Skovvangskolen Poppelvej 1A 3450 Allerød Tlf.: Fax:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Skovvangskolen Poppelvej 1A 3450 Allerød Tlf.: 4813 3200 Fax: 4813 3201 E-mail: skovvangskolen@alleroed.dk www.skovvang-skolen.dk"

Transkript

1 Skolebestyrelsesmøde Skovvangsskolen 28. maj 2008 Referat Skovvangskolen Poppelvej 1A 3450 Allerød Tlf.: Fax: Til stede: Anne H., Leif H, Elsebeth, Ole, Anne B., Peter H., Norreddine, Susanne H., Kasper ( elev), Kristine (elev), Steen og Katrine T. Afbud fra: Anette, Merete A. og Jan Førde. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Kommentarer til referat Ingen 3. Meddelelser fra formanden a. Konfirmationsforberedelse der er nedsat en arbejdsgruppe mellem skoleledere og præsterne i kommunen, som har til formål at prøve at løse de fremsendte problemer. b. Forældrehenvendelse Formanden henviste til den brevkorrespondance der har været og fremsendt pr. mail. Forældrehenvendelsen handler om mobning og der arbejdes administrativt med henvendelsen og der gives et centralt svar. 4. Meddelelser fra skolen a. Skoleårets plan og opfølgning Der blev given en orientering om planlægningen i forbindelse med den fleksible planlægning 4 gange årligt. Der kan forventes mødetid fra klokken og indtil senest klokken for de store elever altså arbejdstiden kan svinge 4 gange årligt for elever som ansatte Skovvangskolen har op til 4 planperioder. Timefordelingen vil få den konsekvens at de vedtagne antal timer (kommunalbestyrelsens vedtagelse) passer i gennemsnit pr.

2 år. Klassedannelserne følger de af Kommunalbestyrelsens vedtagne rammer. Skole-hjemsamarbejdet: det er skolebestyrelsens ønske, at der som minimum er 2 skole-hjemsamtaler om året. Budgetmæssigt blev der reduceret i dette sidste år pga indførelse af elevplaner og den skriftliggørelse der skal laves i forbindelse med udarbejdelse af elevplanen således at der pt. er et årligt møde. b. Klub I skrivende stund er der byggesagsbehandling af rummene. Endvidere bliver rummene renoveret for udsugning og lysforhold. Den pædagogiske plan der er lavet mangler blot de sidste ansættelser. Klubben starter den 1. august Rådhusets personale har lovet at håndværkerne er færdige til denne dato. c. Rengøring Rengøringsstandarden er under al kritik. Der arbejdes administrativt med firmaet, der er fusioneret med DFR, omkring rengøringsstandarden og niveauet for periodisk rengøring. Der er taget kontakt til centraladministrationen. d. Lokalgruppen Skovvangområdet Der arbejdes med budget med samt med eventuel fremlæggelse af forslag der har til hensigt at skabe rummelighed og at arbejde på tværs i området. Opgaven har trænge kår da der er udsigt til alvorlige besvarelser, hvorfor samarbejdet i lokalgruppen er svært. e. Trafikforhold omkring skolen Den mailkorrespondance der har været mellem skolen og rådhuset blev fremlagt. Der er endnu ikke sket noget i sagen skolen har ikke set planer eller andre fysiske handlinger.

3 f. Skovvangskolen som rollemodel V/ Suzanne Lindeberg og Skovvangskolens servicecenter mellem de 3 bedste servicecentre i DK. I skrivende stund kan vi næsten ikke få armene ned thi Skovvangskolen er tildelt følgende: Suzanne Lindeberg er af ministeriet udpeget som rollemodel for sin indsats i Løb & Læs projektet. Biblioteket / servicecentret er kåret som det bedste bibliotek/servicecenter i Danmark. (Jesper, Jesper, Helge, Vivi og Jørgen). g. Ansøgning om ekstra midler til indretning af naturfagligt lokale med Legomodellen. Vi har fået 50% af udgifterne dækket så det er vist ikke så ringe endda. Lokalet skal i første omgang benyttes til specialundervisning. 5. Meddelelser fra elevrådet Elevrådet peger også på manglende rengøring. De nye toiletter mangler rengøring. (der er handlet administrativt på elevrådets udmelding). Elevrådet ønsker egne skabe (Amerikanske model) leasing og køb er undersøgt og leasingen er ca. 100 kr. pr. måned pr. skab og familierne skal tegne sig for en 3 års periode. Det vurderes for dyrt. Det blev aftalt at elevrådet laver en brugerundersøgelse for at finde behovet / ønskerne. Elevrådet stopper deres miljøudvalg idet deres indsats for at reducere energiforbruget på skolen vil andrage kr. pr. klasselokale og en samlet udgift på ca kr. for skolen, hvilket vurderes at være for dyrt i spare tider. Der arbejdes med en plakatkampagne, for at motivere skolens elever til at spare på energien. 6. Meddelelser fra øvrige Steen W: I cafeen i Grankoglen er der påbud fra arbejdstilsynet (AT) omkring varmeproblemer og udsugning. Den model som AT pegede

4 på har givet nye problemer træk, dette arbejdes der på i samarbejde med rådhusets personale. 7. Opfølgning på aktivitetsskema Der er aktuelt intet nedskrevet i aktivitetsskemaet. 8. Revidering af principper for: a. Forældrenes underretning om elevens udbytte af skolegangen Hvis der huskes ret handler behandlingen af dette punkt om antallet af forældresamtaler og forældremøder. Ressourcemæssigt er der afsat 15 timer + 1½ x elevantallet / dette betyder ved 20 elever i en klasse, at der er afsat 15 + (1½x20 = 30 timer), i alt 45 timer. Der arbejdes mod at der kan afholdes 2 møder årligt mellem skole og hjem. Dette punkt tages op ved næste møde ved at gældende princip nedskrives og der tages udgangspunkt i dette. 9. Hvordan varetages bestyrelsesrollen internt og eksternt? Punktet blev debateret. 10. Opfølgning på klub-situationen. Der er løbende dialog og mødevirksomhed omkring klubben. Lokalerne i kælderen skal byggesagsbehandles, denne proces kører. Klubben skal have et pædagogisk indhold denne proces er i gang. Klubben skal have en fysisk indretning denne plan følger det pædagogiske indehold sammenstemt med økonomi og egentlige fysiske ting (overleveret fra Borupgård). Klubben skal have ansat de rigtige folk i skrivende stund mangler der en person som skal ansættes. / Bilag Se under information / nyt fra skoleledelsen punkt 4.B 11. Opfølgning på trafiksituationen. Skovvangskolen har haft et besøg af medarbejder fra rådhuset. Denne person lovede at handle på opgaven og vende tilbage. Der er ikke sket yderligere. Fremlagt mailkorrespondance mellem skole og rådhuspersonale. Det blev aftalt at formanden tager kontakt til John Køhler og at der på sidste arbejdsdag skrives til kommunalbestyrelsen:

5 Skolebestyrelsen ved Skovvangskolen fejrer, at der er gået et år, endnu, hvor der ingen elever eller ansatte er kommet til skade uagtet den manglende trafiksikkerhed i og omkring Skovvangskolen Hip Hip Hurra! Vi glæder os over, at vi stadig har levende børn. Katrine T. arbejder med Allerød Nyt og sender artikel om vore dårlige og farlige trafikforhold ved Skovvangskolen. 12. Økonomi og fagligt indhold på personaletur. Vedlagte bilag beskriver Skolebestyrelsen godkender turen og økonomien omkring turen for personalet i henhold til bilaget. Der gøres opmærksom på at udgifter til de 2 guidede turer ikke er indregnet i prisen. Denne tur er den billigste i de omtalte indhentede tilbud. 13. Bestyrelsesweekend hvor og hvornår integration er hovedemnet. Der skal tages beslutning om sted følgende foreslås administrativt Pharmakon, Hillerød, LO-skolen Helsingør, Schaæffergården, GentofteHotel Frederiksdal, Kolle Kolle, Værløse, eller et helt andet kultursted. Tiden er aftalt til 24. og 25. oktober 2008 Sted: administrationen finder sted. 14. Kommunens besparelsesforslag / Bilag vedlagt Mødeplan gennemgået for endelig kommunalbestyrelsesbeslutning omkring budget Formanden oplyser, at hun har deltaget i nogle møder med de øvrige skolebestyrelser. Det blev vedtaget, at mødes på Grundlovsdag og udarbejde skrivelse fra skolebestyrelserne til kommunalbestyrelsen omkring besparelserne ( svømning, klassekvotient, lejrskoler, SFO og specialområderne (skolebestyrelsens prioriteringsrækkefølge). 15. Forslag til ferieplan for 2009/2010. Bilag vedlagt. Ferieplanen som beskrevet i bilaget er vedtaget.

6 16. Lektiecafe for 2 sprogede elever Integrationsministeriet har en udviklingspulje som der kan søges i for etablering af lektiecafe på Skovvangskolen. Skovvangskolen (Norreddine) søger i puljen for Skovvangskolen. 17. Visioner Den væsentligste tilbagemelding er, at de nugældende visioner skal have tid til indførelse og blive en del af skolens normale virksomhed og dagligdag. Generelt ønskes ingen nye visioner, idet tiden kan beskrives som, at der i kontinuerligt forløb kommer mange og nye opgaver til skolen eksempelvis fra elevplaner, fleksibel skole, rummelighed, integration, fagfrie opgaver ( sundhed, renlighed, sex, erhverv, trafik, it,..) Bilag oplæg fra afdelingerne på Skovvangskolen / gennemgås på mødet Bilag De nugældende visioner skal opstrammes dette er skolebestyrelsens beslutning. Dette sker med udgangspunkt i de gældende visioner som er beskrevet i bogen velkommen til Skovvangskolen omkring visioner og mål. Der skal udarbejdes et oplæg til Pædagogisk Råd. Følgende udkast til vision blev besluttet: Visioner for Skovvangskolen PÆDAGOGIK: En skole, hvor eleverne har indflydelse på undervisningens form og indhold. Desuden er der mulighed for fleksibel tilrettelæggelse af undervisningen således at der gives mulighed for at eleverne opnår de bedste mulige faglige kundskaber i forhold til deres evner. KULTUR: En skole, hvor elever, ansatte, forældre og ledelsen respekterer hinanden uanset baggrund, spor, trininddeling eller andre forskelle. Eleverne er socialt ansvarlige og der arbejdes på alle trin for et mobefrit miljø. FORÆLDRE: En skole, hvor forældrene oplever, at de får relevant information fra skolen, lærerteamet og pædagogerne. Forældrene oplever, at der er mulighed for dialog om såvel deres barns skolegang og udvikling,

7 som om skolens udvikling generelt. Forældrene er aktive i forhold til deres barns/børne skolegang og i forhold til skolen som helhed. Leif udarbejder udkast til værdier gerne 3-5 værdiord.. Anne B udarbejder udkast til mål. Udkast udsendes i god tid inde augustmødet. 18. Møder næste skoleår Følgende møder er aftalt: August 2008: Tirsdag den 26. klokken (næste møde!!!!) Weekend den 24. og 25. oktober fra ca. kl 15 den 24. til om eftermiddagen den 25. Februar 2009: Onsdag den klokken Maj 2009: Tirsdag den 12. klokken Punkter til næste møde Punkt 8 fra denne dagsorden tages op igen 20. Evt. Dialog om mobning og indsatser og skolens handlinger.

8

Vindinge Skole Dagsorden til skolebestyrelsesmøde.

Vindinge Skole Dagsorden til skolebestyrelsesmøde. 1 Vindinge Skole Dagsorden til skolebestyrelsesmøde. Dato: Tirsdag den 18. november 2014 kl. 18.30 til 21.00. Sted: Lærerværelset, Vindinge Skole, indgang i hjørnet ved lærerværelset/kontoret Referent:

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Skovvangsskolen. 24. oktober 2008

Skolebestyrelsesmøde Skovvangsskolen. 24. oktober 2008 REFERAT FRA: Skolebestyrelsesmøde Skovvangsskolen 24. oktober 2008 1. Godkendelse af dagsorden Intet 2. Kommentarer til referat Intet 3. Meddelelser fra formanden Intet nyt siden sidst 4. Meddelelser fra

Læs mere

Dagsorden og referat af

Dagsorden og referat af Skole og Familie Birkerød Skole Dagsorden og referat af Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 30. oktober 2012 kl. 19.00 21.30 Mødested: Konferencen, M1 Birkerød Parkvej 12 3460 Birkerød www.birkerødskole.dk

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 8. marts 2012

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 8. marts 2012 af bestyrelsesmøde torsdag d. 8. marts 2012 Deltager fra bestyrelsen: Formand Anja Valhøj (ANV), Næstformand Shaddie Mackeprang (SM), Kasserer Andreas Boye (AB), Best.medlem Sussi S. Hansen (SSH), Best.medlem

Læs mere

Spurvelundskolen Spurvelundsvej 16-5270 Odense N Tlf. 63 75 27 00 Fax 63 75 27 13 spurvelundskolen.buf@odense.dk EAN: 5798006606832

Spurvelundskolen Spurvelundsvej 16-5270 Odense N Tlf. 63 75 27 00 Fax 63 75 27 13 spurvelundskolen.buf@odense.dk EAN: 5798006606832 Spurvelundskolen Spurvelundsvej 16-5270 Odense N Tlf. 63 75 27 00 Fax 63 75 27 13 spurvelundskolen.buf@odense.dk EAN: 5798006606832 Skolebestyrelsesmøde onsdag den 18. april 2012 kl.19.00 Indkaldte deltagere:

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 18. marts kl. 17:30 18:50

Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 18. marts kl. 17:30 18:50 Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 18. marts kl. 17:30 18:50 Til stede: Charlotte, Merete, Thorkild, Helena, Carsten, Karina, Lajla og Jes Husk afbud til Carsten eller Charlotte Afbud: Aya, Christina, Danny

Læs mere

A. Større sager/emner til drøftelse (1,5 timer)

A. Større sager/emner til drøftelse (1,5 timer) Gentofte Skole, 25. februar 2013 Referat af skolebestyrelsesmøde torsdag d. 21. februar 2013 kl. 18 21 (kontoret) Majken Linnemann Jensen, Anne Julie Murphy,Jørn Haandbæk, Asger Henning Nielsen, Kristian

Læs mere

Referat. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen

Referat. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen Referat Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen Mødedato og tid Onsdag den 30. Maj 2012 kl. 19.00 Møde nr. 20 Mødelokale Lokale 82 Åbne sager Lukkede sager Forplejning Kaffe/the/sodavand Bestyrelsen Mødt

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen fra møde i skolebestyrelsen mandag den 19.12.2011

