Velkommen i Snaremosen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen i Snaremosen"

Transkript

1 Velkommen i Snaremosen I 2015 har vi følgende fokus punkter: Relationer barn-barn og voksen-barn. Aktiviteter it/ipad og udeliv. Børnehaven Snaremosen Snaremosevej 220, 7000 Fredericia. Tlf.:

2 Børnehaven Snaremosen Børnehaven Snaremosen er en kommunalt ejet flexinstitution med tre grupper og normeret til 60 børn. Hver gruppe har egen garderobe, badeværelse og to opholdsrum. De tre grupper er indrettet med forskelligartede legemiljøer. I flexafdelingen kan børnene færdes frit mellem de to stuer. Derudover har vi en fælles spisestue og et større fællesrum i tilknytning til køkkenet. Til hver gruppe er endvidere tilknyttet en indgangsdør, som vi beder jer benytte ved både aflevering og afhentning, og når der vinkes farvel. På den måde skaber vi mindst mulig træk fra dørene og mindre uro på grupperne. Udenfor har vi to legepladser; én for de små børn og én for de store børn. Derudover har vi et stor indhegnet skrænt/skovområde med mange træer, buske og et bålsted i forlængelse af vores legeplads. Du kan læse mere om Børnehaven Snaremosen på vores hjemmeside: Ledelsen Lonny Thomsen er pædagogisk leder i Børnehaven Snaremosen. Børnehaven Snaremosen er én af fem institutioner i distrikt Erritsø, som ledes af distritkinstitutionsleder Klavs Jensen Åbningstider Børnehaven Snaremosen har følgende åbningstider: Mandag-torsdag: Fredag: Der er lukket mellem jul og nytår og dagen efter Kristi Himmelfart og grundlovsdag. Der vil være mulighed for behovsrelateret pasning i en af områdets institutioner. Der vil være uger i sommerferien, hvor vi er i anden institution med kendt personale - dette udmeldes hvert år omkring den 1. maj. Modtagelse af nye børn og forældre Den første dag i Børnehaven Snaremosen tager Børnehavens pædagogiske leder Lonny Thomsen eller primær pædagog imod jer. I præsenteres for det personale, som er på den gruppe, hvor jeres barn skal være. I vil være tilknyttet en primærpædagog, som i starten vil være særligt opmærksom på jeres barn. Primærpædagogen vil ligeledes tilbyde en velkomstsamtale, en opfølgnings samtale efter 3 mdr. eller senere, hvis det giver mere mening, samt en før-skole samtale inden skoleindskrivning. Tabulex I Fredericia Kommune har vi valgt, at børn, forældre og personale skal bruge Tabulex Børn et elektronisk komme/gå program til daginstitution. Det er via Tabulex, at I kan

3 læse om informationer, aktiviteter og enkelte beskeder omkring jeres barn. Det er også via Tabulex, at I melder jeres barn fri, ferie, syg og kan give beskeder til os. Vi vil selvfølgelig stadig kommunikere med jer om jeres barn/børn i dagligdagen. Information om brug af Tabulex udleveres til start samtale, og vi vil meget gerne hjælpe jer i gang, hvis der er spørgsmål. Stamkort I Børnehaven Snaremosen skal I notere på stamkort via Tabulex, hvorpå der er anført diverse oplysninger og telefonnumre, så vi altid har mulighed for at få fat i jer som forælder. Stamkortet bedes løbende ajourføres ved evt. flytning eller jobskifte. Stamkortet skal være udfyldt, når jeres barn starter i institutionen. Daglig registrering Den daglige registrering af jeres barn skal ske elektronisk på de to ophængte skærme, den ene skærm findes i garderoben ved Larverne og den anden ved hoveddøren. Her bedes I som forældre notere mødetid, forventet afhentningstidspunkt og hvem der henter barnet. Der er ligeledes plads til at notere evt. andre ting. Når I henter barnet, kan I se, hvornår det har sovet. Når barnet afhentes, skal barnet udtjekkes, men husk stadig der også skal siges farvel til en voksen. Det er meget vigtigt, da vi bruger listerne som en del af vores beredskabsplan. Forplejning Morgenmad Vi serverer ikke morgenmad, men barnet må gerne selv medbringe morgenmad, som kan nydes indtil kl Frokostordning Hvert andet år i september skal forældrene stemme ang. frokostordning. Der er i perioden 1. januar 2015 til 31. december 2016 stemt ja til, at både vuggestuen og børnehave er på frokost ordning. Der er ansat en til at lave mad her i huset. Mellemkostordning Forældrene i forældrerådet har lavet en forældrebetalt mellemkostordning, som består af formiddagsmad og eftermiddagsmad. Prisen er 75 kr. for de 0-2-årige og 85 kr. for de 3-6-årige. Information herom udleveres ved startsamtale. Hvis man ikke ønsker at være med i ordningen, medbringer man selv formiddags/eftermiddagsmad til sit barn. Vuggestuebørnene spiser formiddagsmad ved morgensamlingen kl. 8.30, og kl spiser de frokost. Fra ca. kl eller når de står op fra middagslur, spiser de eftermiddagsmad. Børnehavebørnene spiser formiddagsmad mellem kl Kl spiser børnehavebørnene frokost, og kl. ca spises eftermiddagsmåltid.

