Medlemskab. Spillecertifikat kr. 1 plus gebyr i 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Medlemskab. Spillecertifikat kr. 1 plus gebyr i 2015"

Transkript

1

2 Royal Golf Club Fundamentet for Royal Golf Club er Royal Championship Course, der af tidligere Senior Chef designer hos Jack Nicklaus; Ron Kirby er designet til at være en førsteklasses international mesterskabsbane. Det færdige resultat blev præsenteret i 2010, og med snart fem års levetid oplever vi, at banen fungerer godt og har en flot stand, der lever op til de forventninger og ønsker, som Ron Kirby havde med sit design. De 18 huller varierer i længde og bredde, men fælles for dem alle er, at de kan udfordre golfspillere på alle niveauer; de seks tee steder på hvert hul sikrer, at alle kan spille banen uanset om man er klubgolfer med højt/lavt hcp. eller professionel golfspiller. Intentionen med Royal Golf Club er at have et golfanlæg, der tiltrækker medlemmer, som ønsker spændende udfordringer på hver golfrunde samt at tiltrække virksomheder, der vil forkæle ansatte og kunder med gode golfoplevelser. Desuden ønsker vi at tiltrække store turneringer med internationale spillere, der præsterer på højt niveau og kan lide at blive udfordret af en rigtig mesterskabsbane. I 2012 afvikledes en afdeling af European Challenge Tour ledelsen på European Tour roste både afviklingen, faciliteterne og banen og udtrykte samtidigt et stort ønske om en dag at vende tilbage til Royal Golf Club med én af deres helt store turneringer. Vi vil glæde os til at byde dem velkommen igen.

3 Oase i København Royal Golf Club har en unik beliggenhed i et vidunderligt naturområde, en oase, midt i hjertet af København med kun få minutter til Rådhuspladsen og Kongens Nytorv og mere end hotelværelser indenfor en radius på 2,5 kilometer. Med metroen tæt på og kun ganske kort til Københavns Lufthavn er Royal Golf Club en rigtig københavnerbane for medlemmer, gæster og virksomheder med lyst til god golf. Det unikke og flotte klubhus er præget af elegante, rene linjer og indeholder restaurant, fitnesscenter, members lounge, players lounge, sauna, hall med reception etc. Klubhuset blev indviet i 2011 og komplementerer fornemmelsen af, at Royal Golf Club ønsker at skabe en helhedsoplevelse for både medlemmer og gæster. Medlemmer og gæster bydes velkommen i den fast bemandede reception, og alle gæster sendes på banen med en velkomstpakke med baneguide, pitchfork mm. Efter golfrunden kan man tage plads på terrassen og nyde udsigten mod flere af golfhullerne samt træningsfaciliteter som puttinggreen og indspilsgreen.

4 Medlemskab Royal Golf Club har plads til medlemmer. Alle medlemskaber er knyttet til et spillecertifikat, som ved første udbud kostede kr fra 2015 sælges en mindre antal certifikater for kr. 1 (plus ejerskiftegebyr på kr ). Spillecertifikat kr. 1 plus gebyr i 2015 Medlemskabet er ikke bindende men løber for et kalenderår ad gangen. Det kan opsiges hvert år inden den 30. juni med virkning fra den efterfølgende 31. december. Man kan altid komme ud af sit medlemskab ved at udfylde udmeldelsesblanketten og samtidig aflevere sit spillecertifikat. Klubben udbyder gennem golfsæsonen en række turneringer for medlemmerne. Dette gøres bl.a. for at skabe et godt klubmiljø på tværs af alle niveauer i klubben. Grundpillen i disse turneringer er vores Royal Order of Merit, der er en turnering bygget op over European Tour programmet.

5 Medlemskab i 2015 fra kr pr. måned Bronzemedlem Bliv Bronzemedlem i Royal Golf Club i 2015 uden indskud. Bronzemedlemskabet henvender sig til golferen, som først og fremmest elsker golfrunden og hyggen i og omkring klubhuset. Medlemskabet indeholder: Fuld spilleret på Royal Championship Course Adgang til faciliteterne i klubhuset Adgang til træningsfaciliteterne Mulighed for deltagelse i Royal Golf Clubs arrangementer og turneringer Der findes en række forskellige medlemskaber. Alt efter typen der vælges indeholder medlemskaberne træningsbolde, buggys, bilvask, golftundervisning, fitness mm. Således findes der kategorierne: Bronze, Sølv, Guld og Platinium ligesom alle medlemskaber kan opgraderes til PLUS (fri buggy i sæsonen). For yderligere info eller mødebooking om medlemskab i Royal Golf Club kontakt Sales Manager Lars Skjøth på telefon eller skriv en mail på ls@royalgolf.dk, så kontakter vi dig.

6 Business Exclusive Som sponsor eller partner i Royal Golf Club er der spændende, varierede muligheder for at opnå succes. Sponsorer i Royal Golf Club kan vælge mellem en række produkter: Spilleret Company Day(s) Eksponering Greenfee Royal Golf Erhverv (business club/netværk) Hospitality Fitness Der er i udgangspunktet ingen faste rammer vi sammensætter sponsorpakker nøjagtig efter vores partneres ønsker. For yderligere info eller mødebooking om sponsorat i Royal Golf Club kontakt CCO Anders Møller på telefon eller skriv en mail på am@royalgolf.dk, så kontakter vi dig.

7 Royal Golf Erhverv Golfbanen udmærker sig som et sted, hvor relationer skabes, og der kan opbygges netværk og laves forretninger. Mange erhvervsledere har gennem tiden lukket vigtige aftaler i de uformelle rammer, som golfbanen skaber. Dette ønsker vi at understøtte med Royal Golf Clubs eget netværk Royal Golf Erhverv. Med Royal Golf Erhverv ønsker vi at skabe et forum, hvor partnere og sponsorer får rig mulighed for at udvide deres netværk gennem oplevelser, sparring, tillid og personlig udvikling det hele centreret omkring GOLF. Royal Golf Erhverv skal sikre medlemmerne værdifuld ledersparring, god golf og sjove oplevelser men fokus skal hele tiden være på at sikre forretningsudvikling og skabe business for medlemmerne. Netværket faciliteres, så det sikres, at alle nye bliver præsenteret for de øvrige i netværket. Og såvel under som mellem møderne er der fokus på businessrelationerne, opbygning af tillid og successkabelse. I golfsæsonen mødes vi fire gange i Royal Golf Club og spiser frokost sammen, spiller en god runde golf med fine præmier samt en afsluttende middag. Herudover er der to møder uden golf. For yderligere info om Royal Golf Erhverv kontakt CCO Anders Møller på telefon eller skriv en mail på am@royalgolf.dk, så kontakter vi dig.

8 Company Days Royal Golf Club er med sine mange faciliteter og den unikke beliggenhed tæt på København det ideelle sted at afvikle firmaarrangementer. Royal Golf Clubs golfkyndige medarbejdere står for hele afviklingen, og til golfarrangementer i Royal Golf Club kan du invitere alle forretningsforbindelser og venner uanset deres golfmæssige niveau. Royal Golf Club leverer på alle fronter enkelt, roligt og professionelt. Den erfaring og følelse af imødekommenhed starter ved ankomsten og fortsætter hele dagen. Det er det ideelle sted for din golfdag. Team Royal Golf Club glæder sig til at byde dig og dine gæster velkommen.

