Dini Tour de Paris 2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dini Tour de Paris 2013"

Transkript

1 Dini Tour de Paris 2013 Kære deltager! Tiden nærmer sig, hvor Dini Tour de Paris 2013 løber af stablen. Det er vores, samt vores serviceteams ønske, at det bliver en oplevelsesrig og uforglemmelig cykelferie for alle. Sikkerhed, godt humør samt godt kammeratskab, er noget vi alle skal bidrage til. Vi har samlet informationer til dig som kan være en hjælp til dig både før og under turen. Rigtig god tur til alle. Mange hilsner Kenneth og Gitte Dini

2 Dini Tour de Paris 2013 Mødetid: Fredag den 12. juli 2013 kl Mødested: Cykelservice Venusvej Fredericia Langtidsparkering foregår bag ved butikken, ved solcenteret. Program: Check in, Udlevering af mulepose med diverse materialer til brug på turen. Aflevering af bagage Morgenkaffe og rundstykker for deltagere og gæster Velkomst og præsentation af Dini Tours Service Team Alle stiller op til gruppe billede uden cykler Præsentation af turlederne og opdeling i grupper. 1. etaper er en test etape for os alle, hvor vi lige skal teste formen og finde den rigtige gruppe. Turlederne informerer om hvordan vi cykler mm Grupperne 23 km/t starter Grupperne 25 km/t starter Team Siemens Starter Grupperne 27 km/t starter

3 Vandrehjem og Hotel Kronprins Frederik Start ved Cykelservice Venusvej Fredericia Kørselsvejledning: Kør fra motorvejen ved afkørsel 59 Fredericia syd (Snoghøj) fortsæt mod Fredericia, kør ca.3 km lige ud, drej derefter til venstre mod messehallerne, ad vestre ringvej. I lyskrydset køres lige ud, efter ca. 200 meter drejes til venstre ad venusvej. Du er nu ankommet til cykelservice det befinder sig på højre side. Overnatning i Fredericia. Kommer du langvejs fra og har brug for at overnatte dagen før starten, er Hotel Kronprinds Frederik eller Danhostel, de 2 muligheder der ligger tættest på ca meter fra Starten (Cykelservice).

4 Før du tager af sted: DIN CYKEL Din bedste ven i 8 dage, bliver din cykel. Det er derfor meget vigtigt, at din cykel er klar til turen. Få lavet et service eftersyn der kan evt. bookes tid hos Cykelservice (Kai Jensen), Venusvej 4, Fredericia, Tlf Som minimum skal der være ny kæde og kassette samt nye dæk indendu starter på de ca km. Medbring også et ekstra drop til din cykel (det lille beslag der holder din bagskifter). Du må ikke medbringe ekstra hjul grundet pladsmangel. Vores cykelmekaniker Kai Jensen har alle mest almindelige reservedele med. Ligeledes har vi nogle reservecykler med. Kai vil gøre alt hvad han kan for at hjælpe dig og din cykel til Paris. Check også følgende: Cykelhjelm Cykelsko samt klamper Dæk

5 En typisk etape kan se således ud: Står op ca. kl pakker kuffert så det meste er klar når man er færdig med morgenmaden. Før morgenmaden skal cyklen tages ud af det lokale på hotellet hvor den har stået natten over. Tjek evt. lige cyklen, så du ikke står 2 minutter i afgang, og finder ud af der er noget galt der skal rettes. Der vil på parkeringspladsen være stativer til at hænge cyklerne på. Således at dem der kører først ikke har deres cykler stående inderst. Din bagage skal du have læsset i trailern/lastbilen en halv time før afgang dog senest kl Din mulepose med de ting du kan få brug for i løbet af dagen skal ligeledes hænges i traileren. Din mulepose vil være tilgængelig på min. et af depoterne. Kl starter gruppe 23 km/t Kl starter gruppe 25 km/t Kl starter gruppe 27 km/t Ca. kl første depot frokost Ca. kl andet depot eftermiddags pause. Ankomst til hotellet ca her vil der være en øl/vand og kage på Bagsmækken hvor der hygges og snakkes indtil alle er kommet godt frem. Mens vi hygger vil I få udleveret jeres nøgler til værelserne. Alle tidspunkter er ca. tider. Mekanikkerne vil være i depoterne og ved hotellet når vi kommer frem. Cyklerne stilles ind for natten, og bagagen hentes i traileren. Ca. kl aftensmad (gælder ikke hoteller hvor vi skal spise i 2 hold) Ca. kl lille aften gåtur i byen eller hvad man har lyst til.

6 General information Turlederen Når du cykler med os i grupper er det vigtigt at vide hvilken rolle vores turleder/kaptajn har. Vores deltagere kommer fra rigtig mange forskellige cykelkulturer, det betyder at turlederens rolle er meget vigtig i forhold til det som er vores mål, nemlig at få gruppen til at cykle så harmonisk som muligt, således at alle får en rigtig god cykeloplevelse. Vores turledere er derfor meget styrende, de har stor erfaring i at få gruppen til at cykle som et team. Turlederens opgave er bl.a.: 1. Sikkerhed har absolut 1. Prioritet. At få alle sikkert frem. Påtale hvis enkelte kører uforsvarligt. 2. At sige hvordan der køres 1 og 1 eller 2 og 2. Paradekørsel/rulleskift, hvor der køres cykelsti /vej 3. At sætte tempoet så alle kan følge med. 4. At bestemme hvem der kører hvor. Fx lade de stærke i gruppen trække oppe foran eller få dem pakket ind i gruppen der er trætte. 5. Sammen med deltageren at finde den rigtige gruppe at køre i. Dvs. at rykke en deltager, med meget overskud, op i en højere gruppe eller rykke en deltager ned hvis niveau er for langt fra gruppens niveau. 6. At give fri på bakker eller andre steder hvor der er mulighed for at give den lidt gas, for derefter at samle op. 7. At køre den planlagte tur efter GPS. Det er altid turledern der bestemmer hvilken vej der køres også selv om andre i gruppen kører med GPS og den samme rute. 8. At sikre sig at alle kender de signaler og kommandoer der gives i gruppen, fx se op bagfra mm. 9. At videre give den information/praktiske oplysninger der kommer i løbet at turen til Paris. Fælles opgave for alle i gruppen. Hjælpe til ved punkteringer, melde klart ud hvis tempoet er for højt råbe 1 ned. Tænke på dem der kører bagved, ikke rejse sig i gruppen eller være uopmærksom. Være positiv, bidrage med god stemning til fællesskabet. Hjælpe dem der har behov for hjælp. Sørge for at eget materiel er i orden. Overholde tider.

