Medlemskab. Spillecertifikat kr. 1 plus gebyr i 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Medlemskab. Spillecertifikat kr. 1 plus gebyr i 2015"

Transkript

1

2 Royal Golf Club Fundamentet for Royal Golf Club er Royal Championship Course, der af tidligere Senior Chef designer hos Jack Nicklaus; Ron Kirby er designet til at være en førsteklasses international mesterskabsbane. Det færdige resultat blev præsenteret i 2010, og med snart fem års levetid oplever vi, at banen fungerer godt og har en flot stand, der lever op til de forventninger og ønsker, som Ron Kirby havde med sit design. De 18 huller varierer i længde og bredde, men fælles for dem alle er, at de kan udfordre golfspillere på alle niveauer; de seks tee steder på hvert hul sikrer, at alle kan spille banen uanset om man er klubgolfer med højt/lavt hcp. eller professionel golfspiller. Intentionen med Royal Golf Club er at have et golfanlæg, der tiltrækker medlemmer, som ønsker spændende udfordringer på hver golfrunde samt at tiltrække virksomheder, der vil forkæle ansatte og kunder med gode golfoplevelser. Desuden ønsker vi at tiltrække store turneringer med internationale spillere, der præsterer på højt niveau og kan lide at blive udfordret af en rigtig mesterskabsbane. I 2012 afvikledes en afdeling af European Challenge Tour ledelsen på European Tour roste både afviklingen, faciliteterne og banen og udtrykte samtidigt et stort ønske om en dag at vende tilbage til Royal Golf Club med én af deres helt store turneringer. Vi vil glæde os til at byde dem velkommen igen.

3 Oase i København Royal Golf Club har en unik beliggenhed i et vidunderligt naturområde, en oase, midt i hjertet af København med kun få minutter til Rådhuspladsen og Kongens Nytorv og mere end hotelværelser indenfor en radius på 2,5 kilometer. Med metroen tæt på og kun ganske kort til Københavns Lufthavn er Royal Golf Club en rigtig københavnerbane for medlemmer, gæster og virksomheder med lyst til god golf. Det unikke og flotte klubhus er præget af elegante, rene linjer og indeholder restaurant, fitnesscenter, members lounge, players lounge, sauna, hall med reception etc. Klubhuset blev indviet i 2011 og komplementerer fornemmelsen af, at Royal Golf Club ønsker at skabe en helhedsoplevelse for både medlemmer og gæster. Medlemmer og gæster bydes velkommen i den fast bemandede reception, og alle gæster sendes på banen med en velkomstpakke med baneguide, pitchfork mm. Efter golfrunden kan man tage plads på terrassen og nyde udsigten mod flere af golfhullerne samt træningsfaciliteter som puttinggreen og indspilsgreen.

4 Medlemskab Royal Golf Club har plads til medlemmer. Alle medlemskaber er knyttet til et spillecertifikat, som ved første udbud kostede kr fra 2015 sælges en mindre antal certifikater for kr. 1 (plus ejerskiftegebyr på kr ). Spillecertifikat kr. 1 plus gebyr i 2015 Medlemskabet er ikke bindende men løber for et kalenderår ad gangen. Det kan opsiges hvert år inden den 30. juni med virkning fra den efterfølgende 31. december. Man kan altid komme ud af sit medlemskab ved at udfylde udmeldelsesblanketten og samtidig aflevere sit spillecertifikat. Klubben udbyder gennem golfsæsonen en række turneringer for medlemmerne. Dette gøres bl.a. for at skabe et godt klubmiljø på tværs af alle niveauer i klubben. Grundpillen i disse turneringer er vores Royal Order of Merit, der er en turnering bygget op over European Tour programmet.

