Indhold. Pkt. 1 Referat fra bestyrelsesmøder d og Bestyrelsesmøde Referat

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Indhold. Pkt. 1 Referat fra bestyrelsesmøder d. 12.12.2009 og 29.1.2010. Bestyrelsesmøde Referat"

Transkript

1 Bestyrelsesmøde Referat Møde/dagsorden nr.: 478 Dato: 12. februar 2010 kl Sted: KL Bestyrelse: Torben Nøhr TN Formand Anders Thanning AT Trine L. Holmberg TLH Jesper Brandt JB Kjeld Bussborg Johansen KBJ Søren Peter Sørensen SPS Christian Bjerg CB Øvrige: Ane Marie Clausen AMC Sekretariatsleder Jesper Hedegaard JH IT- og specialkonsulent Afbud Dagsorden: Indhold Pkt. 1 Referat fra bestyrelsesmøder d og Pkt. 2 KTCs handlingsplan Opdatering af handlingsplan for Pkt. 3 Opfølgning på faggruppekonferencen Nedsættelse af ad-hoc-faggrupper Strategiske temaer til behandling i TKU Ny formand for PLAN-faggruppen... 4 Pkt. 4 Drøftelse af tema for KTCs årsmøde... 5 Pkt. 5 Drøftelse af udkast til Håndbog for godt kredsarbejde... 5 Pkt. 6 Samarbejdsaftalen mellem COK og KTC. Projektforslag til udmøntning af netværksmodeller for KTC... 6 Pkt. 7 Eventuelt... 6 Pkt. 8 Det fælleskommunale kvalitetsprojekt hvad sker på det tekniske område?... 8 Pkt. 1 Referat fra bestyrelsesmøder d og Bilag 1: referat fra Bilag 2: referat fra Referaterne godkendes. Referaterne blev godkendt.

2 2 Pkt. 2 KTCs handlingsplan Opdatering af handlingsplan for 2010 Bilag 3. Status på KTCs handlingsplan 2009 Bilag 4. Udkast til Håndbog for godt kredsarbejde Bilag 5. Årsplan for KTC Bilag 6. Handlingsplan 2009, udvidet udgave (NB: Supplerende informationsmateriale) KTCs bestyrelse vedtog for et år siden Handlingsplan 2009 i forbindelse med faggruppekonferencen 09. Hvad er nået? Og hvor skal der lægges en ny kurs for 2010? Der skal blandt andet samles op på faggruppedrøftelsen fra faggruppekonferencen Hvor langt er de forskellige faggrupper kommet, og hvorledes kan KTC styrke indsatsen, hvor det stadig halter? Skal der nedsættes ad-hoc-faggrupper? Et af de vigtigste udviklingsområder er kredsarbejdet, som nu skal løfte en central funktion i forhold til alle de nye medlemmer. På mødet med kredsformænd efter årsmødet i september blev der talt om Håndbog for godt kredsarbejde. Sekretariatet har, på baggrund af dialog med forskellige kredsrepræsentanter, skrevet første udkast til håndbogen, som er sendt til skriftlig høring hos alle kredsbestyrelser. Denne første udgave medsendes som bilag 2 til bestyrelsens kommentarer. På bestyrelsesmødet i forbindelse med sidste års faggruppekonference drøftede bestyrelsen også en ny model for samarbejde og indflydelse på den kommunaltekniske dagsorden. Dette arbejde har ført til at indsatsen omkring TKU-møderne er blevet rettet mere imod det dagsordenssættende og temaorienterede. Men hvordan styrkes denne udvikling i 2010? Bestyrelsen gjorde på bestyrelsesmødet 9. oktober 2009 status over handlingsplan 2009 og konstaterede følgende: Der er truffet klare aftaler om medvirken i at udarbejde Håndbog for godt faggruppearbejde og Håndbog for godt kredsarbejde fra hhv. faggruppeformænd og kredsformænd. Bestyrelsen fastholder fokus på, at de tre bærende elementer Håndbog for godt faggruppearbejde, Håndbog for godt kredsarbejde og KTC s kommunikationsstrategi bliver færdige inden faggruppekonferencen i januar Faglig dækning: Der er stort behov for en særlig indsats på energi og klima, som kan styrkes med en (ad hoc?) klimafaggruppe til at følge indsatsen op efter klimatopmødet. Der skal udarbejdes et forslag til kommissorium for en klimafaggruppe, som tager højde for overlap til FOR, MIG, NOV, PLAN, mv., samt argumenterer for, hvorfor der skal etableres en sådan faggruppe. Sagen drøftes med faggruppeformændene i januar. Bestyrelsen drøftede kontakten mellem bestyrelse og faggrupper. Man besluttede, at de systemet med referencebestyrelsesmedlemmer skal styrkes gennem større aktivitet fra referencebestyrelsesmedlemmerne, så der løbende kan sikres en tættere dialog mellem faggrupperne og bestyrelsen. Status handlingsplan 2009 i januar 2010: Der er gjort status over handlingsplan 2009 i bilag 3. Der resterer indsats på følgende punkter: 1. Håndbog for godt kredsarbejde er ikke fuldført.

3 3 2. Bestyrelsens kommunikationsstrategi er ikke udarbejdet. Der foreligger et udkast i sekretariatet, som skal bearbejdes færdigt sammen med den nye redaktør. 3. Årsplanen er ikke fulgt på følgende punkter: a. Der er ikke gennemført den planlagte temafastlæggelse inden 2010 i samarbejde med faggruppeformændene. b. Handlingsplan 2010 er ikke vedtaget inden årsskiftet, som planlagt i årsplanen. c. Studieturstemaer er ikke behandlet af bestyrelsen i efteråret, som planlagt i årsplanen. 4. KTC Portalen er ikke færdigudviklet og taget i brug. Handlingsplanen for 2009 drøftes og justeres til Handlingsplan Handlingsplanen for 2010 opdateres som beskrevet i dagsordenspunktet og i status-papiret med følgende tilføjelser: Faggruppearbejdet. Relationerne mellem faggruppeformænd og bestyrelse skal styrkes via tæt kontakt mellem referencebestyrelsesformændene og de respektive faggruppeformænd når der er relevante sager på dagsordenen i TKU. Det er på sigt et mål at alle faggruppemedlemmer skal være medlemmer af KTC. Dette er specielt vigtigt af hensyn til faggruppemedlemmernes vigtige netværksrolle i KTC s kredse. Økonomi: Der skal udarbejdes en økonomisk strategi for KTC, som skal være færdig til bestyrelsesmødet 11. juni Kassereren bistår sekretariatet i udarbejdelsen af strategien. Strategien skal bla. indeholde følgende elementer: Analyse af muligheder for ny kontingentstruktur, som skal føre til et forsalg om ændret kontingentstruktur på generalforsamlingen Målet er at kunne give en flerårsmelding vedr. kontingentet. Analyse af sekretariatsdriften og oplæg til prioritering af opgaveportefølje og mandskabsressourcer betragtes som det afsluttende forandringsår med den nye foreningsstruktur. Der gennemføres en egentlig strategiproces i KTCs bestyrelse i august 2010, hvor handlingsplanen for drøftes. Pkt. 3 Opfølgning på faggruppekonferencen 2010 På faggruppekonferencens fællesmøde blev en række indsatsområder drøftet med henblik på vurdering af, hvorledes man bedst løfter indsatsen i Der skal træffes beslutning om, hvorvidt områderne kan dækkes af det almindelige faggruppearbejde, eller der skal nedsættes ad-hoc-faggrupper, som kan sætte særlig fokus på udvalgte områder. Og der skal træffes beslutning om, hvilke temaer KTC vil anbefale til særlig TKU-temadrøftelse i årets løb. Nedsættelse af ad-hoc-faggrupper. Der skal træffes beslutning om nedsættelse af ad-hoc-faggrupper på følgende områder: Kollektiv trafik Klima Evt. øvrige? Strategiske temaer til behandling i TKU. Der skal træffes beslutning om, hvorledes KTC kan medvirke til at dagsordenssætte de væsentligste temaer i TKU i De hidtidige temadrøftelser har taget udgangspunkt i et oplæg fra KL, inddragelse af faggruppeformanden i mødet, samt en generel drøftelse på TKU-mødet. Men KL efterlyser forslag til større medspil fra KTC/faggrupperne i form af oplæg, notater eller ansvar for at arrangere temadrøftelsen.