4 Køleskab På hver gruppe er der et køleskab til dit barns eftermiddagsmad/frugt, hvis de ikke er med i mellemkostordning og til drikkedunk, som de drikker af til alle måltider. Drikkedunk Dit barn skal hver dag have en ren drikkedunk med, med vand som de kan drikke af til måltiderne. Det er ikke tilladt at have saftevand i drikkedunkene dels af hensyn til barnets sundhed, dels fordi det ind imellem løber ud i barnets taske, og fordi det tiltrækker bier, hvepse mv. Beklædning Børnene skal medbringe den for årstiden passende beklædning og fodtøj samt indesko. På badeværelserne forefindes en kurv til hvert vuggestuebarn til ekstra tøj, evt. sut og sovedyr mm. Børnehavebørnenes ekstra tøj skal hos Sneglene ligge i en kasse på barnets garderobe, og hos Billerne ligger det i kasser på badeværelset. Der skal minimum være to sæt ekstra tøj. Mærkning Alt tøj, fodtøj, madkasse, frugtpose, sut, sovedyr mv. bedes mærket med barnets navn. Ved hovedindgangen er der en kurv, hvor tøj som vi ikke ved hvis er, kommer i. Kig i den, inden I efterlyser tøj ved personalet. Tøjet fra kurven vil nogle gange om året blive hængt op, og det som efterfølgende ikke er blevet taget, bliver til ekstratøj i børnehaven. Sygdom Børn, der er stærkt forkølede eller har feber, samt børn med smitsomme sygdomme, må ikke modtages i børnehaven. I bedes noter via Tabulex, at jeres barn er sygt og giv en kort besked om, hvad barnet fejler. Så kan vi orientere andre forældre, hvis der er tale om smitsom sygdom. Skadestue/læge Hvis dit barn er kommet ud for et uheld, der kræver skadestue/lægebesøg, kontakter vi jer. Det er derfor meget vigtigt, at barnets stamkort er ajourført via Tabulex. Forsikring Børnehaven Snaremosen har ingen kollektiv ulykkesforsikring, der dækker barnet eller de skader, barnet måtte forvolde. Vi råder jer til at tegne en forsikring på barnet. Pasningsmoduler Der er mulighed for 20, 25, 35 eller 47 ½ times modul efter behov. Hvis I ønsker at ændre timer i nedadgående retning, skal det ske med 1 måneds varsel og altid til den 1. i en måned. Hvis I ønsker at ændre timer i opadgående retning, kan det ske fra dag til dag. Hvis I har brug for ændringer, så tag kontakt til leder Lonny Thomsen, som så indberetter det.

