Rejsebrev. Katja. Holdleder: Ørsted. Martin. finaler. Camilla. Katja skulle kamp, hun. skød. blev 1'er i. til Katja.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Rejsebrev. Katja. Holdleder: Ørsted. Martin. finaler. Camilla. Katja skulle kamp, hun. skød. blev 1'er i. til Katja."

Transkript

1 nummer 6, 23.maj 2015 : Finaledagen med de individuelle finaler. Danmark med deltagelse i compound dame kadet guldfinalen med Katja og recurve dame kadet bronzefinalen med Camilla. Katja skulle som den første dansker i kamp, hun mødte en ukrainsk pige i hendes guldfinale. Danmarks Katja kom bedst fra start og førte med 2 point efter første runde, de næste runder skød de pænt lige op, inden ukraineren med en slutsprint i sidste runde indhentede point på Katja så scoren var lige efter 5. og sidste runde. Finalen skulle nu afgøres i en shoot off, mere spændende kunne det ikke blive. Den ukrainske pige skød først og hun skød en 10'er, så var det op til Katja, hun tog sigtede og skød sin pil >> > x10'eren! Super cool præstation af Katja till hendes første store internationale udendørsstævne, hun blev 1'er i kvalifikation & hun blev 1'er i guldfinalenn med x10'er i shoot off. Stort velfortjent tillykke med guldmedaljen til Katja.

2 Næste dansker på finalebanen var Camilla. I recurve dame kadet bronze skulle afgøres mod en russisk pige. Regnen havde silet ned hele dagen, Camilla følte ikke for at blive mere våd i regnen end nødvendigt, hun stillede virkelig skarpt og skød virkelig godt, hun tog sejren sikkert hjem 6 0 Også en rigtig flot præstation af Camilla, som faktisk bemærkelsesværdigt skød tæt på dame recurve kadet DM rekorden i kvalifikationen her til European Youth Cup i Østrig. Også et stort velfortjent tillykke med bronze medaljen til Camilla. Hvilket samlet udbytte for det lille danske ungdomshold i Østrig! Det har været et godt og lærerigt stævne for de unge skytter. Selve stævnet har været velorganiseret med fine forhold og god kost, særligt har det danske hold været glade for den lokale arrangør og nu vores ven Johann, som har serviceret os udover hvad man kunne forvente, han har været et fornøjeligt bekendtskab. I morgen søndag er der hjemrejse til Kastrup. Slut fra European, Klagenfurt Østrig Se resultaterne på Ianseo : Se finalerne via dette link :

3 nummer 5, 22. maj 2015 : Dagen hvor der skulle skydes Mix Hold Kadet. Vejret vedbliver desværre koldt og meget regnfuldt, dagen begyndte, som det er blevet for vane på denne tur, med tidlig morgenmad og af sted til stadion. Regnen silede ned, så vi lod træningsbanen vente, mens der blev kigget k bueskydning på stadion til at starte med først på morgenen, men regnen ville ingen ende tage, så skytterne trodsede den og gik på træningsbanen for en stund. Efter at indtaget frokosten og at have varmet os i frokost salen, gik alle mandd på træningsbanen igen. For Camilla & Jonathan var det blevet tid til at forberede sig på deres Mix Holds skydning.

4 Det danske Mix hold skulle op imod det polske hold, stadigvæk i silende regn, godt støttet af deres danske holdkammerater Kirstine & Katja var de danske skytter lige i hælene på polakken, men måtte erkende at det polske Mix Hold bare var det skarpere i matchen. Camilla & Jonathan tabte matchen 0 6 til Polen og er elimineret i Mix hold Kadet. Så var der ikke mere på dagens program med dansk deltagelse, så det skabte stor glæde, da det danske hold endnu en gang, helt ekstraordinært blev kørt tilbage til hotellet, af den meget flinke lokale arrangør, skytterne satte stor pris på at slippe for mere regn & kulde den dag. I morgen lørdag er stævnets sidste dag og alle individuelle guld & bronze finaler skal finde deres vinder. Katja skyder sin guldfinale ca.kl.09:20, Camilla skyder sin bronzefinale ca.kl.12:00 finalerne kan ses via live streaming på : Hep på pigerne, alt hvad remmer og tøj kan holde til, i morgen lørdag lige fra den tidlige morgenstunden.

5 nummer 4, 21. maj 2015 : I dag var dagen, hvor de danske kadetter, som de første på en kold og regnfuld morgenstund, skulle skyde individuel elimination, så som alle de øvrige dage op og af sted med første bus til stadion. Kirstine & Camilla skulle lægge for med deres 1/16 finaler. Camilla mødte en italiener, som lagde ud med at tage matchens første 2 point, siden så Camilla sigg ikke tilbage og vandt flot hendes match 7 3. Kirstine mødte en ukrainer som havde stillett sigtet skarpt fra morgenstunden, Kirstine tabte matchen som endte 1 7. I 1/8 finalen blev det så Camillas tur til at komme op imod en ukrainer. Hun holdt den gode rytme og vandt 7 1. Det betød, at den russiske pige, som havde scoret s højstt i kvalifikation, nu ventedee Camilla i kvartfinalen. Nu begyndte spændingen for alvor at bankee på, skal jeg lige hilse og o sige. Camilla startede deres match med at tage de første 2 matchpoint, siden tog den skarpe russiske pige føringen til 4 2, Camilla udlignede til 4 4. Det var en ben hård match, der blev ikkee givet ved dørene her. I deres 5.indbyrdes runde havde den russiske kadet pige sat 19 point i skiven s med sine 2 førstee pile, Camilla havde med sine 3 pile skudt 27points.

