Pause mellem hul 9 og 10

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Pause mellem hul 9 og 10"

Transkript

1 Kære medlemmer Så er nyhedsbrevet på banen med masser af nyt! Nyhedsbrev april 2014 Pause mellem hul 9 og 10 Så er vi kommet i gang med scorekort printeren. Som I nok har set, så står der på vores nye scorekort at vi har en lille pause på 10 min mellem hul 9 og 10. Dette blev der også informeret om på generalforsamlingen, men vi vil gerne kort fortælle hvordan det fungerer. Forklaret kort og præcist, så betyder det at alle spillere har ret til 10 min pause. Man er velkommen til ikke at gøre brug af denne ret, men så skal man spørge holdet foran om man må gå igennem imens de holder pause. Inden længe kommer der skilt op mellem hul 9 og 10, som beskriver dette. Overdækningen Vores overdækning på driving range tager form, og det er herligt at de frivillige lægger så mange kræfter i genopførslen. Den forventes færdig i slutningen af juni måned. Medlemsundersøgelse Golfspilleren i Centrum Her i løbet af året vil der blive sendt medlemsundersøgelse ud igennem det system som vi har tilkøbt igennem DGU, nemlig Golfspilleren i Centrum. Vi håber meget at I alle vil besvare spørgeskemaet og på den måde hjælpe os med at udvikle klubben. Vi glæder os til at se resultaterne og blive en endnu bedre golfklub for os alle! Falster Golfklub Virketvej Eskilstrup Tlf.: Fax:

2 Dialogmøde Næste dialogmøde bliver afholdt d. 5. juni 2014 kl. 19:00. Der kommer en særskilt inviation når vi nærmer os, men sæt endelig et kryds i kalenderen. Falster Golfklub Løbet 2014 Med næsten 150 deltagere blev første afholdelse af Falster Golfklub Løbet en fin succes! Løberne var glade for ruterne, og banen stod flot såvel før som efter løberne havde været rundt. Det har uden tvivl skabt omtale for Falster Golfklub. Vi satser på endnu et løb i april 2015 i samarbejde med NØG. Begynderhold 2014 I 2014 er vi efterhånden snart oppe på 40 begyndere, hvilket er rigtig dejligt. Vi vil dog altid gerne byde flere velkommen, og håber I vil hjælpe med at henvise venner og familie til at spille i vores hyggelige klub. Gedser Fuglestation Vi er simpelthen så glade for det samarbejde vi har lavet med Gedser Fuglestation! Ud af de 60 kasser som er kommet op og hænge så er over 40 af dem allerede beboede. Det må siges at være en succes! Benny og Hans som er vores primære kontaktpersoner har også været meget flittige sammen med deres netværk, så vores artslister på hjemmesiden vokser og vokser. Se artslisterne via link på vores hjemmeside:

3 Gå til Golf...både mandag og fredag Nu er tiden kommet, hvor vi igen starter med: Gå til Golf, mandage er især beregnet på medlemmer der er startet inden for de sidste tre år og som gerne vil gå en runde, på 9 huller, med en rutineret spiller. Der er ingen tilmelding, man møder op mandage kl Gå til Golf fredag, er for alle der vil spille 9 eller 18 huller, sammen med nye mennesker, der er ingen tilmelding, man møder op fredage kl og vælger om man vil gå 9 eller 18 huller. For Gå til Golf fredag er der dog den ændring at man hen over sommeren kan deltage i en løbende konkurrence på 9 eller 18 huller, eller begge, det koster kr. 25 at deltage i hver kategori, for hele sæsonen. Men det skal understreges at man kan være med uden at deltage i konkurrencen. 1 gang om måneden, vil der blive arrangeret en anden form for spil, som afsluttes med fælles spisning for dem der er interesseret. Vi har aftalt en god pris, for at deltage i gril arrangement. Gå til Golf mandage starter den 5. maj kl Gå til Golf fredage starter den 2. maj kl

4 Gå til Golf...og lær at lave Hole-in-one Gå til Golf er jo et herligt koncept og nu kan man også få lektioner i at lave Holein-one det fik de i hvert fald her mandag d. 12/5-2014, hvor Henning Berner klarede hul 9 i blot et enkelt slag. Det gav også lige de sidste point, så runden også endte med at sende ham ned i handicap. Stort tillykke! Henning Berner med sin whisky (sponsoreret af Marius Mortensen), som præmie for sit Hole in One sammen med sine medspillere Poul Lauritzen (tv) og Claus Petersen (th).

5 Demodag i klubben d. 1. juni 2014 D. 1. juni 2014 byder Falster Golfklub og Pro Golf velkommen til demodag fra kl. 10:00 til 14:00. Husk også at der er 70 kr. tilbud denne dag, så inviter gerne venner og bekendte med! Mere information kommer snarest muligt. Præsentation af Majbritt Hammer Vi har fået en ny receptionist i år, og vi er allerede rigtig glade for samarbejdet. Her er hvad Majbritt Hammer siger om sig selv: Jeg er en udpræget servicemindet turist pige fra Falster (Gedser), der har arbejdet i Turistbranchen igennem 25 år. Jeg er gift og har to dejlige piger på 21/23 år. Vi elsker at rejse så ofte vi kan, gerne Portugal da min man kommer fra Lissabon. De sidste 7 år har jeg været Bureauchef og daglig leder på Marielyst Turistbureau og FalsterHus feriehus udlejning med ca. 100 feriehuse. Jeg bruger min fritid på bestyrelsesarbejde i Sydfalster turist og erhvervsforening, hvor jeg ofte er den person der tager rundt og markedsfører vores skønne område og står for mange af områdets aktiviteter. Jeg har sommerhus på Marielyst og syntes i det hele taget vi har det skønt område over hele Lolland-Falster og jeg arbejder gerne for at vi kan stå mere sammen og få større udbytte af samarbejde på tværs. Jeg vil gøre mit til at i som medlemmer og gæster i Falster Golfklub, vil føle jer velkommen og godt tilpas i mit selskab.

6 Boldrende-tider i maj Der er helt sikkert flere der har undret dig over de boldrende tider som er blevet placeret mandage og tirsdage i maj måned. Det har vi gjort på grund af den feedback vi fik til Generalforsamlingen. Sidste år var det svært for vores medlemmer at få tider om mandagen, da greenfee spillere kunne booke længere ud i fremtiden. Derfor besluttede vi i år at lave boldrende tider som kunne bruges af medlemmer til at komme ud og spille en runde, selv hvis hele dagen er booket med greenfee spillere. Indtil videre har der ikke været så mange greenfee spillere på rabat-dagene som vi havde håbet, så det kan være boldrende tiderne igen bliver fjernet. Det gør vi dog kun hvis vi mener der er god plads til både greenfee-spillere og medlemmer. Falster Golf Festival med biler og bas! Nu bliver der igen festival for de smukke, de kloge, de voksne og de slagfærdige Greenfee til de fire Festival-turneringer er på 0 kroner, har klubbens bestyrelse besluttet. Derfor håber vi, at få mange gæster til en glad festival-uge den første uge i juli. Der er fire biler på højkant! Hver Festival-dag er der én Toyota eller Citroën til dagens første hole-in-one. Det sørger Frimann Biler fra Nykøbing Falster for. Efter fredagens slagspil er der taffelmusik med Jazz Onklerne. Denne sidste Festival-dag vil man også kunne deltage i After-Golfen med mad, musik og hygge, selv om ikke har gået de 18 huller. Det er klub-i-klubberne og Turneringsudvalget, der er gået sammen om at genoplive Festival-ugen ved Virket Sø fra 1. til 4. juli. Tirsdag er damedag, onsdag mannedag, torsdag seniordag og om fredagen står den på slagspil. Til hver turnering er matchfee 175 kroner. Det dækker mad, spil, præmier og fælles udgifter til Festival-PR, musik og forsikring af de firhjulede hole-in-one præmier, der vil føre sig frem foran klubhuset. Efter Festivalen er det i øvrigt muligt at spille parturnering med en god ven fra en anden klub i Gæsteturneringen søndag 6. juli.