9 En Company Day er en enestående mulighed for at være sammen med dine kunder på en afslappet og uformel måde. Hvis du afholder dagen Royal Golf Club, skal du kun tænke på én ting: At hygge med dine gæster. Vi sørger for det praktiske professionelt og skræddersyet efter dine ønsker. For eksempel: Invitationer Startlister og scorekort Boldpyramider på driving rangen Booking af golftræner til evt. uøvede spillere Service i løbet af dagen Spilafvikling og resultatberegning Disponering af præmier Lækker forplejning i unikke omgivelser Vi garanterer en uforglemmelig dag for dig og dine gæster Company Days afvikles for grupper op til 100 personer. Vi skræddersyr altid dagen efter kundens ønsker. For yderligere info eller booking kontakt CCO Anders Møller på telefon eller skriv en mail på am@royalgolf.dk, så kontakter vi dig.

10 Mindre events De øvede spiller på Royal Championship Course, de let øvede på City Golf Copenhagen, og de helt uøvede får introduktion og instruktion og afslutter med at konkurrere i Rundt om Golf ; City Golf Copenhagens specieludviklede koncept, hvor det skal være sjovt at spille golf. Alle starter og slutter naturligvis i Royal Golf Clubs smukke og moderne klubhus. Familieejet Royal Golf Club er en familieejet virksomhed, og vi glæder os meget til at byde dig velkommen til Royal Golf Club. Vi håber du får en rigtig god oplevelse i Royal Golf Club. Vi ved, at vores engagerede og energiske Team Royal vil gøre alt for at opfylde dine behov. Med venlig hilsen Morten Sundberg CEO Poul Sundberg Chairman

11 Royal Conference Center En konference i smukke og ideelle rammer og med inspirerende udsigt har alle muligheder for at blive et god konference eller et vellykket forretningsmøde. Royal Golf Club er stedet for konferencer, hvor omgivelserne øger kreativiteten. Royal Conference Center råder over to møde-/konferencelokaler og kan tilbyde konference med deltagelse af 10 til 36 deltagere lokalernes størrelse tilpasses deltagerantallet. Vi tilbyder til konferencen moderne lyd/visuelt udstyr, dekoration og et lydisoleret miljø for mere krævende klienter. Og naturligvis eksklusiv service fra vor restauration. En konference hos Royal Golf Club inkluderer på forhånd mange facetter, der er basis for et succesfuldt møde. Bemærk muligheden for at kombinere møde/ konferenceaktivitet med golf. For den uøvede golfer kan kombineres med øvelser på træningsområderne og for den letøvede og øvede golfer kan spil på City Golf Copenhagen eller Royal Golf Club inkluderes i arrangementet. For yderligere info eller booking kontakt Receptionen på telefon eller skriv en mail på reception@royalgolf.dk, så kontakter vi dig.

12 Restaurant Royal Med sin unikke udsigt og fantastiske atmosfære er Restaurant Royal Royal Golf Club ideelt beliggende i Royal Golf Club. Restaurantens smilende tjenere byder med glæde alle sine gæster velkommen både medlemmer som udefrakommende gæster og tilbyder et godt køkken med en god blanding af traditionelle og moderne retter. Restauranten kan således byde på et varieret frokost- og aftenkort, med delikate kolde og varme retter, som passende kan nydes med et godt glas vin eller en kold fadøl på den store udendørs terrasse. Restaurant Royal Royal Golf Club har med sine store panoramavinduer en fantastisk udsigt ud over de grønne golfbaner og direkte adgang til den tilhørende store terrasse, som indbyder til liv og glæde. Restauranten er derfor det perfekte match, hvad enten det gælder en kold øl efter golfrunden, den romantiske middag for to, firmafrokosten eller et større selskab, hvor restauranten kan huse op mod 110 spisende gæster og tilbyder et selskabskort på et højt gastronomisk niveau.

13 City Golf Copenhagen City Golf Copenhagen er en del af Royal Golf Center og deler faciliteter som p-plads og driving range. City Golf Copenhagen er en 9 hullers bane beliggende tæt på Københavns centrum. Banen er i samme flotte design som Royal Golf Clubs imponerende Championship Course. Banen byder på fire par 3 huller, fire par 4 huller og et par 5 hul. Medlemskab i og spilleret på banen i City Golf Copenhagen kræver ingen særlige kvalifikationer. Men efter gennemført begynderforløb og beståede prøver, opnås fuldt DGU-kort og dermed regulering af hcp. samt adgang til andre klubbers baner. Driving Range Driving Rangen hos Royal Golf Club er åben for alle hele året. Driving rangen har 72 båse i to etager. Alle båse i stueetagen er indrettet med automatiske teeup maskiner. Det store lysanlæg sørger for, at du også kan slå bolde i de mørke timer af døgnet. Driving rangen er desuden forsynet med target greens. Betaling af bolde sker med en loyalitetsnøgle eller ved at benytte de opsatte Dankort, Visa og Mastercard maskiner, der sidder direkte på boldtårnene.

14 Jack Nicklaus Academy of Golf Royal Golf Club er stolte over at være en del af Jack Nicklaus Academy of Golf. Klubbens PGA Head Pro er altid klar til at dele ud af sin store viden indenfor golfsvinget. Lektioner af henholdsvis 20, 40 eller 60 minutter kan bookes i receptionen i Royal Golf Club på telefon eller e- mail til academy@nicklaus.dk Akademiet er fyldt med muligheder, om du blot ønsker en enkelt lektion eller et helt træningsforløb. Akademiet er udstyret med kamera og Flightscope, så de mindste detaljer også kan blive finpudset. På Jack Nicklaus Academy undervises efter princippet find det sving, der passer bedst og mest harmonisk til hver enkelt elev. Det er med denne metode, der er størst chance for at opnå det ideelle golfsving, det sving der kan gentages, og det sving der giver den optimale golfglæde. Husk at træningen altid er besværet værd.

15 FYSIQ Royal Fysioterapi og fitness er smeltet sammen under navnet FYSIQ. Dette for at integrere det bedste fra fysioterapien med den nyeste viden inden for træning og sundhed. FYSIQ Royal er en helt speciel afdeling med fantastiske træningsfaciliteter og landets førende idrætsfysioterapeuter og specialister. I FYSIQ Royal har du mulighed for at blive fulgt fra din akutte skade, helt tilbage til den fysik dit liv kræver af dig. Vi kalder det FYSIQ til det liv du gerne vil leve. Dette dækker alt. Fra at blive hjulpet i gang med en aktiv livsstil uden symptomer, til at blive bedre til sin sport. I FYSIQ Royal har vi naturligvis en fysioterapeut med speciel kompetence inden for golf. Velkommen til en aktiv livsstil i FYSIQ Royal. BackTee Royal Mellem Royal Golf Club og driving rangen findes én af landets største on course golfshops. I shoppen fås alt det nyeste udstyr fra bl.a. Titleist, Callaway og Taylor Made, tøjmærker som Backtee, J. Lindeberg og Galvin Green samt sko fra ECCO og Footjoy. Kig ind og søg råd og vejledning hos det kvalificerede personale så er du sikker på, at dit udstyr i hvert fald ikke mangler kvalitet.

