Velkommen til Østergården. Afd. 61. Norgesgade Østre Alle 28-30

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen til Østergården. Afd. 61. Norgesgade Østre Alle 28-30"

Transkript

1 Velkommen til Østergården Afd. 61 Norgesgade Østre Alle Tilrettet version 1. marts 2019

2 Indhold i Velkomstfolder Kontaktoplysninger Alabu Bolig, Beboerservice og SSG vagttelefon.. 3 Husorden, vedligeholdelsesreglement m.m Bestyrelsen afdeling 61 Østergården... 5 Forsikringer. 6 Mangelliste.. 7 Husleje 8 Rengøring ved fraflytning.. 9 Forebyg skimmelvækst Gode råd. 10 Kold luft. 12 Brug af radiatortermostater 13 Vaskeri

3 Folder til Alabu Bolig Velkommen til din nye almene bolig Denne folder er til dig, der er ny beboer i Alabu Bolig. Find information om de særlige forhold, der gør sig gældende for en almen bolig samt de muligheder, du har som beboer i en almen boligorganisation. Almene boligorganisationer har plads til alle. Uanset om du er ung eller gammel, familie eller alene, kan du bo i en almen bolig. I Danmark bor omkring en million mennesker alment til leje fordelt på i omegnen af boliger. En almen bolig er først og fremmest en udlejningsbolig, der ikke skal give økonomisk overskud. Det betyder, at du er sikret en rimelig husleje, da lejen er omkostningsbestemt og kun skal dække drift og vedligeholdelse i hver enkelt afdeling. Den enkelte afdeling udgør en selvstændig økonomisk og demokratisk enhed, der bliver styret af en afdelingsbestyrelse, som vælges af afdelingens beboere på et årligt afdelingsmøde, hvor budgettet for afdelingen bliver fremlagt. Tag del i beboerdemokrati Hos Alabu Bolig vægter vi beboerdemokratiet højt. Det betyder, at du som beboer kan få indflydelse på livet i din afdeling og være med til at træffe beslutninger, der har stor betydning for dig selv og de øvrige beboere. Afdelingsbestyrelsen bliver valgt på et årligt afdelingsmøde, hvor budgettet for afdelingen bliver fremlagt. Som medlem af afdelingsbestyrelsen er det din fornemste opgave at sætte dig i de andre beboeres sted og varetage deres interesser på bedste måde. Du fungerer som beboernes tillidsmand og skal sørge for, at alle bliver set og hørt. Du vil eksempelvis blive inddraget i din afdelings regnskab og budgetter, være med til at komme med forslag til vedligeholdelse af bygninger samt medvirke til at lave sociale arrangementer, der støtter og udvikler det sociale liv i afdelingen. 2.

4 Alabu Bolig Administration og Beboerservice Når der er behov for at få kontakt til ejendomsfunktionæren Brohusgade 2 B, 9000 Aalborg Åbningstider: Mandag - tirsdag - torsdag kl Onsdag kl Fredag kl Telefonnummer: adresse: info@alabubolig.dk beboerservice@alabubolig.dk Hjemmeside: VAGTTELEFON: Kontakt SSG, hvis der uden for ejendomsfunktionærernes normale arbejdstid, i weekender og på helligdage er brug for hurtig og uopsættelig assistance. 3.

5 Husorden, vedligeholdelsesreglement m.m. Husorden, vedligeholdelsesreglement m.m. for afdeling 61 samt anden information om afdelingen kan findes på Følg linket nederst på forsiden Find din afdeling. Vælg derefter linket Alabu Bolig og derefter Norgesgade m.fl. (afd. 61). Ønsker du en udskrift af ovennævnte dokumenter, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte Beboerservice. 4.

6 Afdelingsbestyrelsen Afdelingsbestyrelsens/viceværtens postkasse: Norgesgade i gården. Navneliste over afdelingsbestyrelsen kan findes på Følg linket nederst på forsiden Find din bolig. Vælg derefter linket Alabu Bolig og derefter Norgesgade m.fl. afd

7 Forsikringer Forsikringsdækninger glas- kumme- og vandskader. Indefra kommende skade på glas og kummer i lejligheden, SKAL dækkes af lejerens indboforsikring (evt. tilvalgsdækning). Bad: Køkken: Vinduer: Kælder: Toilet og håndvask. Keramisk plade på komfur. Indvendigt glas. Opstigende kloakvand. Udefra kommende skade på bygning dækkes af afdelingens bygningsforsikring. Brand med efterfølgende vandskade. Skade på indbo og husleje for anden midlertidig bolig skal dækkes af lejers indboforsikring. 6.

8 Mangelliste Efter overtagelse af lejligheden skal du notere de fejl og mangler, som du konstaterer i lejemålet. For mangellistens gyldighed skal det link, der henvises til fra indflytningsrapporten, anvendes. Indsendelse via link skal ske inden for 14 dage regnet fra overdragelsesdatoen. Når mangellisten er indsendt, kontaktes Beboerservice, tlf , for at aftale tid med ejendomsfunktionæren for gennemgang af mangellisten. Mangellisten er først gyldig, når begge parter har underskrevet. For at sikre, at du ikke risikerer at skulle betale for skader, som er opstået inden overtagelse af lejligheden, er det vigtigt, at mangellisten bliver udfyldt. Det, der er noteret ved indflytning, får du ingen regning på, når du fraflytter lejemålet. 7.

9 Husleje Huslejen forfalder til den 1. i måneden. Har du ikke modtaget en opkrævning inden den 1. i måneden, skal du kontakte os. Vi anbefaler, at du melder huslejeopkrævningen til Betalingsservice. 8.

