De 8 punkter som er udgangspunktet for strategi arbejdet:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "De 8 punkter som er udgangspunktet for strategi arbejdet:"

Transkript

1 Beretning for året I det forgange år har bestyrelsen arbejdet videre på klubbens fem års plan med de kendte mål frem mod 2017: 1. At klubben, samlet set, er blandt de tre førende fodboldklubber i Nordsjælland målt på antal hold, holdenes indplacering, antallet af certificerede trænere, faciliteter, økonomi, organisation, elektroniske medier og brugertilfredshed 2. At klubben er en sportslig faktor som andre klubber har søgt samarbejde med. Endvidere at Hillerød Byråd oplever at klubben er attraktiv i forhold til brandingen af Hillerød kommune, og der er indgået en samarbejdsaftale som understøtter dette De 8 punkter som er udgangspunktet for strategi arbejdet: Etablering af stærkere organisation. Etablering af en trænerkultur. Stærkere positionering i Hillerød. Sund økonomisk udvikling. Stærkere sponsor arbejde. Et velfungerende klubhus. Synlighed over for medlemmene. Fra Yngling til Senior. Strategi arbejde har nu kørt i mere end to år, bestyrelsen satte sig sammen en lørdag i januar, fik vendt hver en sten og evalueret arbejdet hidtil, konklusionen er at vi holder kursen men mangler at få nogle enkelte ting på plads dog er tiden skredet lidt bla fordi formanden er begyndt nyt job for ganske nylig, planchen i forgangen vil inden længe blive opdateret man kan også følge de nyeste opdateringer på hjemmesiden.

2 Beretning fra Børneudvalget: Børneudvalget tegner U5-U13, som udgør ca. 250 af klubbens ca. 600 medlemmer. Til de ni årgange er der tilknyttet ca. 40 trænere og 10 årgangskoordinatorer. I 2014 har der været brugt mange kræfter på en ny Trænermanual, der dækker årgangene U5-U13. Den nye trænermanual beskriver en lang række generelle forhold i klubben men fokus ligger på træningsområderne, der er nøje beskrevet. Manualen følger DBUs Aldersrelateret Træning og er således med til at sikre, at vores spillere træner det rigtige på det rigtige tidspunkt. Årg og 2004 er de to første årgange, der har arbejdet med den nye trænermanual. Manualen rulles ud på alle øvrige årgange i dette forår, hvor klubbens B&U konsulent Henrik Oksholm, sammen med klubbens egen børnekonsulent, Christian Ravnkilde, vil hjælpe årgangene med at implementere manualen i deres daglige arbejde. KlubFidusen, som er et projekt udtænkt af DBU, blev igangsat på årg og Projektet har fokus på trivsel i klubben og målsætningen for projektet er: 1. Styrke kendskabet til hinanden og sammenholdet på tværs i klubben. 2. Skabe respekt om hinanden. Projektet fortsætter i 2015 og understøttes med materialer og en tovholder fra Børneudvalget. Børneudvalget har i 2014 igangsat specifiktræning, som var et ekstra træningstilbud til alle træningsparate spillere i Hillerød og omegn. Projektet startede ud med deltagere spillere hver fredag i april måned, hvorefter deltagerantallet faldt til et snit på spillere, da vi ramte efteråret. Specifiktræningen har været en success med især mange spillere fra de omkringliggende klubber, som f.eks. Ålholm, KBK,

3 Fredensborg, Allerød og Hundested. Projektet fortsættes i 2015 og der er afsat yderligere ressourcer for at kunne fastholde et højt niveau på træningen. Børneudvalget står også bag én fast ugentlig målmandstræning for de yngste årgange, dvs. U11-U13. Træningen har fået god respons fra de implicerede årgange og tilbuddet fortsættes i Klubben har med afsæt i børneudvalget igangsat et Futsal-projektet, der bl.a. omfatter et Futsal Akademi med plads til 40 spillere i årgang Træningen foregår én gang om ugen i perioden oktober-marts. Træningen varetages af uddannede futsaltrænere fra Brasilien. Akademiet har indtil videre vist sig at være en kæmpe succes. Det er træning på meget højt niveau og med masser af energi. De enkelte spillere får gennem futsal skærpet deres teknik, hurtighed og taktiske evner. Kompetencerne fra futsal kan nemt overføres til spillet på græs. Af sportslige højdepunkter i 2014 må fremhæves årg som vinder af Kattegat Cup, Kronborg Cup og Karlskrona Lyckå Cup, årg som vinder af Veronello Cup i Italien og årg som vinder af række 1 i efteråret. Holdet spiller dermed i Mesterrækken i det kommende forår. Børneudvalget tog i 2014 initiativ til at udvide antallet af medlemmer i udvalget fra to til fem personer. Børneudvalget udgøres nu af: Mikael Bonde (ex-træner), Jannie Carlsen (04), Peter Valentin Hjortlund (02), Magnus Brostrøm (04) og Christian Ravnkilde (Børnekonsulent). Senior består af: 3,U14,3 U15,2 U17, 2 U19, 4,senior. + 1 veteran, 2 super veteran & 1 grand super veteran hold.