6 Presset blev mere end hvad godt var for den russiske pige, da smuldrede det så meget for hende ved hendes sidste pil, at den ellers så dygtige russer endte med en misser, da hun skød sin pil i græsset foran skiven. Camilla vandt matchen 6 4! I semifinalen mødte Camilla en polsk pige, som skød skarpt & stabilt, matchen endte desværre 0 6 i polsk favør. Camilla skyder sin bronzefinale på lørdag. I compound klassen startede Katja, som havde vundet kvalifikationen imod en svensk skytte. Den svenske pige lagde hårdt ud med højt niveau fra start, trods bagud de første 4 runder og bagud med 4 point før sidste runde, formåede Katja at vinde kvartfinalen over svensken med en stærk sidste runde. Katja holdt sin fokus, super sejt slået tilbage af Katja. Videre i semifinalen, hvor Katja mødte en kroatisk skytte, Katja holdt den høje point kadence og førte flot matchen fra start til slut, og gik dermed sikkert og overbevisende med en sejr på videre til guldfinalen Guldfinalen skydes lørdag morgen. I morgen skydes der Mix Holds elimination ved Camilla & Jonathan.

7 nummer 3, 20. maj 2015 : Alle 4 kadet skytter har i dag skudt deres kvalifikationsskydning. Det har været en lærerig dag for de unge skytter, det varme fine vejr v i det sydlige Østrig holder ved, grader varme dagen igennem rart har det været, at der i dag i løbet af dagen også har kigget et par skyer forbi. Vinden var meget rolig fra morgenstunden, men livede op overr middag. Dagen har virkelig været spændende, Danmarks ene kvindelige kadet compound vandt flot sin kvalifikation med 665 points, de var flere piger som kæmpedee hårdt om placeringerne i top, Katja var gennemgående godt med igennem hele kvalifikationen og sluttede så s stærkt aff i sidste runde, at hun strøg helt til tops. De 2 kadet piger var ligeså i ilden, Camilla Nielsen gør flot figur med stærk skydning og sluttede i top 10 på 9. pladsen med 638 points og Kirstine Andersen blev nummer 288 med 584 points. I morgen venter individuelle finaler for Katja, Camilla & Kirstine, de starter med elimination fra morgenstunden. Sidst var holdets yngste skytte Jonathan også i aktion, han skød sig til 32 plads med 593 points i den indledende kvalifikation, denne placering i herre kadet gruppen betød, at han skulle ud i 1/24 elimination for att kvalificeree sig til morgendagens elimination. Han kom op imod en polsk skytte, hvor han startede med at komme bagud med både 0 2 & 1 3, inden han tog føringen til 5 3, den polske skytte udlignende så dett endte i shoot off. Herr skød den polske skytte skød en 9'er og Jonathan en 7'er, så han er nu uden af den individuelle konkurrence.

8 nummer 2, 19.maj 2015 : I dag, tirsdag var der officiel træning på stadion.. 25 grader & sol fra en skyfri himmel uden vind var det en varm fornøjelse inden på stadion. Skytterne nød at komme ind på skydebane og holdt godt fokus i varmen. Efter den officielle træning & Teamm Manager Meeting samt en lille velkomst gave fra arrangøren, blevv god frokostt indtaget på stadion. Det skabtee glæde efter frokosten da d vores venlig værter helt ekstraordinært kørte det danske hold tilbage til hotellet, det var rart at komme i mere tempereret omgivelser. I morgen starte det, der skydes kvalifikationen fra morgenstunden, følg resultaternee på Ianseo : /Details.php?toId=805

9 Sidst på eftermiddagen deltog vi ved åbningsceremonien på byens centrale plads. Da det var første gang for både Katja & Jonathan fik de æren af at være henholdsvis fane & skiltebærer.

10 nummer 1, 18.maj 2015 : Alle skytter mødte vel tunet op efter ungdomsdeltagelse ved Majpokalen. Tidsplanenn i Taastrup kørte som landsholdssamling lørdag i Køge & planlagt, så vi var alle mand i lufthavnen til tiden. Rejsen gik fra Kastrup med direkte fly f til Ljubjana, og derfra videre i minibus. De 65 km. til Klagenfurt forløb glat og problemfrit, værelserne var klar ved ankomst til hotellet, så vi kunne komme lige i seng efter en lang dag. Efter en god nats søvn blev der indtaget et godtt solidt morgenbord, og akkrediteringa gen blev efterfølgende nemt klaret på vores hotel. Så var det aff sted til denn uofficielle træning, som foregik i forbindelsee med byenss store stadion somm European Youth Cup skydes på fra i morgen. Dett har været en fin tilgang, for de unge skytterr som skal ind på den store scene i morgen, de arbejdende flittigt & seriøst sammen omm opgaverne på træningsbanen og så har de fået kigget k det gode varme vejr som Østrig byderr os i øjnene.. Efter træningen gik vi ind på stadion for at snusee lidt til de store rammer som venterr fra i morgen tidlig.

11 Resten af dagen er gået med forberedelse af udstyr & afslapning.

Junior Cup 1 - Ljubljane, Slovenien - 2013. Rejsebrev 1

Junior Cup 1 - Ljubljane, Slovenien - 2013. Rejsebrev 1 Junior Cup 1 - Ljubljane, Slovenien - 2013 Rejsebrev 1 Søndag var der afrejse til Junior Cup 1, som i år bliver afholdt i Ljubljana, Slovenien. Dagen startede kl. 6 i Kastrup hvor Stephan Hansen og Kasper

Læs mere

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016 : Rejsebrev 6 Lørdag den 7. maj. Individuel finale dag! Der var lagt op til tre meget spændende individuelle finaler, hvor vi var sikre på minimum en medalje. Første mand på banen var Christoffer der skulle

Læs mere

Ungdomsverdensmesterskaberne 2015.

Ungdomsverdensmesterskaberne 2015. Rejsebrev 5. Kadet recurve: Kirstine Andersen, Jonathan Ørsted Kadet compound: Katja Møller Torsdag den 11. juni, individuelle finaler: Tre medaljer mere til Danmark! Efter dagens finaler stod klart at

Læs mere

Ungdomsverdensmesterskaberne 2015.

Ungdomsverdensmesterskaberne 2015. Rejsebrev 1. Kadet recurve: Kirstine Andersen, Jonathan Ørsted Kadet compound: Katja Møller Lørdag den 6. juni, rejsedag: Foran os var en lang rejse som for f.eks. Askes vedkommende startede i Silkeborg

Læs mere

Rejsebrev nr. 6 Junior Cup i Kroatien Lørdag den 12. maj 2012.