7 Pakkeliste: Følgende vil være en god idé at tage med. 2-3 sæt cykel tøj. Trøjer, bukser, vindvest, (de fleste skyller lige tøjet op i håndvasken på hotellet så er det ofte klar til dagen efter). Svedeundertrøjer, cykel regnjakke, sko overtræk, handsker, løse ærmer og ben, hjelm, cykelbriller, pumpe på cyklen (vi har store fod pumper med), dæk jern, ekstra slange. Buksecreme. Drikkedunke. Evt. GPS. Let skifte tøj (fritidstøj eller lign.) til om aftenen, det er ikke meget du får brug for. Der er ingen dresscode på hotellerne. En varm trøje/jakke. Badesandaler/klipklapper som du kan have i din mulepose (det kan være dejligt at lufte tæerne i depoterne). Sko som er gode at trave i. Dynebetræk. Toiletsager. Solcreme. Læbepomade. Evt. medicin. Reservebriller hvis du bruger briller. Pas, sygesikringsbevis, penge evt. telefon. Overnatninger: Vi overnatter på hoteller, se liste nederst i denne information. Nogle få hoteller har kun dobbeltdyner på værelserne, og kan ikke tilbyde 2 dyner på værelserne, det er derfor en god idé at medbringe et dynebetræk som man kan putte et tæppe i eller blot have over sig, hvis man ikke ønsker at dele dyne med en anden. På nogle af etaperne bor vi på to forskellige hoteller. Nøgler til værelserne udleveres af Gitte og Winnie hver dag. Forplejning: Morgenmad på hotellerne, typisk fra kl (der informeres undervejs) Der er to depoter i løbet af dagen, hvor der på depot 1 serveres frokost og på depot 2 et lettere måltid. I begge depoter er der vand, energidrik, søde drikkevarer samt kaffe og the der vil også være noget spiseligt, som man kan tage med sig i lommen. Vi runder cykeldagen af med en øl eller sodavand ved ankomst til hotellet. Aftensmad (drikkevarer for egen regning). Servicevognen: Vores servicevogn er en hjælp til vores travle mekaniker samt den har til opgave at samle op ved haveri/uheld mm. Den medtager ikke personer som ikke har lyst til at cykle eller lignende.

8 Uheld: Vi medbringer ikke et læge team og derfor er der det mindste tvivl om en persons velbefindende, søges der lægehjælp eller der tilkaldes ambulance (112). Får du en skade eller bliver syg og ikke kan gennemføre dagens etape, skal vi nok sørge for din transport. Er man for skadet til at gennemføre turen, skal man anvende sin rejseforsikring (og være sikker på at den også dækker hjemtransport) derefter kobler vi SOS på, som så overtager hjemturen mm. Vi medbringer et mindre udvalg af forbindingssager som afregnes ved brug. Cirkus Dini Tours: At flytte sig fra sted til sted hver dag, er lige som et cirkus. Vi har en ny destination hver dag og en tidsplan herfor. Har du af forskellige årsager ikke lyst/energi til at cykle en dag eller noget af en etape (står af undervejs), så har du i år mulighed for at komme med i vores minibus, mod betaling. Prisen er 60 euro for en hel etape, fra 1. depot til hotel 40 euro, fra 2. depot og til hotel 20 euro. Eller du kan tage en taxa, vi skal nok tage din cykel med. Massage: I år har vi fået et tilbud fra en af deltagerene, Sylvester, som er uddannet massør, han medbringer sin massage briks og tilbyder massage efter dagens etape til kun kr. 50,- for 15 min. Cykelopbevaring: Der er lavet aftale med alle hoteller om opbevaring af cykler der informeres om dette ved ankomst til hotellet. Tøjvask: Hotellerne tilbyder ikke tøjvask så du kan evt. medbringe lidt vaskpulver og så skylle dit tøj op i håndvasken. Rul evt din våde cykeltrøje ind i et håndklæde, og vrid det derefter, så en den næsten tør. Forsikring: Meget Vigtigt!!! Undersøg om din rejseforsikring også dækker ved sygdom og hjemtransport. Pas og sygesikringsbeviser: Medbring pas (tjek udløbsdatoen) samt sygesikringsbeviser (det gule og gerne det blå). Toiletforhold ved depoterne: Nogle steder er der toiletter på depoterne på andre er der ikke. Turlederne informerer hver dag om der skal holdes tissepause inden depotet, ved en tankstation eller lignende. Valuta: Medbring Euro til drikkevarer samt dine cykelfrie dage i Paris.

9 Hygiejne: Vi skal passe godt på hinanden og gøre alt for at nedbringe eventuelle smittekilder. Derfor skal alle vaske deres hænder, før indtagelse af måltider i depoterne. Efter dagens cykeltur er det også meget vigtigt at du rengør dine drikkedunke ordentligt. Du får et nummer: Hver deltager får tildelt et nummer som følger personen under hele turen. Dette nummer udleveres i form af et bagageskilt som fastgøres på din sportstaske. Et klistermærke som sættes på din cykel. En nummereret mulepose. Dette er blot en praktisk foranstaltning og ikke en erstatning for jeres navne. Bagage: På turen har du selv ansvaret for, at din bagage kommer med bilen eller i traileren hver dag. For at gøre det så nemt for dig selv og os må du kun medbringe 1 stk. bagage der max. vejer 15 kg. Du må medbringe en sports taske eller en mindre trolley, store kufferter har vi ikke plads til. Ud over det får du udleveret en mulepose til de nødvendige ting du skal bruge i løbet af dagen - vægt max. 5 kg. Mekanikeren: Vores mekaniker gør alt for at holde din cykel kørende til Paris. Han smører, justerer og giver gode råd. Cykel-Kai s arbejde er ulønnet men udgifter til materialer skal du selvfølgelig selv betale. Du opgiver bare dit tildelte nummer til Kai og så fakturerer han dig når han kommer hjem. Dem derhjemme: Det er vores erfaring, at familie og venner hjemme i Danmark, meget gerne vil følge med i hvordan det går med jeres tur. Der er mulighed for at fortælle sjove historier og oplevelser af dagen på vores blok på vores hjemmeside. Du kan skrive et indlæg eller kontakte Helle i serviceteamet som kan hjælpe dig. Pårørende: Rigtig mange pårørende tager til Paris for tage imod os på Concorde pladsen. Vi har derfor lavet separat info brev til pårørende.

10 Paris: Når vi er ankommet til hotellet i Paris, har læsset cykler på traileren og i lastbilerne og fået udleveret nøglen til værelset, slutter den guidede tur fra Dini Tours side. Lørdag er til fri disposition brug evt. denne dag til shopping, da rigtig mange butikker og restauranter har lukket om søndagen. Søndag sidst på dagen mødes vi ved det danske hus på Champs Elysee, hvor vi vil være tilstede og overvære afslutningen af Tour de France, dette er dog helt frivilligt. Hjemrejse mandag den 22. juli: Vi har 2 forskellige flyafgange fra Paris til Danmark. Kl SAS til Kastrup ankomst kl samt vores eget fly kl til Billund ankomst I afhentes på hotellet af en bus og køres til lufthavnen. En af vore turledere følger med til Danmark. Busafgangs tider fra hotellet oplyses senere. Der udleveres tidsplan for afgang fra hotel, endelige flytider samt gruppebillet samtidig med at I modtager nøglen til hotellet fredag d. 20. juli. I Billund er der bus til de gæster som skal tilbage Cykelservice Fredericia. Cykeltransport: Størstedelen af cyklerne kommer til Danmark tirsdag den 23. Undtaget cykler til Nordjylland, som kan afhentes hos Cykelservice mandag den 22. juli. Sjællandscyklerne vil blive afleveret på Sjælland. Detaljerne vedr. hjemtransporten af cyklerne får i senest på hotellet i Paris.