16 ROYAL GOLF CLUB Center Boulevard 4 DK-2300 Copenhagen Denmark Phone info@royalgolf.dk

Medlemskab i 2015 fra kr. 1.042 pr. måned

Medlemskab i 2015 fra kr. 1.042 pr. måned Medlemskab i 2015 fra kr. 1.042 pr. måned Medlemskaber 2015 Vision Royal Golf Club skal være i samme liga og kunne måle sig med de bedste baner i Europa. Royal Golf Club vil være et anlæg der tiltrækker

Læs mere

ROYAL GOLF CLUB Medlemskaber 2017

ROYAL GOLF CLUB Medlemskaber 2017 ROYAL GOLF CLUB Medlemskaber 2017 Vision Royal Golf Club vil være et anlæg, der tiltrækker store turneringer til København med deltagelse af internationale spillere. Alle medlemmer og gæster i Royal Golf

Læs mere

ROYAL GOLF ERHVERV Informationsfolder

ROYAL GOLF ERHVERV Informationsfolder ROYAL GOLF ERHVERV Informationsfolder Formål Med et godt drive kommer resultaterne Golfbanen udmærker sig som et sted, hvor relationer skabes, og der kan opbygges netværk og laves forretninger. Mange erhvervsledere

Læs mere

- meget mere end golf

- meget mere end golf Mollerup Golf Club - meget mere end golf graphichouse.dk Møder, kurser, firmafester og events (Company day & Golf for sjov) MGC_Brochure.indd 2 25/11/13 14.15 Skal du eller din virksomhed holde firmafest,

Læs mere

Odense Eventyr Golf. Company Days et væld af muligheder

Odense Eventyr Golf. Company Days et væld af muligheder Odense Eventyr Golf Company Days et væld af muligheder Company Days - vi gør det lidt bedre! En Golf Company Day på Eventyr Golf bliver en unik oplevelse for alle deltagere, og en fantastisk mulighed for

Læs mere

ROYAL GOLF ERHVERV Informationsfolder 2016

ROYAL GOLF ERHVERV Informationsfolder 2016 ROYAL GOLF ERHVERV Informationsfolder 2016 NYHED I 2016 Deltagelse i World Corporate Golf Challenge Formål Med et godt drive kommer resultaterne Golfbanen udmærker sig som et sted, hvor relationer skabes,

Læs mere

COMPANY DAYS SMØRUM GOLFKLUB 2016

COMPANY DAYS SMØRUM GOLFKLUB 2016 SMØRUM GOLFKLUB 2016 FACILITETERNE Gør dagen til en oplevelse afhold din virksomheds næste Company Day i Smørum Golfklub Vi kan tilbyde dig og din virksomhed de perfekte rammer for en Company Day. Giv

Læs mere

Udgivet september 2014. Sponsorkatalog

Udgivet september 2014. Sponsorkatalog Udgivet september 2014 Sponsorkatalog GK Storstrømmen har et omfattende sponsorsamarbejde. Et samarbejde der er til gavn for begge parter. Det er vigtigt at sponsorrelationer opbygges og udvikles i tæt

Læs mere

Greenfee-spillere er også velkommen, og er der ledigt, kan der bookes starttider på Old Course på hverdage.

Greenfee-spillere er også velkommen, og er der ledigt, kan der bookes starttider på Old Course på hverdage. VELKOMMEN På The Scandinavian får du en golfoplevelse ud over det sædvanlige. Centralt for hovedstad og lufthavn finder du den tyste og naturskønne oase, hvor golfspillere kan møde andre, der også nærer

Læs mere

Vi kan lave arrangementer for både øvede og uøvede golfere, fra 20 personer og helt op til 100 personer.

Vi kan lave arrangementer for både øvede og uøvede golfere, fra 20 personer og helt op til 100 personer. COMPANY DAY Læs her hvilke muligheder Hjørring Golfklub tilbyder, når du ønsker at lave et golfarrangement for dine kunder, forretningsforbindelser eller medarbejdere. Vi kan lave arrangementer for både

Læs mere

er for alle der elsker golf & netværk Erhvervsklub 2017 Lübker Golf Club I I lubker.com

er for alle der elsker golf & netværk Erhvervsklub 2017 Lübker Golf Club I I lubker.com er for alle der elsker golf & netværk Erhvervsklub 2017 Lübker Golf Club I info@ I +45 3840 8000 ERHVERVSKLUB Ingen golfklub uden samarbejdspartnere Lübker Erhvervsklub er et erhvervsnetværk for virksomheder

Læs mere

TORSDAG D. 20. JUNI 2019 KELLERS PARK GOLF CLUB

TORSDAG D. 20. JUNI 2019 KELLERS PARK GOLF CLUB PROGRAM TORSDAG D. 20. JUNI 2019 KELLERS PARK GOLF CLUB 25.000 I PRÆMIESUM! - PRO ERNE DYSTER OM PENGE- PRÆMIER KELLERS PARK GOLF CLUB & COMWELL KELLERS PARK En eksklusiv Pro/Am golfrunde med pro er /

Læs mere

Velkomstfolder for Midtsjællands Golfklub.

Velkomstfolder for Midtsjællands Golfklub. Velkomstfolder for Midtsjællands Golfklub. Senest opdateret d. 9/6-2013 Danmarks hyggeligste golfklub Sjællands mest attraktive kontingent Midtsjællands Golfklub er en unik klub der går nye veje og tilbyder

Læs mere

Velkommen til golfklubben

Velkommen til golfklubben Her kan du færdes midt i naturen. Medlemskaber efter individuel behov. Velkommen til golfklubben Afslappet og hyggelig klubmiljø Varde Golfklub Tager imod dig med et smil! Spil Golf i Varde Golfklub -

Læs mere

VELKOMMEN TIL GOLFHOTEL VILCON

VELKOMMEN TIL GOLFHOTEL VILCON VELKOMMEN TIL GOLFHOTEL VILCON Moderne og stilrene omgivelser med udsigt til golf og natur Golfhotel Vilcon er placeret midt på Trelleborg Golfbane i Slagelse - og det er således en smuk 27 hullers golfbane,

Læs mere

Bliv partner. i Hørsholm Golf. Danmarks grønneste golfbane. Hvorfor Hørsholm Golf. Faciliteter i Hørsholm Golf. Facts / Data

Bliv partner. i Hørsholm Golf. Danmarks grønneste golfbane. Hvorfor Hørsholm Golf. Faciliteter i Hørsholm Golf. Facts / Data Golf dyrkes af en attraktiv målgruppe Bliv partner Danmarks grønneste golfbane Hvorfor Hørsholm Golf Faciliteter Hørsholm Golf har en moderne og kommerciel tilgang til golfsporten, og vi tager vores relationer

Læs mere

Få kontakt til hele Djursland.