Rejsebrev nr. 6 Junior Cup i Kroatien Lørdag den 12. maj 2012. Holdet består af: Kadet recurve: Kadet compound: Junior recurve: Junior compound: Holdledere: Rejsebrev nr. 6 Junior Cup i Kroatien Lørdag den 12. maj 2012. Aske Halskov, Mads Andersen og Mathilde Tønder

Læs mere

EUROPEAN ARCHERY INDOOR CHAMPIONSHIPS RZESZÓW 2013. Rejsebrev nr. 5. Herre senior compound: Martin Damsbo Dame junior compound: Sarah Sönnichsen

EUROPEAN ARCHERY INDOOR CHAMPIONSHIPS RZESZÓW 2013. Rejsebrev nr. 5. Herre senior compound: Martin Damsbo Dame junior compound: Sarah Sönnichsen Rejsebrev nr. 5. Dennis Bager : Stor dag for dansk bueskydning! Bip, bip klokken var 5.30 og det var tid at stå, for bussen kørte med de første kl. 6.30. Martin og Dennis skulle først i ilden. Efter opvarmning

Læs mere

Rejsebrev nr. 6 fra GP 1 i Marathon i Grækenland

Rejsebrev nr. 6 fra GP 1 i Marathon i Grækenland Rejsebrev nr. 6 fra GP 1 i Marathon i Grækenland Deltagere på turen: Herre Recurve: Frederik Sönnichsen, Aske Halskov Sørensen, Bjarne Laursen, Nikolaj Wulff, Laust Andersen, Claus Andersen Herre Compound:

Læs mere

Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen

Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen Turen startede kl. 4.00 fra silkeborg og kl. 5.00 fra Hundested vi mødtes ved Gedser færgen kl. 8.30. Efter vi kom fra borde i Rostock gik turen ned gennem Tyskland

Læs mere

Rejsebrev nr. 6 fra WC 1 i Shanghai Kina

Rejsebrev nr. 6 fra WC 1 i Shanghai Kina Rejsebrev nr. 6 fra WC 1 i Shanghai Kina Deltagere på turen: Dame Recurve Maja Jager, Carina Rosenvinge Christiansen, Randi Degn, Anne Marie Laursen Herre Recurve: Bjarne Laursen, Steffen Torkildsen Dame

Læs mere

Rejsebrev nr. 1 Søndag den 6. maj 2012.

Rejsebrev nr. 1 Søndag den 6. maj 2012. Rejsebrev nr. 1 Søndag den 6. maj 2012. Årets første Junior Cup er i gang! Som det kan ses på logoet finder stævnet sted i Porec, Kroatien. 11 forventningsfulde bueskytter og to ledere er ankommet og indkvarteret

Læs mere

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014 REJSEBREV 4 Dette års indendørs Verdensmesterskab for junior/senior afholdes i og Danmark stiller med følgende Lørdag den 1. marts 2014. Igen stod Danmark overfor USA i en holdfinale og igen var det guldet

Læs mere

Archery World Cup 2014, Stage 1 22. 27. april Shanghai, Kina

Archery World Cup 2014, Stage 1 22. 27. april Shanghai, Kina 1 Rejsebrev nr. 3 To top 10 placeringer Maja Jager og Martin Damsbo stod for de bedste resultater i dag for danskerne, da de begge skød sig i top 10. Maja Jager blev bedste dansker på en fornem 6. plads,

Læs mere

Rejsebrev nr. 6. Deltagere på turen: Compound: Langbue: Barbue: Instinktiv: Gæster Team Manager:

Rejsebrev nr. 6. Deltagere på turen: Compound: Langbue: Barbue: Instinktiv: Gæster Team Manager: Rejsebrev nr. 6 Deltagere på turen: Compound: Langbue: Barbue: Instinktiv: Gæster Team Manager: Jozsef Csikos, Jacob Steffensen, Stig Andersen Tanja Dinesen Skudstrup, Josefine de Roepstorff, Sabina Holstein,

Læs mere

Rejsebrev nr. 8 fra WM for ungdom i Ogden Utah, USA

Rejsebrev nr. 8 fra WM for ungdom i Ogden Utah, USA Rejsebrev nr. 8 fra WM for ungdom i Ogden Utah, USA Lørdag den 18. juli skulle der skydes holdfinaler og her var Herre junior compoundholdet i bronzefinalen mod Canada. På forhånd var der lagt op til en

Læs mere

Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje!

Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje! Rejsebrev 6 fra Junior Cup i Reggio Calabria i Italien. Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje! Simon, Stephan

Læs mere

Rejsebrev 5 EYC1 Marathon

Rejsebrev 5 EYC1 Marathon Rejsebrev 5 Dag 6 og 7 Fredag blev konkurrence hviledag for de danske skytter, da vi ikke havde nogle hold med. Dagen gik med træning på hotellet, en tur til konkurrencebanen for et heppe, hygge, gåtur

Læs mere

! REJSEBREV FRA SOFIA, Bulgarien! Grand Prix! DAG 5 + 6!

! REJSEBREV FRA SOFIA, Bulgarien! Grand Prix! DAG 5 + 6! REJSEBREV FRA SOFIA, Bulgarien Grand Prix DAG 5 + 6 Dag 5 Torsdag var dagen, hvor alle skulle skyde individuelle finaler. Der blev skudt nogle rigtig gode pile, og alle gjorde deres bedste for at komme

Læs mere

Rejsebrev nr. 5 fra GP 1 i Marathon i Grækenland

Rejsebrev nr. 5 fra GP 1 i Marathon i Grækenland Rejsebrev nr. 5 fra GP 1 i Marathon i Grækenland I dag fredag er helliget pladserne til Baku både individuelt og for hold. Da vi er sikret en plads individuelt, har vi kun mulighed for at veksle den til

Læs mere

Rejsebrev nr. 2 og 3. Onsdag den 14. juli

Rejsebrev nr. 2 og 3. Onsdag den 14. juli Rejsebrev nr. 2 og 3 Onsdag den 14. juli Dagen stod på kvalifikation for hele holdet, formiddagen havde kadetterne fornøjelsen af, og eftermiddagens steghede solstråler havde juniorerne. Dagen blev en

Læs mere

Holdleder: Dan Hansen. Rejsebrev 1

Holdleder: Dan Hansen. Rejsebrev 1 Deltagere: Dame junior compound: Natacha Stütz Herre junior compound: Simon Olsen, Tore Bjarnason, Mathias Fullerton Herre senior compound: Martin Damsbo Holdleder: Dan Hansen Rejsebrev 1 Mandag den 25.