10 Rengøring ved fraflytning Vi skal gøre opmærksom på, at du ved fraflytning kan spare udgifter, såfremt hovedrengøring er udført og omfatter følgende: 1. Afvaskning af alt træværk samt døre herunder også skuffer og skabe. 2. Rengøring af radiatorer husk bagsiden og mellemrum. 3. Rengøring af afløb fra vaske inkl. vandlåse. 4. Rengøring af gulvriste og tilhørende vandlåse i bryggers og brusekabine. 5. Afvaskning af håndvask, køkkenvask og bryggersvask, Blandingsbatterier og bruser. Toilet, gulvklinker og vægfliser samt udsugningsventiler. 6. Vinduer og spejle pudses. 7. Afvaskning af alle gulve og trapper. 8. Rengøring af komfur også for fastbrændt fedt. Husk at trække komfuret ud og rengøre bag dette. 9. Rengøring af emhætte filter tages ud og renses for fedt. 10. Afrimning samt rengøring af køle/fryseskab. 11. Husk tømning af kælderrum og loftrum. Påbegynd rengøring i god tid, da en del af rengøringen evt. skal efterbehandles flere gange. Med mindre andet er aftalt med ejendomsfunktionæren, afmonteres diverse beslag, som lejer selv har opsat, til gardiner/persienner, badeforhæng og lamper m.v. HUSK, at der ved fraflytningssynet skal afleveres nøgler, vasketur lås, vaskekort og Beboermappe. 9.

11 Forebyg skimmelvækst Gode råd I Danmark har vi skiftende årstider med sol, nedbør og frost. Derfor isolerer og tætner vi vores huse godt for at spare på varmen. Det danske klima påvirker også klimaet inde i huset. Når materialer bliver fugtige på overfladen, gror skimmelsvampene som mug på brød. Er det hus som du bor i, byggeteknisk i orden og normalt vedligeholdt, kan du undgå vækst af skimmelsvampe i boligen ved at følge disse gode råd. Luft ud 2-3 gange om dagen ved gennemtræk i 5-10 min. Når temperaturen udenfor er koldere end indenfor, må du kun foretage kortvarig udluftning for at undgå afkøling af vægge og dermed dannelse af kondens. Hold ventiler åbne i vinduer, køkken og badeværelse. Derved sikrer du et godt luftskifte, så fugtig luft kan ventileres væk. Tør eventuel kondens af vinduerne. Kondens på vinduerne er et tegn på, at luftfugtigheden er for høj kombineret med, at ruderne er kolde. Læg låg på gryden og tænd for emhætten eller luft ud. Vanddamp sætter sig som vand på kolde flader. Der må ikke dannes kondens på køkkenvinduerne under madlavning. Luk døren til badeværelset, når du bader. Tør op efter badningen og luft ud. Varm, fugtig luft fra badning sætter sig som vand på kolde vægge. Hold fuger tætte i badeværelsets gulv og vægge. Vand og fugtig luft fra badning skal væk fra badeværelset. Rens aftrækskanaler og lad dem stå åbne. Derved kan fugtig luft slippe væk. Tør dit vasketøj i tørretumbler eller udenfor. Tørring af tøj inden døre giver høj luftfugtighed og vækst af skimmelsvampe. 10.

12 Sørg for min. 5 cm afstand mellem møbler og kolde ydervægge. Luft, der cirkulerer, tørrer overfladen. Løft gardinerne væk fra vinduet. Tunge gardiner, der er tæt på vinduet og persienner, giver stillestående luft og dermed risiko for vækst af skimmelsvampe. Tænd for varmen og lad varmen være jævnt fordelt i boligen. Kolde køkkener, soveværelser og badeværelser giver høj luftfugtighed og risiko for vand på kolde flader. Har du brændeovn eller pejs? Sørg for, at brændet er tørt, og opbevar det uden for boligen. Indret boligen, så den er rengøringsvenlig. Når det er let at gøre rent, kan du få reduceret støvet. Pas ekstra på, hvis I er mange i boligen. Mange mennesker i en lille bolig giver højere luftfugtighed og dermed større risiko for vækst af skimmelsvampe. Hver person i lejligheden afgiver ca. 2 liter vand pr. døgn som vanddamp eller sved. 11.

13 Kold luft Føles det, som om det trækker med kølig luft ved vinduerne, behøver det ikke at være fordi det blæser ind med kold luft udefra. De nye vinduer, der anvendes i dag, er helt tætte, og de sættes i muren med fuger, der slutter helt tæt mellem vindue og mur. Når det alligevel kan føles, som om det trækker ind ved vinduerne, er årsagen en helt anden. Den luft, der er lige op mod den indvendige side af glasset i vinduet, bliver kølet ned på den kolde glasflade. Den kolde luft er tungere, end den varmere luft der er i rummet, og "falder" ned langs den indvendige glasflade, rammer ned i vindueskarmen og "skyller" ind i rummet, hvor det kan føles som træk. Denne følelse som træk findes ikke så meget ved vinduer, der sidder i rum med dårligt isolerede ydervægge. Her er der et stort varmetab ud gennem ydervæggen, og radiatoren under vinduet skal køre med stor ydelse. Radiatoren opvarmer luft, der stiger op og modvirker kuldenedfaldet fra vinduet. Når ydermurene nu er forsynet med ekstra isolering og en udvendig murstensvæg, er varmetabet ikke så stort som før, og radiatoren kan køre med mindre ydelse. Der er nu ikke så stor en mængde varm luft til at modvirke kuldenedfaldet som tidligere, og resultatet heraf kan føles som træk. Der er ikke tale om, at der nu er et større varmeforbrug end tidligere, tværtimod. Følelsen af træk kan forekomme, når der er koldt ude og vil forsvinde, når udetemperaturen stiger. 12.

14 13.

15 14.

