Pause mellem hul 9 og 10

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Pause mellem hul 9 og 10"

Transkript

1 Kære medlemmer Så er nyhedsbrevet på banen med masser af nyt! Nyhedsbrev april 2014 Pause mellem hul 9 og 10 Så er vi kommet i gang med scorekort printeren. Som I nok har set, så står der på vores nye scorekort at vi har en lille pause på 10 min mellem hul 9 og 10. Dette blev der også informeret om på generalforsamlingen, men vi vil gerne kort fortælle hvordan det fungerer. Forklaret kort og præcist, så betyder det at alle spillere har ret til 10 min pause. Man er velkommen til ikke at gøre brug af denne ret, men så skal man spørge holdet foran om man må gå igennem imens de holder pause. Inden længe kommer der skilt op mellem hul 9 og 10, som beskriver dette. Overdækningen Vores overdækning på driving range tager form, og det er herligt at de frivillige lægger så mange kræfter i genopførslen. Den forventes færdig i slutningen af juni måned. Medlemsundersøgelse Golfspilleren i Centrum Her i løbet af året vil der blive sendt medlemsundersøgelse ud igennem det system som vi har tilkøbt igennem DGU, nemlig Golfspilleren i Centrum. Vi håber meget at I alle vil besvare spørgeskemaet og på den måde hjælpe os med at udvikle klubben. Vi glæder os til at se resultaterne og blive en endnu bedre golfklub for os alle! Falster Golfklub Virketvej Eskilstrup Tlf.: Fax:

2 Dialogmøde Næste dialogmøde bliver afholdt d. 5. juni 2014 kl. 19:00. Der kommer en særskilt inviation når vi nærmer os, men sæt endelig et kryds i kalenderen. Falster Golfklub Løbet 2014 Med næsten 150 deltagere blev første afholdelse af Falster Golfklub Løbet en fin succes! Løberne var glade for ruterne, og banen stod flot såvel før som efter løberne havde været rundt. Det har uden tvivl skabt omtale for Falster Golfklub. Vi satser på endnu et løb i april 2015 i samarbejde med NØG. Begynderhold 2014 I 2014 er vi efterhånden snart oppe på 40 begyndere, hvilket er rigtig dejligt. Vi vil dog altid gerne byde flere velkommen, og håber I vil hjælpe med at henvise venner og familie til at spille i vores hyggelige klub. Gedser Fuglestation Vi er simpelthen så glade for det samarbejde vi har lavet med Gedser Fuglestation! Ud af de 60 kasser som er kommet op og hænge så er over 40 af dem allerede beboede. Det må siges at være en succes! Benny og Hans som er vores primære kontaktpersoner har også været meget flittige sammen med deres netværk, så vores artslister på hjemmesiden vokser og vokser. Se artslisterne via link på vores hjemmeside:

3 Gå til Golf...både mandag og fredag Nu er tiden kommet, hvor vi igen starter med: Gå til Golf, mandage er især beregnet på medlemmer der er startet inden for de sidste tre år og som gerne vil gå en runde, på 9 huller, med en rutineret spiller. Der er ingen tilmelding, man møder op mandage kl Gå til Golf fredag, er for alle der vil spille 9 eller 18 huller, sammen med nye mennesker, der er ingen tilmelding, man møder op fredage kl og vælger om man vil gå 9 eller 18 huller. For Gå til Golf fredag er der dog den ændring at man hen over sommeren kan deltage i en løbende konkurrence på 9 eller 18 huller, eller begge, det koster kr. 25 at deltage i hver kategori, for hele sæsonen. Men det skal understreges at man kan være med uden at deltage i konkurrencen. 1 gang om måneden, vil der blive arrangeret en anden form for spil, som afsluttes med fælles spisning for dem der er interesseret. Vi har aftalt en god pris, for at deltage i gril arrangement. Gå til Golf mandage starter den 5. maj kl Gå til Golf fredage starter den 2. maj kl

4 Gå til Golf...og lær at lave Hole-in-one Gå til Golf er jo et herligt koncept og nu kan man også få lektioner i at lave Holein-one det fik de i hvert fald her mandag d. 12/5-2014, hvor Henning Berner klarede hul 9 i blot et enkelt slag. Det gav også lige de sidste point, så runden også endte med at sende ham ned i handicap. Stort tillykke! Henning Berner med sin whisky (sponsoreret af Marius Mortensen), som præmie for sit Hole in One sammen med sine medspillere Poul Lauritzen (tv) og Claus Petersen (th).

5 Demodag i klubben d. 1. juni 2014 D. 1. juni 2014 byder Falster Golfklub og Pro Golf velkommen til demodag fra kl. 10:00 til 14:00. Husk også at der er 70 kr. tilbud denne dag, så inviter gerne venner og bekendte med! Mere information kommer snarest muligt. Præsentation af Majbritt Hammer Vi har fået en ny receptionist i år, og vi er allerede rigtig glade for samarbejdet. Her er hvad Majbritt Hammer siger om sig selv: Jeg er en udpræget servicemindet turist pige fra Falster (Gedser), der har arbejdet i Turistbranchen igennem 25 år. Jeg er gift og har to dejlige piger på 21/23 år. Vi elsker at rejse så ofte vi kan, gerne Portugal da min man kommer fra Lissabon. De sidste 7 år har jeg været Bureauchef og daglig leder på Marielyst Turistbureau og FalsterHus feriehus udlejning med ca. 100 feriehuse. Jeg bruger min fritid på bestyrelsesarbejde i Sydfalster turist og erhvervsforening, hvor jeg ofte er den person der tager rundt og markedsfører vores skønne område og står for mange af områdets aktiviteter. Jeg har sommerhus på Marielyst og syntes i det hele taget vi har det skønt område over hele Lolland-Falster og jeg arbejder gerne for at vi kan stå mere sammen og få større udbytte af samarbejde på tværs. Jeg vil gøre mit til at i som medlemmer og gæster i Falster Golfklub, vil føle jer velkommen og godt tilpas i mit selskab.

6 Boldrende-tider i maj Der er helt sikkert flere der har undret dig over de boldrende tider som er blevet placeret mandage og tirsdage i maj måned. Det har vi gjort på grund af den feedback vi fik til Generalforsamlingen. Sidste år var det svært for vores medlemmer at få tider om mandagen, da greenfee spillere kunne booke længere ud i fremtiden. Derfor besluttede vi i år at lave boldrende tider som kunne bruges af medlemmer til at komme ud og spille en runde, selv hvis hele dagen er booket med greenfee spillere. Indtil videre har der ikke været så mange greenfee spillere på rabat-dagene som vi havde håbet, så det kan være boldrende tiderne igen bliver fjernet. Det gør vi dog kun hvis vi mener der er god plads til både greenfee-spillere og medlemmer. Falster Golf Festival med biler og bas! Nu bliver der igen festival for de smukke, de kloge, de voksne og de slagfærdige Greenfee til de fire Festival-turneringer er på 0 kroner, har klubbens bestyrelse besluttet. Derfor håber vi, at få mange gæster til en glad festival-uge den første uge i juli. Der er fire biler på højkant! Hver Festival-dag er der én Toyota eller Citroën til dagens første hole-in-one. Det sørger Frimann Biler fra Nykøbing Falster for. Efter fredagens slagspil er der taffelmusik med Jazz Onklerne. Denne sidste Festival-dag vil man også kunne deltage i After-Golfen med mad, musik og hygge, selv om ikke har gået de 18 huller. Det er klub-i-klubberne og Turneringsudvalget, der er gået sammen om at genoplive Festival-ugen ved Virket Sø fra 1. til 4. juli. Tirsdag er damedag, onsdag mannedag, torsdag seniordag og om fredagen står den på slagspil. Til hver turnering er matchfee 175 kroner. Det dækker mad, spil, præmier og fælles udgifter til Festival-PR, musik og forsikring af de firhjulede hole-in-one præmier, der vil føre sig frem foran klubhuset. Efter Festivalen er det i øvrigt muligt at spille parturnering med en god ven fra en anden klub i Gæsteturneringen søndag 6. juli.