4 4 KL har udpeget følgende 5 top-indsatsområder på teknik- og miljøområdet i Vand og naturplaner - realisering af grøn vækst Husdyrområdet nedbringelse af sagspukkel Klimaindsats strategiske energiplaner og klimatilpasning Trafik trafikformerne skal spille sammen Digitalisering digitaliseringsstrategi, miljøportal og FOT KTC ønsker ud over de fem prioriterede områder følgende strategiske temaer behandlet på TKU-møder i løbet af 2010: Se herunder. Ny formand for PLAN-faggruppen. Der udpeges ny formand for PLAN-faggruppen på baggrund af indstilling fra Jesper Brandt. Bestyrelsen besluttede at pege på flg. strategiske emner til TKU-temadrøftelse i 2010: Klimaindsats strategiske energiplaner og klimatilpasning (herunder energiforbrug og energiforsyning) Trafik Kollektiv trafik i et strategisk perspektiv. Trafikformerne skal spille sammen Digitalisering digitaliseringsstrategi, miljøportal og FOT Der blev truffet beslutning om at nedsætte en ad-hoc-faggruppe på kollektiv trafik i 2010, for at give dette vigtige område strategisk fokus i Opgaven bliver, at danne en model for transport / kollektiv trafik-udvikling, som både tilgodeser behovet for effektivt transportarbejde og rationel drift. Modeller/analyser skal være et alternativ til trafikselskabernes egne analyser og modeller. Målet er at gøre kommunerne mere dagsordenssættende i trafikselskaberne og kontrollere udviklingen af den kommunale infrastruktur. Temaet for dette arbejde er mere at skabe rammerne for en ny organisering af trafikselskaberne, når regionerne f.eks. er væk. Transportøkonomisk Forening kunne inddrages i arbejdet. Der blev ligeledes truffet beslutning om at nedsætte en ad-hoc-gruppe på klimaområdet og finde medlemmer i dialog med alle de relevante faggrupper. Klima-ad-hoc-gruppen får til opgave at forberede TKU-drøftelsen i juni Målet er at få skabt en definition af den kommunale rolle og opgaveportefølje på klimaområdet samt forberede en temadrøftelse i TKU i juni Digitaliseringsemnet håndteres af faggruppen for digital forvaltning. Referat fortsat (Lukket punkt) Følgende formands-emner blev bragt i spil til ad-hoc-faggrupperne: Klima: Mikael Jentsch udpeges som bestyrelsens særligt udpegede. Der håndplukkes repræsentanter fra alle kredse og faggrupper til opgaven. AMC kontakter MJ. Kollektiv trafik: Jes Møller udpeges som bestyrelsens særligt udpegede i 2010 og ad-hocgruppen dannes ved at trække underfaggruppen midlertidigt ud af VTT-faggruppen i Torben + Kjeld drøfter formandsemner. Formand for Plan-faggruppen: Torben og Jesper holder møde med Hanne Moe snarest og drøfter formandsemner. Følgende blev bragt i overvejelse: Philip Hartmann, Gladsaxe, Ole Møller, Roskilde, Lene Jensen, Lejre, Hanne Arendt, Silkeborg, Erik Jespersen, Fredericia, Kjell Stockfisch, Haderslev. Der foreslås følgende repræsentanter til Vejforums styregruppe: Gitte Høeg, Kolding Rune Asmussen, Randers Evt. Thomas Fonnesbech Boe, Odense

5 5 Forsynings-faggruppen: Er i færd med at strukturere underfaggrupper, bla. på Affaldsområdet. Faggruppen mangler pt. en rep. fra Sjælland og fra Nordjylland i faggruppen. Nordjylland udpeger på det kommende kredsmøde og AMC rykker Kreds 2. Det blev nævnt at Dorte Olsen fra Guldborgsund var udpeget. Pkt. 4 Drøftelse af tema for KTCs årsmøde KTCs årsmøde 2010 er fastlagt til 23. og 24. september og afvikles i Rønne på Bornholm. Det giver visse udfordringer at planlægge dette arrangement, idet konferencefaciliteterne på Bornholm ikke er på højde med de faciliteter, vi normalt benytter til KTCs årsmøder. Der er ikke et tilstrækkeligt antal store grupperum til at vi kan holde de sædvanlige del-seminarer om eftermiddagen på de to hoteller, vi benytter til årsmødet. Samtidig har vi en forventning om flere deltagere pga. den udvidede medlemskreds i KTC og skal sikre, at vores årsmøde har noget at tilbyde alle de forskellige grupper i medlemskredsen. Derfor skal det besluttes om årsmødet kan gennemføres i en form, hvor dele af årsmødet finder sted rundt på øen med forskellige besøg. Det overordnede årsmødetema skal meget snart meldes ud. Derfor ønskes en første drøftelse af, om man skal videreføre sidste årsmødes tema om teknik som en del af velfærdsproduktionen, eller der skal et nyt fokus på KTCs arbejde i år. Årsmødeformen overlades til sekretariatet. Det kan overvejes at indhente ekstern assistance fra professionelle rådgivere i konferencetilrettelæggelse, f.eks. Center for borgerinddragelse, eller andre. Brain-storm på KTCs bestyrelsesmøde 12. februar 2010 Tema 1: Kultur, turisme og oplevelsesøkonomi integreret i Teknik & Miljø. Sætte fokus på forvaltningsmodeller og udviklingstendenser som følge af, at en ændret forvaltningsmodel vinder frem i en række kommuner. Hvilke synergieffekter findes i den integrerede kultur-, oplevelses- og teknik-forvaltning? Tema 2: Teknik & Miljø under pres. Fortsætte temaet TEKNIK SKABER VELFÆRD med fokus på teknik- og miljøområdets egne store prioriteringsudfordringer i en situation med klemte rammer og begrænsninger. Debattere hvor grænserne går mellem offentlig og privat service i fremtiden og hvorledes effektiviseringer og nye samarbejdsmodeller kan styrke teknik- og miljøområdet i de kommende år. De foreløbige overvejelser om årsmødets tema fremgår af separat notat. Det endelige tema for årsmødet 2010 skal godkendes på bestyrelsesmødet 26. marts. Pkt. 5 Drøftelse af udkast til Håndbog for godt kredsarbejde Bilag 7: Udkast til Håndbog for godt kredsarbejde Efter årsmødet 2009 drøftede KTCs bestyrelse og kredsformænd, hvorledes KTCs kredsarbejde kan styrkes, især når der ville komme mange nye medlemmer som følge af vedtægtsændringerne. Der blev på mødet truffet aftale om at arbejde videre med en Håndbog for godt kredsarbejde som støtte for kredsbestyrelserne og KTCs kredsarbejde. Udkastet er sendt i høring hos KTCs kredsbestyrelser med anmodning om tilbagemeldinger til redigering af udkastet, inden godkendelse i KTCs bestyrelse. Det er et vigtigt redskab for samarbejdet i foreningen, som også er relevant for KTCs bestyrelse at kommentere. Udkast til Håndbog for godt kredsarbejde indstilles til drøftelse.

6 6 Bestyrelsen opfordres til at kommentere udkastet skriftligt inden 1. marts. Pkt. 6 Samarbejdsaftalen mellem COK og KTC. Projektforslag til udmøntning af netværksmodeller for KTC Bilag 8: Projektforslag. Udvikling af netværksmodeller for KTC Torben Nøhr og Ane Marie Clausen har d gennemført et statusmøde med Jens Hornemann og Hanne Lykke, COK, for at følge op på samarbejdsaftalen fra Der er stor tilfredshed med samarbejdet fra COK s side, da teknik og miljø er hovedområde for COK s aktiviteter, så KTC er en central samarbejdspart. Konferencen Chef i teknik og miljø er en stor fælles aktivitet, som der er enighed om at styrke samarbejdet yderligere omkring, så det bliver en fælles KTC COK konference. Der er enighed om at drøfte, om konferencen også skal være et økonomisk fællesprojekt fra næste år. I samarbejdsaftalen reserverer COK ,- til KTC-aktiviteter årligt. Sekretariatet har i samarbejde med Hanne Lykke udarbejdet medsendte projektforslag for udmøntning af størstedelen af projektpuljen i Det resterende beløb reserveres til analyser eller specielle aktiviteter i årets løb. Projektforslaget drøftes og indstillingen om anvendelse af COK-puljen for 2010 godkendes. Projektforslaget godkendt. Det skal overvejes, hvorledes resten af puljen kan anvendes, enten til årsmødet eller til en proceskonsulent i forbindelse med bestyrelsens strategimøde i august. Pkt. 7 Eventuelt Bilag 9: Mødeplan for Opdateret januar 2010 Mødeplan Det foreslås, at bestyrelsesmødet 9. april 2010 aflyses, da formanden er på studierejse. I stedet gennemføres det reserverede bestyrelsesmøde fredag d. 26. marts i forlængelse af konferencen Chef i teknik og miljø kl på COK, Den kommunale højskole i Grenå. Mødet 9. april aflyses. Internationale møder i 2010: De nordiske årsmøder skal fordeles i bestyrelsen. Torben Nøhr deltager i årsmøde + nordisk møde på Island. Trine Holmberg deltager i årsmødet i Finland. Anders Thanning deltager i årsmødet i Norge. Søren Peter Sørensen deltager i årsmødet i Sverige. Anders Thanning deltager i årsmøde + nordisk møde i Estland. Det besluttes, at evt. ledsagere fremover deltager for egen regning. Torben Nøhr og Anders Thanning overvejer at deltage i IFME-mødet i Boston delvist for egen regning. Alle opfordres til i et vist omfang at deltage i IFME-mødet i Danmark i maj i det omfang, man har mulighed for det. Programmet udsendes snarest. Årsregnskab 2009: Plan for årsafslutning, revision og behandling i bestyrelsen. Sekretariatet har påbegyndt arbejdet med årsafslutning og regnskab 2009 og forventer at regnskabsafslutningen kan gennemføres efter følgende model:

7 7 Medio marts: Aflevering til Revisor Marts-april: Revision og udarbejdelse af årsregnskab Primo maj: Udsendelse af foreløbigt årsregnskab til orientering for KTCs bestyrelse 11. juni: Godkendelse af årsregnskabet i KTCs bestyrelse Plan for regnskabsaflæggelse godkendes med følgende ændring: Der forelægges en foreløbig regnskabsvurdering for resultatet 2009 samt budgetopfølgning for jan-feb på mødet i marts. Økonomiopfølgning fastholdes som fast dagsordenspunkt indtil videre. Status på tegning af nye Politiker-abonnementer. KTC tilbød i begyndelsen af januar abonnement af politikerpakker a. 10 blade til alle landets kommuner sammen med en liste over kommunernes nuværende abonnementer. På nuværende tidspunkt har over 50 kommuner taget imod tilbuddet og oprettet politikerpakker, som er langt lettere at administrere for både kommunerne og KTC. Enkelte kommuner har tegnet løse abonnementer og 33 kommuner har endnu ikke svaret. Politikerpakkerne og revisionen af abonnementer har indtil videre samlet givet ca. 20 nye abonnementer i forhold til tidligere. Det økonomiske resultat af den nye abonnements-tegning ender på ca. samme beløb som før politikerpakkerne med rabat. Status på KTCs medlemsudvidelse. Medlemsfremgangen fortsætter og KTC har pr. 5. februar 283 ordinære medlemmer og 25 seniormedlemmer. Der er kommet 101 nye medlemmer siden årsmødet i september, men samtidig er nogle medlemmer gået på pension eller har skiftet job. KTC har budgetteret med 300 ordinære medlemmer og 20 seniormedlemmer og dette mål forventes opnået inden 1. april. KTC mangler medlemmer fra Nordfyns kommune og Samsø kommune, der som de eneste kommuner i landet har valgt ikke at være medlem af KTC. Blandt de nye og gamle KTC-medlemmer tegner følgende grupper sig tydeligt: Tekniske direktører og chefer: 96 medlemmer. Natur- og miljøchefer: 62 medlemmer Planchefer: ca. 40 medlemmer Forsyningsdirektører og -chefer: ca. 40 medlemmer Drifts- og ejendomschefer: ca. 20 medlemmer KTCs eneste medlem på Grønland Jan Kjær har taget kontakt til sekretariatet for at drøfte, hvorledes KTC kan medvirke til at styrke netværket mellem de grønlandske kommuner via medlemskab af KTC. Der er sendt en pakke med blade samt akkvisitionsmateriale til Jan Kjær, og han vil informere om KTC-medlemskabet på et kommende møde i det grønlandske netværk, som kaldes KTCnetværket. Fremdriften i Portal-projektet. Ny (- den sidste store) dataimport er nært forestående og gentages lige inden launch. Den grønne sektion på KTC Portalen er stort set rettet igennem hvad angår almindeligt indhold. Der mangler opsætning af forside(r), samt plugins der kan finde nyheder, mm. De seneste nyheder skal flyttes pr. hånd til den nye løsning. På undersider til faggrupper mangler opsætning af lister over faggruppemedlemmer, samt projektrum og høringsmoduler. Vi undersøger pt. opsætning og konfiguration på disse ting. Rettelser til indhold på blå sektion ER påbegyndt og vil være hurtigt overstået, om end visse dele af indholdet skal pr. hånd. Intet format for artikelarkiv, så det er blot det gamle der overføres. KTC Viden (fildeling og kompetencenet), styres af plugins, så der bør ikke opstå indholdsproblemer. Automatiske mails på baggrund af abonnement og kategorier er under færdiggørelse. Subdomænet som har været længe undervejs er endelig overleveret til KPN. STM er også tæt på. Høringsmodul og filarkiver er i skrivende stund stadig i test.

8 8 Der forventes ingen hindring for launch som planlagt 3. marts Orienteringen om abonnementer, KTC-medlemmer og KTC Portalen taget til efterretning. Pkt. 8 område? Det fælleskommunale kvalitetsprojekt hvad sker på det tekniske Torben Nøhr deltager som KTC-formand i Styregruppen og i tilrettelæggelsen af den fælles direktionskonference om Det fælleskommunale kvalitetsprojekt d april. Men det kan være svært at overskue, hvilke indsatser, der på det kommunaltekniske område kan relateres til Kvalitetsprojektet. Derfor ønskes en drøftelse af kvalitetsprojektet og de enkelte bestyrelsesmedlemmers erfaringer hermed. På sidste års direktionskonference blev der udarbejdet et Konsensuspapir. Konsensuspapiret indtager ikke en central placering i kommunerne, men indholdet i konsensuspapirets forskellige temaer og kvalitetsprojektets resultater inddrages løbende i kommunernes arbejde med strategi- og kvalitetsudvikling. Resultaterne fra de enkelte delprojekter lever med andre ord videre lokalt, mens den overordnede projektparaply, som konsensus-papiret udtrykker, er svær at holde oppe. På Konferencen i april rejses følgende spørgsmål, som også skal besvares på det kommunaltekniske område: Hvilke udfordringer står kommunerne over for i fællesskab? Hvilke konkrete sager er det vigtigt i den kommende periode at koordinere sammen? Under dette programpunkt rejses udfordringerne vedr. den fælleskommunale digitale strategi, objektiv sagsbehandling, fælles dokumentation af kvalitetsresultater, eventuelle beslutninger om på udvalgte områder at gøre en koordineret indsats. Men hvordan er erfaringerne på det tekniske område? KTCs faggrupper har siden faggruppekonferencen indstillet deltagere til en række work-shops om den fælleskommunale digitaliseringsstrategi og de første to møder afholdes i løbet af marts måned. Der forventes et indspil fra denne og tilsvarende øvrige sektorers grupper, som vil blive præsenteret på Direktionskonferencen som grundlag for en sektorvis gruppedrøftelse. Erfaringerne med Det fælleskommunale kvalitetsprojekt drøftes. Taget til efterretning.

Bestyrelsesmøde Dagsorden

Bestyrelsesmøde Dagsorden Bestyrelsesmøde Dagsorden Møde/referat nr.: 464 Dato: 28. januar 2009 Sted: Hotel Koldingfjord Lokale: Bestyrelse: Mikael Jentsch MJ Formand Anders Thanning AT Næstformand Trine L. Holmberg TLH Sekretær

Læs mere

Indhold. Godkendelse af referat fra 20. november. Samarbejdet mellem KL og KTC. Bestyrelsesmøde Dagsorden

Indhold. Godkendelse af referat fra 20. november. Samarbejdet mellem KL og KTC. Bestyrelsesmøde Dagsorden Bestyrelsesmøde Dagsorden Møde/dagsorden nr.: 476 Dato: 11. december 2009 kl. 8.30-10.00 Sted: KL Bestyrelse: Torben Nøhr TN Formand Anders Thanning AT Trine L. Holmberg TLH Jesper Brandt JB Kjeld Bussborg

Læs mere

Indhold. Pkt. 1 Godkendelse af referat. Bestyrelsesmøde Referat - Kredsversion. kl. 13.00 15.00 KL. Sted:

Indhold. Pkt. 1 Godkendelse af referat. Bestyrelsesmøde Referat - Kredsversion. kl. 13.00 15.00 KL. Sted: Bestyrelsesmøde Referat - Kredsversion Møde/referat nr.: Sted: 2, 2012 fredag d. 20. april kl. 13.00 15.00 KL Bestyrelse: Torben Nøhr Christian Bjerg Iben Koch Jørgen Lerhard Kjeld Bussborg Johansen Lene

Læs mere

KTC, Papirfabrikken 36A, Silkeborg

KTC, Papirfabrikken 36A, Silkeborg Bestyrelsesmøde Referat Møde/referat nr.: Møde 2, torsdag d. 30. april 2015 kl. 13.00 16.00 Sted: KTC, Papirfabrikken 36A, Silkeborg Bestyrelse: Søren Gais Kjeldsen SGK Iben Koch IK Jørgen Jensen JJ Christian

Læs mere

KTCs vedtægter gældende fra den 23. september 2009

KTCs vedtægter gældende fra den 23. september 2009 1 KTCs vedtægter gældende fra den 23. september 2009 Indhold KAPITEL I FORENINGEN... 1 1. NAVN, OMRÅDE OG HJEMSTED... 1 2. FORMÅL... 2 Stk. 1. Mission... 2 Stk. 2. Vision... 2 Stk. 3. Vidensformidling...