16 Vi sænker temperaturen på radiatorvandet og tager flere radiatorer i drift Flere radiatorer med lavere temperatur = samme varme i lejligheden med store besparelser til følge Derfor brug alle radiatorer! Skal vi også have varme i soveværelse Ja, alle rum skal være opvarmede. Dog behøver ikke alle rum at have samme temperatur, f.eks. Stuen: 21 grader - Soveværelse: 18 grader Men ved for stor forskel mellem stuetemperatur og soveværelsestemperatur, vil varmen trække igennem de altid dårligt isolerede skillevægge og utætte døre, og varmen kan ikke holdes i stuen man begynder at fryse. Hvis vinduet i soveværelset tillige står åbent, så er den helt gal. 15.

17 Brug af termostatventiler Start med at have et godt kontroltermometer med kviksøjle placeret i opholdsrummet i 1½ meters højde på en indervæg. Stol aldrig på dårlige pyntetermometre og placér aldrig termometret på en ydervæg Udluftning Hold normalt alle vinduer lukkede i fyringsperioden også soveværelsesvinduet. Luft så ud 2 eller 3 gange i døgnet på følgende måde: Luk alle radiatorventiler. Åben derefter samtlige vinduer og døre ca. 5. min., således at al fugt og dårlig luft bliver trukket ud. Luk derefter alle vinduer og døre igen også soveværelsesvinduet og indstil radiatorventilerne på nøjagtig samme indstilling som før. Nyd derefter det friske og stadig varme klima i lejligheden. Dug indvendig på termoruder er altid tegn på, at der udluftes for lidt. 16.

18 Information vedr. vaskeri Vaskemaskiner til fælles brug findes i kælderrum til hver opgang. Udgiften dækkes af fælles-omkostningerne. Fejmelding eller strømsvigt skal straks meddeles til Beboerservice på

Velkommen til Østergården. Afd. 61. Norgesgade Østre Alle 28-30

Velkommen til Østergården. Afd. 61. Norgesgade Østre Alle 28-30 Velkommen til Østergården Afd. 61 Norgesgade 15 17 19 Østre Alle 28-30 Tilrettet version 11. januar 2018 Indhold i Beboermappen Kontaktoplysninger Alabu Bolig og Beboerservice sat vagttelefon.. 2 Husorden,

Læs mere

Velkommen til Dragen. Godsbanen 4, 6, 12

Velkommen til Dragen. Godsbanen 4, 6, 12 Velkommen til Dragen Godsbanen 4, 6, 12 Tilrettet version 6.december 2018 Lidt om velkomstfolderen Denne velkomstfolder indeholder mange relevante oplysninger vedr. din bolig. Det er derfor vigtigt, at

Læs mere

Velkommen til Alabu Bolig

Velkommen til Alabu Bolig Velkommen til Alabu Bolig Afd. 68 Tilrettet version 4. december 2018 Østre Havne Gade 3-3B - 5 Velkommen til din nye almene bolig Denne folder er til dig, der er ny beboer i Alabu Bolig. Find information

Læs mere

Velkommen til Nylandsvej. Afdeling 56. Nylandsvej 7-23

Velkommen til Nylandsvej. Afdeling 56. Nylandsvej 7-23 Velkommen til Nylandsvej Afdeling 56 Nylandsvej 7-23 Tilrettet version 7. februar 2018 1. Indhold i Beboermappen Indhold i Beboermappen 2 Kontaktoplysninger på Alabu Bolig og Beboerservice... 3 Husorden,

Læs mere

Velkommen til Alabu Bolig. Afd. 70

Velkommen til Alabu Bolig. Afd. 70 Velkommen til Alabu Bolig Afd. 70 Tilrettet version 09. januar 2019 Niels Ebbesens Gade 8 C Velkommen til din nye almene bolig Denne folder er til dig, der er ny beboer i Alabu Bolig. Find information

Læs mere

Velkommen til. Godsbanen Afd. 65. Godsbanen 9, 17, 19

Velkommen til. Godsbanen Afd. 65. Godsbanen 9, 17, 19 Velkommen til Godsbanen Afd. 65 Godsbanen 9, 17, 19 Tilrettet version pr. 28. februar 2019 Velkommen til din nye almene bolig Denne folder er til dig, der er ny beboer i Alabu Bolig. Find information om

Læs mere

Velkommen til Solkrogen Afd. 43

Velkommen til Solkrogen Afd. 43 Velkommen til Solkrogen Afd. 43 Solvangsvej Tilrettet version 4. december 2018 Indhold i Velkomstfolderen Indhold i velkomstfolderen.... 2 Afdelingsbestyrelsen 3 Kontaktoplysninger Alabu Bolig og Beboerservice

Læs mere

Velkommen til. Afd. 57. Pandoravej 2 84

Velkommen til. Afd. 57. Pandoravej 2 84 Velkommen til Afd. 57 Pandoravej 2 84 Tilrettet version 16. april 2018 Indhold i Beboermappen Kontaktoplysninger på Alabu Bolig og Beboerservice samt vagttelefon 2 Husorden, vedligholdelsesreglement og

Læs mere

Velkommen til. Brohuset Afd. 53. Brohusgade 2A 4A 4B 4C Vestre havnepromenade 1C

Velkommen til. Brohuset Afd. 53. Brohusgade 2A 4A 4B 4C Vestre havnepromenade 1C Velkommen til Brohuset Afd. 53 Brohusgade 2A 4A 4B 4C Vestre havnepromenade 1C 22. januar 2019 Administration og Beboerservice Når der er behov for at få kontakt til ejendomsfunktionæren Brohusgade 2 B,

Læs mere

Velkommen til. Afd. 53. Brohusgade 2A 4A 4B 4C Vestre havnepromenade 1C

Velkommen til. Afd. 53. Brohusgade 2A 4A 4B 4C Vestre havnepromenade 1C Velkommen til Afd. 53 Brohusgade 2A 4A 4B 4C Vestre havnepromenade 1C Alabu Bolig Brohusgade 2 B, 9000 Aalborg Åbningstider: Mandag - tirsdag - torsdag kl. 07.30-15.00 Onsdag kl. 09.00-17.00 Fredag kl.

