De smukkeste rammer om din udsigt

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "De smukkeste rammer om din udsigt"

Transkript

1 Dansk produceret kvalitetsprodukt De smukkeste rammer om din udsigt

2 Bøjsø døre og vinduer gedigent håndværk bygget på solide traditioner! 2 Kvalitet og tradition»vi har produceret vinduer og døre siden 1972 og altid på grundlag af kvalitet og service kombineret med faglig stolthed. Vi går ikke på kompromis med hverken råvarer eller den håndværksmæssige finish. Det er din garanti for markedets bedste vinduer og døre«. Samarbejder direkte med savværkerne»vi samarbejder med et polsk savværk, og via dem, har vi den direkte kontakt til savværkerne i Sibirien. Vi har tæt samarbejde og besøger dem jævnligt, så vi er sikre på, at vi får den trækvalitet der kan leve op til vore strenge kvalitetskrav«fortæller firmaets grundlægger Bøje Sørensen Professionel rådgivning er en selvfølge Du finder Bøjsø s professionelle konsulenter klar ved telefonen med råd, hjælp og vejledning. Vore konsulenter har en håndværksmæssig og byggeteknisk uddannelse og mange års erfaring i branchen. Det synes vi, du som kunde har krav på. Vi kan også henvise til en forhandler eller tømrermester i dit lokalområde. Bøje Sørensen, direktør. vi viderefører de gamle håndværksmæssige traditioner med moderne produktionsteknik!

3 Vi spænder vidt fra det gamle skæve bondehus til den moderne villa! 3 Danske vinduer til danske huse Vinduer og døre fra Bøjsø bygger på dansk byggestil. Vi har vinduer til de helt gamle, historiske huse, til den moderne bolig og til alle dem midt imellem. Når du vælger vinduer, er det vigtigt, at du tager hensyn til husets arkitektur og stil. Vore forhandlere og konsulenter har stor erfaring og hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige udformning af vinduer og døre, der passer lige netop til dit hus. Vort store program giver næsten ubegrænsede muligheder for både udformning og farver. Tag Bøjsø med fra starten Tag os med på råd allerede i planlægningsfasen. Vor store erfaring og ekspertise kan blive en uvurderlig hjælp, og uanset om det gælder privatboligen, beboerforeningen eller ejendomsbestyrelsen, er du altid meget velkommen til at trække på os helt gratis! moderne computer-programmer anvendes til design af vinduestyper og sikrer præcision i produktionen!

4 Miljø både ude og inde følger med de rigtige vinduer! 4 De rigtige vinduer gi r miljø Rigtige vinduer skaber miljø - både ude og inde. Udvendigt er de husets visitkort, og indefra åbner de hjemmet mod omverdenen. Det er dog vigtigt, at du tager hensyn til husets arkitektur og udformning. Kun derved får du skabt ro og balance i facaden og harmoni i stuerne. Rudeformatet er vigtigt Det er vigtigt at tænke på rudeformatet, når vinduestypen vælges. Bøjsøs koblede vinduer giver mange muligheder for at dele vinduet op i mindre glasfelter. Derfor skal der tages hensyn til vinduets størrelse og husets arkitektur og stil, når der bestemmes vinduestype. Den rigtige vinduesinddeling giver ro og harmoni i facaden.

5 5 Liv og stemning kommer med lyset Slanke sprosser og profiler lukker lyset ind i rummet. Rigtigt lys i rigelige mængder får farver til at træde frem og skaber de rette omgivelser for møbler og den øvrige indretning. Spændende lys Det naturlige sollys falder forskelligt ind i huset helt afhængigt af, hvor solen står på himlen, og hvordan de enkelte rum vender i forhold til verdenshjørnerne. Med koblede vinduer og døre med tynde sprosser får du et varierende lysindfald, der tilfører rummet liv og stemning. Vidste du at...? Bøjsøs koblede vinduer har et større lysindfald end andre vinduer.

6 Vinduer i flere etager med stil og mange muligheder! 6 Det behøver ikke være kedeligt Med vinduer fra Bøjsø kan du bevare de smukke linier og den oprindelige arkitektur i ejendommen. Også i de situationer, hvor bygningen ikke kræver småsprossede vinduer, kan koblede vinduer tilføre en ekstra æstetisk kvalitet og dimension. Vinduernes farve skal være afstemt til facaden. Vælges mørke vinduer, forsvinder mange detaljer. Mørke farver giver også et mindre lysindfald. Derfor er det ikke tilfældigt, at de fleste vælger vinduer i hvide eller lyse farver. Triowood med tynde sprosser og kitfals Bøjsø s koblede vindue, model Triowood, leveres med tynde sprosser. Sprosserne kan fås med forskellige profileringer og i dimensioner helt ned til 19 mm. Glasset er udvendig monteret med specialudviklet kit, der har en meget lang levetid. Triowood fås som energineutralt vindue. Dvs. der er intet varmetab gennem vinduet. Vinduet består af et lag glas udvendig og en energitermorude indvendig. Denne opbygning giver optimal isoleringsevne. Mellem rammerne er monteret et diffusionsåbent bånd, der hindrer insekter, skidt og snavs i at trænge ind mellem rammerne. Denne konstruktion er et Bøjsø patent.

7 7 Nye muligheder med nye vinduer Når ejendommen skal have nye vinduer, skal du være opmærksom på de mange ekstra muligheder. F. eks. kan vinduerne monteres med pudsebeslag, så den udvendige side kan rengøres indefra. Der er mulighed for at få indbygget friskluftsventiler, som ikke er synlige udefra. Der findes også forskellige typer af beslag til f.eks. børnesikring og indbrudssikring. Ring og få en snak med en af vore konsulenter og hør nærmere om de mange muligheder. Vidste du at...? Bøjsø også producerer forsatsrammer til dine eksisterende vinduer. Rekvirer specialbrochure.

8 Ældre huse og villaer kræver nænsom og stilfuld renovering! 8 Koblede energivinduer i gammel stil Bøjsø s koblede energivinduer leveres med tynde sprosser og smukke profiler, der giver maksimalt lysindfald. Dermed er de koblede vinduer udefra synsmæssigt identiske med gammeldags småsprossede vinduer. Du kan derfor skifte til moderne energivinduer, uden at det går ud over husets oprindelige stil. Er huset i tidens løb blevet ødelagt med store termoruder, kan du både indkassere energigevinsten og genoprette arkitekturen. Du kan også med fordel anvende Bøjsø s koblede Triowood vinduer i nye huse, hvis du ønsker at tilføre huset f.eks. en patricierstil. Vidste du at...? Bøjsøs koblede Triowood vindue isolerer bedre end et sprossevindue med termoglas.

9 9 Nye vinduer tilfører huset værdi Vinduer fra Bøjsø tilfører ikke kun huset en smuk facade og elegante detaljer. Sammen med den lange holdbarhed betyder nye vinduer også, at huset bliver mere værd. En god investering i fremtiden. vi viderefører de gamle håndværksmæssige traditioner med moderne produktionsteknik!

10 Parcelhus og nybyggeri hvor vinduerne gør forskellen! 10 Nyt liv med nye vinduer Byggestilen i 60 erne, 70 erne og 80 erne giver mange muligheder, når der skal vælges nye vinduer. Vinduestypen skal tilpasses husets arkitektoniske stil, og der skal tages hensyn til lysareal og lysindfald. Er der mange sprosser i vinduet, vil der komme mindre lys ind. Specielt i 70 erne var stilen store glasfelter, hvilket gav huset et tomt udtryk. Ofte kan blot en enkelt sprosse i vinduet bryde en trist facade og give huset liv. vi viderefører de gamle håndværksmæssige traditioner med moderne produktionsteknik! Nye muligheder med nye vinduer Når du bestiller dine nye vinduer, får du helt automatisk en række nye, fordelagtige muligheder. Bor du f. eks. i nærheden af en trafikeret vej eller en travl jernbane, kan du få vinduerne leveret med støjdæmpende glas. Har du små børn, var det måske en idé med børnesikrede beslag? Eller er dine vinduer placeret så højt, at du ikke kan nå dem fra jorden, kan de monteres med beslag, så de kan pudses indefra. Har du glaspartier, hvor glasset går til gulvet, kan du bestille med personsikkerhedsglas. Der er i særlige tilfælde lovkrav om sikkerhedsglas. Tag en snak med vore konsulenter og hør mere.

