Generalforsamling Barrit Jagtforening. Torsdag d. 21. november 2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Generalforsamling Barrit Jagtforening. Torsdag d. 21. november 2013"

Transkript

1 Referat Generalforsamling Barrit Jagtforening Torsdag d. 21. november 2013 Dagsorden: Valg af dirigent Henrik Mikkelsen foreslået og valgt Formandens beretning Formandens beretning v. generalforsamling d. 21. nov Nu er det snart år 2013 der er overstået. Barrit Jagtforenings bestyrelse ser det som et middel / godt år der snart er passeret, der har været rimelig god søgning til foreningens arrangementer. Vi har stadig mange tilbud til medlemmerne, nogle går bedre end andre, der er mange tilbud ude i byen, i det hele taget ude fra. En Jagtforenings bestyrelses ønske ville da være et stort flot klubhus, skydebane og et dejligt område med god jagt og selvfølgelig en sø til hundetræning, men sådan er og bliver det ikke. Vi er her i BKI i dag, og Sognegården bruger vi til det store, det fungerer godt nok. En skydebane kan vi glemme alt om, der skal miljøgodkendelser, tilladelser og areal til, vi må benytte naboskydebanerne, og der er vi velkommen. Vi har lige omkring os med Hedensted, Urlev og Glud banerne. Jagt areal ville da være en god ting, at have sit eget areal i foreningen. De fleste af os har selv sit eget eller er med i konsortium rundt omkring. Det er dyrt at leje, finde det rigtige, og der skal folk til, at lede og passe. Så jagt/sø er ikke på plan i øjeblikket. Vi vil i 2014 fortsætte med omkring 20 aktiviteter, det er mange, men vi mener ikke det er for mange. Vi mener selv vi er gode til at arrangere, og som kompensation for det vi ikke har, som jeg nævnte, klubhus, skydebane, jagt, sø osv. Som nye tiltag 2014 kan nævnes: Salonskydning i Juelsminde hallen, nu sammen med Rårup Jagtforening. Foredrag med naboforeningerne, tema Strand & Havjagt v. Horsens Strand og Land Jagtforening. Riffelskydning på 100 & 200 meter bane i Hedensted, Bukke fest kører på andet år til næste år, Fasanudsætning/naturpleje på Jensgård.

2 Naboforeningerne: Vi kan igen nævne vi har et godt samarbejde med vores naboer, som sagt har Rårup Jagtforening forespurgt om vi sammen skulle prøve, at skyde i hallen i Juelsminde sammen, da vi begge foreninger har haft lidt problemer med tilslutningen før hen. Igen Tilberedning af vildt på Rårup Skole, sammen med Glud Skjold Jagtforening, det fungerer fint. Fælles foredrag kører også fint mellem os, vi går som foreninger på tur med, hvem der står for arrangementet næste år. Det er fast anden torsdag i marts. Gl. Vejle Amt holdskydning, har vi et hold. Vi benytter Hedensteds flugtskydningsbane, som hjemmebane. Vi har pt. et hold vi sponser lidt til, er der flere der har lyst til at deltage til amts skydning, kontakt da Henning Troelsen. Fællesarrangement på banen i Urlev Bakker på 200 meter banen. Der deltager vi også, dog kun med 3 skytter i 2013, og det er de fem bedste fra hver forening der tæller, så det er lidt ærgerligt, at ikke flere møder op. Vi fik en 3. plads, det må siges at være flot da vi manglede 2 på holdet. Vi håber på mere opbakning til skydningen i september Haglbøssens dag i Rårup Jagtforening i august, de gør et kæmpe arbejde for at stille op og planlægge, det er et besøg hver. Sponsorer: Vi har været rundt til de forskellige, de fleste er med igen, og nogle nye er kommet til. Hvis vi ikke havde vores sponsorer, ville det se dyrt ud for foreningen til fremstilling af blad og hjemmeside. Foreningens blad koster mange penge, vi håber det er det hver og medlemmerne bruger den? Skal vi fortsætte med blad/kalender? Vi har en fin hjemmeside, send gerne tekst og billeder til den. Mail@barritjagtforening.dk Husk at støtte op omkring vores sponsorer, de er til stor gavn for os alle. Stor tak til sponsorerne, uden dem havde vi ikke et så flot blad/kalender og en velfungerende hjemmeside. Vi jægere: Som jæger er vi folket ud af til, at vise en sober jagt og med respekt for vildtet og for naturen. Husk der er mange øjne der ser på os hele tiden, hver dag og hver gang vi er på jagt. Sørg for at fodre, sørg for god vildtpleje, vis respekt for vildtet og for naturen, så vi sammen kan bevare jagten i Danmark fremover. Rævejagt: Vi har haft et stille år mht. gravjagt. Vi har haft de fleste kedler gravet fri, renset dem og tilset rør, sat grævling rør i enderne af ind og udgange. Vi har manglet en der ville hjælpe os med, at være ræve formand på vores grave. Håber vi kan finde en til næste år. Hvis der skal foregå gravjagt, kræver det at gravene er tilsete og de lukkes efter sidste jagt osv. Til orientering har vi ræve i området. Danmarks Jægerforbund: Claus Lind Christensen, som bor i Vejle ser og hører vi ikke meget til. Han skal nok lige finde sin hylde i forbundet. Det forlyder han vil komme til Fællesforedrag i marts 2014.