5 Medlemskab i 2015 fra kr pr. måned Bronzemedlem Bliv Bronzemedlem i Royal Golf Club i 2015 uden indskud. Bronzemedlemskabet henvender sig til golferen, som først og fremmest elsker golfrunden og hyggen i og omkring klubhuset. Medlemskabet indeholder: Fuld spilleret på Royal Championship Course Adgang til faciliteterne i klubhuset Adgang til træningsfaciliteterne Mulighed for deltagelse i Royal Golf Clubs arrangementer og turneringer Der findes en række forskellige medlemskaber. Alt efter typen der vælges indeholder medlemskaberne træningsbolde, buggys, bilvask, golftundervisning, fitness mm. Således findes der kategorierne: Bronze, Sølv, Guld og Platinium ligesom alle medlemskaber kan opgraderes til PLUS (fri buggy i sæsonen). For yderligere info eller mødebooking om medlemskab i Royal Golf Club kontakt Sales Manager Lars Skjøth på telefon eller skriv en mail på så kontakter vi dig.

6 Business Exclusive Som sponsor eller partner i Royal Golf Club er der spændende, varierede muligheder for at opnå succes. Sponsorer i Royal Golf Club kan vælge mellem en række produkter: Spilleret Company Day(s) Eksponering Greenfee Royal Golf Erhverv (business club/netværk) Hospitality Fitness Der er i udgangspunktet ingen faste rammer vi sammensætter sponsorpakker nøjagtig efter vores partneres ønsker. For yderligere info eller mødebooking om sponsorat i Royal Golf Club kontakt CCO Anders Møller på telefon eller skriv en mail på så kontakter vi dig.

7 Royal Golf Erhverv Golfbanen udmærker sig som et sted, hvor relationer skabes, og der kan opbygges netværk og laves forretninger. Mange erhvervsledere har gennem tiden lukket vigtige aftaler i de uformelle rammer, som golfbanen skaber. Dette ønsker vi at understøtte med Royal Golf Clubs eget netværk Royal Golf Erhverv. Med Royal Golf Erhverv ønsker vi at skabe et forum, hvor partnere og sponsorer får rig mulighed for at udvide deres netværk gennem oplevelser, sparring, tillid og personlig udvikling det hele centreret omkring GOLF. Royal Golf Erhverv skal sikre medlemmerne værdifuld ledersparring, god golf og sjove oplevelser men fokus skal hele tiden være på at sikre forretningsudvikling og skabe business for medlemmerne. Netværket faciliteres, så det sikres, at alle nye bliver præsenteret for de øvrige i netværket. Og såvel under som mellem møderne er der fokus på businessrelationerne, opbygning af tillid og successkabelse. I golfsæsonen mødes vi fire gange i Royal Golf Club og spiser frokost sammen, spiller en god runde golf med fine præmier samt en afsluttende middag. Herudover er der to møder uden golf. For yderligere info om Royal Golf Erhverv kontakt CCO Anders Møller på telefon eller skriv en mail på så kontakter vi dig.

8 Company Days Royal Golf Club er med sine mange faciliteter og den unikke beliggenhed tæt på København det ideelle sted at afvikle firmaarrangementer. Royal Golf Clubs golfkyndige medarbejdere står for hele afviklingen, og til golfarrangementer i Royal Golf Club kan du invitere alle forretningsforbindelser og venner uanset deres golfmæssige niveau. Royal Golf Club leverer på alle fronter enkelt, roligt og professionelt. Den erfaring og følelse af imødekommenhed starter ved ankomsten og fortsætter hele dagen. Det er det ideelle sted for din golfdag. Team Royal Golf Club glæder sig til at byde dig og dine gæster velkommen.

9 En Company Day er en enestående mulighed for at være sammen med dine kunder på en afslappet og uformel måde. Hvis du afholder dagen Royal Golf Club, skal du kun tænke på én ting: At hygge med dine gæster. Vi sørger for det praktiske professionelt og skræddersyet efter dine ønsker. For eksempel: Invitationer Startlister og scorekort Boldpyramider på driving rangen Booking af golftræner til evt. uøvede spillere Service i løbet af dagen Spilafvikling og resultatberegning Disponering af præmier Lækker forplejning i unikke omgivelser Vi garanterer en uforglemmelig dag for dig og dine gæster Company Days afvikles for grupper op til 100 personer. Vi skræddersyr altid dagen efter kundens ønsker. For yderligere info eller booking kontakt CCO Anders Møller på telefon eller skriv en mail på så kontakter vi dig.