Læs mere

Indhold. Godkendelse af referater. Bestyrelsesmøde Referat. kl. 13.00 16.00 KL. Sted: Bestyrelse:

Indhold. Godkendelse af referater. Bestyrelsesmøde Referat. kl. 13.00 16.00 KL. Sted: Bestyrelse: Bestyrelsesmøde Referat Møde/referat nr.: Sted: 8, 2014 fredag d. 10. oktober kl. 13.00 16.00 KL Bestyrelse: Søren Gais Kjeldsen SGK Iben Koch IK Jørgen Jensen JJ Kirsten Gyalokay KG Afbud Christian Roslev

Læs mere

Indhold. Godkendelse af referat fra 20. november. Samarbejdet mellem KL og KTC. Bestyrelsesmøde Referat

Indhold. Godkendelse af referat fra 20. november. Samarbejdet mellem KL og KTC. Bestyrelsesmøde Referat Bestyrelsesmøde Referat Møde/dagsorden nr.: 476 Dato: 11. december 2009 kl. 8.30-10.00 Sted: KL Bestyrelse: Torben Nøhr TN Formand Anders Thanning AT Trine L. Holmberg TLH Jesper Brandt JB Afbud Kjeld

Læs mere

Referat af Kommunal Vejteknisk Forenings generalforsamling den 12.maj 2011, kl. 11.00, hos Rambøll, Hannemanns Allé 53, København S. 24 deltagere.

Referat af Kommunal Vejteknisk Forenings generalforsamling den 12.maj 2011, kl. 11.00, hos Rambøll, Hannemanns Allé 53, København S. 24 deltagere. Referat af s generalforsamling den 12.maj 2011, kl. 11.00, hos Rambøll, Hannemanns Allé 53, København S. 24 deltagere. 18-05 - 2011 Pkt. 1. Valg af dirigent. Pkt. 2. ens beretning. Niels Chr. Mikkelsen,

Læs mere

Slottet, Gemakket ; indgang C, drej til venstre gennem 3 lokaler og så til højre. Der står navn på døren.

Slottet, Gemakket ; indgang C, drej til venstre gennem 3 lokaler og så til højre. Der står navn på døren. Bestyrelsesmøde Dagsorden Møde/dagsorden nr.: 475 Dato: 20. november 2009 kl. 10.00-12.00 + frokost Sted: Odense Lokale: Slottet, Gemakket ; indgang C, drej til venstre gennem 3 lokaler og så til højre.

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dagsorden/referat

Bestyrelsesmøde Dagsorden/referat Bestyrelsesmøde Dagsorden/referat Møde/referat nr.: 456, 7-2007 Dato: 14. dec. 07 Sted: Radisson SAS Scandinavia Lokale: Directors Bestyrelse: Mikael Jentsch MJ Formand Anders Thanning AT Næstformand Trine

Læs mere

Indhold. Godkendelse af referat. Bestyrelsesmøde Referat - KREDSVERSION. kl. 13.00 15.00 KL. Sted:

Indhold. Godkendelse af referat. Bestyrelsesmøde Referat - KREDSVERSION. kl. 13.00 15.00 KL. Sted: Bestyrelsesmøde Referat - KREDSVERSION Møde/referat nr.: Sted: 3, 2012 fredag d. 8. juni kl. 13.00 15.00 KL Bestyrelse: Torben Nøhr TN Christian Bjerg CB Iben Koch IK Jørgen Lerhard JL Afbud Kjeld Bussborg

Læs mere

Dagsorden til Stiftsrådsmødet onsdag den 21. maj 2014 kl. 14.00-17.00

Dagsorden til Stiftsrådsmødet onsdag den 21. maj 2014 kl. 14.00-17.00 Dagsorden til Stiftsrådsmødet onsdag den 21. maj 2014 kl. 14.00-17.00 Mødedeltagere: Tine Lindhardt, Henrik Wigh Poulsen, Erik Vind, Ester Larsen, Helga Højsager, Bente Kaysen, Grethe Krogh Jakobsen, Mikael

Læs mere

Dansk Faldskærms Union

Dansk Faldskærms Union Dansk Faldskærms Union DANISH PARACHUTE ASSOCIATION Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Tlf. +45 43 26 26 26 Fax +45 43 43 03 45 Email: DFU@DFU.dk Brøndby den 26. juni 2008 REFERAT Bestyrelsesmøde,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Landsbyrådet onsdag d. 1. oktober 2014 kl. 17 til ca. 19

Referat af bestyrelsesmøde i Landsbyrådet onsdag d. 1. oktober 2014 kl. 17 til ca. 19 Referat af bestyrelsesmøde i Landsbyrådet onsdag d. 1. oktober 2014 kl. 17 til ca. 19 Tilstede: Karin, Werner, Henrik, Birthe, Anne Marie, Charlotte, Georg og Fravær: Erik, Kirsten, Henrik Lykke, Lene,

Læs mere

Region Midtjylland Regionssekretariatet

Region Midtjylland Regionssekretariatet Region Midtjylland Regionssekretariatet Viborg, den 28. februar 2013 /LOHOLK Referat af møde i demokratiudvalget den 20. februar 2013 kl. 13:00 Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Godkendelse af referat

Læs mere

Børneunderudvalg 4. oktober 2006, Kl. 17.30 Møde nr. 10 Mødelokale 1, Rådhuset, Farum Kommune

Børneunderudvalg 4. oktober 2006, Kl. 17.30 Møde nr. 10 Mødelokale 1, Rådhuset, Farum Kommune FURESØ KOMMUNE Børneunderudvalg 4. oktober 2006, Kl. 17.30 Møde nr. 10 Mødelokale 1, Rådhuset, Farum Kommune Medlemmerne mødte med undtagelse af Lisbeth Harsvik (A), som havde meldt afbud. Berit Torm (V)

Læs mere

BORNHOLMS IDRÆTSRÅD HELSEVEJ 4, 3700 RØNNE E-MAIL: POST@BHSIR.DK WWW. BHSIR.DK

BORNHOLMS IDRÆTSRÅD HELSEVEJ 4, 3700 RØNNE E-MAIL: POST@BHSIR.DK WWW. BHSIR.DK Referat af møde i Bornholms Idrætsråd Torsdag den 05. maj 2011 kl. 16:00 18:00 i Idrættens Hus, Helsevej 4, 3700 Rønne Deltagere: Jørn Christoffersen, Carsten Hæstrup, Cæsar Funch Jensen, Erik Eriksen,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for Social- og Sundhedsskolen Fyn tirsdag den 2. april 2013

Referat fra bestyrelsesmøde for Social- og Sundhedsskolen Fyn tirsdag den 2. april 2013 Referat fra bestyrelsesmøde for Social- og Sundhedsskolen Fyn tirsdag den 2. april 2013 5. april 2013 cava Mødested: Mødelokalet Social- og Sundhedsskolen Fyn, Odense City Til stede: Rektor Erik Knudsen,

Læs mere

Referat Udvalget for Job & Arbejdsmarked mandag den 8. august 2011

Referat Udvalget for Job & Arbejdsmarked mandag den 8. august 2011 Referat mandag den 8. august 2011 Kl. 16:30 i Mødelokale 1, Hvalsø Jens K. Jensen (V) Indholdsfortegnelse 1. JA - Godkendelse af dagsorden...1 2. JA - Orienteringssager...2 3. JA - Indstilling af nyt medlem

Læs mere

Tovholdergruppemøde Erhvervsudvikling og Jobskabelse

Tovholdergruppemøde Erhvervsudvikling og Jobskabelse Tovholdergruppemøde Erhvervsudvikling og Jobskabelse Business Region North Denmark 28. september 2015 Bredgade 60 Brønderslev Deltagere Marianne M. Gade Brønderslev Kommune Jørgen Basballe Mariagerfjord

Læs mere

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 31. januar 2011

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 31. januar 2011 Referat fra bestyrelsesmøde den 31. januar 2011 Deltagere: Fraværende med afbud: Fraværende uden afbud: Observatør.: Referent: Jeppe Kofod Lars Goldschmidt (Deltog fra kl. 17.40) Ingolf Lind-Holm Roar

Læs mere

ad punkt 2: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet den 24. februar 2010. Referatet fra sidste møde blev tilrettet og godkendt

ad punkt 2: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet den 24. februar 2010. Referatet fra sidste møde blev tilrettet og godkendt Brøndby Golfklub Referat fra bestyrelsesmøde den 7. april 2010. Til stede var: Tage Jensen (TJ), Stig Bindner (SB), Heidi Andersen (HA) Helge Michelsen (HM), Johnny Ljungberg (JL), Kai Dinesen (KD), Janne

Læs mere

B E S L U T N I N G S R E F E R A T

B E S L U T N I N G S R E F E R A T B E S L U T N I N G S R E F E R A T AF ORDINÆR GENERALFORSAMLINGI NØRAGERSMINDE ANTENNEFORENING ONSDAG D. 22. MAJ 2007, NØRAGERSMINDECENTRET, LADEN. Formanden åbner generalforsamlingen, med en velkomst

Læs mere

Bestyrelsesmøde SSP-Samrådet

Bestyrelsesmøde SSP-Samrådet Referat fra bestyrelsesmødet Torsdag den 21. november 2013 Nr. Punkt Kommentar og opsamling Deltagere: Fraværende: Afbud fra Michael Melbye, Mads Hardahl-Haugaard DAGSORDEN Årsmøde 2014 Fagudvalg Økonomi

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 26. februar 2015. Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Nørager Ældrecenter, Anlægsvej 10, 9610 Nørager. Møde slut: 12.