Læs mere

Velkommen til. Godsbanen Afd. 65. Godsbanen 9, 17, 19

Velkommen til. Godsbanen Afd. 65. Godsbanen 9, 17, 19 Velkommen til Godsbanen Afd. 65 Godsbanen 9, 17, 19 Alabu Bolig Brohusgade 2 B, 9000 Aalborg Åbningstider: Mandag - tirsdag - torsdag kl. 07.30-15.00 Onsdag kl. 09.00-17.00 Fredag kl. 07.30-12.00 Telefonnummer:

Læs mere

Velkommen til GRØNNEPARKEN

Velkommen til GRØNNEPARKEN Velkommen til GRØNNEPARKEN Alabu Bolig Afdeling 25 Feggesundvej, Aggersundvej og Sebbersundvej 20 blokke med 740 boliger & ca. 1.350 beboere (Tilrettet 27. februar 2019) 0. Indhold i velkomstfolderen Indhold

Læs mere

Velkommen til GRØNNEPARKEN

Velkommen til GRØNNEPARKEN Velkommen til GRØNNEPARKEN Alabu Bolig Afdeling 25 Feggesundvej, Aggersundvej og Sebbersundvej 20 blokke med 740 boliger & ca. 1.350 beboere (Tilrettet 26. novemberi 2018) 0. 1. Indhold i velkomstfolderen

Læs mere

Velkommen til GRØNNEPARKEN

Velkommen til GRØNNEPARKEN Velkommen til GRØNNEPARKEN Alabu Bolig Afdeling 25 Feggesundvej, Aggersundvej og Sebbersundvej 20 blokke med 740 boliger & ca. 1.350 beboere (Tilrettet 17. december 2017) Kære Beboer Hjertelig velkommen

Læs mere

Velkommen til Vestbyen. Afdeling 1. Ivar Huitfeldtsgade 6-8 Peder Skramsgade 21-27

Velkommen til Vestbyen. Afdeling 1. Ivar Huitfeldtsgade 6-8 Peder Skramsgade 21-27 Velkommen til Vestbyen Afdeling 1 Ivar Huitfeldtsgade 6-8 Peder Skramsgade 21-27 Tilrettet version 1. oktober 2018 1. Indhold i Beboermappen Indhold i Beboermappen... 2 Kontaktoplysninger - Alabu Bolig

Læs mere

Velkommen til. Saltumvej Afd. 21. Saltumvej 11-69, Aalborg Ø

Velkommen til. Saltumvej Afd. 21. Saltumvej 11-69, Aalborg Ø Velkommen til Saltumvej Afd. 21 Saltumvej 11-69, Aalborg Ø 13. maj 2019 Indhold Velkommen til din nye almene bolig... 3 Velkommen til Saltumvej - afdeling 21... 5 Relevante navne og adresser... 7 Afdelingsbestyrelsen:...

Læs mere

Kondens i moderne byggeri

Kondens i moderne byggeri Kondens i moderne byggeri Kondens er et naturligt fænomen og ikke et produktproblem. Det er tegn på høj luftfugtighed, hvilket betyder, at øget ventilation er nødvendig. En gennemsnitlig familie på fire

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 32 VALDEMARSGADE/SVENDSGADE

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 32 VALDEMARSGADE/SVENDSGADE «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 32 VALDEMARSGADE/SVENDSGADE Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten.

Læs mere

Gode råd om INDEKLIMAET i din bolig Brøndbyparken Afdeling 3

Gode råd om INDEKLIMAET i din bolig Brøndbyparken Afdeling 3 April 2013 Gode råd om INDEKLIMAET i din bolig Brøndbyparken Afdeling 3 De fleste af os opholder os inden døre mere end 90 % af tiden. Derfor er indeklimaet meget vigtig for vores sundhed. Mange forskellige

Læs mere

SUNDT INDEKLIMA PAS GODT PÅ DIG SELV OG DIN BOLIG

SUNDT INDEKLIMA PAS GODT PÅ DIG SELV OG DIN BOLIG SUNDT INDEKLIMA PAS GODT PÅ DIG SELV OG DIN BOLIG INDHOLD Kære beboer Hvad betyder indeklimaet for dig? Hold din bolig fri for fugt og skimmelsvamp Luft ud flere gange dagligt Luk lyset ind Undlad at ryge

Læs mere

LSE-NYBODER SÅDAN BRUGER DU DIN NYBODER-BOLIG RIGTIGT BEBOERVEJLEDNING

LSE-NYBODER SÅDAN BRUGER DU DIN NYBODER-BOLIG RIGTIGT BEBOERVEJLEDNING LSE-NYBODER SÅDAN BRUGER DU DIN NYBODER-BOLIG RIGTIGT BEBOERVEJLEDNING SJÆL, CHARME OG FUGT I ældre boligbebyggelser som Nyboder, hvor der er opstigende fugt, kolde facadevægge og opfugtninger som følge

Læs mere

Sådan passer du på din lejlighed

Sådan passer du på din lejlighed Sådan passer du på din lejlighed Kære beboer Som beboer har du ansvaret for at passe godt på din lejlighed. Når du flytter, skal den være i samme stand, som da du flyttede ind (bortset fra almindeligt

Læs mere

SUNDT MILJØ I BOLIGEN TIPS OG GODE RÅD TIL DIG, SOM BOR TIL LEJE

SUNDT MILJØ I BOLIGEN TIPS OG GODE RÅD TIL DIG, SOM BOR TIL LEJE SUNDT MILJØ I BOLIGEN TIPS OG GODE RÅD TIL DIG, SOM BOR TIL LEJE 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Gode vaner giver godt indeklima 3 Luft ud også om vinteren 4 Sæt varme på 5 Fugt i boligen? 6 Sådan undgår du fugt

Læs mere

Uddrag af artikler til enkelt og korrekt udluftning.