10 Mindre events De øvede spiller på Royal Championship Course, de let øvede på City Golf Copenhagen, og de helt uøvede får introduktion og instruktion og afslutter med at konkurrere i Rundt om Golf ; City Golf Copenhagens specieludviklede koncept, hvor det skal være sjovt at spille golf. Alle starter og slutter naturligvis i Royal Golf Clubs smukke og moderne klubhus. Familieejet Royal Golf Club er en familieejet virksomhed, og vi glæder os meget til at byde dig velkommen til Royal Golf Club. Vi håber du får en rigtig god oplevelse i Royal Golf Club. Vi ved, at vores engagerede og energiske Team Royal vil gøre alt for at opfylde dine behov. Med venlig hilsen Morten Sundberg CEO Poul Sundberg Chairman

11 Royal Conference Center En konference i smukke og ideelle rammer og med inspirerende udsigt har alle muligheder for at blive et god konference eller et vellykket forretningsmøde. Royal Golf Club er stedet for konferencer, hvor omgivelserne øger kreativiteten. Royal Conference Center råder over to møde-/konferencelokaler og kan tilbyde konference med deltagelse af 10 til 36 deltagere lokalernes størrelse tilpasses deltagerantallet. Vi tilbyder til konferencen moderne lyd/visuelt udstyr, dekoration og et lydisoleret miljø for mere krævende klienter. Og naturligvis eksklusiv service fra vor restauration. En konference hos Royal Golf Club inkluderer på forhånd mange facetter, der er basis for et succesfuldt møde. Bemærk muligheden for at kombinere møde/ konferenceaktivitet med golf. For den uøvede golfer kan kombineres med øvelser på træningsområderne og for den letøvede og øvede golfer kan spil på City Golf Copenhagen eller Royal Golf Club inkluderes i arrangementet. For yderligere info eller booking kontakt Receptionen på telefon eller skriv en mail på så kontakter vi dig.

12 Restaurant Royal Med sin unikke udsigt og fantastiske atmosfære er Restaurant Royal Royal Golf Club ideelt beliggende i Royal Golf Club. Restaurantens smilende tjenere byder med glæde alle sine gæster velkommen både medlemmer som udefrakommende gæster og tilbyder et godt køkken med en god blanding af traditionelle og moderne retter. Restauranten kan således byde på et varieret frokost- og aftenkort, med delikate kolde og varme retter, som passende kan nydes med et godt glas vin eller en kold fadøl på den store udendørs terrasse. Restaurant Royal Royal Golf Club har med sine store panoramavinduer en fantastisk udsigt ud over de grønne golfbaner og direkte adgang til den tilhørende store terrasse, som indbyder til liv og glæde. Restauranten er derfor det perfekte match, hvad enten det gælder en kold øl efter golfrunden, den romantiske middag for to, firmafrokosten eller et større selskab, hvor restauranten kan huse op mod 110 spisende gæster og tilbyder et selskabskort på et højt gastronomisk niveau.

13 City Golf Copenhagen City Golf Copenhagen er en del af Royal Golf Center og deler faciliteter som p-plads og driving range. City Golf Copenhagen er en 9 hullers bane beliggende tæt på Københavns centrum. Banen er i samme flotte design som Royal Golf Clubs imponerende Championship Course. Banen byder på fire par 3 huller, fire par 4 huller og et par 5 hul. Medlemskab i og spilleret på banen i City Golf Copenhagen kræver ingen særlige kvalifikationer. Men efter gennemført begynderforløb og beståede prøver, opnås fuldt DGU-kort og dermed regulering af hcp. samt adgang til andre klubbers baner. Driving Range Driving Rangen hos Royal Golf Club er åben for alle hele året. Driving rangen har 72 båse i to etager. Alle båse i stueetagen er indrettet med automatiske teeup maskiner. Det store lysanlæg sørger for, at du også kan slå bolde i de mørke timer af døgnet. Driving rangen er desuden forsynet med target greens. Betaling af bolde sker med en loyalitetsnøgle eller ved at benytte de opsatte Dankort, Visa og Mastercard maskiner, der sidder direkte på boldtårnene.