5 25 og 35 timers modulet er et fleksibel modul, der vil dog altid blive trukket 4 timer om dagen - også selv om barnet har fri eller syg. Udmeldelse Udmeldelse skal forgå digitalt via præcis som når man opskriver sit barn til en plads. Hverdagslivet Når børnehaven åbner, modtager vi børnene i køkkenet, hvor vi hygger og leger stille og roligt. Kl. ca. 8.00, går personalet på grupperne. Kl spises der formiddagsmad på grupperne. Kl går de forskellige aktiviteter i gang. For børnehaven har vi mandag, tirsdag og onsdag aldersopdelte aktiviteter, hvoraf den ene dag er en turdag, og torsdag og fredag har vi stuedag. For vuggestuen har de et aktivitetsskema, som hænger på stuen. Vuggestuebørn Alle vuggestuebørn får barnevogn eller sovekrybbe samt dyne stillet til rådighed. I skal selv medbringe varmt sovetøj, skiftetøj og bleer. Vi er meget opmærksom på, at det lille vuggestuebarn til at starte med følger sin egen rytme med at sove og spise, og så stille og rolig kommer med ind i den fælles rytme. Skolegruppe Hvert år efter sommerferien sammensætter vi en skolegruppe, der består af de børn, som skal starte i skole det efterfølgende år. Skolegruppen laver forskellige før-skole aktiviteter og tager på relevante ture. I inviteres her til et opstartsmøde i august om, hvad målet er for storgruppen, og hvad der vil blive arbejdet med. Fødselsdage Børnenes fødselsdag vil på dagen blive fejret med flag på døren og fødselsdagssang. Der må ikke medbringes noget til uddeling. Hver måned vil fødselsdagsbørnene blive samlet med en voksen til et fødselsdagsmøde, hvor man finder frem til en fødselsdagsmenu, som de så skal være med til at tilberede sidste torsdag i måneden. Legetøj Legetøj må IKKE medbringes i institutionen. Traditioner og aktiviteter Børnehaven har forskellige traditioner alt efter årstiden. Vi holder fastelavnsfest, påskefrokost, vi fejrer børnehavens fødselsdag i april, bedsteforældredag, deltager i skolernes motionsløb i oktober, holder julehygge for hele familien i december mv. Derudover vil der i løbet af året være andre aktiviteter, f.eks. sommerfest og legepladsdage. Alle aktiviteter planlægges så vidt muligt først på året og meldes ud i årshjulet og når tiden nærmer sig for aktiviteten.

6 Uddannelsessted Snaremosen er uddannelsessted for pædagogstuderende fra Kolding og Jelling pædagogseminarium. Vi modtager i perioder også erhvervspraktikanter fra folkeskolen. Forældrerådet Forældrerådet vælges på det årlige forældremøde i september og består af 5 medlemmer og 2 suppleanter. Mellem forældrerådsmedlemmerne skal vælges en formand, en næstformand og et bestyrelsesmedlem til områdebestyrelsen i Erritsødistriktet. Forældrerådet har indflydelse på principbeslutninger. Forældrerådet kan deltage ved ansættelse af institutionens Pædagogiske Leder og har ligeledes indstillingsret ved ansættelse af øvrigt personale. Forældrerådet er ikke involveret i personsager og sager vedr. det enkelte barn. Dagsordner og referater kan læses på Tabulex. Vi glæder os til et godt samarbejde og en god tid i Børnehaven Snaremosen

Indhold: Velkommen 4 Om os 5 Privat 8 Opstart 10 Hverdagen 13 Goddag og farvel 18. Velkommen til Børnehuset Sommerfuglen

Indhold: Velkommen 4 Om os 5 Privat 8 Opstart 10 Hverdagen 13 Goddag og farvel 18. Velkommen til Børnehuset Sommerfuglen Velkommen til Børnehuset Sommerfuglen Indhold: Velkommen 4 Om os 5 Privat 8 Opstart 10 Hverdagen 13 Goddag og farvel 18 2 Garderoben 20 Mad og drikke 23 Fest 26 Ferie og fri 28 Sygdom 29 Forældresamarbejde

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Mælkevejen

Velkommen til Børnehuset Mælkevejen Velkommen til Børnehuset I Børnehuset er der ansat 14 pædagoger og 7 medhjælpere. Vi har i perioder nogle personer i løntilskud. Leder er: Maiken Toftholm Afdelingsleder er: Pia Kammersgaard Vi er en ny

Læs mere

D.I.I. Kælkebakken. Klokkeskovvej 13 Stavtrup 8260 Viby J Tlf: 87 13 84 79. Dagtilbudsleder: Annamarie Dahlgaard Tlf: 29 20 44 47 anda@bu.aarhus.

D.I.I. Kælkebakken. Klokkeskovvej 13 Stavtrup 8260 Viby J Tlf: 87 13 84 79. Dagtilbudsleder: Annamarie Dahlgaard Tlf: 29 20 44 47 anda@bu.aarhus. D.I.I. Kælkebakken. 0 3 år Klokkeskovvej 13 Stavtrup 8260 Viby J Tlf: 87 13 84 79 Email: Hjemmeside: lrz@aarhus.dk www.dagtilbudaarhus.dk Dagtilbudsleder: Annamarie Dahlgaard Tlf: 29 20 44 47 Email: anda@bu.aarhus.dk

Læs mere

Med denne lille folder vil vi byde jer velkommen til Hammelev Børnehave.