4 Vi tilmelder givetvis et senior hold mere enten I serie 5 eller i DGI 9 mands, det afhænger af hvor mange nye der melder sig ind inden 2 marts. Lige nu: 18 hold 27 trænere, i omegnen af 400 spillere. Vi har nu ansat en ny sportschef: Kenneth Iversen, 36 år, kommer fra en lignende funktion i Brøndbys amatør afd. begynder 1. april og Kenneth vil i den første tid hos os være føl og sammen med os lære klubben at kende indefra, vi vil ikke smide ham ud på dybt vand, men køre ham i stilling langsomt, det vil sige at de træneraftaler som løber ud til sommer genforhandles med Kenneth og undertegnede, alle er naturligvis velkomne til at kontakte K I når han begynder hos os, men han vil ikke ændre noget, meningen er at han skal være i klubben to til tre dage om ugen og deltage i udvikling af spillerkarrusel, arrangere trænermøder m,m han vil indgå i Senior Sportsligt udvalg, som udover Kenneth tæller: Henrik Emil Hansen, der arbejder primært med trænermanualen og renovering af de gamle omklædningsrum, Michael Jepsen der er vore scout og som bl.a. fandt vore nye U19 træner Brian Munksgaard Larsen, samt mig selv. Sidste sæson rykkede vi vore daværende u19 drenge op som senior 2 i serie 3 her skulle de med de daværende hold 2 spillere samle sig og få et hold der kunne opnå oprykning til serie 2 samt vise at de kunne tage skridtet hele vejen og spille med i Sjællandsserien. Det viste os at der er fornuft i at udfordre de unge mennesker, at give mulighed for at hver enkelt spiller kan få nye input ved at træne med hvor han udvikler sig, til glæde for spilleren og klubben. Vi vil dette endnu mere og vil henover foråret fremlægge oplæg til at sætte lignende i gang, alt sammen for at udvikle, at udfordre og at give optimale betingelser for at de bedste spillere kan få træningsmiljø der passer til deres niveau, jeg kan samtidigt garantere at ingen flyttes til et niveau som ikke passer eller som den enkelte ikke ønsker at prøve. Vi vil i 2015 påbegynde målinger på hvor vi ligger på vores mål i forhold til klubberne i vores område, for at få dokumenteret hvor langt vi er, så og sige.

5 Henrik Emil & jeg har i 2014 ligesom Børneudvalget haft rigtigt mange møder med hold, årgange, trænere, spillere og forældre og lad mig sige det lige ud mit udbytte af de møder er som regel at vi skal huske at tale med og være synlige over for hinanden,et par gange har konflikter ikke kunne løses ved at tale sammen, det er en skam, da det så betyder at et samarbejde må slutte hvis der er for meget uenighed det bliver aldrig sådan at man som medlem, forældre eller træner altid kan få tingene på sin måde ej heller som træner, en fodbold klub er ikke demokratisk, men man skal altid forvente at få en forklaring, en årsag, en beslutning fra os / mig som klubbens ledelse, der er taget mange beslutninger i 2014 og vi skal tage endnu flere i de kommende år og det skal vi nok gøre, vi må aldrig blive bange for at begå fejl fordi vi så lader være med at gøre noget og dermed bliver passive,stå ved beslutningen og tag ansvaret herfor, jeg begik en fejl da jeg pressede Frederik Reffelt til at påtage sig U19, det står jeg ved, ligesom jeg står ved den løsning der fulgte. Som i alle ved er vi sammen med Hillerød Kommune i gang med færdiggørelse af de sidste fire omklædningsrum, arbejdet er i fuld gang, gulvet er lige nu ved at tørre derfor sker der ikke så meget lige nu, men omkring påske vil der være fire sprit nye rum sammen med tre nye toiletter klar til brug, fordeling/brugsretten dikteres af selvforvaltningen, lad mig i den forbindelse minde/oplyse forsamlingen om at vi har to personer siddende i selvforvaltningen, Jette Adamsen som er indstillet af os og Per Johansen som er indstillet af Old Boys, det er særdeles glædeligt det nu er lykkedes at få dette arbejde i gang og jeg vil gerne takke Hillerød Kommune for den megen kaffe Peter Hansen og jeg har drukket på rådhuset mens vi lagde øre til alverdens regulativer og forordninger, udbud og ikke udbud og så alligevel udbud..nok om det vi kom i mål og det er det vigtigste, tak for kampen til Peter og også til Jørgen Nielsen. Sammen med dette byggeri er der også fundet penge og midler udenfor fodboldklubben til renovering af omklædning 6,7,8 & 9. Mere omkring dette følger snarest, dog vil jeg gerne benytte mig af muligheden for at sige tak til Kasper Slavensky, Per Johansen & ikke mindst Henrik Emil som har lagt meget tid i at få planlagt arbejdet og selvfølgelig til de senior drenge som giver en stor hånd med at få sat skik på vore meget nedslidte omklædningsrum så de igen bliver af en standard vi kan være bekendt.

6 Vores engagement i Bag Målet sluttede omkring sommerferien, vi følte ikke det var forsvarligt at forsætte den konstruktion vi sammen med HGI Damerne havde med Lasse Jørnels, så da vi fik vi fik et tilbud fra Jannie Lindskov hvor hun tilbød at overtage driften, valgte vi at opsige aftalen med Lasse og bad i stedet Selvforvaltningen træde ind som arbejdsgiver for den nye forpagter, dermed har fodbold klubberne ikke længere noget økonomisk ansvar over for Bag Målet. Senior 1 & 2: vi kommer ikke uden om det, begge hold føre deres række inden vi går i gang med sidste halvdel af sæsonen, inden første kamp i efteråret satte jeg mig sammen med de to holds trænere og afstemte med dem at klubbens målsætningen for begge hold var oprykning - vi vil næste sæson spille i D S & Serie 2, desuden skulle hold 3 & 4 blive i henholdsvis serie 3 & serie 4. Begge trænere var enige om at vi havde materialet og talentet på de to hold til at magte den udmelding derfor er målsætningen den sammen, jeg glæder mig til det kommende forår og de spændende kampe der venter og beder allerede nu alle om at sætte kryds i kalenderne den Lørdag 13/6 hvor begge hold spiller hjemme, hvem ved om det ikke bliver oprykningsfest, mere om denne følger senere på året.. Vi vil forsætte med de tiltag vi satte i gang bl.a. med at lade yngre årgange løbe med 1. holdet på banen til deres hjemmekampe, hold som har opnået noget stort lader sig hylde af de fremmødte i pausen på bane 2, alt sammen tiltag som giver underholdning, giver fællesskab og gør det endnu sjovere at gå til fodbold på Hillerød stadion alt dette styres forsat af Jannie Carlsen, har man andre sjove ideer høre vi gerne. Jeg vil gerne takke for et fantastisk år til vores medlemmer, spillere, trænere, årgangskoordinatorer, de frivillige ved 1. holdets kampe og på kræmmermarked: (Betina, Lorna, Bigit Coff, Else, Trevor, Anette, Karna, Ilse, Ulla, Ivan, Henrik Steffen, Kempes, Ole) Børneudvalget, bestyrelsen og alle vores sponsorer gamle som nye.