14 Jack Nicklaus Academy of Golf Royal Golf Club er stolte over at være en del af Jack Nicklaus Academy of Golf. Klubbens PGA Head Pro er altid klar til at dele ud af sin store viden indenfor golfsvinget. Lektioner af henholdsvis 20, 40 eller 60 minutter kan bookes i receptionen i Royal Golf Club på telefon eller e- mail til Akademiet er fyldt med muligheder, om du blot ønsker en enkelt lektion eller et helt træningsforløb. Akademiet er udstyret med kamera og Flightscope, så de mindste detaljer også kan blive finpudset. På Jack Nicklaus Academy undervises efter princippet find det sving, der passer bedst og mest harmonisk til hver enkelt elev. Det er med denne metode, der er størst chance for at opnå det ideelle golfsving, det sving der kan gentages, og det sving der giver den optimale golfglæde. Husk at træningen altid er besværet værd.

15 FYSIQ Royal Fysioterapi og fitness er smeltet sammen under navnet FYSIQ. Dette for at integrere det bedste fra fysioterapien med den nyeste viden inden for træning og sundhed. FYSIQ Royal er en helt speciel afdeling med fantastiske træningsfaciliteter og landets førende idrætsfysioterapeuter og specialister. I FYSIQ Royal har du mulighed for at blive fulgt fra din akutte skade, helt tilbage til den fysik dit liv kræver af dig. Vi kalder det FYSIQ til det liv du gerne vil leve. Dette dækker alt. Fra at blive hjulpet i gang med en aktiv livsstil uden symptomer, til at blive bedre til sin sport. I FYSIQ Royal har vi naturligvis en fysioterapeut med speciel kompetence inden for golf. Velkommen til en aktiv livsstil i FYSIQ Royal. BackTee Royal Mellem Royal Golf Club og driving rangen findes én af landets største on course golfshops. I shoppen fås alt det nyeste udstyr fra bl.a. Titleist, Callaway og Taylor Made, tøjmærker som Backtee, J. Lindeberg og Galvin Green samt sko fra ECCO og Footjoy. Kig ind og søg råd og vejledning hos det kvalificerede personale så er du sikker på, at dit udstyr i hvert fald ikke mangler kvalitet.

16 ROYAL GOLF CLUB Center Boulevard 4 DK-2300 Copenhagen Denmark Phone

- meget mere end golf

- meget mere end golf Mollerup Golf Club - meget mere end golf graphichouse.dk Møder, kurser, firmafester og events (Company day & Golf for sjov) MGC_Brochure.indd 2 25/11/13 14.15 Skal du eller din virksomhed holde firmafest,

Læs mere

Eventyr Golf 2014. Årsmagasin. Klubinformation Kalender Kontakt

Eventyr Golf 2014. Årsmagasin. Klubinformation Kalender Kontakt Eventyr Golf 2014 Årsmagasin Klubinformation Kalender Kontakt 1993-2014 Velkommen til Eventyr Golf 2014 Årsmagasin 2 INDHOLD : Formanden har ordet 5 Klubsekretærens side 6 Centerkontoret - nyt i 2014 9

Læs mere

Ku du tænke dig at spille golf? så er

Ku du tænke dig at spille golf? så er så er det rette sted at begynde! Hvorfor spille golf? Golf er en vedvarende udfordring. Uanset hvor ofte du træner, vil du hver gang du er på golfbanen opleve noget nyt og få nye udfordringer. Du vil opleve