11 11 Vi kræser for detaljerne Selvom du vælger almindelige vinduer uden sprosser, bliver du ikke snydt for de smukke detaljer. Karm og ramme udføres med en smuk profilering, der giver vinduet et let og elegant udseende. Specialmål uden ekstra pris Det meste nybyggeri i dag er med vinduer og døre i standardmål. Men det gælder ikke altid i ældre huse, der er mere individuelle. Hos Bøjsø betaler du ikke ekstra for at få dine vinduer og døre skræddersyet til huset. Vi leverer i mål, der passer præcist til dine vindueshuller. Vidste du at...? ved vinduer med termoglas kan du frit vælge mellem bundglasliste i aluminium eller sibirisk lærketræ!

12 Stilfulde døre designet til dit hus! 12 Formstabile facadedøre Facadedøre fra Bøjsø er udført i lamineret sibirisk lærketræ. Det betyder god beskyttelse mod rådangreb og sikrer en god stabilitet. Dørene kan fremstilles indadgående eller udadgående som terrassedøre eller indgangsdøre. Sprosserne gør forskellen Bøjsø s døre findes i fire forskellige udgaver. Alle døre kan udføres med fyldninger og/eller glasfelter. Det er som regel sprossedimensionen der bestemmer, hvilken udgave der vælges. B-profil med termoglas Profil KDS med termoglas og trekantglaslister. FDK-12-1 Profil med ilagt koblet ramme og kitfals. Terrassedøre kan udføres med koblede rammer.

13 Eksempler på dørtyper typeoversigten bagest i brochuren viser et større udsnit af vort standard-sortiment. 13

14 Længere levetid med 150 år gamle stammer! 14 Lærkestammer fra Sibirien Hvad er kernetræ? En afbarket træstamme består af to dele, splintved og kerneved. Splintvedet er den yderste del af stammen. Den er åben i strukturen og er den del af stammen, der forsyner træet med saft fra rodnettet. Kernevedet er den inderste del af stammen og består af færdigmodnet træ med lukkede porer. Træet vokser en årring om året, og samtidigt modner kernevedet en årring. Det færdigmodnede kerneved er fyldt med aflejret harpiks og det svampehindrende stof pinosylvin. Kernetræ er således fra naturens side beskyttet mod svampeangreb. Kernetræ kan maksimalt opfugtes til 20%. Råd og svampeangreb starter først ved et fugtindhold på min % i mere end tre uger i sommerperioden. Kernetræ har lang levetid Træets kvalitet er altafgørende for vinduets levetid. Den del der vender udad, er mest udsat for fugt. Her anvender Bøjsø kernetræ fra sibirisk lærketræ. Kernetræet skæres af 300 år gamle træstammer, hvor vi kun anvender træ fra de nederste 4-6 meter af stammen. Her er træet næsten uden knaster, og derved undgås harpiksudtræk og gule skjolder i malingsfilmen, som ellers ofte ses omkring knaster. Den kvalitet sibirisk lærketræ, vi bruger, giver en usædvanlig lang holdbarhed, da træet ikke kan nedbrydes af råd og svamp. Kernetræ rådner ikke Nederst til højre vises et stykke karmtræ fra Det ses tydeligt, at kernetræsområdet er intakt, mens der er råd i splintdelen. Lærk Kontrollen fortsætter Vi har en udendørs prøvestand, hvor træet udsættes for ekstrem påvirkning af vind og vejr. Vi tester både kerneved og splintved og foretager løbende fugtmålinger. På billederne ses eksempler på testresultater af henholdsvis splintved og kerneved. Forskellen er tydelig. Splintved opfugtes i store dele af året til ca. 60%, hvilket betyder, at der kan starte rådangreb i løbet af ti år. Kernetræ holder året igennem en fugtighed på max %.

15 Detaljer der tæller håndværkstraditioner og moderne teknik går hånd i hånd! 15 Vi kræser om detaljerne De fleste af Bøjsø s medarbejdere er faglærte snedkere, der værner om de gamle håndværksmæssige traditioner. Det sikrer en høj kvalitet, som ingen moderne maskine kan overtage. Men naturligvis anvender Bøjsø også moderne EDB-styrede maskiner, nemlig der hvor moderne teknik med fordel kan tage over. Det betyder ensartethed og præcision, uden at det går ud over de håndværksmæssige detaljer. Som noget helt unikt for koblede vinduer og døre fra Bøjsø er rammerne samlet med tætte snedkersamlinger uden affasninger (se foto til højre). Efter samlingen pudses rammerne en ekstra operation, der giver den sidste elegante finish. I koblede vinduer og døre monteres glasset i den udvendige ramme med kit. Vi anvender en specialkit på linoliebasis, som vi har udviklet i samarbejde med vores leverandør. Kittet er testet og afprøvet hos Teknologisk Institut med meget fine resultater. En kitfals er med til at sikre en meget lang levetid for vinduet, fordi glasset ligger tæt på den udvendige side af vinduet. Regnvand kan derved nemt løbe af.

16 Vigtigt at vælge rigtigt 3 forskellige løsninger 16 Koblede vinduer model Triowood - Energineutrale vinduer i gammel stil - tilpasset husets arkitektur K-1-12 K-1-17 Sibirisk lærketræ K-1-19 K-1-19 Triowood fås med 3 forskellige sprosseprofiler. Profil 19 er standard (19 mm.) Termovinduer med påklæbede sprosser - klassiske vinduer med stor fleksibilitet Sibirisk lærketræ Sprossen er både limet på ruden og tappet ind i rammen. Forsatsvinduer - bevar dine vinduer og få en optimal isoleringseffekt Smukke detaljer præger forsatsvinduer fra Bøjsø.

17 Harmoni & miljø med stilfulde koblede vinduer! Før Efter 17

18 Overfladebehandling du vælger selv farven! 18 Hvid Ral 9010 Creme-hvid Ral 9001 Lys-grå Ral 7035 Trafik-grå Ral 7042 Gran-grøn Ral 6009 Brun-rød Ral 3011 Grå-blå Ral 5008 Mahogni-brun Ral 8016 Bemærk! Farverne er en trykteknisk gengivelse farvenuancen på de leverede produkter kan derfor afvige fra de viste farver. Overfladebehandling Bøjsø er, som en af de første vinduesfabrikker i Danmark, blevet certificeret som ØKO2 godkendt producent. For at blive ØKO2 godkendt kræves der, at alle udvendige, udsatte træflader skal indeholde min. 95% kernetræ. Øko2 systembehandlingen består af en grundbehandling med fungicider, påsprøjtning af grundmaling, mellemslibning og en afsluttende sprøjtemaling i den ønskede farve. Samlet lagtykkelse er min. 80 my. Vi anvender Aquatop maling fra Teknos. Vi tilbyder 8 forskellige standardfarver, som du frit kan vælge i mellem. Ønsker du en anden farve, kan dette naturligvis også tilbydes mod mindre tillægspris. Ønsker du yderligere information om overfladebehandling og evt. andre muligheder kontakt os venligst. Ornamentglas/råglas Ornamentglas findes i mange forskellige varianter. Vi har valgt at medtage to forskellige typer i vort program. Har du specielle ønsker forhør nærmere. Energi Når det omhandler energieffektiviteten af nye vinduer og døre, er Bøjsø med helt fremme. Vores koblede Triowood system, overholder som standard de kommende krav helt frem til år For en beskeden merpris kan Triowood også leveres som plusenergi, der er bedre end de krav, der kommer i år Vinduer og døre har stor betydning for det samlede varmetab, når der bygges nyt eller energirenoveres. Her er meget at spare på varmeregningen samtidig med, at der tænkes miljørigtigt. Vores koblede Triowood system klassificeres standard som energiklasse B. Her er tænkt på at opnå stærkest mulig energieffektivitet, uden at energibelægninger i glasset bliver så kraftige, at det har nogen betydelig påvirkning af udsynet gennem vinduet. Det er ligeledes en rentabel løsning, når varmetabet sættes i forhold til prisen på de anvendte glastyper. I Bygningsreglementet 2010 (BR10) er der stillet krav om vinduets samlede energitilskud. Dette udtrykkes som en værdi Eref. Eref angiver, hvor meget energi der kommer ind af vinduet, modregnet det varmetab, der er gennem vinduet (U-værdi). Desuden tages der også højde for vinduets evne til at lukke lys ind (LT-værdi) og vinduets evne til at lukke varme ind (G-værdi). Eref beregnes i fyringssæsonens 8 måneder. Eref beregnes på referencevindue i europæisk standardmål 1230 x 1480 mm. 0 > Eref BR20 (krav i år 2020) Energiklasse A Bøjsø Triowood A -17 > Eref < 0 BR15 (krav i år 2015) Energiklasse B Bøjsø Triowood B -33 > Eref < -17 BR10 (nuværende) Energiklasse C Bøjsø Termovinduer -55 > Eref < -33 Energiklasse D Bøjsø Duowood Klar silvit. Mat satineret (sandblæst).