7 ÅRETS VINTERGOLFER 2013/2014 JØRN ANDERSEN Så blev årets VINTERGOLFER fundet, hvor der blev spillet på en næsten grøn bane hele vinteren igennem = en grøn vinter. Der var kamp til det sidste, men Jørn Andersen trak det længste strå (Tillykke). HERRERÆKKEN: Jørn Andersen foran Erik Thorsen og med Jørgen Eggers på trediepladsen. DAMERÆKKEN: Blev vundet af Oda Weltz med Tanja Strange på andenpladsen, og trediepladsen snuppede Kirsten Weiss Afslutningen foregik den 6. april, med spisning og præmieoverrækkelse. Der blev serveret mørbradgryde/m diverse. Køkkenet fik ros.

8 Vi er så også kommet i gang med sommerturneringerne, hvor der var god tilslutning til Åbningsturneringen, lad os håbe det fortsætter. Guldborgsund Cup bliver i år afviklet over 3 søndage, og håber dermed at der vil blive flere deltagere. Der spilles her på Falster den 25. maj (den er åben for tilmelding). Storstrømmen den 29 juni, og vi slutter på Marielyst den 17. august. Som noget nyt vil vi prøve med en Par Hulspilsturnering, som skal løbe hen over golfsommeren. Der spilles finale den 13. september. Hvor der samtidig vil blive afviklet en stablefordturnering for dem som har deltaget i hulspilsturneringen. Vi spiser og hygger selvfølgelig bagefter. Parmatch Spilleform: Turneringen spilles som Greensome, hulspil. Parret med det højeste sammenlagte spillehandicap, tildeles halvdelen af forskellen til det andet pars sammenlagte spillehandicap. Halve slag rundes op. Hvert par spiller altså kun èn bold, som spillerne skiftes til at slå til. Begge spillere slår ud og parret vælger hvilken bold der spilles videre med. Den hvis bold ikke blev valgt spiller den valgte bold og derefter skiftes spillere til at slå til bolden. Den bedste nettoscore på det enkelte hul vinder hullet.. Der spilles først i puljer (max. 5 hold i hver pulje) og herefter i cupsystem. Resultaterne sendes pr. mail til turneringsledelsen. Resultaterne skrives eksempelvis som 4/3 ud for vinderparret, d.v.s. at det ene par er 4 op med 3 huller tilbage, således at kampen er afgjort her. Hver match skal finde en afgørelse står det lige efter 18 huller spilles videre på 1.-,2.-, 3. hul o.s.v. ind til et af parrene vinder et hul. Uanset hvor mange omspilshuller der bruges er resultatet altid 1-0. Er der to eller flere hold i en pulje der har vundet lige mange kampe, er det den indbyrdes kamp, der afgør placeringen. Puljefordelingen vil være klar i klubhuset og på hjemmesiden ca. 1.juni De der er skrevet med rødt er ansvarlig for at kontakte modstanderen, og sammen med dem få aftalt dato for afvikling af matchen i rette tid. Hvis der opstår forhindringer for en kamps rettidige afvikling, skal en af turneringslederne kontaktes. Hvis en kamp ikke er blevet afviklet rettidigt og turneringslederne ikke er kontaktet herom, udgår kampen af listen. I puljespillet tildeles begge hold 0 point. Hvis en spiller bliver langtidsskadet, kontaktes turneringsledelsen. Matchfee: 100 kr. pr par. Betales inden første kamp Par: Et par består af to spillere og kan frit sammensættes. Parret spiller sammen i hele turneringen og der kan ikke skiftes makker undervejs. En spiller må kun deltage i et par. Matchledere: Leif Jensen Willy Gaarsted

9 Tidsplan: Sidste frist for tilmelding d. 26/5 kl Tilmelding via golfbox Den 1/6 offentlig gøres turneringsplanen på hjemmesiden / opslagstavlen Spillet i puljerne skal afvikles senest 24/8 og gerne efter nedenstående plan: Runde 1 senest uge 25 Runde 2 senest 28 Runde 3 senest 31 Runde 4 senest 34 Semifinale afvikles i uge 35/36 Finalen afvikles d. 13/9 I forbindelse med finalekampen afvikles en turnering hvor alle deltagere i Parmatch kan deltage. Dagen afsluttes med fælles spisning og præmieuddeling. Til slut hvor vi i turneringsudvalget ønsker alle et godt golfår, skal der også følge en lille BØN. Meld jer nu til vores turneringer, det er sjovere for os i turneringsudvalget at der er 80 tilmeldinger, frem for der kun er 40. Willy Arbejdsdagen Der blevet virkelig gået til den til arbejdsdagen og der blev også taget mange flotte billeder. Se alle de flotte billeder ved at følge dette link:

10 Pro Rune J. Olsen Rune er kommet godt i gang med sæsonen, og hjulpet en masse af jer til også at komme bedre i gang. Der er mange muligheder for at få en sjovere oplevelse ude på banen. Rigtig mange vil opleve at det er i det korte spil (put, chip, pitch og bunker) at man ofte bruger for mange slag. Det er noget af det som Rune er specielt god til, og han har mange gode tips og tricks til hvordan du kommer videre. Så husk at en lektion med Rune ikke altid behøver at være på driving range, men kan også være på Par 3 banen. 63 slag var nok! Rune går jo ikke rundt og blærer sig med sine resultater, men jeg synes det er rimeligt at nævne at han til FGK Amatør-elites rangeliste turnering på Storstrømmen (fra vintertee til sommergreen) gik de 18 huller i blot 63 slag! Det er ikke blot imponerende på grund af de 9 under par, men faktisk også fordi han startede på hul 1 med en dobbelt bogey og gik så 11 under par derfra! Det må siges at være mental styrke der vil noget! Fantastisk flot! Følg med i hans resultater på hjemmesiden. Han opdaterer når han har været ude og spille turnering. Pro Tip: Slå længere med driveren! Slå længere med din driver ved at tee'e din bold højere. En god ide til jer der gerne vil slå længere med jeres driver vil være at tee'e din bold højere og længere fremme i stancen, så du på den måde har muligheden for at slå op på bolden. Når man slår op på bolden, vil man fjerne spin fra bolden, og det vil gøre at bolden flyver længere.