11 Hotellerne: Schleswig (D) Bremerhaven (D) Ankum (D)

12 Kalkar (D) Liege (B) Sedan (FR)

13 Soissons (FR) Paris

14 Ruterne: Herunder finder du ruterne for årets tur. Alle ruterne bliver tilgængelige, således at de kan downloades til Garmin GPS Edge 705 og 800. Særskilt vejledning og TCX filer udsendes om få dage. Ruterne er kun vejledende, idet det altid er turlederen der bestemmer vejen. Hvis du ønsker at have ruterne med på turen i papirformat, skal du selv printe dem, og med bringe dem i en plasticlomme. Herunder følger ruterne:

15 Fredag etape 1 til Schleswig 142 km 601 Hm Depot 55 km, 105 km Garmin fil navn: P13-01 Dini Tour de Paris 2013

16 Lørdag etape 2 til Bremerhaven 177 km 372 Hm Depot 67 km, 135 km Elbfærge 103 km Garmin fil navn: P13-02 Dini Tour de Paris 2013

17 Søndag etape 3 til Ankum 147 km 205 Hm Depot 51 km, 107 km Weserfærge 30 km Garmin fil navn: P13-03 Dini Tour de Paris 2013

18 Mandag etape 4 til Kalkar 160 km 267 Hm Depot 54 km, 125 km Garmin fil navn: P13-04 Dini Tour de Paris 2013

19 Tirsdag etape 5 til Liege 167 km 325 Hm Depot 52 km, 118 km Garmin fil navn: P13-05 Dini Tour de Paris 2013

20 Onsdag etape 6 til Sedan 148 km 1377 Hm Depot 55 km, 118 km (Huy 30 km) Garmin fil navn: P13-06 Dini Tour de Paris 2013

21 Torsdag etape 7 til Soissons 147 km 654 Hm Depot 62 km, 111 km Garmin fil navn: P13-07 Dini Tour de Paris 2013

22 Fredag etape 8 til Paris 115 km 552 Hm Depot 55 km, 111 km Garmin fil navn: P13-08 Dini Tour de Paris 2013

23 Paris etape 8 til Paris 110 km 593 Hm Depot 50 km, 110 km Garmin fil navn: P12-08 Dini Tour de Paris 2013

24 Paris etape 9 fra Concord pladsen - hotel 9,4 km 33 Hm Garmin fil navn: P13-09 Dini Tour de Paris 2013

Dini Tour de Paris 2012

Dini Tour de Paris 2012 Dini Tour de Paris 2012 Kære deltager! Tiden nærmer sig, hvor Dini Tour de Paris 2012 løber af stablen. Det er vores, samt vores serviceteams ønske, at det bliver en oplevelsesrig og uforglemmelig cykelferie

Læs mere

www.vicyklersammen.dk Bestilling/kontakt: Tlf. 75 38 10 22 www.vicyklersammen.dk cykel@papuga.dk

www.vicyklersammen.dk Bestilling/kontakt: Tlf. 75 38 10 22 www.vicyklersammen.dk cykel@papuga.dk - At cykle til Paris er opnåelig for alle! If you can dream it - you can do it (Walt Disney) Kan du cykle til Paris? Agenda - At cykle til Paris er opnåelig for alle! 1. Velkomst v/ Carsten Papuga 2. Præsentation

Læs mere

Tour De Mallorca 2016 16. marts- 25.marts

Tour De Mallorca 2016 16. marts- 25.marts Tour De Mallorca 2016 16. marts- 25.marts CC Hillerød træningslejr Mallorca Michael Bornak +45 2022 3817 webmaster@cchillerod.dk Pris for årets udgave er 6500 kr. i delt dobbeltværelse. Meld dig til med

Læs mere

B e r n s t o r f f s m i nd e E f t e r s k o l e

B e r n s t o r f f s m i nd e E f t e r s k o l e Wildschönau, Østrig B e r n s t o r f f s m i n d e E f t e r s k o l e HVOR SKAL VI BO? VI SKAL BO PÅ TO HOTELLER I WILDSCHÖNAU I ØSTRIG Pension Sonnelfels Familie Weissbacher A- 6311 Wildschönau Mühltal

Læs mere

Ungdomsskolens Skitur 2014

Ungdomsskolens Skitur 2014 Ungdomsskolens Skitur 2014 Turen går til.. Rejseplan Afgang fra Ungdomsskolen, Nordens Alle 1, Brønderslev fredag d. 14. feb. kl.13.00 med mødetid kl.12.30 med 2 busser. Inden afgang tjekkes pas + sygesikringsbevis

Læs mere

Rejseplan fredag d. 15. feb. kl.13.00 med mødetid kl.12.30 onsdag den 20. feb. efter aftensmaden torsdag d. 21. feb. kl. ca. 15.00.

Rejseplan fredag d. 15. feb. kl.13.00 med mødetid kl.12.30 onsdag den 20. feb. efter aftensmaden torsdag d. 21. feb. kl. ca. 15.00. Turen går til.. Rejseplan Afgang fra Ungdomsskolen, Nordens Alle 1, Brønderslev fredag d. 15. feb. kl.13.00 med mødetid kl.12.30 med 2 busser. Inden afgang tjekkes pas + sygesikringsbevis. Krydser grænsen

Læs mere

OGF klubtur Odense Berlin Pinsen 2015

OGF klubtur Odense Berlin Pinsen 2015 OGF klubtur Odense Berlin Pinsen 2015 Odense Gymnastik Forening Oplevelse Glæde Fællesskab OGF-klubhus. Deltagerne mødes i klubhuset lørdag, den 23. maj 2015 kl. 7.30. Her pakkes følgebilerne med bagagen,

Læs mere

Praktiske oplysninger Zillertal 2013

Praktiske oplysninger Zillertal 2013 Praktiske oplysninger Zillertal 2013 Indhold 1. Turens plan (s. 2-3) 2. Regler (s. 4) 3. HUSK (s. 4) 4. Pakkeliste (20 kg./ kg.) (s. 4 - ). Pension Franzenhof (s.6) http://www.franzenhof-radfeld.at/ og

Læs mere

Den Sjældne Danmarkstur. Danmarksturen.org

Den Sjældne Danmarkstur. Danmarksturen.org Den Sjældne Danmarkstur 2017 Danmarksturen.org FORORD Idéen om at køre Danmark rundt for at skabe opmærksomhed for en god sag, er ikke en unik ide, men det er en god idé, fordi et cykelløb igennem Danmark

Læs mere

Praktiske oplysninger Obertraun 2012

Praktiske oplysninger Obertraun 2012 Praktiske oplysninger Obertraun 2012 Indhold 1. Turens plan (s. 2-3) 2. Regler (s. 4) 3. HUSK (s. 4) 4. Pakkeliste (20 kg./5 kg.) (s. 4-5) 5. BFZ Obertraun (s. 6) 6. http://www.dachstein.at/ og http://www.tiscover.com/at/guide/196040at,de,