19 7 unikke grunde til at vælge Triowood Koblede vinduer med fokus på kvalitet og design Triowood Triowood Triowood har mange unikke fordele og smukke detaljer. Konstruktionen er helt enestående og er patenteret på flere områder. har store isoleringsmæssige fordele og opfylder de kommende krav indtil Kan også leveres i energiklasse A, som opfylder de skærpede krav, der kommer efter er ligeledes et godt valg, når der skal tænkes på støjreduktion mm ægte sprosse, udført i sibirisk lærk og med kitfals. 6 Specialudviklet linoliekit med meget lang holdbarhed. Håndkittes - hvilket giver pæne skarpe kanter og meget høj finish. Kræver ingen overmaling. 5 Diffusionsbånd reducerer rengøring mellem rammerne og giver en bedre lyd- og varme-isolering. Et Bøjsø Patent Tætte snedkersamlinger i alle rammehjørner, der giver snedkerfinish som i gamle dage. Slanke profiler og forskudte rammer giver optimalt lysindfald (indvendige rammer er lavere end udvendige). Der er ingen overfalsning på rammerne, og tætningslisten er skjult i karmen. Dermed ses ingen skyggekanter indefra. Sibirisk lærk udv. i ramme og karm. Sibirisk lærketræ har en holdbarhed, der svarer til egetræ og har ingen knaster. Vi anvender 100% kernetræ.

20 Typeoversigt vinduer og døre med koblede rammer! SK-2-1 SK-4-2 SK-6-3 SK-1-1 SK-2-2 SK-3-3 SK-3-1 SK-6-2 SK-9-3 SK-4-1+ SK-8-2+ SK SK-4-1 SK-8-2 SK-12-3 SK-6-1 SK-12-2 SK-18-3 SK-8-1 SK-16-2 SK-24-3 SDK-2-2 SDK-4-4 SDK-6-6 SDK-3-2 SDK-6-4 SDK-9-6 SDK-4-2 SDK-8-4 SDK-12-6 SDK-8-2 SDK-16-4 SDK-24-6 SDK-10-2 SDK-20-4 SDK-30-6 SDK-12-2 SDK-24-4 SDK-36-6 SDK-5-2 SDK-10-4 SDK-15-6 OPGK-1-1 OPGK-3-1 OPGK-7-1-X OPGK-4-1-S OPGK-2-1 OPGK-4-1 OPGK-8-1-X OPGK-4-1-SOL TDGFK TDGFK TDGFK TDGFK TDGK-5-1 TDGK-10-2 TDGK-10-1 TDGK-20-2 TDGK-12-1 TDGK-24-2 TDGFK TDGFK

21 Typeoversigt vinduer med termoglas! S-2-1 S-4-2 S-6-3 S-1-1 S-2-2 S-3-3 S-3-1 S-6-2 S-9-3 S-4-1 S-8-2 S-12-3 S-4-1+ S-8-2+ S S-6-1 S-12-2 S-18-3 S-8-1 S-16-2 S-24-3 SD-2-2 SD-4-4 SD-6-6 SD-3-2 SD-6-4 SD-9-6 SD-4-2 SD-8-4 SD-12-6 SD-8-2 SD-16-4 SD-24-6 SD-10-2 SD-20-4 SD-30-6 SD-5-2 SD-10-4 SD-15-6 T-1-1 SF-5-4 SD-5-5 TH-2-2V STH-3-3 FKUR-3 TF-3-1 FKUR-1 FKUR-2V TF-2-1V TF-4-1V TF-3-1V SF-2-1L T-2-2 Udsnit af standard inddeling af vinduer og døre. Andre typer er mulig forhør nærmere.

22 Typeoversigt facade- og terrassedøre med termoglas! FDG-1-1 FDGF-1-1-1M FDG-2-1 FDG-3-1V FDGF FDGF FDGF FDG-10-1 FDF-10-1 FDF-8-1 FDGF FDGF FDF-3-1 FDF-4-1V FDF-4-1 FDF-4-1F FDF-5-1 FDGF FDGF-4-3-1B FDGF-6-2-1B FDM-1 FDM-1+GU40 FDMS-2 FDMS-3 FDMS-4 FDMS-5 FDMS-5+GU20 FDGF-1-1-2M FDGF FDGF FDG-2-2 FDG-6-2 FDG-8-2 FDG-10-2 FDG-20-2 FDG-4-2 FDGF FDGF FDGF FDGF FDGF FDF-6-2 FDF-6-2H Herregård FDF-8-2H Herregård FDF-10-2H Herregård FDGF-2-4-2B H Herregård FDGF-6-4-2B H Herregård FDGF SPGF FDGF SPGF FDGF SPGF OPG-1-1 OPG-2-1 FDF SPG-1-1 OPG-3-1 OPG-4-1 Vedr. sprosser se side 12. FDMS-2 + SPG-1-1 FDF SPG-1-1 FDF SPG-5-1 SPG-1-1 SPG-2-1 SPGF SPGF SPG-5-1 Ved terrassedøre skal typenummer starte med T (eks. TDG-2-2).

23 Koblede vinduer med tilhørende beslag! Overkarm Sidekarm Hængsler fås også hvide. Hamborghængsel. Hjørnebåndshængsel Vandret post A C Sprosse A. Udvendig stormkrog Lodret post B Bundkarm F D B. Friskluftsventil C. Anverfer D. Indvendig stormkrog E. Vandret post F. Kantrigel til løs lodpost E Eksempler på hjørnebåndshængsler. Den indvendige ramme kobles fra med en magnet.

24 Højagervej 5-7 DK-6623 Vorbasse Tel Fax Forhandler:

Produktinformation. Koblede vinduer, termovinduer, forsatsvinduer og facadedøre. Stilfulde elementer til renoveringsopgaver og nybyg

Produktinformation. Koblede vinduer, termovinduer, forsatsvinduer og facadedøre. Stilfulde elementer til renoveringsopgaver og nybyg Produktinformation Koblede vinduer, termovinduer, forsatsvinduer og facadedøre. Stilfulde elementer til renoveringsopgaver og nybyg Koblede Vinduer Triowood & Duowood Vi har gennem mange år opnået stor

Læs mere

RAADVAD-VINDUET SMUKKE, VELISOLERENDE OG HOLDBARE VINDUER TILPASSET HUSETS ARKITEKTUR. RAADVAD - Nordisk Center til Bevarelse af Håndværk

RAADVAD-VINDUET SMUKKE, VELISOLERENDE OG HOLDBARE VINDUER TILPASSET HUSETS ARKITEKTUR. RAADVAD - Nordisk Center til Bevarelse af Håndværk RAADVAD-VINDUET SMUKKE, VELISOLERENDE OG HOLDBARE VINDUER TILPASSET HUSETS ARKITEKTUR RAADVAD - Nordisk Center til Bevarelse af Håndværk pas på de gamle vinduer Pas på de gamle vinduer - eller vælg nye,

Læs mere

Everluxx Plus energirigtige vinduer med suveræn isoleringsevne

Everluxx Plus energirigtige vinduer med suveræn isoleringsevne Everluxx Plus energirigtige vinduer med suveræn isoleringsevne Vedligeholdelsesfrie vinduer og døre Everluxx Plus kan leveres med skrå og buede overkarme. De kan tilpasses næs ten alle be hov og produceres

Læs mere

DANSKE VINDUER OG DØRE

DANSKE VINDUER OG DØRE DANSKE VINDUER OG DØRE www.danske-vinduer.dk Dansk kvalitet efter dine mål og ønsker EN MODERNE VIRKSOMHED Danske Vinduer og Døre er en selvstændig producent af vinduer og døre til de danske forbrugere.