Læs mere

Inde EM i Spanien 2011.

Inde EM i Spanien 2011. Så blev det lørdag den 26. marts og det danske landshold skal skyde hele fire guldfinaler! Første finale var dame junior compound med Sarah, Ida og Michalina. Pigerne blev nr. 1 indledende og skulle op

Læs mere

FLERE EM MEDALJER TIL DANMARK

FLERE EM MEDALJER TIL DANMARK Torsdag d. 5. juli 2012 FLERE EM MEDALJER TIL DANMARK Herre junior compound holdet skal skyde Guld finale på lørdag. Junior compound holdet med Claus Frantzen, Joachim Andersen og Mads Knudsen. Torsdag

Læs mere

Udtagelseskriterier 2017

Udtagelseskriterier 2017 Udtagelseskriterier 2017 1. fase - Udtagelse til WC 1, 2 og 3 Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK 2605 Brøndby Tlf.: +45 43 26 27 28 Fax: +45 43 26 27 29 Hjemmeside: www.bueskydningdanmark.dk E-mail: info@bueskydningdanmark.dk

Læs mere

Træner og leder: Niels Dall, Ole Gammelgaard, Jakob Freil, Gitte Karlshøj og Alan B. Grønkjær samt Team Danmark konsulent Nicolaj Holmboe.

Træner og leder: Niels Dall, Ole Gammelgaard, Jakob Freil, Gitte Karlshøj og Alan B. Grønkjær samt Team Danmark konsulent Nicolaj Holmboe. VM finder sted i Belek, Antalya i Tyrkiet i denne uge. Danmark stiller med dette hold: Compound Martin Damsbo Patrick Laursen Stephan Hansen Camilla Søemod Recurve Maja Jager Anne Marie Laursen Carina

Læs mere

EUROPEAN ARCHERY INDOOR CHAMPIONSHIPS RZESZÓW Rejsebrev nr. 1.

EUROPEAN ARCHERY INDOOR CHAMPIONSHIPS RZESZÓW Rejsebrev nr. 1. Rejsebrev nr. 1. Årets første internationale stævne for det danske landshold er i gang. Stedet er Rzeszów i Polen hvor der skal skydes om Europamesterskaberne indendørs for junior og senior. Det danske

Læs mere

Opgaver til dommermødet den 20-3-2015. a) Ifølge WA Reglerne er det tilladt at skyde ender af seks pile på både 50 og 30 meter i 1440-runden.

Opgaver til dommermødet den 20-3-2015. a) Ifølge WA Reglerne er det tilladt at skyde ender af seks pile på både 50 og 30 meter i 1440-runden. Opgaver til dommermødet den 20-3-2015 Navn: Opgaverne vil blive en blanding af individuelle opgaver og gruppeopgaver 1-2 er individuelle opgaver 15 min: Herefter 15 min gennemgang. 1.- oplys om følgende

Læs mere

Rejsebrev 4. WAYC Rosario

Rejsebrev 4. WAYC Rosario Deltagere Rejsebrev 4 WAYC Rosario Skytter: Mikkel Rasmussen, Kirstine Andersen, Lea Mogree, Magnus Bager, Simon Olsen, Martin Nielsen, Sasha Rasmussen, Sune Rasmussen, Mathias Fullerton, Christoffer Berg,

Læs mere

REJSEBREV nr. 7 fra ungdoms VM i Polen.

REJSEBREV nr. 7 fra ungdoms VM i Polen. REJSEBREV nr. 7 fra ungdoms VM i Polen. Lørdag den 27. aug. 2011: Den eneste dag hvor ingen danske skytter skulle skyde var i dag, men heldigvis skulle vi møde op på stadion, for at hente to sæt bronzemedaljer!

Læs mere

Vi havde alle håbet at denne dag skulle blive endnu en dag med medaljer til Danmark, men det blev det desværre ikke.

Vi havde alle håbet at denne dag skulle blive endnu en dag med medaljer til Danmark, men det blev det desværre ikke. Rejsebrev nr. 7 20 9 2014 Deltagere på turen: Compound: Langbue: Barbue: Instinktiv: Fotograf Team Manager: Peter Slot, Jacob Steffensen, Stig Andersen Tanja Dinesen Skudstrup, Josefine de Roepstorff,

Læs mere

Opgaver til:»tak for turen!«

Opgaver til:»tak for turen!« Opgaver til:»tak for turen!«1. Hvad kan du se på bogens forside? 2. Hvad kan du læse på bogens bagside? 3. Hvad tror du bogen handler om? En invitation 1. Hvad hedder Lindas veninde? 2. Hvorfor ringer

Læs mere

REJSEBREV nr. 1 fra ungdoms VM i Polen.

REJSEBREV nr. 1 fra ungdoms VM i Polen. REJSEBREV nr. 1 fra ungdoms VM i Polen. Recurve Carina Christiansen Nynne Holdt-Caspersen Anne Marie Laursen Mads Krogshede Frederik Sönnichsen Martin Laursen Casper Lauridsen Laust Andersen Mads Andersen

Læs mere

World Archery Youth Championships. Wuxi, (CHN) 13 20 Oct, 2013

World Archery Youth Championships. Wuxi, (CHN) 13 20 Oct, 2013 REJSEBREV 7 Junior recurve: Nicolaj Wulff, Anne Marie Laursen, Nynne Holdt-Caspersen Junior Compound: Tanja Jensen, Sarah Sönnichsen, Peter Sigil, Simon Mikkelsen, Stephan Hansen. Kasper Larsen og holdleder:

Læs mere

Danske Politimesterskaber i håndbold for herrer Politiidræt

Danske Politimesterskaber i håndbold for herrer Politiidræt Danske Politimesterskaber i 6 håndbold for herrer Det er igen blevet tirsdag i uge 10, kl. er 08.30 og rammerne er dette år en halvkold Helsingør hal. De to første hold står klar på banen og dommeren har