Udskrift af forhandlingsprotokollen fra møde i skolebestyrelsen mandag den 19.12.2011 Udskrift af forhandlingsprotokollen fra møde i skolebestyrelsen mandag den 19.12.2011 Afbud: Nicolai, Ole. Pkt. 58 Godkendelse af referat fra bestyrelsens møde den 15.11.2011 Godkendt. Pkt. 59 Nyt fra

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde og juleafslutning tirsdag d. 15. december kl. 17:30 20:30

Skolebestyrelsesmøde og juleafslutning tirsdag d. 15. december kl. 17:30 20:30 Skolebestyrelsesmøde og juleafslutning tirsdag d. 15. december kl. 17:30 20:30 Til stede: Anders 9.B, Helena, Nadia, Charlotte, Danny, Christina Karina, Carsten, Lajla og Jes Husk afbud til Carsten eller

Læs mere

Møde i skolebestyrelsen Mandag den 5. oktober kl. 19.00 21.30 på Hedegårdsskolen

Møde i skolebestyrelsen Mandag den 5. oktober kl. 19.00 21.30 på Hedegårdsskolen Møde i skolebestyrelsen Mandag den 5. oktober kl. 19.00 21.30 på Hedegårdsskolen Indkaldte: Brian Lentz, Heidi H. Nielsen, Lone Hougesen, Helle Bønnelykke, Jan Mogensen, Michael Yde Nielsen, Bjarke Bjerg,

Læs mere

Forældrebestyrelsesmøde Dagtilbud Skanderborg Vest

Forældrebestyrelsesmøde Dagtilbud Skanderborg Vest Mødedata Forældrebestyrelsesmøde Dagtilbud Skanderborg Vest Mødedato 17. september 2015 Mødetidspunkt kl. 19.00 21:30 Mødested Vrold Børnehus Gl. skolevej 1 8660 Skanderborg Deltagere Afbud Referent/ Mødeleder/ordstyrer:

Læs mere

Referat. skolebestyrelsesmøde. mandag d. 31. oktober 2011. Nørre Alslev skole

Referat. skolebestyrelsesmøde. mandag d. 31. oktober 2011. Nørre Alslev skole Referat skolebestyrelsesmøde mandag d. 31. oktober 2011 Nørre Alslev skole Skolebestyrelsen Nr. Alslev skole Referat for mødet Mandag d. 31. oktober 2011 kl. 18.30 21.00 Blad nr. 45 Formandens initialer:

Læs mere

Skævinge Skole & Ll. Lyngby Skole respekt tillid nærvær

Skævinge Skole & Ll. Lyngby Skole respekt tillid nærvær Dagsorden til skolebestyrelsesmøde Side 001 Skævinge Skole & Ll. Lyngby Skole respekt tillid nærvær 7. november 2011 Tirsdag den 30. august kl. 19.00-21.30 på, mødelokalet Deltagere: Dorte Seir Petersen,

Læs mere

Velkommen til Ejby Skole

Velkommen til Ejby Skole Velkommen til Ejby Skole En velkomstguide til alle nye elever og forældre på Ejby skole www.ejby-skole.dk Skolens ledelse og skolebestyrelsen vil med denne velkomstguide gerne byde alle nye elever og forældre

Læs mere

Allerød Kommune. Referat. Hovedudvalget afholdt møde den 20. maj 2015. Afbud: Agnete Thomsen, Anne Bergmann, Michael Høybye, Vivi-Ann Petersen

Allerød Kommune. Referat. Hovedudvalget afholdt møde den 20. maj 2015. Afbud: Agnete Thomsen, Anne Bergmann, Michael Høybye, Vivi-Ann Petersen Referat Allerød Kommune Personale Allerød Rådhus Bjarkesvej 2 3450 Allerød Tlf: 48 100 100 kommunen@alleroed.dk www.alleroed.dk Hovedudvalget afholdt møde den 20. maj 2015. Afbud: Agnete Thomsen, Anne

Læs mere

2. Indsigelse mod Gymnastiksalsfordelingen fra Skovlunde Håndbold & Gymnastik *

2. Indsigelse mod Gymnastiksalsfordelingen fra Skovlunde Håndbold & Gymnastik * Møde i tirsdag den 17. august 2004, Kl. 17.00 i udvalgsværelse 2 REFERAT INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Meddelelser * 2. Indsigelse mod Gymnastiksalsfordelingen fra Skovlunde Håndbold & Gymnastik * 3. s konference

Læs mere

Gentofte Skole REFERAT AF SKOLEBESTYRELSESMØDE. Mandag d. 08.09.08 KL. 18.00 20.00 på kontoret

Gentofte Skole REFERAT AF SKOLEBESTYRELSESMØDE. Mandag d. 08.09.08 KL. 18.00 20.00 på kontoret REFERAT AF SKOLEBESTYRELSESMØDE Mandag d. 08.09.08 KL. 18.00 20.00 på kontoret Morten Hejgaard Klaus Kjøller Leif Evald Lars Korsholm Michael Clemens Else Juul Andersen Jens Ole Legart Susanne Ilsfort

Læs mere

Referat af møde i Opgaveudvalg for Integration af flygtninge

Referat af møde i Opgaveudvalg for Integration af flygtninge GENTOFTE KOMMUNE Referat af møde i Opgaveudvalg for Integration af flygtninge Mødetidspunkt 02-03-2016 19:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse A & B Protokollen blev læst og mødet hævet kl.: 21:00 Tilstede:

Læs mere

Skolebestyrelsen for Skovboskolen og Gørslev Skole

Skolebestyrelsen for Skovboskolen og Gørslev Skole Skolebestyrelsen for Skovboskolen og Gørslev Skole Den 13.1. 2015 kl.18.30-21.00 Mødested Skovboskolen, mødelokale K2 Note Der vil være brød, pålæg mv. Dirigent: Linda Andersen Referent: Pia Fürst Pkt.

Læs mere

REFERAT for møde nr. 8. skoleåret 2007/08 SKOLEBESTYRELSEN Tirsdag d. 20. maj 2008 kl. 19. 00 21. 00 i personalerummet

REFERAT for møde nr. 8. skoleåret 2007/08 SKOLEBESTYRELSEN Tirsdag d. 20. maj 2008 kl. 19. 00 21. 00 i personalerummet REFERAT for møde nr. 8. skoleåret 2007/08 SKOLEBESTYRELSEN Tirsdag d. 20. maj 2008 kl. 19. 00 21. 00 i personalerummet ORIENTERING... 2 1. Orientering... 2 ELEVRÅDET... 3 2. Fra elevrådet... 3 SAGER TIL

Læs mere

Referat. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen

Referat. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen Referat Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen Mødedato og tid Mandag den 30. April 2012 kl. 19.00 - Mødet slut kl. 21.43 Møde nr. 19 Mødelokale Lokale 82 Åbne sager Lukkede sager Forplejning Kaffe/the/sodavand

Læs mere

Fraværende: Mira Pavlovic, Natassa Zmiro, Hülya Kocak, Brian Lund Madsen, Özcan Kocak

Fraværende: Mira Pavlovic, Natassa Zmiro, Hülya Kocak, Brian Lund Madsen, Özcan Kocak Referat af møde i 12. august 2004. Tilstede: Anselme Bankambona, Nimer Shama, Jette Garder, Ena Juhl (til kl.18), Lolan Ottesen, Janne Jørgensen, Musse Sheikh Ahmed, Kåre Harder Olesen, Omid Azari, Susse

Læs mere

Børne- og Kulturudvalget

Børne- og Kulturudvalget Børne- og Kulturudvalget Referat Dato: Onsdag den 2. april 2014 Mødetidspunkt: 17:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: Fraværende: 405 mødelokale på Rådhuset Jytte Bendtsen, Kenneth Kristensen Berth, Erdal

Læs mere

Skolebestyrelsmøde Østervangsskolen Emne. Formål & ønsket resultat. Referat (tekst) Aktion Deadline Ansvar el. Lukket Skolebestyrelsesmøde.