3 Bestyrelsen: Vi afholder omkring 6 til 7 møder om året, og alt efter behov. Vores travle tid er nu, hvor der skal laves aktivitetskalender for næste år, og så må vi ikke glemme vores kalender som tager lidt længere tid. Stof til hjemmesiden skal også være på plads til første januar Vores blad/kalender 2014, forventer vi kommer til jer mellem jul og nytår. Vi har et godt samarbejde i bestyrelsen, vi har hver sin plads. Vi er ikke ens, men respekterer hinanden. Gennemgang af årets aktiviteter 2013: Tilberedning af vildt, fire gange på Rårup Skole. I år var der 18 tilmeldte, her iblandt en del nye, dejlige. Kokken Lorenz var vores kok, og det gik perfekt. 1 gang Fich an chips, hakkebøffer af dyre kød m. bagte kartofler og champignon i flere variationer, frugtsalat. 2 gang Karrysuppe med champignon og brød, hare i egen sauce med kartoffelselleri røsti, bonde pie med slør. 3 gang Salat m. vagtel og stegt Parma skinke, rugmel stegt rødspætter m. kartofler og persillesauce, pandekager med rørt is og cullis. 4 gang Rødtungefileter med spidskål og flutes, dådyrkølle m. kartofler, selleri pure og æbleflæsk, chokoladekage med is og blåbær pure. Rævejagt: Otte jægere var møde op i sne og lidt rusk. Parole v. Jesper Olesen, informerede om hvordan det skulle foregå, der skulle stilles korrekt op i forhold til vind osv. Ingen ræv på parolen, da der var sne kunne der ses at ræven var der rundt omkring. En kold fornøjelse, men det giver appetit til gule ærter. Gule ærter: 14 mødte til ærter hos Formanden, for alle der har været med til det ene eller det andet i løbet af det svindene år. De der kom fra rævejagten, trængte virkelig til at komme ind i varmen, og de fik den. Vi spiste det vi kunne og til slut var der kaffe og kage Carsten Nielsen, Poul - Erik Poulsen og Jesper Olesen var jagt fiskaler, og underholdte højlydt under selve spisningen og udgav div. bøder. Det endte med til sidst, at alle fik bøde for god appetit. Det sluttede alt sammen godt, der kom et pænt beløb ind til div. udgifter der er forbundet med sådan et arrangement. Der var flere der var meget rundhåndet med, at komme lidt ekstra i hatten. Takker for en god eftermiddag til alle, der bidrog med det ene eller det andet.

4 Hjortebane Måde: 15 meldt til, fuld hus vedr. tilmeldinger Vi starter kl. 9, skyder fra 2 standpladser, det er med at være klar, jo mere får vi skudt, og det er jo det vi er kommet efter Den første skydning er den gældende, hvor vi skyder om foreningens vandrepind, det blev Claus Hansen der vandt den. Tillykke til Claus Der blev skudt gode resultater, tiden flyver af sted pludselig var det middag, og slut var det Dejlig dag med skydning og hygge snak, mens man ventede på ens tur. Film & Foredrag: Tema, Skadevoldende vildt / fældefangst. 67 personer mødte op. Folk kom langt fra, vi var også langt omkring med annonceringerne, det kan betale sig viser det sig, dog håber vi på et større fremmøde til næste år. Samme sted og tid næste år, anden torsdag i marts. Horsens Strand og Land står for arrangementer til 2014, Tema Strand & Hav jagt. Hundetræning: 12 hunde hvalpe og 14 ældre hunde mødet op til træning. Det er igen Palle og Svend Erik der træner hunde og ejer. Gludsted, pokal- & jubilæumsskydning: Ny strategi mht. pokalskydning som foregår på banen i Gludsted på jagtbanen, og jubilæumspokalskydning foregår samme sted dog på trap banen. Det ser ud til at der kan vi samle skytterne, i alt 19 mødte op, vi skyder til de to skydninger samme dag. Morgen møde fra otte til ni, der skal skydes til pokal- og jubilæumsskydning som de to første skydninger, og derefter er der fri træning til kl. 12. Gældende kort skal afleveres senest kl Pokalskydning Klasse M Jens Ove lykkeberg Klasse A Henning Troelsen Klasse B Carsten Nielsen Klasse C Casper Marsh Jubilæumspokalskydning. Der var spænding på da Svend Asmussen og Kjeld Ahrenfeld skulle i omskydning, og det blev Kjeld der fik flest træf. Tillykke til vinderne. Trofæ aften hos Dyrlæge Peter Kierk: Overskriften i sig selv fortæller meget om selve arrangementet. Peter har været mange steder og skudt mange forskellige dyrearter. Det var en spændende aften, med fortællinger fra forskellige jagt ture, hvordan Peter planlægger og tilrettelægger hans ture. Der var mange indtryk til os, og en utrolig mængde af udstoppede dyr og fugle at se på. Fortællinger fra det virkelige, fra Peters jagt ture fortalte han lystigt om, når vi gik rundt i en total udstoppet bolig med alle hans trofæer. Stor tak til Peter, for at vi måtte komme forbi, for at se, hvad hans hjem indeholdte af vilde ting.