Læs mere

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst E-mail Nyhedsbrev nr. 23 Kære medlem af Scleroseforeningens lokalafdeling Hermed fremsendes nogle informationer, som du kan have glæde af at kende. Cykelprojektet Helsingør-Paris 2013 28 cykelryttere sætter

Læs mere

Paris 2013. 10. klassecenter Frederikshavn

Paris 2013. 10. klassecenter Frederikshavn Paris 2013 10. klassecenter Frederikshavn Program for dagen Temadag torsdag 7. marts VI ARBEJDER I 3 FORSKELLIGE WORKSHOPS. HVER WORKSHOP ER AF 45 MINUTTERS VARIGHED Workshoppen 1. PARIS I DAG OG MONUMENTER

Læs mere

FRANKRIG APRIL 2019

FRANKRIG APRIL 2019 UDLANDSTUR FRANKRIG 9.-17. APRIL 2019 Tirsdag d. 9. april Vagt: TL 7.15 Morgenmad og madpakkesmøring til eftermiddagskaffe, aftensmad og aftenkaffe. 8.00 Andagt og info v. TL 8.30 Områderengøring. Vi tjekker

Læs mere

Østrig 2015. Neukirchen. am Grossvenediger

Østrig 2015. Neukirchen. am Grossvenediger Østrig 2015 Neukirchen am Grossvenediger Det ligger her Neukirchen ligger i nationalparken Hohe Tauern mellem Zell am See og Gerlos, i hjertet af Kitzbüheler Alperne. Området 61 km pister 14 lifte Gratis

Læs mere

Infomøde 12. dec. Hafjell - Lillehammer

Infomøde 12. dec. Hafjell - Lillehammer Infomøde 12. dec. Hafjell - Lillehammer SE Udlandstur 2014 tur i Norge Hafjell v. Lillehammer Hvem? Alle elever på Sydvestjyllands Efterskole og medarbejdere + ægtefæller og børn i alt 180. Hvornår? Afrejse

Læs mere

Program Tyrkiet træningslejr

Program Tyrkiet træningslejr Program Tyrkiet træningslejr Periode: Mandag 14.04.2014 Fredag 18.04.2014 Rejsearrangør: Dogru Rejser - www.dogrurejser.dk Medlem af rejsegarantifonden medlems nr. 2205 Kontaktperson: Serkan Öztürk Tel.

Læs mere

3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13

3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13 3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13 Vi glæder os meget til at rejse med jer, og inden vi tager af sted, skal I læse nedenstående program for turen, som I også bedes medbringe, så I ved,

Læs mere

Fra Santiago de Compostela til Finisterre

Fra Santiago de Compostela til Finisterre Fra Santiago de Compostela til Finisterre Dato: 27 april - 3 maj 2018 Turleder: Gerda Weng + Kirsten Brandt, DVL I middelalderen vandrede pilgrimme fra hele Europa ad Camino Francés gennem Nordspanien

Læs mere

John Landbo. Inger H. Nielsen Mobil: 99 70 62 81. Jan Majgaard. Johs. Odgaard. Mobil: 99 70 62 83

John Landbo. Inger H. Nielsen Mobil: 99 70 62 81. Jan Majgaard. Johs. Odgaard. Mobil: 99 70 62 83 Velkommen til infomøde Toscana 2013 Personale John Landbo Mobil: 99 70 62 82 Inger H. Nielsen Mobil: 99 70 62 81 Jan Majgaard Mobil: 99 70 62 84 Johs. Odgaard Mobil: 99 70 62 83 Rejseplan Mødetid på Morsø

Læs mere

Malaga med ACR Licens - Spørgsmål og svar

Malaga med ACR Licens - Spørgsmål og svar Malaga med ACR Licens - Spørgsmål og svar Hvad er adresser på der hvor vi skal bo? Calle Neptuno, 4 Urban Las Rosas, 29780 Nerja, Spanien - Las Rosas Capistrano Er der WiFi i lejlighederne? Der er WiFi

Læs mere

Rejsebeskrivelse Kalender Praktiske informationer

Rejsebeskrivelse Kalender Praktiske informationer Rejsebeskrivelse Kalender Praktiske informationer Velkommen til Unicef Executive Challenge 2013 Team UNICEF Executive Challenge er et team for erhvervsledere og beslutningstagere, der ønsker at blive udfordret

Læs mere

BERLIN 2015. Mandag d. 13 - torsdag d. 16 april. Afgang fra Tieren kl. 07:45. Husk at tage en STOR madpakke med. Gyldigt pas (SKAL være i håndbagagen)

BERLIN 2015. Mandag d. 13 - torsdag d. 16 april. Afgang fra Tieren kl. 07:45. Husk at tage en STOR madpakke med. Gyldigt pas (SKAL være i håndbagagen) BERLIN 2015 Skive Kommune Mandag d. 13 - torsdag d. 16 april Afgang fra Tieren kl. 07:45 Husk at tage en STOR madpakke med Huskeliste til rejsen: Gyldigt pas (SKAL være i håndbagagen) Medicin inkl. medicinpas

Læs mere

Lidt info om turen til Beskidy MTB Trophy 2013 28/5 2/6

Lidt info om turen til Beskidy MTB Trophy 2013 28/5 2/6 Lidt info om turen til Beskidy MTB Trophy 2013 28/5 2/6 1 DELTAGERE Jon Andersen jon.andersen@nov.com Thomas Skov thee.skov@gmail.com Henrik Glendorf henrikglendorf@hotmail.com Jesper Davidsen jesper.davidsen@gmail.com

Læs mere

Korsika fra syd til nord. Indkvartering MOTIONSCYKLING PÅ SKØNHEDENS Ø KORSIKA FRA SYD TIL NORD

Korsika fra syd til nord. Indkvartering MOTIONSCYKLING PÅ SKØNHEDENS Ø KORSIKA FRA SYD TIL NORD MOTIONSCYKLING PÅ SKØNHEDENS Ø KORSIKA FRA SYD TIL NORD Oplev selv de flotte landskaber, som fotograferne på Tour de France i 2013 viste på de 3 første dage af jubilæumstouren. Oplev den umiddelbare overraskelse

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

STABY EFTERSKOLE 8. KL. TUR TIL SVERIGE 2013

STABY EFTERSKOLE 8. KL. TUR TIL SVERIGE 2013 17-6-2013 STABY EFTERSKOLE 8. KL. TUR TIL SVERIGE 2013 Infohæfte Leif Laugesen og Kaja Toft Kære elever og forældre i 8A Dette hæfte indeholder oplysninger om turen i uge 25 for 8. klasse. Turen starter

Læs mere

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth.