Læs mere

Herrer. Danske. Af Anders Schardelmann, DPIF håndboldudvalg. Fotos Jens Trads, Fyns Politi

Herrer. Danske. Af Anders Schardelmann, DPIF håndboldudvalg. Fotos Jens Trads, Fyns Politi Chefpolitiinspektør John Jacobsen bød velkommen til Fyn. Danske politimesterskaber Herrer Af Anders Schardelmann, DPIF håndboldudvalg. Fotos Jens Trads, Fyns Politi Efter sidst års kval-stævne med 5 hold

Læs mere

Jagttur den 16. maj 2012

Jagttur den 16. maj 2012 Jagttur den 16. maj 2012 Som så mange andre jægere var jeg også ude den 16. om morgenen. Det var godt nok tidligt. Uret ringede kl. 04.00 men op kom jeg og ud på reviret og så også tre små bukke, som ikke

Læs mere

Årsberetning 2016. Omstruktureringer i DDI

Årsberetning 2016. Omstruktureringer i DDI Årsberetning 2016 Omstruktureringer i DDI Allerede efter repræsentantskabsmøde den 25. april 2015 med en ny hovedbestyrelse, og en ny formand, kunne DDI sætte sig nye mål mod fremtiden. 10 ud af 11 klubber

Læs mere

Temperaturen er faldet væsentligt det er ikke mere end 25 grader og overskyet perfekt rovejr for os danskere.

Temperaturen er faldet væsentligt det er ikke mere end 25 grader og overskyet perfekt rovejr for os danskere. Dag 5 Junior og Senior VM i Plovdiv Bulgarien Af Finn Andersen Efter en fantastisk dag i går med flotte præstationer af alle de danske roere, specielt de juniorer der roede i mindre finaler, men som virkelig

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

DM UNGDOM 50 200 300 meter riffelskydning 12-13/9 2015 DGI SKYTTECENTER VINGSTED

DM UNGDOM 50 200 300 meter riffelskydning 12-13/9 2015 DGI SKYTTECENTER VINGSTED DM UNGDOM 50 200 300 meter riffelskydning 12-13/9 2015 DGI SKYTTECENTER VINGSTED Med 23 tilmeldte børne og junior skytter var Boddum Ydby Skytteforening ikke alene i DGI Nordjylland regi, men måske i hele

Læs mere

Gevær starter igen på stadion torsdag den 4. oktober kl. 18.30

Gevær starter igen på stadion torsdag den 4. oktober kl. 18.30 Nr. 4. Oktober kvartal 2007 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Gevær starter igen på stadion torsdag den 4. oktober kl. 18.30 Billedet er godt nok brugt før men stoltheden over en god serie lever

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Fredag den 9. juli Afgang fra klubben kl. 14. Bussen og de medfølgende forældres biler blev proppet til det yderste med bagage og mad til de 7 dage.

Fredag den 9. juli Afgang fra klubben kl. 14. Bussen og de medfølgende forældres biler blev proppet til det yderste med bagage og mad til de 7 dage. Kofucamp 2010 Teams: Team 1: Sempai Laurits Team 2: Sempai Mads Team 3: Sempai Monica Team 4: Sempai Sebastian Fredag den 9. juli Afgang fra klubben kl. 14. Bussen og de medfølgende forældres biler blev

Læs mere

Solrød Cup 2015. Kampprogram & Regler

Solrød Cup 2015. Kampprogram & Regler Solrød Cup 2015 Kampprogram & Regler 1 Indhold Velkommen... 3 Praktiske oplysninger... 3 Spilleregler... 4 Præmier... 5 Kampprogram... 5 De 5 forældrebud... 6 De 5 trænerbud... 8 Sponsorer... 9 2 Velkommen

Læs mere

Vi er i år 31 juniorer. 4 nye har meldt sig ind. Det er jo bare herligt. Et stort velkommen til de nye Juniorer. Ta godt i mod dem.

Vi er i år 31 juniorer. 4 nye har meldt sig ind. Det er jo bare herligt. Et stort velkommen til de nye Juniorer. Ta godt i mod dem. Kære alle, Hermed får I et forårs-nyhedsbrev. Sæsonen er kommet rigtig godt i gang. Der har været fuld aktivitet på træningsanlægget og flere af jer har fået spillet en del runder og øvet svinget så det

Læs mere

MGP i Sussis klasse.

MGP i Sussis klasse. Side 1. MGP i Sussis klasse. Hans Chr. Hansen. Alrune. Side 2. 1. MGP i 2.b. Sussi har musik i skolen. Det har alle jo. Hun elsker de timer. De laver alt muligt i musik. De slår rytmer. De leger. De synger

Læs mere

Allan B. Grønkjær Sportschef www.bueskydningdanmark.dk sportschef@bueskydningdanmark.dk. 19. januar 2016

Allan B. Grønkjær Sportschef www.bueskydningdanmark.dk sportschef@bueskydningdanmark.dk. 19. januar 2016 Allan B. Grønkjær Sportschef www.bueskydningdanmark.dk sportschef@bueskydningdanmark.dk 19. januar 2016 Ungdomslandshold 2016 Arbejdet med ungdomslandshold i 2016 vil have fokus på at styrke den enkelte

Læs mere

Figur 1 Volleyball konkurrencen

Figur 1 Volleyball konkurrencen Jätte bra Rix 12 Rix er Sveriges årlige landslejr, hvor der i år deltog ca. 200, deriblandt mig, fordelt på forskellige camps. Hver lejr svarede til Sveriges regioner, og så var der en international lejr,

Læs mere

NYHEDSBREV OPALEN APRIL 2014

NYHEDSBREV OPALEN APRIL 2014 NYHEDSBREV OPALEN APRIL 2014 Så er vi tilbage med nyhedsbrev fra Opalen. Foråret er indtruffet og vi glæder os over at temperaturene stiger og vi kan lave flere udendøres aktiviteter! Vi har investeret

Læs mere

sport.dk Ung handicapidræt

sport.dk Ung handicapidræt sport.dk x- Ung handicapidræt Caroline kan det hele 18-årige Caroline Cecilie Nielsen har været til De Paralymp selv, hendes holdkammerater og hendes familie vandt hun e TEKST: KRISTIAN BANG LARSEN FOTO:

Læs mere

Stævneprogram for. Senior - Master DM 2014

Stævneprogram for. Senior - Master DM 2014 Stævneprogram for Senior - Master DM 2014 Aalborg 30.-31. august Tak til vores sponsorer Sponsorer og ærespræmiegivere ved amerikansk lotteri. Lodder kan købes i cafeteria og hos vores små skytter, der

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013 Fælles info Fastelavn. Vi holdt fastelavn mandag efter vinterferien. Vi flyttede det hertil fordi vi havde Danmarks Indsamling i uge 6, men til næste år flytter vi det tilbage, så det ligger tættere på

Læs mere

Program. for. Skolernes idrætsdag. 1. juni 2007. 4. - 6. klasser. Gladsaxe Sportscenter

Program. for. Skolernes idrætsdag. 1. juni 2007. 4. - 6. klasser. Gladsaxe Sportscenter Program for Skolernes idrætsdag 4. - 6. klasser 1. juni 2007 Gladsaxe Sportscenter Hvor finder du: Badminton for 5. klasser side 11 Basketball for 4. klasser side 7 Beachvolley for 6. klasser side 25 Bordtennis

Læs mere

Esrum og det mystiske Møn 3.oktober 2014, 1.udgivelse ved gruppe 2 og 3

Esrum og det mystiske Møn 3.oktober 2014, 1.udgivelse ved gruppe 2 og 3 .oktober 2014, 1.udgivelse ved gruppe 2 og Elever indtager vandrehjem og oplever Danmarks fødsel på Møns Klint Rejsen til Møn Lavet af: Nambahlou D.1/10.2014 Det var en lang rejse. Vi skulle både tage

Læs mere

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013 U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013 Dato: 31/3 2013 Forårssæson 2013. Efter en lang men herlig opstart, med træning på vores lækre kunststofbane, og et par rigtig gode sociale arrangementer, med højt

Læs mere

Side 1. De tre tønder. historien om Sankt Nicolaus.

Side 1. De tre tønder. historien om Sankt Nicolaus. Side 1 De tre tønder historien om Sankt Nicolaus Side 2 Personer: Nicolaus Side 3 De tre tønder historien om Sankt Nicolaus 1 Nicolaus 4 2 Naboen 6 3 Tre poser guld 8 4 Mere guld 10 5 Gaden er tom 12 6

Læs mere

VANDPOLOSEKTIONEN. 2. Vandpolosektionens beretning Den skriftlige beretning fremgår af bilag 1 på siderne 2 6

VANDPOLOSEKTIONEN. 2. Vandpolosektionens beretning Den skriftlige beretning fremgår af bilag 1 på siderne 2 6 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Vandpolosektionens beretning Den skriftlige beretning fremgår af bilag 1 på siderne 2 6 3. Drøftelse af målsætning og handleplan for sektionen 4. Orientering om sektionens

Læs mere

Dag 4 Junior og Senior VM i Plovdiv Bulgarien Af Finn Andersen

Dag 4 Junior og Senior VM i Plovdiv Bulgarien Af Finn Andersen Dag 4 Junior og Senior VM i Plovdiv Bulgarien Af Finn Andersen Ingen dag uden undtagelse, nu er temperaturen faldet en lille smule 2-3 grader, hvilket gør morgenstunden lidt mere behagelig. De første hold

Læs mere

Waw for en weekend lige ved og langt fra

Waw for en weekend lige ved og langt fra Waw for en weekend lige ved og langt fra Her kommer der lidt ord omkring vores weekend på Rømø hvor vi spillet slutspil om DM i år Som i nok ved så måtte vi desværre nøjes med sølv i denne sæson men f

Læs mere

Europæiske politimesterskaber i. fodbold for kvinder

Europæiske politimesterskaber i. fodbold for kvinder Europæiske politimesterskaber i fodbold for kvinder 30 Politiidræt nr. 5 2016 Tekst og fotos Magnus Buhl Hansen, PI-København, træner for kvindelandsholdet INTRO Mandag den 20 juni var der afgang for det

Læs mere

Fredagsnyt d. 27. maj. 2016

Fredagsnyt d. 27. maj. 2016 Fredagsnyt d. 27. maj. 2016 I sidste uge var der ikke beskeder fra mig i fredagsnyt, fordi jeg var med 7. klasse og Eva i Berlin. Vi havde en tætpakket men forrygende god tur. Eleverne var meget optaget

Læs mere

DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter

DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter Hermed en færdig redigeret resultatliste Af: Benny Lykke Så er tiden kommet til at det Danske Mesterskab for senior skal løbe af stablen, skytter

Læs mere

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7.

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7. Nr. 1 januar kvartal 2006 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Masser af klasser Årets skoleskydning for 5. klasser blev en stor succes med 183 deltagende hold fra SKL læs side 6. SKL s store stævne

Læs mere

Nyhedsbrev Ungdom Januar 2016

Nyhedsbrev Ungdom Januar 2016 Fredagstræning / Familiehygge Vi kan med glæde tilbyde ekstra spil for alle ungdomsmedlemmer + evt. forældre/søskende hver fredag kl. 18.00 20.00. I skal selv medbringe ketcher og bolde, og børn under

Læs mere

Vejen til Noah og overdragelsen af ham!

Vejen til Noah og overdragelsen af ham! Charlotte S. Sistrup, eneadoptant og mor til Noah Truong fra Vietnam fortæller sin historie Vejen til Noah og overdragelsen af ham! Den 29. august 2004 sendte jeg ansøgningspapirerne af sted til adoptionsafsnittet,

Læs mere

EUROVISION KORTSPILLET

EUROVISION KORTSPILLET EUROVISION KORTSPILLET Eurovision-kortspillet består af 7 kort et for hvert land i årets Internationale Melodi Grand Prix. På hvert kort står en række kategorier. Det gælder hele tiden om at vælge den

Læs mere

Pas cu pas,- et skridt ad gangen.