Skolebestyrelsmøde Østervangsskolen Emne. Formål & ønsket resultat. Referat (tekst) Aktion Deadline Ansvar el. Lukket Skolebestyrelsesmøde. Dato: 2014-02-27 Ordstyrer: Helene Til stede:, Bo, Kasper, Jytte, Rikke (8D), Tanja, Birgitte, Helene, Pernille (fra 20:45) Afbud: Aina, Rikke, Claus, Mick(8A), Fraværende: Referent: Bo SB-møderne afholdes

Læs mere

1. SKOLENS ORGANISATION 3 2. FAGFORDELING 4 3. TIMEFORDELING 4 4. HOLDDANNELSE/DELETIMER 4 5. SKEMALÆGNING. 4 6. BUDGETPROCEDURE 5

1. SKOLENS ORGANISATION 3 2. FAGFORDELING 4 3. TIMEFORDELING 4 4. HOLDDANNELSE/DELETIMER 4 5. SKEMALÆGNING. 4 6. BUDGETPROCEDURE 5 Principper Indholdsfortegnelse 1. SKOLENS ORGANISATION 3 2. FAGFORDELING 4 3. TIMEFORDELING 4 4. HOLDDANNELSE/DELETIMER 4 5. SKEMALÆGNING. 4 6. BUDGETPROCEDURE 5 7. RESSOURCEANVENDELSE 5 8. SKOLE/HJEM-SAMARBEJDE

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 16. september 2010 kl. 08.30 i afdelingen lokaler

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 16. september 2010 kl. 08.30 i afdelingen lokaler side 1 Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 16. september 2010 kl. 08.30 i afdelingen lokaler Fraværende: Mariann, Kurt, Lisbeth, Dorthe S, Kirsten, Rita, Malene DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Fællesbestyrelsesmøde Mols

Fællesbestyrelsesmøde Mols Fællesbestyrelsesmøde Mols Molsskolen den 15. januar 2015 Forældrerep. Molsskolen: Medarbejderrep. skolen Forældrerep. Bhv. Mols Susanne, Eva, Thomas, Mette, Trine, Louise, Mai-Brit Carl Oskar, Frants,

Læs mere

Store Merløse Centralskole Referat for Skolebestyrelsesmøde

Store Merløse Centralskole Referat for Skolebestyrelsesmøde Store Merløse Centralskole Referat for Skolebestyrelsesmøde Referat for Skolebestyrelsesmøde den 26. oktober 2011 Tid: Klokken 19.00-21.30 Sted: Store Merløse Centralskole - på læreværelset Forplejning:

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden. 2. Kort nyt fra dagtilbuddet. Aarhus Kommune, Børn og Unge. Vejlby Dagtilbud

1. Godkendelse af dagsorden. 2. Kort nyt fra dagtilbuddet. Aarhus Kommune, Børn og Unge. Vejlby Dagtilbud Aarhus Kommune, Børn og Unge Vejlby Dagtilbud Børnehuset Frijsenborgvej, Lindehuset, Gadekæret, Børnehuset Næringen, Valmuen, Børnehuset på Kanten, Krudtuglen Dagtilbudsleder Kristine Schroll Frijsenborgvej

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Referat fra bestyrelsesmøde Mødedato: 27/10-2015 Starttidspunkt: 16.00 Sluttidspunkt: 18.00 Mødelokale: Deltagere: Fraværende med afbud: Referent: U159 Hanne Fischer Møller (HF), Kenneth Ladefoged (KL),

Læs mere

Bestyrelsesreferat fra bestyrelsesmøde tirsdag d.10.december 2013

Bestyrelsesreferat fra bestyrelsesmøde tirsdag d.10.december 2013 Bestyrelsesreferat fra bestyrelsesmøde tirsdag d.10.december 2013 Til stede: John Gothjelpsen, Tobias Weische, Emilie Tang, Martin Götz, Atle Troels Børsting, Torben Theilgaard, Klaus Kørvell, Vibeke Brask,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Lindehøjskolen

Skolebestyrelsesmøde Lindehøjskolen Skolebestyrelsesmøde Lindehøjskolen Torsdag d. 21. november kl. 19 21.30 1. SFO 3. klasse opgaven Besøg af Helle Skjødt og Michael Larsen. 2. Orientering Formanden Skoleledelsen Eleverne Andre 3. Trafikforum:

Læs mere

KOMPETENCEBASERET - RULLENDE - ALDERSINTEGRERET - INDSKOLING

KOMPETENCEBASERET - RULLENDE - ALDERSINTEGRERET - INDSKOLING KRAI, skoleåret 2016-17 En ny skolestart i Nim Skole og Børnehus, udarbejdet april 2016 KOMPETENCEBASERET - RULLENDE - ALDERSINTEGRERET - INDSKOLING Øget faglighed, øget trivsel og større sammenhæng i

Læs mere

Referat fra skolebestyrelsesmødet mandag d. 18. marts 2013 kl. 19.00 22.00 i personalelokalet afd. Byen

Referat fra skolebestyrelsesmødet mandag d. 18. marts 2013 kl. 19.00 22.00 i personalelokalet afd. Byen Skolebestyrelsen Ørkildskolen Til skolebestyrelsen. Referat fra skolebestyrelsesmødet mandag d. 18. marts 2013 kl. 19.00 22.00 i personalelokalet afd. Byen Fraværende: Ole Tougaard, Katja Schrøder, Charlotte

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde Referat af møde Den 14. marts 2016 kl. 15.30-21.00 Afdeling Falkenborg MØDEDELTAGERE Kasper Thorsen Tanja Jakobsen Jens-Jørgen Mølvig Camilla Cordius Suppleanter: Thomas Bollerup Medarbejderrepræsentanter:

Læs mere

virum skole bestyrelsens årsberetning 2007/2008

virum skole bestyrelsens årsberetning 2007/2008 1 virum skole bestyrelsens årsberetning 2007/2008 2 Virum Skoles vision udarbejdet 2006 Virum Skole er skolen, som tør, vil og kan udvikle egen praksis, så eleverne er i stand til at leve i en verden i

Læs mere

Dagsorden. til Børn & Familieudvalg

Dagsorden. til Børn & Familieudvalg Dagsorden til Børn & Familieudvalg Mødedato: Torsdag den 7. april 2016 Mødetidspunkt: 8:00 Mødested: Signaturskolen, Kvaglund, Askekrattet 8 Deltagere: Diana Mose Olsen (F), Jesper Frost Rasmussen (V),

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kirke Hyllinge skole Torsdag den 15.august 2013 kl.19-21. På lærerværelset..