11 FGK Amatør-elite FGK Amatør-elite har netop afsluttet første kampweekend. Elitetruppen er i år noget større end tidligere og har hele tre hold med i Danmarksturneringen. Målsætningen er at vi har et 3. divisionshold, 4. divisionshold og kvalifikationshold når året er omme. Det kræver at 3. divisionsholdet, som rykkede op sidste år, kan rykke videre op eller i hvert fald blive i denne division. Dernæst skal et af de to kvalifikationshold som vi har med i år rykke op i 4. division. Det bliver spændende at følge. Herunder kan du læse med hvordan kampene gik i weekenden, samt se et par holdbilleder. Desværre fik Kvalholdet fra pulje 14 ikke taget holdbillede, men det kommer med næste gang. I kan følge alle holdene på Golfbox: 3. divisionsholdet i pulje 7: Klik her for resultater Kvalifikationsholdet i pulje 14: Klik her for restulater Kvalifikationsholdet i pulje 15: Klik her for resultater Links kan også findes på vores hjemmeside: Klik her 3. divisionsholdet Lørdag mod Maribo Resultatmæssigt godkendt start på livet i 3. division. Håbet var at vinde minimum 2 singler, og så at vores foursome kunne vinde. S. Allan og Mads Christian indfriede de forventninger med solide præstationer i 2. og 4. single. Desværre fik vores foursome aldrig lagt noget tryk på modstanderen, og var hurtigt 3 ned efter 5 huller. Slutteligt et stort nederlag, som specielt Bo må tage på sin kappe med spil under niveau. De resterende singler præsterede fornuftigt, omend Jakob var noget skuffet over sit korte spil. Både Joakim og Ulrik kom op mod modstandere der ramte dagen, men de gav aldrig op, hvilket er en af holdets målsætninger. Et 4-10 nederlag til rækkens favoritter er i sidste ende godkendt. Dagens spiller blev S. Allan, der specielt på banens bagni, satte tommelskruerne på sin modstander. Godt spillet af den lange! 3. divisionsholdet inden kampen mod Møn

12 FGK Amatør-elite 3. divisionsholdet Søndag mod Møn Så fik vi set hvad de små marginaler kan have af betydning i en holdkamp. Ærgerligt nok faldt de ikke ud til vores fordel i dag. Fra start af vidste vi ikke hvilke forventninger vi skulle have til dagens match. Efterfølgende var vi enormt skuffede over, at vi ikke fik point med hjem. I foursome havde vi valgt at skifte Bo ud med Ulrik. Det var en god ide, da Rune og Ulrik sikkert vandt 4/3. Joakim kom op mod den danske mester A. Frances, og det var for stor en mundfuld. Joakim spiller 1. single i år, hvilket medfører kampe mod spillere der ofte har +hcp, og så skal det altså være svært specielt på udebane. MC kæmpede sig flot tilbage, efter at have været 4 ned efter 7 huller, men ender med at tabe på hul 17 efter et treputt. Jakob kom hurtigt 3 up efter 4 huller, men formåede ikke, ifølge ham selv, at holde sammen på sit spil, og endte med at tabe klart. Allan har været helt suveræn i denne weekend, og vinder en sikker 5/4 sejr. Så for at få point med hjem, skulle Bo have minimum uafgjort. Det var der intet der tydede på efter hul 14 hvor han var 3 ned. Men med 3 vundne huller i træk var muligheden for sejr pludselig til stede. Desværre blev en grum 180 grader hulkant udslagsgivende for hele matchen, da Bo s parputt blev hængene oppe, og det betød at Møn kunne notere en sejr på 8-6. Skuffelsen var enorm hos spillerne, da vi følte at vi kunne/burde have fået point med hjem. Til gengæld var der enighed om, at vi godt kan klare os i 3. Division, og vi ser allerede frem til næste spilleweekend, hvor der SKAL point på kontoen. Kvalholdet fra pulje 15 Lørdag mod Sydsjælland Selvom det blev til et knebent nederlag på 8-6 må resultatet af den første kamp i 2014 sæsonen anses for at være tilfredsstilende. Foursome med Henrik/Thomas fik en rigtig god sejr efter en jævn match. Joe vandt en meget flot sejr i 4. single efter stabilt spil hele vejen. Matchende i 1. single (Willy) og 5. single (Søren) bliver først afgjort på 18. hul lidt uheldigt at vi taber dem begge. De to sidste matcher i 2. single (Rasmus) og 3. single (Jens) kæmpede noget med det og var op i mod stærk modstand.

13 FGK Amatør-elite Kvalholdet fra pulje 15 Søndag mod Halsted Kloster Kampen blev afviklet i meget kraftig vind og masser af regn. Foursome med Henrik/Thomas vandt igen en sikker sejr (3-2) efter en meget stabil match under svære betingelser. Willy og Jens vinder begge deres singlematcher med 2-1. Mickey og Rasmus kæmper begge godt og deler deres matcher. En rigtig flot sejr (10-4 til FGK) som vi kæmpede os frem til på en meget lang bane i stiv kuling og masser af regn en ikke så sjov cocktail af spille golf i. Kampens spillere blev Henrik/Thomas i foursome efter en meget sikker sejr. Kvalholdet i pulje 15 inden kamp mod Halsted Kloster. Kvalholdet fra pulje 14 Lørdag mod Rønnede Vejret var lidt blæsende og overskyet. Alle kom godt afsted på hul 1 og flere matcher var noget tættere end resultatet (14-0 til Rønnede) fortæller. Banen i Rønnede er en bane, man helst skal have spillet flere gange, da flere af hullerne har "blinde" slag, hvor der enten ligger en bunker, vandløb, sø eller tykt rough. Flere af os gik næsten til vores hcp, men spillerne fra Rønnede gjorde det bare lidt bedre måske i kraft af kendskab til banen, men i nogle sammenhænge også spillemæssigt spillerne fra Rønnede ligger i hcp 3,5 9,6. Men næsten alle var tilfredse med deres eget spil, og var enige om, at vi på vores hjemmebane kan slå Rønnede. Thor er valgt til dagens spiller, da han præsterede at holde spillet sammen det meste af runden igennem.

14 FGK Amatør-elite Kvalholdet fra pulje 14 Søndag mod Storstrømmen Vejret var blæsende, overskyet og lidt regn. Alle kom godt afsted på 1. hul som enten blev vundet eller delt. Både 3. og 5. singlen var tæt spillet, hvor føringen hele tiden lå mellem 1 og 2 up i vores favør. I de resterende matcher kom vi desværre lidt hurtigt bag ud med 1 til 3 huller, men vi forsøgte hele tiden at holde på. Spillet var generelt godt uden mange fejlslag, men vi missede deværre både i indspillet og flere putts for at vinde huller eller blot dele. De fleste var generelt tilfredse med spillet, selvom resultatet (10-4 til Storstrømmen) ikke er derefter, og vi var enige om, at spillerne fra Storstrømmen vil få det noget sværere på vores egen bane. Emil er valgt til dagen spiller, da han hurtigt rejset sig igen efter gårdagens match i Rønnede, som blev tabt 7-5.

Agenda. Hvem er juniorafdelingen Protræner Træning Turneringer Lillebrorlotteri Sponsorer Pigegolf Danmarksturneringen Hjemmesiden Afslutning

Agenda. Hvem er juniorafdelingen Protræner Træning Turneringer Lillebrorlotteri Sponsorer Pigegolf Danmarksturneringen Hjemmesiden Afslutning Agenda Hvem er juniorafdelingen Protræner Træning Turneringer Lillebrorlotteri Sponsorer Pigegolf Danmarksturneringen Hjemmesiden Afslutning Juniorafdelingen Juniorer pr. 1.3.2015 162 juniormedlemmer 46

Læs mere

Nr 1. Indspil November 2014

Nr 1. Indspil November 2014 Nr 1. Indspil November 2014 TURNERINGER Klubbens Alvidende blæksprutte når det gælder turneringer, afvikling af turneringer og indtastninger af resultater i GOLFBOX. Kjeld Hansen k.hansen45@hotmail.com

Læs mere

Information til nye golfspillere

Information til nye golfspillere Odder Golfklub Information til nye golfspillere Odder Golfklub byder dig velkommen som ny golfspiller Vi håber, du får den samme fornøjelse af golf som alle vi andre Med denne folder, vil vi gerne byde

Læs mere

KALUNDBORG GOLFKLUB.