7 Også en tak til Hillerød kommune, selvforvaltningen Johnny og hans team her på stadion, HGI hovedforening, Jannie Lindskov, Kirsten Behrman, Jette Adamsen, Jimmy Coff & Christian Ravnkilde, Hillerød Posten og Frederiksborg Amts Avis. Ingen kan påstå at vi som klub ikke allerede har løftet os, fra vi i 2012 vedtog vores 5 års plan og til nu, vi er nogen man ligger mærke til ude omkring, i byen, i nabo byerne, vi må ikke glemme at glæde os over det, dog uden at blive tilfredse tilbage lænede, vi har lige nu medvind, den skal vi udnytte, positivt til at bygge på fundamentet, vores organisation er større end længe måske end nogensinde, vi opnår gode resultater på og udenfor banen, aldrig har vi haft så mange aktive, så mange og navnlig dygtige uddannede trænere som søger vores vej fordi vi har gang i noget spænende, spillere som henvender sig af samme grund, antallet af sponsorer vokser stabilt år for år, kære venner vi er på rette vej..! men vi er ikke i mål endnu. Som sidst år igen et meget vigtigt punkt. Jeg har brug for at sige en stor tak til de familier som den ene gang efter den anden må dele mor eller far med fodbold klubben, i skal vide at uden jeres tålmodighed og forståelse så er det ikke muligt at drive denne klub,ikke mindst at den grund er det så vigtigt at vi når de mål vi har sat os, det skylder vi hinanden at gøre og vi skal nok nå dem.! Tak.

Ellers var 2013 jo året hvor den siddende bestyrelse fik sparket gang i etablering af en fem års plan med følgende mål frem mod 2017:

Ellers var 2013 jo året hvor den siddende bestyrelse fik sparket gang i etablering af en fem års plan med følgende mål frem mod 2017: Beretning for året 2013. Nu tidligere formand Jeppe King Frederiksen valgte at stoppe efter syv år som formand. Os der har arbejdet sammen med Jeppe ved hvilket kæmpe arbejde han har lagt i denne klub

Læs mere

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor Årsberetning 2011 Året startede rigtig godt. På generalforsamlingen fik vi valgt 3 nye medlemmer ind, som dækkede områder i bestyrelsen, vi hidtil nok ikke havde været tæt nok på. Leif Boddi som primært

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 Året 2014 har været et godt år for RB 1906. Vi har fået en del flere medlemmer i alle årgange, både piger og drenge. Det har givet et pres på omklædningsforholdene i klubben,

Læs mere

Bestyrelsen beretning for 2012.

Bestyrelsen beretning for 2012. Bestyrelsen beretning for 2012. Indledning. En fodboldklub er ikke stærkere end dens ledere. Måske noget af en påstand men hvis vi kigger på alle ledere i en klub så er det måske ikke helt forkert. Hvis

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 2000 Blovstrød IF Fodboldafdeling Et fodboldår har igen fundet sin vejs ende, og vi er gået ind i et nyt årtusinde. Jeg vil i det følgende redegøre for væsentlige hændelser i fodboldklubben,

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Velkommen i TRIF TRIF fodbold byder dit barn velkommen i TRIF fodbold. TRIF fodbold er en klub i positiv udvikling, som er fundamenteret i følgende

Velkommen i TRIF TRIF fodbold byder dit barn velkommen i TRIF fodbold. TRIF fodbold er en klub i positiv udvikling, som er fundamenteret i følgende Forældreinformation Velkommen i TRIF TRIF fodbold byder dit barn velkommen i TRIF fodbold. TRIF fodbold er en klub i positiv udvikling, som er fundamenteret i følgende grundlæggende værdier: Loyalitet

Læs mere

ALLERØD FODBOLD KLUB MEDLEM AF LILLERØD IDRÆTSFORENING

ALLERØD FODBOLD KLUB MEDLEM AF LILLERØD IDRÆTSFORENING BESTYRELSENS BERETNING 2008: Bestyrelsens beretning vil bestå af 2 dele. Først den generelle del, som jeg vil fremlægge. Herefter vil afdelingsformændene supplere med en beretning fra de respektive afdelinger.

Læs mere

Ved udgangen af 2005 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer:

Ved udgangen af 2005 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer: Afdelingsberetning for PI s Fo dboldafdeling Ved udgangen af 2005 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer: Formand, Gunnar Nørager Næstformand, Lasse T. Vinther Kasserer, Kristian Kjær Jensen

Læs mere

Indhold Målgruppe 5 Din betydning som træner Mål 5 Spørg ind Hvad skal vi lære om? Forældrenes betydning Viden børn, trivsel og fodbold

Indhold Målgruppe 5 Din betydning som træner Mål 5 Spørg ind Hvad skal vi lære om? Forældrenes betydning Viden børn, trivsel og fodbold TRÆNERHÆFTE 1 Målgruppe 5 Indhold Mål 5 Hvad skal vi lære om? 6 Viden børn, trivsel og fodbold 8 Børn, trivsel og fodbold 11 Refleksion noter 12 Samspil og sammenhæng 13 Refleksion noter 14 Din betydning

Læs mere

Formandens beretning af klubbens virksomhed i 2012. Nå, men tilbage til beretningen, og for at citere en gammel julerap.

Formandens beretning af klubbens virksomhed i 2012. Nå, men tilbage til beretningen, og for at citere en gammel julerap. Beretning for året 2012 Formandens beretning af klubbens virksomhed i 2012. Hvad er året gået med? Når man skruer beretningen sammen er det jo ikke så meget hvad vi som bestyrelse egentlig skal berette.

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

Generalforsamling i Solbjerg IF Fodbold Afd. Sportscafeén onsdag den 2. marts 2016 klokken 19:00.