7 ÅRETS VINTERGOLFER 2013/2014 JØRN ANDERSEN Så blev årets VINTERGOLFER fundet, hvor der blev spillet på en næsten grøn bane hele vinteren igennem = en grøn vinter. Der var kamp til det sidste, men Jørn Andersen trak det længste strå (Tillykke). HERRERÆKKEN: Jørn Andersen foran Erik Thorsen og med Jørgen Eggers på trediepladsen. DAMERÆKKEN: Blev vundet af Oda Weltz med Tanja Strange på andenpladsen, og trediepladsen snuppede Kirsten Weiss Afslutningen foregik den 6. april, med spisning og præmieoverrækkelse. Der blev serveret mørbradgryde/m diverse. Køkkenet fik ros.

8 Vi er så også kommet i gang med sommerturneringerne, hvor der var god tilslutning til Åbningsturneringen, lad os håbe det fortsætter. Guldborgsund Cup bliver i år afviklet over 3 søndage, og håber dermed at der vil blive flere deltagere. Der spilles her på Falster den 25. maj (den er åben for tilmelding). Storstrømmen den 29 juni, og vi slutter på Marielyst den 17. august. Som noget nyt vil vi prøve med en Par Hulspilsturnering, som skal løbe hen over golfsommeren. Der spilles finale den 13. september. Hvor der samtidig vil blive afviklet en stablefordturnering for dem som har deltaget i hulspilsturneringen. Vi spiser og hygger selvfølgelig bagefter. Parmatch Spilleform: Turneringen spilles som Greensome, hulspil. Parret med det højeste sammenlagte spillehandicap, tildeles halvdelen af forskellen til det andet pars sammenlagte spillehandicap. Halve slag rundes op. Hvert par spiller altså kun èn bold, som spillerne skiftes til at slå til. Begge spillere slår ud og parret vælger hvilken bold der spilles videre med. Den hvis bold ikke blev valgt spiller den valgte bold og derefter skiftes spillere til at slå til bolden. Den bedste nettoscore på det enkelte hul vinder hullet.. Der spilles først i puljer (max. 5 hold i hver pulje) og herefter i cupsystem. Resultaterne sendes pr. mail til turneringsledelsen. Resultaterne skrives eksempelvis som 4/3 ud for vinderparret, d.v.s. at det ene par er 4 op med 3 huller tilbage, således at kampen er afgjort her. Hver match skal finde en afgørelse står det lige efter 18 huller spilles videre på 1.-,2.-, 3. hul o.s.v. ind til et af parrene vinder et hul. Uanset hvor mange omspilshuller der bruges er resultatet altid 1-0. Er der to eller flere hold i en pulje der har vundet lige mange kampe, er det den indbyrdes kamp, der afgør placeringen. Puljefordelingen vil være klar i klubhuset og på hjemmesiden ca. 1.juni De der er skrevet med rødt er ansvarlig for at kontakte modstanderen, og sammen med dem få aftalt dato for afvikling af matchen i rette tid. Hvis der opstår forhindringer for en kamps rettidige afvikling, skal en af turneringslederne kontaktes. Hvis en kamp ikke er blevet afviklet rettidigt og turneringslederne ikke er kontaktet herom, udgår kampen af listen. I puljespillet tildeles begge hold 0 point. Hvis en spiller bliver langtidsskadet, kontaktes turneringsledelsen. Matchfee: 100 kr. pr par. Betales inden første kamp Par: Et par består af to spillere og kan frit sammensættes. Parret spiller sammen i hele turneringen og der kan ikke skiftes makker undervejs. En spiller må kun deltage i et par. Matchledere: Leif Jensen Willy Gaarsted

9 Tidsplan: Sidste frist for tilmelding d. 26/5 kl Tilmelding via golfbox Den 1/6 offentlig gøres turneringsplanen på hjemmesiden / opslagstavlen Spillet i puljerne skal afvikles senest 24/8 og gerne efter nedenstående plan: Runde 1 senest uge 25 Runde 2 senest 28 Runde 3 senest 31 Runde 4 senest 34 Semifinale afvikles i uge 35/36 Finalen afvikles d. 13/9 I forbindelse med finalekampen afvikles en turnering hvor alle deltagere i Parmatch kan deltage. Dagen afsluttes med fælles spisning og præmieuddeling. Til slut hvor vi i turneringsudvalget ønsker alle et godt golfår, skal der også følge en lille BØN. Meld jer nu til vores turneringer, det er sjovere for os i turneringsudvalget at der er 80 tilmeldinger, frem for der kun er 40. Willy Arbejdsdagen Der blevet virkelig gået til den til arbejdsdagen og der blev også taget mange flotte billeder. Se alle de flotte billeder ved at følge dette link:

10 Pro Rune J. Olsen Rune er kommet godt i gang med sæsonen, og hjulpet en masse af jer til også at komme bedre i gang. Der er mange muligheder for at få en sjovere oplevelse ude på banen. Rigtig mange vil opleve at det er i det korte spil (put, chip, pitch og bunker) at man ofte bruger for mange slag. Det er noget af det som Rune er specielt god til, og han har mange gode tips og tricks til hvordan du kommer videre. Så husk at en lektion med Rune ikke altid behøver at være på driving range, men kan også være på Par 3 banen. 63 slag var nok! Rune går jo ikke rundt og blærer sig med sine resultater, men jeg synes det er rimeligt at nævne at han til FGK Amatør-elites rangeliste turnering på Storstrømmen (fra vintertee til sommergreen) gik de 18 huller i blot 63 slag! Det er ikke blot imponerende på grund af de 9 under par, men faktisk også fordi han startede på hul 1 med en dobbelt bogey og gik så 11 under par derfra! Det må siges at være mental styrke der vil noget! Fantastisk flot! Følg med i hans resultater på hjemmesiden. Han opdaterer når han har været ude og spille turnering. Pro Tip: Slå længere med driveren! Slå længere med din driver ved at tee'e din bold højere. En god ide til jer der gerne vil slå længere med jeres driver vil være at tee'e din bold højere og længere fremme i stancen, så du på den måde har muligheden for at slå op på bolden. Når man slår op på bolden, vil man fjerne spin fra bolden, og det vil gøre at bolden flyver længere.