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth. Til FC Vestsjællands sponsorer 29. januar 2013 Kære alle. Herved har FC Vestsjællands Erhvervsklub fornøjelsen at invitere til en spændende busrejse til Hamborg i dagene fredag den 1. marts søndag den

Læs mere

Team Hjørring Infomøde 24 januar 2017

Team Hjørring Infomøde 24 januar 2017 Team Hjørring 2017 Infomøde 24 januar 2017 Velkomst Program Præsentation af nye rytter og servicehold Præsentation af nye sponsorer Hvad laver de på THY Gennemgang af turen og hoteller til Paris Kaffe

Læs mere

Kandersteg. Mølleå Division

Kandersteg. Mølleå Division Kandersteg Mølleå Division 1. 12. juli 2006 Her er så de sidste informationer inden vi drager af sted mod Kandersteg i Schweiz. AFGANG: Vi mødes d. 1. juli på Stengård St. kl. 11.45. Det tager ca. 20 timer

Læs mere

DRAMA OG UDFORDRING PÅ VASKEÆGTE TOUR DE FRANCE-MANÉR MONT VENTOUX & "TOSSERNES KLUB" - AFLYST I 2018

DRAMA OG UDFORDRING PÅ VASKEÆGTE TOUR DE FRANCE-MANÉR MONT VENTOUX & TOSSERNES KLUB - AFLYST I 2018 DRAMA OG UDFORDRING PÅ VASKEÆGTE TOUR DE FRANCE-MANÉR MONT VENTOUX & "TOSSERNES KLUB" - AFLYST I 2018 Rejsen er det helt rigtige match for livsnydere, som finder glæde i både aktiv udfoldelse på asfalten

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA AARHUS 11. - 12. JUNI 2016 Kære deltager Velkommen til XTERRA AARHUS 2016! Glæd dig til en fed oplevelse i naturen, i selskab med en masse andre seje deltagere. Med mere en

Læs mere

Team Hjørring Infomøde 24 april 2018

Team Hjørring Infomøde 24 april 2018 Team Hjørring 2019 Infomøde 24 april 2018 Velkomst Program Præsentation af alle rytter og servicehold Team Hjørring og Foreningen Rytter kontrakt Servicehold Sponsor arbejde status ny tiltag Pause vand

Læs mere

Program for L.A. s U12 On TOUR

Program for L.A. s U12 On TOUR Kære U12 forældre, Så er vi klar med det endelige program for vores tur til Prag i Påsken. Informationsmøde for drengene mandag kl. 17.30 Vi afholder informationsmøde mandag kl. 17.30-18.30 for drengene,

Læs mere

FINN EKELUNDS 1200 KM. CYKELTUR TIL PARIS UGE

FINN EKELUNDS 1200 KM. CYKELTUR TIL PARIS UGE FINN EKELUNDS 1200 KM. CYKELTUR TIL PARIS UGE 29-2013 Jeg fik den gule trøje til fødselsdagen. Den havde jeg gemt og så taget med til Paris Tekst Finn Ekelund Jeg blev 60 år den 15. april 2012. Til min

Læs mere

27/ Aalborg MTB Marathon Athlete Guide

27/ Aalborg MTB Marathon Athlete Guide 27/04-2019 Aalborg MTB Marathon Athlete Guide Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...1 Indledning...2 Oversigtskort...4 Parkering...5 Expo...6 Dette udleveres...7 Praktiske informationer...9 Praktiske

Læs mere

Kontaktinfo til de ansvarlige studieturslærer

Kontaktinfo til de ansvarlige studieturslærer Kontaktinfo til de ansvarlige studieturslærer Theodor Willibald Harbsmeier Lars Rud Bille Mobil: 61316543 Mobil: 51 23 33 70 1 Detaljeret rejseprogram for Tur/Retur fra Thisted til Athen Information omhandlende

Læs mere

Studieturen til Istanbul d. 22.-27. marts 2015

Studieturen til Istanbul d. 22.-27. marts 2015 Studieturen til Istanbul d. 22.-27. marts 2015 Kære 2.v, Hermed følger relevante informationer til jer og jeres forældre omkring studieturen. Temaet for studieturen er øst og vest, og de deltagende fag

Læs mere

Se her hvordan vores hytte ser ud:

Se her hvordan vores hytte ser ud: Velkommen til Storagergaard Fritidshjem Efterårskoloni 2008 Sig nærmer efteråret sig, og 0. Klassebørnene får derfor tilbuddet om en dejlig koloni, i en rummelig hytte ude i skoven med en dejlig natur

Læs mere

Med 2a til New York. Den 4.-10. marts 2013 Signe Slot & Mimi Olsen Hvidovre Gymnasium

Med 2a til New York. Den 4.-10. marts 2013 Signe Slot & Mimi Olsen Hvidovre Gymnasium Med 2a til New York Den 4.-10. marts 2013 Signe Slot & Mimi Olsen Hvidovre Gymnasium Praktiske oplysninger: Adresse i New York The West Side YMCA 5 West 63rd Street New York, NY 10023 Tlf.: +001 212 875

Læs mere

DANEHOFGARDEN LINKS OMKRING CALELLA M.M. RIGTIG PROGRAM I SPANIEN TUR!!! GOD TUR. Danehofgarden i Kroatien Ungarn 2006 2008

DANEHOFGARDEN LINKS OMKRING CALELLA M.M. RIGTIG PROGRAM I SPANIEN TUR!!! GOD TUR. Danehofgarden i Kroatien Ungarn 2006 2008 LINKS OMKRING CALELLA M.M. www.calella-oktoberfest.com Om oktoberfesten i Calella www.inside.danehofgarden.dk Her kan man se nyt om turen mens vi er af sted. www.portaventura.co.uk/theme-park Her skal

Læs mere

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset.

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Sommerlejren: er absolut en af klublivets højdepunkter, den går i år til

Læs mere

Torsdag den 21. januar kl. 19.00-21.00 Sct. Georgsgården, Nordens Allé 1, Brønderslev. Forældre skal deltage.

Torsdag den 21. januar kl. 19.00-21.00 Sct. Georgsgården, Nordens Allé 1, Brønderslev. Forældre skal deltage. Til deltagerne på ungdomsskolens 2016 skitur i uge 8. Du indkaldes hermed til det obligatoriske orienteringsmøde: Torsdag den 21. januar kl. 19.00-21.00 Sct. Georgsgården, Nordens Allé 1, Brønderslev.

Læs mere

Prisen: Pris for børn fra fritidsklubben er 2400 kr. + 10 timers arbejde. 6 rater 400 400 400 400 400 400. 5 rater - 480 480 480 480 480

Prisen: Pris for børn fra fritidsklubben er 2400 kr. + 10 timers arbejde. 6 rater 400 400 400 400 400 400. 5 rater - 480 480 480 480 480 PFC - Præstevængets Fritidscenter Så er det igen blevet tid til den legendariske PFC skitur. Denne gang går turen til et af Sveriges største skisportssteder Stöten. Turen er denne gang desværre kun for

Læs mere

Gilleleje Golfklub 2006

Gilleleje Golfklub 2006 Gilleleje Golfklub 2006 ***Pronstorfer Krug, Wardersee, Tyskland Vers. 2 14. oktober 05 Forventet rejseplan med forbehold for ændringer Kl. Fredag den 05. maj 2006 07.00 Afgang fra Gilleleje Golfklub.

Læs mere

Der er fælles afgang fra vandrehjemmet med bus til Falkenberg station. Torsdag den 2. april 2015 klokken 15.34.