Generalforsamling i Solbjerg IF Fodbold Afd. Sportscafeén onsdag den 2. marts 2016 klokken 19:00. Generalforsamling i Solbjerg IF Fodbold Afd. Sportscafeén onsdag den 2. marts 2016 klokken 19:00. Vi lover, igen i år, at standard punkterne(1-5) er afholdt indenfor max. 45 min. Dagsorden: 1. Valg af

Læs mere

AarhusSkiklub Formandens beretning 2014/2015

AarhusSkiklub Formandens beretning 2014/2015 AarhusSkiklub Formandens beretning 2014/2015 25. November 2015 1. En forening i fortsat udvikling 2. Årets aktiviteter 3. Sådan kommunikerer vi 4. Hvor skal vi hen 5. Tak til vore mange frivillige 1. En

Læs mere

Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen

Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen SØNDERMARKENS IDRÆTSKLUB FODBOLDAFDELINGEN Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen Tirsdag, den 24. februar 2015, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : blev foreslået og valgt

Læs mere

Tak til alle fremmødte i dag og tak til Ole Steen fordi du atter har sagt ja til at være dirigent.

Tak til alle fremmødte i dag og tak til Ole Steen fordi du atter har sagt ja til at være dirigent. HGF fodbold Generalforsamling den 16. januar 2013 Beretning for året 2012 Tak til alle fremmødte i dag og tak til Ole Steen fordi du atter har sagt ja til at være dirigent. I 2013 har vi haft et meget

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

C-Licens Evaluering. 23. november 2013. Af Martin Ladegaard-Mortensen, U7D, Hvidovre IF.

C-Licens Evaluering. 23. november 2013. Af Martin Ladegaard-Mortensen, U7D, Hvidovre IF. 23. november 2013 C-Licens Evaluering Forløb fra 19. april 2013-12. november 2013 (Online Eksamen - 25 spørgsmål indenfor en time) Af Martin Ladegaard-Mortensen, U7D, Hvidovre IF. December 2012 startede

Læs mere

- Sponsoroplæg - FC Odense. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor!

- Sponsoroplæg - FC Odense. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! FC Odense 5250 Odense SV Fodbold - Sponsoroplæg - Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Se komplet sponsorprofil: sponsordb.dk/fc-odense Intro FC Odense er en mindre

Læs mere

Målmandstræning i FA 2000. Målmandsakademiet FA 2000

Målmandstræning i FA 2000. Målmandsakademiet FA 2000 Målmandsakademiet FA 2000 Målmænd i FA 2000, årgang 2001/2002 Indholdsfortegnelse Forord Baggrund Målmandstræning i FA 2000 Den blå tråd i målmandstræning Hvordan træner vi i FA 2000 Krav og forventninger

Læs mere

Håndbog for U11 Drenge Forår 2011

Håndbog for U11 Drenge Forår 2011 Håndbog for U11 Drenge Forår 2011 Målsætningen for U11 Drenge er, at alle drengene bliver tilgodeset på det niveau og med de behov de har - fokus på eliten såvel som på bredden. Derudover skal der arbejdes

Læs mere

Bestyrelsens Beretning 2013

Bestyrelsens Beretning 2013 Bestyrelsens Beretning 2013 Spørg ikke hvad din klub kan gøre for dig, spørg hvad du kan gøre for Klubben! Nu skal vi jo ikke i krig, men ordlyden passer jo godt til stort set alle klubber/foreninger.

Læs mere

U6 - U7 3 mands kampe

U6 - U7 3 mands kampe U6 - U7 3 mands kampe Sommer Cup 16.. august ugust 2014 Velkommen til de yngste Vi er glade for at kunne byde de yngste årgange velkommen til, for nogens vedkommende, deres første stævne. Det er vigtigt

Læs mere

VISION OG KERNEVÆRDI

VISION OG KERNEVÆRDI VISION OG KERNEVÆRDI Brøndby IF - det handler om os alle sammen For Brøndby IF handler det om fodbold. Om at inkludere og bringe folk sammen på tværs af kulturelle bånd og geografi. Om fællesskabet, der

Læs mere

Der er arrangeret god mad og vinsmagning hos vores sponsor No. 61 lørdag d. 23. april. Tilmelding skal ske i tutten.

Der er arrangeret god mad og vinsmagning hos vores sponsor No. 61 lørdag d. 23. april. Tilmelding skal ske i tutten. Der er arrangeret god mad og vinsmagning hos vores sponsor No. 61 lørdag d. 23. april. Tilmelding skal ske i tutten. KB-dagen dette forår løber af stablen lørdag d. 21. maj! Længere nede kan du læse mere

Læs mere

Nyhedsbrev fra Aars IK Fodbold

Nyhedsbrev fra Aars IK Fodbold Nyhedsbrev fra Aars IK Fodbold Vi kan lige nå et nyhedsbrev fra Aars IK inden 2015 rinder ud.det har været en sæson med masser af aktiviteter på vores anlæg. Her kan bl.a. nævnes: En hulens masse fodboldkampe

Læs mere

Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15

Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15 Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15 Bestyrelsens beretning 2014. STATUS ULTIMO 2014 i AARS IK: Flere medlemmer end primo 2014 tilgang af flere unge der ønsker at spille fodbold og være en del af

Læs mere

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Så er det endnu engang blevet tid til en beretning i Fortuna Svendborg Først vil jeg fortælle lidt om vores hold. U10 Piger Det har egentlig været to vidt

Læs mere

Aars IK ordinær generalforsamling 03.02.2016

Aars IK ordinær generalforsamling 03.02.2016 Aars IK ordinær generalforsamling 03.02.2016 Bestyrelsens beretning 2015. Den 11/2 2015 stod jeg netop på dette sted og berettede om den positive udvikling Aars IK var inde i og det kan jeg med rank ryg

Læs mere

Solrød Cup 2015. Kampprogram & Regler

Solrød Cup 2015. Kampprogram & Regler Solrød Cup 2015 Kampprogram & Regler 1 Indhold Velkommen... 3 Praktiske oplysninger... 3 Spilleregler... 4 Præmier... 5 Kampprogram... 5 De 5 forældrebud... 6 De 5 trænerbud... 8 Sponsorer... 9 2 Velkommen

Læs mere

Generalforsamling Beretning for Fortuna 2012

Generalforsamling Beretning for Fortuna 2012 Generalforsamling Beretning for Fortuna 2012 Velkommen alle sammen, - en speciel velkomst til vores gæst fra DBU Thomas Jensen, samt Jørgen Dahl, der for andet år skal overrække Ries mindelegat. Jeg vil

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Så går vi videre med den ordinære generalforsamling og også velkommen til den. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup.