Læs mere

COMWELL MØDER & KONFERENCER. Harmoni, nærvær & præcision

COMWELL MØDER & KONFERENCER. Harmoni, nærvær & præcision COMWELL MØDER & KONFERENCER Harmoni, nærvær & præcision INDHOLD hoteller og facts 4-5 Møder og Konferencer 6-7 Motiverende Møder 8-9 Comwell Care 10-11 Sjælland 12-13 Comwell Conference Center Copenhagen

Læs mere

DGI2Business. sæt bevægelse i dit møde! www.dgi2business.dgi.dk

DGI2Business. sæt bevægelse i dit møde! www.dgi2business.dgi.dk DGI2Business sæt bevægelse i dit møde! www.dgi2business.dgi.dk DGI2Business SÆT BEVÆGELSE I DIT MØDE! DGI2Business består af otte unikke hotel-, konference- og idrætscentre. Hvad enten du skal holde et

Læs mere

DET PERSONLIGE VÆRTSKAB

DET PERSONLIGE VÆRTSKAB DET PERSONLIGE VÆRTSKAB For mange er Sjællands Vestkyst et ikke-udforsket område. De mange store natur- og kulturoplevelser er for mange stadig en velbevaret hemmelighed. For gæster, der besøger destinationen,

Læs mere

Udgivet september 2014. Sponsorkatalog

Udgivet september 2014. Sponsorkatalog Udgivet september 2014 Sponsorkatalog GK Storstrømmen har et omfattende sponsorsamarbejde. Et samarbejde der er til gavn for begge parter. Det er vigtigt at sponsorrelationer opbygges og udvikles i tæt

Læs mere

Læs inde i bladet. Indlæg fra Mark...side..30 Referat fra Generalforsamling..side..7 Taylormade Tourbus besøger FGK.side..29

Læs inde i bladet. Indlæg fra Mark...side..30 Referat fra Generalforsamling..side..7 Taylormade Tourbus besøger FGK.side..29 Læs inde i bladet Indlæg fra Mark...side..30 Referat fra Generalforsamling..side..7 Taylormade Tourbus besøger FGK.side..29 Blad Nr. 2 Maj 2013 Frederikssund Golfklub Egelundsgården Skovnæsvej 9 3630 Jægerspris

Læs mere

Frederikssund Golfklub. Årgang 2011 Nummer 2. Klubbladet. April. Læs mere inde i bladet

Frederikssund Golfklub. Årgang 2011 Nummer 2. Klubbladet. April. Læs mere inde i bladet Årgang 2011 Nummer 2 April Frederikssund Golfklub Klubbladet Læs mere inde i bladet Nummer 2 - Årgang 2011 side 2 Indholdsfortegnelse Formanden har ordet... side...3 Generalforsamling Referat fra generalforsamlingen...

Læs mere

Golfperler HEDWALL. Thomas Bjørn sikke et comeback HISTORISKE STOR GUIDE: FEDE GOLFPERLER! SPIL MED OG VIND. Din bedste golfguide!

Golfperler HEDWALL. Thomas Bjørn sikke et comeback HISTORISKE STOR GUIDE: FEDE GOLFPERLER! SPIL MED OG VIND. Din bedste golfguide! Din bedste golfguide! Golfperler 2014 Thomas Bjørn sikke et comeback HISTORISKE HEDWALL STOR GUIDE: FEDE GOLFPERLER! 46 SPIL MED OG VIND 8 FINE GOLFPAKKER HOW IS Laser Range Finder Optical Excellence Since

Læs mere

MedlemsNyt Breinholtgård Golf Klub MedlemsNyt Nr. 13 April 2015

MedlemsNyt Breinholtgård Golf Klub MedlemsNyt Nr. 13 April 2015 MedlemsNyt Breinholtgård Golf Klub MedlemsNyt Nr. 13 April 2015 Breinholtgård Golf Klub Kokspangvej 17-19 6710 Esbjerg Tlf. 75 11 57 00 www.bggc.dk info@bggc.dk Kontoret/Golf Manager Carina Tranum 75 11