Læs mere

1021783_Viking_brochure 26/08/02 7:58 Side 1. - et stærkt produkt! VIKING. vinduer & døre A/S. Juni 2002 1

1021783_Viking_brochure 26/08/02 7:58 Side 1. - et stærkt produkt! VIKING. vinduer & døre A/S. Juni 2002 1 1021783_Viking_brochure 26/08/02 7:58 Side 1 VIKING vinduer & døre A/S - et stærkt produkt! Juni 2002 1 1021783_Viking_brochure 26/08/02 7:58 Side 2 Gode grunde til at vælge VIKING vinduer & døre A/S Høj

Læs mere

Dansk kvalitet efter dine mål og ønsker. TRÆ-Alu ELEMENTER. FRA Danske Vinduer og Døre. Bestil direkte på www.danske-vinduer.dk

Dansk kvalitet efter dine mål og ønsker. TRÆ-Alu ELEMENTER. FRA Danske Vinduer og Døre. Bestil direkte på www.danske-vinduer.dk Dansk kvalitet efter dine mål og ønsker Bestil direkte på www.danske-vinduer.dk TRÆ-Alu ELEMENTER FRA Danske Vinduer og Døre 01 Danske Vinduer og Døre Dansk kvalitet efter dine mål og ønsker ALU-TRÆ ER

Læs mere

Alux - vinduer i træ/alu når kvalitet og design gør en forskel

Alux - vinduer i træ/alu når kvalitet og design gør en forskel Alux - vinduer i træ/alu når kvalitet og design gør en forskel Vedligeholdelsesfrie vinduer og døre Alux gennemtænkt design til mindste detalje Alux fremstilles på egen fabrik i Danmark af én af landets

Læs mere

Hvordan vælger jeg vinduer? Vintech vi producerer vinduer og døre præcis til dine behov

Hvordan vælger jeg vinduer? Vintech vi producerer vinduer og døre præcis til dine behov Hvordan vælger jeg vinduer? Vintech vi producerer vinduer og døre præcis til dine behov Vintech er en mindre vinduesfabrik, grundlagt i 1979 i Ørbæk. Kvalitet har gennem alle årene været det faste omdrejningspunkt

Læs mere

Den ægte vare. Nye vinduer og døre fra Outrup for optimalt energiforbrug og bedre sikring. Fagmanden anbefaler -

Den ægte vare. Nye vinduer og døre fra Outrup for optimalt energiforbrug og bedre sikring. Fagmanden anbefaler - Fagmanden anbefaler - Den ægte vare Nye vinduer og døre fra Outrup for optimalt energiforbrug og bedre sikring! Outrups greb er designet af Monica Ritterband 1 Uanset hvordan du bor Outrup har de rigtige

Læs mere

Danske Vinduer og Døre

Danske Vinduer og Døre Dansk kvalitet efter dine mål og ønsker Danske Vinduer og Døre Bestil direkte på www.danske-vinduer.dk 01 Danske Vinduer og Døre Dansk kvalitet efter dine mål og ønsker EN MODERNE VIRKSOMHED Danske Vinduer

Læs mere

vinduet til din personlighed en revolution

vinduet til din personlighed en revolution vinduet til din personlighed en revolution svarre er vinduet til et hjem, hvor kun det ultimative er godt nok. Det er vinduet, der giver huset lys og liv men også arkitektonisk helhed udefra. Den særlige

Læs mere

Vinduer og døre i træ. kastrupvinduet.dk

Vinduer og døre i træ. kastrupvinduet.dk Vinduer og døre i træ kastrupvinduet.dk Tætningsliste på rammen Ramme Glasliste Glasbånd Karm Øvrige Kastrup-fordele: l Høj finishgrad. l Fingerskarret træ. l Miljøvenlig 2 ØKO-overfladebehandling (fyr).

Læs mere

UDSIGT INDSIGT OVERSIGT

UDSIGT INDSIGT OVERSIGT UDSIGT INDSIGT OVERSIGT VI LAVER IKKE VINDUER FOR AT FÅ ROS, VI FÅR ROS FOR AT LAVE VINDUER! Plast er nemmere og holder bedre Panoramas vinduer og døre åbner nye muligheder Det er en dejlig fornemmelse

Læs mere

Facade-foldedøre - en åbning til noget stort!

Facade-foldedøre - en åbning til noget stort! ...når kvalitet, muligheder og bæredygtighed går op i en større enhed. Facade-foldedøre - en åbning til noget stort! Facade-foldedøre Foldedøre til udestuer & vinterhaver Foldedøre til café, restaurant,

Læs mere

Når kvalitet bliver til stil

Når kvalitet bliver til stil Når kvalitet bliver til stil 21 Når vores kvalitet bliver din stil Svendborg Vinduer [Erfaring, kvalitet og individuel rådgivning] Svendborg Vinduers mange års erfaring sikrer dig høj kvalitet. Vi er kompromisløse,

Læs mere

Der er generelt lagt vægt på at bevare udtrykket fra de originale vinduespartier, både for så vidt angår karm, ramme og post.

Der er generelt lagt vægt på at bevare udtrykket fra de originale vinduespartier, både for så vidt angår karm, ramme og post. A/B Gersonshus Side 1 af 9 Emne: Retningslinjer for vinduer Udfærdiget af TSK Indledning: For at sikre et fremtidigt arkitektonisk ensartet udtryk af facaderne på bebyggelsen, er det besluttet, at udstede

Læs mere

1965-2005. 40år MAHOGNI FYRRETRÆ

1965-2005. 40år MAHOGNI FYRRETRÆ 1965-5 40år Å N D V Æ R K M E D T R A D I T I O N E R MAOGNI TRADITIONSRIGT ÅNDVÆRK 2 Godt og solidt arbejde efter håndværksmæssige traditioner har altid været nøgleord hos VIKING vinduer & døre. Som nyudlært

Læs mere

KRONE VINDUER A/S VINDUER & DØRE TIL BOLIGEN

KRONE VINDUER A/S VINDUER & DØRE TIL BOLIGEN INDHOLD Velkommen 3 Valg af vinduer 4-5 Produktprogram 6-7 Krone Fyr 8-9 Krone Mahogni 10-11 Krone COto 12-13 Miljøet 14 Krone Døre 15 Designfrihed 16 Historien bag 17 Egen produktion 18 Krone produkter

Læs mere

VINDUER med STIL. Vinduer. Døre. Facader. Skydedøre. Foldedøre. Specialelementer

VINDUER med STIL. Vinduer. Døre. Facader. Skydedøre. Foldedøre. Specialelementer VINDUER med STIL Vinduer. Døre. Facader. Skydedøre. Foldedøre. Specialelementer 2 mejan - fremtidens VINDUER Fremtidens bolig skabes i dag. Hver eneste dag arbejder dygtige ingeniører, arkitekter, designere,

Læs mere

ENERGI-VINDUER TIL HELE DANMARK

ENERGI-VINDUER TIL HELE DANMARK VINDUER FACADEDØRE INDVENDIGE DØRE FRANSKE DØRE GLASDØRE UDESTUEELEMENTER OVENLYS VINDUER TAGVINDUER TILBEHØR ENERGI-VINDUER TIL HELE DANMARK Du får Danmarks bedste kvalitet til prisen Vi har nu leveret

Læs mere

Også mærkbare fordele med Energiforsatsvinduer

Også mærkbare fordele med Energiforsatsvinduer Også mærkbare fordele med Energiforsatsvinduer Økonomi Stor gevinst i varmebesparelse Komfort Ingen træk, ensartet temperatur i hele rummet og mindre støj Æstetik Gamle huse er designet til sprossede vinduer.

Læs mere

Elegant, innovativt og indadgående

Elegant, innovativt og indadgående FUTURA+i Elegant, innovativt og indadgående Fremstillet i aluminium og PUR 53 mm slanke rammer for et let udtryk og stort lysindfald Højisolerende og energibesparende Futura+i er indadgående med alle fordelene

Læs mere

Der er generelt lagt vægt på at bevare udtrykket fra de originale dør- og vinduespartier, både for så vidt angår karm, ramme og post.