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. FK Odsherred Bestyrelse Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. Tilstede: Torben Møller Brian V. Madsen Linette S. Mortensen Kirsten Harthimmer Jørgen

Læs mere

NYHEDSBREV DECEMBER 11

NYHEDSBREV DECEMBER 11 NYHEDSBREV DECEMBER 11 Glædelig jul og godt nytår fra Fodboldafdelingen Fodboldafdelingen vil gerne give en stor tak til de mange frivillige kræfter i klubben, som i løbet af 2011 har lagt knofedt i at

Læs mere

VELKOMMEN I LUNDTOFTE BOLDKLUB EN FOLDER MED VIGTIG INFORMATION TIL NYE MEDLEMMER

VELKOMMEN I LUNDTOFTE BOLDKLUB EN FOLDER MED VIGTIG INFORMATION TIL NYE MEDLEMMER VELKOMMEN I LUNDTOFTE BOLDKLUB EN FOLDER MED VIGTIG INFORMATION TIL NYE MEDLEMMER Maj 2016 VELKOMST FRA FORMANDEN På vegne af Lundtofte Boldklub byder jeg nye spillere og deres familie velkommen til klubben!

Læs mere

TRÆNERHÅNDBOG HORNBÆK SPORTSFORENING

TRÆNERHÅNDBOG HORNBÆK SPORTSFORENING TRÆNERHÅNDBOG HORNBÆK SPORTSFORENING VELKOMMEN SOM TRÆNER I HSF- FODBOLDAFDELING Klubben er etableret i 1945, og har siden starten stille og roligt udvidet sit medlemstal. Der er nu ca. 300 aktive spillere

Læs mere

SPEJDERNYT. Maj 2013. Sommerlejr 2013 Har du sat kryds i kalenderen? Ellers er det på høje tid! Nyhedsbrev fra KFUM-Spejderne, Esbønderup gruppe

SPEJDERNYT. Maj 2013. Sommerlejr 2013 Har du sat kryds i kalenderen? Ellers er det på høje tid! Nyhedsbrev fra KFUM-Spejderne, Esbønderup gruppe SPEJDERNYT Nyhedsbrev fra KFUM-Spejderne, Esbønderup gruppe Maj 2013 Årgang. 03 NR. 08 www.spejdernet.dk/esb Sommerlejr 2013 Har du sat kryds i kalenderen? Ellers er det på høje tid! Ledere og grupperåd

Læs mere

Kun et langt. Lokalopgør TEMA

Kun et langt. Lokalopgør TEMA TEMA Kun et langt indkast Lokalopgør Intensive nærkampe hører et ægte lokalopgør til. Og der blev da også gået til den i dagens opgør mellem Nr. Kongerslev og Kongerslev. 24 mellem venner og fjender Kongerslev

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Kort præsentation af kandidater. Skolebestyrelsesvalg 2014 Tingstrup Skole

Kort præsentation af kandidater. Skolebestyrelsesvalg 2014 Tingstrup Skole Kort præsentation af kandidater Skolebestyrelsesvalg 2014 Tingstrup Skole Skolebestyrelsesvalg 2014 På valgmødet i april var der 9 forældre, der meldte sig som kandidater til skolebestyrelsesvalget. En

Læs mere

Velkommen som ny træner i Aabenraa Boldklub

Velkommen som ny træner i Aabenraa Boldklub Velkommen som ny træner i Aabenraa Boldklub Hermed vil vi gerne byde dig velkommen som træner i Aabenraa Boldklub. Som ny træner har du helt sikkert en lang række spørgsmål, som vi med dette velkomstbrev

Læs mere

Beretning 2015 En klub et navn: Strategi. Samarbejdes klubber & T-Licens. Kunstgræs sagen.

Beretning 2015 En klub et navn: Strategi. Samarbejdes klubber & T-Licens. Kunstgræs sagen. Beretning 2015. En klub et navn: vi har længe ønsket som klub at have et navn og en farve på vort kamptøj, beslutningen om at tage skridtet blev taget i 2015, oven på to ekstraordinære generalforsamlinger

Læs mere

Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012

Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012 Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012 Deltagere: ca. 22 medlemmer Bestyrelsen: Claus Hansen, Henrik Åris, Preben Birk Per Henning, Uffe Lyse, Bo Andreasen, Per Løvstad Fraværende: Referat Dagsorden

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

HJØRRING IDRÆTSFORENING OLD BOYS Generalforsamling 3. marts 2015 på Landlyst

HJØRRING IDRÆTSFORENING OLD BOYS Generalforsamling 3. marts 2015 på Landlyst HJØRRING IDRÆTSFORENING OLD BOYS Generalforsamling 3. marts 2015 på Landlyst 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Bestyrelsens beretning 4. Fremlæggelse af regnskab 2014 5. Valg iflg. lovene 6. Eventuelt

Læs mere

FORSLAG TIL ÆNDRING I LOVENE

FORSLAG TIL ÆNDRING I LOVENE FORSLAG TIL ÆNDRING I LOVENE Forslag 1 4 Medlemmer (Ny tekst) 4.1 Som medlemmer kan optages fodboldspillende foreninger, samt høj-og efterskoler. 4.2 Foreninger og høj-og efterskoler, der ønsker at blive

Læs mere

Introduktion til Boldklubben Friheden

Introduktion til Boldklubben Friheden Indledning At starte til fodbold skal være en sjov og inspirerende fornøjelse for både børn og deres forældre. I denne introduktion, vil du få lidt information om hvordan vi i Friheden forsøger at leve

Læs mere

KLUBFIDUSEN ER BASERET PÅ FIRE GRUNDVÆRDIER

KLUBFIDUSEN ER BASERET PÅ FIRE GRUNDVÆRDIER FORÆLDRE Om Klubfidusen Dit barns fodboldklub har valgt at arbejde med Klubfidusen. Klubfidusen er en trivselsindsats, der kombinerer viden om børns trivsel og viden fra fodboldverdenen, og som er udarbejdet

Læs mere

NYHEDSBREV FRA UNGDOMSUDVALGET

NYHEDSBREV FRA UNGDOMSUDVALGET 2012 NR. 4. 4. OKTOBER 2012 Nyt medlem i ungdomsudvalget Det er med glæde, at vi kan oplyse at ungdomsudvalget er blevet et medlem rigere, idet Peter Jensen (tidligere trænere for årgang 2000 dr. og far

Læs mere

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016!