Pas cu pas,- et skridt ad gangen. Pas cu pas,- et skridt ad gangen. Udlandspraktik er en fantastisk måde at opleve et andet land. Man møder landets kultur, normer og historie på en helt anden måde, og man oplever det hele på tæt hold Derudover

Læs mere

Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev

Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev Set fra kanten Sommeren er over os, og det betyder normalt at aktivitetsniveauet i klubben flader lidt ud i nogle af afdelingerne, men ikke denne sommer. Sikken en måned.

Læs mere

X 10 eren. Vi ønsker alle vore medlemmer en rigtig god sommer. Vi mangler hjælpere om tirsdagen.

X 10 eren. Vi ønsker alle vore medlemmer en rigtig god sommer. Vi mangler hjælpere om tirsdagen. Juni 2010 X 10 eren Vi ønsker alle vore medlemmer en rigtig god sommer. Vi mangler hjælpere om tirsdagen. Kan du hjælpe med at tage banevagter, eller har du mere mod på og tælle eller sælge skiver, så

Læs mere

Sort Hvid Spilpersoner. - Det er så disse spilpersoner, spillerne skal have efter 1. akt... når de har taget dråberne.

Sort Hvid Spilpersoner. - Det er så disse spilpersoner, spillerne skal have efter 1. akt... når de har taget dråberne. Sort Hvid Spilpersoner - Det er så disse spilpersoner, spillerne skal have efter 1. akt... når de har taget dråberne. Jheck' Han går sammen med Nathanael ud af kirken. De går og snakker. Imens han rammes

Læs mere

SUPERVETERANERNE NR. 26 JULI 2012 ÅRGANG 7. Så gik den første halvsæson med ny formand, endda en spillende en af slagsen.

SUPERVETERANERNE NR. 26 JULI 2012 ÅRGANG 7. Så gik den første halvsæson med ny formand, endda en spillende en af slagsen. SUPERVETERANERNE NR. 26 JULI 2012 ÅRGANG 7 Så gik den første halvsæson med ny formand, endda en spillende en af slagsen. Han har med stor ihærdighed forsøgt at skabe lidt mere diciplin på holdet, så nu

Læs mere

6. til 8. maj 2011. Odense Universitets Svømmehal

6. til 8. maj 2011. Odense Universitets Svømmehal 6. til 8. maj 2011 Odense Universitets Svømmehal Vi indbyder hermed til H.C. Andersen Swim Cup 2011 fra fredag den 6. maj til søndag den 8. maj 2011 Odense Universitets Svømmehal Campusvej 55 5230 Odense

Læs mere

BUM 2006 Slagelse. Hej med dig! Men hvad er det nu egentlig BUM er for noget??? Hvordan kan du deltage? Idrætsgrene.

BUM 2006 Slagelse. Hej med dig! Men hvad er det nu egentlig BUM er for noget??? Hvordan kan du deltage? Idrætsgrene. Hej med dig! BUM 2006 Vi har netop modtaget et brev fra Ahorn, Ringsted, som denne gang er vært for BUM 2006 i den 3.-5. november for Teenager BUM 14-18 år og 17.-19. november for Junior BUM 10-13 år.

Læs mere

Afdelingsledere i DUS-Vodskov. DUS-Leder. Dus C

Afdelingsledere i DUS-Vodskov. DUS-Leder. Dus C JUNI / JULI 2012 Afdelingsledere i DUS-Vodskov Lene Boll (99384534) & Lene Birk (99384532) DUS-Leder Lasse Andreasen Tlf. 99384523 Dus B Dus A Begonievej 2 9310 Vodskov Kirkevej 49 9310 Vodskov Tlf: 99384530

Læs mere

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken BILAG H Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken Informanten var udvalgt af Sidesporets leder. Interviewet blev afholdt af afhandlingens forfattere. Interview gennemført d. 24.09.2015

Læs mere

52. Årgang Januar 2013 Nr. 1

52. Årgang Januar 2013 Nr. 1 52. Årgang Januar 2013 Nr. 1 Jul og Nytår er nu overstået, og forhåbentligt har alle haft nogle gode dage med afslapning og hygge i familiens skød. Nu er det imidlertid blevet hverdag igen, og et nyt år

Læs mere

Tal langsomt 1: Træk konsonanten og konsonant plus e over til vokalen

Tal langsomt 1: Træk konsonanten og konsonant plus e over til vokalen Sammentrækninger En af fordelene ved at arbejde med trykgrupper og hele sætninger frem for med enkeltord/lyd er, at fænomener som endelses e, der kommer og går ikke skal trænes som regler. Man skal bare

Læs mere

Cup 2015. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen

Cup 2015. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen Cup 2015 Stævneprogram Indefodboldstævne i Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen 20. 22. februar 2015 Velkommen Til Sparekassen Vendsyssel Cup 2015. Det er en fornøjelse, at vi igen

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

Morgenmaden sådan cirka: Æg, bacon og pølser Forskellige slags brød Yoghurt Müsli Havregrød Frugt

Morgenmaden sådan cirka: Æg, bacon og pølser Forskellige slags brød Yoghurt Müsli Havregrød Frugt Mandag d. 26. september kl. 20:10 fløj 9.Q, og ankom i Finland kl. 22:40. Der skete ikke noget særligt på flyveturen, de fleste sad bare og snakkede eller hørte musik. Vi boede i hytter. Meget fine hytter.

Læs mere

KB Olympiaden er 8. august! Tilmeldingen kan ske i Tutten eller direkte til Hanne. Turneringsprogrammerne er online på DBUs hjemmeside.

KB Olympiaden er 8. august! Tilmeldingen kan ske i Tutten eller direkte til Hanne. Turneringsprogrammerne er online på DBUs hjemmeside. KB Olympiaden er 8. august! Tilmeldingen kan ske i Tutten eller direkte til Hanne. Turneringsprogrammerne er online på DBUs hjemmeside.!kb DAGEN BLIVER 19/9! Husk der hver torsdag i juli er fælles sommertræning

Læs mere

SKYTTELAUGETS 71 ÅRS FØDSELSDAG

SKYTTELAUGETS 71 ÅRS FØDSELSDAG 52. Årgang April 2013 Nr.2 SKYTTELAUGETS 71 ÅRS FØDSELSDAG Fødselsdagskagen skæres for i lige store stykker. Portvinen åbnes med sikker hånd og så TILLYKKE Den 25. februar fyldte Skyttelauget 71 år, hvilket

Læs mere

KBs julefrokost afholdes 21. nov.