Skolebestyrelsesmøde Kirke Hyllinge skole Torsdag den 15.august 2013 kl.19-21. På lærerværelset.. 1. Godkendelse af referat Godkendt 2. Godkendelse af dagsorden Godkendt. Punkt 14 skal højere op for fremtiden. 3. Nyt fra elevrådene Intet 4. AKT- området. Christina Halsted AKT lærer på skolen holder

Læs mere

Referat af møde med pladsformændene og RL 8. januar 2015

Referat af møde med pladsformændene og RL 8. januar 2015 Fællesmøde i regionen torsdag den 8. januar. Vejgaard Bibliotek. Møde tidspunkt 18.30 Indkaldte : Mette Urup Jette Søndergaard Jan Jørgensen Hanne Koldkjær Bente Sand Per K. Nielsen Thomas Kaldsen Poul

Læs mere

GODKENDELSE AF DAGSORDEN OG REFERAT TIL DRØFTELSE

GODKENDELSE AF DAGSORDEN OG REFERAT TIL DRØFTELSE KILEPARKEN 21, TILST KL. 17.00 19.30 HANDICAPRÅDSMØDE DEN 22. JANUAR 2015 DELTAGERE: PEDER UDENGAARD (PU), KNUD N. MATHIESEN (KNM), CLAUS BJARNE CHRISTENSEN (CBC), HELEN CONWAY-BLAKE (HCB), MARIANNE BANNER

Læs mere

Nr. 3-2014. Skolebestyrelsesmøde Hærvejsskolen Tirsdag den 11. marts 2014 kl. 18.30 Vestergade

Nr. 3-2014. Skolebestyrelsesmøde Hærvejsskolen Tirsdag den 11. marts 2014 kl. 18.30 Vestergade Nr. 3-2014 Skolebestyrelsesmøde Hærvejsskolen Tirsdag den 11. marts 2014 kl. 18.30 Vestergade Afbud: Jørgen. Afbud næste møde: Fraværende: Sang: Vibse Sang næste møde: Inger Margrethe Referat: 20/14 Godkendelse

Læs mere

Tilstede: Anders (9.A), Mads (9.B), Michael, Kurt N., Kurt M., Jesper, Kirsten N., Charlotte, Rie (sup. for Leif)

Tilstede: Anders (9.A), Mads (9.B), Michael, Kurt N., Kurt M., Jesper, Kirsten N., Charlotte, Rie (sup. for Leif) Referat af skolebestyrelsesmøde Torsdag den 23. April 2015 1900-2100 Bemærkning til dagsordenen: Der er mange punkter på dagsordenen, og det er næppe sandsynligt at vi på mødet når at behandle alle punkter.

Læs mere

Rønbækskolen. Aldersintegreret Indskoling 0.-2. årg. 2012-13

Rønbækskolen. Aldersintegreret Indskoling 0.-2. årg. 2012-13 Rønbækskolen Aldersintegreret Indskoling 0.-2. årg. 2012-13 1 Forældremøde 31/1 2012 2 Dagsorden: Kort status på planlægningen af AI 30 min. I grupper drøftes forventninger i forhold til skole/hjem samarbejdet

Læs mere

FREDERIKSHAVN KOMMUNE REFERAT FRA BØRNE- OG UNGDOMSUDVALGET 21-05-2003. Mødedato: 21-05-2003 Mødetidspunkt: kl. 14.30-16.

FREDERIKSHAVN KOMMUNE REFERAT FRA BØRNE- OG UNGDOMSUDVALGET 21-05-2003. Mødedato: 21-05-2003 Mødetidspunkt: kl. 14.30-16. FREDERIKSHAVN KOMMUNE REFERAT FRA BØRNE- OG UNGDOMSUDVALGET 21-05-2003 Mødedato: 21-05-2003 Mødetidspunkt: kl. 14.30-16.30 Mødested: B101 Ingen # 306770/22-05-2003 21-05-2003 Bilags- og indholdsfortegnelse

Læs mere

Hareskov Skole. Referat. Skolebestyrelsesmøde. Tirsdag den 7. maj 2013, kl. 17.00-20.00

Hareskov Skole. Referat. Skolebestyrelsesmøde. Tirsdag den 7. maj 2013, kl. 17.00-20.00 Hareskov Skole Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 7. maj 2013, kl. 17.00-20.00 Referat Møde nr. 30 Fraværende: Mødeleder: Ingen Susanne Pihl Hansen ORIENTERING OG DRØFTELSE AF AKTUELLE SAGER: 1. OPSAMLING

Læs mere

Samlet Funktion Køn Anciennitet Alder

Samlet Funktion Køn Anciennitet Alder Samlet Funktion Køn Anciennitet Alder Løn - hvor enig er du i følgende synspunkter: Lokalt aftalte løntillæg skal udgøre en større del af den samlede løn? ikke- TR % over Antal 44 TR 5 K 14 U 10 ÅR 16

Læs mere

Velkommen til Hurup Skoles overbygning

Velkommen til Hurup Skoles overbygning Velkommen til Hurup Skoles overbygning 02-04-2014 Læring Fællesskab Trivsel Hurup Skole er karakteriseret ved gode læringsmiljøer, høj kvalitet og faglighed samt et tæt samarbejde mellem alle involverede

Læs mere

Ad 3 Skolebestyrelsen tilslutter sig Forvaltningens forslag. Høringssvar udarbejdet. Se bilag nederst på referatet.

Ad 3 Skolebestyrelsen tilslutter sig Forvaltningens forslag. Høringssvar udarbejdet. Se bilag nederst på referatet. REFERAT AF SKOLEBESTYRELSESMØDE Tirsdag d. 07.09.04, kl. 18.30 22.00 09-09-2005 Telefon direkte: 43 90 67 66 Tal med: KB/ij Journalnr.: 17.01.01/Skolebestyrelse070904 DAGSORDEN: 0. Spørgetid 1. Godkendelse

Læs mere

Velkommen til Birkerød Skole

Velkommen til Birkerød Skole Infomøde 8. dec. 2015 Velkommen til Birkerød Skole Information om start i Førskole-SFO og børnehaveklasse INDHOLDSFORTEGNELSE Forord...... 3 Organisering... 4 Mantra... 4 Førskole-SFO....... 6 Børnehaveklasser....

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Mandag den 3. juni 2012 kl. 16:00 18:00 på Torneværksvej 20 Deltagere Bjarne Westerdahl, Cæsar Funch Jensen, Kai Dahl Andersen, Bjarne Kruse, Erik Eriksen,

Læs mere

Afbud. Fremmødt. Dagsorden godkendt med tilføjelse af punkt vedr. behandling af orlov

Afbud. Fremmødt. Dagsorden godkendt med tilføjelse af punkt vedr. behandling af orlov Indkaldt Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 22.10.2014 kl. 19.00 21.30 Lene Magnussen, Hanne Kjær Jørgensen, Kirsten Munch Andersen, Henrik Bak Jeppesen, Annette Legradi, Lasse Bak, Rikke Røpke, Marie Klaustrup,

Læs mere

Dagsorden til skolebestyrelsesmøde onsdag d. 3. april 2013 Kl. 19-21.30 i Frokoststuen

Dagsorden til skolebestyrelsesmøde onsdag d. 3. april 2013 Kl. 19-21.30 i Frokoststuen Dagsorden til skolebestyrelsesmøde onsdag d. 3. april 2013 Kl. 1921.30 i Frokoststuen tlf. 87943100 www.moelleskolenry.dk Formand: Lone Dalsgaard André Fraværende: SHP (lockoutet), Poul K, Anette 432012/13:

Læs mere

Princip nr. 1 - Elevernes valg af valgfag i 7. klasse for Vaarst- Fjellerad skole