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Solen skinner udenfor lige nu, og der er så småt begyndt at komme knopper på træer og buske og forårsblomsterne begynder at stå i fuldt flor. Jeg

Læs mere

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division Årsberetning Medlemmer: Medlemstal 84 aktive, betalende via klubmodul Derudover har vi haft et dame hyggehold og der er blevet brug 26 spillere på damer serie 2 og 36 spillere på herre serie 3, indtil

Læs mere

Børnefodbold i Randers Freja. Februar 2014

Børnefodbold i Randers Freja. Februar 2014 Børnefodbold i Randers Freja Februar 2014 Fælles bestemmelser Trænere og ledere Træningsprincipper Kampafvikling De 10 Forældrebud Generelle Retningslinjer Børnefodbold i Randers Freja omfatter alle drenge-

Læs mere

Korsør Sejlklubs Juniorafdeling

Korsør Sejlklubs Juniorafdeling Korsør Sejlklubs Juniorafdeling Information til nye sejlere og forældre i Korsør Sejlklubs Juniorafdeling Som ny sejler og forældre til en ny sejler i Korsør Sejlklubs juniorafdeling, er der mange ting

Læs mere

Sæsonberetning for 2013/2014

Sæsonberetning for 2013/2014 Sæsonberetning for 2013/2014 Indholdsfortegnelse: Formandens beretning V. Sine s. 3-9 - Klubbens seniorafdeling i sæsonen s. 4-5 - Og et par ord om alt det uden for hallen s. 6 - Turneringsarbejdet s.

Læs mere

børneklub Årets Aalborg KFUM er en klub båret af ildsjæle og så tiltrækker klubben drenge og piger fra Hasseris og hele Storaalborg

børneklub Årets Aalborg KFUM er en klub båret af ildsjæle og så tiltrækker klubben drenge og piger fra Hasseris og hele Storaalborg Årets børneklub samler hel bydel Aalborg KFUM er en klub båret af ildsjæle og så tiltrækker klubben drenge og piger fra Hasseris og hele Storaalborg Tekst og fotos: Niels Henriksen Når stadsgartneren vender

Læs mere

TUSSENEWS. Nr. 47 Marts 2016 Denne avis tilhører:

TUSSENEWS. Nr. 47 Marts 2016 Denne avis tilhører: TUSSENEWS Nr. 47 Marts 2016 Denne avis tilhører: Chefens Spalte Info fra klubben Kalenderen Billeder Månedens opskrift Resultater Flygtninge Støtte sang Fællesdag i Enghøj Konkurrence Indhold Februar måneds

Læs mere

Skolelederen juni 2014... s. 2. Løsnings Skoles legepatrulje på kursus... s. 6. Hilsen fra Skolebestyrelsen juni 2014... s. 7

Skolelederen juni 2014... s. 2. Løsnings Skoles legepatrulje på kursus... s. 6. Hilsen fra Skolebestyrelsen juni 2014... s. 7 Indhold Skolelederen juni 2014... s. 2 Løsnings Skoles legepatrulje på kursus... s. 6 Hilsen fra Skolebestyrelsen juni 2014... s. 7 Legepatruljen på tur på Vejle Idrætshøjskole 15. maj 2014 Skolenyt jul

Læs mere

Referat. Ansvarlig og deadline

Referat. Ansvarlig og deadline Deltagere: Simon, Lene, Ulrik, Steffen, Marina Afbud: Referent: Miriam,, Susanne Lene Emne Referat Referat 1. Godkendelse af Dagsordenen godkendes. dagsorden 2. Referat fra sidste møde Referatet fra sidste

Læs mere

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Mikkel Høgh og Søren Mortensen blev Jysk og Dansk mester.. med en Aalestrup træner ved roret. Stregspilleren Mikkel Høgh og bagspilleren Søren Mortensen

Læs mere

Referat at bestyrelsesmøde i KIF tirsdag d. 28-6 2011.

Referat at bestyrelsesmøde i KIF tirsdag d. 28-6 2011. Knabstrup Idrætsforening Ventedgårdsvej 42, Knabstrup 4440 Mørkøv, Tlf.: 59 27 32 55 Referat at bestyrelsesmøde i KIF tirsdag d. 28-6 2011. 1. Præsentation. Hvem er mødt op? Vi skal have opdateret listen

Læs mere

Månedens profil: Fra OK-Gorm-løber til norsk landstræner

Månedens profil: Fra OK-Gorm-løber til norsk landstræner Månedens profil: Fra OK-Gorm-løber til norsk landstræner Der er stor succes blandt de danske o-løbere internationalt, og der hentes medaljer som aldrig før. Bag enhver succes som løber, hører der også

Læs mere

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. www.fsfodbold.dk

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. www.fsfodbold.dk FSfodbold Fodbold for alle Hele året hele livet Indholds fortegnelse Forside................ 1 Indholdsfortegnelse......... 2 Velkommen til FS Fodbold...... 3 Hovedsponsor............ 4 Guldsponsor.............

Læs mere

HJÆLP. Information til spillere og forældre om. ny kontingentstruktur i Hammerum IF

HJÆLP. Information til spillere og forældre om. ny kontingentstruktur i Hammerum IF HJÆLP Information til spillere og forældre om ny kontingentstruktur i Hammerum IF Vi har brug for flere frivillige. Mange flere... Hammerum IF er en fodboldklub, der kun eksisterer fordi en række engagerede

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7.

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7. Nr. 1 januar kvartal 2006 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Masser af klasser Årets skoleskydning for 5. klasser blev en stor succes med 183 deltagende hold fra SKL læs side 6. SKL s store stævne

Læs mere

Københavns Kommune Att.: Mads Kamp Hansen Nyropsgade 1 1602 København V. København, 25. oktober 2011. Streetfodbold et organiseret tilbud til unge

Københavns Kommune Att.: Mads Kamp Hansen Nyropsgade 1 1602 København V. København, 25. oktober 2011. Streetfodbold et organiseret tilbud til unge Københavns Kommune Att.: Mads Kamp Hansen Nyropsgade 1 1602 København V. København, 25. oktober 2011 Streetfodbold et organiseret tilbud til unge DBU København tillader sig hermed at ansøge Københavns

Læs mere

N Y H E D S B R E V. Infoskærm. Bella Italia Cup. Flot sejr til U9-drenge. Klubben har fået ny infoskærm i kælderen.