KALUNDBORG GOLFKLUB. KALUNDBORG GOLFKLUB. MATCHER 2015. 12 Apr. ÅBNINGSNMATCH 2015. Sponsor: SPAR NORD HOLBÆK. Matchform: Greensome høj/lav 18 huller. Max. HCP. 44,0 gunstart. Mødetid: Kl. 9:00 Turneringsleder: Max Anthoni

Læs mere

Velkommen. til sæsonen 2015 i Men s Section Odder Golfklub.

Velkommen. til sæsonen 2015 i Men s Section Odder Golfklub. Program sæson 2015 Velkommen til sæsonen 2015 i Men s Section Odder Golfklub. Men s Section byder tidligere og ikke mindst nye medlemmer velkommen til en ny spændende sæson torsdag 2. april 2015, hvor

Læs mere

2. SPILLE- OG TURNERINGSFORMER

2. SPILLE- OG TURNERINGSFORMER 2. SPILLE- OG TURNERINGSFORMER Spilleformer Single Specialturneringer Bermuda Threesome Bisque Blind makker Chicago system Three-ball Cross country Derby Turneringsformer Slagspilturneringer Slagspil Hulspil

Læs mere

40 års Jubilæum. + indvielse af den renoverede bane 5. til 7. juni 2015

40 års Jubilæum. + indvielse af den renoverede bane 5. til 7. juni 2015 40 års Jubilæum + indvielse af den renoverede bane 5. til 7. juni 2015 3 dage med masser af golf, puttekonkurrencer, short games, fest samt muligheden for at prøve helt nye træningsforside: 40 år + indvielse

Læs mere

Husketavlen. Specielle begivenheder 2013. http://www.benniksgaardgolf.dk/dameklubben

Husketavlen. Specielle begivenheder 2013. http://www.benniksgaardgolf.dk/dameklubben Husketavlen Vi spiller med teeoff fra kl. 15:00 til kl. 16:30, dog har vi i år givet tilladelse til teeoff fra kl. 06:00 til 16:30. Vi spiller i 2 serier fordelt med lige antal deltager pr. serie på selve

Læs mere

HEDEMÆNDENE 2015 PROGRAM, TURNERINGSPLAN OG PROPORTIONER

HEDEMÆNDENE 2015 PROGRAM, TURNERINGSPLAN OG PROPORTIONER HEDEMÆNDENE 2015 PROGRAM, TURNERINGSPLAN OG PROPORTIONER ENDELIG EN NY SÆSON Velkommen til endnu en sæson i Hedemændene. I denne sæson vil der være 4 rækker. A række der spiller slagspil, B og C række

Læs mere

PROGRAM 2009 T R E H Ø J E G O L F K L U B

PROGRAM 2009 T R E H Ø J E G O L F K L U B PROGRAM 2009 T R E H Ø J E G O L F K L U B MEDLEMSBETINGELSER Alle kvindelige medlemmer af Trehøje Golfklub, der er over 18 år, og har hcp 40 eller derunder kan være medlem af Trehøje-Pigerne. Vi spiller

Læs mere

Nyhedsbrev April 2007

Nyhedsbrev April 2007 Nyhedsbrev April 2007 Sæsonen er i fuld gang husk Golfens dag! Nu er foråret kommet og der er gang i rigtig mange aktiviteter i Greve Golf Center. Vores næste store projekt bliver Golfens dag, hvor vi

Læs mere

Information til nye Golfspillere

Information til nye Golfspillere Information til nye Golfspillere Nye Golfspillere Hedensted Golf Klub byder dig velkommen som ny golfspiller, eller kanin, som vi kalder det indtil du er færdig med din golfuddannelse. Vi håber du får

Læs mere

Formandsberetning 2014. Sæsonen 2014 er ved at være slut i Herreklubben, og vi kan se tilbage på et på mange måder rigtig dejligt år.

Formandsberetning 2014. Sæsonen 2014 er ved at være slut i Herreklubben, og vi kan se tilbage på et på mange måder rigtig dejligt år. 1- Formandsberetning 2014. Sæsonen 2014 er ved at være slut i Herreklubben, og vi kan se tilbage på et på mange måder rigtig dejligt år. Vi startede planmæssigt op første onsdag i april måned, og da det

Læs mere

De generelle turneringsbestemmelser er gældende i alle klubturneringer medmindre andet er bestemt i den enkelte turnering.

De generelle turneringsbestemmelser er gældende i alle klubturneringer medmindre andet er bestemt i den enkelte turnering. De generelle turneringsbestemmelser er gældende i alle klubturneringer medmindre andet er bestemt i den enkelte turnering. 1. Regler Alle turneringer afvikles efter de af The Royal & Ancient Golf Club

Læs mere

Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub

Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub oktober 2012 Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub DM til klubbens junior U19A hold Roskilde Golfklub har fået sit første danske mesterskab for juniorhold, da vores U19A i weekenden slog Svendborg ved finalestævnet

Læs mere

Turneringsbestemmelser

Turneringsbestemmelser Turneringsbestemmelser Turneringsbestemmelserne er udarbejdet af Turneringsudvalget og fastlægger retningslinjer for, hvorledes turneringer planlægges og afholdes i Søhøjlandet Golf. Definitioner Turneringer

Læs mere

Indbydelse. Danske Politimesterskaber i golf 2014

Indbydelse. Danske Politimesterskaber i golf 2014 Indbydelse Danske Politimesterskaber i golf 2014 Sct. Knuds Golfklub Slipshavnsvej 16 5800 Nyborg 65 31 12 12 Nyborg Politi Idrætsforening har hermed fornøjelsen i samarbejde med Dansk Politiidrætsforbund,

Læs mere

Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub

Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub juni 2012 Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub Nyt fra bestyrelsen I forbindelse med ændringer i klubbens organisation har bestyrelsen besluttet at oprette et markedsføringsudvalg og at flytte aktiviteterne

Læs mere

Åbent Hus 15. april. Klubben har brug for flere medlemmer. - og for din hjælp

Åbent Hus 15. april. Klubben har brug for flere medlemmer. - og for din hjælp MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Åbent Hus 15. april Klubben har brug for flere medlemmer - og for din hjælp Spil en 9 hullers makkerturnering med en Åbent Hus-gæst kl. 10 eller kl. 14 Eller

Læs mere

D A N S K G O L F U N I O N. Golfkørekortet. Så er der ikke langt til 1. tee

D A N S K G O L F U N I O N. Golfkørekortet. Så er der ikke langt til 1. tee D A N S K G O L F U N I O N Golfkørekortet Så er der ikke langt til 1. tee Teori spil indhold til regelmøder teorispørgsmål H O V E D S P O N S O R Golfkørekortet Det skal du igennem Så er der ikke langt

Læs mere

Udgivet september 2014. Sponsorkatalog

Udgivet september 2014. Sponsorkatalog Udgivet september 2014 Sponsorkatalog GK Storstrømmen har et omfattende sponsorsamarbejde. Et samarbejde der er til gavn for begge parter. Det er vigtigt at sponsorrelationer opbygges og udvikles i tæt