Læs mere

Vejledning for nygolfere i 2015

Vejledning for nygolfere i 2015 Opdateret den 15. april Vejledning for nygolfere i 2015 Håndbog for dig som aldrig før har spillet golf Gilleleje Golfklub Sophienlund Alle 13 3250 Gilleleje Tlf.: 49718056 E-mail: info@ggk.dk web: www.ggk.dk

Læs mere

Velkommen til Sjællands Vestkyst

Velkommen til Sjællands Vestkyst Velkommen til Sjællands Vestkyst Som borgmester i Slagelse Kommune er jeg meget glad for, at Vestsjælland har fået mulighed for at byde på afholdelsen af dit kommende arrangement i samarbejde med Kalundborg

Læs mere

Drøm, oplev og netværk dig til succes

Drøm, oplev og netværk dig til succes Drøm, oplev og netværk dig til succes med Danmarks stærkeste sponsorprodukt Det er med stor stolthed, at vi på de følgende sider præsenterer Odense Sport & Events unikke sponsorkoncept, der spænder over

Læs mere

Unik central beliggenhed

Unik central beliggenhed Unik central beliggenhed Velkommen til Tivoli Hotel & Congress Center Integreret hotel og kongrescenter Til konference, udstilling og fest Op til 5.500 personer fordelt på 55 lokaler 2.500 m 2 samlet udstillingsareal

Læs mere

SKAB RESULTATER I UNIKKE OMGIVELSER. Samadhi Spa en oase i hjertet af København, der rummer utallige muligheder for virksomheder

SKAB RESULTATER I UNIKKE OMGIVELSER. Samadhi Spa en oase i hjertet af København, der rummer utallige muligheder for virksomheder SKAB RESULTATER I UNIKKE OMGIVELSER Samadhi Spa en oase i hjertet af København, der rummer utallige muligheder for virksomheder 2 Samadhi Spa har de særlige omgivelser, der skaber de særlige resultater.

Læs mere

VELKOMMEN TIL WORLD TRADE

VELKOMMEN TIL WORLD TRADE VELKOMMEN TIL WORLD TRADE Velkommen til World Trade Center Ballerup Washington og Beijing har deres - nu har også Danmark fået sit første World Trade Center. Som lejer i World Trade Center Ballerup bliver

Læs mere

FAMILIELØB. Fremad - Valby. Fodboldholdet for Parkinson ramte mænd jubler efter sejr. lørdag 6. september 2014

FAMILIELØB. Fremad - Valby. Fodboldholdet for Parkinson ramte mænd jubler efter sejr. lørdag 6. september 2014 Profilavis MAJ 2014 Boldklubben Fremad - Valby Side 7 Klubikonet Ole B. med Fremad Valbys flag foran klubhuset Fodboldholdet for Parkinson ramte mænd jubler efter sejr Side 8 Pigefodbolden er kommet for

Læs mere

TEAMBUILDING, EVENTS & FOREDRAG

TEAMBUILDING, EVENTS & FOREDRAG TEAMBUILDING, EVENTS & FOREDRAG Løsn slipset og slip kreativiteten løs Med sjove, anderledes og tankevækkende aktiviteter, som skaber udvikling og sammenhold VELKOMMEN Vi har alle brug for en pause og

Læs mere

-lig velkommen til Blaksets Bridgecenter

-lig velkommen til Blaksets Bridgecenter -lig velkommen til Blaksets Bridgecenter Nadia Bekkouche, Frederik Bjerregaard, Knut Blakset, Lars Blakset, Mathias Bruun, Thomas Vang Larsen (Otto) og Peter Nielsen byder alle nye og gamle medlemmer velkommen

Læs mere

MedlemsNyt Breinholtgård Golf Klub MedlemsNyt Nr. 1 Maj 2009

MedlemsNyt Breinholtgård Golf Klub MedlemsNyt Nr. 1 Maj 2009 MedlemsNyt Breinholtgård Golf Klub MedlemsNyt Nr. 1 Maj 2009 Breinholtgård Golf Klub Kokspangvej 17-19 6710 Esbjerg Tlf. 75 11 57 00 www.bggc.dk bgc@tiscali.dk Sekretariatet/ Golf Manager: Michael Klose

Læs mere

Greenfee-spillere er også velkommen, og er der ledigt, kan der bookes starttider på Old Course på hverdage.

