Beretninger for 2014 fra Region Østjyllands 4 aktivitetsudvalg. Markprøveudvalget

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Beretninger for 2014 fra Region Østjyllands 4 aktivitetsudvalg. Markprøveudvalget"

Transkript

1 Beretninger for 2014 fra Region Østjyllands 4 aktivitetsudvalg Markprøveudvalget Udvalget fik i nye medlemmer - Morten Jakobsen, Svend Aage Vinter og Tommy Madsen. Henrik Hansen påtog sig opgaven som bestyrelsens repræsentant i udstillingsudvalget efter at have været en god og stabil arbejdskræft gennem rigtigt mange år i Markprøveudvalget. Henrik Billeschou var eneste "gamle" medlem i udvalget. Udvalget organiserede sig med 1 formand og 3 ansvarsområder: Formand: Morten Jakobsen Terræn: Svend Aage Vinter Prøver: Tommy Madsen Dommere: Henrik Billeschou Udvalgets primære opgave er planlægning og afvikling af klubbens og regionens markprøver og der har været et godt aktivitetsniveau i 2014: Deltagere på uofficielle prøver: 251 Deltagere på officielle prøver: 379 Deltagere på brugsprøver: 55 Samlet set har der været en fin afvikling af aktiviteter ikke mindst fordi, at der har været stor hjælp fra medlemmerne i Østjylland. Det er af stor betydning, at der er de hjælpere, man skal bruge på prøverene - det gør det lettere for prøvelederen. Hjælpersituationen er primært blevet forbedret i et samspil mellem regionsledelsen, træningsudvalget og markprøveudvalget og ikke mindst alle de fantastiske hjælpere, der er mødt op kl. l... om natten og har fået tingene til at ske. Stor tak fra Markprøveudvalget til alle for indsatsen og nu skal vi holde fast i den positive spiral. Udvalget gennemførte også en aktivitet omkring c-prøvedommeruddannelse i samarbejde med vore naboregioner og det var en stor succes. Vi fik 4 nye uofficielle dommere i regionen og har indgået aftaler om dommere med vore naboer for Vi starter hårdt ud med at invitere dommere, prøveledere og assistenter til en fælles inspirationsaften, hvor vi forventer at få planlægningen for 2015 på plads med dommere, prøveledere og assistenter. Keld Jørensen kommer også og giver sit bud på den gode prøvetilrettelæggelse. I 2015 kommer der en del udfordringer især i foråret bliver der travlt og alle hjælpere kommer i gang, da vi skal afvikle Labrador-weekend ud over det sædvanlige program. Efteråret bliver også præget af WT for hold, som skal arrangeres sammen med Nord- og Midtjylland.

2 Vi forsætter vores dommeruddannelse med UWT-dommerkursus den 28. februar og efterfølgende UWT den 1. marts på Lykkesholm og der er forsat plads for interesserede på dommerkurset. Alt i alt har der i udvalget været en god arbejdsfordeling og vi har delt fået gennemført de aktiviteter, der har været planlagt. Derudover er der lagt et frø i jorden for fremtiden med dommeruddannelsen blev et godt år for markprøveafviklingen blandt andet også med prøven i Fjellerup, hvor Pernille Lillevang fik afprøvet nogle ideer til, hvordan vi kan få de unge hunde lidt tidligere på prøve og samtidigt sikre, at de ikke lider overlast - flot initiativ, derer drevet af et personligt engagement. Rekruttering- og Fastholdelsesudvalget Udvalget har i 2014 bestået af Heidi Petersen (formand), Astrid Silleborg (sekretær), Kjeld Hougaard (repræsentant for regionsledelsen) og Inge Lund-Nielsen (menigt medlem). Klubdage I forbindelse med årets vinter-klubdage, blev der afholdt 2 foredrag. 19. januar kom William Nielsen fra DCH med inspiration til lydighedstræningen og 5. februar fortalte Marlene Svendsen om hvalpetest, hvalpens faser og. Der var mange deltagere til begge foredrag, især foredraget om hvalpetest havde manges interesse. På opfordring fra udvalget begyndte RL i 2014 at påsætte en instruktør/tovholder til begyndertræning på klubdagene. Igen i 2014 blev der afholdt 2 sommer-klubdage. Ved klubdagen 29. juni var der mulighed for at aflægge brugsprøve, hvilket trak ekstra mange deltagere (også fra andre regioner) til Lisbjerg. Det var brugsprøvedommer Peter Bloch, der foreslog at afvikle brugsprøve til sommer-klubdagen i stedet for den, som vi desværre måtte aflyse 31. maj. Brugsprøven var med til at skabe ekstra stemning, og et godt samtaleemne deltagerne imellem på tværs af niveau. Til klubdagen 27. juli var der ikke så mange deltagere som ved den foregående. Måske dette skyldes, at der samme weekend var et større labradorarrangement? De der var mødt frem, fik trænet og fik en god hundesnak. Øvrige arrangementer I februar sagde RF ja til at arrangere hjælperdagen Desværre var Lisbjerg Hytten optaget på den aftalte dato, men efter længere tids søgen valgte vi Moselund Spejdercenter som afviklingssted. Der er rigtigt gode udendørs arealer på Moselund og igen i 2014 var vi velsignet med godt vejr. Dagen var kortet lidt af i forhold til 2013, men deltagerne blev både udsat for DCH-aktiviteter (alternative træningsøvelser) og en for-sjov-workingtest. Ca. 35 deltog i hjælperdagen, der sluttede med fest og bl.a. kåring af Årets Hjælper - regionsledelsen valgte Heidi Petersen som Årets Hjælper.

