2012. Program. Frederikshavn og Omegns Havekreds. for Frederikshavn og Omegns Havekreds.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "2012. Program. Frederikshavn og Omegns Havekreds. for Frederikshavn og Omegns Havekreds. www.frederikshavnhavekreds.dk."

Transkript

1 Frederikshavn og Omegns Havekreds Bestyrelsen i Frederikshavn og Omegns Havekreds Formand: Karsten Thoft Tlf.: ritaschack@hotmail.com Næstforma nd: Kaj Eisenhardt Tlf.: E-mai!: eisenhardt@live.dk Sekretær: Jørgen Elbæk Andersen Tlf.: E-mai!: b3elling@turbopost.dk Kasserer: John Christensen Tlf.: john@christensen-frh.dk Bestyrelsesmedlem: Ruth Ehrenreich Tlf.: ehrenreich@arkimedes.dk Bestyrelsesmedlem: Maibritt Kirkeby Ehlern Tlf.: mkehlern@live.dk Web-master: Ejnar Josefsen Tlf.: ejnarjosefsen@gmail.com Program for Frederikshavn og Omegns Havekreds Genbrug af regnvand bliver der skabt langt mere fokus på i fremtiden, og det vil Haveselskabet også være med til at skabe! Husk Som medlem af Frederikshavn og Omegns Havekreds Får du 10 % rabat på plantekøb af udendørs planter. I Elling Plantecenter!!! Ved fremvisning af medlemskort. Webside.

2 Generalforsamling og Haverejse til det eksotiske Cornwall i Sydengland. Onsdag den 25. januar 2012 kl : Dagsorden i henhold til vedtægterne: Generalforsamling og Haverejse til det eksotiske Cornwall i Sydengland. Ejnar Josefsen fortæller og viser billeder fra hans haverejse til det eksotiske Cornwall i Sydengland. Han guider os igennem "Eden Project." - "Minack Theater" og "The Lost Garden of Heligan." Det er tre ting, som hver i sig selv er seværdige på hver deres egen måde. "Eden Project" er et projekt, som er lavet med 2 store biodomer, hvor der er skabt klimatiske forhold som i regnskoven og middelhavsegnene. Bruges for at undervise og lære om de økologiske forhold, og få os til at forstå, at vi kan gøre noget for naturen. "Minack" er et lille teater, som ligger helt ud til havet, helt ude ved kanten og meget stejl side ned mod scenen. Det er så omkranset med en lille subtropisk have, som det trods alt kan lykkes at have på dette meget forblæste sted. "The Lost garden" er noget for sig selv, en have som var forsvundet i mange år, men blev genopdaget for ca. 20 år siden og renoveret. Den rummer bl.a. et stort afsnit, som de kalder "junglen," vi er trods alt kun i England. I pausen serveres der kaffe/te og hjemmebag, samt sælges amerikansk lotteri med flotte præmier. The Lost Garden of Heligan. The Eden Project. Podekursus. Onsdag den 15. februar 2012 kl : Podemester Boi Jensen fra Holstebro viser, hvordan man selv kan pode frugttræer. Deltagerne får mulighed for selv at pode 2 frugttræer, som efter kurset kan plantes i egen have. Pris: 175 kr. inkl. 2 selvpodede træer. Der serveres kaffe/te og hjemmebag. Tilmelding til Inger Larsen på tlf senest den 8. februar 2012.

3 Liljer i Duft og Farver. Tirsdag den 27. marts 2012 kl : Liljeekspert Peter Møller, Skødstrup ved Aarhus kommer denne aften, viser billeder og fortæller os alt, hvad han ved om liljer, og det er ikke lidt, når han betegnes som en af de bedste i Danmark. Peter Møller starter med at fortælle om de forskellige liljesorter, typer og arter, og hvordan man ser forskel på dem. Hvordan de skal plantes og plejes, så man opnår de bedste resultater. Om liljer som selskabsplanter. Om de mange anskaffelsesmuligheder, om hvad du skal være opmærksom på for at få de bedste planter, når vi køber planter eller løg. Sygdomme i liljer og hvordan du undgår det, og behandler eventuelle sygdomme. Peter Møller medtager løg, der kan købes til meget fordelagtig pris, heriblandt mindst 15 nyheder af liljer. I pausen serveres der kaffe/te og hjemmebag, samt sælges amerikansk lotteri med flotte præmier.

4 Genbrug af regnvand i egen have. Tirsdag den 10. apri/2012 kl : Tidligere konsulent ved Haveselskabet, nu konsulent ved den alternative planteskole Lundhede, foredragsholder Aksel Holst Sørensen kommer og fortæller om genbrug af regnvand i egen have. Der er mange gode grunde til at beholde mest muligt af regnvandet i sin egen have. Opsamlet regnvand kan bruges til at vande med i tørre perioder mellem regnvejrsdagene. Ved voldsomme regnbyger og skybrud kan udledning af regnvand til egen have aflaste kloaksystemerne, der ellers kan have svært ved at tage de store vandmængder, der kan komme i disse tilfælde. Ved at beholde regnvandet i egen have, giver det også andre muligheder for anlæg og plantevalg, end man ellers ville have. Regnvandsbede, damme og bassiner, forsinkelsesbassiner, vandrender og grøfter, er blandt de muligheder, man kan benytte sig af. Skal man holde regnvandet i egen have, medfører det altså, at man ofte skal tænke i andre løsninger på havens udformning og ikke mindst belægninger, som måske skal reduceres i areal i forhold til de mange traditionelle løsninger, vi har set de senere år. I pausen serveres der kaffe/te og hjemmebag, samt sælges amerikansk lotteri med flotte præmier. FASKINE VANDGENNEMlTRÆNGELIG BELÆGNING