Der er fælles afgang fra vandrehjemmet med bus til Falkenberg station. Torsdag den 2. april 2015 klokken 15.34. Falkenberg 2015 Rejseplan Udrejse: Sted: Mødetid: Afgang: Rejseinfo: Københavns Hovedbanegård (ved informationscenteret) Lørdag den 28. marts 2015, klokken 09.00. Lørdag den 28. Marts 2015, klokken 09.32.

Læs mere

Info om turen til Bornholm Rejseplan og program for turen til Bornholm Station Afgang Station Ankomst Station Afgang Station Ankomst

Info om turen til Bornholm Rejseplan og program for turen til Bornholm Station Afgang Station Ankomst Station Afgang Station Ankomst Info om turen til Bornholm Tak for sidst! Som lovet følger her nogle praktiske informationer vedr. turen til Bornholm d. 27.-31. maj. Vi har nu modtaget de endelige rejsetider fra DSB. Det viser sig desværre,

Læs mere

Velkommen til 70.3 Ironman 14 maj

Velkommen til 70.3 Ironman 14 maj Velkommen til 70.3 Ironman 14 maj Race og træningscamp på Mallorca Vi har været så heldige at få 50 startpladser på Ironman 70.3 på Mallorca. Det er præmiereåret, og der er lagt op til et af de bedste

Læs mere

Ski-møde 20/3 kl La Rosiere uge

Ski-møde 20/3 kl La Rosiere uge Ski-møde 20/3 kl. 17.30 La Rosiere uge 15 2019 Afgang/hjemkomst Mødetid i Kastrup lufthavn: Lørdag den 6. april senest kl. 7.00 Terminal 2 HUSK PAS / PENGE / mad til flyturen Fly nr. EZY2654 til Milano

Læs mere

Vi er så heldige, at der kommer 10 forældre med, som vil hjælpe os med maden.

Vi er så heldige, at der kommer 10 forældre med, som vil hjælpe os med maden. Kære forældre Feldballe den 17/8-2019 Nu nærmer tiden sig for vores store fælleslejr til Tandslet Friskole. Skolen ligger på Als og har rigtig gode faciliteter både inde og ude, som vi glæder os til at

Læs mere

Italien 2015. Fritids- & ungdomsklubben KLUb Allerød Søparken 3 3450 Allerød 48 17 79 21

Italien 2015. Fritids- & ungdomsklubben KLUb Allerød Søparken 3 3450 Allerød 48 17 79 21 Italien 2015 Fritids- & ungdomsklubben KLUb Allerød Søparken 3 3450 Allerød 48 17 79 21 Information Afgang Fredag d. 26. Juni kl. 10.30 Mødetid kl. 10.00 Bagageindlevering Torsdag d. 25. juni kl. 15.00

Læs mere

Cykel nordøen rundt med guider, og oplev det utroligt smukke Korsika - "Den Gemte Perle".

Cykel nordøen rundt med guider, og oplev det utroligt smukke Korsika - Den Gemte Perle. MOTIONSCYKELFERIE PÅ KORSIKA KORSIKA NORDØEN RUNDT I MAJ Cykel nordøen rundt med guider, og oplev det utroligt smukke Korsika - "Den Gemte Perle". Nordøen rundt på Korsika med guide Du har nu mulighed

Læs mere

Dagsorden. Udrejsen Lejr i Ford William Hike Vandaktivitet Forældreudflugt Inverness og Ford William

Dagsorden. Udrejsen Lejr i Ford William Hike Vandaktivitet Forældreudflugt Inverness og Ford William Dagsorden Udrejsen Lejr i Ford William Hike Vandaktivitet Forældreudflugt Inverness og Ford William Bonaly Outdoorcenter Udflugt Edinbourgh Tuck Shop Forth Lodge Hjemrejsen Ryge og Alkohol regler Lommepenge/lejrbank

Læs mere

Hærvejsløbet 2014 Cykelløbet

Hærvejsløbet 2014 Cykelløbet Hærvejsløbet 2014 Cykelløbet Infomail Hærvejsløbet 2014 står lige for døren. Du er tilmeldt cykelløbet fra Silkeborg til Viborg. Vi glæder os rigtig meget til at se en masse velforberedte cykelryttere

Læs mere

Kære forældre og elever

Kære forældre og elever Kære forældre og elever Tiden nærmer sig for vores spændende rejse til Riget i midten. Vi har efter bedste evne forsøgt os at lære os noget kinesisk af vores tålmodige lærer Ning. Hun har samtidig givet

Læs mere

Klassehyttetur og udflugter

Klassehyttetur og udflugter Klassehyttetur og udflugter Inspirationskatalog 1 Klassehyttetur og udflugter Indledning...3 Sted: Camp Hverringe...4 Sted: Vigelsø...6 Sted: Martofte gamle skole på Hindsholm...8 Sted: Odense ZOO...9

Læs mere

18.00 Velkomst, præsentation af udvalg og hjælpere, opråb af klubber Aftensmad - orientering om aftenaktivitet

18.00 Velkomst, præsentation af udvalg og hjælpere, opråb af klubber Aftensmad - orientering om aftenaktivitet Søndag 14.00 Indskrivning. Lederen melder klubben til straks ved ankomst. 18.00 Velkomst, præsentation af udvalg og hjælpere, opråb af klubber Aftensmad - orientering om aftenaktivitet 19.00 Ledermøde

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

KØRES MODSAT VEJ RUNDT

KØRES MODSAT VEJ RUNDT KØRES MODSAT VEJ RUNDT Lørdag den 20. august 2016 1. etape: Frederiksværk - Helsingør Færge: Helsingør-Helsingborg Frokost: Strandvägen, Helsingborg 2. etape: Helsingborg Ängelholm Aftensmad: I byen Ängelholms

Læs mere

Dagsrytme for Børnehuset

Dagsrytme for Børnehuset Hverdags morgen: Dagsrytme for Børnehuset Kl. 6.00 Vi møder ind nattevagten har fordelt børn. Vi snakker sammen om hvordan natten er gået. Nattevagten overleverer informationer. Vi starter med at tage

Læs mere

Tour de Harzen socialt samvær og træning

Tour de Harzen socialt samvær og træning Indbydelse til kammeratligt samvær i bjergrige omgivelser med Galten CK Tour de Harzen socialt samvær og træning Sidste år arrangerede klubben den første tur det fantastiske cykelområde "Harzen". Igen

Læs mere

Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010

Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010 Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010 Du har som træner nu mulighed for at få en spændende kultur- og badmintonoplevelse til i Beijing, Kina. DGI badminton har arrangeret rejsen, som byder på

Læs mere

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 DGI petanque Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 Kursus og sightseeing ved La Ciotat La Ciotat ligger 25 km øst for Marseille, og det er her petanquespillet startede i 1910. Turen indeholder bl.a.:

Læs mere

POST DANMARK RUNDT - MOTION 6 10. august. 2014

POST DANMARK RUNDT - MOTION 6 10. august. 2014 POST DANMARK RUNDT - MOTION 6 10. august. 2014 Tilmelding åbnes 11. november 2013 60 deltagere. Først til mølle princip! Danmarks Cykle Union indbyder hermed alle cykelmotionister under DCU til at deltage