Uddrag af artikler til enkelt og korrekt udluftning. SILKEBORG BOLIGSELSKAB Uddrag af artikler til enkelt og korrekt udluftning. INDHOLD Hvordan undgår du kondens på indersiden af vinduerne?... s. 1 Pas på med køligt soveværelse. s. 3 10 gode råd om udluftning

Læs mere

Orientering til beboerne

Orientering til beboerne Alabu Bolig Afd. 17 Dagnyvej - Elisevej Orientering til beboerne Oktober 2011 (Tilrettet februar 2017 i forhold til fusionen Alabu Bolig) Tillæg til lejemappen Skal lægges i denne Forsikring: Vi gør opmærksom

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 30 DANMARKSGADE/NIELS EBBESENS GADE

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 30 DANMARKSGADE/NIELS EBBESENS GADE «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 30 DANMARKSGADE/NIELS EBBESENS GADE Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i

Læs mere

BO SUNDT EN PJECE OM VEJEN TIL ET GODT INDEKLIMA

BO SUNDT EN PJECE OM VEJEN TIL ET GODT INDEKLIMA BO SUNDT EN PJECE OM VEJEN TIL ET GODT INDEKLIMA HVORFOR HAVE ET GODT INDEKLIMA? FORDI VI MENNESKER OPHOLDER OS INDENDØRE 90 % AF TIDEN, OG INDEKLIMAET HAR DERFOR STOR BETYD- NING FOR VORES SUNDHED, KOMFORT

Læs mere

VELKOMMEN TIL AFDELING 46 BROHUSGADE/NYBROGADE/ØSTRE KANALGADE. «Bruger_Initial»

VELKOMMEN TIL AFDELING 46 BROHUSGADE/NYBROGADE/ØSTRE KANALGADE. «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 46 BROHUSGADE/NYBROGADE/ØSTRE KANALGADE «Bruger_Initial» Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 35 RUNDDYSSEN 1-287

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 35 RUNDDYSSEN 1-287 «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 35 RUNDDYSSEN 1-287 Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 1. Østre Allé, Himmerlandsgade m.v.

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 1. Østre Allé, Himmerlandsgade m.v. «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 1 Østre Allé, Himmerlandsgade m.v. Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten.

Læs mere

Sundt indeklima sådan gør du

Sundt indeklima sådan gør du Sundt indeklima sådan gør du Indeklimaet er vigtigt for din families sundhed Vi opholder os indendøre mange timer om dagen og derfor er indeklimaet vigtigt for vores sundhed. Rygning og fugt, men også

Læs mere

RÅD OG VEJLEDNING OM BRUG AF FJERNVARME I LEJLIGHEDER

RÅD OG VEJLEDNING OM BRUG AF FJERNVARME I LEJLIGHEDER RÅD OG VEJLEDNING OM BRUG AF FJERNVARME I LEJLIGHEDER INDHOLD LEJLIGHEDENS RUM.................................. 3 TEMPERATUREN..................................... 4 BRUG ALLE RADIATORER..............................

Læs mere

Velkommen i vores afdeling

Velkommen i vores afdeling «Bruger_Initial» Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber denne lille folder vil være med til at gøre

Læs mere

Sundt indeklima sådan gør du

Sundt indeklima sådan gør du Sundt indeklima sådan gør du Indeklimaet er vigtigt for din families sundhed Vi opholder os indendøre mange timer om dagen og derfor er indeklimaet vigtigt for vores sundhed. Rygning og fugt, men også

Læs mere

Husorden i afdeling 37

Husorden i afdeling 37 Husorden i afdeling 37 1 September 2016 Afdelingsbestyrelsen har ansvar for, at husordenen bliver overholdt. De har pligt til, og ejendomsfunktionærerne har ret til, at påtale gældende bestemmelser. Det

Læs mere

Velkommen i vores afdeling

Velkommen i vores afdeling «Bruger_Initial» Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber denne lille folder vil være med til at gøre

Læs mere

Velkommen i vores afdeling

Velkommen i vores afdeling Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber denne lille folder vil være med til at gøre det hele lidt

Læs mere

AB RYESGADE/HEDEMANNSGADE

AB RYESGADE/HEDEMANNSGADE AB RYESGADE/HEDEMANNSGADE INFORMATIONSMØDE OM I BYGNINGER MANDAG DEN 16. JANUAR 2012 JANUAR 2012 FORMÅL Formålet med dette informationsmøde er: at I får mere information om forekomsten af svampe i bygninger

Læs mere

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 13

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 13 Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 13 Velkommen Vi byder dig velkommen som beboer i Sundby-Hvorup Boligselskabs afdeling 13. Vi håber du vil føle dig hjemme, og blive glade for at bo her.

Læs mere

Indeklima. i min bolig

Indeklima. i min bolig Indeklima i min bolig Udgiver: Himmerland Boligforening, december 2016 Udarbejdet af Himmerland Boligforening i forbindelse med forsøgsprojektet Almene boligers ventilationsanlæg. Forsøgsprojektet er støttet

Læs mere

Få en sund og energivenlig bolig. med 10 gode råd fra Boligkontoret Danmark

Få en sund og energivenlig bolig. med 10 gode råd fra Boligkontoret Danmark Få en sund og energivenlig bolig med 10 gode råd fra Boligkontoret Danmark Kære beboer Denne guide giver dig en god forudsætning for en sund og energivenlig bolig og mulighed for at spare penge. Du kan

Læs mere

Velkommen i vores afdeling

Velkommen i vores afdeling «Bruger_Initial» Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber denne lille folder vil være med til at gøre

Læs mere

Klargøring af lejemål ved fraflytning

Klargøring af lejemål ved fraflytning Klargøring af lejemål ved fraflytning 1 Huskeliste Det kan være stressende at flytte, og det er nemt at miste overblikket over, hvad der er rengjort og ordnet og hvad der mangler i forbindelse med en flytning.

