bankens ordinære generalforsamling. Onsdag den 25. marts 2015 kl.

Læs mere

Meddelelse om afholdt ordinær generalforsamling den 22. februar 2017

Meddelelse om afholdt ordinær generalforsamling den 22. februar 2017 Nasdaq Copenhagen London Stock Exchange Øvrige interessenter 23. februar 2017 Meddelelse om afholdt ordinær generalforsamling den 22. februar 2017 Banken har afholdt ordinær generalforsamling onsdag, den

Læs mere

REFERAT. SP Group A/S

REFERAT. SP Group A/S REFERAT af ordinær generalforsamling SP Group A/S CVR-nr. 15701315 Den 28. april 2015 afholdtes der ordinær generalforsamling i SP Group A/S på selskabets adresse i Søndersø. Aktionærer repræsenterende

Læs mere

VEDTÆGTER. For. Aktiv Formue Forvaltning Stratego A/S

VEDTÆGTER. For. Aktiv Formue Forvaltning Stratego A/S VEDTÆGTER For Aktiv Formue Forvaltning Stratego A/S VEDTÆGTER 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Aktiv Formue Forvaltning Stratego A/S. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at udøve investeringsvirksomhed for

Læs mere

Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet.

Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet. Referat fra Topdanmarks ordinære generalforsamling 17. april 2013 År 2013 d. 17. april, kl. 15.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Topdanmark A/S i Tivoli Congress Center, Arni Magnussons Gade 2-4,

Læs mere

Vedtægter for. Bang & Olufsen a/s. CVR.nr

Vedtægter for. Bang & Olufsen a/s. CVR.nr Vedtægter for Bang & Olufsen a/s CVR.nr. 41 25 79 11 1. Selskabets navn er Bang & Olufsen a/s. 2. Selskabets hjemsted er i Struer kommune. 3. Selskabets formål er i første række at eje varemærket Bang

Læs mere

Herved indkalder bestyrelsen i Ambu A/S, CVR-nr , til ordinær generalforsamling i selskabet, der afholdes

Herved indkalder bestyrelsen i Ambu A/S, CVR-nr , til ordinær generalforsamling i selskabet, der afholdes INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I AMBU A/S Herved indkalder bestyrelsen i Ambu A/S, CVR-nr. 63 64 49 19, til ordinær generalforsamling i selskabet, der afholdes torsdag den 15. december 2011

Læs mere

Vedtægter. H. Lundbeck A/S

Vedtægter. H. Lundbeck A/S Vedtægter for H. Lundbeck A/S Ottiliavej 7-9, 2500 Valby CVR-nr. 5675 9913 (tidligere registreret under reg.nr. A/S 22.472) ---oo0oo--- 1.0 Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er H. Lundbeck A/S med binavn

Læs mere

1.4 Selskabets formål er at drive konsulent og IT virksomhed og andre hermed forbundne aktiviteter.

1.4 Selskabets formål er at drive konsulent og IT virksomhed og andre hermed forbundne aktiviteter. Lett Advokatfirma Adv. Jakob B. Ravnsbo J.nr. 214966-AAJ-WLS VEDTÆGTER for Athena IT-Group A/S CVR nr. 19 56 02 01 1. Navn, hjemsted og formål 1.1 Selskabets navn er Athena IT-Group A/S. 1.2 Selskabet

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Brøndbyernes I.F. Fodbold A/S

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Brøndbyernes I.F. Fodbold A/S Side 1 af 5 BRØNDBYERNES I.F. FODBOLD A/S CVR-nr. 83 93 34 10 Brøndby, den 7. marts 2017 SELSKABSMEDDELELSE NR. 06/2017 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Brøndbyernes I.F. Fodbold A/S Der indkaldes

Læs mere

Meddelelse om afholdt ordinær generalforsamling den 25. februar 2015 og om bestyrelsen i Ringkjøbing Landbobank