5 Åbne haver hos 2 haveentusiaster. Søndag den 20. maj 2012 kl til kl : 1: Karen Margrethe & Jørgen Elbæk Andersen, Brorsonsvej 3, Elling. Ca. 150 forskellige rhododendron, vildarter og hybrider, selskabsplanter. Lidt plantesalg. 2: Else & Herluf Johansen, 0stervænget 12, Haldbjerg. Have med stenpartier, primula og rhododendron. Vandløb med bassiner. Arrangementet er gratis. Bustur til haver i Brønderslev. Onsdag den 23. maj 2012 kl : Afgang fra Rådhusets parkeringsplads, Fasanvej, 9900 Frederikshavn. Vi besøger Eigild Iversen, som har rhododendron og mange andre fine planter. Han laver bl.a. også mange stenskulpturer selv. Vi skal også besøge Ebba og Ole Vang Larsen. Deres have er med rhododendron, æbleespalier, sjældne træer og buske samt 2 pæretræer, som er plantet ved gavlen af huset. Vi slutter af i den flotte Hedelund Rhododendronpark med rhododendron. I parken serveres kaffe, te og hjemmebag. Pris inkl. entreer, kaffe og kage: 100 kr. for medlemmer og 125 kr. for ikke medlemmer. Tilmelding: Senest den 21. maj til Ejnar Josefsen, tlf Rhododendronparken i Brønderslev. Blomsterfestival. Weekenden den 2. og 3. juni 2012 kl til kl : Sted: Bangsbo Botaniske Have, 9900 Frederikshavn. Havekredsen er til stede med udstilling og plantesalg.

6 Åbne haver hos 2 haveentusiaster. Søndag den 1. juli 2012 kl til kl : 1: Hanne og Børge Nielsen, Buhlsvej 1, Frederikshavn. Lille byhave med havedam med åkander, stauder, stort figentræ, syriske roser, drivhus, lille køkkenhave og hjemmelavet pejs. 2: Herdis Emig og Heine Jensen, Vasenvej 60, Kvissel Stor have med mange forskellige stauder, hosta, stenpartier, roser, spændende træer, hyggekrog e og drivhus. Arrangementet er gratis. Bustur til Aarhus området. Lørdag den 11. august 2012 kl : Afgang fra Rådhusets store parkeringsplads, Fasanvej, Frederikshavn. Følgende haver/planteskole besøges: 1) Lissy og Elmer Aagesen, Hinnerup. 950 m2 40 år gi. plantesamlerhave med en stor samling af klematis, liljer, dagliljer, iris, krukkeplanter og hængetræer bl.a. lærk, hjertetræ, bøg, trådcypres og gran. Lidt plantesalg. 2) Knud E. Pedersens rosenplanteskole, Tåstrup ved Harlev. En rigtig god planteskole for rosenelskere, hvor bl.a. de kendte Austinroser licensproduceres. Ejeren fortæller, mens der nydes et glas vin, om produktionen. Derefter kan der handles og der bliver en lille gåtur i rosenmarken for dem, der har lyst. 3) Vibeke og Børge Christensen, Alsø ved Grenå. 44 år gl.1200 m 2 japansk inspireret have, vel nok en af de flotteste i landet, med mange formklippede træer og buske, ligeledes egenproducerede alpinplanter, bregner og dværgtræer (heksekoste). Der er et stort udvalg af disse planter i deres plantesalg. Der serveres formiddagskaffe og eftermiddagskaffe med hjemmebag. Man medbringer selv madpakke til frokost. Prisen er inkl. bus, entreer samt kaffe/te og kage. Der bliver mulighed for at få et godt plantekøb. Pris for arrangementet er 225 kr. for medlemmer og 275 kr. for ikke medlemmer. Tilmelding senest fredag den 3. august til Jørgen Andersen Tlf Knud E. Pedersen viser stolt sine roser frem for alle interesserede. Åbne haver hos 2 haveentusiaster. Onsdag den 15. august 2012 kl til kl : 1: Susanne og Henrik Holst, Rugengen 5, Strandby. Villahave med stauder, græsser, roser, kugleakacier, hortensier, beplantede krukker, frugtbuske og drivhus. 2: Bente Gundersen og Lars Sørensen, Tennisvej 40, Frederikshavn. Japansk inspireret have med mange tons sorte norske granitblokke, formklippede træer og buske, 2 store havedamme, hvoraf den ene er jordopvarmet og med store karper. Arrangementet er gratis.

7 Ideer ti I den perfekte terrasse. Tirsdag den 4. september 2012 kl : Have- og landskabsarkitekt Ellen Lærke Jørgensen fra Vejle, lærer os hvordan vi laver den perfekte terrasse. Terrassen er en vigtig ramme for familiens udeliv. Vi ser eksempler på, hvordan en stemningsfuld terrasse udformes og placeres i forhold til huset. Terrassen kan også være placeret mellem bygninger og få en frodig gårdhavekarakter som den lille have i haven. Også den lille terrasse og siddeplads, placeret forskellige steder i haven, kan blive spændende og intim. Vi ser en bred vifte af forskellige udformninger, placeringer og belægningstyper, som sammen med beplantningen giver dejlige opholdsrum for familien. I pausen serveres der kaffe/te og hjemmebag, samt amerikansk lotteri med flotte præmier. Terrassen er havens hjerte for hygge! Besøg hos vinbonden i Kilden. Tirsdag den 25. september 2012 kl : Sted: Vangensvej 26, Kilden, 9900 Frederikshavn. Finn Jensen vil fortælle om hans vinplanter og vinfremstilling, samt hans vejrstation. Arrangementet er gratis.

8 Foredrag og billeder fra planternes Mekka - Kina. Tirsdag den 23. oktober 2012 kl : Herluf Johansen vil fortælle og vise billeder fra hans planterejse til planternes Mekka - Kina, hvor han og 15 plantenørder besøger stederne, hvor rigtig mange af nutidens haveplanter har deres oprindelse, nemlig Yunnan provinsen i Kina. Omrilderne mellem de tre parallelle floder 5alween, Mekong og Yangtze besøgtes i ca km kørsel pil veje, der er under konstruktion, giver et meget forskelligartet billede af kinesernes kultur, og frem for alt de hundredvis af plantearter, der visse steder dækker flere kvadratkilometer. I pausen serveres der kaffe og te med hjemmebag, samt sælges amerikansk lotteri. Foto: Herluf Johansen Paraquilegia Microphylla. Utraditionelle juledekorationer med Birgit fra Ålbæk. Torsdag den 22. november 2012 kl : Sted: Maskinhallen Skolegade 8,9900 Frederikshavn. Birgit kommer og viser os hvordan naturens produkter kan forvandles til fine dekorationer og pynt til jul. I pausen serveres der kaffe og te med hjemmebag, samt sælges amerikansk lotteri med flotte præmier, hvor nogle af gevinsterne er de ting, som bliver lavet i løbet af aftenen. Generalforsamling i Tirsdag den 29. januar 2013 kl : Dagsorden i henhold til vedtægterne.