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 26. februar 2015. Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Nørager Ældrecenter, Anlægsvej 10, 9610 Nørager. Møde slut: 12. Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Nørager Ældrecenter, Anlægsvej 10, 9610 Nørager Møde slut: 12.30 Fraværende: Poul Larsen 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 18 sprotokol fra sidste

Læs mere

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 REFERAT HB 03 Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Jeanette Lund Clausen, Bredde-

Læs mere

Møde i Embedsmandskomitéen for Arbejdsliv. 24. april 2007 i Helsingfors, Finland. Kort referat

Møde i Embedsmandskomitéen for Arbejdsliv. 24. april 2007 i Helsingfors, Finland. Kort referat EK-A 1/07 J.nr. 41012.15.001/07 13.06.2007 LDJ Møde i Embedsmandskomitéen for Arbejdsliv 24. april 2007 i Helsingfors, Finland Kort referat 1. Velkomst og godkendelse af dagsorden Den finske formand bød

Læs mere

REFERAT FRA SCHWEISSKOORDINATORMØDE 02-15

REFERAT FRA SCHWEISSKOORDINATORMØDE 02-15 REFERAT FRA SCHWEISSKOORDINATORMØDE 02-15 Tid: Lørdag den 22. august 2015 kl. 12.30 16.00 (internt møde kl. 10.00 12.00) Sted: Hotel Hedegaarden A/S, Vald. Poulsensvej 4, 7100 Vejle. Deltagere: Søren P.

Læs mere

Fredag den 27. september 2013 kl. 09.30-12.00 med efterfølgende frokost

Fredag den 27. september 2013 kl. 09.30-12.00 med efterfølgende frokost Ø k o n o m i d i r e k t ø r f o r e n i n g e n Hovedbestyrelsen for Økonomidirektørforeningen Mødedato og tid: Fredag den 27. september 2013 kl. 09.30-12.00 med efterfølgende frokost Mødested: Munkebjerg

Læs mere

Referat fra møde nr. 29 i DVC's certificeringsudvalg

Referat fra møde nr. 29 i DVC's certificeringsudvalg Referat fra møde nr. 29 i DVC's certificeringsudvalg Tid og sted: 26. februar 2008, kl. 10.00 IdealCombi A/S, Hurup Til stede: Jens Erik Gram (JE) Michael Vesterløkke (MV) Johny Jensen (JHJ) Per Møller

Læs mere

BESTYRELSESMØDE NR. 1 REFERAT

BESTYRELSESMØDE NR. 1 REFERAT BESTYRELSESMØDE NR. 1 REFERAT Den 6. februar 2011 Tidspunkt : Fredag den 6. januar kl. 15.00 17.00. Sted : Arne Ennegaard Jørgensens kontor Tilstede : Bestyrelsen Fraværende/Afbud : Sekretærer : Arne Ennegaard

Læs mere

Referat fra møde i kommunaldirektørnetværket i den midtjyske region

Referat fra møde i kommunaldirektørnetværket i den midtjyske region Referat fra møde i kommunaldirektørnetværket Tid og sted: Fredag d. 6. november 2009, fra kl. 9.00 til 10.30 Mødelokale C, Medborgerhuset, Søvej 3, Silkeborg Deltagere: Afbud: Jesper Thyrring Møller, Birgit

Læs mere

Nærdemokratiudvalget 19-10-2015 16:30. Afbud fra: Silkeborg Kommune Søvej 1, 8600 Silkeborg Tif.: 8970 1000 www.silkeborgkommune.

Nærdemokratiudvalget 19-10-2015 16:30. Afbud fra: Silkeborg Kommune Søvej 1, 8600 Silkeborg Tif.: 8970 1000 www.silkeborgkommune. Nærdemokratiudvalget Beslutningsprotokol 19-10-2015 16:30 Afbud fra: Silkeborg Kommune Søvej 1, 8600 Silkeborg Tif: 8970 1000 wwwsilkeborgkommunedk Indholdsfortegnelse 1 (Offentlig) Godkendelse af dagsorden3

Læs mere

Kl. 14.45: Gruppedialog med Lene Bak vedr. evaluering af Garantiordning og Turnénetværket REFERAT

Kl. 14.45: Gruppedialog med Lene Bak vedr. evaluering af Garantiordning og Turnénetværket REFERAT 28. januar 2016 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst Møde nr. 28 22. januar 2016 Tidspunkt: Kl. 8.30 18.00 Sted: Mødelokale 8, stuen Kl. 13.00-14.30: Møde med Lene og Nicole om 7 egnsteaterevalueringer

Læs mere

Mødereferat: RKUmøde Emne: Møde nr. 1-2014 Dato: 05-02-2014. Deltagere: Gert William Knudsen (GWK) Afbud: 1 Valg af ordstyrer CC blev valgt

Mødereferat: RKUmøde Emne: Møde nr. 1-2014 Dato: 05-02-2014. Deltagere: Gert William Knudsen (GWK) Afbud: 1 Valg af ordstyrer CC blev valgt Mødereferat: RKUmøde Emne: Møde nr. 1-2014 Dato: 05-02-2014 Sted: Fraugdegaard Deltagere: Christian Christensen (CC) Annika Christiansen (AC) Frank Graversen (FG) Keld Kongsted Jensen (KKJ) Mette Urup

Læs mere

NYREXPRESSEN NYREFORENINGEN, KREDS BORNHOLM ÅRGANG 12 NR.1 JANUAR 2016. Nyreforeningen Bornholm

NYREXPRESSEN NYREFORENINGEN, KREDS BORNHOLM ÅRGANG 12 NR.1 JANUAR 2016. Nyreforeningen Bornholm NYREXPRESSEN NYREFORENINGEN, KREDS BORNHOLM ÅRGANG 12 NR.1 JANUAR 2016 Nyreforeningen Bornholm Bestyrelsesmedlemmer Januar 2016 Konstitueret Formand og lotterikoordinator: Thomas Ebert, Smedegårdsvej 27,

Læs mere

Referat af RSK-mødet. 21. - 23. august 2015

Referat af RSK-mødet. 21. - 23. august 2015 Formands- og sekretærposterne på t deles op. (pga. mangel på betroede tjenere i RSK) Ordstyrer lørdag: Mia Mogens tager sig af referatet under hele mødet. Referat af t 1 Dagsorden Dagsorden RSK møde den

Læs mere

Indhold. Godkendelse af referater. Bestyrelsesmøde Referat. Møde/referat nr.: Møde 1, fredag d. 6. februar 2015 kl. 13.00 16.00 Sted: Bestyrelse:

Indhold. Godkendelse af referater. Bestyrelsesmøde Referat. Møde/referat nr.: Møde 1, fredag d. 6. februar 2015 kl. 13.00 16.00 Sted: Bestyrelse: Bestyrelsesmøde Referat Møde/referat nr.: Møde 1, fredag d. 6. februar 2015 kl. 13.00 16.00 Sted: KL Bestyrelse: Søren Gais Kjeldsen SGK Iben Koch IK Jørgen Jensen JJ Christian Roslev CR Flemming Kortsen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 16 maj 2010

Referat af bestyrelsesmøde d. 16 maj 2010 Referat af bestyrelsesmøde d. 16 maj 2010 Tilstede: Kurt Thomsen, Leif Mikkelsen, Lene Hadbjerg, Jeanette Michelsen, Karin Nielsen og Dorte Paludan. Afbud fra Christian Niss, der deltog lidt pr. tlf. Pkt.

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dagsorden/referat

Bestyrelsesmøde Dagsorden/referat Bestyrelsesmøde Dagsorden/referat Møde/referat nr.: 455, 7-2007 Dato: 12. oktober 07 Sted: KL Lokale: 1-03 Bestyrelse: Mikael Jentsch MJ Formand Anders Thanning AT Næstformand Trine L. Holmberg TLH Sekretær

Læs mere

BESTYRELSESMØDE NR. 4/REFERAT

BESTYRELSESMØDE NR. 4/REFERAT BESTYRELSESMØDE NR. 4/REFERAT Tidspunkt : Torsdag den 1. juni 2006, kl. 16.15-18.30 Sted : Hotel Prindsen, Roskilde Tilstede : Hans Chr. Kirketerp-Møller, Janne Christensen, Ole Bjørn Petersen, Hanne Højgaard

Læs mere

Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset.

Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset. Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset. Bestyrelsen : Bente Meunier Thomas Schmidt Claus Svenningsen Flemming Laursen Niels Martin Larsen Flemming Larsen Per Kolberg Rikke Helstrup 2.suppleant

Læs mere

Afbud. Fremmødt. Dagsorden godkendt med tilføjelse af punkt vedr. behandling af orlov

Afbud. Fremmødt. Dagsorden godkendt med tilføjelse af punkt vedr. behandling af orlov Indkaldt Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 22.10.2014 kl. 19.00 21.30 Lene Magnussen, Hanne Kjær Jørgensen, Kirsten Munch Andersen, Henrik Bak Jeppesen, Annette Legradi, Lasse Bak, Rikke Røpke, Marie Klaustrup,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2014. i A/B Blidahlund/Esperancegården. Afholdt den 30. april 2014 kl. 18.00

Referat af ordinær generalforsamling 2014. i A/B Blidahlund/Esperancegården. Afholdt den 30. april 2014 kl. 18.00 Referat af ordinær generalforsamling 2014 i A/B Blidahlund/Esperancegården Afholdt den 30. april 2014 kl. 18.00 Generalforsamlingen blev afholdt med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Afbud fra: Ole Månsson Souschef i Center for Familie, Unge og Integration i Fredensborg Kommune Susanne Hjælm Nørregaard Afd. formand i Skovengen

Afbud fra: Ole Månsson Souschef i Center for Familie, Unge og Integration i Fredensborg Kommune Susanne Hjælm Nørregaard Afd. formand i Skovengen Styregruppemøde Referat Onsdag 18. feb. 2015 kl. 17.30 19.30 i Skovengens selskabslokale, Skovengen 40 kld. Tilstede: Marianne Lundberg Andersen, formand for styregruppen Formand for organisationsbestyrelsen

Læs mere

F K G - B E S T Y R E L S E N

F K G - B E S T Y R E L S E N REFERAT 2016 F K G - B E S T Y R E L S E N Dato: 31-03-2016 13:00 Sted: Mission KL bidrager til at udvikle og fastholde et stærkt lokalt demokrati. KL varetager kommunernes fælles interesser og er kommunernes

Læs mere

Politik for nærdemokrati i Esbjerg Kommune

Politik for nærdemokrati i Esbjerg Kommune Politik for nærdemokrati i Esbjerg Kommune Godkendt i Sammenlægningsudvalget den 6. december 2006 Indholdsfortegnelse 1 Indledning... 3 1.1 Baggrund... 3 1.1.1 Beslutning om sammenlægning af Bramming,

Læs mere

Referat Udvalget for Erhverv & Turisme mandag den 11. januar 2016. Kl. 16:30 i Mødelokale 2, Allerslev

Referat Udvalget for Erhverv & Turisme mandag den 11. januar 2016. Kl. 16:30 i Mødelokale 2, Allerslev Referat mandag den 11. januar 2016 Kl. 16:30 i Mødelokale 2, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. ET - Godkendelse af dagsorden...1 2. ET - Orienteringssager Januar...2 3. ET - Drøftelse vedr. Turistinformation

Læs mere

Møde i stiftsudvalget for medier og kommunikation

Møde i stiftsudvalget for medier og kommunikation Møde i stiftsudvalget for medier og kommunikation Tid: Tirsdag den 8 december kl. 16.30 ca. 19.30 Sted: Konfirmandstuen, Sognegården, Sunds Afbud: Orla Villekjær Dagsorden 1 Godkendelse af dagsorden og

Læs mere

REFERAT D. 23. SEPTEMBER 2013

REFERAT D. 23. SEPTEMBER 2013 REFERAT D. 23. SEPTEMBER 2013 LUU Lokalt Uddannelses Udvalg LEU Lokalt Efteruddannelses Udvalg Til stede: Eva Pedersen Viborg Kommune Nina Jexen Thisted og Morsø Kommune Lone G. Kolbæk Region Midt, Regionshospital

Læs mere

Økonomi- og Erhvervsudvalget Beslutningsprotokol

Økonomi- og Erhvervsudvalget Beslutningsprotokol Økonomi- og Erhvervsudvalget Beslutningsprotokol 01-06-2015 08:30 D116 Afbud fra:. Silkeborg Kommune Søvej 1, 8600 Silkeborg Tif.: 8970 1000 www.silkeborgkommune.dk Indholdsfortegnelse 1 (Offentlig) Godkendelse

Læs mere

Arbejdsgruppen vedr. forebyggelse af indlæggelser og genindlæggelser

Arbejdsgruppen vedr. forebyggelse af indlæggelser og genindlæggelser REFERAT Møde i: Arbejdsgruppen vedr. forebyggelse af indlæggelser og genindlæggelser Dato: 10. september 2015 Kl.: 9:00-12:00 Sted: Deltagere: Hvidovre Hospital, Kettegård Alle 30, 2650 Hvidovre lokale

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Referat fra bestyrelsesmøde Mødedato: 27/10-2015 Starttidspunkt: 16.00 Sluttidspunkt: 18.00 Mødelokale: Deltagere: Fraværende med afbud: Referent: U159 Hanne Fischer Møller (HF), Kenneth Ladefoged (KL),

Læs mere

Torsdag 1. februar 2012 kl. 17.00-19.00 - i Sekretariatets mødelokale, Skovengen 52b (1. sal).

Torsdag 1. februar 2012 kl. 17.00-19.00 - i Sekretariatets mødelokale, Skovengen 52b (1. sal). Styregruppemøde Referat Torsdag 1. februar 2012 kl. 17.00-19.00 - i s mødelokale, Skovengen 52b (1. sal). Styregruppen er: Susanne Hjælm Nørregaard Formand i afd. 7 Skovengen Anders Brøgger Formand i Egedalsvænge

Læs mere

Grundejerforeningen Stenagervej, 8240 Risskov

Grundejerforeningen Stenagervej, 8240 Risskov M Ø D E R E F E R A T Bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Stenagervej, Risskov den 21. oktober 2013 kl. 19.30 hos Oluf, Flintebakken 61 Mødedeltagere: Bente Højfeldt (BH) Vagn Jessen (VJ) Lars B. Andersen

Læs mere

Samarbejde mellem lokalrådene og Silkeborg Kommune

Samarbejde mellem lokalrådene og Silkeborg Kommune Samarbejde mellem lokalrådene og Silkeborg Kommune Revideret maj 2016 Indholdsfortegnelse Politik... 3 Strategi... 4 Lokalrådene... 4 Nærdemokratiudvalget... 5 Administrationen... 6 Samarbejde og dialog

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde

Referat bestyrelsesmøde Referat bestyrelsesmøde MØDETID: 27-10-2015 Kl.18.30 MØDESTED: Klubhuset, Grønningen 15, Kld., 1270 Kbh. K MEDVIRKENDE: Titel: Navn: Formand Kasserer Sekretær Medlem Medlem Suppleant Suppleant Rebecca

Læs mere

Referat. UngSlagelses Bestyrelse. Mødedato 16. februar 2015 kl. 19.00 Mødelokale. Fraværende

Referat. UngSlagelses Bestyrelse. Mødedato 16. februar 2015 kl. 19.00 Mødelokale. Fraværende Referat UngSlagelses Bestyrelse Mødedato 16. februar 2015 kl. 19.00 Mødelokale UngSlagelse, Willemoesvej 2B, Slagelse, 1. etage, Personaleloungen Fraværende Daniel M. S. Jensen, Alexander Boisen, Line

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 2. december 2015 Tidspunkt: Kl. 10.00 16.00 Sted: Lokale 8

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 2. december 2015 Tidspunkt: Kl. 10.00 16.00 Sted: Lokale 8 7. december 2015 Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 2. december 2015 Tidspunkt: Kl. 10.00 16.00 Sted: Lokale 8 REFERAT Til stede fra bestyrelsen: Gitte Ørskou (fmd.), Anne Lise Marstrand-Jørgensen

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Ditte Maria Bjerg, Sara Topsøe-Jensen, Kasper Daugaard Poulsen, Geir Sveaass, Mikael Fock

REFERAT. Til stede fra udvalget: Ditte Maria Bjerg, Sara Topsøe-Jensen, Kasper Daugaard Poulsen, Geir Sveaass, Mikael Fock 28. oktober 2014 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst Møde nr. 10 Mødedatoer: 18. september 2014 Tidspunkt: Kl. 8.30 18.00 Sted: Lokale 8 REFERAT Til stede fra udvalget: Ditte Maria Bjerg,