Læs mere

Ramlerne god golf og sammenhold 2019

Ramlerne god golf og sammenhold 2019 Ramlerne god golf og sammenhold 2019 East Sussex, England 26-29 april 2019 Destinationen for Ramlernes Årlige forårstur bliver igen England, nærmere betegnet til East Sussex, hvor Dale Hill Golf Resort

Læs mere

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på UGEBREV uge 26 2019 Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: Uge 26: Lejrtur for hele skolen 28/6 kl. 11-12: Afhentning

Læs mere

Træningslejr Italien Påsken 2014. Kontaktpersoner: Allan EG 21431398, Erik Thalund 22165422 og Peer Bertelsen 40571503

Træningslejr Italien Påsken 2014. Kontaktpersoner: Allan EG 21431398, Erik Thalund 22165422 og Peer Bertelsen 40571503 Træningslejr Italien Påsken 2014 Kontaktpersoner: Allan EG 21431398, Erik Thalund 22165422 og Peer Bertelsen 40571503 Foreløbig plan for træningslejren i påsken 2014 Tidstermin: Fra Herning: Afgang Ankomst

Læs mere

Turen går til Tyskland og Schweiz:

Turen går til Tyskland og Schweiz: Turen går til Tyskland og Schweiz: Det er efterhånden længe siden, at HSO har været i udlandet for at spille, men nu nærmer tiden sig. I Tyskland gælder besøget Burgsteinfurt, som en del af Jer kender

Læs mere

29. juni 8. juli 2016. Programmet for 2016. Hastings London

29. juni 8. juli 2016. Programmet for 2016. Hastings London 29. juni 8. juli 2016 Programmet for 2016 Hastings London Program for sprogrejsen 2016. Ret til ændringer forbeholdes og kan næsten garanteres Spørgsmål stilles enten i vores FBgruppe (Sprogrejsen 2016)

Læs mere

Program. LM inde 2016 i fodbold

Program. LM inde 2016 i fodbold LM inde 2016 i fodbold Program Landsmesterskab for Dame senior, herre senior, old girls og old boys Den 20. - 21. februar 2016 i Vingsted Hotel & Konferencecenter og Brunmosehallen www.dgi.dk/fodbold Velkommen

Læs mere

Program. DGI Fodbold - Landsmesterskab inde 2018

Program. DGI Fodbold - Landsmesterskab inde 2018 DGI Fodbold - Landsmesterskab inde 2018 Program LM for Senior old girls og boys, veteraner, super veteraner d. 3. - 4. februar 2018 i Vingsted Hotel & Konferencecenter og Brunmosehallen wwww.dgi.dk/fodbold

Læs mere

Foreløbig Rejseprogram, foreløbig ugeplan og Huskeseddel

Foreløbig Rejseprogram, foreløbig ugeplan og Huskeseddel Detaljeret rejseprogram for Tur/Retur fra Thisted til Dublin Information omhandlende Dag Dato Kl Program Bemærkninger Afrejse Søndag 30.03 10:55! 17:41 Selve ugen Mandag Torsdag Afrejse fra Thisted Banegård

Læs mere

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013.

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. TURBESKRIVELSE 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. Individuelle rejser til Island. Vi mødes i Akurery lufthavn søndag eftermiddag d. 15 september. Som regel passer det med

Læs mere

HANDICAP Tour de Bornholm. Altid den første lørdag i september

HANDICAP Tour de Bornholm. Altid den første lørdag i september HANDICAP Altid den første lørdag i september Tag med til DANMARKS SJOVESTE IDRÆTSARRANGEMENT for handicappede og få en uforglemmelig oplevelse WWW.TOURDEBORNHOLM.DK Velkommen til Bornholm! Allan Hedegaard

Læs mere

Temaet er udvikling og synlighed

Temaet er udvikling og synlighed MEDARBEJDERTRÆF 2013 Temaet er udvikling og synlighed 25. 26. maj 2013 Det er vigtigt at Dansk Vandrelaugs medarbejdere mødes på tværs af afdelingerne for at udveksle erfaringer og lære af hinanden. Måske

Læs mere

CareNet vidensrejse til Paris 2015

CareNet vidensrejse til Paris 2015 CareNet vidensrejse til Paris 2015 Den 20. 22. maj 2015 inviterer CareNet på vidensejse til kærlighedens by Paris med fokus på sundheds- og velfærdsteknologi. Her kan du både se de nyeste sundheds- og

Læs mere

Mhs. til transportordningen er deadline når der er udsolgt eller senest 15. juni 2018.

Mhs. til transportordningen er deadline når der er udsolgt eller senest 15. juni 2018. Vi har som aftalt valgt PP Cycling Tours. Pakken vi blev enige om er ankomst fredag og hjemrejse mandag. Vi bor 3 mand i en 4-personers lejlighed med et lille køkken. Jeg har bedt PP om at gøre hotellet

Læs mere

Nordøen Rundt - besøg det utrolig smukke Korsika - "Den Gemte Perle".

Nordøen Rundt - besøg det utrolig smukke Korsika - Den Gemte Perle. MOTIONSCYKELFERIE KORSIKA NORDØEN RUNDT Nordøen Rundt - besøg det utrolig smukke Korsika - "Den Gemte Perle". En af vores guider på turen er super seje Christina Rindom - tidligere OL roer Nordøen Rundet

Læs mere

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser)

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser) Dagsprogram Lørdag 19.9. Afgang København kl. 14.30. Efter mellemlanding i Istanbul ankommer vi til Dalaman kl. 21.25 (måltider er ikke inkluderet på flyene). Transfer fra lufthavnen i Dalaman til pensionen

Læs mere

Program for Studietur til Prag for team 1 uge 13-2012

Program for Studietur til Prag for team 1 uge 13-2012 Studietur til Prag for team 1 (søndag den 25. fredag d. 30. marts 2012) Klasserne HG 10 HG 11 HG 12 - HG 21 og HG 22 Indkvartering: Botel Albatros Botel Albatros, Nábřeží Ludvíka Svobody, 110 00 Praha

Læs mere

Buen camino! AT7 El Camino de sidste 100 kilometer fra Sarria til Santiago de Campostela

Buen camino! AT7 El Camino de sidste 100 kilometer fra Sarria til Santiago de Campostela Buen camino! AT7 El Camino de sidste 100 kilometer fra Sarria til Santiago de Campostela Praktisk information Hvornår skal vi hvad? Uge 34-35: Første vejledning Uge 36 (05.09.): Øvevandringstur. Esrum

Læs mere

Turen går til Calella i Spanien. Efterårsferien 2008

Turen går til Calella i Spanien. Efterårsferien 2008 Turen går til Calella i Spanien. Efterårsferien 2008 HSO skal til Spanien!! For nogen er det første gang at de skal med HSO til udlandet, andre har både været med HSO i Burgsteinfurt i Tyskland og Tranemo

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 1 6. Kære børn og forældre Lemming, 21. april 2016

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 1 6. Kære børn og forældre Lemming, 21. april 2016 U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 1 6 Kære børn og forældre Lemming, 21. april 2016 Jeg vælger mig april! i den det gamle falder, i den det ny får fæste. Det volder lidt rabalder,