Få kontakt til hele Djursland. Sponsor for Norddjurs Golfklub Få kontakt til hele Djursland. 800 medlemmer fra Randers i vest til Grenå i øst, og mindst 2000 betalende gæster årligt. Om Norddjurs Golfklub Hvorfor sponsorstøtte? Norddjurs

Læs mere

Kellers Park Golf Club Golfoplevelser ud over det sædvanlige!

Kellers Park Golf Club Golfoplevelser ud over det sædvanlige! Samarbejdskatalog 2017 Kellers Park Golf Club Golfoplevelser ud over det sædvanlige! Værdiskabende profilering og samarbejde... 03 Hul sponsor... 04 Indspilsgreen... 05 Buggy... 06 Putting green... 07

Læs mere

Danmarks bedste indendørs golfcenter. Indendørs. Seriøs træning Sjov med vennerne Eller begge dele. Se mere på: volstrupgolf.dk

Danmarks bedste indendørs golfcenter. Indendørs. Seriøs træning Sjov med vennerne Eller begge dele. Se mere på: volstrupgolf.dk Danmarks bedste indendørs golfcenter Indendørs Golf Seriøs træning Sjov med vennerne Eller begge dele Se mere på: Husk at booke tid! Danmarks bedste indendørs golfcenter Har du besøgt centret er du ikke

Læs mere

BUSINESS PROGRAM 2017 THE SCANDINAVIAN BUSINESS PROGRAM 2017 BLIV PARTNER MED THE SCANDINAVIAN

BUSINESS PROGRAM 2017 THE SCANDINAVIAN BUSINESS PROGRAM 2017 BLIV PARTNER MED THE SCANDINAVIAN BUSINESS PROGRAM 2017 BLIV PARTNER MED THE SCANDINAVIAN THE SCANDINAVIAN BUSINESS PROGRAM 2017 Vi ved hvor vigtigt det er for en virksomhed at sende det rigtige signal til kunder og klienter. Et partnerskab

Læs mere

er for alle der elsker golf & netværk Erhvervsklub 2017 Lübker Golf Club I I lubker.com

er for alle der elsker golf & netværk Erhvervsklub 2017 Lübker Golf Club I I lubker.com er for alle der elsker golf & netværk Erhvervsklub 2017 Lübker Golf Club I info@ I +45 3840 8000 ERHVERVSKLUB Ingen golfklub uden samarbejdspartnere Lübker Erhvervsklub er et erhvervsnetværk for virksomheder

Læs mere

Vejledning for nygolfere i 2015

Vejledning for nygolfere i 2015 Opdateret den 15. april Vejledning for nygolfere i 2015 Håndbog for dig som aldrig før har spillet golf Gilleleje Golfklub Sophienlund Alle 13 3250 Gilleleje Tlf.: 49718056 E-mail: info@ggk.dk web: www.ggk.dk

Læs mere

Danmarks bedste indendørs golfcenter. volstrupgolf.dk. Indendørs. Golf. seriøs træning sjov med vennerne eller begge dele.

Danmarks bedste indendørs golfcenter. volstrupgolf.dk. Indendørs. Golf. seriøs træning sjov med vennerne eller begge dele. Danmarks bedste indendørs golfcenter Indendørs Golf seriøs træning sjov med vennerne eller begge dele se mere på: Husk at booke tid! Danmarks bedste indendørs golfcenter Har du besøgt centret er du ikke

Læs mere

Kellers Park Golf Club Golfoplevelser ud over det sædvanlige!

Kellers Park Golf Club Golfoplevelser ud over det sædvanlige! Samarbejdskatalog 2016 Kellers Park Golf Club Golfoplevelser ud over det sædvanlige! Værdiskabende profilering og samarbejde... 03 Tee-skilte... 04 Indspilsgreen... 05 Flag / Hulkopper... 06 Putting green...

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund. Jysk Open. Arrangør: PI-Århus

Dansk Politiidrætsforbund. Jysk Open. Arrangør: PI-Århus Dansk Politiidrætsforbund Jysk Open Arrangør: PI-Århus i Golf 31. maj 2013 Kære PI Århus, Østjylland, har igen i 2013 den store fornøjelse at byde dig og andre golfere velkommen til Jysk Open i golf. Nu

Læs mere

Oplev Race to Dubai finalen og spil fantastiske golfbaner!

Oplev Race to Dubai finalen og spil fantastiske golfbaner! 16.11 23.11.2018 Oplev Race to Dubai finalen og spil fantastiske golfbaner! Tag med Golfbreaks på en fantastisk lækker forkælelsesgolfrejse hvor der bliver mulighed for at se masser af golf og kvinderne

Læs mere

Vinteraktiviteter 1. november 2011-15. marts 2012

Vinteraktiviteter 1. november 2011-15. marts 2012 Vinteraktiviteter 1. november 2011-15. marts 2012 Golf spilles hele året - i hvert fald i Smørum Smørum Golfcenter Åben og aktiv - hele året!! 27 lange huller, par 35, 35, 36 9 huller Intermediate 9 huller

Læs mere

Unik. central. beliggenhed

Unik. central. beliggenhed Unik central beliggenhed Velkommen til Tivoli Congress Center Unik beliggenhed Downtown Copenhagen Vi er meget stolte af at kunne præsentere Tivoli Congress Center, Downtown Copenhagen. Tivoli Congress

Læs mere

Prøvemedlem i Furesø Golfklub

Prøvemedlem i Furesø Golfklub Prøvemedlem i Furesø Golfklub Prøvemedlem i Furesø Golfklub (FG) Har du lyst til at blive prøvemedlem i Furesø Golfklub? Vi vil glæde os til at lære dig at kende og til at give dig nogle gode oplevelser

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund. Jysk Open. den 23. maj Arrangør: PI Aarhus

Dansk Politiidrætsforbund. Jysk Open. den 23. maj Arrangør: PI Aarhus Dansk Politiidrætsforbund Jysk Open den 23. maj 2014 Arrangør: PI Aarhus Kære PI-Golfer 2 Århus PI og Østjyllands Politi har igen i år den store glæde og fornøjelse, at invitere jer til Jysk Open i golf.

Læs mere

Sæson 2014. Eventyr Golf Erhvervsklub

Sæson 2014. Eventyr Golf Erhvervsklub Sæson 2014 Eventyr Golf Erhvervsklub Erhvervsklubbens formål Eventyr Golf Erhvervsklub har som formål at forene det sportslige med det forretningsmæssige og skabe et stærkt socialt og forretningsmæssigt

Læs mere

Sponsorklubben Grenaa Golf.

Sponsorklubben Grenaa Golf. Sponsorklubben Grenaa Golf. - værdiskabelse er grundlaget for et godt samarbejde! Kære sponsorer. I er vi meget opmærksomme på den udvikling, der i øjeblikket sker på Djursland på golfområdet. Djursland

Læs mere

Proud Partner Venues 2012

Proud Partner Venues 2012 Proud Partner Venues 2012 Proud Partner Erhvervsnetværk - Vi spiller golf men det handler om business! - Netværk & golf der spiller Proud Partner Erhvervsnetværket i er et aktivt netværk af danske virksomheder,

Læs mere

SPONSORTYPER PRISER PR. ÅR EAGLE Sponsorpakke 30.000,- BIRDIE Sponsorpakke 20.000,- PAR Sponsorpakke 10.000,- BUSINESS Sponsorpakke 10.