3 5. oktober var 12 af regionens medlemmer til Workshop i Lisbjerg. Udvalget havde hyret William Nielsen og Jill Holtum Rasmussen (begge fra DCH Kaløvig) til at hjælpe med vejledning til de tilmeldtes forskellige træningsproblemer. Foredrag på Aarhus Dyrehospital om akutte sygdomme og førstehjælp til hunde blev afviklet 28. oktober og blev udvalgets sidste arrangement i Der var plads til 25 deltagere og på et tidspunkt var der endda venteliste til arrangementet som endte med at have 19 deltagere. Andre opgaver Udvalget har undersøgt, hvor mange af de aktive kenneler i regionen, der melder hvalpene ind i DRK og resultatet lød, at det gør 11 ud af de 21 kenneler. Udvalget udsender hver måned postkort til de nyindmeldte østjyske medlemmer i DRK og er i gang med at undersøge, hvor mange af de nye medlemmer, der efterfølgende har deltaget på et af regionens hvalpehold. Skueudvalget Udvalget fik i 2014 et nyt medlem ved, at Henrik Hansen kom med som repræsentant for regionsledelsen. Derudover bestod udvalget af Helle Bak Mortensen (formand) samt Dorte H. Larsen, Heidi Petersen og Ida Warburg. Årets vinterskue blev afholdt den 12. januar i Århus Firmasport. Der var 120 hunde til bedømmelse på dagen samt 12 deltagere til barn/hund-konkurrencen og 25 hunde var til brugsprøve. Skuet havde som året før boder i hallen samt amerikansk lotteri. Det var en dejlig dag med en god stemning i hallen. Dommerne til vinterskuet var fra Sverige. Der blev dømt flest labradorer og golden retrievere, men også et pænt opbud af især flatcoated samt tollere og curly. Vi savner deltagere fra Chesapeake. Vores mål er stadig at lave et skue for alle 6 retrieverracer. Forslag modtages gerne til, hvorledes vi tiltrækker alle 6 racer. Årets næste skue skulle være et baby/hvalpe-skue i Galten. Vi havde glædet os meget til for første gang længe at skulle afholde et sådant. Skuet blev dog aflyst pga. for få forhåndstilmeldte hunde. Årets sidste skue var planlagt til retrieverdagen på Fussingø. Skuet blev aflyst pga. for få forhåndstilmeldte hunde. I sensommeren valgte Helle af personlige årsager at træde ud af udvalget. Udvalget takker Helle for samarbejdet de forgangne år! Udvalget valgte Dorte til ny formand for udvalget og samtidig var vi så heldige, at Camilla Juelsgaard tilbød at indtræde i udvalget. Det tilbud blev taget imod med kyshånd.

4 Vi er nu 4 medlemmer og en RL-repræsentant i udvalget. Hvis nogen kunne tænke sig at være medlem af Skueudvalget, kan I bare kontakte et af udvalgets medlemmer. Vi arbejder nu ihærdigt på, at alt klapper og er klart til vinterskuet. I skrivende stund er dommere, hjælpere, sponsorgaver samt de stande, som skal være i hallen fundet Træningsudvalget Medlemmerne af udvalget har i 2014 været Ole Meinert (koordinator og formand), Per Kejlstrup (referent og repræsentant for regionsledelsen), Dorte Vestergaard, Janne Hjorth, Line Havkrog og Ingelise Koed. Afholdte møder Udvalget har siden regionens sidste årsmøde afholdt 4 møder og et årsmøde for instruktørerne. Aktiviteter Udvalgets primære ansvarsområde er at koordinere træning på alle niveauer i Region Østjylland. Antallet af deltagere til holdtræning har vist positiv fremgang: Hvalpe Lydighed På Vej Mod Begynder 7 21 Begynder klasse Åben klasse Vinder klasse 9 0* Schweiss hold Børnehold 7 11 Familiehold 8 0* I alt *) Ingen holdtræning i 2014 I tillæg til holdtræning har der været afholdt Drive-in træning 7 gange under ledelse af én af regionens instruktører. Der har deltaget 60 hunde på årets Drive-in træninger. Det er glædeligt, at tilslutningen til Region Østjyllands træningshold atter er stigende, da holdtræning, sammen med C-prøver, skuer og brugsprøver danner regionens økonomiske basis. Evalueringsskemaer fra deltagerne på holdtræning afspejler stor tilfredshed med regionens træningstilbud på alle niveauer.

5 Udvalget afholdt Instruktørdag den 17. august, hvor 13 instruktører trodsede silende regn og blev undervist af Anders Glasius i klikkertræning og af Henrik Billeschou og Tommy Lykke Madsen i terrænkendskab (opbygning af poster til Begynder, Åben og Vinderklasse). Instruktørsituationen Med henblik på bedre at kunne tilbyde træningstilbud for alle, der tilmelder sig holdtræning i Region Østjylland, er koordinatorfunktionen blevet centraliseret, så Ole Meinert i 2014 har fungeret som koordinator for hele regionen. Ole bliver støttet af lokale instruktører i Randers og på Djursland. Flere rutinerede hundeførere har i år tilbudt at være hjælpere. Dette har bidraget til, at det har været muligt at bemande alle træningshold, ligesom det har været muligt at oprette ekstra hold, når behovet er opstået. Ordningen har samtidig betydet, at flere rutinerede hundeførere har meldt sig som instruktøraspiranter. DRK har ingen aktuelle planer om at ændre instruktøruddannelsen, som derfor også fremadrettet vil foregå som mesterlære i regionen kombineret med deltagelse på DRK s startinstruktørkursus og mulighed for at deltage på DRK s inspirationsdage for instruktører og DRK s markprøveinstruktørdage. I Region Østjylland følger nye markprøveinstruktører et hvalpe- eller lydighedshold i mindst 2 træningssessioner. Nye instruktører på hvalpe- og lydighedshold følger også et DRK Startinstruktørkursus. Aktuelt har regionen 28 aktive instruktører og 3 aktive aspiranter. DRK s kurser Forårsseminaret "Indlæring fra teori til handling" med Irene Jarnved den 9. februar havde deltagelse af Hanne Holt Nielsen, Peter Bloch, Lene Brink, Henrik Hansen, John Smed Andersen, Janne Hjorth, Anders Glasius og Inge Lund-Nielsen. Markprøveinstruktørdagen med Birgitta Stafflund den 26. april 2014 havde deltagelse af John Smed Andersen, Henrik Billeschou, Tommy Lykke Madsen, Ole Meinert og Per Kejlstrup. Startinstruktørkursus den 28. og 29. juni havde deltagelse af John Smed Andersen og Anders Glasius. Træningsarealer Sidste år mistede regionen parkeringspladsen ved Skoringen i Skødstrup, der var meget benyttet som træningsplads for hvalpe- og lydighedshold. I stedet har det været muligt at anvende alternative arealer forskellige steder i regionen. Til markprøvetræning har det også været nødvendigt at finde flere alternativer, da vi ikke længere kan benytte den private del af grusgraven i Ødum, der er blevet udlejet til jagt. I stedet har Lisbjerg Erhvervspark været meget benyttet, ligesom Aarhus Kommunes arealer i Ødum og ved Moesgaard Strand/Skov har vist sig velegnede.