FREDERIKSHAVN & OMEGNS HAVEKREDS ARRANGEMENTER i 2007.

FREDERIKSHAVN & OMEGNS HAVEKREDS ARRANGEMENTER i 2007. Åben som PDF FREDERIKSHAVN & OMEGNS HAVEKREDS ARRANGEMENTER i 2007. Onsdag den 31. januar 2007 kl. 19.00: Generalforsamling i Frederikshavn og Omegns Havekreds. Dagsorden i henhold til vedtægterne: a.

Læs mere

FREDERIKSHAVN & OMEGNS HAVEKREDS ARRANGEMENTER i 2008.

FREDERIKSHAVN & OMEGNS HAVEKREDS ARRANGEMENTER i 2008. Åben som PDF FREDERIKSHAVN & OMEGNS HAVEKREDS ARRANGEMENTER i 2008. Generalforsamling i Frederikshavn og Omegns Havekreds. Tirsdag den 22. januar 2008 kl. 19.00: Dagsorden i henhold til vedtægterne: a.

Læs mere

Program 2014. Frederikshavn og Omegns Havekreds. Bestyrelsen i. Frederikshavn og Omegns Havekreds

Program 2014. Frederikshavn og Omegns Havekreds. Bestyrelsen i. Frederikshavn og Omegns Havekreds Bestyrelsen i Frederikshavn og Omegns Havekreds Formand: Karsten Thoft Tlf.: 98 42 90 12 E-mail: ritaschack@hotmail.com Næstformand: Kaj Eisenhardt Tlf.: 21 73 84 58 E-mail: eisenhardt@live.dk Sekretær:

Læs mere

Onsdag den 10. februar Generalforsamling og foredrag med Thomas Uhre Husk tilmelding senest den 7. februar

Onsdag den 10. februar Generalforsamling og foredrag med Thomas Uhre Husk tilmelding senest den 7. februar Haveselskabet Ringkøbing og omegns kreds Kredsens aktivitetsblad for 2016 32. årgang Årets aktiviteter kort: Gratis arkitekttegnet haveplan læs hvordan sidst i bladet Onsdag den 10. februar Generalforsamling

Læs mere

Program 2016. Frederikshavn og Omegns Havekreds. Bestyrelsen i Frederikshavn og Omegns Havekreds

Program 2016. Frederikshavn og Omegns Havekreds. Bestyrelsen i Frederikshavn og Omegns Havekreds Frederikshavn og Omegns Havekreds www.frederikshavnhavekreds.dk Bestyrelsen i Frederikshavn og Omegns Havekreds Formand: Karsten Thoft Tlf.: 21 62 02 48 E-mail: ritaschack@hotmail.com Næstformand: Kaj

Læs mere

I løbet af året kan i følge os på vores hjemmeside www.herninghavekreds.dk som vil blive opdateret med foto og omtale.

I løbet af året kan i følge os på vores hjemmeside www.herninghavekreds.dk som vil blive opdateret med foto og omtale. Vi glæder os i bestyrelsen til et nyt skønt have år, hvor vi gerne vil præsentere jer for et spændende 2016 program. I løbet af året kan i følge os på vores hjemmeside www.herninghavekreds.dk som vil blive

Læs mere

Program 2013. Frederikshavn og Omegns Havekreds. Bestyrelsen i Frederikshavn og Omegns Havekreds

Program 2013. Frederikshavn og Omegns Havekreds. Bestyrelsen i Frederikshavn og Omegns Havekreds Frederikshavn og Omegns Havekreds Bestyrelsen i Frederikshavn og Omegns Havekreds Formand: Karsten Thoft Tlf.: 98 42 90 12 E-mail: ritaschack@hotmail.com Næstformand: Kaj Eisenhardt Tlf.: 21 73 84 58 E-mail:

Læs mere

Program for Varde Havekreds 2016

Program for Varde Havekreds 2016 Velkommen til sæson 2016 I Varde Havekreds. Velkommen til den nye sæson i Varde Havekreds. Vi håber at I finder årets program interessant og møder talstærkt frem. I bestyrelsen glæder vi os til at møde

Læs mere

Brande Havekreds bestyrelse.

Brande Havekreds bestyrelse. Side 2 Brande Havekreds bestyrelse. Formand: Lis Mercy Jacobsen, Søndervænget 42, 7330 Brande Mobil.: 2149 8639 Næstformand: Lilian Rauff, Præstelunden 7, 7330 Brande, Tlf.: 9718 3930 Mobil:2268 1586 Kasserer:

Læs mere

Hadsten Havekreds Program 2014

Hadsten Havekreds Program 2014 Hadsten Havekreds Program 2014 Bestyrelsen: Anton Silleborg 60139570 Grethe Rasmussen 86981802 Kirsten Amstrup 86981662 Karsten Olesen 29871911 Jonna Majcher 31354664 Birgit Kaadner 21462308 Hans Frørup

Læs mere

I løbet af året kan i følge os på vores hjemmeside som vil blive opdateret med foto og omtale.

I løbet af året kan i følge os på vores hjemmeside   som vil blive opdateret med foto og omtale. Vi glæder os i bestyrelsen til et nyt skønt have år, hvor vi gerne vil præsentere jer for et spændende 2017 program. I løbet af året kan i følge os på vores hjemmeside www.haveselskabet.dk/herning som

Læs mere

Vi glæder og rigtig meget til at se jer, og husk at alle er velkommen også ikke-medlemmer af Haveselskabet.