Princip nr. 1 - Elevernes valg af valgfag i 7. klasse for Vaarst- Fjellerad skole Princip nr. 1 - Elevernes valg af valgfag i 7. klasse for Vaarst- Fjellerad skole Såfremt eleven opfylder kommunens minimumskrav for ugentlige lektioner kan der ikke kræves at eleven yderligere vælger

Læs mere

Dagsorden Fremstilling Beslutning

Dagsorden Fremstilling Beslutning Skolebestyrelsesmøde 27-08-2014 18.30 20.30 Mødetype: Skolebestyrelsesmøde nr. 1 Ordstyrer: Referent: Formanden Skoleledelsen Tilstede: Heidi Hesselholt Formand (børn på 7. og 9. årgang), Anders Buhelt

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Dagsorden m/ referat d. 30.9.2015 på Afdeling Balsmoseskolen Forum: Skolebestyrelsesmøde Mødedeltagere: Forældrevalgte: Martin Kaag, Jeppe Krag, Jens Skov, Ane Hag, Peter Egemose Grib, Stephan Grubbe Sølby,

Læs mere

Inklusionscenteret for Læsning på Balleskolen byder dig velkommen i LÆS3 (i daglig tale kaldet 9D)

Inklusionscenteret for Læsning på Balleskolen byder dig velkommen i LÆS3 (i daglig tale kaldet 9D) Balleskolen Balle Kirkevej 120 8600 Silkeborg telefonnummer: 89 70 21 00 E-mail: balleskolen@silkeborg.dk Klasselærer: Anne Riehm Sørensen (AR) Telefon: 24 27 03 08 E-mail: anne@riehm.dk Sekundærlærer:

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Referat Af Handicaprådet

TÅRNBY KOMMUNE. Referat Af Handicaprådet TÅRNBY KOMMUNE Referat Af Handicaprådet Dato: 10.12.2015 Tidspunkt: 16.00 Sted: Mødelokale 209 Deltagere: Camilla Schwalbe, Jan Jakobsen, Anders Krantz, Lars-Peter Brogaard Nielsen, Lis Noltensmeier, Jan

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 22. oktober kl. 17:30 19:00

Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 22. oktober kl. 17:30 19:00 Dagsorden og referat af Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 22. oktober kl. 17:30 19:00 Til stede: Danny, Charlotte, Thorkild, Helena, Christina, Tania, Nadja (kom sent), Karina, Carsten, Laila og Jes Husk

Læs mere

Referat fra årsmøde i DH 10. marts 2016 i kantinen på Randers Sundhedscenter, Biografgade 3, 8900 Randers.

Referat fra årsmøde i DH 10. marts 2016 i kantinen på Randers Sundhedscenter, Biografgade 3, 8900 Randers. Danske Handicaporganisationer Randers v/ formand Asger Laustsen, Tinghøjvej 15, 8920 Randers NV Telefon: 86 44 32 21. E-mail: il.as.laustsen@fiberflex.dk Hjemmeside: www.dhranders.dk Referat fra årsmøde

Læs mere

Kvalitetsrapport 2013

Kvalitetsrapport 2013 Kvalitetsrapport 203 Virksomhedsplan for Krabbeshus Heldagsskole A. Beskrivelse af skolen Særlige kendetegn/traditioner Krabbeshus Heldagsskole er Skive Kommunes specialskole for børn og unge med autisme

Læs mere

Ellekildeskolen. Skolebestyrelsesmøde. 02-02-2009 kl.: 19:00

Ellekildeskolen. Skolebestyrelsesmøde. 02-02-2009 kl.: 19:00 Ellekildeskolen REFERAT Skolebestyrelsesmøde kl.: 2 Fraværende: Med afbud: Lonny Flormann, Maiken Petersen, Helle Poulsen, Søren Rasmussen, Anne Sørensen, Mai Wandrup, Lars Jensen Uden afbud: 1. Godkendelse

Læs mere

Referat For møde nr. 5 skoleåret 2009/2010 SKOLEBESTYRELSEN Tirsdag d. 26. januar 2010 kl. 19.00 21.00 i personalerummet

Referat For møde nr. 5 skoleåret 2009/2010 SKOLEBESTYRELSEN Tirsdag d. 26. januar 2010 kl. 19.00 21.00 i personalerummet For møde nr. 5 skoleåret 2009/2010 SKOLEBESTYRELSEN Tirsdag d. 26. januar 2010 kl. 19.00 21.00 i personalerummet 1. Orientering 2. Elevrådet 3. Sager til drøftelse 4. Sager til beslutning 5. Lukket punkt

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 2. december 2015 Tidspunkt: Kl. 10.00 16.00 Sted: Lokale 8

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 2. december 2015 Tidspunkt: Kl. 10.00 16.00 Sted: Lokale 8 7. december 2015 Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 2. december 2015 Tidspunkt: Kl. 10.00 16.00 Sted: Lokale 8 REFERAT Til stede fra bestyrelsen: Gitte Ørskou (fmd.), Anne Lise Marstrand-Jørgensen

Læs mere

Øvrige deltagere: Fra Domea, driftschef Mikki Frandsen. Formand Jørgen Østergaard bød velkommen til mødet.

Øvrige deltagere: Fra Domea, driftschef Mikki Frandsen. Formand Jørgen Østergaard bød velkommen til mødet. Boligselskabet af 1964 i Hjørring Referat af organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 18. september 2013 kl. 15.00 i bestyrelseslokalet, St. Kirkestræde 17 B, 9800 Hjørring. Dagsorden: side 1 Godkendelse

Læs mere

10. maj 2007 Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 15/5 2007 kl. 18.30 på lærerværelset

10. maj 2007 Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 15/5 2007 kl. 18.30 på lærerværelset ALHOLM SKOLEN 10. maj 2007 Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 15/5 2007 kl. 18.30 på lærerværelset Til stede: Mona,, Lise, Susanne C., Flemming, Kim, Pernille, Kasper, Viktor, Vagn, Lena, Vibeke og Sheila

Læs mere

Bestyrelsesreferat for Århus Privatskoles bestyrelse

Bestyrelsesreferat for Århus Privatskoles bestyrelse Bestyrelsesmøde nr. 59 Mødedato 16. januar 2014 Referat godkendt og udsendt d. 27. januar 2014 Deltagere: Frederique, Christoffer, Helge, Marianne, Anne Dorte, Anne Vibeke og Anja Afbud: Gitte DAGSORDEN

Læs mere

For møde nr. 4 SKOLEBESTYRELSEN. Torsdag den 18. december 2014. Kl. 17.00 ca. 21.00 Julefrokost fra kl. 19.00

For møde nr. 4 SKOLEBESTYRELSEN. Torsdag den 18. december 2014. Kl. 17.00 ca. 21.00 Julefrokost fra kl. 19.00 Dagsorden For møde nr. 4 SKOLEBESTYRELSEN Torsdag den 18. december 2014 Kl. 17.00 ca. 21.00 Julefrokost fra kl. 19.00 Mødelokale 2 i Grøn Fløj, Mølholm Skole ÅBEN DAGSORDEN:... 17 SAGER TIL EFTERRETNING:...

Læs mere

ÅRSBERETNING FOR SKOLEÅR 2008/2009

ÅRSBERETNING FOR SKOLEÅR 2008/2009 ÅRSBERETNING FOR SKOLEÅR 2008/2009 INDLEDNING Skolebestyrelsens selvpålagte årsplan og mål for skoleåret 2008/2009, hvor målene i Vision 2010 fortsat danner udgangspunktet, er i det store hele blevet opfyldt.