6 Kommende aktiviteter Vinderklassetræning vil i 2015 komme til at foregå i samarbejde med Region Nordjylland, så de 2 regioner på skift vil få ansvaret for tilrettelæggelse af træning. Markprøveholdene vil også i 2015 blive forsøgt gennemført med én instruktør og én eller flere hjælpere, og vi håber fortsat at kunne trække på vores rutinerede hundeførere, så vi får værdifuld erfaring viderebragt til både deltagere og instruktører. På Markprøve begynderhold, vil der blive tilknyttet hjælpere med kompetence i lydighedstræning, så det bliver nemmere at kunne fokusere på løsningsmodeller til individuelle lydighedsproblemer. Det årlige instruktørmøde vil i 2015 blive afholdt under andre former end hidtil. Udvalget arbejder fortsat med planlægningen, og vil informere instruktørerne, når arrangementet er på plads Afslutning 2014 har været et positivt år med mange deltagere til holdtræning. En stor tak til instruktører og hjælpere for en engageret indsats, og ikke mindst tak til vores rutinerede hundeførere, der velvilligt har stillet deres erfaring til rådighed. Vi glæder os til at komme i gang med en ny sæson.

Udvalgsberetninger 2015. Markprøveudvalget

Udvalgsberetninger 2015. Markprøveudvalget Udvalgsberetninger 2015 Markprøveudvalget Efter årsmødet i januar fandt en mindre udskiftning af medlemmerne i Markprøveudvalget sted: Ud trådte Morten Jakobsen for at hellige sig arbejdet i RKU, og ind

Læs mere

Årsberetning for 2018 Regionsledelsen (RL)

Årsberetning for 2018 Regionsledelsen (RL) Årsberetning for 2018 Regionsledelsen (RL) På årsmødet den 17. januar blev Jesper Thrue, Camilla Juelsgaard Jørgensen, Morten Jakobsen og Steen Rydahl valgt. 1. suppleant blev Henriette Juul og 2. suppleant

Læs mere

Emne: Møde nr. 2-2011. Dato: 04.04.2011

Emne: Møde nr. 2-2011. Dato: 04.04.2011 Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 2-2011 Dato: 04.04.2011 Sted: Hanne Jensen Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Louise Munchaus Adsbøl LA Lene Sørensen LS Preben Arenfeldt PA Susanne

Læs mere

Dansk Retrieverklub Region Østjylland Årsberetning for 2007

Dansk Retrieverklub Region Østjylland Årsberetning for 2007 I november 2007 mistede Region Østjylland et mangeårigt skattet medlem, idet Willi Christensen efter 2 års kamp mod en kræftsygdom, måtte give op. I regionen vil vi mindes Willi som en positiv person,

Læs mere

Ledelsens beretning for 2015.

Ledelsens beretning for 2015. Ledelsens beretning for 2015. Regionsledelsen (RL) På årsmødet den 16. januar 2015 konstaterede man, der var 3 fra regionsledelsen, nemlig Ane Gleerup, Jens Andersen og Claus Christensen, der havde genopstillet

Læs mere

Referat af møde med pladsformændene og RL 8. januar 2015

Referat af møde med pladsformændene og RL 8. januar 2015 Fællesmøde i regionen torsdag den 8. januar. Vejgaard Bibliotek. Møde tidspunkt 18.30 Indkaldte : Mette Urup Jette Søndergaard Jan Jørgensen Hanne Koldkjær Bente Sand Per K. Nielsen Thomas Kaldsen Poul

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

På Regionsledelsesmødet den 13. februar konstituerede RL sig således:

På Regionsledelsesmødet den 13. februar konstituerede RL sig således: Regionsledelsens beretning for 2013 På årsmødet den 23. januar blev Inge Lund-Nielsen, John Smed Andersen, Rolf Poulsen og Kim Havkrog valgt til regionsledelsen. 1. suppleant blev Henrik Billeschou og

Læs mere

Emne: Møde nr. 2-2014. Dato: 03-03-2014. Sted: Susanne Wærling SW

Emne: Møde nr. 2-2014. Dato: 03-03-2014. Sted: Susanne Wærling SW Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 2-2014 Dato: 03-03-2014 Sted: Susanne Wærling SW Deltagere: Susanne Wærling Kai Lübcke Hanne Jensen Preben Arenfeldt Louise Munchaus Adsbøl Vernon Pedersen

Læs mere

Dansk Retriever Klub Region Midtjylland. Ledelsens beretning for 2012. Ledelsen

Dansk Retriever Klub Region Midtjylland. Ledelsens beretning for 2012. Ledelsen Ledelsens beretning for 2012. Ledelsen På årsmødet den 19. januar 2012 blev Helle B. Engelsen og Mette Stubkjær valgt til regionsledelsen. Maj Britt Kring blev 1. suppleant. Der var desværre ikke muligt

Læs mere

Emne: Møde nr. 7-2013. Dato: 07-10-2013. Sted: Bent Schwartzbach BS

Emne: Møde nr. 7-2013. Dato: 07-10-2013. Sted: Bent Schwartzbach BS Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 7-2013 Dato: 07-10-2013 Sted: Bent Schwartzbach BS Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Susanne Wærling SW Bent Schwartzbach BS Louise Munchaus Adsbøl LA Preben

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 19 stemmeberettigede medlemmer. 1. Valg af dirigent; Bent Rask foreslået og valgt Generalforsamlingen lovligt indvarslet. 2. Beretning: Ved formanden

Læs mere

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!!