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2013 NCC 2013-04-18 1 Agenda Velkommen & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2013-04-18 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

VELKOMMEN til informationsmøde i Juniorafdelingen

VELKOMMEN til informationsmøde i Juniorafdelingen VELKOMMEN til informationsmøde i Juniorafdelingen Program: 1. Velkomst 2. MGC junior afdeling / hjemmeside 3. MGC juniorudvalg 4. Visioner for juniorafdelingen 5. MGC Pro er / Golfudstyr 6. Træning / Træningshold

Læs mere

Bilag 2 Årets vægtede antal medlemmer opgøres på følgende måde: De enkelte medlemskategorier har følgende vægte: art vægt seniorer 1 flexmedlemmer 0,64 ungseniorer 0,68 juniorer 0,34 æresmedlemmer. Max

Læs mere

Vejledning for turneringsledere

Vejledning for turneringsledere Vejledning for turneringsledere Formål: I bestræbelserne på at sikre en ensartet og høj kvalitet i afviklingen af sæsonens mange klubturneringer i Sorø Golfklub har turneringsudvalget fundet det væsentligt

Læs mere

Velkommen til Søllerød Golfklub

Velkommen til Søllerød Golfklub Velkommen til Søllerød Golfklub 2015 Klubbens vision: Søllerød Golfklub er en dynamisk sportsklub, som danner rammen for et godt klubliv for alle medlemmer - hele året. Klubben vil med udgangspunkt i glæden

Læs mere

Golf. 6. Mobiltelefon Mobiltelefon skal være slukket under spil på banen. Brug af mobiltelefon kan medføre diskvalifikation.

Golf. 6. Mobiltelefon Mobiltelefon skal være slukket under spil på banen. Brug af mobiltelefon kan medføre diskvalifikation. Golf Opdateret april 2009 Generelle turnerings- og spilleregler 1. Turnerings- og spilleregler Nedennævnte turnerings- og spilleregler er gældende for DM-stævner, der arrangeres under Dansk Firmaidrætsforbund.

Læs mere

Juniorafdelingen Sæson 2012

Juniorafdelingen Sæson 2012 Juniorafdelingen Sæson 2012 Velkommen til endnu en golf sæson Så er det tid til at planlægge sæsonens golfaktiviteter og denne folder er et godt redskab for dig og din familie så sørg for at I har den

Læs mere

Tornved Skakklub att/jens Lundberg Slagelsevej 33 4450 Jyderup Tlf: 59277938 E-mail: jelu@post9.tele.dk

Tornved Skakklub att/jens Lundberg Slagelsevej 33 4450 Jyderup Tlf: 59277938 E-mail: jelu@post9.tele.dk att/ Jyderup, den 4.11.1998 & Kalundborg Folkeblad Jyderup Sektion Holdturneringen 1998-99 Vi er netop startet på sæsonens første holdkamp, som blev spillet ude mod Holbæk Skakklub i A-rækken. Trods stor

Læs mere

Orientering af sekretariatet:

Orientering af sekretariatet: Til stede ved bestyrelsesmødet den 5. maj 2010: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende:. Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen

Læs mere

Nyheder 2005 1. Tee kursus og Thomas Bjørn Short Game Test

Nyheder 2005 1. Tee kursus og Thomas Bjørn Short Game Test Nyheder 2005 1. Tee kursus og Thomas Bjørn Short Game Test Lørdag, den 15. oktober indledte 15 juniorer efterårsferien med en dag på træningsbanen. De fleste af dem deltog for at få bevis på, at de har

Læs mere

Nyt fra Roskilde Golf Klub September 2015

Nyt fra Roskilde Golf Klub September 2015 Nyt fra Roskilde Golf Klub September 2015 Siden sidst Så er sæsonen ved at tage sin afslutning og diverse Klub i Klub, ungdoms- og elite afdelinger afholder i disse dage deres årlige afslutningsarrangementer

Læs mere

I løbet af vinteren har vi arbejdet med at lave en spændende program, sponsorer. Section, Horsens, Juelsminde og Lyngbygaard

I løbet af vinteren har vi arbejdet med at lave en spændende program, sponsorer. Section, Horsens, Juelsminde og Lyngbygaard Mens section 2014 Captain byder velkommen til ny sæson Matchkalenderen - se midtersiderne Se hvordan du tilmelder dig til mens section side 2 SAT Cup 2014 side 2 Reglerne i Mens Section side 6 Tour de

Læs mere

En superbane tog imod eliten med landsholdsspillere. Redaktion: Nyt fra kontoret

En superbane tog imod eliten med landsholdsspillere. Redaktion: Nyt fra kontoret Redaktion: Dette nyhedsbrev udgives af Kommunikationsudvalget i Søllerød golfklub. Udvalget består af: Peter Windfeld-Hansen (formand) Erik Jørgensen Helle Hessellund Birte Linnebjerg Skriv til Kommunikations-udvalget

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne

Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne golfbane a/s Men en særlig velkomst til vores nye træner

Læs mere

GENERELLE TURNERINGSBETINGELSER VED AFVIKLING AF TURNERINGER I VOLSTRUP GOLFKLUB

GENERELLE TURNERINGSBETINGELSER VED AFVIKLING AF TURNERINGER I VOLSTRUP GOLFKLUB GENERELLE TURNERINGSBETINGELSER VED AFVIKLING AF TURNERINGER I VOLSTRUP GOLFKLUB Godkendt af Turnerings-, Handicap-, Ordens- og Regeludvalget JANUAR 2013 1 ÆNDRING I FORHOLD TIL TIDLIGERE GÆLDENDE. Punkt

Læs mere

Referat Medlemsmøde 12. marts 2009 Station Amager

Referat Medlemsmøde 12. marts 2009 Station Amager Referat Medlemsmøde 12. marts 2009 Station Amager Der var mødt 21 medlemmer til mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens beretning 4. Kassererens beretning fastsættelse

Læs mere

Vejledning for nygolfere i 2015

Vejledning for nygolfere i 2015 Opdateret den 15. april Vejledning for nygolfere i 2015 Håndbog for dig som aldrig før har spillet golf Gilleleje Golfklub Sophienlund Alle 13 3250 Gilleleje Tlf.: 49718056 E-mail: info@ggk.dk web: www.ggk.dk

Læs mere

Håndbog for stævner i KBU side 1 af 12 INDHOLD

Håndbog for stævner i KBU side 1 af 12 INDHOLD Håndbog for stævner i KBU side 1 af 12 INDHOLD Old Boys / Girls Stævner... 2 KBU Kredskamp... 4 KBU Åbningsstævne... 5 KM Indledende... 6 KM Single Finaler... 8 KM Mix... 9 KBU Cup Indledende... 10 KBU

Læs mere

BESTYRELSENS ARBEJDSOMRÅDER

BESTYRELSENS ARBEJDSOMRÅDER BESTYRELSENS ARBEJDSOMRÅDER Økonomi Drift Sportsudvalg Sponsorudvalg Matchudvalget Natur & Miljø Klubber-iklubben Golfspilleren i Centrum HCP / Kanin / Par 3 udvalgene Baner / Træningsanlæg Ejendomme Kommunikation

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 2-3 turneringsbetingelser 4-7 drejebog 8-18 brug af golfbox 19 markøropgave 20 skema til klubpoint

Indholdsfortegnelse. 2-3 turneringsbetingelser 4-7 drejebog 8-18 brug af golfbox 19 markøropgave 20 skema til klubpoint Indholdsfortegnelse Side Side Side Side Side 2-3 turneringsbetingelser 4-7 drejebog 8-18 brug af golfbox 19 markøropgave 20 skema til klubpoint Kredsturnering 2011 Distrikt 2: Kreds syd Turneringsbetingelser:

Læs mere

Vi kan lave arrangementer for både øvede og uøvede golfere, fra 20 personer og helt op til 100 personer.