5 Aftentur m. råvildt på Gyllingnæs Gods: Vi mødtes i jagtstuen, hvor Martin Gille holdt foredrag for os med brug af projektor der viste politikker, tal og billeder var det ejer Hermann Zobel som drev en voldsom fasanjagt med udsatte fugle pr. år. Til gengæld blev der ikke gjort specielt meget ved rådyrjagten. Godset er på 608 ha. Hvoraf 420 ha er ager og eng og 208 ha er en fredet skovkerne. Der er nu opstillet 48 foder huse, der forbruges tons foder pr. år. Det viser sig, at hvor der er et foder hus, er der også en plads buk. Nogle bukke står i en lille remise og andre kræver et stort revir på 5 15 ha. (i den frie natur er ha normalt) Martin understreger at en af forudsætningerne for at have mange rådyr er, at der er styr på rævene. Han havde fundet op til 19 rådyrkranier ved en rævegrav! Martin fortæller b. la. også at et rådyr som er blevet jaget af hunde i fem minutter, skal have 40 % ekstra foder i 8 dage for at opretholde status que. Det gælder også når der er jagt på dem. Herefter på vildtvognen for at tage en tur i terrænet. Vi så mange bukke på turen, Martin hævdede, at med lidt gunstigere vejr ville vi havde set over 100 stk. rådyr. Vi kom tæt på mange dyr og i ro og mag kunne studere dem i kikkerterne. Vi takkede for synet/foredrag og kørte hjem med mange interessante oplysninger og en dejlig naturoplevelse. Det var virkelig turen hver, at være med. Gludsted, kursus flugtskydning: Vi havde fået instruktører fra Gludsted Jagtforening til at hjælpe os i hold. Vi gik banen rundt på jagt banen et par gange, og herefter var der mulighed for selv at prøve, for at se om vi havde lært noget, og det havde vi. Det gælder om at høre efter og gøre hvad vores instruktør siger til os. Nogle valgte kun at skyde på trap banen, der er en kunst for sig selv. God formiddag, med gode resultater og lækre gril pølser omkring middag. Tvingen riffelprøve: Omkring 110 var tilmeldt. Det gik god for 92, og 18 måtte om igen Det er utrolig, det er i skydning folk dumper. Det samme sidste år. Kom da på skydebane og få det lært. Der skal være 5 træf i træffeltet, ud af 6 mulige, det burde kunne lade sig gøre. Bukkearrangement: Endelig kom d. 16. maj. Stille morgen, men med lidt dis. Solen kom frem noget senere. Omkring 25 mødte op til fremvisning og fortællinger. To havde haft heldet med sig, men der var mange andre jagtoplevelser der kunne berettes om. Der var afstandsbedømmelse, samt vægt på bukken og bedste buk. Vi kan se at vi skal blive ved med afstandsbedømmelse, da det er noget svært for nogle. Dejlig formiddag.

6 Bukke fest Ny tiltag. Vi mødes med vores skudte bukke i denne jagt sæson. Dem der ikke har haft heldet med sig var selvfølgelig også velkommen Vi mødte fra kl. 17 til 18 til formøde. Grillen var varm kl. 18 til pølser og brød, hvor vi samlede ca 40 deltagere. Kvinder og børn var inviteret med. Afstandsbedømmelse, kartoffel løb og ring spil var på programmet med sjove og gode præmier fra DLG Hedensted. Tak for det. En god og hyggelig aften i frie rammer. Haglbøssens Dag: Rårup afholdte igen dagen for haglbøssen. Der var igen mange der deltog hos Rårup Jagtforening, der har et kæmpe arbejde med at planlægge og stille op. Det er et besøg hver igen til næste år. Holdskydning m. riffel: Vi skyder på 200 bane. De 5 bedste skytter fra hver forening er de gældende skud. Urlev med 10 skytter 390 point Stouby med 5 skytter 174 point Barrit med 3 skytter 157 point Rårup med 3 skytter 133 point Glud med 2 skytter 90 point Vi kan kun opfordre til at møde op. Vildtspil: God tilslutning fra området, godt 80 personer var mødt op. Der kunne selvfølgelig altid være flere, som vi sige. Det er dyrt med præmier, leje af sal, annoncer i lokalavisen, så støt gerne op omkring også til næste år. Generalforsamling: Barrit Jagtforenings bestyrelse ønsker alle medlemmer og deres familier et godt nytår, håber vi ses til mange af foreningens arrangementer i løbet af året. Præsentation af aktivitetskalender for 2014: På Barrit Jagtforenings vegne Gordon Skov

7 Kassererens beretning HT gennemgik regnskabet som viste et overskud på 3084,38 kr. og en difference på 0,05 kr. Regnskabet er godkendt af revisor Frank Bækgaard. Indkomne forslag Der var ingen forslag. Fastsættelse af kontingent Bestyrelsen foreslår at kontingentet forbliver uændret. Der var ingen protester fra de fremmødte. Valg bestyrelse: Gordon & Henning Genvalgt der var ingen modkandidater. Valg suppleant/er: Poul- Erik Genvalgt der var ingen modkandidater. Valg revisor og suppleant: Frank & Henrik Genvalgt der var ingen modkandidater. Generalforsamlingen slutter her. Evt. Svend Asmussen fortæller at Rårup jagtforening holder et par store rævejagter hvor vi er velkomne. Jesper Olsen fortæller om et anskudt dyr han har fundet og opfordrer alle til at ringe efter en schweisshund hvis man har skudt til et dyr som ikke er faldet. Jørn Pedersen har kontakt til en billig pelsgarver han kan formidle kontakt. Der blev foreslået at tlf. og adresse sættes på hjemmesiden.

8 Kaffe / the og en bid brød & salg af amerikansk lotteri OK Kåring af årets dansk skudte buk, vandrepokal. Jørn Pedersens buk skudt i Gramrode området blev kåret som årets buk. Krage / skade ben, vandrepokal. Carsten Sølvhøj blev årets vinder med par ben. Udtrækning på indgangs nr. (3 stk. jagt i præsteskoven, jagt d. 7. dec.) De tre vindere blev Claus Hansen, Jørn Pedersen og Jacob ( Mikkelsen ) Udtrækning af amerikansk lotteri. (3 stk. gavekort) Carsten Sølvhøj vandt en sæk hundefoder. Jesper Engelbret vandt en kasse flugtskydningspatroner. Michael Brogaard vandt en kasse flugtskydningspatroner. Præsentation af årets jagtbilleder. (afstemning til forside 2014) Landskabs billede taget af John Sørensen i Sverige blev kåret som årets vinder. Jesper Olesen underholder med billeder og jagt historier. Jesper fortalte kort om hans jagtrejser til Sverige, Polen, Bulgarien og Skotland hvor han har skudt rådyr, dådyr, kronhjort, sikahjort og vildsvin,

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 5/12 2015 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Knæk & Bræk. Læs inde i bladet: Jagter 2010/2011 Kommende aktiviteter Vildt madaften på Skalmejeskolen Resultater lukket skydning

Knæk & Bræk. Læs inde i bladet: Jagter 2010/2011 Kommende aktiviteter Vildt madaften på Skalmejeskolen Resultater lukket skydning Knæk & Bræk Årgang: 10 - September 2010 Niklas Østergaard, vinder individuel serie 3 RAHS Læs inde i bladet: Jagter 2010/2011 Kommende aktiviteter Vildt madaften på Skalmejeskolen Resultater lukket skydning