Der er generelt lagt vægt på at bevare udtrykket fra de originale dør- og vinduespartier, både for så vidt angår karm, ramme og post. A/B Gersonshus 3 0 Side 1 af 10 Emne: Retningslinjer for altandøre Udfærdiget af TSK Indledning: For at sikre et fremtidigt arkitektonisk ensartet udtryk af facaderne på bebyggelsen, er det besluttet,

Læs mere

Elegant, innovativt og indadgående

Elegant, innovativt og indadgående FUTURA+i Elegant, innovativt og indadgående Fremstillet i aluminium og PUR 53 mm slanke rammer for et let udtryk og stort lysindfald Højisolerende og energibesparende Futura+i er indadgående med alle fordelene

Læs mere

Vinduer og døre i træ/alu. kastrupvinduet.dk

Vinduer og døre i træ/alu. kastrupvinduet.dk Vinduer og døre i træ/alu kastrupvinduet.dk Tætningsliste på karmen Alukarm Trækarm Træramme Øvrige Kastrup-fordele: l Høj finishgrad l Skjulte dræn l Ingen kuldebro fra ydre alu til indre træ i vinduer

Læs mere

DAGSLYS GIVER TRIVSEL

DAGSLYS GIVER TRIVSEL DAGSLYS GIVER TRIVSEL DAGSLYS giver trivsel i boligen Et vindue er langt mere end blot glas i en ramme. Det er vinduerne, der lukker dagslyset ind og giver huset liv. Af samme årsag er det vigtigt, at

Læs mere

ALUX DANSKE VINDUER OG DØRE I TRÆ/ALUMINIUM

ALUX DANSKE VINDUER OG DØRE I TRÆ/ALUMINIUM DANSKE VINDUER OG DØRE I TRÆ/ALUMINIUM DANSK KVALITET DANSK HÅNDVÆRK I 2015 er det 40 år siden Hvidbjerg Vinduet startede med at producere vinduer. Vi er stolte over, at det op igennem årene er lykkedes

Læs mere

Vinder af Byggeriets Energipris 2010. AURAPLUS tm Vinduet der tager fremtiden på forskud VIND UER & D ØRE

Vinder af Byggeriets Energipris 2010. AURAPLUS tm Vinduet der tager fremtiden på forskud VIND UER & D ØRE Vinder af Byggeriets Energipris 2010 AURAPLUS tm Vinduet der tager fremtiden på forskud VIND UER & D ØRE 2 Rationel AURAPLUS TM er et nyt og banebrydende vindues- og dørkoncept, hvor energi, lysindfald

Læs mere

Bevar vinduerne. www.bygningskultur.dk/vinduer

Bevar vinduerne. www.bygningskultur.dk/vinduer Bevar vinduerne Hjemmeside viser vej www.bygningskultur.dk/vinduer www.bygningskultur.dk/vinduer Et nyt tema om vedligehold af vinduer giver gode oplysninger til bygningsejere og -administratorer Se en

Læs mere

Prisliste 2013. Vedligeholdelsesfrie vinduer og døre

Prisliste 2013. Vedligeholdelsesfrie vinduer og døre Vedligeholdelsesfrie vinduer og døre INDHOLD 02 Typeoversigt 03 Prisliste 07 Faste karme 07 Dreje/kip vinduer 10 Topstyrede vinduer 12 Topvende vinduer 14 Sidehængte vinduer 16 Sidestyrede vinduer 17 Bondehus-

Læs mere

VINDUER FOR LIVET. Designvinduer til ombygning og nybyggeri

VINDUER FOR LIVET. Designvinduer til ombygning og nybyggeri VINDUER FOR LIVET Designvinduer til ombygning nybyggeri EN GOD INVESTERING At vælge nye vinduer døre er en beslutning, der har vidtrækkende konsekvenser. Det betaler sig derfor at vælge dem omhu tanke

Læs mere

Prisliste 2014. Typeoversigt 03

Prisliste 2014. Typeoversigt 03 02 Typeoversigt 03 Prisliste 07 Faste karme 07 Dreje/kip vinduer 10 Topstyrede vinduer 12 Topvende vinduer 14 Sidehængte vinduer 16 Sidestyrede vinduer 17 ondehus- & Dannebrogsvinduer 18 Terrassedøre 20

Læs mere

Nilsenvinduer 70 100 038

Nilsenvinduer 70 100 038 Nilsenvinduer 70 100 038 Rødding Ndr. Industriv ej 3 6630 Rødding Vejle Horsens vej 2 7100 Vejle Herning Enggårdvej 27 7400 Herning Randers Bøsbrovej 22 8900 Randers Store Vorde Odense Skansegårdsvej Hjallelsegade

Læs mere

Energiberegning på VM plast udadgående Energi

Energiberegning på VM plast udadgående Energi www.vmplast.dk Energiberegning på VM plast udadgående Energi VM plast udadgående Energi A VM plast udadgående Energi B VM plast udadgående Energi C Vinduer & døre i plast VM Plastvinduer & Døre Energimærkningsordningen

Læs mere

BR10 kap. 7. Energikrav til vinduer og yderdøre

BR10 kap. 7. Energikrav til vinduer og yderdøre BR10 kap. 7 Energikrav til vinduer og yderdøre Energikrav til vinduer iht. BR10 Indholdsfortegnelse: Side 2 Generel information Side 3 Oversigt energikrav iht. BR10 kap. 7 Side 4 Nåletræsvinduer - Forenklet

Læs mere

Sapa Building System. Energieffektive løsninger

Sapa Building System. Energieffektive løsninger Sapa Building System Energieffektive løsninger Omkring 8% af jordskorpen består af aluminium Sapa Facadesystem 4150 SSG Structural Glazing Vor Structural Glazing-løsning baseres på facadesystem 4150 med

Læs mere

Prisliste. april 2010. Ekskl. moms

Prisliste. april 2010. Ekskl. moms Prisliste april 2010 Ekskl. moms Kort og godt! Med KPK Døre og vinduer får du et produkt i en ensartet høj kvalitet. Træmaterialet er deklareret nordlandsk fyrretræ med et stort kerneindhold Produkterne

Læs mere

100 år mere til dine vinduer

100 år mere til dine vinduer 100 år mere til dine vinduer Tværfaglig synergi ml. glarmester-, snedker-, maler- og smedesvende, der hvert år giver 8.000 vinduer 100 år mere at leve i Byggeriets Vinduesrenovering ApS er de eneste i

Læs mere

BOLIG FORENINGER DESIGNVINDUER TIL NYBYG OG ENERGIRENOVERING

BOLIG FORENINGER DESIGNVINDUER TIL NYBYG OG ENERGIRENOVERING BOLIG FORENINGER DESIGNVINDUER TIL NYBYG OG ENERGIRENOVERING NYE VINDUER? VELFAC GØR DET NEMT AT VÆLGE RIGTIGT Nye vinduer er en stor beslutning og investering. Står I foran en vinduesudskiftning og medfølgende

Læs mere

kernefyr Døre og vinduer 10 ÅRS Priser ekskl. moms Vi giver 2 lags ruder KPK PRISliste kernefyr maj 2014 1. udgave 3 vinduer 14 vinduesdøre 15 døre

kernefyr Døre og vinduer 10 ÅRS Priser ekskl. moms Vi giver 2 lags ruder KPK PRISliste kernefyr maj 2014 1. udgave 3 vinduer 14 vinduesdøre 15 døre KPK PRISliste kernefyr maj 2014 1. udgave Døre og vinduer kernefyr Priser ekskl. moms Vi giver 10 ÅRS på alle produkter 2 lags ruder 3 vinduer 14 vinduesdøre 15 døre Rogalandsvej 3 7900 Nykøbing M Tlf.

Læs mere

ITS ABOUT CREATING IT WITH RESPECT

ITS ABOUT CREATING IT WITH RESPECT ITS ABOUT CREATING IT WITH RESPECT Idealcombi Klassisk, moderne, enkelt eller tidløst. Idealcombi s forretningsidé har altid været at kombinere solidt dansk håndværk og tradition med den nyeste teknologi.

Læs mere

Udskiftning af vinduer med ét lag glas. Fordele

Udskiftning af vinduer med ét lag glas. Fordele Energiløsning UDGIVET APRIL 2011 Udskiftning af vinduer med ét lag glas Vinduer begyndende tegn på råd eller andet tegn på nedbrydning bør udskiftes til nye koblede vinduer med en 2-lags energirude i den

Læs mere

Siderne findes i pdf en VELFAC 200, del 2

Siderne findes i pdf en VELFAC 200, del 2 VELFAC Moderne vinduer Titel Side VELFAC 201 Sidehængt vindue 22 VELFAC 207 Sidestyret vindue 24 VELFAC 210 Fast vindue 26 VELFAC 212 Topstyret vindue 28 VELFAC 220 jørnevindue 30 VELFAC 229 Vendevindue

Læs mere

Døre og vinduer 10 ÅRS. Priser ekskl. moms. Vi giver. 3 lags ruder. KPK PRISliste TRÆ/alu maj 2014 1. udgave. 27 vinduer. 38 vinduesdøre.