11 FGK Amatør-elite FGK Amatør-elite har netop afsluttet første kampweekend. Elitetruppen er i år noget større end tidligere og har hele tre hold med i Danmarksturneringen. Målsætningen er at vi har et 3. divisionshold, 4. divisionshold og kvalifikationshold når året er omme. Det kræver at 3. divisionsholdet, som rykkede op sidste år, kan rykke videre op eller i hvert fald blive i denne division. Dernæst skal et af de to kvalifikationshold som vi har med i år rykke op i 4. division. Det bliver spændende at følge. Herunder kan du læse med hvordan kampene gik i weekenden, samt se et par holdbilleder. Desværre fik Kvalholdet fra pulje 14 ikke taget holdbillede, men det kommer med næste gang. I kan følge alle holdene på Golfbox: 3. divisionsholdet i pulje 7: Klik her for resultater Kvalifikationsholdet i pulje 14: Klik her for restulater Kvalifikationsholdet i pulje 15: Klik her for resultater Links kan også findes på vores hjemmeside: Klik her 3. divisionsholdet Lørdag mod Maribo Resultatmæssigt godkendt start på livet i 3. division. Håbet var at vinde minimum 2 singler, og så at vores foursome kunne vinde. S. Allan og Mads Christian indfriede de forventninger med solide præstationer i 2. og 4. single. Desværre fik vores foursome aldrig lagt noget tryk på modstanderen, og var hurtigt 3 ned efter 5 huller. Slutteligt et stort nederlag, som specielt Bo må tage på sin kappe med spil under niveau. De resterende singler præsterede fornuftigt, omend Jakob var noget skuffet over sit korte spil. Både Joakim og Ulrik kom op mod modstandere der ramte dagen, men de gav aldrig op, hvilket er en af holdets målsætninger. Et 4-10 nederlag til rækkens favoritter er i sidste ende godkendt. Dagens spiller blev S. Allan, der specielt på banens bagni, satte tommelskruerne på sin modstander. Godt spillet af den lange! 3. divisionsholdet inden kampen mod Møn

12 FGK Amatør-elite 3. divisionsholdet Søndag mod Møn Så fik vi set hvad de små marginaler kan have af betydning i en holdkamp. Ærgerligt nok faldt de ikke ud til vores fordel i dag. Fra start af vidste vi ikke hvilke forventninger vi skulle have til dagens match. Efterfølgende var vi enormt skuffede over, at vi ikke fik point med hjem. I foursome havde vi valgt at skifte Bo ud med Ulrik. Det var en god ide, da Rune og Ulrik sikkert vandt 4/3. Joakim kom op mod den danske mester A. Frances, og det var for stor en mundfuld. Joakim spiller 1. single i år, hvilket medfører kampe mod spillere der ofte har +hcp, og så skal det altså være svært specielt på udebane. MC kæmpede sig flot tilbage, efter at have været 4 ned efter 7 huller, men ender med at tabe på hul 17 efter et treputt. Jakob kom hurtigt 3 up efter 4 huller, men formåede ikke, ifølge ham selv, at holde sammen på sit spil, og endte med at tabe klart. Allan har været helt suveræn i denne weekend, og vinder en sikker 5/4 sejr. Så for at få point med hjem, skulle Bo have minimum uafgjort. Det var der intet der tydede på efter hul 14 hvor han var 3 ned. Men med 3 vundne huller i træk var muligheden for sejr pludselig til stede. Desværre blev en grum 180 grader hulkant udslagsgivende for hele matchen, da Bo s parputt blev hængene oppe, og det betød at Møn kunne notere en sejr på 8-6. Skuffelsen var enorm hos spillerne, da vi følte at vi kunne/burde have fået point med hjem. Til gengæld var der enighed om, at vi godt kan klare os i 3. Division, og vi ser allerede frem til næste spilleweekend, hvor der SKAL point på kontoen. Kvalholdet fra pulje 15 Lørdag mod Sydsjælland Selvom det blev til et knebent nederlag på 8-6 må resultatet af den første kamp i 2014 sæsonen anses for at være tilfredsstilende. Foursome med Henrik/Thomas fik en rigtig god sejr efter en jævn match. Joe vandt en meget flot sejr i 4. single efter stabilt spil hele vejen. Matchende i 1. single (Willy) og 5. single (Søren) bliver først afgjort på 18. hul lidt uheldigt at vi taber dem begge. De to sidste matcher i 2. single (Rasmus) og 3. single (Jens) kæmpede noget med det og var op i mod stærk modstand.

13 FGK Amatør-elite Kvalholdet fra pulje 15 Søndag mod Halsted Kloster Kampen blev afviklet i meget kraftig vind og masser af regn. Foursome med Henrik/Thomas vandt igen en sikker sejr (3-2) efter en meget stabil match under svære betingelser. Willy og Jens vinder begge deres singlematcher med 2-1. Mickey og Rasmus kæmper begge godt og deler deres matcher. En rigtig flot sejr (10-4 til FGK) som vi kæmpede os frem til på en meget lang bane i stiv kuling og masser af regn en ikke så sjov cocktail af spille golf i. Kampens spillere blev Henrik/Thomas i foursome efter en meget sikker sejr. Kvalholdet i pulje 15 inden kamp mod Halsted Kloster. Kvalholdet fra pulje 14 Lørdag mod Rønnede Vejret var lidt blæsende og overskyet. Alle kom godt afsted på hul 1 og flere matcher var noget tættere end resultatet (14-0 til Rønnede) fortæller. Banen i Rønnede er en bane, man helst skal have spillet flere gange, da flere af hullerne har "blinde" slag, hvor der enten ligger en bunker, vandløb, sø eller tykt rough. Flere af os gik næsten til vores hcp, men spillerne fra Rønnede gjorde det bare lidt bedre måske i kraft af kendskab til banen, men i nogle sammenhænge også spillemæssigt spillerne fra Rønnede ligger i hcp 3,5 9,6. Men næsten alle var tilfredse med deres eget spil, og var enige om, at vi på vores hjemmebane kan slå Rønnede. Thor er valgt til dagens spiller, da han præsterede at holde spillet sammen det meste af runden igennem.

14 FGK Amatør-elite Kvalholdet fra pulje 14 Søndag mod Storstrømmen Vejret var blæsende, overskyet og lidt regn. Alle kom godt afsted på 1. hul som enten blev vundet eller delt. Både 3. og 5. singlen var tæt spillet, hvor føringen hele tiden lå mellem 1 og 2 up i vores favør. I de resterende matcher kom vi desværre lidt hurtigt bag ud med 1 til 3 huller, men vi forsøgte hele tiden at holde på. Spillet var generelt godt uden mange fejlslag, men vi missede deværre både i indspillet og flere putts for at vinde huller eller blot dele. De fleste var generelt tilfredse med spillet, selvom resultatet (10-4 til Storstrømmen) ikke er derefter, og vi var enige om, at spillerne fra Storstrømmen vil få det noget sværere på vores egen bane. Emil er valgt til dagen spiller, da han hurtigt rejset sig igen efter gårdagens match i Rønnede, som blev tabt 7-5.

Turneringsprogram 2017

Turneringsprogram 2017 Turneringsprogram 2017 Information fra turneringsudvalget om aktiviteter for året 2017. Der sker en del forandringer i forhold til sidste års turneringsplan. Der er ikke så mange turneringer. Vi gentager

Læs mere

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN STATIONSTURNERINGEN 2013 Turneringsbetingelser Matchafvikling Matchen spilles mellem stationer og afdelinger samt pensionister under PI København. Puljematcher skal afvikles

Læs mere

Information til nye golfspillere

Information til nye golfspillere Odder Golfklub Information til nye golfspillere Odder Golfklub byder dig velkommen som ny golfspiller Vi håber, du får den samme fornøjelse af golf som alle vi andre Med denne folder, vil vi gerne byde

Læs mere

Turneringsform T.leder Bemærkninger. Margot. Sten. Kirsten S. Preben

Turneringsform T.leder Bemærkninger. Margot. Sten. Kirsten S. Preben Side 1 Dragsholm Golf Seniorklub Program 2014 Udg.1E Dato Mød e tid Turneringsform T.leder Bemærkninger 8.apr 15.apr Foursome, stableford note 3 og 11 Puttekonkurrence note 6 og 11 22.apr Hulspil:Københavner