Vi kan lave arrangementer for både øvede og uøvede golfere, fra 20 personer og helt op til 100 personer. COMPANY DAY Læs her hvilke muligheder Hjørring Golfklub tilbyder, når du ønsker at lave et golfarrangement for dine kunder, forretningsforbindelser eller medarbejdere. Vi kan lave arrangementer for både

Læs mere

Mollerup Golf Club. Bestyrelsesmøde. Mandag d. 30. juni kl. 16.30

Mollerup Golf Club. Bestyrelsesmøde. Mandag d. 30. juni kl. 16.30 Mollerup Golf Club Bestyrelsesmøde Mandag d. 30. juni kl. 16.30 Referat af bestyrelsesmøde i MOLLERUP GOLF CLUB den 30. juni 2014 kl. 16.30 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Tilstede: Hans Christian

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet den 17. marts 2014. Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00. Indkaldt:

Referat fra bestyrelsesmødet den 17. marts 2014. Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00. Indkaldt: Referat fra bestyrelsesmødet den 17. marts 2014 Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00 Indkaldt: Klaus Gundertofte (KG) Torben Rydiander (TR) Peter Bundgaard Hansen (PBH) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe

Læs mere

VELKOMMEN TIL FREDERIKSSUND GOLFKLUB

VELKOMMEN TIL FREDERIKSSUND GOLFKLUB VELKOMMEN TIL FREDERIKSSUND GOLFKLUB 2015 SPONSOR & MARKEDSFØRINGSKATALOG 1 BESTYRELSE OG DAGLIG LEDELSE Klubbens bestyrelse består i henhold l klubbens vedtægter af 7 medlemmer. For 2015 består bestyrelsen

Læs mere

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 I dette nummer 1 Nyt fra bestyrelsen 2 Benchmarking 3 Juniorer og begyndere 4 Banen 5 Økonomi Nyt fra bestyrelsen 1. ÅRGANG 1. NUMMER Bestyrelsen har afholdt 3

Læs mere

Captain: Annette Seemann Mail: seemann@dadlnet.dk Mobil: 24 25 66 26. Adjudant : Jeanne Fernel Mail: jeanne.fernel@rsyd.dk Mobil: 24 40 41 39

Captain: Annette Seemann Mail: seemann@dadlnet.dk Mobil: 24 25 66 26. Adjudant : Jeanne Fernel Mail: jeanne.fernel@rsyd.dk Mobil: 24 40 41 39 Velkommen til en ny sæson Ladies Section 2015 Captain: Annette Seemann Mail: seemann@dadlnet.dk Mobil: 24 25 66 26 Adjudant : Jeanne Fernel Mail: jeanne.fernel@rsyd.dk Mobil: 24 40 41 39 Adjudant : Annemarie

Læs mere

Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub. Den 24. februar 2015 kl. 19.00

Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub. Den 24. februar 2015 kl. 19.00 Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub Den 24. februar 2015 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse 4.

Læs mere

REGELPRØVE. Aarhus Golf Club. Regelmæssigt Rundt Regel- og Handicapudvalget

REGELPRØVE. Aarhus Golf Club. Regelmæssigt Rundt Regel- og Handicapudvalget REGELPRØVE arhus Golf lub Regelmæssigt Rundt Regel- og Handicapudvalget Den store blå regelprøve Prøven (PDF) består af 17 spørgsmål med et separat svarark (Word) og et scorekort med et fiktivt handicap.

Læs mere

- meget mere end golf

- meget mere end golf Mollerup Golf Club - meget mere end golf graphichouse.dk Møder, kurser, firmafester og events (Company day & Golf for sjov) MGC_Brochure.indd 2 25/11/13 14.15 Skal du eller din virksomhed holde firmafest,

Læs mere

Prøvemedlemskab af. Hestehaven 200 5220 Odense SØ Telefon 6595 9000 E-mail: sekretariatet@odensegolfklub.dk Hjemmeside: www.odensegolfklub.

Prøvemedlemskab af. Hestehaven 200 5220 Odense SØ Telefon 6595 9000 E-mail: sekretariatet@odensegolfklub.dk Hjemmeside: www.odensegolfklub. Prøvemedlemskab af Hestehaven 200 5220 Odense SØ Telefon 6595 9000 E-mail: sekretariatet@odensegolfklub.dk Hjemmeside: www.odensegolfklub.dk 2011 BEGYNDERUDVALGET - tidligere kaldet Kaninkomite (da begyndere

Læs mere

Rejsebrev nr. 6. Deltagere på turen: Compound: Langbue: Barbue: Instinktiv: Gæster Team Manager:

Rejsebrev nr. 6. Deltagere på turen: Compound: Langbue: Barbue: Instinktiv: Gæster Team Manager: Rejsebrev nr. 6 Deltagere på turen: Compound: Langbue: Barbue: Instinktiv: Gæster Team Manager: Jozsef Csikos, Jacob Steffensen, Stig Andersen Tanja Dinesen Skudstrup, Josefine de Roepstorff, Sabina Holstein,

Læs mere

SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP

SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Begynderkursus 2015 SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Velkommen til Sydsjællands Golfklub Mogenstrup Historie. Sydsjællands Golfklub blev den 6. juni 1974 tilmeldt Dansk Golf Union som klub nr. 42. Golfarkitekt

Læs mere

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Dagsorden for den ordinære generalforsamling var følgende: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Informationer til nye golfspiller

Informationer til nye golfspiller Skanderborg golfklub kan tilbyde et prøvemedlemskab med en varighed på 3 måneder, som introduktion til golf og ikke mindst, den rette måde at lære spillets finesser på. Et prøvemedlemsskab for 2015 indeholder:

Læs mere

Nordborg Golfklub www.nordborg-golfklub.dk

Nordborg Golfklub www.nordborg-golfklub.dk Nordborg d. 12. marts 2008 Skal Deres firma være synligt på golfbanen? Nordborg Golfklubs 18 hullers golfbane, er beliggende imellem Nordborg og Havnbjerg. En rigtig flot golfbane, der på smukkeste vis

Læs mere

Slipshavnsvej 16-5800 Nyborg www.sct-knuds.dk mail@sct-knuds.dk Tlf. +45 65311212 - Fax. +45 65302804

Slipshavnsvej 16-5800 Nyborg www.sct-knuds.dk mail@sct-knuds.dk Tlf. +45 65311212 - Fax. +45 65302804 SCT. KNUDS GOLFKLUB Klub nr: 11 - stiftet 1954 Slipshavnsvej 16-5800 Nyborg www.sct-knuds.dk mail@sct-knuds.dk Tlf. +45 65311212 - Fax. +45 65302804 BANER: 18 huller, Par: 72 CR/slope herrer gul: 71,1/130

Læs mere

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste:

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årets gang 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årgang 98 har haft en meget flot sæson, hvor hovedmålet var at lære at spille den rigtige fodbold a la AB, og helst i den bedste

Læs mere

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Sted Til Stede : Hos Hans, Almuevej 7, Skanderborg : Hans Hussmann, Jens Ib Søborg, Ole Roed Bloch, Bjarne Alstrup (Bestyrelsen) og Henrik Meyer Thomsen (Referant) Ikke til

Læs mere

Nyheder 2004 Afslutningsmatch

Nyheder 2004 Afslutningsmatch Nyheder 2004 Afslutningsmatch Dagens vindere : Torsdag den 30. september afholdtes Afslutningsmatch for Juniorer. Vi spiller en social stableford holdmatch over 9-huller, hvorefter der er spisning med

Læs mere

Dansk Militært Idrætsforbund JUN 2015 KAPITEL 18 GOLF. Der henvises generelt til DMI bestemmelser for stævnevirksomhed, jf. kap. 3.