Meddelelse om afholdt ordinær generalforsamling den 25. februar 2015 og om bestyrelsen i Ringkjøbing Landbobank NASDAQ Copenhagen London Stock Exchange Øvrige interessenter 25. februar 2015 Meddelelse om afholdt ordinær generalforsamling den 25. februar 2015 og om bestyrelsen i Ringkjøbing Landbobank Afholdt ordinær

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i BoStad A/S (CVR-nr ) Tirsdag den 22. oktober 2019 kl

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i BoStad A/S (CVR-nr ) Tirsdag den 22. oktober 2019 kl Nasdaq Copenhagen A/S Selskabsmeddelelse nr. 18/2019 Aarhus, 30. september 2019 CVR-nr. 29 24 64 91 www.bostad.dk Indkaldelse til ordinær generalforsamling i (CVR-nr. 29 24 64 91) Tirsdag den 22. oktober

Læs mere

VEDTÆGTER. For. European Wind Investment A/S CVR-nr. 31088658 KØBENHAVN ÅRHUS LONDON BRUXELLES

VEDTÆGTER. For. European Wind Investment A/S CVR-nr. 31088658 KØBENHAVN ÅRHUS LONDON BRUXELLES VEDTÆGTER For European Wind Investment A/S CVR-nr. 31088658 KØBENHAVN ÅRHUS LONDON BRUXELLES KROMANN REUMERT, ADVOKATFIRMA SUNDKROGSGADE 5, DK- 2100 KØBENHAVN Ø, TELEFON +45 70 12 12 11 FAX +45 70 12 13

Læs mere

6.2.1 Som følge af ny terminologi i selskabsloven mv. ændres følgende ord og begreber i vedtægterne

6.2.1 Som følge af ny terminologi i selskabsloven mv. ændres følgende ord og begreber i vedtægterne Emne: Ordinær Generalforsamling Indkalder: Tid: Torsdag, den 29. april 2010 Indk.dato: Sted: Toftegårdsvej 4, 8370 Hadsten Rev: 03-05-2010 År 2010, den 29. april, afholdtes Ordinær Generalforsamling i

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Indkaldelse til ordinær generalforsamling Dr. Tværgade 41, 1. - 2 DK-1302 København K Telefon: (+45) 33 30 66 00 www.smallcap.dk Indkaldelse til ordinær generalforsamling Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i SmallCap Danmark A/S (CVR

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr. 26460212

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr. 26460212 VEDTÆGTER for Tryg A/S CVR-nr. 26460212 1 Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er "Tryg A/S". Selskabet driver også virksomhed under binavnene TrygVesta A/S og Tryg Vesta Group A/S. 2 Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. NPinvestor.com A/S CVR.nr

VEDTÆGTER FOR. NPinvestor.com A/S CVR.nr VEDTÆGTER FOR NPinvestor.com A/S CVR.nr. 26 51 81 99 Selskabets navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er NPinvestor.com A/S. Dets hjemsted er Københavns Kommune. Selskabets formål er at drive erhvervsmæssig

Læs mere

K Ø B E N H A V N Å R H U S L O N D O N B R U X E L L E S

K Ø B E N H A V N Å R H U S L O N D O N B R U X E L L E S VEDTÆGTER For EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr. 30557751 K Ø B E N H A V N Å R H U S L O N D O N B R U X E L L E S K R O M A N N R E U M E R T, A D V O K A T F I R M A SUNDKROGSGADE 5, D K - 2

Læs mere

Vedtægter for PenSam Bank A/S

Vedtægter for PenSam Bank A/S Vedtægter for PenSam Bank A/S 2 Vedtægter for PenSam Bank A/S Kapitel I Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er PenSam Bank A/S. 2 Selskabets hjemsted er Furesø kommune. 3 Selskabets formål er at