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!! Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 9-2015 Dato: 7. december 2015 Sted: KL Deltagere: Bent Schwartzbach BS Hanne Søndenbroe HS Vernon Pedersen VP Hanne Jensen HJ Preben Arenfeldt PA Kai Lübcke

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Dansk Retriever Klub Region Midtjylland

Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Den mundtlige beretning for 2017 Planer for det fremtidige arbejde i 2017 Regions Ledelsen har udvalgt nogle indsatsområder for 2017. Som man bemærker er det de samme indsatsområder vi har haft de seneste

Læs mere

Formandens beretning 2006

Formandens beretning 2006 Formandens beretning 2006 Når jeg tænker tilbage på år 2005, er succes og modgang ord som dukker op. Vi startede året med 113 medlemmer, aldrig har tallet været så højt. Det er dejligt med en så stor skare

Læs mere

Goldenraceledelsens årsberetning for klubåret 2008. Korsør søndag d. 25. januar 2009 kl. 13.30

Goldenraceledelsens årsberetning for klubåret 2008. Korsør søndag d. 25. januar 2009 kl. 13.30 Goldenraceledelsens årsberetning for klubåret 2008. Korsør søndag d. 25. januar 2009 kl. 13.30 VALG/KONSTITUERING: Raceledelsens valgresultat ved valget december 2007 gav nyvalg til Marlene Birkebæk og

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden:

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden: Referat Dato: 07.11.13. kl 18.00 Sted: Mette Stubkjær Nybovej 12 7400 Herning Tilstede: Mette Stubkjær, Jørgen Jørgensen, Claus Christensen, Helle Engelsen, Jens Andersen Afbud: Ane Gleerup 1. Valg af

Læs mere

Den mundtlige beretning

Den mundtlige beretning Den mundtlige beretning Planer for det fremtidige arbejde i 2012 Vi havde i april 2010 et fællesmøde, hvor regionsledelsen havde inviteret træningskoordinatorerne, udvalgsmedlemmerne og andre, der har

Læs mere

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!!

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!! Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 6-2015 Dato: 7. september 2015 Sted: VP Deltagere: Bent Schwartzbach BS Hanne Søndenbroe HS Louise Munchaus Adsbøl LA Susanne Wærling SW Vernon Pedersen

Læs mere

Raceledelsens beretning for året 2014

Raceledelsens beretning for året 2014 Raceledelsens beretning for året 2014 Raceledelsen for Labrador Retriever, kom for klubåret 2014, til at bestå af Connie Svane Petersen, Henrik Hansen, Peter Bloch, Camilla Juelsgaard, Lise Møller Frandsen,

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2015

Bestyrelsens beretning 2015 Bestyrelsens beretning 2015 Gode forhold I 2015 har et af de områder, som vi i bestyrelsen har haft fortsat stort fokus på, været at have gode træningsforhold for vores medlemmer. I 2015 blev Hundehuset

Læs mere

Referat af RKU møde Regionerne og racerne kl på Fraugdegaard. Deltagerne: Henrik Tejlgaard Jensen (HJ)

Referat af RKU møde Regionerne og racerne kl på Fraugdegaard. Deltagerne: Henrik Tejlgaard Jensen (HJ) Referat af RKU møde Regionerne og racerne 19-09-2012 kl. 18.00 på Fraugdegaard Deltagerne: Christian Christensen (CC) Rie Jøhnke (RJ) Mette Urup (MUR) John Smed Andersen (KH) Claus Jensen (CJ) Keld Jørgensen

Læs mere

FORMANDSBERETNING 2015

FORMANDSBERETNING 2015 Kreds 56 Præstø Schæferhundeklub FORMANDSBERETNING 2015 Bestyrelsen Der har igen i år været et fint samarbejde i bestyrelsen. 8 møder er det blevet til. Det har igen været et godt år for kreds 56, vi har

Læs mere

Emne: Møde nr. 3-2011. Dato: 09-05.2011. Hanne Søndenbroe

Emne: Møde nr. 3-2011. Dato: 09-05.2011. Hanne Søndenbroe Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 3-2011 Dato: 09-05.2011 Sted: Hanne Søndenbroe Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Louise Munchaus Adsbøl LA Lene Sørensen LS Preben Arenfeldt PA Hanne Jensen

Læs mere

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!!

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!! Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 5-2015 Dato: 1. juni 2015 Sted: LA Deltagere: Bent Schwartzbach BS Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Louise Munchaus Adsbøl LA Susanne Wærling SW Dennis

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012 Til stede: Afbud: Referent: Marianne Christensen, Pernille Dohlmann, Susanne Forsberg Fagerberg, Michael Stenholm Nielsen, Lisbeth Pedersen, Ole Brydegaard Pedersen,

Læs mere

Referat af regionsledermøde 10.10.2010

Referat af regionsledermøde 10.10.2010 Referat af regionsledermøde 10.10.2010 I mødet deltog: Region Østjylland: Region Nordjylland: Region Vestjylland: Region Sydjylland: Region Fyn: Agility-udvalget: Dressur-udvalget: Schweiss-udvalget: Web-teamet:

Læs mere

Kære medlemmer. 9. marts 2011. Tilbageblik på de seneste begivenheder!

Kære medlemmer. 9. marts 2011. Tilbageblik på de seneste begivenheder! Kære medlemmer 9. marts 2011 Tilbageblik på de seneste begivenheder! Der blev afholdt julearrangement hos NKG Miniatures i Ll. Skensved den 12. december 2010. Det blev en stor succes med ca. 25 fremmødte.

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016)

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016) Årsmøde 2016 blev afholdt lørdag d. 12Marts 2016 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro Som traditionen byder startede mødet 9.00 med

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 23. OKTOBER 2012

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 23. OKTOBER 2012 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 23. OKTOBER 2012 Referent: Pernille Dohlmann Deltagere: Marianne Christensen, Pernille Dohlmann, Susanne Forsberg Fagerberg,, Lisbeth Pedersen, Ole Brydegaard Pedersen, Herdis

Læs mere

Gevær starter igen på stadion torsdag den 4. oktober kl. 18.30

Gevær starter igen på stadion torsdag den 4. oktober kl. 18.30 Nr. 4. Oktober kvartal 2007 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Gevær starter igen på stadion torsdag den 4. oktober kl. 18.30 Billedet er godt nok brugt før men stoltheden over en god serie lever

Læs mere

2. Beretning Præsentation af bestyrelsen: Den består af Hanne Johansen (kasserer), Lars Elsgaard (webmaster), Peter Eg og Jan Nielsen (sekretær).