Læs mere

Knæk & Bræk. Årgang: 13 - September 2013. Læs inde i bladet: Jagter 2013/2014 Ungjæger Resultater lukket skydning Resultater hundetræning

Knæk & Bræk. Årgang: 13 - September 2013. Læs inde i bladet: Jagter 2013/2014 Ungjæger Resultater lukket skydning Resultater hundetræning Knæk & Bræk Årgang: 13 - September 2013 Læs inde i bladet: Jagter 2013/2014 Ungjæger Resultater lukket skydning Resultater hundetræning 1 Bestyrelse Sunds Jagtforening Formand Henrik Kristensen Hjejlevej

Læs mere

Knæk & Bræk. Årgang: 8 - Februar/Marts 2008. Læs inde i bladet: Nyt fra Generalforsamlingen. Flugtskydning 2008. Hundetræning 2008. Jubilæumsfest.

Knæk & Bræk. Årgang: 8 - Februar/Marts 2008. Læs inde i bladet: Nyt fra Generalforsamlingen. Flugtskydning 2008. Hundetræning 2008. Jubilæumsfest. Knæk & Bræk Årgang: 8 - Februar/Marts 2008 Læs inde i bladet: Nyt fra Generalforsamlingen. Flugtskydning 2008. Hundetræning 2008. Jubilæumsfest. 1 Bestyrelse Sunds Jagtforening Formand Jesper Lauridsen

Læs mere

WWW.OS-JAGTFORENING.DK

WWW.OS-JAGTFORENING.DK ÅRSPROGRAM 2016 2016 BESTYRELSEN Telefon E-Mail Formand Carsten Jørgensen 40824974 cjo@os-jagtforening.dk Næstformand Jan Hjort Pedersen 23256290 jhj@os-jagtforening.dk Kasserer Peder Johansen 30495351

Læs mere

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7.

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7. Nr. 1 januar kvartal 2006 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Masser af klasser Årets skoleskydning for 5. klasser blev en stor succes med 183 deltagende hold fra SKL læs side 6. SKL s store stævne

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Bestyrelsen. Suppleanter. Formand Søren Nielsen 20 77 25 73 jsbn@mail.dk. Martin Bjærre Nielsen 40 62 32 82 martinb@os.dk

Bestyrelsen. Suppleanter. Formand Søren Nielsen 20 77 25 73 jsbn@mail.dk. Martin Bjærre Nielsen 40 62 32 82 martinb@os.dk Bestyrelsen Formand Søren Nielsen 20 77 25 73 jsbn@mail.dk Næstformand Kenn Schmidt-Sørensen 40 54 20 05 kenn.smit@mail.tele.dk Kasserer Morten Nielsen 49 11 19 66 dkmni@coloplast.com Sekretær Holger Hansen

Læs mere

Formanden har ordet. I ønskes glædelig jul samt et godt nytår og ser frem til et godt samarbejde i 2016 til gavn for foreningen.

Formanden har ordet. I ønskes glædelig jul samt et godt nytår og ser frem til et godt samarbejde i 2016 til gavn for foreningen. Januar 2016 Formanden har ordet Året er ved at rinde ud og vi går snart mod lysere tider. Vi i bestyrelsen har efter konstituering ligesom prøvet at kigge fremad, så der vil ikke stå så meget om det forgående

Læs mere

Formandens beretning d. 22. november 2012

Formandens beretning d. 22. november 2012 Formandens beretning d. 22. november 2012 Endnu et år er gået, nu gælder det år 2012 der er passeret. For Barrit Jagtforenings side ser vi det som et godt år, og for de aktiviteter der har været. Det er

Læs mere

Haslev Faxe Jagtforening's nyhedsbrev juni 2016

Haslev Faxe Jagtforening's nyhedsbrev juni 2016 Haslev Faxe Jagtforening's nyhedsbrev juni 2016 Støjskærme på Kaisholm: Det store projekt med at etablere støjskærme på skydebanen er ved at være færdig. Et af de store krav i den nye miljøgodkendelse

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016)

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016) Årsmøde 2016 blev afholdt lørdag d. 12Marts 2016 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro Som traditionen byder startede mødet 9.00 med

Læs mere

Knæk & Bræk. Markedspladsen Håndkikkert (fabriksny) DD-optics Gohrischstein 8x42 gummiarmeret, grøn, livsvarig garanti. Intropris 1500 Dkk.

Knæk & Bræk. Markedspladsen Håndkikkert (fabriksny) DD-optics Gohrischstein 8x42 gummiarmeret, grøn, livsvarig garanti. Intropris 1500 Dkk. Knæk & Aktivitetskalender 2009/2010 Okt. -09 Ny webside 06/10-09 19.00 Korsholm Skydearena 17/10-09 13.30 Jagt i plantagen 08/11-09 09.30 Jagt i plantagen 22/11-09 09.45 Jagt i HJC 05/12-09 13.30 Jagt

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening RÆVEN Januar 2012 Indhold Bestyrelsen side 3 Formanden har ordet side 4 Indkaldelse til generalforsamling side 5 Præmieskydningen side 6 Præmieskydningen side 7 Præmieskydningen side 8 Første rævejagt

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening. Forår 2010

Hejnsvig Jagtforening. Forår 2010 Hejnsvig Jagtforening Forår 2010 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Jagtfest Som det er annonceret på Hejnsvigs hjemmeside er jagtfesten flyttet til d. 12 juni. på grund af der er et andet arrangement

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

Knæk & Bræk. Læs inde i bladet: Jagter 2011/2012 Afløser til Herning Jagtcenter Resultater lukket skydning Resultater hundetræning