Læs mere

Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014

Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014 Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014 Dagsorden Valg af dirigent Valg af stemmetællere Godkendelse af beretning Godkendelse af regnskabet Indkommende forslag A

Læs mere

Vedtægter Epstein Bar

Vedtægter Epstein Bar Vedtægter Epstein Bar 1 Navn og hjemsted. Foreningens navn er Epstein Bar. 2 Formål Foreningens hjemsted er det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Syddansk Universitet, Odense Kommune. Foreningens formål

Læs mere

FORENINGEN AF KOMMUNALE BEREDSKABSCHEFER

FORENINGEN AF KOMMUNALE BEREDSKABSCHEFER FORENINGEN AF KOMMUNALE BEREDSKABSCHEFER Vedtægter pr. 28. august 2009 Indhold: Kapitel I Foreningen Kapitel II Kredsene Kapitel III Vedtægterne Kapitel IV Overgangsbestemmelser Kapitel V Ikrafttrædelsestidspunkt

Læs mere

Mere specifikt bør Arbejdsmiljørådet fremover fokusere på følgende opgaver:

Mere specifikt bør Arbejdsmiljørådet fremover fokusere på følgende opgaver: Den 1. juni 2004 0XOLJHKRYHGOLQLHULHWQ\WSDUWVV\VWHPSnDUEHMGVPLOM RPUnGHW %DJJUXQG Det fremgår af Strukturudvalgsrapporten, at et enigt Strukturudvalg med opbakning fra såvel arbejdsgivere som lønmodtagere

Læs mere

Referat til hovedbestyrelsesmøde 4/2015

Referat til hovedbestyrelsesmøde 4/2015 Referat til hovedbestyrelsesmøde 4/2015 Mødested FROS klubhus, Hannerup Engvej 1C, Fredericia Mødedato Tirsdag 12. maj 2015 kl. 17.00-21.50 Mødedeltagere Referat Gæster Afbud: Walther Rahbek, formand (WRM)

Læs mere

Påstande og fakta angående vækstforaene

Påstande og fakta angående vækstforaene Påstande og fakta angående vækstforaene UDDYBNING: Påstand 1: Det meste af tiden i vækstforum går med at behandle ansøgninger I 2007 er omkring 25 pct. af tiden i gennemsnit anvendt til at behandle ansøgninger.

Læs mere

Referat. 46. bestyrelsesmøde Danske Erhvervsskoler-Bestyrelserne 8. januar 2015

Referat. 46. bestyrelsesmøde Danske Erhvervsskoler-Bestyrelserne 8. januar 2015 Referat 46. bestyrelsesmøde Danske Erhvervsskoler-Bestyrelserne 8. januar 2015 Kl. 09.00 10.15: Bestyrelsen deltager i åbningen af Skills i Bella Centret. Der er reserveret pladser til bestyrelsen. Umiddelbart

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 8. marts 2012

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 8. marts 2012 af bestyrelsesmøde torsdag d. 8. marts 2012 Deltager fra bestyrelsen: Formand Anja Valhøj (ANV), Næstformand Shaddie Mackeprang (SM), Kasserer Andreas Boye (AB), Best.medlem Sussi S. Hansen (SSH), Best.medlem

Læs mere

Bestyrelsesmøde i UNGiAarhus SYD UNGiAarhus, Vikærsvej 36, 8240 Risskov Onsdag den 23.9.2015 kl. 16.30 19.00

Bestyrelsesmøde i UNGiAarhus SYD UNGiAarhus, Vikærsvej 36, 8240 Risskov Onsdag den 23.9.2015 kl. 16.30 19.00 Tilstede: Lone, Kim F., Sanne, Heino, Jørgen, Lasse, Kim A.,, Mads Afbud: Thomas, Kristian, Mette, Jens, Sus, Silke, Henrik Referent: Mads Dagsorden: Referat: Bestyrelsesmøde i UNGiAarhus SYD UNGiAarhus,

Læs mere

Udkast til referat af møde fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse, den 18. september 2006, kl. 10 12, EPOS

Udkast til referat af møde fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse, den 18. september 2006, kl. 10 12, EPOS Udkast til referat af møde fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse, den 18. september 2006, kl. 10 12, EPOS Til stede: Peder Ring, Danske Regioner Per Hvenegaard, TL Birgit Andersen, H:S

Læs mere

Udvalget for Erhverv og Kultur

Udvalget for Erhverv og Kultur REFERAT Udvalget for Erhverv og Kultur Mødedato: Mandag den 12-01-2009 Mødested: Gæstekantinen Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 16:58 Afbud: Ella Skjellerup og Holger Mikkelsen Fraværende:

Læs mere

Bilag til åben tillægsdagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik fredag 21. juni 2013 kl. 9.00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Bilag til åben tillægsdagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik fredag 21. juni 2013 kl. 9.00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Aarhus, 17. juni 2013 Bilag til åben tillægsdagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik fredag 21. juni 2013 kl. 9.00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Vedr. punkt nr. 1 Bilag nr. 1 LokalMED-udvalg

Læs mere

M a n d a t o g f o r r e t n i n g s o r d e n f o r v e d e r l a g s u d v a l g e t i A m b u A / S

M a n d a t o g f o r r e t n i n g s o r d e n f o r v e d e r l a g s u d v a l g e t i A m b u A / S M a n d a t o g f o r r e t n i n g s o r d e n f o r v e d e r l a g s u d v a l g e t i A m b u A / S 1. Baggrund og formål 1.1 Udvalget er etableret af Selskabets bestyrelse med henblik på at bistå

Læs mere

Referat af Lokalt Beskæftigelsesråds møde den 19.08.2013 kl. 16:00 i Køge Rådhus, Byrådsstue Peter Huitfeldt

Referat af Lokalt Beskæftigelsesråds møde den 19.08.2013 kl. 16:00 i Køge Rådhus, Byrådsstue Peter Huitfeldt Referat af Beskæftigelsesråds møde den 19.08.2013 kl. 16:00 i Køge Rådhus, Byrådsstue Peter Huitfeldt Tilstedeværende: Annie Bendtsen Bent Munk Jensen Birthe Jensen Vibeke Hansen Henning Kofod Jorry Højer

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF 31. maj 2015 Referat fra ordinær generalforsamling i AIF Torsdag den 28. maj 2015, kl. 19.00. Generalforsamlingen afholdtes i AIF klubhus. Deltagende foreninger: Badminton, Cricket, Fodbold, Gymnastik,

Læs mere

Referat. Den 16. januar 2015

Referat. Den 16. januar 2015 Referat Den 16. januar 2015 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 6. januar 2015

Læs mere

Referat af møde med pladsformændene og RL 8. januar 2015

Referat af møde med pladsformændene og RL 8. januar 2015 Fællesmøde i regionen torsdag den 8. januar. Vejgaard Bibliotek. Møde tidspunkt 18.30 Indkaldte : Mette Urup Jette Søndergaard Jan Jørgensen Hanne Koldkjær Bente Sand Per K. Nielsen Thomas Kaldsen Poul

Læs mere

Referat af Stiftende repræsentantskabsmøde Håndbold Region Øst. lørdag den 6. november 2010, kl. 10.00-12.00

Referat af Stiftende repræsentantskabsmøde Håndbold Region Øst. lørdag den 6. november 2010, kl. 10.00-12.00 Referat af Stiftende repræsentantskabsmøde Håndbold Region Øst lørdag den 6. november 2010, kl. 10.00-12.00 Hotel Hvide Hus, Strandvejen 111, 4600 Køge. Side 2 af 7 Stiftende Repræsentantskabsmøde 2010

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 20. april 2014 Mariebo-Møllen Kl. 17:00

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 20. april 2014 Mariebo-Møllen Kl. 17:00 Referat Sted Start 20. april 2014 Mariebo-Møllen Kl. 17:00 Deltagere, Karl Jørgensen, Lotte Pluzek, Per Carstens, og Lars Olsen. Endvidere deltog og direktør Deltog ikke Referent Dirigent Der var afbud

Læs mere

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 22. marts 2009 kl. 10.00 på Rønne Brandstation, Dampmøllegade 9, Rønne.

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 22. marts 2009 kl. 10.00 på Rønne Brandstation, Dampmøllegade 9, Rønne. REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 22. marts 2009 kl. 10.00 på Rønne Brandstation, Dampmøllegade 9, Rønne. Tilstede: Carsten Lind Olsen, Kirsten Nielsen, Hanne Buchholdt, Niels

Læs mere

Energiklyngecenteret blev besluttet videreført frem til sommeren 2014 med økonomisk støtte fra 14 kommuner og Region Sjælland.