Med denne lille folder vil vi byde jer velkommen til Hammelev Børnehave. Kære forældre Med denne lille folder vil vi byde jer velkommen til. Vi glæder os til at modtage jeres barn og til at samarbejde med jer. I prioriterer vi udelivet, legen og den motoriske udvikling højt.

Læs mere

Lindehuset Terpvej 19 Øster Lindet 6630 Rødding tlf: 79965481 mobil: 29277922

Lindehuset Terpvej 19 Øster Lindet 6630 Rødding tlf: 79965481 mobil: 29277922 Velkomstfolder Lindehuset Terpvej 19 Øster Lindet 6630 Rødding tlf: 79965481 mobil: 29277922 1 Velkommen i Lindehuset Vi vil gerne være et sted hvor alle, uanset færdigheder, kulturbaggrund eller tro føler

Læs mere

Forældreinformation for: Josva - vuggestue og børnehave på Hasselvej Og Børnehuset Kaleb 3-6 år på Lerpyttervej Redigeret: april 15

Forældreinformation for: Josva - vuggestue og børnehave på Hasselvej Og Børnehuset Kaleb 3-6 år på Lerpyttervej Redigeret: april 15 Forældreinformation for: Josva - vuggestue og børnehave på Hasselvej Og Børnehuset Kaleb 3-6 år på Lerpyttervej Redigeret: april 15 Josva og Børnehuset Kaleb Hasselvej 8 Lerpyttervej 25 7700 Thisted 7700

Læs mere

E-Mail birst@aarhus.dk Denne adresse kan ikke bruges til akutte beskeder, da den kun tjekkes ca. 1 gang dagligt.

E-Mail birst@aarhus.dk Denne adresse kan ikke bruges til akutte beskeder, da den kun tjekkes ca. 1 gang dagligt. Velkommen til Trekløveret Med denne pjece ønsker vi at give jer et billede af livet i Trekløveret samt nogle praktiske informationer. Trekløveret er en integreret institution med børn i alderen 0-6 år

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Bækdalen Krop, kunst og kreativitet

Velkommen til Børnehuset Bækdalen Krop, kunst og kreativitet Velkommen til Børnehuset Bækdalen Krop, kunst og kreativitet Vores adresse: Tendrup Hovvej 7A, 8543 Hornslet Vores tlf.nr.: 87 53 57 90 Vores åbningstid: mandag torsdag 6.30 17.00, fredag 6.30 16.00 Jeres

Læs mere

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET De syv Have

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET De syv Have VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET De syv Have Gerlevvej 3 2700 Brønshøj Tlf. 38 28 10 01 E-mail: 37344@buf.kk.dk 1 Inholdsfortegnelse Inholdsfortegnelse... 2 Kære forældre... 3 Børnehusets ansatte... 4 Børnehusets

Læs mere

Distriktet ved Tuse Næs

Distriktet ved Tuse Næs Distriktet ved Tuse Næs Årsplan 2014 I Distriktet ved Tuse Næs, udarbejder hver afdeling en gang om året en årsplan som følger skoleåret. Den er tænkt som et arbejdsredskab for os selv og en oversigt for

Læs mere

Tøjhushavens Børnehus åbnede 1. august 1997 som en puljeordning under Randers kommune. 1. juli 2011 blev Tøjhushavens Børnehus privatinstitution.

Tøjhushavens Børnehus åbnede 1. august 1997 som en puljeordning under Randers kommune. 1. juli 2011 blev Tøjhushavens Børnehus privatinstitution. Indhold Velkommen... 2 Tøjhushavens Børnehus... 2 Ansatte i Tøjhushavens Børnehus... 2 Åbningstider... 2 Økonomi... 2 Barnets start... 3 Aflevering og afhentning... 3 Forældresamtaler... 3 Samarbejde:...