Læs mere

Mvh. Kenneth. Tlf

Mvh. Kenneth. Tlf Tlf. 58 50 52 00 Medlemsnyt August 2016 Nyt fra formanden Kære medlemmer. Jeg vil gerne takke for opbakningen og beklage for den turbulente tid omkring min formandspost, jeg er utroligt glad for de mange

Læs mere

PROGRAM, TURNERINGSPLAN OG PROPORTIONER HEDEMÆNDENE

PROGRAM, TURNERINGSPLAN OG PROPORTIONER HEDEMÆNDENE PROGRAM, TURNERINGSPLAN OG PROPORTIONER 2017 HEDEMÆNDENE VELKOMMEN TIL EN NY SÆSON NYE TILTAG I HEDEMÆNDENE. Bestyrelsen vil gerne byde alle gamle og nye Hedemænd velkommen til en frisk sæson. Her får

Læs mere

Seniorklubben Årsplan 2016

Seniorklubben Årsplan 2016 Seniorklubben Årsplan 2016 Blå baggrund: Gul baggrund: Grøn baggrund Finder ikke sted i Gennemgående fredagsturnering Sociale spil Højby Dato: Aktivitet: Art: Bemærkninger: marts 16.-23. Golfrejse april

Læs mere

NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB. Årsberetninger. fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011. Samt Årsregnskab

NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB. Årsberetninger. fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011. Samt Årsregnskab NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB Årsberetninger 2012 fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011 Samt Årsregnskab NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB Årsberetning fra Sponsorudvalget 2012 Netop

Læs mere

Agenda. Hvem er juniorafdelingen Protræner Træning Turneringer Lillebrorlotteri Sponsorer Pigegolf Danmarksturneringen Hjemmesiden Afslutning

Agenda. Hvem er juniorafdelingen Protræner Træning Turneringer Lillebrorlotteri Sponsorer Pigegolf Danmarksturneringen Hjemmesiden Afslutning Agenda Hvem er juniorafdelingen Protræner Træning Turneringer Lillebrorlotteri Sponsorer Pigegolf Danmarksturneringen Hjemmesiden Afslutning Juniorafdelingen Juniorer pr. 1.3.2015 162 juniormedlemmer 46

Læs mere

Nr 1. Indspil November 2014

Nr 1. Indspil November 2014 Nr 1. Indspil November 2014 TURNERINGER Klubbens Alvidende blæksprutte når det gælder turneringer, afvikling af turneringer og indtastninger af resultater i GOLFBOX. Kjeld Hansen k.hansen45@hotmail.com

Læs mere

PROGRAM, TURNERINGSPLAN OG PROPORTIONER

PROGRAM, TURNERINGSPLAN OG PROPORTIONER PROGRAM, TURNERINGSPLAN OG PROPORTIONER HEDEMÆNDENE2016 VELKOMMEN TIL EN NY SÆSON ENDNU ET SPÆNDENDE PROGRAM I HEDEMÆNDENE. I denne sæson vil der være 4 rækker. A rækken spiller slagspil, B og C rækkerne

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling 1. Generalforsamling 2. Mandagspigerne 3. Bagskabe 4. Begynderafdelingen 5. Parmatchklubben 6. Kaninklubben 7. HCA-G3 8. Herreklubben 9. Regionsgolf 10. Vi spiller golf 11. Juniorudvalget 1. GENERALFORSAMLING

Læs mere

Waw for en weekend lige ved og langt fra

Waw for en weekend lige ved og langt fra Waw for en weekend lige ved og langt fra Her kommer der lidt ord omkring vores weekend på Rømø hvor vi spillet slutspil om DM i år Som i nok ved så måtte vi desværre nøjes med sølv i denne sæson men f

Læs mere

KALUNDBORG GOLFKLUB.

KALUNDBORG GOLFKLUB. KALUNDBORG GOLFKLUB. MATCHER 2015. 12 Apr. ÅBNINGSNMATCH 2015. Sponsor: SPAR NORD HOLBÆK. Matchform: Greensome høj/lav 18 huller. Max. HCP. 44,0 gunstart. Mødetid: Kl. 9:00 Turneringsleder: Max Anthoni

Læs mere

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012 Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012 Økonomi Økonomien i Marielyst Golf Klub ser fornuftig ud. Vi kommer ud med et overskud. Det kunne være succes kriteriet, med den sommer vi havde. 6 ugers banelukning

Læs mere

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag.

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag. Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 24. februar 2016 Beretning for et 2015 Indledning Hermed aflægger bestyrelsen beretning om et, 2015, der er gået i Tollundgaard Golfklub. Der har været tale om et

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 12. juni Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl

Referat Bestyrelsesmøde d. 12. juni Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl Referat Bestyrelsesmøde d. 12. juni 2017 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 19.00 21.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Peter Bundgaard Hansen

Læs mere

Velkommen til sæson 2018

Velkommen til sæson 2018 Klub 37 2018 Velkommen til sæson 2018 Klub 37 vil gerne byde alle både gamle Begyndere og ikke mindst nye Klub 37 medlemmer velkommen til en fantastisk og frisk golf sæson. Her får du et hurtigt overblik

Læs mere

Åbent Hus. Brugt udstyr søges. Resultater fra SuperSenior. Resultater fra Åbningsturneringen

Åbent Hus. Brugt udstyr søges. Resultater fra SuperSenior. Resultater fra Åbningsturneringen MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Åbent Hus Brugt udstyr søges Resultater fra SuperSenior Resultater fra Åbningsturneringen Gahrn-Jensen Cup søndag den 17. april - sidste tilmelding torsdag

Læs mere

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN STATIONSTURNERINGEN 2015 Turneringsbetingelser Matchafvikling Matchen spilles mellem stationer og afdelinger samt pensionister under PI København. Puljematcher skal afvikles

Læs mere

HEDEMÆNDENE 2015 PROGRAM, TURNERINGSPLAN OG PROPORTIONER

HEDEMÆNDENE 2015 PROGRAM, TURNERINGSPLAN OG PROPORTIONER HEDEMÆNDENE 2015 PROGRAM, TURNERINGSPLAN OG PROPORTIONER ENDELIG EN NY SÆSON Velkommen til endnu en sæson i Hedemændene. I denne sæson vil der være 4 rækker. A række der spiller slagspil, B og C række

Læs mere

Velkommen. til sæsonen 2015 i Men s Section Odder Golfklub.

Velkommen. til sæsonen 2015 i Men s Section Odder Golfklub. Program sæson 2015 Velkommen til sæsonen 2015 i Men s Section Odder Golfklub. Men s Section byder tidligere og ikke mindst nye medlemmer velkommen til en ny spændende sæson torsdag 2. april 2015, hvor

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Information til nye Golfspillere

Information til nye Golfspillere Information til nye Golfspillere Nye Golfspillere Hedensted Golf Klub byder dig velkommen som ny golfspiller, eller kanin, som vi kalder det indtil du er færdig med din golfuddannelse. Vi håber du får

Læs mere

KALUNDBORG GOLFKLUB. PLANLAGTE MATCHER 2017.