Knæk & Bræk. Læs inde i bladet: Jagter 2011/2012 Afløser til Herning Jagtcenter Resultater lukket skydning Resultater hundetræning Knæk & Bræk Årgang: 11 - September 2011 Læs inde i bladet: Jagter 2011/2012 Afløser til Herning Jagtcenter Resultater lukket skydning Resultater hundetræning 1 Bestyrelse Sunds Jagtforening Formand Jesper

Læs mere

SKYTTELAUGETS 71 ÅRS FØDSELSDAG

SKYTTELAUGETS 71 ÅRS FØDSELSDAG 52. Årgang April 2013 Nr.2 SKYTTELAUGETS 71 ÅRS FØDSELSDAG Fødselsdagskagen skæres for i lige store stykker. Portvinen åbnes med sikker hånd og så TILLYKKE Den 25. februar fyldte Skyttelauget 71 år, hvilket

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

Medlemsblad for Strandby Jagtforening

Medlemsblad for Strandby Jagtforening - kontakt én af os hvis du har spørgsmål, gode ideer, ris og ros eller hvis du blot ønsker at hjælpe til... Formand Brian Madsen Kommunale arealer 51 60 28 29 hegnsvej19@hotmail.com Næstformand Mikael

Læs mere

Generalforsamling Ballerup Jagtforening, fredag 08-09-2006.

Generalforsamling Ballerup Jagtforening, fredag 08-09-2006. Generalforsamling Ballerup Jagtforening, fredag 08-09-2006. Formanden, Uffe Bech Andersen åbnede generalforsamlingen, og mindes de medlemmer der er afgået ved døden i årets løb. Derefter fulgtes dagsordenen.

Læs mere

Gevær starter igen på stadion torsdag den 4. oktober kl. 18.30

Gevær starter igen på stadion torsdag den 4. oktober kl. 18.30 Nr. 4. Oktober kvartal 2007 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Gevær starter igen på stadion torsdag den 4. oktober kl. 18.30 Billedet er godt nok brugt før men stoltheden over en god serie lever

Læs mere

Foreningen Tyrings Ager

Foreningen Tyrings Ager Foreningen Tyrings Ager Marts 2014 Det grønne boligområde ved Kongeåen Referat af generalforsamlingen 2014 Arbejdsdag/rengøringsdag torsdag den 24. april kl. 19.00 20.00 Generel info til medlemmerne www.tyringsager.dk

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 19 stemmeberettigede medlemmer. 1. Valg af dirigent; Bent Rask foreslået og valgt Generalforsamlingen lovligt indvarslet. 2. Beretning: Ved formanden

Læs mere

Romlund Jagtforening

Romlund Jagtforening Romlund Jagtforening Stiftet 19. juni 1933. Medlem af Danmarks Jægerforbund Referat af ordinær generalforsamling mandag den 15. januar 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning om foreningens

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Jagtnyt. Marts 2013. Information til medlemmerne fra Sydvestsjællands Jagtforening. Udkommer 2 gange om året.

Jagtnyt. Marts 2013. Information til medlemmerne fra Sydvestsjællands Jagtforening. Udkommer 2 gange om året. Marts 2013 Jagtnyt Information til medlemmerne fra Sydvestsjællands Jagtforening. Udkommer 2 gange om året.»lige her plejer min rede at være, men det føles koldt.» Deadline for stof til næste blad er den

Læs mere

VEGGERBY JAGTFORENING

VEGGERBY JAGTFORENING VEGGERBY JAGTFORENING 13. årgang nr. 1. www.veggerbyjagt.dk ForårsPROGRAM 2013 Bladsponsor: Kraghs Fiskeriartikler 18279 - jagtblad JANUAR 2013_2.indd 1 15/01/13 09.42 Formandens beretning Ja det var så

Læs mere

Til Landsdelsforeningerne. Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget. Dato: 7. november 2010 kl. 10:30 Sted: Tapeten Magleparken 5 2750 Ballerup

Til Landsdelsforeningerne. Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget. Dato: 7. november 2010 kl. 10:30 Sted: Tapeten Magleparken 5 2750 Ballerup Til Landsdelsforeningerne Ø-Udvalget for skydning Frank Larsen Klintevej 217 4780 Stege Telefonnr.: 55 81 30 33 Mobilnr.: 20 22 58 33 e-mail: fhhl20@mail.tele.dk Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget

Læs mere

Referat af generalforsamling i kunstforeningen Skråningen mandag den 5. oktober 2015

Referat af generalforsamling i kunstforeningen Skråningen mandag den 5. oktober 2015 SKRÅNINGEN Referat af generalforsamling i kunstforeningen Skråningen mandag den 5. oktober 2015 Der deltog 72 medlemmer i generalforsamlingen og 67 i spisningen. Inden generalforsamlingen fortalte Berit

Læs mere

Jægerråbet. Vallensbæk Jagtforening. Nr. 2 April Juni 2013. 31. årgang. Medlem af Danmarks Jægerforbund

Jægerråbet. Vallensbæk Jagtforening. Nr. 2 April Juni 2013. 31. årgang. Medlem af Danmarks Jægerforbund Jægerråbet Vallensbæk Jagtforening Nr. 2 April Juni 2013 31. årgang Medlem af Danmarks Jægerforbund Bestyrelse og udvalg Formand Jan Møller, Lundager 41, 2670 Greve, 40 68 09 29 Næstformand Henning Øland

Læs mere

Sneum Sogns Jagtforening

Sneum Sogns Jagtforening Rapanden Medlemsblad for Sneum Sogns Jagtforening Forår 2016 24 årgang Bestyrelsen Formand Arne Nordby Præstegårdsvej 3, Allerup 6731 Tjæreborg tlf. 22435657 E.mail:Nordby.Arne@gmail. com Kasserer Hans

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

Referat af Generalforsamling februar 2013

Referat af Generalforsamling februar 2013 Referat af Generalforsamling februar 2013 Formanden Jesper Jensen bød velkommen til Trinords medlemmer der var fremmødt til årets generealforsamling. 1. Valg af dirigent og referent Formanden orienterede

Læs mere

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning:

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Titel: Navn: Tlf. / Mobilnummer: Formand Søren Larsen 86 33 60 63 Kasserer Anders V. Hansen Ikke medlem af bestyrelse 86 34 59

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Torsdag 25. feb. 2016-17.30 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: (HA) Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Mikael

Læs mere

Program 2016. ALsjægerne. Hilsen fra formanden

Program 2016. ALsjægerne. Hilsen fra formanden ALsjægerne Hilsen fra formanden Alsjægerne er en af de største jagtforeninger i Kreds 4. I bestyrelsen har vi igen i år sammensat et program, der kan dække de fleste behov for jagtrelaterede, sportslige

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 06. 2011.