Læs mere

FORÆLDREHÅNDBOG LANGSØ BØRNEHUS

FORÆLDREHÅNDBOG LANGSØ BØRNEHUS FORÆLDREHÅNDBOG LANGSØ BØRNEHUS BØRNEHAVE & VUGGESTUE Forord Dette er en håndbog, som er udarbejdet til forældre med barn/ børn i Langsø Børnehus - børnehave og vuggestue. Håndbogen har til hensigt at

Læs mere

Vildbjerg Skoles SFO. Afdeling 1 & 2 Bjørnkærvej 2 7480 Vildbjerg. Mail adr.: vildbjergsfo@herning.dk

Vildbjerg Skoles SFO. Afdeling 1 & 2 Bjørnkærvej 2 7480 Vildbjerg. Mail adr.: vildbjergsfo@herning.dk 2013 Vildbjerg Skoles SFO Afdeling 1 & 2 Bjørnkærvej 2 7480 Vildbjerg Mail adr.: vildbjergsfo@herning.dk Tlf.nr. Susanne 96 28 77 13 Pia 96 28 77 15 Afd. 1 96 28 77 11 Afd. 2 96 28 77 14 SFO leder: Susanne

Læs mere

VELKOMMEN TIL HAVEN FORÆLDREPJECE

VELKOMMEN TIL HAVEN FORÆLDREPJECE VELKOMMEN TIL HAVEN FORÆLDREPJECE 1 Indholdsfortegnelse Kære forældre... 3 Dagtilbuddet Christiansbjerg.... 4 Bodøgården... 4 De ydre rammer... 4 Haven... 5 Havens pædagogiske målsætning... 5 Tryghed,

Læs mere

Galaksen Stjernevejskolens SFO

Galaksen Stjernevejskolens SFO Galaksen Stjernevejskolens SFO Mosegade 75, 8722 Hedensted. Tlf. 7974 1180 1 Vi begyndte som et fritidshjem i november 1978, navnet var dengang Ungdomsgården. I marts 1993 blev vi omstruktureret til en

Læs mere

Med denne pjece vil vi gerne byde nye børn og forældre velkommen i børnehuset.

Med denne pjece vil vi gerne byde nye børn og forældre velkommen i børnehuset. Med denne pjece vil vi gerne byde nye børn og forældre velkommen i børnehuset. Det er en stor begivenhed for dit barn og sikkert også for jer, da I skal aflevere det dyrebareste I har, at starte i vuggestue/børnehave,

Læs mere

Velkomstpjece Den integrerede institution Krudtuglen

Velkomstpjece Den integrerede institution Krudtuglen Velkomstpjece Den integrerede institution Krudtuglen PRÆSENTATION AF KRUDTUGLEN... 2 Personalefordeling... 3 Pædagogik... 4 KRUDTUGLENS ABC... 5 PRAKTISKE OPLYSNINGER... 10 Betaling... 10 Skovhuset Stormfulde

Læs mere

Velkommen i Smilehullet

Velkommen i Smilehullet Velkommen i Smilehullet Vi ønsker kommende børn og deres forældre velkommen til Den Integrerede Institution Smilehullet Denne pjece vil give et lille indblik i Smilehullets hverdag, værdier, traditioner,

Læs mere

Vi vil gerne byde jer hjertelig velkommen til Vuggestuen Pilehuset. Vi glæder os til at skal begynde på.. fra den..

Vi vil gerne byde jer hjertelig velkommen til Vuggestuen Pilehuset. Vi glæder os til at skal begynde på.. fra den.. Kære.. Vi vil gerne byde jer hjertelig velkommen til Vuggestuen Pilehuset. Vi glæder os til at skal begynde på.. fra den.. Vi vil gerne invitere jer til en samtale Samtalen vil vare ca. ½ time, hvor I

Læs mere

Forældreguiden. KKFO Ørestad Skole afdeling Melodien

Forældreguiden. KKFO Ørestad Skole afdeling Melodien Forældreguiden KKFO Ørestad Skole afdeling Melodien KKFO Ørestad Skole afdeling Melodien Arne Jacobsens Allé 21, 2300 København S Tlf. 3530 2310 Telefontid mellem 6:30-8:00 og 12:30-17:00. Email: Ørestad

Læs mere

Vi vil godt se dig og dine forældre inden du starter i vuggestuen, så du kan se den stue du skal gå på, samt hilse på os alle sammen.

Vi vil godt se dig og dine forældre inden du starter i vuggestuen, så du kan se den stue du skal gå på, samt hilse på os alle sammen. Side 1 af 12 Side 2 af 12 Kære Velkommen til Frøgårdens Vuggestue. Du skal gå på De voksne på din stue hedder: Din primær-voksen er Du har dit eget mærke, det sidder på din garderobeplads. Dit mærke ser

Læs mere

VIRKSOMHEDSPLAN FOR BØRNEBISSEN 2014-2016

VIRKSOMHEDSPLAN FOR BØRNEBISSEN 2014-2016 VIRKSOMHEDSPLAN FOR BØRNEBISSEN 2014-2016 2 Børnebissens personale Stina Maria Inge 3 VELKOMMEN TIL BØRNEBISSEN Her i vores Virksomhedsplan vil I finde en masse relevante oplysninger om hverdagen i Børnebissen.