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KØBENHAVNS ANDELSKASSE

VEDTÆGTER FOR KØBENHAVNS ANDELSKASSE VEDTÆGTER FOR KØBENHAVNS ANDELSKASSE Navn, hjemsted og formål 1. Andelskassens navn er KØBENHAVNS ANDELSKASSE. Dens hjemsted er Storkøbenhavn. Andelskassen driver tillige virksomhed under navnet Andelskassen

Læs mere

VEDTÆGTER. For. Aktiv Formue Forvaltning Stratego A/S

VEDTÆGTER. For. Aktiv Formue Forvaltning Stratego A/S VEDTÆGTER For Aktiv Formue Forvaltning Stratego A/S VEDTÆGTER 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Aktiv Formue Forvaltning Stratego A/S. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at udøve investeringsvirksomhed for

Læs mere

FULDSTÆNDIGE FORSLAG Ordinær generalforsamling i Skako A/S, CVR-nr , Mandag den 18. april 2016 kl Bygmestervej 2, 5600 Faaborg.

FULDSTÆNDIGE FORSLAG Ordinær generalforsamling i Skako A/S, CVR-nr , Mandag den 18. april 2016 kl Bygmestervej 2, 5600 Faaborg. Advokatanpartsselskab J.nr. 19216 om/emn FULDSTÆNDIGE FORSLAG Ordinær generalforsamling i Skako A/S, CVR-nr. 36440414, Mandag den 18. april 2016 kl. 15.00 Bygmestervej 2, 5600 Faaborg. DAGSORDEN: I henhold

Læs mere

Københavns Fondsbørs A/S Nikolaj Plads 6 2. april 2001 1007 København K Nr. 6.2001

Københavns Fondsbørs A/S Nikolaj Plads 6 2. april 2001 1007 København K Nr. 6.2001 Københavns Fondsbørs A/S Nikolaj Plads 6 2. april 2001 1007 København K Nr. 6.2001 Ordinær generalforsamling i NKT Holding A/S tirsdag den 24. april 2001 Til orientering vedlægger vi kopi af annonce, hvormed

Læs mere

Vedtægter NNIT A/S. CVR no INTERNAL USE

Vedtægter NNIT A/S. CVR no INTERNAL USE NNIT A/S 2016-03-11 INTERNAL USE Indholdsfortegnelse 1 NAVN OG FORMÅL... 3 2 AKTIEKAPITAL OG AKTIER... 3 3 FORHØJELSE AF AKTIEKAPITAL... 3 4 GENERALFORSAMLINGEN, AFHOLDELSESSTED SAMT INDKALDELSE... 4 5

Læs mere

Vedtægter. H. Lundbeck A/S

Vedtægter. H. Lundbeck A/S Vedtægter for H. Lundbeck A/S Ottiliavej 7-9, 2500 Valby CVR-nr. 5675 9913 (tidligere registreret under reg.nr. A/S 22.472) ---oo0oo--- 1.0 Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er H. Lundbeck A/S med binavn

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Kornproducenternes Kvalitets-Kornformidling A/S. CVR-nr

VEDTÆGTER. for. Kornproducenternes Kvalitets-Kornformidling A/S. CVR-nr VEDTÆGTER for Kornproducenternes Kvalitets-Kornformidling A/S CVR-nr. 12 51 75 99 1. Selskabets navn er Kornproducenternes Kvalitets-Kornformidling A/S. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnet

Læs mere

Himmelbjerg Golf Club.

Himmelbjerg Golf Club. Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling TIRSDAG, DEN 22. MARTS 2016 kl. 19.00 Himmelbjerg Golf Club. Generalforsamlingen afholdes i Mulligans - klubhuset. I henhold til vedtægten er der fastsat

Læs mere

1/6 VEDTÆGTER. for PER AARSLEFF HOLDING A/S. CVR-nr

1/6 VEDTÆGTER. for PER AARSLEFF HOLDING A/S. CVR-nr 1/6 VEDTÆGTER for PER AARSLEFF HOLDING A/S CVR-nr. 24257797 2/6 VEDTÆGTER Selskabets navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er Per Aarsleff Holding A/S 2 Selskabets hjemsted er Aarhus Kommune. 3 Selskabets