SPONSORTYPER PRISER PR. ÅR EAGLE Sponsorpakke 30.000,- BIRDIE Sponsorpakke 20.000,- PAR Sponsorpakke 10.000,- BUSINESS Sponsorpakke 10. WWW..DK BGC-SPONSORATER BANEN GOLFHOTEL SPONSORTYPER PRISER PR. ÅR EAGLE Sponsorpakke 30.000,- BIRDIE Sponsorpakke 20.000,- PAR Sponsorpakke 10.000,- BUSINESS Sponsorpakke 10.000,- INDIVIDUELLE AFTALER

Læs mere

Bliv partner. i Hørsholm Golf. Danmarks grønneste golfbane. Hvorfor Hørsholm Golf. Faciliteter i Hørsholm Golf. Facts / Data

Bliv partner. i Hørsholm Golf. Danmarks grønneste golfbane. Hvorfor Hørsholm Golf. Faciliteter i Hørsholm Golf. Facts / Data Golf dyrkes af en attraktiv målgruppe Bliv partner Danmarks grønneste golfbane Hvorfor Hørsholm Golf Faciliteter Hørsholm Golf har en moderne og kommerciel tilgang til golfsporten, og vi tager vores relationer

Læs mere

Erhvervsklub business to business Velkommen til 2018 Fakta og program

Erhvervsklub business to business Velkommen til 2018 Fakta og program business to business Velkommen til 2018 Fakta og program Golfklubben Storstrømmen - Golfklubben Storstrømmen Nykøbing Falster ønsker velkommen til ben og til sæson 2018. bens formål er at benytte golfsporten

Læs mere

Prøvemedlem 2015. Velkommen. Her får du glad golf for alle aldre

Prøvemedlem 2015. Velkommen. Her får du glad golf for alle aldre Prøvemedlem 2015 Velkommen Her får du glad golf for alle aldre Silkeborgvej 44 / 8700 Horsens / Tlf. 7561 5151 / info@horsensgolf.dk / www.horsensgolfklub.dk Prøvemedlemskab 2015 Horsens Golfklub kan tilbyde

Læs mere

Prøvemedlem HELE 2018 for KUN kr. 995,-

Prøvemedlem HELE 2018 for KUN kr. 995,- Prøvemedlem HELE 2018 for KUN kr. 995,- inkl. uddannelse og efterfølgende tilladelse til at spille på banen i Gyttegård og på andre golfbaner (DGU-kort (F)) INFORMATION Se også mere på www.gyttegaardgolfklub.dk

Læs mere

Ku du tænke dig at spille golf? så er

Ku du tænke dig at spille golf? så er så er det rette sted at begynde! Hvorfor spille golf? Golf er en vedvarende udfordring. Uanset hvor ofte du træner, vil du hver gang du er på golfbanen opleve noget nyt og få nye udfordringer. Du vil opleve

Læs mere

er for alle der elsker golf & netværk Erhvervsklub 2017 Lübker Golf Club I I lubker.com

er for alle der elsker golf & netværk Erhvervsklub 2017 Lübker Golf Club I I lubker.com er for alle der elsker golf & netværk Erhvervsklub 2017 Lübker Golf Club I info@ I +45 3840 8000 ERHVERVSKLUB Ingen golfklub uden samarbejdspartnere Lübker Erhvervsklub er et erhvervsnetværk for virksomheder

Læs mere

K G K E R H V E R V S K L U B

K G K E R H V E R V S K L U B K G K E R H V E R V S K L U B E N V E R D E N M E D F O K U S P Å G O L F T I L D I G O G D I N V I R K S O M H E D K Ø B E N H A V N S G O L F K L U B R O YA L C O P E N H A G E N G O L F C L U B S K

Læs mere

Proud Partner Venues 2012

Proud Partner Venues 2012 Proud Partner Venues 2012 Proud Partner Erhvervsnetværk - Vi spiller golf men det handler om business! - Netværk & golf der spiller Proud Partner Erhvervsnetværket i Smørum Golfcenter og Copenhagen Inland

Læs mere

EN VERDEN AF MULIGHEDER FOR DIG OG DIN VIRKSOMHED

EN VERDEN AF MULIGHEDER FOR DIG OG DIN VIRKSOMHED K Ø B E N H AV N S G O L F K L U B R O YA L C O P E N H A G E N G O L F C L U B S K A N D I N A V I E N S Æ L D S T E G O L F K L U B S T I F T E T I 1 8 9 8 EN VERDEN AF MULIGHEDER FOR DIG OG DIN VIRKSOMHED

Læs mere

Unik central beliggenhed

Unik central beliggenhed Unik central beliggenhed Guldfarve: Pantone 871 - CMYK 20, 30, 60, 10 Rødt A: Pantone 187 - CMYK 0, 100, 100, 30 Guldfarve: Pantone 871 - CMYK 20, 30, 60, 10 Velkommen til Tivoli Congress Center Vi er

Læs mere

SRG BUS NESS. Bliv medlem af ERHVERVSKLUBBEN i Silkeborg Ry Golfklub NETVÆRK INSPIRATION FORRETNING EVENTS GOLF. Silkeborg Ry Golfklub

SRG BUS NESS. Bliv medlem af ERHVERVSKLUBBEN i Silkeborg Ry Golfklub NETVÆRK INSPIRATION FORRETNING EVENTS GOLF. Silkeborg Ry Golfklub SRG BUS NESS Bliv medlem af ERHVERVSKLUBBEN i Silkeborg Ry Golfklub NETVÆRK INSPIRATION FORRETNING EVENTS GOLF Silkeborg Ry Golfklub 2015 program Fredag den 20.03.15 Tirsdag den 16.06.15 Driving Experience

Læs mere

Velkommen til Sorø Golfklub en af Danmarks smukkeste golfbaner

Velkommen til Sorø Golfklub en af Danmarks smukkeste golfbaner Velkommen til Sorø Golfklub en af Danmarks smukkeste golfbaner 2 Velkommen til Sorø Golfklub MEDLEMSSKABER VI HAR PLADS TIL ALLE Sorø betager og udfordrer Velkommen til en af Danmarks smukkeste beliggende

Læs mere

VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN

VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN Smukke, historiske rammer med udsigt til park og fjord Hotel Strandparken er beliggende i Holbæks smukke, historiske park, der skråner lige ned til Holbæk Fjord. Det velrenommerede

Læs mere

Prøvemedlemskab 2015

Prøvemedlemskab 2015 Prøvemedlemskab 2015 Information og praktiske oplysninger Prøvemedlemskab - 2015 Måske har du aldrig prøvet at spille golf og overvejer du om det er noget for dig? Måske har du spillet pay and play golf

Læs mere

Proud Partner Venues 2012

Proud Partner Venues 2012 Proud Partner Venues 2012 Proud Partner Erhvervsnetværk - Vi spiller golf men det handler om business! - Netværk & golf der spiller Proud Partner Erhvervsnetværket i Smørum Golfcenter er et aktivt netværk

Læs mere

Begynderhåndbogen 2016

Begynderhåndbogen 2016 Begynderhåndbogen 2016 Velkommen til Brøndby Golfklub. Brøndby Golfklub blev grundlagt i 1999, hvor det lykkedes at etablere en 9 hullers golfbane i Den grønne kile. Banen blev udvidet fra 9 til 18 huller

Læs mere

PROUD PARTNER SPONSORPROGRAM SMØRUM GOLFKLUB 2017

PROUD PARTNER SPONSORPROGRAM SMØRUM GOLFKLUB 2017 PROUD PARTNER SPONSORPROGRAM SMØRUM GOLFKLUB 11-2016 SMØRUM GOLFKLUB SPONSORPROGRAM Indhold Løsblade: PROUD PARTNER Basispakke... Side 3 PROMOTION Pakke 1... Side 4 PROMOTION Pakke 2... Side 5 PROMOTION

Læs mere

- tage kærlig hånd om nye golfspillere og introducere dem for golfspillets facetter.