KBs julefrokost afholdes 21. nov. KBs julefrokost afholdes 21. nov. Tilmelding skal ske i Tutten OBS begrænset antal pladser først til mølle! Så hvis du vil være sikker på en plads, så skynd dig at tilmelde og betale hos Hanne i Tutten!

Læs mere

U6 - U7 3 mands kampe

U6 - U7 3 mands kampe U6 - U7 3 mands kampe Sommer Cup 16.. august ugust 2014 Velkommen til de yngste Vi er glade for at kunne byde de yngste årgange velkommen til, for nogens vedkommende, deres første stævne. Det er vigtigt

Læs mere

Mini Julestævne Næstved2013

Mini Julestævne Næstved2013 Mini Julestævne Næstved2013 Velkommen til Mini Jule stævne - Næstved 2013 Håndboldspillere, dommere, publikum og alle frivillige hjælpere bydes velkommen til det årlige mini jule stævne i Næstved. Vi har

Læs mere

Logbog fra Clara Meinckes deltagelse i EM 2014

Logbog fra Clara Meinckes deltagelse i EM 2014 Logbog fra Clara Meinckes deltagelse i EM 2014 EM Sofia Dag 1: Vi mødtes i lufthavnen 14:45, men fløj først 16:50. Vi mellemlander i München. Vi kiggede lidt butikker, og nu flyver vi videre til Sofia.

Læs mere

Borup Trampolin Tøser. Sæson 2010-2011

Borup Trampolin Tøser. Sæson 2010-2011 Denne week var springerne af sted til Åbneklubmester skaber i KTK. Det er et lokal stævne hvor de i år har valgt man skal tage et mærke som oblekatorisk øvelse og fri er efter eget valg. Vi var 8 springere

Læs mere

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division Årsberetning Medlemmer: Medlemstal 84 aktive, betalende via klubmodul Derudover har vi haft et dame hyggehold og der er blevet brug 26 spillere på damer serie 2 og 36 spillere på herre serie 3, indtil

Læs mere

I NUGF Viborg spiller vi sammen

I NUGF Viborg spiller vi sammen Program F-SPORT TOP CUP Stævneprogram I NUGF Viborg spiller vi sammen VELKOMMEN NUGF Boldklub og U8 teamet samt sponsorer byder velkommen til 1. udgave af: F-SPORT TOP CUP. 25. maj 2013 Vi ser frem til

Læs mere

Senere på aftenen spiste vi lækker aftensmad på en vietnamesisk restaurant.

Senere på aftenen spiste vi lækker aftensmad på en vietnamesisk restaurant. Dublin, Irland Ikke mindre end fantastisk kan jeg beskrive 8. klasses tur til Dublin! Jeg tror ikke jeg tager helt fejl hvis jeg siger at denne begejstring gælder os alle - både lærere og elever. Vi har

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Rigtig glædelig efterår det er nu, man skal gennemgå børnenes garderober, og sikre sig, at regntøjet og gummistøvlerne

Læs mere

Nyhedsarkiv 2009. Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14

Nyhedsarkiv 2009. Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14 Nyhedsarkiv 2009 Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14 Ved weekendens 2. runde af Midtvest Cup, der blev afholdt i Vildbjerg

Læs mere

Træningslejr i Calella 2014

Træningslejr i Calella 2014 Træningslejr i Calella 2014 Dag 1, lørdag den 12. april. SÅ kom dagen endelig den vi alle har gået og ventet på med spænding. Lørdag morgen kl. 06.00 stod 12 svømmere, en træner og en holdleder klar til

Læs mere

Nogle planter skal ikke vandes... 56 Hold ud, ellers vinder du ikke!... 58 Gud smiler til dig... 60 At være knyttet til Jesus... 62 Gud har skrevet

Nogle planter skal ikke vandes... 56 Hold ud, ellers vinder du ikke!... 58 Gud smiler til dig... 60 At være knyttet til Jesus... 62 Gud har skrevet Indhold Forord... 8 Det gælder om at vinde!... 10 Vi vinder, fordi han vandt!... 12 Kun du kan kæmpe din kamp... 14 Der er kun én salve, der duer!... 16 Et ocean i Guds hånd... 18 Hvilket lys foretrækker

Læs mere

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016 Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016 Nu er ferien for eleverne godt i gang, og det er derfor tid til at kigge lidt tilbage på det, der er sket siden sidste nyhedsbrev i julen. Flere elever på Solhverv

Læs mere

Tour de Harzen socialt samvær og træning

Tour de Harzen socialt samvær og træning Indbydelse til kammeratligt samvær i bjergrige omgivelser med Galten CK Tour de Harzen socialt samvær og træning Sidste år arrangerede klubben den første tur det fantastiske cykelområde "Harzen". Igen

Læs mere

Malaga med ACR Licens - Spørgsmål og svar

Malaga med ACR Licens - Spørgsmål og svar Malaga med ACR Licens - Spørgsmål og svar Hvad er adresser på der hvor vi skal bo? Calle Neptuno, 4 Urban Las Rosas, 29780 Nerja, Spanien - Las Rosas Capistrano Er der WiFi i lejlighederne? Der er WiFi

Læs mere

KOFUNKAN WORLD CUP 2014

KOFUNKAN WORLD CUP 2014 KOFUNKAN WORLD CUP 2014 Torsdag den 10. april tog en trup bestående af 7 kæmpere (Sebastian, Viktor, Mathias J, Mathias H, Nikoline, Monika, Jeppe, Marcus), 3 coaches (Sensei Jonas, Sempai Peter og Sempai

Læs mere

Fir sugeslanger. September 2015. CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr. 3-2015. 34.

Fir sugeslanger. September 2015. CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr. 3-2015. 34. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening Nr. 3-2015 34. årgang Optog mod konkurrencepladsen Fir sugeslanger September 2015 CTIF Brandmandskonkurrenceforening Bestyrelsen 2015 Formand: Henning Bobsin Elmelundsvej

Læs mere