Greenfee-spillere er også velkommen, og er der ledigt, kan der bookes starttider på Old Course på hverdage. VELKOMMEN På The Scandinavian får du en golfoplevelse ud over det sædvanlige. Centralt for hovedstad og lufthavn finder du den tyste og naturskønne oase, hvor golfspillere kan møde andre, der også nærer

Læs mere

DET RIGTIGE VALG Grunden til at vælge Severin Kursuscenter Læs mere på side 4 S2010

DET RIGTIGE VALG Grunden til at vælge Severin Kursuscenter Læs mere på side 4 S2010 S2010 DET RIGTIGE VALG Grunden til at vælge Severin Kursuscenter Læs mere på side 4 Severin Kursuscenter A/S Skovsvinget 25 5500 Middelfart T: 6341 9100 F: 6441 6902 severin@fdb.dk INDH S Skribenter: Søren

Læs mere

Mudder-mester... HIMMERLAND GOLF & COUNTRY CLUB. 5.07 nov.

Mudder-mester... HIMMERLAND GOLF & COUNTRY CLUB. 5.07 nov. HIMMERLAND GOLF & COUNTRY CLUB 5.07 nov. Mudder-mester... "...Og I er bare misundelige!", synes årets herremester Jacob Westergaard at sige med glimt i øjet efter den obligatoriske tur i søen på 18. oven

Læs mere

KONFERENCE De færreste kan konkurrere med vores beliggenhed CRUISE KØBENHAVN-OSLO

KONFERENCE De færreste kan konkurrere med vores beliggenhed CRUISE KØBENHAVN-OSLO KONFERENCE De færreste kan konkurrere med vores beliggenhed CRUISE KØBENHAVN-OSLO VINDER AF 13 TRAVEL AWARDS FOR BEDSTE FERIEOPLEVELSER OG FIRMAARRANGEMENTER! Service er vores vartegn, og vi sætter vores

Læs mere

teambuilding workshop

teambuilding workshop teambuilding workshop Teambuilding med proces tilpasset jeres tema med givtige, udfordrende, spændende, lærerige & ikke mindst sjove & underholdende opgaver. Alka Forsikring Alm. Brand KMD Igennem tiden

Læs mere

Klubhus. - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset

Klubhus. - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset Klubhus - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset Klubhus. Hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. Hvad er behovet til klubhuset. Forpagter til klubhuset.

Læs mere

Sølauget har arbejdet hårdt for at sikre, at arealerne omkring banen er blevet godt vedligeholdt både før og i løbet af sæsonen.

Sølauget har arbejdet hårdt for at sikre, at arealerne omkring banen er blevet godt vedligeholdt både før og i løbet af sæsonen. Beretning Hedensted Golfklub 2014/15 Fokusområder 1. Banen 2. Medlemsudvikling 3. Kommercielle aktiviteter 4. Marketing/kommunikation 5. Medlemstrivsel 6. Restaurant/klubhus 7. Pro en 8. Sekretariat 9.

Læs mere

SeaRidge Hua Hin Luksuriøst Resort i Hua Hin Lejligheder og villaer

SeaRidge Hua Hin Luksuriøst Resort i Hua Hin Lejligheder og villaer SeaRidge Hua Hin Luksuriøst Resort i Hua Hin Lejligheder og villaer :: Luksus :: Havudsige :: Fred & idyl :: Høj kvalitet :: Naturomgivelser :: Resort forhold :: God investering OM THAIESTATE SCANDINAVIA

Læs mere