KALUNDBORG GOLFKLUB. PLANLAGTE MATCHER 2017. KALUNDBORG GOLFKLUB. PLANLAGTE MATCHER 2017. 2 Apr. ÅBNINGSNMATCH 2017. Sponsor: SPORT OUTLET / INTER SPORT KALUNDBORG. Matchform: Greensome Høj / Lav. Max. HCP. 44,0 Mødetid: Kl. 9:00 Gunstart Kl. 10:00

Læs mere

Gyttegård Nyt marts 2016. VELKOMMEN TIL SÆSON 2016 ved formand Hans Bennetzen

Gyttegård Nyt marts 2016. VELKOMMEN TIL SÆSON 2016 ved formand Hans Bennetzen VELKOMMEN TIL SÆSON 2016 ved formand Hans Bennetzen Så nærmer tiden sig til en ny, og forhåbentlig spændende golfsæson. Den 3. april er der vor traditionelle åbningsmatch, hvor vi håber rigtig mange tilmelder

Læs mere

KALUNDBORG GOLFKLUB. 29/ PLANLAGTE MATCHER 2016.

KALUNDBORG GOLFKLUB. 29/ PLANLAGTE MATCHER 2016. KALUNDBORG GOLFKLUB. 29/1 2016 PLANLAGTE MATCHER 2016. 3 Apr. ÅBNINGS-MATCH. Intersport / Sport Outlet Kalundborg Matchen 2016. Sponsor: SPORT OUTLET / INTER SPORT KALUNDBORG. Matchform: Greensome høj/lav

Læs mere

Hjarbæk Fjord GolFcenter. Hjarbæk Fjord Golfcenter

Hjarbæk Fjord GolFcenter.  Hjarbæk Fjord Golfcenter Hjarbæk Fjord GolFcenter 1992 25 år 2017 www.hfgc.dk Hjarbæk Fjord Golfcenter +45 8669 6288 info@hfgc.dk Uge 31 Åben Jubilæums golf turnering for ikke-golfspillere Tirsdag 1/8 10.00 16.00 Turneringen spilles

Læs mere

PROGRAM 2009 T R E H Ø J E G O L F K L U B

PROGRAM 2009 T R E H Ø J E G O L F K L U B PROGRAM 2009 T R E H Ø J E G O L F K L U B MEDLEMSBETINGELSER Alle kvindelige medlemmer af Trehøje Golfklub, der er over 18 år, og har hcp 40 eller derunder kan være medlem af Trehøje-Pigerne. Vi spiller

Læs mere

Velkommen til. Kr.995,- Prøvemedlem skab. Yngling/senior GODE OPLEVELSER RELATIONER - UDVIKLING

Velkommen til. Kr.995,- Prøvemedlem skab. Yngling/senior GODE OPLEVELSER RELATIONER - UDVIKLING Velkommen til Prøvemedlem skab. Yngling/senior 2017 Kr.995,- GODE OPLEVELSER RELATIONER - UDVIKLING Sådan kommer du i gang med at spille golf som YNGLING eller SENIOR i Viborg Golfklub. 2 Kig op til Kjeld

Læs mere

Husketavlen. Specielle begivenheder 2013. http://www.benniksgaardgolf.dk/dameklubben

Husketavlen. Specielle begivenheder 2013. http://www.benniksgaardgolf.dk/dameklubben Husketavlen Vi spiller med teeoff fra kl. 15:00 til kl. 16:30, dog har vi i år givet tilladelse til teeoff fra kl. 06:00 til 16:30. Vi spiller i 2 serier fordelt med lige antal deltager pr. serie på selve

Læs mere

Velkommen på golfskole i Sebber Kloster Golf Klub

Velkommen på golfskole i Sebber Kloster Golf Klub Velkommen på golfskole i Sebber Kloster Golf Klub Golf er en af Danmarks største sportsgrene med 150.000 medlemmer i 190 klubber landet over. Så mange mennesker kan ikke tage fejl golf ER en fantastisk

Læs mere

1. REGIONSGOLF !!!!

1. REGIONSGOLF !!!! 1. Regionsgolf 2015 2016!! 2. Undervisere søges! 3. Indspil v. Jørn Anderson 4. Hole in one 5. Herreklubben 6. HCA-G3 7. Parmatchklubben 8. Mandagspigerne 9 Suppegolf 10. Åben vintergolf 11. Begynderudvalget

Læs mere

2. SPILLE- OG TURNERINGSFORMER

2. SPILLE- OG TURNERINGSFORMER 2. SPILLE- OG TURNERINGSFORMER Spilleformer Single Specialturneringer Bermuda Threesome Bisque Blind makker Chicago system Three-ball Cross country Derby Turneringsformer Slagspilturneringer Slagspil Hulspil

Læs mere

Juniorafdelingen Sæson 2014

Juniorafdelingen Sæson 2014 Juniorafdelingen Sæson 2014 Velkommen til endnu en golfsæson i Odsherred Golfklub Så er det tid til at planlægge sæsonens golfaktiviteter, og denne folder er et godt redskab for dig og din familie så sørg

Læs mere

Kalø Golf Clubs herrehold klarede oprykningsspillet. Nyhedsbrev September 2010 Nr. 6. Generalforsamling. Har du også besøgt vores nye hjemmeside?

Kalø Golf Clubs herrehold klarede oprykningsspillet. Nyhedsbrev September 2010 Nr. 6. Generalforsamling. Har du også besøgt vores nye hjemmeside? Kalø Golf Club Club Golf Kalø Nyhedsbrev September 2010 Nr. 6 Generalforsamling Årets Generalforsamling finder sted onsdag d. 24/11 kl. 19.00 i Møllerens Hus Har du også besøgt vores nye hjemmeside? Hjemmesiden

Læs mere

Nyhedsbrev April 2007

Nyhedsbrev April 2007 Nyhedsbrev April 2007 Sæsonen er i fuld gang husk Golfens dag! Nu er foråret kommet og der er gang i rigtig mange aktiviteter i Greve Golf Center. Vores næste store projekt bliver Golfens dag, hvor vi

Læs mere

Prøvemedlem 2015. Velkommen. Her får du glad golf for alle aldre

Prøvemedlem 2015. Velkommen. Her får du glad golf for alle aldre Prøvemedlem 2015 Velkommen Her får du glad golf for alle aldre Silkeborgvej 44 / 8700 Horsens / Tlf. 7561 5151 / info@horsensgolf.dk / www.horsensgolfklub.dk Prøvemedlemskab 2015 Horsens Golfklub kan tilbyde

Læs mere

Udgivet september 2014. Sponsorkatalog

Udgivet september 2014. Sponsorkatalog Udgivet september 2014 Sponsorkatalog GK Storstrømmen har et omfattende sponsorsamarbejde. Et samarbejde der er til gavn for begge parter. Det er vigtigt at sponsorrelationer opbygges og udvikles i tæt

Læs mere

Nielsens Fødselsdagsturnering. Giv en ven en gratis golfoplevelse. FritspilsAftale med Korsør. SuperSenior

Nielsens Fødselsdagsturnering. Giv en ven en gratis golfoplevelse. FritspilsAftale med Korsør. SuperSenior MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Nielsens Fødselsdagsturnering Giv en ven en gratis golfoplevelse FritspilsAftale med Korsør Hvordan gør du når du kommer til Korsør? SuperSenior 9. NYHEDSBREV

Læs mere

NYHEDSBREV NR Pink Cup. 17. maj Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite

NYHEDSBREV NR Pink Cup. 17. maj Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite 1. Pink Cup 2. Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite 1. Pink Cup Skynd dig - at tilmelde dig Pink Cup - den meget farverige og festlige golfturnering som

Læs mere

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Sponsorer i Klubben. Formanden har ordet. Nyhedsbrev

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Sponsorer i Klubben. Formanden har ordet. Nyhedsbrev Hedens Golfklub juni. 2017 Hedens Golfklub xx. måned år Hedens golfklub 2017 Formanden har ordet Foråret er gået på held, og vi er nu godt på vej ind i sommerperioden. Vi håber derfor på mere stabilt vejr