2. Beretning Præsentation af bestyrelsen: Den består af Hanne Johansen (kasserer), Lars Elsgaard (webmaster), Peter Eg og Jan Nielsen (sekretær). Generalforsamling, Grundejerforeningen Mosen, 26/2 2014 Tilstede: 18, 27, 14, 20, 41, 37, 42, 28, 26, 31, 29, 15, 10, 19 og 13. 1. Valg af dirigent Henrik nr. 20 vælges som dirigent 2. Beretning Præsentation

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen)

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Referat af Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Deltagere: Allan Nielsen, Poul Erik Tobiasen, Carina Møller, Pernille Olesen, Leif Jensen, Lars

Læs mere

Referat. Regionsledelsesmøde nr.6 hos Flemming Roed, Nørresøvej 3, 6051 Alminde

Referat. Regionsledelsesmøde nr.6 hos Flemming Roed, Nørresøvej 3, 6051 Alminde Regionsledelsesmøde nr.6 hos Flemming Roed, Nørresøvej 3, 6051 Alminde Deltagere: Jan Henriksen, Sven-Erik Hein, Flemming Roed, Per Rethmeier, Lars Lynggaard, Keld Kongsted, Jette Hartvigsen Fraværende:

Læs mere

Kompasset december 2015

Kompasset december 2015 Kompasset december 2015 Nytårskur: Der er i Sejlklubben tradition for, at vi mødes nytårsaftensdag kl. 11.00 til lidt lækkert vådt og tørt til ganen, hvor vi så har mulighed for at ønske hinanden godt

Læs mere

Referat. Velkommen til Jørgen Jørgensen som 1. suppleant. Dagsordenen godkendt med to tilføjelser

Referat. Velkommen til Jørgen Jørgensen som 1. suppleant. Dagsordenen godkendt med to tilføjelser Referat Dato: 13.08.13, kl 18.00 Sted: Ane Gleerup Engblommevej 9 7850 Stoholm Tilstede: Jørgen Jørgensen, Claus Christensen, Jens Andersen, Mette Stubkjær, Helle Engelsen og Ane Gleerup. Afbud: Velkommen

Læs mere

Aktivitets Program 2012

Aktivitets Program 2012 Nordøstfyns Jagthundeklubs Aktivitets Program 2012 Rigtige jagthunde trænes i Nordøstfyns Jagthundeklub Hvis din nabo eller gode ven skal have dresseret hund, så tag dem med til træning i NORDØSTFYNS JAGTHUNDEKLUB

Læs mere

Præsentation af kandidater til Schweiss- og Sporudvalget Dennis Carlsen

Præsentation af kandidater til Schweiss- og Sporudvalget Dennis Carlsen Præsentation af kandidater til Schweiss- og Sporudvalget Dennis Carlsen Hej. Mit navn er Dennis, jeg er 27 år, arbejder som kok og jeg bor i lønstrup med min kæreste. Vi har 3 beagler; Johnson, Smiley

Læs mere

1. møde i raceledelsen den 20. februar 2012 kl. 1800 på Fraugdegård.

1. møde i raceledelsen den 20. februar 2012 kl. 1800 på Fraugdegård. 1. møde i raceledelsen den 20. februar 2012 kl. 1800 på Fraugdegård. Til mødet var: Henrik Hansen, Camilla Juelsgaard, Connie Svane, Thorleif Rigenstrup, Peter Bloch og Helle Golstrup, ref.. Afbud fra:

Læs mere

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor Årsberetning 2011 Året startede rigtig godt. På generalforsamlingen fik vi valgt 3 nye medlemmer ind, som dækkede områder i bestyrelsen, vi hidtil nok ikke havde været tæt nok på. Leif Boddi som primært

Læs mere

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!!

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!! Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 3-2015 Dato: 8. april 2015 Sted: HJ Deltagere: Bent Schwartzbach BS Hanne Søndenbroe HS Louise Munchaus Adsbøl LA Preben Arenfeldt PA Susanne Wærling SW

Læs mere

Vi er i år 31 juniorer. 4 nye har meldt sig ind. Det er jo bare herligt. Et stort velkommen til de nye Juniorer. Ta godt i mod dem.

Vi er i år 31 juniorer. 4 nye har meldt sig ind. Det er jo bare herligt. Et stort velkommen til de nye Juniorer. Ta godt i mod dem. Kære alle, Hermed får I et forårs-nyhedsbrev. Sæsonen er kommet rigtig godt i gang. Der har været fuld aktivitet på træningsanlægget og flere af jer har fået spillet en del runder og øvet svinget så det

Læs mere

Generalforsamling Ballerup Jagtforening, fredag 08-09-2006.

Generalforsamling Ballerup Jagtforening, fredag 08-09-2006. Generalforsamling Ballerup Jagtforening, fredag 08-09-2006. Formanden, Uffe Bech Andersen åbnede generalforsamlingen, og mindes de medlemmer der er afgået ved døden i årets løb. Derefter fulgtes dagsordenen.

Læs mere

Sæsonens første træningsdag

Sæsonens første træningsdag Sæsonens første træningsdag Vækkeuret ringede kl.6.00 her til morgen. Jeg var spændt men også lidt nervøs for hvordan dagen i dag kom til at forløbe. Mest nervøs var jeg nok fordi jeg selv skulle gå på

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde den 14.06 2010, kl. 18.30

Referat bestyrelsesmøde den 14.06 2010, kl. 18.30 Referat bestyrelsesmøde den 14.06 2010, kl. 18.30 Til stede var: Kirsten Aagaard Finn Lund Karsten Pedersen Michael Knudsen Henrik Danø Sørensen deltog fra kl. 20.30. Fraværende var: Olav Knudsen Søren

Læs mere

Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev, 20. april 2008

Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev, 20. april 2008 Beagle Klubben Dressurafdelingen Beagle Klubben Dressurafdelingen Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev, 20. april 2008 Hos: Niller mandag d. 14. april kl. 18.30. MØDEDELTAGERE: Niels-Henrik Jakobsen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 11/12-2012 Gram fritidscenter.

Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 11/12-2012 Gram fritidscenter. Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 11/12-2012 Gram fritidscenter. Tilstede Pia Grisell Rikke Andersen Hans Erik Pedersen Michael Petersen Erhard Jørgensen Pia Hansen Marianne Pedersen Inden dagsordenen:

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

43 hundetosser samlet til flatcoated sommertræf

43 hundetosser samlet til flatcoated sommertræf 43 hundetosser samlet til flatcoated sommertræf Årets flatcoated sommertræf blev afholdt ved Jens Peter og Anette Larsen, i Arden. Tilslutningen var i år rigtig høj, og trods mindre lovende vejrudsigter

Læs mere

Dagsorden den 26. februar

Dagsorden den 26. februar Mødet blev afholdt hos Hanne Koldkjær Aalborgvej 488, 9352 Dybvad Tlf. 9886 4014 rykind@c.dk Indkaldte. Thomas Kvist Kaldsen Jette Søndergaard Per Krogsgaard Nielsen Michael Justesen Bente Sand Helga Thorstien

Læs mere

Referat fra Dansk Retriever Klub - Region Østjyllands årsmøde Onsdag 23. januar 2013 kl. 19.00