Døre og vinduer 10 ÅRS. Priser ekskl. moms. Vi giver. 3 lags ruder. KPK PRISliste TRÆ/alu maj 2014 1. udgave. 27 vinduer. 38 vinduesdøre. KPK PRISliste TRÆ/alu maj 2014 1. udgave Døre og vinduer TRÆ/alu Priser ekskl. moms Vi giver 10 ÅRS på alle produkter 3 lags ruder 27 vinduer 38 vinduesdøre 39 døre Rogalandsvej 3 7900 Nykøbing M Tlf.

Læs mere

Døre og vinduer 10 ÅRS. Priser ekskl. moms. Vi giver. 2 lags ruder. KPK PRISliste TRÆ/alu maj 2014 1. udgave. 3 vinduer. 14 vinduesdøre.

Døre og vinduer 10 ÅRS. Priser ekskl. moms. Vi giver. 2 lags ruder. KPK PRISliste TRÆ/alu maj 2014 1. udgave. 3 vinduer. 14 vinduesdøre. KPK PRISliste TRÆ/alu maj 2014 1. udgave Døre og vinduer TRÆ/alu Priser ekskl. moms Vi giver 10 ÅRS på alle produkter 2 lags ruder 3 vinduer 14 vinduesdøre 15 døre Rogalandsvej 3 7900 Nykøbing M Tlf. 96

Læs mere

Vrøgum Træ / Aluminiums Vinduer & Døre

Vrøgum Træ / Aluminiums Vinduer & Døre Vrøgum Træ / Aluminiums Vinduer & Døre Udviklet for naturen fra naturen Vi vil alle helst leve sundt og behageligt, men desværre kan vi ikke forvente, at jordens ressourcer varer evigt. Derfor er det i

Læs mere

Siderne findes i pdf en VELFAC 200, del 1

Siderne findes i pdf en VELFAC 200, del 1 Moderne vinduer Titel Side VELFAC 201 Sidehængt vindue 22 VELFAC 207 Sidestyret vindue 24 VELFAC 2 Fast vindue 26 VELFAC 2 Topstyret vindue 2 VELFAC 220 Hjørnevindue VELFAC 229 Vendevindue 32 VELFAC 231

Læs mere

Den sikre facadedør Ydre skønhed Indre styrke

Den sikre facadedør Ydre skønhed Indre styrke Den sikre facadedør Ydre skønhed Indre styrke April 2010 www.jetrae.dk DEN SIKRE FACADEDØR Teak 950x2050, 950x2120, 890x2090, 990x2090 kr. 19.650,00 KVADRAT Malet 950x2050, 950x2120, 890x2090, 990x2090

Læs mere

Vinduer og døre i plast. kastrupvinduet.dk

Vinduer og døre i plast. kastrupvinduet.dk Vinduer og døre i plast kastrupvinduet.dk Øvrige Kastrup-fordele: l Høj finishgrad Karm l Skjulte dræn l Minimal vedligehold l Slagregnstætning i top (mulighed for 4 sider) l Dansk design smalle profiler

Læs mere

Prisliste 2015/2016. Garage- og stalddøre Døre til viderebeklædning Branddøre

Prisliste 2015/2016. Garage- og stalddøre Døre til viderebeklædning Branddøre Prisliste 2015/2016 Garage- og stalddøre Døre til viderebeklædning Branddøre 1 Indhold Garagedøre... Side 4 Garagedøre med spor... Side 5 Døre til viderebeklædning... Side 6 Viderebeklædning... Side 7

Læs mere

ARKAS D Ø R E O G P O R T E. Døre og Porte...mere end godt dansk håndværk

ARKAS D Ø R E O G P O R T E. Døre og Porte...mere end godt dansk håndværk ARKAS D Ø R E O G P O R T E Døre og Porte...mere end godt dansk håndværk TYPE: MODERN omlakeret i ral 9005 sort Vi gi r dig muligheder Vippeporte og hejseporte i træ eller stål. Døre til stalde, garager

Læs mere

Udskiftning af termoruder. Fordele. Monteringsbånd (udvendig regnskærm) Monteringsbånd (indvendig lufttætning) Afstandsprofil. Glasfals.

Udskiftning af termoruder. Fordele. Monteringsbånd (udvendig regnskærm) Monteringsbånd (indvendig lufttætning) Afstandsprofil. Glasfals. Energiløsning UDGIVET JUNI 2009 - REVIDERET DECEMBER 2014 Udskiftning af termoruder Når en termorude skal udskiftes, bør det vurderes, om det er nok med ruden, eller om hele vinduet bør skiftes. Hvis de

Læs mere

Vinduer og døre, der holder. InspIratIon marts 2014

Vinduer og døre, der holder. InspIratIon marts 2014 Vinduer og døre, der holder InspIratIon marts 0 INDHOLDS- FORTEGNELSE HVORDAN GØR JEG? ERIK PEITERSEN GUIDER DIG TIL NYE VINDUER HVORFOR VÆLGE RATIONEL? 6 INTRO 7 MATERIALER OG KVALITET 8 ENERGI 9 HOLDBARHED

Læs mere

Prisliste 2013. Vedligeholdelsesfrie vinduer og døre

Prisliste 2013. Vedligeholdelsesfrie vinduer og døre Vedligeholdelsesfrie vinduer og døre INDHOLD 02 Typeoversigt 03 Prisliste 06 Faste karme 06 Dreje/kip vinduer 08 Terrassedøre, udadgående 11 Dreje/kip terrassedøre, indadgående 13 Skyde-kip døre 15, ind-

Læs mere

HORN. Renoveringsrammer. - efterisolering af gamle vinduer. www.renoveringsrammer.dk

HORN. Renoveringsrammer. - efterisolering af gamle vinduer. www.renoveringsrammer.dk HORN Renoveringsrammer efterisolering af gamle vinduer www.renoveringsrammer.dk Forord Horn aps er oprindeligt et datterselskab af firmaet PC Vinduer og Døre A/S, etableret i 1978 ved Poul Christensen.

Læs mere

Christian Larsen Adm. Direktør. Henrik Sørensen Direktør

Christian Larsen Adm. Direktør. Henrik Sørensen Direktør Eksperter i vinduer og døre Hos Glaseksperten har vi mere end 30 års erfaring med produktion af vinduer og døre i den bedste kvalitet. Vi tilbyder et bredt produktsortiment med alt lige fra moderne træ/alu-vinduer

Læs mere

Vælg den rigtige yderdør til dit hus

Vælg den rigtige yderdør til dit hus Yderdøre clever -line Vælg den rigtige yderdør til dit hus Hoveddøren er indgangen til dit hjem. Den skal både vise, hvem du er og beskytte boligen mod vind og vejr i mange år. Vælg derfor dine nye yderdøre

Læs mere

Reparation og maling af vinduer og døre

Reparation og maling af vinduer og døre Reparation og maling af vinduer og døre Man starter med at undersøge vinduets tilstand - er tale om let rådangreb kan man bare lukke revnerne med tjærekit eller harpiksmasse. Er der derimod tale om kraftige

Læs mere

Det usynlige forsatsvindue. Enkelt og let at montere på eksisterende vinduesrammer Isolerer bedre end termoglas

Det usynlige forsatsvindue. Enkelt og let at montere på eksisterende vinduesrammer Isolerer bedre end termoglas Det usynlige forsatsvindue Enkelt og let at montere på eksisterende vinduesrammer Isolerer bedre end termoglas En lys idé Optoglas er et system for nem og nænsom varme- og lydisolering af eksisterende

Læs mere

VELFAC 100 Indadgående vinduer

VELFAC 100 Indadgående vinduer VELFAC 100 Indadgående vinduer Titel Side VELFAC 104 Side/bundhængt vindue 82 VELFAC 106 Bundhængt vindue 84 VELFAC 110 Fast vindue 86 VELFAC 134 Side/bundhængt altandør 88 VELFAC 110F Fast parti til VELFAC

Læs mere

KVISTVINDUER DVC-GODKENDTE

KVISTVINDUER DVC-GODKENDTE KVISTVINDUER DVC-GODKENDTE Smukke buede kvistvinduer, stavlamelspændte, monteret med bordt i massiv fyrretræ. Alle vore buede kvistvinduer leveres med 32 mm sprosser, hvilket sikrer et optimalt lysindfald.