Læs mere

Fredensborg Golf Club. Kaninfolderen

Fredensborg Golf Club. Kaninfolderen Fredensborg Golf Club Kaninfolderen 2017 Velkommen Du er nu blevet medlem af Fredensborg Golf Club (FGC), og du har fra sekretariatet modtaget: Det midlertidige bagmærke Det midlertidige bagmærke skal

Læs mere

Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub

Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub juni 2012 Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub Nyt fra bestyrelsen I forbindelse med ændringer i klubbens organisation har bestyrelsen besluttet at oprette et markedsføringsudvalg og at flytte aktiviteterne

Læs mere

DET D A N S K E P O L I T I M E S T E R S K A B I G O L F

DET D A N S K E P O L I T I M E S T E R S K A B I G O L F Indbydelse til DET D A N S K E P O L I T I M E S T E R S K A B I G O L F 2 0 1 6 Sønderhedevej 11 6710 Esbjerg V 75269219 Kære golfspiller Esbjerg PI og Dansk Politiidrætsforbund har hermed fornøjelsen

Læs mere

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 25. OKTOBER 2017 (beretningen af formand Finn Kørvel)

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 25. OKTOBER 2017 (beretningen af formand Finn Kørvel) MANNEKLUBBEN GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 25. OKTOBER 2017 (beretningen af formand Finn Kørvel) VELKOMST: Velkommen til Manneklubbens generalforsamlingen. Klubben består i dag af 86 medlemmer. VI MINDES

Læs mere

VELKOMMEN! JUNIOR OPSTARTSMØDE 2013

VELKOMMEN! JUNIOR OPSTARTSMØDE 2013 ! VELKOMMEN! JUNIOR OPSRTSMØDE 2013 JUNIORUDVALG Lene Thomsen Formand Mette Kaysen Bo Damgaard Susanne Salling Hans Henrik Søllested Thomas Axelsen DET FÅR DU SOM JUNIOR Fast ugentlig træning af klubbens

Læs mere

40 års Jubilæum. + indvielse af den renoverede bane 5. til 7. juni 2015

40 års Jubilæum. + indvielse af den renoverede bane 5. til 7. juni 2015 40 års Jubilæum + indvielse af den renoverede bane 5. til 7. juni 2015 3 dage med masser af golf, puttekonkurrencer, short games, fest samt muligheden for at prøve helt nye træningsforside: 40 år + indvielse

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2014

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2014 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2014 NCC 2014-03-26 1 Agenda Velkomst & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2014-03-26 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2013 NCC 2013-04-18 1 Agenda Velkommen & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2013-04-18 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Medlemsnyt September 2017

Medlemsnyt September 2017 Medlemsnyt September 2017 Åbningstider i sekretariatet: Mandag OBS NY TID kl. 13.00 17.00 Tirsdag til torsdag kl. 8.00 16.00 Fredag kl. 8.00 15.00 Lørdag og søndag kl. 8.00 13.00 Åbningstider i proshoppen:

Læs mere

Velkomst og intro til udvalget Pro en har ordet Medlemssituationen Udvalgets målsætning Træningen 2014 Arrangementer & turneringer (interne eksterne)

Velkomst og intro til udvalget Pro en har ordet Medlemssituationen Udvalgets målsætning Træningen 2014 Arrangementer & turneringer (interne eksterne) Velkomst og intro til udvalget Pro en har ordet Medlemssituationen Udvalgets målsætning Træningen 2014 Arrangementer & turneringer (interne eksterne) Forventninger til spillere og forældre Hjemmeside Mød

Læs mere

Juniorafdelingen Sæson 2012

Juniorafdelingen Sæson 2012 Juniorafdelingen Sæson 2012 Velkommen til endnu en golf sæson Så er det tid til at planlægge sæsonens golfaktiviteter og denne folder er et godt redskab for dig og din familie så sørg for at I har den

Læs mere

- tage kærlig hånd om nye golfspillere og introducere dem for golfspillets facetter.

- tage kærlig hånd om nye golfspillere og introducere dem for golfspillets facetter. Begynderhåndbogen Velkommen til Brøndby Golfklub. Brøndby Golfklub blev grundlagt i 1999, hvor det lykkedes at etablere en 9 hullers golfbane i Den grønne kile. Banen blev udvidet fra 9 til 18 huller i

Læs mere

Indbydelse. Danske Politimesterskaber i golf 2014

Indbydelse. Danske Politimesterskaber i golf 2014 Indbydelse Danske Politimesterskaber i golf 2014 Sct. Knuds Golfklub Slipshavnsvej 16 5800 Nyborg 65 31 12 12 Nyborg Politi Idrætsforening har hermed fornøjelsen i samarbejde med Dansk Politiidrætsforbund,

Læs mere

Vejledning for turneringsledere

Vejledning for turneringsledere Vejledning for turneringsledere Formål: I bestræbelserne på at sikre en ensartet og høj kvalitet i afviklingen af sæsonens mange klubturneringer i Sorø Golfklub har turneringsudvalget fundet det væsentligt

Læs mere

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2011

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2011 Beretning for Marielyst Golf Klub april 2011 Økonomi I de seneste års beretninger har økonomien fyldt en del. Det gør den også i år, men kun for at beskrive, at vi er nød til at passe på udgifterne, når

Læs mere

SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB

SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Vand på banen Generationsturnering 14. august Greensome 120 spillere Matas Elite Am/Am den 20. og 21. august Tilmelding i klubhuset eller til sekretariatet

Læs mere

Nyhedsbrev marts 2014

Nyhedsbrev marts 2014 Nyhedsbrev marts 2014 marts 2014 Ny leder i Roskilde Golf Klub Det er med stor glæde, at bestyrelsen kan præsentere Thomas Wichmann som klubbens ny forretningsfører. Thomas har de seneste 5 år været ansat

Læs mere

Årets første hole in one. SCL - Tryk. Pink Cup En rigtig dame match hvor pengene går ubeskåret til Støt brysterne.

Årets første hole in one. SCL - Tryk. Pink Cup En rigtig dame match hvor pengene går ubeskåret til Støt brysterne. Kalø Golf Club Club Golf Kalø N y h e d s b r e v A p r i l 2 0 1 0 N r. 2 Pink Cup En rigtig dame match hvor pengene går ubeskåret til Støt brysterne. Alle damer i klubben kan allerede nu sætte kryds

Læs mere

Vejledning for nygolfere i 2015

Vejledning for nygolfere i 2015 Opdateret den 15. april Vejledning for nygolfere i 2015 Håndbog for dig som aldrig før har spillet golf Gilleleje Golfklub Sophienlund Alle 13 3250 Gilleleje Tlf.: 49718056 E-mail: info@ggk.dk web: www.ggk.dk

Læs mere

Spilformer Amerikaner Bermuda Best-ball Bisque Cross country Eclectic parturnering Flagspil Four-ball Four-ball and Aggregate

Spilformer Amerikaner Bermuda Best-ball Bisque Cross country Eclectic parturnering Flagspil Four-ball Four-ball and Aggregate Spilformer - 1 - Amerikaner Hulspilmatch, hvor de fire spillere deler 12 point pr. hul. Bedste score får 8 point, næstbedste 4, resten 0. Er en spiller bedst og to lige næstbedst, gives 8,2,2,0. Er en

Læs mere

Vær opmærksom på, at der kan være tilmeldingsdatoer, der er her og nu, - så I ikke mister en god oplevelse på banen. Efterlysning