Referat fra Dansk Retriever Klub - Region Østjyllands årsmøde Onsdag 23. januar 2013 kl. 19.00 Referat fra Dansk Retriever Klub - Region Østjyllands årsmøde Onsdag 23. januar 2013 kl. 19.00 På adressen: Ødum Engholm, Ågårdsvej 4, 8370 Hadsten 1. Valg af dirigent Regionsledelsen foreslog Peter Bloch,

Læs mere

Mødereferat: RKUmøde Emne: Møde nr. 1-2014 Dato: 05-02-2014. Deltagere: Gert William Knudsen (GWK) Afbud: 1 Valg af ordstyrer CC blev valgt

Mødereferat: RKUmøde Emne: Møde nr. 1-2014 Dato: 05-02-2014. Deltagere: Gert William Knudsen (GWK) Afbud: 1 Valg af ordstyrer CC blev valgt Mødereferat: RKUmøde Emne: Møde nr. 1-2014 Dato: 05-02-2014 Sted: Fraugdegaard Deltagere: Christian Christensen (CC) Annika Christiansen (AC) Frank Graversen (FG) Keld Kongsted Jensen (KKJ) Mette Urup

Læs mere

Årsberetning 2015 for Club Danois

Årsberetning 2015 for Club Danois Årsberetning 2015 for Club Danois For Club Danois blev 2015 atter et år med et højt aktivitetsniveau, med en fortsat bred vifte af de aktiviteter, vore medlemmer efterspørger, hvilket fremgår af medlemstilslutningen.

Læs mere

Referat LD 7-ARK møde Kreds 17 s Klubhus

Referat LD 7-ARK møde Kreds 17 s Klubhus Referat LD 7-ARK møde Kreds 17 s Klubhus Tirsdag den 3. juni 2014 kl. 19 00 Deltagere tilmeldt: Kreds 12 - Poul Kreds 14 - Tomas, samt et afbud fra Thea, der dog sender et lille notat fra Karup turen.

Læs mere

Formandens beretning. Generalforsamlingen den 29. januar 2013.

Formandens beretning. Generalforsamlingen den 29. januar 2013. Formandens beretning Generalforsamlingen den 29. januar 2013. 1. Takker dirigenten for ordet. I år gennemfører vi generalforsamlingen uden projektor og uden Power Point. Ikke fordi vi synes, at det er

Læs mere

Emne: Møde nr. 6-2014. Dato: 01-09-2014. Sted: Dennis Voxsted DV

Emne: Møde nr. 6-2014. Dato: 01-09-2014. Sted: Dennis Voxsted DV Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 6-2014 Dato: 01-09-2014 Sted: Dennis Voxsted DV Deltagere: Susanne Wærling SW Hanne Jensen HJ Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Preben Arenfeldt PA Bent

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 Året 2014 har været et godt år for RB 1906. Vi har fået en del flere medlemmer i alle årgange, både piger og drenge. Det har givet et pres på omklædningsforholdene i klubben,

Læs mere

Regionsledermøde den 7 Okt. 2007 i Sorø.

Regionsledermøde den 7 Okt. 2007 i Sorø. Regionsledermøde den 7 Okt. 2007 i Sorø. Der var fremmødt deltagere fra alle udvalg og regioner i alt 21 fremmødte. Gruppe 1 Gruppe 2 (udvalg/bestyrelse) Nina (Dressur) Aase (March) Annette (Magasin) Lotte

Læs mere

Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter

Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter Årsberetning 2013-14 AVGIF gymnastik Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter Vi er takket være vores 29 kompetente og succesfulde

Læs mere

Indretning af Farmors stue tager her sin begyndelse:

Indretning af Farmors stue tager her sin begyndelse: SMUKfest 2012, 8.-12. august kl. 13 til 23: Lands kampagnen En-af-os, PsykInfo Region Midt og Det Sociale Netværk står sammen om nyt tiltag Farmors stue, hvor vi bl.a. vil have festivalgæsterne til at

Læs mere

VESTERGÅRDENS. nyhedsbrev

VESTERGÅRDENS. nyhedsbrev VESTERGÅRDENS nyhedsbrev november nyt Kære Forældre og børn på Vestergården Så blev det tid til et nyt nyhedsbrev. Vi vil starte med at ønske Dorte velkommen tilbage fra barsel. Dorte starter i o.y, og

Læs mere

Formandens beretning af klubbens virksomhed i 2012. Nå, men tilbage til beretningen, og for at citere en gammel julerap.

Formandens beretning af klubbens virksomhed i 2012. Nå, men tilbage til beretningen, og for at citere en gammel julerap. Beretning for året 2012 Formandens beretning af klubbens virksomhed i 2012. Hvad er året gået med? Når man skruer beretningen sammen er det jo ikke så meget hvad vi som bestyrelse egentlig skal berette.

Læs mere

DAGSORDEN: 1. INDLEDNING: Velkommen til Henrik, som får lov at suge lidt til sig, før han sættes i arbejde.

DAGSORDEN: 1. INDLEDNING: Velkommen til Henrik, som får lov at suge lidt til sig, før han sættes i arbejde. Beagle Klubben Dressurafdelingen Herlev, 6. februar 2008 Referat fra Dressur- udvalgsmøde hos Nina, Topasvej 20, Herlev onsdag d. 6. februar Kl. 18.30. MØDEDELTAGERE: Nina Dige Vinther (NDV) Niels-Henrik

Læs mere

Randers Sejlklub Stiftet 1877

Randers Sejlklub Stiftet 1877 Referat fra den. 28 okt. 2015 1. Forslag til dirigent Henrik Husum - valgt 2. Forslag til protokolfører Poul Larsen - valgt 3. Bestyrelsens beretning Indkaldelse til årets generalforsamling er i år foregået

Læs mere

Derbyminder ved. Jan Marinussen

Derbyminder ved. Jan Marinussen Derbyminder ved Jan Marinussen Min første jagthund var en Breton, Sydkystens Dixi, købt af Tove og Hans-Jørgen Nielsen i Karlslunde i 1978. En hanhund i største størrelse og en fantastisk alsidig jagthund,

Læs mere

Referat Labrador årsmøde den 31.01. 2011

Referat Labrador årsmøde den 31.01. 2011 Referat Labrador årsmøde den 31.01. 2011 a. Valg af dirigent KK foreslået af raceledelsen og valgt med applaus. KK startede med at erklære årsmødet lovligt indkaldt. Konstaterede at der var 51 stemmeberettigede