Læs mere

VELFAC Classic En moderne FortoLkning AF kitfalsvinduet

VELFAC Classic En moderne FortoLkning AF kitfalsvinduet VELFAC Classic En moderne fortolkning af kitfalsvinduet Et energivindue til udskiftning af kitfalsvinduer VELFAC Classic er et nyt vinduessystem i træ/alu specielt til vinduesudskiftninger i ældre etagebyggeri.

Læs mere

VELFAC 200 Helo - udadgående vinduer

VELFAC 200 Helo - udadgående vinduer Udvikling af VELFAC fra 1985 til i dag VELFAC, 2-lags rude (udgået 8) Konstruktion: træ/aluminium Rude: 4-16-4 Uw-værdi: 1,6 (2,9 i 1985) Energiklasse D, Eref: -40 Randzonetemperatur: 7,2º Markedsført

Læs mere

GENEREL VEJLEDNING. Plastik

GENEREL VEJLEDNING. Plastik GENEREL VEJLEDNING Plastik OPMÅLING Guide til opmåling af vinduer og døre Det er ikke så vanskeligt, som du måske tror, at tage mål til døre og vinduer. Hvis du følger denne vejledning, vil du opnå et

Læs mere

VM PLASTVINDUER & DØRE. www.vmplast.dk

VM PLASTVINDUER & DØRE. www.vmplast.dk VM PLASTVINDUER & DØRE www.vmplast.dk VM P Indhold VM Plastvinduer & Døre... 3 Enkelt og unikt... 3 Plastvinduer i fremtiden... 4 Dansk design... 6 Topstyret vindue Sidevendevindue Sidehængt vindue Topvendevindue

Læs mere

ENERGIRIGTIGE OG VEDLIGEHOLDELSESLETTE VINDUER OG DØRE I TOPKVALITET

ENERGIRIGTIGE OG VEDLIGEHOLDELSESLETTE VINDUER OG DØRE I TOPKVALITET ENERGIRIGTIGE OG VEDLIGEHOLDELSESLETTE VINDUER OG DØRE I TOPKVALITET Ventisol a/s Nordre Ringvej 9 9760 Vrå Tlf.: 98 98 16 75 Fax: 98 98 24 86 info@ventisol.dk www.ventisol.dk BOLIG INGEN KOMPROMISER Hos

Læs mere

Gjerulff åbner op til en verden af lys...

Gjerulff åbner op til en verden af lys... Gje Gjerulff åbner op til en verden af lys... Gjerulff 2 Luk lyset ind Store glasflader lukker lyset ind i din bolig. Med de unikke Schüco folde- og skydedøre, har du mulighed for at åbne op til altanen,

Læs mere

Vinduer for livet Designvinduer til ombygning og nybyggeri

Vinduer for livet Designvinduer til ombygning og nybyggeri Vinduer for livet Designvinduer til ombygning og nybyggeri Nye vinduer? En god investering At vælge nye vinduer og døre er en beslutning, der har vidtrækkende konsekvenser. Det betaler sig derfor at vælge

Læs mere

Made in Denmark. Made in Denmark DESIGN KVALITET ISOLATION MÅSKE - VERDENS BEDSTE FOLDEDØR

Made in Denmark. Made in Denmark DESIGN KVALITET ISOLATION MÅSKE - VERDENS BEDSTE FOLDEDØR Made in Denmark Made in Denmark DESIGN KVALITET ISOLATION - HER KAN DU VÆRE UDE OG INDE PÅ SAMME TID Velkommen til en verden af muligheder for at åbne boligen helt op til naturen med Lacuna Foldedøre.

Læs mere

KASTRUP producerer vinduer og døre, der holder form og funktion mange år frem måske resten af din levetid.

KASTRUP producerer vinduer og døre, der holder form og funktion mange år frem måske resten af din levetid. Kig ind til kastrup FORORD Danskerne skifter vinduer som aldrig før. Ikke bare for at kunne nyde udsigten, men fordi vinduer og døre er et centralt element i husets energiregnskab. En lav årlig kvadratmeterudgift

Læs mere

vindue indadgående lodret snit overkarm indadgående termoglas vandret snit sidekarm

vindue indadgående lodret snit overkarm indadgående termoglas vandret snit sidekarm A. A standardtegninger : I, 1991): indadgående vandret t sidekarm I) vindue indadgående vandret snit sidekarm indadgående vandret snit vindue indadgående vandret snit sidekarm vindue indadgående lodret

Læs mere

klarbesked om vinduer og døre nilsenvinduer

klarbesked om vinduer og døre nilsenvinduer klarbesked om vinduer og døre nilsenvinduer klar besked om vindueskøbets faser At købe vinduer og døre er en vigtig beslutning. Vigtig fordi, det ofte er en større investering, det er en langsigtet investering

Læs mere

ISOKLINKER. Efterisolering og murværk i ét. NUTIDENS LØSNING PÅ FREMTIDENS BEHOV

ISOKLINKER. Efterisolering og murværk i ét. NUTIDENS LØSNING PÅ FREMTIDENS BEHOV ISOKLINKER Efterisolering og murværk i ét. NUTIDENS LØSNING PÅ FREMTIDENS BEHOV Dear Reader, ISOKLINKER facade isoleringssystemer er blevet afprøvet og testet gennem mange år og løbende forskning og udvikling

Læs mere

PRISLISTE Døre og vinduer

PRISLISTE Døre og vinduer KPK PRISliste april 2011 2. udgave PRISLISTE Døre og vinduer Kernefyr Ekskl. moms website www.kpk-vinduer.dk Online prøverum Inspirationskatalog Galleri og fakta KORT OG GODT! Med KPK Døre og vinduer får

Læs mere

Dagens Danmark eller lidt om Hansens byggeoplevelser

Dagens Danmark eller lidt om Hansens byggeoplevelser Dagens Danmark eller lidt om Hansens byggeoplevelser En smuk rødbøg og hvad så? Den dækker faktisk Hansens nye hus opført af Hansens egne håndværkere efter tegninger fra undertegnede. Det er jo et gammeldags

Læs mere

- et magasin om vinduer og døre fra Storke nr. 05.07

- et magasin om vinduer og døre fra Storke nr. 05.07 DSYN - et magasin om vinduer og døre fra Storke nr. 05.07 Koblede, kittede vinduer de flotteste der findes Læs side 2-3 Vælg yderdøre efter stil, smag og funktion Læs side 4-5 Udskiftning af vinduer skal

Læs mere

Lav et prisoverslag ved hjælp af prislisten, eller ring til os og få oplyst den nøjagtige pris. PRISLISTE 2014. Marts

Lav et prisoverslag ved hjælp af prislisten, eller ring til os og få oplyst den nøjagtige pris. PRISLISTE 2014. Marts Lav et prisoverslag ved hjælp af prislisten, eller ring til os og få oplyst den nøjagtige pris. PRISLISTE 2014 Marts VINDUER TIL ALLE PROJEKTER Designvinduer til nybyggeri og renovering VELFAC sortimentet

Læs mere

COATHOUSE // TII -et eksempel på energirenovering

COATHOUSE // TII -et eksempel på energirenovering COATHOUSE // TII -et eksempel på energirenovering BAGGRUND I denne folder kan du læse om Coat House TII, der er et udviklingsprojekt for energirenovering under Grøn Erhvervsvækst. Huset er beliggende i

Læs mere

Vinduer & Døre til Dansk Byggeri

Vinduer & Døre til Dansk Byggeri Vinduer & Døre til Dansk Byggeri Indhold 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14-15 16 17-19 BE Kunststof Vinduer og Døre Nybyggeri Renovering Sommerhuse Erhversbyggeri Projektbyggeri Easyslide Hæveskydedøre Skyde-/Kipdør

Læs mere

Marts 2010. Forstå dit energimærke. Inspiration til energibesparelser, Hvem er vi? Bornholm: 2 medarbejdere Kontor i Gudhjem Mølle

Marts 2010. Forstå dit energimærke. Inspiration til energibesparelser, Hvem er vi? Bornholm: 2 medarbejdere Kontor i Gudhjem Mølle Hvem er vi? Bornholm: 2 medarbejdere Kontor i Gudhjem Mølle Jl Sparepotentiale for enfamiliehuse Gennemsnit af energimærker Der spares 31,4 % af det samlede varmebehov Der skal investeres 65.000 kr./hus.