Læs mere

SKOLEBESTYRELSEN Marbækskolen

SKOLEBESTYRELSEN Marbækskolen SKOLEBESTYRELSEN Marbækskolen Dagsorden til skolebestyrelsens møde Onsdag den 24. oktober 2007 kl. 18.30 21.00 (Morten klargør lokalet) Medlemmer: Jette Christensen Inge Geertsen Marina Lund - afbud Liselotte

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Jørgen Cramer, formand Bente Christoffersen, næstformand Bent Puggaard John Würfel

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Jørgen Cramer, formand Bente Christoffersen, næstformand Bent Puggaard John Würfel Jægerspris Boligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 25. september 2012 kl. 17.00 i fælleshuset, Mølleparken 18, 3630 Jægerspris Dagsorden: 1 Godkendelse af referat... 2 2 Jægerspris

Læs mere

Egebjerg Kommune. Kulturudvalget. Referat

Egebjerg Kommune. Kulturudvalget. Referat Egebjerg Kommune Kulturudvalget Referat Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 14.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 16.45 Tirsdag den 13-november-2001 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: 09-11-01 Afbud

Læs mere

Referat af generalforsamling, Grundejerforening Fuglebakken Tirsdag den 23. februar 2016, Møllevangsskolens festsal

Referat af generalforsamling, Grundejerforening Fuglebakken Tirsdag den 23. februar 2016, Møllevangsskolens festsal Referat af generalforsamling, Grundejerforening Fuglebakken Tirsdag den 23. februar 2016, Møllevangsskolens festsal Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4. Fremlæggelse af

Læs mere

Dansk Faldskærms Union

Dansk Faldskærms Union Dansk Faldskærms Union DANISH PARACHUTE ASSOCIATION Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Tlf. +45 43 26 26 26 Fax +45 43 43 03 45 Email: DFU@DFU.dk Brøndby den 26. juni 2008 REFERAT Bestyrelsesmøde,

Læs mere

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 6. marts 2013 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe.

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 6. marts 2013 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 6. marts 2013 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Dagsorden: side 1 Godkendelse af referat... 2 2 Nibe Ældreboligselskab...

Læs mere

Vision 2010 Vindinge Skole

Vision 2010 Vindinge Skole Vision 2010 Vindinge Skole Sundhed - stikord 2008/2009 2009/2010 Mål Optimale spiseforhold Pladsforhold, omstrukturering af frikvartererne, spærretid Ansvarlighed for rengøring og oprydning SFO kommer

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet Torsdag den 25. oktober 2012

Referat af møde i Ældrerådet Torsdag den 25. oktober 2012 Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 20 37 91 61 Email: dal@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet Torsdag den 25. oktober 2012 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Center Kultur & Fritid Skørpingvej 7 9575 Terndrup REFERAT KULTURRÅDET

Center Kultur & Fritid Skørpingvej 7 9575 Terndrup REFERAT KULTURRÅDET REFERAT KULTURRÅDET Mødedato: Onsdag d. 7. januar Mødetidspunkt: Kl. 16.00 Sted: Rebildcentret, Røde Møllevej 4, 9520 Skørping Deltagere: Helle Jørgensen Bjarne Hansen Vibeke Sunde Michael Sasserson Lone

Læs mere

Uddannelsesudvalget. Dagsorden til møde Mandag den 13. januar 2014 kl. 15.30 i F6

Uddannelsesudvalget. Dagsorden til møde Mandag den 13. januar 2014 kl. 15.30 i F6 Uddannelsesudvalget Dagsorden til møde Mandag den 13. januar 2014 kl. 15.30 i F6 MØDEDELTAGERE Anne-Mette Risgaard Schmidt (V) Emilie Tang (V) Jørgen Bech (V) Kasper Andersen (O) Kim Rockhill (A) Pelle

Læs mere

Trivselspolitik for Vejlebro

Trivselspolitik for Vejlebro Indholdsfortegnelse: 1. Formål 2. Ordensregler 3. Handleplan mod mobning 4. Elever der forstyrrer undervisningen 5. Mulighed for særlige tiltag 1. Formål Trivselspolitik for Vejlebro Med trivselspolitikken

Læs mere

Egebjerg Kommune. Børne- og Kulturudvalget. Dagsorden

Egebjerg Kommune. Børne- og Kulturudvalget. Dagsorden Egebjerg Kommune Børne- og Kulturudvalget Dagsorden Dato: 24. januar 2005 Starttidspunkt for møde: Kl. 16.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 20.00 Mødested: Mødelokale 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Indskolingen på Randers Realskole. børnehaveklasse

Indskolingen på Randers Realskole. børnehaveklasse Indskolingen på Randers Realskole 1. klasses undervisning - lige fra børnehaveklasse 1 Udvikling med tradition Selvom Randers Realskole er blandt landets største skoler, så fungerer indskolingen i en lille,

Læs mere

Oplysningsmappe. Skoleåret 2013-2014. Ådalskolen, Centerklasserne Dalgas Allé 22 7800 Skive

Oplysningsmappe. Skoleåret 2013-2014. Ådalskolen, Centerklasserne Dalgas Allé 22 7800 Skive Oplysningsmappe Skoleåret 2013-2014 Ådalskolen, Centerklasserne Dalgas Allé 22 7800 Skive 9915 3430 Centerklasserne 9915 3400 Ådalskolen Fax: 9915 3415 E-mail: anel@skivekommune.dk 1 Index: Index: 2 Ledelse:

Læs mere

Nærum Skoles 4-årige udviklingsplan 2011-2015

Nærum Skoles 4-årige udviklingsplan 2011-2015 Nærum Skoles 4-årige udviklingsplan 2011-2015 1 Nærum Skoles Udviklingsplan 2011-2015 tager sit afsæt i Skoleområdets Udviklingsplan 2011-2015 for Rudersdal Skolevæsen. Udviklingsplanen er det overordnede

Læs mere

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat Skolebestyrelsen Ølsted Skole Dagsorden og referat til møde den 20. april 2009 kl. 16.30 i mødelokalet Der vil blive serveret let mad. 1/6 Medlemmer: Klaus Jakobsen, formand Lyng Grundtvig Bente Davidsen

Læs mere

REFERAT. Emne: Referat. Journalnr. 17.01.01-P35-15-12. Dato 8/6/2012. Direkte telefonnr. 7681 4100. Mødeindkalder Bente Søndergaard

REFERAT. Emne: Referat. Journalnr. 17.01.01-P35-15-12. Dato 8/6/2012. Direkte telefonnr. 7681 4100. Mødeindkalder Bente Søndergaard REFERAT Emne: Referat Mødedato Mødested/lokale Mødetidspunkt kl. Forventet sluttidspunkt Kl 9. august 2012 Konferencelokalet Kl. 19:00 Kl. 21:30 Deltagere Martin Fessel, Lisbeth Hjort, Hanne Luscombe,

Læs mere

INDHOLD. 2 Velkommen i skole KÆRE FORÆLDRE EN GOD SKOLESTART PARAT TIL SKOLEN? UNDERVISNINGEN I BØRNEHAVEKLASSEN SKOLEFRITIDSORDNINGEN (SFO)

INDHOLD. 2 Velkommen i skole KÆRE FORÆLDRE EN GOD SKOLESTART PARAT TIL SKOLEN? UNDERVISNINGEN I BØRNEHAVEKLASSEN SKOLEFRITIDSORDNINGEN (SFO) VELKOMMEN I SKOLE 2016 INDHOLD 3 5 6 7 8 10 12 14 15 17 18 21 22 KÆRE FORÆLDRE EN GOD SKOLESTART PARAT TIL SKOLEN? UNDERVISNINGEN I BØRNEHAVEKLASSEN SKOLEFRITIDSORDNINGEN (SFO) SAMARBEJDET MELLEM SKOLE