Vi glæder og rigtig meget til at se jer, og husk at alle er velkommen også ikke-medlemmer af Haveselskabet. Vi glæder os i bestyrelsen til et nyt skønt have år, hvor vi gerne vil præsentere jer for et spændende 2018 program. I løbet af året kan i følge os på vores hjemmeside www.haveselskabet.dk/herning, som

Læs mere

Havenyt 2016. Aabenraa Havekreds - 32. årgang

Havenyt 2016. Aabenraa Havekreds - 32. årgang Havenyt 2016 Aabenraa Havekreds - 32. årgang Ny bank, nye muligheder Ring til mig og aftal et møde Karl Henning Clausen Aabenraa afdeling Gør det muligt Aabenraa Storegade 31 70 33 33 33 nordea.dk Aabenraa

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER for Aabenraa Havekreds 2015

AKTIVITETSKALENDER for Aabenraa Havekreds 2015 AKTIVITETSKALENDER for Aabenraa Havekreds 2015 Tirsdag den 17. februar 2015 HAVEINSPIRATION og ORDINÆR GENERALFORSAMLING Børge Christensen, Ålsø ved Grenaa holder lysbilled-foredrag om anlæg af haver og

Læs mere

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984.

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. Silkeborg, den 11. marts 2016. Kære venner! Vi vil starte med, lidt nyt fra vores generalforsamling i veteranklubben, den 11. februar.

Læs mere

HAVESELSKABET VARDE KREDS PROGRAM 2015

HAVESELSKABET VARDE KREDS PROGRAM 2015 KARENS BLOMSTER MEGET MERE END BLOMSTER! Vestergade 11 6840 Oksbøl Tlf 75571085 Mail: 5210@interflora.dk HAVESELSKABET VARDE KREDS PROGRAM 2015 12 Velkommen til sæson 2015 i Varde Havekreds Velkommen til

Læs mere

Videbæk og Omegns Havekreds. byder velkommen til sæson 2015. Tirsdag den 27. januar kl. 19.00 - Westergårds Hotel, Videbæk

Videbæk og Omegns Havekreds. byder velkommen til sæson 2015. Tirsdag den 27. januar kl. 19.00 - Westergårds Hotel, Videbæk Videbæk og Omegns Havekreds byder velkommen til sæson 2015 Tirsdag den 27. januar kl. 19.00 - Westergårds Hotel, Videbæk Generalforsamling Foredrag ved Fru Pedersen, Fru Pedersens have kendt fra tv-midtvest

Læs mere

HK Senior Djursland Program 2015

HK Senior Djursland Program 2015 HK Senior Djursland Program 2015 Praktiske informationer Seniorklubben bestyrelse 2014: Formand: Hanna Rasmussen, tlf. 86321620 Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 86363640 Sekretær: John Ole Rasmussen,

Læs mere

Program 2018 HAVESELSKABET Ribe kredsen

Program 2018 HAVESELSKABET Ribe kredsen Program 2018 HAVESELSKABET Ribe kredsen Påskens dekorationer v. Preben Madsen, Vejle Onsdag d. 21. marts kl. 19.00 Margrethegården Skyttevej 200, Ribe Blomsterdekoratør Preben Madsen fra Vejle kommer for

Læs mere

Program 1/1-31/7 2016

Program 1/1-31/7 2016 Program 1/1-31/7 2016 Aktivitetscentret Gedvedhus SUNDHEDSCENTER LINDEHØJ VELKOMMEN TIL AKTIVITETSCENTRETS PROGRAM Programmet er sammensat ud fra brugernes ønsker og byder på et bredt udbud af aktiviteter.

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

FOAs Seniorklub Odense

FOAs Seniorklub Odense FOAs Seniorklub Odense Forår 2016 Vesterbro 120 Odense Så er FOAs Seniorklub igen klar med et nyt program for foråret 2016. Velkommen i klubben til alle jer, der trofast slutter op om vores arrangementer

Læs mere

Haderslev Havekreds. Program 2016

Haderslev Havekreds. Program 2016 Haderslev Havekreds Program 2016 Program 2016 Haderslev og Christiansfeld Havekredse Den frodige og blomsterrige skovbund, ved Bent Nielsen Esbjerg. Tirsdag den 26. januar 2016 kl. 19.30 i KFUM s klubhus

Læs mere

Haderslev Havekreds. Program 2016. Oversigt over arrangementer 2016 i Haderslev og Christiansfeld havekredse.

Haderslev Havekreds. Program 2016. Oversigt over arrangementer 2016 i Haderslev og Christiansfeld havekredse. Oversigt over arrangementer 2016 i Haderslev og Christiansfeld havekredse. 26. januar Haderslev Den blomsterrige skovhave, ved Bent Nielsen Esbjerg. 18. februar Christiansfeld Generalforsamling og haveorkideer

Læs mere

Strikke Stafetten Ankomst 29. februar kl. 11. - Afgang 4. marts kl. 14. kr. 2.995 Det er ved at blive en tradition med festlige dage med strik- og

Strikke Stafetten Ankomst 29. februar kl. 11. - Afgang 4. marts kl. 14. kr. 2.995 Det er ved at blive en tradition med festlige dage med strik- og Strikke Stafetten Ankomst 29. februar kl. 11. - Afgang 4. kl. 14. kr. 2.995 Det er ved at blive en tradition med festlige dage med strik- og hæklerier og dejlige strikkepiger og koner sammen på Tisvilde

Læs mere

Orkanen Singleklubben med pli.

Orkanen Singleklubben med pli. Orkanen Singleklubben med pli. Orkanens hjemmeside http://www.orkanen.dk Initiativtager og kontaktperson Edith Agerholm, Fårupled 10 7300 Jelling - Tlf. 75 8717 53 Mobil. 22 90 84 22 E-mail. edith.agerholm@jellingnet.dk

Læs mere

Husk Juleafslutning den 15. december kl. 19.30

Husk Juleafslutning den 15. december kl. 19.30 www. blistrup-graested-folkedansere.dk December 2015 Nr. 3 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Indkaldelse til generalforsamling side 2 Sæsonprogram 2015-2016 side 3 Juleafslutning side 4 Generalforsamling

Læs mere

Program Frederikshavn og Omegns Havekreds. Bestyrelsen i. Frederikshavn og Omegns Havekreds

Program Frederikshavn og Omegns Havekreds. Bestyrelsen i. Frederikshavn og Omegns Havekreds Bestyrelsen i Frederikshavn og Omegns Havekreds Formand: Karsten Thoft Tlf.: 21 62 02 48 E-mail: ritaschack@hotmail.com Næstformand: Kaj Eisenhardt Tlf.: 21 73 84 58 E-mail: eisenhardt@live.dk Sekretær:

Læs mere

Videbæk og Omegns Havekreds Program 2019

Videbæk og Omegns Havekreds Program 2019 Videbæk og Omegns Havekreds Program 2019 Videbæk og Omegns Havekreds byder velkommen til sæson 2019 Mandag den 28. januar kl. 19.00 - Westergårds Hotel, Videbæk Generalforsamling Temaaften om Hosta v/

Læs mere

Lørdag den 26. september Plantemarked i Tambours Have

Lørdag den 26. september Plantemarked i Tambours Have Haveselskabet Ringkøbing og omegns kreds Kredsens aktivitetsblad for 2015 31. årgang Årets aktiviteter kort: Tirsdag den 3. februar Tirsdag den 21. april Lørdag den 9. maj Fredag den 5. juni Torsdag den

Læs mere

Ølgod og Omegns Havekreds Ølgod, Horne, Skovlund, Ansager og Blåbjerg Program 2017

Ølgod og Omegns Havekreds Ølgod, Horne, Skovlund, Ansager og Blåbjerg Program 2017 Ølgod og Omegns Havekreds Ølgod, Horne, Skovlund, Ansager og Blåbjerg Program 2017-1 - Formandsord Et nyt år ligger foran os. Det kan jo bruges på mange måder, måske på nye tiltag i haven. Vinter har vi

Læs mere

Vi glæder os i bestyrelsen til et nyt skønt have år, hvor vi gerne vil præsentere jer for et spændende 2019 program.

Vi glæder os i bestyrelsen til et nyt skønt have år, hvor vi gerne vil præsentere jer for et spændende 2019 program. Vi glæder os i bestyrelsen til et nyt skønt have år, hvor vi gerne vil præsentere jer for et spændende 2019 program. I løbet af året kan i følge os på vores hjemmeside www.haveselskabet.dk/herning, som

Læs mere

Ringkøbing og omegns kreds. Kredsens aktivitetsblad for årgang. Husk tilmelding senest den 17. februar

Ringkøbing og omegns kreds. Kredsens aktivitetsblad for årgang. Husk tilmelding senest den 17. februar Haveselskabet 75 år Ringkøbing og omegns kreds Kredsens aktivitetsblad for 2019 35. årgang Onsdag den 20. februar Generalforsamling/foredrag - alpine planter Husk tilmelding senest den 17. februar Lørdag

Læs mere

Bestyrelsen Faaborg Midtfyn Kreds

Bestyrelsen Faaborg Midtfyn Kreds Faaborg Midtfyn Kreds Program 2016 Bestyrelsen Faaborg Midtfyn Kreds Inge Leen 65 99 29 29 (aften) Troels Rasmussen Sundstrup 65 99 10 81 Birgit Andersen 62 66 16 58 Dorte Bäcklund Isaksen 30 54 01 50

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. December 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Den 25. November kl. 10.00 DGI Løb/Marienlyst Skoven

Læs mere

OZ6HR nyt, Oktober 2015. Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

OZ6HR nyt, Oktober 2015. Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling OZ6HR nyt, Oktober 2015 1 Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling 2 OZ6HR nyt, Oktober 2015 OZ6HR nyt Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Parallelvej

Læs mere

Vinderup. Jagtforening

Vinderup. Jagtforening Vinderup Jagtforening Program 2013 Vi er inviteret på udflugt til JAFI i Viborg af Hjerm Jagtforening Fredag d. 22. februar. Fælles afgang fra Superbrugsens P-plads kl. 18. Butik åbner kl. 18, hvis man

Læs mere

2014 er nu så småt ved at rinde ud, julen er for alvor over os med travlhed, traditioner og frem for alt hygge med familie og venner.

2014 er nu så småt ved at rinde ud, julen er for alvor over os med travlhed, traditioner og frem for alt hygge med familie og venner. December 2014 Kære medlemmer og familie. 2014 er nu så småt ved at rinde ud, julen er for alvor over os med travlhed, traditioner og frem for alt hygge med familie og venner. Det har været et godt år for

Læs mere

Indvielse af orangeri

Indvielse af orangeri Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Indvielse af orangeri Fredag den 31. august kl. 18.00 klipper vi snoren til det nye orangeri! KBIF er vært ved en let buffet med vin, vand, øl og kaffe. Medbring

Læs mere

Solstrålen Årgang 21 Maj 2014

Solstrålen Årgang 21 Maj 2014 Solstrålen Årgang 21 Maj 2014 Telefonliste Plejecentret Solbakken 8911 1300 Køkkenet kl. 07:15-13:00 8911 1306 Sidste frist for tilmelding til mad samme dag: Varm mad til middag - senest kl. 08:00 Smørrebrød

Læs mere

Måneds-nyt december 2014

Måneds-nyt december 2014 Måneds-nyt december 2014 Børnehuset Rævehøj, Søbanke Naturbørnehave og Humble Skole Nyt fra Humble Skole / v. Merete Borch Julestemningen bredte sig og smukt var resultatet, da vi fredag d. 28/11 kunne

Læs mere

Nyt fra Kalundborg Turistforening Februar 2014

Nyt fra Kalundborg Turistforening Februar 2014 Nyt fra Kalundborg Turistforening Februar 2014 Indkaldelse til generalforsamling i Kalundborg Turistforening tirsdag den 25. marts 2014 kl. 17.30 på Kalundborg Vandrerhjem Stadion Allé 5 4400 Kalundborg

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

Kom på sporet med koret Uge 28. Dato 6/7 12/7 2014

Kom på sporet med koret Uge 28. Dato 6/7 12/7 2014 2014 Kom på sporet med koret Uge 28 Dato 6/7 12/7 2014 Side 2 Livsstilshøjskolen i Gudum opfordrer dig til at komme På sporet med koret en uge for dig, som holder af at synge i kor og har lyst til at udveksle

Læs mere

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Kære Alle 90 års fødselsdag fejret d. 15. maj Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Blandt havens mange gæster denne dag var også efterkommere af Grethe og Nic. Nellemann. 40 personer fra nær og fjern var

Læs mere

Seniorer i HK MidtVest. Herning og Ikast-Brande kommuner. Program for 2. halvår 2015

Seniorer i HK MidtVest. Herning og Ikast-Brande kommuner. Program for 2. halvår 2015 Seniorer i HK MidtVest Herning og Ikast-Brande kommuner Program for 2. halvår 2015 Bestyrellsen i HK MiidtVest Seniiorer Herniing og IIkast--Brande kommuner Formand Birgit H. Nielsen Ravelsvej 5 7400 Herning

Læs mere

Eftermiddagstur. Mandag den 17. juni kl. 14.00 besøger vi sammen med Medborgerklubben 2 haver på Rosenalle i Videbæk.