Vær opmærksom på, at der kan være tilmeldingsdatoer, der er her og nu, - så I ikke mister en god oplevelse på banen. Efterlysning Vær opmærksom på, at der kan være tilmeldingsdatoer, der er her og nu, - så I ikke mister en god oplevelse på banen. Efterlysning Er du god til at tegne? Jeg vil rigtig gerne have mulighed for at krydre

Læs mere

BEGYNDERUDVALGET BEGYNDERMAPPE. Din guide til golfkørekortet

BEGYNDERUDVALGET BEGYNDERMAPPE. Din guide til golfkørekortet BEGYNDERMAPPE Din guide til golfkørekortet 1 Begynderudvalget 2016 Torben Schütt 50551045 tortov@webspeed.dk Henrik Mortensen 47333036/2532 2203 hmort@frederikssund.dk Preben Rasmussen 46733179/30253179

Læs mere

Nyt fra forbundet mm Dommerkursus. Generalforsamling 2017

Nyt fra forbundet mm Dommerkursus. Generalforsamling 2017 Det er ved at være et stykke tid siden det seneste nyhedsbrev blev sendt ud, jeg har, som de fleste ved fået nyt job, hvor der har været en masse nyt at sætte sig ind i, så derfor har det ikke været computeren

Læs mere

Orientering af sekretariatet:

Orientering af sekretariatet: Til stede ved bestyrelsesmødet den 5. maj 2010: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende:. Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen

Læs mere

Turneringsbestemmelser

Turneringsbestemmelser Turneringsbestemmelser Turneringsbestemmelserne er udarbejdet af Turneringsudvalget og fastlægger retningslinjer for, hvorledes turneringer planlægges og afholdes i Søhøjlandet Golf. Definitioner Turneringer

Læs mere

Turneringskalender 2015

Turneringskalender 2015 APRIL Tirsdag 7 12.30-19.00 Gunstart 1-12 Herredag Åbningsturnering Herredag max 84 Texas Herredagsudvalg Torsdag 9 10.00-19.00 Gunstart 18 Damedag Åbningsturnering Damedag max 72 Stableford Damedagsudvalg

Læs mere

Amerikaner Bermuda Best-ball Bisque Cross country Eclectic parturnering Flagspil Four-ball Four-ball and Aggregate

Amerikaner Bermuda Best-ball Bisque Cross country Eclectic parturnering Flagspil Four-ball Four-ball and Aggregate Spilformer Amerikaner Hulspilmatch, hvor de fire spillere deler 12 point pr. hul. Bedste score får 8 point, næstbedste 4, resten 0. Er en spiller bedst og to lige næstbedst, gives 8,2,2,0. Er en spiller

Læs mere

Hvordan er året så gået i udvalgene, her er et sammendrag i tilfældig SPORTUDVALGET (ELITEUDVALG OG JUNIORUDVALG)

Hvordan er året så gået i udvalgene, her er et sammendrag i tilfældig SPORTUDVALGET (ELITEUDVALG OG JUNIORUDVALG) Hvordan er året så gået i udvalgene, her er et sammendrag i tilfældig Rækkefølge: SPORTUDVALGET (ELITEUDVALG OG JUNIORUDVALG) Vi har i år spillet i 4. Division og i kvalifikationsrækken, begge herrer hold.

Læs mere

Nordea Fyn Tour. Oktober Turneringsbetingelser for 2012: Sponsor: Nordea Fonden. Benævnes i daglig tale Nordea.

Nordea Fyn Tour. Oktober Turneringsbetingelser for 2012: Sponsor: Nordea Fonden. Benævnes i daglig tale Nordea. Nordea Fyn Tour Oktober 2011 Turneringsbetingelser for 2012: Sponsor: Nordea Fonden. Benævnes i daglig tale Nordea. Fyn Tour er et samarbejde mellem de fynske golfklubbers, Langelands Golfklubs og Ærø

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: Afbud fra, Lars Lundby. Referatet skal underskrives ved næste møde

Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: Afbud fra, Lars Lundby. Referatet skal underskrives ved næste møde Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: A. Konstatering af fremmødte Afbud fra, Lars Lundby B. Gennemgang og underskrift af referater fra sidste møde Referatet skal underskrives ved næste

Læs mere

Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub

Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub oktober 2012 Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub DM til klubbens junior U19A hold Roskilde Golfklub har fået sit første danske mesterskab for juniorhold, da vores U19A i weekenden slog Svendborg ved finalestævnet

Læs mere

Golf N Beercup Invitational 2014. Modtag hermed den officielle invitation til 2014 Golf N Beercup.

Golf N Beercup Invitational 2014. Modtag hermed den officielle invitation til 2014 Golf N Beercup. Golf N Beercup Invitational 2014. Modtag hermed den officielle invitation til 2014 Golf N Beercup. Den 19. juni 2014 starter årets største golfoplevelse. Vi mødes i år torsdag aften til fælles afgang til

Læs mere

VELKOMMEN TIL DEN 34. UDGAVE AF KOKKEDAL UGEN

VELKOMMEN TIL DEN 34. UDGAVE AF KOKKEDAL UGEN VELKOMMEN TIL DEN 34. UDGAVE AF KOKKEDAL UGEN VI GLÆDER OS TIL AT BYDE DIG PÅ EN UGE MED SJOVE GOLFOPLEVELSER I MUNTERT, SOCIALT SAMVÆR.. TILSAT KULINARISKE INDSLAG, LIFLIGE DRIKKE OG EN HERLIG AFSLUTNINGSAFTEN.

Læs mere

Årsmøde d. 23. marts 2017 Før årsmødet, var der hyggelig spisning i Cafeen. Referat Referent: Ulla (privat mail:

Årsmøde d. 23. marts 2017 Før årsmødet, var der hyggelig spisning i Cafeen. Referat Referent: Ulla (privat mail: Mjølner Tøserne Formål: At være sammen med ligesindede damer, der sætter god golf, socialt samvær og hygge i højsædet. Klubbens formål er endvidere ikke at være formuende Årsmøde d. 23. marts 2017 Før

Læs mere

DGI Storstrømmen. Begynderstævne i Stubbekøbing. www.badmintonpeople.dk

DGI Storstrømmen. Begynderstævne i Stubbekøbing. www.badmintonpeople.dk Begynderstævne i Stubbekøbing www.badmintonpeople.dk Program for DGI Storstrømmen Begynderstævne Lørdag den 21. november 2015 Stubbekøbing Hallen, Gl. Landevej 1 4850 Stubbekøbing Vær opmærksom på: At

Læs mere

Udvalget og turneringslederne bag ægteparturneringen består af:

Udvalget og turneringslederne bag ægteparturneringen består af: Ægtepargolf 2015 1 Udvalget og turneringslederne bag ægteparturneringen består af: Eli Hage Niels Hage Kirsten Kobborg Niels Kobborg 30662176 51493432 40306135 30740848 labo@mail.dk kirstenkobborg@youmail.dk

Læs mere

Golf. 6. Mobiltelefon Mobiltelefon skal være slukket under spil på banen. Brug af mobiltelefon kan medføre diskvalifikation.

Golf. 6. Mobiltelefon Mobiltelefon skal være slukket under spil på banen. Brug af mobiltelefon kan medføre diskvalifikation. Golf Opdateret april 2009 Generelle turnerings- og spilleregler 1. Turnerings- og spilleregler Nedennævnte turnerings- og spilleregler er gældende for DM-stævner, der arrangeres under Dansk Firmaidrætsforbund.