Læs mere

Når du flytter fra din bolig

Når du flytter fra din bolig April 2013 Når du flytter fra din bolig Brøndbyparken afd. 3 Vi kan, vi vil og vi skal! Hvad skal du være opmærksom på, når du flytter ud af din bolig Opsigelse 3 måneders varsel Den nemmeste måde at opsige

Læs mere

Velkommen som beboer i Den Selvejende Institution Ældreboligerne Dommerparken Vesterparken Taastrup

Velkommen som beboer i Den Selvejende Institution Ældreboligerne Dommerparken Vesterparken Taastrup Velkommen som beboer i Den Selvejende Institution Ældreboligerne Dommerparken Vesterparken 15 2630 Taastrup Denne folder indeholder en række praktiske oplysninger. 2018 Indholdsfortegnelse Baggrund / historie...

Læs mere

Vejledning ved fraflytning. Hvad skal du være opmærksom på, når du fraflytter din bolig

Vejledning ved fraflytning. Hvad skal du være opmærksom på, når du fraflytter din bolig Vejledning ved fraflytning Hvad skal du være opmærksom på, når du fraflytter din bolig Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Det skal du vide, når du fraflytter din bolig..1 Gratis forsyn..1 Flyttesynet..1

Læs mere

VELKOMMEN TIL AFDELING 39

VELKOMMEN TIL AFDELING 39 «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 39 DANAGÅRDEN Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten.

Læs mere

Velkommen som beboer i Den Selvejende Institution Ældreboligerne Spurvevej Bogfinkevej Spurvevej 1 27 Bogfinkevej Taastrup

Velkommen som beboer i Den Selvejende Institution Ældreboligerne Spurvevej Bogfinkevej Spurvevej 1 27 Bogfinkevej Taastrup Velkommen som beboer i Den Selvejende Institution Ældreboligerne Spurvevej Bogfinkevej Spurvevej 1 27 Bogfinkevej 12 53 2630 Taastrup Denne folder indeholder en række praktiske oplysninger. 2018 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Velkommen til. Afd. 18. Umanakvej og Ivigtutvej 2-18

Velkommen til. Afd. 18. Umanakvej og Ivigtutvej 2-18 Velkommen til Afd. 18 Umanakvej 10 40 og Ivigtutvej 2-18 Tilrettet version 11. januar 2018 1 Indhold i Beboermappen Indhold i Beboermappen 2 Kontaktoplysninger på Alabu Bolig og Beboerservice... 3 Husorden,

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 26 HEIMDALSGADE

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 26 HEIMDALSGADE «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 26 HEIMDALSGADE Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber denne

Læs mere

Om at bo til leje. Velkommen. Forsikring PBS. Jura i private lejemål

Om at bo til leje. Velkommen. Forsikring PBS. Jura i private lejemål Om at bo til leje Velkommen Velkommen til, du er nu lejer hos JMI Ejendomme A/S. Det er vores ønske, at du vil føle dig hjemme og godt tilpas i din nye bolig. Der kan dog være flere spørgsmål som trænger

Læs mere

Velkommen som beboer i Hedebo Almene Boligselskab, afdeling 2 Espens Vænge 42 A K 2630 Taastrup

Velkommen som beboer i Hedebo Almene Boligselskab, afdeling 2 Espens Vænge 42 A K 2630 Taastrup Velkommen som beboer i Hedebo Almene Boligselskab, afdeling 2 Espens Vænge 42 A K 2630 Taastrup Denne folder indeholder en række praktiske oplysninger. 2015 Baggrund / historie 2015 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Velkommen i vores afdeling

Velkommen i vores afdeling «Bruger_Initial» Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber denne lille folder vil være med til at gøre

Læs mere

VELKOMMEN TIL AFDELING 62

VELKOMMEN TIL AFDELING 62 «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 62 «Bruger_Initial» Ramblaen, Niels Bohrs Vej 36-40 Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar

Læs mere

Gedser Fjernvarmes gode råd om opvarmning

Gedser Fjernvarmes gode råd om opvarmning Gedser Fjernvarmes gode råd om opvarmning FJERNVARME ET GENBRUGSSYSTEM BOLIGENS RUM BRUG ALLE RADIATORER Princippet i en fjernvarmeforsyning er enkelt. Fra varmeværket pumper man opvarmet fjernvarmevand

Læs mere

Afdeling Adresse Antal lejemål Opførelsesår 6601 Sofievej 4 8 24 1949 6602 Dronninggårds Allé 6-10C 40 1952 6603 Sofievej 5 12 1982

Afdeling Adresse Antal lejemål Opførelsesår 6601 Sofievej 4 8 24 1949 6602 Dronninggårds Allé 6-10C 40 1952 6603 Sofievej 5 12 1982 1. Organisation Boligselskabet BSB Søllerød ejer tre ejendomme: Afdeling Adresse Antal lejemål Opførelsesår 6601 Sofievej 4 8 24 1949 6602 Dronninggårds Allé 6-10C 40 1952 6603 Sofievej 5 12 1982 Administrationen

Læs mere

Velkommen som beboer i Hedebo Almene Boligselskab, afdeling 2 Espens Vænge 42 A K 2630 Taastrup

Velkommen som beboer i Hedebo Almene Boligselskab, afdeling 2 Espens Vænge 42 A K 2630 Taastrup Velkommen som beboer i Hedebo Almene Boligselskab, afdeling 2 Espens Vænge 42 A K 2630 Taastrup Denne folder indeholder en række praktiske oplysninger. 2019 Baggrund / historie 2019 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Velkommen som beboer i Den Selvejende Institution Ældreboligerne Spurvevej Bogfinkevej Spurvevej 1 27 Bogfinkevej 12 53 2630 Taastrup