Eftermiddagstur. Mandag den 17. juni kl. 14.00 besøger vi sammen med Medborgerklubben 2 haver på Rosenalle i Videbæk. Eftermiddagstur Mandag den 17. juni kl. 14.00 besøger vi sammen med Medborgerklubben 2 haver på Rosenalle i Videbæk. Den første have er japansk inspireret med mange store sten. Her må vi også se det åbne

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

kunsten at fotografere

kunsten at fotografere kunsten at fotografere 07.08.16 13.08.16 Se verden i billeder! Vi gentager successen fra sidste år, med en uges fotografisk fordybelse på Askov Højskole! Kurset er for dig, der hverken er nybegynder eller

Læs mere

Information om Julebasaren på Rudolf Steiner-Skolen i Odense - til nye forældre på skolen

Information om Julebasaren på Rudolf Steiner-Skolen i Odense - til nye forældre på skolen Information om Julebasaren på Rudolf Steiner-Skolen i Odense - til nye forældre på skolen Julebasar på Rudolf Steiner-Skolen i Odense På de fleste steinerskoler rundt om i verden er der tradition for,

Læs mere

Havekredsen for Esbjerg og omegn PROGRAM 2013

Havekredsen for Esbjerg og omegn PROGRAM 2013 Havekredsen for Esbjerg og omegn PROGRAM 2013 Side 2 Program 2013 / Esbjerg Havekreds Bestyrelsen: Formand og - WEB ansvarlig: Anitha Nygård Guldagergårdsvej 25, 6710 Esbjerg V Tlf.: 5087 1787 Kasserer:

Læs mere

HyllingeBy.dk. Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge. Beboerforeningen holder ordinær generalforsamling

HyllingeBy.dk. Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge. Beboerforeningen holder ordinær generalforsamling HyllingeBy.dk Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge Kom til fællesspisning i Centergården Onsdag den 18. feb. kl. 18.00 Spisning er først til mølle Vi er glade for succesen

Læs mere

Efterårsprogrammet For 2015 Fra d.11/8 til d.9/12

Efterårsprogrammet For 2015 Fra d.11/8 til d.9/12 Midt & Østsjælland. Efterårsprogrammet For 2015 Fra d.11/8 til d.9/12 . Husk lige at vores klub er medlem hos Danske Seniorer, og vores medlemsnummer er: 50 334 Dette medlemsnr. skal du/i bruge, når du/i

Læs mere

Katalog for klubbens aftenklub aktiviteter Fra september til december

Katalog for klubbens aftenklub aktiviteter Fra september til december Katalog for klubbens aftenklub aktiviteter Fra september til december Mandag d. 1/9 kl.17-20: Rollespilssværd i latex (hold 1) og caféhygge med bagning Sværd: Nogle har prøvet at lave rollespilssværd med

Læs mere

Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud. For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune

Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud. For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune Udgivet: 17-03-2016 Aktivitetsteam Vores opgave er at skabe et levende og aktivt miljø på Plejecenter

Læs mere

Fuglebakken juni 2015

Fuglebakken juni 2015 Fuglebakken juni 2015 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Søndag den Mandag

Læs mere

Fødselsdagsgildehal Lørdag 06/09/2015 med efterfølgende gildeudflugt

Fødselsdagsgildehal Lørdag 06/09/2015 med efterfølgende gildeudflugt Gildenyt Sct. Georgs Gildet i Hadsten September 2015 www.sctgeorg-hadsten.dk Fødselsdagsgildehal Lørdag 06/09/2015 med efterfølgende gildeudflugt Vi mødes til fødselsdagsgildehal Lørdag 06/09/2015 kl.

Læs mere

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Nyhedsbladet MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Det sker i Tegnsprogshuset Onsdag den 11.05.2011 kl.19.00 Netcafe Onsdag den 18.05.2011 kl.19.00 Mini Banko Onsdag den 25.05.2011 kl.19.00 Netcafe Søndag den 29.05.2011

Læs mere

2. halvår 2014 1. halvår 2015

2. halvår 2014 1. halvår 2015 PROGRAM 2. halvår 2014 1. halvår 2015 FOA FREDERIKSHAVN Fejl! Ukendt argument for parameter./fejl! Ukendt argument for parameter./fejl! Ukendt argument for parameter. Seniorklubben VELKOMMEN til Den tredje

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 5 / 2 0 1 6. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 5 / 2 0 1 6. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 o 1 5 / 2 0 1 6 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

September 2011. September 2011

September 2011. September 2011 September 2011 September 2011 Velkommen tilbage til en ny gildesæson efter en lang sommer! Jeg tror, at sommeren 2011 vil blive husket på mange måder, jeg er lige gået ind ude fra haven, hvor jeg sad under

Læs mere

Krejbjerg - Nyt Februar 2016

Krejbjerg - Nyt Februar 2016 Krejbjerg - Nyt Februar 2016 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn FASTELAVNSFEST Kære sørøvere, prinsesser, superhelte og andet godtfolk. Er I klar til at slå katten af tønden? Nu er det igen

Læs mere

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet: Tirsdag

Læs mere

Julemarked på Lyngparken.