- tage kærlig hånd om nye golfspillere og introducere dem for golfspillets facetter. Begynderhåndbogen Velkommen til Brøndby Golfklub. Brøndby Golfklub blev grundlagt i 1999, hvor det lykkedes at etablere en 9 hullers golfbane i Den grønne kile. Banen blev udvidet fra 9 til 18 huller i

Læs mere

Golfrejse til Lumine Golf & Spa Resort, Spanien med klubbens Elite hold. SUPER TILBUD!!! 8. - 15. April 2015!

Golfrejse til Lumine Golf & Spa Resort, Spanien med klubbens Elite hold. SUPER TILBUD!!! 8. - 15. April 2015! Kære alle medlemmer af Greve Golfklub. Golfrejse til Lumine Golf & Spa Resort, Spanien med klubbens Elite hold. SUPER TILBUD 8. - 15. April 2015 SIDSTE TILMELDINGSFRIST, DEN 20. FEBRUAR 2015 På vegne af

Læs mere

vind, scorekort, handicapsystemet, sikkerhed og ikke mindst samværet med andre glade golftosser.

vind, scorekort, handicapsystemet, sikkerhed og ikke mindst samværet med andre glade golftosser. BEGYNDERHÅNDBOGEN Velkommen til Brøndby Golfklub Brøndby Golfklub blev grundlagt i 1999, hvor det lykkedes at etablere en 9 hullers golfbane i Den grønne kile. Banen blev udvidet fra 9 til 18 huller i

Læs mere

CWT MEETINGS & EVENTS

CWT MEETINGS & EVENTS CWT Meetings & Events har fundet to perfekte steder at afholde møder og konferencer i den smukke franske natur 34 35 Af Sidse Rolskov Events med fransk elegance Noblesse oblige adel forpligter. Nogle gange

Læs mere

3 dages gratis ophold på TorreMirona Hotel Relais for 2 personer med morgenmad og fri golf.

3 dages gratis ophold på TorreMirona Hotel Relais for 2 personer med morgenmad og fri golf. The Mental Scorecard Academy, tilbyder dig 5 dage på et fantastisk golf ressort i det nordlige Spanien, hvor du kommer til at arbejde med den mentale side af din golf. Det er ferie, udvikling og seriøs

Læs mere

Information til nye Golfspillere

Information til nye Golfspillere Information til nye Golfspillere Nye Golfspillere Hedensted Golf Klub byder dig velkommen som ny golfspiller, eller kanin, som vi kalder det indtil du er færdig med din golfuddannelse. Vi håber du får

Læs mere

Gyttegård Nyt marts 2016. VELKOMMEN TIL SÆSON 2016 ved formand Hans Bennetzen

Gyttegård Nyt marts 2016. VELKOMMEN TIL SÆSON 2016 ved formand Hans Bennetzen VELKOMMEN TIL SÆSON 2016 ved formand Hans Bennetzen Så nærmer tiden sig til en ny, og forhåbentlig spændende golfsæson. Den 3. april er der vor traditionelle åbningsmatch, hvor vi håber rigtig mange tilmelder

Læs mere

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod Velkommen Der kan være mange gode grunde til, at du besøger Tornøes Hotel og dejlige Kerteminde. Du kan være på udkig efter oplevelser. Være deltager i et interessant møde med kolleger eller kunder. Være

Læs mere

Ryder Cup VIP-tur inkl. 6 runder golf i Minnesota State - 23.9 1.10 2016

Ryder Cup VIP-tur inkl. 6 runder golf i Minnesota State - 23.9 1.10 2016 Ryder Cup VIP-tur inkl. 6 runder golf i Minnesota State - 23.9 1.10 2016 Oplev Ryder Cup 2016 fra første parket. Tag med ClassicGolf på årets største golfoplevelse til Ryder Cup i Minnesota. Vi har sammensat

Læs mere

Velkommen til Nivå Golf

Velkommen til Nivå Golf Velkommen til Nivå Golf Indhold Denne bog... 3 Hvordan kommer jeg i gang... 4 Driving range... 5 Nyt medlem - Regel og etikette prøver... 6-7 Banen... 8-9 Junior... 10 Turneringer...11-12-13 Klubber i

Læs mere

Breinholtgård golfklub på vegne af Breinholtgård golfklub Sendt: 3.

Breinholtgård golfklub på vegne af Breinholtgård golfklub Sendt: 3. Fra: Breinholtgård golfklub på vegne af Breinholtgård golfklub Sendt: 3. august 2018 14:10 Emne: Åbent hus - Golf og revy - Ferie Åbent hus. Årets

Læs mere

TRU BLU KØBENHAVN HOTELS DESIGNED TO SAY YES!

TRU BLU KØBENHAVN HOTELS DESIGNED TO SAY YES! TRU BLU KØBENHAVN RADISSON BLU SCANDINAVIA HOTEL Amager Boulevard 70, DK-2300 København S, Danmark T: +45 33 96 50 00 F: +45 33 96 55 00 copenhagen@radissonblu.com radissonblu.dk/scandinaviahotel-koebenhavn

Læs mere

VELKOMMEN TIL HIMMERLAND

VELKOMMEN TIL HIMMERLAND BUSINESS CLUB VELKOMMEN TIL HIMMERLAND Mark Bering En kombination af professionelle indlæg og fantastiske events i selskab med over 100 virksomhedsejere er et godt udgangspunkt for netværk på tværs af

Læs mere

Prøvemedlemskab 2014

Prøvemedlemskab 2014 Prøvemedlemskab 2014 Information og praktiske oplysninger Prøvemedlemskab - 2014 Måske har du aldrig prøvet at spille golf og overvejer du om det er noget for dig? Måske har du spillet pay and play golf

Læs mere

Et mere flydende spil Et lavere handicap En større glæde ved golfen

Et mere flydende spil Et lavere handicap En større glæde ved golfen Blot 2½ time i luften og du er sikker på godt golfvejr og en udviklende golfoplevelse. Et mere flydende spil Et lavere handicap En større glæde ved golfen Vore workshops har kun et formål: at give dig