Velkommen som beboer i Den Selvejende Institution Ældreboligerne Spurvevej Bogfinkevej Spurvevej 1 27 Bogfinkevej 12 53 2630 Taastrup Velkommen som beboer i Den Selvejende Institution Ældreboligerne Spurvevej Bogfinkevej Spurvevej 1 27 Bogfinkevej 12 53 2630 Taastrup Denne folder indeholder en række praktiske oplysninger. 2015 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Velkommen i vores afdeling

Velkommen i vores afdeling «Bruger_Initial» Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber denne lille folder vil være med til at gøre

Læs mere

Råd og vejledning om brug af fjernvarme:

Råd og vejledning om brug af fjernvarme: Råd og vejledning om brug af fjernvarme: FJERNVARME - ET GENBRUGSSYSTEM Princippet i en fjernvarmeforsyning er enkelt. Fra varmeværket pumper man opvarmet fjernvarmevand ud til forbrugerne. Hos forbrugerne

Læs mere

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 10

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 10 Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 10 Velkommen Vi byder dig velkommen som beboer i Sundby-Hvorup Boligselskabs afdeling 10. Vi håber du vil føle dig hjemme og blive glad for at bo her.

Læs mere

VELKOMMEN TIL AFDELING 38

VELKOMMEN TIL AFDELING 38 «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 38 RUNDDYSSSEN 291-349 Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 37 HELLEKISTEN

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 37 HELLEKISTEN «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 37 HELLEKISTEN Velkommen i vores afdeling Afdelingsbestyrelsen byder velkommen i afdelingen og håber du må blive glad for at bo her. Vi arbejder for at skabe en

Læs mere

Velkommen i vores afdeling

Velkommen i vores afdeling «Bruger_Initial» Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber denne lille folder vil være med til at gøre

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 53. Hvidkildevej

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 53. Hvidkildevej «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 53 Hvidkildevej Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber denne

Læs mere

Indhold Boligen Området Husorden Til-/fraflytning

Indhold Boligen Området Husorden Til-/fraflytning Indhold Boligen... 2 Afløb/toilet:... 2 Akutte skader:... 2 Antenne:... 2 Hvidevarer:... 2 Nøgler og låse:... 2 Skure:... 2 Særlige aftaler:... 3 Udluftning:... 3 Vandlåse:... 3 Vedligeholdelse af have:...

Læs mere

VELKOMMEN TIL AFDELING 71. «Bruger_Initial» Idrætsbyen, Hadsundvej

VELKOMMEN TIL AFDELING 71. «Bruger_Initial» Idrætsbyen, Hadsundvej VELKOMMEN TIL AFDELING 71 «Bruger_Initial» Idrætsbyen, Hadsundvej Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 60 Egholm Færgevej

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 60 Egholm Færgevej «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 60 Egholm Færgevej Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber

Læs mere

Februar Velkommen til afdeling 76 Tiendeladen

Februar Velkommen til afdeling 76 Tiendeladen Februar 2016 Velkommen til afdeling 76 Tiendeladen Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på især i starten. Vi håber denne lille folder vil være med til

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 3. Henning Smiths Vej /Poul Buaas Vej

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 3. Henning Smiths Vej /Poul Buaas Vej «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 3 Henning Smiths Vej /Poul Buaas Vej Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i

Læs mere

Velkommen i vores afdeling

Velkommen i vores afdeling «Bruger_Initial» Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber denne lille folder vil være med til at gøre

Læs mere

Velkommen i vores afdeling

Velkommen i vores afdeling «Bruger_Initial» Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber denne lille folder vil være med til at gøre

Læs mere

Velkommen til Karolinelund. Afd. 3. Sønderbro, Rømøgade, Fanøgade og Bornholmsgade

Velkommen til Karolinelund. Afd. 3. Sønderbro, Rømøgade, Fanøgade og Bornholmsgade Velkommen til Karolinelund Afd. 3 Sønderbro, Rømøgade, Fanøgade og Bornholmsgade Tilrettet version 15. januar 2017 Indhold i Beboermappen Kontaktoplysninger Alabu Bolig og Beboerservice. 2 Husorden, vedligeholdelsesreglement

Læs mere

Velkommen i vores afdeling

Velkommen i vores afdeling «Bruger_Initial» Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber denne lille folder vil være med til at gøre

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 16 MAGISTERPARKEN

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 16 MAGISTERPARKEN «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 16 MAGISTERPARKEN Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber

Læs mere

Husorden Afdeling 8. Clematisvej 1, 3, 4 og 6, Bregnevej 1 11, Forbindelsesvejen 121, 123, 125, 131 og 133.

Husorden Afdeling 8. Clematisvej 1, 3, 4 og 6, Bregnevej 1 11, Forbindelsesvejen 121, 123, 125, 131 og 133. Husorden Afdeling 8 Clematisvej 1, 3, 4 og 6, Bregnevej 1 11, Forbindelsesvejen 121, 123, 125, 131 og 133. INDHOLDSFORTEGNELSE TIL HUSORDEN INDHOLD SIDE INDLEDNING 3 ANSVAR OG FORSIKRING 3 ANTENNER, PARABOLER

Læs mere

Velkommen i vores afdeling

Velkommen i vores afdeling «Bruger_Initial» Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber denne lille folder vil være med til at gøre

Læs mere

Vedtaget på afdelingsmødet: 4. maj 2017

Vedtaget på afdelingsmødet: 4. maj 2017 B-ordningen kort fortalt Det er dig som lejer, der skal tage initiativ til at vedligeholde boligen, men det er boligorganisationen, der sørger for boligens indvendige vedligeholdelse med hvidtning, maling,

Læs mere

Velkommen som beboer i Den Selvejende Institution Ældreboligerne Spurvevej Bogfinkevej Spurvevej 1 27 Bogfinkevej Taastrup

Velkommen som beboer i Den Selvejende Institution Ældreboligerne Spurvevej Bogfinkevej Spurvevej 1 27 Bogfinkevej Taastrup Velkommen som beboer i Den Selvejende Institution Ældreboligerne Spurvevej Bogfinkevej Spurvevej 1 27 Bogfinkevej 12 53 2630 Taastrup Denne folder indeholder en række praktiske oplysninger. 2017 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Beboervejledning - Nye vinduer AAB afd. 35. Afd. 35. Enghavevej