Læs mere

Vores Åbningstider. 5. kl: 6. kl: 7. kl: Ungdomsklub: Handicapklub. Mandag 12.00-17.00 12.00-17.00 12.00-17.00 Lukket 12.00-17.00

Vores Åbningstider. 5. kl: 6. kl: 7. kl: Ungdomsklub: Handicapklub. Mandag 12.00-17.00 12.00-17.00 12.00-17.00 Lukket 12.00-17.00 * Udover de 653 kr. om mdr. indbetales der hver mdr. 100 kr. for klubben daglige madordning, der serveres kl. 14.00. Dette beløbe indsættes på følgende konto: Reg. nr. 2267 Konto: 4379299747 Vores Åbningstider

Læs mere

5 dagstur med bus til Berlin

5 dagstur med bus til Berlin 5 dagstur med bus til Berlin Udrejse: Søndag d. 10. juni 2012 Hjemrejse: Torsdag d. 14. juni 2012 Hotel: Berlin Mark Hotel 4 stjernet Hotel Meinekestrasse 18-19 D10719 Berlin www.berlinmarkhotels.de Vi

Læs mere

Sundhed for dig på Samsø i april 2019

Sundhed for dig på Samsø i april 2019 Sundhed for dig på Samsø i april 2019 - Yogaretreat hvor din krop er i fokus Du bliver inviteret og guidet igennem yoga morgen og eftermiddag/aften med fokus på områder og funktioner i kroppen. Hver yogatime

Læs mere

Informationsmøde Knudens sommerlejre 2008 Bæver og ulve-lejr på Næsbycentret Åslejr på Thorup Hede

Informationsmøde Knudens sommerlejre 2008 Bæver og ulve-lejr på Næsbycentret Åslejr på Thorup Hede Informationsmøde Knudens sommerlejre 2008 Bæver og ulve-lejr på Næsbycentret Åslejr på Thorup Hede Dagsorden Praktiske oplysninger om bæver/ulve lejr Praktiske oplysninger om Åslejr Fælles oplysninger

Læs mere

Intromappe 2018 elev AGS 2018

Intromappe 2018 elev AGS 2018 08-08-2018 Intromappe 2018 elev AGS 2018 Overordnet tidsplan august Dag Onsdag den 8/8 Aktiviteter Første skoledag! 1.g-eleverne møder op kl. 8:00 - Introværter byder velkommen. 2.- og 3. g-eleverne møder

Læs mere

Informationsfolder om. Træningslejr Tyrkiet 2014. for. A-holdet Swim Team Vestsjælland

Informationsfolder om. Træningslejr Tyrkiet 2014. for. A-holdet Swim Team Vestsjælland Informationsfolder om for A-holdet Swim Team Vestsjælland Deltager: Vi er 24 personer, der skal med på træningslejren, heraf er der 18 svømmere. Vi tager af sted i tre forskellige grupper i perioderne

Læs mere

Klubtur til Rønde så er vi klar!

Klubtur til Rønde så er vi klar! Lunderskov den 25. marts 2010 Klubtur til Rønde så er vi klar! Vi håber, at materialet er til at gå til. Hej alle LBK ere Så nærmer tiden sig for årets klubtur til Rønde - vi håber, at I glæder jer. Alle

Læs mere

Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave

Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave Kære forældre velkommen til Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave Jeres barn har nu fået plads i Idrætsinstitutionen Aktivarius børnehave som er

Læs mere

Informationsaften om Costa Brava Cup 2015. Det er en hyggetur, hvor vi spiller for at vinde

Informationsaften om Costa Brava Cup 2015. Det er en hyggetur, hvor vi spiller for at vinde Det er en hyggetur, hvor vi spiller for at vinde 1 Hvor mange skal med på turen: 43 piger fordelt på 3 hold: U14 U17 U19. ( 41 i bussen) 5 holdledere og trænere ( 4 i bussen) Susan Jørgensen Heidi Østergaard

Læs mere

Konservatoriets Pigekor og Treenighedskirkens Drengekor Canada 2016

Konservatoriets Pigekor og Treenighedskirkens Drengekor Canada 2016 Konservatoriets Pigekor og Treenighedskirkens Drengekor Canada 2016 Fredag d. 14. okt. 2016. Rejsedag Konservatoriets Pigekor og Treenighedskirkens Drengekor mødtes ved bussen ved Treenighedskirken kl.

Læs mere

DATO FORMIDDAG EFTERMIDDAG AFTEN Aftensro kl 22:00

DATO FORMIDDAG EFTERMIDDAG AFTEN Aftensro kl 22:00 Ugens program for 2t, Nørre Gymnasiums studietur 24/4-29/4 Korsika 2016 DATO FORMIDDAG EFTERMIDDAG AFTEN Aftensro kl 22:00 Søndag 24/4 REJSEDAG: Mødetidspunkt i Kastrup Lufthavn, terminal 2, kl 5.30 Fly

Læs mere

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab.

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. MOTIONSCYKELFERIE PÅ KORSIKA KORSIKA NORDØEN RUNDT Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. Det kan du glæde dig til

Læs mere

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Kronborg 2015

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Kronborg 2015 ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Kronborg 2015 Velkommen til KMD 4:18:4 Kronborg! Det er os en stor glæde at byde dig velkommen som deltager til KMD 4:18:4 Kronborg. I denne guide, vil du kunne finde svar på dine

Læs mere

Rygning er under ingen omstændigheder tilladt indenfor.

Rygning er under ingen omstændigheder tilladt indenfor. 1 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Skitur... 2 Specielt til forældre... 3 Pakkeliste... 4 Følgende kan ofte med fordel medbringes... 4 Påklædning på fjeldet.... 5 Valuta omregning:... 5 Rute

Læs mere

Ramlerne god golf og sammenhold 2018

Ramlerne god golf og sammenhold 2018 Ramlerne god golf og sammenhold 2018 Grevskabet Cheshire, Nordvestlige England 26-29 april 2018 Destinationen for Ramlernes Årlige forårstur bliver England, nærmere betegnet til det lille Grevskab Cheshire,

Læs mere

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Kronborg 2016

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Kronborg 2016 ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Kronborg 2016 Velkommen til KMD 4:18:4 Kronborg! Det er os en stor glæde at byde dig velkommen som deltager til KMD 4:18:4 Kronborg. I denne guide, vil du kunne finde svar på spørgsmål

Læs mere

2.h Praktiske oplysninger om studietur Dublin

2.h Praktiske oplysninger om studietur Dublin 2.h Praktiske oplysninger om studietur Dublin 17.03. 22.03.2018 Kære elev og forældre i 2.h Så er vi snart klar til afrejse til Dublin. Hermed følger de sidste informationer, nemlig plan for turen, huskeseddel

Læs mere

Ita. Fritids- & ungdomsklubben Klub Allerød Søparken Allerød

Ita. Fritids- & ungdomsklubben Klub Allerød Søparken Allerød Ita Fritids- & ungdomsklubben Klub Allerød Søparken 3 3450 Allerød 48 17 79 21 Information Afgang Fredag d. 23. juni kl. 10.30 Mødetid Fra kl. 10.00 senest 10.15 Bagageindlevering Torsdag d. 22. juni kl.

Læs mere