Læs mere

Seluxit A/S. Godkendt på den ordinære generalforsamling. Hjulmagervej 32B, 9000 Aalborg. CVR-nr

Seluxit A/S. Godkendt på den ordinære generalforsamling. Hjulmagervej 32B, 9000 Aalborg. CVR-nr Seluxit A/S Hjulmagervej 32B, 9000 Aalborg CVR-nr. 29 38 82 37 Godkendt på den ordinære generalforsamling 22. oktober 2019 1. NAVN OG FORMÅL 1.1 Selskabets navn er Seluxit A/S. 1.2 Selskabets formål er

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling i DK Formuepleje A/S. Herved indkaldes til ordinær generalforsamling i DK Formuepleje A/S, der afholdes:

Indkaldelse til Generalforsamling i DK Formuepleje A/S. Herved indkaldes til ordinær generalforsamling i DK Formuepleje A/S, der afholdes: DK Formuepleje Til aktionærer i Aalborg, den 08.05.2013 Indkaldelse til Generalforsamling i Herved indkaldes til ordinær generalforsamling i, der afholdes: Fredag, den 24. maj 2013 klokken 15.00 på selskabets

Læs mere

De fuldstændige forslag til generalforsamlingen er vedlagt og udgør en del af denne indkaldelse.

De fuldstændige forslag til generalforsamlingen er vedlagt og udgør en del af denne indkaldelse. Nasdaq Copenhagen A/S Torvet 4-5 7620 Lemvig Telefon 96 63 20 00 1. marts 2019 Bestyrelsen i indkalder til ordinær generalforsamling Generalforsamlingen afholdes mandag den 25. marts 2019, kl. 15.00, i

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GN STORE NORD A/S

ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GN STORE NORD A/S ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GN STORE NORD A/S ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GN STORE NORD A/S Med henvisning til vedtægternes pkt. 11 indkalder GN Store Nord A/S til ordinær generalforsamling torsdag den

Læs mere

Forslag til nye vedtægter

Forslag til nye vedtægter Forslag til nye vedtægter V E D T Æ G T E R for A/S Bryggeriet Vestfyen (Stiftet den 27. april 1885) Navn: 1. Selskabets navn er A/S Bryggeriet Vestfyen. Dets hjemsted er Assens Kommune. Selskabet har

Læs mere

Fuldstændige forslag * * * * * Bestyrelsen foreslår, at formandens mundtlige beretning på generalforsamlingen tages til efterretning.

Fuldstændige forslag * * * * * Bestyrelsen foreslår, at formandens mundtlige beretning på generalforsamlingen tages til efterretning. Ordinær generalforsamling i TORM A/S, CVR nr. 22460218, onsdag den 28. april 2010 kl. 10:00, der afholdes på Radisson Blu Falconer Hotel, Falkoner Allé 9, 2000 Frederiksberg: Fuldstændige forslag * * *

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Capinordic A/S. (CVR nr )

V E D T Æ G T E R. for. Capinordic A/S. (CVR nr ) V E D T Æ G T E R for Capinordic A/S (CVR nr. 13 25 53 42) Vedtægter for Capinordic A/S 4. august 2006 1. Selskabets navn og hjemsted Selskabets navn er Capinordic A/S. Selskabets hjemsted er Gentofte

Læs mere

INDKALDELSE til ordinær generalforsamling i Nordic Shipholding A/S

INDKALDELSE til ordinær generalforsamling i Nordic Shipholding A/S INDKALDELSE til ordinær generalforsamling i Nordic Shipholding A/S Bestyrelsen indkalder herved til den ordinære generalforsamling i Nordic Shipholding A/S, CVR-nr. 76 35 17 16 ( Selskabet ), der afholdes

Læs mere