Beboervejledning - Nye vinduer AAB afd. 35. Afd. 35. Enghavevej Afd. 35 Enghavevej 92-142 Kære BEBOERE I forbindelse med renoveringen af ejendommen er der opsat nye altandøre og vinduer i jeres lejlighed. Derfor har vi lavet denne vejledning, som giver dig en række

Læs mere

Velkommen som beboer i Hedebo Almene Boligselskab, afdeling 2

Velkommen som beboer i Hedebo Almene Boligselskab, afdeling 2 Velkommen som beboer i Hedebo Almene Boligselskab, afdeling 2 Valbyvej 47 D 1 47 E 17 2630 Taastrup Denne folder indeholder en række praktiske oplysninger. 2018 Baggrund / historie 2017 Indholdsfortegnelse

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 21 NÆSSUNDVEJ

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 21 NÆSSUNDVEJ «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 21 NÆSSUNDVEJ Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber denne

Læs mere

Ordensreglement for afdeling 107, Klintevej

Ordensreglement for afdeling 107, Klintevej Ordensreglement for afdeling 107 Klintevej Dato 22.03.2010 Vordingborg Boligselskab Side 1/6 Hvorfor et ordensreglement? En boligafdeling med mange beboere er et miniaturesamfund: Man bliver mere eller

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 20 HVALPSUNDVEJ

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 20 HVALPSUNDVEJ «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 20 HVALPSUNDVEJ Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber denne

Læs mere

VELKOMMEN TIL AFDELING 14

VELKOMMEN TIL AFDELING 14 «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 14 GOLFPARKEN Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten.

Læs mere

December Velkommen til afdeling 76 Tiendeladen

December Velkommen til afdeling 76 Tiendeladen December 2017 Velkommen til afdeling 76 Tiendeladen Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på især i starten. Vi håber denne lille folder vil være med til

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Holmbladsgade 70C, København S

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Holmbladsgade 70C, København S Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK Holmbladsgade 70C, København S UNGBO DANMARK er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. EJENDOMMEN HOLMBLADSGADE

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 19 SALLINGSUNDVEJ

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 19 SALLINGSUNDVEJ «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 19 SALLINGSUNDVEJ Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber

Læs mere

Velkommen i vores afdeling

Velkommen i vores afdeling «Bruger_Initial» Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber denne lille folder vil være med til at gøre

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Albanigade 23, Odense C

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Albanigade 23, Odense C Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK Albanigade 23, Odense C UNGBO DANMARK er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. Når man får ny bolig, måske

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 15 CHARLOTTEHØJ

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 15 CHARLOTTEHØJ «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 15 CHARLOTTEHØJ Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber denne

Læs mere

HUSORDEN for alle lejere hos Bøg Madsen Ejendomme

HUSORDEN for alle lejere hos Bøg Madsen Ejendomme HUSORDEN for alle lejere hos Bøg Madsen Ejendomme Foruden nedenstående bestemmelser henvises til lejeloven og lejekontrakten. Lejer bedes derudover holde sig orienteret på hjemmesiden www.bogmadsenejendomme.dk

Læs mere

HVAD ER SKIMMELSVAMPE

HVAD ER SKIMMELSVAMPE HVAD ER SKIMMELSVAMPE Information om skimmelsvampe Der findes tusindvis af forskellige arter af skimmelsvampe. Skimmelsvampe er en vigtig del af naturens kredsløb og findes overalt i naturen i jord, på

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 44. Sigrid Undsets Vej 103-223

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 44. Sigrid Undsets Vej 103-223 «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 44 Sigrid Undsets Vej 103-223 Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten.

Læs mere

VELKOMMEN TIL AFDELING 61

VELKOMMEN TIL AFDELING 61 «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 61 «Bruger_Initial» Odinsgade/Seminariebyen Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på -

Læs mere

Er du kvinde eller mand? Hvor gammel er du? Hvornår har du udfyldt spørgeskemaet? Hvor mange personer over 18 år bor i lejligheden?

Er du kvinde eller mand? Hvor gammel er du? Hvornår har du udfyldt spørgeskemaet? Hvor mange personer over 18 år bor i lejligheden? Er du kvinde eller mand? Hvor gammel er du? Hvornår har du udfyldt spørgeskemaet? Hvor mange personer over 18 år bor i lejligheden? Bor der børn under 18 år i lejligheden? Hvor mange børn under 18 år bor

Læs mere

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 3

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 3 Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 3 Velkommen Vi byder dig velkommen som beboer i Sundby-Hvorup Boligselskabs afdeling 3. Vi håber du vil føle dig hjemme og blive glad for at bo her. Afdeling

Læs mere

LEJERS GUIDE. Ved indflytning, i beboelsesperioden og ved fraflytning

LEJERS GUIDE. Ved indflytning, i beboelsesperioden og ved fraflytning LEJERS GUIDE Ved indflytning, i beboelsesperioden og ved fraflytning INDEN/VED INDFLYTNING Praktiske forberedelser inden indflytning Det anbefales at lejer inden indflytning sørger for at flytte adresse

Læs mere

Velkommen i vores afdeling

Velkommen i vores afdeling «Bruger_Initial» Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber denne lille folder vil være med til at gøre

Læs mere

3.1 BEBYGGELSENS KONTAKTPERSONER

3.1 BEBYGGELSENS KONTAKTPERSONER BEBYGGELSENS DRIFT 3.1 BEBYGGELSENS KONTAKTPERSONER Ejendomskontoret Kontor: Nylandsvej 153 st. Tlf. 56 65 53 77 Træffetider: Mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, fredag Telefonisk mellem 07.30 og 10.00 Personligt

Læs mere