Læs mere

Hanne Jensen Preben Arenfeldt Susanne Wærling SW Caroline Ditlefsen CD

Hanne Jensen Preben Arenfeldt Susanne Wærling SW Caroline Ditlefsen CD Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 5/2010 Dato: 09.08.2010 Sted: Lene Sørensen Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Claus Justesen CJ Louise Munchaus Adsbøl LA Lene Sørensen LS Hanne

Læs mere

DM i Fladfisk. Odense-fiskere vandt flest præmier til DM i fladfisk. Danmarks bedste Fladfiskefarvand

DM i Fladfisk. Odense-fiskere vandt flest præmier til DM i fladfisk. Danmarks bedste Fladfiskefarvand Nyhedsbrev 2014/6 Danmarks hyggeligste fiskestævne 1 Odense-fiskere vandt flest præmier til DM i fladfisk Fiskestævnet DM i fladfisk i Onsevig var igen i år en stor succes også selv om fiskeriet blev aflyst

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. December 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Den 25. November kl. 10.00 DGI Løb/Marienlyst Skoven

Læs mere

Årsmøde Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00

Årsmøde Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00 Årsmøde Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00 Hermed indkaldes til Årsmøde i Sports Acro Udvalget Søndag den 25. oktober 2015 kl. 10.00 Dagsorden: 1) Valg af dirigent 2) Fremlæggelse

Læs mere

Dialogmøde mellem DRK og DRKs racer Møde på Hotel Scandic i Odense mandag den 17. juni kl Referent: Keld Jørgensen 1. Nyt fra Bestyrelsen

Dialogmøde mellem DRK og DRKs racer Møde på Hotel Scandic i Odense mandag den 17. juni kl Referent: Keld Jørgensen 1. Nyt fra Bestyrelsen Dialogmøde mellem DRK og DRKs racer Møde på Hotel Scandic i Odense mandag den 17. juni kl. 18.00 Referent: Keld Jørgensen 1. Nyt fra Bestyrelsen Status på skud - orientering om en næsten umulig problematik

Læs mere

Emne: Møde nr. 8-2012. Dato: 01-10-2012. Sted: Sonja Larsen SL

Emne: Møde nr. 8-2012. Dato: 01-10-2012. Sted: Sonja Larsen SL Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 8-2012 Dato: 01-10-2012 Sted: Sonja Larsen SL Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Hanne Jensen HJ Susanne Wærling SW Sonja Larsen SL Bent Schwartzbach

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 06. 2011.

Nyhedsbrev nr. 06. 2011. Nyt fra sidste klubaften d. 7. september 2011. Nyhedsbrev nr. 06. 2011. Vi nåede op på at blive 28 medlemmer, som deltog på denne klubaften. Vi nød Randi og Carstens fine kager, jeg nåede selv at spise

Læs mere

OMRÅDELEDERENS ÅRSBERETNING FOR SEKTION II i OMRÅDE 5 ÅR 2012

OMRÅDELEDERENS ÅRSBERETNING FOR SEKTION II i OMRÅDE 5 ÅR 2012 OMRÅDELEDERENS ÅRSBERETNING FOR SEKTION II i OMRÅDE 5 ÅR 2012 INDLEDNING År 2012 kom og år 2012 gik. Vi har fået flere hf i området og der er kommet rigtig mange nye hvalpe og der trænes på livet løs ude

Læs mere

Dansk Retriever Klub Region Sydjylland Årsmøde 22. januar 2008 kl. 19.30 (Vejen Gæstgivergaard)

Dansk Retriever Klub Region Sydjylland Årsmøde 22. januar 2008 kl. 19.30 (Vejen Gæstgivergaard) Dansk Retriever Klub Region Sydjylland Årsmøde 22. januar 2008 kl. 19.30 (Vejen Gæstgivergaard) Referat - referent Walter Mygi!. J f ';'

Læs mere

Aktivitets Program 2015

Aktivitets Program 2015 Nordøstfyns Jagthundeklubs Aktivitets Program 2015 Rigtige jagthunde trænes i Nordøstfyns Jagthundeklub Hvis din nabo eller gode ven skal have dresseret hund, så tag dem med til træning i NORDØSTFYNS JAGTHUNDEKLUB

Læs mere

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016!

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Solen skinner udenfor lige nu, og der er så småt begyndt at komme knopper på træer og buske og forårsblomsterne begynder at stå i fuldt flor. Jeg

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE. 18. april 2015 i Rishøj Idrætscenter. Dirigent: Jens Peter Andersen Referent: Per Jensen

REFERAT FRA ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE. 18. april 2015 i Rishøj Idrætscenter. Dirigent: Jens Peter Andersen Referent: Per Jensen REFERAT FRA ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE 18. april 2015 i Rishøj Idrætscenter Dirigent: Jens Peter Andersen Referent: Per Jensen Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde ved Håndbold Region Øst Formand

Læs mere

Nyt fra gildeledelsen.

Nyt fra gildeledelsen. Juni og juli 2006 Centrum juni og juli 2006 Side 2 Nyt fra gildeledelsen. Sommertur til 3. Horsens hytte. Sted: Spejdercenter Wigwam Silkeborgvej 37, 8700Horsens Dato: Onsdag den 28. juni Mødested: Ole

Læs mere

Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna

Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna Odense Lokalgruppe Referat af grupperådsmøde den 21. september 2005 Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna Referent: Karina

Læs mere

Indkaldelse til Avlsrådsmøde d. 6 December 2015 Mødetid Kl. 11.00. Sted: Fjeldsted Kro Fyn. Deltagere : ML JGF SK AAJ PG LPB afbud fra MT

Indkaldelse til Avlsrådsmøde d. 6 December 2015 Mødetid Kl. 11.00. Sted: Fjeldsted Kro Fyn. Deltagere : ML JGF SK AAJ PG LPB afbud fra MT Dagsorden: Indkaldelse til Avlsrådsmøde d. 6 December 2015 Mødetid Kl. 11.00. Sted: Fjeldsted Kro Fyn Deltagere : ML JGF SK AAJ PG LPB afbud fra MT 1) Godkendelse af sidste referat JGR samt PG og AAJ meldte

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2013 Fælles info Indsamling. I aften kulminerer de mange indsamlingsaktiviteter når DR åbner op for tvshowet den store Danmarksindsamling. Et af de fremstød vi lavede var salg af brød & kaffe i vores morgenåbning.