Læs mere

Vinduer for livet. Designvinduer til ombygning og nybyggeri

Vinduer for livet. Designvinduer til ombygning og nybyggeri Vindu for livet Designvindu til ombygning nybyggi En god investing At vælge nye vindu døre beslutning, d har vidtrækkde konsekvs. Det betal sig dfor at vælge dem omhu tanke både kvalitet, design, vedligeholdelse

Læs mere

Udskiftning af vinduer med termoruder. Fordele. 2 lags energirude Afstandsprofil Pakning / tætningsliste

Udskiftning af vinduer med termoruder. Fordele. 2 lags energirude Afstandsprofil Pakning / tætningsliste Energiløsning UDGIVET JANUAR 2010 REVIDERET DECEMBER 2014 Udskiftning af vinduer med termoruder Vinduer med termoruder, som er begyndt at rådne eller viser andre tegn på nedbrydning, bør udskiftes til

Læs mere

+ 2,4 = Kan jeg selv sætte nye energiruder i mine gamle termovinduer? Energitjenestens Guide til udskiftning af ruder

+ 2,4 = Kan jeg selv sætte nye energiruder i mine gamle termovinduer? Energitjenestens Guide til udskiftning af ruder Kan jeg selv sætte nye energiruder i mine gamle termovinduer? Energitjenestens Guide til udskiftning af ruder Hvis du bor i et hus med termovinduer, kan du selv udskifte ruderne (glasset) med A mærkede

Læs mere

Bondehuset. Energirigtig

Bondehuset. Energirigtig Energirigtig renovering Bondehuset Se hvor bondehuset typisk kan renoveres Få bedre komfort og spar penge på varmeregningen hvert år Reducer din udledning af drivhusgasser Få et bedre energimærke og en

Læs mere

Miljøoptimeret. Solafskærmning i Facadeglas. MicroShade

Miljøoptimeret. Solafskærmning i Facadeglas. MicroShade Miljøoptimeret Solafskærmning i Facadeglas MicroShade Et Vindue mod Fremtiden MicroShade For Energirigtige og æredygtige Glasfacader rbejdsvenligt Lys fskærmning af solindfald spiller en vigtig rolle i

Læs mere

29-03-2011 COAT HOUSE

29-03-2011 COAT HOUSE 29-03-2011 COAT HOUSE BAGGRUND I denne folder kan du læse om Coat House, der er et udviklingsprojekt for energirenovering under Grøn Erhvervsvækst. Huset er beliggende i Kolding, opført i 1949 og har efter

Læs mere

Bygningsundersøgelser og tilstandsvurdering

Bygningsundersøgelser og tilstandsvurdering Bygningsundersøgelser og tilstandsvurdering Visuelle undersøgelser af bygningers klimaskærm, eventuelt suppleret med tekniske målinger og bygningsarkæologiske undersøgelser. Afrapportering Prioriteret

Læs mere

Vinduer & Døre. direkte til dig. i træ og træ/alu KIPA VINDUER. Specialmål med hurtig leveringstid og lagervarer på max. 48 timer

Vinduer & Døre. direkte til dig. i træ og træ/alu KIPA VINDUER. Specialmål med hurtig leveringstid og lagervarer på max. 48 timer Vinduer & Døre i træ og træ/alu direkte til dig VINDUER FACADEDØRE INDVENDIGE DØRE FRANSKE DØRE Specialmål med hurtig leveringstid og lagervarer på max. 48 timer GLASDØRE UDESTUEELEMENTER OVENLYS VINDUER

Læs mere

Udvikling af nye typer energivinduer af kompositmaterialer Designforslag til profilsystemer

Udvikling af nye typer energivinduer af kompositmaterialer Designforslag til profilsystemer Udvikling af nye typer energivinduer af kompositmaterialer Designforslag til profilsystemer Institut for Byggeri og Anlæg Rapport 2009 Jesper Kragh og Svend Svendsen DTU Byg-Rapport R-203 (DK) ISBN=9788778772817

Læs mere

Linolieprodukter Hvorfor?

Linolieprodukter Hvorfor? Linolieprodukter Hvorfor? Forbrug og påføring af linoliemaling For at kunne beregne, hvor meget træmaling (oliefarver) der er behov for, er det nødvendigt at vide, hvor mange m² der skal males, hvor mange

Læs mere

VÆLG DEn RIGtIGE DøR TIL DIT hus

VÆLG DEn RIGtIGE DøR TIL DIT hus VÆLG DEn RIGtIGE DøR TIL DIT hus Døren er husets visitkort, og dørens udseende er med til at påvirke husets arkitektoniske udtryk. Derfor skal du grundigt overveje dørens åbne-/lukkefunktioner, udskæringer,

Læs mere

Beauty & Performance in Wood TM

Beauty & Performance in Wood TM Beauty & Performance in Wood TM Hvad er Kebony? Kebony er et bæredygtigt alternativ til tropisk hårdttræ, når udseende og ydeevne er afgørende. Kebony teknologien er udviklet i Norge og er en miljøvenlig

Læs mere

ARKITEKT MAA PETER RASMUSSEN SKALSBYVEJ 4 4735 MERN 5593 9325 PR-ARKITEKTERNE@MAIL.DK

ARKITEKT MAA PETER RASMUSSEN SKALSBYVEJ 4 4735 MERN 5593 9325 PR-ARKITEKTERNE@MAIL.DK Markeringer viser maksimal placering af franske altaner i køkken og opholdsrum anført med positionsnummer 01-26, godkendt jænfør principiel tilladelse af 17. januar 2008 fra Københavns Kommune, Center

Læs mere

U LT R A L O W E N E R G Y

U LT R A L O W E N E R G Y U LT R A L O W E N E R G Y WINDOWS R VINDUER FRA ULSTED Nye Low Energy Windows ra ScandiWood A/S Windows Ulsted Low Energy Windows har skabt nye muligheder or arkitekter til at designe passivhuse. Den

Læs mere

1. 2. MONTAGEVEJLEDNING Winvent til energirenovering af eksisterende vinduer. Friskluftindtag øverst i den udvendigt gående ramme

1. 2. MONTAGEVEJLEDNING Winvent til energirenovering af eksisterende vinduer. Friskluftindtag øverst i den udvendigt gående ramme 1. 2. Friskluftindtag øverst i den udvendigt gående ramme Friskluftindtag øverst i den indvendigt gående ramme I overramme-stykket udfræses et friskluftindtag dim.: (l) (216+79) mm x (b) 12 mm iht. den

Læs mere

Miljøoptimeret. Solafskærmning i Facadeglas. MicroShade

Miljøoptimeret. Solafskærmning i Facadeglas. MicroShade Miljøoptimeret Solafskærmning i Facadeglas MicroShade Et Vindue mod Fremtiden MicroShade For Energirigtige og æredygtige Glasfacader Frihed til Design MicroShade båndet har standardhøjde på 140 mm med

Læs mere

Klimaskærm konstruktioner og komponenter

Klimaskærm konstruktioner og komponenter Klimaskærm konstruktioner og komponenter Indholdsfortegnelse Klimaskærm...2 Bygningsreglementet...2 Varmetab gennem klimaskærmen...2 Transmissionstab...3 Isolering (tag, væg, gulv)...3 Isolering af nybyggeri...3

Læs mere

ARKAS. Stål- og branddøre Brandskydeporte og Glaspartier i stål. Uklassificeret Brand Lyd Indbrudssikkerhed Røntgen Glaspartier D Ø R E O G P O R T E

ARKAS. Stål- og branddøre Brandskydeporte og Glaspartier i stål. Uklassificeret Brand Lyd Indbrudssikkerhed Røntgen Glaspartier D Ø R E O G P O R T E Stål- og brand Brandskydeporte og Glaspartier i stål ARKAS D Ø R E O G P O R T E Uklassificeret Brand Lyd Indbrudssikkerhed Røntgen Glaspartier Uklassificerede Brand Lyd Indbrudshindrende Røntgen Glaspartier

Læs mere

Vedligehold. af dine vinduer og døre

Vedligehold. af dine vinduer og døre Vedligehold af dine vinduer og døre Generelle informationer Vi ønsker dig tillykke med dine nye Vrøgum vinduer/døre, som vi håber, du vil få glæde af i mange år fremover. Fremstillingen af vore elementer

Læs mere