Energiklyngecenteret blev besluttet videreført frem til sommeren 2014 med økonomisk støtte fra 14 kommuner og Region Sjælland. Sag til K-17 19.april og KKR 11.juni 2013; Strategisk Energiplanlægning på tværs af kommunegrænser. Baggrund Energiklyngecenteret blev besluttet videreført frem til sommeren 2014 med økonomisk støtte fra

Læs mere

Referat fra møde i Fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse tirsdag den 12. juni 2007

Referat fra møde i Fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse tirsdag den 12. juni 2007 Referat fra møde i Fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse tirsdag den 12. juni 2007 Næste møde i fagligt udvalg er den 18. september. Bemærk temamøde fra kl. 10-14. Deltagere: Peder Ring,

Læs mere

Aftalen indeholder også et afsnit om indsatsområder for 2015 og 2016. Her er der aftalt:

Aftalen indeholder også et afsnit om indsatsområder for 2015 og 2016. Her er der aftalt: Haderslev Idrætsråd Nyhedsbrev juni 2015 Vi har indgået en samarbejdsaftale med Haderslev Kommune Det er nu et par måneder siden vi sidst har givet lyd fra os men det betyder bestemt ikke at vi har ligget

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelse og udvalg i U-landsforeningen Svalerne

Forretningsorden for bestyrelse og udvalg i U-landsforeningen Svalerne Forretningsorden for bestyrelse og udvalg i U-landsforeningen Svalerne Bestyrelsen Valg og konstituering af bestyrelse Bestyrelsen vælges på den årlige generalforsamling og består af en formand, næstformand

Læs mere

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden Referat: Regionsbestyrelsesmøde d. 22/6-09 kl. 9.30 17.30. Sted: Danske Fysioterapeuter, Nørre Voldgade 90, 1358 Kbh. K, Lokale: A19 Deltagere: Tine Nielsen, Jes Mogensen, Lene Banke, Solvejg Pedersen,

Læs mere

Referat. Møde i følgegruppen for forebyggelse Mandag den 29. februar 2016 Mødelokale 1515, Regionshuset, Damhaven 12, 7100 Vejle

Referat. Møde i følgegruppen for forebyggelse Mandag den 29. februar 2016 Mødelokale 1515, Regionshuset, Damhaven 12, 7100 Vejle Afdeling: Sundhedssamarbejde og Kvalitet Udarbejdet af: Journal nr.: E-mail: blm@rsyd.dk og iben.lykkeeggertsen@middelfart.dk Dato: 08-03-2016 Telefon: 2920 1212 og 3057 1183 Referat Møde i følgegruppen

Læs mere

FynBus bestyrelse. Dagsorden for møde. Torsdag, den 13. februar 2014 kl. 16.00-19.00. Mødet afholdes på Tolderlundsvej 9, Odense

FynBus bestyrelse. Dagsorden for møde. Torsdag, den 13. februar 2014 kl. 16.00-19.00. Mødet afholdes på Tolderlundsvej 9, Odense FynBus bestyrelse Dagsorden for møde Torsdag, den 13. februar 2014 kl. 16.00-19.00 Mødet afholdes på Tolderlundsvej 9, Odense Deltagere: Formand Morten Andersen, Nordfyn Næstformand Poul Andersen, Region

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 Indbetaling af kontingent for 2011 kan ske ved indsættelse på konto 1551 3719216501 i Danske Bank, eller direkte til kasseren. Kontingentet

Læs mere

Niels Carsten Bluhme, Svend Svendsen, Jørn Jensen, Lars Gullev, Signe Kongebro og Jacob Lundgaard

Niels Carsten Bluhme, Svend Svendsen, Jørn Jensen, Lars Gullev, Signe Kongebro og Jacob Lundgaard 1 Albertslund den 18. oktober 2010 Forum: Styregruppen for Plan C Tid: Onsdag den 13. oktober 2010 kl. 15:00 17:00 Sted: Deltagere: Afbud: Projektledelsen: Gate 21, Vognporten 2, 2620 Albertslund Niels

Læs mere

Åben. UNGDOMSSKOLEBESTYRELSEN Dagsorden med vedtagelser. Mødested. Nærum Ungdomsgård. Mødedato Torsdag den 6. maj 2010. Mødetidspunkt Kl. 17.

Åben. UNGDOMSSKOLEBESTYRELSEN Dagsorden med vedtagelser. Mødested. Nærum Ungdomsgård. Mødedato Torsdag den 6. maj 2010. Mødetidspunkt Kl. 17. Dagsorden med vedtagelser Åben Mødested Nærum Ungdomsgård Mødedato Torsdag den 6. maj 2010 Mødetidspunkt Kl. 17.00 Medlemmer Fra forvaltningen Randi Mondorf (KMB), Marianne Bigum (KMB), Per Vangekjær (Arbejdsgiverne),

Læs mere

REFERAT FRA EKSTRAORDINÆRT BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 5. oktober 2010 kl. 16:09. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11.

REFERAT FRA EKSTRAORDINÆRT BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 5. oktober 2010 kl. 16:09. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. REFERAT FRA EKSTRAORDINÆRT BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 5. oktober 2010 kl. 16:09 I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen 68 1. Godkendelse af dagsordenen.

Læs mere

1 Gennemgang og drøftelse af tidligere planlagte vedligeholdelsesopgaver og

1 Gennemgang og drøftelse af tidligere planlagte vedligeholdelsesopgaver og Indkaldelse/ referat Mødeart Mødedato/ tidspkt. Mødested Deltagere Menighedsrådsmøde Sct. Hans Kirke Dagsorden Tirsdag d. 26.02.13 Kl. 19.30-22.00 Sven Madsen, John Berwick, Martin Ringsmose, Claus Weber,

Læs mere

Referat af NSU styremøde København., lørdag den 9. maj 2015 kl. 10.00-18.00

Referat af NSU styremøde København., lørdag den 9. maj 2015 kl. 10.00-18.00 Referat af NSU styremøde København., lørdag den 9. maj 2015 kl. 10.00-18.00 1. Åbning af mødet Dagsordenspunkter - Velkomst ved formand Pia Nurmio-Perälä og valg af mødeledere. Jørgen Nilsson (UMFI) og

Læs mere

Dagsorden til ØDF s generalforsamling 2007

Dagsorden til ØDF s generalforsamling 2007 Dagsorden til ØDF s generalforsamling 2007 Tidspunkt: 12. november 2009, kl. 15.45 Sted: Hotel Trinity, Fredericia 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Rune Jönsson, Glostrup Kommune, som dirigent.

Læs mere

Dagsorden for møde i Netværksgruppe for Voksenhandicap 20. januar 2014

Dagsorden for møde i Netværksgruppe for Voksenhandicap 20. januar 2014 Dagsorden for møde i Netværksgruppe for Voksenhandicap 20. januar 2014 Mødested: Næstved Kommune Dagsordenspunkt Bemærkning Forventet tid Referat 1. Godkendelse af Dagsorden og referat vedhæftet 5 minutter

Læs mere

Bestyrelsesmøder 2008-2009

Bestyrelsesmøder 2008-2009 Bestyrelsesmøder 2008-2009 Bestyrelsesmøde 06-05-2009 kl. 19.00 ved NC l: Godkendelse/opfølgning af referat fra 04. Februar 2009 2: Meddeleser/orientering fra formanden 3: Orientering fra kasserer 4: Orientering

Læs mere

Syddanmark. Status, per medio oktober, på implementering af screenings- og forløbsvejledningen

Syddanmark. Status, per medio oktober, på implementering af screenings- og forløbsvejledningen Årlig status vedr. forløbskoordinatorfunktioner Status sendes til Danske Regioner (nch@regioner.dk) og KL (kmm@kl.dk) én gang årligt d. 15. november 2013-2015. Status i Region Syddanmark pr. 15. nov. 2014

Læs mere

Referat af DSÅ-møde d. 16.1.07

Referat af DSÅ-møde d. 16.1.07 Referat af DSÅ-møde d. 16.1.07 1 Godkendelse af referat og dagsorden 2 Arrangementer siden sidst 3 Kommende arrangementer 4 Nyt fra landsorganisationen 5 Fremtidens arbejde i DS- Østjylland 6 Rep.mødet

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Jørgen Cramer, formand Bente Christoffersen, næstformand Bent Puggaard John Würfel

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Jørgen Cramer, formand Bente Christoffersen, næstformand Bent Puggaard John Würfel Jægerspris Boligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 25. september 2012 kl. 17.00 i fælleshuset, Mølleparken 18, 3630 Jægerspris Dagsorden: 1 Godkendelse af referat... 2 2 Jægerspris

Læs mere

2. AaJa Årets Nuser m.m. Efter en forholdsvis kort snak enedes man om Årets Nuser.

2. AaJa Årets Nuser m.m. Efter en forholdsvis kort snak enedes man om Årets Nuser. Referat fra Bestyrelsesmøde 6/2012 Herlev 26.11.2012 Dato: 18. november 2012 kl. 09:00 Sted: Gislavænget 2, st., 5210 Odense NV Fremmødt var: Aage Jakobsen (AaJa) Connie Stisen (Cost) Hanne Grøn Veggerby

Læs mere