Læs mere

Hjerm Dagtilbud. VELKOMMEN TIL Dagplejen i Hjerm TÆT PÅ MENNESKER TEKNOLOGI OG NATUR

Hjerm Dagtilbud. VELKOMMEN TIL Dagplejen i Hjerm TÆT PÅ MENNESKER TEKNOLOGI OG NATUR Hjerm Dagtilbud VELKOMMEN TIL Dagplejen i Hjerm TÆT PÅ MENNESKER TEKNOLOGI OG NATUR Velkommen Du og dit barn bydes hermed hjertelig velkommen til Dagplejen i Hjerm. Hjerm Dagpleje er en del af Struer Kommunes

Læs mere

Du sidder nu med mange informationer om Århus Kommunale Vuggestue Silkeborgvej 88A.

Du sidder nu med mange informationer om Århus Kommunale Vuggestue Silkeborgvej 88A. Kære læser. Du sidder nu med mange informationer om Århus Kommunale Vuggestue Silkeborgvej 88A. Materialet er delt op i 2 hovedafsnit: Pædagogisk målsætning. Praktiske oplysninger. Hvert år bliver afsnittene

Læs mere

Velkomstpjece Dagplejen Norddjurs Kommune Område Grenaa

Velkomstpjece Dagplejen Norddjurs Kommune Område Grenaa Velkomstpjece Dagplejen Norddjurs Kommune Område Grenaa Velkommen til den kommunale dagpleje i Område Grenaa Vores adresse er: Område Grenaa Østre skole, Skolebakken 20 8500 Grenaa Dagplejekontorets personale:

Læs mere

Velkommen i dagplejen

Velkommen i dagplejen Velkommen i dagplejen - et rart sted at være og lære 1 - et rart sted at være og lære Lay out: Vejen Kommune Tekst: Dagtilbud & Skole, Dagplejen Fotos: Dagplejen Tryk: Vejen Kommune Udgivet: 2 Januar 2014

Læs mere

Vuggestuen Sydvesten. - En del af dagtilbud Sofiendal. Pædagogisk profil og læreplaner.

Vuggestuen Sydvesten. - En del af dagtilbud Sofiendal. Pædagogisk profil og læreplaner. Vuggestuen Sydvesten - En del af dagtilbud Sofiendal isk profil og læreplaner. 2012 PÆDAGOGISK PROFIL VUGGESTUEN SYDVESTEN 2012 Organisering og normering Vuggestuen Sydvesten er en del af dagtilbud Sofiendal,

Læs mere

BØRNEHUSET BAVNEHØJ. Tranehavevej 15 2450 Københaven SV. Telefon: 33 66 38 01 www.bornehusetbavnehoj.dk

BØRNEHUSET BAVNEHØJ. Tranehavevej 15 2450 Københaven SV. Telefon: 33 66 38 01 www.bornehusetbavnehoj.dk BØRNEHUSET BAVNEHØJ Tranehavevej 15 2450 Københaven SV Telefon: 33 66 38 01 www.bornehusetbavnehoj.dk BØRNEHUSET BAVNEHØJ 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Normering...side 3 Lukkedage...side 4 Praktiske oplysninger

Læs mere

Indledning... 4 Det frie institutions valg... 4 Serviceloven... 5 8 Formålsbestemmelsen... 5 BUPL`s Pædagogiske profil... 5 Institutioner for børn og

Indledning... 4 Det frie institutions valg... 4 Serviceloven... 5 8 Formålsbestemmelsen... 5 BUPL`s Pædagogiske profil... 5 Institutioner for børn og Indledning... 4 Det frie institutions valg... 4 Serviceloven... 5 8 Formålsbestemmelsen... 5 BUPL`s Pædagogiske profil... 5 Institutioner for børn og unge... 6 Den pædagogiske opgave og pædagogernes ansvar...

Læs mere

Velkommen i Børnehuset Hesselholt!

Velkommen i Børnehuset Hesselholt! Velkommen i Børnehuset Hesselholt! Adresse; Børnehuset Hesselholt Rugmarken 3-5 9510 Arden. Åbningstider; Mandag - fredag; 6,15-16,45. Fredag; 6,15-15,30. Kontakt; Telefon; 97 11 43 94 Mobil; 23 33 50

Læs mere