Dansk Militært Idrætsforbund JUN 2015 KAPITEL 18 GOLF. Der henvises generelt til DMI bestemmelser for stævnevirksomhed, jf. kap. 3. KAPITEL 18 GOLF Der henvises generelt til DMI bestemmelser for stævnevirksomhed, jf. kap. 3. Yderligere henvises der til stævnemanualen. A. GENERELT Forbundsmesterskabet i golf, er en golfturneringen der

Læs mere

CHAMPIONSHIP. Turnerings Program. 16. August 2015 SHIO TOUREN. 10. Maj Psykolog Team Classic Blommenslyst. 14. Juni Easyfood Invitational Fredericia

CHAMPIONSHIP. Turnerings Program. 16. August 2015 SHIO TOUREN. 10. Maj Psykolog Team Classic Blommenslyst. 14. Juni Easyfood Invitational Fredericia Turnerings Program 10. Maj Psykolog Team Classic Blommenslyst 14. Juni Easyfood Invitational Fredericia 16. August 2015 SHIO TOUREN 16. August Nordea Championship Lillebælt 20. Sep. Design Rengøring Open

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved næste møde.

Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved næste møde. Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: A. Konstatering af fremmødte B. Gennemgang og underskrift af referater fra sidste møde Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved

Læs mere

Generalforsamling 17. februar 2014 Formandens beretning

Generalforsamling 17. februar 2014 Formandens beretning Årets løb. Baneudvalget. Banen har i 2013 fået endnu et løft. Greenkeeperne, med Adam i spidsen har igen lavet et rigtigt flot stykke arbejde. Banen roses meget både af medlemmer og gæster. Nye tiltag

Læs mere

Denne vejledning er skrevet til Søllerød Golfklubs junior golfspillere, samt deres forældre.

Denne vejledning er skrevet til Søllerød Golfklubs junior golfspillere, samt deres forældre. Juniorpolitik: Indledning: Velkommen til Søllerød Golfklub. Denne vejledning er skrevet til Søllerød Golfklubs junior golfspillere, samt deres forældre. Som junior golfspiller kan der opstå mange spørgsmål

Læs mere

BÆRENTSENs 2014. - 5 years Universary Tournament _

BÆRENTSENs 2014. - 5 years Universary Tournament _ BÆRENTSENs 2014-5 years Universary Tournament _ VELKOMMEN TIL ALLE, NYE SOM GAMLE!! Som tiden dog flyver, mange år er gået men heldigvis blir vi alle jo kun yngre og yngre med alderen ikk sandt?!;-) 5

Læs mere

Petanque. sæson 2014. www.sdu.de

Petanque. sæson 2014. www.sdu.de Petanque sæson 2014 www.sdu.de SdU Petanqueudvalg Formand Irmi Rerup 0461-8406726, imripurer@googlemail.com Næstformand Dierk Clausen 0461-61402, clausen-liers@versanet.de Udvalgsmedlemmer Gunnar Jensen

Læs mere

Idrætsinformation 18/2012

Idrætsinformation 18/2012 JYDSKE DRAGONREGIMENTS IDRÆTSFORENING Kasernevej 5 7500 Holstebro Telefon til idrætskontoret: +45 96 130 268 E-post: jdri@mil.dk www.jdri.dk Idrætsinformation 18/2012 Til JDRI medlemmer. 07-05-2012 Emne:

Læs mere

1. Valg af dirigent Preben Bagger blev valgt som dirigent og konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig.

1. Valg af dirigent Preben Bagger blev valgt som dirigent og konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig. Mødereferat Dato: 2. marts 2006 Referent: Henning Parbo Generalforsamling i Birkemose Golf Club Tid: Onsdag, den 1. marts 2006, kl. 19:00-20:00 Sted: Restaurant Birkemose Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 23. september 2013

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 23. september 2013 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 23. september 2013 Referat fra bestyrelsesmøde i Mollerup Golf Club, kl. 16.30 22.00 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: Afbud: Dagsorden: Hans Chr.

Læs mere

Nyhedsbrev efterår 2014

Nyhedsbrev efterår 2014 Nyhedsbrev efterår 2014 Inden sommerferien afholdte vi vores årlige Summer Camp. Igen i år blev det en stor succes. Vejret var med os. Kun en enkelt regnbyge under middagen blev det til. 27 deltagere hvor

Læs mere

Beretning 2013. Dette er status over det forgangne år i BTK.

Beretning 2013. Dette er status over det forgangne år i BTK. Beretning 2013 Dette er status over det forgangne år i BTK. Da jeg ringede til Søren Beck, med en forsigtig forespørgsel om han kom på tirsdag, og vi kunne foreslå ham som dirigent, svarede han:.. at det..

Læs mere

Golfens Dag d. 25 april 2010

Golfens Dag d. 25 april 2010 Kalø Golf Club Club Golf Kalø Nyhedsbrev Maj 2010 Nr. 3 Golfens Dag d. 25 april 2010 Sæt kryds i kalenderen til sommerfest i Kalø d. 14. August Hold øje med tilmeldingslisterne i juli. Golfens dag den

Læs mere

Nordborg den 9. januar 2009 SPONSORKONCEPT

Nordborg den 9. januar 2009 SPONSORKONCEPT Nordborg den 9. januar 2009 SPONSORKONCEPT Skal Deres firma være synligt på golfbanen? Nordborg Golfklubs 18 hullers golfbane, er beliggende imellem Nordborg og Havnbjerg. En rigtig flot golfbane, der

Læs mere

Kim Nørrebo KN Medl. Af bestyrelsen

Kim Nørrebo KN Medl. Af bestyrelsen Side 1 af 5 Dato 7 april 2005 kl. 19.00 Sted Deltagere Afbud Klubhuset Charlie Herbst CH Formand Kenneth Radoor KR Næstformand Lars Storr LS Sekretær Alice Ogstrup AO Kassere Merethe Aggergren MA Medl.

Læs mere

Dansk Krolf Union DKU Stævner

Dansk Krolf Union DKU Stævner 28. april Generelt I skrivende stund afvikler DKU 3 stævner, der alle giver point til verdensranglisten. DM er kun for spillere der er medlem af en klub under DKU. VM og VM for par er åbne stævner, hvor

Læs mere

FAQ om FGK's golfbane

FAQ om FGK's golfbane FAQ om FGK's golfbane (Ofte stillede spørgsmål) Indhold Banens turnering... 3 Hvad er det for en turnering?... 3 Banens længde.... 4 Er banens længde altid de meter der står på scorekortet?... 4 Bunkerriven....