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde 9.4.14 kl. 18.00 21.00 på Vemmedrup Skole

Skolebestyrelsesmøde 9.4.14 kl. 18.00 21.00 på Vemmedrup Skole Afbud til Lisa: Lisa (Skolerådsmøde), Jonas, Henriette, Torben, Bo, Birgit, Jeanette, elevråd Deltagere: Lotte, Louise, Carsten, Lauge 1) Godkendelse og underskrive referat fra sidste møde 2) Meddelelser:

Læs mere

Inspektion af den sikrede institution Sønderbro den 19. november 2009

Inspektion af den sikrede institution Sønderbro den 19. november 2009 Inspektion af den sikrede institution Sønderbro den 19. november 2009 OPFØLGNING NR. 2 Dok.nr. 12/00076-1/ATG3 2/11 Indholdsfortegnelse Ad 3.6. Samlet bedømmelse af de bygningsmæssige forhold... 3 Ad 5.

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Folkeoplysningsudvalget Referat Dato: Tirsdag den 6. oktober 2015 Mødetidspunkt: 17:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: Fraværende: 068 mødelokale på Rådhuset Sonja Fladstrand, Anette Eriksen, Karin Gudbergsen,

Læs mere

ÅDALSKOLEN DAGSORDEN: SKOLEBESTYRELSEN. ONSDAG DEN 25 APRIL 2012 KL. 19.00 PÅ Ådalskolen (Dalgas) Referat

ÅDALSKOLEN DAGSORDEN: SKOLEBESTYRELSEN. ONSDAG DEN 25 APRIL 2012 KL. 19.00 PÅ Ådalskolen (Dalgas) Referat ÅDALSKOLEN SKOLEBESTYRELSEN Referat ONSDAG DEN 25 APRIL 2012 KL. 19.00 PÅ Ådalskolen (Dalgas) DAGSORDEN: 1. Godkendelse og underskrift af referat fra sidste møde. 2. Opfølgning fra sidste møde. 3. TEMA:

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde den 19. oktober 2015, kl. 17.00 Lyngbygårdsvej 135

Organisationsbestyrelsesmøde den 19. oktober 2015, kl. 17.00 Lyngbygårdsvej 135 Organisationsbestyrelsesmøde den 19. oktober 2015, kl. 17.00 Lyngbygårdsvej 135 Til stede Erik Frikke, Henrik Petersen, Jan Hansen, Per Boje Nielsen, Per Kloster Andersen & Ole Søndergaard Nielsen Afbud

Læs mere

Mødedato: 18.10.2012 Mødenr.: 03.12. Referat fra konstituerende møde i DSR Holbæk og LL-klub Holbæk

Mødedato: 18.10.2012 Mødenr.: 03.12. Referat fra konstituerende møde i DSR Holbæk og LL-klub Holbæk Referat fra konstituerende møde i Deltagere: Janne Feenstra Jannick Knudsen Britta Soling (syg) Connie Gorell Nielsen Brian Holm Nielsen Louise Kolstrup (til kl. 12) Punkt Emne + uddybning 1. Valg af ordstyrer.

Læs mere

14/15. Sparkær Skole & SFO/Klub. Sparkær Skole;Jens Johansen. Telefon: 87872520 E-mail: skole.sparkaer@viborg.dk

14/15. Sparkær Skole & SFO/Klub. Sparkær Skole;Jens Johansen. Telefon: 87872520 E-mail: skole.sparkaer@viborg.dk 14/15 Sparkær Skole & SFO/Klub Sparkær Skole;Jens Johansen Telefon: 87872520 E-mail: skole.sparkaer@viborg.dk Velkommen til Sparkær skole og SFO/Klub Vi vil med denne lille folder give jer et indblik i

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 12. januar 2012 kl. 19:00 - ca. 22:00

Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 12. januar 2012 kl. 19:00 - ca. 22:00 af bestyrelsesmøde mandag d. 12. januar 2012 kl. 19:00 - ca. 22:00 Deltager fra bestyrelsen: Formand Anja Valhøj (ANV), Næstformand Shaddie Mackeprang (SM), Kasserer Andreas Boye (AB), Best.medlem Dennis

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde d. 27.8.14. Tidspunkt: 18.30 21.30. Sted: Børnehaven. Forplejning: Nicklas (afbud) Afbud: Joan ( p.g.

Indkaldelse til bestyrelsesmøde d. 27.8.14. Tidspunkt: 18.30 21.30. Sted: Børnehaven. Forplejning: Nicklas (afbud) Afbud: Joan ( p.g. Hjerm dagtilbud d. 20.8.2014. Indkaldelse til bestyrelsesmøde d. 27.8.14 Tidspunkt: 18.30 21.30 Sted: Børnehaven. Forplejning: Nicklas (afbud) Afbud: Joan ( p.g.a ferie) Dagsorden. 1. Godkendelse af referat

Læs mere

Trivselsambassadører der deltog i mødet: Marianne T., Jeannette, Marianne P, Annette.

Trivselsambassadører der deltog i mødet: Marianne T., Jeannette, Marianne P, Annette. Dato: 2013-04-16 Ordstyrer: Til stede: Claus, Tanja, Bo, Lars, Pernille (dog først fra ca. 20:50) Afbud: Kasper og Rikke fraværende grundet lockout, Jytte, Helene, Fraværende: Aina, Birgitte, Mahmoud(9.c),

Læs mere

Skolen på Nyelandsvej Skolebestyrelsen Møde med klasserepræsentanterne. 18. November 2008

Skolen på Nyelandsvej Skolebestyrelsen Møde med klasserepræsentanterne. 18. November 2008 Skolen på Nyelandsvej Skolebestyrelsen Møde med klasserepræsentanterne 18. November 2008 1 Møde med klasserepræsentanterne. Dagsorden: 1. Orientering fra skolen og skolebestyrelsen, herunder diverse nyt

Læs mere

Referat. Møde nr. Skolebestyrelsesdag. Mødedato Mødested Møde start/slut Tirsdag den 21. april Skolens kontor Kl

Referat. Møde nr. Skolebestyrelsesdag. Mødedato Mødested Møde start/slut Tirsdag den 21. april Skolens kontor Kl Sdr. Vang Skole Referat Dato 13. april 2015 Sagsbehandler Kedda Jakobsen Skolebestyrelsesdag Møde nr. Mødedato Mødested Møde start/slut Tirsdag den 21. april 2015 Deltagere Skolens kontor Kl. 9.00-15.00

Læs mere

Dagsorden skolebestyrelsesmøde. Dato: 13/112014. Kl. 19.00. (formøde kl 18 hvis der ikke er aftalt andet) Sted: Ellekildeskolen

Dagsorden skolebestyrelsesmøde. Dato: 13/112014. Kl. 19.00. (formøde kl 18 hvis der ikke er aftalt andet) Sted: Ellekildeskolen Dagsorden skolebestyrelsesmøde Dato: 13/112014 Kl. 19.00 (formøde kl 18 hvis der ikke er aftalt andet) Sted: Ellekildeskolen Afbud fra: Punkter til e.v.t: 18 Elevrådet Nyt fra elevrådet: Orientering: Punkterne

Læs mere