Julemarked på Lyngparken. December 13 Januar 14 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december måned onsdag, den 4. Sang kl. 10.00 kl. 13.30 torsdag, den 5. kl. 10.00 Sct. Jacobi Skoles Kor underholder tirsdag,

Læs mere

Måneds-nyt november 2014

Måneds-nyt november 2014 Måneds-nyt november 2014 Børnehuset Rævehøj, Søbanke Naturbørnehave og Humble Skole Nyt fra Humble Skole / v. Merete Borch Det blev en oktober måned - rig på aktiviteter! Med temauge før efterårsferien,

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang 2014 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2016. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2016. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2016 Læs inde i bladet: INVITATION TIL GENERALFORSAMLING SØREDNING I SVERIGE OG DANMARK ÅRETS ARRANGEMENTER 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

Meditative vandringer

Meditative vandringer 2016 Meditative vandringer En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro og ny balance. Uge 28 Dato: 10.7-17.7. 2016 Side 2 Meditative vandringer 2016 En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro

Læs mere

Program Frederikshavn og Omegns Havekreds. Bestyrelsen i Frederikshavn og Omegns Havekreds

Program Frederikshavn og Omegns Havekreds. Bestyrelsen i Frederikshavn og Omegns Havekreds Frederikshavn og Omegns Havekreds www.haveselskabet.dk/frederikshavn Bestyrelsen i Frederikshavn og Omegns Havekreds Formand: Karsten Thoft Tlf.: 21 62 02 48 E-mail: ritaschack@hotmail.com Næstformand

Læs mere

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Januar 2014 nr. 5. Om Medlemsnyt

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Januar 2014 nr. 5. Om Medlemsnyt Medlemsnyt Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Januar 2014 nr. 5 Om Medlemsnyt Efter aftale med bestyrelsen har vi besluttet, at Medlemsnyt skal udkomme hver måned som et

Læs mere

Nytårstraveturen. I år blev vi sendt op forbi området hvor bygningen af det nye museum

Nytårstraveturen. I år blev vi sendt op forbi området hvor bygningen af det nye museum LØBESEDLEN BMI Motion Januar 2011 Nytårstraveturen Den 31. december kl. 12 er endnu et tidspunkt der for rigtig mange BMI-motionister står fast indgraveret i kalenderen. Her foretages den årlige travetur

Læs mere

Årsopgavefremlæggelsen Tirsdag den 12. marts

Årsopgavefremlæggelsen Tirsdag den 12. marts [deadline mandag kl. 8.30] Årsopgavefremlæggelsen Tirsdag den 12. marts 18 elever har i det forløbne år arbejdet med hver deres emne og den 12. marts fremlægger de deres arbejde. Kom og oplev denne fantastiske

Læs mere

1. TEMAGRUPPEMØDE UDEAREALER

1. TEMAGRUPPEMØDE UDEAREALER RENOVERING AF GÅRDHUSENE ALBERTSLUND VEST 1. TEMAGRUPPEMØDE UDEAREALER UDEAREALER AFTENENS PROGRAM kl. 17.00-19.45 kl. 17.00 kl. 17.30 kl. 17.40 kl. 18.40 kl. 19.00 kl. 19.20 kl. 19.45 Gennemgang af aftenens

Læs mere

August, september og oktober Bestyrelsen :

August, september og oktober Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Weitemeyers Kilde Nyhedsbrev for Svinninge Lokalhistoriske Forening og Arkiv

Weitemeyers Kilde Nyhedsbrev for Svinninge Lokalhistoriske Forening og Arkiv Weitemeyers Kilde Nyhedsbrev for Svinninge Lokalhistoriske Forening og Arkiv Gislingegården, som vi skal besøge, her fotograferet i 1905. På trappen står ejeren Johannes Johannesen med hustruen Karen Margrethe,

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 3/2014. Hjerne. foreningen

Nyhedsbrev nr. 3/2014. Hjerne. foreningen Nyhedsbrev nr. 3/2014 Hjerne foreningen Siden sidst Sidder hjemme i stuen træt og tilfreds efter at have været på weekend på Orø sammen med 27 andre i weekenden. Vi var medlemmer fra Frederikssund, Egedal,

Læs mere

Praktiske informationer

Praktiske informationer HK Senior Djursland Praktiske informationer Seniorklubben bestyrelse 2016 Formand: Ruth Nyhuus, tlf. 86325881 mail: jephus@stofanet.dk Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 86363640 mail:ejsing.rasmussen@gmail.com

Læs mere

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Februar Onsdag den 24. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest Hallen for TIF hovedbestyrelse med efterfølgende

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 28 september / oktober 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

EN SAMLING SURREALISME

EN SAMLING SURREALISME MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET Generalforsamlingens 176 fremmødte afspejlede på fornemste vis tendensen fra året 2014, hvor foreningen med en stigning i medlemstallet på 355 kom op på 1315 medlemmer og dermed

Læs mere

Nyt fra AKTIVITETSHUSET HOLLUF PILE Hjulets Kvarter 119, HOLLUF PILE

Nyt fra AKTIVITETSHUSET HOLLUF PILE Hjulets Kvarter 119, HOLLUF PILE Nyt fra AKTIVITETSHUSET HOLLUF PILE Hjulets Kvarter 119, HOLLUF PILE Nyhedsbrev Forår 2016.vi har måske et tilbud til dig, som det er svært at sige nej til! Røde Kors Cafe Square dance Modelteater På hyggelig

Læs mere

Seniorklubben 3F Midtjylland

Seniorklubben 3F Midtjylland Seniorklubben 3F Midtjylland Program for året 2015 Tirsdag den 13. januar, kl. 13.30. Birk Centerpark 4. Tirsdag den 27. januar, kl. 13.30. Birk Centerpark 4. Underholdning: V/ Kjeltringe Truppen. Kaffe

Læs mere

Fra Rolfsted Flyveplads 2011/1

Fra Rolfsted Flyveplads 2011/1 Fra Rolfsted Flyveplads 2011/1 Julehygge i Fritidshuset Lørdag den 27. november blev der budt på julehygge i Fritidshuset fra kl. 13 til kl. 16, og små boder solgte forskelligt både for øjet og for ganen.