Læs mere

VELKOMMEN TIL WORLD TRADE

VELKOMMEN TIL WORLD TRADE VELKOMMEN TIL WORLD TRADE Velkommen til World Trade Center Ballerup Washington og Beijing har deres - nu har også Danmark fået sit første World Trade Center. Som virksomhed i World Trade Center Ballerup

Læs mere

VELKOMMEN TIL WORLD TRADE

VELKOMMEN TIL WORLD TRADE VELKOMMEN TIL WORLD TRADE Velkommen til World Trade Center Ballerup Washington og Beijing har deres - nu har også Danmark fået sit første World Trade Center. Som lejer i World Trade Center Ballerup bliver

Læs mere

Velkommen til Søllerød Golfklub

Velkommen til Søllerød Golfklub Velkommen til Søllerød Golfklub 2015 Klubbens vision: Søllerød Golfklub er en dynamisk sportsklub, som danner rammen for et godt klubliv for alle medlemmer - hele året. Klubben vil med udgangspunkt i glæden

Læs mere

SMØRUM GOLFKLUB Branding af SGK. Nye veje skal styrke SGK i fremtiden

SMØRUM GOLFKLUB Branding af SGK. Nye veje skal styrke SGK i fremtiden SMØRUM GOLFKLUB Branding af SGK Nye veje skal styrke SGK i fremtiden STØT SGK, KIG FORBI & HØR OM SÆSON 2017 Proud Partners & Proud Sponsors inviteres til netværksmøde forår og efterår i SGK 21. april

Læs mere

Kursus for begyndere 2017

Kursus for begyndere 2017 Kursus for begyndere 2017 Norddjurs Golfklub byder dig velkommen i klubben Velkommen Begynderudvalget i Norddjurs Golfklub byder dig velkommen som aktiv nybegynder. I denne folder finder du gode råd og

Læs mere

Velkommen på golfskole i Sebber Kloster Golf Klub

Velkommen på golfskole i Sebber Kloster Golf Klub Velkommen på golfskole i Sebber Kloster Golf Klub Golf er en af Danmarks største sportsgrene med 150.000 medlemmer i 190 klubber landet over. Så mange mennesker kan ikke tage fejl golf ER en fantastisk

Læs mere

VELKOMMEN TIL BEST WESTERN HOTEL JENS BAGGESEN

VELKOMMEN TIL BEST WESTERN HOTEL JENS BAGGESEN VELKOMMEN TIL BEST WESTERN HOTEL JENS BAGGESEN Moderne og hyggelige rammer med sjæl og intimitet Best Western Hotel Jens Baggesen er et romantisk og hyggeligt byhotel beliggende i den gamle bydel i Korsør.

Læs mere

Sponsorklubben Grenaa Golf.

Sponsorklubben Grenaa Golf. Sponsorklubben Grenaa Golf. Reklame værdi Kundepleje Værdi Individuel værdi Sponsor aftale Medarbejder værdi Udviklings Værdi - værdiskabelse er grundlaget for et godt samarbejde! Kære sponsorer. I er

Læs mere

Teambuilding Møder Events. KonferenceR

Teambuilding Møder Events. KonferenceR Teambuilding Møder Events KonferenceR MARCUSSENS & ARENA ASSENS LAD MARCUSSENS HOTEL & ARENA ASSENS DANNE RAMMEN OM DIN NÆSTE KONFERENCE Konference, events og teambuilding Individuel sparring, rådgivning

Læs mere

SKAB RESULTATER I UNIKKE OMGIVELSER. Samadhi Spa en oase i hjertet af København, der rummer utallige muligheder for virksomheder

SKAB RESULTATER I UNIKKE OMGIVELSER. Samadhi Spa en oase i hjertet af København, der rummer utallige muligheder for virksomheder SKAB RESULTATER I UNIKKE OMGIVELSER Samadhi Spa en oase i hjertet af København, der rummer utallige muligheder for virksomheder 2 Samadhi Spa har de særlige omgivelser, der skaber de særlige resultater.

Læs mere

SPONSORAT ANSØGNING. Andreas Gustav Lunding Studsgaardsgade 14, 2 sal, 2100 KBH Ø

SPONSORAT ANSØGNING. Andreas Gustav Lunding Studsgaardsgade 14, 2 sal, 2100 KBH Ø SPONSORAT ANSØGNING Andreas Gustav Lunding +45 52406026 andreas.gustav.lunding@gmail.com Studsgaardsgade 14, 2 sal, 2100 KBH Ø /1 ANDREAS LUNDING DANSK 26 ÅR FRA HØRSHOLM Jeg begyndte at spille golf i

Læs mere

Program for prøvemedlemskab

Program for prøvemedlemskab Sekretariatet Telefon: 43 74 11 22 e-mail: info@cgcgolfclub.dk www.cgcgolfclub.dk 2013 Program for prøvemedlemskab Golfsvinget 16-20 2625 Vallensbæk Telefon: +45 43 64 92 93 www.cgc.dk Hul 19 Stedet, hvor

Læs mere

Fredensborg Golf Club. Kaninfolderen

Fredensborg Golf Club. Kaninfolderen Fredensborg Golf Club Kaninfolderen 2017 Velkommen Du er nu blevet medlem af Fredensborg Golf Club (FGC), og du har fra sekretariatet modtaget: Det midlertidige bagmærke Det midlertidige bagmærke skal

Læs mere

SPONSORAT ANSØGNING. Andreas Gustav Lunding Studsgaardsgade 14, 2 sal, 2100 KBH Ø

SPONSORAT ANSØGNING. Andreas Gustav Lunding Studsgaardsgade 14, 2 sal, 2100 KBH Ø SPONSORAT ANSØGNING Andreas Gustav Lunding +45 52406026 andreas.gustav.lunding@gmail.com Studsgaardsgade 14, 2 sal, 2100 KBH Ø /1 ANDREAS LUNDING DANSK 26 ÅR FRA HØRSHOLM Jeg begyndte at spille golf i

Læs mere

VELKOMMEN NYTÅRSKUR 2019

VELKOMMEN NYTÅRSKUR 2019 VELKOMMEN NYTÅRSKUR 2019 Program o Strategi og visioner (plan 2019) o Personale sammensætning og roller o Vi skal feste - jubilæum o Ændringer til golfreglerne kommer nu o Velkommen til nye medlemmer

Læs mere

DIG OG DIT GOLFSPIL Lad PGA-Pro en komme pa banen og hjælpe dig videre

DIG OG DIT GOLFSPIL Lad PGA-Pro en komme pa banen og hjælpe dig videre DIG OG DIT GOLFSPIL Lad PGA-Pro en komme pa banen og hjælpe dig videre PGA of Denmark Foreningen PGA, Professionel Golfers Association, blev stiftet i England i 1901. I 1971 kom PGA til Danmark i kraft

Læs mere

Det er ferie, udvikling og seriøs fornøjelse på én gang.

Det er ferie, udvikling og seriøs fornøjelse på én gang. The Mental Scorecard Academy, tilbyder dig 5 dage på et fantastisk golf ressort i det nordlige Spanien, hvor du primært kommer til at arbejde med den mentale del af din golf. Det er ferie, udvikling og

Læs mere

VELKOMMEN TIL HOTELS DESIGNED TO SAY YES!