Læs mere

Nyt fra Roskilde Golf Klub

Nyt fra Roskilde Golf Klub Nyt fra Roskilde Golf Klub April 2015 Dette nyhedsbrev blev sendt ud på mail med billeder og links. Her er informationen samlet i ét dokument. Kære medlemmer, Generalforsamlingen måtte af sikkerhedsmæssige

Læs mere

Formandsberetning 2014. Sæsonen 2014 er ved at være slut i Herreklubben, og vi kan se tilbage på et på mange måder rigtig dejligt år.

Formandsberetning 2014. Sæsonen 2014 er ved at være slut i Herreklubben, og vi kan se tilbage på et på mange måder rigtig dejligt år. 1- Formandsberetning 2014. Sæsonen 2014 er ved at være slut i Herreklubben, og vi kan se tilbage på et på mange måder rigtig dejligt år. Vi startede planmæssigt op første onsdag i april måned, og da det

Læs mere

FGC Nyhedsbrev nr juli 2012

FGC Nyhedsbrev nr juli 2012 FGC Nyhedsbrev nr. 11 11. juli 2012 Kære medlem Efter en måneds pause genoptager vi nu jævnlig udsendelse af nyhedsbreve. Derfor starter vi med, hvad der kan kaldes en gammel nyhed : Resultater fra eliten

Læs mere

Bestyrelsens Beretning 2010

Bestyrelsens Beretning 2010 Bestyrelsens Beretning 2010 Klubbens medlemsudvikling Klubben omfatter for øjeblikket 653 medlemmer (heraf 78 fleksmedlemmer), hvilket er en flot stigning på mere end 125 medlemmer i forhold til samme

Læs mere

2. SPILLE- OG TURNERINGSFORMER 2016

2. SPILLE- OG TURNERINGSFORMER 2016 2. SPILLE- OG TURNERINGSFORMER 2016 Spilleformer Slagspil Specialturneringer Bermuda s. 8 Hulspil s. 14 Bisque Generelt Blind makker Spillerbetegnelser Cross country Turneringsformer s. 9 Slagspilturneringer

Læs mere

De generelle turneringsbestemmelser er gældende i alle klubturneringer medmindre andet er bestemt i den enkelte turnering.

De generelle turneringsbestemmelser er gældende i alle klubturneringer medmindre andet er bestemt i den enkelte turnering. De generelle turneringsbestemmelser er gældende i alle klubturneringer medmindre andet er bestemt i den enkelte turnering. 1. Regler Alle turneringer afvikles efter de af The Royal & Ancient Golf Club

Læs mere

Nyt fra formanden - april 2014

Nyt fra formanden - april 2014 Kære medlem. Har du i år endnu ikke spillet 18- huls banen, har du en oplevelse af de helt store til gode. Banen står utrolig flot i al sin pragt med forårets lysegrønne løv, super fairways og greens,

Læs mere

Medlemstallet pr. 31. december 2015

Medlemstallet pr. 31. december 2015 I 2015 kunne vi fejre klubbens 30 års jubilæum, hvilket skete med en jubilæumsturnering i slutningen af august måned med rigtig mange deltagere. Det er glædeligt at medlemmerne støtter op omkring turneringerne

Læs mere

Kursus for begyndere 2017

Kursus for begyndere 2017 Kursus for begyndere 2017 Norddjurs Golfklub byder dig velkommen i klubben Velkommen Begynderudvalget i Norddjurs Golfklub byder dig velkommen som aktiv nybegynder. I denne folder finder du gode råd og

Læs mere

Golf-kørekort. Asserbo Golf Club

Golf-kørekort. Asserbo Golf Club Golf-kørekort Junior Asserbo Golf Club Medl. Nr.: Navn: Adresse Telefon/mobil: Mail: LILLE GRØNT GOLF KØREKORT Når du har gennemført pkt. 1-2, har du erhvervet dig det Lille Grønne Golf Kørekort. Det giver

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Generelle turneringsbetingelser

Generelle turneringsbetingelser Generelle turneringsbetingelser i Generelle turneringsbetingelser i Viborg Golfklub 1 1.1. Tilmelding Der åbnes op for tilmelding senest 2 uger før turneringen afholdes, og fristen for tilmelding udløber

Læs mere

TIL DIG DER ER FORÆLDER. Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt.

TIL DIG DER ER FORÆLDER. Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt. TIL DIG DER ER FORÆLDER Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt. En verden af oplevelser! Begyndelsen på en succeshistorie for dig og dit

Læs mere

Træner og leder: Niels Dall, Ole Gammelgaard, Jakob Freil, Gitte Karlshøj og Alan B. Grønkjær samt Team Danmark konsulent Nicolaj Holmboe.

Træner og leder: Niels Dall, Ole Gammelgaard, Jakob Freil, Gitte Karlshøj og Alan B. Grønkjær samt Team Danmark konsulent Nicolaj Holmboe. VM finder sted i Belek, Antalya i Tyrkiet i denne uge. Danmark stiller med dette hold: Compound Martin Damsbo Patrick Laursen Stephan Hansen Camilla Søemod Recurve Maja Jager Anne Marie Laursen Carina

Læs mere

Ladies Section Danmark Sæson 2011

Ladies Section Danmark Sæson 2011 Ladies Section Danmark Sæson 2011 Turneringsdatoer Indledende runder 2011 1. På egen damedag uge 19 2. På egen damedag uge 21 3. På egen damedag uge 24 Alle resultaterne fremsendes, efterhånden som de

Læs mere

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Sted Til Stede : Hos Hans, Almuevej 7, Skanderborg : Hans Hussmann, Jens Ib Søborg, Ole Roed Bloch, Bjarne Alstrup (Bestyrelsen) og Henrik Meyer Thomsen (Referant) Ikke til

Læs mere

DISTRIKT 4 NORDSJÆLLAND OG BORNHOLM

DISTRIKT 4 NORDSJÆLLAND OG BORNHOLM 2016 JDT Turneringsbestemmelser Junior Distrikts Tour, Distrikt 4 1. Afvikling af JDT JDT spilles i fire afdelinger over 4 turneringsdage. Hver af rækkerne U/14, U/16 og U/19 & U/22 afvikles på hver sin

Læs mere

D A N S K G O L F U N I O N. Golfkørekortet. Så er der ikke langt til 1. tee

D A N S K G O L F U N I O N. Golfkørekortet. Så er der ikke langt til 1. tee D A N S K G O L F U N I O N Golfkørekortet Så er der ikke langt til 1. tee Teori spil indhold til regelmøder teorispørgsmål H O V E D S P O N S O R Golfkørekortet Det skal du igennem Så er der ikke langt

Læs mere

KLUBMESTRE HULSPIL. Damer: Dorthe Schødt Dame Senior: Mette Jørgensen Dame Veteran: Ellen Siggaard

KLUBMESTRE HULSPIL. Damer: Dorthe Schødt Dame Senior: Mette Jørgensen Dame Veteran: Ellen Siggaard KLUBMESTRE HULSPIL Gennem to weekender i september dystede flere af klubbens medlemmer om titlen Klubmester. Der blev kæmpet i seks rækker; - tre hos damerne og tre hos herrerne og resultatet i Hul-spil

Læs mere

Generalforsamling 2008. Velkommen til generalforsamling 2008. Baneomlægning:

Generalforsamling 2008. Velkommen til generalforsamling 2008. Baneomlægning: 1 Generalforsamling 2008 Velkommen til generalforsamling 2008. Baneomlægning: Bestyrelsen har i lang tid beskæftiget sig med tanken om en baneomlægning som allerede udtrykt i klubbens værdigrundlag fra

Læs mere