Læs mere

Skovcenter. Træningsmaskinerne kan benyttes på hverdage kl kl kl Weekend og helligdage kl

Skovcenter. Træningsmaskinerne kan benyttes på hverdage kl kl kl Weekend og helligdage kl Åbent Aktivitets- og træningscentre. Skovcenter Træning og aktiviteter for alle selvhjulpne +60 årige, hørende under Ældre & Sundhed, bosiddende i Lolland kommune. For at benytte tilbuddet, skal du kunne

Læs mere

Videbæk og Omegns Havekreds. byder velkommen til sæson Lørdag den 28. januar kl Westergårds Hotel, Videbæk

Videbæk og Omegns Havekreds. byder velkommen til sæson Lørdag den 28. januar kl Westergårds Hotel, Videbæk Videbæk og Omegns Havekreds byder velkommen til sæson 2017 Lørdag den 28. januar kl. 9.00 - Westergårds Hotel, Videbæk Generalforsamling og reception Der markeres mærkedage: Brejning-Hover Havekreds 70

Læs mere

Oddense-Otting. november 2013. Det er så nemt - at skifte til os. Det er lettere end du tror! Ring 97 56 44 22 og aftal et møde!

Oddense-Otting. november 2013. Det er så nemt - at skifte til os. Det er lettere end du tror! Ring 97 56 44 22 og aftal et møde! So -Otting november 2013 Det er så nemt - at skifte til os Det er lettere end du tror! Og vi gør det helt uden besvær for dig. Vi skal bare have din underskrift lettere bliver det ikke Ring 97 56 44 22

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Program 1/1-31/72016. Aktivitetscentret Kildebakken SUNDHEDSCENTER LINDEHØJ

Program 1/1-31/72016. Aktivitetscentret Kildebakken SUNDHEDSCENTER LINDEHØJ Program 1/1-31/72016 Aktivitetscentret Kildebakken SUNDHEDSCENTER LINDEHØJ VELKOMMEN TIL AKTIVITETSCENTRET KILDEBAKKEN Kildebakken er et åbent aktivitetscenter for selvhjulpne brugere. Programmet er sammensat

Læs mere

Lokalcenter Bjerggården

Lokalcenter Bjerggården Lokalcenter Bjerggården Østerøgade 20 8200 Aarhus N Tlf. 8713 3200 Aktiviteter arrangementer & menuplan Månedsbladet september 2015 Læs inde i bladet: Opstillingsmøde til brugerrådsvalget og foredrag om

Læs mere

FOA Holbæks seniorklubs arrangementer Efterår 2015

FOA Holbæks seniorklubs arrangementer Efterår 2015 FOA Holbæks seniorklubs arrangementer Efterår 2015 FOA Holbæk Stenhusvej 35 Telefon 46 97 14 00 Nyt fra FOA`S seniorklub i Holbæk Når I får denne udgave af vores blad er sommeren startet. Vi håber på

Læs mere

Siden Sidst. Sidste Nyt. Det Sker. Sclerose. Husk at følge os på Facebook. foreningen Viborg

Siden Sidst. Sidste Nyt. Det Sker. Sclerose. Husk at følge os på Facebook. foreningen Viborg Sidste Nyt Siden Sidst Det Sker Sidste Nyt Ny kasserer Marianne Vestergaard, som blev valgt til kasserer på års-mødet 2013, har desværre måttet sige fra pga. personlige årsager. Som ny kasserer har vi

Læs mere

NYHEDSBREV nr. 20 August 2013 - Æbleværkstedet Nonnetit

NYHEDSBREV nr. 20 August 2013 - Æbleværkstedet Nonnetit NYHEDSBREV nr. 20 August 2013 - Æbleværkstedet Nonnetit Næste arbejdsdag æbleværkstedet fredag 6 sept. kl. 16.00. Kom og vær med til at klargøre værkstedet til den forestående mostesæson. Der bliver lavet

Læs mere

PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM Januar kvartal 2013

PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM Januar kvartal 2013 PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM Januar kvartal 2013 PARKINSON-EXPRESSEN Januarr kvartal 2013 Oplag: 165 REDAKTION: Bent Folkmann Fabrksvej 4 3700 Rønne 56 97 44 79 jbfolkmann@mail.dk Husk

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

EFTERÅRSKURSUS KIRKENS GENBRUG

EFTERÅRSKURSUS KIRKENS GENBRUG EFTERÅRSKURSUS KIRKENS GENBRUG den 8. 9. og 10. oktober 2014 GENBRUG I ØST & VEST Samvirkende Menighedsplejer har i år fornøjelsen af at indbyde til inspirationskursus rettet mod frivillige i Kirkens Genbrug.

Læs mere

Seniorklubben. Program for året 2016. FOA Sønderborg. FOA Sønderborg Damgade 104 Tlf. 46 97 34 00

Seniorklubben. Program for året 2016. FOA Sønderborg. FOA Sønderborg Damgade 104 Tlf. 46 97 34 00 Seniorklubben FOA Sønderborg Program for året 2016 FOA Sønderborg Damgade 104 Tlf. 46 97 34 00 Nytårskur 2016 Torsdag d. 14. januar Mødetid og sted: Kl. 13.00 - FOA, Damgade 104 Vi hilser på det nye år

Læs mere

Vi byder velkommen til mange nye medlemmer hvert år. Der er også plads til dig!

Vi byder velkommen til mange nye medlemmer hvert år. Der er også plads til dig! Vi byder velkommen til mange nye medlemmer hvert år Der er også plads til dig! Medlemskort fås ved indbetaling af kr. 300,00 kr. på konto nr. 2320-5369317743. Husk navn, tlf.nr. og evt. mail. Det dækker

Læs mere

Arrangementer og åbningstider i perioden 12. 28. februar

Arrangementer og åbningstider i perioden 12. 28. februar Arrangementer og åbningstider i perioden 12. 28. februar Alle dage fra den 8. til og med den 23. februar For store som små bliv kunstner for en dag, og mal dit eget billede hos billedkunstner Margit Rasmussen,

Læs mere

Mogens Bruun TET AKTIVIT. pålæg. 29. maj. 26. maj. Åbent hus, med. Madpakketur fra. 5. maj. skole) (Skansevejens. 31 maj, 21:000 12:000 18:000 -

Mogens Bruun TET AKTIVIT. pålæg. 29. maj. 26. maj. Åbent hus, med. Madpakketur fra. 5. maj. skole) (Skansevejens. 31 maj, 21:000 12:000 18:000 - Aktivitetsplan 2016 2016 DATO TID AKTIVIT TET 3. april 11:000 5. april 19:000-21:000 Standerhejsning Efter standerhejsningen er Fredericia Roklub vært ved et glas vin, og der vil efterfølgende være lidt

Læs mere