Læs mere

Elitenyt uge 5 - Odense Eventyr Golfklub

Elitenyt uge 5 - Odense Eventyr Golfklub Elitenyt uge 5 - Odense Eventyr Golfklub Din Oegk-kontakt: Arne dirckinck-holmfeld mobil: 2365 7219 e-mail: adh@dhplus.dk TDe 3 huller, der omtales som The Bear Trap på PGA National Jeg rejste d. 10 fredag

Læs mere

Sponsorklubben Grenaa Golf.

Sponsorklubben Grenaa Golf. Sponsorklubben Grenaa Golf. Reklame værdi Kundepleje Værdi Individuel værdi Sponsor aftale Medarbejder værdi Udviklings Værdi - værdiskabelse er grundlaget for et godt samarbejde! Kære sponsorer. I er

Læs mere

Dagsorden: MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde 23. maj 2013

Dagsorden: MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde 23. maj 2013 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 23. maj 2013 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 16.30 den 23. maj 2013 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: Fraværende: Referent:

Læs mere

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev November 2013

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev November 2013 U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev November 2013 Dato: 31/10 2013 Turen til Spanien. Årets tur til Spanien, blev endnu engang en SUPER tur, hvor det sociale var i højsædet. Efter en relativ tidlig ankomst til

Læs mere

VALBY OPEN 2015. 26.-27. september i Valbyhallen

VALBY OPEN 2015. 26.-27. september i Valbyhallen VALBY OPEN 2015 26.-27. september i Valbyhallen YONEX VALBY OPEN 2015 KÆMPE OPSTARTSTURNERING OG FEST I VALBYHALLERNE 26.-27. SEPTEMBER Få en god start på sæsonen med masser af kampe, sjove indslag, super

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

Resultat af spørgeskemaundersøgelse blandt Blomsterne

Resultat af spørgeskemaundersøgelse blandt Blomsterne Resultat af spørgeskemaundersøgelse blandt Blomsterne I alt 28 blomster har svaret. Dette giver en svarprocent på 62, hvilket er pænt. Svarprocenten betyder, at svarene i høj grad kan antages at afspejle

Læs mere

Nyhedsbrev oktober 2011

Nyhedsbrev oktober 2011 Nyhedsbrev oktober 2011 Kære alle! Efteråret har meldt sin ankomst med blæst, regn og billetopslip. I den anledning synes vi i Chess House bestyrelse, at det er på tide med et nyhedsbrev. Vi skal denne

Læs mere

Proud Partner Venues 2012

Proud Partner Venues 2012 Proud Partner Venues 2012 Proud Partner Erhvervsnetværk - Vi spiller golf men det handler om business! - Netværk & golf der spiller Proud Partner Erhvervsnetværket i Smørum Golfcenter og Copenhagen Inland

Læs mere

Henne Golfklub generalforsamling 2012

Henne Golfklub generalforsamling 2012 Henne Golfklub generalforsamling 2012 Torsdag d. 29. november 2012 kl. 19.00 i Klubhuset. Referat Formanden byder velkommen. Ca. 90 fremmødt. A. Valg af dirigent Bente Kristensen Lovligt indkaldt. Udklip

Læs mere

Arbejdstilsynet har været på besøg. Et enkelt lille påbud om at løfte olietromler blev rettet med det samme.

Arbejdstilsynet har været på besøg. Et enkelt lille påbud om at løfte olietromler blev rettet med det samme. Generalforsamling tirsdag den 17. februar 2015. Formandens beretning. Årets løb. Baneudvalget. Mulighed for vanding af alle fore greens er startet i 2014 med etablering af springler med dyse til vanding

Læs mere

Alle i NGK ønskes en rigtig glædelig JUL samt et lykkebringende NYTÅR.

Alle i NGK ønskes en rigtig glædelig JUL samt et lykkebringende NYTÅR. Til stede ved bestyrelsesmødet den 8. december 2010: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende:. Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen

Læs mere

Spørgeskemaundersøgelse

Spørgeskemaundersøgelse Spørgeskemaundersøgelse Hvad er en god golfoplevelse for dig og hvad forstår du ved spillekvalitet fra 1 teested til 18 green? Baggrund Denne undersøgelse er et led i en Skandinavisk undersøgelse der skal

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 1. Valg af dirigent. 2. Valg af 2 stemmetællere. Agenda: 3. Formandens beretning. 4. Revideret regnskab forelægges til godkendelse 5. Indkomne forslag

Læs mere

Turneringsbetingelserne er opdelt i 3 afsnit: Landsdelskvalifikation, afholdes samme dag øst og vest for Storebælt

Turneringsbetingelserne er opdelt i 3 afsnit: Landsdelskvalifikation, afholdes samme dag øst og vest for Storebælt SPORTSJOURNALISTERNES JUNIORHOLDTURNERING Opbygning Turneringen spilles i én række og afvikles i to etaper: Landsdelskvalifikation Landsfinale Turneringsbetingelserne er opdelt i 3 afsnit: Generelle turneringsbetingelser

Læs mere

HÅNDBOG FOR TURNERINGSLEDERE 2015

HÅNDBOG FOR TURNERINGSLEDERE 2015 HÅNDBOG FOR TURNERINGSLEDERE 1. Dansk Golf Union Målsætning Side 2 Kompetence 3 Rådgivningsvirksomhed 4 Turneringsplanlægningspolitik 5 Opgaver 6 2. Spille- og turneringsformer 3. Fælles bestemmelser og

Læs mere

Et mere flydende spil Et lavere handicap En større glæde ved golfen

Et mere flydende spil Et lavere handicap En større glæde ved golfen Blot 2½ time i luften og du er sikker på godt golfvejr og en udviklende golfoplevelse. Et mere flydende spil Et lavere handicap En større glæde ved golfen Vore workshops har kun et formål: at give dig

Læs mere

APRIL2015 FORMANDEN//GODT NYTÅR!//GENERAL FORSAMLINGERNE//TURNERINGSUDVALGET// NYT MEDLEM//JUNIORERNE FLØJTER//AM/AM//BOSS SYNOPTIKCUP// OG MEGET MERE

APRIL2015 FORMANDEN//GODT NYTÅR!//GENERAL FORSAMLINGERNE//TURNERINGSUDVALGET// NYT MEDLEM//JUNIORERNE FLØJTER//AM/AM//BOSS SYNOPTIKCUP// OG MEGET MERE APRIL2015 FORMANDEN//GODT NYTÅR!//GENERAL FORSAMLINGERNE//TURNERINGSUDVALGET// NYT MEDLEM//JUNIORERNE FLØJTER//AM/AM//BOSS SYNOPTIKCUP// OG MEGET MERE Indhold 18 12 GODT NYTÅR! Okay. Lidt sent tænker du

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 12. december 2012

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 12. december 2012 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 12. december 2012 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 16.30 den 12. december 2012 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: Fraværende:

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Proud Partner Venues 2012

Proud Partner Venues 2012 Proud Partner Venues 2012 Proud Partner Erhvervsnetværk - Vi spiller golf men det handler om business! - Netværk & golf der spiller Proud Partner Erhvervsnetværket i Smørum Golfcenter er et aktivt netværk

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court SIDSTE NYT Hygge på lørdag Årgang 3 Udgave 12 1.holdet debuterer i 1.division... Motionist camp søndag 10.00-13.00 1.holdet debuterer lørdag den 28.oktober kl. 10.00 hjemme...

Læs mere