Nyhedsbrev nr. 06. 2011. Nyt fra sidste klubaften d. 7. september 2011. Nyhedsbrev nr. 06. 2011. Vi nåede op på at blive 28 medlemmer, som deltog på denne klubaften. Vi nød Randi og Carstens fine kager, jeg nåede selv at spise

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i CMO

Referat af ordinær generalforsamling i CMO Referat af ordinær generalforsamling i CMO Afholdt lørdag den 1. februar i selskabslokalerne hos Alfred og Camilla på Rugårdsvej På grund af stor tilslutning til generalforsamlingen, 50 tilmeldte ud af

Læs mere

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning:

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Titel: Navn: Tlf. / Mobilnummer: Formand Søren Larsen 86 33 60 63 Kasserer Anders V. Hansen Ikke medlem af bestyrelse 40 44 17

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. December 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Den 25. November kl. 10.00 DGI Løb/Marienlyst Skoven

Læs mere

55. Årgang April 2016 Nr. 2

55. Årgang April 2016 Nr. 2 55. Årgang April 2016 Nr. 2 Nu kan det ikke skjules længere, at sommeren er på vej. Solen er begyndt at vise sig oftere, og lidt varmere vejr er begyndt at indfinde. Med sommerens komme er det også ved

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2016/2017

Hejnsvig Jagtforening 2016/2017 Hejnsvig Jagtforening 2016/2017 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 3/12 2016 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang Vise Nyt Januar 2015 26. årgang Visens venner i Randers www.visensvenneriranders.dk Huskelisten Formand : Henne Buch, Saxofonvej 14, 8940-Randers SV 86410633 el.41586480 Program for 1. halvår 2015. Hulemøde:

Læs mere

Jægerråbet. Vallensbæk Jagtforening. Nr. 3. Juli til December 2014. 32. årgang. Medlem af Danmarks Jægerforbund

Jægerråbet. Vallensbæk Jagtforening. Nr. 3. Juli til December 2014. 32. årgang. Medlem af Danmarks Jægerforbund Jægerråbet Vallensbæk Jagtforening Nr. 3. Juli til December 2014 32. årgang Medlem af Danmarks Jægerforbund Formand: Jan Møller Lundager 41, 2670 Greve 40 68 09 29 Næstformand: Henning Øland Berg Degnehusene

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Dagsorden 1 valg af dirigent 2 bestyrelsens beretning ved formanden 3 aflæggelse

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

Hilsen fra kassereren

Hilsen fra kassereren Godt nytår Så er vi i gang med 2009, godt i gang endda. Vi vil fra bestyrelsens side sige stor tak til alle hjælpere som har brugt kostbar fritid på at hjælpe med at holde klubben i gang. Det sætter vi

Læs mere

Formands/bestyrelsesberetning ved Tif golfs afdelingsgeneralforsamling 14.01.2014

Formands/bestyrelsesberetning ved Tif golfs afdelingsgeneralforsamling 14.01.2014 Tikøb den 14.01.15 REFERAT af AFDELINGSGENERALFORSAMLING I TIKØB GOLF 14.01.15 1. a. Valg af dirigent: Per Svendsen blev valgt som dirigent. Oplyste at indkaldelsen havde været i Helsingør Dagblad med

Læs mere

Udvalg. Bestyrelsen. Jagtfonden: Formand: Preben Simonsen Hanehøjvej 27, 9520 Skørping Tlf: 98392384 2347 4648 Mail: psi@esaars.dk

Udvalg. Bestyrelsen. Jagtfonden: Formand: Preben Simonsen Hanehøjvej 27, 9520 Skørping Tlf: 98392384 2347 4648 Mail: psi@esaars.dk Forår 2012 Bestyrelsen Udvalg Formand: Preben Simonsen Hanehøjvej 27, Tlf: 98392384 2347 4648 Mail: psi@esaars.dk Næstformand: Thomas Rafaelsen Birkeholmvej 3, Gl. Skørping tlf: 98391709 22641709 Mail:

Læs mere

X 10 eren. Vi ønsker alle vore medlemmer en rigtig god sommer. Vi mangler hjælpere om tirsdagen.

X 10 eren. Vi ønsker alle vore medlemmer en rigtig god sommer. Vi mangler hjælpere om tirsdagen. Juni 2010 X 10 eren Vi ønsker alle vore medlemmer en rigtig god sommer. Vi mangler hjælpere om tirsdagen. Kan du hjælpe med at tage banevagter, eller har du mere mod på og tælle eller sælge skiver, så

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen for Distriktsforeningen af menighedsråd for Viborg Østre Provsti 6. februar 2013

Referat fra generalforsamlingen for Distriktsforeningen af menighedsråd for Viborg Østre Provsti 6. februar 2013 Referat fra generalforsamlingen for Distriktsforeningen af menighedsråd for Viborg Østre Provsti 6. februar 2013 Dagorden ifølge vedtægter: Pkt. 1 Pkt. 2 Pkt. 3 Pkt. 4 Pkt. 5 Pkt. 6 Pkt. 7 Pkt. 8 Pkt.