N Y H E D S B R E V. Infoskærm. Bella Italia Cup. Flot sejr til U9-drenge. Klubben har fået ny infoskærm i kælderen. 14. juni 2012 Bella Italia Cup Infoskærm Vi nærmer os fristen for tilmelding af hold til klubbens ungdomsstævne Bella Italia Cup, der løber af stablen søndag den 1. juli. Med foreløbig 64 tilmeldte hold

Læs mere

Boldklubben FREM - vejen frem

Boldklubben FREM - vejen frem Boldklubben FREM - vejen frem Boldklubben FREM vejen frem Denne folder bør ses som fundamentet for fodbolden i Boldklubben FREM og samtidig være udgangspunkt for den daglige omgang i klubben. Boldklubben

Læs mere

Bilag 11 - Transskribering, Kvinde 28 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER

Bilag 11 - Transskribering, Kvinde 28 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER Bilag 11 - Transskribering, Kvinde 28 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER 1. Hvilke sociale medier har du anvendt den seneste måneds tid? Facebook Instagram Snapchat Bruger en lille smule YouTube, hvis

Læs mere

Rapport kvinde / pigeungdomsfodbold Forslag til udvikling af pigeungdomselitefodbolden

Rapport kvinde / pigeungdomsfodbold Forslag til udvikling af pigeungdomselitefodbolden Rapport kvinde / pigeungdomsfodbold Forslag til udvikling af pigeungdomselitefodbolden 1 Indledning Nedsættelse og sammensætning. Gruppen er nedsat af BBUs bestyrelse, og er sammensat af følgende personer:

Læs mere

Referat fra Fælles Foreningsmøde d. 13/4 2010 i Fjelstervang Landsbycenter

Referat fra Fælles Foreningsmøde d. 13/4 2010 i Fjelstervang Landsbycenter Referat fra Fælles Foreningsmøde d. 13/4 2010 i Fjelstervang Landsbycenter Velkomst ved Jette Nyt fra de forskellige foreninger: Borgerforening ved Anna og Birthe: Har det sidste år arrangeret Fælles foredrag,

Læs mere

Sol og Sommer 2016! du kommer ikke til at. Har du tænkt på, hvad du vil lave i Sommerferien?

Sol og Sommer 2016! du kommer ikke til at. Har du tænkt på, hvad du vil lave i Sommerferien? Sol og Sommer 2016! KOM O HEL G VÆRE E SO MM MED ERE N gheder Her er et væld af muli kede dig! du kommer ikke til at Har du tænkt på, hvad du vil lave i Sommerferien? sommer2016.indd 2 24/05/16 12:19 Kom

Læs mere

YHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk

YHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk 1 6. j uni 2 0 0 9 Numme r 2 YHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk Opdatering Kære medlemmer, bruger, sponsorer og andre interessenter af Vestjysk MotoCross Club.

Læs mere

Indstillinger til. Patienternes Pris 2015 Psykiatrien

Indstillinger til. Patienternes Pris 2015 Psykiatrien Indstillinger til Patienternes Pris 2015 Psykiatrien Forord Region Nordjylland og Patientinddragelsesudvalget ønsker at få tilfredsheden frem. Derfor er Patienternes Pris stiftet. Indstillingerne fortæller

Læs mere

Super 98. Forældremøde Tirsdag den 24/1-2012

Super 98. Forældremøde Tirsdag den 24/1-2012 Forældremøde Tirsdag den 24/1-2012 Blev nr. 3 i Vintercup. Begivenhedsrigt 2011 Spillede i foråret 9 mands og slutte midt i rækken (nr. 5) men viste igennem hele foråret bedre og bedre spil. Det hele kulminerede

Læs mere

Specielt til trænere og ledere i Pigeafdelingen

Specielt til trænere og ledere i Pigeafdelingen Specielt til trænere og ledere i Pigeafdelingen Formålet med arbejdet i Pigeafdelingen følger naturligvis Den Gule Tråd i Skjold Birkerøds overordnede retningslinjer for udvikling og træning. Dvs. at alle

Læs mere

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet.

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet. Forårsturneringen i fodbold 2018 Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i foråret 2018 Alle senior-, old- og veteran-hold

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2009

Bestyrelsens beretning for 2009 Bestyrelsens beretning for 2009 Indledning. Den nye struktur er nu fuldt gennemført og der har været både fordele samt ulemper. Især opstarten af den nye sæson til august er problematisk, idet der ikke

Læs mere

DEN RØDE TRÅD. Seriøs fodbold for sjov

DEN RØDE TRÅD. Seriøs fodbold for sjov DEN RØDE TRÅD Seriøs fodbold for sjov Sportsafdelingen har i Svogerslev Boldklub valgt at lave en rød tråd til vores børne- og ungdomsfodbold. Fordelen ved at have en rød tråd, er at sikre sig den bedste

Læs mere

Sommer Cup 16.. august

Sommer Cup 16.. august U11 8 mands kampe Sommer Cup 16.. august ugust 2014 Velkommen til de ældste Vi er glade for at kunne byde de ældste drenge velkommen til, for nogens vedkommende, deres første stævne med 8 mands fodbold.

Læs mere

Ansøgning om midler fra den kommunale sponsorpulje

Ansøgning om midler fra den kommunale sponsorpulje Ansøgning om midler fra den kommunale sponsorpulje Hvidovre IF Håndbold ønsker at få del i den kommunale sponsorpulje og ansøger hermed om 50.000,- kr. Hvad skal pengene bruges til? Beløbet skal anvendes

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 1999 Blovstrød IF Fodboldafdeling Endnu et fodboldår er passeret. Det er en lidt speciel situation for mig at stå i her til denne generalforsamling og aflægge beretning da det er mit

Læs mere

Det aftales med træneren, hvilken dag der er bedst.