Læs mere

Velkommen til: Livredningssektionens områdemøde søndag den 14. april 2013 kl. 09.00

Velkommen til: Livredningssektionens områdemøde søndag den 14. april 2013 kl. 09.00 Velkommen til: Livredningssektionens områdemøde søndag den 14. april 2013 kl. 09.00 1 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende og handleplaner for

Læs mere

Beboerråd Torsdag den 03.juli 2014, kl. 11.00 12.00. Spisestuen Borgmester Fischers Vej.

Beboerråd Torsdag den 03.juli 2014, kl. 11.00 12.00. Spisestuen Borgmester Fischers Vej. Beboerråd Torsdag den 03.juli 2014, kl. 11.00 12.00 Spisestuen Borgmester Fischers Vej. Deltagere: Samtlige beboere var inviteret. Fremmødte beboere kan nævnes: Kisser( Karen Stær)Birte Melohn. Poul Erik

Læs mere

Årsmøde El-hockey 2013 27/4 kl. 10:30. BYGNINGEN Ved Anlæget 14B 7100 Vejle

Årsmøde El-hockey 2013 27/4 kl. 10:30. BYGNINGEN Ved Anlæget 14B 7100 Vejle Årsmøde El-hockey 2013 27/4 kl. 10:30 BYGNINGEN Ved Anlæget 14B 7100 Vejle Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Optælling af stemmeberettigede 3. Valg af stemmetællere 4. Valg af referent. 5. Godkendelse

Læs mere

Emne: Møde nr. 2-2013. Dato: 21-05-2013. Deltagere: Gert William Knudsen (GWK) Afbud fra: Dagsorden

Emne: Møde nr. 2-2013. Dato: 21-05-2013. Deltagere: Gert William Knudsen (GWK) Afbud fra: Dagsorden Mødereferat: RKU møde Emne: Møde nr. 2-2013 Dato: 21-05-2013 Sted: Fraugdegaard Deltagere: Christian Christensen (CC) Frank Graversen (FG) Hanne Søndenbroe (HS) Keld Kongsted Jensen (KKJ) Mette Urup (MU)

Læs mere

Børne- Ungeudvalget. Udvalget: U-4,U

Børne- Ungeudvalget. Udvalget: U-4,U Endnu en sæson er ved at være afsluttet. Igen har vi måtte konstatere nedgang i antallet af spillere. Det er foruroligende. Årsagen hertil skal sikkert findes med baggrund i forskellige faktorer. Nogen

Læs mere

Sidst på sæsonen forestod vi den praktiske afvikling af hovedkredsens delegeretmøde.

Sidst på sæsonen forestod vi den praktiske afvikling af hovedkredsens delegeretmøde. Jyllinge, den 26. maj 2010 REFERAT af Ordinær generalforsamling i Egedal-Jyllinge Skakklub Sted: Klubbens lokaler, Græstedgård Tid: Tirsdag den 25. maj 2010, kl. 19:30. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012. 2012 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Så er der gået endnu et år næsten og som altid synes det bare at været fløjet afsted.

Så er der gået endnu et år næsten og som altid synes det bare at været fløjet afsted. Beretning til generalforsamlingen 12. april 2015 Så er der gået endnu et år næsten og som altid synes det bare at været fløjet afsted. Som det har været nævnt i tidligere års beretninger, er meget af det,

Læs mere

Darum Kultur og Fritidscenter Nørrebyvej 16 a, St. Darum, 6740 Bramming Tid: Torsdag 18. februar 2015 kl. 19.00

Darum Kultur og Fritidscenter Nørrebyvej 16 a, St. Darum, 6740 Bramming Tid: Torsdag 18. februar 2015 kl. 19.00 Referat af Ros/ris møde, Krocketudvalget DGI Sydvest Darum den 18. februar 2016 Sted: Darum Kultur og Fritidscenter Nørrebyvej 16 a, St. Darum, 6740 Bramming Tid: Torsdag 18. februar 2015 kl. 19.00 Deltagere:

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN AF 1932 GYMNASTIKAFDELING

IDRÆTSFORENINGEN AF 1932 GYMNASTIKAFDELING IDRÆTSFORENINGEN AF 1932 GYMNASTIKAFDELING ORDINÆR GENERALFORSAMLING Søndag den 25. marts 2012 kl. 10.00 i Glostrup Hallen, mødelokalerne Referat Der var 16 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 15/16

Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 15/16 Side 1 Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 15/16 Mødedato: Søndag d. 17. januar 2016 Mødested: Deltagere: Johan Rantzaus Vej 17, 5610 Assens Kåringsudvalget, Avlsudvalget, Brugshundeudvalget, Udstillingsudvalget,

Læs mere

1. Velkomst Preben bød velkommen med tak for fremmøde. Praktisk information. Præsentationsrunde.

1. Velkomst Preben bød velkommen med tak for fremmøde. Praktisk information. Præsentationsrunde. Kvindekonference 2016 RC Odense, 31. januar kl. 11-16 Deltagerlisten nederst 1. Velkomst Preben bød velkommen med tak for fremmøde. Praktisk information. Præsentationsrunde. 2. Evaluering af turnering

Læs mere

Søndervang nyt Efterår 2012

Søndervang nyt Efterår 2012 Søndervang nyt Efterår 2012 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Kære medlemmer august 2012 Årets præmiehaver er nu udtaget af vores havekonsulent Lise-Lotte Juul Jensen, og

Læs mere

25 ekvipager var tilmeldt. Jeg fulgte hold 1 på Borupgård om formiddagen.

25 ekvipager var tilmeldt. Jeg fulgte hold 1 på Borupgård om formiddagen. Efterårsvinderklasse i kendte omgivelser Efter en uge med rusk og regn sluttede ugen i det smukkeste efterårsvejr med sol og en let brise. Perfekte forhold for vores efterårsvinderklasse.læg dertil de

Læs mere

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Referat bestyrelsesmøde, d. 16. Januar 2015. Sted: Erik Lillesøe, Ørbækvej 22, 5400 Bogense

Læs mere

Nyhedsbrev Ungdom Januar 2016

Nyhedsbrev Ungdom Januar 2016 Fredagstræning / Familiehygge Vi kan med glæde tilbyde ekstra spil for alle ungdomsmedlemmer + evt. forældre/søskende hver fredag kl. 18.00 20.00. I skal selv medbringe ketcher og bolde, og børn under

Læs mere