Læs mere

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING. www.skydecenter.dk

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING. www.skydecenter.dk PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING OG RIFFEL SKYDNING 2014 www.skydecenter.dk VELKOMMEN til en ny skydesæson sammen med HØJDERYGGENS SKYDECENTER. Vi glæder os igen i år til at modtage de jægere og skytter, som

Læs mere

Foreningens kontaktpersoner vedrørende:

Foreningens kontaktpersoner vedrørende: Årgang 2007 Foreningens kontaktpersoner vedrørende: Bemærk venligst at der i alle e-mail adresser i programmet, som er hentet i Adobe Acrobat format her på hjemmesiden er der en ændring i selve E-mail

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF 31. maj 2015 Referat fra ordinær generalforsamling i AIF Torsdag den 28. maj 2015, kl. 19.00. Generalforsamlingen afholdtes i AIF klubhus. Deltagende foreninger: Badminton, Cricket, Fodbold, Gymnastik,

Læs mere

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN 14. marts 2005 Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 14. marts 2005 kl. 19.30. Sted: Korsagergård, salen. Der var repræsenteret 33 grundejere (plus 13 fuldmagter). Formanden, Frank Keller bød

Læs mere

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg:

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære Dykkere... 2 Generalforsamling 2013 Horsens Dykkerklub... 2 Nytårskur (Seniorer)... 3 Intern flaskeeftersyn år 2013... 3 Trykprøvning af flasker...

Læs mere

- Generalforsamling 2011 - sektion 21 Den 9. januar kl. 10.15 i Ringsted klubhus

- Generalforsamling 2011 - sektion 21 Den 9. januar kl. 10.15 i Ringsted klubhus - Generalforsamling 2011 - sektion 21 Den 9. januar kl. 10.15 i Ringsted klubhus Præmie overrækkelse kl. 09.15 Dagsorden. Punkt 1. Punkt 2. Punkt 3. Punkt 4. Valg dirigent. Viggo Jakobsen 009 Slagelse.

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Så går vi videre med den ordinære generalforsamling og også velkommen til den. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING APRIL KVARTAL 2015 www.dui.dk/korsloekke

KORSLØKKE AFDELING APRIL KVARTAL 2015 www.dui.dk/korsloekke AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere

Laugposten. Pinseturen 2014, gik til Orø.

Laugposten. Pinseturen 2014, gik til Orø. Laugposten 23. årgang nr. 01 2014 Indhold: Pinseturen 2014 Columbus & Stegt Flæsk Standerhejsning Generalforsamling Vinsmagning Sømandsaften Stormflod 5.-6. december Julefrokost Orkanen 28. oktober Kontakter

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening. Vinter 2011/2012

Hejnsvig Jagtforening. Vinter 2011/2012 Hejnsvig Jagtforening Vinter 2011/2012 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt Lørdag d. 3/12 2011 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle

Læs mere

RANDERS HÅNDBOLDDOMMERKLUB. Formandens beretning på generalforsamlingen den 21. februar 2011.

RANDERS HÅNDBOLDDOMMERKLUB. Formandens beretning på generalforsamlingen den 21. februar 2011. Laurbjerg februar 2011 Formandens beretning på generalforsamlingen den 21. februar 2011. Tak for ordet. Allerførst vil jeg bede de fremmødte om at rejse sig og mindes vores 2 afdøde kollegaer som alt for

Læs mere

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst.

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst. E-mail nyhedsbrev nr. 56 Cafe aften på Café Tower, kl. 18.00-20.00 Stürups Plads 1, dør 230 i Helsingør 3. marts 2016 Hver d. første torsdag i en måned er vi velkomne på restauranten til en cafeáften,

Læs mere

Grundejerforeningen Klintsø

Grundejerforeningen Klintsø Grundejerforeningen Klintsø Til medlemmerne af Grundejerforeningen Klintsø 26. april 2016 Referat af Grundejerforeningen Klintsø s ordinære generalforsamling 2016, søndag den 24. april 2016 kl. 10.00 afholdt

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland Referat af Generalforsamling 20. februar 2016.

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland Referat af Generalforsamling 20. februar 2016. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab til godkendelse på generalforsamlingen. 4. Behandling af indkomne forslag. 5. Fastsættelse af

Læs mere

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening RÆVEN JULI 2011 Indhold Den nye bestyrelse side 3 Formanden har ordet side 4 Regionsskydningen 2011 side 4 Generalforsamling 2011 side 5 Generalforsamling 2011 (fortsat) side 6 Rævejagten 9. januar 2011

Læs mere

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING. www.skydecenter.dk

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING. www.skydecenter.dk PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING OG RIFFEL SKYDNING 2012 www.skydecenter.dk VELKOMMEN til en ny skydesæson sammen med HØJDERYGGENS SKYDECENTER. Vi glæder os igen i år til at modtage de jægere og skytter, som

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 29. april 2014

Referat af ordinær generalforsamling den 29. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling den 29. april 2014 Der var mødt 29 grundejere frem plus medlemmerne i bestyrelsen. Ad 1 Valg af dirigent Esben Hansen blev valgt til dirigent (efter to års pause).

Læs mere

52. Årgang Januar 2013 Nr. 1

52. Årgang Januar 2013 Nr. 1 52. Årgang Januar 2013 Nr. 1 Jul og Nytår er nu overstået, og forhåbentligt har alle haft nogle gode dage med afslapning og hygge i familiens skød. Nu er det imidlertid blevet hverdag igen, og et nyt år

Læs mere

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC FORTY INFO? --- generalforsamling Medlem af Dansk Cricket-Forbund siden 1963 Kære medlem af Dansk XL Cricket Club 17.september 2015 Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC lørdag den 10.oktober

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2014

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2014 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2014 NCC 2014-03-26 1 Agenda Velkomst & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2014-03-26 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

AKTIVITETSOVERSIGT 2016/2017 APRIL

AKTIVITETSOVERSIGT 2016/2017 APRIL AKTIVITETSOVERSIGT 2016/2017 APRIL Arbejdsdag ved Jagthytten, Søndag d 10 kl. 9.00 Vi håber I vil støtte op, så vi kan få noget gjort. Vi skal have malet den ny beklædning samt ryddet lidt skov omkring