Det aftales med træneren, hvilken dag der er bedst. Spørgsmål og svar ved infomøderne d. 1/6-2016 Nuværende Minitalent Talent i næste sæson I den nye struktur, er der ekstra træningspas. Det er muligt at vælge en dag fra. Hvilken dag kan det være? Er der

Læs mere

Velkommen i KHKS Håndbold en klub i fremdrift

Velkommen i KHKS Håndbold en klub i fremdrift Velkommen i KHKS Håndbold en klub i fremdrift HVEM ER VI KHKS håndbold er en underafdeling af Kr. Hyllinge IF (KHIF), men en sammenslutning af Kirke Hyllinge og Kirke Sonnerup Håndbold (KHKS Håndbold).

Læs mere

Børne- Ungeudvalget. Udvalget: U-4,U

Børne- Ungeudvalget. Udvalget: U-4,U Endnu en sæson er ved at være afsluttet. Igen har vi måtte konstatere nedgang i antallet af spillere. Det er foruroligende. Årsagen hertil skal sikkert findes med baggrund i forskellige faktorer. Nogen

Læs mere

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Information til nye og øvede ungdomsspillere Kort information om sæsonen 2014-2015 Sæsonen 2014-2015 starter med første træningsdag den 1. september. Vi har til denne

Læs mere

KBs julefrokost afholdes 21. nov.

KBs julefrokost afholdes 21. nov. KBs julefrokost afholdes 21. nov. Tilmelding skal ske i Tutten OBS begrænset antal pladser først til mølle! Så hvis du vil være sikker på en plads, så skynd dig at tilmelde og betale hos Hanne i Tutten!

Læs mere

Interview med drengene

Interview med drengene Interview med drengene Interviewer: Julie = J og Michelle = M. Interviewpersoner: Christian = C og Lasse = L. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 J: Hvad er det I

Læs mere

- Sponsoroplæg - Benjamin Boeskov Gabrielsen. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor!

- Sponsoroplæg - Benjamin Boeskov Gabrielsen. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Benjamin Boeskov Gabrielsen 2730 Herlev Atletik - Sponsoroplæg - Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Se komplet sponsorprofil: sponsordb.dk/benjamin-boeskov-gabrielsen

Læs mere

HLK Beretning 2015. Vores Klubfolder er stadig på lager og må gerne udleveres.

HLK Beretning 2015. Vores Klubfolder er stadig på lager og må gerne udleveres. HLK Beretning 2015 Hvad er der sket i 2015 Vi har fortsat et fornuftigt medlemstal på omkring 120 ved årsskiftet. Der er flere der står på spring til indmeldelse i 2016. Det er stadig den gode ånd der

Læs mere

25 I Bakkens tjeneste

25 I Bakkens tjeneste 25 I Bakkens tjeneste Ikke fordi der skal gøres noget stort nummer ud af det, men netop nu er det 25 år siden jeg kom i bestyrelsen. Så her et lille tilbageblik: Jeg kan jo sige, at jeg blev headhunted

Læs mere

DANMARKS OPDATERET PROGRAM UDSENDT FREDAG D. 5-2 KL. 15:45

DANMARKS OPDATERET PROGRAM UDSENDT FREDAG D. 5-2 KL. 15:45 OPDATERET PROGRAM UDSENDT FREDAG D. 5-2 KL. 15:45 Velkommen til Møns Fodbold Klub s Fastelavnsstævne det skøreste i hele Danmark Stævnet hvor alt kan ske og hvor det er rigtig fodboldsjovt at deltage.

Læs mere

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets Formand Thomas Auens Laursen samlede for tre år siden nogle gamle venner, der havde lagt fodbolden på hylden. I dag er der 55 seniorspillere i klubben. DEN NY KLUB HAR IKKE HAFT TILGANG FRA DEN EKSISTERENDE

Læs mere

Generalforsamling marts 2016

Generalforsamling marts 2016 Generalforsamling marts 2016 Formandens beretning /v. Formand Flemming Jensen Det har været endnu et fantastisk år at være formand for Nørrebro United. Det seneste år har været mindre turbulent end flere

Læs mere

Skolereformens betydning for idrætsforeningerne En spørgeskemaundersøgelse foretaget i perioden 2.-12. oktober 2014

Skolereformens betydning for idrætsforeningerne En spørgeskemaundersøgelse foretaget i perioden 2.-12. oktober 2014 S Skolereformens betydning for idrætsforeningerne En spørgeskemaundersøgelse foretaget i perioden 2.-12. oktober 2014 Samlet status pr. 15. oktober: 1668 formænd for enstrengede foreninger, hovedforeninger

Læs mere

1.1. Opgavesæt A. 1. januar - 30. juni 2012. Prøvetiden er 45 minutter til opgavesæt 1 15 minutters pause og 45 minutter til opgavesæt 2

1.1. Opgavesæt A. 1. januar - 30. juni 2012. Prøvetiden er 45 minutter til opgavesæt 1 15 minutters pause og 45 minutter til opgavesæt 2 1.1 Opgavesæt A FVU-Læsning Trin 1 Forberedende voksenundervisning 1. januar - 30. juni 2012 Prøvetiden er 45 minutter til opgavesæt 1 15 minutters pause og 45 minutter til opgavesæt 2 Eksaminandens navn

Læs mere

Side 1. De tre tønder. historien om Sankt Nicolaus.

Side 1. De tre tønder. historien om Sankt Nicolaus. Side 1 De tre tønder historien om Sankt Nicolaus Side 2 Personer: Nicolaus Side 3 De tre tønder historien om Sankt Nicolaus 1 Nicolaus 4 2 Naboen 6 3 Tre poser guld 8 4 Mere guld 10 5 Gaden er tom 12 6

Læs mere

- Sponsoroplæg - Odense Thrashers BGIF. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor!

- Sponsoroplæg - Odense Thrashers BGIF. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Odense Thrashers BGIF 5000 Odense C Amerikansk fodbold - Sponsoroplæg - Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Se komplet sponsorprofil: sponsordb.dk/odense-thrashers-bgif

Læs mere