VELKOMMEN TIL HOTELS DESIGNED TO SAY YES! VELKOMMEN TIL K Ø B E N H AV N RADISSON BLU ROYAL HOTEL Hammerichsgade 1, DK-1611 København V, Danmark T: +45 33 42 60 00 F: +45 33 42 61 00 copenhagen@radissonblu.com radissonblu.dk/royalhotel-koebenhavn

Læs mere

Bella Sky Comwell Hotel Copenhagen / Bella Center Copenhagen

Bella Sky Comwell Hotel Copenhagen / Bella Center Copenhagen MØDER & KONFERENCER LISTe 2013 Bella Sky Comwell Hotel Copenhagen / Bella Center Copenhagen METRO 5 P P HOTEL BELLA CENTER 4 TÅRN 1 / 2 3 1 2 P P 1. RECEPTION 2. KONFERENCE 3. KONGRES 4. VEST 5. ØST 1

Læs mere

Velkommen til. Kr.995,- Prøvemedlem skab. Yngling/senior GODE OPLEVELSER RELATIONER - UDVIKLING

Velkommen til. Kr.995,- Prøvemedlem skab. Yngling/senior GODE OPLEVELSER RELATIONER - UDVIKLING Velkommen til Prøvemedlem skab. Yngling/senior 2017 Kr.995,- GODE OPLEVELSER RELATIONER - UDVIKLING Sådan kommer du i gang med at spille golf som YNGLING eller SENIOR i Viborg Golfklub. 2 Kig op til Kjeld

Læs mere

Indledning: Konceptet kort:

Indledning: Konceptet kort: Indledning: Dansk golf Union ønsker med konceptet familiegolf, at give klubberne en drejebog for hvordan de kan erhverve sig medlemmer i denne målgruppe. Det er vores overbevisning af målgruppen, heri

Læs mere

Stiftelse af Royal Golf Club er sket på et medlemsmøde den 24. marts 2009. Klubben er selskabsmedlem af Dansk Golf Union.

Stiftelse af Royal Golf Club er sket på et medlemsmøde den 24. marts 2009. Klubben er selskabsmedlem af Dansk Golf Union. 1 - Udgave Denne 11. udgave af Royal Golf Center - Rules and Regulations of Etiquette er gældende fra 22. oktober 2014 og erstatter 10. udgave fra 5. november 2009. 2 - Åbning - Overdækket driving range

Læs mere

Tæt på stjernerne VIP hos OB

Tæt på stjernerne VIP hos OB Tæt på stjernerne VIP hos OB Én gang Odense altid Odense! Sådan lyder det fra mange fynske struber, når OB spiller i Superligaen, og sådan vil du også føle det, når du først har oplevet dansk topfodbold

Læs mere

VELKOMMEN TIL FREDERIKSSUND GOLFKLUB

VELKOMMEN TIL FREDERIKSSUND GOLFKLUB VELKOMMEN TIL FREDERIKSSUND GOLFKLUB 2016 SPONSOR & MARKEDSFØRINGSKATALOG 1 BESTYRELSE OG DAGLIG LEDELSE Klubbens bestyrelse består i henhold l klubbens vedtægter af 7 medlemmer. For 2015 består bestyrelsen

Læs mere

Velkommen til mulighedernes hus

Velkommen til mulighedernes hus Velkommen til mulighedernes hus Musikteatret Holstebro Musikteatret Holstebro er det vestlige Danmarks kulturelle midtpunkt. Mere end 100.000 gæster besøger årligt huset til teaterforestillinger, musicals

Læs mere

PROMOTED BY THE AGGER FOUNDATION ROYAL GOLF COPENHAGEN / CROWNE PLAZA 17. JUNI 2017

PROMOTED BY THE AGGER FOUNDATION ROYAL GOLF COPENHAGEN / CROWNE PLAZA 17. JUNI 2017 PROMOTED BY THE AGGER FOUNDATION ROYAL GOLF COPENHAGEN / CROWNE PLAZA 17. JUNI 2017 IKKE ALLE HAR DET NEMT Jeg har været heldig i mit liv. Mine forældre har altid været dér. Vist vejen. Tydeligt defineret

Læs mere

VELKOMMEN. til ordinær generalforsamling i Himmerland Golf Klub

VELKOMMEN. til ordinær generalforsamling i Himmerland Golf Klub VELKOMMEN til ordinær generalforsamling i Himmerland Golf Klub DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år 3. Review af årsregnskabet til godkendelse 4. Forelæggelse

Læs mere

Kom godt i gang med golf

Kom godt i gang med golf Kom godt i gang med golf Golfklubben Lillebælt giver dig nu mulighed for at prøve kræfter med golfspillet, hvor vi inviteret til begyndertræning og prøvemedlemsskab i 2 måneder. - Opstartkursus lørdag

Læs mere

Nordborg Golfklub www.nordborg-golfklub.dk

Nordborg Golfklub www.nordborg-golfklub.dk Nordborg d. 12. marts 2008 Skal Deres firma være synligt på golfbanen? Nordborg Golfklubs 18 hullers golfbane, er beliggende imellem Nordborg og Havnbjerg. En rigtig flot golfbane, der på smukkeste vis

Læs mere

Afslapningsdag på Strandhotellet

Afslapningsdag på Strandhotellet Afslapningsdag på Strandhotellet En afslappende dag for ganen, sjælen og øjet Spis i vores restaurant superior (14 points i hotel- og restaurantguiden Gault Millau) og nyd dagen i vores Wellness-Lounge

Læs mere

VELKOMMEN REGIONALMØDE

VELKOMMEN REGIONALMØDE VELKOMMEN REGIONALMØDE DAGSORDEN DE NYESTE MEDLEMSTAL ANBEFALINGER TIL GOD KLUBDRIFT GOLFSPILLEREN I CENTRUM STATUS PÅ MILJØET. EMNER TIL TEMAMØDE 2014 PRIVATE BANEEJERE VALG TIL DGU S BESTYRELSE EUROPEAN

Læs mere

Vinteraktiviteter 1. november 2011-15. marts 2012

Vinteraktiviteter 1. november 2011-15. marts 2012 Vinteraktiviteter 1. november 2011-15. marts 2012 Golf spilles hele året - i hvert fald i Smørum Smørum Golfcenter Åben og aktiv - hele året!! 27 lange huller, par 35, 35, 36 9 huller Intermediate 9 huller

Læs mere

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling 1. Generalforsamling 2. Mandagspigerne 3. Bagskabe 4. Begynderafdelingen 5. Parmatchklubben 6. Kaninklubben 7. HCA-G3 8. Herreklubben 9. Regionsgolf 10. Vi spiller golf 11. Juniorudvalget 1. GENERALFORSAMLING

Læs mere

DEN STORE GOLFREJSE - SKG

DEN STORE GOLFREJSE - SKG Schloss Lüdersburg 2.-5. august 2018 Så er chancen her for at komme på årets bustur Det bliver en tur, hvor det sociale er klart det vigtigste. Dertil kommer så de lækre omgivelser, suveræne golfbaner

Læs mere