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR. 2017 KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen Der var mødt 37 medlemmer op til generalforsamlingen. Henry bød velkommen. Morten Fabrin

Læs mere

Referat af generalforsamlingen 2015

Referat af generalforsamlingen 2015 Referat af generalforsamlingen 2015 Dagsorden: Valg af dirigent Jan Nielsen blev valgt. Valg af referent Britta Dahl blev valgt Bestyrelsens beretning v/formand Steen Lund Jeg vil starte beretningen i

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Charlotte Alkjær Sekretær Hillerødvej 100 3300 Frederiksværk Tlf. 25715585 DATO 26.februar 2007 STED Ålestokgården, Næstved

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Kvols Foredragsforening tirsdag den 23. februar kl. 19.00

Referat fra generalforsamlingen i Kvols Foredragsforening tirsdag den 23. februar kl. 19.00 Referat fra generalforsamlingen i Kvols Foredragsforening tirsdag den 23. februar kl. 19.00 Ad1) Kim Buus blev valgt som dirigent og Grete Mundbjerg som skriftfører. Ad2) Formandens beretning: 11.1. Holdt

Læs mere

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!!

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!! Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 9-2015 Dato: 7. december 2015 Sted: KL Deltagere: Bent Schwartzbach BS Hanne Søndenbroe HS Vernon Pedersen VP Hanne Jensen HJ Preben Arenfeldt PA Kai Lübcke

Læs mere

Generalforsamling den 23. februar 2015 kl. 20.10 Vindrosens Lokaler Esbjerg

Generalforsamling den 23. februar 2015 kl. 20.10 Vindrosens Lokaler Esbjerg 23. februar 2015 Generalforsamling den 23. februar 2015 kl. 20.10 Vindrosens Lokaler Esbjerg Fremmødte: 23 medlemmer 1. Valg af dirigent Alex Jensen blev af bestyrelsen forslået og blev enstemmigt valgt.

Læs mere

Generalforsamling torsdag den 21. februar 2013

Generalforsamling torsdag den 21. februar 2013 Generalforsamling torsdag den 21. februar 2013 D A G S O R D E N og referat 1. Valg af dirigent/lars Illemann valgt 2. Bestyrelsens beretning v/formanden 3. Det reviderede regnskab v/kassereren 4. Behandling

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 3/7-2005 kl. 10.00

Referat af ordinær generalforsamling den 3/7-2005 kl. 10.00 Referat af ordinær generalforsamling den 3/7-2005 kl. 10.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Protokol v. sekretæren 4. Regnskab v. kassereren 5. Indkomne forslag 6. Valg a. Formand

Læs mere

PROGRAM 2018 THORNING & OMEGNS JAGTFORENING

PROGRAM 2018 THORNING & OMEGNS JAGTFORENING PROGRAM 2018 THORNING & OMEGNS JAGTFORENING WWW.THORNINGJAGT.DK Bestyrelsen Formand: Michael Langballe. 24 87 82 18 Næstformand: Carsten Bille Holst 26 78 85 88 Bestyrelsesmedlem: Karl Johan Kristensen

Læs mere

Referat generalforsamling 8. april 2011.

Referat generalforsamling 8. april 2011. Referat generalforsamling 8. april 2011. Emne Generalforsamling Erhvervsklubben i Mollerup Golfklub Dato for møde Tidspunkt Sted 8.april 2010 Kl. 18.30 Mollerup Golf Club Dagsorden 1. Valg af dirigent:

Læs mere

Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt

Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt Nyhedsbrev nr. 88. Generalforsamling i Hovedstadens Jernbane-Idræt 2016 Onsdag den 24. februar 2016. Kl. 19:00 i foreningens lokaler på Gl. Ellebjerg St.. Dagsorden:

Læs mere

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007 Den ordinære generalforsamling blev indkaldt til afvikling fredag den 16. marts 2007 kl. 19.00 i Strib Sognegård. 1. Dagsordenen: 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4. Regnskab 2006 5. Indkomne

Læs mere

Marts 2016-38. årgang

Marts 2016-38. årgang Marts 2016-38. årgang Bestyrelse og redaktion Formand: Jørgen Prip Byagervej 97 8330 Beder Tlf.: 42 13 46 07 Næstformand: Jørn Rasmussen Rådhusgade 82 8300 Odder Tlf.: 40 47 76 47 Mail: jsra82@gmail.dk

Læs mere

WACHTELHUNDENYT NR 1 2011

WACHTELHUNDENYT NR 1 2011 WACHTELHUNDENYT NR 1 2011 WACHTELHUNDEGRUPPEN DANMARK www.wachtelhunden.dk 1 FORMANDENS KLUMME Jagtsæsonen er forbi, hundene er vel konditioneret og I har forhåbentlig alle haft mange gode oplevelser med

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2017/2018

Hejnsvig Jagtforening 2017/2018 Hejnsvig Jagtforening 2017/2018 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 2/12 2017 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30 Aalborg Kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30 I Teknik- & Miljøforvaltningens & Forsyningsvirksomhedernes kantine på Stigsborg Brygge 5, Nørresundby

Læs mere

Brændekilde Bellinge Jagtforening

Brændekilde Bellinge Jagtforening Brændekilde Bellinge Jagtforening Program 2012 Generalforsamling 2015 Afholdes i Knaldhytten torsdag den 12. februar 2015 kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Bestyrelsens

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 24. marts 2007 MØDEREFERAT Dato: 14. marts 2007 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 14 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Aktivitetskalender 2018

Aktivitetskalender 2018 Aktivitetskalender 2018 Skydebiograf Kino V2 og Salonriffelskydning Tirsdag den. 20 marts 2018 kl. 18.30 på Ørnhøj skytteforenings bane i kælderen under Ørnhøjhallen. Vi har lejet en ny moderne skydebiograf,

Læs mere